2_extra AUGUSTUS Blaaskapellen. Klank bord. Digitaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2_extra AUGUSTUS Blaaskapellen. Klank bord. Digitaal"

Transcriptie

1 2_extra AUGUSTUS 2019 Blaaskapellen Klank bord Digitaal

2 klankbord digitaal OVERZICHT STUURGROEP JOZEF ALPAERT SECRETARIS LUDO SNELDERS LID FRANCIS PERNOT LID Charles de Kerchovelaan Gent Kardelaan Ekeren (Antwerpen) Koeweerd Dilsen-Stokkem PAUL VAN MONTFORT GEERT DEVRIENDT LUDO PACOLET LID montfort@telenet.be LID geert-devriendt@telenet.be LID ludo.pacolet@skynet.be Karel Cuypersstraat Hoboken Pater Damiaanstraat Roeselare Sint-Hubertusstraat Oplinter STUURGROEP BLAASKAPELLEN Charles de Kerchovelaan 17, 9000 Gent T F E blaaskapellen@vlamo.be

3 Blaaskapellen INTRO INDEX Beste Vrienden van de blaaskapellen Inderdaad, alweer een EXTRA nummer. Lag het aan de snikhete temperaturen, of de vervelende zetduivel, wie zal het zeggen? Hoe dan ook, een te publiceren artikel in vorige editie was door de mazen van het net geglipt! Doodjammer. Hierbij dan ook volle aandacht voor het bijzonder geslaagd evenement in Tielt en omstreken. Sportieve recreatie met her en der entertainende blaaskapellenmuziek. Mooi! Wij maken van de gelegenheid ook nog gebruik om uw aandacht te vragen voor de Dagen van de Blaaskapellen in Stokkem en in Brugge (met zomaar even 5(!) blaaskapellen die er een dagje Brugge van maken). Uiteraard nogmaals bijzondere aandacht gevraagd voor het Blaaskapellenfestival op 15 september in Bocholt. Er kan nog eentje bij! Muzikale groeten. Jozef Alpaert Bestuur Stuurgroep Blaaskapellen 02 INTRO Voorwoord 03 Blaaskapellenfestival met evaluatie 04 Dag van de blaaskapel Stokkem 05 Dag van de blaaskapel Brugge 05 Dag van de Blaaskapellen Piteem 06 De Torenkruiers Blaaskapel 07 Sommerfest am Vrijthof 08 Overzicht Blaaskapellen 10

4 klankbord digitaal BLAASKAPELLENFESTIVAL MET EVALUATIE BOCHOLT In samenwerking met blaaskapel De Torenkruiers Bocholt wordt op zondag 15 september e.k. een BLAASKAPELLENFESTIVAL MET EVALUATIE** aangeboden. Deelnemers: De Torenkruiers De Stabroekse Muzikanten Blaaskapel Benegrenska Wordt uw kapel de vierde kandidaat? Schrijf je dan nu in met een mailbericht naar jozef.alpaert@vlamo.be ** De evaluatie is NIET VERPLICHT! Uw kapel is dus evenzeer welkom om een concertoptreden te brengen zonder dat daarover een evaluatie gemaakt wordt. Anderzijds, het kan altijd interessant zijn om, vrijblijvend, enkele tips te krijgen van deskundigen. SCHRIJF NU IN! EUROPEES KAMPIOENSCHAP VOOR BLAASKAPELLEN 2020 Het Europees CISM Kampioenschap voor blaaskapellen vindt plaats te Kerkrade (NL) op 4 en 5 juli 2020.

5 Blaaskapellen DAGEN VAN DE BLAASKAPEL Zondag Blaaskapel-dag, want op 25 augustus en 1 september worden er maar liefst twee DAGEN VAN DE BLAASKAPEL georganiseerd. Wie waar wanneer? Dat lees je hieronder. DAG VAN DE BLAASKAPEL 25 AUGUSTUS 2019 STOKKEM WANNEER BLAASKAPEL uur BK Hummel Bummel BRECHT uur De Maasgalmkapel KESSENICH De Stokkemer Stadsmuzikanten STOKKEM In samenwerking met Stadsbestuur Dilsen/Stokkem en de Stokkemer Stadsmuzikanten. DAG VAN DE BLAASKAPEL 1 SEPTEMBER 2019 BRUGGE - t Zand WANNEER BLAASKAPEL uur De Hagelandse Blaaskapel OPLINTER uur De Stokkemer Stadsmuzikanten STOKKEM uur Die Original Dorfmusikanten PITTEM uur Blaaskapel Benegrenska KALMTHOUT uur Blaasorkest Alpenroos INGELMUNSTER In samenwerking met vzw Brugge Kaasmarkt en Stad Brugge.

6 klankbord digitaal DAG VAN DE BLAASKAPELLEN PITTEM - 30 MEI 2019 Als hulde aan hun verleden jaar overleden dirigent Marc Debruyne ( 26 mei 2018) organiseerden Die Original Dorfmusikanten in samenwerking met VLAMO, Beweging.net (afdeling Pittem-Egem) een Dag van de blaaskapellen in het West-Vlaamse Pittem. Dit evenement vond plaats op donderdag 30 mei (Hemelvaart) als tweede luik in de activiteitenkalender van het jubileum- en herdenkingsjaar 30 jaar Original Dorfmusikanten. De dag voordien had het nog pijpenstelen geregend en stond er een stevige zuidwester. Op donderdagmorgen was het weer nog altijd niet zomers te noemen, maar het bleef droog. De weergoden waren de organisatoren echter gunstig gezind, want in de namiddag kwam zelfs het zonnetje af en toe tevoorschijn. De wind was wel nog steeds van de partij. Bij de volgende stopplaats hadden de Stabroekse Muzikanten (wegens zonnig maar te winderig buiten) plaatsgenomen in de loods van landbouwbedrijf Marnix Verstraete. De stalen rossen, meestal al elektrisch aangedreven, werden van stal gehaald en een 250-tal fietsers konden, tijdens de vrije start tussen 14 en 15 uur, in zaal De Magneet reeds voor de eerste maal proeven van een stukje taart met koffie en de mooie Böhmische klanken van de Altburger Musikanten uit Heusden. Het werd een Smoefelfietsroute waarbij er op diverse stopplaatsen (smoefelpunten) een blaasorkest te horen was. Tijdens het nuttigen van enkele plaatselijke streekspecialiteiten ( t vatje = biertje en een hapje) gaf de blaaskapel Hummel Bummel uit Brecht het beste van zichzelf in de C. Vande Vyverezaal van het instituut Mivalti in Tielt. De geur van versgemaakte pita en de wondermooie blaasmuziek kwamen de fietsers al van ver tegemoet. Eens ter plaatse kregen deze sportievelingen zelfs een wondermooie trompetsolo te horen, gebracht door een gaststudent-muzikant uit Letland. Als eindetappe reden de vele fietsers naar hun laatste smoefelstopplaats (zaal De Magneet), waar Die Original Dorfmusikanten onder leiding van hun nieuwe dirigent Jacky De Muynck hun muzikale eindspurt hadden ingezet. Na het nuttigen van een lekker ijsje en voor sommigen nog één of meer Koeke Tienes (nog een plaatselijk gebrouwen biertje) bleven vele fietsers nagenieten bij de mooie klanken van de gebrachte blaasmuziek.

7 Blaaskapellen Uit de vele positieve reacties van zowel de deelnemers als de organisatoren kunnen we concluderen dat deze formule van een familiale fietstocht met enkele hapjes, gekoppeld aan de promotie van onze zo geliefde blaasmuziek, een schot in de roos was en voor herhaling vatbaar is. Namens Die Original Dorfmusikanten Lieven Casteleyn DE TORENKRUIERS BLAASKAPEL ACTIVITEITEN Zondag 25 augustus 2019: Parkfeesten "Beukenhofpark" Kerkhofstraat te Bocholt. Organisatie Torenkruiers Blaaskapel Zondag 15 september 2019: Organisatie van het evaluatieconcert te Bocholt. Organisatie VLAMO i.s.m. Torenkruiers Blaaskapel. Zondag 20 oktober 2019: Gastoptreden bij de Essener Muzikanten.

8 klankbord digitaal Sommerfest Am Vrijthof Organisatie: Blaaskapel Os Genüge - Zondag 21 juli 2019 gezellige terrasjes rond het Breese Vrijthof, het schilderachtige stadhuis en de Sint-Michielskerk uit de 15 de eeuw zorgden voor extra sfeer. Onze eigen blaaskapel beet om 12u de spits af: Daarna was het de beurt aan Judaska, een kapel uit het Nederlandse Blerick. Een top kapel die reeds op het Woodstock der Blasmusik stonden. Bij dirigent en bestuur van onze blaaskapel groeide dit voorjaar het idee om nog eens een festival te organiseren. Het Vrijthof in het centrum van Bree leek ons een geschikte locatie hiervoor. En meteen was de titel van ons evenement klaar: Sommerfest Am Vrijthof. Maar dan wilden we het ook wel groot aanpakken. Dirigent Bert Adams ging meteen op zoek naar nationale en internationale topblaaskapellen die bereid waren om op ons Sommerfest aan te treden. Zondag 21 juli 2019, de nationale feestdag in België werd als fest-datum aangeduid. In samenwerking met de Stad Bree werd ons festival verder uitgewerkt. Dit resulteerde tot de organisatie van een prachtige dag boordevol blaasmuziek in hartje Bree. Zelfs de weergoden werkten met ons mee. Er werd een grote luifel voorzien die zowel bij regen als bij zon de nodige bescherming kon bieden. De Vervolgens stond Bert Adams alweer op het podium. Dit keer met Die Original Maaskapelle. Deze kapel met thuishaven Wessem en bekend in binnen- en buitenland zorgt steevast voor stimmung.

9 Blaaskapellen Het zeer talrijk opgekomen publiek kon de hele middag genieten van superieure blaasmuziek die door elke kapel toch in zijn eigen stijl gebracht werd. Dit zorgde voor een gevarieerd programma. 'Die Altböhmischen' uit Kerkrade was de 4 de kapel op de bühne. Met enkele typische zangnummers in de Altböhmische stijl wisten ze het publiek zeker te vermaken. En als waardige afsluiten kwam de Torenkruiers Blaaskapel het publiek uitwuiven. Deze kapel wist met onder andere enkele solo-nummers het publiek nog even in te palmen. Zowel publiek als deelnemende kapellen spoorden ons tijdens het festival reeds aan om volgend jaar zeker een nieuwe editie te houden. Wordt dus wellicht vervolgd! Foto s: Ad Bergsma en René Beckers Meer info over onze blaaskapel en ons programma:

10 klankbord digitaal OVERZICHT BLAASKAPELLEN Blaaskapel Contact Tel/GSM The Löfer Echos Wiekevorst Luc van Houdt De Stabroekse Muzikanten Stabroek Louis Van Ham De Lustige Dorpsmuzikanten Zandhoven Diana Van Laer Kemp ner Musikanten Tielen Jef Avonds A.M. Brassband De Schranser Muzikanten Mol-Millegem Georges Janssens Wommelgem Paul Van Haute Hummel Bummel Brecht Frans Adams t Heremenieke Turnhout Rik Rieberghs Hagelandse Blaaskapel Oplinter Pieter Herinckx Den Bookhamer Zele Sofie François Franky François frankyfrancois@skynet.be De Royer Muzikanten Gruitrode Hubert Dirkx Robert Molemans robertmolemans@telenet.be Maasgalmkapel Kessenich Jaak Snijkers Peter Willen peter.willen@scarlet.be Reckheimer Musikanten Rekem Etienne Visschers De Essener Musikanten Essen Alex Rommers De Dorpsvrienden Neerglabbeek Marc Lenskens Larums Oberbayernorkest Geel Rudi Meylemans Rudi.meylemans@telenet.be

11 OVERZICHT BLAASKAPELLEN Blaaskapellen Blaaskapel Contact Tel/GSM Just for Fun Tielen Bart Van Ossel Pax Band Opitter Elke Goossens De Ware Vrienden Dilsen Roger Smeets Die original Dorfmusikanten Pittem Lieven Casteleyn Alpenroos Ingelmunster Geert Devriendt De spelende Oldtimers Sint-Katelijne- Henri Rosiers Waver De Stergalmers Wuustwezel Lodewijk Rombouts Os Genüge Bree Corrie Smeets Die Original Leieländer Musikanten Bissegem Guy Josson Die lustigen Egerländer Houthalen Annette Kelchtermans Torenkruiers Blaaskapel Bocholt Karel Theuwissen Die Altburger Musikanten Heusden Kathleen Van Hecke Benegrenska Kalmthout J. Marijnissen Stokkemer Stadsmuzikanten Stokkem Francis Pernot be Briggelhaner Muzikanten Meeswijk Gerard Westhovens Communicatie Dit Klankbord Blaaskapellen wordt doorg d naar alle leden van Blaaskapellen waarvan wij een mailadres hebben. Uw collega s in de blaaskapel ontvangen dit niet? Bezorg het mailadres aan jozef.alpaert@vlamo.be en dan gebeurt het nodige. NU DOEN!

12 Klankbord digitaal Blaaskapellen wordt uitgegeven door Vlamo vzw, verschijnt viermaal per jaar en wordt toegestuurd aan de blaaskapellen, aangesloten bij Vlamo. We willen graag uw mening kennen over deze uitgave en daarom vragen we u ons zo veel mogelijk opmerkingen (positief/negatief) door te sturen op de wijze die u het beste uitkomt. Ook lezersbrieven zijn welkom! Indien mogelijk zullen wij uw brief publiceren. De redactie behoudt zich het recht om teksten eventueel aan te passen. Het overnemen van artikels en illustraties (of een gedeelte ervan) kan alleen na de uitdrukkelijke toestemming van Vlamo vzw. Redactieadres en lezersbrieven: Klankbord digitaal Blaaskapellen Charles de Kerchovelaan Gent T blaaskapellen@vlamo.be Gelieve uw bijdrage bij voorkeur elektronisch aan te leveren. Materiaal voor het volgend nummer dient in ons bezit te zijn ten laatste op 20 september 2019

2. Juni Blaaskapellen. Klank bord. Digitaal

2. Juni Blaaskapellen. Klank bord. Digitaal 2. Juni 2018 Blaaskapellen Klank bord Digitaal klankbord digitaal OVERZICHT STUURGROEP JOZEF ALPAERT SECRETARIS jozef.alpaert@vlamo.be LUDO SNELDERS LID ludo.snelders@skynet.be FRANCIS PERNOT LID francis.pernot@telenet.be

Nadere informatie

3. Oktober Blaaskapellen. Klank bord. Digitaal

3. Oktober Blaaskapellen. Klank bord. Digitaal 3. Oktober 2018 Blaaskapellen Klank bord Digitaal klankbord digitaal OVERZICHT STUURGROEP JOZEF ALPAERT SECRETARIS jozef.alpaert@vlamo.be LUDO SNELDERS LID ludo.snelders@skynet.be FRANCIS PERNOT LID francis.pernot@telenet.be

Nadere informatie

16e Europese kampioenschappen Böhmisch-, Mährische Blaasmuziek, Kerkrade

16e Europese kampioenschappen Böhmisch-, Mährische Blaasmuziek, Kerkrade Beste lezer, van harte welkom, Met deze extra editie van de KNMO-nieuwsbrief brengen wij de 16 e Europese kampioenschappen Böhmisch-, Mährische blaasmuziek, die van 15 t/m 17 mei 2015 in de Rodahal te

Nadere informatie

#4 december Blaaskapellen. Digitaal. Klank bord

#4 december Blaaskapellen. Digitaal. Klank bord #4 december 2016 Blaaskapellen Klank bord Digitaal klankbord digitaal OVERZICHT STUURGROEP JOZEF ALPAERT SECRETARIS jozef.alpaert@vlamo.be LUDO SNELDERS LID ludo.snelders@skynet.be FRANCIS PERNOT LID francis.pernot@telenet.be

Nadere informatie

Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor warmtekrachtcertificaten

Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor warmtekrachtcertificaten Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per aanmerking komt voor Dit document bevat het aantal productie-installaties en het nominaal geïnstalleerd elektrisch of mechanisch vermogen van

Nadere informatie

Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor warmtekrachtcertificaten

Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor warmtekrachtcertificaten Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per aanmerking komt voor Dit document bevat het aantal productie-installaties en het nominaal geïnstalleerd elektrisch of mechanisch vermogen van

Nadere informatie

Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor warmtekrachtcertificaten

Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor warmtekrachtcertificaten Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per aanmerking komt voor Dit document bevat het aantal productie-installaties en het nominaal geïnstalleerd elektrisch of mechanisch vermogen van

Nadere informatie

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes!

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes! DE KASTANJEKRANT NOVEMBER 2012 De allereerste Kastanjekrant! Er is lang over nagedacht en hard aan gewerkt maar met veel trots stellen we u de allereerste editie van onze Kastanjekrant voor! Bij het begin

Nadere informatie

Relatiebeheerders Land- en Tuinbouw Provincie Antwerpen Gemeente Relatiebeheerder Adres

Relatiebeheerders Land- en Tuinbouw Provincie Antwerpen Gemeente Relatiebeheerder Adres Relatiebeheerders Land- en Tuinbouw Provincie Antwerpen Gemeente Relatiebeheerder Adres Aartselaar Arendonk Baarle Hertog Balen Balen Tel: 014 44 83 63 Beerse jef.meuws@kbc.be Beerse Tel: 014 44 83 45

Nadere informatie

nr. 709 van PETER PERSYN datum: 15 juni 2017 aan JO VANDEURZEN Huisartsenkringen - Stand van zaken

nr. 709 van PETER PERSYN datum: 15 juni 2017 aan JO VANDEURZEN Huisartsenkringen - Stand van zaken SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 709 van PETER PERSYN datum: 15 juni 2017 aan JO VANDEURZEN VLAAMS MINISTER VAN WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN GEZIN Huisartsenkringen - Stand van zaken Een huisartsenkring is een vereniging

Nadere informatie

VAN DYCK DIRK ZANDHOVEN STICKERS-DONCKERS - LILLE. 3 vermeldingen (coëff ) VAN DEN BULCK DIRK GROBBENDONK

VAN DYCK DIRK ZANDHOVEN STICKERS-DONCKERS - LILLE. 3 vermeldingen (coëff ) VAN DEN BULCK DIRK GROBBENDONK VOORLOPIGE RANGSCHIKKING PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2013 1 ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN : KEIZER : ALG.KAMPIOEN 2011 2012-2013 VAN DYCK DIRK ZANDHOVEN 4 vermeldingen 2 ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN

Nadere informatie

Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor warmtekrachtcertificaten

Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor warmtekrachtcertificaten Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor Dit document bevat het aantal productie-installaties en het nominaal geïnstalleerd elektrisch

Nadere informatie

nr. 170 van JOS DE MEYER datum: 24 december 2014 aan HILDE CREVITS

nr. 170 van JOS DE MEYER datum: 24 december 2014 aan HILDE CREVITS SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 170 van JOS DE MEYER datum: 24 december 2014 aan HILDE CREVITS VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING, VLAAMS MINISTER VAN ONDERWIJS Lokaal flankerend onderwijsbeleid Subsidies

Nadere informatie

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur Bestuursorganen Wie is wie? Legislatuur 2019-2025 Situatie maart 2019 Raad van bestuur Bestuurders Guy Van de Perre Voorzitter Schepen Kasterlee Nathalie Cuylaerts Ondervoorzitter Schepen Rijkevorsel Tom

Nadere informatie

Communicatie provinciaal Comité Limburg

Communicatie provinciaal Comité Limburg Communicatie provinciaal Comité Limburg Algemeen Tijdens de Algemene Vergadering op 26 januari 2017 gaf het toenmalige waarnemend provinciaal comité Limburg onder leiding van waarnemend voorzitter Bart

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016.

In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016. Beste leden, In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016. De lidgelden zijn hernieuwd, waarvoor wij jullie hartelijk bedanken en aan onze nieuwe leden, van harte welkom

Nadere informatie

Aantal gezinnen per provincie per dienst per jaar

Aantal gezinnen per provincie per dienst per jaar Aantal gezinnen per provincie per dienst per jaar 2013 2014 2015 provincie Antwerpen De Regenboog 516 513 518 Familiehulp 11.904 12.294 12.919 Gezinszorg Villers 1.952 2.042 2.118 Joodse Centrale 106 123

Nadere informatie

Corsendonck 2008 Zaterdag 22 Maart 2008 Eindstand Gemiddelde : DE GRAVE GREET VAN CASTEREN WALTER % 2 27 DE SMET HANS

Corsendonck 2008 Zaterdag 22 Maart 2008 Eindstand Gemiddelde : DE GRAVE GREET VAN CASTEREN WALTER % 2 27 DE SMET HANS Corsendonck 2008 Zaterdag 22 Maart 2008 Eindstand Gemiddelde : 864 1 105 DE GRAVE GREET VAN CASTEREN WALTER 1093.0 32 1093.0 63.25% 2 27 DE SMET HANS VAN DE VEN ARMAND 1026.0 32 1026.0 59.38% 3 125 Mommers

Nadere informatie

REGIONAAL LANDSCHAP DE VOORKEMPEN SAMEN MAKEN WE WERK VAN NATUUR EN LANDSCHAP

REGIONAAL LANDSCHAP DE VOORKEMPEN SAMEN MAKEN WE WERK VAN NATUUR EN LANDSCHAP REGIONAAL LANDSCHAP DE VOORKEMPEN SAMEN MAKEN WE WERK VAN NATUUR EN LANDSCHAP 2 REGIONAAL LANDSCHAP DE VOORKEMPEN IS... EEN STREEK WAT DOEN WE? gelegen ten noordoosten van de stad Antwerpen en maakt onderdeel

Nadere informatie

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig.

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig. Nieuwsbrief Maart - April 2016 WTC Berlaar 1. Voorwoord Het seizoen is weeral gestart. Na de rit in Heultje hadden we onze jaarvergadering met een zeer talrijke opkomst waarvoor onze dank. Waarschijnlijk

Nadere informatie

VASTGOEDPRIJZEN 2009

VASTGOEDPRIJZEN 2009 UPDATE CIJFERS VASTGOEDPRIJZEN 2009 Bron: FOD Economie, Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie Verwerking: Stad Genk, Dienst Beleidsplanning De statistieken over de vastgoedprijzen zijn

Nadere informatie

Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor warmtekrachtcertificaten

Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor warmtekrachtcertificaten Aantal productie-installaties en geïnstalleerd vermogen per technologie en per gemeente dat in aanmerking komt voor Dit document bevat het aantal productie-installaties en het nominaal geïnstalleerd elektrisch

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

Graag zou ik beschikken over de gegevens van de inschrijvingsprocedure voor het schooljaar

Graag zou ik beschikken over de gegevens van de inschrijvingsprocedure voor het schooljaar SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 333 van JO DE RO datum: 21 april 2016 aan HILDE CREVITS VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING, VLAAMS MINISTER VAN ONDERWIJS Onderwijs - Weigering inschrijving leerlingen

Nadere informatie

BLIKVANGERS VAN DE WEEK

BLIKVANGERS VAN DE WEEK BLIKVANGERS VAN DE WEEK Blikvangers van 5 mei 2019 duivenspel.be OVERZICHT MELUN 5 MEI ANTWERPEN Los: 8 u. - NNW-wind en goed zicht Oude A.D. Winnaar Snelh. Eerste Snelh. laatste Jaarse A.D. Winnaar Snelh.

Nadere informatie

Bistro Anders dan Anders Dorpsdag Ekeren met gastoptredens

Bistro Anders dan Anders Dorpsdag Ekeren met gastoptredens Bistro Anders dan Anders Dorpsdag Ekeren met gastoptredens Andy Valck, zaakvoerder Bistro Anders dan Anders zondag 5 juni 2016 braderij-andersdananders@proximus.be 1 Inhoud Inhoud... 1 Wie zijn wij?...

Nadere informatie

KEMPISCHE FONDCLUB SCHILDE - BEERSE - STABROEK B O U R G E S 25 MEI 2019 LOS : 8.00 U

KEMPISCHE FONDCLUB SCHILDE - BEERSE - STABROEK B O U R G E S 25 MEI 2019 LOS : 8.00 U KEMPISCHE FONDCLUB SCHILDE - BEERSE - STABROEK B O U R G E S 25 MEI 2019 LOS : 8.00 U 491 OUDE : VERVOORT PETER EN MORGAN 473 JAARSE : TOPS FRANS P R O F I C I A T! * KEMP.FONDCLUB * BOURGES 25-05-19 *

Nadere informatie

VASTGOEDPRIJZEN 2010

VASTGOEDPRIJZEN 2010 UPDATE CIJFERS VASTGOEDPRIJZEN 2010 Bron: FOD Economie, Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie Verwerking: Stad Genk, Dienst Beleidsplanning De statistieken over de vastgoedprijzen zijn

Nadere informatie

Jongerenprogramma zomer 2019

Jongerenprogramma zomer 2019 JobiN is de jongerenwerking van WVA vzw. De activiteiten die in dit boekje staan zijn voor jongeren van 15 tot 30 jaar met een (vermoeden van) beperking. Inschrijven doe je zo: Mailen naar inschrijvingen@wvavzw.be

Nadere informatie

Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw. Wij zijn de vereniging Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw met zetel te Boom.

Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw. Wij zijn de vereniging Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw met zetel te Boom. Sponsordossier Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw Beste kandidaat sponsor, Graag stellen wij u onze vereniging in een notendop voor. Want wie is SFORZANDO? Wij zijn de vereniging Koninklijke Harmonie

Nadere informatie

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP N. 2003 352 [C 2003/35047] 8 NOVEMBER 2002. Besluit van de Vlaamse regering houdende vaststelling van de lijst van de bodemsaneringen waarvan de uitvoering ambtshalve

Nadere informatie

2. Welk subsidiebedrag werd aan elk van deze erkende Huizen van het Kind toegekend?

2. Welk subsidiebedrag werd aan elk van deze erkende Huizen van het Kind toegekend? SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 252 van LIES JANS datum: 15 januari 2015 aan JO VANDEURZEN VLAAMS MINISTER VAN WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN GEZIN Huizen van het kind - Subsidiëring Huizen van het Kind bundelt verschillende

Nadere informatie

Travelshop Borgerhout

Travelshop Borgerhout Als afsluiter van het werkjaar 2015 mochten we alweer genieten van het slotevenement in Herzele. Reeds de dag ervoor waren een aantal leden van de adviesraad aanwezig om met veel helpende handen alles

Nadere informatie

LIMBURGSE FONDCLUB KAMPIOENSCHAPPEN OUDE DUIVEN 2. JAARDUIVEN. Voorlopige rangschikking Kampioenschap 1 en 2 getekende

LIMBURGSE FONDCLUB KAMPIOENSCHAPPEN OUDE DUIVEN 2. JAARDUIVEN. Voorlopige rangschikking Kampioenschap 1 en 2 getekende LIMBURGSE FONDCLUB KAMPIOENSCHAPPEN 2015 1. OUDE DUIVEN Voorlopige rangschikking Correctie 1.1. Kampioenschap 1 en 2 getekende 1 HOUBEN Jean Maasmechelen 12 65,72 2 Rondags Gert Spouwen 11 56,97 3 Mantels

Nadere informatie

De Ambrassade raadt de Vlaamse Regering aan actief op zoek te gaan naar mogelijke locaties om blinde vlekken zelf te ontsluiten.

De Ambrassade raadt de Vlaamse Regering aan actief op zoek te gaan naar mogelijke locaties om blinde vlekken zelf te ontsluiten. SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 1412 van TINE SOENS datum: 26 juni 2015 aan BEN WEYTS VLAAMS MINISTER VAN MOBILITEIT, OPENBARE WERKEN, VLAAMSE RAND, TOERISME EN DIERENWELZIJN Aanbod jeugdverblijven - Hiaten De

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

Stad Genk Publicatie Vastgoedprijzen

Stad Genk Publicatie Vastgoedprijzen De statistieken over de vastgoedprijzen zijn gebaseerd op gegevens afkomstig van het Kadaster van de FOD Financiën en betreffen de verkopen die onderworpen zijn aan het stelsel van registratierechten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA Editie Juli 2010

Nieuwsbrief TDA Editie Juli 2010 Nieuwsbrief TDA Editie Juli 2010 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het eerste van dit jaar. Het is eventjes geleden dat deze brief nog eens in je mailbox is gevallen, maar

Nadere informatie

november 2016

november 2016 7 jaar 11-12-13 november 2016 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD Tijdens de zomermaanden mocht Flanders Dressage Event de laatste 6 jaar het Belgisch Kampioenschap dressuur Seniors verwelkomen.

Nadere informatie

NR NAAM DEELNEMER. CIPAL DV Deelnemersregister - laatste aanpassing ingevolge AV 12/06/2015 Ondernemingsnummer /8

NR NAAM DEELNEMER. CIPAL DV Deelnemersregister - laatste aanpassing ingevolge AV 12/06/2015 Ondernemingsnummer /8 I. STEDEN EN GEMEENTEN 1 Gemeente Aalter 2 Gemeente Aartselaar 3 Gemeente Arendonk 4 Gemeente As 5 Gemeente Baarle-Hertog 6 Gemeente Balen 7 Stad Beringen 8 Gemeente Berlaar 9 Stad Bilzen 10 Stad Blankenberge

Nadere informatie

Vrijdag 19 mei Zaal Patmos PROEVERIJ zie pagina 3

Vrijdag 19 mei Zaal Patmos PROEVERIJ zie pagina 3 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MEI 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

ARGENTON ANTWERPS FONDSPEL

ARGENTON ANTWERPS FONDSPEL ARGENTON ANTWERPS FONDSPEL 1357 oude - 2882 jaarduiven Winnaar oude : Geens Paul (Essen) Geens Paul 1,28,242,355,448 (5/10) Geerinckx L. B. J. 2,11,13,34,41,57,396,404 (8/13) Maris Frans 4,150 (2/2) Hermans

Nadere informatie

a) Rijdt er naast het oudjaarsaanbod ook nog een regulier aanbod?

a) Rijdt er naast het oudjaarsaanbod ook nog een regulier aanbod? SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 670 van ANNICK DE RIDDER datum: 9 februari 2015 aan BEN WEYTS VLAAMS MINISTER VAN MOBILITEIT, OPENBARE WERKEN, VLAAMSE RAND, TOERISME EN DIERENWELZIJN De Lijn Antwerpen - Aanbod

Nadere informatie

Plaatsingslijst van het archief van de provincie Antwerpen, Commissie voor Openbare Onderstand - Gebouwen,

Plaatsingslijst van het archief van de provincie Antwerpen, Commissie voor Openbare Onderstand - Gebouwen, BE-A0511_113637_112300_DUT Plaatsingslijst van het archief van de provincie Antwerpen, Commissie voor Openbare Onderstand - Gebouwen, 1815-1973. Het Rijksarchief in België Archives de l'état en Belgique

Nadere informatie

Inventaris. Archief van Jozef Ernalsteen,

Inventaris. Archief van Jozef Ernalsteen, Inventaris Archief van Jozef Ernalsteen, 1922-1973 Turnhout, 2012 Referentie 147 Titel Datering 1922-1973 Beschrijvingsniveau Omvang Naam archiefvormer Institutionele geschiedenis Verwerving Bereik en

Nadere informatie

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars PERSBERICHT 16 januari 2013 WANDELING LANGS DE BRONNEN VAN DE VOERSTREEK IS DE MOOISTE WANDELROUTE VAN VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars De wandeling Ontdek de bronnen van de

Nadere informatie

2017 SV Schriftelijke vraag: Vragen betreffende aantal personen dat zich in de stad vestigde of de stad verliet

2017 SV Schriftelijke vraag: Vragen betreffende aantal personen dat zich in de stad vestigde of de stad verliet KB Filip Dewinter Klaverveldenlaan 1 2180 Ekeren-Antwerpen Alle briefwisseling te richten aan het college van burgemeester en schepenen, Grote Markt I, 2000 Antwerpen I. L _j uw bericht van 16 oktober

Nadere informatie

Palmares BBC Dilsen Stokkem

Palmares BBC Dilsen Stokkem 5 maart 2013 2 april 2013 4 juni 2013 18juni 2013 6 augustus 2013 Palmares BBC Dilsen Stokkem Jaak Briers 60,02 Jean Strijkers 59,05 Ingrid Vancoppenolle 58,93 Jaak Palmans 60,02 Cor Doyen 59,05 Veerle

Nadere informatie

EIGENAARSTABEL "Bedrijventerrein Siesegemkouter - fase 1 (Noordelijk deel)"

EIGENAARSTABEL Bedrijventerrein Siesegemkouter - fase 1 (Noordelijk deel) "Bedrijventerrein Siesegemkouter - fase 1 (Noordelijk )" 2 41302 C 1327C 2 C 1327 C LANDEXPLO AALST BVBA 2.560 2.560 BOUWLAND 3 41302 C 1327D 2 C 1327 D LANDEXPLO AALST BVBA 2.560 2.560 BOUWLAND 4 41302

Nadere informatie

Voor meer cijfers, zie beleidsdomein Slagkrachtige stad, rubriek data. Stad Genk Publicatie Inkomens

Voor meer cijfers, zie  beleidsdomein Slagkrachtige stad, rubriek data. Stad Genk Publicatie Inkomens De Algemene Directie Statistiek van de FOD Economie publiceerde de cijfers over het netto belastbaar inkomen van 2014 (aanslagjaar 2015). De cijfers zijn gebaseerd op de aangiften in de personenbelastingen.

Nadere informatie

Kom je ook naar De Droomboom?

Kom je ook naar De Droomboom? De Droomboom... wie is dat eigenlijk? De Droomboom bestaat uit een groepje vrijwillige ouders die zich sinds 2012 inzetten om activiteiten te organiseren buiten de schooltijd voor voornamelijk kinderen

Nadere informatie

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2009

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2009 1 van 5 16/01/2010 9:03 Overzicht ALGEMEEN KAMP. ASDUIVEN HALVE FOND SNELHEID FOND BEGINNELINGEN Blad 1: ALGEMEEN KAMP. Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2009 K.B.D.B. - afdeling LIMBURG DEFINITIEVE

Nadere informatie

Verslag. Algemene vergadering (tweede oproep) 4 juli 2018

Verslag. Algemene vergadering (tweede oproep) 4 juli 2018 Verslag Algemene vergadering (tweede oproep) 4 juli 2018 Aanwezig: De heer Luk Lemmens, afgevaardigde provincie Antwerpen, de heer Franky Loveniers, afgevaardigde stad Antwerpen, de heer Jan Van der Heyden,

Nadere informatie

REGLEMENT EVALUATIECONCERTEN EDITIE 2015

REGLEMENT EVALUATIECONCERTEN EDITIE 2015 REGLEMENT EVALUATIECONCERTEN EDITIE 2015 1. INLEIDING Met de formule van de evaluatieconcerten wil Vlamo Antwerpen vzw ondersteuning bieden aan alle types van orkesten (disciplines) in onze provincie.

Nadere informatie

nr. 344 van JO DE RO datum: 18 maart 2015 aan HILDE CREVITS

nr. 344 van JO DE RO datum: 18 maart 2015 aan HILDE CREVITS SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 344 van JO DE RO datum: 18 maart 2015 aan HILDE CREVITS VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING, VLAAMS MINISTER VAN ONDERWIJS Inschrijvingen onderwijs Stand van zaken De

Nadere informatie

Overzichtstabel gemeente-referentiepunten (intranet)

Overzichtstabel gemeente-referentiepunten (intranet) GEMEENTE REFERENTIEPUNTEN hardheid 1ste ref.punt hardheid 2de ref.punt hardheid 3de ref.punt F D F D F D Aartselaar Rumst (AWW + collector) 16,2 9,1 Arendonk Oud-Turnhout 15,5 8,7 Balen Olmen - Mol 11,3

Nadere informatie

Vriendenkrantje. Juli In deze editie:

Vriendenkrantje. Juli In deze editie: Vriendenkrantje In deze editie: Juli 2014 - Verslag van de barbecue en het oldtimer- evenement - Het optreden van Mathieu en Guillaume - Het WK met de Rode Duivels - Een nieuwe begeleider - Iemand is afgestudeerd!

Nadere informatie

VERENIGDE VRIENDEN SCHERPENHEUVEL

VERENIGDE VRIENDEN SCHERPENHEUVEL VERENIGDE VRIENDEN SCHERPENHEUVEL ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP 1 VERHEYEN LOUIS 14 VERMELDINGEN 2 EVERAERTS AUGUST 6 VERMELDINGEN 15pt 3 FREDERICKX LOUIS 6 VERMELDINGEN 18pt KAMPIOENSCHAPPEN 2016 Kampioenschap

Nadere informatie

Ons lid, Magda Ickx heeft gisteren een nieuwe knie gekregen. Wij wensen haar een spoedig herstel en revalidatie toe.

Ons lid, Magda Ickx heeft gisteren een nieuwe knie gekregen. Wij wensen haar een spoedig herstel en revalidatie toe. Argenta IBAN BE 43 97916587 9301 Brasschaat, 6 maart 2018. Beste vrienden; Ons lid, Magda Ickx heeft gisteren een nieuwe knie gekregen. Wij wensen haar een spoedig herstel en revalidatie toe. De Valentijns

Nadere informatie

Antwerpen. Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur

Antwerpen. Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur Antwerpen Bestuursorganen Wie is wie? Legislatuur 2019-2025 Situatie maart 2019 Raad van bestuur s Koen Kennis Voorzitter Schepen Antwerpen Paul Verbeeck Ondervoorzitter Burgemeester Nijlen Dirk Bauwens

Nadere informatie

HET IS EEN FEEST MET, VOOR EN DOOR ONS ALLEN SAMEN!

HET IS EEN FEEST MET, VOOR EN DOOR ONS ALLEN SAMEN! Ruien Feeste zou er niet zijn zonder de vele vrijwilligers. Wij kunnen het niet genoeg hernalen: HET IS EEN FEEST MET, VOOR EN DOOR ONS ALLEN SAMEN! Dit jaar alvast de 15de editie en telkens een groot

Nadere informatie

Provinciale Kampioenenhuldiging 9 december 2017

Provinciale Kampioenenhuldiging 9 december 2017 Provinciale Kampioenenhuldiging 9 december 2017 Huldiging van de Algemene Kampioenen 2017 Algemeen Kampioen PE Antwerpen 2017 1 Donckers Johan Grobbendonk 5 2 Peeters - Van Crombruggen Nijlen 4 3 Van Dyck

Nadere informatie

WTC Peutie. Jullie zorgen samen met ons voor veel fietsplezier, mooie tochten en een geweldige sfeer. Patrick-Romain-Paul-Alain-Patrick

WTC Peutie. Jullie zorgen samen met ons voor veel fietsplezier, mooie tochten en een geweldige sfeer. Patrick-Romain-Paul-Alain-Patrick Beste fiets-vrienden, De oefenritten in maart zijn al achter de rug de overschakeling van het winteruur naar het zomeruur is ook al een feit. Tot ergernis van sommigen! In april was er zelfs al een supercup,

Nadere informatie

W magazine WATERRATJES WOS. Zonder woorden. Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond.

W magazine WATERRATJES WOS. Zonder woorden. Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 45 juni 2016 Zonder woorden. inhoud Programma Watersportdag 21 mei Ronde van W-VL Een uitstervend ras??? Lachen is gezond. 2 Programma juni 2016 4 juni: kajak

Nadere informatie

Een (warme) dikke merci aan iedereen voor de hulp en samenwerking in deze ijzige koude!

Een (warme) dikke merci aan iedereen voor de hulp en samenwerking in deze ijzige koude! Ledeninfo: SK Heusden Nieuwsbrief: februari 2017 735 deelnemers aan onze VTT + cyclo Husdine! Dit is een succes! Wetende dat het s nachts - 7 C was. Bij deze willen wij iedereen bedanken (sponsors, leden,

Nadere informatie

Vraag nr. 65 van 19 oktober 2011 van ULLA WERBROUCK. Speelzones - Stand van zaken

Vraag nr. 65 van 19 oktober 2011 van ULLA WERBROUCK. Speelzones - Stand van zaken VLAAMS PARLEMENT SCHRIFTELIJKE VRAGEN JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Vraag nr. 65 van 19 oktober 2011 van ULLA WERBROUCK Speelzones - Stand van zaken Omdat bossen en

Nadere informatie

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs PROVINCIE ANTWERPEN

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs PROVINCIE ANTWERPEN BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs. 2015 PROVINCIE ANTWERPEN 1 INLEIDING Dit rapport toont u vrijblijvend enkele kerncijfers voor uw gemeente en de gemeenten binnen uw provincie. In totaal worden 6 kerncijfers

Nadere informatie

KAPE - Outdoor TOP TIEN Juniores heren - 27 oktober blz. 1 van 5

KAPE - Outdoor TOP TIEN Juniores heren - 27 oktober blz. 1 van 5 KAPE - Outdoor TOP TIEN Juniores heren - 27 oktober 2018 - blz. 1 van 5 100 meter 1. VANHAEREN STEF 11"06 BEVEREN 03-09-11 2. VAN DEN EYNDEN JORDI 11"30 BRASSCHAAT 19-08-17 3. STAELS GUIDO 11"1 AARTSELAAR

Nadere informatie

Het inrichten van een dergelijk evenement vraagt echter een grote financiële inbreng waarvoor we jaarlijks rekenen op sponsoring.

Het inrichten van een dergelijk evenement vraagt echter een grote financiële inbreng waarvoor we jaarlijks rekenen op sponsoring. Beste sponsor, Als voorzitter van de Gentse Rijvereniging ben ik fier dat wij samen met ons team instaan voor het inrichten van een jumpcross van de VLP met aansluitend een kwalitatieve HRVV jumping Het

Nadere informatie

Limburg. Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur

Limburg. Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur Limburg Bestuursorganen Wie is wie? Legislatuur 2019-2025 Situatie maart 2019 Raad van bestuur s Rita Moors Voorzitter Schepen Lummen Erik Van Roelen Ondervoorzitter Burgemeester Halen Ilse Bosmans Schepen

Nadere informatie

Kampioenschap PALMARES. Clubkampioenen. Discipline-kampioenen

Kampioenschap PALMARES. Clubkampioenen. Discipline-kampioenen PALMARES Kampioenschap Clubkampioenen 2017-2018 Van Horen Eddie 2016-2017 Hoydonckx Marc 2015-2016 Joosen Roger 2014-2015 Elsen Marc 2013-2014 Verrijt Eddy 2012-2013 Van Horen Paul 2011-2012 Leclerc Celestin

Nadere informatie

pagina 1 van 9 Het boeiendste nieuws uit Tielt HOME NIEUWS WAARHEEN TIELT IN BEELD NIEUWSBRIEF MORE... Laatste aperitiefconcert van zomer 2013 met koor en orkest Zanglust 8 september 2013 - Het koor en

Nadere informatie

WTC Peutie. In april was er zelfs al een supercup, de Hageland Route, voorzien. Die maand was héél snel voorbij. Op naar de zomer

WTC Peutie. In april was er zelfs al een supercup, de Hageland Route, voorzien. Die maand was héél snel voorbij. Op naar de zomer Beste fiets-vrienden, De oefenritten van de maand maart zijn al achter de rug op naar de lente. De overschakeling van het winteruur naar het zomeruur is ook al een feit, tot ergernis van sommigen!!! Gelukkig

Nadere informatie

In dit nummer: juli/augustus nummer 246 bis

In dit nummer: juli/augustus nummer 246 bis juli/augustus 2019 www.biesteneirke.be nummer 246 bis In dit nummer: 18 de Waregemse Gordel wandeltocht Project Biest Agendatip t Biesteneirke op reis 4 de Benito Classic Activiteitenagenda... Beste Biestenaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Onze nieuwsbrief heeft een ander uiterlijk gekregen. We gaan onze vrienden op een andere manier informeren over zaken die in het Princenhaags museum spelen. Vrienden

Nadere informatie

Gouwdag 2008 bij het Land van Rode te Oosterzele 1.

Gouwdag 2008 bij het Land van Rode te Oosterzele 1. Gouwdag 2008 bij het Land van Rode te Oosterzele 1. Op zondag 25 mei 2008 werd de jaarlijkse Heemdag Oost-Vlaanderen georganiseerd door het Heemkundig Vanaf 9u waren alle heemkundigen welkom in de mooie

Nadere informatie

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014 Royal Antwerp Hockey Club Sponsordossier Galabal 2014 I N T R O D U C T I E Geachte Heer, Mevrouw, Op vrijdag 14 maart 2014 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend

Nadere informatie

Nieuwsbrief schutters VSK mei /05/2019

Nieuwsbrief schutters VSK mei /05/2019 Bekijk deze mail in jouw browser. Nieuwsbrief schutters VSK mei 2019 02/05/2019 In deze nieuwsbrief sportschutters willen wij u op de hoogte brengen van volgende activiteiten: 4-5 mei - weideschieting

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

Buitengewoon goed! Kampioenschap Coach Antwerpen. reglementen & info. kappersmedewerker m/v 2014

Buitengewoon goed! Kampioenschap Coach Antwerpen. reglementen & info. kappersmedewerker m/v 2014 reglementen & info kappersmedewerker m/v 2014 17.03.2014 Coach Antwerpen 1 praktisch wanneer Maandag 17 maart 2014 waar COACH ANTWERPEN Karel Geertsstraat 2b - 2140 BORGERHOUT GRATIS TOEGANG Voor de leerlingen

Nadere informatie

KOERS valt wereldrecord aan. Edwin Aerts

KOERS valt wereldrecord aan. Edwin Aerts Edwin Aerts Van: KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: vrijdag 10 mei 2019 15:54 Aan: edwin.aerts@pandora.be Onderwerp: KOERS valt wereldrecord aan mei 2019 KOERS valt

Nadere informatie

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan!

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan! Kanovaren of fietsen op zondag 3 juni a.s. Kanocentrum WirdumerklapWat doen langlaufers in de zomer? Hoewel langlaufers volgens eigen zeggen voldoende hobby s hebben blijkt toch de wens te bestaan van

Nadere informatie

177 Zwevegem 105,7 003E20 22 50N48 45 31 100 ND

177 Zwevegem 105,7 003E20 22 50N48 45 31 100 ND Lijst van Vlaamse frequenties voor lokale radio Lokaliteit Frequentie Lengte Breedte Antennehoogte Vermogen Antennepatroon (MHz) (OL ' '' ) (NB ' '' ) (m) (Watt) (D/ND) 1 Aalst 90,0 004E03 00 50N57 00

Nadere informatie

* VERBROEDERING-OBRAFO * SOISSONS * Los : S:362 * * OBRAFO 4 * 407 Oude * Basis: P: 1 *

* VERBROEDERING-OBRAFO * SOISSONS * Los : S:362 * * OBRAFO 4 * 407 Oude * Basis: P: 1 * * OBRAFO 4 * 407 Oude * Basis: 190000 P: 1 * 10 15 25 50 10 15 25 50 ES EP AP1 PS ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- 0 0 0 0 X10 3 0 0 0 ABC 0 0 0 0 DIVERSEN 0 0 0

Nadere informatie

Tarieven zoals van toepassing vanaf 1/1/2017

Tarieven zoals van toepassing vanaf 1/1/2017 Tarieven zoals van toepassing vanaf 1/1/2017 U vindt de tarieven op de volgende blz van jaarlijks vastrecht variabel tarief - progressief tarief: tarief per gemeente variabel tarief intergrale - vlak tarief:

Nadere informatie

VOOR U LIGT DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN HET SEIZOEN

VOOR U LIGT DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN HET SEIZOEN Alliance française de Walcheren DE ZOMER VOOR U LIGT DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN HET SEIZOEN 2017/2018. Zoals velen van u dat zullen voelen, schieten ook voor ons de jaren aan duizelingwekkende snelheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 03 355 18 14 Kookworkshop Voorjaarsrecepten

Nadere informatie

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter 5 juli 2014 Agenda - reminder 6 juli 2014 Zomeravondconcert 19.00 uur 10 juli 2014 Laatste repetitie (afsluiting in De Muziekfabriek) 21.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30

Nadere informatie

BEKER VAN VLAANDEREN VOOR VETERANEN MANNEN Afdeling 4 Zondag 9/6/2002 ALKEN 100 meter Vet Heren Uur:15:01 Reeks:1 Wind : -0.

BEKER VAN VLAANDEREN VOOR VETERANEN MANNEN Afdeling 4 Zondag 9/6/2002 ALKEN 100 meter Vet Heren Uur:15:01 Reeks:1 Wind : -0. d BEKER VAN VLAANDEREN VOOR VETERANEN MANNEN Afdeling 4 Zondag 9/6/2002 ALKEN 100 meter Vet Heren Uur:15:01 Wind : -0.9 1 4193 ENGELEN GUILLAUME 13.54 M45 55 ATLA 8p 2 4315 MERTENS WIM 13.60 M40 58 OPW

Nadere informatie

Vormingsavond FairTradeGemeente. Jabbeke 22 mei 2013

Vormingsavond FairTradeGemeente. Jabbeke 22 mei 2013 Vormingsavond FairTradeGemeente Jabbeke 22 mei 2013 Programma Welkom 1. Nieuwtjes vanuit FairTradeGemeente 2. Kennismaking 3. Hoe engageer je middenstand? 4. Hoe valoriseer je deze deelnemers? 5. Afsluiter

Nadere informatie

8 ste editie. www.hagelandsegordel.be. Zondag 19 juli 2015. Assent, Bunsbeek, Kapellen, Kortenaken, Rummen

8 ste editie. www.hagelandsegordel.be. Zondag 19 juli 2015. Assent, Bunsbeek, Kapellen, Kortenaken, Rummen www.hagelandsegordel.be 8 ste editie Zondag 19 juli 2015 Assent, Bunsbeek, Kapellen, Kortenaken, Rummen NIEUW AANBOD: Route langs Meensel- Kiezegem bij het standbeeld van Eddy Merckx! Praktisch Fietsen:

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG ZONERAAD van 30 JUNI 2017

OPENBAAR VERSLAG ZONERAAD van 30 JUNI 2017 OPENBAAR VERSLAG ZONERAAD van 30 JUNI 2017 Burgemeester van de gemeente Aanwezig Boechout Koen T Sijen veronstschuldigd Borsbeek Dis Van Berckelaer aanwezig Brasschaat Koen Verberck aanwezig Brecht Luc

Nadere informatie

District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2014 Uitslag Reeks A

District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2014 Uitslag Reeks A Uitslag Reeks A Plaats 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Team Beveren 1 Reinaert 1 Ros Beiaard Kollebloem 1 Beveren X Lokeren 4 Dreamteam Kollebloem 3 Kollebloem 1 Beveren X Reinaert 1 VP 25-5 25-5 4-25 13-17 25-5 20-10

Nadere informatie

Asduif Nieuw Verbond Oude duiven 1 VAN AERSCHOT JULES ,83 2 STOUTEN FLORENT ,86 3 STOUTEN FLORENT ,69 4

Asduif Nieuw Verbond Oude duiven 1 VAN AERSCHOT JULES ,83 2 STOUTEN FLORENT ,86 3 STOUTEN FLORENT ,69 4 Asduif Nieuw Verbond Oude duiven 1 VAN AERSCHOT JULES 102025437 17 183,83 2 STOUTEN FLORENT 82055760 17 207,86 3 STOUTEN FLORENT 92071059 17 255,69 4 LENS RUDI 102118938 16 228,95 5 SCHEPERS MAURITS 102026386

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Tornooi GS Beek Woensdag 4 mei 2016 t.e.m. zaterdag 7 mei 2016

Tornooi GS Beek Woensdag 4 mei 2016 t.e.m. zaterdag 7 mei 2016 Tornooi 016 Woensdag 4 mei 2016 t.e.m. zaterdag 7 mei 2016 Beste voetbalvrienden Vooreerst willen we jullie van harte bedanken voor de talrijke inschrijvingen die we voor ons traditioneel Hemelvaarttornooi

Nadere informatie

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers.

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. APZ Nieuws Vergadering van 25 september 2015 Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. Paardenwijding Op 08 november 2015

Nadere informatie

Huisvestingsmaatschappij (VHM) beschikt niet over de cijfergegevens verdeeld volgens de erkende woonnoodgebieden.

Huisvestingsmaatschappij (VHM) beschikt niet over de cijfergegevens verdeeld volgens de erkende woonnoodgebieden. Vraag nr. 22 van 22 oktober 1999 van de heer CARL DECALUWE Sociale huursector Huurachterstallen 1. Kan de minister mij, in opvolging van mijn schriftelijke vraag nr. 157 van 30 mei 1997 ( B u l - letin

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Datum 29 april 2016

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Datum 29 april 2016 Aan de leden van de zoneraad Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Datum ZR-2016-03-25-ng Hugo Tant 29 april 2016 hugo.tant@brandweer.zonerand.be Zoneraad Geachte burgemeester Bijgevoegd vindt u de goedgekeurde

Nadere informatie