1: HART VAN PORTUGAL. Fietsen zijn te huur. Het mooie Coimbra en het leuke Viseu liggen vlakbij. QUINTA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1: HART VAN PORTUGAL. Fietsen zijn te huur. Het mooie Coimbra en het leuke Viseu liggen vlakbij. QUINTA WWW.CREATIEFREIZEN.NL"

Transcriptie

1 ONDREIS 1: H RONDREIS 1: HART VAN PORTUGAL HOTEL LISBOA TEJO,, LISSABONL Midden in Lissabon ligt deze Albergaria. Het hotel is daardoor een zeer goede uitvalsbasis om te slenteren door de straten van de charmante hoofdstad van Portugal, die gebouwd is op 7 heuvels. Het hotel beschikt over 54 kamers die comfortabel en modern zijn ingericht. De kamers beschikken over TV, telefoon, minibar en badkamer. Midden in de schitterende bergen van de Serra da Estrela ligt dit berghotel. Het hotel beschikt over 50 nette kamers met badkamer, telefoon en televisie. Bij het hotel zijn een zwembad en tennisbaan aanwezig. Ook is er een restaurant en bar voor de gasten. Dit hotel is een perfect uitgangspunt om een paar dagen de Serra te verkennen. Het is een prachtig wandelgebied. EST.. VARANDAV DOS CARQUEIAS,, COLVILHAC Dit reisvoorstel kost: 1. twee nachten Hotel Lisboa Tejo, Lissabon 2. drie nachten Quinta da Espada, Evora 3. twee nachten Est. Varanda dos Carqueias, Colvilha 4. twee nachten Quinta do Rio Dão, Santa Comba Dão DA ESPADA,, EVORAE Een voor de streek Alentejo typische Monte op een landgoed van 12 ha, waarover het aquaduct loopt dat de stad Évora al eeuwen van water voorziet. De naam stamt van de legende dat Geraldo Geraldes, de man zonder vrees, hier zijn zwaard verstopt, waarmee Évora in 1165 veroverd werd. De quinta heeft vier kamers, een zwembad en maaltijden op verzoek. Bij de rivier de Dão gelegen huis met 6 kamers plus twee afzonderlijke huizen voor maximaal 6 personen. De quinta heeft een heerlijk terras met uitzicht op de rivier en het kleine stadje Santa Comba Dão. Er is een zwembad bij de quinta en er zijn vele watersportmogelijkheden zonder extra kosten! Fietsen zijn te huur. Het mooie Coimbra en het leuke Viseu liggen vlakbij. DO RIO DÃO,, SANTAS COMBA DÃO Vanaf 621,- euro p.p. in tweepersoonsaccommodatie, logies/ontbijt (incl. vlucht, excl. autohuur en tax)

2 ONDREIS 2: S RONDREIS HOTEL METROPOLE,, LISSABONL In het hart van de stad ligt het zeer smaakvol ingerichte hotel Metropole. Het hotel heeft mooie kamers met goed uitgeruste badkamer, een gezellige lounge met uitzicht op de Rossio, het stadshart van Lissabon. Met een treintje kunt u een tocht maken langs de beroemde Costa do Estoril waar mondaine badplaatsen zijn. 2: STIJLVOL PORTUGAL HOTEL ASTORIA,, COIMBRAC Harmonie en verfijning, comfort en distinctie, dat zijn de trefwoorden voor dit hotel in het centrum van Coimbra aan de rivier Mondego. Coimbra is een levendige en bruisende studentenstad met een rijke historie. U zult zich hier dan ook zeker niet vervelen. Het hotel heeft 68 kamers die zeer smaakvol zijn ingericht en beschikken over TV, telefoon en minibar. Een hotel dat ideaal is voor een bezoek aan de mooie en charmante hoofdstad van het noorden; Porto. Het hotel bestaat uit originele oude huizen, die met elkaar verbonden zijn. Alle 45 kamers zijn anders. 30 kamers hebben uitzicht op de Douro. Aan de andere zijde van de Douro vindt u wijnhuizen van waaruit de bekende Portwijn wordt verscheept. PORTO PESTANA HOTEL,, PORTOP Dit reisvoorstel kost: 1. twee nachten Hotel Metropole, Lissabon 2. drie nachten Hotel Astoria, Coimbra 3. twee nachten Porto Pestana Hotel, Porto 4. twee nachten Pousada Barao de Forrester, Alijo In het oude dorpje Alijó ligt deze pousada midden in het hart van de wijnregio Douro. Het is de perfecte plek om te ontdekken hoe de beroemde port wordt geproduceerd. De pousada heeft 21 sfeervol ingerichte kamers. Een zwembad en tennisbaan zijn aanwezig. Vanuit de pousada kunnen verschillende activiteiten ondernomen worden, zoals vissen, watersport en fiets- en boottochten. BARÃO DE FORRESTER, ALIJÓ Vanaf 779,- euro p.p. in tweepersoonsaccommodatie, logies/ontbijt (incl. vlucht, excl. autohuur en tax)

3 ONDREIS 3: H RONDREIS DA ALFARROBEIRA,, ODIAXEREO Een 18 e eeuws landhuis, prachtig op een heuvel gelegen met een schitterend uitzicht op de boomgaarden rondom. In de bijgebouwen zijn twee appartementen: één voor 2 tot 4 personen en één voor 4 tot 6 personen. In beide appartementen is een slaapbank in de woonkamer. Er is een ruim zwembad en er zijn kippen en paarden. Het strand is op 1,5 km. Lagos op 5 km. 3: HET WARME ZUIDEN VERDE,, SINTRAS Deze Quinta ligt zeer centraal bij vele interessante bezienswaardigheden zoals Sintra met haar paleizen, de stad Lissabon en de elegante Costa do Estoril. Bovendien is het verblijf hier zeer aangenaam en men is zeer gastvrij. U heeft de mogelijkheid te verblijven in een kamer of een appartement. Er is een zwembad en nabij zijn stranden bij Colares, Cascais en Estoril. Een Monte is een traditionele boerderij in de Alentejo. Deze monte is in bezit van een Hollandse familie, die de oorspronkelijke arbeidersverblijven hebben veranderd in comfortabele appartementen. Er is een zwembad bij en er is gelegenheid tot paardrijden. Évora ligt vlakbij de monte en is een door Unesco b e s c h e r m d stadje met overblijfselen van verschillende culturen. MONTE DA SERRALHEIRA,, EVORAE Dit reisvoorstel kost: 1. vier nachten Quinta da Alfarrobeira, Odiaxere 2. drie nachten Quinta Verde, Sintra 3. vier nachten Monte da Serralheira, Evora 4. drie nachten Quinta do Caracol, Tavira Quinta do Caracol heeft 7 leuke appartementen voor 2 tot 5 personen. De appartementen zijn zeer smaakvol ingericht. Bij de quinta zijn vele voorzieningen zoals een tennisbaan, een zwembad en een grote, kleurrijke tuin. De mooie en oorspronkelijk Romeinse stad Tavira ligt op loopafstand. Vanuit Tavira is het mogelijk per boot prachtige stranden te bezoeken. DO CARACOL,, TAVIRAT Vanaf 681,- euro p.p. in tweepersoonsaccommodatie, logies (incl. vlucht, excl. auto- huur en tax)

4 ONDREIS 4: P RONDREIS 4: S PORTUGAL DE SÃO FILIPE,, SETUBALS Deze pousada is gevestigd in e e n 1 7 e eeuws kasteel. De pousada h e e f t e e n schitterend uitzicht over de monding van de rivier Sado en het gezellige vissersplaatsje Sebutal. De pousada beschikt over 15 sfeervolle kamers. De Arrabida bergen vormen een prachtig natuurgebied met Mediterrane uitstraling en mooie stranden. De pousada Flor da Rosa op zich is al een hele attractie! Het gebouw is historisch, maar heeft een moderne renovatie ondergaan. De pousada beschikt over 24 zeer sfeervolle kamers. Een zwembad is bij de pousada aanwezig. Het leuke plaatsje Crato ligt op 2 km afstand van de pousada. In de buurt zijn mogelijkheden om paard te rijden, te golfen en te vissen. FLOR DA ROSA,, CRATOC Dit reisvoorstel kost: 1. vier nachten Pousada de Sao Filipe, Setubal 2. drie nachten Pousada dos Loios, Evora 3. vier nachten Pousada Flor da Rosa, Crato 4. drie nachten Pousada Sta. Cristina, Condeixa-a-Nova DOS LOIOS, ÉVORA Deze pousada ligt midden in het prachtige h i s t o r i s c h e Evora, een stad die vermeld staat op de werelderfgoed lijst van de Unesco. De stad staat bekend als De Portugese hoofdstad van de renaissance. De pousada beschikt over 30 kamers en een zwembad. De pousada is gevestigd in het Convento dos Loios. Pousada Santa Cristina ligt op 2 kilometer van Conimbriga: de best bewaarde Romeinse ruines in Portugal. De pousada ligt in een rustige omgeving. De kamers zijn netjes ingericht en vele hebben een prachtig uitzicht. De levendige studentenstad Coimbra ligt op 15 kilometer en is een bezoek waard. Zwembad en tennisbaan zijn bij de pousada aanwezig. STA CRISTINA,, CONDEIXAC ONDEIXA-A-NOVA OVA Vanaf 899,- euro p.p. in tweepersoonsaccommodatie, logies (incl. vlucht, excl. auto- huur en tax)

5 APPARTEMENTEN & KAMERS APPARTEMENTEN SOL NASCENTE,, LAGOSL Dit appartementencomplex ligt in een buitenwijk van Lagos. Het bevat 16 nette appartementen bestaande uit woonkamer met sofabed, keuken en slaapkamer. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim balkon. Bij het complex is een zwembad aanwezig. VILLA DO OURO, BIJ ALBUFEIRA Een kleinschalig complex, met verzorgde appartementen, 2 studio s en 5 vrijstaande bungalows. De accommodaties zijn voorzien van tv, koelkast en magnetron. Gelegen in een prachtig aangelegde tuin met tennisbaan en zwembad. De restaurants van het gezellige toeristenplaatsje Albufeira liggen op 10 autominuten. Supermarkt op 1000 m. FRONTEIRA,, BENSAFRIMB ENSAFRIM,, LAGOSL Een oude boerderij die recentelijk gerenoveerd en opnieuw ingedeeld is, bestaande uit 4 appartementen, 2 studio s en 2 2-kamerappartementen, met een eigen terras, airco/verwarming en satelliet tv. Omringd door sinaasappelbomen en er bevindt zich een zwembad. Op loopafstand van Bensafrim en Lagos ligt op 6 km afstand. CASA D ÓBIDOS, ÓBIDOS Deze casa dateert uit de 19e eeuw en is in 2000 volledig gerestaureerd en opnieuw ingericht. De 6 kamers en 3 appartementen zijn gezellig en hebben de sfeer van een traditioneel Portugese huizen. Rondom de casa zijn mooie tuinen en bossen waar u heerlijk kunt genieten. Tennisbaan en zwembad zijn aanwezig. CASA DOS LAGOS,, BRAGAB Een herenhuis uit de 18de eeuw langs de weg naar Bom Jesus de Monte. De ligging op 5 km van Braga is ideaal. Er zijn 4 driekamer appartementen en 1 twee persoonskamer. Het recreatiegebied Bom Jesus biedt u de volgende faciliteiten: wandelen in de prachtige tuinen, zwembad, restaurants, tennisbaan en de Bom Jesus kerk. CASA PÔR DO SOL,, ULGUEU LGUEI- Een leuk vrij huis bij de stranden noordelijk van Lissabon en de mooie stad Sintra met haar paleizen. Het huis is volledig ingericht en heeft twee slaapkamers, ruime keuken, badkamer met ligbad en gezellige woonkamer met open haard en een extra bed. Ulgueira ligt op de meest westelijke punt van Portugal.

6 S NOORD - PORTUGAL DOM DINIZ,, VILAV NOVA DE CERVEIRA Deze 18e eeuwse pousada is ongetwijfeld qua locatie een van de mooiste pousadas van Portugal. Vanaf de Pousada heeft u een schitterend uitzicht over de Minho rivier en de vallei. De 26 ruime kamers hebben zeer veel privacy. Vanuit de pousada kunt u verschillende activiteiten ondernemen, zoals vissen, fietstochten en golfen. SOLAR DA REDE,, MESAOM De pousada is gelegen tussen de wijngaarden en de fruit en olijfbomen. Gasten kunnen van de omliggende natuur genieten en als het ware de voorbije dagen van de aristocratie van de Portwijn weer beleven. De 21 kamers zijn netjes ingericht. Bij de pousada zijn een zwembad en tennisbaan aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om te vissen in de Douro. SANTA CATARINA,, MIRANDAM DO DOURO Miranda do Douro is het enige dorp in Portugal waar de inwoners nog in een dialect spreken. De inwoners staan bekend om hun trots en vriendelijkheid. De Pousada beschikt over 12 kamers en ligt in een ruig landschap. Vanuit de Pousada heeft u een prachtig uitzicht op de dam van de Douro rivier. De lokale gerechten zijn heerlijk. NOORD PORTUGAL Het noorden is de oudste regio van Portugal. U vindt de historie vooral terug in de middeleeuwse kastelen, oude kerken en huisjes. De lokale bevolking van de dorpjes is zeer vriendelijk en leeft volgens eeuwenoude tradities. Deze tradities worden in ere gehouden door jaarlijks georganiseerde festivals en volksliederen. De natuur in de streek is prachtig; vooral het gebied richting de Spaanse grens is erg groen. Berg klimmen, wandelen en kanoen behoren tot de mogelijkheden van deze streek. De stad Porto is de belangrijkste stad in het noorden van Portugal. De stad staat voornamelijk bekend om de beroemde wijn. Het mooie historische centrum, met de typische bouwstijl, is door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Heerlijke boottochten kunt u maken op de rivier de Douro, die via Porto in de Atlantische Oceaan uitmondt.

7 S ZUID - PORTUGAL DA ORTIGA,, SANTIAGOS DE CACEM Deze kleine quinta is gebouwd volgens karakteristieke, regionale architectuur. Het ligt nabij het centrum van het kleine dorpje Santiago de Cacem en de mooie stranden aan de S. Vicente kust. Het is een perfecte plek om heerlijk tot rust te komen. De quinta beschikt over 13 sfeervol ingerichte kamers en er is een zwembad aanwezig. SÃO FRANCISCO,, BEJAB Deze pousada staat als een oase in de ruige omgeving van de vlaktes van de Alentejo. Beja is de hoofdstad en is bekend om haar karakteristieke gebouwen. De pousada is een voormalig Franciscaner klooster en beschikt over 34 comfortabele kamers. Zwembad en tennisbaan zijn bij de pousada aanwezig. Sagres is een vissersdorp in het zuidwesten van de Algarve waar u heerlijk kunt eten. Vanuit de Pousada heeft u een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. De Pousada beschikt over 38 kamers, een restaurant, een zwembad en een tennisbaan. Nabij de Pousada zijn mooie zandstranden waar duiken en vissen tot de mogelijkheden behoren. ZUID PORTUGAL: : ALENTEJO INFANTE,, SAGRESS : ALENTEJO & A & ALGARVE Het gebied Alentejo is gelegen tussen de hoofdstad Lissabon en de Algarve. Het is een zeer uitgestrekt natuurgebied met vele wandelmogelijkheden. Het kustgebied is een beschermd natuurgebied; hier vindt u prachtige en rustige stranden. Het gebied is nog niet ontdekt door het massatoerisme, waardoor het ideaal is voor de rustzoeker. De ooievaar is een kenmerkend beeld van Alentejo. Rond de stad Evora vindt u veel Romeinse ruines. De Algarve is in tegenstelling tot Alentejo een populaire toeristische vakantiebestemming. De zon schijnt het hele jaar door. Langs de kust vindt u heerlijke stranden en gezellige badplaatsen met drukke boulevards, restaurantjes, winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Daarnaast zijn er volop watersportmogelijkheden te vinden.

8 S MET APPARTEMENTEN & KAMERS DO VALLE,, TOMART Hier zijn 7 appartementen gevestigd rond een landhuis met een geschiedenis die teruggaat tot Al die tijd behoort het bij dezelfde familie. De voormalige agrarische gebouwen zijn gerenoveerd met behoud van de oorspronkelijke details. Er is een zwembad bij de Quinta. Een mooie plek in het hart van Portugal! DE SÃO LOURENÇO,, ANADA NADÍA Een werkend wijngoed waar de bekende Bairrada wijn wordt gemaakt. De quinta bestaat uit 6 kamers en 2 appartementen. De inrichting van de accommodaties is romantisch. Bij de quinta is een zwembad aanwezig. De omgeving nodigt uit tot het maken van afwisselende uitstapjes. DA TIMPEIRA,, LAMEGOL Midden tussen de wijngaarden, die een heerlijke mousserende wijn voortbrengen, en fruitbomen ligt dit landgoed. Het mooie Lamego, een stad van groot kunsthistorisch belang, ligt op 2,5 km afstand. In het huis zijn 5 tweepersoonskamers, een zwembad en een mooie tuin. Diner is op verzoek te verkrijgen. DO HILARIO, BIJ SETUBAL Vlakbij de beroemde stranden van de Costa Azul, ligt dit landgoed uit de 18de eeuw. Op de vele hectares grond rondom worden sinaasappelen verbouwd. Er zijn 5 tweepersoonskamers en 5 appartementen, waarvan 1 voor 4/6 personen. Tevens is er een mooi zwembad aanwezig. DE VERMIL,, PONTEP DE LIMA In het groenste deel van Portugal, Minho, ligt deze mooie quinta met 8 kamers en 3 appartementen. Er is een gemeenschappelijke keuken voor diegenen die in een tweepersoonskamer verblijven. Omgeven door bos, wijngaarden (een eigen Vinho Verde) en fruitbomen. Het strand van de Costa Verde ligt op 20 autominuten. DA SILVALDE,, SANTOS TIRSO Op 35 km ten noorden van de stad Porto, ligt deze mooie quinta omgeven door een parkachtige tuin. Hoge bomen omgeven de 4 appartementen die smaakvol zijn ingericht. Een zwembad maakt het geheel compleet om hier heerlijk te kunnen genieten.

9 CHARMEHOTELS CASA DA PERGOLA,, CASCAISC Een prachtig huis in Belle Epoque stijl met elf kamers met ieder een eigen naam. Hier kunt u zich thuis voelen, genietend van een ontbijt in de tuin. De stranden van Cascais zijn op loopafstand. Cascais is een oude vissersplaats met gezellige restaurants die typisch Portugese gerechten serveren. CONVENTO DE SÃO PAULO,, REDONDOR Echt iets heel bijzonders is dit tot comfortabel hotel omgebouwde klooster. De voormalige kloostercellen zijn verbouwd tot kamers met een prachtige badkamer. De sfeer is zeer verzorgd. De stijl en waarde van het gebouw zijn zo goed mogelijk in stand gehouden. Er is een zwembad bij het hotel. Tevens zijn er goede wandelmogelijkheden. HOTEL ABRIGO DA MONTANHA, MONCHIQUEM In het berggebied van Monchique ligt dit hotel met een heel gemoedelijke sfeer: veel hout. Het uitzicht vanuit het hotel is prachtig. Bij het hotel is een zwembad aanwezig. Het gebied is bij uitstek geschikt voor het maken van wandelingen. ALB.. NOSSAN SENHORA DA ROCHA,, ARMAA RMAÇÃO DE PÊRA Een middelgroot hotel, wat ideaal is voor strandliefhebbers. Het ligt op een steenworp afstand van 2 prachtige stranden gescheiden door een rotspunt waarop het kapelletje van Nossa Senhora da Rocha staat. Het hotel beschikt over 30 kamers. Albufeira ligt op 15 autominuten. RESIDÊNCIA NAZARETH,, LISSABONL Voel u thuis in Lissabon is het motto van dit kleinschalige en voordelige hotel in Lissabon. Op 10 minuten van het centrum en 15 minuten van de luchthaven ligt het heel centraal. Er zijn 32 kamers met alle comfort, een gezellige bar en een lounge. RESIDÊNCIA VALE MOURO,, ESTOIE Gelegen op kleine afstand van Faro. Een verbouwde boerderij met een schitterend uitzicht. De ideale plek om het oosten van de Algarve te ontdekken en de mooie plaatsen Tavira en Faro te bezoeken. Het hotelletje heeft 9 eenvoudige kamers en een zwembad.

10 MIDDEN PORTUGAL: : BEIRAS Het gebied Beiras ligt tussen de twee grote rivieren de Douro en de Tagus. Het landschap wordt gekenmerkt door grote contrasten: Aan de kust vindt u heerlijke zandstranden, lagunes en vissersplaatsjes en in het binnenland vindt u de bergen, waarvan de Serra da Estrela de hoogste bergketen van Portugal is. De Beiras staat bekend om de historische dorpjes, waar de inwoners oude tradities in ere houden. In veel van deze dorpen staat een kasteel, dat in opdracht van de eerste koning van Portugal gebouwd is om het koninkrijk te verdedigen. In deze dorpjes zijn vaak ook overblijfselen van andere culturen, zoals de Romeinen en de Moren, te bewonderen. Richting de kust, aan de Mondego rivier, ligt de bruisende studentenstad Coimbra. De stad is trapsgewijs gebouwd. De bezienswaardigheden liggen dicht bij elkaar, maar door de hoogteverschillen is het wandelen wel vermoeiend. : B LEGENDA PICTOGRAMMEN Airconditioning Strand in de omgeving Historische omgeving/ gebouwen Tennisbaan Lift Wandelmogelijkheden Parkeergelegenheid Zwembad Overdekte parkeergelegenheid Voordelige prijsklasse Paardrijmogelijkheden Gemiddelde prijsklasse Rustige omgeving/tuin Duurdere prijsklasse Restaurant

1: LANDELIJK CASA. Een typisch Canarisch. dat bestaat uit twee appartementen WWW.CREATIEFREIZEN.NL

1: LANDELIJK CASA. Een typisch Canarisch. dat bestaat uit twee appartementen WWW.CREATIEFREIZEN.NL EISIDEE 1: L REISIDEE 1: LANDELIJK LA PALMA CASITAS LA ERA,, PUNTAP Drie huisjes bij elkaar met een prachtig uitzicht over de oceaan. Er zijn twee huisjes voor twee personen en één voor vier personen.

Nadere informatie

!"#$""%&'& ()$""%%*"$+,& -**%&.*%$"/)#

!#$%&'& ()$%%*$+,& -**%&.*%$/)# -**%&.*%$"/)# Ardanza organiseert Cultuur & Natuurroutes op maat door Portugal. Op uw gemak langs de culturele hoogtepunten maar ook over stille weggetjes. Naar historische steden, uitgestrekte natuurgebieden,

Nadere informatie

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. In het colofon van de krant treft u nadere informatie aan. Zie ook het Privacy Statement op

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

REISIDEE HOTEL AYALA PALACIO

REISIDEE HOTEL AYALA PALACIO 1 GAUDI,, MADRIDM Hotel Gaudi, genoemd naar de architect die Barcelona zo beroemd maakte, is een luxe hotel in het centrum van Madrid, aan de Gran Via en op 12 km van de luchthaven. De ligging maakt het

Nadere informatie

WWW.CREATIEFREIZEN.NL

WWW.CREATIEFREIZEN.NL ONDREIS 1: O RONDREIS 1: OORSPRONKELIJKORSPRONKELIJK MADEIRA PINA,, FUNCHALF Centraal gelegen in de hoofdstad van Madeira: Funchal. Een geheel gerenoveerd hotel met ook 7 appartementen. Kamers en appartementen

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer klanten krijgen

D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer klanten krijgen Opdracht 2 A hoe is jouw hotel opgebouwd B hoe een hotel zichzelf bij gasten overbrengt C zo kun je zien welke hotels er zijn D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer

Nadere informatie

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ana Margarida - (Portugal Costa de Lisboa Ericeira) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Gewoon DOEN! Oktober 2019

Gewoon DOEN! Oktober 2019 Gewoon DOEN! Oktober 2019 13-19 OKTOBER 2019 Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Gewoon DOEN! vindt plaats op Quinta Alfarrobeira, dit landgoed in Portugal biedt tal betoverende plekjes, rust

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33

Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33 Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=423

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

149.000,- Incl. BTW k.k.

149.000,- Incl. BTW k.k. 149.000,- Incl. BTW k.k. Project Carina Villas Het project Carina Villas bestaat uit 6 vrijstaande bungalows met een gezamenlijk zwembad. De bungalows liggen op een zeer ruime kavel, direct tegen het dorpje

Nadere informatie

Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier ,-

Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier ,- Te koop Kasteel in departement Hérault omgeving Montpellier 4.700.000,- Referentienummer ERB F34561927 Prijs 4.700.000,- Gebouwd in XII Algemene staat Goed Perceel van 680000m² Woonoppervlak 1700m² Ligging

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petroto Villas - (Griekenland Rhodos Kiotari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

De quinta is oorspronkelijk uit begin 1900 echter in de loop der jaren verbouwd en in 2015 een grootschalige renovatie ondergaan.

De quinta is oorspronkelijk uit begin 1900 echter in de loop der jaren verbouwd en in 2015 een grootschalige renovatie ondergaan. Moncarapacho 890,000 Ref: SINV388 Geweldige B&B met 5 suites + 1 appartement + eigenaars accommodatie in Moncarapacho gelegen op een prachtig vlak perceel van 11.040 m² voorzien van een mooie boomgaard,

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Harvest Moon - (Griekenland Kefalonia Parisata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

17 augustus 2017 te Porto 7 nachten ms Miguel Torga van CroisiEurope

17 augustus 2017 te Porto 7 nachten ms Miguel Torga van CroisiEurope 17 augustus 2017 te Porto 7 nachten ms Miguel Torga van CroisiEurope Begeleide excursies Tijdens de onderstaande geselecteerde excursies gaat uw reisleider mee als begeleider, en om waar toegelaten de

Nadere informatie

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo della Meliana - (Italië Toscane Gambassi Terme) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel 's Antigor - (Spanje Mallorca Felanitx) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 750.000 Bouwjaar 2006 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 445 City Ferragudo Vloeroppervlak 206 pagina 3/5 Dit is misschien wel het beste penthouse van Ferragudo.

Nadere informatie

Porto Coimbra 7 dagen

Porto Coimbra 7 dagen Porto Coimbra 7 dagen individuele fietsreis vanaf 495 Cocktail van strand, fado en werelderfgoed Het landelijke Portugal is te aantrekkelijk om snel te doorkruisen en daarom is de fiets een uitstekend

Nadere informatie

Villas Delight Griekenland Kreta Sitia

Villas Delight Griekenland Kreta Sitia Villas Delight Griekenland Kreta Sitia 1. Algemene informatie Eliza was here - Villas Delight - /griekenland/kreta/sitia/villas_delight.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Delight - (Griekenland

Nadere informatie

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Hoogtepunten van deze reis Lissabon en de Gouden Driehoek UNESCO-steden

Nadere informatie

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie Eliza was here - Can Pere - /spanje/ibiza/santa_eularia/can_pere.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Pere - (Spanje Ibiza Santa Eularia)

Nadere informatie

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pavezzo Country Retreat - (Griekenland Lefkas Katouna) - 5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados

Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cooking and Nature - (Portugal Costa de Lisboa Alvados) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados

Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados Cooking and Nature Portugal Costa de Lisboa Alvados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cooking and Nature - (Portugal Costa de Lisboa Alvados) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa do Valle - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Baron Group Farmhouses - (Malta Gozo Gozo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Escandell - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Escandell - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Noord Portugal & Porto 22/04/2015-25/04/2015 Transeurope

Noord Portugal & Porto 22/04/2015-25/04/2015 Transeurope Noord Portugal & Porto 22/04/2015-25/04/2015 Transeurope FORMALITEITEN : Identiteitskaart is voldoende. ELECTRICITEIT : Geen adapter nodig, hetzelfde als hier in België. KLIMAAT : Temperaturen waren zacht,

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa Nanita - /spanje/gran_canaria/moya/casa_nanita.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Nanita - (Spanje Gran Canaria

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

En ondanks dat het land tegenwoordig zo modern is, blijft het straatbeeld in de

En ondanks dat het land tegenwoordig zo modern is, blijft het straatbeeld in de Porto Minho 7 dagen individuele fietsreis vanaf 435 Langs de Costa Verde naar Porto Costa Verde betekent letterlijk: groene kust. Het noorden van Portugal is in de zomer meestal warm en droog terwijl het

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Vlieg-busreis Costa de Lisboa (Cascais) VEPT31

Vlieg-busreis Costa de Lisboa (Cascais) VEPT31 Vlieg-busreis Costa de Lisboa (Cascais) VEPT31 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=414

Nadere informatie

Villa's Ioanina euros/week

Villa's Ioanina euros/week Villa's Ioanina Met een oppervlakte van 24.000 mâ² en uitzicht op zee, is Villas Ioanina gelegen in het gebied van Agia Irini, in het westelijke deel van het eiland Paros. Bestaande uit 9 afzonderlijke

Nadere informatie

Quinta dos Amigos Portugal Algarve Almancil

Quinta dos Amigos Portugal Algarve Almancil Quinta dos Amigos Portugal Algarve Almancil 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Amigos - (Portugal Algarve Almancil) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 495.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 228 City Ferragudo Vloeroppervlak 225 pagina 3/5 Dit townhouse bestaat uit 2 volledige appartementen met

Nadere informatie

Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon

Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Thimonies Country Homes - (Griekenland Kreta Rethymnon) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes Eliathos Griekenland Kreta Arhanes 1. Algemene informatie Eliza was here - Eliathos - /griekenland/kreta/arhanes/eliathos.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Eliathos - (Griekenland Kreta Arhanes)

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Castellare di Tonda - (Italië Toscane Montaione) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca San Diego - (Spanje Tenerife La Matanza) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta

Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Azienda Duca di Castelmonte - (Italië Sicilië Xitta) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie