feets your individuality

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "feets your individuality"

Transcriptie

1

2

3

4 It feets your individuality

5 OPTIMALE PRESTATIES. Voor professionals die in de meest veeleisende omgevingen werken, is de CLOG het ideale schoeisel. De antistatische CLOG is gemaakt van Steri-Tech, een hoogwaardig polymeer dat in de autoclaaf kan worden gesteriliseerd, hetgeen garant staat voor optimale hygiëne. In combinatie met het comfort dat het schokdempingsysteem biedt, haal je het einde van de dag in perfecte conditie. Bovendien is de klomp in 12 verschillende kleuren verkrijgbaar die volledig aansluiten bij jouw stijl.

6 !"'.//"0 #$%&'()*(+(*%,-("#

7

8 Ideaal voor: Ziekenhuizen en andere zorginstellingen Bedrijven gespecialiseerd in cosmetica/verzorgingsproducten Farmaceutische industrie Schoonmaakbedrijven Voedingsindustrie Cateraars Specificaties: * Steriliseerbaar: de CLOG is ontwikkeld! voor professionals die werkzaam zijn in omgevingen waarin de hoogste eisen worden gesteld aan hygiî ne. De klomp is gemaakt van Steri Tech?, een hoogwaardig polymeer dat ervoor zorgt dat de klomp en de inlegzool in de autoclaaf kunnen worden gesteriliseerd tot een temperatuur van 134 C. Schokdemping: De inlegzool is ontwikkeld om de meest veeleisende professionals optimaal comfort te bieden. De innovatieve geometrische vormgeving van de inlegzool zorgt ervoor dat schokken worden geabsorbeerd, minuscuul letsel van pezen, botten en gewrichten wordt voorkomen en het gevoel van vermoeide benen afneemt. ** * MN,)')(/"'()'*/',%"$9-,,.'5$&*/)'4/0"/&(-(0//&*'/)'6,)',--//)'()'*/'5,03,98()/'5$&*/)'4/5,00/)'"$"'OPQR:''''''''MMS/-*"',--//)'+$$&'RJFS''K<;:

9 BESCHERMING BOVENVOET Voorkomt dat vocht in de klomp loopt. STERILISEERBAAR De Clog en de inlegzool zijn gemaakt van Steri-Tech- TM, een hoogwaardig polymeer, zodat de klomp in een autoclaaf tot 134ºC kan worden gesteriliseerd. SCHOKDEMPING Vermindert minuscule afwijkingen in pezen, botten en gewrichten, waardoor het gevoel van vermoeide benen afneemt. VENTILEREND Regelt de temperatuur en vochtigheid van de voet. ANTISLIP Profiel beperkt het risico van uitglijden. ANTISTATISCH Bevordert de afvoer en neutralisatie van statische elektriciteit.

10 ab!<kn< CLOG 01 CLOG 02 CLOG 03 CLOG CLOG F&,)B/'^'](" C-,%5'^'](" "#$%&!'!1,23!45)& ]("'^'H,&()/A-,%5' ]("'^'C-,%5 CLOG 05 "#$%&!'!-.,/0& ]("'^'F&,)B/ CLOG 06 ]("'^'S&$/) CLOG 07 ]("'^'H(**/)'A-,%5 CLOG 08 ]("'^'J(98"A-,%5 CLOG 09 "#$%&!'!()*#+$, ]("'^'_%980(, CLOG 10 ]("'^'](" CLOG 11 `5,&"'^'`5,&"! CLOG 17 ]("'^'L$$* * * * * CLOG 13 >&,)02,&,)"'^'_%980(, CLOG 14 CLOG 15 CLOG 16 >&,)02,&,)"'^'F&,)B/ >&,)02,&,)"'^'S//- >&,)02,&,)"'^'C-,%5 CLOG ESD 01 CLOG ESD 02 ](" `5,&" * C/098(6A,&/'3,"/)T'UVWUXY'UXWUZY'UZWU[Y'U[WU\Y'U\WOPY'ODWOEY'OUWOOY'OVWOXY'OZWO[: N,)')(/"'()'*/',%"$9-,,.'5$&*/)'4/0"/&(-(0//&*'/)'6,)',--//)'()'*/'5,03,98()/'5$&*/)'4/5,00/)'"$"'OPQR:

11 VEILIGHEID BIJ ELKE STAP. Professioneel schoeisel op het werk is essentieel om onaangename verassingen te voorkomen. Daarom is de NUBE ontworpen om jou de zekerheid te geven van optimale anti-slip prestaties. De speciale Evergrip TM rubberen zool zorgt ervoor dat je de schoen kunt gebruiken op elke ondergrond. De innovatieve openingen aan de bovenkant van de schoen kunnen, wanneer nodig, opgevuld worden met een rubberen plug zodat er extra bescherming is tegen gemorste vloeistoffen. NUBE, een grote stap vooruit, ook op gebied van comfort.

12 It feets your individuality

13

14 Ideaal voor: Ziekenhuizen en andere zorginstellingen Bedrijven gespecialiseerd in cosmetica/verzorgingsproducten Farmaceutische industrie Schoonmaakbedrijven Voedingsindustrie Cateraars Specificaties:! T V:Dit schoeisel is getest en goedgekeurd door het T V instituut in Duitsland, op gebied van anti slip en antistatische eigenschappen. Evergrip?: Het speciale profiel en het materiaal dat werd gebruikt bij de productie van het rubberen gedeelte van de zool bieden een uitstekende grip met de ondergrond zodat het slipgevaar geminimaliseerd wordt. (SRC ñ Slipbestendig)

15 SUPERLICHT Deze schoen is gemaakt van Everlite TM, een materiaal dat niet alleen uitermate comfortabel maar ook bijzonder licht is. BESCHERMING Biedt je de keuze tussen extra ventilatie of extra bescherming tegen het binnendringen van vloeistoffen in het schoeisel. ANTISTATISCH Bevordert de afvoer en neutralisatie van opgebouwde statische elektriciteit.. ADEMEND Reguleert de temperatuur en vochtigheid van de voet. EVERGRIP TM Het speciale profiel en het materiaal dat werd gebruikt bij de productie van het rubberen gedeelte van de zool bieden een uitstekende grip met de ondergrond zodat het slipgevaar geminimaliseerd wordt. (SRC Slipbestendig) SCHOKDEMPING Het schoeisel is gemaakt van Everlite, een zeer flexibel materiaal dat de schokken van het lopen opvangt.

16 ab!<kn< * * NUBE 01 H,&()/A-,%5 NUBE 02 J(98"'C-,%5 NUBE 03 NUBE 04 L$c/' ](" NUBE 05 S&$/) NUBE 06 `5,&" C/098(6A,&/'3,"/)T'UVY'UXY'UZY'U[Y'U\Y'OPY'ODY'OEY'OUY'OOY'OVY'OX: C/098(6A,&/'3,"/)T'UVY'UXY'UZY'U[Y'U\Y'OPY'OD: *

17 ZO LICHT ALS EEn VEERTJE. Ware bewegingsvrijheid begint met het lichte gewicht en de beweeglijkheid die EVERLITE je kan bieden. Het gesloten hiel model voor een extra goede pasvorm is gemaakt van Everlite TM, een materiaal dat niet alleen superlicht en sterk, maar ook uitermate comfortabel is. Deze schoen is voorzien van een antistatische inlegzool voor extra veiligheid. Met EVERLITE kunt u nog efficiënter te werk gaan bij alles wat je doet.

18 !"'.//"0 #$%&'()*(+(*%,-("#

19

20 Ideaal voor: Ziekenhuizen en andere zorginstellingen Bedrijven gespecialiseerd in cosmetica/verzorgingsproducten Farmaceutische industrie Schoonmaakbedrijven Voedingsindustrie Cateraars Specificaties:! Superlicht: deze schoen is gemaakt van Everliteô,, een hoogwaardig materiaal dat zeer sterk en ontzettend licht is. Ervaar het lichte gewicht van de EVERLITE: alsof u op wolken loopt. Gesloten hiel: EVERLITE is ontwikkeld om professionals veiliger en gemakkelijker te laten bewegen. Een van de bijzonderste eigenschappen van deze schoen is de gesloten hielvorm, die extra veiligheid biedt. Dit biedt de professional aanvullende ondersteuning op momenten dat extra beweeglijkheid vereist is. * ** M'S/-*"')(/"'+$$&'*/'K1KLJ!>K'R-$0/*:'''''''MMS/-*"',--//)'+$$&'K1KLJ!>K'R-$0/*:'''

21 BESCHERMING BOVENVOET Voorkomt dat vocht in de klomp loopt. SUPERLICHT Deze schoen is gemaakt van Everlite TM, een materiaal dat niet alleen uitermate comfortabel maar ook bijzonder licht is. GESLOTEN HIEL Aanvullende ondersteuning voor de momenten waarop extra beweeglijkheid vereist is. VERWIJDERBARE INLEGZOOL Flexibel, ademend en wasbaar in de wasmachine tot 50 C. ANTISLIP Profiel beperkt het risico van uitglijden. SCHOKDEMPING Het schoeisel is gemaakt van Everlite TM, een zeer flexibel materiaal dat de schokken van het lopen opvangt. ANTISTATISCH Bevordert de afvoer en neutralisatie van statische elektriciteit.

22 ab!<kn< EVERLITE 01 C-,%5 EVERLITE 02 H,&()/A-,%5 EVERLITE 03 ]("' EVERLITE 04 `5,&" EVERLITE 05 F&,)B/ EVERLITE 06 G,,&0 EVERLITE 07 _%980(,' EVERLITE 08 S&$/) EVERLITE 09 ](" * EVERLITE 10 * `5,&" * ],"/&*(98": C/098(6A,&/'3,"/)T'UVY'UXY'UZY'U[Y'U\Y'OPY'ODY'OEY'OUY'OOY'OVY'OXY'OZ:

23 WERK In STIJL. Professionals die houden van stijl, verfijning en comfort zullen weg zijn van MOC, de eerste mocassin ter wereld die in de autoclaaf kan worden gereinigd. De MOC is voorzien van antistatische en antislipmaterialen alsmede een gesloten hiel en een verwijderbare inlegzool. De MOC is ook ontworpen voor professionals die optimale hygiëne en veiligheid en maximaal comfort verlangen. Nu kun je geheel in uw eigen stijl naar het werk komen.

24 !"'.//"0 #$%&'()*(+(*%,-("#

25

26 Ideaal voor: Ziekenhuizen en andere zorginstellingen Bedrijven gespecialiseerd in cosmetica/verzorgingsproducten Farmaceutische industrie Schoonmaakbedrijven Voedingsindustrie Cateraars Specificaties: * Steriliseerbaar: de MOC is ontwikkeld! voor professionals die werkzaam zijn in omgevingen waarin de hoogste eisen worden gesteld aan hygiî ne. De schoen is gemaakt van Steri Tech?, een hoogwaardig polymeer dat ervoor zorgt dat de schoen in de autoclaaf kan worden gesteriliseerd tot 134 C (alleen de schoen, niet de inlegzool). Coolmax Æ inlegzool: de Coolmax g inlegzool is gemaakt van materiaal dat vocht weghoudt bij de voet. Tegelijkertijd bevordert de structuur ervan de luchtcirculatie die nodig is om vocht continu te laten opdrogen, zodat de voeten in de mocassin koel en droog blijven. ** * M'I--//)'*/'098$/)7')(/"'*/'()-/4c$$-:'''MM'I--//)'*/',)"(0","(098/'6-/%&/):

27 STERILISEERBAAR Deze schoen is gemaakt van Steri Tech?, een hoogwaardig polymeer, zodat de schoen in een autoclaaf tot 134C kan worden gesteriliseerd. GESLOTEN HIEL Aanvullende ondersteuning voor de momenten waarop extra beweeglijkheid vereist is. COOLMAXÆ TECHNOLOGIE De Coolmax Æ inlegzool bevordert de luchtcirculatie die nodig is om vocht continu te laten opdrogen. ANTISTATISCH Bevordert de afvoer en neutralisatie van statische elektriciteit. ANTISLIP Profiel beperkt het risico van uitglijden.

28 JI;h MOC Lady 01 S//- MOC Lady 02 H,&()/A-,%5 MOC Lady 03 _%980(,' MOC Lady 04 C-,%5 MOC Lady 05 S&$/) MOC Lady 06 ](" C/098(6A,&/'3,"/)T'UXY'UZY'U[Y'U\Y'OP7'OD HIb MOC Man 01 R,3/- MOC Man 02 C&%() MOC Man 03 H,&()/A-,%5' MOC Man C-,%5 MOC Man 05 S&$/) MOC Man 06 ](" I)"(0","(098/'6-/%&/): C/098(6A,&/'3,"/)T'OPY'ODY'OEY'OUY'OOY'OVY'OX:

29 PROFESSIOnELE SnEAKER. Door zijn dynamische vormgeving en een unieke curve wordt je het lopen gemakkelijker gemaakt. Daardoor is de NEXO ideaal voor iedereen die werkzaamheden verricht waarvoor snelheid en beweeglijkheid vereist zijn. Voor de nodige hygiëne is de schoen gemaakt van Steri-Tech TM, een hoogwaardig polymeer dat ervoor zorgt dat de schoen in een autoclaaf kan worden gesteriliseerd. NEXO beschikt bovendien over een extra antislipprofiel, een gesloten hiel voor aanvullende ondersteuning en schokdempingtechniek. Met NEXO houdt je de vaart erin zonder dat dit ten koste gaat van een stijlvolle uitstraling.

30 !"'.//"0 #$%&'()*(+(*%,-("#

31

32 Ideaal voor: Ziekenhuizen en andere zorginstellingen Bedrijven gespecialiseerd in cosmetica/verzorgingsproducten Farmaceutische industrie Schoonmaakbedrijven Voedingsindustrie Cateraars Specificaties:! Antislip: de geometrische vormgeving van het profiel zorgt voor een betere grip op de ondergrond, hetgeen het risico van uitglijden beperkt; NEXO is daarmee de perfecte schoen voor dynamische professionals. Gesloten hiel: NEXO is ontwikkeld om professionals veiliger en gemakkelijker te laten bewegen. Een van de bijzonderste eigenschappen van deze schoen is dat deze extra veiligheid biedt dankzij de gesloten hielvorm. Dit biedt de professional aanvullende ondersteuning op momenten dat extra beweeglijkheid vereist is. * M'I--//)',)"(0","(098/'6-/%&/):

33 STERILISEERBAAR Deze schoen is gemaakt van Steri-Tech, een hoogwaardig polymeer, zodat de schoen in een autoclaaf tot 134ºC kan worden gesteriliseerd. GESLOTEN HIEL Aanvullende ondersteuning voor de momenten waarop extra beweeglijkheid vereist is. SCHOKDEMPING Vermindert minuscule afwijkingen in pezen, botten en gewrichten, waardoor het gevoel van vermoeide benen afneemt. ANTISLIP Profiel beperkt het risico van uitglijden. ANTISTATISCH Bevordert de afvoer en neutralisatie van statische elektriciteit.

34 ab!<kn< * * * NEXO 01 ]("'^'L$$* NEXO 02 ]("'^'H,&()/A-,%5' NEXO 03 ]("'^'S//- NEXO 04 ]("'^'G,,&0 NEXO 01 ]("'^'S&$/) NEXO 02 ]("'^'C-,%5 NEXO 03 ]("'^'](" NEXO 04 `5,&"'^'`5,&" I)"(0","(098/'6-/%&/): C/098(6A,&/'3,"/)T'UVY'UXY'UZY'U[Y'U\Y'OPY'ODY'OEY'OUY'OOY'OVY'OX: C/098(6A,&/'3,"/)T'UVY'UXY'UZY'U[Y'U\Y'OPY'OD: *

35 ACCESSOIRES Een accessoire is meer dan een aanvulling. Het kan een bestaand product veranderen in iets unieks, en kan een belangrijk verschil maken in comfort, uitstraling en doelmatigheid. Daardoor maken de WOCK accessoires elk model persoonlijk.

36 IRRK<<F!LK< e(/-a,)*' ;/' RJFS' 8(/-A,)*' A(/*"' 3//&' 9$3.$&"' /)' $)*/&0"/%)()4',,)' */' 8(/-7' 8(/&*$$&' A-(B."' */' +$/"'0"/+(4'$2'ci)'2-,,"0:'N(/0'B/'.,+$&(/"/'6-/%&' j'$.'"5//',-0'b/'+,)',.5(00/-/)'8$%*"'j'/)'4//.' B/'RJFS'//)'2/&0$$)-(B6/'%("0"&,-()4: <"/&(=>/98?'!bJKS`FFJ * ;/'/d9-%0(/+/'<"/&(="/98?'c$$-'8//."'//)''02/9(,-/' +$&3' 3/"' */32()40#0"//3' *(/',.5(B6()4/)' /)' 6-,98"/)'()'*/'2/c/)7'A$""/)'/)'4/5&(98"/)'*$/"' +$$&6$3"7' /+/),-0' 8/"' 4/+$/-' +,)' +/&3$/(*/' A/)/): * I+,(-,A-/'()'0/+/&,-'9$-$%&0:

37 ],-60$."?'!bJKS`FFJ' ;("' (0' //)' 02/9(,-/' c$$-' 4/2&$*%9//&*' 3/"' -(98"4/5(98"' 2$-#3//&' /)' 6%&67' //)' c,98"' /)' veerkrachtig product. Bekleed met microfiber c$*,"'b(b',--/'9$3.$&"'%("'*/'rjfs'8,,-": IRRK<<F!LK< back'!bjks`ffj ;/' back' ()-/4c$$-' (0' 4/2&$*%9//&*' +,)' //)' -(98"4/5(98"' /)' %("/&3,"/' 9$3.$&",A/-' 3,"/&(,,-:';/'+/)"(-,"(/'4,,"B/0'()'*/'()-/4c$$-' c$&4/)' +$$&' -%98"9(&9%-,"(/' *(/' )$*(4' (0' $3' +$98"'9$)"()%'"/'-,"/)'$2*&$4/):

38 IRRK<<F!LK< <"/&(=>/98?'!bJKS`FFJ ;/' <"/&(="/98?' c$$-' (0' +/&5(B*/&A,,&7' 5,0A,,&7' anatomisch gevormd, flexibel en ademend. IRRK<<F!LK< R$$-3,d g '!bjks`ffj' ;/' R$$-3,d g ' ()-/4c$$-' (0' 4/2&$*%9//&*' ()' 3,"/&(,,-' *,"' +$98"' 5/48$%*"' +,)' */' +$/":' ;/' 0"&%9"%%&'+,)'*/'c$$-'A/+$&*/&"'*/'-%98"9(&9%-,"(/' *(/')$*(4'(0'+$$&'9$)"()%'*&$4()4'5,"'&/0%-"//&"'()' 6$/-/'/)'*&$4/'+$/"/)'()'*/'3$9,00():

39 IRRK<<F!LK< <"/&(=>/98?'!bJKS`FFJ * ;/'/d9-%0(/+/'<"/&(="/98?'c$$-'8//."'//)''02/9(,-/' +$&3' 3/"' */32()40#0"//3' 5/-6/',.5(B6()4/)' /)' 6-,98"/)' ()' */' 2/c/)7' A$""/)' /)' 4/5&(98"/)' *$/"' +$$&6$3/):' K+/),-0' 8/"' 4/+$/-' +,)' +/&3$/(*/' A/)/) ],-60$."?'!bJKS`FFJ ],-60$."?' ()-/4c$$-' (0' //)' 02/9(,-/' c$$-' 4/2&$*%9//&*' 3/"' -(98"4/5(98"' 2$-#3//&' /)' 6%&67' //)' c,98"' /)' +//&6&,98"(4' 3,"/&(,,-:' Bekleed met microfiber zodat jij alle comfort uit */'RJFS'8,,-": * I+,(-,A-/'()'0/+/&,-'9$-$%&0:

40 SPECIFICATIES WOCK maakt gebruikt van termen en namen die voor de meeste mensen niet bekend zijn. Daarom heeft WOCK deze uitdrukkingen voor jou op een rijtje gezet.

41 GLOSSARY Ademend Regelt de temperatuur en vochtigheid van de voet. Afvoerkanaaltjes Hierdoor loopt het water weg van de voet, zodat deze droog blijft en het gemakkelijker wordt om op natte oppervlakken te lopen. Antislip Profiel beperkt het risico van uitglijden. Antistatisch Bevordert de afvoer en neutralisatie van opgebouwde statische elektriciteit. Bescherming bovenkant Voorkomt dat vocht in de klomp loopt. Bescherming tegen gemorste vloeistoffen Biedt de keuze tussen extra ventilatie of maximale bescherming welke het binnendringen van vloeistoffen voorkomt. CE Technisch bestand van zelfcertificering op basis van richtlijn 89/696/CEE. Citroengeur Het schoeisel heeft een fris en zacht luchtje, met een citroengeur die het schoeisel verfrist. Coolmax Technologie De Coolmax-inlegzool bevordert de luchtcirculatie die nodig is om vocht continu te laten opdrogen, wat resulteert in droge voeten. EN ISO : 2011 Persoonlijke beschermingsmiddelen - Beproevingsmethoden voor schoeisel. EN ISO : 2012 Persoonlijke beschermingsmiddelen Werkschoeisel, klasse II. EN ISO : 2012 ( ) Antistatische inlegzool. EN ISO : 2012 (6.2.4) Energie absorptie bij hiel. EN ISO : 2012 (5.3.3) SRC - Slipbestendig ESD Leidt elektrostatische energie tijdens het gebruik weg om ongewenste ontlading te voorkomen. Voldoet aan de eisen van norm IEC ** Evergrip Het speciale profiel en het materiaal dat werd gebruikt bij de productie van het rubberen gedeelte van de zool bieden een uitstekende grip met de ondergrond zodat het slipgevaar geminimaliseerd wordt. (SRC Slipbestendig) Gesloten hiel Dit biedt de professional aanvullende ondersteuning op momenten dat extra bewegelijkheid vereist is. Portuguese shoes Schoeisel 100% ontwikkeld en vervaardigd in Portugal.

42 GLOSSARY SATRA TM 144:2011 Frictie (slipvastheid) van schoeisel en vloermateriaal. Schokdemping (1) Het schoeisel is gemaakt van hoogwaardig flexibel materiaal dat de klap tijdens het lopen opvangt. Schokdemping (2) Vermindert minuscule afwijkingen in pezen, botten en gewrichten, waardoor het gevoel van vermoeide benen afneemt. Steriliseerbaar Gemaakt van Steri-Tech, een hoogwaardig polymeer, zodat de klomp in een autoclaaf tot 134 C kan worden gesteriliseerd. Super licht Deze schoen is gemaakt van Everlite, een materiaal dat niet alleen uitermate comfortabel, maar ook bijzonder licht is. Verhoogde hak De verhoogde hak zorgt voor een betere lichaamshouding, zodat het gevoel van vermoeide benen afneemt. Verwijderbaar Bandje Een verwijderbaar bandje biedt extra comfort en ondersteuning voor de hiel, zodat de klomp goed blijft zitten. Verwijderbare inlegzool Anatomisch verwijderbare inlegzool, flexibel en ademend. Waterdicht Volledig waterdichte schoen die de voet beschermd tegen vocht van buitenaf. Wasbaar Het schoeisel is machinaal wasbaar. TÜV Dit schoeisel is getest en goedgekeurd door het TÜV instituut in Duitsland, voor antislip en antistatische eigenschappen. Uniseks Stijl ontwikkeld voor zowel dames als heren. Veerkrachtig Keert terug in de oorspronkelijke vorm, zelfs na vele uren gebruik.

43

44 OnZE ROOTS

45 OVER ]FRN g '+/&+,,&*(4"'G&$./00($)//-'098$/(0/-'/)'(0'/(4/)*$3'+,)'G&$9,-p,*$'<:I:7'//)'G$&"%4//0'A/*&(B.'*,"' *$$&3(**/-'+,)'$)"5/&2'/)'6-/%&'*/'B%(0"/'5/4'8//."'4/+$)*/)'A())/)'*/'A/&$/20098$/)/)'0/9"$&: >/4/)5$$&*(4'(0'G&$9,-p,*$'<:I:'qq)'+,)'*/'4&$$"0"/'2&$*%9/)"/)'+,)'9$32$)/)"/)'()'+$$&4/+$&3*'098$/(0/-' ()' K%&$2,7' 3/"' 3//&' *,)' OP' B,,&' /&+,&()4:' ;/' ())$+,"(/+/' /)' "/98)(098/' /(4/)098,22/)' +,)' 8/"' 2&$*%9"' A/2,,-*/)'*/'6$/&0'+,)'*("'098$/(0/-:'1,)*,,4'*/'*,4'+/&6$$2"'_$&'K+/&7']FRN g 'J/3$)'f/--#'3//&'*,)'X' 3(-B$/)'2,,&'c$-/)'/)'098$/(0/-'$2'B,,&A,0(0'$+/&,-'"/&'5/&/-*: S O JO O DA MADEIRA

46 G&$*%9"(/'a)("0 2 ]/&6)/3/&0 250 N-,)"/) G&$*%9"(/'>/98)(/6/) 10 H,"/&(,-/) 25+ f,,&-(b60/'g&$*%9"(/'k2,&/)l 6 millions Kd2$&"0 50% PORTO

47 WAT WE DOEN

48 GESCHIEDENIS SUCCES KOMT VOORT UIT PASSIE EN HEEL, HEEL, HEEEEEL HARD WERKEN Oprichting van Procalçado, begonnen met het ontwikkelen en verkopen van zolen onder de merknaam For Ever. Procalçado wordt Portugese marktleider in componenten voor schoeisel. Oprichting van de 1ste productie unit. Aankoop van de 2de productie unit, Probol. Procalçado en Probol verkopen vanaf nu direct aan consumenten onder het merk For Ever. Aankoop van apparatuur voor het inspuiten van TPU zolen. Aankoop van apparatuur voor het inspuiten van TPU zolen. GAPI prijs voor technische innovatie in de categorie: Innovatieve materialen en Componenten. Het verkrijgen van het certificaat voor de kwaliteit van ondernemerschap en de GAPI prijs in de categorie innovatieve materialen en componenten. Ontwikkeling van WOCK producten gebaseerd op het concept van gemodeleerd schoeisel. GAPI prijs in de categorie: Innovatieve materialen en Componenten. De commerciele aftrap van het 1ste WOCK product en de GAPI prijs voor innovatieve materialen en componenten. De aftrap van WOCK op de international markt en de ontwikkeling van dicht schoeisel. GAPI prijs voor technische innovatie in de categorie: Innovatieve materialen en Componenten. Daarnaast ook een prijs voor zakelijke innovatie. Aankoop van apparatuur voor de productie van EVA gemodeleerd schoeisel Aankoop van nieuwe apparatuur voor het inspuiten van schoeisel en GAPI prijs in de categorie professioneel schoeisel. Armor is distributeur van de WOCK collectie in de Benelux. Uitbreiding van faciliteiten, en de aankoop van machines voor rubber-injectie. Daarnaast winnaar van de GAPI award in de categorie proffesional footwear. GAPI prijs voor innovatief schoeisel in de beste merk categorie.

49 100% ONTWIKKELD EN GEPRODUCEERD IN PORTUGAL

50

51

De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van

De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van topkwaliteit toegankelijk te maken. RUSH ART. TG80450

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN:

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: Om de elvensduur van de schoenen te verlengen, raden wij u aan om ze regelmatig schoon te maken en ze te beschermen met geschikte producten. Droog uw schoenen niet op een radiator

Nadere informatie

De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van

De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van CATALOGUS 2016 De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van topkwaliteit toegankelijk te maken. TOE

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. productgroep 61

INHOUDSOPGAVE. productgroep 61 INHOUDSOPGAVE Voet- en beenbescherming JALAS lasschoenen/-laarzen 292 JALAS veiligheidsschoenen/-laarzen 295 JALAS accessoires 300 Cofra lasschoenen 302 Cofra veiligheidsschoenen/-laarzen 302 Werklaarzen

Nadere informatie

Een goede werkdag begint met mysole

Een goede werkdag begint met mysole CATALOGUS INHOUD Functies en belang inlegzool pg 5-7 Super Comfort pg 6-7 Workfit pg 8-9 Hydro Felt pg 10-11 Anti-static pg 12-13 Anatomical pg14-15 Shockabsorption pg 16-17 Tips & Tricks pg 18 Presentatie-units

Nadere informatie

DE walkline Collection

DE walkline Collection De walkline collection DE walkline Collection Een revolutie in schoenontwerp Walkline geeft voeten de vrijheid om natuurlijk te kunnen bewegen Walkline : De zeven kenmerken 3-WIJDTE SYSTEEM Door meerdere

Nadere informatie

Soldi Gear Prestatie door innovatie

Soldi Gear Prestatie door innovatie 2015-16 Solid Gear levert veiligheiddschoenen voor professionele vakmensen. Sportief design wordt gecombineerd met technische functionaliteit, waarin we geen genoegen nemen met minder dan perfectie.

Nadere informatie

Legenda. Schoenenservice. Verstevigde neus. Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel)

Legenda. Schoenenservice. Verstevigde neus. Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel) Legenda ORO A E Verstevigde neus Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel) antistatische zool, weerstand zool 100Kw-1000Mw energieopname van de hak, niet minder dan 20J WRU weerstand

Nadere informatie

Solid Gear Prestatie door innovatie.

Solid Gear Prestatie door innovatie. Catalogus 2016 Solid Gear levert veiligheiddschoenen voor professionele vakmensen. Sportief design wordt gecombineerd met technische functionaliteit, waarin we geen genoegen nemen met minder dan perfectie.

Nadere informatie

Een verschil van dag en nacht

Een verschil van dag en nacht www.traxxatwork.com Een verschil van dag en nacht Bata Industrials Europe Postbus 10050 5680 DB Best Nederland Tel.: +31 (0)499-362 911 Fax: +31 (0)499-362 962 ISO 9001:2008 041010403 TRAXX 19 S1 /ventilerend

Nadere informatie

voor comfort Bouw & Infra THE ULTIMATE PERFORMANCE IN PROTECTION AND COMFORT

voor comfort Bouw & Infra THE ULTIMATE PERFORMANCE IN PROTECTION AND COMFORT Oplossingen voor comfort en veiligheid Bouw & Infra THE ULTIMATE PERFORMANCE IN PROTECTION AND COMFORT De Dunlop Rugged De ideale constructie! Dunlop komt met een nieuwe generatie Rigger-laarzen: The Dunlop

Nadere informatie

Patrick zolen zool 1: Soft ground Deze buitenzool bezorgt de speler voldoende grip op het veld in zachte en natte omstandigheden. Dankzij het speciale Shock Wave Systeem is er voldoende schok-absorptie.

Nadere informatie

professional workwear

professional workwear professional workwear 2014-2015 www.dassy.eu NL 96 DASSY VEILIGHEIDSSCHOENEN STA STEVIG IN UW SCHOENEN Professionals weten maar al te goed hoe belangrijk goed schoeisel is. Zo krijgen uw voeten dagelijks

Nadere informatie

Voet- en beenbescherming. Bescherm uw voeten

Voet- en beenbescherming. Bescherm uw voeten Normering Bescherm uw voeten Alle veiligheidsschoenen en laarzen in deze catalogus vallen onder de Europese norm ISO 20345. Het betreft schoeisel voorzien van een veiligheidsneus die bestand is tegen een

Nadere informatie

Protective footwear 1

Protective footwear 1 Protective footwear 1 UITLEG PICTOGRAMMEN S5-gecertificeerd Beschermende neus + tussenzool Thermische isolatie S4-gecertificeerd Beschermende neus Chemisch resistent SB-gecertificeerd Antislip zool Antistatisch

Nadere informatie

Zero Point Brochure feel it real. Bevaplast BV Postbus 82, NL-8170 AB Vaassen +31 (0)

Zero Point Brochure feel it real. Bevaplast BV Postbus 82, NL-8170 AB Vaassen +31 (0) Zero Point Brochure 2014 feel it real. Bevaplast BV Postbus 82, NL-8170 AB Vaassen +31 (0)578 571 736 sales@bevaplast.nl www.bevaplast.nl Het merk Zero Point bestaat sinds 2009 en heeft een sterke merknaam

Nadere informatie

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind.

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Inleiding Been en voet Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Schoeisel voor professioneel gebruik kan als volgt

Nadere informatie

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind.

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Inleiding Been en voet Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Schoeisel voor professioneel gebruik kan als volgt

Nadere informatie

Feeling good, looking good!

Feeling good, looking good! Feeling good, Feeling good, looking good! Wat jij maakt op de werkvloer of thuis bij het klussen of in de tuin, mag gezien worden. Dus waarom zou je dan zelf niet voor de dag mogen komen? Vanuit die gedachte

Nadere informatie

DE PERSONALISEERDE STEUNZOOL

DE PERSONALISEERDE STEUNZOOL DE PERSONALISEERDE STEUNZOOL WWW.BIONTECH-EINLEGESOHLE.AT WAT IS DE BIONTECH STEUNZOOL? De BIONTECH Steunzool is een gepatenteerde op basis van biomechanica werkende inlegzool, die gewrichtpijnen helpt

Nadere informatie

DE RANGER/RIGGER COLLECTIE VAN SIXTON

DE RANGER/RIGGER COLLECTIE VAN SIXTON DE RANGER/RIGGER COLLECTIE VAN SIXTON DE VEILIGHEIDSLAARS VAN SIXTON In deze ultieme veiligheidslaars komen de passie van de Italiaanse maker en wens van de kritische drager samen. Met duurzame materialen

Nadere informatie

SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z

SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID One Stop Shop 1> ERGONOMISCHE MATTEN Ergonomische matten Vanaf nu minder gezondheidsrisico s op de werkvloer. Er zijn twee

Nadere informatie

Collectieoverzicht werkschoenen

Collectieoverzicht werkschoenen Collectieoverzicht werkschoenen De Opdrachtgever zal jaarlijks voor elke medewerker twee (2) paar, uitzonderingen meegenomen, aanschaffen. De Inschrijver dient een collectie van werkschoenen aan te bieden

Nadere informatie

Producten die ook morgen

Producten die ook morgen Producten die ook morgen nog inspireren. De nieuwe ATLAS sneaker - lichtgewicht, flexibel en top modieus. Exclusief voor ATLAS liefhebbers en voor ieder die nog fan wil worden. De nieuwe sneaker generatie

Nadere informatie

VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE 2018

VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE 2018 VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE 2018 FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN Als leverancier van veiligheidsschoenen ontwikkelen, produceren en distribueren wij o.a. het merk Quick. Arbeidsomstandigheden zijn

Nadere informatie

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming 3M Veiligheidsproducten Rubriek of sectie Coveralls Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming Optimaal comfort, vertrouwde bescherming Veiligheid eerst Als een van s werelds meest vooraanstaande leveranciers

Nadere informatie

GET IN. Meer loopplezier en langer fit! FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013. AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP

GET IN. Meer loopplezier en langer fit! FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013. AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP GET IN FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013 EmmA, u VAkMANSC BETROUW TRENDSET AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP Staan op comfort en bewegen zonder beperkingen. Dus kiezen voor veiligheidsschoenen die lekker zitten!

Nadere informatie

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming 3M Veiligheidsproducten Rubriek of sectie Coveralls Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming Optimaal comfort, vertrouwde bescherming Veiligheid eerst Als een van s werelds meest vooraanstaande leveranciers

Nadere informatie

Jumper S3 Boot Black Maten 39 t/m 51

Jumper S3 Boot Black Maten 39 t/m 51 c o l l e c t i o n c o l l e c t i o n Safety first, fashion first. Dat is Redbrick. Een veelzijdige collectie safety sneakers en safety classics, die inmiddels de hele Europese markt voor veiligheidsschoenen

Nadere informatie

Toolbox-meeting Voet- en been bescherming

Toolbox-meeting Voet- en been bescherming Toolbox-meeting Voet- en been bescherming Unica installatietechniek B.V. Schrevenweg 2 8024 HA Zwolle Tel. 038 4560456 Fax 038 4560404 Inleiding Onder been- en voetbeschermingsmiddelen worden verstaan:

Nadere informatie

1 Beschrijving. 2 Risico s

1 Beschrijving. 2 Risico s Preventiefiche Bescherming van de voeten 1 Beschrijving In deze fiche komt de bescherming van de voeten op bouwwerven aan bod. De fiche geeft een overzicht van de risico s, de regelgeving die van kracht

Nadere informatie

Verkooppunt: Distributeur Benelux: R.A.S.E. bv +32 (0) 13 67 01 01 info@rase.nl

Verkooppunt: Distributeur Benelux: R.A.S.E. bv +32 (0) 13 67 01 01 info@rase.nl 2013 Benelux Verkooppunt: Distributeur Benelux: R.A.S.E. bv +32 (0) 13 67 01 01 info@rase.nl Bates laarzen zijn betrouwbaar. Dat is onze belofte, sinds 1885 Geen enkele andere laarzen hebben zoveel actie

Nadere informatie

walkline walkline ColleCtie Stay energized

walkline walkline ColleCtie Stay energized walkline walkline ColleCtie Stay energized walkline Even voorstellen: Walkline De waarheid over veiligheidsschoenen 900km is de gemiddelde afstand die een drager van veiligheidsschoenen elk jaar aflegt.

Nadere informatie

1 Beschrijving. 2 Risico s. Preventiefiche N PBM003 04/2016. Bescherming van de voeten 1/5

1 Beschrijving. 2 Risico s. Preventiefiche N PBM003 04/2016. Bescherming van de voeten 1/5 Preventiefiche N PBM003 04/2016 Bescherming van de voeten 1 Beschrijving In deze fiche komt de bescherming van de voeten op bouwwerven aan bod. De fiche geeft een overzicht van de risico s, de regelgeving

Nadere informatie

waadbroeken PROTECTION AND COMFORT YOU DESERVE

waadbroeken PROTECTION AND COMFORT YOU DESERVE COMFORT- EN VEILIGHEIDS- OPLOSSINGEN waadbroeken Regen of zon: altijd actief buiten Waadbroeken Focus op comfort, duurzaamheid en veiligheid INTRODUCTIE Dunlop streeft naar het bieden van oplossingen met

Nadere informatie

PUMA introduceert de nieuwe IGNITE DUAL voor herfst-winter 16

PUMA introduceert de nieuwe IGNITE DUAL voor herfst-winter 16 PUMA introduceert de nieuwe IGNITE DUAL voor herfst-winter 16 Dubbel voordeel in één schoen: flexibiliteit & demping Leusden, 12 juli 2016 Global Sportmerk PUMA breidt de succesvolle IGNITE Running collectie

Nadere informatie

Nummer Maat Kleur Nummer Maat Kleur

Nummer Maat Kleur Nummer Maat Kleur Veiligheidslaarzen Waadpakken Wintersokken Bouwlaarzen S5 SRC Gemaakt van PVC en nitriel. Stalen neus en tussenzool. Waterbestendig. Bestand tegen water, vuil en perforatie. Zool biedt bescherming tegen

Nadere informatie

VEILIGHEIDSOVERSCHOENEN

VEILIGHEIDSOVERSCHOENEN TIGER GRIP HOUDT JE OP DE BEEN EnginEEring PECIALIT IN VEILIGHEIDOVERCHOENEN ANTILIP & AFETY Een serie gecertificeerde antislip overschoenen* * Tot 340% meer grip dan de RC-norm Bestand tegen invloeden

Nadere informatie

C E R T I F I C AT E D C A R E 4 A L L F E E T

C E R T I F I C AT E D C A R E 4 A L L F E E T C E R T I F I C AT E D C A R E 4 A L L F E E T Een perfect passende schoen voor iedere voet De 4Allfeet oplossing Sinds 1904 maakt Neskrid voor iedere voet de passende schoen. Met Neskrid kiest u voor

Nadere informatie

SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID ONE STOP SHOP

SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID ONE STOP SHOP Your Assembly Workspace Partner SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID ONE STOP SHOP AWP biedt: KWALITEIT PERSOONLIJKE SERVICE PROJECTEN EN OPLOSSINGEN OP MAAT ONDERHOUDS-EN

Nadere informatie

VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE QUICK 2018

VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE QUICK 2018 VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE QUICK 2018 FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN Als leverancier van veiligheidsschoenen ontwikkelen, produceren en distribueren wij o.a. het merk Quick. Arbeidsomstandigheden

Nadere informatie

Veiligheids- schoenen

Veiligheids- schoenen Veiligheidsschoenen In deze brochure treft u een selectie veiligheidsschoenen die bij Brammer uit voorraad leverbaar zijn. Voor optimale veiligheid en comfort tijdens het werk, kiest u niet alleen voor

Nadere informatie

RIO BLACK MID, RIO BLACK LOW,

RIO BLACK MID, RIO BLACK LOW, Collectie 2017 RIO BLACK MID, 63225 S3 SRC Aluminium neus Flexibele antiperforatiezool Slijtvaste kruipneus Evercushion pro voetbed TPU-zool Metro Protect 88. 95 91. 95 RIO BLACK LOW, 64275 S3 SRC Aluminium

Nadere informatie

It is time to move en dit kan niet beter tot uiting worden gebracht in onze nieuwe collectie semiorthopedische

It is time to move en dit kan niet beter tot uiting worden gebracht in onze nieuwe collectie semiorthopedische It is time to move en dit kan niet beter tot uiting worden gebracht in onze nieuwe collectie semiorthopedische dames- en herenschoenen! U vindt hier 19 trendy modellen welke wij hebben ontwikkeld op onze

Nadere informatie

PBM s voor de bescherming van de voeten en benen

PBM s voor de bescherming van de voeten en benen PBM s voor de bescherming van de voeten en benen Veiligheidsschoenen zijn naast beschermende handschoenen de meest gebruikte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM s). Net als bij handschoenen zal de keuze

Nadere informatie

NEW SEMI-ORTHOPEDISCH DAMESSCHOEISEL COLLECTIE 2016/2017.

NEW SEMI-ORTHOPEDISCH DAMESSCHOEISEL COLLECTIE 2016/2017. NEW SEMI-ORTHOPEDISCH DAMESSCHOEISEL COLLECTIE 2016/2017 www.nm4y.com It is time to move en dit kan niet beter tot uiting worden gebracht in onze nieuwe collectie semiorthopedische damesschoenen! U vindt

Nadere informatie

Innovaties Made in Italy

Innovaties Made in Italy Innovaties Made in Italy Met een team van 10 fulltime ontwerpers heeft Grisport een collectie gecreëerd die altijd functioneel en modieus blijft, terwijl tegelijk een perfecte pasvorm en nauwkeurige kwaliteits

Nadere informatie

PBM: voetbescherming Welke soorten veiligheidsschoenen zijn er?

PBM: voetbescherming Welke soorten veiligheidsschoenen zijn er? PBM: voetbescherming Bij veel werkzaamheden in de bouw bestaat het risico om in scherpe voorwerpen te stappen of een vallend voorwerp op de voet te krijgen. Om dit risico te beperken moet de werkgever

Nadere informatie

NEW STYLES COMFORT-STYLE-QUALITY

NEW STYLES COMFORT-STYLE-QUALITY NEW STYLES COMFORT-STYLE-QUALITY 2019 AIRTOX TECHNOLOGY TEENBESCHERMING 1. Neosteel : Dit is een nieuwe generatie van stalen teenbescherming. Neosteel zorgt voor dezelfde bescherming als gewone stalen

Nadere informatie

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE RUPES biedt nu een complete en revolutionaire oplossing voor het perfect schuren van hout, composietmaterialen, pleister en alle andere geverfde oppervlakken

Nadere informatie

Gerba safety shoes. The comfort of protection

Gerba safety shoes. The comfort of protection Gerba safety shoes The comfort of protection www.gerba.nl Gerba safety shoes The comfort of protection Gerba Shoes b.v. is al meer dan 50 jaar een innovatieve producent van veiligheidsen beroepsschoenen.

Nadere informatie

JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming

JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming 23 Wetgeving met betrekking tot oog en gelaatsbescherming De wettelijke verantwoordelijkheden Volgens de Europese wetgeving moeten werkgevers de noodzaak van persoonlijke

Nadere informatie

Veiligheidsnormen schoeisel

Veiligheidsnormen schoeisel Veiligheidsnormen schoeisel Algemeen (EN 344-1)...2 Veiligheidsschoenen (EN 345-1)...3 Beschermend schoeisel (EN 346-1)...4 Werkschoen (EN 347-1)...5 Aanvullende eisen...6 1 Veiligheidsnormen schoeisel

Nadere informatie

Cemex Trescon MTS prijslijst 2015

Cemex Trescon MTS prijslijst 2015 M'White & Black Food-Shoes, Creon+, model 401, S2 hoog veter DRY-TEK wit 8721.. 35-48 62,30 Hoog model witte en hygiënische veiligheidsschoen met veters. Glad 401 Food-Shoes, Delphe+, model 402, S2 laag

Nadere informatie

BEWANDEL JE EIGEN PAD... met de paramedische comfortschoenen van: BELGISCHE COLLECTIE

BEWANDEL JE EIGEN PAD... met de paramedische comfortschoenen van: BELGISCHE COLLECTIE BEWANDEL JE EIGEN PAD... met de paramedische comfortschoenen van: BELGISCHE COLLECTIE Een exclusieve know-how Innovatie ten dienste van het herwinnen van het plezier om te stappen! Om het wandelen te bevorderen

Nadere informatie

The Artelli Work Shoes

The Artelli Work Shoes The Artelli Work Shoes Artelli werkschoenen Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze zijn zeer kwetsbaar, alsook onmisbaar bij alles wat we doen. Met onze veiligheidschoenen willen we voor u

Nadere informatie

De toekomst van stomazorg... is begonnen

De toekomst van stomazorg... is begonnen De toekomst van stomazorg... is begonnen Voel het verschil, ervaar de voordelen van onze geavanceerde siliconentechologie... Volledig siliconen bescherming... soms heeft de huid extra bescherming nodig.

Nadere informatie

HOE DE MEEST GESCHIKTE WERKSCHOEN KIEZEN?

HOE DE MEEST GESCHIKTE WERKSCHOEN KIEZEN? Alle schoenen voor professioneel gebruik zijn CE-gekeurd volgens de toepassing van de geldende Europese normen. EN-IO 20345: Veiligheidsschoenen (safety) S3 veiligheidschoenen bezitten volgende eigenschappen:

Nadere informatie

norament 926 grano MODERNE OPTIES. DUURZAME STIJL.

norament 926 grano MODERNE OPTIES. DUURZAME STIJL. norament 926 grano MODERNE OPTIES. DUURZAME STIJL. Bewezen kwaliteit met een nieuw verfrissend palet Creëer een basis van bewezen kwaliteit met norament 926 grano, een hoogwaardige rubbervloer die interieurs

Nadere informatie

Cemex Trescon Sanita prijslijst 2015

Cemex Trescon Sanita prijslijst 2015 San Flex is de klassieker in het Sanita assortiment. De in de flexibele polyurethaan loopzool vastgeniete leren kap is glad en hygiënisch, makkelijk af te nemen met een vochtige doek. Een echt leren inlegzool

Nadere informatie

3M Veiligheidsproducten. Beschermende Overalls. Gemaakt voor bescherming. Ontworpen voor. comfort. Uw Veiligheid Onze Kracht

3M Veiligheidsproducten. Beschermende Overalls. Gemaakt voor bescherming. Ontworpen voor. comfort. Uw Veiligheid Onze Kracht 3M Veiligheidsproducten Beschermende Overalls Gemaakt voor bescherming Ontworpen voor comfort Uw Veiligheid Onze Kracht Ademend comfort Overalls CE-categorie III Beschermende Overall 4515 Kostenbesparende

Nadere informatie

Veiligheidsschoenen. www.norisk.pt

Veiligheidsschoenen. www.norisk.pt Veiligheidsschoenen www.norisk.pt For your own safety, please... FASTEN YOUR SHOES The Winner takes it all!!! RIDER - S3 SRC Driekomponenten PU/Nitril Staal Glad leer en Suède Super Carbonium 39-48 ESD

Nadere informatie

www.sievi.com SieviAir

www.sievi.com SieviAir www.sievi.com SieviAir 2010 SIEVI, kenmerk van kwaliteit Sievi is de absolute marktleider van veiligheids- en werkschoenen in Noord Europa. Het Sievi logo, kenmerk van kwaliteit, biedt een onovertroffen

Nadere informatie

The Artelli Work Shoes

The Artelli Work Shoes The Artelli Work Shoes Artelli werkschoenen Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze zijn zeer kwetsbaar, alsook onmisbaar bij alles wat we doen. Met onze veiligheidschoenen willen we voor u

Nadere informatie

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping Kussens en Dekbedden Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping AVS kussens: de ondersteuning van uw nachtrust Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook

Nadere informatie

Meer tijd voor jezelf

Meer tijd voor jezelf Meer tijd voor jezelf + perfecte harmonie + doordachte eenvoud + puur levensgenot + zorgeloos genieten... Zoveel + dat is zendow zendow, het nieuwe raam: mooi van binnen, mooi van buiten en zeer efficiënt

Nadere informatie

VOETBAL WIN! 50,- 40,- BETAAL NU OOK MET WIN EEN I-PAD 2. your professional sportshop 2 PA A R VOOR VAN 119 99 VOOR PER PAAR 69 99 VOORDEEL VOORDEEL

VOETBAL WIN! 50,- 40,- BETAAL NU OOK MET WIN EEN I-PAD 2. your professional sportshop 2 PA A R VOOR VAN 119 99 VOOR PER PAAR 69 99 VOORDEEL VOORDEEL WIN EEN I-PAD 2 WIN! VOETBAL Mercurial Miracle FG VAN 1 VOOR 69 99 Tiempo Mystic AKTIE PER PAAR 69 99 2 PA A R VOOR 99 99 50,- 40,- your professional sportshop BETAAL NU OOK MET your professional sportshop

Nadere informatie

Heerlenseweg HS Landgraaf T

Heerlenseweg HS Landgraaf T Heerlenseweg 34 6371 HS Landgraaf T 045-531 3001 www.hendrikslandgraaf.nl Bezoek de Solidus comfortspecialist in uitneembaar voetbed voor normale, brede en gevoelige voeten modellen: functioneel www.solidus.info

Nadere informatie

Schoenen. Feest! Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart!

Schoenen. Feest!  Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS Mim-pi: Voor de glitter en glamour modellen! 99 33 Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! 99 33 Mim-pi: met glitter voor de jonge fashionista!! 99

Nadere informatie

De Bata adapt pasbus

De Bata adapt pasbus individual footcare Veiligheidsschoenen op maat met Bata adapt Bata adapt Bata adapt staat voor individuele voetzorg voor dragers van veiligheidsschoenen. Het eenvoudige stappenprogramma van Bata adapt

Nadere informatie

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar Schoenen Feest! De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht en ouderwetse service. Dat vindt u gewoon dicht bij huis. En daar betaalt u beslist geen cent méér voor!

Nadere informatie

SHOEBOY S EVOLUTION met. Evolved Motion Technology (EMT)

SHOEBOY S EVOLUTION met. Evolved Motion Technology (EMT) SHOEBOY S EVOLUTION met Evolved Motion Technology (EMT) INLEIDING 150.000 kilometer - bijna vier keer om de aarde. Zo lang moeten de voeten een mens tijdens zijn of haar leven dragen een enorme belasting

Nadere informatie

Beschermende afdekmaterialen. voor bouw, afbouw en renovatie.

Beschermende afdekmaterialen. voor bouw, afbouw en renovatie. Beschermende afdekmaterialen voor bouw, afbouw en renovatie www.primacover.com PrimaCover Basic Beschermt tegen vocht en vuil op uiteenlopende droge ondergronden. PrimaCover Basic voldoet aan de belangrijkste

Nadere informatie

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer RubberShell SA RubberShell is een innovatief zelfklevend EPDM membraan. Opgebouwd uit een (compleet vernieuwende) EPDM toplaag, interne glasvezelwapening en een polymeer onderlaag voorzien van een gesiliconiseerde

Nadere informatie

T: B.A.S.S. (Belgium's-A-StaticScience) - The right click

T: B.A.S.S. (Belgium's-A-StaticScience) -  The right click The right click Traxx 212/S1 P Traxx 213/S1 P Traxx 214/S1 P Stevig in je schoenen Op de werkvloer combineer je de veiligheid en het comfort van je schoeisel het liefst met een trendy en vlotte verschijning.

Nadere informatie

Wolky s WorlD. een impressie van onze herfst/winter 2018 collectie

Wolky s WorlD. een impressie van onze herfst/winter 2018 collectie Wolky s WorlD een impressie van onze herfst/winter 2018 collectie WWW.WOLKY.NL step into WOlky s World Laarzen, boots, veterschoenen of sneakers. Welk model je ook kiest, je merkt het meteen: voeten houden

Nadere informatie

Kies de matras die perfect bij u past

Kies de matras die perfect bij u past MATRASCOLLECTIE Kies de matras die perfect bij u past Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft TEMPUR matrassen passen zich perfect aan de contouren

Nadere informatie

Beschermende afdekmaterialen. voor bouw, afbouw en renovatie.

Beschermende afdekmaterialen. voor bouw, afbouw en renovatie. Beschermende afdekmaterialen voor bouw, afbouw en renovatie www.primacover.com PrimaCover Basic Beschermt tegen vocht en vuil op uiteenlopende droge ondergronden. PrimaCover Basic voldoet aan de belangrijkste

Nadere informatie

WERKPLAATSMATTEN. www.vdp.com

WERKPLAATSMATTEN. www.vdp.com www.vdp.com VERMOEIDHEID België - Vlaanderen Binnensteenweg 160 B-2530 Boechout T +32 (0)3 820 98 60 F +32 (0)3 820 98 61 info.vlaanderen@vdp.com Belgique - Wallonie Rue de namur 101 B 6041 Gosselies T

Nadere informatie

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Onverslaanbaar in kwaliteit innovatie en flexibiliteit INNOVATION RELIABLE PRAGMATIC CUSTOMER-FOCUS QUALITY SP Wereldwijd nummer één

Nadere informatie

MASCOT FOOTWEAR 2013/14 TESTED TO WORK

MASCOT FOOTWEAR 2013/14 TESTED TO WORK NL MASCOT FOOTWEAR TESTED TO WORK 2013/14 PREMIÈRE Première 2013 Een nieuwe generatie veiligheidsschoenen. Zes nieuwe modellen in stoere carbon look met sportieve details - geïnspireerd door race-auto

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN:

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: Om de vensduur van de schoenen te verlengen, raden wij u aan om ze regelmatig schoon te maken en ze te beschermen met geschikte producten Droog uw schoenen niet op een radiator

Nadere informatie

BRANDWEERLAARZEN. Jolly Challenger EVO 9065/GA. Normen EN 345/2 S3 HRO HI CI WR. Maten EU Artikelnummer. Jolly Specialguard 9052/A

BRANDWEERLAARZEN. Jolly Challenger EVO 9065/GA. Normen EN 345/2 S3 HRO HI CI WR. Maten EU Artikelnummer. Jolly Specialguard 9052/A BRANDWEERLAARZEN Jolly Jolly Challenger EVO 9065/GA teenkap, resistent tegen hitte en oliën, antislip, schokabsorberend, enkelbescherming, GORE-TEX binnenvoering, ingebonden rits, antiperforerende schoenzool,

Nadere informatie

High heels... pure love

High heels... pure love High heels... pure love HOGE HAKKEN, PURE LIEFDE. GEEN VROUW DIE ONVERSCHILLIG BLIJFT ALS ZE EEN PAAR HIGH HEELS ZIET. WAT HAKKEN ZO AANTREKKELIJK MAAKT? ZE STAAN VOOR POWER. DE KRACHT OM VAN ELKE VROUW

Nadere informatie

De volgende informatie dient, afgestemd op de schoenen, te worden bekend gemaakt aan de gebruiker.

De volgende informatie dient, afgestemd op de schoenen, te worden bekend gemaakt aan de gebruiker. Bijsluiter De volgende informatie dient, afgestemd op de schoenen, te worden bekend gemaakt aan de gebruiker. 1 Naam en adres van de orthopedisch maatschoenmaker 2 Naam en nummer van de Notified Body die

Nadere informatie

Een beetje zorg zo nu en dan zal de levensduur van je boots aanmerkelijk verlengen.

Een beetje zorg zo nu en dan zal de levensduur van je boots aanmerkelijk verlengen. Shell Boots Voor velen staat de naam Lundhags synoniem voor de beste boots in de wereld. Dit is deels te wijten aan hun superieure duurzaamheid en deels te wijten aan het shell principe, wat hen in staat

Nadere informatie

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale Wij houden van een luchtige zomer * Deze actie is geldig op het hele Auping assortiment. Bekijk de actievoorwaarden op auping.nl/actie uniek, jouw Auping matras ook Jij bent Heb je het snel warm tijdens

Nadere informatie

SIEVI, kenmerk van kwaliteit

SIEVI, kenmerk van kwaliteit 2012 www.sievi.com NL SIEVI, kenmerk van kwaliteit Sievi is de absolute marktleider van veiligheids- en werkschoenen in Noord Europa. Het Sievi logo, kenmerk van kwaliteit, biedt een onovertroffen veiligheid

Nadere informatie

IJZERSTERKE FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN

IJZERSTERKE FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN IJZERSTERKE FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN Als leverancier van veiligheidsschoenen ontwikkelen, produceren en distribueren wij de merken Quick, Python en Soccer Safety Shoes. Arbeidsomstandigheden

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

Opgeladen aan uw dag beginnen? 100%

Opgeladen aan uw dag beginnen? 100% Opgeladen aan uw dag beginnen? 100% Clima Comfort zet de wereld op zijn kop! Nooit meer te koud of te warm in bed. Stralingsvrij, meer dan comfort... Door de klimatiserende werking van CLIMAFOAM bent u

Nadere informatie

Een goede dag. begint met mysole

Een goede dag. begint met mysole CATALOGUS INHOUD Functies en belang inlegzool pg 4-5 Basic Leather pg 6 Orthotic pg 7 Woman Comfort pg 8 Daily Comfort pg 9 Sport pg 10 Work Anti-static pg 11 Running pg 12 Outdoor Nordic Walking pg 13

Nadere informatie

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK LEVEN IN PERFECTIE Sika ComfortFloor IN UW HUIS Sika ComfortFloor is meer dan zomaar een vloer. Mensen worden ondergedompeld

Nadere informatie

EXTREMELY SAFE JUST GOT EVEN SAFER....FOR THE ENVIRONMENT.

EXTREMELY SAFE JUST GOT EVEN SAFER....FOR THE ENVIRONMENT. EXTREMELY SAFE JUST GOT EVEN SAFER....FOR THE ENVIRONMENT. VEILIGHEID EERST, WAT DE TOEKOMST OOK BRENGT EMMA SAFETY FOOTWEAR LOOPT AL MEER DAN 85 JAAR VOOROP IN DE ONTWIKKELING VAN VEILIGHEIDSSCHOENEN.

Nadere informatie

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie Het comfortabele matras dat ademt Alle matrassen van Alpine Plus zijn verrijkt met Ventifort Inside. Deze innovatieve technologie is de perfecte

Nadere informatie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie Poetsdoekenassortiment voor de industrie Duidelijk beter Poetsdoeken voor het zwaardere werk WYPALL assortiment Altijd beter In tegenstelling tot de conventionele textielen doeken levert iedere poetsdoek

Nadere informatie

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale

luchtige zomer 15% Wij houden van een voordeel * SummerSale Wij houden van een luchtige zomer * Deze actie is geldig op het hele Auping assortiment. Bekijk de actievoorwaarden op auping.nl/actie uniek, jouw Auping matras ook Jij bent Heb je het snel warm tijdens

Nadere informatie

The Artelli Work Shoes

The Artelli Work Shoes The Artelli Work Shoes Artelli werkschoenen Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze zijn zeer kwetsbaar, alsook onmisbaar bij alles wat we doen. Artelli produceert. Met onze veiligheidschoenen

Nadere informatie

BEEN- EN VOETBESCHERMING

BEEN- EN VOETBESCHERMING 5 De fundering van een mens begint bij de schoen. Een goede schoen die de gewrichten ontzorgt, is dan ook geen overbodige luxe. Vooral niet bij een statisch arbeidsproces dat plaatsvindt op een vierkante

Nadere informatie

4 handschoenen voor alle werkzaamheden die je doe

4 handschoenen voor alle werkzaamheden die je doe 4 handschoenen voor alle werkzaamheden die je doe www.atg-glovesolutions.com Comfort and performance for unique working tools - www.atg-glovesolutions.com Snijbestendig Ultralichte gebreide handschoen

Nadere informatie