De maand december staat voor de deur, en dat betekent een heleboel speciale activiteiten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De maand december staat voor de deur, en dat betekent een heleboel speciale activiteiten."

Transcriptie

1 December

2

3 Beste ketten, De maand december staat voor de deur, en dat betekent een heleboel speciale activiteiten. Op zondag 7 december krijgen we bezoek van de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten langs aan het lokaal om te zien of alle sloebers en tintels, alle speelclubmeisjes en -jongens, alle rakkers en alle kwiks wel braaf luisteren naar hun leiders en leidsters. Tegelijk komt hij kijken of ze zich allemaal wel week na week inzetten om er voor iedereen een fijne Chirozondag van te maken. Wij zijn er alvast van overtuigd dat de Sint in zijn nopjes zal zijn, en alle -12ers eens flink zal verwennen! Terwijl de kleinsten onder ons uitkijken naar de komst van de heilige kindervriend, bereiden de +12ers zich deze maand vanzelfsprekend zo goed mogelijk voor op de eerste grote examenreeks van het jaar. Omdat inspanning best gecombineerd wordt met ontspanning kunnen ze op 7 en 14 december toch naar de Chiro komen. Om te weten om hoe laat dat kan, verwijzen we naar de artikels van de individuele groepen. Met het winteruur blijft het einduur ook voor hen uiteraard 18u30. Nog snel één gouden raad voor het afleggen van de proeven: Alleen kalmte kan u redden! Eenmaal de examens, de proeven, proefjes en testen achter de rug zijn, kunnen we met zijn allen eindelijk kerst vieren (en natuurlijk ook het begin van de kerstvakantie)! Dat doen we op vrijdag 19 december. Iedereen wordt aan het lokaal verwacht om 18u30. De ketten krijgen warm eten (dus hoeven ze thuis nog niet aan tafel te gaan ). Voor alle verdere afspraken in verband met het kerstfeestje (zoals het meebrengen van een cadeautje, centjes voor het eten, verkleedkledij, etc.). verwijzen we graag naar de brief die hier bij gaat. Ouders, vrienden en sympathisanten zijn zoals steeds welkom aan ons kerstvuur (met jeneverstand) vanaf 20u30 (en moeten weten dat we de avond afsluiten om 23u30). Op 21 december & 28 december is het geen Chiro, want dan bereiden jullie (en wij natuurlijk ook) thuis, met de familie, kerstmis en nieuwjaar voor. Jullie groepsleider, groepsleidster en VB, Olivier (0487/ ), Mimi (0497/ ) & Dikkie (0478/ )

4 Kiekeboee lieve, schattige tinteltjes!! De maand december staat voor de deur, een echte feestmaand, samen met zijn twee grote heren! Weten jullie al over wie wij het hebben??? Nee? Wel, dan moeten jullie deze maand zéker naar de chiro komen!! Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt, daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?! Jaja vandaag 7 december komt de Sint langs op chiro!!! Joepieeee! De Sint en zijn zwarte pieten verwachten jullie vandaag en wij ook!! Op de 2 e zondag van de maand, 14 december, houden we een PYJAMAPARTY!! Breng allemaal jullie pyjama mee en jullie knuffelbeer en smijt jullie beentjes al maar los, want we gaan de pannen van het dak dansen! Na het dansen, gaan we rustig een filmpje kijken, gezellig warm onder een dekentje met lekkere popcorn. Dus als jullie een leuke film hebben, breng deze zeker en vast mee! Spijtig genoeg zijn er maar 2 zondagen deze maand, MAAR op vrijdag 19 december houden we een kerstfeestje op de chiro. Hier gaan we samen eten en kadootjes uitdelen! Daarom moeten jullie allemaal een kadootje meenemen van max. 5 EURO! De info over de uren vinden jullie in de brief over het kerstfeestje! Zoals julllie hebben kunnen lezen, wordt het een echte feestmaand! Wij hebben er alvast heel veel zin in, tot zondag prutskes! Vergeet jullie 1 eurootje niet elke zondag! Kussen en knuffeltjes van jullie leidsters! Lisa & Janique & Charlotte (vanuit Spanje!) 0472/ & 0474/

5 Dag lieve sloebertjeees!! Deze maand was weeral een toppertje met jullie Elke zondag staan jullie weer paraat in weer en wind om er weer eens een fantastische zondag van te maken! Hier hebben jullie even een overzichtje van onze spelletjes voor deze maand 7/12/2014 : De Sint is weer in het land!!! Misschien is hij al bij jullie thuis langsgeweest met véél cadeautjes maar deze zondag krijgen jullie er nog meer! Vandaag komt de Sint samen met zijn gekke pieten! Ik hoop dat jullie allemaal braaf zijn geweest dit jaar! ;) 14/12/2014 : Deze zondag spelen we het GROTE KERSTSPEL! De cadeautjes van de kerstman zijn verdwenen en de kerstelfjes hebben jullie hulp gevraagd om ze terug te vinden! Jullie gaan toch helpen? :D 19/12/2014 : Het is weer zover!! Ons jaarlijks kerstmarktje met een suuuper tof feestje eraan verbonden! :D Jullie krijgen nog een brief met verdere informatie over wanneer jullie er moeten zijn Om het een beetje tof te houden, én omdat het kerst is vragen wij jullie een cadeautje mee te nemen voor 1 van de andere sloebers MAX. 5 Euro Zo dit was het weer voor deze maand! Het is een korte maar een héél drukke maand! Hopelijk zijn jullie met veel aanwezeig! Veel kusjes van jullie leiding, Manon en Robin PS: vergeet jullie 1 euro niet en warme kledij als het koud wordt!

6 Dag lievelieve speelclubmeisjes! December is de laatste maand van het jaar, maar deze maand staat ook in thema van Sinterklaas en Kerst. Het is dus ook kerstvakantie en daarom zijn er deze maand maar twee chirozondagen (Ouuuuh! We gaan er natuurlijk wel het beste van maken!) Wat staat er zo al op het programma: Zondag 7/12: Het was gisteren misschien wel al Sinterklaas, maar vandaag komt hij speciaal voor jullie nog eens langs! Omdat de Sint altijd lief is voor jullie, gaan wij er voor zorgen dat hij ook eens goed wordt verwend! Zondag 14/12: Vandaag gaan we lekkere koekjes enz. maken om ze dan te verkopen zodat we wat geld kunnen inzamelen voor onze speelclubkas. Maar dat is niet alles, vandaag spelen we ook. het grote kerstspel! Vrijdag 19/12: de kerstvakantie staat voor de deur en zoals elk jaar houden we dan vandaag ons kerstfeestje. Jullie worden op de chiro verwacht om 18u30 met een cadeautje ter waarde van 5euro. We zullen dan een spelletje spelen en zo krijgt iedereen een leuk cadeautje. Er zal nog een extra brief worden verstuurd met alle informatie. Zondag 21/12 en 28/12 is het dus geen chiro want het is kerstvakantie. Zo dit was het alweer voor deze maand. Hopelijk vonden jullie het een beetje leuk en komen jullie na de vakantie ook weer talrijk terug! Wij wensen jullie een hele prettige vakantie! :D Xxx Nikita ( )en Leila ( ) Ps. Vergeet jullie 1eurootje niet

7 HEEEEEEY COOLSTE, TOFSTE SPEELCLUB JONGEEEEENS!! Er staat weer een nieuwe maand voor de deur maar aangezien jullie allemaal veel feest gaan moeten vieren, is het niet elke zondag chiro. Natuurlijk maken we dit goed door de zondagen wanneer het wel chiro is onvergetelijk te maken!! Zondag 7/12: Vandaag spelen we het groot sinterklaasspel! Eens zien wie de beste zwarte piet is onder jullie! Ook sinterklaas komt vandaag langs dus zie maar dat jullie allemaal braaf zijn anders belanden jullie in de zak! Zondag 14/12: Kom allemaal naar de chiro want vandaag staat het grote speelclub jongens ladderspel op het programma! Zondag 21/12: Het is helaas geen chiro vandaag maar dit maken we goed door op vrijdag 19/12 ons eigen kerstfeest te organiseren op de chiro. Verdere info volgt in een brief. Zondag 28/12: Jullie hebben deze week allemaal veel cadeautjes moeten open maken en veel gegeten daarom laten we jullie nog wat uitrusten en is het ook deze zondag geen chiro! Dat was het voor deze maand! Hopelijk zien we jullie elke zondag! En alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!! Ps.: Vergeet jullie 1euro niet elke zondag!! Lotte (0474/ ) & Dries (0470/ )

8 KWIKS 7december: Hopelijk waren jullie allemaal heel braaf dit jaar want rararaa, wie komt er vandaag langs?? DE LIEVE GOEDE SINT! :D wie weet gaat er iemand in de zak of misschien ook niet! In ieder geval hopen we dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn en dat het een onvergetelijke dag wordt! :D 14december: Het is geel en smaakt naar banaan, wat is het?? haahahahhaa!! :D Vandaag spelen we dan ook het bananenspel! Benieuwd wat dat kan zijn?? Kom dan zeker deze zondag naar de chiro :) Apenkots!!!

9 19december: Joepiieeeeeeeeeeee het is KERSTFEESTJE! Samen gezellig feesten, dansen, lekker eten en cadeautjes uitdelen,...!! Jullie zijn allemaal welkom vanaf 18u30. Wat moeten jullie meenemen????? Een cadeautje ter waarde van max.5 euro 5euro voor drank en lekker eten (meer info in de kerstbrief) 21december: vandaag geen chiro, maar we wensen jullie allemaal een leuk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar toe! 28december: jullie zullen wel nog steeds moe zijn van het overgrote kerstdiner met de familie, de 100den cadeautjes uitpakken,... Daarom is het vandaag nog geen chiro! Veel liefs, jullie leiding xoxoxoxooxox Eliza ( ) & Aline ( )

10 Rakkers Beste rakkers dit is onze doodsbrief. Al een tijdje sukkelden Marius en ik met een verkoudheid. We voelde het einde van ons leven aankomen en wanneer jullie dit zullen lezen zijn we waarschijnlijk dood. Jullie krijgen andere leiding maar er is een kans dat we met kerstmis terug herrijzen uit de dood. Dan wordt het feest dus kom naar het kerstfeestje op 19 december. Het is natuurlijk een heel proces om dit trieste voorval te verwerken dus hebben we een verwerkingsplan opgesteld. 7 december is het sinterklaas en krijgen jullie cadeautjes + onze erfenis die we elk van jullie hebben nagelaten. 14 december komen er een psycholoog spreken met jullie om alles te verwerken en jullie terug blij te maken. Dit is psychologe Natasha Mendrejoviski. Hopelijk maakt zij jullie niet meer verdrietig. Ze is gespecialiseerd om de dood van de leiders van Rakkers te verwerken. Het zal wel een toffe dag worden. 19 december is zoals reeds gezegd het kerstfeestje. Koop allemaal een cadeautje van max 5 euro voor elkaar omdat we eindelijk terug zijn gekeerd uit de dood. We verwachten jullie om 18 uur 30 aan de Chiro in jullie coolste kleren. Niet eten voor het feest want er zal eten aanwezig zijn. Jullie 1.50 euro niet vergeten!

11 De afbeelding kan momenteel niet worden weergegeven.

12 Heeej liefste Tippers!! De winter is aangebroken en dat betekent koude maar oooh zo gezellige zondagen op de Chiro! Wat staat er allemaal op de planning : 7 december : hoor wie klopt daar Tippers? Hoor wie klopt daar Tippers? Jaja onze goedheilige man komt ons weer eens opzoeken!! Hopelijk zijn jullie stout geweest dit jaar want al dat snoep is niet goed voor de lijn van jullie leiding! Pas op! Het kan zijn dat jullie er pas om 16u moeten zijn, we gaan dit nog samen met jullie bespreken. Neem ook jullie creativiteit mee want we gaan iets knutselen voor onze kassa! 14 december : vandaag gaan we het grote kerstspel spelen! De sint en de Kerstman gaan voor eens en altijd bepalen wie de beste is. Ook benieuwd wie dat wordt? Of willen jullie supporteren voor jullie favoriet? Kom dan allemaal gezellig naar de Chiro en misschien voorzien we wel lekkere warme chocomelk voor jullie mmmmmm!!! De pas op van hierboven geldt hier ook. 19 december moeten jullie allemaal noteren in jullie agenda!!!!! Sommigen van jullie hebben hun eerste examenperiode achter de rug, anderen zijn al beginnende examenexperten aan het worden. maar voor beide was het een stressvolle periode die afgesloten moet worden met een ontspannen Kerstdiner met jullie allerbeste vriendinnen. want Kerstmis vier je met de mensen die je graag ziet, en jaja wij zien jullie stuk voor stuk allemaal heel graag en kunnen dus niet wachten om jullie een zalig Kerstfeest te wensen en gezellig samen te dineren! Daarna is het zoals altijd fuif en als een echte +12er mag je dit absoluut niet missen! Jullie krijgen nog een brief voor verdere info (denk al eens na over wat jullie graag zouden eten)

13 Daarna is het Kerstvakantie en is het jammer genoeg geen Chiro oooooooh Geniet van jullie vakantie, zet het nieuwe jaar goed in en denk ook een beetje aan jullie zwoegende leiding die zwetend boven hun boeken hangt. Dikke dikke dikke dikke bisous van jullie allerliefste leiding!! Aangezien jullie ons zo lang moeten missen krijgen jullie nog een leuke foto van ons van op ons GREASE leidingsweekend!

14 βεϟϯε ϮϴρρεҎϟ, 7 December: 14 December: Vrijdag 19 December: Op 21 en 28 December is er wegens examens spijtig genoeg GEEN CHIRO! Bij vragen kunnen jullie mij altijd bellen op het nummer Olivier

15 HEY LADIES! De maand december komt eraan! Dit wil zeggen dat de feesten eraan komen!!! Spijtig genoeg wil dit voor jullie ook zeggen dat de examens voor de deur staan Maar dit is een reden te meer om naar de chiro te komen en eens een pauzetje te nemen! Oké, wat staat er nu op de planning deze maand?? 7 december is het chiro van 16u tot 18u30 omdat jullie moeten studeren. Deze namiddag komt de sint langs om jullie te belonen voor al dat breinwerk! Ook 14 december is het chiro vanaf 16u. Vandaag gaan we ONTSPANNEN! Na deze zondag zijn jullie SOWIESO van al die examenstress afgeraakt! Vrijdag 19 december heeft iedereen gedaan met de examens joehoeeee!! Dit gaan we vieren natuurlijk want het is het langverwachte kerstfeestje! Afspraak om 18u30 aan de chiro, ik verwacht jullie allemaal in jullie mooiste galakledij. Neem ook allemaal cadeautje mee ter waarde van 5 euro, want wat is een kerstfeestje zonder cadeautjes??! Jullie moeten nog niet gegeten hebben want we eten een feestelijk maal op de chiro Daarna gaan we een feestje bouwen natuurlijk! 21 & 28 december is het geen chiro door de feesten en door de blok! Heeeeeeeeeel veel leerplezier en heel veel succes natuurlijk met jullie examens! Merry christmas & a happy new year!!! Groetjes van jullie allerliefste leidster!! xoxo

16 Kerels December Belangrijk: Chiro starts at 4pm (16u) Geen chiro: 21 en 28 december 19 december: kerstfeestje 18u30 Aangezien jullie waarschijnlijk allemaal examens hebben, begint de chiro deze maand pas om 16u. Dan kunnen jullie nog even uitblazen van het studeren. Voor de rest valt er deze maand niet echt veel meer te zeggen: 7 december: Hij komt, jullie beste vriend met lange baard, de Sint en zijn zwarte pieten! Ja, want hier in ons toffe landje zijn zwarte mensen wel nog toegestaan. Dus kom allemaal als jullie zin hebben om een echte food fight te houden met Sinterklaas en zijn nic nacjes, mandarijnen en alle andere lekkernijen! 14 december: Alex is jarig en dat gaan we vieren. Dus neem allemaal een taart mee van thuis, dan kunnen we terug een food fight houden met de taarten die om de een of andere mysterieuze reden mislukt zijn! 19 december: KERSTFEESTJE! Jullie weten wat dit betekent, samen gezellig eten met de tiptiens, cadeautjes uitdelen en natuurlijk food fight met de overschot! Neem dus allemaal een cadeau mee van ongeveer 5 euro. Jullie worden verwacht aan de chiro om 18u30, de ouders mogen komen vanaf 21u en het zal gedaan zijn tegen 23u. Meer info volgt normaal nog in een brief en op de Facebook groep. 21 en 28 december: Geen chiro dus ga maar skiën en snowboarden. Voor diegene die geen geld hebben of dit niet kunnen: Skateboarden is geen alternatief, onze rust mag niuet verstoord worden door luidruchtige tieners!

17 December Dezember December décembre diciembre divembre, de maand da onze goeie oude vriend de sint met zijn vrij zwarte vriend langskomt, de maand van examens, de maand van verjaardagen voor sommigen onder ons (he Nico ), de maand van kerstcadeautjes en nog just de maand van al feestend het nieuwe jaar ingaan. MAAAAR ook nog een maand om extra door te brengen met jullie awesome leiding! Voor degene onder ons die nog moeite hebben met hun Sinterklaasbrief hier een voorbeeldje! 7 december is het zo ver! Smeert u stemmekes al maar want de sint komt op bezoek en naar t schijnt geeft hij niks als ge ni zingt LOL. Omdat jullie zwaar aant studeren zijn geven wij vandaag chiro vanaf 16u tot 18u30. Ge hebt zoizo een pauzeke nodig! Victor Lowetstraat is the place to be! 14 december : Vandaag geven we ook chiro van 16u tot 18u30 want de examens zijn nog steeds bezig! Wilt ge nog nekeer loco gaan? Kom dan af en wij zorgen voor een nice zondagnamiddag

18 19 december : Whoop Whoop! Vandaag ist kerstfeestje, haalt da kostuum, die hakken en kleedjes maar boven want er is een dresscode Allemaal welkom op de chiro vanaf 18u30 om eerst gezellig samen te genieten van een 3 gangendiner en daarna te shaken op de dansvloer op de beats van dj anoniem. Iedereen moet ook een pakje van +/ 5 euro voorzien. 21 & 28 december dus geen chiro want. De blok is voor ons begonnen en jullie hebben het te druk met vakantie hebben!!! Don t forget 2euro voor 4 uurke!!! Lots of kisses or manly hugs from Blackerd, Melangéke & Barcelonachick

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur.

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur. Evenementenblaadje December, het vriest zo hard dat uw oren erbij van zouden afvallen en u billen zien blauw van het vallen op de gladde stoep. Maar geen nood, de Chiro is daar om u van binnenuit te verwarmen

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie alvast prettige feestdagen toewensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd

Nadere informatie

Enthousiast december januari

Enthousiast december januari Enthousiast december januari Ribbels Enthousiast december en januari 2019 Kan jij aan de hand van de foto s raden wat we gaan doen zondag? 02 december 09 december 16 december Vandaag gaan we gezellig kerstfilms

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel:

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel: Kabouters Jaja wat gaat de tijd toch snel wanneer je je amuseert, we zijn inmiddels al aan onze tweede gibersco toe. Dit wil zeggen dat we voor jullie de komende twee maanden weer een heleboel geweldige,

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Hey hey lieve leden en ouders,

Algemeen nieuws. Hey hey lieve leden en ouders, Hey hey lieve leden en ouders, Algemeen nieuws Eerst en vooral willen wij iedereen bedanken die aanwezig was op Christus Koning. We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de film! We willen ook onze

Nadere informatie

Aanpassing enthousiast

Aanpassing enthousiast Aanpassing enthousiast Hij komt, hij komt, maar wel een beetje vroeger. Voor alle afdelingen behalve de tito s zal het programma voor zondag 2 en 9 december omgewisseld worden. Dit omdat Sinterklaas op

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske December 2016 Voorwoord December December

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

DECEMBER

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2013 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste leden, ouders en anderen

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Belangrijke data: 6 december: Sint vergadering. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 6 december: Sint vergadering. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 6 december: Sint vergadering Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten, Wij willen

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

Beste ketten, ouders, vrienden en vriendinnen van Chiro Ganshoren,

Beste ketten, ouders, vrienden en vriendinnen van Chiro Ganshoren, Beste ketten, ouders, vrienden en vriendinnen van Chiro Ganshoren, De maand december staat voor de deur, en dat betekent een heleboel speciale activiteiten. Maar eerst komt er spijtig genoeg een weekend

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, De maand december is een feestmaand, maar ook het begin van de examens voor sommigen onder ons. Voor anderen, en dan vooral de leiding betekent dit dat de blokperiode

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 SCOUGI DECEMBER 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! Lieve Sint, Omdat u bijna langskomt hebben wij onze wensen voor de activiteiten van

Nadere informatie

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden Het jaar zit er al weer eens op! Voor velen onder jullie is december

Nadere informatie

Het einde van het jaar komt in zicht Tijd om stil te staan bij jezelf en de mensen om je heen Wat was jouw mooiste moment dit jaar?

Het einde van het jaar komt in zicht Tijd om stil te staan bij jezelf en de mensen om je heen Wat was jouw mooiste moment dit jaar? Het einde van het jaar komt in zicht Tijd om stil te staan bij jezelf en de mensen om je heen Wat was jouw mooiste moment dit jaar? Wanneer voelde je je wat minder goed dit jaar? Wie wil je extra bedanken?

Nadere informatie

Kerstkoekjes Er zijn veel goede redenen om in december kerstkoekjes te bakken, bijvoorbeeld omdat het te koud is om buiten te gaan spelen, of omdat je even wilt ontspannen tijdens de examens, of gewoon

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

6 dec: Sinterklaas! 13 dec: Vetbollen maken!

6 dec: Sinterklaas! 13 dec: Vetbollen maken! 6 dec: Sinterklaas! De oude lieve Sint heeft laten weten dat hij op 6 december naar Speelplein Don Bosco komt, Schrijf een leuke brief, maak een mooie tekening en wees vooral braaf! We spreken om 14u af

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december Zaterdag 6 december De Sint komt naar de Scouts! 34 ste jaargang: 2014-2015 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2014 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 13 & zondag 14 december Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt

Nadere informatie

Januari Een nieuwe start Een nieuw begin 2019 lacht je tegemoet Maak er een fijn jaar van!

Januari Een nieuwe start Een nieuw begin 2019 lacht je tegemoet Maak er een fijn jaar van! Januari Een nieuwe start Een nieuw begin 2019 lacht je tegemoet Maak er een fijn jaar van! Zondag 27 januari 2019 gaan we met z n allen bowlen. We vertrekken om 14u aan de Chiro en zullen tegen 17u30 terug

Nadere informatie

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30 Aller liefste schatties, PIONIERS Hopelijk hebben jullie al zin in dit ontzettend spetterend, gewoon weg zalig jaar bij de pioniers. We gaan dit jaar de tofste spelletjes spelen, de beste dagtochten meemaken

Nadere informatie

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo,

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Wij wensen jullie nog zeer fijne feestdagen! Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Kabouters 31/12: Ook vandaag weer geen scouts :( Zo kunnen jullie heel de dag

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

DECEMBER 2012. Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten:

DECEMBER 2012. Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: DECEMBER 2012 Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: Jonathan Meylemans wordt 20 jaar op 6 december Kevin Van Rooy wordt 16 jaar op 10 december Lars Van Regenmortel wordt 7 jaar op 11 december Lorenz

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius Programma December Chiro Sint-Dionysius 2 Sinterklaas komt naar de jongenschiro! Komen jullie ook?? 14-17u We gaan in het lokaal allerlei spelletjes spelen, om ter meeste spelletjes op 1 zondag!!!! 9 16

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur,

Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Januari 2019

De Eurefantokrant. Januari 2019 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Januari 2019 05/06/2004 Camie Dekens 15 jaar Lid Tiptiens 06/01/2011 Floor Nieuwborg 8 jaar Lid Speelclub 06/01/2010 Lisa Kaneza 9 jaar

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

jaargang December

jaargang December Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 4 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 4 december Hij komt,

Nadere informatie

december januari - februari

december januari - februari december januari - februari 2018-2019 AKABE Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen alweer achter de rug. We maakten kennis met de nieuwe

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

Woordje van de veebee s

Woordje van de veebee s Woordje van de veebee s DROPPING Graag zouden wij wat reclame willen maken voor de dropping die onze oud leiding organiseert. Deze gaat door op 24 februari. Starten om 19u. Het zal zeker en vast een leuke

Nadere informatie

t Kletserke December 2014

t Kletserke December 2014 t Kletserke December 2014 Voorwoord December, de maand van zowel de sint als de kerstman! De sint is in het land en dat is altijd feest! Iedereen kent het fenomeen wel: uren wakker liggen om te luisteren

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur!

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur! Krantje december Wat staat er op de kalender 24 & 31 december GEEN SCOUTS want KERST EN NIEUWJAAR staan voor de deur! O nze wens voor het nieuwe jaar is alvast het vinden van vele helpende handen voor

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

November. Chiro Sint Dionysius Putte

November. Chiro Sint Dionysius Putte November Chiro Sint Dionysius Putte PINKELS ZONDAG 01 NOV Vandaag is het geen chiro omdat we er vrijdagavond al een griezelige boel van hebben gemaakt. ZONDAG 08 NOV Letterkoekjes, appels, choco, chips,

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

23November: 11u-17u. Tot dan!

23November: 11u-17u. Tot dan! 23November: 11u-17u Ja, jullie hebben het goed gelezen. Dit jaar gaat Kristus Koning helemaal anders zijn. We doen het dit jaar alleen met onze Chiro en niet met alle Chiro s van Brasschaat samen. Kom

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 DE MASTWORP Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn Haelewijn Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 In deze mastworp vind je: Allerlei De groepsleiders Takgedeelte Scouts online Data kamp Info Sinterklaasfeest

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Je krijgt een strookje mee voor de betaling via overschrijving van het kampgeld. De kip mag cash betaald worden op 1 augustus zelf.

ALGEMEEN NIEUWS. Je krijgt een strookje mee voor de betaling via overschrijving van het kampgeld. De kip mag cash betaald worden op 1 augustus zelf. JUNI ALGEMEEN NIEUWS Liefste leden en mama s & papa s: Het jaar loopt weer op z n einde... Met jammer genoeg nog examens voor de leiding en de leden. We wensen ieder van jullie dan ook enorm veel succes

Nadere informatie

Jaargang December

Jaargang December 4 SPARTIKIJN Jaargang 2018-2019 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Contactgegevens Tak Leiding Mailen naar: Bellen naar: Sparlekijn Kapoenen Alexia

Nadere informatie

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Liefste chirovrienden, Hopelijk zijn jullie allemaal kunnen bekomen van de geslaagde editie van Winterfeest en hebben jullie de eerste maand

Nadere informatie

Totem. www.reynaert-beatrijs.be

Totem. www.reynaert-beatrijs.be Totem Afgiftekantoor: Oudergem Verschijnt maandelijks: december 2006 Uitgezonderd juli en augustus Verantwoordelijke uitg.: Eline en Anneleen De Vooght G. Merjaylaan 32 1160 Oudergem www.reynaert-beatrijs.be

Nadere informatie

November, December en Januari 2015-2016

November, December en Januari 2015-2016 November, December en Januari 2015-2016 INLEIDING Groepiewoordje Dag lieve ouders, Ons Bal zit er op, maar van feest krijgen wij niet genoeg. Het volgende op ons programma is ons jaarlijks feest, want

Nadere informatie

3391 November - December

3391 November - December 3391 November - December Voorwoord Kijk eens aan, het is al weer tijd voor een nieuw exemplaar van 3391, het tweemaandelijks boekje met alle activiteiten in! De herfst staat voor de deur, en winter komt

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Beste meisjes en ouders,

Beste meisjes en ouders, Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen zegt, zegt hét

Nadere informatie

Lagesteenweg 72, 1850 Grimbergen

Lagesteenweg 72, 1850 Grimbergen December 2014 mei 2015 Lagesteenweg 72, 1850 Grimbergen Beste ketten, ouders, vrienden en vriendinnen van Chiro Ganshoren, Het is ongelooflijk maar waar: de laatste maand van het Chirojaar is al aangebroken!

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

maandlijst December-januari

maandlijst December-januari maandlijst December-januari Algemene informatie Deze zomervakantie gaan we op kamp van 1 t.e.m. 10 augustus naar het landelijke Meeuwen-gruitrode. Het dorpje ligt in de Limburgse Kempen. Hopelijk houden

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Gegroet liefste leden en ouders,

Algemeen nieuws. Gegroet liefste leden en ouders, Gegroet liefste leden en ouders, Algemeen nieuws Eerst en vooral willen wij iedereen bedanken die aanwezig was op Christus Koning. We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de film! We willen ook

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 47, Maart 2017

De Eurefantokrant. Jaargang 47, Maart 2017 De Eurefantokrant Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s Jaargang 47, Maart 2017 02/03/1999 Scott Demesmaeker 18 jaar Lid Aspi 03/03/2007 Evy Belder-Minguez 10 jaar Lid Sloepi 04/03/2000 Wiebe

Nadere informatie

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11 MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL December 11 Beste ouders, December loert om de hoek, de langste nacht van het jaar. En tegelijk ook de laatste van dit

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie