Lagesteenweg 72, 1850 Grimbergen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lagesteenweg 72, 1850 Grimbergen"

Transcriptie

1 December 2014 mei 2015 Lagesteenweg 72, 1850 Grimbergen

2 Beste ketten, ouders, vrienden en vriendinnen van Chiro Ganshoren, Het is ongelooflijk maar waar: de laatste maand van het Chirojaar is al aangebroken! Iedereen van de leiding is vastbesloten er nog eens super stevig in te vliegen en het onderste uit de kan te halen. Zet jullie dus allemaal maar schrap! De eerste zondag van de maand (3 mei) nemen we met -12 deel aan een activiteit van het gewest: Chiroboîte! (Een activiteit waaraan dus ook tal van andere Chiro's deelnemen!). Daarvoor spreken we met Sloeti, Speelclub en Rakwi af om 11u30 aan het lokaal. We brengen een lunchpakket mee én ons MIVB-abonnement (als we dat hebben). We zijn op het normale uur terug aan het lokaal. Voor +12 is het gewoon Chiro (maar we weten wat het woord gewoon betekent in Chirokringen, niet?). Op zondag 10 mei doen we met z'n allen mee aan de Stadskriebels. We spreken met -12 af om 12u00 aan het lokaal en brengen allemaal (opnieuw) onze picknick mee. Met +12 spreken we af om 13u00. We gaan met het openbaar vervoer naar het centrum van Brussel (en brengen dus allemaal ons MIVB-abonnement mee, als we dat we hebben!) en kriebelen er een hele namiddag op los! Zondag 17 mei staat er geen "speciale" activiteit gepland. Iedereen is dus op het normale uur en op onze gekende plek present! En tenslotte geeft heel de leiding nog eens het allerbeste van zichzelf op zondag 24 mei. Omdat het de laatste zondag is van het Chirojaar (Op 31 mei is de leiding al volop bezig met de examens!) spelen we een groot dorpsspel in G-town. Zowel -12 als +12 heeft dan gedaan om 18u30. Maar iedereen die wil kan daarna nog wat blijven hangen aan het lokaal want we organiseren een leidingscafé waarop informatie wordt gegeven over het kamp! (Het kamp gaat zoals steeds door van 18 tot en met 28 juli; inschrijven gebeurt via de website) De jaarlijkse BBQ gaat door op 5 juli. Inschrijven daarvoor is noodzakelijk en kan eveneens via onze site! Jullie groepsleider, groepsleidster en VB, Olivier (0487/ ), Mimi (0497/ ) & Dikkie (0478/ )

3

4 Dag lieve tinteltjes Jammer genoeg is dit de laatste tater van het chirojaar. Oooh! & omdat het juist onze laatste chiromaand is gaan we er een extra toffe van maken met veel leuke activiteiten en lange zondagen! Op de eerste zondag van de maand mei (03-05) gaan we met z n alle naar Chiro Boite. Het Gewest organiseert een groot spel met allemaal andere chiro s. Zeker komen dus! Deze zondag verwachten we jullie extra vroeg! Afspraak op de chiro om 11u30 met een lunchpakket en 4euro. (+ een abonnement van het openbaar vervoer, indien je dit hebt) De zondag eindigt op het normale uur: 18u30. Op de tweede zondag van de maand (10-05) gaan we met heel de chiro naar: Stadskriebels Ook deze zondag verwachten we jullie al ietsje vroeger! Afspraak om 12uur op de chiro met een lunchpakket en 2 euro. De zondag eindigt op het normale uur: 18u30. De derde zondag van de maand (17-05) blijven we op de chiro! Hopen op mooi weer zodat we allerlei waterspelletjes kunnen spelen! Dit jaar valt de laatste activiteit op 24-05!

5 We hopen jullie allemaal te zien om er samen nog een laatste keer voor het kamp van te genieten! Na deze zondag worden ook de ouders verwacht om gezellig nog iets te komen drinken! Op is het geen chiro meer! Hopelijk vonden jullie het jaar net zo tof als ons? Wij kijken alvast heel hard uit naar het kamp! We hopen dat jullie daar ook zin in hebben en dat jullie zeker meekomen? Indien jullie ouders hierover nog vragen hebben mogen ze deze zeker stellen! Dikke dikke kussen! Charlotte (04/ ) && Lisa (04/ )

6 Sloebers mei 2015 We zijn al beland aan de laatste maand van het Chirojaar, en daarom vliegen we er extra stevig in!!! Kom dus zeker elke zondag genieten van deze laatste zondagen!!! Zondag 3 mei Vandaag is het Chiro Boîte. Een groot spel georganiseerd door Chiro Gewest Ket. Samen met alle andere Chiro s van Brussel spelen we een groot spel. De Chiro start daarom wat vroeger om 11u30. We eindigen wel op het normale uur. Wat moeten jullie meenemen? Een lunchpakket en indien jullie dit hebben een mivb-abonnement. Zondag 10 mei Zoals elk jaar gaan we naar stadskriebels, een groot evenement waar je diverse sporten kan uitproberen. We spreken met gans -12 af om 12u00 aan de Chiro. Wat moet je meenemen? Een lunchpakket en indien jullie dit hebben een mivb-abonnement. Zondag 17 mei Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind want op deze gewone zondag gaan we allerlei waterspelletjes spelen!!! Zondag 24 mei Dit is jammer genoeg de laatste zondag van het jaar, maar niet getreurd. We maken er een heuse grootse laatste activiteit van. Met heel de Chiro spelen we een spel om het jaar mee af te sluiten. Voor de ouders is er vanaf 18u30 een oudercafé. Meer info vind je in het voorwoord. 31 mei is het dus geen Chiro. Barbecue zondag 5 juli Onze jaarlijkse BBQ gaat dit jaar door op zondag 5 juli. Noteer alvast deze datum in jullie agenda. Hiervoor moet je wel inschrijven (op onze website zie info in Tater). Moppen van de maand Hoe stop je een koe in de diepvries? vraagt Jantje aan zijn vriend Keesje. Keesje: Weet ik niet Jantje: Diepvries open, koe erin, diepvries dicht. Dat is flauw zegt Keesje. Jantje: Oké maar hoe stop je een varken in de diepvries? Nou.. diepvries open, varken erin en dan de diepvries weer dicht doen zegt Keesje. FOUT! zegt Jantje. Diepvries open, koe eruit, varken erin, diepvries dicht!. Twee slangen komen elkaar tegen in het moeras. De ene slang zegt tegen de andere: Ik hoop dat ik niet giftig ben. Vraagt de andere: Waarom? Zegt die ene weer: Omdat ik net in mijn tong heb gebeten! Zondag 3 mei : Chiro Boîte Ziezo, een goedgevulde maand staat te wachten. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig elke zondag. Vele groetjes. Robin (0475/ ) & Manon (0476/ ) Zondag 10 mei : stadskriebels Tater mei 2015 Sloebers

7 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey Speelclubmeisjes!! Deze maand is de laatste echte chiro maand van het jaar, dat betekent dat het kamp dichter bij komt JOEPIE!! Met dat de zon terug in het land is, gaan we van de maand mei een spetterende maand maken. Wat staat er op het programma; 3 mei: Is het Chiro Boîte, dat betekent dus veel lol trappen met heel het gewest! Jullie worden om 11u30 op de chiro verwacht. 10 mei: Gaan we naar stadskriebels, waar we mega leuke spelletjes gaan spelen! Jullie worden om 12 u op de chiro verwacht met een lunchpakket en MIVB-abonnement!! 17 mei: Omdat het vandaag zo n mooi weer gaat zijn, gaan we waterspelletjes spelen!! Jullie mogen jullie waterpistolen en dergelijke meenemen naar de chiro! Neem voor de zekerheid een extra pull en handdoek mee! 24 mei: Is het jammer genoeg de laatste chiro zondag van het jaar (OUUUHHH) maar dat betekent natuurlijk ook dat het kamp eraan komt!! Daarom gaan we met heel de chiro een super-cool-fantastisch spel spelen. 31 mei: Geen chiro Ziezo, de maand mei zit erop, nu kunnen we allemaal aftellen naar chriokamp!! Wij kijken er al naar uit!! van jullie leidsters! Leila (0486/ ) & Nikita (0498/ )

8

9 Liefste kwiks , Laat die traantjes maar vloeien, na het horen van het slechte nieuws dat wij hebben... HET IS EINDE IS NABIJ, want het is de laatste maand van het chirojaar!!!! Maar Eliza, zo erg is dat toch niet?! Aah nee!! want het goede nieuws is dat het dan bijna kamp is Joepieeee!! Amai, dat gaat plezant worden!! :D We hebben dus nog 1 laatste maand (voor kamp) om alle leuke dingen te doen die we altijd al hebben willen doen mei: Vandaag Chiro boite. We gaan een groot spel spelen met alle chiro s van brussel in 't stad. En naart schijnt is het dit jaar een heel vernieuwde versie, excuses als dat het vorig jaar ook niet zo leuk was gelden dus niet ;) We spreken daarom wat vroeger af, om 11u30 Meenemen: abonnement (of ticketje), 2 euro, goed humeur haha en lunchpakket 2. 10mei: Stadskriebels!! In brussel is er vandaag super veel te doen en daar gaan wij met z n allen naar toe en van genieten. We spreken af om 12u aan de chiro en vertrekken dan met het openbaar vervoer. Vergeet dus allemaal jullie abonnement niet en ook weer een lunchpakket zodat wegezellig samen kunnen lunchen. :D Ps: neem ook 2 mee mei joepiejeeeeeeuuujjj!!! al van het begin van het jaar vragen jullie er naar, dus nu is de tijd wel aangebroken om. thadaaaa... TE GAAN ZWEMMEN!!! :D en dan nog wel in oceade!! We spreken af om 14u30 aan oceade zelf (brussel), of als dat niet lukt, om 13u50 aan de chiro... Wat niet te vergeten?? -zwempak -handdoek -15eur20 (voor de ingang) -eventueel een zwembril Bevestigen als je mee gaat AUB, en ook als je niet meegaat.

10 4. 24mei: Vandaag is het spijtig genoeg de allerlaatste zondag van de maand en van het chirojaar Wat we gaan doen is nog een verrassing. Wat we wel al kunnen zeggen is dat na de chiro er oudercafé is, handig voor als je mama en papa nog vragen hebben over kamp. 5. vandaag geen chiro :'( want wij hebben examentjes!!! 6. Op kamp gaan met de allerleukste groep aller tijden <3 (van 18 juli tot 28 juli) *vul zelf maar aan en neem je lijstje zeker mee op kamp ;) We hopen voltallig te zijn deze maand!! Kusjes van jullie leidsters, Eliza ( ) & Aline ( )

11 HEEEEEEEYYOOOOOOO Rakkers, Voor de laatste maand van het chiro jaar hebben we nog wat specials in petto... Op 3 mei spelen we samen met alle chiro's van BXL een groot nice spel. Iedereen moet daarvoor al om 11u30 opt chiro zijn met 2EURO, Lunchpakket en abonnement (of ticketje) voor de bus mee. Zondag 10 mei again een game in 't stad. Deze zondag zijn het de befaamde stadskriebels. Ook vandaag vertrekken we wat vroeger, om 12 u opt chiro, maar we vertrekken naar 't centrum met de fiets! Hopelijk komen jullie allemaal, om er een fantastische dag van te maken! Meenemen: fiets + helm + SLOT (indien je dit niet hebt, contacteer ons dan op tijd = niet de dag zelf) 2 euro lunchpakket abonnement 17 mei: neem jullie creatieve en slimme zelf mee, die ga je nodig hebben bij het expeditie Robinson spel van vandaag!!! 24 mei: cry me a river!!!! Het is vandaag spijtig genoeg de allerlaatste zondag :'( IEDEREEN moet dus zeker komen om ons jaar in schoonheid af te sluiten, voor ons mega kamp in juli. Wat we vandaag gaan doen blijft nog een verrassing, maar jullie ouders zijn al vast en zeker uitgenodigd na de chiro op ons oudercafé. 31 mei is het geen chiro, aangezien wij (en jullie ook binnenkort) examens hebben. Profiteer van jullie laatste maand en kom dus me zoveel mogelijk elke zondag, want hoe meer zielen hoe meer vreugde! nog vragen? Contacteer ons: (Tom) (Marius) Peace out en tot op kamp!!!

12 De super-mega-coole-fantastische Tippers Woooooooooow we zijn al mei!!! Laatste maand van onze super-mega-coole-fantastische jaar Maaaaaaaar het betekend ook dat het bijna kamp is!!!!! WHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!!!! Wij hebben er al super veel zin in en ook al supermega-coole-fantastische spelletjes klaar staan voor jullie! Hopelijk gaan jullie allemaal mee! Binnenkort krijgen jullie een speciale kamptater met al de nodige informatie voor dan ;D MAAAAAAAAAAAAAAAAAAR wat gaan we dan doen tijdens ons laatste Chiro maand??????? Op zondag 3 mei gaat Tito hun jaarlijkse Carwash organiseren om onze kas wat bij te vullen ;) Nodig dus mama, papa, oma, opa, tante, onkel, meter, peter uit, om hun auto te laten komen wassen. Als je thuis gerief hebt om auto s te laten blinken, zoals washandschoenen, velgen, autoshampoo, speciale droogdoek, Pak dat allemaal mee, het zou heel handig zijn ;D Zondag 10 mei hebben we ook een jaarlijkse activiteit, namelijk Stadskriebels, JEUUUUUUUUUUH!!!!! Daarom spreken we om 13 uur af op de Chiro. Pak dan ook jouw lunchpakket, MIVB abonnement / kaart en 5 euro mee, zodat we een onvergetelijk zondag beleven. Omdat ze voor 17 mei super warm weer voorspellen, spelen waterspelletjes!!! JAJA, Het gaat SUPER warm worden! heheheh Dus één of twee emmers over je hoofd krijgen zal niet zo erg zijn ;D 24 mei is het een speciale zondag, want het is dan (al) laatste activiteit!!!! We spreken op het gewone uur (14u30) af op de Chiro. Wat we exact gaan doen, gaan we nog niet verklappen! Maar het wordt super tof en super SPANNEND!!! Een tipje: Iedereen van Ganshoren hoort erbij! Om deze laatste zondag goed te eindigen, zijn alle ouders welkom om 18u30 op de Chiro om te genieten van hapjes, drankjes en praatjes met de leiding! Omdat het ook de laatste zondag is, stoppen we om 18u30, zoals -12. Omdat jullie leidster al hard moeten blokken voor hun examens is er spijtig genoeg GEEN Chiro op 31 mei MAAAAAAAR we zien ons op 18 juli voor KAMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL KUSJES & KNUFFELS VAN JULLIE MEGA LEIDSTERS DIE JULLIE MEGA HARD GAAN MISSEN TOT KAMP! Leslie : 0474/ Morgane : 0492/

13 3 Mei: -12 is niet op de chiro aanwezig, dat betekent: Het lokaal is van ons! Vandaag verkennen we de diepste krochten van het lokaal! Pak reservekledij mee! 10 mei: Vandaag is het weer eens stadskriebels! Pak allemaal 5 mee voor de inschrijving en 4- uur! 17 mei : De allerlaatste (gewone) chirozondag voor het kamp! Ik heb een verrassing voor jullie in petto, allemaal komen! 24 Mei: Vandaag is het laatste activiteit, en tevens de echte allerlaatste chirozondag van het jaar! Het wordt echt een toffe activiteit, dus wees aanwezig!

14 Liefste Laïa, Leyna, Nina, Fien, Laura, Fiona, Laureen, Amber, Ann, Maria Liefste tiptiens De laatste maand van het chirojaar is alweer aangebroken, de maand van de lente, de zon, de maand van nog net geen examens en helaas van de laatste chiro zondag. GELUKKIG is het kamp al in zicht! Met de fiets trekken we er binnen enkele maandjes op uit om te genieten van de tien tofste dagen van t jaar! Maar nu eerst: de maand MEI Op zondag 3 mei zullen we allemaal nog aan t nagenieten zijn van de fantastische leefweek, die we samen met de Kerels hebben beleefd, of misschien liever, overleefd. Voor alle info: zie brief die bij de Tater van april zat, de Facebook-pagina of anders zijn wij ook op elk moment bereikbaar! De week erna, wanneer jullie allemaal weer wat zijn bekomen van vorige week is het op 10 mei STADSKRIEBELS, en jullie worden om 13U al aan de lokalen verwacht met een lunchpakket of geld om in t stad iets te kopen! Kom op 17 mei allemaal naar de chiro, want het is de laatste zondag alleen samen met onze Tiptiens groep! Vandaag wordt het heeeeeel mooi weer, hopen wij, zodat we de hele namiddag waterspelletjes kunnen spelen en kunnen chillen in de zon! De laatste zondag van dit jaar valt deze keer al op 24 mei, omdat wij de week erna al volop aan t blokken zijn voor onze examens Dit jaar valt deze zondag ook samen met de laatste activiteit (dus niet meer eind juni!!!). We spelen een mega nice Ganshoren-spel met de hele chiro! Dit wordt echt TOP, allemaal komen dus!!!! De chiro stopt voor iedereen, ja ook voor jullie dus, om 18u30! OP 31 MEI IS HET DUS SPIJTIG GENOEG GEEN CHIRO!!! Neem deze maand ook weer telkens 1,5 mee! Xxxxx Roxane ( ) & Marion ( )

15 Liefste kerels, Met spijt in ons hart gaan we de laatste chiro- maand in. Vooraleer we de agenda overlopen, willen we jullie laten weten dat dit reeds een fantastisch jaar is geweest en we iedereen bedanken voor hun inzet en motivatie. Niet getreurd: kamp 2015 gaat de kers op de taart zijn, het neusje van de zalm, crême de la crême, Jullie waren met 13. Het getal dertien wordt gezien als het ongeluksgetal. Zelfs het woord ongeluksgetal heeft dertien letters. Vrijdag de dertiende wordt in veel landen als een ongelukkige dag beschouwd. De angst voor het getal dertien heet Triskaidekafobie, een voorbeeld hiervan is dat vrijwel in ieder vliegtuig de nummering van de zitplaatsen rij 13 wordt overgeslagen; op rij 12 volgt rij 14. In tegenstelling tot wat de massa zou denken, heeft het getal 13 ons veel geluk bijgebracht! Na het melig gedoe, nu het praktische: Zondag 3 mei: dit is de laatste dag van leefweek. De normale uren gelden nog (dus tot 19:30). Zondag 10 mei: stadskriebels. Afspraak aan de chiro om 13u! Vergeet je MIVB- abo en je lunchpakket (of extra geld om daar iets te eten) niet! Zondag 17 mei: hopelijk is het goed weer en kunnen we allerlei waterspelletjes spelen en genieten van een mooie dag. Zondag 24 mei: hier mogen we nog niet te veel over verklappen, maar het is wel de laatste activiteit. Na de zondag is iedereen welkom om nog te chillen op de chiro, ook de ouders zijn welkom want we houden een gezellig cafétje open. Zondag 31 mei: geen chiro spijtig genoeg, want nu zijn jullie leiders al extreem aan het blokken voor de examens. Nog één ding: dit jaar verplaatsen we de fietstocht naar één dag vroeger. Dus we zouden de 16 de juli vertrekken in plaats van de 17 de! We vertrekken in de ochtend, dus als jullie op vakantie zouden gaan, kom dan al de 15 de terug J Nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Alexander ( ) & Budbud ( )

16 haaay aspi, weekend, aspicafé, i love aspi, we hebben het allemaal al gehad. maakt ulle maar gereed voor de laatste chiromaand van dees jaar. Een maand vol zon, nog meer onozele grapkes en natuurlijk veel leuke spelletjes :) Wa hebben we zoal gepland voor jullie? 3 mei heeft +12 de chiro voor zich whoop whoop! Daar gaan we goe gebruik van maken. 10 mei : vandaag ist stadskriebels! Afspraak op de chiro om 13u in piekfijn chiro-uniform met een lunchpakket. We maken Brussel onveilig! 17 mei : Vandaag gaan we een dagje naar zee. De perfecte gelegenheid om het aspi-jaar af te sluiten. Pakt allemaal ulle zwemgerief, zonnecrème en zonnepetje maar mee. Afspraak om 10u30 in brussel-noord met lunchpakket! 24 mei : Vandaag is het de laatste chirozondag :( Ziet dage er allemaal zijt want daarachter moet ge onze kopkes een maand missen. Na de chiro is iedereen ook welkom op ons café! 31 mei : Spijtig genoeg geen chiro vandaag. Jullie lieftallige leiding is aant blokken. T'is de laatste maand, maar niet getreurd, het chirokamp komt eraan. Lots of love!!! #Billy-Liese-Mimi#

17

Vergeet ook niet dat het kamp dit jaar van 19 tot 29 juli zal plaats vinden. Alle info over het kamp vind je terug op de website.

Vergeet ook niet dat het kamp dit jaar van 19 tot 29 juli zal plaats vinden. Alle info over het kamp vind je terug op de website. Beste ouders en ketten, We zijn aan de allerlaaste maand van het chirojaar aangekomen. Wat niet wilt zeggen dat dit de saaiste maand worden. Er staan ons een heleboel leuke activiteiten te wachten. Beginnend

Nadere informatie

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg.

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. Mei en Juni Hoipiepeloi! De zomer komt eraan en dat zien we in onze chiro! Examens komen eraan, met de nodige stress-leiding tot gevolg ;). Daarom

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Dag mama s, papa s en leden, Het chirojaar zit er bijna op, maar nog niet helemaal. Elke groep heeft nog minstens één vergadering, maar let goed

Nadere informatie

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Chiro 10 JUNI OM 17U15 JUNI INFOMOMENT Chiro KAMP 10 JUNI OM 17U15 OP DE JONGENSCHIRO LAATSTE CHIRO ZONDAG 24/06 van 8u30 tot 19u We gaan met de meisjeschiro naar Bellewaerde! We spreken af aan de Moretuslei Hoe inschrijven?

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen nieuws Het chirojaar loopt jammer genoeg stilaan op zijn einde, maar niet getreurd: mei wordt nog een zeer fijne maand! Vorig weekend vierden we feest en

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ketten en ouders, Met de wintermaanden, en de koude lenteperiode achter de rug kunnen we nu uitkijken naar mooie zonnige zondagen vol geravot en warme beentjes. Het -12 weekend

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT! ALGEMEEN NIEUWS Gegroet iedereen, De maand juni is officieel ingegaan, en dit betekent jammer genoeg bijna het einde van het fantastische chirojaar. Helaas staat deze maand ook in teken van examens voor

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Heyhey lieve leden, mama s en papa s,

ALGEMEEN NIEUWS. Heyhey lieve leden, mama s en papa s, ALGEMEEN NIEUWS Heyhey lieve leden, mama s en papa s, We kunnen stilletjes beginnen uitkijken naar een geweldig kamp! Om jullie er nog eens aan te doen herinneren: de meisjes worden 01/08 door jullie naar

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Het was leuk, het ging te snel en we beleefden avonturen die we ons hele leven zullen herinneren.

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

ENTHOUSIAST SEPTEMBER

ENTHOUSIAST SEPTEMBER ENTHOUSIAST SEPTEMBER Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, Het is bijna september, dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een nieuw Chirojaar vol onvergetelijke avonturen. Dit jaar gaat er een beetje

Nadere informatie

Beste ketten en ouders,

Beste ketten en ouders, Beste ketten en ouders, Na een geslaagd -12 en +12 weekend, waar we gespeeld geravot en ons vooral geamuseerd hebben kunnen we beginnen aan onze voorlaatste chiromaand. Deze maand is er ook zomer uur voor

Nadere informatie

2940 Stabroek (Putte) 2950 Kapellen (Putte) De Chiromeisjes bedanken jullie! Tot dan!

2940 Stabroek (Putte) 2950 Kapellen (Putte) De Chiromeisjes bedanken jullie! Tot dan! Op zaterdag 23 maart 2013 organiseert de meisjeschiro van Putte opnieuw een heerlijke mosselsouper. Die vindt plaats in het Gildenhuis van Putte (Partizanenstraat) van 17:30u tot 20:00u. Om 20:30u sluit

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 KRABBELS MEI JUNI Inhoudstafel Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 2 Hallo chirowieten en ouders, Gekrabbeld Hier zijn we al met de voorlaatste krabbels

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Beste ketten, ouders, vrienden en vriendinnen van Chiro Ganshoren,

Beste ketten, ouders, vrienden en vriendinnen van Chiro Ganshoren, Beste ketten, ouders, vrienden en vriendinnen van Chiro Ganshoren, Het is ongelooflijk maar waar: de laatste maand van het Chirojaar is al aangebroken! Iedereen van de leiding is vastbesloten er nog eens

Nadere informatie

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI Liefste leden en Het jaar loopt weer naar het einde toe. Met jammer genoeg nog examens voor de leiding en de leden. We wensen ieder van jullie dan ook enorm veel succes

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Groepsuitstap zondag 24 juni

Groepsuitstap zondag 24 juni Groepsuitstap zondag 24 juni Beste ouders en leden, Het einde van het Chirojaar komt beetje bij beetje meer in zicht. Daarom maken wij ons op voor de jaarlijkse groepsuitstap. Traditioneel de laatste activiteit

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon!

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon! April Mei - Juni Beste ouders en KLJ ers, Hier zijn we alweer met de allerlaatste kalender van het jaar. Ben je benieuwd wat je leiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in deze kalender.

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Lieve chiromeisjes, De leidsters komen rond of geven jullie een kampcontact om jullie in te schrijven eind juni (vanaf midden tot eind juni).

Lieve chiromeisjes, De leidsters komen rond of geven jullie een kampcontact om jullie in te schrijven eind juni (vanaf midden tot eind juni). Lieve chiromeisjes, Het weer wordt alsmaar beter, de zon schijnt als maar harder dus des te meer een reden om naar de Chiro te komen Alvorens jullie een kijkje nemen naar jullie programma, graag even jullie

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max.

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max. Speelclub. Vrijdag 2 juni: Vandaag is het pyjama fuif dus iedereen zeker komen want we gaan op de chiro slapen en heel wat leuke spelletjes spelen. Chiro van vrijdag 2 juni om 20u00 tot zaterdag 3 juni

Nadere informatie

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Liefste chirovrienden, Hopelijk zijn jullie allemaal kunnen bekomen van de geslaagde editie van Winterfeest en hebben jullie de eerste maand

Nadere informatie

Februari-Maart-April

Februari-Maart-April Februari-Maart-April 2 INHOUD Woordje van de leiding Afdelingshoekjes: Pinkelpaleis Speelclubhoekje* Rakwihoek + Titohoek $ Keticorner @ Aspi-tastisch Kalender Woordje van de leiding Hier zijn we weer

Nadere informatie

Dit betekent dat we onze aftelkalender boven kunnen halen en dus de laatste dagen naar het kamp kunnen afstrepen.

Dit betekent dat we onze aftelkalender boven kunnen halen en dus de laatste dagen naar het kamp kunnen afstrepen. Evenementenblaadje Wow! We zijn al aanbeland bij de laatste maand van het Chirojaar! Dit betekent dat we onze aftelkalender boven kunnen halen en dus de laatste dagen naar het kamp kunnen afstrepen. Vergeet

Nadere informatie

Lagesteenweg 72, 1850 Grimbergen

Lagesteenweg 72, 1850 Grimbergen December 2014 april 2015 Lagesteenweg 72, 1850 Grimbergen Beste ketten, Het weekend van -12 was een groot succes. Bedankt aan alle ketten voor hun enthousiasme! En bedankt ook aan de kookploeg voor het

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

De maand december staat voor de deur, en dat betekent een heleboel speciale activiteiten.

De maand december staat voor de deur, en dat betekent een heleboel speciale activiteiten. December Beste ketten, De maand december staat voor de deur, en dat betekent een heleboel speciale activiteiten. Op zondag 7 december krijgen we bezoek van de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten langs

Nadere informatie

LOKALEN TITO 1AUGUS TUS 31 JULI 09:00

LOKALEN TITO 1AUGUS TUS 31 JULI 09:00 ASPI?? 10:00??? KETI FIETS 31 JULI 09:00 CHIRO LOKALEN TITO TREIN/FI ETS 1AUGUS TUS 08:15 CHIRO LOKALEN RAKWI TREIN 1 AUGUSTUS 09:00 STATION KALMTHOUT SPEELCLUB TREIN 6 AUGUSTUS 08:45 STATION KALMTHOUT

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Januari 2019

De Eurefantokrant. Januari 2019 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Januari 2019 05/06/2004 Camie Dekens 15 jaar Lid Tiptiens 06/01/2011 Floor Nieuwborg 8 jaar Lid Speelclub 06/01/2010 Lisa Kaneza 9 jaar

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

Beste Chirovrienden, Ton

Beste Chirovrienden, Ton Chirojaar 2008-2009 Beste Chirovrienden, Als reactie op jullie alarmerende oproep voor een artikeltje, wil ik proberen iets uit mijn mouw te schudden, maar het wil er niet goed uitvallen. Allereerst om

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste iedereen, De maand april is aangebroken, daar kunnen we niet omheen. Het belooft een zeer drukke maand

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!!

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!! Hallo Kapoenen!! Het zonnetje is in het land en de laatste maanden van het schooljaar gaan in, dus het is bijna vakantie! Maar dat betekent ook dat het scoutsjaar op zijn einde loopt.. AWOEEEEE! Dus jullie

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste totemlezers, Onze laatste maand scoutsvergaderingen voor het grote kamp staat voor de deur. Het

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf)

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf) Spaghettiavond Chiro Sint-Dionysius Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Tiptiranten van Chiro Sint-Dionysius op zaterdag 4 mei een spaghettiavond in het Gildenhuis te Putte. Tijdens dit eetfestijn

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, BRRRR het is koud, de winter is zeer stout! De leidsters zijn nog straffer dan dat koude weer, en hopelijk zien we jullie elke week, keer op keer! Laat de leidsters niet in de kou

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden.

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Evenementenblaadje Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Wij beginnen 2012 alvast met toffe activiteiten! 1 januari mag

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Geniet van jullie paasvakantie MAAR vergeet tijdens deze drukte en leuke vakantie de Chiro niet! De leiding heeft voor

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Beste meisjes en ouders,

Beste meisjes en ouders, Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen zegt, zegt hét

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Pannenhoefdreef mei - 10u tot 15u

Pannenhoefdreef mei - 10u tot 15u Pannenhoefdreef 160 21 mei - 10u tot 15u Pinkels TOETS: MEI 2018 NAAM: leidster Amber & leidster Erin Vorige maand ging de laddercompetitie van de pinkels niet door. Wanneer zullen zij dit wel spelen?

Nadere informatie

Stelt voor: 7 e jaargang Driejaarlijkse uitgave Maart 2015

Stelt voor: 7 e jaargang Driejaarlijkse uitgave Maart 2015 Stelt voor: 7 e jaargang Driejaarlijkse uitgave Maart 2015 We hebben nu ook een kalender op de website! Belangrijke data Zondag 15 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 19 april Geen chiro; we zetten

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

Durver maand. Scouts en Gidsen Vlaanderen A2341G Koningin Astrid Scouts & Gidsen Fort van Merksem

Durver maand. Scouts en Gidsen Vlaanderen A2341G Koningin Astrid Scouts & Gidsen Fort van Merksem Scouts en Gidsen Vlaanderen A2341G Koningin Astrid Scouts & Gidsen Fort van Merksem Durver maand Maandelijks contact- en informatieblad Verschijnt niet in juli en augustus vu. : Zita de Pauw; Zwaantjeslei

Nadere informatie

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2

Aantal enquêtes 70 60 50 40 30 20 10 0 Gemaakt Teruggekregen 2 Chiro Liezele Aantal enquêtes 7 3 1 Gemaakt Teruggekregen Enquête Chiro Liezele 3 Aantal leden 9 8 7 3 1 Wie vult de enquête in? 3 1 1 Mama Papa Samen Prijs lidgeld 3 3 1 1 Te duur Goed Te weinig Blanco

Nadere informatie