EMO Hannover 2011 toont trends in internationale productietechniek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EMO Hannover 2011 toont trends in internationale productietechniek"

Transcriptie

1 Die Welt der Metallbearbeitung The world of metalworking PERSBERICHT Van Sylke Becker Telefoon Fax EMO Hannover 2011 toont trends in internationale productietechniek Omlijstend programma over de toekomst van techniek en economie Bosch en Duin, 18 mei 2011 De EMO Hannover is van 19 t/m 24 september weer het internationale brancheforum voor de metaalbewerking. Productie-experts uit de hele wereld ontmoeten elkaar in Hannover om informatie te geven over noviteiten in de productietechniek, investeringsbeslissingen voor te bereiden en te spreken over de trends in de branche. Geen andere manifestatie lukt het om zo veel mensen uit het vak op één plek bijeen te brengen als deze belangrijkste vakbeurs voor metaalbewerking. Tijdens de laatste beurs in 2007 kwamen vakbezoekers uit meer dan 80 landen naar Hannover. De EMO Hannover is de marktplaats waar een innovatief aanbod en een hoogwaardige vraag elkaar ontmoeten, aldus Christoph Miller, Managing Director bij EMO-organisator VDW (Duitse vereniging van gereedschapmachinefabrieken) naar aanleiding van de in mei te houden EMO-persconferentie in Bosch en Duin. Als belangrijkste vakbeurs ter wereld heeft ze in het bijzonder de functie om nieuwe trends in de industrie te thematiseren. Op de EMO Hannover worden op de toekomst gerichte oplossingen besproken, aldus Miller. De presentatie van ondernemingen wordt tijdens de EMO Hannover 2011 weer aangevuld met een hoogwaardig omlijstend programma. Het omvat technische en economische thema's die zowel voor gebruikers als voor fabrikanten van productietechniek van belang zijn. VDW Generalkommissariat EMO Hannover 2011 Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken e.v. Corneliusstrasse 4, Frankfurt am Main, GERMANY Tel , Fax Registergericht / Registration Office: Amtsgericht Frankfurt am Main Vereinsregister / Society Register: VR4966 Vorsitzender / Chairman: Martin Kapp, Coburg Geschäftsführer / Executive Director: Dr.-Ing. Wilfried Schäfer, Frankfurt am Main Ust.Id.-Nr. / t. o. tax id. no. DE

2 Pagina 2/5 EMO Hannover 2011 Persconferentie 18 mei 2011, Bosch en Duin Internationaal EMO-congres over duurzame productie Duurzaamheid is inmiddels een van de basiseisen die aan industriële processen worden gesteld. Juist de productie neemt op dit gebied een sleutelpositie in, omdat de behoefte aan goederen en diensten wereldwijd toeneemt, maar de reserves aan energie en grondstoffen eindig zijn. Wat de internationale productietechniek nu reeds te bieden heeft, toont het internationale EMO-congres Duurzame productie op 20 en 21 september Het wordt georganiseerd door het Fraunhofer-instituut voor gereedschapmachines en omvormtechniek IWU uit Chemnitz, in samenwerking met de EMO-organisator VDW. Hoofdthema's van de manifestatie zijn: aanzetten voor technische oplossingen ter verbetering van het efficiënte gebruik van energie en grondstoffen door verspanende en omvormende gereedschapmachines en productieprocessen. efficiënte machineconcepten en procesketens op duurzaamheid gerichte productieplanning en productiesystemen b2fair regelt afspraken voor het aanknopen van zakelijke contacten Onder de titel B2Fair ondersteunt EMO-organisator VDW in samenwerking met Enterprise Europe Network exposerende bedrijven en bezoekers bij het aanknopen van zakelijke contacten. Via een door een database ondersteund platform worden afspraken geregeld tussen vakbezoekers en exposerende bedrijven, bijvoorbeeld voor het tot stand brengen van internationale samenwerking of het winnen van nieuwe klanten, toeleveranciers of handelspartners. B2fair werkt als een partnerbeurs. Geïnteresseerde bedrijven en bezoekers geven op hun profiel op. Met een persoonlijke toegangscode kiezen ze circa twee weken voor het begin van de beurs online de voor hen interessante gesprekspartners uit. Aan de hand van hun gesprekswensen wordt een individueel schema met contacten en afspraken opgesteld. Aanbiedingen en aanvragen worden voorafgaand aan de EMO via een netwerk van 30 partners uit 14 landen in heel Europa gecommuniceerd.

3 Pagina 3/5 EMO Hannover 2011 Persconferentie 18 mei 2011, Bosch en Duin Speciale manifestatie voor de jeugd Machinebouwer job met power Onder het bekende motto Machinebouwer job met power zal de speciale manifestatie voor de jeugd van 19 t/m 24 september gedurende de gehele duur van de EMO Hannover een afwisselende en informatieve expositie over opleidingen op het gebied van de machinebouw presenteren. Op meer dan m² presenteren bedrijven zich als aantrekkelijke werkgevers. Jongeren in opleiding laten zien wat er kan worden geproduceerd op de meest moderne gereedschapmachines. Uitproberen, vragen en meedoen is uitdrukkelijk gewenst. Meer dan scholieren worden verwacht tijdens dit spannende evenement. Nieuw productietechnologieën in de lucht- en ruimtevaart conferentie met begeleidende speciale expositie Op 22 en 23 september 2011 organiseert het Instituut voor Productietechniek en Gereedschapmachines (IFW) van de Leibniz-universiteit Hannover en het Machining Innovations Network (MIN) uit Göttingen een conferentie over het thema Nieuwe productietechnologieën in de lucht- en ruimtevaart. In de vliegtuigbouw gaat de trend naar nieuwe materialen en materiaalcombinaties onverminderd door. Een voorbeeld is de toepassing van beta-titaanlegeringen voor de rompstructuur van een vliegtuig in combinatie met koolstofvezelversterkte kunststoffen (CFK). Ook voor onderstellen worden nieuwe materialen gebruikt. Deze situatie vraagt om nieuwe oplossingen, zowel van de zijde van de vliegtuigbouwers als van de fabrikanten van gereedschappen en gereedschapmachines. Daartoe behoren onder andere nieuwe gereedschapconcepten voor het boren en frezen van tegen hoge temperaturen bestendige materialen en materiaalcombinaties, nieuwe concepten voor gereedschapmachines voor de rendabele bewerking van titaan en strategieën voor vijfassige bewerking. Daarom is de luchtvaartbranche een belangrijke drijvende kracht voor de technologische ontwikkelingen in de hele verspaningsbranche. In het kader van de conferentie, die op 11 mei plaatsvindt, worden actuele oplossingen voorgesteld en wordt gediscussieerd over de toekomsttrends voor de vervaardiging en bewerking in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Erkende experts houden presentaties over thema's op het gebied van verspanende technologie, gereedschapmachines, productieplanning en reparatieprocessen.

4 Pagina 4/5 EMO Hannover 2011 Persconferentie 18 mei 2011, Bosch en Duin Ter aanvulling daarop houdt het Machining Innovations Network tijdens de EMO een speciale tentoonstelling Mijlpalen van de rendabele productie van titaancomponenten. De lucht- en ruimtevaartindustrie is tegelijk voorbeeld en drijvende factor voor innovaties in veel andere branches. Dit wordt gestimuleerd door de actuele vliegtuigbouwprogramma's. Het toegenomen gebruik van composietmaterialen, in het bijzonder het hightech-materiaal titaan, stelt de verspaning voor nieuwe uitdagingen. Meer snelheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit, minder kosten en kortere productietijden worden verlangd. De speciale expositie toont actuele hoogtepunten en mijlpalen van de verspanende productie van titaanstructuurcomponenten. De toename van de rendabiliteit van de productie is het resultaat van de samenwerking van onderzoekers, ontwikkelaars, producenten en gebruikers. De speciale expositie presenteert de resultaten van innovatieve onderzoeksprojecten en excellente technologische oplossingsmethoden. Hoofdthema's zullen naar verwachting de productie van kleine en grote titaanstructuurcomponenten en de bewerking van composietmaterialen zijn. Zakelijk potentieel in groeimarkt Rusland De EMO Hannover laat trends in techniek en economie zien, aldus Miller. Onder de titel EMO-focus Rusland: aantrekkelijke grondstofdeviezen, leveranciers van productiemiddelen gewenst vindt daarom op 21 september 2011 op de EMO een Rusland-symposium van een halve dag plaats. Rusland neemt de derde plaats in op de lijst van exportmarkten voor Duitse gereedschapmachines. Het is het zevende importland en de tiende markt ter wereld. Het reusachtige land met zijn grondstoffen en enorme moderniseringsbehoefte in industrie en infrastructuur biedt vele zakelijke mogelijkheden. Het symposium wil de deelnemers informeren over de basis voor succesvol zakendoen in Rusland en voorbeelden en tips geven over hoe een onderneming concreet op deze markt actief kan worden. Aan de orde komen de marktontwikkeling, nieuwe ontwikkelingen in industrieën met groot potentieel zoals de vliegtuigbouw en best practices voor succesvolle zakelijke modellen uit de gereedschapmachine-industrie. Aangevuld worden deze thema's met informatie over voor de export relevante technische regelingen, juridische aspecten en financieringsopties voor het zakendoen in Rusland.

5 Pagina 5/5 EMO Hannover 2011 Persconferentie 18 mei 2011, Bosch en Duin Duitse Bondspresident opent EMO Hannover 2011 Een zeer bijzondere gebeurtenis is de openingsmanifestatie met de Duitse Bondspresident Christian Wulff op de EMO Hannover 2011, vertelt Miller van de VDW. De Duitse Bondspresident heeft reeds toegezegd dat hij de grootste manifestatie in het jaar 2011 op het beursterrein in Hannover zal openen. Dat bevestigt niet slechts de betekenis van de wereldbeurs EMO, maar onderstreept vooral de betekenis van de productietechniek voor Duitsland en Europa, aldus Miller. EMO Hannover 2011 belangrijkste beurs ter wereld voor metaalbewerking Van 19 t/m 24 september 2011 presenteren internationale fabrikanten van productietechnologie op de EMO in Hannover 'Gereedschapmachines en alles wat daarbij hoort'. De belangrijkste beurs ter wereld voor metaalbewerking toont het volledige spectrum van de moderne metaalbewerkingstechniek, die het hart van alle industriële productie is. Getoond worden de nieuwste machines en efficiënte technische oplossingen, productbegeleidende dienstverlening, duurzaamheid in de productie en nog veel meer. Hoofdthema's tijdens de EMO zijn verspanende en omvormende gereedschapmachines, productiesystemen, precisiegereedschappen, geautomatiseerde materiaalstroom, computertechnologie, industriële elektronica en toebehoren. De vakbezoekers van de EMO komen uit alle grote industrietakken, zoals machinebouw en assemblage, automobielindustrie en toeleveranciers, lucht- en ruimtevaarttechniek, fijnmechanische en optische industrie, scheepsbouw, medische techniek, gereedschap- en vormenbouw, staal- en aluminiumconstructie. De EMO Hannover is wereldwijd het grootste en meest internationale ontmoetingspunt voor de metaalbewerking. In 2007 presenteerden zich in Hannover exposerende bedrijven op ca m² netto beursoppervlak. Ze trokken vakbezoekers uit meer dan 80 landen aan. EMO is een gedeponeerd merk van CECIMO, de Europese organisatie van fabrikanten van gereedschapmachines. De teksten van de persconferentie van vandaag vindt u op Foto's van de EMO Hannover vindt u op onder "Press Conferences".

INFORMATIE VOOR DE PERS. Met METAV de blik op Europa als afzetmarkt

INFORMATIE VOOR DE PERS. Met METAV de blik op Europa als afzetmarkt INFORMATIE VOOR DE PERS Van Sylke Becker Telefoon +49 69 756081-33 Fax +49 69 756081-11 E-mail s.becker@vdw.de Met METAV de blik op Europa als afzetmarkt Oegstgeest, 11 oktober 2011 METAV is dé internationale

Nadere informatie

METAV 2016: première Moulding Area

METAV 2016: première Moulding Area 1 / 5 P e r s i n f o r m a t i e M E T A V 2 0 1 6 van Sylke Becker Tel. +49 69 756081-33 Fax +49 69 756081-11 Email s.becker@vdw.de METAV 2016: première Moulding Area Gereedschaps- en vormenbouw optimaal

Nadere informatie

Met METAV de blik op Europa als afzetmarkt

Met METAV de blik op Europa als afzetmarkt Het gesproken woord geldt Met METAV de blik op Europa als afzetmarkt Statement van Christoph Miller, Manager Beurzen, VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken), tijdens de METAV-persconferentie

Nadere informatie

METAV 2018 bevestigt aanhoudend hoge conjunctuur binnen de metaalbewerkingsbranche

METAV 2018 bevestigt aanhoudend hoge conjunctuur binnen de metaalbewerkingsbranche PERSINFORMATIE van Sylke Becker telefoon +49 69 756081-33 fax +49 69 756081-11 e-mail s.becker@vdw.de (Stand: 13.00 uur) METAV 2018 bevestigt aanhoudend hoge conjunctuur binnen de metaalbewerkingsbranche

Nadere informatie

Additive Manufacturing verovert de industrie

Additive Manufacturing verovert de industrie Van Sylke Becker Telefoon +49 69 756081-33 Telefax +49 69 756081-11 Email s.becker@vdw.de Additive Manufacturing verovert de industrie METAV 2016 toont de gehele bandbreedte additieve processen, materiaal

Nadere informatie

De schakel tussen mens en techniek

De schakel tussen mens en techniek 3, 4 en 5 november 2015 Venray De schakel tussen mens en techniek voor Midden- en Zuidoost-Nederland Schrijf u nu online in! Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde

Nadere informatie

Persinfo. 5 februari 2013. HANNOVER MESSE 2013 (8 t/m 12 april): Elf vakbeurzen vertegenwoordigen de wereld van de industrie

Persinfo. 5 februari 2013. HANNOVER MESSE 2013 (8 t/m 12 april): Elf vakbeurzen vertegenwoordigen de wereld van de industrie Persinfo HANNOVER MESSE 2013 (8 t/m 12 april): 5 februari 2013 Elf vakbeurzen vertegenwoordigen de wereld van de industrie Hannover. In 2013 vindt de HANNOVER MESSE plaats met als thema Integrated Industry

Nadere informatie

Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf

Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf Echt uitgelaten was de sfeer onder de 665 exposanten uit 40 Landen, die elkaar ontmoetten

Nadere informatie

IAA 2019 NEW MOBILITY WORLD FRANKFURT september RAI Automotive Industry AutomotiveNL

IAA 2019 NEW MOBILITY WORLD FRANKFURT september RAI Automotive Industry AutomotiveNL IAA 2019 NEW MOBILITY WORLD FRANKFURT 10-15 september 2019 RAI Automotive Industry AutomotiveNL Holland Paviljoen IAA Frankfurt 2019 U kunt daarbij zijn! Reserveer nu uw ruimte in onze collectieve stand.

Nadere informatie

BEAUTY DÜSSELDORF bevestigt toppositie: 50.000 vakbezoekers bezochten toonaangevende beurs van de branche

BEAUTY DÜSSELDORF bevestigt toppositie: 50.000 vakbezoekers bezochten toonaangevende beurs van de branche BEAUTY DÜSSELDORF bevestigt toppositie: 50.000 vakbezoekers bezochten toonaangevende beurs van de branche Voor schoonheid is er absoluut een markt dat heeft BEAUTY DÜSSELDORF, de vakbeurs die zondag haar

Nadere informatie

Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek

Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek Presentatie door Maria Hasselman Director Brand Management Brussel, 12 November 2013 De economische en technologische

Nadere informatie

Ontmoetingsplaats: Neurenberg, t/m e internationale vakbeurs voor natuursteen en natuursteenbewerking

Ontmoetingsplaats: Neurenberg, t/m e internationale vakbeurs voor natuursteen en natuursteenbewerking Ontmoetingsplaats: Neurenberg, 29-05 t/m 01-06-2013 18 e internationale vakbeurs voor natuursteen en natuursteenbewerking Richtinggevend. Toekomstgericht. Stone+tec. stone-tec.com Uw markt: maak kennis

Nadere informatie

Mondiale veranderingen bepalen conjunctuurklimaat bij wire en Tube. Industrie 4.0 en wereldwijde staalcrisis veelbesproken thema s onder de exposanten

Mondiale veranderingen bepalen conjunctuurklimaat bij wire en Tube. Industrie 4.0 en wereldwijde staalcrisis veelbesproken thema s onder de exposanten Mondiale veranderingen bepalen conjunctuurklimaat bij wire en Tube Industrie 4.0 en wereldwijde staalcrisis veelbesproken thema s onder de exposanten Düsseldorf, 8 april 2016 Dat meer exposanten dan ooit

Nadere informatie

The world of metalworking De wereld van de metaalbewerking

The world of metalworking De wereld van de metaalbewerking www.emo-hannover.de The world of metalworking De wereld van de metaalbewerking NL GOEDE REDENEN VOOR EEN BEZOEK AAN DE EMO HANNOVER Wereldtopbeurs In 2019 is Hannover opnieuw het middelpunt van de wereld

Nadere informatie

PEM is genomineerd voor de Techni Show Innovatie Award 2006.

PEM is genomineerd voor de Techni Show Innovatie Award 2006. PERSBERICHT PEM Stand: 25.01.06 PEM is genomineerd voor de Techni Show Innovatie Award 2006. Citaat uit het juryrapport: Nominatie PEMTec Bijzonder aan de inzending van De Ridder is de nieuwe technologie:

Nadere informatie

Deze perskit bevat informatie over Ecofys, de geschiedenis van het bedrijf, de kenmerken, enkele feiten en cijfers en de belangrijkste activiteiten.

Deze perskit bevat informatie over Ecofys, de geschiedenis van het bedrijf, de kenmerken, enkele feiten en cijfers en de belangrijkste activiteiten. Ecofys Perskit Ecofys Experts in Energy Inleiding Ecofys is al meer dan 25 jaar een toonaangevend internationaal consultancybedrijf in energie en klimaatbeleid. De visie van Ecofys is "sustainable energy

Nadere informatie

Goede redenen voor Rhenus Lub. Verantwoordelijkheid. Innovatie. Kwaliteit.

Goede redenen voor Rhenus Lub. Verantwoordelijkheid. Innovatie. Kwaliteit. Goede redenen voor Rhenus Lub Ons principe van persoonlijke verantwoordelijkheid. Identiteit en identificatie. Iedere afzonderlijke medewerker voelt zich persoonlijk verantwoordelijk voor het resultaat

Nadere informatie

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie!

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie KBA-Metronic Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie THERMISCHE INK JET betajet HOTFOIL CODEERSYSTEMEN Made in Germany Inkjet systemen alphajet DESKUNDIG udaformaxx

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

Actuele informatie over het project SEPTEMBER 2016

Actuele informatie over het project SEPTEMBER 2016 Actuele informatie over het project SEPTEMBER 2016 Het Bio-economie project presenteerde zich in Emmen Aan het Biobased Business Event in Emmen namen Nederlandse en Duitse projectpartners en bedrijven

Nadere informatie

Stichting Fashion for Good Beleidsplan

Stichting Fashion for Good Beleidsplan Stichting Fashion for Good Beleidsplan Oktober 2017 TABLE OF CONTENTS Doel... 2 Belangrijkste activiteiten... 3 Ons Bestuur... 4 Financiering... 5 Budget en bestaande financiering... 5 Dit beleidsplan

Nadere informatie

Meer dan 1.200 exposanten op ruim 86.200 vierkante meter tentoonstellingsoppervlakte

Meer dan 1.200 exposanten op ruim 86.200 vierkante meter tentoonstellingsoppervlakte The Bright World of Metals schittert met recordresultaat Meer dan 1.200 exposanten op ruim 86.200 vierkante meter tentoonstellingsoppervlakte Talrijke innovaties verwacht: resource-besparing en energieefficiëntie

Nadere informatie

Technologie in detail

Technologie in detail Technologie in detail Pretec Precisietechniek BV Postbus 149 2250 AC Voorschoten Industrieweg 16-18 2254 AE Voorschoten t +31 (0)71 56 19 164 f +31 (0)71 56 18 119 e info@pretec.nl. Deel kennis en maak

Nadere informatie

METAV 2016: in beweging door nieuw beursconcept

METAV 2016: in beweging door nieuw beursconcept Alleen het gesproken woord telt METAV 2016: in beweging door nieuw beursconcept Statement van Dr. Wilfried Schäfer, directeur VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken), Frankfurt am Main, in het

Nadere informatie

Een industrie als cliënt

Een industrie als cliënt In the Picture ICT/Software Een industrie als cliënt Een interview met mr Remko Roosjen en mr Martin Krüger, oprichters van MAAK Advocaten Remko Roosjen De maakindustrie is onmisbaar voor de BV Nederland

Nadere informatie

In 2012 wereldwijd de nummer 1 voor gebruikte techniek

In 2012 wereldwijd de nummer 1 voor gebruikte techniek In 2012 wereldwijd de nummer 1 voor gebruikte techniek Wereldbeurs voor gebruikte techniek 5 tot 7 maart 2012 Keulen, Duitsland Nieuwe datum! Tegelijkertijd met de EISENWARENMESSE internationale ijzerwarenbeurs

Nadere informatie

sia Abrasives Schuuroplossing

sia Abrasives Schuuroplossing sia Abrasives Schuuroplossing Het bedrijf De in het Zwitserse Frauenfeld gevestigde sia Group is een van s werelds grootste leveranciers van innovatieve schuurmiddelen. De groep ontwikkelt, produceert

Nadere informatie

Press. IFFA Internationale toonaangevende beurs voor de vleesindustrie: verwerken, verpakken, verkopen Frankfurt am Main, 8 tot 13 mei 2010

Press. IFFA Internationale toonaangevende beurs voor de vleesindustrie: verwerken, verpakken, verkopen Frankfurt am Main, 8 tot 13 mei 2010 Press Internationale toonaangevende beurs voor de vleesindustrie: verwerken, verpakken, verkopen Antje Schwickart Tel.: +49 69 75 75 6474 Fax: +49 69 75 75 6758 E-mail: antje.schwickart@messefrankfurt.com

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Productie Binnen onze productiefaciliteiten kunnen hardmetaal vormdelen engereedschappen met onderstaande maximale afmetingen worden vervaardigd ;

Productie Binnen onze productiefaciliteiten kunnen hardmetaal vormdelen engereedschappen met onderstaande maximale afmetingen worden vervaardigd ; Productie van ruwe- en op tolerantiegeslepen hardmetaal vormdelen en gereedschappen voor automobiel, luchtvaart, machinebouw, verpakking, communicatie, kunststofverwerking, elektronica, medische, recycling,

Nadere informatie

Productie Binnen onze productiefaciliteiten kunnen hardmetaal vormdelen engereedschappen met onderstaande maximale afmetingen worden vervaardigd ;

Productie Binnen onze productiefaciliteiten kunnen hardmetaal vormdelen engereedschappen met onderstaande maximale afmetingen worden vervaardigd ; Productie van ruwe- en op tolerantiegeslepen hardmetaal vormdelen en gereedschappen voor automobiel, luchtvaart, machinebouw, verpakking, communicatie, kunststofverwerking, elektronica, medische, recycling,

Nadere informatie

"Maatschappelijke positionering van de industrie verbeteren"

Maatschappelijke positionering van de industrie verbeteren "Maatschappelijke positionering van de industrie verbeteren" Evert-Jan Velzing Docent-onderzoeker Hogeschool Utrecht We zien dat er meer positieve aandacht is voor de industrie, maar het belang van de

Nadere informatie

Machinefabriek De Valk De Vest 76 NL-5555 XP Valkenswaard +31 (0)40 201 24 88 info@machinefabriekdevalk.nl V2.0

Machinefabriek De Valk De Vest 76 NL-5555 XP Valkenswaard +31 (0)40 201 24 88 info@machinefabriekdevalk.nl V2.0 Machinefabriek De Valk Fabricage mechanische componenten Assemblage van modules en machines Cleanroom faciliteit Competence Centre Additive Manufacturing 1 Machinefabriek De Valk in vogelvlucht Familiebedrijf

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

Stichting Fashion for Good Beleidsplan

Stichting Fashion for Good Beleidsplan Stichting Fashion for Good Beleidsplan June 2019 TABLE OF CONTENTS Doel... 2 Belangrijkste activiteiten... 3 Ons Bestuur... 4 Financiering... 5 Budget en bestaande financiering... 5 Dit beleidsplan beslaat

Nadere informatie

Chemische industrie in Duitsland

Chemische industrie in Duitsland Chemische industrie in Duitsland 1. Actuele situatie van de chemische industrie in Duitsland In vergelijking met het vorige kwartaal steeg de productie in het derde kwartaal van 2012 met 1,5 procent, terwijl

Nadere informatie

Informatie. Dé ontmoetingsplaats. professionals. voor uw bezoek. www.eurotier.de. Altijd actuele informatie. op www.eurotier.de

Informatie. Dé ontmoetingsplaats. professionals. voor uw bezoek. www.eurotier.de. Altijd actuele informatie. op www.eurotier.de Informatie voor uw bezoek Hebt u nog vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met het team van de EuroTier-bezoekersservice: Tel.: +49(0)69/24788-265 Fax: +49(0)69/24788-113 E-mail: expo@dlg.org Hotelkamers

Nadere informatie

De toekomst is rooskleurig dankzij brandstofcel micro-warmtekrachtkoppeling!

De toekomst is rooskleurig dankzij brandstofcel micro-warmtekrachtkoppeling! De toekomst is rooskleurig dankzij brandstofcel micro-warmtekrachtkoppeling! Brussel, 01.04.2019 2/5 Brussel, 01.04.2019 De toekomst is rooskleurig dankzij brandstofcel microwarmtekrachtkoppeling! Tijdens

Nadere informatie

Inschrijving RBB- AWARD 2018

Inschrijving RBB- AWARD 2018 Inschrijving RBB- AWARD 2018 Organisatie: Kamer van Koophandel Contactpersoon voor de RBB over deze good practice: Menno Zwart E- mail adres: menno.zwart@kvk.nl Mobiele telefoon: 06 1135 8182 Akkoord lid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Automotive & (e)mobility Duitsland

Nieuwsbrief Automotive & (e)mobility Duitsland Bekijk de online versie Nieuwsbrief Automotive & (e)mobility Duitsland Jaargang 2015, Nummer 4, 18 december 2015 Het Consulaat-Generaal te München geeft regelmatig een kort overzicht van nieuws en activiteiten

Nadere informatie

Persbericht Dornbirn, maart Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building

Persbericht Dornbirn, maart Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building Persbericht Dornbirn, maart 2012 Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building Zumtobel presenteert dit jaar tijdens Light+Building van 15 tot 20 april in Frankfurt

Nadere informatie

Vakartikel nr. 2: GIFA 2015 economische betekenis. Gieterijmachines: hightech met traditie Wereldwijde productie van gietstukken ruim 100 miljoen ton

Vakartikel nr. 2: GIFA 2015 economische betekenis. Gieterijmachines: hightech met traditie Wereldwijde productie van gietstukken ruim 100 miljoen ton Vakartikel nr. 2: GIFA 2015 economische betekenis Gieterijmachines: hightech met traditie Wereldwijde productie van gietstukken ruim 100 miljoen ton GIFA 2015 13e internationale gieterijvakbeurs met Technical

Nadere informatie

Zakendoen in Duitsland. Informatie over de voedingsmiddelensector

Zakendoen in Duitsland. Informatie over de voedingsmiddelensector Zakendoen in Duitsland Informatie over de voedingsmiddelensector Waarom zakendoen in Duitsland? Op agrogebied is en blijft Duitsland de belangrijkste handelspartner van Nederland: meer dan een kwart (ruim

Nadere informatie

Nulgroei in 2014: opluchting, maar geen opleving

Nulgroei in 2014: opluchting, maar geen opleving Persconferentie 12/02/2014 Nulgroei in 2014: opluchting, maar geen opleving Internationale conjunctuur en economische toestand 2 Verbetering ondernemersvertrouwen in 2013, maar terugval in 2014 30,00 NBB-barometer

Nadere informatie

MMB TOOLS is leverancier van hoogwaardige standaard en speciaal gereedschappen.

MMB TOOLS is leverancier van hoogwaardige standaard en speciaal gereedschappen. MMB TOOLS is leverancier van hoogwaardige standaard en speciaal gereedschappen. De vakantieperiode is officieel begonnen. Wij zijn gewoon bereikbaar maar hebben in de maand augustus beperkte capaciteit

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage

Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage We Know How Metaal en techniek spelen een belangrijke rol in de verregaande industriële ontwikkeling. Samen kunnen

Nadere informatie

Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Machinefabriek. Gebrs. Frencken. Member of the Frencken Group

Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Machinefabriek. Gebrs. Frencken. Member of the Frencken Group Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Member of the Frencken Group Machinefabriek achinefabriek Gebrs. Frencken Gebrs. Frencken achinefabriek Gebrs. Frencken Frencken Group Fijnmechanische verspaning, prototyping

Nadere informatie

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage WEINIG SYSTEM PLUS Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage 1 Alles uit de WEINIG hand: Het totaalsysteem voor profielfabricage WEINIG is de leidende technologie-aanbieder voor de massiefhout

Nadere informatie

Multidisciplinair technisch onderwijs ontplooit zich bij De Cromvoirtse en Bosch Rexroth

Multidisciplinair technisch onderwijs ontplooit zich bij De Cromvoirtse en Bosch Rexroth Multidisciplinair technisch onderwijs ontplooit zich bij De Cromvoirtse en Bosch Rexroth Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en hebben grote gevolgen voor de arbeidsmarkt: oude banen verdwijnen

Nadere informatie

The world of metalworking De wereld van de metaalbewerking

The world of metalworking De wereld van de metaalbewerking www.emo-hannover.de The world of metalworking De wereld van de metaalbewerking NL GOEDE REDENEN VOOR EEN BEZOEK AAN EMO HANNOVER Wereldtopbeurs In 2017 wordt Hannover opnieuw het middelpunt van de wereld

Nadere informatie

Case Atos. Atos imponeert met wepresent

Case Atos. Atos imponeert met wepresent Case Atos imponeert met wepresent wepresent Atos is een wereldwijd toonaangevende leverancier van digitale diensten met 100.000 werknemers in 72 landen. Met een diepgaande technologische expertise en kennis

Nadere informatie

Finkemeier een goed jaar geleden. 12 maanden later is hij er opnieuw aanzienlijk boven het gemiddelde van de branche.

Finkemeier een goed jaar geleden. 12 maanden later is hij er opnieuw aanzienlijk boven het gemiddelde van de branche. LivingKitchen 2017, 16-22 januari 2017 Häcker Keukens komt in 2016 voor het eerst boven de omzetmijlpaal van 500 miljoen euro Januari 2017. Missie volbracht en zelfs nog meer: Het jaar 2016 was voor Häcker

Nadere informatie

IBM Power BI voor CPG & Retail op de Microsoft Surface TM. Voorbereid door IBM Microsoft Solution Practice - Canada

IBM Power BI voor CPG & Retail op de Microsoft Surface TM. Voorbereid door IBM Microsoft Solution Practice - Canada IBM Power BI voor CPG & Retail op de Microsoft Surface TM Voorbereid door IBM Microsoft Solution Practice - Canada Inleiding De oplossing Industrieën met veel resources zoals CPG en professionele services

Nadere informatie

Vostermans Alu Foundries

Vostermans Alu Foundries Vostermans Alu Foundries Vostermans Alu Foundries B.V. is en ervaring in huis, van de bouw van onderdeel van Vostermans Companies. prototypes tot de aanmaak van modellen, Deze samenwerking levert voor

Nadere informatie

Wat is Hardmetaal? Wij produceren ons hardmetaal dus milieuvriendelijk!

Wat is Hardmetaal? Wij produceren ons hardmetaal dus milieuvriendelijk! Wat is Hardmetaal? Wat is Hardmetaal? Hardmetaal is een composiet wat bestaat uit een combinatie van harde, slijtvaste carbidedie zijn opgenomen in een bindmiddel. Hardmetaal ontstaat na een zorgvuldig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Automotive & (e)mobility Duitsland 1/2015

Nieuwsbrief Automotive & (e)mobility Duitsland 1/2015 1/2015 Nieuwsbrief Automotive & (e)mobility Duitsland 1/2015 Het consulaat-generaal te München geeft regelmatig een kort overzicht van nieuws en activiteiten op het gebied van automotive en (e)mobility

Nadere informatie

Klantprofiel/ beoordeling. Referentiegesprek. Gebruik van klantlogo. Klant awards. Klantcase (slide) Klantcase (PDF)

Klantprofiel/ beoordeling. Referentiegesprek. Gebruik van klantlogo. Klant awards. Klantcase (slide) Klantcase (PDF) Referentieprogramma Bij KANA, A Verint Company, geloven we dat elke ervaring er toe doet. Daarom willen we u onze klant belonen door uw klantenservice-ervaringen met andere organisaties te delen, u te

Nadere informatie

NL.IN.BUSINESS Mondiale uitdagingen, Nederlandse oplossingen

NL.IN.BUSINESS Mondiale uitdagingen, Nederlandse oplossingen NL.IN.BUSINESS 2020 Mondiale uitdagingen, Nederlandse oplossingen MONDIALE UITDAGINGEN Verstedelijking, economische groei en verduurzaming brengen uitdagingen met zich mee op bijvoorbeeld het gebied van

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie

PERFECTIE IN PRECISIE

PERFECTIE IN PRECISIE PERFECTIE IN PRECISIE INNOVATIEVE FIJNMECHANISCHE PRECISIEPRODUCTEN M MEMBER OF THE MADERN GROUP AJB IN VOGELVLUCHT ( sinds 1973 ) ( 20 werknemers ) ( AJB Rozenburg ) ( Lid van Madern Groep ) Conventionele

Nadere informatie

Atos en Cassidy Silbernagel winnaars Design for Additive Manufacturing Challenge 2016

Atos en Cassidy Silbernagel winnaars Design for Additive Manufacturing Challenge 2016 Persbericht Atos en Cassidy Silbernagel winnaars Design for Additive Manufacturing Challenge 2016 Additive World Awards uitgereikt tijdens 4 de Additive World Conference Op woensdag 23 maart heeft Jury

Nadere informatie

Industrie & innovatie

Industrie & innovatie Industrie & innovatie Boardroomdiscussie Corné Kranenburg sectorspecialist Industrie Marlise van der Plas themamanager Innovatie Welkom! 2 Programma Introductie 12:00 12:15 Ontwikkelingen in de wereld

Nadere informatie

Introductie van het onderzoeksprogramma HUGS

Introductie van het onderzoeksprogramma HUGS HUGS Het Uitvinden van de Groene Samenleving Introductie van het onderzoeksprogramma HUGS Een onderzoeksprogramma voor VWO 5 en 6 en voor HAVO 5-plus HUGS belangrijke opdrachtgever, uitdagende vraagstukken

Nadere informatie

SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS!

SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS! Innovatieplatform voor industrieel oppervlaktebehandelend Nederland SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS! VOORSPRONG DOOR INNOVATIEGERICHTE SAMENWERKING Dat Nederland er economisch goed

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

Vakartikel nr. 2: THERMPROCESS 2015 Economische betekenis. Een markt met toekomst: energie-efficiënte warmtetechniek

Vakartikel nr. 2: THERMPROCESS 2015 Economische betekenis. Een markt met toekomst: energie-efficiënte warmtetechniek Vakartikel nr. 2: THERMPROCESS 2015 Economische betekenis Een markt met toekomst: energie-efficiënte warmtetechniek THERMPROCESS 2015 Internationale vakbeurs voor warmteprocestechnologie Voor veel industriële

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Corporate brochure Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Uw partner Missie is leverancier van gerenommeerde merken op MRO gebied. Wij leggen onze focus op

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

De toekomst is rooskleurig dankzij brandstofcel micro-warmtekrachtkoppeling!

De toekomst is rooskleurig dankzij brandstofcel micro-warmtekrachtkoppeling! De toekomst is rooskleurig dankzij brandstofcel micro-warmtekrachtkoppeling! Brussel, 01.04.2019 2/5 Brussel, 01.04.2019 De toekomst is rooskleurig dankzij brandstofcel microwarmtekrachtkoppeling! Tijdens

Nadere informatie

VDL Systems. Kracht door samenwerking

VDL Systems. Kracht door samenwerking VDL Systems Kracht door samenwerking VDL Systems U WEET ALS GEEN ANDER WAT NODIG IS VOOR UW PROCES. WIJ WETEN ALS GEEN ANDER HOE WE DE DAARVOOR VEREISTE MACHINES, INSTALLATIES OF SYSTEMEN MOETEN PRODUCEREN.

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl Beurs Domotica & Slim Wonen 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven CONNECTING WORLDS www.beursdomoticaenslimwonen.nl Connecting Worlds Alles is met elkaar te verbinden. Steeds meer apparaten zijn te

Nadere informatie

WWW.MMBTOOLS.NL INFO@MMBTOOLS.NL. Wat is Hardmetaal?

WWW.MMBTOOLS.NL INFO@MMBTOOLS.NL. Wat is Hardmetaal? WWW.MMBTOOLS.NL INFO@MMBTOOLS.NL Wat is Hardmetaal? MMB TOOLS 2015 Wat is Hardmetaal? Hardmetaal is een composiet wat bestaat uit een combinatie van harde, slijtvaste carbidedie zijn opgenomen in een bindmiddel.

Nadere informatie

Efficiënt Verspanen 9 oktober 2007 Gereedschapbeheer, behaal uw voordeel! Klaas Feijen

Efficiënt Verspanen 9 oktober 2007 Gereedschapbeheer, behaal uw voordeel! Klaas Feijen Efficiënt Verspanen 9 oktober 2007 Gereedschapbeheer, behaal uw voordeel! Klaas Feijen Titel Presentatie Voorstellen Somatech / SOLVA Gereedschapbeheer problematiek Gereedschapbeheer in werkvoorbereiding

Nadere informatie

FinanceTransformation.nl

FinanceTransformation.nl 2016 // Meet the next transformation waves ONTMOET DE FINANCE TOP VAN NEDERLAND 10 NOVEMBER 2016 DEFABRIQUE IN MAARSSEN FinanceTransformation.nl 'Breed en afwisselend programma met voldoende keuzemogelijkheden.

Nadere informatie

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare AGF-producten verpakken in kartonnen tray met topseal Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, bij het verpakken van AGF producten, in de richting om recyclebare, fossiele grondstof

Nadere informatie

Benut je reistijd en vergroot je netwerk!

Benut je reistijd en vergroot je netwerk! Benut je reistijd en vergroot je netwerk! Netwerken als je toch in de file staat, maar ook als er geen file staat. Dat is in het kort waar het bij filenetwerken omdraait. Filenetwerken.nl is het sociaal

Nadere informatie

Multilayers; techniek en valkuilen van de stack-up!

Multilayers; techniek en valkuilen van de stack-up! Multilayers; techniek en valkuilen van de stack-up! In deze presentatie Beknopte introductie V-PS Trends Basismaterialen in multilayer De opbouw Aandachtspunten V-PS: uw PCB specialist voor de professionele

Nadere informatie

DE FABRIQUE UTRECHT 23-09-2015

DE FABRIQUE UTRECHT 23-09-2015 DE FABRIQUE UTRECHT 23-09-2015 DÉ DAG OVER ZAKENDOEN IN DUITSLAND DÉ DAG OVER ZAKENDOEN IN DUITSLAND Export NL>D 2014 88,1 MRD. 80,5 MILJOEN INWONERS De Duitslanddag is dé dag voor Nederlandse ondernemers

Nadere informatie

Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016

Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016 6 Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016 CUE2016 - HÉT STARTSEIN VOOR ELK PODIUMEVENT Van 18 t/m 20 januari 2016 vond in Rotterdam Ahoy de 15 e editie plaats van CUE, de tweejaarlijkse

Nadere informatie

transmissionnews EEN UITGAVE VAN ZUIDBERG transmissions NR. 7 maart 2014 Zuidberg Transmissions levert transmissies voor Hybrid PTO systeem

transmissionnews EEN UITGAVE VAN ZUIDBERG transmissions NR. 7 maart 2014 Zuidberg Transmissions levert transmissies voor Hybrid PTO systeem EEN UITGAVE VAN ZUIDBERG transmissions NR. 7 maart 2014 In deze editie Blz. 2 Zuidberg Transmissions levert transmissies voor 2 Hybrid PTO systeem Blz. 3 Zuidberg opent eigen vestiging in USA Zuidberg

Nadere informatie

ProWein 2013: nog niet eerder zo internationaal

ProWein 2013: nog niet eerder zo internationaal ProWein 2013 Afsluitend persbericht / 26 maart 2013 ProWein 2013: nog niet eerder zo internationaal Op de toonaangevende internationale vakbeurs voor wijn en gedistilleerd presenteerden gedurende drie

Nadere informatie

RICHES Renewal, Innovation and Change: Heritage and European Society

RICHES Renewal, Innovation and Change: Heritage and European Society This project has received funding from the European Union s Seventh Framework Programme for research, technological development and demonstration under grant agreement no 612789 RICHES Renewal, Innovation

Nadere informatie

Optimale service dat is ons doel!

Optimale service dat is ons doel! Gloning Krantechnik Gloning Krantechnik GmbH is opgericht in 1983 en heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende aanbieders van speciale kranen in Europa. Dankzij

Nadere informatie

PR augustus 2007 EMO 2007 Pagina 1 van 5. EMO grootste beurs voor de metaalbewerking ter wereld

PR augustus 2007 EMO 2007 Pagina 1 van 5. EMO grootste beurs voor de metaalbewerking ter wereld EMO 2007 Pagina 1 van 5 EMO grootste beurs voor de metaalbewerking ter wereld Nieuw besturingsconcept voor de metaalbewerking Beckhoff presenteert op EMO 2007 een nieuwe generatie krachtige en voordelige

Nadere informatie

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder besluitvormers uit 12 landen

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder besluitvormers uit 12 landen Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder 7.500 besluitvormers uit 12 landen Joseph Bradley Jeff Loucks Andy Noronha James Macaulay

Nadere informatie

TECHNI-SHOW 2014 2.781,- Easy Techni-Show. Vakbeurs voor industriële productietechniek. 11-14 maart 2014 Jaarbeurs Utrecht

TECHNI-SHOW 2014 2.781,- Easy Techni-Show. Vakbeurs voor industriële productietechniek. 11-14 maart 2014 Jaarbeurs Utrecht Vakbeurs voor industriële productietechniek TECHNI-SHOW 2014 11-14 maart 2014 Jaarbeurs Utrecht Hét trefpunt in de metaalindustrie voor professionals uit de metaal-, machine-, apparaten, elektrotechnische-,

Nadere informatie

HERWAARDEER AMBACHT, KOM TOT GROEI

HERWAARDEER AMBACHT, KOM TOT GROEI AMBACHT VAKMANSCHAP TECHNOLOGIE s-hertogenbosch HERWAARDEER AMBACHT, KOM TOT GROEI We staan aan het begin van een nieuw maaktijdperk. Wereldwijd wordt het belang van het maken en creatieve ambachten voor

Nadere informatie

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Canon Essential Business Builder Program Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Essential Business Builder Program Introductie Het runnen van een drukkerij is een uitdaging. De activiteiten

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

Vereniging van toeleveringsbedrijven uit West-Normandië

Vereniging van toeleveringsbedrijven uit West-Normandië Vereniging van toeleveringsbedrijven uit West-Normandië Leden SOTRABAN werd in 1972 opgericht en is een vereniging van +/- zestig toeleveringsbedrijven uit de departementen Calvados, Manche en Orne in

Nadere informatie

Nieuwe presentatie intelligente automatiseringsen verlichtingsoplossingen: Website-relaunch van ESYLUX

Nieuwe presentatie intelligente automatiseringsen verlichtingsoplossingen: Website-relaunch van ESYLUX PERSBERICHT Ahrensburg, 15 februari 2018 Nieuwe presentatie intelligente automatiseringsen verlichtingsoplossingen: Website-relaunch van ESYLUX De fabrikant ESYLUX presenteert aan het begin van het jaar

Nadere informatie

Overheid Mobility Tour Feb 2018

Overheid Mobility Tour Feb 2018 Overheid Mobility Tour 26 28 Feb 2018 Mobile World Congress Van 26 februari tot en met 1 maart 2018 vindt het Mobile World Congres plaats in Barcelona. De telecom/mobile sector uit de gehele wereld is

Nadere informatie

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING Kies voor ons als leverancier van accu s en profiteer van de kracht van samenwerking. Maak gebruik van het grootste gespecialiseerde

Nadere informatie

TECHNI SHOW MEDIAKIT 2010

TECHNI SHOW MEDIAKIT 2010 Een aantrekkende markt...of niet. Wij staan voor u klaar! Hans Koopmans Martijn Min Fientje Köster Harry Steunenberg Thomas Baggelaar Sylvia Blok Gerrit Mollema TECHNI SHOW MEDIAKIT 2010 Stelt u zich eens

Nadere informatie

Review World of Technology & Science 2016

Review World of Technology & Science 2016 Review World of Technology & Science 2016 Feiten & cijfers 2016 2014 Aantal exposanten: 428 444 Aantal m2: 16.150 m2 17.010 Aantal bezoekers: 21.414 21.634 Aantal bezoekers per m2: 1,3 1,27 Aantal bezoekers

Nadere informatie

STRATAEGOS CONSULTING

STRATAEGOS CONSULTING STRATAEGOS CONSULTING EXECUTIE CONSULTING STRATAEGOS.COM WELKOM EXECUTIE CONSULTING WELKOM BIJ STRATAEGOS CONSULTING Strataegos Consulting is een strategie consultancy met speciale focus op strategie executie.

Nadere informatie