Programma Trefpunt Express

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma Trefpunt Express"

Transcriptie

1 Programma Trefpunt Express AUGUSTUS 2019 Voor wie en door wie? Stichting Trefpunt Heiloo biedt vele activiteiten aan. Met de Trefpunt Express kunt u samen met andere mensen op stap. Hoe werkt het? Elke maand is er een nieuw gevarieerd programma. In de auto (met hoge instap) is ruimte voor 4 personen. In overleg kan er een rollator mee. Bij uitstapjes op zaterdag of zondag of s avonds wordt u van huis opgehaald en weer terug gebracht. Kosten Bij elk uitstapje staat vermeld wat de kosten zijn. Eventuele consumpties en lunches/diners zijn voor eigen rekening, tenzij anders vermeld. Bijzonderheden De uitstapjes gaan door met min. 3 personen. Bent u in het bezit van een Museumjaarkaart? Dan krijgt u (waar vermeld) korting. Sponsoren De Trefpunt Express is financieel mede mogelijk gemaakt door: Pius-Stichting Stichting Vrienden Ouderenwerk Heiloo Rabobank Clubkas actie Help Nederland Vooruit van de ING Betaling U betaalt per automatische incassomachtiging. Alleen de uitstapjes waar u aan deelneemt, zullen geïncasseerd worden. Het kan voorkomen dat u zich heeft opgegeven voor een uitstapje dat niet in deze gids staat. Dat betekent dan dat dit uitstapje al voldoende deelnemers heeft. Kunt u niet op eigen gelegenheid naar het Trefpunt toekomen? Inwoners van Heiloo kunnen wij met de Trefpunt Express ophalen en weer thuis brengen. De kosten hiervoor bedragen 3,00 per persoon. Telefoon: (072) Mail: info@trefpuntheiloo.nl Spelregels Uitgelicht Aanmelden kan telefonisch (maandag t/m vrijdag) of via de mail: info@trefpuntheiloo.nl. Kasteel De Haar in Haarzuilens dinsdag 13 augustus Bij annulering binnen 5 werkdagen voor het plaatsvinden van het uitje, wordt de deelnemersbijdrage aan u doorberekend. Deelnemersbijdrage, vertrek- en aankomsttijden zijn onder voorbehoud. versie:

2 Rondvaart in Haarlem We gaan vanaf het water de mooie, historische binnenstad van Haarlem ontdekken. De boot vaart langs vele mooie bezienswaardigheden, waaronder molen De Adriaan, het Teylers hofje en het Frans Hals Museum. Dit uitstapje is mede mogelijk gemaakt door de Postcode Loterij en zal slechts eenmaal aangeboden worden. donderdag 1 augustus vertrek: 12:30 uur retour: eind van de middag Deelname 19,50 p.p. (incl. vervoer vanaf Trefpunt en rondvaart) Extra kosten consumpties Hoogovens museum IJmuiden Het Hoogovens museum toont de geschiedenis van het staalbedrijf in IJmuiden, dat al 100 jaar bestaat! De ontwikkeling van de ijzer- en staalindustrie wordt levend gehouden door het presenteren van objecten, historische documenten, foto s en filmmateriaal. s een rondleiding horen we hier alles over. Het museum is gevestigd in een historisch gebouw, de oude buizengieterij. dinsdag 6 augustus vertrek: 13:00 uur retour: ca. 16:30 uur Deelname 16,00 p.p. (incl. deelname, koffie/thee, vervoer vanaf het Trefpunt) West-Friese Folklore Schagen De optocht, een bonte stoet van in originele West-Friese streekdracht gestoken Schagenezen en gasten, lopend of gezeten op of in boerenwagens, sjeezen en landauers, start om 10:45 uur. Tussen 13:00 uur en 15:00 uur vindt een boerenmaaltijd plaats van 110 Westfriezen in klederdracht rond de kerk op de Markt. Verder zal de gehele Nieuwstraat weer vol staan met een boeken-, curiosa- en creamarkt. Kortom, er is een heleboel te zien en te genieten! donderdag 8 augustus vertrek: 09:15 uur retour: in de loop van de middag Deelname 13,00 p.p. (incl. vervoer vanaf het Trefpunt en deelname) Extra kosten lunch en consumpties Lunch in winkel/lunchroom De Kosterij in Middenbeemster In een prachtig monumentaal pand in hartje Middenbeemster is deze lunchroom gevestigd. Er worden lokale versproducten gebruikt. Bij mooi weer is er een ruim terras. De Kosterij is onderdeel van dagbesteding Breidablick. vrijdag 9 augustus vertrek: 12:00 uur retour: ca. 15:00 uur Deelname 13,00 p.p. (incl. vervoer vanaf het Trefpunt) Extra kosten lunch en consumpties

3 Kasteel De Haar in Haarzuilens Kasteel De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven. De prachtig ingerichte kamers, de vele torens, grachten, poorten en ophaalbruggen en de prachtige kasteeltuinen zijn zeker een bezoek waard. Het kasteel is, in verband met de vele trappen, helaas niet toegankelijk als u slecht ter been bent of een rollator gebruikt. Dit uitstapje is mede mogelijk gemaakt door de Postcode Loterij en zal slechts eenmaal aangeboden worden. donderdag 13 augustus vertrek: 10:00 uur retour: in de loop van de middag Deelname 23,00 p.p. (incl. vervoer vanaf het Trefpunt, deelname) Extra kosten lunch en consumpties Bezoek Agriport Middenmeer Wat gebeurt er allemaal in die indrukwekkende kassen van Agriport langs de A7? U krijgt tijdens een rondleiding een exclusief kijkje in het bedrijfsleven waar op duurzame en milieuvriendelijke wijze de lekkerste paprika s en snoeptomaatjes worden geteeld. Natuurlijk gaan we ook proeven en krijgt u een kopje thee of koffie met wat lekkers aangeboden. vrijdag 16 augustus vertrek: 13:00 uur retour: eind van de middag Deelname 28,00 p.p. (incl. vervoer vanaf het Trefpunt en consumptie) Extra kosten extra consumpties Varen in Weesp met De Vuurlinie Een huisje met een terrasje, op een boot én varen over de Vecht. We starten met een kopje koffie of thee op het terras van café t Helletje aan de Vecht. Vervolgens stappen we in het varend (informatie)huis De Vuurlinie en varen we over de Vecht naar Fort Uitermeer, waar het mogelijk is om een korte wandeling te maken over het terrein. Hierna varen we terug over de Vecht en drinken nog wat op het terras. definitieve datum volgt Deelname Extra kosten vertrek: 10:30 uur retour: in de loop van de middag 30,00 p.p. (incl. haal- en brengservice in Heiloo, rondvaart en tweemaal consumpties) eventuele extra consumpties Zonnetrein Schoorl Stap in de Zonnetrein en ontdek de bossen, heide en duinen van de Schoorlse Duinen. De chauffeur laat u de mooiste plekjes en uitzichten zien. Fijn als u minder goed te been bent, of als u wel de natuur in wilt maar niet zo van wandelen houdt. De Zonnetrein rijdt deels op zonne-energie: een leuke groene bijkomstigheid. Na deze prachtige rit drinken we een kopje koffie of thee in het bezoekerscentrum.

4 Deelname Extra kosten zondag 18 augustus vertrek: 12:00 uur retour: ca. 16:30 uur 26,00 p.p. (incl. deelname, haal- en brengservice Heiloo) consumpties Rijksmuseum Amsterdam We gaan dit prachtige gebouw midden in Amsterdam met een bezoek vereren. U kunt een paar uurtjes ronddwalen en misschien de Nachtwacht of de schilderijen van Johannes Vermeer bekijken. Of de verzameling Delfts Blauw, de poppenhuizen, Aziatische kunst en de vele andere mooie kunstwerken. Dit uitstapje is mede mogelijk gemaakt door de Postcode Loterij en zal slechts eenmaal aangeboden worden. dinsdag 20 augustus vertrek: 12:00 uur retour: eind van de middag Deelname 24,50 p.p. (incl. vervoer vanaf het Trefpunt en entree) Extra kosten consumpties Rondvaart Eilandspolder en oude dorp De Rijp Wij gaan een rondvaart maken in een originele tuindersvlet. Onderweg vertelt de schipper over de rijke historie van de Eilandspolderen van De Rijp. Tevens schenkt hij een lekker kopje koffie of thee met een koekje erbij. definitieve datum volgt vertrek: 13:15 uur retour: in de loop van de middag Deelname 22,00 p.p. (incl. vertrek vanaf het Trefpunt, rondvaart, koffie/thee) Extra kosten eventuele overige consumpties Bezoek aan de zeeverse vismarkt en visje eten in Den Oever We gaan eerst een kijkje nemen op de vismarkt in den Oever. Het aanbod is zeer divers en wordt aangevoerd door de vissersboten, die u in de haven ziet liggen. Daarna gaan we eten in restaurant t Wad. De lekkerste visgerechten komen zo van de visafslag en worden direct verwerkt in het restaurant. Dat is dus bijna rechtstreeks vanuit de Waddenzee of de Noordzee zo op uw bord! zaterdag 24 augustus vertrek: 09:00 uur retour: in de loop van de middag Deelname 21,00 p.p. (incl. haal- en brengservice in Heiloo) Extra kosten eten en consumpties Met de Bosmobiel door het Amsterdamse Bos U wilt graag nog eens het Amsterdamse Bos bezoeken. Zoals vroeger, naar al die plekken waar u graag kwam en waaraan u goede herinneringen heeft. Dat kan nu met de Bosmobiel! Wij maken samen met u een uitgebreide rit door het Amsterdamse Bos. U komt op bekende en onbekende plekken. Onderweg stoppen we voor een kopje koffie met gebak. We rijden in elektrisch aangedreven wagens, die open zijn, maar wel overdekt. Dus voor een spat regen deinzen wij niet terug.

5 Wel is het verstandig iets warms mee te nemen, zoals een extra vest of een plaid, als de middagtemperatuur onder de 20 graden is. Onder de bomen is het vaak een stuk frisser! dinsdag 27 augustus vertrek: 12:00 uur retour: tussen 17:00 en 17:30 uur Deelname 30,00 p.p. (incl. deelname, koffie/thee, gebak en vervoer vanaf het Trefpunt) Met de Bieb Express naar bibliotheek Heiloo De Trefpunt Express gaat iedere laatste woensdag van de maand als Bieb Express naar de bibliotheek in Heiloo. U wordt van huis opgehaald en thuis gebracht. In de bibliotheek kunt u op uw gemak boeken uitzoeken, lenen en terugbrengen. Ook drinken we daar gezamenlijk een kopje koffie of thee, dat u aangeboden wordt door de bibliotheek Heiloo. woensdag 28 augustus vertrek: 10:00 uur retour: eind van de ochtend Deelname 3,00 p.p. (incl. haal- en brengservice Heiloo en koffie/thee) Beeld en Geluid in Hilversum Alleen het bekijken van dit prachtige gebouw aan de buitenkant, met de kleurige glasgevel, is al de moeite waard. Ook binnen is veel te zien. Een schat aan televisiebeelden en radioshows van vroeger is hier aanwezig. Oude programma's als Swiebertje nog eens terugkijken in de Media Lounge, zelf het nieuws presenteren of lekker ronddwalen, het kan allemaal. Dit uitstapje is mede mogelijk gemaakt door de Postcode Loterij en zal slechts eenmaal aangeboden worden. donderdag 29 augustus vertrek: 12:00 uur retour: eind van de middag Deelname 19,50 p.p. (incl. vervoer vanaf het Trefpunt) Extra kosten consumpties Koffiedrinken op vrijdagochtend Op vrijdag even met elkaar een bakkie koffie drinken. De insteek is heel simpel maar het levert zoveel op. De bezoekers van de koffieochtend hebben veel steun aan elkaar. Het is fijn om je verhaal even kwijt te kunnen maar er worden ook veel tips uitgewisseld over leuke activiteiten en handige weetjes in en om huis. De gastvrouwen zorgen voor een warme ontvangst en hebben altijd wel een leuk gespreksonderwerp. Mocht er iemand een hulpvraag hebben of ergens mee zitten, dan is de drempel laag om dit te bespreken met elkaar of met de cliëntondersteuner. Karin van Polen en/of Wanda Vasbinder van Stichting Trefpunt Heiloo sluiten vaak even aan, het is fijn dat je bij een vertrouwd gezicht terecht kunt. Dag/tijd vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur Locatie het Trefpunt Deelname gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

6

7

8

Programma Trefpunt Express

Programma Trefpunt Express Programma Trefpunt Express MEI 2019 Voor wie en door wie? Stichting Trefpunt Heiloo biedt vele activiteiten aan. Met de Trefpunt Express kunt u samen met andere mensen op stap. Hoe werkt het? Elke maand

Nadere informatie

Programma Trefpunt Express

Programma Trefpunt Express Programma Trefpunt Express FEBRUARI 2019 Voor wie en door wie? Stichting Trefpunt Heiloo biedt vele activiteiten aan. Met de Trefpunt Express kunt u samen met andere mensen op stap. Hoe werkt het? Elke

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Programma Trefpunt Express

Programma Trefpunt Express Programma Trefpunt Express Oktober 2018 Voor wie en door wie? Stichting Trefpunt Heiloo biedt vele activiteiten aan. Met de Trefpunt Express kunt u samen met andere mensen op stap. Hoe werkt het? Elke

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI 2018 Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI is de zomermaand of rozenmaand, genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter. In juni zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam Eens in de vijf jaar is het tijd voor Sail Amsterdam. Tientallen tallships en honderden andere zeilschepen zijn dan in Amsterdam te gast voor een van de grootste nautische zeilspektakels.

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Januari 2017 Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! De Tom-bus biedt ouderen begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor zelfstandig

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015 Programma 14 september - 31 oktober 2015 WELKOM BIJ DE BoodschappenPlusBus! Hoewel het nog zomer op de kalender is, komt de herfst ook dichterbij.

Nadere informatie

Activiteitenkalender mei 2018

Activiteitenkalender mei 2018 Activiteitenkalender mei 2018 Tijdstip Activiteit Locatie Kosten 10.00-12.00 uur Creatieve club AB-ruimte, 1e verdiep. dinsdag 1 mei 2018 woensdag 2 mei 2018 donderdag 3 mei 2018 10.00 uur Bloembollenboemel

Nadere informatie

Programma Februari 2017

Programma Februari 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Februari 2017 Opgeven vanaf dinsdag 24 en 25 januari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Mauritshuis Den Haag SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01

Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01 Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Welkom in Emma Programma Oktober

Welkom in Emma Programma Oktober Welkom in Emma Programma Oktober Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij bepaalde activiteiten is het noodzakelijk

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

Programma Trefpunt Express

Programma Trefpunt Express Programma Trefpunt Express september december 2017 Voor wie en door wie? Stichting Welzijn Heiloo biedt dagelijks activiteiten aan. Met de Trefpunt Express kunt u samen met andere mensen op stap. Hoe werkt

Nadere informatie

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren Nieuwsblad BoodschappenPlusBus Oktober, november, december 2018 Senioren 1 2 Dank u voor uw interesse in de BoodschappenPlusBus. WAT IS DE BOODSCHAPPENPLUSBUS? Het doel van de BoodschappenPlusBus is het

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 12 december 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 28 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort

BoodschappenPlusBus Amersfoort BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 16 september - 31 oktober 2013 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! De zomer loopt helaas al op een einde, maar in dit nieuwe maandprogramma treft u nog leuke

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

Het team: Onze vrijwilligers:

Het team: Onze vrijwilligers: Het team: Margo Lokhorst Chris van Wijk Diny Kraay Koos Pronk Joop Richaers Jetty van der Graaf Onze vrijwilligers: Roos v/d Kruk Els de Bruijn Anneke Breemer Lida Nadorp Padma Bindraban ZOMERSCHOOL VOOR

Nadere informatie

Half augustus komt onze programmagids 2019/2020 uit, vol met nieuwe activiteiten. Hij wordt huis-aan-huis verspreidt.

Half augustus komt onze programmagids 2019/2020 uit, vol met nieuwe activiteiten. Hij wordt huis-aan-huis verspreidt. juli en augustus 2019 Meer informatie over onze activiteiten in onze jaargids 2018-2019 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Programma maart en april 2019

Programma maart en april 2019 2e jaargang nr. 1 Programma maart en april 2019 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 18 februari tussen 10-12 uur voor maart. Vanaf maandag 18 maart tussen 10-12 uur voor april. maandag en

Nadere informatie

VEEL PLEZIER EN EEN FIJNE REIS!!

VEEL PLEZIER EN EEN FIJNE REIS!! Programma februari en maart 2015 De vrijwilligers die werken voor de BoodschappenPlusBus bieden alle 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld de komende twee maanden weer een nieuw programma aan voor

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf De Gantel

Rondvaartbedrijf De Gantel Rondvaartbedrijf De Gantel Herckenrathstraat 28 2681 DG Monster Telefoonnummer: 0174-28 03 35 email: gantel@solcon.nl website: www.rondvaartbedrijfdegantel.nl Geachte mijnheer/mevrouw, Hierbij ontvangt

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 4 april 2016 Aanmelden In verband met Pasen kunt u deze keer aanmelden vanaf dinsdag 29 maart (voor uitjes/boodschappenritten) én op alle werkdagen

Nadere informatie

Zie ook Programmaboekje voor de maand:

Zie ook  Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

Activiteitenkalender oktober 2018

Activiteitenkalender oktober 2018 Activiteitenkalender oktober 2018 Tijdstip Activiteit Locatie Kosten maandag 1 oktober 2018 10.30 uur Weekopening Restaurant dinsdag 2 oktober 2018 10.00 uur Broekerveiling in Broek op Langedijk Zuiderheidebus

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd.

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART 2018 Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. Nog een maandje en dan is het al weer Pasen! Maar voor het zover is hebben we nog een paar leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork.

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Programma voor het na-larenstein weekend in vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Wij, Maarten en Roland, hebben dit programma samengesteld op basis van een aantal bezienswaardigheden die

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Mei 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. April, mei, juni Senioren

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. April, mei, juni Senioren Nieuwsblad BoodschappenPlusBus April, mei, juni 2018 Senioren 1 Dank u voor uw interesse in de BoodschappenPlusBus. WAT IS DE BOODSCHAPPENPLUSBUS? Het doel van de BoodschappenPlusBus is het voorkomen en

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Programma 1 februari - 16 maart 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het nieuwe jaar ligt voor ons; namens alle vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015 PROGRAMMA Juli 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 23 juni 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor maart en april is mogelijk. vanaf 01 Maart per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor maart en april is mogelijk. vanaf 01 Maart per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor maart en april is mogelijk vanaf 01 Maart 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail:

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Excursieclub 50+ programma 2016. Met elkaar op stap: een dag vakantie!

Excursieclub 50+ programma 2016. Met elkaar op stap: een dag vakantie! Excursieclub 50+ programma 2016 Met elkaar op stap: een dag vakantie! Met onze vrijwilligers kunt u deze zomer 7 keer mee op excursie. Met maximaal 20 personen maken we leuke trips. We reizen met openbaar

Nadere informatie

Het jaar 2013. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige

Het jaar 2013. 81 x boodschappen 114 x uitjes 968 x recreatie 70 x medisch 25 x overige Het jaar 2013 Het jaar 2014 is alweer een maand oud. Dat wil ook zeggen dat de BoodschappenPlusBus bijna een jaar operationeel is. In 2013 hebben wij met de BpB verschillende soorten ritten uitgevoerd.

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma oktober 2017 Thema: Dieren Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier

Nadere informatie

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk Uitstapjes 2015 van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis Uitstapjes 2015 Van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis in de Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Nadere informatie

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 De Klup organiseert van 20 t/m 24 augustus 2018 de jaarlijkse Vakantie-Dag-Activiteiten (VDA) voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deelname aan de VDA hoef

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Activiteitenkalender juni 2018

Activiteitenkalender juni 2018 Activiteitenkalender juni 2018 vrijdag 1 juni 2018 Tijdstip Activiteit Locatie Kosten 10.00 uur Rondvaart Biesbosch Zuiderheidebus 24,50 incl. varen 14.00 uur Schildersclub AB-ruimte, 1e verdiep. zondag

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2016 Rode Kruis Hof van Twente 2 Voorwoord en informatie Voor het 4 e achtereenvolgende jaar hebben we opnieuw een programma kunnen samenstellen met reizen voor elk wat wils. Hieronder zijn

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad Niets is wat het lijkt Vrijdag 22 & zaterdag 23 juni 2018 Hoofdfoto M.C. Escher s Dag en Nacht the M.C. Escher Company B.V. All rights reserved. www.mcescher.com

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N SEPTEMBER DECEMBER 2017 HET BESTUUR VAN ANDERS OUDER WORDEN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE

Nadere informatie

Musea op Tiengemeten

Musea op Tiengemeten Overzicht arrangementen: MAANDAG GESLOTEN 1. Dagje Tiengemeten basic. 8,-- 2. Dagje Tiengemeten basic +. 10,50 3. Dagje musea Tiengemeten. 14,-- 4. Nostalgische dagje uit Tiengemeten 38,20 5. Schoolreisje

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Arrangementenlijst 2016 Kaasmuseum

Arrangementenlijst 2016 Kaasmuseum Arrangementenlijst 2016 Kaasmuseum In het kaasmuseum Bodegraven komt u aan de hand van honderden voorwerpen, foto's en oude documenten alles te weten over het maken van boerenkaas. In films wordt een levensecht

Nadere informatie