Sport en Cultuur. Activiteiten voor kinderen en jongeren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sport en Cultuur. Activiteiten voor kinderen en jongeren"

Transcriptie

1 Sport en Cultuur Activiteiten voor kinderen en jongeren A

2

3 Overzicht WAT VOOR WIE WANNEER TIJD 1. Allegaartje Mengelmoes kleuters en kinderen om de twee weken op woensdag 13.30u u 2. Woensdagactiviteiten voor jongeren 2.1. Koken vanaf 12j elke woensdag 13.30u u 2.2. Muziek vanaf 12j elke woensdag 13.30u u 2.3. PC en Wii vanaf 12j elke woensdag 13.30u u 2.4. Natuur vanaf 12j elke woensdag 13.30u u 2.5. Hutsekluts vanaf 12j elke woensdag 13.30u u 3. Tekenacademie 8j - 12j elke woensdag: broers, zussen en kinderen uit andere scholen zijn ook welkom 4. Muziekacademie 8j - 21j de ene woensdag voor kinderen de andere woensdag voor jongeren 5. Netbal vanaf 10j elke maandag voor nietcompetitiespelers vanaf 10j elke maandag voor competitiespelers 6. G-karate 6j - 21j op woensdag 1u voor kinderen en 1u voor jongeren 13.30u u 13.30u u 16.15u u 16.15u u 13.30u u /sem

4 7. Competitiesporten VOOR WIE WANNEER TIJD 7.1. Boccia 8j - 21j elke donderdag voor nietcompetitiespelers 8j - 21j elke donderdag voor competitiespelers 7.2. Elektrische rolstoelhockey 8j - 21j elke woensdag voor niet competitiespelers 16.15u u 16.15u u 13.30u u Elektrische rolstoelhockey 8j - 21j 8j - 21j elke woensdag voor competitiespelers BE elke woensdag voor competitiespelers BE + NL 13.30u u 13.30u u

5 Praktische info Inschrijven: via of het inschrijvingsformulier in bijlage. Opgelet: voor de tekenacademie moet je inschrijven in de eerste week van het nieuwe schooljaar! Betalen: kan alleen via de factuur die je na de inschrijving ontvangt. Op tijd voor de bus: op woensdagnamiddag is er na de activiteiten nog tijd voor je verzorging, een hapje en een drankje. Daarna word je begeleid naar de bus naar huis of naar de opvang. Voor sporten op andere dagen of op verplaatsing zijn er andere afspraken. Je kan ze lezen in dit boekje! Begeleiding: alle activiteiten worden begeleid door onze eigen opvoeder-begeleiders. Alvast veel plezier gewenst met je keuze! Het Sport- en Cultuurteam

6 1. Allegaartje Mengelmoes Voor wie Wat Wanneer Voor kleuters en kinderen tot 13 jaar. Een korf vol leuke en afwisselende activiteiten om je woensdagnamiddag onvergetelijk te maken. Koken, dansen, sporten, zoektocht, ontspannen, spelen met de Wii, gezelschapsspellen: het zit er allemaal in! Vanaf 23 september 2015, om de veertien dagen op woensdagnamiddag, van 13.30u tot 15.10u. Kosten 10 voor het hele schooljaar.

7 2. Woensdagactiviteiten jongeren Voor wie Weetje Kosten Jongeren vanaf 12 jaar. Je kan een activiteit kiezen en doen tot aan de krokusvakantie. Daarna kan je dezelfde activiteit verderzetten of kiezen voor een andere activiteit! Kiezen voor geen activiteit kan ook, dan betaal je niets. Voor koken betaal je 20 per semester. De prijs voor muziek, PC en Wii, natuur of hutsekluts is 10 voor een heel schooljaar Koken Om heerlijke gerechtjes te maken en natuurlijk smakelijk op te eten kies je voor ons kookatelier!

8 2.2. Muziek Wil je in een groepje zelf liedjes maken of zingen met gitaarbegeleiding, dan word je verwacht bij Chris Maes. Je kan er ook verschillende instrumenten uitproberen of je teveel aan energie uitwerken op het slagwerk! 2.3. PC en Wii Wie graag op de PC spannende spelletjes speelt, kan terecht in lokaal 1 en 2. Je kan er ook op internet boeiende info opzoeken. Wil je meer bewegen en spelen op de Wii dan moet je in de square zijn.

9 2.4. Natuur Jullie trekken samen op ontdekkingstocht in de natuur. Met bloemen en planten, dennenappels en hazelnoten, takken en stokken, stenen en zand worden daarna de knapste werkstukken gemaakt! Groene vingers kunnen zich uitleven in de volkstuin van Sint-Gerardus en als het lukt komen er dieren op bezoek! 2.5. Hutsekluts Jongeren die houden van veeeeeeel variatie kiezen best voor Hutsekluts. Heerlijk rustig wandelen, een romantische film kijken, bowling spelen, iets knutselen voor op je kamer, een terrasje doen, een fietstocht maken of je laten verwennen in de beautyfarm Elke woensdagnamiddag biedt iets heerlijk anders!

10

11 3. De tekenacademie Voor wie Wat Voor kinderen vanaf 8 jaar en jongeren tot 14 jaar. Ook broers en zussen of leerlingen uit andere scholen zijn van harte welkom! Wil je je kunstenaarstalenten ontdekken en uitleven in kleurrijke schilderijen en andere kunstwerken? Kom dan naar onze tekenacademie. Je krijgt deskundige ondersteuning door een leerkracht van de kunstacademie van Hasselt. Wanneer Start op woensdag 2 september 2015 van 13.30u tot 15.10u. Kosten 50 voor een heel schooljaar. Hiervoor krijg je alle teken- en knutselmateriaal. Je kunstwerken mag je mee naar huis nemen. Of stel je werken tentoon op het zomerfeest en verkoop ze aan de hoogste bieder, ten voordele van Sint- Gerardus!

12 4. De muziekacademie Voor wie Wat Wanneer Kosten Weetje Voor kinderen vanaf 8 jaar en jongeren. Voor wie graag luistert naar muziek, zelf wil zingen of een instrument wil bespelen is er de muziekacademie. Muziekjuf Christel (chrigoo@gmail.com) is een heel jaar druk in de weer om de muzikanten een boeiend en gevarieerd muziekprogramma aan te bieden. Op woensdagnamiddag van 13.30u tot 15.10u. De ene week voor de kinderen, de andere week voor de jongeren. 25 voor een heel schooljaar. De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

13 5. Netbal Voor wie Voor jongeren vanaf 10 jaar. Elk schooljaar zijn er vier schoolcompetitierondes. Deelnemen aan de school-competitierondes kan, maar moet niet! Wat Sport en Cultuur organiseert naast de netbaltrainingen van BuBaO, een extra training op maandag na de schooluren. Waar De netbaltraining gaat door op & Wanneer maandagavond van 16.15u tot 17.30u in de sporthal van Sint-Gerardus. Voor interne leerlingen wordt er vervoer geregeld naar het verblijf te Hasselt. De andere leerlingen worden opgehaald door hun ouders. Kosten Voor niet-competitiespelers: 10 voor een heel schooljaar. Voor competitie-spelers: 70 voor een heel schooljaar met verplaatsingen.

14 6. G-Karate: I CAN DO IT! Voor wie Wat Weetje Voor kinderen vanaf 6 jaar en jongeren, lopers en rollers, met lichte tot ernstige motorische beperkingen. Het motto van G-karate, een onderdeel van IKF (Inclusive Karate Federation), is I can do it!. Doel is om in het dagelijks leven je zelfvertrouwen en zelfrespect te verhogen. Wekelijks wordt er getraind op techniek maar ook op inzet, doorzettingsvermogen en vertrouwen, hetgeen in deze unieke vechtsport minstens even belangrijk is. De oprichter van G-karate, de vermaarde karateka Eric Bortels himself, verzorgt met hart en ziel deze trainingen. Meer info over G-karate vind je op of kom gerust eens een kijkje nemen tijdens een training!

15 Wanneer Kosten We starten op woensdag 23 september en trainen wekelijks tussen 13.30u en 15.30u. Er is een apart programma voor kinderen en voor jongeren van telkens 1 uur. 90 voor een heel schooljaar.

16 7. Competitiesporten In samenwerking met G.S.V.T.: Gehandicapten Sport Vereniging Toekomst. Deze vereniging werd opgericht in 1982 en is lid van de vzw Parentee en het Belgian Paralympic Committee. G.S.V.T. organiseert nationale en internationale competities voor rolstoelbasketbal, torbal, atletiek, wielrennen, rolstoelrugby, G-voetbal, rolstoeldansen, boccia, e-hockey, handbiken, enz In Diepenbeek ondersteunt het G.S.V.T. 2 clubs: Bodie (boccia) en Rhodie (rolstoelhockey). De meeste deelnemers van deze clubs zijn leerlingen van Sint- Gerardus Boccia Voor wie Voor kinderen vanaf 8 jaar en jongeren. Wat Boccia is familie van petanque en is een paralympische sport.

17 Met een beetje behendigheid, concentratie, oefening en een tikkeltje geluk kan je zalig genieten bij het uitoefenen van deze sport. Wanneer Kosten Wekelijks wordt er op donderdag tussen 16.15u en 17.30u getraind in de sporthal van Sint-Gerardus. Voor interne leerlingen wordt er vervoer geregeld naar het verblijf te Hasselt. De andere leerlingen worden opgehaald door hun ouders. Niet-competitiespelers betalen 10 voor een heel schooljaar. Competitiespelers betalen 70. In dit bedrag zit ook het lidgeld voor G.S.V.T. en je kosten voor verplaatsingen Elektrische rolstoelhockey Voor wie Voor kinderen vanaf 8 jaar en jongeren. Wat De hockeyspelers van Sint-Gerardus spelen in deze sport mee in de Belgische en de Nederlandse competitie.

18 Onze eerste ploeg speelt mee in de hoogste afdeling en eindigde vorig seizoen op de derde plaats! Onze tweede en derde ploeg spelen in de tweede nationale ploeg van de Belgische competitie. Waar In de sporthal Demerstrand, Stationsstraat 27 te Diepenbeek. Wij zorgen voor vervoer heen en terug naar Sint-Gerardus. Wanneer Kosten Vanaf 23 september 2015, wekelijks op woensdag voor alle spelers van 13.30u tot 15.00u. Niet-competitiespelers betalen 25 voor een heel schooljaar. Competitiespelers in België betalen 60. In dit bedrag zitten de kosten voor materiaal, vervoer van en naar de sporthal, huur van de sporthal en het lidgeld voor G.S.V.T. Competitiespelers voor België en Nederland betalen 150.

19

20 Contactgegevens MFC Sint-Gerardus Nieuwstraat Diepenbeek Dienst Sport & Cultuur Contactpersoon: Hilaire Swerts 011/ / Sint-Gerardus 3590 Diepenbeek

Vrijetijdsactiviteiten voor kinderen en jongeren Sport en Cultuur

Vrijetijdsactiviteiten voor kinderen en jongeren Sport en Cultuur Vrijetijdsactiviteiten voor kinderen en jongeren 2017-2018 Sport en Cultuur NIEUW Vanaf dit schooljaar kan iedereen tijdens de maand september VRIJBLIJVEND komen KENNIS MAKEN met NETBAL, G-KARATE, BOCCIA,

Nadere informatie

Vrijetijdsactiviteiten kinderen en jongeren Sport en Cultuur

Vrijetijdsactiviteiten kinderen en jongeren Sport en Cultuur Vrijetijdsactiviteiten 2018-2019 kinderen en jongeren Sport en Cultuur Overzicht aanbod Sport en Cultuur 1. Allegaartje Mengelmoes 2. Hobby's voor jongeren 2.1. Muziek 2.2. PC 2.3. Hutsekluts 2.4. Toneel

Nadere informatie

VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen'

VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen' VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen' Sport & Cultuur Beste ouders, kinderen en jongeren, Wij zijn blij en trots dat we jullie in 2018 een gevarieerd en uitdagend vakantieaanbod

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

SINT-GERARDUS SPORT EN CULTUUR VAKANTIES 2015

SINT-GERARDUS SPORT EN CULTUUR VAKANTIES 2015 SINT-GERARDUS SPORT EN CULTUUR VAKANTIES 2015 Beste kinderen, jongeren en ouders, Sport en Cultuur Sint-Gerardus (het vroegere BSA) organiseert niet alleen tijdens het schooljaar maar ook tijdens de schoolvakanties

Nadere informatie

G-sp rt. Sport voor personen met een handicap: gewoon doen!

G-sp rt. Sport voor personen met een handicap: gewoon doen! G-sp rt Sport voor personen met een handicap: gewoon doen! Alles over G-sport Steunpunt G-Sport Vlaanderen tel. 03 240 62 97 www.gsportvlaanderen.be Psylos vzw Vlaamse federatie voor sport en recreatie

Nadere informatie

Beste leden, sympathisanten,

Beste leden, sympathisanten, Beste leden, sympathisanten, Met trots stellen we u ons Europees kampioenschap voor! Op zondag 3 mei 2015 organiseert IKF Integrated Karate Federation haar eerste Europees kampioenschap. Dit is een intelligent

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Vrije tijd voor je kinderen. In samenwerking met

Vrije tijd voor je kinderen. In samenwerking met Vrije tijd voor je kinderen In samenwerking met Wat is vrije tijd? 2 Vrije tijd = tijd na de school = weekend = vakantie 3 - Wat doen je kinderen in hun vrije tijd? - Wat is er in de stad te doen voor

Nadere informatie

VGC-sportkamp Herfstvakantie Schaarbeek. VGC-sportkamp Herfstvakantie Koekelberg. Circuskamp Circus Zonder Handen

VGC-sportkamp Herfstvakantie Schaarbeek. VGC-sportkamp Herfstvakantie Koekelberg. Circuskamp Circus Zonder Handen VGC-sportkamp Herfstvakantie Schaarbeek begeleiding. De kleuters vullen sport aan met crea-activiteiten in een bepaald thema. OPGELET! Woensdag 1 en donderdag 2 november GEEN sportkamp! 36 Voor wie: 4-12

Nadere informatie

UZSC. Waterpoloschool. Samenspel Techniek Inzicht. Onder leiding van oud-bondscoach Johan Aantjes. Ontwikkeling Plezier Inspiratie

UZSC. Waterpoloschool. Samenspel Techniek Inzicht. Onder leiding van oud-bondscoach Johan Aantjes. Ontwikkeling Plezier Inspiratie Voor sporters 6 t/m 19 jaar UZSC Waterpoloschool Samenspel Techniek Inzicht Onder leiding van oud-bondscoach Johan Aantjes Ontwikkeling Plezier Inspiratie Opleiding voor jonge sporters UZSC speelt een

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Naschools activiteitenaanbod

Naschools activiteitenaanbod Naschools activiteitenaanbod deel 3 schooljaar 2012-2013 obs de Kiezel en de Kei obs de Overstap Voorwoord Graafstroom, oktober 2012 Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van beide scholen, Voor het

Nadere informatie

pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus

pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus pottendraaien januari - maart grabbelpas krokus sportkampen krokus INITIATIELESSEN POTTENDRAAIEN Wil je leren pottendraaien met klei op een echte draaischijf? In 5 lessen maken we tasjes, schaaltjes of

Nadere informatie

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016.

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016. Hasselt, 25 november 2015 Beste G-karateka, p zondag 29 mei 2016 gaan we weer een stapje verder... I-Karate GLBAL organiseert: Het kampioenschap wordt georganiseerd door I-Karate GLBAL, in samenwerking

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f d e c ember 2016

N i e u w s b r i e f d e c ember 2016 N i e u w s b r i e f d e c ember 2016 www.ttcgullegem.be Knalprestatie van de maand Stijn Cuvelier, terug van weg geweest, slaagde erin om als D4 in zijn eerste wedstrijd reeds een C4 te kloppen! Wordt

Nadere informatie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF NAJAAR 2015 De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met Sport Actief onder begeleiding van bekwame

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS Hutselknutselstraat Grabbelpas kan je vergelijken met een uitgebreide menukaart. Met een grabbelpasje kan je kiezen uit verschillende gerechtjes:

Nadere informatie

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen SPORTEL- BROCHURE Sportaanbod voor ouderen 2014-2015 Beste sportelaar Deze sportfolder wordt je aangeboden door de gemeente Brecht en is samengesteld door de Brechtse dienstencentra, de sportdienst en

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Deelnemen is winnen. Een gezegde dat zeker waar is voor onze G-karate wedstrijden. Daarom ontvangt ook iedere deelnemer een medaille.

Deelnemen is winnen. Een gezegde dat zeker waar is voor onze G-karate wedstrijden. Daarom ontvangt ook iedere deelnemer een medaille. Hasselt, 15 november 2015 Beste G-karateka, p zondag 31 januari 2016 is het zover: het open Belgisch Kampioenschap G-karate 2016! Het kampioenschap wordt georganiseerd door Goju-ryu karate-do Kuyukai Liege,

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw I.s.m. Ideekids en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Praktische informatie 6 Inschrijvingen 6 Prijzen 6 Uren 6 Locatie 7 Wat breng je mee 7 Inbegrepen

Nadere informatie

Avondje uit. Hobby & Vrije Tijd

Avondje uit. Hobby & Vrije Tijd Avondje uit Hobby & Vrije Tijd Tijdens deze avond maken we een uitstap. Waar we naartoe gaan wordt bepaald door de deelnemers zelf. Dit kan zijn: naar de film, snookeren, naar de parkfeesten, karaoke zingen,

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

sport lessenreeksen in Brussel

sport lessenreeksen in Brussel G-sport 2013-2014 sport lessenreeksen in Brussel Voor kinderen en volwassenen met een handicap Dans, basketbal, netbal, zaalvoetbal en omnisport AANBOD VGC-SPORTDIENST dans Zit dansen je in het bloed?

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl Informatiebrochure Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking www.spindo.nl Wie zijn wij? Stichting SPINDO biedt sport en vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie WEEK 1 Maandag 1 juli BSO Vulkaaneiland Natuur Kunstdag 4-12 jaar aanwezig voor: 9:00 uur ophalen vanaf: 17:00 uur Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is?

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Week 30 Maandag 21/7 Dinsdag 22/7 Loomen met glow in the dark elastiekjes. Woensdag 23/7 Donderdag 24/7 Vrijdag 25/7 Tekenen met ecoline. Hengels

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

-koken-unihockey toneel

-koken-unihockey toneel programma september-oktober-november-december 2017 vrijetijdsmarkt-alles op wieltjes-scholenveldloopbloemschikken-korfbal-dansexpressie-voetbal 4x4 -koken-unihockey toneel Beste ouders Gedurende het ganse

Nadere informatie

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen.

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen. Valkweg 4-3362 GH Sliedrecht - tel. 0184-413788 E-mail: info@obsdewilgen.nl Website: www.obsdewilgen.nl SportActieveClubjes op De Wilgen Aan de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 Beste jongens en meisjes,

Nadere informatie

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu VAKANTIEKAMPEN Stad Deinze Krokus- en Paasvakantie 2015 NIEU W! Sportweek aan zee juli 2015 eatie r c e t&r r o p st S Dien J eu gd die n st INSCHRIJVINGSFORMULIER GEZINSHOOFD Naam: Voornaam: Straat: Nr.:Bus.:

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 december 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 9 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2016. Aanstaande woensdag natuurlijk

Nadere informatie

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren!

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren! 1. Pedagogische studiedag VRIJAF Op woensdag 1 juni zitten onze juffen en meesters voor de laatste keer dit schooljaar op de schoolbanken ;-) en hebben de kinderen een dagje vrij om nog eens heerlijk te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De afgelopen periode zijn er weer veel leuke Ben Bizzie activiteiten voorbij gekomen!! Rennen en springen over obstakels bij freerunnen, dansles van een echte dansdocent en acrobatische trucjes bij Acrogym.

Nadere informatie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie . Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? boekje-105x105-def.indd 1 30-01-2009 12:05:22 1,2,3,..., 10 stappen boekje-105x105-def.indd 2 30-01-2009 12:05:23 Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Kerstsportkampen Vanaf 18 november om 08.00 uur kunt u hier inschrijven voor onze kerstsportkampen.

Kerstsportkampen Vanaf 18 november om 08.00 uur kunt u hier inschrijven voor onze kerstsportkampen. Kerstsportkampen Vanaf 18 november om 08.00 uur kunt u hier inschrijven voor onze kerstsportkampen. Herfstsportkampen Vanaf 14 september om 08.00 uur kunt u hier1 inschrijven voor onze herfstsportkampen.

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven in je hoofd en hebben al heel

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Hoe ziet een avond eruit? een woordje uitleg Over het IBO

Hoe ziet een avond eruit? een woordje uitleg Over het IBO een woordje uitleg Over het IBO IBO De Verliefde Wolk is meer dan zomaar een opvang. Voor ons is de buitenschoolse opvang gelijk aan vrije tijd. Het is dus geen verlengde van de schooltijd. Het aanbod

Nadere informatie

SEPTEMBER Activiteit Wanneer Voor Wie Waar Kosten Aanmelding/contactpersoon

SEPTEMBER Activiteit Wanneer Voor Wie Waar Kosten Aanmelding/contactpersoon Activiteiten kalender na-schoolse activiteiten Periode september-december 2014 De activiteiten zijn voor alle kinderen woonachtig in. Veel activiteiten zijn met opgave, dit kun je doen bij de contactpersoon

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Westhoek Vrijetijd Anders vzw

Westhoek Vrijetijd Anders vzw Westhoek Vrijetijd Anders vzw Want iedereen heeft recht op vrije tijd Westhoek Vrijetijd Anders vzw Westhoek Vrijetijd Anders of WVA is een vrijetijdszorgorganisatie. Dit wil zeggen dat wij vrijetijdsactiviteiten

Nadere informatie

Zomervakantie: Studio Zus en Zo!

Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Programma 8+ zomervakantie 2013 Lansingerland Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Voor de zomervakantie (22 juli t/m 30 augustus) hebben wij ons laten inspireren door het thema: Film. Wij gaan in Studio Zus

Nadere informatie

Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB

Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB Hallo! De gemeente Bornem biedt informatie, cultuur en ontspanning voor iedereen. Om dat te kunnen blijven doen vinden we het belangrijk

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen.

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen. Leestips! Tip 1: Thuis lezen moet leuk zijn voor uw kind. Het gaat erom om samen met uw kind op een ontspannen manier bezig te zijn. Moedig Uw kind tijdens het lezen aan en geef een complimentje als het

Nadere informatie

Naschools activiteitencoördinator Gerda van Berkel 0343-473075

Naschools activiteitencoördinator Gerda van Berkel 0343-473075 Contactgegevens Naschools activiteitencoördinator Gerda van Berkel 0343-473075 Clustermanager KDV 't Bikkeltje, BSO De Breeeje, PSZ de Hobbit Caroline van den Dungen 0343-593200 Directeur Basisschool de

Nadere informatie

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018 Inhoud Voorwoord p. 2 26 mei Jeugd-Ouder toernooi 2018 & Spaghetti-avond p. 3 23-27 juli Zomerstage p. 3 Multimove p. 3 Resultaten competitie p. 4 Speelkalender juni - september p. 4 T-shirts p. 5 Contacten

Nadere informatie

Activiteitenladder Najaar 2010

Activiteitenladder Najaar 2010 Activiteitenladder Najaar 2010 Brede Emmer-Compascuum/Emmer-Erfscheidenveen Activiteitenladder Najaar 2010 De Brede Emmer-Compascuum/Emmer-Erfscheidenveen heeft weer een veelzijdige Activiteitenladder

Nadere informatie

Brede School Zuid Oost

Brede School Zuid Oost Brede School Zuid Oost Met de lente voor de deur een nieuwe activiteitenfolder! Verschillende organisaties bieden ook in de derde periode van het schooljaar 2012-2013 een divers activiteitenprogramma aan

Nadere informatie

Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school:

Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school: Het waren weer boeiende weken op onze school! Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school: Wist je dat onze kleuters en leerlingen de meest voorkomende zwammen, planten en dieren uit onze

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f d e c ember 2017

N i e u w s b r i e f d e c ember 2017 N i e u w s b r i e f d e c ember 2017 www.ttcgullegem.be Knalprestatie van de maand Onze A-ploeg staat 1 e in de rangschikking, met nog één speeldag te gaan in de heenronde. Winterstop: geleide trainingen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 VAKANTIEOPVANG BIJ KINDEROPVANG PINKELTJE Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 - Kinderopvang op vakantiedagen doorlopend van 07.00 uur tot 18.30 uur. - Voor- en naopvang op vakantiedagen voor

Nadere informatie

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014 Onderwerp: Vastenactie en sponsorloop Sponsorloop 2014 Vastenactie Yojana en Simavi, 19 maart 2014 16.00-18.00 uur Hoofdgebouw Beste jongens en meisjes Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Nadere informatie

KUNSTCENTRALE INSPIRERENDE ONTDEKKINGEN

KUNSTCENTRALE INSPIRERENDE ONTDEKKINGEN KUNSTCENTRALE INSPIRERENDE ONTDEKKINGEN AANBOD VVE 2018-2019 INHOUDSOPGAVE Inleiding 1 Beeldende kunst 2 Dans 3 Muziek 4 Bestellen 5 Inschrijfformulier 6 KUNSTCENTRALE GROTE VERWONDERINGEN Welkom in onze

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Nieuws van de Kwartiermaker dagarrangementen in Burgum

Nieuws van de Kwartiermaker dagarrangementen in Burgum Nieuws van de Kwartiermaker dagarrangementen in Burgum nr.6 Hoe het begon.. In september vorig jaar ben ik begonnen als kwartiermaker naschoolse activiteiten in Burgum. Deze functie is ontstaan in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA. Editie 2013

Nieuwsbrief TDA. Editie 2013 Nieuwsbrief TDA Editie 2013 Beste duikers, ja ik weet het, het is even geleden dat jullie van mij nog eens een nieuwsbrief in jullie mailbox hebben gekregen, maar ik beloof jullie voor 2014 dat het er

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor een

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij?

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2017 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? Gooik: Natalia & Vera Jeanne & Myriam Oetingen: Martine A, Hasine & Rita Kester: Martine R,

Nadere informatie

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget Bosklassen in Relaxhoris Een maximum verblijf met minibudget inhoud Welkom in Relaxhoris Onze gezellige kamers (foto s) De leslokalen (foto) Sport in Relax (foto) Aan tafel! (foto) Natuurlijk Prijzen Welkom

Nadere informatie

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 5 21 september 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Welkom bij KABAD (KAsterlee - BADminton)

Welkom bij KABAD (KAsterlee - BADminton) Onthaalbrochure Welkom bij KABAD (KAsterlee - BADminton) Wij zijn blij je te mogen ontmoeten in onze badmintonclub. Steeds meer mensen in Vlaanderen en in de rest van de wereld kiezen voor badminton als

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

INFORMATIENOTA SPEELKOER VZW

INFORMATIENOTA SPEELKOER VZW INFORMATIENOTA SPEELKOER VZW Aanbod Voorschoolse opvang op schooldagen vanaf 07.30 uur tot 08.00 uur. Naschoolse opvang - op volledige schooldagen van 16.00 uur tot 17.30 uur, uiterlijk 18.00 uur - op

Nadere informatie

Zomervakantie: Studio Zus en Zo!

Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Programma zomervakantie 2013 Move-It en Terra Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Voor de zomervakantie (22 juli t/m 30 augustus) hebben wij ons laten inspireren door het thema: Film. Wij gaan in Studio Zus

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie