Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/ /

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/27.27.72 0479/64.00.02"

Transcriptie

1 Groenestraat 174, 8800 Roeselare 051/ / Dit is onze allereerste maandelijkse nieuwsbrief. Je mag rustig zeggen nieuwskrant. In tegenstelling tot vorig jaar zal je hier veel meer artikeltjes kunnen lezen over de kinderen, de klassen, en de school. Je zal de belevenissen van de kinderen en hun leerkrachten vlotter kunnen meevolgen. Deze nieuwsbrief zal ook maandelijks op de website verschijnen. Nieuw logo Heeft u het al gemerkt? We hebben een nieuw logo. De kinderen en de leerkrachten vonden dat het tijd werd voor iets nieuws. We hebben het meisje vervangen door een stralende ring. Dit past veel beter bij onze naam. We hebben tevens een betekenis gegeven aan elke letter van het woord; R voor respect we respecteren onszelf, elkaar en het materiaal. I voor individu elk kind is anders. Dit wil zeggen dat we de leerlingen benaderen van uit sterkten en zwakten. N voor nieuwsgierig we willen dat kinderen elke dag bijleren door op een gezonde leergierige wijze in de klas mee te werken. G voor graag wie graag naar school komt, zal met meer plezier leren en ook vlugger de leerstof verwerken. Comenius Donderdag hebben de kinderen kennis gemaakt met Comenius. Dit is een Europees project waarbij scholen uit verschillende landen met elkaar samenwerken. Wij hebben een kunstproject gestart dat 2 jaar lang zal duren. We doen dit met scholen uit Sanlucar De Barrameda (Spanje),Karlsruhe (Duitsland), Lannion (Frankrijk), Nicossia (Cyprus), Liverpool (GrootBrittanië), Rome (Italië) en Loures (Portugal). Er is ook nog een school van Oostkamp waar we mee samenwerken. Het is de bedoeling dat we kunst zien als een universele taal. We zullen proberen om die kunst te begrijpen door er over te praten maar vooral door zelf kunst te maken. Elk aspect van de kunst komt in die 2 jaar aan bod. ons logo We zullen beginnen met beeldende kunst, daarna volg nog muziek en dans, film, tijdelijke kunst en fotografie. Deze week hebben de kinderen het logo leren kennen. In de klas werd al gepraat wat ze daar op zien. Over een maandje zullen we de handen uit de mouwen steken en werken rond een bekende of minder bekende kunstenaar uit onze parrtnerlanden. Onze school zal Magritte presenteren. We zijn benieuwd wat ze er van vinden, maar ook wij zijn wel een beetje nieuwsgierig wie wij zullen krijgen.

2 Luisjes.. In de haren van enkele kinderen werden er weer kriebelbeestjes gevonden. Dit is erg vervelend en de beestjes kunnen gemakkelijk verhuizen van bewoner. We vragen daarom dat iedereen zijn kind, op geregelde tijdstippen, controleert en indien nodig ook behandelt. Vergeet niet om het beddegoed, kussen, kleren en ook de knuffels te wassen. Hieronder vindt u één manier om de luizen en neten te verwijderen.

3 Het kriebelt bij juf Joséanne Een mond vol witte tandjes, twee ogen en twee oren, een lange neus van voren. Twee armen en twee handjes, een buik,een bips, twee benen tien kleine kriebeltenen! Nieuws uit de kabouterklas (juf Aicha) De eerste schoolmaand is voorbij gevolgen! Dit was een spannende maand voor iedereen, want we kregen een nieuwe juf en een nieuwe klas. Om de juf en klas wat beter te leren kennen stond onze klas tijdens de 1 ste week centraal. We gingen elke dag op ontdekkingstocht in een ander hoekje, zo overliepen we de hele klas. De week erop werkten we aan onze zelfredzaamheid zoals, onze jas aandoen, onze neus leren snuiten en veel meer. Ook werkten we tijdens de voorbije 2 weken het thema Van kop tot teen uit, hierin leerden we ons lichaam kennen. Je kleuter zal ongetwijfeld al goed enkele lichaamsdelen kunnen benoemen, zoals arm, been, hoofd, oog, oor, Daarnaast speelden e ook verscheidene zintuigelijke spelletjes, onder andere met de geurpotjes, proevertjes en de voeldoos. Kortom we hebben al een leuke maand achter de rus en nog vele toffe maanden in het vooruitzicht!

4 Nieuws uit de zonneklas (juf Lindsay) De maand september is voorbij gevlogen! De voorbije weken werd in de zonneklas druk gewerkt en flink gespeeld. Alle kleuters gingen tijdens de eerste schoolweken actief aan de slag om hun nieuwe klas te verkennen. Er werd geknipt, gekleefd, gekleurd, geschilderd, gezongen, gedanst, Daarnaast hadden we extra aandacht voor ons lichaam. We benoemden alle lichaamsdelen en stelden onze zintuigen extra op de proef! Groetjes, de zonnetjes van K2! PS De juf heeft een eigen webstekje! Hier kun je kijken naar leuke foto s en filmpjes Receptie bij juf Sylvia Wat gaat de tijd toch snel. De start van het schooljaar is alweer voorbij gevlogen. De kleuters zijn het al weer goed gewoon op school en in de klas. De eerste schoolweek sloten we immers af met een gezellige receptie waarbij we konden genieten van een drankje, chips, nootjes,...(zie foto) Gedurende de maand september kregen ze de kans om de nieuwe klasvriendjes en de juf beter te leren kennen, om de nieuwe klas en de nieuwe hoekjes te verkennen. Ze maakten ook kennis met de klas- en schoolafspraken om alles goed te laten verlopen. Wij zijn er alvast klaar voor om er verder een leuk en boeiend schooljaar van te maken! Vele groetjes uit de vlinderklas!!!

5 Met Mol en Beer leren lezen bij juf Elke De eerste maand van het schooljaar zit er bijna op. Voor de kinderen van het eerste leerjaar was dit een heel spannende maand. Ze gingen voor het eerst naar de grote school. Gelukkig leerden ze al vlug twee dikke vrienden kennen: Mol en Beer. Samen met Mol en Beer leerden ze al de eerste woordjes en letters lezen en schrijven. Ondertussen kunnen ze zelfs al enkele zinnetjes lezen. Bij ieder nieuw woordje zijn de leerlingen superenthousiast. Binnen enkele weken zullen ze vast en zeker al hun eerste boekjes kunnen lezen. Natuurlijk leerden de kinderen ook al heel wat tellen en rekenen. We oefenden zelfs al eens met het winkeltje. Voor de kinderen was dit een grote stap, maar ook voor de ouders was dit toch wel een aanpassing. Op maandag 16 september mochten de mama s en papa s ook zelfs eens naar school komen. Ze kregen heel wat informatie over de leerstof, het gebruik van de agenda, het huiswerk, Voor de ouders was het verrassen hoeveel hun kind dit jaar zou leren. Wacht maar af tot de kinderen hun nieuwjaarsbrief voor het eerst zelf kunnen schrijven! Sportklassen met juf Melisa, juf Bieke, juf Carole en meester Miek Vorige week hebben de kinderen van de 2 de en 3 de graad zich getoond van hun sportiefste kant. Ze mochten een volledige week gaan sporten in Schiervelde. Ze maakten er kennis met een aantal gekende maar ook minder bekende sporten.de maandag startte stevig met trampolinespringen. We zagen de kinderen enorme stunts uitvoeren. Tijdens de daarop volgende dagen mochten ze basketten, racketsporten ineoefenen, handballen en dansen. Maar wat ze het allerleukst vonden was speed stacken. Dit is een sport die overgewaaid is uit de Verenigde Staten waarbij men zo vlug mogelijk 9 bekers moest verplaatsen op een opgelegde manier. Je kan een filmpje bekijken van onze recordhouder (Nour uit het 3 de leerjaar) op youtube of zoek het filmpje door gewoon basisschool Ring in de zoekfunctie te typen.

6 Strapdag Op vrijdag 20 september gaven we het startschot voor een veilig schooljaar. Iedereen kreeg een fluojas zodat we opvallen in het verkeer! Met de donkere maanden voor de deur is het van het grootste belang dat de kinderen goed zichtbaar zijn in het verkeer. We moedigen de kinderen dan ook aan om hun fluojas ALTIJD te dragen langs de weg of in het verkeer. Iedereen kreeg een spaarkaart om te sparen voor leuke STRAP- ARMBANDJES! Een volle kaart kan omgeruild worden voor een mooie STRAP-BAND. We nemen ook deel aan de wedstrijd op om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen voor onze school. Er zijn leuke prijzen te winnen, dus stemmen maar. Ook vrienden, kennissen en familie! Onze school kreeg de volgende code: 204 Alvast heel erg bedankt voor jullie stem! Naar de bieb met juf Sara Onze juf van het tweede leerjaar vind lezen heel belangrijk. Daarom gaan wij regelmatig naar de bibliotheek om boeken uit te lenen. Die boeken kunnen we in de klas lezen. Dat vinden wij heel leuk. Wij leerden ook een leuk liedje over de bibliotheek. We mochten het liedje zingen en met de instrumenten het ritme van het liedje meespelen.

7 De journalisten van juf Carole Hallo, wij zijn de toffe jongens en meisjes van de 6 de klas. Ja,ja, de OUDSTEN van de school! Wat wij al gedaan hebben tijdens deze eerste maand? Wel, deze maand is echt voorbij gevlogen! Tijdens de voormiddagen krijgen we telkens taal en wiskunde van juf Bieke. s Namiddags krijgen we Frans en wereldoriëntatie van juf Carole. Elke week is er ook iemand die als een echte journalist het nieuws brengt. Tijdens de lessen muzische vorming maakten we wensballonnen in papiermaché. En dan was er natuurlijk ook nog de sportweek die erg leuk maar ook wel wat lastig was. Familienieuws Wij waren jarig in september: - Qiandro, Jayden en Mariam uit de klas van Jules. - Gabriël, Simon en Senne uit de zonneklas - Damian uit het eerste leerjaar - Shirly uit het tweede leerjaar Riana Bud uit de 3de kleuterklas heeft er sinds 11 september 2013 een zusje bij. De trotse ouders Cristian en Elena Bud schonken haar de naam Natalia. Ze woog 3,150 kg en was 50 cm groot bij de geboorte. Ze brachten ons al een bezoekje in de klas. Ook Aziz Anarbaev kreeg er een broertje bij. Zijn naam is Daniël. Ook hij werd geboren op 11 september. Dikke Proficiat Hartelijk gefeliciteerd met een dikke kus van de juffen en de meesters. Anderstalige Nieuwkomers (A.T.N) Sinds maandag zijn de anderstalige kinderen gestart met hun lesjes ATN. Deze worden gegeven door juf Sabine bij de kleuters en de 1 ste graad en juf Saar in de andere lagere klassen. De kinderen gaan er telkens met een grote glimlach naar toe en komen met een nog grotere glimlach terug naar de klas. Wisten jullie trouwens dat Donderdag 26 september de Europese dag van de talen was?

8 Wie een pictogrammen woordenboek wil kan er eentje komen afhalen bij juf Conny. Kalender Woensdag 2 oktober veldloop in de Bonte Specht Vrijdag 11 oktober Pedagogische studiedag geen school Maandag 21 tot vrijdag 25 oktober chrysantenverkoop Woensdag 23 oktober loopcriterium in de Ring Donderdag 24 oktober schoolfotograaf Vrijdag 25 oktober 1 ste rapport en oudercontact + start van de herfstvakantie Kleur jij Jules in? Zin in een spelletje?

9 Antwoord: maak een woord met de letters die over blijven. Als je het weet, dan mag je het vertellen aan de juf of meester adamsappel bil hersenen lip pink vinger alvleesklier buik knie nagel rug wang anus darm kuit nier spier zenuw arm elleboog luchtpijp oog tand baarmoeder hand lever oor tong been hart long oorlel voet Woord:

10 En wat eten we in oktober? Ma 30/09 Champigonsoep,erwten en wortelen,,kalkoenlapje, aardappelen en mosterdsaus Di 01/10 Do 03/10 Vr 04/10 Ma 07/10 Di 08/10 Do 10/10 Vr 11/10 Ma 14/09 Di 15/10 Do 17/10 Vr 18/10 Ma 21/10 Di 22/10 Do 24/10 Vr 25/10 Preisoep, balletjes in tomatensaus, puree Voor de vegetariërs: idem maar met vegetarische balletjes Menu zonder varkensvlees: idem maar met kippenballetjes Tomatensoep, witte kool in witte saus, kotelet, aardappelen en blackwellsaus Menu zonder varkensvlees: idem maar met kipfilet Wortelsoep, prei in roomsaus, pladijsfilet, gebruineerde aardappelen en bieslooksaus Groentesoep, perzik, kipgfilet, rijst en currysaus Tomatensoep, boontjes, kalkoenrollade, duchesse aardappelen Kervelsoep, tomaat, sla, beenham, gratin en champignonsaus Menu zonder varkensvlees: idem maar met kalkoenham Geen school Tomatensoep, appelmoes, konijn, aardappelen Ajuinsoep, witte bonen in tomatensaus, boomstammetjesaardappelen en glacesaus Menu zonder varkensvlees: idem maar met kippenboomstammetjes Groentesoep, geraspte wortelen, sla, kippenboutjes, tösti s, provencaalse saus Currysoep, gehaktschotel met broccoli Voor de vegetariërs: idem maar met vegetarisch gehakt Menu zonder varkensvlees: idem maar met kippengehakt. Waterkerssoep, hamrolletjes met witloof, aardappelen en kaassaus Menu zonder varkensvlees: idem maar met kalkoenham Aspergesoep, ananas, kippenbrochette, rijst en zoetzure saus Knolseldersoep, sla, tomaat, rundsstoverij en frietjes Voor de vegetariërs: idem maar met vegetarische stoverij. Pompoensoep, rode kool, gehaktbrood, aardappelen en braadjus Voor de vegetariërs: idem maar met vegetarische worst Koek Fruit Zuivel Fruit Zuivel Koek Fruit

Nieuwsbrief: september 2014!

Nieuwsbrief: september 2014! Nieuwsbrief: september 2014! www.vrijebasisschoollanden.be datum nieuwsbrief september 2014 Vrije basisschool Sint-Gertrudis + vestigingen Veiligheid aan de schoolpoorten! Denk eraan dat je steeds de veiligheidsvergrendeling

Nadere informatie

t steltje Fluovestjes Mogen we nog eens met aandrang

t steltje Fluovestjes Mogen we nog eens met aandrang t steltje freinetschool dilsen-stokkem jaargang 3 nummer 8 januari 2011 Fluovestjes Mogen we nog eens met aandrang vragen dat ELK KIND zijn gekregen fluovestje aandoet voor en na school aub! Elk kind moet

Nadere informatie

belhamel decem ber 2 0 14 Blub blub blub... Waar? Daar is zwarte piet! Herfstmummie ;-) Echte fotomodellen! Beste vrienden...

belhamel decem ber 2 0 14 Blub blub blub... Waar? Daar is zwarte piet! Herfstmummie ;-) Echte fotomodellen! Beste vrienden... decem ber 2 0 14 enkele leuke kiekjes van onze leerlingen... de belhamel Blub blub blub... Waar? Daar is zwarte piet! Herfstmummie ;-) Echte fotomodellen! Beste vrienden... Lekker gezond! Lekkere frietjes!

Nadere informatie

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Oproep voor kosteloos materiaal Ik heb in onze berging gemerkt dat onze

Nadere informatie

t steltje U merkt het, we zitten weer helemaal in het freinetritme! Dus aan allen: een boeiend, creatief en leerrijk schooljaar toegewenst

t steltje U merkt het, we zitten weer helemaal in het freinetritme! Dus aan allen: een boeiend, creatief en leerrijk schooljaar toegewenst t steltje freinetschool dilsen-stokkem jaargang 4 nummer 1 september 2011 Twee maanden vakantie, de eerste weken deed het deugd, maar na een tijdje begon het bij het team toch weer te kriebelen en voelden

Nadere informatie

t Is Pasen, de winter is voorbij

t Is Pasen, de winter is voorbij t Is Pasen, de winter is voorbij t Is Pasen, t is Pasen! Er zijn weer jonge katjes en de vogels zingen blij. De zon schijnt in mijn snoet. Het kriebelt in mijn benen en het tintelt in mijn bloed. t Is

Nadere informatie

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Seizoensluiting J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Nieuws uit de groepen Groep 1-2A De afgelopen periode hebben we gewerkt over het thema eten. We hebben geleerd wat gezond en ongezond

Nadere informatie

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

nieuwsbrief Welkom Wegwijs TWEESPRONG Klaaaaaarrrr? Start! VRIJE BASISSCHOOL www.detweesprong.be GESUBSIDIEERDE SEPTEMBER 2011

nieuwsbrief Welkom Wegwijs TWEESPRONG Klaaaaaarrrr? Start! VRIJE BASISSCHOOL www.detweesprong.be GESUBSIDIEERDE SEPTEMBER 2011 DE GESUBSIDIEERDE VRIJE BASISSCHOOL TWEESPRONG nieuwsbrief Klaaaaaarrrr? Start! Welkom SEPTEMBER 2011 Wegwijs We zetten enkele symbolen op een rijtje. Zo raak je makkelijk wegwijs doorheen deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Schooltrommel. Beste kinderen, ouders, leerkrachten en andere lezers. Het tweede trimester van ons schooljaar is voorbij gevlogen.

Schooltrommel. Beste kinderen, ouders, leerkrachten en andere lezers. Het tweede trimester van ons schooljaar is voorbij gevlogen. Schooltrommel Beste kinderen, ouders, leerkrachten en andere lezers Het tweede trimester van ons schooljaar is voorbij gevlogen. Paasvakantie April 2015 Na een zeer zonnig en geslaagd schoolfeest in maart,

Nadere informatie

In Vogelvlucht Nieuwsbrief van de Minister Marga Klompéschool en PSZ De Beestenboel

In Vogelvlucht Nieuwsbrief van de Minister Marga Klompéschool en PSZ De Beestenboel In Vogelvlucht Nieuwsbrief van de Minister Marga Klompéschool en PSZ De Beestenboel september 02-09-2011 Belangrijke data: 12-09 MR-vergadering (20:00 uur) 20-09 Prinsjesdag 22-09 Sportdag groep 1 t/m

Nadere informatie

een wereldschool bij jou om de hoek!

een wereldschool bij jou om de hoek! een wereldschool bij jou om de hoek! Rozenhagenstraat 15 2021 CG HAARLEM (023) 525 26 83 www.willemvanoranjeschool.nl info@willemvanoranjeschool.nl Schooljaar : 2012/2013 Nummer : 17 Datum : 21-06-2013

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl jaargang 6 vrijdag 3 oktober 2014 Agenda 6 oktober GMR 8 november Oud papier 11 oktober Oud papier 17 november GMR vergadering 13 t/m 19 oktober Herfstvakantie 19 november Luizencontrole

Nadere informatie

WereldNieuws Jaargang 3 Nr. 2 26-9-2014

WereldNieuws Jaargang 3 Nr. 2 26-9-2014 WereldNieuws Jaargang 3 Nr. 2 26-9-2014 Beste ouders, Hierbij krijgt u het tweede WereldNieuws (maandelijks) van ons. Wekelijks ontvangt u al de WereldNieuwtjes. Het is de bedoeling om in ieder geval maandelijks

Nadere informatie

1 Tevredenheidspeilingen

1 Tevredenheidspeilingen Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 8. Ik wens u veel leesplezier. Inhoud 1 Tevredenheidspeilingen 2 De regel van de week 3 De brede school 4 Disco

Nadere informatie

Nr. 308 Week 06 / 2015

Nr. 308 Week 06 / 2015 Algemeen Agenda: 9/2/15: 15.45 17.00 uur, teamvergadering met de teams van de Waarborg en de Blinke 11/2/15: s middags voor het team de Cursus Meervoudige intelligentie Aanwezigheid van directeur Henk

Nadere informatie

Boekentashesje aan, zo ben je goed zichtbaar op de baan!

Boekentashesje aan, zo ben je goed zichtbaar op de baan! Schooljaar 2014-2015 ZEKER ONTHOUDEN Wieltjesdag : Dinsdag 18 november! Omdat het risico voor vallen hoog is, adviseren we een helm en/of knie/elleboogbeschermers te dragen. Nieuwsbrief November 2014 TAALPRIK

Nadere informatie

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers,

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers, De jarigen deze periode zijn: 26-06-2015 tot en met 31-7-2015 Groep 1/2A 09-07 Romaisa Sahebali Groep 1/2B 07-07 Basma Lemkhannet 15-07 Amy Hilgerson Groep 1/2C 08-07 Berat Janik Groep 3 05-07 Bjorn van

Nadere informatie

School met de Bijbel. Nr.4. nieuwsbrief. School met de Bijbel. Kalender

School met de Bijbel. Nr.4. nieuwsbrief. School met de Bijbel. Kalender Nr.4 26 september 2014 nieuwsbrief School met de Bijbel School met de Bijbel Nieuwe leerlingen Vanaf aanstaande maandag starten er twee nieuwe leerlingen bij ons op school: Marit (groep 6) en Ruben (groep

Nadere informatie

De Zonnewijzer nr.21 03-07-2015 basisschool De Zonnebloem blz. 2

De Zonnewijzer nr.21 03-07-2015 basisschool De Zonnebloem blz. 2 KAMPIOEN VAN NEDERLAND Het is wellicht voor veel lezers al bekend, maar we willen het feit hier toch vermelden. Ons schoolvolleybalteam uit groep 6 is onlangs schoolkampioen van Nederland geworden. Dat

Nadere informatie

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding? obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 18 24 januari 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 5

N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 5 N i e u w s b r i e f S i n t B e r n a r d u s s c h o o l Tweewekelijks nieuwsbulletin - tweeëntwintigste jaargang nr. 5 Data 19 november 2013 21 nov Informatieavond groep 8 25 nov Rapportavond 26 nov

Nadere informatie

Groep 1/2: juf Rianne, juf Malissa en juf Yvonne

Groep 1/2: juf Rianne, juf Malissa en juf Yvonne Groep 1/2: Na de Paasdagen zijn we begonnen met het thema boerderij. Op het kleine tafeltje in de gang hebt u al onze mooie schaapjes kunnen zien. Een aantal kinderen heeft dierenknuffels meegenomen, die

Nadere informatie

PASEN, feest van de verwondering

PASEN, feest van de verwondering PASEN, feest van de verwondering DE SCHOOL Ze hoort thuis in dat rijtje van een wereld die onze verwondering waard is. Omdat er, in het dagelijks leven, wonderen gebeuren. Wonderen zijn ook de schoolwereld

Nadere informatie

Juni 2014. Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Schooljaar2013-2014 www.wongrago.be

Juni 2014. Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Schooljaar2013-2014 www.wongrago.be Juni 2014 Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Schooljaar2013-2014 www.wongrago.be Beste ouders, Om het schooljaar af te sluiten, laten we jullie nog eens mee achterom kijken in deze schoolkrant. Vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2014-2015 09 01 2015. Hoi kinderen, ouders en sympathisanten

Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2014-2015 09 01 2015. Hoi kinderen, ouders en sympathisanten Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2014-2015 09 01 2015 Hoi kinderen, ouders en sympathisanten In de kerstvakantie, en ook nog daarna, worden traditiegetrouw heel wat wensen gegeven aan elkaar. De mooiste wensen,

Nadere informatie

Maandbericht. jaargang 20 no.2 vrijdag 3 september 2010 Agenda

Maandbericht. jaargang 20 no.2 vrijdag 3 september 2010 Agenda www.obs-de-meent.nl Maandbericht jaargang 20 no.2 vrijdag 3 september 2010 Agenda 11 sept. Oud papier 16 sept. OR vergadering 1 okt. Maandbericht nr. 3 5 okt. Zakelijke ouderavond 6 okt. MR vergadering

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september.

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september. Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 16 juli t/m.. september, nr.19 Het volgende

Nadere informatie