Verslag trainingsweekend

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag trainingsweekend"

Transcriptie

1 We dit jaar van september weer op trainingsweekend zijn geweest? We naar de Runsvoort in Helvoirt gingen? We tien nieuwelingen hadden die voor het eerst meegingen? Dit Senne, Tjalling, Pop, Maud, Cheyenne, Andrea, Veerle, Arwen, Sterre en Reggie waren? Een aantal van hen nog maar een paar keer hadden getraind? Ze het trainingsweekend wel heul heul leuk vonden, maar ook een beetje spannend? Sommigen alle namen kenden van de andere zwemmers? Dit na het weekend helemaal goed gekomen is? Frans dit jaar gelukkig ook weer mee ging? We bij het verzamelen allemaal een blauw armbandje kregen? Dit armbandje (code blauw) het thema was voor het weekend? Nicky heel blij was om bij Jasper in de bus te zitten? Dit kwam omdat Mariëlle altijd koffie meeneemt in de bus van Jasper? De vrouw van Jasper had gezorgd voor boterkoek bij de koffie? Nicky nu nog blijer werd en de rest van Jasper z n feestbus ook? Er bij Joke in de auto een discussie was tussen Cheyenne en Andrea over flesjes draaien? Ze het allebei wel een beetje vies vonden als ze een jongen een kus op de wang moesten geven? De bus van Jasper ondertussen stuiterend over de snelweg ging? Je van verre de muziek al kon horen? Nicky, Mariëlle en Jasper de anderen in de bus een opdracht hebben laten uitvoeren? Ze de antwoorden bij het kampgebouw zo snel mogelijk als eerste bij Remco moesten melden? Wij toch iets moeten opbiechten

2 Dit een grapje was van Nicky, Mariëlle en Jasper? Het dus niet echt een opdracht was? Nicky, Mariëlle en Jasper hier nu nog om lachen? Tim Bunnik en Tim Tames al s middags naar het kampgebouw waren om alles klaar te zetten? Er bij aankomst dus verse koffie klaar stond? We snel ons bedje moesten opmaken om vervolgens aan het openingsspel te beginnen? Aan het eind van het openingsspel de groepen voor het weekend bekend waren? We onder andere moesten planken met een zandzak op onze rug, touwtje springen en dribbelen met een rugby bal? Al deze spellen een thema hadden dat verband hield met code blauw? We daarna wat gingen drinken? De jongere wedstrijdzwemmers daarna naar bed moesten? Zij nog veel te veel energie hadden? En daarom nog maar even een tijdje gingen springen? De ouderen nog een avondspel gingen doen? Ze hierbij een puzzel moesten maken? Ze ook nog een gek spel met banden en planken moesten doen? We dit jaar allemaal zelf een kussen moesten meenemen? Pascal ons daar nog aan hielp herinneren tijdens de dinsdagtraining? Iedereen een kussen had meegenomen? Pascal z n kussen vergeten was? Pascal ook z n slaapzak vergeten was? Iedereen daarover grapjes maakte?

3 Pascal er uiteindelijk ook wel om kon lachen? Hij wat dekentjes kon lenen voor de eerste nacht? Iedereen vervolgens maar naar bed ging? Nicky en Mariëlle eigenlijk nog niet wilden slapen? Zij na anderhalf uur slapen weer wakker werden en de grootste lol hebben gehad? Anna en Iris midden in de nacht gingen mediteren en daarna als ballerina s door de slaapkamer gingen rennen? Zij tijdens het mediteren hun rechter duim op hun linker neusgat moesten doen en moesten inbeelden dat ze gingen trouwen? Wij denken dat Anna met Thom gaat trouwen, zodat Anna en Iris S schoonzussen worden? ZATERDAG: We zaterdagochtend om 7.00 uur werden gewekt? Iedereen van slag was omdat we eerst gingen ontbijten en niet gelijk moesten hardlopen? We na het ontbijt een warming-up met Paul gingen doen? We daarna nog de vogeltjesdans gingen doen met Jessica? Iedereen dit dansje kende en echt heel goed meedeed? Daarna de obstakel-run op het programma stond? Pascal en Remco van tevoren al heel veel hadden gelopen om het parcours uit te zetten? Mark op zijn kop kreeg van Pascal omdat hij harder moest rennen? Iedereen heel erg zijn best probeerde te doen tijdens deze run? Sommigen extra aanmoediging nodig hadden, zodra ze wat langzamer gingen lopen? We daarna nog spellen gingen doen op het veld? Thom het veld op kwam lopen en gelijk zei: Oh nee, Louis heeft weer een spel bedacht? Dit toch wel een leuk doolhof spel was?

4 Het andere spel bestond uit spellen met autobanden? Frans ter plekke gekke spelletjes bedacht met de banden? We daarna weer zelf heerlijke sandwiches konden maken? Dit bij iedereen goed smaakte? De minioren niet zo gek waren op tomaat en komkommer? We na de lunch een spellencircuit gingen doen in het bos? We bij Caroline gek moesten hockeyen met onze handen vast aan een bezem? We bij Jasper allemaal door een spinnenweb moesten kruipen? We bij Joke een lepel-estafette moesten doen nadat we heel veel rondjes hadden gedraaid om een pion? Iris O. helemaal niet meer wist waar ze was? We bij Sandra woorden moesten maken met letter-t-shirts? We bij Jessica allerlei gekke opdrachten moesten doen zoals paardje rijden? We bij Louis weer een boomstam moesten voort trekken? Louis heel streng is? Marieke nog steeds het doel van dit spel niet snapt? Alle teams een keer tegen elkaar moesten touwtrekken? Het team van Nicky heel hard schreeuwde? Het team van Mariëlle gewoon heel hard ging schreeuwen? Senne heel goed mee deed? Iedereen uiteindelijk kapot was van dit spel? We daarna lekker gingen eten? Iedereen al vrolijk werd toen de kippensoep werd uitgedeeld? We na al deze spellen het finalespel gingen doen bij het kamphuis? Daarna iedereen nog vrolijker werd? Dit touwtrekken was?

5 Dit kwam omdat er dit jaar shoarma op het menu stond? Jasper, Remco en Pascal heel hard kunnen schreeuwen bij het uitdelen van de mayo, ketchup en KNOFLOOKSAUS? De 2 e ronde Mariëlle, Nicky en Carine dit overnamen? Zij ook heel hard kunnen schreeuwen? De 3 e ronde Anna en Iris S. het ook nog wilden proberen? Zij dit ook heel goed konden? Het woord KNOFLOOKSAUS de rest van het trainingsweekend vaker is gehoord dan TRITON? Na het eten de minioren aan hun avondspel begonnen? Jasper M. het spel boomstamrollen niet zo leuk vond? Dit een cryptische omschrijving was voor door het natte gras rollen? De minioren nog meer spelletjes gingen doen, zoals: zware bal vasthouden, planken en zak springen? Zij daarna het bos in gingen? Ze het heel eng vonden in het bos? Ze wel een liedje hebben geleerd om de enge griezels weg te jagen? Ze graag volgend jaar weer een normaal spel willen? Ondertussen de ouderen ook spellen gingen doen? Iedereen het erover eens was dat Louis geen spellen meer mag bedenken met planken en kubussen? We hier nog nachtmerries van hebben? We bij Joke een spel met een koptelefoon op moesten doen? Uit de koptelefoon harde muziek kwam? We een woord moesten schreeuwen en de ander dat woord moest raden? Hier hele rare woorden uit kwamen?

6 Bij het spel van Marcel iedereen veranderde in Bokito, Obama of Flippers? We bij Sandra spellen met onze mond moesten doen, zoals een luier verschonen of tandenpoetsen? Jaro mooi opgemaakt is door zijn teamgenoten? Marit moeite had met het optillen van een dopje? Iedereen in een deuk lag tijdens deze spellen? Iedereen daarna in spanning zat te wachten op het nachtspel? Dit het Bokkenrijdersspel was in het bos? Het op dat moment keihard begon te regenen? Het regenen niet meer gestopt is, totdat we weer terug waren bij het kamphuis? Het nachtspel draaide om Hugo van den Loonsche Duynen? De Bokkenrijders een angstaanjagende roversbende was? Iris S. in een blubberplas ging zitten toen ze schrok? Marit dacht dat Hugo van den Loonsche Duynen een pop was? Dit eigenlijk Marcel was met een lange baard? Richard en Thom harder schrokken van Anna dan van Hugo? Iedereen zeiknat terug kwam van het nachtspel? Velen toen eerst een warme douche namen? We daarna lekkere warme frituurhapjes kregen? ZONDAG Tjalling s nachts uit zijn stapelbed naar beneden is gevallen? Hij gewoon doorsliep? Anna en Iris S. s ochtends om 7.00 uur gangnam style gingen dansen op het bed? Iedereen een stukje ontbijtkoek mocht pakken? We daarna begonnen aan de piepjestest? We eerst even een warming-up gingen doen?

7 Er heel hard gelopen werd tijdens de piepjestest? Rosalie het als één van de laatste volhield? Marit iets te erg haar best heeft gedaan? Ze daardoor echt buiten adem raakte? Er zelfs een ambulance moest komen? Sandra het heel spannend vond om met 180 km in de ambulance te zitten? Het na een spannende ochtend gelukkig weer helemaal goed kwam met Marit? We daarna nog een spellenronde gingen doen op het veld bij het kamphuis? Quinten die dag jarig was? Hij ging trakteren op cake met slagroom? Tjalling ook jarig was geweest? Hij ook ging trakteren op drop? Iedereen daarna heel veel zin had om naar een zwembad te gaan? We dit keer naar het zwembad in Oss gingen? Dat zwembad drie superleuke glijbanen heeft? We daar weer heel vaak vanaf gegaan zijn? De glijbaan iets te heftig was voor Nienke s bikini? Jaro wel 50 minuten in een stoombad heeft gezeten? Er ook een apart bad was met duikplanken? Dit bad helaas veel te vroeg sloot? We daarom nog maar een keer van de glijbaan zijn gegaan? We om vier uur gingen aankleden? We na wat boterhammen, een zakje chips en wat drinken weer richting Weesp zijn vertrokken? We iets na zessen weer bij het clubhuis aankwamen? We graag de leiding willen bedanken voor weer een fantastisch weekend? We Remco, Jasper, Pascal, Tim T., Caroline, Jessica, Sandra, Paul, Louis, Marcel, Tim B., Frans en Joke heel hartelijk willen bedanken namens alle zwemmers? Wij allemaal weer uitkijken naar het volgende trainingsweekend! MAANDAG Pop maandag in de klas in slaap is gevallen? Iris S. op school een stukje moest voorlezen, maar dit gewoon niet kon, omdat ze geen stem meer had? Er op de volgende pagina nog een hele leuke groepsfoto staat? Er binnenkort meer foto s zullen volgen op de website?

8 Groepsfoto trainingsweekend

Verslag trainingsweekend

Verslag trainingsweekend We van 13 t/m 15 september op trainingsweekend zijn geweest en Nienke V., Pascalle en Franklin voor het eerst meegingen? We dit jaar naar Gorredijk in Friesland gingen? Het thema dit jaar Waterkracht was?

Nadere informatie

De Flitsen van September 2015

De Flitsen van September 2015 De Flitsen van September 2015 W e e e Nieuwe voorzitter gezocht! Verslag Zwem4daagse Nieuws over Zwemmen met een beperking Wist-u-dat de wedstrijdzwemmers weer op trainingsweekend zijn geweest? Verslag

Nadere informatie

Trainingsweekend 2016

Trainingsweekend 2016 Trainingsweekend 2016 We dit jaar van 16 18 september weer op trainingsweekend zijn geweest? Er dit jaar weer heel veel nieuwe wedstrijdzwemmers meegingen op trainingsweekend? Dit Anouk, Wieke, Fabienne,

Nadere informatie

Trainingsweekend 2017

Trainingsweekend 2017 We dit jaar van 15 17 september weer op trainingsweekend zijn geweest? Er dit jaar weer heel veel nieuwe wedstrijdzwemmers meegingen op trainingsweekend? Dit Abby, Flor, Lisanne, Jacco, Wessel, Marlon,

Nadere informatie

we de openingsceremonie begonnen met het spel Wie ben ik? alle deelnemers op de heenweg in de auto een vragenlijst moesten invullen? we de antwoorden

we de openingsceremonie begonnen met het spel Wie ben ik? alle deelnemers op de heenweg in de auto een vragenlijst moesten invullen? we de antwoorden Wist u dat:. iedereen vrijdag 21 september om 18.00 uur weer klaar stond om op trainingsweekend te gaan? we dit jaar naar t Campvelt in Doornspijk gingen? dit een bekende plek voor de meesten van ons was?

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Trainingsweekend 2016

Trainingsweekend 2016 Trainingsweekend 2016 Vrijdagavond 1 april, en nee het was geen grap, het leukste weekend van het jaar stond op het punt van beginnen. Om 19:00 uur werd er met de kids verzameld in de kantine van Startbaan.

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

Het Parool van de school

Het Parool van de school Het Parool van de school Schoolkamp 2017 en Schoolreisje 2017 Voorwoord Hier is hij dan weer; de jaarlijkse schoolkranteditie over het schoolkamp en het schoolreisje. Dit jaar zijn de kleuters naar de

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Met mijn ogen dicht door Maren Stoffels

Boekverslag Nederlands Met mijn ogen dicht door Maren Stoffels Boekverslag Nederlands Met mijn ogen dicht door Maren Stoffels Boekverslag door J. 1301 woorden 29 oktober 2016 5,2 31 keer beoordeeld Auteur Genre Maren Stoffels Jeugdboek Eerste uitgave 2010 Vak Nederlands

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Niet in slaap vallen hoor!

Niet in slaap vallen hoor! Niet in slaap vallen hoor! Marcus 13: 33-37: Dierenversie Geïllustreerd door: 30 november 2014 Maria Koninginkerk Baarn 2 De oude leeuw heeft vakantieplannen. Dat vertelde hij vanmorgen aan alle dieren:

Nadere informatie

Hoe Farah meedoet met de Ramadan, zonder te vasten!

Hoe Farah meedoet met de Ramadan, zonder te vasten! Hoe Farah meedoet met de Ramadan, zonder te vasten! Naima El Bouzidi & Sun Jung Hwang Tekst Naima El Bouzidi Tekeningen Sun Jung Hwang Hoe Farah meedoet met de Ramadan, zonder te vasten! Wist jij dat...

Nadere informatie

Wij zijn twee vrienden... jij en ik

Wij zijn twee vrienden... jij en ik Wij zijn twee vrienden... jij en ik Twee dikke vrienden... jij en ik voor Nona voor altijd negen... voor altijd in mijn hart Kika Konijn Kika Konijn was een goede vriendin van alle dieren in het bos. Ze

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Dinsdagochtend Dinsdagochtend hoefden we pas 9.30 op school te zijn. We konden dus lekker uitslapen. We moesten met onze bagage naar school fietsen (of lopen). Toen

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Dag 1: Dag 2: Ik viel van een tak, pardoes op een slak. Hij gilde en loste zijn huisje. Pardoes zonder te kijken. Spring! Een rijpe appel.

Dag 1: Dag 2: Ik viel van een tak, pardoes op een slak. Hij gilde en loste zijn huisje. Pardoes zonder te kijken. Spring! Een rijpe appel. Dag 1: Ik viel van een tak, pardoes op een slak. Hij gilde en loste zijn huisje. Pardoes zonder te kijken. Spring! Een rijpe appel. Eldin, Esmanur & Denis Dag 2: Zacht, zei ik, dat is een wollig schaap

Nadere informatie

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Op donderdag 21 mei gingen de groepen 1 en 2 naar De Goudvis Eindelijk was het zover voor de groepen 1 en 2. De kinderen waren erg zenuwachtig

Nadere informatie

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor Het verhaal op reis groep 1-2 melle de muis Bijlagen Les 1 Les 1 - Bijlage 1 - brief kunstenaar 1 Lieve kinderen, Vandaag begint er een bijzonder project: HET VERHAAL OP REIS. Jullie gaan vandaag met elkaar

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug.

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug. Het DOC Ik kruip in één van de buikpijn terwijl ik in bed lig. Mijn gedachten gaan uit naar de volgende dag. Ik weet wat er die dag staat te gebeuren, maar nog niet hoe dit zal uitpakken. Als ik hieraan

Nadere informatie

De Flitsen van Mei 2015

De Flitsen van Mei 2015 De Flitsen van Mei 2015 W e e 18+ feest op zaterdag 13 juni Onze nieuwe penningmeester stelt zich voor Just Married.. Verjaardagen in juni e Bekijk het laatste nieuws op www.triton-weesp.nl Bestuurshoek

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom.

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar Jeugdland , in Ellecom. Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom. Onze meester was daar meneer den Ouden. 22 mei 1956 Afscheid van school. We

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013 HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 21 Mei Juni 2013 KARAOKE IN DE SWING Het feest kan beginnen, Want wij zijn binnen. Iedereen zong zijn eigen ding, Tijdens de karaoke in

Nadere informatie

Twee blauwe vinkjes. Door: Lenneke Sprong

Twee blauwe vinkjes. Door: Lenneke Sprong Twee blauwe vinkjes Door: Lenneke Sprong Nog steeds maar een vinkje. Buiten begon de zon te schijnen, waardoor er schaduwen op de lichtblauwe muur ontstonden. Waarom ontvangt hij niet mijn berichtje vroeg

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang wachten tot we erin konden. Onze klas mocht als eerste de

Nadere informatie

Een therapeutisch voorleesverhaal voor jonge kinderen van gescheiden ouders. Via-Art. Door Shantella de Visser, Via-Art.nl

Een therapeutisch voorleesverhaal voor jonge kinderen van gescheiden ouders. Via-Art. Door Shantella de Visser, Via-Art.nl Een therapeutisch voorleesverhaal voor jonge kinderen van gescheiden ouders. Door Shantella de Visser,.nl Vooraf: Je kunt dit verhaal aan je kind voorlezen wanneer je zelf in staat bent om met de emoties

Nadere informatie

Eerste druk, maart Monique van Stenus

Eerste druk, maart Monique van Stenus De dienstmeisjes Eerste druk, maart 2012 2012 Monique van Stenus isbn: 978-90-484-2288-3 nur: 312 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel aan de totstandkoming van deze uitgave

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het boek van VISJE BLUB Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het is 8 juni, een paar dagen voor de Slootjesdag in Diessen. Een vrijwilligster van de groep zit rustig wat te lezen bij t Turkaa tot

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life week 11

Take a look at my life week 11 Take a look at my life week 11 Ik weet steeds niet zo goed wat ik nou wil, elke week een diary online of elke 2 weken. Heb het zelfs al een keer elke maand gedaan, maar dat was niet te doen. Toch weer

Nadere informatie

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 Provided by Fanart Central. http://www.fanart-central.net/stories/user/fightgirl91/21803/rijm Chapter 1 - rijm 2 1 - rijm Gepaard

Nadere informatie

7.5 Script en plaatjes post-test

7.5 Script en plaatjes post-test 7.5 Script en plaatjes post-test De vorige keer waren we hier om Drakie wat beter te leren praten en Drakie heeft toen een heleboel van jou geleerd. Dat vond ie heel leuk. Vandaag gaan we wat dingen die

Nadere informatie

Verhaal van puppy Sepp

Verhaal van puppy Sepp Verhaal van puppy Sepp Hallo allemaal, ik ben Sepp Ik wil graag mijn levensverhaal van de eerste 2 maanden bij mijn toen nog nieuwe gezinnetje vertellen. Ik ben een Dwergschnauzer zwart / zilver en op

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Nono Ban, Braç Kroatië Even voorstellen: Jos Deborah Evelyn Mark Danny Helianthe PAGINA 1 Paulina Paul Tamara PAGINA 2 Vrijdag 21 september Het was zo ver! Alle koffers

Nadere informatie

30 mei t/m 1 juni 2012

30 mei t/m 1 juni 2012 Kamp groep 6C VSO de Brug 30 mei t/m 1 juni 2012 Woensdag 30 mei 2012 En eindelijk was het vanmorgen zover, we gaan op kamp!! Om 9 uur stonden er al veel mensen klaar om ons uit te zwaaien: ouders, collega

Nadere informatie

Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden

Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden zijn ouders hem, maar alle andere konijntjes noemden

Nadere informatie

"Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5"

Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5 "Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5" Voor het eerst alleen Ik werd wakker in een kamer. Een witte kamer. Ik wist niet waar ik was, het was in ieder geval niet de Isolatieruimte. Ik keek om me

Nadere informatie

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders.

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Zo konden we voelen hoe is om gehandicapt te zijn. Ik zelf vond het heel leerzaam en heb

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Dag 2: Goed aangekomen & dag 2

Dag 2: Goed aangekomen & dag 2 Dag 2: Goed aangekomen & dag 2 Hallo allemaal, Eerst even een bedankje voor de post, sms'jes die wij gekregen hebben en aan allen die ons uitgeleide hebben gedaan. En natuurlijk aan Maaya voor de koffie,

Nadere informatie

Geboortegedichtjes. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren. En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien. Die moet beslist met eigen ogen

Geboortegedichtjes. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren. En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien. Die moet beslist met eigen ogen Geboortegedichtjes Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien Die moet beslist met eigen ogen Dit schitterende wonder komen zien We hebben ze geteld Je armpjes en je

Nadere informatie

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters.

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Over dit boek De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Dit boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over een man die vlucht naar Europa.

Nadere informatie

Wandelen voor Water. 6 Kilometer lopen met 6 liter water op je rug. Net als kinderen in derde wereld landen. Wandelen voor Water

Wandelen voor Water. 6 Kilometer lopen met 6 liter water op je rug. Net als kinderen in derde wereld landen. Wandelen voor Water 6 Kilometer lopen met 6 liter water op je rug. Net als kinderen in derde wereld landen Wandelen voor water 21 Maart 2014 gingen groep 8 en groep 7 van onze school wandelen voor water. Dat hield in dat

Nadere informatie

Eerste druk, april 2012 2012 Piety Alkema Illustraties: Studio Roede te Grootegast en Piety Alkema

Eerste druk, april 2012 2012 Piety Alkema Illustraties: Studio Roede te Grootegast en Piety Alkema Klein draakje Eerste druk, april 2012 2012 Piety Alkema Illustraties: Studio Roede te Grootegast en Piety Alkema isbn: 978-90-484-2341-5 nur: 277 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl

Nadere informatie

ZWAAR, LICHT. Je kan honderden voorbeelden geven van wat gewicht is, maar je herinnert je er maar één.

ZWAAR, LICHT. Je kan honderden voorbeelden geven van wat gewicht is, maar je herinnert je er maar één. ZWAAR, LICHT Je kan honderden voorbeelden geven van wat gewicht is, maar je herinnert je er maar één. Wanneer je honderdtwintig kilo weegt omdat je tegen iemand op wilde lopen die tegen je zegt: je kan

Nadere informatie

Dag 16: De cadeautjes stromen binnen

Dag 16: De cadeautjes stromen binnen Dag 16: De cadeautjes stromen binnen Geplaatst op 11 september 2011 door Johan Hier is de foto van de drie meiden van de discotheek. Ze hebben lol gehad. Vol verhalen kwamen ze terug. Uhm, Vincy en Hao

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven.

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven. Oostenrijkreis 2013 Op zondag 21 april 2013 om 19:00 vertrokken 32 leerlingen uit 4H en 5V naar Schröcken, Oostenrijk. De busreis was erg gezellig, sommige leerlingen zijn nauwelijks aan slapen toegekomen.

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Woorden en Beelden voor Kinderen

Woorden en Beelden voor Kinderen Woorden en Beelden voor Kinderen Mama en Aaron waren 1 jaar gelukkig samen toen ze een zoontje kregen, Nico. Toen Nico 1,5 jaar was besloten mama en Aaron om niet meer bij elkaar te blijven omdat ze veel

Nadere informatie

Haarbandjes en wedstrijdkriebels

Haarbandjes en wedstrijdkriebels Barbara Scholten Haarbandjes en wedstrijdkriebels Uitgeverij Ploegsma Amsterdam Bijna verkering Ik heb zo veel zin in de eerste hockeywedstrijd zaterdag! Dat was de openingszin van Lola en ik geloofde

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

!!!!! !!!!!!!!!!!! Uit: Glazen Speelgoed (Tennesse Williams)! (zacht) Hallo. (Ze schraapt haar keel)! Hoe voel je je nu? Beter?!

!!!!! !!!!!!!!!!!! Uit: Glazen Speelgoed (Tennesse Williams)! (zacht) Hallo. (Ze schraapt haar keel)! Hoe voel je je nu? Beter?! Uit: Glazen Speelgoed (Tennesse Williams) Jim Laura Jim Laura Jim wijn aan) Laura Hallo Laura (zacht) Hallo. (Ze schraapt haar keel) Hoe voel je je nu? Beter? Ja. Ja, dankje. Dit is voor jou. Een beetje

Nadere informatie

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn:

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn: A Klein Kontakt Het is alweer eind maart wanneer dit Kontakt uitkomt, het voorjaar lijkt begonnen, veel kinderen hebben kweekbakjes met groentes in de vensterbank staan, die straks de tuin in gaan. Over

Nadere informatie

Help, mijn papa en mama gaan scheiden!

Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen. Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. Ze denken

Nadere informatie

Knallen met je vrienden! Leuk, maar ook voor anderen?

Knallen met je vrienden! Leuk, maar ook voor anderen? Knallen met je vrienden! Leuk, maar ook voor anderen? Vooraf Oud en nieuw is leuk en gezellig: oliebollen eten, spelletjes doen, televisie kijken, met zijn allen aftellen tot twaalf uur en vuurwerk afsteken.

Nadere informatie

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink London klas 2B kompas Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink Dag 1 Klas 2b van het kompas moesten allemaal verzamelen op het station Breda. Daar werden de kinderen uitgezwaaid door hun ouders. De kinderen

Nadere informatie

Zuidwillemsvaart. Paul van Donk en Teun Geenen

Zuidwillemsvaart. Paul van Donk en Teun Geenen Zuidwillemsvaart S ochtends moesten wij om 8 uur op school zijn om in de bus te stappen richting Den Bosch. Toen wij daar aankwamen kregen wij een lekker bakske koffie, en mochten wij het museum van het

Nadere informatie

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 0-3 maanden zwanger Veel te vroeg kocht

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORWOORD

NIEUWSBRIEF VOORWOORD NIEUWSBRIEF VOORWOORD Hallo allemaal, Omdat we zóveel te vertellen hadden over de sportklassen, besloten we om een hele nieuwsbrief enkel en alleen rond de sportklassen te maken! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen. En zei: vandaag word mevr. Catharina. 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau

Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen. En zei: vandaag word mevr. Catharina. 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen En zei: vandaag word mevr. Catharina 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau Geven. Ja maar wat zei Tom. Umm wacht ik Weet het zei Cato een herinnering.

Nadere informatie

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK

EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK EXPEDITIE ROBINSON CLUBKAMP 2014 TE DOORSPIJK Vrijdagmiddag 4 april vertrokken de eerste auto's met leiding al naar "'t Campvelt" in Doornspijk om de accommodatie gezellig te maken met slingers en ballonnen

Nadere informatie

Maar gelukkig is er nog de Zing-Piet. Die zorgt ervoor dat alle Pieten alle Sinterklaasliedjes goed kunnen zingen. Dus ook:

Maar gelukkig is er nog de Zing-Piet. Die zorgt ervoor dat alle Pieten alle Sinterklaasliedjes goed kunnen zingen. Dus ook: Weten jullie hoe Sinterklaas van Spanje naar Nederland komt? Ja? Met de fiets? Nee! Met de stoomboot, natuurlijk! Het is een heel gedoe voordat Sinterklaas en zijn Pieten kunnen vertrekken. Je wil niet

Nadere informatie