Maandbrief 8: April 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief 8: April 2011"

Transcriptie

1 Maandbrief 8: April 2011 Personeel Deze week is juf Suzanne, na het vertrek van juf Annemarie, begonnen in groep 1/2B. Juf Brenda was al een aantal weken gestart als leerkracht van groep 1/2A. Omdat juf Suzanne deze week pas kon beginnen heeft juf Jolanda extra gewerkt. Dit was voor de kinderen heel prettig. Bedankt juf Jolanda! Wij wensen juf Suzanne en juf Brenda veel plezier op onze school! EHBO Het examen Jeugd EHBO A komt er weer aan. Op donderdagavond 14 april zullen alle groep 8 leerlingen weer laten zien wat zij in de praktijk kunnen en wat er moet worden gedaan of gelaten in geval van nood! Dat wordt weer een mooie en spannende avond! Op maandagmiddag 18 april zal de uitslag bekend zijn en zullen de leerlingen hun diploma in ontvangst kunnen nemen bij een positief resultaat! Vacature oudergeleding GMR Twee leden van de oudergeleding van de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad hebben hun functie moeten neerleggen. Daarom is er ook in de groep waartoe uw school behoort een vacature voor een ouder ontstaan. Middels dit bericht nodigen wij de ouders van deze scholengroep (basisschool Noordeinde, Prins Claus/Oranjeschool, De Buut, Prins Willem-Alexanderschool, De Floriant en Het Palet) uit, zich kandidaat te stellen voor deze functie. U kunt dit doen door zich vóór 20 april 2011 per mail aan te melden bij de secretaris van de GMR, Nollie van Uden (nolliegmr@gmail.com). Omdat het een vacature in de oudergeleding van de GMR betreft, wordt er door de oudergeleding van uw MR gekozen uit één van de kandidaten. Deze verkiezing zal plaats vinden in week 20 of Voor meer informatie over de GMR kunt u contact opnemen met de secretaris Nollie van Uden ( ) of de voorzitter, Jaap van den Akker ( ). Ook vindt u veel informatie op onze website. Die kunt u vinden op / primair onderwijs / GMR. Namens de GMR, Jaap van den Akker, voorzitter GMR Unicoz. Alternatieve schoolreisjesdag voor alle groepen De datum voor het alternatieve schoolreisje is dinsdag 31 mei a.s. Schrijft u hem alvast in uw agenda? U ontvangt binnenkort meer informatie. De bestemming blijft nog even geheim!

2 We kregen nieuws van onze adoptiekinderen binnen Nieuws van Femi 13 december 2010 Prins Clausschool. In Jezus liefde groet ik U. Ik wens jullie een fijne kerst. Wij gaan kerst vieren in een kerk op 16 december Ik bedank jullie voor het cadeautje. Ik vergeet niet te bidden voor mijn vrienden op de Prins Clausschool. Ik bid dat jullie gezond zullen zijn en het goed doen op school. Dat is alles voor nu. Gods zegen!! Shalom. Femi Nieuws van Saul 22 november 2010 Lieve vrienden van de Prins Clausschool Hallo, ik ben Florencia de moeder van Saul. Ik wil jullie vertellen dat het met mijn zoon goed gaat en dat hij erg blij is dat hij over is naar de volgende klas. Saul wenst jullie fijne kerstdagen en een goed 2011 vol met zegen. Saul bidt dat jullie gezegend zullen worden door God. Hoe is het in jullie land? Het is bij ons zomer in Bolivia en het regent niet vaak. Het leven is weer iets duurder en ik wil vragen of jullie voor Bolivia willen bidden. We zeggen tot ziens en bedankt dat jullie ons sponseren. Saul en Florencia Nieuws van TeresiahNjeri 8 januari 2011 Ontvang de groeten van jullie vriendin TeresiahNjeri. Ze zegt dat ze dankbaar is voor het kerstcadeautje dat jullie gestuurd hebben. Ze zegt gelukkig Nieuwjaar en Gods zegen! Bericht vanuit de MR Alle MR-leden hebben samen een training gevolgd over de bijstuur mogelijkheden en bevoegdheden vanuit de Medezeggenschapsraad. Deze training heeft ons veel inzicht gegeven en verstevigt ons in onze rol als medezeggenschapsraad. Dit is prettig omdat de afgelopen en komende periode veel belangrijke onderwerpen spelen. Zo hebben wij recentelijk meegekeken bij het wijzigen van de schooltijden. Een onderwerp dat van invloed is op de kwaliteit en organisatie van het onderwijs, maar ook op praktische zaken als halen, brengen en opvang van kinderen. De komende tijd spelen nog een aantal belangrijke onderwerpen: de verbouwing van de school en het schoolbeleidsplan voor de komende 5 jaar. Zaken die vergaande invloed kunnen hebben op het onderwijs. Wij zullen de besluitvorming van de directie vanuit ons perspectief, leerkrachten en ouders, volgen en versterken. De agenda en verslagen van de MR zijn te volgen via de website van de Prins Claus- /Oranje school en uiteraard kunt u altijd één van ons aanspreken. Marja van der Wiel (voorzitter) Astrid Eybergen (secretaris)

3 Kamp Scala bekent kleur, ingekomen post Hallo, mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn kamp Scala. Kamp Scala is een vrijwillige organisatie georganiseerd vanuit de Protestantse Kerk in Zoetermeer. Sinds 1999 organiseren wij in de eerste week van de Zoetermeerse zomervakantie een kleinschalig en succesvol kamp voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kamp Scala gaat elk jaar met ongeveer kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud een week weg ergens in Nederland. Dit jaar gaan we van 2 t/m 9 juli naar een mooi en nieuw kampeerboerderij in Westelbeers. En jij kan daarbij zijn! Elke dag staat garant voor spannende, leuke en afwisselende activiteiten binnen een eigen kleurthema. We gaan een heleboel creatieve, sportieve, denk- en doespelletjes doen. Ga mee op zoek naar de pot goud, dropping lopen, spannende bosspellen, toneelspelen, zwaardvechten, schilderen, zwemmen, vlotten bouwen, een stormbaan overwinnen, het dorp in en natuurlijk niet te vergeten de bonte avond. En als we geen activiteit hebben, dan is er alle tijd om lekker te kletsen, te voetballen op het veld, een spel te doen, te lezen, zonnen, bij te slapen of wat je ook maar wilt. Begint het bij jou al te kriebelen om een week op kamp te gaan met ons? Geef je dan nu op. Voor 120,- all-in ben jij van de partij. Voor meer informatie, of om je op te geven, kan je contact opnemen met Mariska Roest ( ) of Maaike van der Harg ( ) Je kunt ook mailen naar kampscala@gmail.com of kijken op Kleuter-Paasviering, ingekomen post Op zaterdag 23 april om 17:00 uur is er een oecumenische kleuterviering Opstaan en weer doorgaan. Het wordt een vrolijke viering die gaat over Pasen, het feest van de Opstanding van Jezus. De Paaskaarsen worden aangestoken en we gaan kijken en luisteren naar mooie verhalen. Natuurlijk zingen we veel liedjes en we maken we samen een rondgang door de kerk. De dienst is voor alle kinderen van groep 1, 2 en 3 en hun vaders en moeders, opa s en oma s, vriendjes en vriendinnetjes. Jullie zijn van harte welkom. De kleuterviering wordt gehouden in de Wijngaard, moeder Teresasingel 100. Interkerkelijk Kinderkoor De Zevensprong zoekt nieuwe zangers en zangeressen! Vind je zingen leuk? Houd je van leuke en inspirerende liederen? Vind je het leuk om mee te zingen en mee te spelen in een musical? Vind je het mooi om af en toe op te treden in een kerk? Vind je het gezellig om met elkaar ook een dagje uit te gaan? Dan ben je altijd welkom om vrijblijvend te kijken en mee te luisteren bij kinderkoor De Zevensprong, onder leiding van Gerard Baak. We repeteren iedere vrijdagavond van uur tot uur in kerkelijk centrum De Regenboog aan de Nathaliegang. Ons eerstvolgende optreden is op zondag 17 april om uur in De Regenboog. Bezoek ook eens onze site voor meer informatie!

4 Musical groep 8. Op vrijdag 1 april zijn de voorbereidingen gestart voor de nieuw in te studeren musical: Top Secret in de groepen 8. Deze musical is weer in elkaar gezet door: Niek de Kruif, Gerard van Midden en Gerard van Amstel. De ervaring leert dat er altijd weer goede teksten zijn en de liedjes altijd uitnodigen tot nog meer zingen! Kortom: en musical met korte snelle teksten, humor, gekke typetjes en aansprekende muziek. Een tipje van de sluier lichten we al voor u op: De zomervakantie is begonnen en in Hotel Zeezicht zoeken de gasten naar rust. Maar die is ver te zoeken met het splinternieuwe Amalia Airport naast de deur. Het regent klachten! Als een tv-ploeg dan ook nog op zoek gaat naar spoorloze personen, en een zeldzaam vogeltje dreigt uit te sterven, buitelen de geheimen over elkaar heen! De uitvoeringen vinden plaats in het ONC locatie Clauslaan en zijn gepland op: maandagavond 20 juni: musical groep 8F van meester Gerard, meester Jori. dinsdagavond 21 juni: musical groep 8A van juf Christine en juf Daniëlle. woensdagavond 22 juni: musical 8B (+ 7B zang) van juf Carmini. Kids Tennisdag 6 april a.s. ingekomen post Aanstaande woensdag 6 april van tot uur is er een speciale en gratis Kids Tennisdag voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar bij Dekker Zoetermeer. (Scheglaan 12) Meer informatie vindt u op hun website. Formatie schooljaar Binnenkort gaan directie en team zich weer buigen over de formatie van volgend schooljaar. Van groot belang is hierbij de prognose van het aantal leerlingen op 1 oktober Mocht u uw zoon/dochter nog niet hebben opgegeven, dan vragen wij u dringend dit z.s.m. te doen. Agenda April Structuur van de maand Tafelrondje SEM les 14 4 Groep 1/2B naar De Balijhoeve voor les Beschuit met muisjes 5 Groep 1/2C naar De Balijhoeve voor les Beschuit met muisjes uur Jennifer Ellis van SMW spreekuur op de Clauslocatie 7 Groep 1/2A naar De Balijhoeve voor les Beschuit met muisjes 12 Voorlichtingsavond Voorgezet Onderwijs voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van de groepen 7 14 Theoretisch verkeersexamen groepen 7 21 Paasontbijt en paasviering 21 Maandbrief mei 22 Start Paasvakantie/meivakantie t/m 8 mei 9 mei Weer naar school

5 Jarigen in de maand april 1 Cato 1A 4 Milan 1C, Dena 8F, Timo 5A 6 Bram 8A 7 Sebastiaan 7F, Marc 7F, Cheyenne 6F 9 Myrthe 4B, Romy 8F 10 Mitchell 6F, Lucas 8A 12 Ruben 8F 13 Casper 2A 14 Christiaan 8F, Wouter 8F, Manon 4A 15 Raoul 5B 16 Dennis 4B 19 Jim 7F 20 Karlijn 5B 21 Menno 7A, Matthijs 8B 22 Robbie 2C 23 Hugo 4A, Olav 6F 24 Fernanda 4A 26 Lidewij 27 Cathelijne 7F 28 Gijs 2C Wij wensen iedereen alvast een heel fijn, zonnig weekend toe. Met vriendelijke groet, mede namens het team, Piet Hanemaaijer, Gerard Baak en Hetty van Elburg

Maandbrief 8: april 2012

Maandbrief 8: april 2012 Maandbrief 8: april 2012 Op dinsdag 20 maart jl. bereikte ons het verdrietige bericht dat de vrouw van Aad van der Schenk, de voormalige directeur van onze school, is overleden. Wij wensen hem, zijn kinderen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT 16-03-2012 nummer 26 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 11 1. 10 minuten gesprekken 2. Praktische verkeerslessen

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014 Juf Willeke Juf Willeke is de afgelopen week weer volledig aan het werk gegaan.

Nadere informatie

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Weesp, 17 juni 2016 Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Babynieuws Informatiebrief met de groepsindelingen en leerkrachten Schoolvoetbal-/ volleybaltoernooi Presentatie muziekgroepjes

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier weekinfo Datum: vrijdag 21 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-18 Naar Galilea, Matteüs 2:19-23 Agenda: 7 januari weer

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof: Berkenblad nr.19 7 juni 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het laatste Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl Neemt

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Maandbrief 1: september 2011

Maandbrief 1: september 2011 Maandbrief 1: september 2011 Geachte ouders/verzorgers, Wat fijn om iedereen, op maandag 15 augustus, weer uitgerust en gezond terug te zien op school, want: De vakantie zit er weer op: terug in het gareel

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012 31-08-2012 nummer 03 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 35 1 Schoolreis 2 Schoolkamp groepen 8 3 Informatie

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 26-03-2015 Nr.13 AGENDA Woensdag 1 april Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Open school Paasviering studiedag Alle leerlingen zijn vrij Maandag 6 april 2 e paasdag Alle leerlingen vrij GEZOCHT: NIEUWE LEDEN

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school.

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 14 6 juli schooljaar 2014-2015 AGENDA woensdag 8 juli 8.30-10.30 uur, doorschuifochtend, kennismaken in de nieuwe groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

MEI 2015. Bram van den Broek. zijn in april gestart in groep 1-2

MEI 2015. Bram van den Broek. zijn in april gestart in groep 1-2 MEI 2015 Gefeliciteerd Alle jarigen van de maand mei willen we alvast feliciteren: 08-05 Lars Bierens 18-05 Robin Luijten 10-05 Janne Fleerakkers 19-05 Gloria Vacchi 13-05 Noortje Janssen 22-05 Lotte Fleerakkers

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 13 17 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Dinsdag 6 mei 1 e lesdag na de meivakantie

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Maandbrief 8: April-Mei 2010

Maandbrief 8: April-Mei 2010 Maandbrief 8: April-Mei 2010 In de groepen wordt gewerkt met het 40-dagen-project. Zo werken en leven de kinderen naar het Paasfeest toe. Verhalen en liederen wisselen elkaar af. Pasen is het feest van

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

@irpost februari 2019

@irpost februari 2019 Agenda 6 feb tuin/pleinochtend 5 & 7 feb adviesgesprekken groep 8 12 feb gemeentelijke finale voorleeswedstrijd 12 feb schoonmaakavond 17 feb Kerk en Schooldienst Beatrixschool 18 & 21 feb oudergesprekken

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7.

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7. 13 mei 2016 Agenda 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen 1 t/m 4 20/05 GMR vergadering 24/05 MR vergadering 25/05 OR vergadering 26/05 Groep 7/8 gaat naar Blijdorp

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie.

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie. Pagina 1 van 6 Nieuwsflits Van 31/03 tot 22/4 Jaargang 21, nummer 9 Beste ouder(s)/verzorger(s), Volgende week is de Kijkweek. U kunt nog steeds intekenen op de lijst. Het paasontbijt was weer geslaagd.

Nadere informatie

Marcus 10,13-16 - Kleine en grote kinderen: iedereen is welkom bij Jezus

Marcus 10,13-16 - Kleine en grote kinderen: iedereen is welkom bij Jezus Marcus 10,13-16 - Kleine en grote kinderen: iedereen is welkom bij Jezus Gezinsdienst Liturgie Welkom en mededelingen Voorzang: - Gezang 132 - Opwekking 461 - Gezang 146 Stil gebed Votum / groet Zingen:

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Vrije dagen. Nieuws vanuit het team

Vrije dagen. Nieuws vanuit het team Wat was het na de voorjaarsvakantie fijn om onze school binnen te lopen. Op drie plaatsen in de school heeft de versiercommissie het thema lente geïntroduceerd. Prachtig! Dank versiercommissie voor jullie

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR OVERZICHT Algemeen Middenbouw Onderbouw (1-4) (3-4) Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen De laatste nieuwsbrief was al verstuurd, maar juist op het laatst

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009. Begin schooljaar Boekentassenwijding

Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009. Begin schooljaar Boekentassenwijding Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009 Begin schooljaar Boekentassenwijding alle kinderen mogen hun boekentas meebrengen kinderen met boekentas in de intredeprocessie ze zetten die vooraan in de kerk

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015 Nieuwsbrief 03 Woensdag 23 september 2015 Agenda: Week van 28 september: Directie afwezig (Studiereis Finland) Maandag 5 oktober: Dag van de leraar Dinsdag 6 oktober: Opening Kinderboekenweek Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71 Agenda Project Landen 2-12 maart 2015 Ledenvergadering 26 maart 2015 Grote Rekendag 25 maart 2015 Paasviering s middags op 2 april 2015 Koningsspelen 24

Nadere informatie

17 juni 2016 Nummer 18

17 juni 2016 Nummer 18 17 juni 2016 Nummer 18 Inhoud: Gezinsviering Centrum Jeugd en Gezin Breaklights Appelboom BSO zomerprogramma Daar gaan ze verkeersouders Wellnessdag Elzenhoek Calamiteitendag Vervanging Schoolkamp Vervangingen

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Procedure werving MR-ouderlid

Procedure werving MR-ouderlid Procedure werving MR-ouderlid 1. Opstellen wervingstekst voor Nieuwsslinger en Facebook 2. Verzamelen ingekomen reacties 3. Versturen bevestiging naar geïnteresseerden met daarin uitleg over de vervolgprocedure

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie