TREMIX Bodem en Asfaltverdichtingmachines

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TREMIX Bodem en Asfaltverdichtingmachines"

Transcriptie

1 TREMIX Bodem en Asfaltverdichtingmachines When the going gets really tough, you want the best

2 VOORUITLOPENDE TRILPLATEN MV 40 MV 65 MV 80 De Tremix MV 40, MV 65 en MV 80 vooruitlopende trilplaten zijn efficiënte lichte machines voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden op een grond, zand of asfalt ondergrond. Om te voldoen aan de hoge eisen van verhuur en aannemersbedrijven zijn de MV trilplaten speciaal ontworpen om zware omstandigheden te verduren. Hun kenmerk is de onderhoudsvrije smering van de trilkast (uitgezonderd MV80). De V-snaar beschermingskap beschermt de vitale onderdelen van de motor. Om een betere handelbaarheid en ergonomie te bereiken zijn de machines uitgerust met een hijsoog, handgrepen en een optionele beschermbeugel met trillingsarme duwboom. Dankzij de opklapbare duwboom gebruiken deze trilplaten zeer weinig ruimte tijdens het transport. MV 70 MV 92 De Tremix MV 70 en MV 92 vooruitlopende trilplaten zijn speciaal ontworpen om asfalt te verdichten voor aannemersbedrijven met hoge eisen zoals fl exibiliteit en veelzijdigheid. Deze twee modellen zijn geschikt voor gebruik in toepassingen waar extreem hoge precisie is vereist, speciaal voor asfalt verdichting. Met hun speciaal ontworpen delta bodemplaat, zijn de MV 70 en MV 92 de beste asfalt trilplaten op markt. De grote robuuste watertank, en de roestvrijstalen sprinklerinstallatie maken asfaltwerkzaamheden die snel en zonder onderbrekingen afgerond moeten worden mogelijk. Dankzij de kantelbare duwboom en de afgeronde kanten van de bodemplaat kunnen de machines makkelijk en snel gedraaid worden in kleine en ongemakkelijke ruimtes. Door de speciale vorm van de bodemplaat zullen er geen afdrukken in het asfalt te zien zijn. De MV 70 en MV 92 kunnen gebruikt worden voor alle voorkomende soorten reparatiewerkzaamheden maar zijn in eerste instantie ontworpen om grotere asfaltafwerkmachines aan te vullen daar waar er strikte eisen zijn gesteld omtrent de kwaliteit van asfalteerwerkzaamheden.

3 VOORUITLOPENDE TRILPLATEN MV 130 De Tremix MV 130 vooruitlopende trilplaat word gebruikt voor verdichtingswerkzaamheden zoals bij nieuwbouwprojecten, reparatie en onderhoud waar hoge eisen gesteld worden zoals snelheid, flexibiliteit en efficiëntie. De MV 130 is ontworpen met als uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid, zo kan deze trilplaat optioneel uitgerust worden met een katalysator net als alle andere Tremix trilplaten met een Honda motor (behalve KMR 11). Deze trilplaat heeft standaard gemonteerd een ergonomische ontworpen trillingsarme duwboom met een makkelijk toegankelijke toerentalhendel. De standaard beschermbeugel werkt als een goede bescherming voor vitale onderdelen van de trilplaat en ook tegen schokken en beschadiging van buitenaf. Dankzij de brede bodemplaat is de trilplaat een efficiënte verdichtingmachine met een hoge capaciteit. R RONDE TRILPLAAT KMR 11 De Tremix KMR 11 verdichtingmachine heeft als uniek kenmerk een ronde bodemplaat welke verdichting naast vaste objecten zoals mangaten, palen, funderingen en dergelijke mogelijk maakt. Het ontwerp van de KMR 11 maakt het makkelijk te manoeuvreren rondom obstakels. Kleine ruimtes en hoeken zijn makkelijk te bewerken door het stuurwiel te draaien en de verdichting achteruit te vervolgen. De Tremix KMR 11 ontwikkeld 16 kn slagkracht en een amplitude van 1,7 mm. Het is de ideale machine om snel een hoge verdichting te verkrijgen in zand, grond of puin. De KMR 11 word aangedreven door een Honda GX160 motor. Het handige stuurwiel vergroot niet alleen het comfort van de bestuurder tijdens het werken in kleine ruimtes, maar ook het makkelijk hijsen van de trilplaat vanaf vrachtwagens, aanhangwagens en uit sleuven. Een extra hijsoog is gemonteerd op de motorplaat welke extra balans geeft tijdens het hijsen van de trilplaat. Het motortoerental is te regelen met een hendel onder het stuurwiel.

4 VOOR- EN ACHTERUITLOPENDE TRILPLATEN MV 165 MV 170 D De Tremix MV 165 en MV 170 D zijn twee relatief smalle voor- en achteruitlopende trilplaten. Het formaat van deze machines maakt hen makkelijk te manoeuvreren en is speciaal geschikt voor kleine ruimtes zoals bij huizen, naast funderingen en in sleuven. Deze verdichtingmachines zijn een goede aanvulling op de grotere Tremix voor- en achteruitlopende trilplaten. Zoals voor alle voor- en ach teruit lopende trilplaten van Tremix, zijn de vooruit/achteruit bewegingen traploos te regelen en maken stilstaand verdichten mogelijk. Dankzij het open ontwerp zijn de MV 165 en MV 170 D service vriendelijk en zijn onderdelen van motor en trilplaat makkelijk te bereiken.

5 VOOR- EN ACHTERUITLOPENDE TRILPLATEN MV 220 MV 230 D MV 245 DE De Tremix MV 220, MV 230 D en de MV 245 DE voor- en achteruitlopende trilplaten zijn bedoeld voor verdichting van zand en puin bij funderingen, sleuven, straat en wegwerkzaamheden. De machines leveren goed gebalanceerde verdichting. De trillingsarme duwboom is van een degelijk en ergonomisch ontwerp. De voor en achteruit bewegingen zijn hydraulisch bediend door een overzichtelijk geplaatste hendel op de duwboom. De bewegingen zijn traploos. De trilplaten zijn ontworpen voor makkelijke service en onderhoudswerkzaamheden. Een belangrijk kenmerk is de plastic motorkap welke geopend kan worden zonder dat er een sleutel nodig is. Er zijn drie modellen leverbaar: de MV 220 met een Honda benzinemotor, de MV 230 D met een Hatz dieselmotor en de MV 245 DE met een Hatz dieselmotor met elektrische start.

6 VOOR- EN ACHTERUITLOPENDE TRILPLATEN MV 305 MV 320 DE De Tremix MV 305 en MV 320 DE zijn compacte voor- en achteruitlopende trilplaten met excellente verdichtingseigenschappen. De werksnelheid en verdichtingsdiepte zijn traploos regelbaar door de servo-hydraulische instelling van het excentrische element in de trilkast. Dit bevorderd de goede werking en makkelijke bediening. De trilplaten kunnen gebruikt worden in de meest voorkomende werkomstandigheden in zijn gewichtsklasse, bijvoorbeeld rond funderingen, gebouwen, sleuven en andere omstandigheden. De duwboom is geveerd door een speciaal rubber element om de trillingen tot een minimum te beperken. De beschermbeugel met hijshoog bedekt alle vitale onderdelen van de machine. De MV trilplaten zijn ontworpen voor gebruik in open ruimtes, welke het geval is voor alle machines uitgerust met een verbrandingsmotor.

7 VOOR- EN ACHTERUITLOPENDE TRILPLATEN MV 480 DE De MV 480 DE is een trilplaat voor de verdichting van zand, grond en puin in sleuven, bij funderingen van huizen en parkeerplaatsen. De verdichtingseigenschappen zijn zeer goed en de machine is makkelijk te bedienen dankzij de traploze voor en achteruit bediening. De bodemplaat is gemaakt van Hardox 400, een extreem duurzaam staal. De 12 mm dikke bodemplaat weerstaat zware omstandigheden en heeft een lange levensduur. Onderhoudspunten zijn makkelijk te bereiken dankzij de motorkap die volledig geopend kan worden. De motorkap kan afgesloten worden met een slot. In gesloten positie beschermt de kap kwetsbare onderdelen zoals de brandstoftank, het luchtfilter en de uitlaat. De trillingsarme duwboom is degelijk en ergonomisch ontworpen en bevat alle bedieningshendels. R STAMPERS MS 580 / MS 590 MT De Tremix stampers zijn geschikt voor verdichting van sleuven, in kleine ruimtes en rondom palen. De MS 580 en MS 590 MT zijn uitgerust met een Honda GX100 benzinemotor welke een goede economische en probleemloze werking verzekerd. De voetplaat van de MS 580 en MS 590 MT zijn te veranderen in een voet breedte van 6 en 9.

8 STAMPERS MS 620 MS 680 De Tremix MS 620 en MS 680 stampers combineren de nieuwste 4-takt motor technologie, lage uitlaatgasemissies en een laag geluidsniveau, met een hoge werksnelheid om een hoge verdichtingsgraad te verkrijgen. De MS 620 is uitgerust met een Honda GX100 motor welke ontwikkeld is voor stamper applicaties. De MS 680 is uitgerust met de Honda GX120 motor. De MS 620 en MS 680 zijn zeer geschikt voor verdichting van puin, zand of grond waar strikte eisen zijn gesteld aan de verdichting in kleine ruimtes, sleuven of reparatiewerkzaamheden. De nieuwe stampers hebben de eigenschap een zeer hoge werksnelheid te combineren met een hoge amplitude welke resulteert in een geoptimaliseerde diepte verdichting; tot 60 cm op zand, grond of puin en 15 tot 20 cm op klei ondergronden. Met maar een klein aantal bewegende delen is het onderhoud makkelijker gemaakt en de betrouwbaarheid gemaximaliseerd. Sterke en hoog gepositioneerde schokdempers te samen met de plastic brandstoftank verzekeren een lang een probleemloze levensduur. De motor is beschermd tegen schokken door een sterk metalen frame.

9 STAMPERS MS 690 MT MS 780 MT MS 840 D Tremix biedt nu een brede keus alternatieven aan aannemers voor de verdichting van zand, grond en puin ondergronden. De Tremix MS 690 MT, MS 780 MT en de MS 840 D stampers combineren de nieuwste 4 takt motor technologie, lage uitlaatgasemissies en een laag geluidsniveau, met een hoge werksnelheid om een hoge verdichtingsgraad te verkrijgen. De MS 690 MT is uitgevoerd met de Honda GX100 motor welke speciaal ontworpen is voor stampers. De MS 780 MT is uitgevoerd met de Honda GX120 motor. Waar andere stampers uitgevoerd zijn met een benzine motor is de MS 840 D uitgevoerd met een Hatz 1B20 dieselmotor. De goed gebalanceerde Tremix stampers zijn zeer geschikt voor verdichting van puin, zand of grond waar strikte eisen zijn gesteld aan de verdichting, speciaal in kleine ruimtes, sleuven en bij reparatiewerkzaamheden. De stampers slaan snel en hard wat resulteert in een hoge verdichting. De hoge amplitude levert de eigenschap om de stampers makkelijker niveau verschillen te laten overbruggen.

10 WALSEN De Tremix MR 7000 heeft een compact ontwerp en een laag eigengewicht, desondanks heeft de MR 7000 een hoge verdichting en lange levensduur. MR 7000 De MR 7000 is een volledig hydraulische wals wat betekent dat de aandrijving en het trillingmechanisme hydraulisch worden aangedreven. De machine met een 650 mm brede rol is bedoeld voor verdichting van grond, puin en asfalt, om dit mogelijk te maken is hij uitgerust met een watertank van 71 liter en een krachtige motor, de Hatz 1D50S. De motor is goed afgeschermd en de grote watertank beschermd de hydraulische onderdelen. De machine combineert een hoge capaciteit en een robuust ontwerp met een gemakkelijke bediening. De hydraulische componenten, zoals koelers en koppelingen zijn betrouwbaar en het beschermingsframe met hijsoog is licht maar zeer sterk en duurzaam. Dankzij de hydrostatische aandrijving heeft de MR 7000 een minimale overhang aan beide zijden. Het ergonomische ontwerp van de duwboom garandeert een lage trilling in de arm en hand en heeft een zeer makkelijke bediening. Het moderne ontwerp van de nieuwe tandem trilwals houd het gewicht laag (658kg) Het lage gewicht in combinatie met de opklapbare duwboom en de 4 sjorogen maken transport simpel. Ondanks het extreem compacte ontwerp is de service vriendelijkheid voor de motor en het hydraulische systeem behouden.

11 Technische informatie VOORUITLOPENDE TRILPLATEN Model Motor Brandstof Netto Max motor Trans- Werksnel- Tril- Centrifugaal Bodemplaat gewicht vermogen missie heid frequentie kracht afmeting LxB (mm) MV 40 Honda GX100 Benzine 41 kg 2.2 kw V snaar 25 m/min 100 Hz 8 kn 438x290 MV 65 Honda GX120 Benzine 59 kg 2.9 kw V snaar 24 m/min 92 Hz 10 kn 510x330 MV 70 Honda GX120 Benzine 70 kg 2.9 kw V snaar 28 m/min 92 Hz 10 kn 530x520 MV 80 Honda GX160 Benzine 79 kg 4.1 kw V snaar 25 m/min 90 Hz 18 kn 530x450 MV 92 Honda GX120 Benzine 93 kg 3.0 kw V snaar 20 m/min 87 Hz 12 kn 580x500 MV 130 Honda GX160 Benzine 126 kg 4.1 kw V snaar 24 m/min 85 Hz 21 kn 660x500 KMR 11 Honda GX160 Benzine 93 kg 4.1 kw V snaar 22 m/min 75 Hz 16 kn Ø 450 VOOR-EN ACHTERUITLOPENDE TRILPLATEN Model Motor Brandstof Netto Max motor Trans- Werksnel- Tril- Centrifugaal Bodemplaat gewicht vermogen missie heid frequentie kracht afmeting LxB (mm) MV 165 Honda GX160 Benzine 156 kg 4.1 kw V snaar 25 m/min 82 Hz 28 kn 654x450 MV 170 D Hatz 1B20 Diesel 171 kg 3.1 kw V snaar 25 m/min 82 Hz 28 kn 654x450 MV 220 Honda GX200 Benzine 215 kg 4.8 kw V snaar 25 m/min 65 Hz 36 kn 700x500 MV 230 D Hatz 1B20 Diesel 229 kg 3.1 kw V snaar 25 m/min 65 Hz 36 kn 700x500 MV 245 DE Hatz 1B20 Diesel 245 kg 3.1 kw V snaar 25 m/min 65 Hz 36 kn 700x500 MV 305 Honda GX270 Benzine 263 kg 5.8 kw V snaar 25 m/min 68 Hz 37 kn 768x600 * MV 320 DE Hatz 1B30 Diesel 300 kg 4.2 kw V snaar 25 m/min 68 Hz 37 kn 768x600 * * alternatief 500 mm MV 480 DE Hatz 1D50S Diesel 504 kg 6.6 kw V snaar 25 m/min 60 Hz 60 kn 939x700 STAMPERS Model Motor Brandstof Netto Max motor Trans- Werksnel- Tril- Centrifugaal Bodemplaat gewicht vermogen missie heid frequentie kracht afmeting LxB (mm) MS 580 Honda GX100 Benzine 61 kg 2.2 kw Tandwielkast m/min 12 Hz - 330x230 MS 590 MT Honda GX100 Benzine 62 kg 2.2 kw Tandwielkast m/min 12 Hz - 330x280 MS 620 Honda GX100 Benzine 63 kg 2.2 kw Tandwielkast m/min 12 Hz - 330x230 MS 680 Honda GX120 Benzine 73 kg 2.9 kw Tandwielkast m/min 12 Hz - 330x280 MS 690 MT Honda GX100 Benzine 67 kg 2.2 kw Tandwielkast m/min 12 Hz - 330x230 MS 780 MT Honda GX120 Benzine 77 kg 2.9 kw Tandwielkast m/min 12 Hz - 330x280 MS 840 D Hatz 1B20 Diesel 83 kg 3.0 kw Tandwielkast m/min 12 Hz - 330x280 WALSEN Model Motor Brandstof Netto Max motor Trans- Werksnel- Tril- Centrifugaal Rolbreedte gewicht vermogen missie heid frequentie kracht MR 7000 Hatz 1D50S Diesel 658 kg 6.8 kw Hydraulic 0-3.6/0-2.3km/h 61 Hz 21 kn 650 / Ø 400

12 Kies voor de ondergrond de juiste machine! 1. Om een goed resultaat te bereiken, moet de machine de juiste karakteristiek hebben welke correspondeert met de actuele condities op de werkplek. Het is belangrijk om de vooruit/achteruit functie te overwegen, de tractie en de mechanische betrouwbaarheid. 2. De meest belangrijke factoren, welke de verdichting efficiency van de machine vaststellen zijn: statisch gewicht, afmetingen van de bodemplaat, amplitude en frequentie. Als voorbeeld de MV480, deze trilplaat heeft dezelfde verdichting als een grote 10 tons wals! 3. Normaal gesproken zijn minimaal 3 tot 4 trilronden nodig om een goede en volledige verdichting te verkrijgen. Als het aantal trilronden boven de 6 komt te liggen moet een andere machine of dunnere lagen materiaal overwogen worden. 4. Wanneer er werkzaamheden voorbereid worden is het belangrijk om een goede keuze te maken betreffende het aantal en type machines gerelateerd aan het oppervlak en soort ondergrond. TOEPASSING Klei Zilt GESCHIKTE MACHINE Stampers MS 580, MS 590 MT, MS 620, MS 680, MS 690 MT, MS 780 MT, MS 840 D Zware trilplaten MV 305, MV 320 DE, MV 440 Stampers MS 580, MS 590 MT, MS 620, MS 680, MS 690 MT, MS 780 MT, MS 840 D Zand/Gravel/Puin Alle trilplaten MV 40, MV 65, MV 70, MV 80, MV 92, MV 130, KMR 11,MV 165, MV170 D, MV 220,MV 230 D, MV 245 DE, MV 305, MV 320 DE, MV 480 Wals MR 7000 Stampers MS 580, MS 590 MT, MS 620, MS 680, MS 690 MT, MS 780 MT, MS 840 D Gesteente Ø 15cm Zware trilplaten MV 480 Asfalt Trilplaat met MV 70, MV 92 sprinklerinstallatie Wals MR 7000 Tremix, Sätra, Sweden Beton Trilplaat met MV 65, MV 80, MV 92, MV 165, optionele MV 170 D, MV 220, MV 230 D, vulcanomat MV 245 DE, MV 480 Nordic Construction Equipment AB P.O.Box 226, SE Skärholmen, Sweden Tel: , Fax: R

Machines. Trilplaten vooruit achteruit 100 475 kg APR 2220 / 2620 / 3020 / 3520 / 4920 / 5920. www.ammann-group.com

Machines. Trilplaten vooruit achteruit 100 475 kg APR 2220 / 2620 / 3020 / 3520 / 4920 / 5920. www.ammann-group.com Machines Trilplaten vooruit achteruit 100 475 kg APR 2220 / 2620 / 3020 / 3520 / 4920 / 5920 www.ammann-group.com Zware Inzet De trilplaat voor alle toepassingen Universele inzet De Ammann lijn van lichte-

Nadere informatie

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com Machines Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70 www.ammann-group.com Maximaal vermogen met bedieningscomfort in gedachte Drie machines voor universele inzet Universele machines De stampers uit de

Nadere informatie

broekveldt.nl WALS MET DUBBELE TROMMEL VMD70/VMD100

broekveldt.nl WALS MET DUBBELE TROMMEL VMD70/VMD100 WALS MET DUBBELE TROMMEL VMD70/VMD100 VMD70: Walsbreedte: 650 mm Bedrijfsgewicht: 740 kg VMD100: Walsbreedte: 750 mm Bedrijfsgewicht: 920 kg Wanneer het wat krap is... kunt u vertrouwen op de JCB VMD70

Nadere informatie

Machines. Stampers 68-83 kg AVS 68-4/ADS 70

Machines. Stampers 68-83 kg AVS 68-4/ADS 70 Machines Stampers 68-83 kg AVS 68-4/ADS 70 Twee machines voor universeel gebruik Universele toepassing De stampers uit de Ammann serie brengen topprestaties, zijn gebruiksvriendelijk en hebben een ergonomisch

Nadere informatie

VOORWAARTS LOPENDE TRILPLATEN VOOR GROND- & ASFALTTOE- PASSINGEN LF-SERIE

VOORWAARTS LOPENDE TRILPLATEN VOOR GROND- & ASFALTTOE- PASSINGEN LF-SERIE VOORWAARTS LOPENDE TRILPLATEN VOOR GROND- & ASFALTTOE- PASSINGEN LF-SERIE Wij handelen in vertrouwen Klanten verwachten van u een uitstekende verdichting. Het is onze taak voor die gereedschappen te zorgen

Nadere informatie

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ACR 70 D. www.ammann-group.com

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ACR 70 D. www.ammann-group.com Machines Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ACR 70 D www.ammann-group.com Maximaal vermogen met bedieningscomfort in gedachte Drie machines voor universele inzet Universele machines De stampers uit

Nadere informatie

Aandacht voor efficiënte verdichtingsapparatuur

Aandacht voor efficiënte verdichtingsapparatuur Aandacht voor efficiënte verdichtingsapparatuur Swepac ontwikkelt en vervaardigt producten voor veeleisende toepassingen. Wij streven ernaar machines te maken die bestand zijn tegen ruwe behandeling in

Nadere informatie

Machines. Trilplaten vooruit kg APF 1033/1240/1250/1850.

Machines. Trilplaten vooruit kg APF 1033/1240/1250/1850. Machines Trilplaten vooruit 54 117 kg APF 1033/1240/1250/1850 www.ammann-group.com Algemeen verdichtingswerk Gemakkelijk te transporteren Gemakkelijk mee te werken Model APF 1033 is de lichtste trilplaat

Nadere informatie

Verdichting. Trilplaten vooruit kg AVP 1033/1040/1240/1250/1850

Verdichting. Trilplaten vooruit kg AVP 1033/1040/1240/1250/1850 Verdichting Trilplaten vooruit 54 117 kg AVP 33/40/1240/1250/1850 Gemakkelijk te transporteren Gemakkelijk mee te werken Model AVP 33 is de lichtste trilplaat in de reeks en is uitermate geschikt voor

Nadere informatie

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen MINI DUMPER C08 Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm COMPACTE AFMETINGEN Totale breedte beperkt en kleine draaicirkel om de engste ruimtes

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

DPU5545 Omkeerbare trilplaten. de specialist voor de zware bodem

DPU5545 Omkeerbare trilplaten. de specialist voor de zware bodem DPU5545 Omkeerbare trilplaten de specialist voor de zware bodem De DPU 5545 heeft dankzij zijn sterke verdichtingsvermogen in combinatie met een snelle voor- en terugloop een hoge productiviteit. Het is

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

VOORWAARTS LOPENDE TRILPLATEN VOOR GROND- & ASFALTTOE- PASSINGEN LF-SERIE

VOORWAARTS LOPENDE TRILPLATEN VOOR GROND- & ASFALTTOE- PASSINGEN LF-SERIE VOORWAARTS LOPENDE TRILPLATEN VOOR GROND- & ASFALTTOE- PASSINGEN LF-SERIE WIJ HANDELEN IN VERTROUWEN Klanten verwachten van u een uitstekende verdichting. Het is onze taak voor die gereedschappen te zorgen

Nadere informatie

light compaction lt stamper

light compaction lt stamper light compaction LT stamper Kwaliteit is makkelijk Klanten vertrouwen in u voor een perfecte verdichting. Onze taak is om gereedschap te bieden zodat u kunt leveren. Samen creëren we kwaliteit. We doen

Nadere informatie

DUMPER C12R-B kg. Call for Yanmar solutions

DUMPER C12R-B kg. Call for Yanmar solutions DUMPER 1100 kg Call for Yanmar solutions COMPACTE AFMETINGEN Onze rupsdumper model biedt uitzonderlijke prestaties op elk type terrein. Polivalentie en productiviteit zijn voor deze machine geen loze begrippen.

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

F 50 F 75 ORIGINELE GEBRUIKSAANWIJZING

F 50 F 75 ORIGINELE GEBRUIKSAANWIJZING F 50 F 75 ORIGINELE GEBRUIKSAANWIJZING F50 F / 50 F75 2 F50 / F75 F 50 TOEPASSING DE SWEPAC F 50 / F 75 is ontworpen voor het verdichten van zand en grind. Tevens is deze machine geschikt voor lichtte

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

4-Serie CNG. ravo4.com

4-Serie CNG. ravo4.com 4-Serie CNG ravo4.com De schoonste in zijn soort met de grootste capaciteit ravo 4-serie s werelds eerste compacte CNG veegmachine Waarom CNG? Steeds meer gemeenten ontdekken de voordelen van CNG ten opzichte

Nadere informatie

Verdichting. Hoog rendementstrilplaten kilogram AVH 5030/AVH 6030/AVH

Verdichting. Hoog rendementstrilplaten kilogram AVH 5030/AVH 6030/AVH Verdichting Hoog rendementstrilplaten 420 730 kilogram AVH 5030/AVH 6030/AVH 100-20 Niets blijft hetzelfde Rubrikentitel Bold oder Roman oder Italic Het unieke van de Ammann drie-assen techniek De drie-assen

Nadere informatie

KM 90/60 R Bp. De instapklasse van de zitveeg-zuigmachines. Productidee. Kenmerken en voordelen

KM 90/60 R Bp. De instapklasse van de zitveeg-zuigmachines. Productidee. Kenmerken en voordelen De instapklasse van de zitveeg-zuigmachines KM 90/60 R Bp Productidee Kenmerken en voordelen Een compacte zitveeg-zuigmachine als handig alternatief voor duwveegmachines. Een groot bedieningscomfort, grote

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

VERDICHTINGSMACHINES MET DUBBELE ROLLERS. LP-serie

VERDICHTINGSMACHINES MET DUBBELE ROLLERS. LP-serie VERDICHTINGSMACHINES MET DUBBELE ROLLERS LP-serie KLAAR DE KLUS Klanten verwachten van u een uitstekende verdichting. Het is onze taak om voor die apparatuur te zorgen waarmee u deze kunt leveren. Samen

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

LIGHT COMPACTION LT STAMPER

LIGHT COMPACTION LT STAMPER LIGHT COMPACTION LT STAMPER KWALITEIT IS MAKKELIJK Klanten vertrouwen in u voor een perfecte verdichting. Onze taak is om gereedschap te bieden zodat u kunt leveren. Samen creëren we kwaliteit. We doen

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

VERHUUR - VERKOOP - SERVICE. Huurtarief

VERHUUR - VERKOOP - SERVICE. Huurtarief VERHUUR - VERKOOP - SERVICE Huurtarief 2013-2014 DROGERS www.euromat.be 2 DROGERS bouwdroger df400 luchtverplaatsing (m³/h) 420 maximale capaciteit (l/24h) 75 opgenomen vermogen (kw) 1,4 afmetingen in

Nadere informatie

KMR 1250 B / 2SB. Zitveeg-/zuigmachine met benzinemotor. Productidee. Kenmerken en voordelen

KMR 1250 B / 2SB. Zitveeg-/zuigmachine met benzinemotor. Productidee. Kenmerken en voordelen Zitveeg-/zuigmachine met benzinemotor KMR 1250 B / 2SB Productidee Kenmerken en voordelen Overal waar een krachtige en robuuste zitveegmachine voor grotere oppervlakken binnen en buiten nodig is, komt

Nadere informatie

Zuigercompressoren. met benzine- of dieselmotoren. voor geheel onafhankelijke perslucht. Benzine-diesel aangedreven compressoren.

Zuigercompressoren. met benzine- of dieselmotoren. voor geheel onafhankelijke perslucht. Benzine-diesel aangedreven compressoren. Zuigercompressoren met benzine- of dieselmotoren voor geheel onafhankelijke perslucht Benzine-diesel aangedreven compressoren.indd 1 25-9-2012 15:34:26 Veelzijdige motoraangedreven voor geheel onafhankelijke

Nadere informatie

Verdichting. broekveldt.nl

Verdichting. broekveldt.nl Verdichting Toonaangevend in prestaties, styling en onderhoudsgemak De perfecte combinatie voor ultieme productiviteit PRESTATIES, KWALITEIT EN COMFORT DE COMPLETE VERDICHTINGSOPLOSSING JCB Grondverdichting

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

WB433SE AL WB433HE AL

WB433SE AL WB433HE AL Omschrijving Bestelcode excl. BTW incl. BTW KC "Electric" Serie - Staal & Aluminium Seizoen 2015 - BEnl - 140923 WEIBANG Elektrische grasmaaiers duwmodel of zelftrekkend / stalen of aluminium chassis &

Nadere informatie

VOORWAARTS & ACHTERWAARTS LOPENDE TRILPLATEN. LG-serie

VOORWAARTS & ACHTERWAARTS LOPENDE TRILPLATEN. LG-serie VOORWAARTS & ACHTERWAARTS LOPENDE TRILPLATEN LG-serie KLAAR DE KLUS Klanten verwachten van u een uitstekende verdichting. Het is onze taak voor die apparatuur te zorgen waarmee u deze kunt leveren. Samen

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2017 SNIPPER VERHUUR

PRIJSLIJST 2017 SNIPPER VERHUUR Houtversnipperaar: Houtversnipperaar met een eigen motor, heeft een invoer opening van 15 cm en is gemakkelijk te transporteren Dag: 155,- Weekend: 265,- Week: 600,- Houtversnipperaar: Houtversnipperaar

Nadere informatie

TWINCLIP. Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl

TWINCLIP. Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl TWINCLIP Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl GEMAAKT VOOR JOU EN VOOR JE TUIN Prestaties, comfort en duurzaamheid. Alles in één en altijd aan je zij. Dat is Twinclip. De nieuwste generatie

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22 INDEX 1 TRILNAALDEN HANDSTOKTRILNAALD P14........... 2 LHF HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 HS HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 OMVORMERS HFO OMVORMER.................. 4 PLEISTERMACHINES PLEISTERMACHINE

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

ROPS. Kubota E-TVCS dieselmotor

ROPS. Kubota E-TVCS dieselmotor Supercompact. Zeer betrouwbaar. De efficiënte Kubota K0083, met verbeterde bescherming van de machinist, is de super minigraver voor flinke klussen waar de ruimte beperkt is. Kubota ETVCS dieselmotor De

Nadere informatie

Betonverdichting. Voskamp Bouw en industrie Betonverdichting. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan

Betonverdichting. Voskamp Bouw en industrie Betonverdichting. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan Voskamp Bouw en industrie Betonverdichting Betonverdichting Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en civiel. Deze ervaring hebben wij gebruikt om een optimaal

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

De juiste partner voor schoonmaken

De juiste partner voor schoonmaken Voskamp Bouw en industrie Veegmachines en sneeuwschuivers De juiste partner voor schoonmaken Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en civiel. Deze ervaring

Nadere informatie

RT SC3. De intelligente greppeltrilwals met afstandsbediening

RT SC3. De intelligente greppeltrilwals met afstandsbediening RT SC3 Greppelwalsen De intelligente greppeltrilwals met afstandsbediening De RT-wals is ideaal voor de verdichting van afgravingen en onderlagen van fundamenten, wegen en parkeerplaatsen. Het verdichten

Nadere informatie

FVOEREN RIOLEN PROFESSIONEEL REINIGEN

FVOEREN RIOLEN PROFESSIONEEL REINIGEN Setting the standard VOOR HET PROFESSIONEEL REINIGEN VAN FVOEREN RIOLEN overzicht verenmachines krachtige elektromotoren perfecte kwaliteit van ontstoppingsveren met riocore kern betrouwbaar vierkant veerkoppelingssysteem

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Onafhankelijkheid en veiligheid De Invacare Moover Delta scooter werd ontwikkeld om mensen in staat te stellen een leven buitenshuis te hebben. Met de nadruk op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Compact, duurzaam en veilig. Böcker Ladderliften.

Compact, duurzaam en veilig. Böcker Ladderliften. Compact, duurzaam en veilig Böcker Ladderliften www.boeckergroup.com Böcker SIMPLY lift: De Böcker Toplift Eenvoudig te slepen door bijna elk voertuig Simply: klein handig sterk snel Ook mogelijk zonder

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:30 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007

Nadere informatie

Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines

Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines ROM - Compact lijn Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines WWW.ROMBV.COM Quality you expect at a price you won t ROM compact lijn De COMPACT lijn bestaat uit drie typen: Compact BASE, Compact en Compact

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions COMPACT TRACTOR GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions STATE OF THE ART TECHN VOOR GEAVANCEER TECHNOLOGIE DIE U VERWACHT YANMAR tractoren zijn ontwikkeld en gebouwd om de zware werkzaamheden

Nadere informatie

Trilcompetentie tot in de kleinste details. Dit zijn de argumenten die spreken voor de trilstampers van Wacker Neuson.

Trilcompetentie tot in de kleinste details. Dit zijn de argumenten die spreken voor de trilstampers van Wacker Neuson. Trilstamper Dit zijn de argumenten die spreken voor de trilstampers van Wacker Neuson. Trilcompetentie tot in de kleinste details. 1. Uitvindingen behoren bij ons tot de dagelijkse gang van zaken. Op het

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

Industriële klasse speciaal voor gebruik in de industrie

Industriële klasse speciaal voor gebruik in de industrie Industriële klasse speciaal voor gebruik in de industrie KMR 1700 B Lpg Productidee Kenmerken en voordelen Speciaal ontwikkelend voor de veeleisende gebruiker in de zware industrie: de KMR 1700 veegt gewoon

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2017 SNIPPER VERHUUR

PRIJSLIJST 2017 SNIPPER VERHUUR Houtversnipperaar: Houtversnipperaar met een eigen motor, heeft een invoer opening van 15 cm en is gemakkelijk te ransporteren Dag: 155,- Weekend: 265,- Week: 600,- Houtversnipperaar: Houtversnipperaar

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

Map K7. November 2014

Map K7. November 2014 Map K7 November 2014 De fabriek behoudt zich het recht voor maten, technische gegevens en standaard uitvoeringen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. K-2 Inhoud Leveringsprogramma Map K7 K-3 Pagina

Nadere informatie

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid Planeetmengers Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid De mengers van Hobart zijn over de hele wereld bekend. Van de kleine 5-liter bankmenger tot en met de indrukwekkende 140-liter reus. Onze bank-

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

PROMOTIE VOOR VAN HUSQVARNA RIDER 115C ACTIE

PROMOTIE VOOR VAN HUSQVARNA RIDER 115C ACTIE VAN 3.879 VOOR 3.699 ACTIE HUSQVARNA RIDER 115C Compacte en gebruiksvriendelijke Rider met 95 cm Combi maaidek. Geschikt voor huiseigenaren die een efficiënte en multifunctionele zitmaaier zoeken, die

Nadere informatie

CARRIER C50R-3C. 5535/5985 kg. Call for Yanmar solutions

CARRIER C50R-3C. 5535/5985 kg. Call for Yanmar solutions CARRIER 5535/5985 kg Call for Yanmar solutions UITSTEKENDE PRESTATIES De rupsdumper van Yanmar is een bijzonder efficiënt werkpaard op alle soorten terreinen en dit in de meest extreme omstandigheden,

Nadere informatie

Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER

Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER COMPACT STERK EN COMFORTABEL, DE NIEUWE KUBOTA KC70-4 BESPAART U TIJD EN MOEITE. VIJF VERSIES ZIJN BESCHIKBAAR: H/HV/VHD/SL/VSL.

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

PARK COMPACT 16 HST 3590,00 - INHOUD BENZINETANK PARK COMPACT SILENT HST 4090,00 INSCHAKELING MESSEN

PARK COMPACT 16 HST 3590,00 - INHOUD BENZINETANK PARK COMPACT SILENT HST 4090,00 INSCHAKELING MESSEN 13-6102-22 PARK COMPACT 14 HST MOTOR B&S 3130 AVS 7,5kW 1cyl MAAIHOOGTE BRANDSTOF benzine MAAIHOOGTE-INST. TRANSMISSIE hydrostatisch K46 ZITTING verstelbare comfortzitting VERSNELLINGEN traploos d.m.v.

Nadere informatie

Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen

Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen UPB 30 UPB 35 UPB 50 UPB 60 UPB 65 Profiel Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Notitie

Nadere informatie

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Prijslijst 2011/2012 Prijzen exlcusief BTW Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908 info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Pagina 1 Inhoud B30 Motorploeg machine 3 Willy Nilly Maai

Nadere informatie

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus.

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. RT 4000 SERIE Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. De RT 4020 meerijpallettruck met staanplaats is ontworpen met de focus op ongeëvenaarde wendbaarheid, reactief stuurgedrag, betrouwbaarheid en

Nadere informatie

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Quix, aankoppelbare elektrische hulpmotor voor

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giantmade made in Giant inholland Holland www.tobroco.com Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment

Nadere informatie

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES GEWOON GOED. MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR. De nieuwe veegmachines hebben

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Z i t-ve e gzu ig mac hine s met e e n opp e r vla k te re nde me nt tot 7.20 0 m 2 /h

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

Zeven Verkleinen Mengen Beluchten Laden Stabilisatie. ALLU D - Serie. Zeven - verkleinen. www.allu.net

Zeven Verkleinen Mengen Beluchten Laden Stabilisatie. ALLU D - Serie. Zeven - verkleinen. www.allu.net Zeven Verkleinen Mengen Beluchten Laden Stabilisatie ALLU D - Serie Zeven - verkleinen www.allu.net ALLU aanbouwdelen - voor wie service verleend! Het kwaliteit gereedschap voor op uw werk locatie Als

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Sabina II EE Opstalift

Sabina II EE Opstalift Actieve Tillift 2102020003 Sabina II EE Opstalift 2102020003 Sabina II EE Opstalift voor patiënten die actief deelnemen in het opstaan. Met de Sabina II EE Opstalift kunt u kiezen tussen het Sabina 350-tiljuk

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

MULTIFUNKTIONELE MINI MULTI TRUCK MTR23

MULTIFUNKTIONELE MINI MULTI TRUCK MTR23 MULTIFUNKTIONELE MINI MULTI TRUCK MTR23 Deze zeer compacte MINI MULTI TRUCK voorzien van een Briggs & Staton motor, is een zeer veelzijdige machine die met een zeer brede range aan aanbouwhulpstukken voor

Nadere informatie

Nederlands. 200 Serie

Nederlands. 200 Serie Nederlands 200 Serie De eenvoudige manier van werken! AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

De flexibele krachtpatser.

De flexibele krachtpatser. 1880 De flexibele krachtpatser. Naar keuze met canopy of cabine. Onze sterkste Hoftrac. De nieuwe 1880 is de schakel tussen de kleine multifunctionele Hoftracs en de sterke wielladers. Hij combineert

Nadere informatie

KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE

KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE Supercompact. Zeer betrouwbaar. De efficiënte Kubota K0083, met verbeterde bescherming van de machinist, is de super minigraver voor flinke klussen waar de ruimte beperkt

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

Tuin & Park BLAZERS ZUIGUNITS ZUIGWAGENS

Tuin & Park BLAZERS ZUIGUNITS ZUIGWAGENS Tuin & Park BLAZERS ZUIGUNITS ZUIGWAGENS The Power To PerfoRm The Power to Perform Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren.

Nadere informatie

Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging. Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken

Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging. Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot 16.200 m 2 /h Sweepmaster 1200/1500

Nadere informatie

E32 E35. Compacte graafmachines

E32 E35. Compacte graafmachines E32 E35 Compacte graafmachines Op en top betrouwbaar n Ontworpen voor sterke prestaties Uw klussen moeten op tijd af zijn, dus voor stilstand hebt u geen tijd Onze minigraafmachines E32 en E35 bieden een

Nadere informatie