NIEUWSBRIEF 10 MEI 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF 10 MEI 2014"

Transcriptie

1 Montessorischool Borger Molenstraat 3b 9531 CH Borger Tel.: / Mail: montessoriborger@opoborger-odoorn.nl Website: NIEUWSBRIEF 10 MEI 2014 Beste ouders De kalender staat de komende periode gevuld met activiteiten, waarbij ook een beroep op ouders wordt gedaan. Na de koningsspelen, vragen we nu hulp bij een Talentencarrousel en het begeleiden van circusactiviteiten. Belangrijke data Marjan Ottens 12 t/m 20 mei flessen inzamelingsactie voor SamenLoop voor Hoop 12 mei GMR vergadering 14 mei loopspel toernooi voor groep 3 en 4 op sportveld de Drift 16 mei badminton groep 5/6 20 mei oudergesprekken volgens uitnodiging 22 mei excursie de Magneet te Groningen groep 8 22 mei spreekuur schoolverpleegkundige 22 mei voorlichtingsavond Montessorionderwijs en Math 23 mei badminton les groep 7/8 24 mei volgende nieuwsbrief 25 mei Kleintje SamenLoop Jarig in mei Esmee Potgieter Robbe Jalvingh Lolaphyne Wijk Roos van Nassau Mala Brouwer Dante van Hecke Bob Westerdijk Niek Strijkers Meike de Graaf Allemaal een hele fijne verjaardag. Voorlichtingsavond verplaatst naar 22 mei Het is erg vervelend, maar in de planning van studiemomenten heeft een wijziging plaats gevonden. De middag en avond van 14 mei zijn onverwachts ingeroosterd als scholingsbijeenkomsten. Dit heeft consequenties voor de voorlichtingsavond. Deze wordt vanwege bovengenoemde bijeenkomsten verplaatst naar donderdag 22 mei.

2 Het programma ziet er als volgt uit uur voorlichting Montessorionderwijs voor ouders en belangstellenden uur pauze uur uitleg digitale rekenlijn Math en Rekentuin Vakantieregeling Herfstvakantie 13 t/m 17 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december 2014 t/m 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie 23 t/m 27 februari 2015 Paasvakantie 3 april t/m 6 aril 2015 Meivakantie Pinkstervakantie 25 mei mei t/m 15 mei 2015 (Hemelvaartvakantie valt in de meivakantie) Zomervakantie 6 juli t/m 14 augustus 2015 De studiedagen zijn in bovenstaand overzicht nog niet opgenomen. Deze dagen worden in de kalender van bekend gemaakt. Avond picknick In de kalender staat op 23 mei de avond picknick gepland voor kinderen en ouders. Gezien de vele activiteiten die de komende periode op ons pad komen, hebben de activiteitencommissie en het team besloten om deze activiteit te verplaatsen naar 22 augustus Dit is de eerste vrijdag na de zomervakantie en een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met nieuwe ouders en vakantieverhalen uit te wisselen. Talenten carrousel op 4 juni In de vorige nieuwsbrief hebben we u geïnformeerd over de opzet van een talenten carrousel, die we het komende schooljaar volgens een vaste planning willen gaan organiseren. De eerste opzet wordt steeds duidelijker, maar helaas nog onvoldoende om de organisatie af te kunnen ronden. Wat is een talenten carrousel? Binnen een carrousel van verschillende activiteiten willen we kinderen stimuleren om op zoek te gaan naar hun talent en gaan daarbij uit van interesse en motivatie. De kinderen mogen kiezen uit een aanbod van onderwerpen en gaan daarna onder begeleiding van ouders aan de slag. Per onderwerp kunnen groepjes van minimaal 4 kinderen en maximaal 8 kinderen aan de slag. Dit afhankelijk van het onderwerp en/of capaciteit. Onderwerpen die op 4 juni aan de orde komen zijn: drama, schminken, proefjes, manicure, ontspanningsoefeningen, linoleum snijden. Uw talent delen met kinderen? Op dit moment zijn we nog op zoek naar talenten voor de volgende mogelijke onderwerpen: fotograferen en foto s bewerken, natuurexcursie, voetbal clinic, solderen, armbandje knopen, werken met hout, kleding maken. Ook eigen ideeën blijven van harte welkom. Dus heeft u een talent en wilt u deze met de kinderen delen, aarzel niet en laat het ons weten via mail: montessoriborger@opoborger-odoorn.nl of telefoon.: / of deze mail beantwoorden.

3 Concert - Windkracht 6 De groepen 5 en 6 hebben in het kader van het project Windkracht 6 kennis kunnen maken met verschillende instrumenten. Nu worden de kinderen van groep 5 en 6 van harte uitgenodigd om een kidsconcert van de muziekvereniging ODO uit Odoorn bij te wonen op vrijdag 16 mei van uur. Een aantal kinderen heeft zich hier al voor opgegeven, maar het is nog steeds mogelijk om dit concert bij te wonen en als kinderen het leuk vinden mogen ze nogmaals instrumenten uit proberen. Locatie: t Klankholt Hammeersweg 21 Odoorn Kleintje Samenloop In de vorige nieuwsbrief en via een nieuwsbrief op papier hebben we het verzoek neergelegd om uw kind(eren) namens de school mee te laten lopen aan de Kleintje Samenloop voor Hoop. Wanneer? 25 mei 2014 Waar? Sportpark de Drift Tijd? uur Kosten? 2,50 per kind We zouden het fantastisch vinden, als alle kinderen die zondag meelopen. Kinderen kunnen zich nog steeds opgeven bij de leerkracht. Tevens vragen we u ook direct bij deze opgave 2,50 per kind te voldoen. Een opgave formulier kunt u ook downloaden via de bijlage. ACTIE Om naast het inschrijfgeld nog iets extra s aan het KWF aan te kunnen bieden, vragen we u om tussen maandag 12 en dinsdag 20 mei zoveel mogelijk lege statiegeld flessen mee te geven aan uw kind(eren). Wij zullen deze dan bij de verschillende supermarkten inleveren en het opgebrachte geld op zondag 25 mei namens de kinderen van de scholen te doneren. Natuurschool Ieder jaar leidt de Natuurschool nieuwe instructeurs op voor een natuurprogramma nabij het Boomkroonpad. Om de twee jaar leveren we als school groepen kinderen waarmee de organisatie kan oefenen. Vandaar dat de afgelopen week de onder-, midden- en bovenbouw deelnam aan de verschillende programma s. Onderbouw Woensdagmorgen 7 mei ging de onderbouw naar het Boomkroonpad, de Natuurschool had daar voor ons een ontmoeting met Springer de eekhoorn geregeld! We weten nu dat een eekhoorn wel 4 meter kan springen! En we mochten een nestje voor hem maken, een speelnestje of een slaapnestje. En we mochten zoveel mogelijk dennenappels voor hem zoeken maar daarbij moesten we wel erg goed op de twee vossen letten die probeerden de dennenappels terug te pakken! Jammer van de regenbui maar we hebben veel over de eekhoorn geleerd.

4 Koningsspelen als eerste brede school activiteit Vrijdag 25 april konden de kinderen van cbs de Borgh, obs de Meander en Montessorischool Borger genieten van heel veel sportieve activiteiten op het plein en in de sporthal. De ochtend startte met een landelijke wereldrecordpoging Kanga Dans, waarbij de kinderen mee konden dansen via een prachtig groot scherm op het plein. In totaal deden van bovengenoemde scholen ruim 450 kinderen mee aan de poging. Het schoolplein veranderde in korte tijd in een deinende, oranje, swingende groep kinderen(en ouders) Daarna vermaakten de kleuters zich met een spelletjes circuit, terwijl de groepen 3 t/m 8 kennis konden maken met verschillende sporten zoals basketbal, handbal, judo en frisbee werpen, gegeven door instructeurs van verschillende verenigingen. Na dit harde werken kon iedereen genieten van een gezellige picknick op een inmiddels zonovergoten plein. Tot slot werd als afsluiting van deze sportieve en feestelijke dag nog 1 keer met elkaar de Kanga gedanst. Of het een wereldrecord is geworden, dat moeten we nog even afwachten.

5 Officiële opening MFA het Hunzehuys In het weekend van 13/14 juni wordt het MFA officieel geopend en dat betekent voor alle kinderen op vrijdag 13 juni een feestelijk programma. Op deze dag wordt de school omgetoverd tot een circus. Hiervoor is Circus Tadaa gecontracteerd. Deze organisatie levert een aantal instructeurs en zorgt voor diverse materialen zoals eenwielfietsen, loopkogels, muziek, decor en kostuums in alle maten. Naast deze instructeurs van de organisatie en leerkrachten zijn nog ongeveer 60 mensen extra nodig om het project te laten slagen. Ingekomen stukken Tijdens deze dag maken de kinderen in groepjes kennis met meerdere circustechnieken. Daarna kiest iedereen een favoriet onderdeel, oefent een circusact en wordt verkleed en geschminkt. Tenslotte wordt een gekleurd zeil uitgespreid en verandert het plein in een piste, waar de verschillende acts aan elkaar en aan het publiek worden gepresenteerd. Voor deze activiteiten heeft u heeft u vrijdag 9 mei al een folder ontvangen met een antwoordformulier. We hopen weer op uw medewerking. CU Avond4daagse 2014 Borger Ook dit jaar zal er met velen deelgenomen worden aan de jaarlijkse Avond4daagse in Borger. Deze vindt plaats op 3, 4, 5 en 6 juni Dus check je agenda en schrijf je in! De 10 km start om 18:00 uur en de 5 km om 18:15 vanaf Sportcomplex de Drift te Borger. Op de scholen zal per groep een aanmeldingsformulier in de klas opgehangen worden. Hierop kan de deelnemer zijn of haar naam invullen, de te lopen afstand en voor de hoeveelste keer hij of zij mee zal lopen. In de klas kan dan ook de envelop met gepast geld worden ingeleverd. Wilt u om verwarring te voorkomen, dan ook duidelijk op de envelop de naam en de groep van het kind vermelden? Voor de groepen 1 en 2 is de keuzemogelijkheid aanwezig 4 dagen óf alleen de laatste dag mee te lopen. De kleuters lopen 5 km. Voor 4 dagen betaalt u 5,00 en voor 1 dag betaalt u 3,00. Elke kleuter dient onder begeleiding van een volwassene mee te lopen. Hier dient u zelf zorg voor te dragen. Als begeleider hoeft u niet te betalen. Mocht u wel voor een medaille in aanmerking willen komen, dan wordt wel startgeld gevraagd. De prijzen zijn hetzelfde als hiervoor beschreven. De groepen 3 t/m 8 lopen 5 of 10 km. Deze keuze is aan de deelnemer zelf. Het startgeld is 5,00. Natuurlijk willen wij ook graag dat er begeleiding met deze groepen mee gaat. U kunt zich ook middels het aanmeldformulier opgeven als begeleiding. Dit mag natuurlijk gratis, maar wilt u in aanmerking komen voor een medaille, dan wordt wel startgeld gevraagd. Met vriendelijke groet, Bestuur stg. Avond4daagse Borger e.o. Wij hopen jullie allemaal aan de start te zien op 3 juni!

6 Maak een gebaar, doneer je haar! Tijdens de Samen Loop voor Hoop op 24 en 25 mei 2014 in Borger wordt een actie georganiseerd om haar in te zamelen voor zieke kinderen. Met dit haar worden pruiken gemaakt voor kinderen die als gevolg van een ziekte hun eigen haar zijn kwijt geraakt. Het idee voor de actie ontstond toen Bente de Jong (9 jr) besloot dat ze haar haar wilde laten afknippen voor de Stichting Haarwensen. Zij had gehoord over de mogelijkheid om zieke kinderen op deze manier te helpen, en wilde direct meedoen. Ik ben gelukkig gezond, maar sommige andere kinderen niet. Ziek zijn lijkt me heel erg. Ik vind dat deze kinderen ook mooi haar verdienen, zo vertelt Bente. Toen ze met dit idee bij kapster Anniek Tiehuis van Anniek s Hairdesign in Borger kwam, ontstond al snel het plan om het groter aan te pakken De actie Doneer je Vlecht is door Margot Lotgerink en Anniek Tiehuis opgezet om kinderen en volwassen uit te nodigen hun haar af te staan voor het goede doel. Iedereen die minimaal 10 cm haar wil doneren is tijdens de Samen Loop voor Hoop Borger welkom voor een gratis knipbeurt door Anniek of een van haar collega s. De bedoeling is dat deelnemers zich vooraf laten sponsoren door familie, vrienden, buren etc. De opbrengst van dit sponsorgeld gaat naar de Samen Loop voor Hoop Borger. Het ingezamelde haar zal worden geschonken aan Stichting Haarwensen. Zo worden twee goede doelen in 1 actie gesteund! Waar: Anniek s Hairdesign Stand op het evenement Samen Loop voor Hoop Borger op sportpark de Drift in Borger Wanneer: zaterdag 24 mei vanaf uur en zondag 25 mei vanaf uur Aanmelden/informatie: doneerjevlecht@gmail.com

NIEUWSBRIEF 12 APRIL 2014

NIEUWSBRIEF 12 APRIL 2014 Montessorischool Borger Molenstraat 3b 9531 CH Borger Tel.:0599859012 / 0651787261 Mail: montessoriborger@opoborger-odoorn.nl Website: www.montessoriborger.nl NIEUWSBRIEF 12 APRIL 2014 Beste ouders In

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 24 MEI 2014

NIEUWSBRIEF 24 MEI 2014 Montessorischool Borger Molenstraat 3b 9531 CH Borger Tel.:0599859012 / 0651787261 Mail: montessoriborger@opoborger-odoorn.nl Website: www.montessoriborger.nl NIEUWSBRIEF 24 MEI 2014 Beste ouders Heel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 19 april 2013. Belangrijke data. Techniekochtend. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. 19 april 2013. Belangrijke data. Techniekochtend. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, 19 april 2013 Excursies, schoolvoorstelling, boswandeling en nog veel meer in deze nieuwsbrief. Het is de laatste nieuwsbrief voor de meivakantie. En aangezien deze vakantie dit

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 Belangrijke data 22 t/m 26 maart Inleveren zelfgemaakt schip (niet verplicht) 27 maart Kijkavond Welkom aan boord!, 18.00 19.00 uur 28 maart Drents voorlezen in alle klassen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Schoolinfo 2 maart 2017 2016-2017, nr 15 Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga Flessenactie

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 22 MAART 2014

NIEUWSBRIEF 22 MAART 2014 Montessorischool Borger Molenstraat 3b 9531 CH Borger Tel.:0599859012 / 0651787261 Mail: montessoriborger@opoborger-odoorn.nl Website: www.montessoriborger.nl NIEUWSBRIEF 22 MAART 2014 Beste ouders Een

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF 17 september 2014 Agenda September 22 t/m 26 Feestweek Emma in beweging! Emmaschool 85 jaar! 22-09 Aftrap van de feestweek Lerarentoneel

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s.

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s. obs Ter Stege samen leren goed presteren Nieuwsbrief Inloop voor groep 4 t/m 8 Sponsorloop Wij realiseren ons dat de inloop erg plotseling is afgeschaft. Sinds de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers.

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Schooljaar 2009-2010 Nieuwsbrief 12 april 2010 Mededelingen van de directie OPEN DAG 24 april 2010 Op zaterdag 24 april 2010 wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-02 21 augustus 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Swim2Play gr. 3, 4C en 6 Vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Jongens van groep 8 a en 7/8 b, van harte gefeliciteerd!

Jongens van groep 8 a en 7/8 b, van harte gefeliciteerd! Jongens van groep 8 a en 7/8 b, van harte gefeliciteerd! Datum : 14-04-2016 Jaargang: 24 Aflevering: 12 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl 22-apr 13-mei Agenda Koningsspelen, Continurooster Schoolfeest (25

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 13 april 2016 Inhoud: Bijlagen: 1 April Open Podium volgend schooljaar Bezoek wethouder Floris Voorink

Nieuwsbrief 16 13 april 2016 Inhoud: Bijlagen: 1 April Open Podium volgend schooljaar Bezoek wethouder Floris Voorink Nieuwsbrief 16 13 april 2016 Inhoud: 1 April Open podium volgend schooljaar Bezoek wethouder Floris Voorink Doppen sparen voor geleidehonden Nieuws uit groep 1/2 Koningsspelen Avondvierdaagse Schoolvakanties

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

De SpectrOm. Nummer 13, 18 april 2019

De SpectrOm. Nummer 13, 18 april 2019 De SpectrOm Nummer 13, 18 april 2019 Agenda Vrijdag 19 april : Goede vrijdag, alle kinderen vrij Maandag 22 t/m vrijdag 3 mei : Meivakantie Maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni : Avond 4 daagse Woensdag 8

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

CBS Joris de Witte. Nieuwsbrief november 2015. Geplande evenementen. Is dit nieuw(s)? Kopij inleveren: Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder!

CBS Joris de Witte. Nieuwsbrief november 2015. Geplande evenementen. Is dit nieuw(s)? Kopij inleveren: Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Nieuwsbrief november 2015 CBS Joris de Witte Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Is dit nieuw(s)? Inderdaad! We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

TREFWOORD. Schakelaartje Nr. 301 27 e jaargang week 19. 12 t/m 14 mei Schoolkorfbaltournooi 12 mei MR-vergadering 20 t/m 23 mei Avondvierdaagse 2014

TREFWOORD. Schakelaartje Nr. 301 27 e jaargang week 19. 12 t/m 14 mei Schoolkorfbaltournooi 12 mei MR-vergadering 20 t/m 23 mei Avondvierdaagse 2014 Schakelaartje Nr. 301 27 e jaargang week 19 12 t/m 14 mei Schoolkorfbaltournooi 12 mei MR-vergadering 20 t/m 23 mei Avondvierdaagse 2014 TREFWOORD Week 19 t/m 21: Oefenen Inhoud: Oefenen is je voorbereiden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD. Het volgende informatieblad verschijnt op 20-06-2014

INFORMATIEBLAD. Het volgende informatieblad verschijnt op 20-06-2014 INFORMATIEBLAD 26 e jaargang nummer 29 Vrijdag 06-06-2014 Het volgende informatieblad verschijnt op 20-06-2014 Agenda 9-06-2014 Eerste Pinksterdag: allen vrij 10-06-2014 Studiedag leerkrachten: alle kinderen

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen woensdag vonden de opendag en de officiële opening van de Sprankel plaats. De scholen waren blij verrast met prachtige kado's. Wij hebben bijvoorbeeld van LTV Haaren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

Herkansingen typevaardigheid

Herkansingen typevaardigheid Schooljaar 2012-2013 vrijdag 26 april 2013 nr. 15 Maandag 13 mei t/m vrijdag 24 mei Maandag 13 mei papiercontainer bij school TV Woensdag 15 mei Panna toernooi groep 6/7 Vrijdag 17 mei nieuwsbrief Herkansingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Nieuwsbrief - Beste ouders: nieuwe cao - Vakantierooster - Leerling tevredenheidpeiling

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Een goed begin. Overblijf. Data om te noteren op de schoolkalender. Geboorte. No.1 5 september 2018

Een goed begin. Overblijf. Data om te noteren op de schoolkalender. Geboorte. No.1 5 september 2018 No.1 5 september 2018 CBS De Wegwijzer 0524-29 16 00 Schoolweg 2 info@wegwijzergeesbrug.nl 7917 PX Geesbrug www.wegwijzergeesbrug.nl Een goed begin We zijn het schooljaar goed begonnen. Het jaarthema van

Nadere informatie

14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Vol energie zijn we allemaal na de kerstvakantie weer aan de slag gegaan. Na een eerste korte week en een lang weekend wordt er

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 11 nummer 28 donderdag 2 april 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Het Spectrum. Oké op school 4. Bezoek aan supermarkt Deen. Pagina 1. Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 Site: www.spectrum.asgalmere.

Nieuwsbrief 5. Het Spectrum. Oké op school 4. Bezoek aan supermarkt Deen. Pagina 1. Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 Site: www.spectrum.asgalmere. Nieuwsbrief 5 In dit nummer: Oké op school 4 bezoek aan de supermarkt Sport en spelproject Wall of Fame Wat is passend onderwijs? Twee flyers notulen Ouderraad wat gebeurt er op Het Spectrum? Opvoedspreekuren

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie