KORTE INHOUD PRESTATIES WEERHOUDEN KANDIDATEN SPORTTROFEEEN 2013 SPORTVROUW

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KORTE INHOUD PRESTATIES WEERHOUDEN KANDIDATEN SPORTTROFEEEN 2013 SPORTVROUW"

Transcriptie

1 KORTE INHOUD PRESTATIES WEERHOUDEN KANDIDATEN SPORTTROFEEEN 2013 SPORTVROUW Danneels Anne-Marie Aangesloten bij Tri Team Knokke-Heist. Ze nam deel aan 9 van de 11 wedstrijden tellende voor het Kustcriterium. Ze won 8 manches en stond steeds op het podium. Hoewel ze wegens een kwetsuur verstek moest geven voor de laatste twee races won ze het Kustcriterium al voor de achtste keer. Ze was uitstekend aan het werk in de Mountainbike Beach Challenge (6 de vrouw), de halve marathon van Sluis (2 de vrouw), de 10K van Knokke (3 de vrouw), de halve triatlon van Brugge (winnaar +40 D), de Zwintriatlon (18 de vrouw) en de halve triatlon van Damme (9 de vrouw). Van Biervliet Sophie Aangesloten bij De Bumpers. Tweede in haar leeftijdscategorie en 27 ste vrouw overall tijdens de Ironman van Florida in 9u Daarmee kwalificeerde ze zich voor deelname aan het WK triatlon van 2014 in Hawaii. Eerste vrouw in haar leeftijdsgroep in de Zwintriatlon. Eerste vrouw overall in de Damme Duo Classic en de Oostkerke Triatlon. Vande Kerckhove Annick Aangesloten bij Tri Team Knokke-Heist. Zesde op veertig deelnemers in haar leeftijdscategorie tijdens de Ironman van Frankrijk in Nice in de totaaltijd van 11u Was daarmee 862 ste op deelnemers overall. Eerste in haar categorie en 45 ste overall in de halve triatlon van Tenerife Sur in 7u Een wedstrijd waarin de Teide (2.200m.) moest worden beklommen. 12 de in haar leeftijdscategorie en 2 de Knokke-Heistse in de Zwintriatlon in 2u Derde vrouw overall in de Halve van Damme in 4u57 40 SPORTMAN Boussemaere Roland Aangesloten bij Marathon Team Knokke-Heist. Nam deel aan 11 marathons. In zijn leeftijdscategorie (65+) en soms ingedeeld in de categorieën 50+ en 55+ won hij in Wevelgem, Niagara Falls (Canada), Messina (Italië), Hunsrück (Duitsland) en Beneden-Leeuwen (Nederland). Hij werd 2 de in Connemara (Ierland) en Toronto (Canada).

2 Hij won de ultralopen (wedstrijden van minstens 50 km ) in Torhout, Herbeumont en Aalter. In Marche-en-Famenne kroonde hij zich tot Belgisch kampioen in zijn leeftijdscategorie. Depauw Piet Aaangesloten bij Tri Team Knokke-Heist. Winnaar in de categorie +60 van de halve triatlon in Lissabon in 4u de EK Iron Man Frankfurt (M60-64) in 10u Kwalificeerde zich voor deelname aan de Iron Man in Hawaii. Winnaar halve Ironman Pays d Aix (Frankrijk) (M60-64) in 5u Kwalificeerde zich voor deelname aan het WK halve Ironman van Canada in Werd 12 de op het WK Ironman in Hawaii (M60-64) in 11u Gussé Roeland Als andersvalide met kwalificatie T 37 via Jogclub Oostkust (en AV Molenland) aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga. Werd in Deinze Belgisch kampioen als enige deelnemer op de 100 en de 200m. Hij zette in Lebbeke persoonlijke besttijden neer op de 100m (15 60) en de 200m (32 83). Stockman Jan Aangesloten bij Knokse Wielerclub De Jumpers. Tweede in zijn leeftijdsgroep tijdens de Ironman van Florida in 9u Kwalificeerde zich voor deelname aan het WK triatlon in Hawaii in de master Mountainbike Beach Challenge. 9de in zijn leeftijdsgroep tijdens de Halve van Damme. Tirth Ram Aangesloten bij Dynamic Gym 80. Hij is bij de masters1 (40-44 jaar) -75kg unequipped (niet spannend pak) wereldkampioen bench met 152,5kg., squat met 180kg. en deadlift met 245kg. Hij heeft de nationale records deadlift en bench press op zijn naam staan met 245kg. en 152,5kg. Hij is houder van het wereldrecord deadlift met 245kg. Vandevyvere Jelle Aangesloten bij Schuttersvereniging Vossenhul. Werd clubkampioen, gewestelijk kampioen, provinciaal kampioen, landelijk kampioen en Belgisch kampioen luchtkarabijn 10m. Hij behaalde een tweede plaats tijdens de interland Frankrijk-België in Bully-les- Mines, werd derde tijdens de intershoot van Den Haag en de 4 Natiënprijs in Schwalbach en werd 7 de tijdens de GP van Frankrijk in Fleury-les-Aubrais.

3 BELOFTEVOLLE JONGERE Decoster Louis Aangesloten bij Trek KMC Mountainbiketeam Waasmunster en de Koninklijke Brugse Velosport. In de Kids Challenge U-15 werd hij bij de dertienjarigen provinciaal kampioen in Roeselare en werd hij derde op het BK in Paal. De Kids Trophy U-15 (de Waalse tegenhanger van de Kids Challenge) leverde hem een overwinning op in La Reid, tweede plaatsen in Thieusies en Butgenbach en derde plaatsen in Cuesmes en Sankt-Vith. Door een insectenbeet met nare gevolgen stond hij begin juli voor de rest van het seizoen noodgedwongen op non-actief. Demesmaeker Henri Aangesloten bij RBSC Duinbergen. Wereldkampioen F16 catamaran over 5 dagen en 18 races in het Duitse Travemünde Belgisch jeugdkampioen Multihull C3. Eerste plaats Belgisch jeugdklassement C3 klasse tot 21 jaar. Zilver open Belgisch kampioenschap C3, Challenge Raf Verhaeghe Koksijde, Dutch Dragoon Cup en North Sea Series F16. Lodens Ian Aangesloten bij Karateclub Knokke en Ju-Jitsu Club Jigo Bazel Karate: Vlaams kampioen Kortrijk (goud kata en kumité). Belgisch kampioen Braine l Alleud (goud kata en zilver kumité). Goud kata en kumité Dynamic Cup Herne Ju-Jitsu Brons WK Boekarest -18jaar duo mixed met Charis Gravensteyn. Zilver EK Gent kata. Tweemaal goud kata en kumité Nederland, eenmaal goud kata Oostenrijk, eenmaal zilver kumité Duitsland. Lodens Ryan Aangesloten bij Karateclub Knokke. West-Vlaams kampioen Kortrijk (zilver kata, goud kumité). Vlaams kampioen Knokke (goud kata en kumité). Belgisch kampioen Braine l Alleud (goud kata en kumité). Winnaar tornooi Eeklo (zilver kata, goud kumité). Algemeen kampioen Herne (goud kata en kumité). Vandevyvere Emma Aangesloten bij Schuttersvereniging Vossenhul en beoefent het Olympisch karabijnschieten 10 meter. 3 de BK Sankt-Vith. Behaalt het statuut van nationale elite. Clubkampioen, gewestelijk kampioen, provinciaal kampioen en landelijk kampioen.

4 Tweede regelmatigheidcriterium Master of Flanders 2013 in open klasse. Behaalt op internationaal vlak haar eerste bronzen medaille tijdens de interland Frankrijk-België in Wattrelos. Verbraecken Jack Aangesloten bij Surfers Paradise. Beneluxkampioen golfsurfen te Scheveningen. Vierde open British National Championships U-16. Derde BK golfsurfen. Vlietinck Thibault Speler van Club Brugge bij de U17. Is vaste waarde in de nationale ploeg U17. Hij nam deel aan twee van de drie kwalificatiewedstrijden voor het EK. Tegen Bulgarije (winst 2-0) werd hij na 56 minuten vervangen. Tegen Polen (verlies 2-0) viel hij in na 57 minuten. Hij speelde de volledige match in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Spanje. Eerder dit jaar (nog bij de U16) haalde hij 6 caps en scoorde drie goals. Volgens Club Brugge is hij een speler die op termijn een toekomst heeft in het voetbal. Het knappe is dat hij dit zeer vlot weet te combineren met vrij zware studies. SPORTCLUB KFC Heist De fanions van KFC Heist speelden kampioen in derde provinciale met een totaal van 67 punten uit 30 matchen. In iedere wedstrijd stonden op het scheidsrechterblad 10 spelers van de 15 die hun jeugdopleiding kregen bij KFC Heist. Surfers Paradise Frank Vanleenhove, Jean Deloddere, Jan De Maesschalck, Yves Depoorter, Jan Declerck en Thijs Blondeel namen deel aan Arch to Arc, een wedstrijd waarbij 140km gelopen moest worden van Marble Arch in Londen naar Dover, 50km gezwommen van Dover naar Calais en 290km gefietst van Calais naar de Arc De Triomphe in Parijs. Elke deelnemer moest minstens 1 uur actief zijn vooraleer hij mocht worden afgelost. Surfers Paradise legde de proef af in 39u Het was daarmee niet alleen de snelste van de zeven deelnemende ploegen, het zette ook een nieuw wedstrijdrecord neer. JEUGDPLOEG Karateclub Knokke Karateclub Knokke behaalde 26 gouden, 7 zilveren en 11 bronzen medailles in de diverse wedstrijden waaraan zij deelnam. Ray Lodens, Ryan Lodens en Ian Lodens werden provinciaal kampioen. Ryan Lodens en Ian Lodens werden Vlaams kampioen en Belgisch kampioen.

5 De ploeg met Maja Mallefeyt, Alexander Boshra en Ryan Lodens werd op het Vlaams kampioenschap eerste in kata en tweede in kumité. Diezelfde ploeg werd 3 de in kata op het Belgisch kampioenschap. De ploeg gevormd door Lena Lardinois, Sara Bakar en Ariane Savels werd Belgisch vicekampioen in kumité. Tumblingploeg Gym Knokke-Heist Tumblingploeg Gym Knokke-Heist behaalde 15 gouden, 11 zilveren en 10 bronzen medailles in de diverse wedstrijden waaraan zij deelnam. Magali Bloes, Margaux Dedeene, Eden Fagel werden provinciaal kampioen. Rhoeby Ackaert en Magali Bloes wonnen de Memorial Björn Serneels. Bo Beausaert en Louis De Bruyne wonnen de interclub Altis in Houthulst. Laura Bloes won de Aktiva Cup in Antwerpen en de Ciudad de Granada in Spanje. Winst in de Spartacus Springs Cup in Griekenland was er per ploeg voor Rhoeby Ackaert, Laura Bloes en Magali Bloes. Individuele winst was er voor Rhoeby Ackaert. U17 Scholieren KFC Heist De U17 scholieren van KFC Heist speelden kampioen in hun reeks in West- Vlaanderen. Zij speelden ook de finale in de jeugdcup van Het Nieuwsblad. In deze West-Vlaamse editie schakelden zij St. Kruis, Heule, Pittem en Loppem uit vooraleer de beslissingsstrijd tegen Tielt met 2-1 te verliezen Youth RBSC Racing Team Multihull Het Youth RBSC Racing Team Multihull behaalde 19 gouden, 20 zilveren en 13 bronzen medailles in ondermeer het WK F16 in het Duitse Travemünde, het Belgisch jeugdklassement, de Eurocat in het Franse Carnac, het open Belgisch kampioenschap, de Challenge Raf Verhaeghe in Koksijde, het Belgisch jeugdkampioenschap F16 en de Dutch Dragoon Cup op het Veerse Meer in Nederland. LAUREAAT VAN SPORTVERDIENSTE Devroe Constant Constant Devroe is een boegbeeld in Knokke-Heist. Hij studeerde voor onderwijzer, leraar lichamelijke opvoeding en kinesist. Maar weinig Knokkenaars die van Constant Devroe geen onderwijs of zwemles in het Binnenhof of in het zwembad van La Reserve hebben gekregen. Toen hij op 88- jarige leeftijd stopte met zwemles te geven, was hij de oudste zwemleraar van het land. Constant Devroe speelt nog regelmatig golf. Hij is erevoorzitter van de Knokse zwemclub Boaremakers en gaf mee het startschot voor de officiële opening van het zwemcomplex Duinenwater/Sportoase. Gyselinck Guido, Minne Roland, Van Severen André, Viaene André De vier waren tot begin dit jaar lid van de Stedelijke Sportraad van Knokke-Heist en dat sinds respectievelijk 1988, 1989, 1969 en Ze waren naast een jarenlange bedrijvigheid binnen hun eigen sportclub in de Stedelijke Sportraad actief in diverse werkgroepen en waren fervente vrijwilligers bij

6 de meeste activiteiten georganiseerd door de Sportdienst en de Sportraad van Knokke-Heist. ZILVEREN MEDAILLE VAN SPORTVERDIENSTE Van der Voort Hugo Hugo Van der Voort was 9 jaar ondervoorzitter en 6 jaar lid van het ontspanningsteam van Schuttersvereniging Vossenhul. Hij was werkend lid van de vereniging van 1978 tot Knokke-Heist, 21/12/2013 Voorzitter werkgroep sporttrofeeën Jacky Van Lersberghe

KORTE INHOUD PRESTATIES WEERHOUDEN KANDIDATEN SPORTTROFEEEN 2014 SPORTVROUW

KORTE INHOUD PRESTATIES WEERHOUDEN KANDIDATEN SPORTTROFEEEN 2014 SPORTVROUW KORTE INHOUD PRESTATIES WEERHOUDEN KANDIDATEN SPORTTROFEEEN 2014 SPORTVROUW Obreno Nancy Nancy Obreno (22/03/1964) woont in Knokke-Heist, Laurierstraat 9. Ze is aangesloten bij Tri Team Knokke-Heist. 4

Nadere informatie

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 21u10: Huldiging deel 2: Sportclubs 21u25: Voorstellen en

Nadere informatie

Turnen AGH Belgisch kampioenschap: zilver Internationale wedstrijd landenteam: 5 de plaats Interland België-Nederland- Roemenie-Zwitserland: 2 de plaats Vlaams kampioenschap: 2 de plaats Streefdoel 2016:

Nadere informatie

! laatste wijziging 06/08/2016. Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën

! laatste wijziging 06/08/2016. Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën ! laatste wijziging 06/08/2016 Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën HOOFDSTUK I - INLEIDENDE BEPALINGEN. Art 1. ------- Overeenkomstig artikel 2.h van de Statuten van de Stedelijke

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT 1. De provinciale kampioenschappen worden georganiseerd door het provinciale bestuur en gaan door tussen het 2 de weekend van oktober en het weekend voor het BK -

Nadere informatie

Kampioenenviering 2012-2013. Eervolle vermelding:

Kampioenenviering 2012-2013. Eervolle vermelding: Artistieke Gymnastiek Club: Gymgroep Holsbeek Alina Goeminne Zilver in wedstrijd in Dendermonde Senna Deriks Reeks: Beloften A Zilver in voorronde 4 in Wachtebeke Studeert en traint in de topsportschool

Nadere informatie

William De Smet Zeilen (Laser Standard)

William De Smet Zeilen (Laser Standard) Sportman William De Smet Zeilen (Laser Standard) 18de plaats EK Barcelona 2017 26ste plaats World Cup, Japan 27ste plaats Olympic Week, Japan 24ste plaats Final World Cup, Spanje 26ste plaats Delta Lloyd

Nadere informatie

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2015

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2015 HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2015 GEWESTELIJKE KAMPIOENEN MINIVOETBAL MV DAKWERKEN NICO JACOBS: Kampioen Reeks 1 Zeelse Minivoetbalcompetitie 20142015. MV TOUS ENSEMBLE: Kampioen Reeks 2 Zeelse Minivoetbalcompetitie

Nadere informatie

JAARLIJKSE VERGADERING VOORSTELLING PROGRAMMA 2014

JAARLIJKSE VERGADERING VOORSTELLING PROGRAMMA 2014 JAARLIJKSE VERGADERING VOORSTELLING PROGRAMMA 2014 Agenda: 1) Voorwoord en werking RBSC 2) Debriefing 2013 3) Nieuwe naam 4) Sponsoring 2014 5) Groepindeling 2014 6) Kalender 2014 / Buitenlandse wedstrijden

Nadere informatie

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1)

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1) HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1) GEWESTELIJKE KAMPIOENEN MINI - MV DAKWERKEN NICO JACOBS : Kampioen Reeks 1 Zeelse Minivoetbalcompetitie 2013-2014. - MV ARDUWAAN: Kampioen Reeks 2 Zeelse Minivoetbalcompetitie

Nadere informatie

Provinciaal Comité Prestatie (PCP) Klassement Seniores Reglement

Provinciaal Comité Prestatie (PCP) Klassement Seniores Reglement Provinciaal Comité Prestatie (PCP) Klassement Seniores Reglement 1. Dit klassement is enkel bestemd voor seniores (vrouwen en mannen) aangesloten bij een West-Vlaamse atletiekclub. Er worden enkel gehomologeerde

Nadere informatie

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2009 (1)

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2009 (1) HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2009 (1) GEWESTELIJKE KAMPIOENEN MINIVOETBAL - MV VADRIBO-VIERKLAVERS: Kampioen Kernreeks Zeelse Minivoetbalcompetitie 2008-2009. - MV DE FILIBERKES: Bekerwinnaar en Kampioen Recrea

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN Art. 1. Dit landelijk technisch reglement bevat aanvullende bepalingen op het Technisch Reglement ISSF en de Nationale Reglementen en

Nadere informatie

1 400m vrije slag dames m vrije slag heren m wisselslag dames OPEN

1 400m vrije slag dames m vrije slag heren m wisselslag dames OPEN Vrijdag 17 april 2015 INZWEMMEN 17u30/ STARTEN 18u30 Zaterdag 18 april 2015 INZWEMMEN 7u30/ STARTEN 8u30 MIDDAGPAUZE - INZWEMMEN 13:00 / STARTEN: 14u00 FINALES - INZWEMMEN 17:45 / STARTEN: 18:00 finale

Nadere informatie

KoryoSports geeft trainingen in Veldhoven & Waalre(NL) Hamont & Achel(BE)

KoryoSports geeft trainingen in Veldhoven & Waalre(NL) Hamont & Achel(BE) KoryoSports geeft trainingen in Veldhoven & Waalre(NL) Hamont & Achel(BE) Zie hieronder de historie van sportvereniging KoryoSports en haar resultaten. Oprichting Koryo: 1980. Wedstrijdresultaten zijn

Nadere informatie

Evaluatie van de prestaties van VZF-zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen

Evaluatie van de prestaties van VZF-zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen . AV 25 maart 2017 Koen Van Buggenhout, topsportcoördinator VZF Evaluatie van de prestaties van VZF-zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen 2015-2016 Overzicht : 1. Europese

Nadere informatie

Premiestelsel KAA Gent Atletiek

Premiestelsel KAA Gent Atletiek Premiestelsel KAA Gent Atletiek Naam...... Totaal bedrag... Het premiestelsel in vullen... Het premiestelsel bestaat uit vier verschillende delen: - controleformulieren voor outdoor, indoor en veldlopen

Nadere informatie

Overzicht van de prestatiecriteria per beoefende sporttak

Overzicht van de prestatiecriteria per beoefende sporttak Overzicht van de prestatiecriteria per beoefende sporttak Korte verklaring van gebruikte afkortingen en termen : DL WR WK WB ER EK BK Deaflympics wereldrecord wereldkampioenschap wereldbeker Europees record

Nadere informatie

Evaluatie van de prestaties van VZF- zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen

Evaluatie van de prestaties van VZF- zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen . AV 19 maart 2016 Koen Van Buggenhout, topsportcoördinator VZF Evaluatie van de prestaties van VZF- zwemmers tijdens de belangrijkste internationale tornooien van het seizoen 2014-2015 Overzicht : 1.

Nadere informatie

Beste West-Vlaamse atle(e)t(e) Reglement 2018

Beste West-Vlaamse atle(e)t(e) Reglement 2018 Beste West-Vlaamse atle(e)t(e) Reglement 2018 1. De verkiezing is enkel bestemd voor atleten aangesloten bij een West-Vlaamse atletiekclub op het ogenblik van de prestatie. Enkel gehomologeerde prestaties,

Nadere informatie

2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM? 1. INLEIDING

2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM? 1. INLEIDING Versie 3.0 INHOUD 1. INLEIDING... 3 2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM?... 3 3. HOE VERDIEN JE?... 6 3.1. Deelname aan wedstrijden, veldlopen en provinciale kampioenschappen... 6 3.1.1. Winterseizoen...

Nadere informatie

Vrijdag 21 januari 2011 om 20 uur in De Stringe te Vichte

Vrijdag 21 januari 2011 om 20 uur in De Stringe te Vichte Vrijdag 21 januari 2011 om 20 uur in De Stringe te Vichte Deze avond werden de sportlaureaten van 2010 terug gehuldigd. Een voor een hebben ze unieke prestaties neergezet. Deze prestaties zetten we graag

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE TURNBOND VLAAMSE TURNLIGA RITMISCHE GYMNASTIEK

KONINKLIJKE BELGISCHE TURNBOND VLAAMSE TURNLIGA RITMISCHE GYMNASTIEK KONINKLIJKE BELGISCHE TURNBOND VLAAMSE TURNLIGA RITMISCHE GYMNASTIEK PALMARES ELKE DE BACKER ( 27/02/1983 ) vzw HAPPY GYM GENT trainster : mevr. BIANKA PANOVA mevr. MIRA BANCHEVA (vanaf 2001) PRESTATIEHISTORIEK

Nadere informatie

Alle kinderen moeten kunnen sporten

Alle kinderen moeten kunnen sporten Alle kinderen moeten kunnen sporten Wie zijn wij? Jacqueline Nell Carola Nell Jolanda Nell Dennis van de Worp Marlo Moedig 3 zussen en 2 zwagers met 1 passie: Triatlon. In 2013 hebben wij Tri-Fa opgericht

Nadere informatie

Na de einddatum worden de binnengebrachte documenten niet meer behandeld.

Na de einddatum worden de binnengebrachte documenten niet meer behandeld. 2016 2009 Kampioenenviering inschrijvingsformulier 27 mei 2016 Naam van de club : Ingevuld door : telefoonnummer verantwoordelijke: Zullen aanwezig zijn met: (aantal kampioenen) ( aantal personen in totaal)

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief juni 2016 1. Seizoen 2015-2016 loopt stilaan naar zijn einde Beste skippers, beste ouders, Het seizoen voor onze recreanten loopt op zijn einde. Op zaterdag 4 juni zal de laatste

Nadere informatie

UITSLAGEN Groot Vlaams Studenten Kampioenschap. 2 maart 2011

UITSLAGEN Groot Vlaams Studenten Kampioenschap. 2 maart 2011 UITSLAGEN Groot Vlaams Studenten Kampioenschap 2 maart 2011 Basketbal: DAMES ½ Fin. 14u00 3 KULeuven HG 54-38 ½ Fin. 14u00 4 UGent HUB 74-29 Troost 16u45 4 HG HUB 67-30 Finale 16u45 3 KULeuven UGent 47-31

Nadere informatie

PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN Winterseizoen Zomerseizoen 2017

PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN Winterseizoen Zomerseizoen 2017 PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN 2017-2018 Winterseizoen 2017-2018 Zomerseizoen 2017 Dit dossier moet voor 31-10-2018 VOLLEDIG ingevuld worden afgegeven of doorgestuurd aan secretaris Gery FOLLENS (gery.follens@aclyra.com).

Nadere informatie

Sportman Genomineerden Pepijn Smits Arjan van Hout Roland van Loon

Sportman Genomineerden Pepijn Smits Arjan van Hout Roland van Loon Sportman 2016 Genomineerden Pepijn Smits Arjan van Hout Roland van Loon Pepijn Smits 3e World cup over 10km in Lac Mégantic (Canada). Eerste medaille ooit op dit niveau 8e EK team-event. Debuut op een

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

Voorbereidingstornooien Seizoen (6 e editie): Poule Limburg (za 12 augustus) - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal

Voorbereidingstornooien Seizoen (6 e editie): Poule Limburg (za 12 augustus) - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal Voorbereidingstornooien Seizoen 2016-2017 (6 e editie): Poule Limburg (za 12 augustus) - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal Wat?: organisatie van een tornooi waaraan 6 clubs van hetzelfde

Nadere informatie

Van Kampioenenhulde (=sport) over Sportgala (=sport) tot Gala van Ingelmunster (= vrije tijd) + Kampioenenhulde (=sport)

Van Kampioenenhulde (=sport) over Sportgala (=sport) tot Gala van Ingelmunster (= vrije tijd) + Kampioenenhulde (=sport) Van Kampioenenhulde (=sport) over Sportgala (=sport) tot Gala van Ingelmunster (= vrije tijd) + Kampioenenhulde (=sport) Van sport naar alle sectoren! 19922002 : Jaarlijkse kampioenenhulde in raadzaal

Nadere informatie

Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE. Seizoen (6 e editie)

Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE. Seizoen (6 e editie) Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE Seizoen 2017-2018 (6 e editie) Wat? : organisatie van het Super League tornooi waaraan 8 clubs van hetzelfde niveau deelnemen met volgende lichtingen: U10 / U11 / U12

Nadere informatie

KoryoSports geeft trainingen in Veldhoven(NL) Hamont(BE) - Achel(BE)

KoryoSports geeft trainingen in Veldhoven(NL) Hamont(BE) - Achel(BE) KoryoSports geeft trainingen in Veldhoven(NL) Hamont(BE) - Achel(BE) Zie hieronder de historie van sportvereniging KoryoSports en haar resultaten. Oprichting Koryo: 1980. Wedstrijdresultaten zijn beschreven

Nadere informatie

AVT PREMIESYSTEEM seizoen

AVT PREMIESYSTEEM seizoen AVT PREMIESYSTEEM seizoen 2015-2016 Cadetten/scholieren/juniores/seniores 1. Modaliteiten. In het premiestelsel van AVT worden punten toegekend aan de prestaties die AVT-atleten, vanaf de categorie cadet,

Nadere informatie

Reglement Aegon Nationale Kampioenschappen 2019

Reglement Aegon Nationale Kampioenschappen 2019 Reglement Aegon Nationale Kampioenschappen 2019 In 2019 vinden de Nederlandse kampioenschappen plaats tijdens: Hollandia Roeiwedstrijden op 19, 20, en 21 april (NK klein voor skiffs en tweezonders), Damen

Nadere informatie

JEUGD SNA KEIBERG. Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ de JEUGDTOERNOOI

JEUGD SNA KEIBERG. Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ de JEUGDTOERNOOI JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/77.47.14 6de JEUGDTOERNOOI Deelnemende ploegen 2010 U6 Trui Broek SNA Keiberg Geel / Zwart VSZ United Blauw-wit / Blauw K. Goedsenhoven Oranje / Zwart

Nadere informatie

AVT PREMIESYSTEEM seizoen

AVT PREMIESYSTEEM seizoen AVT PREMIESYSTEEM seizoen 2018-2019 Cadetten/scholieren/juniores/seniores 1. Modaliteiten. In het premiestelsel van AVT worden punten toegekend aan de prestaties die AVT-atleten, vanaf de categorie cadet,

Nadere informatie

Medailles sportverdienste zilver en goud

Medailles sportverdienste zilver en goud Medailles sportverdienste zilver en goud 197 2013 ZILVER Van der Voort Hugo Schutters- en Karabijnvereniging Vossenhul 196 2012 ZILVER Vilein Philippe Wielerclub De Jumpers Knokke 195 2011 ZILVER Vanleenhove

Nadere informatie

KAMPIOENENVIERING. Feestzaal De Notelaar Lierselei Oostmalle. vrijdag 19 februari uur

KAMPIOENENVIERING. Feestzaal De Notelaar Lierselei Oostmalle. vrijdag 19 februari uur KAMPIOENENVIERING 2015 Feestzaal De Notelaar Lierselei 15 2390 Oostmalle vrijdag 19 februari 2016 19.30 uur De kampioenenviering is een organisatie van de sportdienst Malle i.s.m. raad van bestuur sportraad

Nadere informatie

Startvergadering: Partnerwerking Seizoen

Startvergadering: Partnerwerking Seizoen Startvergadering: Partnerwerking Seizoen 2015-2016 Een initiatief van de Club Academy in samenwerking met de jeugdwerkingen KVK Westhoek, KMSK Deinze, KM Torhout 1992, KSK Maldegem,KSV Roeselare,KFC Izegem,KVV

Nadere informatie

Vlaamse Schietsportkoepel

Vlaamse Schietsportkoepel Vlaamse Schietsportkoepel TECHNISCH REGLEMENT Afdeling Doelschieten Art. 1. Dit technisch reglement bevat aanvullende bepalingen op het Technisch Reglement ISSF en de Nationale Reglementen en is van toepassing

Nadere informatie

Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging

Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging Vlaamse Snelschaatsbond vzw VSB aankondiging Vlaamse Kampioenschappen 2019 SHORTTRACK Zaterdag 26 januari 2019 Boudewijnpark A. De Baeckestraat 12, 8200 Brugge De Vlaamse Kampioenschappen Shorttrack 2019

Nadere informatie

Koninklijke Rupel Boom Football club. Jeugdcompetitiehervorming

Koninklijke Rupel Boom Football club. Jeugdcompetitiehervorming Koninklijke Rupel Boom Football club Jeugdcompetitiehervorming Wat betekent dit nu precies? Verandert er iets aan de wedstrijdvormen? Kom ik nog aan spelen toe in dit nieuwe systeem? Kan mijn zoon nog

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE KAMPIOENENHULDIGING

REGLEMENT VAN DE KAMPIOENENHULDIGING REGLEMENT VAN DE KAMPIOENENHULDIGING De Gemeentelijke Sportraad Hoogstraten VZW organiseert jaarlijks een sportlaureatenviering, met daaraan gekoppeld een verkiezing van sportvereniging, sportman, sportvrouw,

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga vzw Comité voor Wedstrijdzaken G. Vervoortstraat 4 2100 Deurne Versie: 21/03/2015 COMITE VOOR WEDSTRIJDZAKEN Voorzitter

Nadere informatie

Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007

Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007 Arenberggebouw Arenbergstraat 5 1000 Brussel Tel: 02 209 47 21 Fax: 02 209 47 15 Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007 Evaluatie van de spelonderdelen AUTEUR(S) VANMEDEGAEL STEVEN,

Nadere informatie

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen vzw 15/08/09 Betreft: Internationale Driekamp Zeeland - W. Vlaanderen - O-Vlaanderen. Beste bestuursleden, Hierbij bezorgen we u alle nodige gegevens voor de internationale driekamp. We hopen jullie massaal

Nadere informatie

Sponsordossier Seizoen

Sponsordossier Seizoen Dienstenaanhuis Lions Zedelgem Sponsordossier Seizoen 2018-2019 Sponsoring op ieders maat Perfecte uitstraling voor uw zakelijke belangen! Dienstenaanhuis Lions Zedelgem Geachte kandidaat sponsor We zijn

Nadere informatie

Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014

Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014 Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014 Gelieve een lijst met al je prestaties, degelijk ingevuld, af te geven bij uw herinschrijving en dit ten laatste op 30 oktober. Na deze datum

Nadere informatie

Bijlage: West-Vlaamse atleten - Paralympische Spelen 2016

Bijlage: West-Vlaamse atleten - Paralympische Spelen 2016 Bijlage: West-Vlaamse atleten - Paralympische Spelen 2016 Het Belgian Paralympic Committee hoopte op acht medailles, maar het Paralympic Team Belgium bracht 11 medailles mee uit Rio: 5 gouden, 3 zilveren

Nadere informatie

Medailles sportverdienste zilver en goud

Medailles sportverdienste zilver en goud 1 1967 GOUD Dryepondt Gérard Koninklijke Handboogmaatschappij Sint-Sebastiaan 2 1967 GOUD d'hooghe Albert Royal Knokke Football Club 3 1967 GOUD Hoedt Oscar Koninklijke Vlaamse Scherpschutters 4 1967 GOUD

Nadere informatie

Aegon Nationale Kampioenschappen 2016

Aegon Nationale Kampioenschappen 2016 Aegon Nationale Kampioenschappen 2016 In 2016 vinden de Nederlandse kampioenschappen plaats tijdens de Westelijke Regatta op 22, 23 en 24 april (NK klein voor skiffs en twee-zonders), de Koninklijke/Holland

Nadere informatie

Notice of Race Belgian Championship Windsurf Racing 2010

Notice of Race Belgian Championship Windsurf Racing 2010 Notice of Race Belgian Championship Windsurf Racing 2010 1 Plaats, data en Organiserende Autoriteit. De wedstrijden worden georganiseerd door de clubs, bijgestaan door de Vlaamse Yachting Federatie en

Nadere informatie

REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011

REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011 REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De US Kids VVG Tour 2011 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 1998 en 2004: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel

Nadere informatie

HC WELTA vzw. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2.. /..

HC WELTA vzw. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2.. /.. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2 / 11-jun-16 15u Groep A Albanië vs Zwitserland 1 X 2 / 18u Groep B Wales vs Slowakije 1 X 2 /

Nadere informatie

Communicatie provinciaal Comité Limburg

Communicatie provinciaal Comité Limburg Communicatie provinciaal Comité Limburg Algemeen Tijdens de Algemene Vergadering op 26 januari 2017 gaf het toenmalige waarnemend provinciaal comité Limburg onder leiding van waarnemend voorzitter Bart

Nadere informatie

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2018

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2018 1 REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2018 0. INLEIDING Het woord speler slaat op zowel dames als heren. In de Belgische Rankings worden de buitenlandse wedstrijden niet meer opgenomen. Sinds 2015 werden enkel

Nadere informatie

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2019

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2019 1 REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2019 0. INLEIDING Het woord speler slaat op zowel dames als heren. In de Belgische Rankings worden de buitenlandse wedstrijden niet meer opgenomen. Sinds 2015 werden enkel

Nadere informatie

Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest

Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest Op zondag 29 april was er de 2 de Intercontinental World Cup I-Karate in Boedapest, Hongarije, georganiseerd

Nadere informatie

Werkingsverslag. 31 december. Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost- Vlaanderen

Werkingsverslag. 31 december. Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost- Vlaanderen Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost- Vlaanderen 31 december Werkingsverslag 2014 Verslag over de werking van de Oost- Vlaamse zwemfederatie en haar zwemclubs in het werkjaar 2014. Ria

Nadere informatie

30-06 Landelijke Finale Calvé straatvoetbal, De Dam, Amsterdam

30-06 Landelijke Finale Calvé straatvoetbal, De Dam, Amsterdam KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND KNVB-agenda Datum 26/29-06 EK voor speelsters onder 17 jaar, Nyon 30-06 Landelijke Finale Calvé straatvoetbal, De Dam, Amsterdam 02/14-07 EK voor vrouwen onder 19, Antalya

Nadere informatie

Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst!

Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst! Digitale jaargang 2 December 2017 Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst! De lesgevers, trainers, vrijwilligers en bestuursleden wensen iedereen een schitterend en sportief 2018! In 2018 staan

Nadere informatie

20/ uur Portugal Vrouwen onder 19 (vr), Stadium Vila Real de Santo Antonio

20/ uur Portugal Vrouwen onder 19 (vr), Stadium Vila Real de Santo Antonio KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND KNVB-agenda 20/01 20.00 uur Portugal Vrouwen onder 19 (vr), Stadium Vila Real de Santo Antonio 22/01 12.00 uur Vrouwen onder 19 Zwitserland (vr), Stadium Vila Real de

Nadere informatie

ü er is geen aquagym op maandag 26, woensdag 28 december en maandag 2 januari ü enkel aquagym op woensdag 4 januari 2017

ü er is geen aquagym op maandag 26, woensdag 28 december en maandag 2 januari ü enkel aquagym op woensdag 4 januari 2017 Digitale jaargang 2 Een schitterend 2017 gewenst Het jaar 2016 is weer bijna gedaan en we bereiden ons allemaal voor op de feesten. We wensen jullie allemaal een fijne Kerst en voor allemaal een gelukkig

Nadere informatie

211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS Inschrijvingsgeld: 01.50 euro/nummer

211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS Inschrijvingsgeld: 01.50 euro/nummer JULI 211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS 100, 300, 1000 100, 300, 1000 100, 300, 1000, hoog 100, 300, 1000, 100, 300, 1000, 3000, ver 100, 300, 1000, ver, kogel MAS 212 di

Nadere informatie

REGLEMENT VVG KIDS TOUR 2014

REGLEMENT VVG KIDS TOUR 2014 REGLEMENT VVG KIDS TOUR 2014 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De VVG Kids Tour 2014 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 2001 en 2007: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel met de

Nadere informatie

VERGADERING PC

VERGADERING PC Provinciaal Comité Wést-Vlaandérén Vérgadérlocatié : Dé Sténén Hané ; Loppém Datum : 24/04/2017 Uur : 19.45 u VERGADERING PC 2016-2017 10 LEDEN PC Aug 29/8 Sept 12/9 2016 2017 Okt Nov Dec Jan Jan Feb Mrt

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSDOCUMENT KANDIDAAT GENOMINEERDE GEGEVENS

INSCHRIJVINGSDOCUMENT KANDIDAAT GENOMINEERDE GEGEVENS INSCHRIJVINGSDOCUMENT KANDIDAAT GENOMINEERDE SPORTLAUREAAT (prestaties 2017) Inschrijven ten laatste vóór 1 januari 2018 VOLLEDIG INVULLEN!! OMCIRKEL DE CATEGORIE Sportjongen ( < 16 jaar) Sportman ( 16

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN MAANDAG 17 APRIL 2017 TERREINEN SPORTSTADION BENNY VANSTEELANT Hoek Bruggestraat - Industrielaan te 8820 Torhout 25 ste RAF DEMOL PAASHAPPENING TORHOUT 1992

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

Draaiboek: Voorbereidingstornooi 11 tegen 11 Talentengroepen U12/U13

Draaiboek: Voorbereidingstornooi 11 tegen 11 Talentengroepen U12/U13 Draaiboek: Voorbereidingstornooi 11 tegen 11 Talentengroepen U12/U13 Woensdag 17 februari 2016 Sportcomplex van KVK Westhoek Een initiatief van de Club Academy van Club Brugge KV in samenwerking met de

Nadere informatie

Regeling onderscheidingen Badminton Nederland

Regeling onderscheidingen Badminton Nederland Badminton Nederland In deze regeling wordt beschreven hoe Badminton Nederland omgaat met het bedanken en decoreren van leden die een bijzondere rol binnen de organisatie hebben vervuld. De genoemde criteria

Nadere informatie

Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen

Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen 2008-2009 Op 9 juli 2008 startte de eerste training onder leiding van mezelf. De twaalf gelukkigen zijn in alfabetische volgorde: NAAM KLASSEMENT VOORNAAM 2008-'09

Nadere informatie

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale.

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale. Basketbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen (A + B): Cadetten (A + B): Scholieren (A + B): 2 DEELNAME Elke ploeg bestaat uit maximum 12 spelers. 3 MATERIAAL Elke ploeg dient in het bezit te

Nadere informatie

data plaats afstand uur criterium of website opmerking

data plaats afstand uur criterium of website opmerking data plaats afstand uur criterium of website opmerking januari zondag 22 januari Leffeloop Markegem ronden van 1500 m 13-15 uur www.leffeloop.be februari zondag 5 februari corrida van 't sas oostende 7,4km

Nadere informatie

Planning Vlaamse Finals Leuven 27/02/2019

Planning Vlaamse Finals Leuven 27/02/2019 Planning Vlaamse Finals Leuven 27/02/2019 Universitair Sportcentrum KU Leuven - Tervuursevest 101 3001 Heverlee Locatie Topsporthal TSH: 1. Basketbal: normale wedstrijdduur, 4 x 10' met gestopte chrono.

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL zwemmen 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes Junioren (1999

Nadere informatie

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 U9 2018-2019 Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel Nat. Bekers Correspondentie en inlichtingen Jean Pierre Laverge,

Nadere informatie

En dan nu, beste aanwezigen, de sportverkiezing 2014.

En dan nu, beste aanwezigen, de sportverkiezing 2014. Uitreiking Rhedense sportprijzen 2014 Beste aanwezigen, Het is mooi dat de sportverkiezing ook dit jaar weer onderdeel is van de nieuwjaarsreceptie. Want: alle sporters en teams die hebben meegedongen

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP HEREN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP HEREN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP HEREN PRINCIPES Verplichte deelname van alle clubs uit lagere afdeling: 1, 2, 3 en 4 Provinciale. Kampioenschapformule: Elke ploeg

Nadere informatie

Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017

Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017 Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017 Enkele jaren geleden noemde een Duitse liefhebber Stickers-Donckers The Kings of Speed. Een mooier compliment is amper mogelijk en ik vind het zelfs niet

Nadere informatie

-Newsflash- KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND

-Newsflash- KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND ROUND-UP EK PISTE SINT-PETERSBURG Onze beloften hebben vorige maand in het Russische Sint-Petersburg schitterende resultaten neergezet op het EK Piste (10-15 september). Ze brachten maar liefst 6 medailles

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2018-2019 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

06/ uur Nederlands zaalvoetbalteam Hongarije (vr), Topsporthal Fitland XL, Sittard

06/ uur Nederlands zaalvoetbalteam Hongarije (vr), Topsporthal Fitland XL, Sittard KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND KNVB-agenda Datum Tijd 06/01 20.00 uur Nederlands zaalvoetbalteam Hongarije (vr), Topsporthal Fitland XL, Sittard 07/01 20.00 uur Nederlands zaalvoetbalteam Hongarije

Nadere informatie

KFC Turnhout Competitiehervorming

KFC Turnhout Competitiehervorming Vanaf het voetbalseizoen 2016/2017 zal er een hervorming in het Belgisch voetbal worden doorgevoerd. Hieronder kan je in korte lijnen de hervorming lezen: Onderscheid tussen betaald voetbal en amateur

Nadere informatie

Kalender 2012 VOORJAAR 2012

Kalender 2012 VOORJAAR 2012 Kalender 2012 Contactgegevens Gsm: 0477/18 59 25 Mail: gilbert.neyens@telenet.be Website: www.zwemclublichtervelde.be VOORJAAR 2012 22/01/2012 Nationaal kampioenschap Lange afstand Doornik 9u00 04/02/2012

Nadere informatie

Opnieuw zilver voor Tarik Azzouzi op EC -20!

Opnieuw zilver voor Tarik Azzouzi op EC -20! 2 nd European Deaf Junior Wrestling Championships Freestyle - 6 th European Deaf Wrestling Championships Freestyle 10-17 October 2015 Tbilisi (Georgia) Opnieuw zilver voor Tarik Azzouzi op EC -20! Verslag

Nadere informatie

6de Ontbijtjogging JCW (eigen organisatie) wandelen(5km) en lopen (10km)

6de Ontbijtjogging JCW (eigen organisatie) wandelen(5km) en lopen (10km) Kerstcorrida Deerlijk 20/12/2016 Callens Rik 15km 220/905 1u06'44" 15km 364/905 1u11'33" Nathalie Viaene 15km 370/905 1u11'43" Vermeersch Erik 15km 385/905 1u12'11" Veys Patrick 15km 396/905 1u12'34" Messiaen

Nadere informatie

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW Afdeling Provinciaal Comité Antwerpen REGLEMENT JEUGDTROFEE PROVINCIE ANTWERPEN 2016 1. Doel. De provinciale jeugdcompetitie stimuleren door het uitreiken van de provinciale Jeugdtrofee.

Nadere informatie

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2017

REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2017 1 0. INLEIDING! Het woord speler slaat op zowel dames als heren. REGLEMENT - BELGISCHE RANKINGS 2017 1. DEELNEMINGSVOORWAARDEN Om in een ranking opgenomen te worden moet de speler: a) Met Belgische nationaliteit,

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via extranet! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

Sponsordossier Sipiro

Sponsordossier Sipiro Sponsordossier Sipiro Wie zijn wij? Sipiro vzw is een rope skippingclub in Gent. Onze club is sinds 1996 actief in zowel recreatieve als competitieve rope-skipping. Sipiro vzw telt meer dan 250 leden van

Nadere informatie

Jaarprogramma 2012. Tarief : 8 per periode.

Jaarprogramma 2012. Tarief : 8 per periode. Jaarprogramma 2012 1. DE SPORTACADEMIE : Sportdienst Naschoolse sport voor lagere schoolkinderen. Het doel is het aanleren van diverse sporten, verhogen van de algemene conditie bij de jeugd en doorstroming

Nadere informatie

1. Binnenland: Welke Vlaamse toppleiter zorgde tot oktober voor de verdediging van Salah Abdeslam?

1. Binnenland: Welke Vlaamse toppleiter zorgde tot oktober voor de verdediging van Salah Abdeslam? RONDE 1: Welke Vlaamse toppleiter zorgde tot oktober voor de verdediging van Salah Abdeslam? In 2016 scoorde Felix De Laet een monsterhit met Beautiful Life en What is Love. Onder welke artiestennaam is

Nadere informatie

Toerisme in Cijfers Tourism in Figures. Aantal aankomsten per maand, 2016 Number of arrivals by month, 2016

Toerisme in Cijfers Tourism in Figures. Aantal aankomsten per maand, 2016 Number of arrivals by month, 2016 2016 Toerisme in Cijfers Tourism in Figures XL Aantal aankomsten per maand, 2016 Number of arrivals by month, 2016 Juli 2017 AANTAL AANKOMSTEN PER MAAND, 2016 Tabel P. Table NUMBER OF ARRIVALS BY MONTH,

Nadere informatie

JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ e JEUGDTOERNOOI

JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ e JEUGDTOERNOOI JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/77.47.14 12e JEUGDTOERNOOI VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2016 ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2016 ZONDAG 28 AUGUSTUS 2016 Voetbalclub SNA Keiberg Beste sportvriend, Het bestuur

Nadere informatie

ATLA BONUSSYSTEEM Modaliteiten. 2.Voorwaarden, uitsluitingen en betwistingen.

ATLA BONUSSYSTEEM Modaliteiten. 2.Voorwaarden, uitsluitingen en betwistingen. ATLA BONUSSYSTEEM 2017-2018 1.Modaliteiten. In het premiestelsel van ATLA worden punten toegekend aan de prestaties die ATLA-atleten, vanaf de categorie cadet, leveren. Aan de hand van behaalde punten

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie