De nieuwe Passat en Passat Variant

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwe Passat en Passat Variant"

Transcriptie

1 De nieuwe Passat en Passat Variant

2 Inhoud Exterieur Interieur & comfort Packs en uitrustingsversies Multimedia Motoren, onderstel & transmissie Uitrustingen R-Line Velgen Koetswerkkleuren Zetelbekledingen Service Digitale content Inhoudsopgave Meer zien, meer ontdekken. Beleef een extra dimensie. Met seemore haalt u meer uit deze catalogus: een digitale reis door de wereld van de nieuwe Passat. Kleuren-/Velgenconfigurator Passat Kleuren-/Velgenconfigurator Passat Variant 360 -interieuraanzicht met hotspots DYNAUDIO Exterieurhighlights Volkswagen seemore beleef multimediale content op uw smartphone. Overal waar u het blauwe Scan -icoon ziet, wacht u met Volkswagen seemore een interactieve belevenis. Download simpelweg de gratis app via Google Play of de App Store, volg de instructies en duik in de digitale wereld van Volkswagen. Opgelet : de in deze catalogus afgebeelde voertuigen zijn gedeeltelijk uitgerust met opties die tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

3 De nieuwe Passat en Passat Variant - Inhoud I

4 Net zo zelfverzekerd als u. Zelfvertrouwen is een teken van innerlijke kracht. En van het vermogen om die kracht ook uit te stralen. Aan de nieuwe Passat en Passat Variant zie je dan ook meteen hoe vooruitstrevend ze zijn. Aan de buitenkant springen de opvallend gevormde ledkoplampen en ledachterlichten in het oog, evenals de dynamische profiellijn. Voor nog meer elegantie zorgen de lange wielbasis en de korte overhangen. Kortom: de nieuwe Passat en Passat Variant zien er gewoonweg goed uit. En geven zo een beeld van de kwaliteit die binnenin schuilt. 4,0-5,5 L / 100 KM G CO 2 / KM seemore Colours: start rechts de kleuren- en velgenconfigurator voor de nieuwe Passat.

5 De nieuwe Passat en Passat Variant - Exterieur & comfort I

6

7 De nieuwe Passat en Passat Variant - Exterieur & comfort I

8

9 Wanneer succes gestalte krijgt. Het mooiste aan succes is dat je eindelijk de vruchten van je werk kunt aanschouwen. Of dat je eindelijk kunt ontspannen. Met de nieuwe Passat en Passat Variant kunt u dat allebei, want ze overtuigen zowel vanbuiten als vanbinnen. Of kort gezegd: de nieuwe Passat en Passat Variant belichamen functionaliteit in haar mooiste vorm. Kijk een stralende toekomst tegemoet. De ledkoplampen met dynamische lichtbundelregeling garanderen een optimale zichtbaarheid. seemore Colours: start rechts de kleuren- en velgenconfigurator voor de nieuwe Passat. De nieuwe Passat en Passat Variant - Exterieur & comfort I

10 Veradem met een druk op de knop. De blik kan niet steeds strak vooruit gericht zijn. Gun uzelf en uw ogen af en toe een adempauze met het optionele elektrisch bediende kantel-/schuifdak, dat in de nieuwe Passat Variant zelfs wordt gecombineerd met een tweede panoramadak achteraan. Dat brengt indien u dat wenst driemaal zoveel licht in uw voertuig als een klassiek schuifdak.

11 De nieuwe Passat en Passat Variant - Interieur & comfort I

12

13 Welverdiende ontspanning. Bij elke rit ontlast de ergocomfort-zetel met massagefunctie uw wervelkolom. Dankzij zijn uitgebreide verstelmogelijkheden vindt u snel een comfortabele zithouding, die vooral uw rug ontziet. Een uitstap met de kinderen, een weekendje weg of een verre reis: de nieuwe Passat en in het bijzonder de nieuwe Passat Variant biedt plaats voor gezin, vrienden en bagage. Geniet van de rit zelfs als het richting kantoor gaat. De nieuwe Passat en Passat Variant - Interieur & comfort I

14 Een goede assistent onthoudt uw voorkeuren. 03 De nieuwe Passat en Passat Variant kunnen u iets bieden wat in het zakenleven absoluut noodzakelijk is: kennis. Het Active Info Display 1) levert u immers informatie over uw wagen meteen in de cockpit. Het de klassieke instrumenten en laat zich met vijf verschillende weergavemogelijkheden perfect aan uw behoeften aanpassen. Zo verschuiven bijvoorbeeld in de navigatieweergave de snelheidsmeter en de toerenteller naar de rand van het scherm, om meer ruimte te bieden voor de kaart. Indien u dat wenst kunnen gegevens van de rij-, navigatie- en bijstandsfuncties echter ook in de grafische vlakken van de snelheidsmeter en de toerenteller geïntegreerd worden. Bovendien is het Active Info Display ook met andere bijstandssystemen in het voertuig verbonden. Zo kunnen de in de middenconsole getoonde gegevens van het infotainmentsysteem, zoals foto s van telefooncontacten of cdcoverafbeeldingen ook in het directe gezichtsveld van de bestuurder worden weergegeven. seemore Room: bewonder het interieur van de nieuwe Passat in 360 -aanzicht. 1) momenteel : enkel mogelijk in combinatie met Discover Pro.

15 De nieuwe Passat en Passat Variant - Interieur & comfort I

16 Alles onder controle. Behalve uw hartslag. Voor een goed werkklimaat: dankzij het met leder beklede multifunctiestuur boordcomputer, radio en telefoon bediend worden. In Highline is stuurverwarming standaard en op modellen met de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling is het stuur bovendien uitgerust met schakelpeddels. Dankzij de aparte termperatuurregeling garandeert de standaard Climatronic -klimaatregeling met 3 zones altijd de juiste luchtaanvoer voor de bestuurder, de passagier voorin en de inzittenden achterin. 02 Het geluidssysteem DYNAUDIO Confidence bekoort met een uitstekende klank en staat garant voor optimaal muzikaal genot. Een digitale versterker met zodat u op alle zitplaatsen kunt genieten van een unieke geluidskwaliteit. seemore hear more: beleef het DYNAUDIO Confidence - geluidssysteem.

17 De nieuwe Passat en Passat Variant - Interieur & comfort I

18

19 De nieuwe Passat en Passat Variant - Interieur & comfort I

20 Ideale businesspartner. Ook voor het familiebedrijf. Echte managerskwaliteiten: zowel voor uw zakelijke afspraken als voor uw gezinsinkopen is een perfecte organisatie onontbeerlijk. Gelukkig zijn er de nieuwe Passat en Passat Variant om u daarbij te helpen. Zo kan de koffer dankzij de comfortfunctie Easy Open automatisch geopend worden wanneer u letterlijk de handen vol hebt. En dankzij een laadvolume variabele ruimteconcept blijft uw voertuig altijd even overzichtelijk als uw agenda. De geïntegreerde kinderzitjes¹ klapt en bieden kleine passagiers optimale zijdelingse steun en dus extra veiligheid Om de laadruimte gemakkelijk te vergroten kunt u de rugleuning van de achterbank vanuit de koffer of vanaf de achterbank ontgrendelen.

21 De nieuwe Passat en Passat Variant - Interieur & comfort I

22 Trouwe assistenten inbegrepen. Voetgangerdetectie: het systeem herkent voetgangers op de rijweg en waarschuwt de bestuurder tijdig met een geluidssignaal, een visueel alarm en een korte remstoot. Als de bestuurder niet reageert, wordt de auto binnen de grenzen van het systeem automatisch tot stilstand gebracht. Zo behoedt dit systeem niet alleen uzelf, maar ook andere weggebruikers voor mogelijke ongevallen. 02 Trailer Assist : wie al eens geprobeerd heeft om met een aanhangwagen te manoeuvreren, weet hoe moeilijk dat kan zijn. De Trailer Assist biedt hier soelaas. Zodra u hem inschakelt, neemt hij het stuur van u over. Dat bespaart u niet alleen stress, maar ook tijd. 03 File-assistent: en Passat Variant hun voorligger semi-automatisch. Zo moet u bij langzaam rijdend verkeer niet zelf voortdurend afremmen en opnieuw versnellen en kunnen typische kop-staartaanrijdingen voorkomen worden. Dit systeem leidt u zelfs veilig langs wegversmallingen en wegenwerken.

23 04 Area View -rondomzicht): vier camera s bieden een uitgebreid zicht rondom de wagen, om het manoeuvreren aanzienlijk te vereenvoudigen. Zo kan bijvoorbeeld de hele omgeving van het voertuig in vogelperspectief worden weergegeven. Of u kunt via het scherm van het audiosysteem om de hoek kijken: camera s op het voorste en achterste punt van het voertuig bieden u zelfs in uw dode hoek een duidelijke blik op de weg. De nieuwe Passat en Passat Variant - Packs en uitrustingsversies I

24 De comfortabelste concertzaal ter wereld. Het radionavigatiesysteem Discover Media is het systeem uitgerust met twee SD-kaartlezers, een AUX-IN- en USB-aansluiting en een Bluetoothinterface voor mobiele telefoons. Op het scherm kan onder meer de buitentemperatuur worden weergegeven. Het systeem is voorzien van kaartmateriaal voor heel Europa. 02 Het audiosysteem Composition Colour heeft MP maar is ook uitgerust met een SD-kaartlezer en een AUX-IN-aansluiting. 03 Het audiosysteem Composition Media beschikt over een tft-aanraakkleurenscherm van MP multimediabeleving compleet. Bovendien beschikt het systeem over een SD-kaartlezer, een AUX-INen USB-aansluiting en een Bluetooth-interface voor mobiele telefoons. 04 Het radionavigatiesysteem Discover Pro laat zich volledig intuïtief bedienen via het tft-aanraak- door zijn fascinerende weergavemogelijkheden en het individuele beheer van de muziek- en navigatiegegevens. Al even indrukwekkend zijn de acht schitterende luidsprekers, de harde schijf en de MP het systeem uiteraard over spraakbediening, een Bluetooth-interface voor mobiele telefoons en een USB-aansluiting. Optioneel kan een ipod-aansluiting voorzien worden. In combinatie met de mobiele online diensten Car-Net toont het navigatiesysteem u steeds de snelste of kortste route, overzichtelijk en rekening houdende met de meest recente verkeersinformatie.

25 De nieuwe Passat en Passat Variant - Multimedia I

26 Met Car-Net wordt uw Volkswagen omgetoverd tot een mobiel netwerk. Zo krijgt u rechtstreeks toegang tot de meest actuele informatie via het internet en fungeert de cockpit als interface voor uw smartphone of computer. Van up-to-date navigatiegegevens en een geoptimaliseerde locatiebepaling tot gedetailleerde informatie met betrekking tot het voertuig: dankzij Car-Net en de mobiele onlinediensten bent u zelfs onderweg verbonden met het internet en maakt u er zelf deel van uit.

27 U weet als geen ander hoe belangrijk een goed netwerk is Guide & Inform een van de mobiele onlinediensten van Car-Net biedt u verbeterde en nog actuelere informatie- en navigatiemogelijkheden. Afhankelijk van de uitrusting en het geïnstalleerde audionavigatiesysteem beschikt u over de meest uiteenlopende webgebaseerde diensten, zoals Google Street View, dynamische routegeleiding, informatie over de toestand van het voertuig, een zoekfunctie voor tankstations en nog veel meer. 03 De functie MirrorLink TM ) spiegelt speciale apps van uw smartphone op het scherm in de middenconsole van uw nieuwe Passat of Passat Variant. Zo kunt u via het aanraakscherm van het infotainmentsysteem in alle comfort nuttige Volkswagen-apps zoals Think Blue, Trainer, Shared Audio, Drive & Track of My Guide bedienen. 04 Of u nu uw eigen mobiele telefoon gebruikt of het systeem uitrust met een aparte simkaart, dankzij de telefooninterface Comfort bent u ook onderweg optimaal bereikbaar. 05 Gewoon in de USB-aansluiting steken en klaar: in combinatie met het navigatiesysteem Discover Media creëert de CarStick met een eigen simkaart Zo kunt u met uw smartphone altijd op het internet surfen en uw kosten voor mobiel datagebruik onder controle houden. Afhankelijk van het voertuig en het land kunt u de CarStick ook gebruiken om een onlineverbinding tot stand te brengen voor de mobiele onlinedienst Car-Net. 06 Dankzij spraakherkenning kunt u uw telefoon, de radio of het navigatiesysteem eenvoudig bedienen met uw stem. Na activering van het systeem geeft een rood symbool aan dat de instructie ontvangen werd. Het beeldscherm geeft de mogelijke commando s weer en de tekstvelden van de selecteerbare thema s krijgen een rode achtergrond. met uw contractuele voorwaarden met betrekking tot dataverkeer en internetverbinding. De nieuwe Passat en Passat Variant - Multimedia I

28

29 Vertragingen theoretisch uitgesloten. niet alleen hun bestuurder in vervoering, ze dragen ook zorg voor het milieu. De nieuwe Passat en Passat Variant - Motoren, onderstel & transmissie I

30 Motoren, onderstel & transmissie (zonder afb.) Vooruitstrevende ideeën en innovatieve oplossingen draagt Volkswagen al sinds lang hoog in het vaandel, zeker als het om motoren gaat. Opdat u altijd comfortabel, snel en veilig op uw bestemming zou aankomen. Dankzij de rechtstreekse benzine-inspuiting en een vernuftige turbotechniek weten onze benzinemotoren met TSI-technologie een hoog koppel efficiënt te verzoenen met een laag verbruik. Bij de rechtstreeks ingespoten TDI-dieselmotor met common rail wordt de brandstof onder hoge druk en dus uiterst efficiënt rechtstreeks in de verbrandingskamer ingespoten. Daardoor bereikt de motor een optimaal rendement en loopt hij duidelijk rustiger dan een dieselmotor zonder common railtechnologie.

31 De nieuwe Passat en Passat Variant - Motoren, onderstel & transmissie I

32 Vrijgevigheid ligt in zijn aard. De nieuwe Passat en Passat Variant bieden veel ruimte voor bagage en inzittenden. En voor al hun persoonlijke behoeften. De drie uitrustingsniveaus Trendline, Comfortline en Highline bieden voor elk wat wils. Sportief of elegant: dat tikkeltje extra is steeds gegarandeerd. seemore of Everything: de highlights van de nieuwe Passat en Passat Variant samengevat.

33 De nieuwe Passat en Passat Variant - Uitrustingen I

34 Afbeelding: uitrustingsniveau Highline met optionele Discover Pro en DSG.

35 Highline het uitrustingsniveau Highline tot in het kleinste detail exclusiviteit uit. De zetelflanken en centrale armsteun bekleed met Vienna -leder, de centrale zetelstroken in alcantara en de deurbekleding in lederlook staan garant voor een hoogstaande visuele en tactiele ervaring. En talloze eersteklasfeatures zoals de apart regelbare Climatronic -klimaatregeling met 3 zones of de automatische hercirculatie door middel van een luchtkwaliteitssensor zorgen onderweg voor een aangepast comfort. 03 Met de elegante lichtmetalen 17-duimsvelgen London rijdt u meteen in de kijker. Ze zijn geschoeid met banden met geoptimaliseerde rolweerstand in 04 De verwarmbare voorzetels, multifunctiestuur en voorruit in de nieuwe Passat en Passat Variant, bieden bij koude temperaturen een duidelijk comfortvoordeel. De zetelverwarming verschaft onmiddellijk een behaaglijke warmte en werkt duidelijk sneller dan het klassieke verwarmingssysteem van de wagen. 02 Active Info Display 1). Helemaal nieuw is de personalisatie van de actieve hoge resolutie. U kunt zelf kiezen welke functies en gegevens interactief op het digitale scherm worden weergegeven. De nieuwe Passat en Passat Variant - Uitrustingen I

36 Comfortline 01 In het uitrustingsniveau Comfortline, maken de nieuwe Passat en Passat Variant indruk met even comfortabele als aantrekkelijke extra s, zoals de zetelbekleding Weave, de met leder beklede schakelpookknop en de ergocomfort-bestuurderszetel met verstelbare lendensteun en in de lengte regelbaar zitvlak. Een andere blikvanger is de decoratieve afwerking in Diamond Silver van de horizontale band in het interieur en van de middenconsole, bijvoorbeeld rond het infotainmentsysteem en de bediening van de klimaatregeling. Bijzonder praktisch zijn de twee bekerhouders in het centrale opbergvak. 02 De lichtmetalen 16-duimsvelgen Sepang met banden in de maat 215/60 R 16 versterken de hoogwaardige totaalindruk. 03 Park Pilot (niet afgebeeld.) De Park Pilot waarschuwt tijdens het parkeren met een geluidssignaal voor hindernissen voor en achter de wagen. Afhankelijk van de versie van het audio of radionavigatiesysteem wordt de afstand tot de hindernissen ook visueel op het scherm weergegeven. 01 Afbeelding: uitrustingsniveau Comfortline met optionele Pack Premium Pro.

37 Trendline ACC & Front Assist. De adaptieve snelheidsregelaar ACC met radargestuurde afstandsregeling tussen wagens Front Assist en noodremfunctie voor de stad past uw snelheid automatisch aan die van het voorliggende voertuig aan en behoudt steeds een vooraf ingestelde afstand. Het systeem geeft een waarschuwingssignaal indien u een voertuig te snel nadert en produceert in noodgevallen zoveel remdruk als nodig om de impact van een botsing te beperken of een aanrijding zelfs te vermijden. 08 De sleutelloze comfortstartfunctie Press & Drive, waarbij u de motor start en stopt met een druk op de knop, staat garant voor het hoogste comfort Veiligheid is geen kwestie van uitrusting. Daarom beschikken de nieuwe Passat en Passat Variant al vanaf het uitrustingsniveau Trendline standaard over tal van innovatieve bijstandssystemen. Maar ook visueel ligt de lat erg hoog, met de decoratieve elementen in New Brushed Design, de stoffen zetelbekleding Lizard en het multifunctiestuur. De mat gelakte en verlichte ventilatieroosters en lichtschakelaars onderstrepen de aangename interieursfeer. Bovendien biedt de nieuwe Passat Variant maximale flexibiliteit met de in drie delen vanuit de koffer ontgrendelbare rugleuning van de achterbank. 05 Veiligheid verzekerd: het anti-multicrashremsysteem activeert na een aanrijding de remmen, om in het beste geval en binnen de grenzen van het systeem een volgende aanrijding te voorkomen. De nieuwe Passat en Passat Variant - Uitrustingen I

38 Het is fijn als hoofd en hart het met elkaar eens zijn. De nieuwe Passat en Passat Variant bewijzen dat rationele en emotionele beslissingen niet onverenigbaar zijn. Beide modelvarianten weten emotie en verstand perfect met elkaar te verzoenen. Aan u om die eensgezindheid uit te dragen.

39 De nieuwe Passat en Passat Variant - Uitrustingen I

40 Elegante sportiviteit. Met het R-Line Exterieur -pack voor de nieuwe Passat weet u niet waar eerst gekeken. De reden daarvoor is duidelijk: de voorbumper in R -styling met specifieke luchtinlaten en het radiatorrooster met R-Line -logo trekken alle blikken naar zich toe. Chroomlijsten rondom, nieuwe Passat nog meer elegante sportiviteit.

41 De nieuwe Passat en Passat Variant - R-Line I

42

43 Een eerste indruk duurt 3 seconden. Wat doet u met de overige 2? Zo snel kunt u de aandacht trekken. De nieuwe Passat Variant met R-Line Exterieur -pack onderstreept zijn sportieve verschijning met een achterspoiler en achterbumper in R -styling. Eveneens opvallend: de zwartglanzende diffusor, de trapeziumvormige uitlaatpijpen de lichtmetalen velgen en de verdonkerde ledachterlichten. Net als bij de berline oogt ook de voorkant van de nieuwe Passat Variant R-Line bijzonder sportief. De nieuwe Passat en Passat Variant - R-Line I

44 Begeestering kan gestuurd worden. Ook nadat u bent ingestapt, weten de nieuwe Passat en Passat Variant u moeiteloos te bekoren, met het R-Line Interieur -pack. Dat omvat onder andere het met leder beklede multifunctiesportstuur, de sportieve schakelpookknop en de specifieke voetmatten, allemaal afgewerkt met sierstiksels in contrastkleur. Daarbij komen nog de roestvrijstalen R-Line-drempellijsten, bepaalde decoratieve elementen en de pedalen in roestvrijstalen look. De met nappaleder beklede sportzetels verkrijgbaar in combinatie met het uitrustingsniveau Highline met de wangen in Carbon Style, zijn eveneens voorzien van contrasterende sierstiksels en pronken met het typische R-Line -logo.

45 De nieuwe Passat en Passat Variant - R-Line I

46 Boeit al voor u zich vastgespt. Heerlijk sportief: de in combinatie met het uitrustingsniveau Comfortline verkrijgbare R-Line-zetelbekleding bekoort met zijn combinatie van middenstroken in stof Race en wangen in Vienna -leder. Het R-Line - logo en de contrasterende stiksels maken ze duidelijk herkenbaar als deel van het R-Line Interieur -pack. Ook inbegrepen zijn het met leder beklede multifunctiesportstuur, de decoratieve elementen in Black Lead Grey en de titaanzwarte dakhemelbekleding. 02 Het R-Line Interieur -pack met sportzetels in nappaleder en zetelwangen in Carbon Style. Het typische R-Line -logo rondt de sportieve look van de zetels af.

47 De nieuwe Passat en Passat Variant - R-Line I

48 Velgen Last but not least wordt het harmonieuze profiel van de nieuwe Passat en Passat Variant afgerond met hoogwaardige velgen, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Sober en elegant of opvallend sportief: keuze te over om uw nieuwe Passat of Passat Variant nog meer persoonlijkheid te verlenen. Lichtmetalen velgen 6 duim Sepang 02 Lichtmetalen velgen 6 duim Moscow 03 Lichtmetalen velgen 6 duim Aragon 04 Lichtmetalen velgen duim Nivelles 05 Lichtmetalen velgen duim Soho 06 Lichtmetalen velgen duim London 07 Lichtmetalen velgen duim Dartford, Grey Metallic of Sterling Silver 08 Lichtmetalen velgen duim Salvador 09 Lichtmetalen velgen duim Singapore 0 Lichtmetalen velgen duim Marseille Lichtmetalen velgen duim Monterey 2 Lichtmetalen velgen duim Verona

49 0 De nieuwe Passat en Passat Variant - Velgen I

50 Koetswerkkleuren Het geavanceerde lakprocedé van Volkswagen beantwoordt aan de hoogste eisen en biedt uw wagen over zijn hele levensduur een betrouwbare bescherming tegen corrosie. 02 Pure White Effen koetswerkkleur 0Q 02 Urano Grey Effen koetswerkkleur 5K 03 Harvard Blue Metaalkleur 4P 04 Crimson Red Metaalkleur 5P 05 Reflex Silver Metaalkleur 8E 06 Tungsten Silver Metaalkleur K5 07 Black Oak Brown Metaalkleur P0 08 Indium Grey Metaalkleur X3 09 Night Blue Metaalkleur Z2 10 Deep Black 2T De afbeeldingen op deze pagina s kunnen slechts een benaderende weergave bieden. De drukkleuren kunnen de koetswerkkleuren niet zo mooi weergeven als ze in werkelijkheid zijn.

51 03 De nieuwe Passat en Passat Variant - Koetswerkkleuren I

52 Stof Lizard Titan Black TO 02 Stof Weave Titan Black TO 03 Stof Weave St. Tropez TS 04 Stof Weave Nature Brown TQ Alcantara/Leder Vienna Titan Black TO Alcantara/Leder Vienna St. Tropez TS Alcantara/Leder Vienna Nature Brown TQ Alcantara/Leder Vienna Moonrock/Black TT 09 Leder Vienna Titan Black TO 0 Leder Vienna St. Tropez TS Leder Vienna Nature Brown TQ 2 Leder Nappa Titan Black TO 3 Leder Nappa St. Tropez TS 4 Leder Nappa Marrakech LW 5 Leder Nappa Nature Brown TQ R-Line in Stof Race /Leder Vienna Magnetite Grey/Black IN R-Line in Leder Nappa Black/Titan Black OH R-Line in Leder Nappa Flint Grey/Titan Black OK De afbeeldingen op deze pagina s kunnen slechts een benaderende weergave bieden. De drukkleuren kunnen de zetelbekledingen niet zo mooi weergeven als ze in werkelijkheid zijn.

53 De nieuwe Passat en Passat Variant - Zetelbekledingen I

54 DIENSTEN OP MAAT VOOR DE AANKOOP Volkswagen Garanties 2 jaar waarborg zonder kilometerbeperking. 3 jaar waarborg op de verf van het koetswerk. 12 jaar waarborg tegen doorroesten. 2 jaar waarborg op alle reparaties die in het officiële dealernet uitgevoerd werden. Onderdelen en werkuren. LEVENSLANGE MOBILITEITSGARANTIE (zonder beperking, noch in tijd, noch in kilometers). Een plotse panne waardoor uw wagen geïmmobiliseerd wordt, kan altijd gebeuren. Als gebruiker van een Volkswagen, die volgens de voorschriften van de constructeur onderhouden en hersteld wordt door een erkende Volkswagen-dealer, geniet u van de Mobiliteitsgarantie, met onder meer: - Depannage van uw voertuig 24 uur op 24, 7 dagen op 7. - Sleping tot bij de erkende Volkswagen Service Partner van uw keuze of tot bij de dichtstbijzijnde erkende Volkswagen Service Partner in geval van een lekke band of bij een reis in het buitenland. - Een vervangwagen, met een maximum van 3 dagen, indien de herstellingstijd meer dan 3 uur bedraagt (of één hotelovernachting, inclusief ontbijt, voor alle inzittenden). - De kosten van taxi, trein of bus ten belope van 80. Volkswagen Finance Bent u een particuliere of een professionele klant? Volkswagen Finance stelt u financiering- en leasingformules voor op maat. PRIVÉGEBRUIK: U bent particulier? U wilt dus een voertuig voor privédoeleinden aanschaffen. Volkswagen Finance stelt u volgende formules voor: Financiering: Met een financiering kunt u uw terugbetalingen spreiden in de tijd. Van bij het begin kent u het bedrag van uw maandelijkse afbetalingen. Lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D Ieteren Finance n.v., Kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO BE Let op, geld lenen kost ook geld. Adverteerder: Volkswagen D Ieteren Finance n.v., Maliestraat 50, 1050 Brussel. AutoCredit: Een soepele en snelle financiering. Kleinere maandelijkse afbetalingen, berekend op basis van een tijdsduur en een kilometerstand dat u zelf kiest. U betaalt slechts voor het gebruik dat u werkelijk van uw auto maakt. Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag en minimum 15% voorschot. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D Ieteren Finance n.v., Kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO BE Let op, geld lenen kost ook geld. Adverteerder: Volkswagen D Ieteren Finance n.v., Maliestraat 50, 1050 Brussel. Personal Lease: U beschikt over een wagen tegen betaling van een huurprijs die de financiële huur en de belastingen omvat. U moet zich met geen enkele formaliteit bezighouden en kunt bovendien diensten op maat toevoegen. PROFESSIONEEL GEBRUIK: U hebt uw voertuig aangeschaft voor professionele doeleinden. Volkswagen Finance stelt u volgende formules voor: Verhuur op Lange Termijn: Wilt u een bedrijfswagen, maar de administratieve rompslomp schrikt u af? Dan is huren op lange termijn de oplossing. Financiële Leasing en Financiële Renting: U beschikt over een voertuig tegen een financiële huur waaraan u diensten op maat kunt toevoegen. Op deze manier behoudt u uw liquiditeit. U kunt het voertuig ook zelf aankopen bij afloop van het contract door de aankoopoptie te lichten (tussen 3% en 20% van de catalogusprijs van het voertuig). Financiering: Met een financiering kunt u uw terugbetalingen spreiden in de tijd en bovendien dossierkosten vermijden. Lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D Ieteren Finance n.v., Kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO BE Let op, geld lenen kost ook geld. Adverteerder: Volkswagen D Ieteren Finance n.v., Maliestraat 50, 1050 Brussel. Voor bijkomende inlichtingen, raadpleeg uw Volkswagen-verdeler of surf naar Volkswagen Finance is een commerciële benaming van Volkswagen D Ieteren Finance n.v.

55 VAN UW VOLKSWAGEN Volkswagen Insurance U wenst uzelf en uw voertuig te beschermen in geval van een ongeluk? Hier zijn de formules die Volkswagen Insurance* u aanbiedt: Volkswagen Insurance BASE: Burgerlijke Aansprakelijkheid + CAR RELAX. Verplichte verzekering die materiële en lichamelijke schade aan derden dekt. Indien het voertuig van uw klant betrokken is bij een schadegeval neemt Volkswagen Insurance* de schade aan derden op zich (met inbegrip van de eigen passagiers). CAR RELAX verzekert u gratis bijstand 24u/24 bij pech of ongeval in België en Europa. Volkswagen Insurance MINI OMNIUM: De waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid en bescherming tegen: glasbreuk, brand, diefstal, natuurkrachten, aanrijdingen van dieren, franchise van 0% bij herstelling van bovenstaande elementen in een erkende Volkswagen-concessie. Volkswagen Insurance MAXI OMNIUM: Dezelfde waarborgen als de formule MINI Omnium, plus: materiële schade, vandalisme, FULL REPLACEMENT (geen afschrijving gedurende 18 maanden), franchise van 1% bij herstelling van bovenstaande elementen in een erkende Volkswagen-concessie. Anders 2,5%! Voor bijkomende inlichtingen, raadpleeg uw Volkswagen-verdeler of surf naar Volkswagen Wecare U wenst uw wagen op lange termijn veilig te stellen? Hier zijn de formules die Volkswagen Wecare u aanbiedt: Een onderhoudscontract van lange duur van 3 tot 12 jaar en km tot km met vaste maandelijkse afbetalingen, geldig in het officiële Belgische dealernet. Een contract dat onderhoudskosten**, mechanische en elektrische herstellingen en slijtagekosten op zich neemt (banden zijn niet inbegrepen, uitgezonderd de banden voor de FLEET-klant die voor deze dienst intekent). Volkswagen Wecare-bijstand neemt de kosten, die niet door de mobiliteitsgarantie worden gedekt, op zich: ongeval, diefstal, bijstand aan personen (zelfs als deze zonder de wagen reizen). Voor bijkomende inlichtingen, raadpleeg uw Volkswagen-verdeler of surf naar: Safety Academy & Eco driving Volkswagen investeert intensief in de verbetering van de verkeersveiligheid door bijvoorbeeld rijvaardigheidstrainingen aan te bieden. Ook Ecorijstages maken deel uit van het aanbod. Het doel daarvan is om minder te verbruiken zonder het rijplezier te verminderen. Voor bijkomende informatie: Over verdere mogelijkheden om uw voertuig volgens uw smaak uit te rusten zal uw Volkswagendealer u graag meer inlichtingen verstrekken. De in dit document opgenomen informatie is te goeder trouw uitgegeven. Wijzigingen in de productieprogramma s kunnen immers nadien aangebracht worden. Gelieve de technische fiche te raadplegen met de recentste uitrustingen. Raadpleeg uw Volkswagenverdeler om de recentste uitrustings gegevens te bekomen en om te weten wat onze garanties precies inhouden. * Volkswagen Insurance is de commerciële benaming van een product van Actel Merk van P&V Verzekeringen cvba. ** Zie onze algemene voorwaarden voor de exacte dekking. De nieuwe Passat en Passat Variant Service

56 De nieuwe Passat en Passat Variant CAT-PAV-06/15.NL Gedrukt in België Wijzigingen voorbehouden Milieu-informatie (KB 19/03/2004) : Uw Volkswagen-verdeler

De nieuwe Passat Alltrack. Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42

De nieuwe Passat Alltrack. Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42 De nieuwe Passat Alltrack Passat Alltrack Catalogue 05 2012.indd 1 19/06/12 08:42 Laat sporen na. Met de Passat Alltrack maakten we een reis door verschillende landen. Op onze tocht langs bospaden, veld-

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM De nieuwe Audi A4. Design Voorsprong is intens. Technologie Motoren Audi A4 Berline 3,7-7,8 L/100 KM 95-136 G CO2/KM Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM 98-139 G CO2/KM Design Voel de vooruitgang. De nieuwe

Nadere informatie

De nieuwe Passat en Passat Variant

De nieuwe Passat en Passat Variant De nieuwe Passat en Passat Variant Vol zelf - vertrouwen. Net als u. Wie zijn eigen sterke kanten kent, gaat zelfverzekerd de weg op. Aan de nieuwe Passat en Passat Variant ziet u het meteen: dit zijn

Nadere informatie

The 21st Century Beetle Cabrio

The 21st Century Beetle Cabrio The 21st Century Beetle Cabrio Verbruik: 4,5-7,8 L / 100 KM CO 2 -emissie: 118-180 G CO 2 / KM Opgelet: de in deze catalogus afgebeelde voertuigen zijn gedeeltelijk uitgerust met opties die tegen meerprijs

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

De nieuwe Sharan Genoemde C 2 emissiewaarden kunnen

De nieuwe Sharan Genoemde C 2 emissiewaarden kunnen De nieuwe Sharan n en kunne issiewaard m e C 2 e ieuwe Genoemd i.v.m. de n afwijken dealer w u g a mogelijk ra ethode. V m st n het te v P WLT aarden a emissiew C 2 e d r. a na oertuig wenste v door u

Nadere informatie

Het is niet moeilijk om de vooruitgang bij te blijven.

Het is niet moeilijk om de vooruitgang bij te blijven. Het is niet moeilijk om de vooruitgang bij te blijven. Relax. De toekomst staat voor de deur. Met steeds nieuwe technologische oplossingen die het dagelijks leven eenvoudiger en interessanter maken. Maar

Nadere informatie

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO.

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. De nieuwe Polo 1 02 VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. 03 AANGESCHERPT TOT IN DETAIL. Bij een eerste blik op de nieuwe Polo valt direct het stijlvolle samenspel tussen de sportieve lijnen en praktische

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD.

DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD. De Golf Sportsvan DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD. Niet alleen biedt het aantrekkelijke design van de Golf Sportsvan de ruimte voor eindeloze luxe en comfort. De praktische

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 Tot ruim 6.000 voordeel Tot ruim 3.800 voordeel BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 50% Korting op navigatie op Comfortline en Highline Gratis Cruise Control op de Trendline

Nadere informatie

De Passat De Passat Variant

De Passat De Passat Variant De Passat De Passat Variant Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door u gewenste voertuig. Inhoud.

Nadere informatie

Ruim voordeel

Ruim voordeel 5.000 6.300 2.200 Voor vakmannen die niet van ophouden weten. Bent u ook een vakman die niet van ophouden weet? Dat komt goed uit. Volkswagen Bedrijfswagens weet ook niet van ophouden. Daarom zijn het

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 (OPEN OP ZONDAG 19 OKTOBER) GRATIS TECHNOLOGIEËN Kies vandaag uw 600 GRATIS(3) bovenop de andere kortingen. Geldig op Fiesta, B-MAX, C-MAX, Grand C-MAX, Kuga, Tourneo Courier

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN.

HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN. De Volkswagen CC 02 HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN. Alsof de zacht aflopende daklijn of de frameloze zijruiten nog niet verleidelijk genoeg zijn: de Volkswagen CC combineert

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH A T E C A THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH I N T R O D U C T I E 06 V E L G E N 28 E X T E R I E U R 08 K L E U R E N 34 I N T E R I E U R 14 B E K L E D I N G 40 T E C H N O L O G I E 22 4 5 AN SUV

Nadere informatie

Belangrijkste troeven

Belangrijkste troeven Belangrijkste troeven 1 2 3 4 5 6 Laagste bonus-malusgraad voor veilige bestuurders vanaf 30 jaar Geen premieverhoging bij een ongeval in fout dankzij de Safety Card Allianz 0-vrijstelling De waarde van

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen.

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Kies voor een volledige bescherming op maat, uniek in België.

Nadere informatie

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE S OP HET HONDA-GAMMA Jazz DYNAMIC De nieuwe Jazz is nu ook beschikbaar met een pittige 1.5 i-vtec benzinemotor die zijn nieuwe dynamische look alle eer aandoet. Deze compacte

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische rijeigenschappen,

Nadere informatie

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG V A N 1 7 T O T 3 1 M E I 2 0 1 6 ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG FIESTA Titanium FORD FIESTA TREND BUSINESS CLASS 1.0i / 80PK / 3D / 5V Standaarduitrusting Aanbevolen catalogusprijs Fiesta Trend 1.0i

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD SNEL WEGWIJS IN 6 VOORDELIGE FORMULES, VOOR ALLE ZEKERHEID. Een voordelige autolening? Onverwachte

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium is een verzekeringsproduct van AG Insurance. Het betreft een verzekeringscontract voor een duur van één jaar, stilzwijgend verlengd voor

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE S OP HET HONDA-GAMMA Jazz DYNAMIC De nieuwe Jazz is nu ook beschikbaar met een pittige 1.5 i-vtec benzinemotor die zijn nieuwe dynamische look alle eer aandoet. Deze compacte

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAANBREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één KEER opladen 1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

PRODUCTFICHE. Productoverzicht. De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft.

PRODUCTFICHE. Productoverzicht. De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft. PRODUCTFICHE De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft. Bij Audi Insurance stelt de klant zelf zijn autoverzekering samen. Afhankelijk van

Nadere informatie

De gloednieuwe. volvo V40. it s you

De gloednieuwe. volvo V40. it s you De gloednieuwe volvo V40 it s you volvocars.be ontmoet de gloednieuwe V40 KLEINE VOLVO, GROOTS KARAKTER Bij Volvo draait bij elk ontwerp van een nieuwe wagen alles om mensen. U, als uitgangspunt dus een

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

24.790 SEPTEMBER ADVANTAGE DAYS. ACCORD 2.0 Elegance Advantage ADVANTAGE DAYS PRIJS. Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2

24.790 SEPTEMBER ADVANTAGE DAYS. ACCORD 2.0 Elegance Advantage ADVANTAGE DAYS PRIJS. Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2 Aanbevolen prijs 29.740 Overnamebonus - 3.000 Afgebeeld model : Accord 2.4 Type S Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2 -emissie: 159 g/km Voor alle inlichtingen, raadpleeg een officiële Honda-verdeler.

Nadere informatie

Wie zijn wij? www.vdfin.be

Wie zijn wij? www.vdfin.be Wie zijn wij? www.vdfin.be lnhoud Wie zijn wij? 4 Missie van Volkswagen D leteren Finance 6 Diensten van Volkswagen D Ieteren Finance 8 Technische en medische bijstand 9 Verzekeringen en dekking materiële

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig

Nadere informatie

Wijzigingen per productieweek 45

Wijzigingen per productieweek 45 ///////// Leverings- & Verkoopinformatie ///////////// Leusden, 12 oktober 2010 Wijzigingen per productieweek 45 LVI/4 BU Volkswagen Algemeen De komende tijd wijzigt de fabriek op diverse modellen een

Nadere informatie

Nl NEW FORD EDGE PRIJSLIJST. Prijslijst: B17/P28 Datum: 27/06/2017 In voege: GR 04/09/2017 Vervangt: 05/05/2017.

Nl NEW FORD EDGE PRIJSLIJST. Prijslijst: B17/P28 Datum: 27/06/2017 In voege: GR 04/09/2017 Vervangt: 05/05/2017. 27.06.2017 Nl NEW FORD EDGE PRIJSLIJST Prijslijst: B17/P28 Datum: 27/06/2017 In voege: GR 04/09/2017 Vervangt: 05/05/2017 www.ford.be EDGE 5 deuren Trend Titanium ST-Line 35 516,53 42 975 5,8 149 38 471,07

Nadere informatie

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven!

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U rijdt al jaren zonder ongeval in fout? U hebt een verantwoordelijke rijstijl? Kortom u bent een goede bestuurder? Dan doen

Nadere informatie

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven!

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven! 4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Met Turbo Bonus tellen ongevallen van meer dan 5 jaar geleden niet meer mee voor de berekening van de bonus-malusgraad.

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise MAzda6 Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise EEN PLAATS VAN CONTROLE EN LUXUEUZE AANTREKKING De Mazda6 biedt een nieuw ontworpen interieur compleet met een selectie van kwalitatief hoogwaardige materialen

Nadere informatie

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011

Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Ontdek de Peugeot-diensten België Bedrijfwagens Januari - Februari 2011 Peugeot Waarborg en Assistance Peugeot Optiway: Extension, Budget en Maintenance Peugeot Full Service Verhuring De Peugeot-financieringen:

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je

Nadere informatie

Tot voordeel. Tot voordeel. Tot voordeel

Tot voordeel. Tot voordeel. Tot voordeel 3.300 4.800 3.200 Stap in een slimme investering tijdens de Vriendenprijs Weken. Scherp geprijsde Economy s. Caddy, 55 kw Transporter L1 2.600 kg, 62 kw Transporter L2 2.800 kg, 75 kw Schuifdeur rechts

Nadere informatie

HYUNDAI OPENDEURDAGEN

HYUNDAI OPENDEURDAGEN HYUNDAI OPENDEURDAGEN van 12 t.e.m. 20 september (open op zondag 14/09) VEROVER DE STAD MET DE GLIMLACH. Er is al een i10 vanaf 8.499 VERRASSEND COMPLEET, VERRASSEND BETAALBAAR. Er is al een i20 5D vanaf

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03 De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series VW1552- Brochure Beetle v5.indd 1 22-07-16 10: Strak. Maar niet hoekig. De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Brochure per 1 juni 2011 De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden.

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden. Zekerheid. Uitgave Februari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Bestelnummer: SMA100600BR213 Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION

LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION PRIJSLIJST 14 MAART 2018 - MODELJAAR 2018 LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION Motorisatie: 2.0 SD4 240PK 3.0 TDV6 211 & 258PK Aanbevolen cat.

Nadere informatie

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv.

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Autoverzekering De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Uw appeltje voor de dorst www.argenta.be Gerust onderweg met de autoverzekering

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen!

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Top Occasium Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Met Top Occasium kiest u voor de optimale bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt

Nadere informatie

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering KREDIETEN Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering Eenvoudig en efficiënt 2 Kredieten De kortste weg naar uw nieuwe wagen Denkt u aan een nieuwe wagen? Kies dan in uw kantoor

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen achteraan in deze brochure om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen

Nadere informatie

U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST

U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST. Voor zelfstandige ondernemers en bedrijven

Nadere informatie

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Actie Auto tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Onderschrijf een contract BA Auto en ontvang

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015.

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Inhoud A-Klasse... 4 B-Klasse... 6 CLA Sportsedan & Shooting Brake... 8 GLA... 10 C-Klasse Berline... 12 C-Klasse Break.... 14 E-Klasse Berline...

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie