MAART. Nieuws van de directie ( ) datum jarige gr.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MAART. Nieuws van de directie 1415-11 (04-03-15) datum jarige gr."

Transcriptie

1 ( ) 05 maart rapport mee 05 maart gr. 3 gaat deze ochtend naar de bieb 05 maart Mad Science techniek show 9-12 maart ouderavonden 9/10 maart vanaf 18.00u speel-o-theek aanwezig in hal 11 maart gr. 8 gaat naar de Groene Engel en workshop Fides t/m 16 maart inschrijven cursus Mad Science gr 3-8 (zie blz. 4) vooraankondiging: 1 april 18.30u oudervoorstelling musical vrouw Haverkamp Nieuws van de directie Volgende week zijn de ouderavonden voor de groepen 1 t/m 7. Groep 8 heeft de adviesgesprekken al gehad. Wij vinden het erg belangrijk dat ouders/verzorgers en school samen partners zijn en samen in gesprek blijven. We verwachten iedereen daarom ook op de ouderavonden. De leerlingen van groep 6 en 7 zijn, net als in november, ook uitgenodigd om bij het gesprek aanwezig te zijn. Ik vind het erg jammer dat we de informatieavond over de Week van de Lentekriebels af hebben moeten zeggen vanwege te weinig belangstelling. Vanaf maandag 16 maart zal deze week plaatsvinden. In elke klas zal er iedere dag een les gegeven worden over relaties en seksualiteit. Meer informatie kunt u vinden op Vorige week is er een informatieavond voor de ouders van groep 8 geweest over Fides. Fides betekent 'vertrouwen' De kinderen uit groep 8 krijgen van Henk en Ingrid een vijftal workshops. Ze werken aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en welbevinden. Het was een zeer interessante informatieavond. Ik wil de ouders bedanken voor hun aanwezigheid. Meer informatie over Fides kunt u vinden op Met vriendelijke groet, Marion van Rooij- schoolcoördinator datum jarige gr. MAART 05 juf Adrie adm 07 juf Maria Gillis 8 08 Meandra 5 11 Plator 6 11 Huib 8 14 Aïmane 6 Voorzieningenkaart / Even voorstellen / OR lenteknutsels Factsheet Mad Science Carnaval Musicalnieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post Iedereen mag teksten of tekeningen aanleveren via nieuwsbrief.jfk@gmail.com. Het volgende krantje komt uit op woensdag 18 maart. Kopij kan aangeleverd worden tot uiterlijk vrijdag 13 maart. Plaatsing onder voorbehoud.

2 Voorzieningenkaart Oss Noord West De voorzieningenkaart is het resultaat van een samenwerking tussen de inwoners, verenigingen van Oss Noord West, de in de wijk werkende professionals en instellingen en de gemeente Oss. Samen hebben zij een lange termijn toekomstperspectief geschetst ( ) voor de voorzieningen in hun wijk. Voor het onderwijs betekent dit: Twee onderwijsclusters De partners voor onderwijs en kinderopvang kiezen ervoor om de samenwerking te concentreren in twee clusters in de wijk: Noord en Zuid. Het aantal kinderen in de wijk loopt terug, waardoor in de toekomst meer overcapaciteit ontstaat op de scholen. Voor het noordelijke gedeelte van de wijk is dat de locatie rond de Polderhof, de Lockaert en de Ussenstelt. Voor het zuidelijke gedeelte is dat de locatie rond basisschool de Korenaer aan de Grindlaan. Het scenario voor gebouwen op de lange termijn is o.a. het onderbrengen van de John F. Kennedyschool bij De Korenaer waarbij beide locaties zelfstandig functioneren binnen één gebouw. Cluster Zuid De SKBO scholen J.F. Kennedy en Korenaer werken al op veel gebieden samen. SKBO heeft als uitgangspunt dat scholen vooral in kwaliteit van onderwijs willen investeren en minder in stenen. In de wijk zullen door het dalende leerlingenaantal niet beide schoolgebouwen nodig zijn. Dit betekent dat op termijn gewerkt kan worden aan één goed schoolgebouw aan de Grindlaan. Op dit moment werken beide scholen al samen met de kinderopvangorganisaties Het Buitenschools Net en Fides (SPO en de Schaapskooi) en Robbedoes. Voor de ontwikkeling van een integraal kind centrum (IKC) specifiek met HBN en Fides. Onderwijs en opvang zullen in de toekomst waarschijnlijk ondergebracht worden in één gebouw. Vervolg De voorzieningenkaart Oss Noord West is klaar. Dit is een toekomstbestendig advies met een breed draagvlak bij de inwoners. Dit advies wordt nu voorgelegd aan het college van burgemeester en wethouders en daarna aan de Gemeenteraad. Voor de financiering van de onderhuisvesting heeft de Raad al in 2013 een besluit genomen. Voor de locaties in Noord West komt in de jaren geld beschikbaar. De komende jaren zult u vaker geïnformeerd worden over de veranderingen in de wijk, zeker als het gaat om onderwijs en opvang dat de ouders direct aangaat. Even voorstellen... Naam: Asma Imourig Roepnaam: Esma Leeftijd: 18 jaar Ik loop stage in groep 3. Ik hoop dat ik het erg leuk ga hebben. En hoop de kinderen met plezier iets nieuws bij te leren. OR lenteknutsels Net als met de kerst willen wij weer samen met de kinderen de school versieren. Dit willen we doen door leuke dingen te knutselen in het thema voorjaar/lente. Daarvoor hebben wij materiaal nodig. Dus bij deze een oproep! Wij zijn nog op zoek naar: - eierdozen - oase - oude/kleine bloempotten - knopen Dit materiaal mogen jullie afgeven aan juf Natascha in groep 6. Alvast bedankt namens de OR.

3 Factsheet JFK

4 Techniekcursus op school Experimenteren met de gekke professoren van Mad Science! Binnenkort komt Mad Science een wetenschap/techniekcursus verzorgen op John F. Kennedyschool. Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen zich hier voor inschrijven. We starten met een spectaculaire wetenschap/techniekshow op donderdag 5 maart voor de hele school (onder schooltijd). Tijdens de cursus gaan de kinderen in 6 bijeenkomsten aan de slag met talloze experimenten, activiteiten en demonstraties. De lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen en stimuleren een onderzoekende leerhouding. De cursus gaat komend schooljaar over de ruimte & chemie. Een afwisseling van twee fantastisch thema s! Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. De activiteiten vinden plaats in een lokaal op school. Data van de cursus: maandag 23 maart 2015 maandag 30 maart 2015 maandag 13 april 2015 maandag 20 april 2015 maandag 11 mei 2015 maandag 18 mei 2015 Tijdstip: 14:45 15:45 uur (let op: tijdstip is gewijzigd!!!!) Ontdek de geheimen van de chemie met Supersnelle Scheikunde, experimenteren met UV-licht, plakkerige slijmformules, wat hebben ons zonnestelsel en de vier jaargetijden met elkaar te maken, leer over de atmosfeer en druk, en is iedereen klaar voor het bouwen van je eigen modelraket: de Skyblazer II? Dit zijn zomaar een paar onderwerpen die tijdens de lessen voorbij kunnen komen. Krijg je er al zin in? Inschrijven kan tot en met 16 maart 2015 via Deelname kost 64,99 per kind.

5 Op vrijdag 13 februari vierden we carnaval met de hele school. Het was een leuke dag. s Ochtends werden we begroet door de Krinkelbloazers, waar juf Frenny in speelt. Na de opening van de dag mocht iedereen door de hele school verschillende activiteiten doen, zoals springen op het springkussen, schminken en/ of nagels lakken, film kijken, dansen in de disco, knutselen en kleuren, een leuke quiz en natuurlijk lekker snoepen en drinken. Carnaval

6 Na de pauze begon de playbackshow. Elke groep had in de klas een voorronde gehouden. De winnaars mochten op het grote podium optreden. De jury bestond uit Mike uit groep 8, Brigitte (mama van Duke uit groep 5) en juf Marion. De playbackshow werd gepresenteerd door Margot, mama van Paulien uit groep 8. De muziek werd verzorgd door René, de papa van Waylon uit groep 8 en Raylene uit groep 7.

7 De deelnemers van de playbackshow De winnaars van de onderbouw waren: Chelsey, Yara en Raven uit groep 4. De winnaars van de bovenbouw waren: Mitchell, Renate, Raylene, Manisha, Aafke en Jennifer uit groep 6/7.

8 Aan het eind van de ochtend kwamen de Stadsprins Rene d n Urste (oom van Pim uitgroep 6) en Jeugdprins Luca d n Urste op bezoek. Zij reikten de prijzen van de tekenwedstrijd, de quiz en de playbackshow uit. Op maandag 16 februari mochten de leerlingen die met de Jeugdpronkzitting hadden meegedaan nogmaals optreden, namelijk op het Sokkenbal.

9 musical nieuws musical nieuws De repetities zijn in volle gang. Ook groep 2-3 is intussen gekleed (zie foto:) Nu komende week Finn nog. Jarno, Hayat, Cédric en Meyra Vrijdag gaan we samen met de papa van Raylene de muzikale puntjes op de i zetten. Op woensdag 1 april om uur is er een speciale oudervoorstelling. Wilt u komen kijken (opa s en oma s zijn ook welkom, maar zusjes en broertjes die op onze school zitten helaas niet, want zij zien de musical de volgende dag bij de seizoensviering), dan kunt u zich opgeven door middel van een mailtje naar: administratie.jfk@gmail.com Vrijdag 27 maandag 30 en dinsdag 31 maart zijn de repetities na school voor alle spelers. Info over de eind tijden van deze repetities kunt u in het volgende JFKaatje lezen. De spelers worden op 1 april om uur op school verwacht, om aangekleed en geschminkt te worden. Voor dit aankleden en/of schminken vragen we hulp van de ouders. Help ons en meld u aan via administratie.jfk@gmail.com. Ook voor het aankleden en schminken van de spelers voor de uitvoering tijdens de generale repetitie (dinsdag 31 maart) en de seizoensviering (donderdagmiddag 2 april) hebben we ouders nodig. Samen gaan we er weer iets moois van maken!

10 Groep 1-2

11 Groep 1-2

12 Groep 1-2 Nieuw project De kinderen in groep 1 en 2 werken de komende tijd aan het project Kunst. De kinderen maken kennis met kunst en ze gaan zelf kunst maken! Misschien is het leuk als ouders ook thuis of in de omgeving met de kinderen gaan zoeken naar kunst! Veel plezier!!!

13 Groep 5 Wij zijn op 12 februari naar de Muzelinck geweest voor een voorstelling dans, genaamd: Tetris. Het was een leuke mooie schitterende voorstelling. Het is ook een spel, ken je dat? De kunstjes die ze deden waren erg mooi; ze klommen op elkaar, ze deden handstanden en dan door rollen, ze maakten een menselijke piramide, ze dansten op muziek steeds een ander muziekje. Ook zaten ze in een kring en ze rolden kubussen naar elkaar en toen steeds sneller dat zag er mooi uit en ze deden bruggetjes en radslagen. De ene pakte de andere aan haar armen vast en trok onder de ander door. Dat leek pijnlijk maar dat was het niet. De ene deed de armen en de benen omhoog en de ander pakte de armen vast en ging zo op haar buik liggen. Dat vond ik echt heel mooi! Oh ja, ik was vergeten te vertellen dat de dansers twee meisjes en twee jongens waren en we mochten mee doen. Alles wat ze gedaan hadden, hadden ze in drie dagen geleerd. Toen ik dat hoorde stond mijn mond open. Op het laatst mochten we vragen stellen en toen was het afgelopen en moesten we weer terug naar school. Djensey Het was een superleuke voorstelling!!! Ze hadden joggingpakken aan, daar konden ze makkelijk in bewegen. De meisjes rood-zwart de jongens groenzwart. Ze konden met hun benen in de knoop gewoon op hun handen lopen. En ze hebben het al gewoon binnen drie dagen geleerd! Wow! Dat zijn best wel weinig dagen voor zo n spektakel. Oh ja, ik was vergeten te zeggen dat er twee jongens waren en twee meisjes. En ze hadden een kubus en die draaiden ze en bij een ander gebeurde dan iets. Zoals een arm ging om hoog of een been draaide. Het was bij de Muzelinck. Het is geschreven door Toni

14 Het was een schitterende voorstelling! Ik denk dat het pijnlijk was maar dat was het niet zo. Als je het spel Tetris kent??? Dan ga ik de mensen Tetris leren. Je hebt een stuk of 10 mensen nodig. Je legt een kleed neer en je gaat op het kleed liggen en dan in een bepaalde richting. En dan komen er steeds anderen bij. Ik zal wat vertellen over de voorstelling. Toen we de zaal inkwamen zaten er 4 mensen: 2 jongens en 2 meisjes. Toen ze begonnen was er muziek. Ze gingen een menselijke piramide maken en ze gingen ook op elkaar. Dat is voor mij onmenselijk! Ik hoop dat jullie dat ook vinden. Ze gingen aan het eind ook heel de zaal erbij roepen en dan moest iedereen iets doen. Ze gingen ook een cirkel vormen en dan gingen ze er in zitten. Ze hebben er 3 dagen voor geoefend! Riem

15

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15)

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15) 1415-12 (18-03-15) 16 maart start Week van de Lentekriebels 19 maart start koolwitjes project in groep 3 25 maart (gym)gastles beeball voor groep 3-4 26 maart workshop fides voor groep 8 29 maart zomertijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-10 (17-02-16) 18 februari Fides groep 5-6 en groep 7-8 18 februari leerlingenraad 19 februari centrum Jeugd&Gezin op school aanwezig 8.15uur-8.30uur 24 februari inloopochtend 25 februari rapporten

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6 1516-19 (06-07-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 07 juli gr. 8 gaat 30 km fietsen voor LIGHT FOR THE WORLD 07 juli sportmiddag i.s.m. SEC voor groep 1 t/m 7 (zie blz. 2) 07 juli

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

MAART. Nieuws van de directie

MAART. Nieuws van de directie 1516-11 (02-03-16) 03 maart ouderavond 04 maart Fides groep 7/8 08 maart loopbus (zie blz. 2) 09 maart juffendag/babyshower groep 3 14 maart start Week van de Lentekriebels 15 maart boomfeestdag groep

Nadere informatie

Nieuws van de directie 1415-10 (11-02-15) datum jarige gr.

Nieuws van de directie 1415-10 (11-02-15) datum jarige gr. 1415-10 (11-02-15) 13 februari carnavalsviering op de John F. Kennedy! 14 februari jeugdoptocht: we doen mee! 16 t/m 20 februari voorjaarsvakantie 23 februari ouderavond Lentekriebels: 19.30u (zie blz.3)

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject Schildpaddenproject In de afgelopen weken hebben we met de hele school hard gewerkt aan ons schoolproject Schildpadden, duurzaamheid en recyclen. Dat zal u vast niet zijn ontgaan! Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( )

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( ) 1819-11 (06-02-19) 07 februari rapportfolio mee naar huis 08 februari Fides in groep 5-6 (zie blz. 3) 12 en 14 februari 10-minutengesprekken groep 1 t/m 7 12, 13 en 14 februari adviesgesprekken groep 8

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 7. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 7. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 7 Vrije dagen 9 febr. Groep 1-2 vrij i.v.m. carnaval op vrijdag 13 febr. 14 t/m 22 febr. Alle kinderen Carnavalsvakantie 25 febr. Alle kinderen Studiedag Team Bijzondere activiteiten 28

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

Zinges lessen maandag. Vakan=erooster 2016-2017. Zomerfeest 9 juni in plaats van. Schoolvoetbal. Open dag. Squla Topnotering

Zinges lessen maandag. Vakan=erooster 2016-2017. Zomerfeest 9 juni in plaats van. Schoolvoetbal. Open dag. Squla Topnotering Belangrijke data: 4 apr 9 apr 19 apr 19-21 apr 21 apr 22 apr 23 mei 8 jun Agenda: Onderwijs inspecyebezoek Open dag! 10:00-12:00 Vergadering ouderraad Cito entree en eindtoets Open dag Koningsspelen MeivakanYe

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Maandbrief december 1415

Maandbrief december 1415 Basisschool St. Jozef Beukenlaan 6 5363 RA Velp Tel:0486-422348 e-mail: info.jozef@optimusonderwijs.nl website: www.jozefvelp.nl Bijlage: Flyer kinderboerderij Flyer Mad Science Nieuws van de directie

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

Berg en Dal, 2-03 -2015. Nieuwsbrief 6 krijgt u een aantal dagen eerder dan gepland. Werkzaamheden rondom het schoolterrein:

Berg en Dal, 2-03 -2015. Nieuwsbrief 6 krijgt u een aantal dagen eerder dan gepland. Werkzaamheden rondom het schoolterrein: Berg en Dal, 2-03 -2015 Nieuwsbrief 6 krijgt u een aantal dagen eerder dan gepland. Werkzaamheden rondom het schoolterrein: U heeft kunnen zien dat er hard gewerkt wordt rondom onze school. In het oorspronkelijke

Nadere informatie

Nieuws van de directie SEPTEMBER 1516-01 (09-09-15) Beste allemaal,

Nieuws van de directie SEPTEMBER 1516-01 (09-09-15) Beste allemaal, 1516-01 (09-09-15) 10 september roostervrije dag, alle leerlingen zijn vrij 15 september info-avond voor alle groepen 23 september start Kinderpostzegel actie VOORAANKONDIGING: 2 oktober afscheidsviering

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 03 20 september 2018 Schoolreisje Vrijdag gaan we met de groepen 1 /2 naar Den Scherpenberg in Rucphen en met de groepen 3 t/m 7 naar Duinoord! Zorg dat

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1819-08 (12-12-18) 13 december IPC afsluiting gr 7-8, ouders welkom van 12.30-13.00u 20 december groep 7-8 gaat s-morgens schaatsen bij Winterland 20 december kerstviering (zie blz. 2 voor meer info) 21

Nadere informatie

Brede Scholen Fijnaart. Periode 2 Schooljaar 2015-2016

Brede Scholen Fijnaart. Periode 2 Schooljaar 2015-2016 Brede Scholen Fijnaart Periode 2 Schooljaar 2015-2016 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Met gepaste trots bieden we u via deze weg het nieuwe halfjaarlijkse aanbod aan van onze activiteiten van de

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-17 (29-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse 7 juni groep 5-6 natte gymles

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-06 (14-11-18) 27 november schoen zetten op school (zie blz. 2) 30 november afsluiting IPC in groep 1-2: ouders/verzorgers zijn welkom van 11.45u - 12.15u 5 december Sinterklaas op school 6 december

Nadere informatie

INFOBRIEF 9, september 2018.

INFOBRIEF 9, september 2018. INFOBRIEF 9, september 2018. AGENDA eerste schoolweken Dinsdag 4 en donderdag 6 september: Ouder (- kind) gesprekken Donderdag 16 september: Info avond groepen 8 Woensdag 26 september: Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: jarigen juni, studiedag juni, 1e heilige communie,

Nadere informatie

Jaargang nummer 6 Maandag 21 november 2016

Jaargang nummer 6 Maandag 21 november 2016 Jaargang 2016-2017 nummer 6 Maandag 21 november 2016 AGENDA 18-25 november Week van de mediawijsheid 23 november Start computertypen 25 november Nieuwsbrief 7 28 november Surprise-avond 19.00 uur 1 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen 1819-10 (23-01-19) 23 januari t/m 2 februari Nationale Voorleesdagen 30 januari studiedag, alle leerlingen zijn vrij 07 februari rapportfolio mee naar huis 12 en 14 februari 10-minutengesprekken Beste

Nadere informatie

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!)

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!) 13 december 2016 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! 1 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Op donderdagavond 19 januari 2017 zal er een extra ouderavond plaatsvinden voor

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-03 (08-10-14) 09 oktober: lipdub opname kinderboekenweek (BB) 10 oktober: gr. 6/7 gaat in de ochtend naar Slabroek 11 oktober: gezinsviering H. Hart kerk (18.30u) 15 oktober: gr. 1/2 gaat in de ochtend

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Belangrijke data Woensdag 12 april: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Vitruviusweg*

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 23 3 MAART 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Bezoek van een schrijfster De grote rekendag Week van de Lentekriebels Boomfeestdag groepen 5/6 en 6 Agenda en

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 7... 7 Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de feestweek in juni 2017. Voor de aankleding van de school zijn wij op zoek naar ouders die ons kunnen

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-06 (26-11-14) 26 november gr 7 en 8 op bezoek bij het Hooghuis Zuid en West 27 november gr 5 t/m 8 gaan pepernoten bakken 28 november gr 1 t/m 4 gaan pepernoten bakken 29 november gezinsviering in

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes!

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes! Paulus-Weekbrief 22 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 7 Weekbrief 13-03-2015

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-13 (16-03-16) 31 maart gr. 1-2 poppenkast (middag) 05 april gr. 3 naar de Muzelinck (ochtend) 07 april gr. 7 schriftelijk verkeersexamen 11 april gr. 7 praktisch verkeersexamen Nieuws van de directie

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Ouderbijdrage

Ouderbijdrage In deze Boemeratel: 1) MR-vergadering 2) Ouderbijdrage 17-18 3) Optreden groepen 1, 2 en 3 4) Project Afval 5) Cursus Mad Science (na school) 6) Kalender 7) KABoem KABoem: 1) Juffen en meester AWARD 2)

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

Infobrief nummer 13,

Infobrief nummer 13, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl FaceBook: Daltonbasisschool De Borgwal Postadres : Postbus 39 6680 AA Bemmel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Troubadourtje. We houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour

Troubadourtje. We houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 16-10-2015 Inhoud: IKC Glanerbrug Zuid Info VO Niet vergeten! Ter nagedachtenis Voorstellen Rabomuseum Kidsweek

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Data om te onthouden: Vrijdag 24 november: show Mad Science voor gr. 3 t/m 8 Vrijdag 1 december: continurooster voor groep 1 t/m 8 i.v.m. schaatsen Maandag 4 december:

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken 1819-09 (09-01-19) 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken Beste allemaal, Nieuws van de directie Allereerst wens ik jullie, namens het team van BS JFK, de allerbeste wensen voor een

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

WEEK mei 2017 AGENDA

WEEK mei 2017 AGENDA WEEK 19 12 mei 2017 MEER HULP ROMMELMARKT!!! Voor de vrijdagavond en de zaterdag hebben we echt nog hulp nodig van ouders, opa s, oma s etc. De aanmeldingen die we nu hebben, zijn te weinig om het tot

Nadere informatie

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal,

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal, 1617-01 (14-09-16) 13 september MSD project schoolplein 16 september Fides in groep 7-8 21 september Fides in groep 5-6 21 september informatieavond voor ouders van alle groepen 18.00-19.30 uur (inloop):

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-16 (25-05-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 23-27 mei groep 8 FLESSENACTIE flessen kunnen deze week in de hal ingeleverd worden BVD! 26 mei SCHOOLFOTOGRAAF (individuele foto

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Nummer 14 19 maart 2015

Nummer 14 19 maart 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Agenda 20 maart rapport groep 3 t/m 8 23, 24 en 26 maart oudergesprekken 02 april groep 2 en 8 bezorgen paasmandjes Molenveldnieuws nr. 15 verschijnt 03 april studiedag, alle kinderen

Nadere informatie

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17 Juni 2015 Nummer 17 VakantieBieb-app Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBiebapp. Vanaf 1 juni gratis te downloaden. Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Download nu gratis een grote

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

UIT DE SCHOOL GEKLAPT!

UIT DE SCHOOL GEKLAPT! UIT DE SCHOOL GEKLAPT! Beste ouders, Tijdens de laatste weken op school zijn er veel gezellige activiteiten (excursies, verjaardagen juffen/meesters)gepland, maar het zijn ook drukke tijden voor de kinderen.

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: Januari 2016 INFO

Jaargang 22, Maand: Januari 2016 INFO Jaargang 22, Maand: Januari 2016 Basisschool De Schare INFO 2016 staat voor de deur. We hopen dat dit kalenderjaar alle geluk en voorspoed zal brengen voor u en uw gezinsleden. Na een sfeervolle Kerstvakantie

Nadere informatie

16 januari 2015 Nummer 9

16 januari 2015 Nummer 9 16 januari 2015 Nummer 9 Inhoud: Apenkooi toernooi Rusheuvel Ouder-(kind) gesprekken n.a.v. het eerste rapport Jeugdpronkzitting Carnaval 2014 Gezinsviering Nieuwe website Vreedzame school blok 3 Verkeerstuin

Nadere informatie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie Schooljaar 2015-2016 Datum: 23-10-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie oktober Maandag 2 november Weer naar school

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie

Nieuws van de directie. In JUNI waren nog jarig JULI AUGUSTUS 1415-18 (24-06-15) 31 AUGUSTUS 1 e schooldag: nieuw schooljaar begint!

Nieuws van de directie. In JUNI waren nog jarig JULI AUGUSTUS 1415-18 (24-06-15) 31 AUGUSTUS 1 e schooldag: nieuw schooljaar begint! 1415-18 (24-06-15) 08 juli SPONSORLOOP en ROMMELMARKT 08 juli voorstelling voor ouders gr 8 musical VRIJ 20.00u (zaal open 19.45u); aansluitend afscheidsreceptie De leerlingen van gr. 8 worden om 19.00u

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 8 26 maart 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 8 26 maart 2015 Toermalijnnieuws Nummer 8 26 maart 2015 Algemene informatie Ouderavond KiVa Na de opening van 2 februari is KiVa alweer in volle gang. De tijd is aangebroken om ook ouders te informeren over KiVa. Daarom

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016

Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 10 27 januari 2016 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Nr. 6 januari 2015. Kerstviering Onze kerstviering zal plaatsvinden op donderdagavond 18 december.

Nr. 6 januari 2015. Kerstviering Onze kerstviering zal plaatsvinden op donderdagavond 18 december. Nr. 6 januari 2015 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen?

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen? Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 6 oktober 2016 Informatieavond groep 8 Op dinsdag 11 oktober is er een informatieavond voor

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie