Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/ /

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/27.27.72 0479/64.00.02"

Transcriptie

1 Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/ / Aan de bomen zien we dat het bijna herfstvakantie is. We hebben al een heel drukke periode achter de rug, waarin we al heel veel beleefden. In de nieuwsbrief kan u er alles over lezen. Deze nieuwsbrief kan u ook digitaal lezen op de website Kalender Vrijdag, 8 november: American Games voor de 3 de graad Dinsdag, 12 november t.e.m. vrijdag 15 november: sportweek 1 ste graad Dinsdag, 19 november: toneel voor de 2 de graad Het is ingewikkeld Woensdag, 20 november: grootouderfeest Woensdag, 27 november: Sinterklaaswandeltocht De brieven met meer informatie volgen. Boodschap van de vredesduif Op maandag 11 november nodigen we de leerlingen van het 5 de en 6 de leerjaar uit op het kerkhof in de Blekerijstraat om 16u45 voor een herdenkingsceremonie van de eerste wereldoorlog. Daarna worden we uitgenodigd voor een receptie op het stadhuis voor de uitreiking van de prijzen van de wedstrijd: boodschap van de vredesduif. De leerlingen van de derde graad hebben tijdens de lessen godsdienst en zedenleer een prachtig kunstwerk gemaakt om niet alleen de 1 ste wereldoorlog te herdenken, maar ook om de oorlogen overal in de wereld aan te klagen en de vredesboodschap uit te dragen. We hopen dat we, net zoals vorig jaar, de eerste prijs winnen. Comenius Vorige week trokken juf Conny en Meester Miek naar Spanje in het kader van ons Comenius project. Ze werkten er samen met de andere scholen uit Europa om onze kinderen iets bij te brengen over kunst. Tijdens deze eerste periode zullen de leerlingen vooral praten over kunst en zijn ze begonnen met een beetje informatie te zoeken over onze partnerlanden. De kinderen leren de landen kennen, maar ook hun eetgewoonten, hun taal, hun gebruiken, maar vooral hun kunst en kunstenaars. In november stellen de klassen de landen aan elkaar voor. Op die voorstellingsdag, wordt er aan de leerlingen een bekende kunstenaar voorgeschoteld uit elk land. Rond die kunstenaar en zijn stijl van werken gaan we proberen om onze eigen interpretatie te geven. Dit wordt zeker spannend, maar ook zeer leerzaam en leuk.

2 loopcriterium Woensdagnamiddag 23 oktober 2013 ging het jaarlijks loopcriterium door op onze school. Meester Matthias had alles tot in de puntjes georganiseerd en er waren heel wat deelnemers uit verschillende scholen. Ook uit onze school waren er heel wat lopertjes die het beste van zichzelf gaven. Het parcours lag er wat modderig bij en heel wat lopers bereikten de finish zonder schoenen. Af en toe was er ook een kleine regenbui, maar dat kon de pret van de lopers zeker niet bederven. We kunnen dus zeker terug kijken op een succesvolle loopnamiddag. De kleinste kleuters van juf Joséanne zijn de grootste artiesten. Deze maand hebben we erg veel met verf gewerkt, schilderen met ecoline en suiker, schilderen met de verfdoos en schilderen met de herfstkleuren, geel, bruin en rood; We gaan ook nog op zoek naar Marilyn, de dikke spin; Raadsel: Als het regent doe je hem open Hoor je dan de druppels lopen? Spitter spetter sputter spat Je wordt toch niet nat. Onder de... Spring er maar in en spat je regenlaarzen nat...

3 Juf Aicha trekt op speurtocht met haar kabouterklas Ja, ja, het is weer zover! We mogen onze zomerkleren opbergen en onze jassen terug uit de kast halen. Want deze regenachtige dagen duiden erop dat de herfst in het land is. Dit is een heel leuke en leerrijke periode voor onze kaboutertjes! We gingen enkele malen op zoektocht in het bos. We vonden er afgevallen blaadjes, vruchten, paddenstoelen en spinnenwebben. Met onze laarsjes aan mochten we ook eens door de plassen stappen, dit vonden we zeer leuk! En met de dingen die we vonden in het bos gingen we aan de slag in de klas. De kleuters gaan naar Afrika Naar aanleiding van Werelddierendag (4 oktober), gingen de kleuters van K1b, K2 en K3 op ontdekking in het Virungapark van Afrika. Dit is het oudste nationaal park van Afrika. We werden een beestige klas, vol plezier en actie. We ontdekten de berggorilla, het nijlpaard, de machtige olifant en de brullende leeuw! We gingen ons verkleden, maakten leuke maskers en knutselden een mooie olifant! We leerden een versje Dikke, dikke olifant en zagen prachtige boekjes vol Afrikaanse dieren. Natuurlijk hoort daar ook muziek bij. We konden ons volledig laten gaan op het ritme van Afrikaanse dans en zang.

4 De zonneklas van juf Lindsay verkent het schoolbos Na veel regenbuien en windstoten, zagen de kleuters van K2 op dinsdag 15 oktober een warme, gele bol in de lucht Het was de zon! De ideale kans om het schoolbos te verkennen. Samen gingen we op zoek naar paddenstoelen, mooie herfstblaadjes, kastanjes, bolsters, En die hebben we gevonden! We maakten in de klas zelfs een grote kastanjebak. Als dat geen leuk speelgoed is! Het werd een fijne herfstwandeling. De kleuters uit de vlinderklas houden van veel beweging In de vlinderklas bewegen de kleuters erg graag. Tijdens de turnles met juf Sylvia mochten ze een heus bewegingsparcours afleggen. Hun durf en behendigheid werd op de proef gesteld, Zo mochten ze de zweedse banken opklimmen en terug afglijden, mochten ze op het sportraam klimmen, koprollen op de mat, lopen op een omgekeerde zweedse bank en daarbij hun evenwicht kunnen behouden, springen over een hoogte van 30cm... De kleuters hebben zich super geamuseerd en vinden het voor herhaling vatbaar.

5 Het 1 ste leerjaar van juf Elke gaat op dierenspeurtocht In het eerste leerjaar werkten we tijdens de maand oktober al wat rond de herfst. We gingen naar het bos met Raaf. Daar ontdekten we heel wat dieren. Ieder dier had ook een leuke opdracht voor ons in petto. In de klas werkten we tijdens het hoekenwerk ook rond de herfst. De kinderen vonden het super om op deze manier heel wat nieuwe dingen bij te leren. Hieronder vind je enkele foto s. Het 1 ste en 2 de leerjaar gaat naar de Spil. Op dinsdag 22 oktober gingen het eerste en het tweede leerjaar naar het theater. De voorstelling heette De Z van Zokken Z van Zokken bestaat uit een reeks absurde verhalen over een bijzonder koningspaar. De koning en de koningin leiden op het eerste gezicht een doodgewoon bestaan: ze zoeken dingen die ze kwijt geraken, ze spelen rijmspelletjes, vervelen zich, bakken een taart...maar elk verhaal krijgt een onverwachte en vaak grappige invulling. Dit vertelden de leerlingen achteraf: - De koning en de koningin hadden zeer grappige kleren aan. (Indra) - Het was deze week kleurpotlodenweek. De politieagent controleerde of iedereen alle kleurtjes had. Dat vond ik heel grappig! Een politieagent doet dat toch niet! (Cholan) - Om op zolder te raken, moesten de koning en de koningin 888 trappen nemen. Wauw, zo veel! (Adina) - De koning en de koningin konden mooi dansen. Het was ook wel een beetje grappig. (Shirly) - Het was een hele leuke en grappige voorstelling. (Maryam)

6 Juf Melisa en Juf Saar verkennen Roeselare met de 2 de graad Op donderdag 24 oktober maakten de leerlingen van het derde en vierde leerjaar een leerwandeling in de stad. Met een kaart gingen we op weg en volgden de uitgestippelde weg. Ons goed oriënteren was toch soms een beetje moeilijk, we moesten heel goed nadenken! We wilden natuurlijk niet verloren lopen. We maakten ook mooie foto s tijdens onze wandeling van verschillende soorten openbare gebouwen zoals de school, de kerk, het park, de bibliotheek, het stadhuis, We zagen ook veel verschillende soorten huizen. Denk maar aan een rijhuis, een villa, een herenhuis, een appartement, een halfopen bebouwing, Ook herkenden we enkele nutsvoorzieningen: het treinstation, de bushalte, de glascontainer, een transformatorhuisje, En in de Ooststraat zagen we heel veel verschillende soorten handelszaken: winkels, café s, restaurants, In de klas van meester Miek wordt er gehersenkriebeld. In het 4 de leerjaar willen de kinderen meer leren over kunst en kunstenaars. Ze hebben al kennis gemaakt met enkele bekende schilders, zoals Pablo Picasso, Banksey en René Magritte. Ze hebben geleerd hoe die kunstenaars te werk gaan en ze probeerden te werken in de stijl van de artiesten. Dit bleek niet altijd even gemakkelijk. Vooral aan Magritte hadden ze een zware dobber, maar uiteindelijk hadden ze een mooi en heel gek resultaat. De resultaten kan je altijd komen bewonderen in de gang op het boven. Voor de leerlingen begonnen met werken wilden ze wel eerst goed nadenken over kunst.

7 Ze vroegen zich af: Wat is schoonheid?, Wat is mooi? en vooral Wanneer ben je nu een echte kunstenaar? Het werd een heel interessant gesprek, waarbij de leerlingen leerden dat het vragen zijn waarbij het moeilijk is om een exact antwoord te geven. Er werd een heel mooi woordveld opgebouwd. Telkens als de kinderen dachten dat ze het antwoord hadden, deed meester Miek vervelend en stelde hij een andere ambetante vraag. Er waren geen correcte antwoorden, maar een fout antwoord geven deden ze ook niet. Dit zijn hun eerste stappen in filosofisch denken. De 3 de graad gaat Indiana Jones achterna. Op woensdag 23 oktober gingen de leerlingen van het 5 de en 6 de leerjaar een kijkje nemen op de archeologische site in de Bietstraat te Roeselare. Ze kregen er uitleg van archeoloog Willem en konden er zien hoe archeologen te werk gaan om sporen van vroeger bloot te leggen. Op deze site werden er overblijfselen uit de middeleeuwen en ook nog munitie uit de eerste wereldoorlog terug gevonden. Het werd een interessante middag!!! Jarigen Wij waren jarig in oktober: - Zoë en Mehria uit de klas van Jules - David uit de zonneklas - Emma uit de vlinderklas - Inrina en Noor uit het 2 de leerjaar - Medina uit het 3 de leerjaar - Rayana uit het 4 de leerjaar - Sarah uit het 6 de leerjaar - Juf Saar, juf Conny en juf Sylvia Hartelijk gefeliciteerd met een dikke kus van de juffen en de meesters.

8 Spelletjes Zoek de verschillen!

9 Kleur je me in? Als je klaar bent met de kleurplaat, mag je hem terug meebrengen naar school.

10 En wat eten we in november? Ma 04/11 Di 05/11 Do 07/11 Vr 08/11 Ma 11/11 Di 12/11 Do 14/11 Vr 15/10 Ma 18/11 Di 19/11 Do 21/11 Vr 22/11 Ma 25/11 Di 26/11 Do 28/11 Vr 29/11 Tomatensoep, groentenmengeling, kipfilet, aardappelen en dragonsaus Broccolisoep, sla, pitta, frietjes en looksaus Voor de vegetariërs: idem maar met loempia Menu zonder varkensvlees: idem maar met kippenpitta Ajuinsoep, erwten, zwitserse schijf, aardappelen en braadjus Menu zonder varkensvlees: idem maar met rundshamburger Champignonsoep, komkommer, geraspte wortelen, fishsticks, Puree en tartaar Geen school Tomatensoep, macaroni met kaas en hesp en emmentaler Voor de vegetariërs: vegetarische macaroni maar met kalkoenhesp Aspergesoep, boontjes kalkoenrollade, aardappelblokjes en pepersaus Menu zonder varkensvlees: idem maar met rundblinde vinken Kervelsoep, andijvie, blinde vinken, aardappelen en ajuinsaus Tomatensoep, Gentse waterzooi en aardappelen Voor de vegetariërs: idem maar vegetarisch Groentesoep, spaghetti bolognaise en emmentaler Voor de vegetariërs: idem maar vegetarisch Menu zonder varkensvlees: idem Wortel-pompoensoep, sla, varkensstoofvlees en frietjes Voor de vegetariërs: idem maar met vegetarisch stoofvlees Menu zonder varkensvlees: idem maar met rundsstoofvlees Bloemkoolsoep, gestoofde wortelen, krokante kipfilet en aardappelen Preisoep, hutsepot met braadworst Voor de vegetariërs: idem maar met vegetarische worst Menu zonder varkensvlees: idem maar met kippenworst Witloofsoep, broccolimix, casselrib, gratin emmentaler en jagerssaus Menu zonder varkensvlees: idem maar met kalkoenrollade Tomatenpaprikasoep, perzik, kipfilet hawai, rijst en currysaus. Currysoep, Oostends vispannetje en purree Voor de vegetariërs: vegetarisch pannetje zuivel Koek fruit Koek fruit zuivel koek

Nieuwsbrief september Basisschool Ring Roeselare. Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/27.27.72 0479/64.00.02

Nieuwsbrief september Basisschool Ring Roeselare. Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/27.27.72 0479/64.00.02 Nieuwsbrief september Basisschool Ring Roeselare Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/27.27.72 0479/64.00.02 Op maandag 6 oktober 2014 is er GEEN SCHOOL wegens pedagagische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 08.05.2015 Beste ouders, Met nog enkele vrije dagen rond Hemelvaart en Pinksteren slinken de schooldagen van het huidige schooljaar bijzonder snel. Het is een drukke periode met op familiaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29.04.2016

Nieuwsbrief 29.04.2016 Nieuwsbrief 29.04.2016 Beste ouders, Volgende week start alweer de op één na laatste maand van het huidige schooljaar. Stilaan starten de herhalingen in aanloop naar de toetsenweek van midden juni. Natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief november Basisschool Ring Roeselare. Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/ /

Nieuwsbrief november Basisschool Ring Roeselare. Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/ / Nieuwsbrief november Basisschool Ring Roeselare Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/27.27.72 0479/64.00.02 Prettige vakantie! We zien jullie terug op maandag, 3 november! Kalender November 2014 December

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Basisschool Ring Roeselare

Nieuwsbrief september Basisschool Ring Roeselare Nieuwsbrief september Basisschool Ring Roeselare Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/27.27.72 0479/64.00.02 Huiswerk voor de ouders! Vandaag werd een mapje meegegeven met brieven. Gelieve die goed te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12.06.2015

Nieuwsbrief 12.06.2015 Nieuwsbrief 12.06.2015 Beste ouders, Deze nieuwsbrief is de op één na laatste van dit schooljaar. Op vrijdag 26 juni volgt nog een afsluitwoordje en dan is het aftellen naar de vakantie. We zijn druk in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27.11.2015

Nieuwsbrief 27.11.2015 Nieuwsbrief 27.11.2015 Beste ouders, De laatste weken werden we geconfronteerd met de aanslagen in Parijs en de terreurdreiging in ons land. Dit heeft ook zijn impact op ons veiligheidsgevoel, hoewel de

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 22.12.2017 Beste ouders, Dit is alweer de laatste info van het kalenderjaar 2017. Binnen ruim een week stappen we al 2018 binnen. De school sluit voor een tweetal weken de deuren en start terug

Nadere informatie

INFO 3: graag handtekening ouders, voor gezien.

INFO 3: graag handtekening ouders, voor gezien. Basisschool BELLEVUE Bellevuestraat 28 8870 Izegem Tel. 051 306650 Fax 051 316335 www.basisschool-bellevue.be bs.izegem@g-o.be INFO 3: graag handtekening ouders, voor gezien. Beste ouders, De eerste weken

Nadere informatie

INFO 4: graag handtekening ouders, voor gezien.

INFO 4: graag handtekening ouders, voor gezien. Basisschool BELLEVUE Bellevuestraat 28 8870 Izegem Tel. 051 306650 Fax 051 316335 www.basisschool-bellevue.be bs.izegem@gemeenschapsonderwijs.be INFO 4: graag handtekening ouders, voor gezien. Geen school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25.09.2015

Nieuwsbrief 25.09.2015 Nieuwsbrief 25.09. Beste ouders, De maand september, die er weeral bijna op zit, werd vooral benut om de leerstof van het vorige schooljaar te herhalen. In de lagere klassen zijn ook reeds de toetsen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 26.02.2016 Beste ouders, Op 20 maart 2016 is het alweer zover, dan staat ons jaarlijkse theater spektakel op het programma. De aankondiging hangt al aan de ingang van onze school en binnenkort

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk Soep koud BROCCOLISOEP - - + + - - + + - + - - - - + Gemalen peuter KALKOEN- BROCCOLIMIX -AARDAPPELEN - - - - - - - + - - - - - - - CORDON BLUE - - + - - - + + + - - - - - + DEMI GLACE SAUS - - - - - -

Nadere informatie

Voorbije activiteiten

Voorbije activiteiten Nieuwsbrief 29.05.2015 Beste ouders, We stomen in sneltreinvaart naar de laatste maand van het lopende schooljaar. Volgende week vrijdag gaan alle klassen op schoolreis (meer hierover verder in de info).

Nadere informatie

Menu november Menu November 2018

Menu november Menu November 2018 Menu november 2018 05.Nov 06.Nov 07.Nov 08.Nov 09.Nov Groentensoep Broccolisoep Groentensoep Tomatensoep Wortelsoep Cordon bleu Vol au vent Parmentierschotel Spaghetti Hamburger Bruine saus Bolognaisesaus

Nadere informatie

ALLERGENEN. schaalvruchten. aardnoten. eieren vis. melk

ALLERGENEN. schaalvruchten. aardnoten. eieren vis. melk maandag 01 april 2019 Soep koud TOSCAANSE TOMATENSOEP - - + - - - - + - + - - - - + Soep warm TOMAAT GROENTESOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen starter BLOEMKOOL -AARDAPPELEN - - - - - - - - - -

Nadere informatie

MENU. Groentesoep Hamburger, gestoofde wortelen, puree Dessert: Koekje Hennepot. Aspergesoep Kalkoenfilet, koude tomaat, kroketten Dessert: gebak

MENU. Groentesoep Hamburger, gestoofde wortelen, puree Dessert: Koekje Hennepot. Aspergesoep Kalkoenfilet, koude tomaat, kroketten Dessert: gebak ZATERDAG 16 JUNI: ZONDAG 17 JUNI: MAANDAG 18 JUNI: DINSDAG 19 JUNI: Groentesoep Hamburger, gestoofde wortelen, puree Hennepot Aspergesoep Kalkoenfilet, koude tomaat, kroketten Maredsous-kaas Kippensoep

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23.12.2016 Beste ouders, Dit is alweer de laatste info van het kalenderjaar 2016. Binnen ruim een week stappen we al 2017 binnen. Een gezellige periode met de nodige feestmenu s, familiebijeenkomsten

Nadere informatie

De Zonnebloem menu November 2018

De Zonnebloem menu November 2018 De Zonnebloem menu November 2018 29 okt - 2 nov 5 nov - 9 nov 12 nov - 16 nov 19 nov - 23 nov 26 nov - 30 nov Courgettesoep Aardappelsoep Currysoep Paprikasoep Maandag Cordon bleu Gehaktballetjes Blinde

Nadere informatie

ALLERGENEN SCHOLEN. december 2015. aardnoten

ALLERGENEN SCHOLEN. december 2015. aardnoten datum soort component Soep koud KERVELSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm BROCCOLISOEP - - + + - - + + - + - - - - + Gemalen peuter KIP - BLOEMKOOL -AARDAPPELEN 1 - - - - - - - + - - - - - - -

Nadere informatie

ALLERGENEN SCHOLEN. september aardnoten

ALLERGENEN SCHOLEN. september aardnoten datum soort component Soep koud PARIJSE UIENSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm AJUINSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen starter WORTEL AARDAPPELEN - - - - - - - - - - - - - - - Gemalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12.09.2014

Nieuwsbrief 12.09.2014 Nieuwsbrief 12.09. Beste ouders, De leerlingen en leerkrachten hebben de aanpassing van de vakantie naar het nieuwe schooljaar goed verteerd. De kinderen beginnen al goed vertrouwd te raken met de werkwijze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13.03.2015

Nieuwsbrief 13.03.2015 Nieuwsbrief 13.03.2015 Beste ouders, Theater spektakel komt nu wel erg dichtbij. De eerste algemene repetitie is heel vlot verlopen, waardoor wij een goed resultaat verwachten op de eigenlijke voorstellingen

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk maandag 07 januari 2019 Soep koud BLOEMKOOLSOEP - - + + - - + + - + - - - - + Soep warm ERWTENSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen starter BLOEMKOOL -AARDAPPELEN - - - - - - - - - - - - - - - Gemalen

Nadere informatie

Week 17 van 20 tem 24 APR.2015

Week 17 van 20 tem 24 APR.2015 Week 17 van 20 tem 24 APR.2015 BLOEMKOOLSOEP TOMATENSOEP BROCCOLISOEP KIPPESOEP SPINAZIESOEP LAMSEPIGRAM MACARONI RUNDERSTOOFLAPJE KIPFILET CHIPOLATA BRAADJUS SPINAZIESAUS m HAM TIJMSAUS CHAMPIGNONROOMSAUS

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 30.09.2016 Beste ouders, De weken vliegen voorbij, volgende week starten we alweer de tweede maand van het nieuwe schooljaar. In september leerden de leerkrachten hun nieuwe leerlingen beter

Nadere informatie

Ontbijt. Middagmaal. avondmaal. Ontbijt. Middagmaal. Varkentong in mosterdvinaigrette 01-12-15 DINSDAG 05-12-15 ZATERDAG smeerkaas. Avondmaal.

Ontbijt. Middagmaal. avondmaal. Ontbijt. Middagmaal. Varkentong in mosterdvinaigrette 01-12-15 DINSDAG 05-12-15 ZATERDAG smeerkaas. Avondmaal. 03-12-15 DONDERDAG Bloemkoolsoep Rodenbachgebraad- wortelengekookte aardappelen Vers fruit Gerookte sprotfilets 30-11-15 MAANDAG 04-12-15 VRIJDAG Perenstroop Preisoep Braadworst mosterdsaus Hutsepot op

Nadere informatie

ALLERGENEN SCHOLEN. maart aardnoten

ALLERGENEN SCHOLEN. maart aardnoten datum soort component Soep koud BROCCOLISOEP - - + + - - + + - + - - - - + Gemalen peuter KALKOEN- BROCCOLIMIX -AARDAPPELEN - - - - - - - + - - - - - - - CORDON BLUE - - + - - - + + + - - - - - + 01/03

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 25.11.2016 Beste ouders, We stevenen in sneltreinvaart af op de laatste maand van het jaar, december. Een periode van rust en vooral gezelligheid, waarin de meesten onder ons ook de familiebanden

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23.01.2015 Beste ouders, Momenteel wordt Ter Gavers geteisterd door een ware griepepidemie, met als symptomen stramheid, hoge koorts en misselijkheid. Bij momenten waren sommige klassen gehalveerd,

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag 05/09 11/09 Erwtensoep ~ Hamburger Snijboontjes Krielaardappelen ~ Chocolademousse

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag 05/09 11/09 Erwtensoep ~ Hamburger Snijboontjes Krielaardappelen ~ Chocolademousse Menu september 2011 05/09 11/09 Erwtensoep Hamburger Snijboontjes Chocolademousse Tomatensoep Kippenreepjes met currysaus Rijst met wokgroenten Ajuinsoep Rundstoofvlees Groentesoep met balletjes Visfilet

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. schaaldieren gluten soja. aardnoten. eieren vis. melk

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. schaaldieren gluten soja. aardnoten. eieren vis. melk Soep koud AJUINSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm SELDERSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen starter VENKEL -AARDAPPELEN - - - - - - - - - - - - - - - Gemalen peuter KIP KNOLSELDER AARDAPPELEN

Nadere informatie

MENU SCHOLEN : OKTOBER 2018

MENU SCHOLEN : OKTOBER 2018 MENU SCHOLEN : OKTOBER 2018 www.esthio.be info@esthio.be MAANDAG 01/10 DINSDAG 02/10 DONDERDAG 04/10 VRIJDAG 05/10 AJUINSOEP TOMATENSOEP KIPPENSOEP POMPOENSOEP KIPNUGGETS BRAADWORST CORDON BLEU SCHARROLLETJES

Nadere informatie

De Zonnebloem menu Oktober 2018

De Zonnebloem menu Oktober 2018 De Zonnebloem menu Oktober 2018 1 okt - 5 okt 8 okt - 12 okt 15 okt - 19 okt 22 okt - 26 okt 29 okt - 2 nov Brunoisesoep Venkelsoep Groentesoep met vermicelli Bonensoep Maandag Kalkoensteak Gehaktballetjes

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk Soep koud FRANSE PEULTJES SOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm KIPPENSOEP - - + + - - - + - + - - - - + Gemalen starter POMPOEN -AARDAPPELEN - - - - - - - - - - - - - - - Gemalen peuter LAM - BRUNOISE

Nadere informatie

MENU SCHOLEN : DECEMBER 2018

MENU SCHOLEN : DECEMBER 2018 MENU SCHOLEN : DECEMBER 2018 www.esthio.be MAANDAG 3/12 DINSDAG 4/12 DONDERDAG 6/12 VRIJDAG 7/12 TOMATENSOEP PREISOEP WORTELSOEP WINTERSOEP SCHARROLLETJES OP CORDON BLEU PIZZAIOLABURGER GEVOGELTE ROLLADE

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk vrijdag 01 maart 2019 Soep koud AJUINSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm SELDERSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen starter VENKEL -AARDAPPELEN - - - - - - - - - - - - - - - Gemalen peuter

Nadere informatie

MENU SCHOLEN april 2018 maandag 2 april 2018 dinsdag 3 april 2018 donderdag 5 april 2018 vrijdag 6 april 2018

MENU SCHOLEN april 2018 maandag 2 april 2018 dinsdag 3 april 2018 donderdag 5 april 2018 vrijdag 6 april 2018 MENU SCHOLEN april 2018 maandag 2 april 2018 dinsdag 3 april 2018 donderdag 5 april 2018 vrijdag 6 april 2018 paasvakantie paasvakantie paasvakantie paasvakantie maandag 9 april 2018 dinsdag 10 april 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 12-12-2014 Beste ouders, We schrijven half december 2014. De laatste info van dit jaar met reeds het schoolmenu voor de eerste week van januari 2015. Eerst nog de vele andere menu s en recepties

Nadere informatie

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje ZATERDAG 17 OKTOBER: MENU Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen ZONDAG 18 OKTOBER: Ossenstaartsoep Rundsgebraad Bordelaise, witloof, aardappelnootjes MAANDAG 19 OKTOBER: Pompoensoep Kalkoenlapje

Nadere informatie

INFOKRANT NOVEMBER 2015

INFOKRANT NOVEMBER 2015 INFOKRANT NOVEMBER 2015 VRIJE BASISSCHOOL O.L.V.O. Stadhuisstraat 4 - Heist-aan-zee Ramskapellestraat 65 - Ramskapelle tel 050/512925 E-mailadres: info@olvoheist.be website: www.olvoheist.be Beste ouders

Nadere informatie

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje ZATERDAG 12 DECEMBER: MENU Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen ZONDAG 13 DECEMBER Ossenstaartsoep Rundsgebraad Bordelaise, witloof, aardappelnootjes MAANDAG 14 DECEMBER Pompoensoep Kalkoenlapje

Nadere informatie

Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/ /

Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/ / Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/27.27.72 0479/64.00.02 Dit is de 7 de nieuwsbrief van dit schooljaar. In de vorige edities kon u lezen wat er gebeurde in onze school. Dit zal natuurlijk niet veranderen.

Nadere informatie

MENU SCHOLEN januari 2018 maandag 8 januari 2018 dinsdag 9 januari 2018 donderdag 11 januari 2018 vrijdag 12 januari 2018

MENU SCHOLEN januari 2018 maandag 8 januari 2018 dinsdag 9 januari 2018 donderdag 11 januari 2018 vrijdag 12 januari 2018 MENU SCHOLEN januari 2018 maandag 8 januari 2018 dinsdag 9 januari 2018 donderdag 11 januari 2018 vrijdag 12 januari 2018 MINESTRONE GROENTESOEP TOMATENSOEP PREISOEP HAMBURGER VARKENSGEBRAAD KONINGINNEHAPJE

Nadere informatie

LENTEMENU (3/4) Maandag 17 april Courgettesoep +12 mnd +6 mnd -6 mnd. Dinsdag Preisoep +12 mnd +6 mnd -6 mnd

LENTEMENU (3/4) Maandag 17 april Courgettesoep +12 mnd +6 mnd -6 mnd. Dinsdag Preisoep +12 mnd +6 mnd -6 mnd Vzw VKV Lentemenu Sporrewaan versie apr 17 LENTEMENU (3/4) Maandag 17 april soep +12 mnd +6 mnd -6 mnd Gehaktballetjes in tomatensaus met puree en champignons Varkensvlees met puree en champignons Tomaat/wortel

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk Soep koud MOSTERDSOEP MET BACON - - + - - - + + + + - - - - + Soep warm KIPPENSOEP - - + + - - - + - + - - - - + Gemalen peuter VIS - POMPOEN - AARDAPPELEN - - - - + - - - - - - - - - - VOL AU VENT - -

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

WEEKMENU. Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011

WEEKMENU. Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011 Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011 Donderdag 1/9 Vrijdag 2/9 Tomatensoep met balletjes Stoofvlees op z n Vlaams Gemengde sla Mayonaisesaus Wortelsoep Lasagne bolognaise Brood en kaas Maandag 05/09/2011

Nadere informatie

ALLERGENEN. aardnoten. Soep koud FLORENTIJNSESOEP - - + - - - + + - + - - - - + zondag 01 november 2015

ALLERGENEN. aardnoten. Soep koud FLORENTIJNSESOEP - - + - - - + + - + - - - - + zondag 01 november 2015 Soep koud FLORENTIJNSESOEP - - + - - - + + - + - - - - + zondag 01 november 2015 Soep koud TOMAAT GROENTESOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm ERWTENSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen starter

Nadere informatie

WIJ WENSEN JULLIE EEN FIJNE HERFSTVAKANTIE TOE!

WIJ WENSEN JULLIE EEN FIJNE HERFSTVAKANTIE TOE! Di. 01.09.15 Tomatensoep videe, appelmoes, puree Do. 03.09.15 Bouillonsoep spaghetti bolognaise (kalfs) Vr. 04.09.15 Tomatensoep vissticks, spinaziepuree Ma. 07.09.15 Kervelsoep kipchipolata, wortelpuree

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk Soep koud BROCCOLISOEP - - + + - - + + - + - - - - + Soep warm TOMATENSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen peuter RUNDS -WITLOOF/APPEL -AARDAPPELEN - - - - - - - + - - - - - - - VOGELNESTJE - - -

Nadere informatie

Maandmenu maart 2016. Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje

Maandmenu maart 2016. Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje Maandmenu maart 2016 Wij leveren elke week op maandag & donderdag Diabeet U kan zelf bepalen wanneer u welke maaltijd eet en hoeveel menu s u bestelt. (Let wel: er is wel een minimum afname van 3 menu

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. schaaldieren gluten soja. aardnoten. weekdier lupine. mosterd selder. lactose. eieren vis. sesam. sulfiet.

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. schaaldieren gluten soja. aardnoten. weekdier lupine. mosterd selder. lactose. eieren vis. sesam. sulfiet. 14/02/18 1/6 Soep koud WITLOOFSOEP - - + + - - + + - + - - - - + Soep warm CHAMPIGNONSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen starter COURGETTE -AARDAPPELEN - - - - - - - - - - - - - - - Gemalen peuter

Nadere informatie

LUNCHMENU. 1 april 7 april. maandag 1 april. dinsdag 2 april. Woensdag 3 april

LUNCHMENU. 1 april 7 april. maandag 1 april. dinsdag 2 april. Woensdag 3 april 1 april 7 april maandag 1 april groentesoep Ardeens gebraad jagersaus gegrilde groenten aardappel in de schil Vanille mousse dinsdag 2 april Bloemkoolsoep Spaghetti carbonara geraspte kaas Chocolade pudding

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bewegen

Gezonder eten, meer bewegen ONZELIEVEVROUWCOLLEGE II (B34) Zavel 15 BE9620 ZOTTEGEM Maandag 01/02/16 Dinsdag 02/02/16 Donderdag 04/02/16 Vrijdag 05/02/16 Tomatensoep Vissticks Bloemkool Kervelpreisoep Oogballen in bloederige saus

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. schaaldieren gluten soja. aardnoten. eieren. melk. vis

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. schaaldieren gluten soja. aardnoten. eieren. melk. vis donderdag 02 mei 2019 Soep koud FRANSE PEULTJES SOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm TOMAAT GROENTESOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen peuter LAM - BRUNOISE - AARDAPPELEN - - - - - - - -

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 28.10.2016 Deze info moest eigenlijk voor de vakantie klaar geweest zijn. Door omstandigheden is dit echter niet gelukt, waarvoor mijn excuses. Beste ouders, Overal is momenteel duidelijk dat

Nadere informatie

INFO 7: graag handtekening ouders, voor gezien.

INFO 7: graag handtekening ouders, voor gezien. Basisschool BELLEVUE Bellevuestraat 8 88 Izegem Tel. 5 5 Fax 5 5 www.basisschool bellevue.be bs.izegem@gemeenschapsonderwijs.be INFO : graag handtekening ouders, voor gezien. Zeer belangrijk! Inschrijven

Nadere informatie

MENU SCHOLEN juni 2018 vrijdag 1 juni 2018

MENU SCHOLEN juni 2018 vrijdag 1 juni 2018 MENU SCHOLEN juni 2018 vrijdag 1 juni 2018 POMPOENSOEP VISFILET MET PREISAUS AARDAPPELPUREE maandag 4 juni 2018 dinsdag 5 juni 2018 donderdag 7 juni 2018 vrijdag 8 juni 2018 TUINKERSSOEP GROENTESOEP AGNES

Nadere informatie

Week 35 van 28 AUG tem 01 SEP 2017

Week 35 van 28 AUG tem 01 SEP 2017 Week 35 van 28 AUG tem 01 SEP 2017 PREISOEP LAATSTE DAGEN GROTE VAKANTIE GEHAKTBALLETJES LYONAISE JULIENNEGROENTJES PUREE NATUUR YOGHURT NATUUR Week 36 van 07 tem 08 SEP 2017 PARMENTIERSOEP PAPRIKASOEP

Nadere informatie

Week 17 van 22 tem 26 APR.2019

Week 17 van 22 tem 26 APR.2019 Week 17 van 22 tem 26 APR.2019 BROCCOLISOEP TOMATENSOEP KIPPESOEP RUNDSBURGER KIPFILET VLEESBROOD BRAADJUS CHAMPIGNONROOMSAUS VLEESJUS JONGE WORTELTJES BROCCOLISALADE SPINAZIE id ROOM GEKOOKTE AARDAPPEL

Nadere informatie

MENUKAART SEPTEMBER - OKTOBER 2018

MENUKAART SEPTEMBER - OKTOBER 2018 MENUKAART SEPTEMBER - OKTOBER 2018 week datum MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG 1 03/09 07/09 2 10/09 14/09 3 17/09 21/09 4 24/09 28/09 5 01/10 05/10 Preisoep Spaghetti Bolognese Vegetarische spaghetti

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

ALLERGENEN SCHOLEN. november aardnoten

ALLERGENEN SCHOLEN. november aardnoten datum soort component Soep koud KERVELSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm BROCCOLISOEP - - + + - - + + - + - - - - + Soep koud BROCCOLISOEP - - + + - - + + - + - - - - + Soep warm TOMATENSOEP

Nadere informatie

STANDAARDMENU VEGETARISCH MENU ALTERNATIEF MENU. Kervelsoep Kervelsoep Kervelsoep. appelmoes appelmoes appelmoes. Fruit* Fruit* Fruit*

STANDAARDMENU VEGETARISCH MENU ALTERNATIEF MENU. Kervelsoep Kervelsoep Kervelsoep. appelmoes appelmoes appelmoes. Fruit* Fruit* Fruit* MENU WEEK 40 Kervelsoep Kervelsoep Kervelsoep MAANDAG Braadworst in bruine jus Veggie worst bruine jus Gevogelte worst in bruine jus appelmoes appelmoes appelmoes 01 okt 2018 natuuraardappelen natuuraardappelen

Nadere informatie

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van:

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Menu December 2018 Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Enkel de maaltijden aan huis hebben bedeling in het

Nadere informatie

Week 18 van 01 tem 05 MEI.2017 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG PAPRIKASOEP SELDERSOEP ASPERGESOEP CURRYSOEP

Week 18 van 01 tem 05 MEI.2017 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG PAPRIKASOEP SELDERSOEP ASPERGESOEP CURRYSOEP Week 18 van 01 tem 05 MEI.2017 PAPRIKASOEP SELDERSOEP ASPERGESOEP CURRYSOEP VARKENSLAPJE KALKOENROLLADE RUNDSBURGER SPAGHETTI VLEESJUS PORTUGESE SAUS PEPERSAUS BOLOGNAISE SAUS BOTERBOONTJES 4-SEIZOENENMENGELING

Nadere informatie

MENUKAART OKTOBER 2018

MENUKAART OKTOBER 2018 MENUKAART OKTOBER 2018 6 08/10 12/10 Pompoensoep Cordon bleu prinsessenboontjes Preisoep Vogelnestjes in maderasaus Aardappelpuree Broccolisoep Kip in zoetzure saus Rijst Aspergesoep Stoofvlees 7 15/10

Nadere informatie

Week 35 van 29 AUG tem 02 SEP 2016

Week 35 van 29 AUG tem 02 SEP 2016 Week 35 van 29 AUG tem 02 SEP 2016 TOMATENSOEP CURRYSOEP RUNDERSTOVERIJ APPELMOES GEKOOKTE AARDAPPELEN MACARONI HAM&KAASSAUS GEMALEN KAAS FRUIT YOGHURT NATUUR LAATSTE DAGEN GROTE VAKANTIE GEEN FRIETEN

Nadere informatie

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van:

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Menu Februari 2019 Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Enkel de maaltijden aan huis hebben bedeling in het

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. aardnoten. melk

ALLERGENEN BULK. aardnoten. melk Soep koud SELDERSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen peuter RUNDS - SNIJBIET - AARDAPPELEN - - - - - - - + - - - - - - - BLINDE VINK CHAMPIGNONSAUS - - + - - - + - - + - - - - + BLOEMKOOL - - - -

Nadere informatie

MENUVOORSTEL. Week 35 van 28 AUG tem 01 SEP 2017

MENUVOORSTEL. Week 35 van 28 AUG tem 01 SEP 2017 Week 35 van 28 AUG tem 01 SEP 2017 PREISOEP GEHAKTBALLETJES LYONAISE JULIENNEGROENTJES PUREE NATUUR YOGHURT NATUUR LAATSTE DAGEN GROTE VAKANTIE SPIRELLI NATUUR SPINAZIESAUS m HAM CHILI CON CARNE WITTE

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 01.05.2019 Beste ouders, Momenteel is het bijzonder druk in Ter Gavers. In alle klassen wordt geëxperimenteerd met coöperatieve werkvormen en met de nieuwe procesmatige aanpak van muzische

Nadere informatie

ALLERGENEN SCHOLEN. juni aardnoten

ALLERGENEN SCHOLEN. juni aardnoten do 01/06 vr 02/06 Soep koud FRANSE PEULTJES SOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm KIPPENSOEP - - + + - - - + - + - - - - + Gemalen peuter LAM - BRUNOISE - AARDAPPELEN - - - - - - - + - + - - - -

Nadere informatie

MENU SCHOLEN: NOVEMBER 2018

MENU SCHOLEN: NOVEMBER 2018 MENU SCHOLEN: NOVEMBER 2018 www.esthio.be info@esthio.be MAANDAG 05/11 DINSDAG 06/11 DONDERDAG 08/11 VRIJDAG 09/11 PREISOEP TOMATENSOEP PREISOEP AJUINSOEP KIPPENGYROS HESP IN KAASSAUS SHASLICKBURGER NOORS

Nadere informatie

ALLERGENEN. schaalvruchten. aardnoten. eieren vis. melk

ALLERGENEN. schaalvruchten. aardnoten. eieren vis. melk Soep koud PREISOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm WORTELSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen peuter KIP - RAAP -AARDAPPELEN - - - - - - - + - - - - - - - LASAGNE BOLOGNAISE - - + + - - +

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. De kinderopvang. Herfst. Liedje

Nieuws uit de groepen. De kinderopvang. Herfst. Liedje Nieuws uit de groepen Nr. 2 oktober 2015 De kinderopvang Herfst Deze periode werken we over de herfst. We lezen het verhaal van kabouter Bim en Masja in de regen. Met de oudste kinderen kijken we naar

Nadere informatie

Maandag 04/01/16 Dinsdag 05/01/16 Donderdag 07/01/16 Vrijdag 08/01/16. Maandag 11/01/16 Dinsdag 12/01/16 Donderdag 14/01/16 Vrijdag 15/01/16

Maandag 04/01/16 Dinsdag 05/01/16 Donderdag 07/01/16 Vrijdag 08/01/16. Maandag 11/01/16 Dinsdag 12/01/16 Donderdag 14/01/16 Vrijdag 15/01/16 WAARSCHOOT (T23) Verbindingsweg 14 BE-9950 WAARSCHOOT Maandag 04/01/16 Dinsdag 05/01/16 Donderdag 07/01/16 Vrijdag 08/01/16 Tomatensoep Vol-au-vent met champignons Rijstmix Seldersoep Ardens gebraad Duivelse

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 30 januari 2015 Fladder fladder in K1 De kleutertjes van juf Jasmine knutselden tijdens de vogel-tel-week deze kleurrijke vogeltjes en zorgden ook voor overheerlijk vogelvoer

Nadere informatie

WEEK VAN 31/08 tot 4/09

WEEK VAN 31/08 tot 4/09 WEEK VAN 31/08 tot 4/09 groentenbouillon met fijne groentjes soep aardappelsoep tomatensoep macaroni met kaas en ham e schotel volauvent rundshamburger met ajuinsaus kalfsblanquette alternatief kalkoenlapje

Nadere informatie

Aan de wand hangen woordkaarten met betrekking tot de herfst.

Aan de wand hangen woordkaarten met betrekking tot de herfst. Herfst Nog niet zolang geleden liepen we in korte broek, kon de jas thuis blijven en was de temperatuur zelfs hoog, te hoog voor dit seizoen. Maar nu waait het, het regent en vallen de blaadjes van de

Nadere informatie

Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019

Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019 Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019 WORTELSOEP TOMATENSOEP KIPPESOEP ERWTENSOEP KALKOENROLLADE BRAADWORST VOL-AU-VENT VARKENSLAPJE VLEESJUS BRAADJUS GEMENGDE SLA MOSTERDSAUS PRINCESSEBOONTJES NATUUR RODE KOOL

Nadere informatie

Menu week 51. maandag 14 december 2015 Menu 1 Menu 2 Koude schotel Pompoensoep. dinsdag 15 december 2015 Groentesoep met balletjes

Menu week 51. maandag 14 december 2015 Menu 1 Menu 2 Koude schotel Pompoensoep. dinsdag 15 december 2015 Groentesoep met balletjes Menu week 51 maandag 14 december 2015 Pompoensoep Blinde Vink Gepaneerde Tanagra Tartaar Gestode Romanesco bloemkool Tomaat met vinaigrette Gebakken aardappelpartjes dinsdag 15 december 2015 Groentesoep

Nadere informatie

Week 42(13/10-17/10)-48(24/11-28/11)-2(05/1-09/1)-8(16/2-20/2)Krokusverlof-14(30/3-3/4)

Week 42(13/10-17/10)-48(24/11-28/11)-2(05/1-09/1)-8(16/2-20/2)Krokusverlof-14(30/3-3/4) Week 42(13/10-17/10)-48(24/11-28/11)-2(05/1-09/1)-8(16/2-20/2)Krokusverlof-14(30/3-3/4) M0001 Standaard menu Vegetarische menu Alternatieve menu Maandag Tuinkerssoep Tuinkerssoep Kip in milde curry-appelsaus

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Do 01/06 Seniorobics Rust Roest Currysoep - Cordon bleu, groene boontjes, aardappelen - Donut DESSERTMIDDAG Vrij 02/06 Zijdeschilderen Spaans 6e jaar Za 03/06 Zo 04/06 Soep - Gebakken vis, tartaar, broccolipuree

Nadere informatie

ALLERGENEN SCHOLEN. mei aardnoten

ALLERGENEN SCHOLEN. mei aardnoten datum soort component Soep koud BLOEMKOOLSOEP - - + + - - + + - + - - - - + Soep warm KIPPENSOEP - - + + - - - + - + - - - - + Gemalen peuter VIS - WORTEL - AARDAPPEL - - - - + - - - - - - - - - - di 02/05

Nadere informatie

ALLERGENEN SCHOLEN. februari aardnoten

ALLERGENEN SCHOLEN. februari aardnoten 01/02 do 02/02 vr 03/02 za 04/02 wo zo 05/02 Soep koud BROCCOLISOEP - - + + - - + + - + - - - - + Soep warm TOMATENSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen peuter RUNDS -WITLOOF/APPEL -AARDAPPELEN -

Nadere informatie

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van:

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Menu Oktober 2018 Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Enkel de maaltijden aan huis hebben bedeling in het

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. eieren vis. melk

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. eieren vis. melk Soep koud BLOEMKOOLSOEP - - + + - - + + - + - - - - + Soep warm KIPPENSOEP - - + + - - - + - + - - - - + Gemalen peuter VIS - WORTEL - AARDAPPEL - - - - + - - - - - - - - - - BOLOGNAISESAUS - - - - - -

Nadere informatie

ALLERGENEN. schaalvruchten. aardnoten. melk

ALLERGENEN. schaalvruchten. aardnoten. melk Soep koud AJUINSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm SELDERSOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen peuter RUNDS -VENKEL/WORTEL -AARDAPPELEN - - - - - - - + - - - - - - - CARBONARA - - + - - -

Nadere informatie

MENU SOCIAAL RESTAURANT 30/05/ /06/2011

MENU SOCIAAL RESTAURANT 30/05/ /06/2011 MENU SOCIAAL RESTAURANT 30/05/2011 05/06/2011 30/05/2011 31/05/2011 01/06/2011 02/06/2011 03/06/2011 04/06/2011 05/06/2011 Groentesoep Kippensoep Bouillon Champignonsoep Minestrone Groentesoep Aspergesoep

Nadere informatie

Gezonder eten, meer bewegen

Gezonder eten, meer bewegen VBS DE BLOESEM KERKSKEN Beekstraat 17 BE-9451 KERKSKEN Maandag 01/02/16 Dinsdag 02/02/16 Donderdag 04/02/16 Vrijdag 05/02/16 Tomatensoep Vissticks Bloemkool Kervel-preisoep Oogballen in bloederige saus

Nadere informatie

Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/27.27.72 0479/64.00.02

Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/27.27.72 0479/64.00.02 Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/27.27.72 0479/64.00.02 Dit is onze allereerste maandelijkse nieuwsbrief. Je mag rustig zeggen nieuwskrant. In tegenstelling tot vorig jaar zal je hier veel meer artikeltjes

Nadere informatie

DATUM ONTBIJT MIDDAGMAAL DIEET AVONDMAAL DIEET. D&ZA&LV soep ZA&LV gestoomde visfilet D&ZA&LV saus D&ZA knolselder LV prei (gestoofd) fruit

DATUM ONTBIJT MIDDAGMAAL DIEET AVONDMAAL DIEET. D&ZA&LV soep ZA&LV gestoomde visfilet D&ZA&LV saus D&ZA knolselder LV prei (gestoofd) fruit Vrij 1/12 Wortelsoep ken visfilet Witte wijnsaus Knolselderpuree ZA&LV gestoomde visfilet D&ZA knolselder LV prei Woudham (mager) Droge worst (vet Rauw witloof D&LV woudham ZA rookvlees Za 2/12 Zo 3/12

Nadere informatie

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk

ALLERGENEN BULK. schaalvruchten. aardnoten. melk donderdag 02 mei 2019 Soep koud FRANSE PEULTJES SOEP - - + - - - + + - + - - - - + Soep warm TOMAAT GROENTESOEP - - + - - - + + - + - - - - + Gemalen peuter LAM - BRUNOISE - AARDAPPELEN - - - - - - - -

Nadere informatie

Schoolduifje Mei. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be. BOSSTRAAT 159 tel.

Schoolduifje Mei. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be. BOSSTRAAT 159 tel. KLOOSTERSTRAAT 29 9420 MERE tel. : 053 / 83 75 33 fax : 053 / 85 73 27 www.vbsstjozefmere.be BOSSTRAAT 159 tel. : 053 / 83 74 83 Schoolduifje Mei ver. uitg. Van der Eeken Lutgarde Activiteitenkalender

Nadere informatie

MIDDAGMAAL. Kervelsoep. Varkensgyros Gestoofde groentemengeling Aardappelen met bieslook

MIDDAGMAAL. Kervelsoep. Varkensgyros Gestoofde groentemengeling Aardappelen met bieslook 06 november 07 november Kervelsoep Varkensgyros Gestoofde groentemengeling Aardappelen met bieslook Franse uiensoep Gebakken kalfsworst Bloemkool mimosa Limoenmousse Andalousesoep 08 november 09 november

Nadere informatie

MENU WEEK 17 PEUTER / KLEUTER / BASIS- / SECUNDAIR ONDERWIJS standaardmenu

MENU WEEK 17 PEUTER / KLEUTER / BASIS- / SECUNDAIR ONDERWIJS standaardmenu maandag 24/04/2017 MENU WEEK 17 standaardmenu vegetarisch menu alternatief menu dinsdag 25/04/2017 woensdag 26/04/2017 mimosaburger met ei spinazie vol-au-vent met champignons frietjes/gebakken aardappeltjes

Nadere informatie

Maandmenu januari 2018

Maandmenu januari 2018 Maandmenu januari 2018 maag & darmsparend MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Levering maaltijden Levering maaltijden januari 2018 MA DI WO DO VR ZA ZO 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Nadere informatie

MENUVOORSTEL. Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019

MENUVOORSTEL. Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019 NIEUWJAARS MENU Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019 WORTELSOEP TOMATENSOEP KIPPESOEP ERWTENSOEP KALKOENROLLADE BRAADWORST VOL-AU-VENT VARKENSLAPJE VLEESJUS BRAADJUS GEMENGDE SLA MOSTERDSAUS PRINCESSEBOONTJES

Nadere informatie