Recreatieve niveau. Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan Gent 0476/

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Recreatieve niveau. Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan Gent 0476/"

Transcriptie

1 Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan Gent 0476/ info@bleau.rocks Beste jeugdklimmers en ouders We namen een vliegende start en raken ondertussen opnieuw wat gewend aan onze vaste structuren We leerden heel wat nieuwe trainers kennen en mochten ook een hele hoop nieuwe jeugdleden verwelkomen in onze klimclub! We gaan stevig door in oktober met onze lessen, via deze briefing willen we jullie alvast alle nieuwtjes meedelen. Sportieve groeten, Het Bleau Climbing Team! Inschrijven seizoen We hebben opnieuw een aantal stevige groepjes waarbij onze monkeys zich volop kunnen uitleven iedere week! Zij die nog wat aarzelden kunnen zich nog steeds inschrijven op volgende momenten: Recreatieve niveau Kleutertjes: van 2,5 tot en met 4 jaar o Kleutertjes 1: zaterdag 9u00-10u00 o Kleutertjes 2: zaterdag 10u00-11u00 o Kleutertjes 3: zaterdag 11u00-12u00 o Kleutertjes 4: zondag 9u00-10u00 o Kleutertjes 5: zondag 10u00-11u00 o Kleutertjes 6: zondag 11u00-12u00 Monkeys: van 5 jaar tot het einde van de basisschool o Monkeys 1: woensdag 13u00-14u30 o Monkeys 2: woensdag 14u30-16u00 o Monkeys 3: woensdag 16u00-17u30 o Monkeys 4: zaterdag 9u00-10u30 o Monkeys 5: zaterdag 10u30-12u00 o Monkeys 6: zondag 9u00-10u30 o Monkeys 7: zondag 10u30-12u00 Teenagers: vanaf het eerste middelbaar tot... o Teenagers 1: maandag 18u00-19u30 o Teenagers 2: dinsdag 18u00-19u30 o Teenagers 3: woensdag 13u00-14u30 o Teenagers 4: woensdag 18u00-19u30 Trainingsgroep Juniors I: , Trainingsgroep Juniors II: Trainingsgroep Maximus:

2 Inschrijven kan nog steeds heel vlot online via onze website: Hoe sneller je inschrijft des te sneller je bij je vaste trainingsgroep terecht kan. Let op: zoals jullie merken hebben we enkele groepen reeds afgesloten om de kwaliteit van de lessen te kunnen blijven garanderen. Hoe sneller je inschrijft hoe meer mogelijkheden je hebt om je ideale moment voor je planning te kiezen. Paars??! De aandachtige klimmers onder ons merkten het reeds op, er is een nieuw kleur in de zaal! Paars doet na enige tijd afwezigheid met volle moed zijn langverwachte comeback in de boulderzaal. De reden waarom we paars opnieuw toepassen is omdat we onze jongste klimmers routes op maat willen serveren. De overgang van groen naar oranje is soms wat groot merken we. En dit mag je letterlijk nemen. De passen zijn nu eenmaal vrij ver voor onze kleinere aapjes. Paars mag je dus qua niveau tussen groen en oranje situeren, de passen bij paars zouden iets kleiner moeten zijn waardoor we technische oefeningen kunnen uitvoeren en er voor groot en klein voldoende uitdaging is. Heb jij ze al geprobeerd??

3 T-shirts Bleau Alle jeugdklimmers krijgen opnieuw een t-shirt van Bleau! Heel handig om jullie aapjes op die manier te herkennen in de klimzaal. De teenagers, monkeys en kleuters zullen deze de eerste week van oktober krijgen. De juniors en maximussen hun geduld wordt mogelijks een weekje langer op de proef gesteld, wij wachten tot de bestelling van hun splinternieuwe T- shirts toegekomen is! Testlessen De testlessen waren een succes! Heel wat monkeys en kleuters vonden de weg naar onze klimclub op zaterdag of zondag om zo eens te proeven van de jeugdklimclub. Daarna konden de kinderen de juiste keuze maken en sloten velen van hen zich alsnog bij de club aan. Sommigen konden zich niet vrijmaken op zaterdag of zondag of hadden dit te laat gezien. Speciaal voor deze kinderen plannen we op woensdagnamiddag 2 oktober om 16u00 en op vrijdagnamiddag 4 oktober om 17u00 nog twee extra testlessen in. Zij die willen meedoen met de les sturen graag een mailtje naar info@bleau.rocks met de naam en leeftijd. Voor een testles vragen wij enkel de prijs van een klimbeurtje ( 8), dit kun je bij ons ter plaatse in de klimzaal bekomen voor de sessie start.

4 Lengteklimmen met de ouders De eerste lessen in de lengtezaal zitten er alweer op! Vol enthousiasme gingen onze jongste monkeys (5 8 jarigen) opnieuw de hoogte in. We danken hierbij heel graag nog eens alle mama s, papa s en sympathisanten voor hun bijdrage en inzet tijdens de eerste initiatieles. Zonder jullie kunnen we dit niet doen. Zij die de eerste initiatieles gemist hebben hoeven niet te panikeren, ook in oktober gaan we tijdens de laatste lessen opnieuw naar de grote zaal. Bij iedere sessie in de lengtezaal dienen wij voor de veiligheid opnieuw een volledige initiatie aan te bieden voor mensen die voor de eerste keer instappen. Bovendien kan herhaling nooit kwaad, wij zijn van het principe safety first! Het is dus het handigst als iedereen op tijd komt en meteen meegaat naar de klimzaal zodat de uitleg geen 3 keer moet gegeven worden Bij de volgende lessen zullen we een deel van de zaal afbakenen zodat we ongestoord ons volledig kunnen focussen op het begeleiden van de klimmers. De lessen met ouderparticipatie in oktober gaan door vlak voor de herfstvakantie: - Woensdag 23/10/ Zaterdag 26/10/ Zondag 27/10/2019

5 Competitie juniors + maximussen Vorig jaar konden enkele jeugdklimmers van onze juniors en maximussen al even proeven van het competitieaanbod klimmen in Vlaanderen. En dit met groot succes! We konden meteen al enkele podiumplaatsen veroveren en haalden hele mooie resultaten. Dit jaar verdiepen we ons hier heel graag verder in. Het is een leuke ervaring voor onze jeugd om aan wedstrijden deel te nemen en zich hierop voor te bereiden. Voor ons geldt uiteraard nog steeds dat fun tijdens het klimmen centraal blijft staan. De eerste wedstrijd op het programma zal de wedstrijd voor de West-Vlaamse beker zijn op zaterdag 16 november. De wedstrijd op zaterdag 12 oktober komt iets te dicht bij (hier nemen we GEEN deel aan) waardoor we de focus dus even verder leggen. Zo krijgen de klimmers voldoende tijd om zich hierop voor te bereiden. Voor meer uitleg over de wedstrijden kan je bij Jeremy of Francis terecht. Deze trainers helpen jullie graag verder. Voor onze enthousiaste klimmers die zich graag verder verdiepen in de klimsport is een extra trainingsmoment op zaterdagnamiddag van 14u00 tot 16u00 dit onder leiding van onze trainer B sportklimmen Francis Laruelle. Jeugdklimmers die dus net nog graag dat tikkeltje specifieker gaan trainer kunnen van dit vrije trainingsmoment gebruik maken om de puntjes op de Ï te zetten en hun klimtechniek te verfijnen. Voor meer info kan je zeker bij jouw trainer terecht.

6 Klimkampen De herfstvakantie valt dit jaar in de week van 28 oktober en loopt tot zondag 3 november. In deze week zijn er geen klimlessen voor de jeugd. Het eerste weekend is er op zaterdag 26 en zondag 27 oktober wel nog les, het 2 de weekend niet meer. De fanatieke klimmers onder ons hoeven daarom geen week bij de pakken blijven zitten, speciaal voor jullie voorzien wij opnieuw klimkampjes!! Van maandag tot donderdag kunnen de kinderen zich weer volop amuseren met talrijke avontuurlijke activiteiten in en rond onze klimzaal en in de Blaarmeersen. We gaan niet alleen boulderen en lengteklimmen, we gaan ook op oriëntatietocht, slacklinen, leren verschillende circustechnieken en doen talloze teambuildingsactiviteiten waarbij we op een uitdagende manier elkaar leren vertrouwen en leren samenwerken! Niet alleen tijdens de herfstvakantie kunnen onze bengels zich uitleven tijdens de sport- en klimkampen, ook de kampjes van de krokusvakantie en de paasvakanties staan reeds online. Tijdens de kerstvakantie zijn er dit jaar uitzonderlijk geen kampjes voorzien dit door een zeer ongelukkige timing van kerstdag en nieuwjaar midden in de weken van de vakantie.

7 Bleau Open Na een bijzonder populaire editie van vorig jaar hebben we opnieuw beslist om de Bleau Open te organiseren het eerste weekend van de kerstvakantie. Een hele leuke wedstrijd waarbij alle jeugdklimmers en hun ouders welgekomen zijn om te klimmen of om gewoon de absolute toppers eens aan het werk te zien! De wedstrijd vindt dus plaats op zaterdag 21 december. Verdere info volgt zeker nog op onze website. Hoe dan ook, iedereen is zeker welgekomen!

8 Trainers Bleau Climbing Team Aanschouw onze jeugdcoördinators: Christophe Francis Dawn Van maandag tot en met zondag staat er telkens iemand voor jullie paraat! Gedurende ieder trainingsmoment van kleuters tot maximussen kan je een van deze coördinators aanspreken. Vragen over groepen, veranderingen van trainingsmomenten, een probleem met een trainer of iemand uit de groep, onduidelijkheden of gewoonweg een leuk compliment, het kan allemaal aan het adres van deze coördinators! Zij zullen jullie met plezier verder helpen en de best mogelijke oplossing aanreiken. Planning Trimester 1 - Vaste regels: o Geen les op wettelijke feestdagen o Eerste weekend van de vakantie is er wel les; daarna niet meer - Herfstvakantie: o Geen les van 28 oktober t.e.m. 3 november - Wapenstilstand: o Geen les op maandag 11 november - Kerstvakantie: o Zondag 22 december laatste lessen van trimester 1 o Trimester 2 start vanaf maandag 6 januari

9 Reglement klimzaal Even kort de belangrijkste veiligheidsregels in onze klimzaal opsommen: 1. Er wordt niet gelopen in de zaal (met uitzondering van een opwarmingspel onder begeleiding) 2. Er mag niet naar beneden worden gesprongen 3. Nooit onder iemand staan, zitten of klimmen 4. De klimzaal is geen speeltuin, als iedereen zijn best doet om het rustig te houden blijft het gezellig voor iedereen 5. Klimmers die te laat komen kruipen niet over de hekken of poortjes maar wachten geduldig tot een trainer hen komt ophalen! Geef de trainer een seintje en ze zullen je met veel plezier naar de juiste groep begeleiden. Verloren voorwerpen Er worden helaas vaak dingen vergeten in onze klimzaal, wij houden deze even bij, maar soms worden deze niet opgehaald of niet teruggevonden. Misschien best dus de klimschoenen/gordel/drinkbus/ voorzien van de naam van zoon of dochterlief.

Recreatieve niveau. Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan Gent 0476/

Recreatieve niveau. Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan Gent 0476/ Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan 2 9000 Gent 0476/941945 www.bleau.be info@bleau.rocks Beste jeugdklimmers en ouders We namen een vliegende start en raken ondertussen

Nadere informatie

De laatste nieuwsbrief kun je ook steeds terugvinden op onze website, onderaan deze pagina:

De laatste nieuwsbrief kun je ook steeds terugvinden op onze website, onderaan deze pagina: Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan 2 9000 Gent 0476/941945 www.bleau.be info@bleau.rocks Beste jeugdklimmers, ouders en klimfanaten! We staan te popelen om opnieuw

Nadere informatie

Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan Gent 0476/

Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan Gent 0476/ Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan 2 9000 Gent 0476/941945 www.bleau.be info@bleau.rocks Beste ouders en jeugdklimmers, De winter lijkt stillaan achter de rug te liggen,

Nadere informatie

Bleau Climbing Team vzw Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan Gent 0476/

Bleau Climbing Team vzw Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan Gent 0476/ Bleau Climbing Team vzw Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan 2 9000 Gent 0476/941945 www.bleau.be info@bleau.be Beste ouders en jeugdklimmers, Ook in februari hebben we weer heel wat activiteiten

Nadere informatie

Met de volgende informatie willen we jullie wat meer uitleg geven over het verschil tussen onze recreatieve en competitievere werking:

Met de volgende informatie willen we jullie wat meer uitleg geven over het verschil tussen onze recreatieve en competitievere werking: Bleau Climbing Team vzw Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan 2 9000 Gent 0476/941945 www.bleau.be info@bleau.be Beste ouders en jeugdklimmers, Ook in februari hebben we weer heel wat activiteiten

Nadere informatie

We blikken heel even terug op de boeiende maand die passeerde en kijken al uit naar wat nog

We blikken heel even terug op de boeiende maand die passeerde en kijken al uit naar wat nog Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan 2 9000 Gent 0476/941945 www.bleau.be info@bleau.rocks Beste ouders en jeugdklimmers, De eerste maand van het nieuwe jaar vloog er

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

for Life PRAKTISCHE INFO per event

for Life PRAKTISCHE INFO per event for Life PRAKTISCHE INFO per event #WAT JUMP FOR LIFE #WANNEER zaterdag 16 december start om 14u, 15u en 16u #WAAR Rechter zaal Biover Gent, Zuiderlaan 20, 9000 Gent (Blaarmeersen) Kom op tijd, de lessen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO Beste ouders, Beste turnster of turner, Het TURNFEEST komt eraan, het evenement waar de leden elk jaar naar uitkijken en wekenlang naartoe werken. Op zaterdag 20 februari om 18u brengen onze gymnasten

Nadere informatie

TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers,

TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers, TURNEN Grimbergen, april 2018 Beste Ouders, Beste gymnasten en dansers, Nog 10 dagen te gaan en het is zo ver dan staan we voor een spannend weekend vol turn dansplezier! Hieronder kan u de belangrijkste

Nadere informatie

HUISREGLEMENT. Verzekering

HUISREGLEMENT. Verzekering Verzekering HUISREGLEMENT Bleau bvba heeft een verzekering BA uitbating. Iedereen kan bij Bleau Climbing Team onder de Klim- en Bergsportfederatie een uitgebreide bergsportverzekering aangaan of kan kiezen

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen LENTE TENNISSCHOOL 2018 10 Weken - Start na de paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.3 Volwassenen P.4 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS CLUB Y WWW.AUGUSTIJNENPARK.COM

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

HUISREGLEMENT. Verzekering

HUISREGLEMENT. Verzekering Verzekering HUISREGLEMENT Bleau bvba heeft een verzekering BA uitbating. Iedereen kan bij Bleau Climbing Team onder de Klim- en Bergsportfederatie een uitgebreide bergsportverzekering aangaan of kan kiezen

Nadere informatie

Week 2016 Activiteiten op het park Feestdagen & Schoolvakantie 0 vrijdag 1 januari 2016 Closed! Nieuwjaarsdag 0 zaterdag 2 januari 2016 1 zondag 3

Week 2016 Activiteiten op het park Feestdagen & Schoolvakantie 0 vrijdag 1 januari 2016 Closed! Nieuwjaarsdag 0 zaterdag 2 januari 2016 1 zondag 3 Week 2016 Activiteiten op het park Feestdagen & Schoolvakantie 0 vrijdag 1 januari 2016 Closed! Nieuwjaarsdag 0 zaterdag 2 januari 2016 1 zondag 3 januari 2016 1 maandag 4 januari 2016 1 dinsdag 5 januari

Nadere informatie

ZATERDAG ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD

ZATERDAG ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 1 2 3 4 5 TIJD Hoe werkt dit? Stap 1: Bepaal op welke dag van de week, jij tijd zal vrijmaken

Nadere informatie

Beste ouders en gymnasten

Beste ouders en gymnasten 23 mei 2018 Beste ouders en gymnasten Het turnseizoen 2017-2018 loopt op zijn einde, op 31 mei sluiten we de deuren van de sporthal! Het was opnieuw een bewogen jaar waar we toch met enige fierheid op

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f d e c ember 2016

N i e u w s b r i e f d e c ember 2016 N i e u w s b r i e f d e c ember 2016 www.ttcgullegem.be Knalprestatie van de maand Stijn Cuvelier, terug van weg geweest, slaagde erin om als D4 in zijn eerste wedstrijd reeds een C4 te kloppen! Wordt

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

Ik & Co! Inhoudsopgave

Ik & Co! Inhoudsopgave Ik & Co! Inhoudsopgave Wat te doen met Ik & Co!? 7 Informatie en uitleg Ik & Co! Dit ben ik! 9 Gegevens van het kind Ik & Co! Handig om te weten! 10 Telefoonnummers & andere info Ik & Co! 0-4 jaar 12 Kinderopvang

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september WINTER TENNISSCHOOL 20182019 20 Weken Start in de week van 24 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.4 Volwassenen P.6 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen.

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen. INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, We kijken er naar uit om een heel schooljaar lang samen te werken met jullie kleuters in onze klas! We zullen zeker mooie momenten beleven! Het reilen en zeilen van onze

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

SPORT SPEEL School. op woensdag en op zaterdag. Ook kinderen met een handicap zijn welkom!

SPORT SPEEL School. op woensdag en op zaterdag. Ook kinderen met een handicap zijn welkom! 2017-2018 SPORT SPEEL School Ook kinderen met een handicap zijn welkom! op woensdag en op zaterdag Wat is de Sport Speel School? De Sport Speel School leert kinderen van jongs af aan rollen, kruipen, springen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Er zijn snoepzakjes en sandwiches voorzien aan democratische prijzen.

Er zijn snoepzakjes en sandwiches voorzien aan democratische prijzen. TURNFEEST :25 november 2017. Hallo allemaal, Ons jaarlijks turnfeest gaat door op zaterdag 25 november in DIEPENDAL. Lindeboomstraat 30, 3080 Tervuren Het optreden begint stipt om 18u00. (einde voorzien

Nadere informatie

Selectiebeleid Nederlands Team Sportklimmen 2015

Selectiebeleid Nederlands Team Sportklimmen 2015 Selectiebeleid Nederlands Team Sportklimmen 2015 De ambitie van de NKBV is erop gericht meer klimmers op een hoger niveau mee te laten draaien in het Internationale circuit om meer podiumplekken te behalen

Nadere informatie

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen!

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen! Schooljaar 2018-2019 Wijs delen, wijs spelen! Het eerste trimester zit er bijna op Een trimester waar er opnieuw heel wat gebeurde op onze school. Een trimester waarin jullie kind groeide en bloeide. Stilletjes

Nadere informatie

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER...

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER... Teamtraining en wedstrijden: de perfecte aanvulling op de ijshockeyschool Informatie voor ouders, seizoen 2014-2015. Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar die lid (willen) worden van de Leiden Lions is

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Jongknapen Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

INFOBRIEF TURNFEEST 2018

INFOBRIEF TURNFEEST 2018 INFOBRIEF TURNFEEST 2018 TURNEN De eerste voorbereidingen voor ons turnfeest zijn volop bezig en alles wordt in gereedheid gebracht om jullie in april een schitterende vertoning te bezorgen op zaterdag

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE Speelkrant INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL SPORT ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie.

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie. Drongen, 9 november 2018 Beste ouder(s) Dag leerlingen NIEUWSBRIEF 10 Week van 12 tot en met 16 november 2018 Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie. Weekrooster

Nadere informatie

18 april 2017 Infovergadering

18 april 2017 Infovergadering 18 april 2017 Infovergadering www.ozeka.be Bedankt Bart & Nathalie! Sponsored by Toyota Van Dorpe Argenta -Sleeplife 2017-04-17 3 Op de agenda vandaag Algemene info rond het nieuwe zwembad Regels voor

Nadere informatie

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018 Inhoud Voorwoord p. 2 26 mei Jeugd-Ouder toernooi 2018 & Spaghetti-avond p. 3 23-27 juli Zomerstage p. 3 Multimove p. 3 Resultaten competitie p. 4 Speelkalender juni - september p. 4 T-shirts p. 5 Contacten

Nadere informatie

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek MINIBIVAK 2017 Lint Chiromeisjes Hombeek Biekes Speelclub Kwiks VOORWOORD Binnekort is het weer zover, het jaarlijkse minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier

Nadere informatie

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 Wat houdt de vriendjesdag in? 1 uur zwemmen waarvan 30 minuten les en 30 minuten vrij zwemmen Elke zwemmer mag 1 of 2 vriendjes uitnodigen. Gratis toegang voor de

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

ALGEMENE INFOBRIEF KVK TECHNIEKSCHOLEN & KVK KEEPERSSCHOOL

ALGEMENE INFOBRIEF KVK TECHNIEKSCHOLEN & KVK KEEPERSSCHOOL 1 ALGEMENE INFOBRIEF KVK TECHNIEKSCHOLEN & KVK KEEPERSSCHOOL INHOUDSTAFEL 1 Algemene uitleg... 2 2 Welke inschrijfopties zijn er?... 2 3 Wat zijn de tarieven?... 3 4 Waar en wanneer kan ik trainen?...

Nadere informatie

Gezamenlijke wedstrijd met Onderdak

Gezamenlijke wedstrijd met Onderdak Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen!

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen! Harpflash 8 november 2013 2013 is het jaar van het voorlezen! Daarom en om leesplezier bij jong en oud te bevorderen organiseren wij volgende week (van 12 t.e.m. 15 november) een heuse voorleesweek! Tijdens

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 We zijn inmiddels een aantal weken bezig met het nieuwe seizoen. Er is veel getraind en de eerste wedstrijden zijn ook al weer gespeeld. Afgelopen

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 september Agenda 2018 Nummer 4 maandag 24 september Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Lees verder op https://www.feestdagen-belgie.be/ Feestdagen België 2019 Dit zijn de exacte datums van de officiële Belgische feestdagen / verlofdagen / vakantiedagen / wettelijke feestdagen / vrije dagen

Nadere informatie

INSCHRIJVEN? LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA Enkele aandachtspunten

INSCHRIJVEN? LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA Enkele aandachtspunten LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA 2019 Graag presenteert de jeugdwerking van T.C. Lummen het lesaanbod voor de komende lente- en zomerlessen. Net zoals afgelopen winter hebben we een recreatie en een competitie

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

WELKOM! Wij zijn blij je (weer) te mogen verwelkomen in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord van Lede!

WELKOM! Wij zijn blij je (weer) te mogen verwelkomen in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord van Lede! WELKOM! Wij zijn blij je (weer) te mogen verwelkomen in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord van Lede! Je hebt gekozen voor een boeiende opleiding, maar ook met veel engagement. Je zal er veel

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: december

Nieuwsbrief jeugd: december Belangrijke data 2 december veldloop ARAC 8 december indoor Herentals 15 december kerstfeestje 23 december veldloop Lilse bergen 13 januari PK veldloop Mechelen 20 januari veldloop Herentals 27 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

1 januari 2015 donderdag

1 januari 2015 donderdag januari 205 donderdag januari 205 2 3 4 2 5 6 7 8 9 0 3 2 3 4 5 6 7 8 4 9 20 2 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 3 februari 205 5 6 2 3 4 5 6 7 8 7 902345 8 6 7 8 9 20 2 22 9 23 24 25 26 27 28 donderdag Van

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 http://godsheide.kt-scholengroep.be BESTE WENSEN Tot eind januari mag je blijkbaar nog Gelukkig Nieuwjaar wensen. Dat willen wij, de ouderraad, via deze weg ook dit

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Bewaar dit boekje. Ook krijgt u af en toe het

Nadere informatie

2015 wordt een magisch jaar. Het jaar waarin De Kleine Tovenaar van start gaat

2015 wordt een magisch jaar. Het jaar waarin De Kleine Tovenaar van start gaat 2015 wordt een magisch jaar. Het jaar waarin De Kleine Tovenaar van start gaat 1. Nieuwjaarswensen 04-01- 2015 Voor elk van jullie wensen we in 2015: honderden magische ontmoetingen duizenden betoverende

Nadere informatie

NTB JEUGDVERENIGING PLEZIER ALS BASIS

NTB JEUGDVERENIGING PLEZIER ALS BASIS NTB JEUGDVERENIGING PLEZIER ALS BASIS 1. JEUGDBELEID 2. TRAININGSAANBOD 3. EEN LEVENDIGE CLUB EEN STERKE JEUGDVERENIGING 1. JEUGDBELEID 1.1 Coördinatie Planmatig werken 1.2 Blijvende ontwikkeling 1.3 Talentidentificatie

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

Informatie over het combi-lidmaatschap

Informatie over het combi-lidmaatschap Informatie over het combi-lidmaatschap Rood kinderen kunnen met een gecombineerd lidmaatschap zo vaak mogelijk lessen als ze willen (een, twee, drie, of vier keer per week). Voor Oranje, Groen en Geel

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 7/2015-2016 Een nieuw jaar! In dit nummer: Een nieuw jaar 1 Nu de kerstperiode voorbij is en we alle familieleden en kennissen het allerbeste toegewenst hebben voor een super 2016,

Nadere informatie

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem

DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem DAGKLAPPERVrije Basisschool Sint-Aloysius, Denderhoutem November December 2016 LKOM AGENDA NOVEMBER Zondag 6 november Maandag 7 november Einde herfstvakantie WELKOM NIEUWE PEUTERS!! Dinsdag 8 november

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

november 2018

november 2018 1. Nieuwe instappers Na de herfstvakantie verwelkomen we met veel plezier 2 nieuwe zonnekindjes in K0! Julien en Lukas worden met veel ongeduld en enthousiasme verwacht in het klasje van juf Daphne! Hopelijk

Nadere informatie

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht Voorwoord Beste leerkracht Je ziet het goed: dit schooljaar presenteert de bibliotheek een brochure voor het secundair onderwijs! Dit schooljaar wil de bib er namelijk meer dan ooit werk van maken om een

Nadere informatie

Programma 24 Oktober - 2 November

Programma 24 Oktober - 2 November Programma 24 Oktober - 2 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er

Nadere informatie

Winterlessen 2015 2016

Winterlessen 2015 2016 Winterlessen 2015 2016 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN seizoen 2019-2020 ALGEMEEN Atletiekclub Kortenberg is een officiële atletiekclub aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL). Wij trainen alle disciplines van atletiek. Tijdens het winterseizoen vooral

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: november

Nieuwsbrief jeugd: november Nieuwsbrief jeugd: november Belangrijke data 4 november veldloop Mol 11 november veldloop Neerpelt 17 november indoor Herentals 22 november laatste dag wafelverkoop 2 december veldloop ARAC 8 december

Nadere informatie

STA PARAAT HEEFT HET OOK.

STA PARAAT HEEFT HET OOK. 2019-2020 STA PARAAT HEEFT HET OOK. Sta Paraat-P.H.H. Hasselt Sta Paraat-P.H.H Hasselt behoort, met ruim 650 leden, tot één van de grootste sportclubs van Vlaanderen. We zijn aangesloten bij de Gymnastiek

Nadere informatie

Wijzigingen in het kerstvakantieprogramma 2017 worden voorbehouden vanwege mogelijke weersomstandigheden of dergelijke onvoorziene omstandigheden.

Wijzigingen in het kerstvakantieprogramma 2017 worden voorbehouden vanwege mogelijke weersomstandigheden of dergelijke onvoorziene omstandigheden. Het is bijna kerstvakantie! Tijd voor een feestje bij de BSO! Een vakantie vol leuke en uitdagende activiteiten om te genieten van een welverdiende kerstvakantie. Informatie voor alle papa s en mama s:

Nadere informatie