The Original Radio Company

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The Original Radio Company"

Transcriptie

1 The Original Radio Company

2 3 Tivoli Audio 4 NETWORKS 6 MODEL ONE 8 MODEL TWO Tivoli Audio The Original Radio Company 10 MODEL THREE Tivoli Audio werd opgericht om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de Model One: s werelds eerste tafelradio, ontworpen door audiopioniers Henry Kloss en Tom DeVesto. Die klassieke Model One staat nog altijd aan de basis van de steeds verder ontwikkelde Tivoli Audio Family: een uitgelezen col- 12 MUSIC SYSTEM lectie van compacte audioapparatuur met een sterke en stijlvolle vormgeving, een vanzelfsprekende bediening en een altijd weer verbazingwekkende klankkwaliteit. I N H O U D 14 PAL Van radio tot multiroom Denkt u aan een even compact als compleet multiroom-muzieksysteem? Dan kiest u voor de nieuwe 16 ipal Networks. Bent u veel onderweg en gaat uw ipod mee? Dan is de isongbook uw metgezel. Zwembad in de buurt? De spatwaterdichte PAL en de ipal staan onder alle omstandigheden voor u klaar. Op zoek 18 SONGBOOK naar een supercompact, digitaal home-entertainmentsysteem? De iyiyi biedt u een sluitend antwoord. Maak uw keuze op de volgende pagina s en kom zeker eens luisteren bij een van onze Tivoli Audio 20 isongbook dealers! Het oog 22 iyiyi Geef daar dan ook uw ogen de kost. Wij besteden aan de buitenkant zeker zoveel zorg als aan de binnenkant. Fluweelzacht kunststof, hoogglanzende lak of eerlijk hout, in klassieke of actuele tinten en 24 The Tivoli Audio Family kleurcombinaties, waarbij we meer dan eens met befaamde ontwerpers samenwerken. 27 Streaming audio in het kort

3 NETWORKS Met de Networks haalt u een compleet muzieksysteem in huis. Naast FM- en internetradio kan dit stereosysteem draadloos de op uw pc opgeslagen muziek weergeven. Met meerdere Networks creëer u zo een praktisch multiroomsysteem, waarbij u zelfs in iedere kamer andere muziek kunt laten klinken. Draadloos of met een ethernetkabel, en met die ene pc als klankbron! Op bladzijde 27 lees u hier meer over. Als radio is de Networks een echte alleskunner: Hij geeft u niet alleen toegang tot duizenden internetradiostations, maar biedt ook FM en als optie zelfs DAB (Digital Audio Broadcasting). Met de presetknoppen heeft u direct toegang tot uw favoriete zenders. Het spreekt voor zich dat u op de Networks uw cd-speler, een mp3-speler of andere klankbronnen kunt aansluiten, en ook aan een usb-poort is gedacht. Vanzelfsprekend zijn we met al die features niet vergeten dat ook de Networks eenvoudig te bedienen moet zijn. Het resultaat? Met het grote, verlichte display en de meegeleverde afstandsbediening luistert u minuten nadat u hem heeft uitgepakt al naar klassieke muziek van een Weens radiostation, country uit Texas, of het wereldnieuws uit elk denkbaar land.

4 MODEL ONE Wie voor hoge kwaliteit gaat en weinig ruimte heeft, komt al snel bij de Model One Table Radio terecht. Wie zowel z n oren als z n ogen graag laat strelen ook. De technologie achter het onschuldige front van deze designklassieker zorgt voor een klankreproductie en een ontvangstkwaliteit waarbij elk vergelijkbaar apparaat eenvoudig verbleekt. De houten behuizing is niet alleen mooi, maar verbetert door zijn akoestische inertie ook de klank van de Model One. De 3 luidspreker, met een zware magneet en een lange slag, is gekoppeld aan een toonregelcircuit dat de output van de luidspreker in stappen van een half octaaf bijstuurt. Ondanks zijn bescheiden formaat vult de Model One moeiteloos een grote ruimte.

5 MODEL TWO De tweedelige Model Two is een échte stereoradio. Door de radio en losse Stereo-Speaker op een paar meter afstand van elkaar te zetten, krijgt u het gedetailleerde, natuurlijke klankbeeld dat voor een correcte stereoweergave zo essentieel is. De Model Two heeft dezelfde tunertechnologie en de 5:1 tunerknop als de Model One. Een van de extra s van de Model Two is een mixingang waar u bijvoorbeeeld uw computer op kunt aansluiten, zodat waarschuwingssignalen en andere computergeluiden door de Model Two worden weergegeven terwijl u naar de radio luistert. Ook is er een uitgang voor de bijpassende Model Subwoofer. De bronkeuzeschakelaar heeft een auxiliary-positie, zodat u met één knop voor een andere audiobron kiest. Onze Model CD of uw ipod, bijvoorbeeld.

6 MODEL THREE Eindelijk een wekkerradio die ook zonder gebruiksaanwijzing te bedienen is. Net als onze andere modellen is ook de Model Three een toonbeeld van eenvoud. U hoeft dus niet wakker te liggen met de vraag of u wel wakker zult worden. De makkelijk afleesbare analoge kwartsgestuurde klok, in een bij de tunerknop passend ontwerp, geeft de tijd accuraat aan. Ook bij de Model Three herbergt de strakke, eenvoudige behuizing een schat aan high-tech vondsten. De Model Three heeft dezelfde hoogwaardige tuner als de Model One, en ook de 5:1 tunerknop en dezelfde in- en uitgangen zijn aanwezig. Om er een klokradio van te maken, kreeg de Model Three daarbij nog een twintig-minuten slaaptimer, een snooze-knop en een soepel lopend duimwiel om de wektijd in te stellen. U heeft de keuze om wakker te worden met de weldadige klank van deze radio of met het geluid van de ingebouwde buzzer. Met z n rijke geluid, zijn bedieningsgemak en zijn gedistingeerde uiterlijk voelt de Model Three zich in elke slaapkamer thuis.

7 MUSIC SYSTEM Aan ons eerste hifi-systeem ging een ontwikkelingsperiode van niet minder dan drie jaar vooraf. Het resultaat mag er zijn: Het Tivoli Audio Music System is een meer dan compleet, multifunctioneel muzieksysteem met stereoweergave van concertkwaliteit. De ingebouwde cd-speler kan met alle gangbare audioformaten overweg, en de AM/FM-radio met z n zes voorkeuzezenders biedt een glasheldere ontvangst. Een geïntegreerde subwoofer (met volumeregeling!) zorgt ervoor dat ook dit compacte systeem een perfecte basweergave biedt. Verder beschikt u met het Music System over een digitale klok met batterijbackup, twee onafhankelijk instelbare wekkers, een slaaptimer en een RDS-compatibel display waarvan de helderheid automatisch aan de lichtomstandigheden wordt aangepast.

8 PAL Lekker naar buiten en dan toch van uitstekend klinkende muziek genieten? Het kan. Zelfs als het niet helemaal droog is! Met z n magnetisch afgeschermde speaker en zijn speciale behuizing is de PAL spatwaterbestendig. Hij kan dus probleemloos met u mee, al dan niet in z n los verkrijgbare draagtas. De milieuvriendelijke NiMH-accu laadt u in zo n 3,5 uur op, en een volle accu biedt u urenlang luisterplezier. Een groen oplichtende led laat zien dat de PAL aan staat. Diezelfde led geeft ook de batterijconditie weer. Met de efficiënte 5:1 tunerknop van de Model One en de Model Two laat deze buitenradio zich even nauwkeurig als gemakkelijk afstemmen. Een ingang voor het aansluiten van een cd-speler, mp3-speler of ipod is natuurlijk aanwezig, net als een hoofdtelefoonuitgang. Daarmee kunt u de PAL ook op een versterker of opnameapparatuur aansluiten: tenslotte is hij binnenshuis net zo op z n plek als buiten de deur!

9 ipal Met de ipal haalt u niet alleen een hoogwaardige radio in huis, maar ook een ideale en flexibele versterker-luidsprekercombinatie voor Apple s wereldberoemde muziekspeler. De ipal heeft een betrouwbare en op elk gewenst moment oplaadbare NiMH-accu die u minstens zestien uur lang van muziek voorziet. Ook in een netaansluiting is natuurlijk voorzien. Net als bij de PAL staan de ingebouwde AM-antenne en de telescopische, roterende FM-antenne samen met onze tunertechnologie garant voor een uitstekende ontvangst. Met de hoofdtelefoonuitgang is de ipal ook diep in de nacht te beluisteren, en met diezelfde uitgang sluit u hem net zo makkelijk op een externe versterker aan.

10 SONGBOOK Op vakantie? Een zakenreis? Wanneer u langer van huis bent, is het een luxe om het nieuws te kunnen volgen of naar uw eigen muziek te kunnen luisteren. De SongBook voorziet daarin. Rijkelijk, zoals u van Tivoli Audio gewend bent. Met een uiterst gevoelige digitale tuner, presets op zowel de FM- als de AM-band, een wekker met slaaptimer en een ingebouwde laadapparaat voor oplaadbare batterijen heeft u de beschikking over een topklasse wekkerradio die u overal zal vergezellen. Met het kleurenpallet dat we u bieden, vindt u altijd de SongBook die bij u past. De unieke, zijdezachte rubber finish houdt uw SongBook mooi en beschermt hem tegen de elementen. Dankzij de uitsparing aan de achterzijde kunt u hem ook vrijwel overal ophangen. In stijl. Dat spreekt.

11 isongbook Een goed klinkend stereosysteem voor thuis of waar u maar gaat: dat is de isongbook ten voeten uit. De isongbook heeft een uitklapbaar dockingstation voor uw Apple ipod, die u zo via de twee speakers van de isongbook kunt afspelen. Voor een breder stereobeeld koppelt u de rechterluidspreker los van de isongbook. De automatisch oprollende luidsprekerkabel is een kleine twee meter lang! Handig is dat een in de isongbook geplaatste ipod direct wordt opgeladen, en dat u met de meegeleverde afstandsbediening beide apparaten kunt besturen. Onze radioroots vindt u terug in een digitale versie van de Tivoli Audio AM/FM-tuner. De zoekfunctie speurt de beste stations in de omgeving voor u op, en uw favoriete zenders legt u vast onder de voorkeuzeknoppen.

12 iyiyi Voor iedereen die waarde hecht aan een uitstekende klankkwaliteit en daarbij graag een ipod als extra klankbron inschakelt, bouwt Tivoli Audio de iyiyi. Dit supercompacte, digitale home-entertainmentsysteem heeft een universeel dockingstation voor alle modellen van Apple s ipod. Een in het station geplaatste ipod wordt vanzelfsprekend automatisch opgeladen en met de meegeleverde afstandsbediening zijn beide apparaten eenvoudig te besturen. De iyiyi is natuurlijk niet het eerste i-product. Het was daarom extra belangrijk een systeem te bouwen dat duidelijk anders zou zijn zoals u dat ook van ons gewend bent, aldus Tivoli Audio topman Tom DeVesto. Met z n state-of-theart AM/FM-radio, een klok met alarm aan boord en een op zijn minst opvallende naamgeving is dat doel ruimschoots bereikt. Duidelijk anders. En even duidelijk Tivoli Audio.

13 Networks Music System 220 x 140 x 130 mm 2,3 kg Adviesprijs (FM/Internet) met Stereo Speaker 699,- Adviesprijs (FM/DAB/Internet) met Stereo Speaker 799,- Wengé / Gold Cherry / Gold Walnut / Gold 140 x 360 x 244 mm 5,8 kg Adviesprijs 999,- In High Gloss 1199,- High Gloss Silver / Black High Gloss Silver / White High Gloss Dark / Walnut PAL Model One 101 x 214 x 127 mm 1,7 kg Adviesprijs 189,- In High Gloss 259,- Black / Black Silver / White Silver / Cherry Black / Maple Classic / Walnut Blue / Cherry Hunter / Maple 159 x 94 x 98 mm 0,9 kg Adviesprijs 229,- In Chrome 249,- Black Blue Red Yellow Grey Silver / Black Silver / Blue Silver / Red Chrome ipal Model Two 101 x 214 x 127 (mm per unit) 4,1 kg (samen) Adviesprijs 289,- Silver / Black Silver / White Classic / Walnut Taupe / Cherry 159 x 94 x 98 mm 0,9 kg Adviesprijs 229,- Silver / Black Silver / Red Silver / Yellow Silver / White Model Three 101 x 214 x 127 mm 2 kg Adviesprijs 329,- Silver / Black Silver / White Classic / Walnut Taupe / Cherry Songbook 156 x 186 x 50 mm 1,9 kg Adviesprijs 279,- Silver / Black Silver / White Silver / Silver Silver / Blue Silver / Red Music System 140 x 360 x 244 mm 5,8 kg Adviesprijs 999,- In High Gloss 1199,- Silver / Black Classic / Walnut Taupe / Cherry isongbook 156 x 186 x 50 mm 1,9 kg Adviesprijs 449,- Silver / Black Silver / White

14 iyiyi 187 x 301,8 x 220 mm 2,1 kg Adviesprijs 399,- Stereo Speaker 101 x 214 x 127 mm 2,1 kg Adviesprijs 99,- Silver / Black Silver / White Silver / Black Silver / White Classic / Walnut Taupe / Cherry Streaming audio in het kort Zoals u waarschijnlijk weet, zenden de meeste radiostations hun programma s niet alleen via de kabel en de ether uit, maar ook via internet. U gaat met uw computer naar de website van het station van uw keuze, u activeert de radiospeler die u daar vindt en u hoort de uitzending die op dat moment bezig is. Dit heet live streaming. U hoeft het geluidsmateriaal (audio) dus niet eerst te downloaden, maar het stroomt live naar u toe. Een computer is hierbij niet altijd nodig: ook met een geavanceerde radio zoals de Networks kunt u zo letterlijk duizenden internetradiostations van over de hele wereld beluisteren, waarbij u eenvoudig kunt selecteren op land en genre (klassiek, jazz, rap, nieuws, sport, enzovoort) of op de naam van de zender. Dual Alarm Speaker 101 mm x 214 mm x 127 1,7 kg Adviesprijs 169,- Model CD 101 x 214 x 127 mm 2,3 kg Adviesprijs 329,- Model Sub 151 x 229 x 160 mm 2,9 kg Adviesprijs 149,- Silver / Black Silver / White Classic / Walnut Taupe / Cherry Silver / Black Silver / White Classic / Walnut Taupe / Cherry Silver / Black Silver / White Classic / Walnut Taupe / Cherry Uw cd s Ook als u op uw computer opgeslagen cd s beluistert, bent u audio aan het streamen. Met de komst van het thuisnetwerk hoeft u daarvoor niet meer bij uw computer te zitten, maar kunt u overal in huis uw keuze maken uit de muziek op uw harde schijf. Daarbij kunt u zelfs in elke ruimte andere muziek laten klinken. Net zoals een computer tegelijkertijd een cd kan branden, een tekst kan printen en iets voor u op kan zoeken, kan hij ook meerdere nummers tegelijk afspelen. Dat doet u dan bijvoorbeeld via de Networks, die draadloos of via een bedraad netwerk contact legt met uw pc. Eenvoudig gezegd: een Networks in elke kamer betekent streaming audio in elke kamer! Tivoli Audio Met de afstandsbediening van uw Networks kunt u uw op uw harde schijf opgeslagen muziek direct selecteren op bijvoorbeeld genre, artiest of albumtitel. Zo maakt streaming audio uw muziekcollectie ook nog aanzienlijk toegankelijker. En is dat dan niet lastig te bedienen? Nee. t is Tivoli Audio.

15 Audiac tel: +31 (0)

The Original Radio Company DRAAGBARE RADIO S RADIOMUZIEKSYSTEMEN

The Original Radio Company DRAAGBARE RADIO S RADIOMUZIEKSYSTEMEN The Original Radio Company RADIO DRAAGBARE RADIO S RADIOMUZIEKSYSTEMEN Radio Model One 6 Model Two 8 Model Three 10 Model 10 12 Networks 14 Draagbare radio s PAL 18 ipal 19 Songbook 20 isongbook 21 Radiomuzieksystemen

Nadere informatie

The Original Radio Company RADIO S DRAAGBARE RADIO S RADIOMUZIEKSYSTEMEN

The Original Radio Company RADIO S DRAAGBARE RADIO S RADIOMUZIEKSYSTEMEN The Original Radio Company NL RADIO S DRAAGBARE RADIO S RADIOMUZIEKSYSTEMEN Radio s Model One 6 Model Two 8 Model Three 10 Model 10 12 Networks 14 Draagbare radio s PAL 18 ipal 19 Songbook 20 isongbook

Nadere informatie

TIVOLI AUDIO 05 TAFELRADIO S 07 MODELONE MODELONE BT MODELTWO MODELTHREE MODEL10 DRAAGBARE RADIO S 21

TIVOLI AUDIO 05 TAFELRADIO S 07 MODELONE MODELONE BT MODELTWO MODELTHREE MODEL10 DRAAGBARE RADIO S 21 TIVOLI AUDIO 05 TAFELRADIO S 07 MODELONE MODELONE BT MODELTWO MODELTHREE MODEL10 DRAAGBARE RADIO S 21 ipal PAL+ PAL BT HIFI SYSTEMEN 29 MUSICSYSTEM MUSICSYSTEM+ RADIOCOMBO RADIOWORKS ACCESSOIRES 43 BLUCON

Nadere informatie

Listen to the radio! De nummer 1 DAB+ radio uit Noorwegen nú in Nederland

Listen to the radio! De nummer 1 DAB+ radio uit Noorwegen nú in Nederland Listen to the radio! De nummer 1 DAB+ radio uit Noorwegen nú in Nederland Meer zenders Digitale kwaliteit Meer gemak DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting. De nieuwe, internationale standaard voor

Nadere informatie

Listen to the radio!

Listen to the radio! Listen to the radio! Meer zenders Digitale kwaliteit Meer gemak DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting. De nieuwe, internationale standaard voor digitale radio. Door het digitaliseren van de ether

Nadere informatie

In dit hoofdstuk krijgt u tips over de volgende onderwerpen:

In dit hoofdstuk krijgt u tips over de volgende onderwerpen: 203 6. Entertainment Voor het afspelen van muziek kunt u een aantal instellingen opgeven. Zo geeft u met de instelling volumebegrenzing aan dat geluid niet harder dan een bepaald niveau mag worden afgespeeld.

Nadere informatie

Stabiele ontvangst Onderweg geen hinderlijke onderbrekingen*

Stabiele ontvangst Onderweg geen hinderlijke onderbrekingen* DAB+ (Digitale Radio) De nieuwe manier van radio luisteren! DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting. De nieuwe, internationale standaard voor digitale radio. Door het digitaliseren van de ether voor

Nadere informatie

GTX-20B Portable bluetooth speaker

GTX-20B Portable bluetooth speaker GTX-20B Portable bluetooth speaker De HipBox is een unieke portable bluetooth luidspreker waarmee u overal en altijd van uw favoriete muziek kunt genieten. Door gebruik te maken geavanceerde technologie

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

Bestelnummers: : 1x Wipod, 1x Receiver-Box, 2x Bolero speakers. *alleen bij Luxe & Pro.

Bestelnummers: : 1x Wipod, 1x Receiver-Box, 2x Bolero speakers. *alleen bij Luxe & Pro. dé BadkamerRadio Radio Met de WMC55Light luistert u eenvoudig naar uw favoriete radiostation. Met de waterdichte Wipod zapt u snel door de voorgeprogrammeerde zenders. Het LCD scherm geeft u overzichtelijk

Nadere informatie

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound.

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. Feestbeest Kombo 22 Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. 299,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights:

Nadere informatie

CONNECT. Arrow Classic Rock SlamFM JUIZE! Sublime Sublime You 100% NL Radio Maria Radio 6. Dekkingsgebied vanaf 01.09.2013

CONNECT. Arrow Classic Rock SlamFM JUIZE! Sublime Sublime You 100% NL Radio Maria Radio 6. Dekkingsgebied vanaf 01.09.2013 CONNECT DIGITRadio s: DAB+/DR+/FM/Internet radio s en audio streamers CONNECT Digital Audio Broadcasting+ (DAB+) is the new standard of a digital radio technology for broadcasting radio stations. Het is

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

Uw muziek + onze passie

Uw muziek + onze passie Uw muziek + onze passie Aansluitingen Sonata is veel meer dan zomaar een goed klinkend ipod compatible HiFi-systeem Het is ook een perfecte aanvulling op uw TV Met zijn 2.1* configuratie is de Sonata de

Nadere informatie

De Design-serie van Denon.

De Design-serie van Denon. De Design-serie van Denon. DRA-100 De netwerkreceiver. DCD-50 De CD-speler. PMA-50 De versterker. Al meer dan een eeuw nemen wij het creëren van de perfecte geluidskwaliteit uiterst serieus - daarom noemden

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM WELKOM BIJ DE FAMILIE THE WIRELESS HiFi SYSTEM THE WIRELESS HiFi SYSTEM Alleen Sonos biedt HiFi-geluidskwaliteit in combinatie met een supersolide draadloos netwerk in één intelligent systeem, waarmee

Nadere informatie

Wipod Music Center. voor. AquaSound

Wipod Music Center. voor. AquaSound Wipod Music Center voor Badkamer Terras Spa /Sauna AquaSound De finishing touch voor uw badkamer, terras of sauna Wipod Music Center...100% waterdicht & draadloos. Met het AquaSound Wipod Music Center

Nadere informatie

VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT

VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT VERGEET ALLES WAT JE EERDER GEHOORD HEBT WELKOM BIJ DE RADICAAL NIEUWE MANIER OM NAAR MUZIEK TE LUISTEREN. STREAM ALLE MUZIEK TER WERELD NAAR ELKE KAMER VAN JE HUIS. DRAADLOOS, MET HiFi-GELUID. EN BEDIEN

Nadere informatie

Full-HD breedbeeld LCD-televisie Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films

Full-HD breedbeeld LCD-televisie Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films WWW.AUDIOVIDEOSPECIALIST.NL Zichtbare kwaliteit 82 cm 300.- voordeel nu 599.- SAMSUNG LE 32 A 558 Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films

Nadere informatie

Hoe uw muziek kan klinken. Bekroonde geluidskwaliteit en design van Bose

Hoe uw muziek kan klinken. Bekroonde geluidskwaliteit en design van Bose Hoe uw muziek kan klinken Bekroonde geluidskwaliteit en design van Bose Het music system De superieure geluidskwaliteit is wat dit systeem echt onderscheidt van de andere; met een vol, diep basgeluid dat

Nadere informatie

Ontdek de kleuren van geluid.

Ontdek de kleuren van geluid. Ontdek de kleuren van geluid. Accessoires voor hoortoestellen. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hoortoestellen.nl Optimaliseer uw luisterervaring. De kinderen naar school brengen in de ochtend,

Nadere informatie

Jouw muziek + onze passie

Jouw muziek + onze passie Jouw muziek + onze passie Geen compromis meer... Als je van je muziek houdt, moet je vaak een enorme compromissen sluiten ten aanzien van de keuze van een mini-hifi-systeem. Stijlvolle allesin-één-oplossingen

Nadere informatie

SplashVision waterdichte televisies

SplashVision waterdichte televisies De luxe van ontspanning. SplashVision waterdichte televisies SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Waterdichte televisies zijn de oplossing als u in de badkamer televisie of dvd wilt kijken.

Nadere informatie

ART5.4 / ART8.8. 5th generation. Door de free app en de geïntegreerde webserver zijn bediening op afstand

ART5.4 / ART8.8. 5th generation. Door de free app en de geïntegreerde webserver zijn bediening op afstand AT5.4 / AT8.8 5th generation De AT5.4 of AT8.8 is een compleet en gebruiksvriendelijk audioverdeelsysteem voor vier of acht afzonderlijke zones. De uitgebreide keuze aan al dan niet ingebouwde bronnen

Nadere informatie

Handleiding voor snelle aansluiting en bediening HDD Network Audio Component NAC-HD1E

Handleiding voor snelle aansluiting en bediening HDD Network Audio Component NAC-HD1E 3-213-272-41(1) Handleiding voor snelle aansluiting en bediening HDD Network Audio Component NAC-HD1E In deze handleiding worden de algemene aansluitingen en handelingen beschreven waarmee u muziek kunt

Nadere informatie

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Welkom bij uw nieuwe Sound Rise! Wij hebben Sound Rise ontwikkeld voor muziekliefhebbers zoals u. Begin de dag met uw favoriete muziek,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudsopgave 02 INHOUDSOPGAVE 03 INFORMATIE 04 OVERZICHT FRONTPANEEL 06 OVERZICHT ACHTERPANEEL 08 BEDIENING VAN DE R5 08 WEKKERINSTELLINGEN 09 SLEEP TIMER INSTELLINGEN 09 DIM 09

Nadere informatie

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING Vintage Audio Repair Augustus 2017 INHOUDSOPGAVE Inleiding.....3 Insteekkaartjes...3 & 4 Aansluiten 303...4, 5 & 6 Aansluiten 33...7 & 8 Kabels......7 & 8 Aansluiten FM3...9 Bediening Quad set...9 & 10

Nadere informatie

Actieve stereo speaker met uniek LED sfeerlicht

Actieve stereo speaker met uniek LED sfeerlicht Handleiding Actieve stereo speaker met uniek LED sfeerlicht Belangrijk Wanneer het product is ingeschakeld, ziet u de functie On Mode geactiveerd. Echter, wanneer het product is aangesloten op een extern

Nadere informatie

Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem

Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem folder digitaal BMC 35 Easy Met de BMC35Easy realiseert u op een eenvoudige en snelle manier muziek in uw keuken

Nadere informatie

perfectie in beeld & geluid

perfectie in beeld & geluid 2007 HD perfectie in beeld & geluid Discmaster 8.0 «AV Master 8.0 «CD speler awards «Pre vs2, 6 vs2 & 8 vs2 «DAB 8.0 «6 Power «8 Power wat is HD? HD is de laatste generatie digitale videotechnologie met

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW HERCULES DJCONTROLWAVE OVERZICHT De Hercules DJControlWave is een 2-decks DJ-controller met Bluetooth draadloze technologie. Hiermee kunt u uiterst

Nadere informatie

Waterdichte Draadloze SpeakerBal

Waterdichte Draadloze SpeakerBal Waterdichte Draadloze SpeakerBal HANDLEIDING LEES VOOR GEBRUIK DEZE HANDLEIDING! INTRODUCTIE Deze drijvende waterdichte en draadloze SpeakerBal maakt gebruik van de nieuwste 863 Mhz draadloze technologie,

Nadere informatie

SonicHub Audio Server. Gebruiksaanwijzing

SonicHub Audio Server. Gebruiksaanwijzing SonicHub Audio Server Gebruiksaanwijzing NL Inhoud Inleiding... 3 Instellen van de SonicHub... 6 Audio activeren... 6 Selecteren van AM/FM tuner regio... 6 SonicHub mediabalk panelen... 7 Bediening van

Nadere informatie

Stabiele ontvangst Onderweg geen hinderlijke onderbrekingen*

Stabiele ontvangst Onderweg geen hinderlijke onderbrekingen* DAB+ (Digitale Radio) De nieuwe manier van radio luisteren! DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting. De nieuwe, internationale standaard voor digitale radio. Door het digitaliseren van de ether voor

Nadere informatie

Ontdek het Sonossysteem

Ontdek het Sonossysteem Ontdek het Sonossysteem The Wireless HiFi System Met het draadloos HiFi-systeem van Sonos klinkt alle muziek ter wereld warm, vol en kristalhelder, in elke kamer. Sonos vult je huis met muziek en combineert

Nadere informatie

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER Snel installatiegids DA-10294 Dank u voor de aankoop van de DIGITUS DA-10294. Speciaal ontworpen om muziek via Bluetooth vanaf uw mobiele telefoon of computer (via Bluetooth

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

meer muziek musical fidelity Merlin & Round Table

meer muziek musical fidelity Merlin & Round Table musical fidelity Merlin & Round Table musical fidelity Merlin Merlin multi-format geïntegreerde versterker met luidsprekers Om aan te tonen dat de betere audio niet alleen is weggelegd voor alleenstaanden

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN Om kortsluiting te voorkomen, dient dit product uitsluitend binnenshuis gebruikt te worden, en alleen in droge ruimten. Stel de componenten niet bloot aan regen of vocht. Niet

Nadere informatie

Inhoudsopgave handleiding

Inhoudsopgave handleiding Handleiding 1 Inhoudsopgave handleiding 1. Inleiding 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Aansluitingen op de achterzijde 4 4. Het plaatsen van de Black Velvet Opus 5 5. De Black Velvet Opus aansluiten 6

Nadere informatie

Geluid om bij weg te dromen. Music Center en Radio aan de wand

Geluid om bij weg te dromen. Music Center en Radio aan de wand Geluid om bij weg te dromen Music Center en Radio aan de wand Music center Docking station met excellent geluid Het Docking station in JUNG vormgeving voor uw MP3 speler, ipod en iphone wordt gewoon met

Nadere informatie

Handleiding voor snelle aansluiting en bediening

Handleiding voor snelle aansluiting en bediening 2-890-158-41(1) Handleiding voor snelle aansluiting en bediening HDD Network Audio System NAS-50HDE In deze handleiding worden de algemene aansluitingen en handelingen beschreven waarmee u muziek kunt

Nadere informatie

Draadloze Muziekontvanger

Draadloze Muziekontvanger Draadloze Muziekontvanger ENV-1295 Gebruikershandleiding De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 1 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD INSTALLATIE... 7 Functies... 8 Aansluiten... 9 Paren

Nadere informatie

ANYWHERE SOUNDS AMAZING

ANYWHERE SOUNDS AMAZING TM ANYWHERE SOUNDS AMAZING CONSUMENTENPRIJSLIJST 2015 DENON HEOS WIRELESS MUSIC SYSTEM GELDIG VANAF 1 JUNI 2015 Aanbevolen consumentenprijs in /stuk inclusief BTW Technische veranderingen voorbehouden.

Nadere informatie

2009 Radioplatforms en Radio via internet

2009 Radioplatforms en Radio via internet 2009 Radioplatforms en Radio via internet Onderzoek naar het gebruik van radioplatforms en radio luisteren via internet Leendert van Meerem, Intomart GfK Inleiding 2 Onderzoek uitgevoerd door: Intomart

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SBM100. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SBM100. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome Vragen? Vraag het Philips SBM100 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 3 2 Uw draagbare luidspreker

Nadere informatie

Stabiele ontvangst Onderweg geen hinderlijke onderbrekingen*

Stabiele ontvangst Onderweg geen hinderlijke onderbrekingen* DAB+ (Digitale Radio) De nieuwe manier van radio luisteren! DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting. De nieuwe, internationale standaard voor digitale radio. Door het digitaliseren van de ether voor

Nadere informatie

Genius. Omdat het oog ook wat wil.

Genius. Omdat het oog ook wat wil. Genius Omdat het oog ook wat wil. Gooi de letters van genius door elkaar, vervang de u door een d en je krijgt design. Zo dicht liggen klank en vormgeving hier bij elkaar. De Genius-reeks is eigentijds

Nadere informatie

d r a a d l o o s...link-systeem voor speakers.

d r a a d l o o s...link-systeem voor speakers. g e l u i d...waterbestendige speakers voor binnen en buiten. d r a a d l o o s...link-systeem voor speakers. c o n t r o l e...overal in huis draadloos controle over uw audioapparatuur. g e l u i d...

Nadere informatie

Bedieningsknoppen. ActivSound 75. (1) Aan-/uitknop Hiermee schakelt u de stroom in of uit.

Bedieningsknoppen. ActivSound 75. (1) Aan-/uitknop Hiermee schakelt u de stroom in of uit. ActivSound 75 (1) Aan-/uitknop Hiermee schakelt u de stroom in of uit. () Stroomindicator Gaat groen branden wanneer de stroom wordt ingeschakeld. () Volumeregeling van infraroodmicrofoon [Leraar 1 en

Nadere informatie

WEKKERRADIO MET IPOD DOCK. Handleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor

WEKKERRADIO MET IPOD DOCK. Handleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor WEKKERRADIO MET IPOD DOCK IPD-3500 Handleiding Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor toekomstige referentie. Voor informatie en

Nadere informatie

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort.

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. Real power Koptelefoon Aureol Real Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. 99,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart,wit Gratis verzending reviews:

Nadere informatie

ART5.4 / ART8.8. Door de free app en de geïntegreerde webserver zijn bediening op afstand

ART5.4 / ART8.8. Door de free app en de geïntegreerde webserver zijn bediening op afstand AT5.4 / AT8.8 De AT5.4 of AT8.8 is een compleet en gebruiksvriendelijk audioverdeelsysteem voor vier of acht afzonderlijke zones. De uitgebreide keuze aan al dan niet ingebouwde bronnen laat elkeen zijn

Nadere informatie

SPECIFICATIES. SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer. SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer

SPECIFICATIES.  SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer. SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer SPECIFICATIES SoundWare XS 2.1 Satelliet Subwoofer Freq.-respons 150 Hz - 20 khz 50 Hz - 150 Hz SoundWare XS 5.1 SE Satelliet Subwoofer Freq.-respons 150 Hz - 20 khz 40 Hz - 150 Hz Aanbevolen versterking

Nadere informatie

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 NL HANDLEIDING NL HANDLEIDING WAARSCHUWING: OM HET RISICO OP BRAND OF ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE REDUCEREN, STEL HET APPARAAT NIET BLOOT AAN REGEN OF VOCHT. LET OP Het

Nadere informatie

New Acoustic Dimension

New Acoustic Dimension NAD staat voor New Acoustic Dimension: het merk dat al meer dan 40 jaar boven aan het verlanglijstje staat van de muziek- en video-liefhebbers, die hogere eisen aan de componenten van hun hifi installatie

Nadere informatie

Hier kunt u alle schijven en mappen afscannen op audio bestanden die ondersteund worden door de MP (mp3 en wma).

Hier kunt u alle schijven en mappen afscannen op audio bestanden die ondersteund worden door de MP (mp3 en wma). Netgear MP101 Dit apparaat speelt MP3's en WMV digitale bestanden en koppelt de stereo rechtstreeks aan de PC. Het apparaat werkt alleen in combinatie met een router of een wireless acces point. Er zit

Nadere informatie

Internet Radio. Intomart GfK. GfK. Growth from Knowledge. Leendert van Meerem

Internet Radio. Intomart GfK. GfK. Growth from Knowledge. Leendert van Meerem GfK. Growth from Knowledge Internet Radio Leendert van Meerem Radio, het oudste elektronische medium 2 - Gestart, 100 jaar geleden op de Amplitude Modulatie : AM - Voor de oorlog al krakend met de Korte

Nadere informatie

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1

UPPLEVA. Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel. nieuw. UPPLEVA, een slimme keuze tv, geluid én meubel 1 2015 UPPLEVA Een slimme keuze, voor tv, geluid én meubel UPPLEVA tv, geluidsinstallatie en 3D-bril 5 jaar gratis garantie; kwaliteit voor elke dag. BESTÅ/UPPLEVA combinatie met 55 tv/2.1 geluidssysteem

Nadere informatie

WR-1 AM/FM 2-bandsradio in houten kast. Gebruiksaanwijzing

WR-1 AM/FM 2-bandsradio in houten kast. Gebruiksaanwijzing WR-1 AM/FM 2-bandsradio in houten kast Gebruiksaanwijzing Eigenschappen AM/FM 2-bandsradio Houten kast gemaakt van MDF in echt kersen- of walnotenhout of ander optioneel fineerhout. Soepele en precieze

Nadere informatie

Handleiding gebruik Uitzending op internet van vieringen van de Werkhofgemeenschap

Handleiding gebruik Uitzending op internet van vieringen van de Werkhofgemeenschap Handleiding gebruik Uitzending op internet van vieringen van de Werkhofgemeenschap De vieringen van de Werkhofgemeenschap worden op zondag live uitgezonden. In het nu volgende gedeelte worden een aantal

Nadere informatie

SALORA INTERNET RADIO IRW850 99,91. Kenmerken. Artikelcode : SAIRW850

SALORA INTERNET RADIO IRW850 99,91. Kenmerken. Artikelcode : SAIRW850 SALORA INTERNET RADIO IRW850 Artikelcode : SAIRW850 Salora IRW850. Radio: Internet, Soort tuner: Digitaal, Tunerverbeteringen: Automatisch scannen, Automatisch opslaan. Gemiddeld vermogen: 5 W, Equalizer

Nadere informatie

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date:

Sonic Space ,99 (Adviesprijs) Cinebase. Date: Sonic Space 5. Cinebase Compacte soundbase voor een perfecte integratie in de woonkamer. Eindeloos geluid, diepe en krachtige bassen. De Cinebase ondersteunt je tv zowel fysiek als sonisch. 599,99 (Adviesprijs)

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag het aan uw audicien. Scan onderstaande QR code of ga naar www.resound.nl/unite M101550-NL-12.11-Rev.A Laat u inspireren door het leven met

Nadere informatie

TOWER SYSTEM. ENERGY TS3 2.0 Bluetooth

TOWER SYSTEM. ENERGY TS3 2.0 Bluetooth TOWER SYSTEM ENERGY TS3 2.0 Bluetooth Inleiding Energy Sistem bedankt u voor het aankopen van de Tower sistem TS3 2.0 Bleutooth. We wensen u veel luisterplezier! Wij raden u aan de handleiding aandachtig

Nadere informatie

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl THUISBIOSCOOP Hoe een thuisbioscoop er uit moet zien? Dat ligt voor iedereen natuurlijk anders. Wat wel voor iedereen geldt: een thuisbioscoop moet een plek zijn waar u optimaal kunt genieten van een perfect

Nadere informatie

twee oren samen horen

twee oren samen horen De natuur gaf ons twee oren die samen horen een natuurlijke geluidswereld De nieuwe CLEAR 220 hoortoestellen van Widex zijn volledig draadloos. En net als onze oren communiceren ze voortdurend met elkaar.

Nadere informatie

Badkamer Radio's (Wipod Music Center) Badkamer TV's. Badkamer Speakers

Badkamer Radio's (Wipod Music Center) Badkamer TV's. Badkamer Speakers Badkamer Radio's (Wipod Music Center) Badkamer TV's Badkamer Speakers AquaSound accessoires Prijslijst 2011/1 De Run 6720 5504 DV VELDHOVEN tel. 040-2534205 fax 040-2541645 www.aquasound.nl info@aquasound.nl

Nadere informatie

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm Handleiding Sinner bluetooth helm Sinner bluetooth skihelm Sinner bluetooth scooterhelm Inhoudsopgave 1 Introductie bluetooth 1.1 Bluetooth helm controle knop 1.2 Ondersteunende profielen en functies 1.3

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag ernaar bij uw audicien of scan hier/ga naar www.resound.nl/unite M101716-NL-13.07-Rev.A Laat u inspireren door het leven met ReSound Unite

Nadere informatie

OWNER S MANUAL. Luidspreker voor NetWorks/NetWorks+ radio

OWNER S MANUAL. Luidspreker voor NetWorks/NetWorks+ radio OWNER S MANUAL TM Luidspreker voor NetWorks/NetWorks+ radio 1 OVER TIVOLI AUDIO Nederlands Tivoli Audio werd door Tom DeVesto opgericht met als doel om u uiterst gebruikersvriendelijke, hoogwaardige en

Nadere informatie

OFFERTE AANVRAAG ****************************************************************************************************

OFFERTE AANVRAAG **************************************************************************************************** OFFERTE AANVRAAG **************************************************************************************************** Naam : Bedrijf : Adres : Gemeente : Tel : Mail : Performant en High-end multiroomsysteem

Nadere informatie

Netherlands. NetWorks Introductie. Over Tivoli Audio SNEL VAN START

Netherlands. NetWorks Introductie. Over Tivoli Audio SNEL VAN START NetWorks Introductie Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe NetWorks radio. We zijn ervan overtuigd dat NetWorks een van de mooiste tafelradio s van dit moment is en dat hij dat nog heel lang zal blijven.

Nadere informatie

MAGAZINE NIEUWS 2013 / 2014

MAGAZINE NIEUWS 2013 / 2014 MAGAZINE S 2013 / 2014 HET WERKT BETER MET MUZIEK Sinds de start in 2004 is Perfectpro gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van werkradio s voor de professional. Vanuit dit unieke specialisme bieden

Nadere informatie

CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXN NETWORK PLAYER

CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXN NETWORK PLAYER CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXN NETWORK PLAYER CXN NETWORK PLAYER JE MUZIEK KLINKT GEWELDIG, WAAR HIJ OOK VANDAAN KOMT De CXN is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke netwerkspeler uit onze

Nadere informatie

daudio Daudio ASP AMP

daudio Daudio ASP AMP Daudio ASP AMP Gebruiksaanwijzing 4 mei 2014 Introductie De daudio ASP AMP bevat actieve filtering en versterking die specifiek zijn ontwikkeld voor de daudio luidsprekers. Voor een stereo systeem zijn

Nadere informatie

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs CalcuMouse Product specificaties CalcuMouse Artikel nummer: CM-01 Kleur(en): Hoogglans wit, Mat grijs/donkergrijs Materiaal: Kunststof Specificaties: Plug & play 800 dpi Geïntegreerde calculator Optische

Nadere informatie

Promotieprijslijst demomodellen en eindereeksen 05/2019

Promotieprijslijst demomodellen en eindereeksen 05/2019 Promotieprijslijst demomodellen en eindereeksen 05/2019 Artsound MD30 Inbouwluidspreker 1 stuk 30 19 MDC700 Ronde inbouwluidsprekers (paar) 330 239 RO650 Ronde inbouwluidsprekers (paar) 200 159 AS350 Compacte

Nadere informatie

Voor iedereen bereik(baar)

Voor iedereen bereik(baar) Comfortabel TV kijken op vakantie SATENNE biedt volautomatische satellietsystemen die voor iedereen bereikbaar zijn. Door de ruime keus in modellen is er voor iedereen een passend model. Zo maakt SATENNE

Nadere informatie

Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing)

Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing) Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing) - Verwijder a.u.b. niet het plastic kapje van de FM-antenne (A) aan de achterzijde

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

Nederlands. DOCKING STATION VOOR ipod MET PLL FM RADIO EN USB & SD/MMC IPD-4100/2. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

Nederlands. DOCKING STATION VOOR ipod MET PLL FM RADIO EN USB & SD/MMC IPD-4100/2. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DOCKING STATION VOOR ipod Nederlands MET PLL FM RADIO EN USB & SD/MMC IPD-4100/2 Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Introductie Bedankt voor het kiezen voor deze Lenco ipod Luidspreker dock

Nadere informatie

U heeft zowel een icast Zender als een icast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast icast systeem te vormen!

U heeft zowel een icast Zender als een icast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast icast systeem te vormen! Dank U voor de aankoop van een SoundCast draadloos systeem. SoundCast producten staan garant voor de beste kwaliteit in draadloze transmissie van een geluidsbron, vrij van storingen. U heeft zowel een

Nadere informatie

De nieuwe DS-serie zal verkrijgbaar zijn vanaf januari 2007.

De nieuwe DS-serie zal verkrijgbaar zijn vanaf januari 2007. PERSBERICHT Opnemen, afluisteren, leren, ontspannen... Olympus legt de lat voor het opnemen en weergeven van hoogwaardige audiobestanden nu nog hoger met drie nieuwe hoogtechnologische digitale voicerecorders.

Nadere informatie

Gids voor een snelle start

Gids voor een snelle start Wireless Music Station WAS7000 Lees mij eerst! Gids voor een snelle start A B C Aansluiten/Installatie Genieten Meest gestelde vragen Nld Wireless Music Station Connect/Setup Enjoy WAS7000 Read Me First!

Nadere informatie

WAAROM DRAADLOOS OPLADEN?

WAAROM DRAADLOOS OPLADEN? WAAROM DRAADLOOS OPLADEN? Vanaf 2017 is draadloos opladen de universele standaard die wordt ondersteund door alle gangbare telefoons, zowel ios als Android. Draadloos opladen stelt gebruikers in staat

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI BEDIENUNGSANLEITUNG INSTRUCTIEHANDLEIDING BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING KÄYTTÖOHJE ISTRUZIONI PER L USO MANUAL

GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI BEDIENUNGSANLEITUNG INSTRUCTIEHANDLEIDING BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING KÄYTTÖOHJE ISTRUZIONI PER L USO MANUAL R2 GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI BEDIENUNGSANLEITUNG INSTRUCTIEHANDLEIDING BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING KÄYTTÖOHJE ISTRUZIONI PER L USO MANUAL DEL USUARIO MANUAL DO UTILIZADOR Inhoudsopgave 02INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER ENVIVO BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE PRODUCT OVERZICHT... 4 KNOPPEN... 6 BLUETOOTH MODUS... 6 Bluetooth Paren... 6 Muziek afspelen in Bluetooth modus...10 Handenvrij

Nadere informatie

ZET DE BOXEN AAN! Kijk op de week. Inhoud. Doelgroep. Vakgebied. Materialen. Doelen STERKE SCHAKELS

ZET DE BOXEN AAN! Kijk op de week. Inhoud. Doelgroep. Vakgebied. Materialen. Doelen STERKE SCHAKELS ZET DE BOXEN AAN! Jongeren verkennen verschillende manieren om radio te maken (podcasting, internetradio), beluisteren voorbeelden en zetten de grote lijnen uit voor een eigen radio-uitzending: voor wie?

Nadere informatie

PRACHTIG GELUID VOOR IEDEREEN

PRACHTIG GELUID VOOR IEDEREEN PRACHTIG GELUID VOOR IEDEREEN Vul je huis met mooie muziek ZO GEMAKKELIJK IS HET SONOS het draadloze muzieksysteem Pagina 8-9 DROOM WEG BIJ ONZICHTBAAR GELUID Inbouw luidsprekers voor muur of plafond Pagina

Nadere informatie

Gids voor een snelle start

Gids voor een snelle start MCM98D Gids voor een snelle start Wat zit in de verpakking? Wanneer u de verpakking openmaakt moet u de volgende items terugvinden. Stap A Aansluiten Trek de plastic beschermfolie uit. FM-draadantenne

Nadere informatie

De natuur gaf ons twee oren die samen horen

De natuur gaf ons twee oren die samen horen De natuur gaf ons twee oren die samen horen een natuurlijke geluidswereld De natuur heeft ons twee oren gegeven die samenwerken. En net als onze oren, communiceren ook de nieuwe WIDEX CLEAR 440 hoortoestellen

Nadere informatie

BeoSound 9000. Bedieningshandleiding

BeoSound 9000. Bedieningshandleiding BeoSound 9000 Bedieningshandleiding BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Inhoud van de bedieningshandleiding 3 U hebt de beschikking over twee boekjes die u helpen vertrouwd te raken met

Nadere informatie

SplashVision waterdichte televisies

SplashVision waterdichte televisies De luxe van ontspanning. SplashVision waterdichte televisies SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Waterdichte televisies zijn de oplossing als u in de badkamer televisie of dvd wilt kijken.

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T P E R S B E R I C H T Raumfeld Soundbar brengt een vol geluid naar de televisie-, film- en muziekbeleving Innovatieve combinatie van wifi soundbar en draadloze subwoofer zorgt voor een kamervullend tv-geluid

Nadere informatie

Product catalogus Homecast

Product catalogus Homecast Product catalogus Homecast Homecast HS9000 CICD PVR De door CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde Homecast HS9000 CICD PVR Homecast HS 9000 is voorzien van twee DVB-S2 tuners en is een zogeheten

Nadere informatie

SPECIAL SOUNDCHECK 50% KORTING BIJ MEDIA MARKT BREDA HIFI.NL NU TIJDELIJK MET

SPECIAL SOUNDCHECK 50% KORTING BIJ MEDIA MARKT BREDA HIFI.NL NU TIJDELIJK MET 2 SPECIAL NU TIJDELIJK MET 50% KORTING SOUNDCHECK BIJ MEDIA MARKT BREDA HIFI.NL Soundcheck bij Media Markt Breda Hoe klinkt de LG music flow? tekst Menno Bonnema fotografie Beeldhouwers.cc Afgelopen woensdag

Nadere informatie

Diverse producten (0182) Tabimax tablet- en smartphonehouder. Bel voor persoonlijk advies direct(0182)

Diverse producten (0182) Tabimax tablet- en smartphonehouder. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) Tabimax tablet- en smartphonehouder Tabimax is een standaard voor uw tablet of smartphone. De metalen beugel ondersteunt een transparante glasplaat waarop alle gangbare mobiele toestellen geplaatst kunnen

Nadere informatie

PROMOTIE BOUW PROFI Juni Juli 2014

PROMOTIE BOUW PROFI Juni Juli 2014 PROMOTIE BOUW PROFI Juni Juli 2014 Niet contractuele foto s. Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt. PROMOTIE BOUW PROFI JUNI JULI 2014 BIJ AANKOOP VAN 1 000 * Mini luidspreker bluetooth Artikelcode

Nadere informatie