JA WADDE. Inhoudstafel. Jeugdatelier Oranje Brugge. Jeugdatelier Oranje Brugge Peterseliestraat 100 t Bilkske 5

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JA WADDE. Inhoudstafel. Jeugdatelier Oranje Brugge. Jeugdatelier Oranje Brugge Peterseliestraat 100 t Bilkske 5"

Transcriptie

1 JA WADDE Inhoudstafel Jeugdatelier Oranje Brugge Inleidend woordje p. Algemene Info p. Leiding p. Activiteitenschema p. >Tinkies p. >Tingels p. >Tyfoons p. Kleur in en Win! p. Reclamedame p. Speel je mee?! p. Speelplein Oranje p. Mededelingen aan de ouders p. Kalender p. Jeugdatelier Oranje Brugge Peterseliestraat 100 t Bilkske 5

2 Inleidend woordje van de hoofdleiding Algemene info Gegroet vrienden van het Jeugdatelier van Brugge! We zijn gestart!!! En hoe? Tal van nieuwe enthousiaste leiding stond jullie tijdens de startactiviteit op te wachten met enkele waterpistolen of met vreemde kleren aan. Maar ook jullie waren geweldig door in grote getallen te komen opdraven. Binnenin dit boekje vinden jullie tal van informatie over de komende activiteiten. Zo vieren we binnenkort onze verjaardag en dat kunnen we niet zomaar laten passeren. Veel grote veranderingen zijn er dit jaar niet. Naast enkele super zotte nieuwe leiding zijn er dit jaar 2 andere hoofdmoni's. Wij gaan ervoor zorgen dat je al de informatie zullen krijgen die je nodig hebt. Neem jullie vriendjes mee naar het Jeugdatelier, want het Jeugdatelier is er voor alles en iedereen! Groeten Cleo en Klaas De nieuwe hoofdleiding van dit jaar Wat is het Jeugdatelier? Het Jeugdatelier Oranje Brugge is één van de vier jeugdateliers van Oranje VZW. Wij zijn een jeugdbeweging voor kinderen en jongeren met en zonder beperking. Doorheen het jaar doen we verschillende soorten activiteiten. We ontmoeten knotsgekke personen, spelen allerlei toffe spelletjes, knutselen, koken, verkleden, sporten, dansen, zingen, zwemmen, schaatsen en nog véél meer. Elk jaar gaan we ook met z n allen op daguitstap en we sluiten het werkjaar af met een spetterend zomerkamp!

3 Quanta Costa? Uniform? Wij vragen geen inschrijvingsgeld voor het hele jaar, dus je bent vrij om te komen wanneer je wilt! Als je naar het Jeugdatelier komt, betaal je In die prijs zit onder andere je vieruurtje, verzekering en het materiaal. Ook kun je een tienbeurtenkaart kopen die kost. Zo hoef je niet altijd met geld rond te lopen! Speciale activiteiten zoals schaatsen, zwemmen, daguitstap en andere, kosten natuurlijk een beetje meer, maar daarover wordt je op tijd verwittigd! Wanneer? Bijna elke zaterdagnamiddag vanaf 13u30 tot 17u00. De activiteit zelf is tussen 14u en 16u. De precieze data van de activiteiten staan verder bij de rubriek activiteitenschema. Natuurlijk kun je dit ook steeds aan de leiding vragen! Vooreerst hebben we ons geel sjaaltje met het logo van ons Jeugdatelier. Dit is het enige verplichte uniformstuk. Wie naar het Jeugdatelier komt, wordt geacht dit steeds te dragen. Naast ons sjaaltje hebben we ook een blauw T-shirt met opdruk van het Jeugdatelier en onze slogan Anders spelen, heel gewoon. Ook dit T-shirt is sterk aangeraden om onze herkenbaarheid te vergroten! Alles is te koop tijdens de inschrijvingen voor de activiteit. Prijzen: Sjaaltje: 1 T-shirt: 10 Waar? Voor de Tinkies en Tingels gaan de activiteiten door in De Kave (Peterseliestraat 100, 8000 Brugge). De activiteiten van de Tyfoons gaan door in t Bilkske (Bilkske 5, 8000 Brugge). Voor speciale activiteiten wordt u op tijd verwittigd indien dit op verplaatsing door gaat!

4 Leiding Charlotte Jana Tinkies Delphine Nelis Ewoud Sofie Verantwoordelijke Griet Louise Amber Pieter-Jan

5 Tingels Brecht Ashley Ester Joren Verantwoordelijke Simon Maxim Joke Robyn Iben Tessa

6 Tyfoons Riete Mai Linh Sander Gilles Verantwoordelijke Joke Karel Japser James Larissa Nele Cleo Hoofdleiding Klaas

7 Activiteitenschema Een kort woordje uitleg Tinkies! (4 9 jaar) Het activiteitenschema is een beetje veranderd bij vorig jaar, om ervoor te zorgen dat het voor jou nòg makkelijker wordt om jouw activiteiten terug te vinden! We hebben de activiteiten nu ingedeeld per groep, en elke groep heeft zijn kleur, zoals hier in het voorbeeldje met de Tinkies: Leeftijdsgroep: Tinkies Datum: 01/01/2001 Wat doen we? Dit is slechts een voorbeeldje. 02/02/2002 Nog een voorbeeldje! Praktische Info: Dit is het kleur voor de Tinkies! Om het helemaal duidelijk te maken.

8 Oh wee, oh wee. Onze dieren in de jungle komen naar ons om te helpen met een groot probleem. De dieren weten dat wij sterk en slim genoeg zijn om hen te helpen. Wil je ons en de dappere dieren helpen? Trek dan je schoenen en je helm aan en kom vandaag naar het jeugdatelier! Nu we de dieren vorige week super hebben geholpen willen ze ons deze week bedanken! We houden een heus feest met alles erop en eraan. Natuurlijk moet er nog van alles gebeuren vooraleer we kunnen feesten. Oefen maar alvast de plopdans, want je zal het nodig hebben! Dag sloebers allemaal! Naar jaarlijkse traditie gaan we dit jaar opnieuw gaan zwemmen in het welgekende Interbad! Neem allemaal jullie zwemgerief mee, zwemzak, handdoek, bandjes indien nodig, douchegel en shampoo, want we springen het water in! Wees er allemaal bij! 08/10/ /10/ /10/2011 Vragen? 0494/ Vragen? 0494/ Plaats: het Interbad Uur: Kostprijs: 2 Vooraf inschrijven? Ja Vragen? 0484/ Het Jeugdatelier bestaat 75 jaar! Natuurlijk betekent dit dat we gaan feesten als de beesten! De activiteit start om 13u. Vanaf dan kunnen jullie toekomen! MAAR DAN! Ofwel kan je tot 17u30 komen en dan betaal je 2.5 ofwel blijf je nog eten en spelen tot 20u en dan betaal je 3.5! Maar onthoudt vooral dat het een FEESTJE wordt! November is een echte feestmaand, we hebben vorige week al zotte dingen gedaan, nu gaan we met de tinkies nog leukere en zottere dingen doen. Ben je al nieuwsgierig naar wat we gaan doen? Kom dan vandaag naar het jeugdatelier met je feestmuts en je clownneus op!!!! Nadat we vorige week serieus veel gefeest hebben, moeten we nu helemaal uitrusten van ons zot feestje! We gaan vandaag met onze slaapmuts aan nog wat nagenieten van ons feest. Wil je weten hoe we dat gaan doen? Dan moet je komen naar ons jeugdatelier. 12/11/ /11/ /11/2011 Uur: of Keuze aan jou! Kostprijs: Vooraf inschrijven? Ja Vragen? 0494/ Vragen? 0494/

9 Lieve Tinkies, de Sint komt weer met zijn stoomboot uit Spanje om jullie lekkers te geven! Knort jouw buikje ook al bij het horen van de chocolade, snoep, mandarijntjes en nog veel ander snoepgoed van de Sint? Kom dan maar als de bliksem af! Tinkies zijn jullie klaar? en actie! Zin in een bijzondere film, heerlijke popcorn en een goede sfeer, dan heeft onze ultieme Cinema vast iets voor jou op het programma staan. Kom vlug af! Hohohoow, er staat weer vanalles te gebeuren! We vieren kerst samen, en dat brengt een hoop gezelligheid met zich mee. Steek maar kerstballen in je boom en verkleed je als 1 van de rendieren van de Kerstman en kom de sneeuw trotseren! 03/12/ /12/ /12/2011 Vragen? 0484/ Vragen? 0484/ Vragen? 0484/ Tingels! (10 13 jaar)

10 Beste Tingels! Don Niedom en Don Teslim, twee grote maffiabazen, hebben enorme ruzie! Ze doen er alles aan om elkaars werk te blokkeren. Daarom zijn ze op zoek naar goeie smokkelaars, om hen te helpen al hun materiaal weg te smokkelen? Kom dan naar het Jeugdatelier! Wat eten we vandaag? Helaas! Niets! Don Niedom en Don Teslim maken echt over alles ruzie, zelfs over hun eten! Daarom hebben zij besloten om eens te kijken wie nu eigenlijk het lekkerste kan koken. Kom jij hen helpen? Want zonder jullie, zal niemand het eten lusten! Dag sloebers allemaal! Naar jaarlijkse traditie gaan we dit jaar opnieuw gaan zwemmen in het welgekende Interbad! Neem allemaal jullie zwemgerief mee, zwemzak, handdoek, bandjes indien nodig, douchegel en shampoo, want we springen het water in! Wees er allemaal bij! 08/10/ /10/ /10/2011 Vragen? 0484/ Vragen? 0484/ Plaats: het Interbad Uur: Kostprijs: 2 Vooraf inschrijven? Ja Het Jeugdatelier bestaat 75 jaar! Natuurlijk betekent dit dat we gaan feesten als de beesten! De activiteit start om 13u. Vanaf dan kunnen jullie toekomen! MAAR DAN! Ofwel kan je tot 17u30 komen en dan betaal je 2.5 ofwel blijf je nog eten en spelen tot 20u en dan betaal je 3.5! Maar onthoudt vooral dat het een FEESTJE wordt! Oh Neen!!! De visserspoel staat droog, al het water is weg! Wat nu? Ben en Hans weten wel raad, maar hun plan lukt enkel en alleen als jullie meehelpen! Dus kom zeker af, want geen water, betekent ook geen vis! Elke visser heeft deze datum in zijn agenda staan, met dikke rode stift omkringd! Zaterdag 26 november zijn het namelijk de grote Visschersfeesten! Hou jij ook wel van een goed vissersfeestje, feest dan met ons mee!!! 12/11/ /11/ /11/2011 Uur: of Keuze aan jou! Kostprijs: Vooraf inschrijven? Ja Vragen? 0484/ Vragen? 0484/

11 Lieve Tingels, de Sint komt weer met zijn stoomboot uit Spanje om jullie lekkers te geven! Knort jouw buikje ook al bij het horen van de chocolade, snoep, mandarijntjes en nog veel ander snoepgoed van de Sint? Kom dan maar als de bliksem af! Tingels zijn jullie klaar? en actie! Zin in een bijzondere film, heerlijke popcorn en een goede sfeer, dan heeft onze ultieme Cinema vast iets voor jou op het programma staan. Kom vlug af! Hohohoow, er staat weer vanalles te gebeuren! We vieren kerst samen, en dat brengt een hoop gezelligheid met zich mee. Steek maar kerstballen in je boom en verkleed je als 1 van de rendieren van de Kerstman en kom de sneeuw trotseren! 03/12/ /12/ /12/2011 Tyfoons! (14+)

12 русский язык of anders gezegd: Hallo België! Wij, Miroslav Podolski en Andrei Shleck zijn weer van de partij! We hebben al een camping openstaan op Speelplein Sint-Andries maar we plannen om nog 1 te openen! Maar! оканье of HELP! Want het bouwwerf staat onder water, we moeten dringend ingrijpen! De Tyfoons moeten geëvacueerd worden!! Dames en Heren, Tyfoons! Gelieve een dag vol genot te hebben want vandaag is nationale feestdag in Rusland! Wat betekent dat de Tyfoons hoog bezoek krijgen en het er feestelijk aan toe zal gaan! Trek een mooi pakje aan en kom af! Dag sloebers allemaal! Naar jaarlijkse traditie gaan we dit jaar opnieuw gaan zwemmen in het welgekende Interbad! Neem allemaal jullie zwemgerief mee, zwemzak, handdoek, bandjes indien nodig, douchegel en shampoo, want we springen het water in! Wees er allemaal bij! 08/10/ /10/ /10/2011 Plaats: het Bilkske Vragen? 0485/ Plaats: het Bilkske Vragen? 0485/ Plaats: het Interbad Uur: Kostprijs: 2 Vooraf inschrijven? Ja Het Jeugdatelier bestaat 75 jaar! Natuurlijk betekent dit dat we gaan feesten als de beesten! De activiteit start om 13u. Vanaf dan kunnen jullie toekomen! MAAR DAN! Ofwel kan je tot 17u30 komen en dan betaal je 2.5 ofwel blijf je nog eten en spelen tot 20u en dan betaal je 3.5! Maar onthoudt vooral dat het een FEESTJE wordt! Fred de fret denkt dat hij een krokodil is. Dit komt doordat hij een kokosnoot op zijn hoofd heeft gehad. Fred zijn probleem zorgt dat het beesten bos op stelten staat. En de tyfoons moeten dus aan Fred duidelijk maken dat hij geen krokodil is. Kom snel af! Fred is niet overtuigd dat hij een krokodil is en wil met de andere krokodillen spelen, maar zij sluiten hem uit omdat hij niet lijkt op een krokodil en zich niet gedraagt als een krokodil. Nu moeten de tyfoons hem leren hoe hij een goeie krokodil is. 12/11/ /11/ /11/2011 Uur: of Keuze aan jou! Kostprijs: Vooraf inschrijven? Ja Plaats: het Bilkske Vragen? 0485/ Plaats: het Bilkske Vragen? 0485/

13 Lieve Tyfoons, de Sint komt weer met zijn stoomboot uit Spanje om jullie lekkers te geven! Knort jouw buikje ook al bij het horen van de chocolade, snoep, mandarijntjes en nog veel ander snoepgoed van de Sint? Kom dan maar als de bliksem af! Tyfoons zijn jullie klaar? en actie! Zin in een bijzondere film, heerlijke popcorn en een goede sfeer, dan heeft onze ultieme Cinema vast iets voor jou op het programma staan. Kom vlug af! Hohohoow, er staat weer vanalles te gebeuren! We vieren kerst samen, en dat brengt een hoop gezelligheid met zich mee. Steek maar kerstballen in je boom en verkleed je als 1 van de rendieren van de Kerstman en kom de sneeuw trotseren! 03/12/ /12/ /12/2011 Kleur in en win! Maak hieronder een prachtige tekening en win een gratis activiteit! Als je tekening af is kun je hem uitknippen en meenemen als je komt! Doe je best! Indienen tegen 26 november 2011!

14 De Reclamedame! Speel je mee?! Speciale activiteiten? Wees erbij! Zwemmen! 29 oktober Feestactiviteit 12 november inschrijven = Tyfoonweekend 27 april tot 29 april Peterseliestraat 100, 8000 Brugge Spaghettiavond Tyfoons 31 maart 2011 Bilkske 5, 8000 Brugge Zomerkamp 8 juli 2011 tot 13 juli 2011 Tyfoons! Daguitstap 5 mei Meer info volgt op de site en het volgend boekje!

15 Speelpleinwerking oranje Voor wie Kinderen en jongeren, met en zonder beperking, van 3 jaar tot 15 jaar, of tot hij/zij geen school meer loopt. Waar In Sint-Andries en Sint-Jozef. Wanneer Van maandag tot en met vrijdag in de zomervakantie. Ook in de kerst- en paasvakantie. Uur Van 7.30 uur tot uur. Bijdrage Voor een volledige dag betaal je 5 euro per kind. Voor een halve dag betaal je 2,5 euro per kind. Vanaf het derde kind van eenzelfde gezin betaal je de helft van de prijs. Betaling gebeurt via factuur. Voor meer info: Tel speelplein@oranje.be

16 Kalender OKTOBER 2011 Zaterdag 1 okt ////////////////////////////// Zaterdag 8 okt Activiteit Zaterdag 15 okt ////////////////////////////// Zaterdag 22 okt Activiteit Zaterdag 29 okt Activiteit Zwemmen NOVEMBER 2011 (Herfstvakantie: 31 oktober - 06 november) Zaterdag 5 nov ////////////////////////////// Zaterdag 12 nov Activiteit Feesten! (13u-20u) Zaterdag 19 nov Activiteit Zaterdag 26 nov Activiteit DECEMBER 2011 (Kerstvakantie: 26 december - 8 januari) Zaterdag 3 dec Activiteit (sint) Zaterdag 10 dec Activiteit (cinema) Zaterdag 17 dec Activiteit (kerstfeestje) Zaterdag 24 dec ////////////////////////////// Zaterdag 31 dec ////////////////////////////// WEBSITE (bezoek het snel!) Jeugdatelier Oranje Brugge op Facebook! HOOFDLEIDING CLEO:0484/ KLAAS: 0476/ Jeugdatelierbrugge@gmail.com

JA WADDE. Inhoudstafel. Jeugdatelier Oranje Brugge. Check zeker eens onze website!

JA WADDE. Inhoudstafel.     Jeugdatelier Oranje Brugge. Check zeker eens onze website! JA WADDE Jeugdatelier Oranje Brugge Inhoudstafel Inleidend woordje p. 2 Algemene Info p. 3 Leiding p. 5 Activiteitenschema p. 12 >Tinkies p. 12 >Tingels p. 14 >Tyfoons p. 16 Kleur in en Win! p. 18 Kalender

Nadere informatie

Jeugdatelier Oranje Brugge

Jeugdatelier Oranje Brugge Jeugdatelier Oranje Brugge www.oranjebrugge.be www.facebook.com/jeugdatelier.oranjebrugge Inhoud Woordje vooraf p. 3 Algemene info p. 4 Verhuisd! p. 6 Even voorstellen p. 8 * Hoofdleiding p. 8 * Tinkies

Nadere informatie

Jeugdatelier Oranje Brugge

Jeugdatelier Oranje Brugge Jeugdatelier Oranje Brugge Januari Mei 2017 www.oranjebrugge.be www.facebook.com/jeugdatelier.oranjebrugge Inhoud Inhoud 2 Woordje vooraf 3 De Verhuis! 4 Algemene info 6 Even voorstellen: de leiding! 9

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Jeugdatelier Oranje Brugge. september december

Jeugdatelier Oranje Brugge. september december Jeugdatelier Oranje Brugge september december 2018 www.oranjebrugge.be www.facebook.com/jeugdatelier.oranjebrugge Inhoud Inhoud 2 Woordje vooraf 3 Algemene info 4 Kampinfo 6 Even voorstellen: de leiding!

Nadere informatie

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes.

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes. Maandag 19-11 Puk viert feest. We maken eigen feestmuts. Weten we aan het einde nog de hele zin? Tijdens het Dinsdag 20-11 Samen met de kinderen gaan wij gezellig dansen. Wie is er goed in een feestje

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

December-Januari-Februari 2014-2015

December-Januari-Februari 2014-2015 December-Januari-Februari 2014-2015 GROEPSLEIDING Groepiewoordje De blaadjes zijn ondertussen van de bomen gevallen en de winterjassen komen tevoorschijn. Na een fantastische pannenkoekenslag met weer

Nadere informatie

Jongknapen. Lieve jongkapen

Jongknapen. Lieve jongkapen Jongknapen Lieve jongkapen Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug, JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die iedere zaterdagmiddag naar de KSA kan

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Jeugdatelier Oranje Brugge. Januari mei

Jeugdatelier Oranje Brugge. Januari mei Jeugdatelier Oranje Brugge Januari mei 2017 www.oranjebrugge.be www.facebook.com/jeugdatelier.oranjebrugge Inhoud Inhoud 2 Woordje vooraf 3 Algemene info 4 Kampinfo 7 Even voorstellen: de leiding! 8 DE

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. Speelplein Ondersteboven:

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. Speelplein Ondersteboven: Speelplein Ondersteboven: Speelplein? Wat is dat? Speelplein Ondersteboven is een werking die valt onder Speelplein Guustje. HET speelplein van Geraardsbergen. Op het speelplein doen de kinderen allerlei

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte!

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 begint meer en meer op een echte te lijken! Lange grijze haren worden eraan toegevoegd doordat we de eerder gescheurde

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

SELECTIE VAN TEKSTEN, INCLUSIEF DE OORSPRONKELIJKE TEKST

SELECTIE VAN TEKSTEN, INCLUSIEF DE OORSPRONKELIJKE TEKST SELECTIE VAN TEKSTEN, INCLUSIEF DE OORSPRONKELIJKE TEKST NU: OUD: Sinterklaasje, kom maar binnen Sinterklaasje, kom maar binnen met je Piet, want we zingen allemaal blij een lied. Misschien heeft u wel

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Jeugdatelier Oranje Brugge. januari mei

Jeugdatelier Oranje Brugge. januari mei Jeugdatelier Oranje Brugge januari mei 2019 www.oranjebrugge.be www.facebook.com/jeugdatelier.oranjebrugge Inhoud Inhoud 2 Woordje vooraf 3 Algemene info 4 Kampinfo 6 Even voorstellen: de leiding! 7 HOOFDLEIDING

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

maandlijst December-januari

maandlijst December-januari maandlijst December-januari Algemene informatie Deze zomervakantie gaan we op kamp van 1 t.e.m. 10 augustus naar het landelijke Meeuwen-gruitrode. Het dorpje ligt in de Limburgse Kempen. Hopelijk houden

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nu kijken we weeral vooruit naar het einde van het Snipperjaar en jammer genoeg moeten we melden dat er dit jaar geen Snipperkamp zal zijn in juli!

Nu kijken we weeral vooruit naar het einde van het Snipperjaar en jammer genoeg moeten we melden dat er dit jaar geen Snipperkamp zal zijn in juli! GEEN SNIPPERKAMP, LEES HIERONDER WAAROM Het Snipperweekend zit er weeral op en het was weer een pracht editie! Hopelijk hebben de kindjes ervan genoten! De leiding en kookploeg al vast wel... Nu kijken

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Informatiekrantje Januari Juni 2018 Praktische informatie Wat? Een jeugdbeweging waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen ravotten. We organiseren knotsgekke activiteiten waaraan iedereen kan

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. November December 2014 Zondag 2 November 2014 Klaar voor een mega spel gemaakt door onze nieuwe leiding? Zorg dan dat je er bij bent want wij hebben

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 DECEMBER 11. scougi@scoutsengidsenbeerse.be ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 4 SCOUGI DECEMBER 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! Lieve Sint, Omdat u bijna langskomt hebben wij onze wensen voor de activiteiten van

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober 1 2 Inhoudstafel Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 3 Belangrijke

Nadere informatie

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur.

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur. Evenementenblaadje December, het vriest zo hard dat uw oren erbij van zouden afvallen en u billen zien blauw van het vallen op de gladde stoep. Maar geen nood, de Chiro is daar om u van binnenuit te verwarmen

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Informatiekrantje Januari juni 2017 Praktische informatie Wat? Een jeugdbeweging waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen ravotten. We organiseren knotsgekke activiteiten waaraan iedereen kan

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie Vrijdag 19 Oktober is het Dag van de jeugdbeweging! Toon dat je van KLJ Strijtem bent en trek je pull, T-shirt en sjaaltje van de KLJ aan om naar school

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram,

Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram, Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram, mijn kleine broer Dat is niet van mij mama Dan zegt ze

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Oktober 2016 Voorwoord Dag iedereen, We

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten Eikenhorst Je komt mogelijk binnenkort op Eikenhorst. Daar is alles anders en nieuw vergeleken met waar je nu woont. Om je te laten wennen aan al dat nieuwe,

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Hierbij willen wij (Elisabeth, Sara en Wim) jullie de agenda geven van ons spetterend werkjaar!!

Hierbij willen wij (Elisabeth, Sara en Wim) jullie de agenda geven van ons spetterend werkjaar!! Agenda 2014-2015 Hey + egenstromers!! Hierbij willen wij (Elisabeth, Sara en Wim) jullie de agenda geven van ons spetterend werkjaar!! De bedoeling is dat we minstens een keer per maand samenkomen (maar

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

september oktober - november 2018

september oktober - november 2018 september oktober - november 2018 INLEIDING Liefste Akabé Toetertoe-fans, Met veel plezier heten wij jullie welkom in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI 2011 Inhoud 1. gele lintjes 2. rode lintjes 3. groene lintjes 4. speelplezier 5. knappe foto s 6. periodethema 7. kalender 8. nieuwtjes Beste VNJ-ers en ouders, Voorwoord

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Jongknapen Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Informatiekrantje Januari December 2017 Praktische informatie Wat? Een jeugdbeweging waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen ravotten. We organiseren knotsgekke activiteiten waaraan iedereen

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2019 Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaar is weer voorbij. Dit programmaboekje is voor de maanden Januari t/m Juli 2019. Voordat

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon

Programma zomervakantie 2015. locatie Kameleon Programma zomervakantie 2015 Thema: Camping Kameleon Belangrijk! Bij lekker warm weer, neem dan je zwemspullen mee en misschien gaan we naar zwembad de Houtvaart! Denk verder aan goede schoenen en regenkleding

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

6 dec: Sinterklaas! 13 dec: Vetbollen maken!

6 dec: Sinterklaas! 13 dec: Vetbollen maken! 6 dec: Sinterklaas! De oude lieve Sint heeft laten weten dat hij op 6 december naar Speelplein Don Bosco komt, Schrijf een leuke brief, maak een mooie tekening en wees vooral braaf! We spreken om 14u af

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer!) Illustraties van Alex de Wolf Mmarmer Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos

Nadere informatie

Beste KLJ ers. Jullie leuke KLJ leiding - Bjorn - Brecht - Bram - Chiara - Jordy - Beirre (Bert) - Joren - Leandro - Charlie - Paulien - Kenneth

Beste KLJ ers. Jullie leuke KLJ leiding - Bjorn - Brecht - Bram - Chiara - Jordy - Beirre (Bert) - Joren - Leandro - Charlie - Paulien - Kenneth Beste KLJ ers Aan alle toffe dingen in de wereld komt een einde, ook aan het leuke KLJ jaar. Maar wees niet gedroosd, want de zomer komt eraan en (trommelgeroffel) wij gaan ook dit jaar weer op kamp in

Nadere informatie