Toepassingen. Gesloten (IMEX) POP nagels worden hier gebruikt voor de gasdichte bevestiging van het telwerk aan gasmeters.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Toepassingen. Gesloten (IMEX) POP nagels worden hier gebruikt voor de gasdichte bevestiging van het telwerk aan gasmeters."

Transcriptie

1 Voor het bevestigen van kunststof op staal is de stalen POP nagel de ideale oplossing. De nagel heeft een verzonken kop en wordt aangeleverd in de kleur zwart. De lage nagelkop, de corrosie- en vandaalbestendigheid maken POP nagels zeer geschikt voor straatmeubilair. De POP nagels worden aangebracht na het lakken van de onderdelen. Dit vereenvoudigt de productielogistiek en komt de corrosiebescherming ten goede.

2 Voor het bevestigen van koelventilatoren in een koeler is een trillingsbestendige en hygiënische verbinding noodzakelijk. De roestvaststalen standaard POP nagels zijn snel en foutloos te plaatsen en zorgen voor een corrosiebestendige verbinding. Monel POP nagels worden o.a. toegepast in buitenomgevingen voor het bevestigen van mastbeslag. Het monel basismateriaal van de nagelhuls is uiterst bestendig tegen atmosferische corrosie. De verzinkte nabehandeling maakt deze nagel zeer geschikt voor toepassing in staal en aluminium materialen aangezien het geringe potentiaalverschil resulteert in een goede bestendigheid tegen galvanische corrosie.

3 Gesloten (IMEX) POP nagels worden hier gebruikt voor de gasdichte bevestiging van het telwerk aan gasmeters. Voor het bevestigen van onderdelen aan isolatiepanelen in en om broedmachines worden zeer hoge hygiënische eisen gesteld. De POP nagels gesloten (IMEX) zijn gas- en waterdicht en worden zowel in een roestvaststalen als in een monel uitvoering toegepast. Deze verbinding is corrosiebestendig en gemakkelijk schoon te houden.

4 De roestvaststalen sluitingen van deze wegbewijzering worden snel en vloeistofdicht gemonteerd met twee roestvaststalen gesloten POP nagels. Voor het monteren van de lastzekering op het sandwichpaneel zorgt de grote sluitkop van de TVD nagel voor een zeer sterke verbinding. De gesloten nagelhuls van roestvaststaal voorkomt het binnendringen van vocht en corrosie tijdens schoonmaakwerkzaamheden met bijvoorbeeld een hogedrukspuit.

5 De TVD nagels in deze innovatieve schuifpoort zijn geheel van roestvaststaal en hebben een gesloten nagelhuls. Deze nagel biedt een goede corrosiebescherming en hoge sterkte door de grote sluitkop aan de blinde zijde van de verbinding. De POP nagels multi-grip hebben een groot klinkbereik, zodat de verschillende pakketdiktes in deze assimilatieverlichting met slechts één nagel zijn te verbinden. De POP nagel multi-grip is leverbaar met grote platbolkop, waardoor de nagel bijzonder geschikt is om bijvoorbeeld kunststof aan metaal te bevestigen.

6 Het metalen beslag van flight cases wordt aan kunststof of houten panelen bevestigd met gegroefde POP nagels. Bovenstaande foto laat (30% glas gevulde) kunststof ventilator schoepen zien die met gegroefde POP nagels aan aluminium plaat worden bevestigd. De aluminium POP nagel die hier is toegepast heeft een gegroefde huls die zich door radiaal uitzetten tegen de wand van het potgat vastzet.

7 Met de POP Vgrip nagels worden de hoekprofielen op een betrouwbare wijze bevestigd aan de kolommen van deze magazijnstellingen. Door de consistente klemkracht van de Vgrip nagels sluiten de te verbinden delen goed aan. Grote sluitkop aan de blinde zijde van de nagel zorgt voor een hoge uittreksterkte. De POP aardings nagel zorgt voor een snel en betrouwbaar aansluitpunt voor de aarding van een oven.

8 Voor de bevestiging van de laadbak op het chassis van deze aanhangwagen wordt de Magna-Lok gebruikt. De nagelhuls van deze zeer sterke blindklinknagel zet radiaal uit en zorgt hierdoor voor een zeer stijve en trillingsbestendige verbinding. De 9,5 mm Magna-Lok is een perfect alternatief voor het lassen van stalen constructies. De te verbinden profielen kunnen vooraf worden verzinkt en tevens kan met dunnere plaatmaterialen worden gewerkt.

9 De structurele blindklinknagels Auto-Bulb vervangen lasverbindingen in deze zoutstrooi machines. Het klinken van de constructie zorgt voor een sterke en trillingsbestendige verbinding die snel is te assembleren. De bewerkingen na het lassen, zoals richten en slijpen behoren tot het verleden. De grote sluitkop en massieve trekpen van de Magna-Bulb creëren een zeer sterke verbinding in de constructie van deze laadklep. De verbindingen zijn waterdicht en trillingsbestendig door de unieke 360 borging van de trekpen in de nagelhuls.

10 De constructie van deze ondergrondse container bestaat uit delen met verschillende plaatdiktes. De unieke schuifring van de Huck-Lok zorgt voor een grote sluitkop en borgt de verbinding aan twee kanten. Door het grote klinkbereik van deze structurele blindklinknagel kan worden volstaan met één uitvoering voor de gehele toepassing! Met de blindklinkbouten BOM wordt de zijwand van de bus aan de vloer bevestigd. Dit maakt lassen overbodig.

11 BOM blindklinkbouten worden o.a. gebruikt voor de bevestiging van scharnieren aan vrachtwagens. De corrosiebeschermende zinklaag op de te bevestigen delen wordt niet aangetast en de verbinding is zeer sterk en trillingsbestendig. Voor de assemblage van Luchtvrachtcontainers worden Huck Magna-grip klinkbouten toegepast. Deze bevestigers zijn ideaal voor het bevestigen van verschillende plaatdiktes doordat de afbreekhoogte zich instelt op pakketdikte. Deze zeer betrouwbare verbinding is niet losneembaar en vandaal- en trillingsbestendig door radiale borggroeven.

12 De modulaire opbouw van deze licht gewicht gesloten laadbak wordt zeer efficiënt geproduceerd. Voor de assemblage worden diverse klinksystemen toegepast. Voor de uiteindelijke montage op het chassis is gekozen voor de 100% betrouwbare Huck C6L klinkverbinding. De verbindingen tussen het chassis en het hulpframe van deze betonmixer worden in de praktijk extreem zwaar belast. Voor de uiteindelijke montage op het chassis is gekozen voor de 100% betrouwbare Huck Bobtail klinkverbinding. Bij plaatsing wordt zonder rotatie een zeer consistente en hoge voorspanning opgebouwd. Dit maakt de verbinding extreem trillingsbestendig en het gebruik van borgmiddelen, speciaal gereedschap en onderlegringen overbodig.

13 Montage van plywood kopschot met de Hucktainer.

Blindklinknagels, klinkbouten en gereedschappen

Blindklinknagels, klinkbouten en gereedschappen Blindklinknagels, klinkbouten en gereedschappen Toepassingen Bovenstaande foto laat (30% glas gevulde) kunststof ventilator schoepen zien die met gegroefde POP nagels aan aluminium plaat worden bevestigd.

Nadere informatie

1.2 Structurele blindklinkbevestigers

1.2 Structurele blindklinkbevestigers HOOFDSTUK 1 Technische informatie blindklinken 1.1 POP nagels De POP nagel bestaat uit een holle klinknagel die gemonteerd is op een metalen pen. De verwerking van POP nagels is zeer eenvoudig omdat ze

Nadere informatie

Hybride structuren: wat met galvanische corrosie?

Hybride structuren: wat met galvanische corrosie? Met onze rubriek Designer News op, willen wij u op de hoogte brengen van de recentste innovaties op het vlak van mechanische bevestigingssystemen en toegangstechnieken. Elk kwartaal zullen de specifieke

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie HOOFDSTUK 1 1.1 POP nagels De POP nagel bestaat uit een holle klinknagel die gemonteerd is op een metalen pen. De verwerking van POP nagels is zeer eenvoudig omdat ze van één zijde af geplaatst worden.

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie HOOFDSTUK 1 1.1 Blindklinknagels De POP nagel be staat uit een holle klinknagel die gemonteerd is op een metalen pen. De verwerking van POP nagels is zeer eenvoudig, omdat ze van één zijde af geplaatst

Nadere informatie

ONKENHOUT IN DE HVAC INDUSTRIE

ONKENHOUT IN DE HVAC INDUSTRIE ONKENHOUT IN DE HVAC INDUSTRIE In deze presentatie vindt u een overzicht van onze praktijkvoorbeelden in de industrie voor verwarming, koeling, airconditioning en ventilatie (HVAC). Voor de montage van

Nadere informatie

STRUCTUREEL KLINKEN. Uw wereld, onze kennis

STRUCTUREEL KLINKEN. Uw wereld, onze kennis STRUCTUREEL KLINKEN Uw wereld, onze kennis STRUCTUREEL KLINKEN VERSUS BOUT EN MOER: INHOUD Basisprincipe werking bout en moer Courante toepassingen bout en moer / lassen in machine- en apparatenbouw versus

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie HOOFDSTUK 1 1.1 Blindklinknagels De POP nagel be staat uit een holle klinknagel die gemonteerd is op een metalen pen. De verwerking van POP nagels is zeer eenvoudig, omdat ze van één zijde af geplaatst

Nadere informatie

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE VERWARMINGS- EN KOELINGSINDUSTRIE

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE VERWARMINGS- EN KOELINGSINDUSTRIE ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE VERWARMINGS- EN KOELINGSINDUSTRIE In deze presentatie vindt u een overzicht van onze praktijkvoorbeelden in de verwarmings-, ventilatie- en koelingsindustrie. HVAC = Heating, Ventilation

Nadere informatie

ONKENHOUT IN DE VERLICHTINGSINDUSTRIE

ONKENHOUT IN DE VERLICHTINGSINDUSTRIE ONKENHOUT IN DE VERLICHTINGSINDUSTRIE Onkenhout is specialist op het gebied van mechanische bevestigingstechnieken en "Access Hardware" voor industrie en bouw. Wij leveren producten van hoogwaardige kwaliteit

Nadere informatie

Praktijkvoorbeelden grootkeukens. In deze presentatie vindt u een overzicht van een aantal praktijkvoorbeelden in de grootkeuken industrie.

Praktijkvoorbeelden grootkeukens. In deze presentatie vindt u een overzicht van een aantal praktijkvoorbeelden in de grootkeuken industrie. Praktijkvoorbeelden grootkeukens In deze presentatie vindt u een overzicht van een aantal praktijkvoorbeelden in de grootkeuken industrie. Buffetlade In lades van professionele keukens kunnen geleiders

Nadere informatie

04 DIN en Norm artikelen

04 DIN en Norm artikelen 04 DIN en Norm artikelen Bouten en schroeven.......................................... 2 Draadeinden.................................................. 32 Parkers.........................................................

Nadere informatie

Blindklinkbevestigingen

Blindklinkbevestigingen Blindklinkbevestigingen Borgh Industries blindklinknagels Toepassing Borgh Industries blindklinknagels zijn bij uitstek geschikt om bevestigingen te realiseren waarbij de achterzijde van de constructie

Nadere informatie

Met de montagetang de blindklinknagel bevestigen.

Met de montagetang de blindklinknagel bevestigen. Blindklinktechniek Borgh Industries blindklinknagels Toepassing Borgh Industries blindklinknagels zijn bij uitstek geschikt om bevestigingen te realiseren waarbij de achterzijde van de constructie moeilijk

Nadere informatie

techniek breed CSPE BB 2012

techniek breed CSPE BB 2012 techniek breed CSPE BB 2012 bijlage opdracht 5 en 6 Stuklijst stuknr. aantal benaming materiaal / opmerking afmeting (mm) 1 2 boven- en onderkant multiplex 380 x 280 x 10 2 2 zijkant bodem (voor/achter)

Nadere informatie

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE SELF-SERVICE APPARATENBOUW

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE SELF-SERVICE APPARATENBOUW Standaard productlijn ST 4 Frictiescharnieren voor displays en panelen Dankzij frictiescharnieren kan een touchscreen van een kasregister, dat aan de muur bevestigd wordt, traploos versteld worden voor

Nadere informatie

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES SMARTSTEEL STRUCTURES Dankzij zijn superieure engineering skills en nieuwe generatie productietechnieken, introduceren wij u SMARTSTEEL. SMARTSTEEL constructions opent een nieuw tijdperk in stalen structuren

Nadere informatie

Bevestigingstechniek

Bevestigingstechniek Bevestigingstechniek POP Standaard blinde klinknagel Voor de bevestiging en verbinding van een of meerdere componenten. De verwerking gebeurt blind langs een kant. Door het nieten ontstaat een grote persdruk

Nadere informatie

Sandwichpanelen. Topkwaliteit bevestigers voor duurzame prestaties

Sandwichpanelen. Topkwaliteit bevestigers voor duurzame prestaties Sandwichpanelen Topkwaliteit bevestigers voor duurzame prestaties Snel en comfortabel monteren Een toenemend bewustzijn op het gebied van energieverbruik en strengere eisen aan duurzaamheid betekenen dat

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

Opvangbakken van kunststof voor vaten van 60 liter

Opvangbakken van kunststof voor vaten van 60 liter Opvangbakken van kunststof voor vaten van 60 liter Opvangbak met verzinkt rooster, Bestelnr. 15-1050 n Kunststof opvangbakken Voor een veilige opslag van verpakte gevaarlijke stoffen conform PGS 15, VLAREM,

Nadere informatie

"allfa nagelplug cilinderkop" voorgeplaatst Artikelgroep 22350

allfa nagelplug cilinderkop voorgeplaatst Artikelgroep 22350 "allfa nagelplug cilinderkop" voorgeplaatst Artikelgroep 22350 Het artikel bestaat uit een geel verzinkte stalen kruisgleufnagel en een plughuls uit nylon met cilinderkop. Het is geschikt voor bevestigingen

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Damwandbevestigersbevestigers. Damwandbevestigers

Damwandbevestigersbevestigers. Damwandbevestigers Damwandbevestigersbevestigers Damwandbevestigers Damwandprofielplaten worden enkelwandig en geïsoleerd toegepast. De bevestiging vindt plaats op houten of stalen onderconstructies. Dit houdt in dat nes

Nadere informatie

Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE

Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE Montagehandleiding SANI-CAB MASTER-LINE Woudstraat 3, Poort 215 B-3600 Genk tel. (+32) 89 38 09 08 fax. (+32) 89 38 27 46 intersystems@skynet.be www.inter-systems.be (A) Alvorens van start te gaan... (*)

Nadere informatie

Uw wereld, onze kennis

Uw wereld, onze kennis Uw wereld, onze kennis Verandering omtrent het programma Blindklinknagels Standaard. Door een geografische verplaatsing van de productie van O nagels, zijn artikelen en in sommige gevallen ook technische

Nadere informatie

Technisch systeemhandboek klemmenkasten KL

Technisch systeemhandboek klemmenkasten KL Technisch systeemhandboek klemmenkasten KL 1 4 6 5 3 7 2 De kleine behuizing met wereldwijde toelatingen en standaard in vele standaardafmetingen uit voorraad leverbaar. De praktische systeemtoebehoren

Nadere informatie

GORDINGEN EN WANDREGELS

GORDINGEN EN WANDREGELS GORDINGEN EN WANDREGELS Verzinkte profielen Index Gordingen 2 Z-gordingen 2 Σ-gordingen 3 Sleeve-stukken 4 Σ-sleeve 4 Dakrand 6 Dakrandprofiel 6 Bevestigingsplaten 7 Geboutte bevestigingsplaat voor type

Nadere informatie

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE LECTOR ANDLEDN NLOOPDOUCE Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Brandwerende ventilatieroosters

Brandwerende ventilatieroosters Brandwerende ventilatieroosters Vierkante of rechthoekige brandwerende ventilatieroosters voor verticale of horizontale montage Ronde brandwerende ventilatieroosters voor verticale of horizontale montage

Nadere informatie

R ogapal Inox en R ogapal Staal cabines

R ogapal Inox en R ogapal Staal cabines SANITAIRE CABINES R ogapal Inox en R ogapal Staal cabines Vochtbestendig Vandaal bestendig DES IGN High design 2 Rogapal Inox cabines met speciale deurgreep DLM 1023 (optioneel) en RVS zichtschotten, hoogte

Nadere informatie

ARCA wandkast NIEUW. Polycarbonaat wandkast met hoogwaardige prestaties. Bescherming in veeleisende omgevingen

ARCA wandkast NIEUW. Polycarbonaat wandkast met hoogwaardige prestaties. Bescherming in veeleisende omgevingen ARCA wandkast NIEUW Polycarbonaat wandkast met hoogwaardige prestaties Bescherming in veeleisende omgevingen NIEUW Fibox ARCA Fibox ARCA corrosiebestendige schakelkasten voor toepassing in zware omgevingen

Nadere informatie

ACCOMMODATIE EN OPSLAG

ACCOMMODATIE EN OPSLAG INDEX 1 SCHAFTWAGENS SCHAFTWAGEN PL................. 2 SCHAFTWAGEN W................ 3 SCHAFTWAGEN W MET TOILET........ 4 SCHAFTWAGEN W MET KEUKEN/TOILET. 4 TOILETWAGENS TOILETWAGEN W..................

Nadere informatie

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE LECTOR ANDLEDN NLOOPDOUCE Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Strokengordijnen. met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem

Strokengordijnen. met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem Strokengordijnen met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem Strokengordijnen, de ruimtebesparende oplossing voor elke deuropening Het Clip-ophangingssysteem Hörmann strokengordijnen met het praktische Clip-ophangingssysteem

Nadere informatie

HENCO VISION. 3.1 HENCO Vision steekfittingen 49. 3.2 HENCO Vision verdelers 54

HENCO VISION. 3.1 HENCO Vision steekfittingen 49. 3.2 HENCO Vision verdelers 54 HENCO VISION. HENCO Vision steekfittingen. HENCO Vision verdelers . HENCO Vision steekfittingen Samenstelling De opbouw van de steekfitting toont aan dat HENCO Vision het resultaat is van een uitgekiende

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

BIA Systeemwanden montage handleiding

BIA Systeemwanden montage handleiding BIA Systeemwanden montage handleiding 1 Montage handleiding Vloeraansluiting Allereerst dienen de montagelatten te worden aangebracht op de gewenste plaats waar de Spanell systeemwand moet komen. Dit kan

Nadere informatie

BLINDKLINKNAGELS BLINDKLINKMOEREN BLINDKLINK GEREEDSCHAP

BLINDKLINKNAGELS BLINDKLINKMOEREN BLINDKLINK GEREEDSCHAP BLINDKLINKNAGELS BLINDKLINKMOEREN BLINDKLINK GEREEDSCHAP so much choice it will drive you nuts! OVER ONS intro Trots zijn we op onze catalogus waarin we een compleet programma presenteren op het gebied

Nadere informatie

600 x 180 x 125 mm Set inlegmoeren (2 st.) M10 x 60 mm *: statisch IDEAAL VOOR WARMTEPOMP: CONFORM DE MONTAGEVOORSCHRIFTEN VAN ALLE PRODUCENTEN

600 x 180 x 125 mm Set inlegmoeren (2 st.) M10 x 60 mm *: statisch IDEAAL VOOR WARMTEPOMP: CONFORM DE MONTAGEVOORSCHRIFTEN VAN ALLE PRODUCENTEN BIG FOOT - FIX-IT FOOT FIX-IT FOOT Stevige, multifunctionele sokkel voor leidingen, buitenunits of bekabeling op platte daken of vlakke ondergronden Aluminium profiel 4 x 20 mm ingewerkt in de rubberen

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

ENGELS. Stalen container Quattro: verdiepte plaatsing. Stalen afvalcontainer: Aero. Glasbollen 3300 liter, hier in 2 fractie versie

ENGELS. Stalen container Quattro: verdiepte plaatsing. Stalen afvalcontainer: Aero. Glasbollen 3300 liter, hier in 2 fractie versie BOVENgrondse Stalen container Quattro: verdiepte plaatsing Stalen afvalcontainer: Aero Glasbollen 3300 liter, hier in 2 fractie versie ENGELS afvalinzameling, ruimer en fraaier M65 BOVENGRONDSE POLYESTER

Nadere informatie

technische informatie

technische informatie Index technische informatie Bevestigingsafstanden Mechanische bevestiging panelen op houten achterconstructie Mechanische bevestiging boeideel op houten achterconstructie Horizontale toepassingen Details

Nadere informatie

Innovatie.Drager. S.CS GENIOS De nieuwe trailer-generatie.

Innovatie.Drager. S.CS GENIOS De nieuwe trailer-generatie. Innovatie.Drager. De nieuwe trailer-generatie. 2 De oplegger-curtainsider wordt opnieuw gedefinieerd. De nieuwe generatie van Schmitz Cargobull-trailers zet normen in de stabiliteit, de vermogensreserves

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

HELM GT beslag voor schuifdeuren (glas en hout) Schuifbeslag

HELM GT beslag voor schuifdeuren (glas en hout) Schuifbeslag HELM GT beslag voor schuifdeuren (glas en hout) Schuifbeslag GT-beslag voor schuifdeuren (glas en hout) De HELM GT-serie voor schuifdeuren biedt optisch aantrekkelijk en hoogwaardig beslag voor veelzijdige

Nadere informatie

SCHEEPSBOUW. Uitgave: Juni 2015

SCHEEPSBOUW. Uitgave: Juni 2015 Uitgave: Juni 2015 Scheepsbouw Elektro Kabelhangers Uitermate geschikt voor het bevestigen van bekabeling Snelle bevestiging door middel van boutlassen Technische Gegevens Kabelhangers in diverse uitvoeringen

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo Stabiel Efficiënt Veilig Sinds 873 Toekomstgericht Sinds 873 Toekomstgericht 0,6 0,25 LANSING UNITRA BV Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo catalogus 0,6 0,25 05-204 z U n i t r a tel. +3 (0)74 0,3 259 33

Nadere informatie

www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen

www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen Creëer prachtige verticale tuinen Creëer prachtige groene verticale tuinen, zowel indoor als outdoor met

Nadere informatie

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek.

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. 1 STAP 1 VOORBEREIDING Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. Organiseer de materialen. Breng ze naar de juiste plaats, en maak

Nadere informatie

Productoverzicht. Draaigrendels. Artikel nieuw Artikel uitgebreid. Aandrukdraaigrendel. Draaigrendel kleine uitvoering K0518

Productoverzicht. Draaigrendels. Artikel nieuw Artikel uitgebreid. Aandrukdraaigrendel. Draaigrendel kleine uitvoering K0518 s 265 266 Productoverzicht s kleine uitvoering K0518 andrukdraaigrendel met verstelbare nokhoogte K0531 afsluitbaar kleine uitvoering K0520 Pagina 268 Stofkap K0533 Pagina 277 K0522 Pagina 269 Openingsgreep

Nadere informatie

HG HG HG HG

HG HG HG HG container in staal Art. HG.1562 Met of zonder half-afklapbare wand. De klassieke meest verkochte container. Gelaste constructie. Wanden en bodem in plaatstaal sterk generfd met dikte 2 mm. Bovenboord met

Nadere informatie

LINO. handleiding vijfhoek

LINO. handleiding vijfhoek LINO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Wouter Dewulf. Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux

Wouter Dewulf. Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux Wouter Dewulf Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux Hoogwaardige kwaliteit Ruim assortiment standaarduitvoeringen Diverse afingen leverbaar Snelle

Nadere informatie

ONKENHOUT IN DE MEUBELINDUSTRIE. In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de meubelindustrie.

ONKENHOUT IN DE MEUBELINDUSTRIE. In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de meubelindustrie. ONKENHOUT IN DE MEUBELINDUSTRIE In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de meubelindustrie. Gasveren Gasveren zijn speciaal geschikt voor het traploos verstellen van de hoogte

Nadere informatie

kunststof gevelbekledingspanelen

kunststof gevelbekledingspanelen editie 2, jaargang 20 2 JAAR *GARANTIE* www.eurotexx.nl kunststof gevelbekledingspanelen potdeksel Uiterst geschikt voor bouw en renovatie van houtskeletbouw dubbel rabat deel Gevelbekledingspanelen Eurotexx

Nadere informatie

Het schoolbordenprogramma. Ergonomie - Topdesign

Het schoolbordenprogramma. Ergonomie - Topdesign Het schoolbordenprogramma Ergonomie - Topdesign Serie 171 Meervlaksborden met of zonder verenmechaniek 5 Schrijfvlakken voor vaste wandmontage of bevestiging op een verborgen schuifmechaniek. Serie 172

Nadere informatie

Brandwerende ventilatieroosters

Brandwerende ventilatieroosters Brandwerende ventilatieroosters Introductie De doorvoerroosters, LVC-40, LVH-44, LVH-50 en LVH-54 zijn brandroosters voor plaatsen waar tijdens brand de sparing ten minste 90 minuten afgedicht moet worden.

Nadere informatie

A CONSTRUCTIEMATERIAAL

A CONSTRUCTIEMATERIAAL A CONSTRUCTIEMATERIAAL Constructieprofielen A1 Steunen / klauwen A2 Dempingselementen A3 14167 AL-KO - Het carrosserieboek A - Constructiemateriaal.indd 1 24-09-15 14:41 A In de drukversie alleen de contactgegevens

Nadere informatie

CilO. handleiding vijfhoek

CilO. handleiding vijfhoek CilO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Lassen aan het chassisraam. Lasplaatsen BELANGRIJK!

Lassen aan het chassisraam. Lasplaatsen BELANGRIJK! Algemeen Algemeen Alle laswerkzaamheden moeten professioneel worden uitgevoerd door getraind personeel. Voorkom lassen aan het chassisraam, want alle lassen leiden tot een verhoging van de breukvorming

Nadere informatie

Maximale opening in mm. schroeven Roestvaststaal Zwart ,5 x 40 mm Roestvaststaal wit gelakt Wit ,5 x 40 mm

Maximale opening in mm. schroeven Roestvaststaal Zwart ,5 x 40 mm Roestvaststaal wit gelakt Wit ,5 x 40 mm AXAflex Security Raamvoethoogte Kozijnvoethoogte Roestvaststaal Zwart 160 2660-20-81 4,5 x 40 mm Roestvaststaal wit gelakt Wit 160 2660-20-74 4,5 x 40 mm Zwart 2660-90-95 Boormal Staal galvanisch verzinkt

Nadere informatie

EJOT CRONIMAKS JZ 7 Voor het bevestigen in roestvaststaal en staal met een hoge treksterkte

EJOT CRONIMAKS JZ 7 Voor het bevestigen in roestvaststaal en staal met een hoge treksterkte EJOT CRONIMAKS JZ 7 Voor het bevestigen in roestvaststaal en staal met een hoge treksterkte JZ 7 6,3 x 19 E16 7 E 19 Ø 19 mm E 22 E 29 Ø 29 mm Klembereik JZ 7 6,3 x 22 9 6,3 x 65 52 6,3 x 85 72 6,3 x 105

Nadere informatie

VUILNISBAKKEN

VUILNISBAKKEN VUILNISBAKKEN WWW.BINSYSTEM.BE estetische en ergonomische vormgeving metalen behuizing: verzinkt staal (1,5-2 mm dik), vuur- en vandalismebestendig, met een poedercoatinglaag separate aluminium binnenbak,

Nadere informatie

B+K Waterslagen. Voor een perfecte aansluiting onder ieder kozijn

B+K Waterslagen. Voor een perfecte aansluiting onder ieder kozijn Voor een perfecte aansluiting onder ieder kozijn BK- Waterslagen zijn aluminium waterslagen die in ieder bouwkundig ontwerp passen. Leverbaar met een zichtzijde van 25mm en 40mm, heeft u altijd een esthetisch

Nadere informatie

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis C200 douchecabine Swingdeur incl. vaste wand in nis Swingdeur in nis Design: De C200 staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk

Nadere informatie

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur Canexel Houten gevelbekleding Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige toplaag Duurzaam 25 jaar garantie op basismateriaal

Nadere informatie

Bevesti ging van Trespa Panelen

Bevesti ging van Trespa Panelen Bevesti ging van Trespa Panelen Onzichtbare montage met het bevestigingssysteem TUF-S SFS en Trespa een sterke verbinding De bevestiging van Trespa panelen was niet eerder zo eenvoudig, zichtbaar of onzichtbaar.

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

B+K-Muurafdekprofielen BK-MAG

B+K-Muurafdekprofielen BK-MAG B+K Muurafdekprofielen worden exact op maat geproduceerd en geleverd. Ieder projekt heeft andere specificaties. Met BK Muurafdekprofielen heeft U altijd een oplossing op maat. B+K Muurafdekprofielen zijn

Nadere informatie

CILO. handleiding douche zijwand

CILO. handleiding douche zijwand CILO handleiding douche zijwand Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan dan contact contact op met op met uw Bruynzeeldealer.

Nadere informatie

Horren Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Scharnierende Hordeur Het Horrenprogramma In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Regelmatige beweging is van groot belang voor de conditie van elk paard. Door middel van een trainingsmolen overkappingen kunt u uw paard de nodige beweging geven in een gecontroleerde veilige omgeving.

Nadere informatie

hoogte verstelbaar zonder gereedschap. - Vast gemonteerde oprijplaat. Legbord over de volledige kastbreedte, in de

hoogte verstelbaar zonder gereedschap. - Vast gemonteerde oprijplaat. Legbord over de volledige kastbreedte, in de Enkelwandige glasflessenkasten Opslag of opstellen van gasflessen voor gebruik buiten. Hoge bescherming tegen corrosie door een volledig gegalvaniseerd en poedergecoat oppervlak en een bodem van hoogwaardig

Nadere informatie

Hout Kunststof Composiet Assortiment

Hout Kunststof Composiet Assortiment Hout Kunststof Composiet Assortiment COMPOSIET TERRASSEN Hout Kunststof Composiet Elephant composiet is samengesteld uit ongeveer 50% FSC gecertificeerd (hard)houtstof, dat vrijkomt als restproduct van

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Projectfiche R Cycl. Gekoppelde stalen hallen

Projectfiche R Cycl. Gekoppelde stalen hallen Projectfiche R Cycl Gekoppelde stalen hallen Voor recyclagecentrum RCYCL in Eupen bouwde Frisomat een dubbele stalen constructie. De grote Astra-hal is 25x61 meter, met een nok van 6 meter hoog en een

Nadere informatie

Paneelophanger. Wandrekophanger Trabant

Paneelophanger. Wandrekophanger Trabant Paneelophanger Wandrekophanger Trabant Een tweedelige ophanger in massief metaal, ontwikkeld voor wandrekken zonder achterwand, Het haaklagerdeel van het beslag wordt ingelaten in de uitsparing in de zijkant

Nadere informatie

Zorgeloos wonen. Colorpanel gevelpanelen zijn vervaardigd uit kwalitatief. hoogwaardige kunststoffen en door de natuurgetrouwe houtstructuur

Zorgeloos wonen. Colorpanel gevelpanelen zijn vervaardigd uit kwalitatief. hoogwaardige kunststoffen en door de natuurgetrouwe houtstructuur d u u r z a m e g e v e l p a n e l e n Kleur: Creme Zorgeloos wonen Colorpanel is een duurzame en onderhoudsarme gevelbekleding. Colorpanel gevelpanelen zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige kunststoffen

Nadere informatie

Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen Bevestigingsmaterialen Herkennen Inhoud Inleiding Nagels/spijkers/nieten/blindklinknagels Schroeven Pluggen/verankeringen Metalen verbindingsstukken Willy Cochet Pagina 1 Inleiding Wie bouwt, verbouwt,

Nadere informatie

Bij montage dient men rekening te houden met 3 belangrijke randvoorwaarden:

Bij montage dient men rekening te houden met 3 belangrijke randvoorwaarden: Opslag en transport Om beschadiging, vervorming en vervuiling van de gevelbekleding te voorkomen dient men bij transport en de opslag zorgvuldig te werk te gaan. De delen dienen schoon, droog en vlak getransporteerd

Nadere informatie

Introductie doosletters

Introductie doosletters Introductie doosletters Doosletters uitgelicht! Direct of indirect verlichte signs en logo s voorzien in de noodzakelijke herkenningswaarde om succesvol te zijn. Zij scheppen die hoge mate van individualiteit

Nadere informatie

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Specialist in ventilatie Maatwerk roosters U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid standaard assortiment ventilatie roosters, gemaakt

Nadere informatie

Bevestigingstechniek

Bevestigingstechniek Bevestigingstechniek TIFAS blindklinknagel TIFAS blindklinknagel en standaard nagel U verbindt veilig meerdere componenten, zoals bijv. nietwerken aan profielen, buizen, reservoirs enz. Het assortiment

Nadere informatie

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende producten Brandwerende kleppen, ventielen en roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Specialist in ventilatie Brandwerende kleppen Omschrijving Vlinderbrandkleppen zijn ontworpen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Werkvoorbereiding 4.1

Werkvoorbereiding 4.1 4.1 Werkvoorbereiding Bepaal kleur en model van de Keralit gevelpanelen. NB: Bij houtdecoren is per pakket een repeterend patroon aanwezig. Dit kan hinderlijk zijn bij grotere oppervlakten. Zorg er daarom

Nadere informatie

www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen

www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen Creëer prachtige verticale tuinen Creëer prachtige groene verticale tuinen, zowel indoor als outdoor met

Nadere informatie

Montagehandleiding Verasol (Tuinkamer-)kozijnen

Montagehandleiding Verasol (Tuinkamer-)kozijnen Montagehandleiding Verasol (Tuinkamer-)kozijnen Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van uw Verasol Tuinkamer. Uw veranda is gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium. De kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardig

Nadere informatie

Canexel Houten gevelbekleding Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige

Canexel Houten gevelbekleding Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige Canexel Houten gevelbekleding Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige toplaag Duurzaam 25 jaar garantie op basismateriaal 15 jaar garantie op

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Binnenwand. Algemeen. Productvoordelen. Samenstelling:

Binnenwand. Algemeen. Productvoordelen. Samenstelling: Binnenwand Algemeen Ultralight Floor wandelementen worden opgebouwd uit een skelet van C-profielen, geïsoleerd met minerale wol en beplaat met slagkrachtige cementgebonden gipsvezelplaten. Hierdoor blijft

Nadere informatie

Montagehandleiding. Gemakkelijk bouwen met Q Loods

Montagehandleiding. Gemakkelijk bouwen met Q Loods Montagehandleiding Gemakkelijk bouwen met Q Loods Inhoudsopgave 1. Benodigde gereedschappen 2. Fundering 3. Staalstructuur 3.1 Volgorde van de opbouw van de staalstructuur 3.2 Montagestukken 3.3 Voetstukken

Nadere informatie

Blindklinknagels gas en water dicht aluminium/staal

Blindklinknagels gas en water dicht aluminium/staal 4 1 Bevestigingsmaterialen voor stalen dak & wand 2 Bevestigingsmaterialen algemeen, verzinkt 3 Bevestigingsmaterialen algemeen, roestvast staal 4 Blindklinknagels 5 Ankers, pluggen, e.d. 6 Chemische afdichtingsproducten

Nadere informatie

Plastic Repair. Kenmerken Dit product hardt goed uit bij kamertemperatuur Is geurloos De hard en flexible zijn zwart van kleur.

Plastic Repair. Kenmerken Dit product hardt goed uit bij kamertemperatuur Is geurloos De hard en flexible zijn zwart van kleur. Plastic Repair Product informatie Bardahl Plastic Repair is een 2 componenten lijm dat gebruikt kan worden in alle (auto) werkplaatsen. Geschikt voor die plaatsen waar kunststof en metaal gerepareerd moet

Nadere informatie

Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw

Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw met een lange levensduur. Altijd en overal koel, ongeacht de omstandigheden. Dankzij het nat-in-natprocedé kunnen

Nadere informatie