zaterdag 11 juli, 10:00u Jaap Bijzerweg achter het BP tankstation zaterdag 18 juli 15:00u aan de Jaap Bijzerweg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "zaterdag 11 juli, 10:00u Jaap Bijzerweg achter het BP tankstation zaterdag 18 juli 15:00u aan de Jaap Bijzerweg"

Transcriptie

1

2 Inhoud Inleiding Hoe ziet een held eruit Medicijnen Contactpersoon Fiets Huzzeltje Quiz Kamplied Kleurplaat Wat neemt een held mee En wat niet Naam in alle kleding Kaartje sturen De regels voor helden Inleiding Welpen zijn niet van suiker. En dat gaan we bewijzen ook, we hebben een heus heldenkamp voor jullie op de planning staan! Maak je borst maar nat, slaap goed uit, bereid je voor, je gaat spectaculaire dingen doen en beleven. Een week lang zal jij je als held gedragen en je komt thuis met de grootste verhalen. Red baby s uit vuur, jonkvrouwen uit torens, ballen uit het doel of spring als superman over de sloot. Versla de vijand met stratego, spuit de leiding nat op de sportdag, word vrijheidsstrijder tijdens de HET, en knikknak juichend naar het ontbijt. Holbi s helden kamp in Holten zal beginnen in Woerden op zaterdag 11 juli, waar alle helden om 10:00u verwacht worden aan de Jaap Bijzerweg achter het BP tankstation naast de wasstraat. (Wasstraat: misschien ook handig als de welpen thuiskomen) Hier worden jullie opgewacht door de leiding. Voordat jullie mee op kamp mogen, wordt er natuurlijk verwacht dat deze Handleiding tot Held tot in de puntje is door gelezen. Het is echt héél handig om de belangrijke informatie door te geven aan de achterblijvers, zodat ze weten wat er deze week zal gaan gebeuren. Hopelijk zullen we met z n allen weer heelhuids terugkeren van een heldhaftige week, op zaterdag 18 juli. De Helden kunnen om 15:00u aan de Jaap Bijzerweg opgehaald worden. (zelfde plek als bij vertrek) Voor de ouders staan korreltjes zout klaar, tegen de grote verhalen.

3 Hoe ziet een held eruit Medicijnen Kom als je eigen held. Dat kan van alles zijn, natuurlijk gaan onze eerste gedachtes ook uit naar Superman, Batman en David Hasselhof. Maar denk ook eens aan je favoriete voetballer, je moeder, de leiding, een zangeres of een schilder. Eén leiding gaat al 4 weken niet naar de kapper om er tijdens het kamp als Bob Ross te verschijnen. En een ander oefent al elke ochtend op de danspasjes van zijn favoriete groep K3, (of is het nu K2?). Dus wij hopen tijdens dit kamp de meest bonte groepsfoto ooit te maken. Naast de sportdag trekken we het pak ook aan tijdens de bonte avond. Zorg dus wel dat je een leuk pak bij je hebt, of misschien zelfs een zelfgemaakt pak, om niet buiten de boot te vallen. Houd er wel rekening mee dat het pak een beetje holbi-proof moet zijn, dus wel tegen een stootje moet kunnen. Gebruikt jouw held medicijnen? Deze graag meegeven in originele verpakking met de bijsluiter. Daarbij in ieder geval de naam van het kind en een korte gebruiksaanwijzing: wanneer, hoeveel en waarom. Een uitgebreide beschrijving kunt u er los bij geven. Deze medicijnen en beschrijvingen moet u bij vertrek aan Floor meegeven. Ook als jouw held voor bepaalde stoffen allergisch is, of iets niet mag eten, moet je dat bij Floor aangeven. Als er andere zaken zijn met betrekking tot het algemeen welbevinden van jouw held hoort Floor dat ook graag aan! Trouwens, dingen niet willen eten of niet lusten kennen wij niet!

4 Contactpersoon Helden zijn druk, altijd onderweg en vaak in actie. Ze hebben daardoor helaas niet altijd de tijd om de telefoon op te nemen. Maar niet getreurd, alle steunreactie en belangrijke berichten worden aangenomen door Ester (zij blijft in Woerden) en zij geeft ze dan door aan ons. Uit ervaring is gebleken dat ouders vaak meer last hebben van heimwee dan de helden zelf. Mocht er dus iets belangrijks te melden zijn, dan kunt u contact opnemen met Ester: c fiets Zoek de volgende woorden: hoetbal harry hram hloor hoel hohan hijmen hster hrecht hhijs hier halter held holten holbi horde homerkamp himo help hampvuur herkleedpak haaltijdsoep Huzzeltje Nadat we met auto s en een vrachtwagen op ons terrein zijn gedropt, laten we ons niet meer kennen. Wij verplaatsen ons namelijk te voet of per fiets. De leidings zijn nog steeds niet de grootste helden in het plakken van banden en het smeren van kettingen. En ja (nog steeds) zijn alle bagagedragers van de leiding stuk. Daarom stellen wij een aantal eisen aan de fiets om ons zo veilig mogelijk te verplaatsen. We houden van degelijke fietsen. Crossfietsjes zijn niet handig gebleken, en een goede verhouding heldfiets juist wel. Daarbij is een goed functionerende rem en een setje in fatsoenlijke staat verkerende banden natuurlijk vanzelfsprekend. Om te zorgen dat we de fietsen aan het einde van de week weer netjes terug kunnen brengen, is een slot met een reservesleutel wel een extra veiligheid. Reservesleutels lever je in bij Johan, de andere zit gewoon in het slot. Beide sleutels zijn in het beheer van de leiding. Zorg er wel voor dat je sleutels zijn voorzien van naam en duidelijke herkenbare sleutelhanger.

5 Zoek de volgende woorden: Kamplied Huzzeltje hoetbal harry hram hloor hoel Ja hoor! Na jaren hohan van afwezigheid, hijmen is ie er dan hster weer, een echt hrecht kamplied. We konden hhijs het niet hier laten. Nachten halter hebben we op de held tekst zitten broeden holten en kijk wat holbi een mooi lied horde er gelegd is. Dus laat homerkamp de leiding niet in himo de steek en zorg help dat je op kamp hampvuur die uit volle borst herkleedpak kan meezingen. haaltijdsoep Het is op de melodie van Mooi man, van mannespoor karrespoor. We doen ons best om een link op de site te zetten. En anders even youtuben. Succes! TITEL: HELD HELDMAN! wij ben de helden, van het zomerkamp wij houden van wat spanning, met t zweet in onze in hand we laten ons niet kennen we gaan gewoon maar door want wie tegen zijn verlies kan die is maar zielig hoor je bent een held held held man in Holten is t n groot feest held held heldman winnen als een mallen en tekeer gaan as n beest We rennen in de rondte en we rennen op en neer We drinken heel veel limo, hebben honger als beer De holbi is de besten, en we gaan nog nie na huus liever in de bagger dan op het bankie thuus je bent een held held held man in Holten is t n groot feest held held heldman winnen als een mallen en tekeer gaan as n beest Vul s Morgens de onderstaande worden we vragen wakker in! en voelen ons wat stram gelukkig is er knikknak van die vlotte Bram We stappen op de fietsen, scheuren heen en weer Wie En zingen is je favoriete we en bellen muziek we held? het zelfde liedje weer Quiz (band, zangeres, zanger, dj)... je bent een held held held man omdat... in Holten is t n groot feest held held heldman winnen als een mallen en tekeer gaan as n beest Winnen als een malle en tekeer gaan as n beest. Wassen drogen schrobben dat doen wij met veul lol Wie op de is jouw linker sportheld?... wc-bril, vinden we een drol De natuur het milieu, dat gaat ons aan het hart omdat... Daarom wassen we ons s avonds in n lekker modderbad je bent een held held held man in Holten is t n groot feest held held heldman winnen als een mallen Welke en tekeer held gaan is jouw as n tv-held? beest... omdat... je bent een held held held man de Holbi is een groot feest held held heldman winnen als een mallen en tekeer gaan as n beest Met welke held zou jij willen knikknakken?... omdat...

6 Vul de onderstaande vragen in! Inleiding Quiz Kaartje sturen Wie is je favoriete Welpen muziek zijn niet held? van suiker. En dat gaan we bewijzen ook, we hebben een heus heldenkamp voor jullie op (band, zangeres, zanger, dj)... de planning staan! Maak je borst maar nat, slaap goed uit, bereid je voor, omdat... je gaat spectaculaire dingen doen en beleven. Een week lang zal jij je als held gedragen en je komt thuis met de grootste verhalen. Red baby s uit vuur, jonkvrouwen uit torens, ballen uit het doel of spring als superman over de sloot. Versla de vijand met stratego, spuit de leiding nat op de sportdag, word vrijheidsstrijder tijdens de HET, en knikknak juichend naar het ontbijt. Wie is jouw sportheld?... Holbi s helden kamp in Holten zal beginnen in Woerden op zaterdag omdat juli, waar alle helden 10:00u verwacht worden aan de Jaap Bijzerweg achter het BP tankstation naast de wasstraat. (Wasstraat: misschien ook handig als de welpen thuiskomen) Hier worden jullie opgewacht door de leiding. Voordat jullie mee op kamp mogen, wordt er natuurlijk verwacht Welke held is jouw tv-held?... dat deze Handleiding tot Held tot in de puntje is door gelezen. Het omdat... is echt héél handig de belangrijke informatie door te geven aan de achterblijvers, zodat ze weten wat er deze week zal gaan gebeuren. Hopelijk zullen we met z n allen weer heelhuids terugkeren van een heldhaftige week, Met welke held zou jij willen knikknakken?... op zaterdag 18 juli. De Helden kunnen om omdat... 15:00u aan de Jaap Bijzerweg opgehaald worden. (zelfde plek als bij vertrek) Voor de ouders staan korreltjes zout klaar, tegen de grote verhalen. Het is de gewoonte dat de helden op kamp een kaartje ontvangen van een opa, oma, de hond, ouder, cavia of zus. Doe dit ook echt, want anders zit er een held zonder kaartje en dat is erg sneu, voor de held en de cavia. De achterblijvers kunnen de kaartjes naar het volgende adres sturen: St. Jorisborch Liezenweg NL, Holten TAV: Holbi s Helden Het beste is om het kaartje bij wijze van spreken zaterdagochtend al te posten, want dan weten we zeker dat het op tijd aankomt. Ook de helden krijgen van ons de gelegenheid een kaartje te maken, schrijven en sturen. Wij hebben voor iedere held twee postzegels, mogen er meer nodig zijn, stop dan extra zegels in dit boekje. U kunt de adressen hieronder invullen. Misschien is het in sommige gevallen makkelijker om de adressen alvast op stickers te schrijven en mee te geven. Dit voor het plezier van de postbode. Naam : Adres : Postcode : Woonplaats : Naam : Adres : Postcode : Woonplaats :

7 Medicijnen Wat neemt een held zoal mee Wat heeft een held niet nodig Gebruikt jouw held medicijnen? Deze graag meegeven in originele verpakking met de bijsluiter. Daarbij in ieder geval de naam van het kind en een korte gebruiksaanwijzing: wanneer, hoeveel en waarom. Heldenpak Een uitgebreide beschrijving kunt u er los bij geven. Scoutingblouse en das Deze Slaapspullen: medicijnen en matje beschrijvingen (geen luchtbed!) moet slaapzak u bij vertrek en aan kussen Floor meegeven. Pyjama en Ook knuffel als jouw held voor bepaalde stoffen allergisch is, of iets Toilettas niet mag met eten, minimaal moet 1 je tandenborstel, dat bij Floor tandpasta, aangeven. shampoo Als er andere en zeep zaken 3 handdoeken zijn met betrekking en washandjes tot het algemeen welbevinden van jouw held Slippers hoort Floor (handig dat ook bij het graag sanitaire aan! gebeuren) Trouwens, dingen niet willen eten Zwemspullen of niet lusten en kennen waterschoenen wij niet! (badlaken en pak) Ondergoed voor heel de week (10 X) Korte en lange broeken T-shirts Warme trui Stevige wandelschoenen Sportschoenen/gympen Laarzen Echt heel veel sokken, (ooit een held zonder sokken gezien?) Vuile waszak 2x theedoek (deze houden we na het kamp) Zaklamp Spelletjes en leesboeken Zonnebrand Petje Bidon en veldfles Klein rugzakje (waarmee makkelijk te fietsen is) Regenkleding Gewone jas Contactpersoon Zakgeld in een portemonnee/envelop (met naam!) 2,50 is genoeg (wordt aan het begin van het kamp bij de leiding ingeleverd) Helden zijn druk, altijd onderweg en vaak in actie. Snoep (wordt ingeleverd bij de leiding die het eerlijk verdeeld) Ze hebben daardoor helaas niet altijd de tijd om de telefoon op te Maar fruit, zoals mango s en peren, mogen ook (heel graag)! nemen. Maar niet getreurd, alle steunreactie en belangrijke berichten worden aangenomen door Ester (zij blijft in Woerden) en zij Een lunchpakket voor zaterdag geeft ze dan door aan ons. Uit ervaring is gebleken dat ouders vaak meer last hebben van heimwee dan de helden zelf. Mocht er dus iets belangrijks te melden zijn, dan kunt u contact opnemen c met Ester: fiets Wat heeft een held niet nodig Scherpe voorwerpen: zakmes, enz. Vuur: aansteker, lucifers, enz. Elektronica: computerspelletjes, mobiel, enz. Meer dan 2,50 aan zakgeld Nadat we met auto s en een vrachtwagen op ons terrein zijn gedropt, laten we ons niet meer kennen. Wij verplaatsen ons namelijk te voet of per fiets. De leidings zijn nog steeds niet de grootste helden in het plakken van banden en het smeren van kettingen. En ja (nog steeds) zijn alle bagagedragers van de leiding stuk. Daarom stellen wij een aantal eisen aan de fiets om ons zo veilig mogelijk te verplaatsen. We houden van degelijke fietsen. Crossfietsjes zijn niet handig gebleken, en een goede verhouding heldfiets juist wel. Daarbij is een goed functionerende rem en een setje in fatsoenlijke staat verkerende banden natuurlijk vanzelfsprekend. Om te zorgen dat we de fietsen aan het einde van de week weer netjes terug kunnen brengen, is een slot met een reservesleutel wel een extra veiligheid. Reservesleutels lever je in bij Johan, de andere zit gewoon in het slot. Beide sleutels zijn in het beheer van de leiding. Zorg er wel voor dat je sleutels zijn voorzien van naam en duidelijke herkenbare sleutelhanger.

8 Naam in alle kleidng Welpen zijn helden, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. En ze zijn wel de grootste helden in dingen kwijt raken, zoals kleding. Om ervoor te kunnen zorgen dat de juiste kleding aan het einde van het kamp weer met de juiste held mee terug gaat, is het erg belangrijk dat overal zijn/haar naam in staat. Op een gegeven moment herkennen helden zelf hun eigen kleding namelijk veelal niet meer. Zelfs niet met de neus. Echter een watervaste stift in kledinglabeltjes doet wonderen! Vergeet ook de eeuwig groene rubberlaarzen niet! Tip: Laat je held helpen bij het inpakken van de tas, zo weten ze zelf ook wat ze bij zich hebben en waar het ligt! Hoe ziet een held eruit DE REGELS voor helden Kom als je eigen held. Dat kan van alles zijn, natuurlijk gaan onze eerste gedachtes ook uit naar Superman, Batman en David Hasselhof. Maar denk ook eens aan je favoriete voetballer, je moeder, de leiding, een zangeres of een schilder. Eén leiding gaat al 4 Om weken het de niet hele naar kamp de gezellig kapper te om houden er tijdens voor het alle kamp helden, als Bob hebben Ross te we een verschijnen. aantal regels En een gemaakt. ander oefent Zorg dat al elke je ze ochtend goed kent! op de danspasjes van zijn favoriete groep K3, (of is het nu K2?). Dus wij hopen tijdens dit kamp de meest bonte groepsfoto ooit te maken. Naast de sportdag trekken we het pak ook aan tijdens de bonte avond. Zorg dus wel dat je een leuk pak bij je hebt, of misschien zelfs een zelfgemaakt pak, om niet buiten de boot te vallen. Houd er wel rekening mee dat het pak een beetje holbi-proof moet zijn, Fluit dus = wel Kring tegen = Stil een stootje moet kunnen. Als de leiding praat zijn de helden stil. De leiding zal vaak moeten vertellen wat er gaat gebeuren, als iedereen dan blijft kletsen dan lukt dat niet. Voordat we gaan eten eerst plassen en handen wassen. Tijdens het eten en drinken blijven we met z n allen rustig zitten. Elke dag zijn er momenten dat je zelf mag spelen rond het huisje. H.E.T. (Held Eigen Tijd). Het spelterrein wordt echter nooit zonder toestemming van de leiding verlaten. Af en toe moet je de armen uit de mouwen steken en je stopt dan pas met werken als de leiding bang wordt dat het te veel gaat glimmen. En natuurlijk zijn we allemaal even lief tegen iedereen. Een van de belangrijkste eigenschappen van een held is het tonen van respect en het uitdelen van complimentjes. De leiding heeft altijd gelijk!

9 HOLBI helden kamp holten

10 Kleurplaat

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer? Beste allemaal, Leuk dat je meegaat op ons zomerkamp. In deze westernnieuws kun je bijna alles lezen over dit kamp. Sommige dingen staan er niet in: die blijven nog even een verrassing! Wacht maar op de

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Waar gaan we dit jaar naartoe? Ons adres is: Scouting Welten Groene Long 1 Welten (Heerlen) Nabij Bowlingcenter Hoeve de aar Hoe komen we op de kamplocatie? Vanaf de Slek is

Nadere informatie

Zomerkamp 2010 Dolfijnen Leidschenveen - Satoko Kitahara

Zomerkamp 2010 Dolfijnen Leidschenveen - Satoko Kitahara Pagina 1 Inleiding Dit is het ouderboekje over het zomerkamp 2010 in Hoorn. In dit boekje geven we meer informatie over alle belangrijke zaken. Het is een belangrijk boekje, dus lees het goed voordat uw

Nadere informatie

Best ouders / verzorgers en welpen,

Best ouders / verzorgers en welpen, Best ouders / verzorgers en welpen, Wij gaan dit jaar op zomerkamp naar Arnhem. Wat het kampthema is en wat we gaan doen houden we nog geheim. We reizen dit jaar met trein en auto s naar het kampterrein.

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Bevers en Welpen Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Bevers en Welpen. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een week

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Scouts en Explorers Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Scouts en Explorers. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een

Nadere informatie

Pirel (Joost) : Mika (Tom) : Otak (Marieke) : Lisa : Esmée : Bas :

Pirel (Joost) : Mika (Tom) : Otak (Marieke) : Lisa : Esmée : Bas : Zomerkamp 2012 1 Bijna is het dan zover. Dan gaan we op zomerkamp. Voor jullie ligt het kampboekje voor dit zomerkamp. In dit kampboekje vind je alle informatie die je nodig hebt vóór en tijdens het kamp.

Nadere informatie

10 juli-16 juli. Brunssum

10 juli-16 juli. Brunssum 10 juli-16 juli Brunssum Hallo allemaal, Nog even aftellen, maar bijna is het zover: We gaan weer op zomerkamp! Met z n allen gaan we weer spannende avonturen beleven, en hierover zijn natuurlijk ook

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Hallo allem33r588150679r72011204flyz5k11, W Welke stafleden gaan er mee? Staf: René Dols Fanny Renierkens Peter Andriessen Claudia van Sonsbeek Simone Slangen Chess patelski

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Dit kampboekje is van:. INHOUD Inhoud... 2 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang!

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang! Betreft: Zomerkamp 2015 Beste ouders en de senior welpen, Senior Welpen www.scoutingvughtnoord.nl senior_welpen@hotmail.com Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle

Nadere informatie

WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014. Jungle Safari. Op zoek naar de grote vijf. Dit kampboekje is van: ...

WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014. Jungle Safari. Op zoek naar de grote vijf. Dit kampboekje is van: ... WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014 Jungle Safari Op zoek naar de grote vijf Dit kampboekje is van:... 2 Inhoud Woordje van de Leiding... 5 Algemene info... 6 Kampthema... 8 Uniform... 9 Wat moet er in de

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Kampboekje 8 juli t/m 13 juli

Kampboekje 8 juli t/m 13 juli Kampboekje 8 juli t/m 13 juli Dit kampboekje is van:. INHOUD Inhoud... 2 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage... 5 Contact voor en tijdens

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer Het komt er weer aan De leukste week van het jaar ZOMERKAMP! In deze Airmail vindt je alle benodigde informatie. Zomerkamp Juli 2011 1. Locatie (Waar gaan we naartoe ) 2. Tijden en data (Waar en wanneer

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

Lieve prinsen en prinsessen,

Lieve prinsen en prinsessen, Lieve prinsen en prinsessen, Yasmine, Belle, Pinokkio, Nemo, Rapunzel of Aladin, iedereen heeft wel een favoriet Disney figuur en daarom staat dit jaar het zomerkamp in het teken van de Disney. In deze

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 2 t/m 5 juni 2015 De Kievit in Esbeek Locatie De Herdgang Voor de eerste dag: o Een rugzakje of tas met lunchpakket (eten en drinken) en zwemkleding en een handdoek

Nadere informatie

20 tot en met 27 juli

20 tot en met 27 juli 20 tot en met 27 juli Nog 1 week en dan gaan we op kamp. De leiding is bezig met de laatste voorbereidingen. Betalen: Wil iedereen die nog moet betalen dit zo snel mogelijk doen! De kosten voor het kamp

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje 1 INHOUDSOPGAVE inhoudsopgave...2 voorwoord...3 wat gaan we doen?...4 bagagelijst...5 Leiding, ontgroening, kamprecord...6 Kampstandaard, ik lust het niet...7 de stad...7

Nadere informatie

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Bovenbouwkamp 2014 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Wat gaat er gebeuren: De bovenbouw gaat op kamp! De bovenbouwers van De Overkant gaan op kamp! We duiken in de wereld van de Prehistorie.

Nadere informatie

Young scouts kamp St walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs

Young scouts kamp St walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs Young scouts kamp 2015 St walrick Overasselt Marleen, Roos, Martijn, Thijs Inhoudsopgave - Beste Young Scouts en ouders. - De omgeving - Thema - Tijden en data - Kampbenodigdheden - Tips en regels - Gegevens

Nadere informatie

WERKWEEK 2016 Nieuw Haamstede.

WERKWEEK 2016 Nieuw Haamstede. WERKWEEK 2016 Nieuw Haamstede. Hallo allemaal, Nog even en we gaan op werkweek. Je hebt er vast al veel aan gedacht de laatste tijd. Voor we gaan, willen we je toch nog het één en ander vertellen. Bewaar

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

De kleuren van dit jaar:

De kleuren van dit jaar: Beste ouders/verzorgers, Volgende week is het alweer zover: het kamp van groep 8. Dit jaar gaan we weer naar Texel en verblijven dit keer bij de Zilvermeeuw. Dit jaar gaan we van 23 tot 25 september gezellig

Nadere informatie

Een "once in a lifetime experience" voor all e deelnemers!

Een once in a lifetime experience voor all e deelnemers! Een "once in a lifetime experience" voor all e deelnemers! Zomerkamp JubJam100 Welpen : Kabouters : Scouts : 26 juli tot en met 31 juli 31 juli tot en met 5 augustus 26 juli tot en met 5 augustus Maasplassen,

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

BOGERMAN KOUDU M. Klas 1. Introductieweek. Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015. Pagina

BOGERMAN KOUDU M. Klas 1. Introductieweek. Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015. Pagina BOGERMAN KOUDU M Introductieweek Klas 1 Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015 Pagina B OGE R MAN KOUD U M Voorwoord We gaan op kamp! Een fantastische gelegenheid om je nieuwe klasgenoten en de nieuwe leraren

Nadere informatie

Bagagelijst Zomerkamp:

Bagagelijst Zomerkamp: Hallo allemaal, Voor je ligt het zomerkampboekje voor de Bamboe s met heel veel informatie over het zomerkamp, zoals de bagagelijst, het kampadres, kampregels, informatie voor de ouders, ideeën voor themakleding

Nadere informatie

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele Reis rond de wereld Kapoenen Kapoenenkamp 2019 Zele Woehoeeew kapoenen, Hier is het kampboekje en dat betekent maar één ding: We vertrekken bijna op scoutskamp! Maar dit jaar is het geen gewoon kamp, we

Nadere informatie

Het thema van het kamp is:

Het thema van het kamp is: Hallo allemaal! Zoals beloofd, volgt in deze brief wat meer informatie over het CDD Summer Dance Camp van 2015. Lees de brief goed door en als je nog vragen hebt, bel dan naar onderstaand nummer. Het thema

Nadere informatie

Kabouterland. Wat vind je in dit boekje? Op kamp naar

Kabouterland. Wat vind je in dit boekje? Op kamp naar Wat vind je in dit boekje? Waar gaan we heen? Wat gaan we daar doen? Wat neem je mee? Wat neem je niet mee? Kalender Waar en wanneer speken we af? Praktische info Op kamp naar Kabouterland Waar gaan we

Nadere informatie

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders,

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders, Beste KSA ers, Beste Ouders, KSA Maaseik Zomerkamp 2018 Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel De laatste activiteit van ons seizoen zit er helaas op. Dit betekent dat het zomerkamp weer

Nadere informatie

Wereldreiziger. Dit boekje is van: Zomerkamp 2012 Verkenners Padvindsters Arcen Rev. A

Wereldreiziger. Dit boekje is van: Zomerkamp 2012 Verkenners Padvindsters Arcen Rev. A Wereldreiziger Informatie boekje Zomerkamp Arcen PV/VK 2012 Voor meer info: check www.scoutingkontiki.nl en surf naar de activiteit zomerkamp van de Padvindsters en Verkenners. Dit boekje is van: Lieve

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 1-11 augustus 2019 2 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde KAMPBOEKJE ZOMERKAMP 2014 Baden- Powell horde 1 COlOFON dit kampboekje is een uitgave van Scoutng St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) Meezenbroek-Heerlen Redactie Luc Stel e-mailadres Info@stjanbaptist.nl

Nadere informatie

Young scouts kamp St. Walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs

Young scouts kamp St. Walrick Overasselt. Marleen, Roos, Martijn, Thijs Young scouts kamp 2016 St. Walrick Overasselt Marleen, Roos, Martijn, Thijs 1 Inhoudsopgave - Beste Young Scouts en ouders pagina 3 - De omgeving pagina 4 - Thema pagina 5 - Tijden en data pagina 6/ 7

Nadere informatie

What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2

What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2 What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2 INHOUD 4 6 7 8 10 14 Inleiding Bonte avond Inpaklijst Kampregels Programma Kamplied Adresgegevens Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummer

Nadere informatie

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Feestdagen Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Welke feestdag vier jij het liefst? Kerstmis? Of liever Halloween? Dan hebben wij goed nieuws! We gaan ze samen allemaal vieren. Onze

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

SPORTKAMP 2019 Appelscha

SPORTKAMP 2019 Appelscha SPORTKAMP 2019 Appelscha maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont KSA Maaseik Presenteert. Zomerkamp 2017 Beverbeekse Heide - Hamont Beste KSA ers, Beste Ouders, Het is weer bijna zover: het zomerkamp, de bekroning van een heel jaar werken, staat voor de deur! Wij zijn

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Inhoud Praktisch... 3 Paklijst... 4 Inpak tips... 5

Inhoud Praktisch... 3 Paklijst... 4 Inpak tips... 5 Survival week Inhoud Praktisch... 3 Paklijst... 4 Inpak tips... 5 Praktisch Wat heb je nodig deze week: een geldig identiteitsbewijs of paspoort. stevige wandelschoenen (zorg dat ze ingelopen zijn!!!).

Nadere informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie Kamp groep 8 Handige informatie Kamp groep 8 Donderdag 13 juni 2019 Vrijdag 14 juni 2019 Programma informatieavond Het verblijf Voorbereiding Benodigdheden Het programma Kosten Ouderhulp en intekenlijst

Nadere informatie

Kampboekje Welpen 2015 WINTER PRET. Dit kampboekje is van:.

Kampboekje Welpen 2015 WINTER PRET. Dit kampboekje is van:. Kampboekje Welpen 2015 WINTER PRET Dit kampboekje is van:. INHOUD 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage... 5 Contact

Nadere informatie

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4 Sneek, september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Betreft: Introductiekamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u in de brief boekengeld/schoolfonds hebt kunnen lezen, wordt er voor de klassen 1BK1,

Nadere informatie

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax:

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax: welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan 2 3601 bm maarssen telefoon: 0346-562120 fax: 0346-554851 e-mail: directie@kbspionier.nl www.kbspionier.nl 4Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN

BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN 9 SEPTEMBER T/M 11 SEPTEMBER 2019 Informatie brugklaskamp Vierhouten Ben jij al helemaal klaar om je te verkleden voor de discoavond, om de hoogste bomen te beklimmen en om

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. JRKamp 2017, Maaseik. Op kamp met Chacha de Chinees augustus Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven

KAMPBOEKJE. JRKamp 2017, Maaseik. Op kamp met Chacha de Chinees augustus Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven KAMPBOEKJE Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven Op kamp met Chacha de Chinees 11-16 augustus 2017 JRKamp 2017, Maaseik Welkom op kamp! De zomer is gestart. Dat betekent dat je twee

Nadere informatie

Vertrek en terugkeer. Met wie? Vertrek Datum: 3 juli Uur: 8uur stipt Plaats: Station Aalter, aan de kant van de loketten Hoe: met de trein

Vertrek en terugkeer. Met wie? Vertrek Datum: 3 juli Uur: 8uur stipt Plaats: Station Aalter, aan de kant van de loketten Hoe: met de trein Beste leden, bij deze zijn jullie allen welkom op ons kamp deze zomer! De Scouts is bedoeld om vriendschapsbanden te smeden die gelden voor heel je leven. Maar dit kamp is er één iemand die hier een stokje

Nadere informatie

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom Klaverstraat 7 2565 BT Den Haag tel. 070-363 49 40 Goudsbloemlaan 131 2565 CR Den Haag tel. 070-363 34 39 E: info@segbroek.nl Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom 11 september - t/m 13 september Informatie

Nadere informatie

Bovenbouwkamp. We gaan op safari(kamp)

Bovenbouwkamp. We gaan op safari(kamp) Bovenbouwkamp 2015 We gaan op safari(kamp) Waar gaan we heen? Paasheuvelgroep de Woensberg safarikamp Woensbergweg 5 1272 JP Huizen Bij noodgevallen kunt u bellen met het nummer: 035 5382481 of mailen

Nadere informatie

JIJ DOET MEE AAN BIKKELKAMP 2016!!

JIJ DOET MEE AAN BIKKELKAMP 2016!! JIJ DOET MEE AAN!! Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! KAMPGELD Het kampgeld bedraagt 12,50 euro

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM 2017 Brugklaskamp 2017 Wanneer?? Dinsdag 12 september 2017 Woensdag 13 september 2017 Donderdag 14 september 2017 Waar?? Recreatieboerderij Te Boomsgoed Langestraat 24

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp.

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. Beste deelnemer/ster en ouders, Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. In eerdere berichtgeving hebben we jullie aangegeven dat het Golfkamp op golfbaan Landgoed Bleijenbeek zal

Nadere informatie

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2 Inhoudstafel Beste jins! 1 De reis 2 Heenreis 2 Terugreis 2 Dagplanning 3 Bagagelijst 5 Enkele afspraken 7 Nog vragen 8 Beste Jins! Het aftellen is begonnen! Binnen enkele weken vertrekken we op buitenlands

Nadere informatie

Naam: Welkom op De Leer!

Naam: Welkom op De Leer! Naam: Welkom op De Leer! Basisschool De Leer St. Michielsstraat 6 7255 AP Hengelo 0575-46 17 15 Welkom! Hallo, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer komen

Nadere informatie

kamp juli

kamp juli 21-30 juli kamp 2019 Wie bij de maffia wil gaan kan zich niet zomaar aansluiten. Voordat je een "man van eer" of maffioso kan worden moet je enkele stappen doorlopen. De kandidaat-maffioso wordt eerst

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

BOSKLASSEN. 1. PERIODE maandag 26 september 11 tot en met vrijdag 30 september 11

BOSKLASSEN. 1. PERIODE maandag 26 september 11 tot en met vrijdag 30 september 11 BOSKLASSEN 1. PERIODE maandag 26 september 11 tot en met vrijdag 30 september 11 2. ADRES Aan. (naam leerling + KLAS) p/a Vakantiehuis Bosberg Kelchterhoefstraat 10 3530 Houthalen Géén fax doorsturen /

Nadere informatie

Rohda s games of thrones. Zomerkamp 2013. Heb jij de Koning of Koningin al gevonden in jezelf?

Rohda s games of thrones. Zomerkamp 2013. Heb jij de Koning of Koningin al gevonden in jezelf? Rohda s games of thrones Zomerkamp 2013 Heb jij de Koning of Koningin al gevonden in jezelf? Beste deelnemer, Dit jaar staat het zomerkamp in het teken van de kroning. Ben jij al klaar om Koning of Koningin

Nadere informatie

Voorwoord. Van zondag 30 juni t/m zaterdag 6 juli gaan we op kamp naar Lierop. De hele week zal in het teken staan van het thema op de boerderij.

Voorwoord. Van zondag 30 juni t/m zaterdag 6 juli gaan we op kamp naar Lierop. De hele week zal in het teken staan van het thema op de boerderij. Kamp Beukske 2013 Voorwoord Van zondag 30 juni t/m zaterdag 6 juli gaan we op kamp naar Lierop. De hele week zal in het teken staan van het thema op de boerderij. Het wordt natuurlijk weer een supergezellige

Nadere informatie

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Schoolreis Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Inhoud 1. Inleiding 2. Adresgegevens en bereikbaarheid 3. Paklijst 4. Corvee lijst 5. Planning 2 Inleiding Hiervoor je ligt het informatieboekje voor onze schoolreis

Nadere informatie

Boerderijklassen. We maken er een BONTE BEESTENBOEL van!

Boerderijklassen. We maken er een BONTE BEESTENBOEL van! Boerderijklassen We maken er een BONTE BEESTENBOEL van! Data Tweede leerjaar: maandag 21 t.e.m. woensdag 23 januari 2019 Eerste leerjaar: woensdag 23 t.e.m. vrijdag 25 januari 2019 Vertrek Vertrekplaats:

Nadere informatie

Brugklaskamp 2019 Bunnik. Segbroek College Klaverstraat BT Den Haag tel

Brugklaskamp 2019 Bunnik. Segbroek College Klaverstraat BT Den Haag tel Segbroek College Klaverstraat 7 2565 BT Den Haag tel. 070 363 49 40 OPENBARE SCHOLENGEMEENSCHAP VOOR GYMNASIUM, VWO, HAVO EN MAVO Brugklaskamp 2019 Bunnik 11 t/m 13 september 2019 Beste brugklasleerling,

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

Hallo allemaal! Wij hebben er zin in, jullie ook? Tot kamp!

Hallo allemaal! Wij hebben er zin in, jullie ook? Tot kamp! Hallo allemaal! Het is alweer bijna zover: we gaan op startkamp!!! Alles is zo goed als geregeld en wij hebben er zin in, jullie ook? We gaan weer naar De Eiken Stek in Wekerom. Een mooie locatie met een

Nadere informatie

Γεια συμμετέχοντες!!!

Γεια συμμετέχοντες!!! οδηγός voor het zomerkamp Scouts van Scouting Soekwa Aerdenhout, 11 juli 18 juli 2015 Γεια συμμετέχοντες!!! Leuk dat jullie deelnemen aan onze reis naar het oude Griekenland. De tijd waar de goden nog

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS!

Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! GROOT BIKKELKAMP 2015 JIJ DOET MEE AAN!! Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! KAMPGELD Het kampgeld

Nadere informatie

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17 Inhoud Waarom dit boek? 7 1 De ik-fabriek, wat is dat? 10 2 Lichaamsseintjes 14 3 Je lichaam is net een fabriek 17 4 De ik-fabriek, hoe ziet die eruit? 18 4.1 De eerste verdieping: voelen 20 4.2 De tweede

Nadere informatie

Informatieboekje SO kamp 2018

Informatieboekje SO kamp 2018 Informatieboekje SO kamp 2018 Sint Mattheusschool Rotterdam Thema : "Jungle" Locatie www.willyhoeve.nl Bergeijk 1 Inhoud: Algemene informatie Bezetting Bereikbaarheid Paklijst pag.3 pag.4 pag.5 pag.6-7

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

Ardennen September 2014

Ardennen September 2014 Ardennen September 2014 IVKO Voorwoord In september gaan alle B-klassen alweer voor de 24ste keer op survivalkamp in de Ardennen (bij La Roche). De klassen zijn verdeeld over 4 locaties en verplaatsen

Nadere informatie

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele Zeehondjeskamp 6-11 Juli 2018 De pannehove, Leisele 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Zijn jullie klaar om de aarde achter te laten en mee met ons de ruimte in te trekken? Help jij ons om elke dag een nieuwe

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach augustus tot 23 augustus

zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach augustus tot 23 augustus zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach 2014 17 augustus tot 23 augustus Inleiding Liefste zwemmers, Beste ouders, Langzaamaan stijgt de temperatuur buiten, de zomer komt dichterbij. Dat wil ook

Nadere informatie

Locatie De Wildwal Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren Tel: 0318-482395 http://www.dewildwal.nl/

Locatie De Wildwal Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren Tel: 0318-482395 http://www.dewildwal.nl/ Hilversum, 13 september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van Klas: Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind gaat 7, 8 en 9 oktober a.s. op schoolkamp met de brugklassers

Nadere informatie

Beste Piepers en krieletjes, beste ouders

Beste Piepers en krieletjes, beste ouders Beste Piepers en krieletjes, beste ouders Een zaterdag zonder KSA dat is voor vele leden voor ons een echte nachtmerrie. Een weekend van 2 zaterdagen lang, dat is dan weer een ongrijpbare droom. Maar niet

Nadere informatie

COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018

COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018 COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018 Cowboys & indianen kamp 2018 Dag kapoentjes, zoals jullie hierboven al hebben kunnen zien gaan we op cowboys & indianen kamp! Net zoals hen zullen we super coole en toffe avonturen

Nadere informatie

datum gewijzigd tijd programma locatie Geen opkomst ivm vakantie - 16-5-2015 hemelvaart - geen opkomst -

datum gewijzigd tijd programma locatie Geen opkomst ivm vakantie - 16-5-2015 hemelvaart - geen opkomst - Nieuwsbrief - mei 2015 Leuke nieuwtjes We zoeken nog nieuwe leden, neem je vriendin, buurmeisje, klasgenootje mee. Wordt jouw vriendin lid, dan verdien je daarmee de buddy badge. Je kunt je insigne scouting

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

Zomerkampboekje Scouts André de Thaye 1 t/m 7 juli Zomerkampboekje. Scouts. Scouting André de Thaye

Zomerkampboekje Scouts André de Thaye 1 t/m 7 juli Zomerkampboekje. Scouts. Scouting André de Thaye Zomerkampboekje Scouts Scouting André de Thaye 1 t/m 7 juli 2012 1 Beste Scouts en ouders, Hier is hij dan, het langverwachte zomerkampboekje. Zoals elk jaar gaan we weer een week met elkaar op kamp en

Nadere informatie

April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn.

April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn. April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn. NLdoet: Goh, wat was het leuk op de NLdoet-dag. Wat hebben jullie goed

Nadere informatie

JORO WEEKEND!!! 5 tot 8 maart

JORO WEEKEND!!! 5 tot 8 maart JORO WEEKEND!!! 5 tot 8 maart Hey joro s en ouders! Uit goede gewoonte gaan we ieder jaar, met elke groep, een keertje op weekend. Waarom? Omdat dat superleuk is! En ook een beetje omdat het kamp nog zooo

Nadere informatie