Wijzigingen per productieweek 45

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wijzigingen per productieweek 45"

Transcriptie

1 ///////// Leverings- & Verkoopinformatie ///////////// Leusden, 12 oktober 2010 Wijzigingen per productieweek 45 LVI/4 BU Volkswagen Algemeen De komende tijd wijzigt de fabriek op diverse modellen een aantal zaken. Dit kan onder andere voortkomen uit productinnovatie en kwaliteitsverbeteringen. De wijzigingen (per modeljaar 2011) staan hieronder per model beschreven. Als een bepaald model hieronder niet beschreven wordt, betekent dit dat er geen wijzigingen per productieweek 45 zijn. De wijzigingen van de Golf Variant worden in tegenstelling tot de andere modellen doorgevoerd in week 50. Polo De v 51 kw/70 pk motor wordt vervangen door de v 51 kw/70 pk BlueMotion Technology. De consumentenprijzen blijven ongewijzigd. De 1.2 8v 44 kw/60 pk Easyline en de v 51 kw/70 pk Trendline worden standaard uitgerust met een versnellingsindicator (aanbeveling voor de juiste versnelling). De lakkleur Hot Orange metallic wordt uit productie genomen. De optie Parc Distance Control wordt uitgerust met een Mute knop. Hiermee is het mogelijk om de akoestische waarschuwingssignalen tijdelijk uit te schakelen. Let op: alleen i.c.m. RNS 310. Zie afbeelding 3 in de bijlage. De bedieningsknop van de Climatic airconditioning wordt gewijzigd. De temperatuurschaal die eerder zichtbaar was vervalt. Voor de Polo GTI zijn er nieuwe lichtmetalen velgen beschikbaar. Vanaf nu is het mogelijk om de Polo GTI te bestellen met de 17 inch lichtmetalen velgen Detroit. De meerprijs van deze velgen is 395,- incl. BTW/BPM.

2 Golf Bij de Trendline uitvoering zullen 15 inch voorgevormde stalen velgen de huidige stalen velgen vervangen. LED-dagrijverlichting wordt standaard i.c.m xenonverlichting. De prijs van xenonverlichting blijft ongewijzigd. De LED verlichting zit in de koplampunit (zoals bij Touareg). De Golf R daarentegen behoudt de LED-strip in de voorbumper en krijgt niet de LED verlichting in de koplamp unit. Bij de GTI & GTD wordt het GTI/GTD logo in de onderste stuurspaak gewijzigd van zilver naar zwart. De kw/102 pk BiFuel LPG voldoet vanaf productieweek 45 aan de EU5 normen. De parkeersystemen Parc Distance Control (met achteruitrijcamera), Park assist (met RNS 310/510. Zie afbeelding 3 in de bijlage. De kw/80 pk Easyline wordt standaard uitgerust met een versnellingsindicator (aanbeveling voor de juiste versnelling). Nieuw voor de Golf is de optie boordcomputer Premium. Deze boordcomputer heeft dezelfde functionaliteiten als de boordcomputer Plus en beschikt daarnaast over een kleurenscherm. De consumentenprijs van deze optie is 250,- incl. BTW/BPM De 17 inch lichtmetalen velgen Salamanca zijn nieuw in het leveringsprogramma voor de Comfortline en Highline in combinatie met het Dynamic pakket. De meerprijs van deze velg is 1.250,- voor de Comfortline en 850,- voor de Highline incl. BTW/BPM. De lichtmetalen velgen Siena komen te vervallen.

3 Golf Plus Bij de Trendline uitvoering zullen 15 inch voorgevormde stalen velgen de huidige stalen velgen vervangen. De kw/102 pk BiFuel LPG voldoet vanaf productieweek 45 aan de EU5 normen. De parkeersystemen Parc Distance Control (met achteruitrijcamera), Park assist (met RNS 310/510. Zie afbeelding 3 in de bijlage. De kw/80 pk Easyline wordt standaard uitgerust met een versnellingsindicator (aanbeveling voor de juiste versnelling). Er worden andere bevestigingspunten voor het vastzetten van bagage in de bagageruimte gemonteerd. Zie afbeelding 4 in de bijlage. Nieuw voor de Golf Plus is de optie boordcomputer Premium. Deze boordcomputer heeft dezelfde functionaliteiten als de boordcomputer Plus en beschikt daarnaast over een kleurenscherm. De consumentenprijs van deze optie is 250,- incl. BTW/BPM De optie Keyless Entry wordt leverbaar op de Golf Plus en heeft een prijs van 395,- incl. BTW/BPM. De 17 inch lichtmetalen velgen Salamanca zijn nieuw in het leveringsprogramma voor de Comfortline en Highline in combinatie met het Dynamic pakket. De meerprijs van deze velg is 1.250,- voor de Comfortline en 850,- voor de Highline incl. BTW/BPM. De lichtmetalen velgen Siena komen te vervallen. Golf Variant (vanaf week 50) Bij de Trendline uitvoering zullen 15 inch voorgevormde stalen velgen de huidige stalen velgen vervangen. Zie afbeelding 8 in de bijlage. LED-dagrijverlichting wordt standaard i.c.m xenonverlichting. De prijs van xenonverlichting blijft ongewijzigd. De LED verlichting zit in de koplampunit (zoals bij Touareg). De parkeersystemen Parc Distance Control (met achteruitrijcamera), Park assist (met RNS 310/510. Zie afbeelding 3 in de bijlage.

4 Er worden andere bevestigingspunten voor het vastzetten van bagage in de bagageruimte gemonteerd. Zie afbeelding 4 in de bijlage. De kleur Salsa Red wordt vervangen door de unilak Tornadorood. Daarnaast komt de kleur Heavenblue metallic te vervallen. Nieuw voor de Golf Variant is de optie boordcomputer Premium. Deze boordcomputer heeft dezelfde functionaliteiten als de boordcomputer Plus en beschikt daarnaast over een kleurenscherm. De consumentenprijs van deze optie is 250,- incl. BTW/BPM De optie Keyless Entry wordt leverbaar op de Golf Variant en heeft een prijs van 395,- incl. BTW/BPM. De 17 inch lichtmetalen velgen Salamanca zijn nieuw in het leveringsprogramma voor de Comfortline en Highline in combinatie met het Dynamicpakket. De meerprijs van deze velg is 1.250,- voor de Comfortline en 850,- voor de Highline incl. BTW/BPM. De lichtmetalen velgen Siena komen te vervallen. De 18 inch lichtmetalen velgen Charleston worden aangepast. De antraciete delen aan de binnenkant van de velg zullen nu in zwart worden uitgevoerd. De prijs blijft ongewijzigd. Touran De parkeersystemen Parc Distance Control (met achteruitrijcamera) en Park assist (met RNS 310/510. Zie afbeelding 3 in de bijlage. De optie Dynaudio Sound wordt leverbaar voor de Touran. De prijs bedraagt 395,- inclusief BTW/BPM. Scirocco De kw/140 pk TDI (DSG) motor wordt vervangen door de kw/140 pk TDI (DSG) BlueMotion Technology. De consumentenprijzen blijven ongewijzigd. Het parkeersysteem Parc Distance Control wordt uitgerust met een Mute knop. Hiermee is het mogelijk om de akoestische waarschuwingssignalen tijdelijk uit te schakelen. Let op: alleen i.c.m. RCD 510 en RNS 310/510. Zie afbeelding 3 in de bijlage. Het navigatiesysteem RNS 310 wordt vervangen door de nieuwe RNS 315, bekend van onder andere de Sharan en Touran. Nieuw in het leveringsprogramma voor de Scirocco R zijn speciale Race kuipstoelen. De consumentenprijs is 3.890,- incl. BTW/BPM.

5 Ook voor de Scirocco is de optie boordcomputer Premium nu beschikbaar. De consumentenprijs is 250,- incl. BTW/BPM. De kleur Dark Maroon metallic wordt uit het leveringsprogramma genomen. In plaats daarvan is de kleur Black Oak Brown metallic aan het kleurenpallet van de Scirocco toegevoegd. Tiguan Het parkeersysteem Park assist (met achteruitrijcamera) wordt uitgerust met een Mute knop. Hiermee is het mogelijk om de akoestische waarschuwingssignalen tijdelijk uit te schakelen. Let op: alleen i.c.m. RCD 510 en RNS 310/510. Zie afbeelding 3 in de bijlage. Passat CC De kw/ 200 pk TSI (6-DSG) motor verdwijnt uit het leveringsprogramma en wordt vervangen door de kw/210 pk TSI (6-DSG). De consumentenprijs blijft ,- incl. BTW/BPM. De kw/140 pk TDI 6-DSG motor is niet meer leverbaar en wordt vervangen door de kw/140 pk TDI 6-DSG BlueMotion Technology. De consumentenprijs van deze nieuwe motor blijft ,- incl. BTW/BPM. Ook de 4Motion uitvoering van de kw/140 pk TDI motor wordt aangepast. De huidige motor wordt vervangen voor een kw/140 pk TDI 4Motion BlueMotion Technology. De consumentenprijs van deze nieuwe motor blijft ,- incl. BTW/BPM. Ook voor de 125 kw/170 pk TDI motoren is nu BlueMotion Technology beschikbaar. De kw/170 pk TDI (6-DSG) motor wordt vervangen door de kw/170 pk TDI (6-DSG) BlueMotion Technology. De consumentenprijs van deze nieuwe motor blijft ,- incl. BTW/BPM. De 125kW/170 pk TDI 4Motion motor is ook vervangen door een versie met BlueMotion Technology. De consumentenprijs blijft ,- incl. BTW/BPM. De middenconsole zal geheel in lijn worden gebracht met de Passat B7, inclusief de analoge klok. Zie afbeelding 6 in de bijlage. De module voor het instellen van de memoryfunctie wordt aangepast in lijn met de Passat B7. Autohold wordt standaard op de handgeschakelde versies (DSG modellen hadden deze functie al). De ESP-bedieningsknop wordt licht gewijzigd. Ook zal er een extra ESP-indicatorlampje geplaatst worden in het instrumentenpaneel. Zie afbeelding 7 in de bijlage. Het Tyre pressure monitoring systeem wordt standaard op elke Passat CC. Dit systeem is bedienbaar via de boordcomputer.

6 De parkeersystemen Parc Distance Control (met achteruitrijcamera), Park assist (met RNS 315/510. Zie afbeelding 3 in de bijlage. Het uiterlijk van de bedieningsknoppen van de Climatronic airconditioning wordt aangepast. Zie afbeelding 1 in de bijlage. Er worden andere bevestigingspunten voor het vastzetten van lading in de bagageruimte gemonteerd. Zie afbeelding 4 in de bijlage. De optie Park Assist (met achteruitrijcamera) is verder ontwikkeld. De tweede generatie van dit systeem wordt geïntroduceerd en dit betekent dat het systeem naast fileparkeren ook gebruikt kan worden voor het achteruit inparkeren. Deze optie wordt geproduceerd vanaf week 49. Het navigatiesysteem RNS 310 wordt vervangen door de nieuwe RNS 315. De 18 inch lichtmetalen velgen St.Louis zijn nieuw in het leveringsprogramma. De prijs voor deze velgen is 550,- incl. BTW/BPM. Er worden wijzigingen doorgevoerd in het kleurenpallet van de Passat CC. De kleur Shadow Blue metallic wordt vervangen door Night Blue pareleffect. De kleur Uni zwart wordt vervangen door de unilak Uranogrijs. De optie Grootlicht assistent is nu ook leverbaar voor de Passat CC. Dit systeem signaleert via sensoren voorliggend en tegemoetkomend verkeer en schakelt dan automatisch tussen dim- en grootlicht. De prijs bedraagt 170,- incl. BTW/BPM. Deze optie wordt geproduceerd vanaf week 49. Touareg Het standaard radiosysteem RCD 550 zal per productieweek 48 worden vrijgegeven. De digitale Radio Ontvangst (DAB) wordt standaard op navigatiesysteem RNS 850, het navigatiesysteem wordt 200 duurder doordat de fabriek dit aan ons doorrekent. Adaptive Cruise Control wordt leverbaar als losse optie. Voorheen was Adaptive Cruise Control alleen leverbaar i.c.m Assist pakket. De prijs van Adaptive Cruise Control bedraagt 2.490,- incl. BTW/BPM. De Touareg wordt leverbaar met een R Line pakket. De prijs van dit pakket bedraagt 4.350,- incl. BTW/BPM en omvat o.a. 20 inch lichtmetalen velgen en een sportonderstel. De 20 inch lichtmetalen velgen Tarragona worden leverbaar voor de Touareg. De meerprijs van de velg bedraagt incl. BTW/BPM. In combinatie met R Line zijn deze velgen zonder meerprijs. Tip: bestel een R Line! Bij de Touareg worden twee nieuwe soorten decorinleg leverbaar. De ene is olijfhout zijdeglans, de andere is Silver Net Volkswagen Exclusive.

7 Phaeton Het Multimedia systeem High End (optiecode PS2) is niet meer leverbaar. Bijlage Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3

8 Afbeelding 4 Afbeelding 5 Afbeelding 6

9 Afbeelding 7

///////// Levering- & Verkoopinformatie ///////////// Leusden, 26 april 2012 BU Volkswagen. Modeljaar 2013

///////// Levering- & Verkoopinformatie ///////////// Leusden, 26 april 2012 BU Volkswagen. Modeljaar 2013 ///////// Levering- & Verkoopinformatie ///////////// Leusden, 26 april 2012 LVI/4 BU Volkswagen Modeljaar 2013 Algemeen Modeljaar 2013 begint voor de meeste modellen per productieweek 22, vanaf 28 mei

Nadere informatie

Standaard met heel veel extra s. Extra voordelig. Volkswagen Editions. VW1383 Edition Brochure 297x210 v11.indd 1 17-04-14 15:44

Standaard met heel veel extra s. Extra voordelig. Volkswagen Editions. VW1383 Edition Brochure 297x210 v11.indd 1 17-04-14 15:44 Standaard met heel veel extra s. Extra voordelig. Volkswagen Editions. VW1383 Edition Brochure 297x210 v11.indd 1 17-04-14 15:44 Inhoud 04 up! Edition 06 Golf Edition 40 08 Golf BlueMotion Edition 40 10

Nadere informatie

MIJN HEMEL. MIJN NIEUWE GOLF CABRIOLET.

MIJN HEMEL. MIJN NIEUWE GOLF CABRIOLET. De Golf Cabrio 02 I DE NIEUWE GOLF CABRIOLET FASCINEREND HOE ZELFS DE MOOISTE ZONSOPGANG NAAR DE ACHTERGROND KAN SCHUIVEN. Zonsopgang boven Parijs, 6:17 uur. Met de nieuwe Golf Cabriolet ligt niet alleen

Nadere informatie

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 Tot ruim 6.000 voordeel Tot ruim 3.800 voordeel BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 50% Korting op navigatie op Comfortline en Highline Gratis Cruise Control op de Trendline

Nadere informatie

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO.

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. De nieuwe Polo 1 02 VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. 03 AANGESCHERPT TOT IN DETAIL. Bij een eerste blik op de nieuwe Polo valt direct het stijlvolle samenspel tussen de sportieve lijnen en praktische

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Volkswagen lichtmetalen wintersets

Volkswagen lichtmetalen wintersets Volkswagen lichtmetalen wintersets 2014-2015 2 VOLKSWAGEN LICHTMETALEN WINTERSETS 2014-2015 DE VOORDELEN VAN VOLKSWAGEN LICHTMETALEN WINTERSETS BANDENTABEL HANDIGE AANVULLING Meer grip en mooi design.

Nadere informatie

1.000,- inruilbonus. actie. 1.500,- minimale inruil. van het jaar! Waardecheque alleen geldig op 2, 3 en 4 november a.s. winterbandenactie:

1.000,- inruilbonus. actie. 1.500,- minimale inruil. van het jaar! Waardecheque alleen geldig op 2, 3 en 4 november a.s. winterbandenactie: 2 De allerbeste acties van het jaar! VRIJDG 09.00-21.00 UUR 3 zaterdag 09.00-17.00 UUR WINTER CHECKDG voor alle Volkswagen en udi rijders, meer info op pagina 2* up=u Nieuwe golf VII Nieuwe auto s: p!

Nadere informatie

ŠKODA SUPERB MODELJAAR 2011

ŠKODA SUPERB MODELJAAR 2011 ŠKODA SUPERB MODELJAAR 2011 Algemene wijzigingen modeljaar 2011 Wijzigingen standaard / optionele uitrusting 2 Nieuwe motoren 2.0 TSI 147kW (200pk) met DSG-6 automaat Wijziging op bestaande motoren 2.0

Nadere informatie

Tot voordeel. Tot voordeel. Tot voordeel

Tot voordeel. Tot voordeel. Tot voordeel 3.300 4.800 3.200 Stap in een slimme investering tijdens de Vriendenprijs Weken. Scherp geprijsde Economy s. Caddy, 55 kw Transporter L1 2.600 kg, 62 kw Transporter L2 2.800 kg, 75 kw Schuifdeur rechts

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

NIEWE GENERATIE MOTOREN. ZUINIGER DAN ZIJN VOORGANGER. DE NIEUWE STANDAARD IN VEILIGHEID.

NIEWE GENERATIE MOTOREN. ZUINIGER DAN ZIJN VOORGANGER. DE NIEUWE STANDAARD IN VEILIGHEID. De nieuwe Caddy. Zit wel goed. De Caddy en de Caddy Maxi. AL JAREN DE FAVORIETE BEDRIJFSWAGEN VAN NEDERLANDSE ONDERNEMERS. Al jaren behoort de Volkswagen Caddy tot de favoriete uitrusting van vakmensen

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Volkswagen Golf TSI 150pk DSG-7 Highline NIEUW. Algemene informatie

Volkswagen Golf TSI 150pk DSG-7 Highline NIEUW. Algemene informatie VOORRAAD NIEUW Volkswagen Golf 1.5 TSI 150pk DSG-7 Highline NIEUW 34.995 U BESPAART: 6.197 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Volkswagen Model: Golf Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Volkswagen Golf Variant 1.4TSI DSG 150pk Highline R-Line Executive plus. Algemene informatie

Volkswagen Golf Variant 1.4TSI DSG 150pk Highline R-Line Executive plus. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Golf Variant 1.4TSI DSG 150pk Highline R-Line Executive plus 32.500 Algemene informatie Bouwjaar: 2017 Kenteken: NR419F Merk: Volkswagen Model: Golf Kilometerstand: 8.284 km

Nadere informatie

Bluetooth Carkit interface RNS810/RNS510/RCD510/Columbus/Bolero/

Bluetooth Carkit interface RNS810/RNS510/RCD510/Columbus/Bolero/ Bluetooth Carkit interface RNS810/RNS510/RCD510/Columbus/Bolero/ Art. Nr: BT-VW-RNS510 Algemeen De Bluetooth carkit interface simuleert de originele carkit van Volkswagen/Skoda/Seat. Hierdoor is de bediening

Nadere informatie

De nieuwe SEAT Arona. Prijs-/specificatielijst 1 januari 2018

De nieuwe SEAT Arona. Prijs-/specificatielijst 1 januari 2018 De nieuwe SEAT Arona. Prijs-/specificatielijst 1 januari 2018 De nieuwe SEAT Arona. SEAT ARONA MODELJAAR 2018 Vermogen Transmissie Bijtelling CO2-emissie Bestelcode Netto BPM Bruto catalogusprijs Fiscale

Nadere informatie

Inhoud. Golf Cabrio. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoering. Comfort. Veiligheid en motoren. BlueMotionTechnologies. Kleuren en bekledingen

Inhoud. Golf Cabrio. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoering. Comfort. Veiligheid en motoren. BlueMotionTechnologies. Kleuren en bekledingen De Golf Cabrio 2 I DE GOLF CABRIO Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 22 24 26 Golf Cabrio Exterieur Velgen Interieur Uitvoering Comfort Veiligheid en motoren BlueMotionTechnologies Kleuren en bekledingen Social

Nadere informatie

Volkswagen USB/SD interface 12-pins wisselaar aansluiting

Volkswagen USB/SD interface 12-pins wisselaar aansluiting Volkswagen USB/SD interface 12-pins wisselaar aansluiting Art. Nr: USB-VW-12P Algemeen: Met de NavInc USB/SD interface is het mogelijk om een USB stick en/of SD-kaart te koppelen met een originele radio

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

De Polo en Polo BlueMotion

De Polo en Polo BlueMotion De Polo en Polo BlueMotion Standaarduitrusting Centrale deurvergrendeling; vanaf Trendline met afstandsbediening Elektrische raambediening vóór (niet voor BlueMotion) Elektrisch verstel- en verwarmbare

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari 2014. De Touran Van

Prijslijst per 1 januari 2014. De Touran Van De Touran Van Inhoudsopgave. Modellen. Trendline Touran Van 1 Comfortline Standaarduitvoering. Exterieur Touran Van 2 Interieur Functioneel Veiligheid Touran Van 3 BlueMotion Technologies Pakketten Executive

Nadere informatie

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 22% bijtelling: Volvo S60 T6 (270kW / 367k) 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Rebel Blue.

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines Jarno van Maanen 15 juli 2008 Eindelijk Terwijl de vijfde generatie van de Golf al vier jaar op de markt was, kwam Volkswagen vorig jaar met de Golf Variant. Beter laat dan niet, zullen we maar zeggen.

Nadere informatie

Ruim voordeel

Ruim voordeel 5.000 6.300 2.200 Voor vakmannen die niet van ophouden weten. Bent u ook een vakman die niet van ophouden weet? Dat komt goed uit. Volkswagen Bedrijfswagens weet ook niet van ophouden. Daarom zijn het

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

WinterSets. WinterSets STAAL EN LICHTMETAAL. Seizoen VOLKSWAGEN. veilig de winter door

WinterSets. WinterSets STAAL EN LICHTMETAAL. Seizoen VOLKSWAGEN. veilig de winter door veilig de winter door September Seizoen 2013 2014-2015 STAAL EN LICHTMETAAL Informatie Wintersets, ook voor uw veiligheid! Wetgeving en profieldiepte. In sommige landen zijn winterbanden verplicht. In

Nadere informatie

DE TOURAN TOTAAL RIJPLEZIER OP ALLE NIVEAU S

DE TOURAN TOTAAL RIJPLEZIER OP ALLE NIVEAU S De Touran 2 I DE TOURAN Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 Touran Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren BlueMotionTechnologies Accessoires Kleuren en bekledingen

Nadere informatie

Inhoud. Touran. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. Think Blue. Accessoires. Kleuren en bekledingen

Inhoud. Touran. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. Think Blue. Accessoires. Kleuren en bekledingen De Touran Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 25 26 Touran Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren Think Blue Accessoires Kleuren en bekledingen Volkswagen Inclusief Social

Nadere informatie

Prijslijst per 15 maart 2011. De Golf Variant Van

Prijslijst per 15 maart 2011. De Golf Variant Van Prijslijst per 15 maart 2011 De Golf Variant Van Inhoudsopgave. Modellen. Golf Variant Van - 1 Standaarduitvoering. Exterieur Golf Variant Van - 2 Interieur Functioneel Veiligheid Golf Variant Van - 3

Nadere informatie

DAAGSE. 20-30 januari. Volkswagen Abonnement v.a. 329* per maand. Voorschoten Hofweg 39 2251 LP Voorschoten Tel: (071) 579 47 94

DAAGSE. 20-30 januari. Volkswagen Abonnement v.a. 329* per maand. Voorschoten Hofweg 39 2251 LP Voorschoten Tel: (071) 579 47 94 Uw dealer in de regio Haaglanden, Leiden e.o. en de Duin- en Bollenstreek DAAGSE Woensdag 20 tot en met zaterdag 30 januari 2016 Nr. 1 in Nederland! scoort in 2015 hoogste marktaandeel in geschiedenis

Nadere informatie

Volkswagen wintersets

Volkswagen wintersets Volkswagen wintersets 2015-2016 Je verwacht meer als je een Volkswagen rijdt. Volkswagen Accessoires. Deze brochure is samengesteld op basis van informatie en gegevens die ten tijde van de druk voor handen

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De Passat en Passat Variant

De Passat en Passat Variant De Passat en Passat Variant 3 I DE PASSAT EN DE PASSAT VARIANT Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 Passat en Passat Variant Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren

Nadere informatie

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM.

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM. De Golf Variant Standaarduitrusting (Trendline) Elektronisch Stabilisatie Programma (ESP) 'Climatic' manuele airconditioning Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektrisch bedienbare ramen

Nadere informatie

Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2014

Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2014 Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2014 BWG632-01 Actiepakketten 2014 cr 1v5.indd 1 07-04-14 15:27 Caddy Trend pakket Climatic Normale prijs 1.220,- Afsluitbaar opbergvak op

Nadere informatie

Prijzen per 6 mei 2011. De Touran Van

Prijzen per 6 mei 2011. De Touran Van Prijzen per 6 mei 2011 De Touran Van Inhoudsopgave. Modellen. Trendline Touran Van 1 Standaarduitvoering. Exterieur Touran Van 2 Interieur Functioneel Touran Van 3 Veiligheid Touran Van 4 BlueMotion Technologies

Nadere informatie

Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2015.

Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2015. Bedrijfswagens De actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens 2015. BWG676-01 Actiepakketten 2015 v3.indd 1 21-01-15 14:38 Caddy Trend pakket Climatic Premium pakket Executive Plus pakket C-Edition Plus

Nadere informatie

Adviesprijzen en technische specificaties per januari 2015. Bedrijfswagens. De Touran Van

Adviesprijzen en technische specificaties per januari 2015. Bedrijfswagens. De Touran Van Adviesprijzen en technische specificaties per januari 2015 Bedrijfswagens De Touran Van Algemene verkoopinformatie. Afleveringskosten Alle model adviesprijzen zijn exclusief afleveringskosten. Onder afleveringskosten

Nadere informatie

Inhoud. Polo. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. BlueMotionTechnologies. Accessoires. Kleuren en bekledingen

Inhoud. Polo. Exterieur. Velgen. Interieur. Uitvoeringen. Comfort. Veiligheid en motoren. BlueMotionTechnologies. Accessoires. Kleuren en bekledingen De Polo 2 I DE POLO Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 Polo Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren BlueMotionTechnologies Accessoires Kleuren en bekledingen Social

Nadere informatie

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM.

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM. De Golf Standaarduitrusting Elektronisch Stabilisatie Programma (ESP) 'Climatic' halfautomatische airconditioning (vanaf Trendline) Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektrisch bedienbare

Nadere informatie

De nieuwe Sharan Genoemde C 2 emissiewaarden kunnen

De nieuwe Sharan Genoemde C 2 emissiewaarden kunnen De nieuwe Sharan n en kunne issiewaard m e C 2 e ieuwe Genoemd i.v.m. de n afwijken dealer w u g a mogelijk ra ethode. V m st n het te v P WLT aarden a emissiew C 2 e d r. a na oertuig wenste v door u

Nadere informatie

DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD.

DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD. De Golf Sportsvan DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD. Niet alleen biedt het aantrekkelijke design van de Golf Sportsvan de ruimte voor eindeloze luxe en comfort. De praktische

Nadere informatie

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM.

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM. De Golf Plus Standaarduitrusting 'Climatic' manuele airconditioning (vanaf Trendline) Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektrisch bedienbare ramen voor en achter Elektrisch verstel- en

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

Bestelcoderingen. Benzine. Diesel. Uitvoering Motor Vermogen Transmissie code 2-deuren code 4-deuren

Bestelcoderingen. Benzine. Diesel. Uitvoering Motor Vermogen Transmissie code 2-deuren code 4-deuren De Golf Standaarduitrusting Elektronisch Stabilisatie Programma (ESP) 'Climatic' mechanische airconditioning Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektrisch bedienbare ramen vóór Elektrisch

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Modeljaar mei 2012 VOLVO OCEAN RACE

PRIJSLIJST. Modeljaar mei 2012 VOLVO OCEAN RACE PRIJSLIJST Modeljaar 2013 14 mei 2012 VOLVO OCEAN RACE VOLVO OCEAN RACE MODELPROGRAMMA Aantal versnellingen Netto catalogusprijs Zuinigheidscategorie BPMbedrag BTWbedrag Consumentenprijs 1) Incl. BPM en

Nadere informatie

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM.

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM. De Jetta Standaarduitrusting 16 inch stalen velgen, inclusief wieldoppen Airbags voor bestuurder en bijrijder (voor bijrijder uitschakelbaar) Boordcomputer Buitenspiegels en portierhandgrepen in carrosseriekleur

Nadere informatie

Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota Land Cruiser volstrekt uniek. Altijd doelgericht

Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota Land Cruiser volstrekt uniek. Altijd doelgericht LAND CRUISER D o e l g e r i c h t e k r a c h t. L e g e n d a r i s c h e n a v o n t u u r l i j k Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota

Nadere informatie

De Passat en de Passat Variant

De Passat en de Passat Variant De Passat en de Passat Variant 2 I DE PASSAT EN DE PASSAT VARIANT Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 Passat en Passat Variant Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren

Nadere informatie

Volkswagen Golf. De nieuwe norm. Uitrusting

Volkswagen Golf. De nieuwe norm. Uitrusting Volkswagen Golf De nieuwe norm Autotest Volkswagen; de wagen voor het grote volk. Golf; de meest verkochte Volkswagen. De Volkswagen Golf staat bekend als de standaard. Maar vanaf 2017 komt daar verandering

Nadere informatie

De Tiguan. R-line Edition (extra t.o.v. Sport & Style) R-Line exterieur pakket Panorama-schuifdak Xenon-verlichting Lane Assist Zwarte hemelbekleding

De Tiguan. R-line Edition (extra t.o.v. Sport & Style) R-Line exterieur pakket Panorama-schuifdak Xenon-verlichting Lane Assist Zwarte hemelbekleding De Tiguan Comfort & Design Edition Elektrische raambediening voor en achter Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels In hoogte verstelbare bestuurdersstoel

Nadere informatie

DE NIEUWE SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY

DE NIEUWE SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY DE NIEUWE SEAT ATECA TECHNOLOGY TO ENJOY DE NIEUWE SEAT ATECA Nieuw perspectief. GENIETEN VAN HET LEVEN ZIT NIET IN BAANBREKENDE UNIEKE GEBEURTENIS SEN, MAAR IN HET WAARDEREN VAN HET ALLEDAAGSE. En dat

Nadere informatie

Prijzen en uitvoeringen per mei 2011. De Passat De Passat Variant

Prijzen en uitvoeringen per mei 2011. De Passat De Passat Variant Prijzen en uitvoeringen per mei 2011. De Passat De Passat Variant De Passat Standaarduitvoering 16 inch stalen velgen met wieldoppen Radio/cdspeler 'RCD 210' Elektrische raambediening voor en achter 'Climatic'

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Modeljaar februari 2012 VOLVO OCEAN RACE

PRIJSLIJST. Modeljaar februari 2012 VOLVO OCEAN RACE PRIJSLIJST Modeljaar 2012 6 februari 2012 VOLVO OCEAN RACE VOLVO OCEAN RACE MODELPROGRAMMA Zuinigheids categorie Netto catalogusprijs ( ) BPM bedrag ( ) BTW bedrag ( ) Consumentenprijs 1) Incl. BPM en

Nadere informatie

De Tiguan. R-line Edition (extra t.o.v. Sport & Style) R-Line exterieur pakket Panorama-schuifdak Xenon-verlichting Lane Assist Zwarte hemelbekleding

De Tiguan. R-line Edition (extra t.o.v. Sport & Style) R-Line exterieur pakket Panorama-schuifdak Xenon-verlichting Lane Assist Zwarte hemelbekleding De Tiguan Easyline 'Climatic' halfautomatische airconditioning 16 inch stalen velgen Elektrische raambediening voor en achter Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektrisch verstel en verwarmbare

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ LEON ENJOYNEERING DE NIEUWE SEAT LEON De nieuwe SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier, ieder

Nadere informatie

PRIJSLIJST VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-1 januari 2012

PRIJSLIJST VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-1 januari 2012 RIJSLIJST VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-1 januari 2012 VOLVO V70 & XC70 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO V70 & XC70 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

move up! (extra t.o.v. take up!)

move up! (extra t.o.v. take up!) De up! take up! (standaarduitrusting) move up! (extra t.o.v. take up!) high up! (extra t.o.v. move up!) Ook standaard bij uw Volkswagen Volkswagen Inclusief Gratis pechhulp Motoren 2-deurs Motor Vermogen

Nadere informatie

Techniek en prijzen vanaf juli De Passat en de Passat Variant

Techniek en prijzen vanaf juli De Passat en de Passat Variant Techniek en prijzen vanaf juli 2012 De Passat en de Passat Variant Standaarduitvoering 16 inch stalen velgen met wieldoppen Radio/cd-speler RCD 210 Elektrische raambediening voor en achter Climatic halfautomatische

Nadere informatie

Volkswagen Touran 1.2 TSI Trendline

Volkswagen Touran 1.2 TSI Trendline Dirk-Jan Dalhuisen 16 november 2010 Doorgeslagen? Na lang de kat uit de boom te hebben gekeken, trad Volkswagen in 2003 met de Touran als één van de laatste grote merken toe tot het midi-mpv-segment. En

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

De Polo, Polo BlueMotion, CrossPolo, Polo BlueGT en Polo GTI

De Polo, Polo BlueMotion, CrossPolo, Polo BlueGT en Polo GTI De Polo, Polo BlueMotion, CrossPolo, Polo BlueGT en Polo GTI Easyline & Trendline (standaarduitrusting) 15 Inch stalen velgen Centrale deurvergrendeling Elektrische raambediening vóór Elektrische raambediening

Nadere informatie

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO.

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. De nieuwe Polo 1 VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. 02 03 AANGESCHERPT TOT IN DETAIL. Als één van de eerste auto s in zijn klasse is de Polo uit te rusten met LED-koplampen. Deze koplampen hebben

Nadere informatie

Inhoud. 04 Caddy Combi. 06 Exterieur. 10 Interieur. 12 Uitvoeringen. 14 Comfort. 16 Veiligheid en motoren. 18 BlueMotionTechnologies

Inhoud. 04 Caddy Combi. 06 Exterieur. 10 Interieur. 12 Uitvoeringen. 14 Comfort. 16 Veiligheid en motoren. 18 BlueMotionTechnologies De Caddy Combi 2 I DE CADDY COMBI Inhoud 04 Caddy Combi 06 Exterieur 08 Velgen 10 Interieur 12 Uitvoeringen 14 Comfort 16 Veiligheid en motoren 18 BlueMotionTechnologies 22 Kleuren en bekledingen 24 Social

Nadere informatie

Vriendenprijs Weken Krant

Vriendenprijs Weken Krant Vriendenprijs Weken 2014 7de jaargang Uitgave 4 september Actieperiode: 4/9/2014 t/m 2/11/2014 In deze editie: Caddy Crafter Bedrijfswagens Vriendenprijs Weken Krant Ruim 10.000 d eel Van onze verslaggever

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

Zomersets Lichtmetaal

Zomersets Lichtmetaal 2017-2018 Zomersets Lichtmetaal 2 Inhoudsopgave 5 Zomersets 6 7 8 11 12 14 15 16 Volkswagen up! Volkswagen Polo Volkswagen Golf VII Volkswagen Passat Volkswagen Touran Volkswagen Tiguan II Volkswagen Caddy

Nadere informatie

Adviesprijzen en technische specificaties per januari 2015. Bedrijfswagens. De Sharan Van

Adviesprijzen en technische specificaties per januari 2015. Bedrijfswagens. De Sharan Van Adviesprijzen en technische specificaties per januari 2015 Bedrijfswagens De Sharan Van Algemene verkoopinformatie. Afleveringskosten Alle model adviesprijzen zijn exclusief afleveringskosten. Onder afleveringskosten

Nadere informatie

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,-

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,- ŠKODA FABIA CLEVER Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,- De FABIA Clever nu vanaf 18.490,- (Combi vanaf 19.390,-) ŠKODA maakt het rijden in de FABIA nog bijzonderder dan het al was. De FABIA Clever is

Nadere informatie

DE SHARAN TOTAAL RIJPLEZIER OP ALLE NIVEAU S

DE SHARAN TOTAAL RIJPLEZIER OP ALLE NIVEAU S De Sharan 2 I DE SHARAN Inhoud 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 Sharan Exterieur Velgen Interieur Uitvoeringen Comfort Veiligheid en motoren BlueMotionTechnologies Accessoires Kleuren en bekledingen

Nadere informatie

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM.

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM. De Golf Variant Standaarduitrusting Elektronisch Stabilisatie Programma (ESP) 'Climatic' mechanische airconditioning Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektrisch bedienbare ramen vóór- en

Nadere informatie

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM.

Motoren. Benzine. Diesel. Transmissie excl. BTW. Uitvoering. Vermogen. excl. BTW. excl. BPM. incl. BTW. incl. BPM. incl. BPM. De Golf Variant Standaarduitrusting Elektronisch Stabilisatie Programma (ESP) 'Climatic' mechanische airconditioning Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektrisch bedienbare ramen vóór- en

Nadere informatie

Weleens aan Mercedes-Benz gedacht?

Weleens aan Mercedes-Benz gedacht? Weleens aan Mercedes-Benz gedacht? Kom, kijk en vergelijk bij Biemond & van Wijk in Aalsmeer Vrijdag 9 oktober, 9.00 18.00 uur Zaterdag 10 oktober, 10.00 17.00 uur Zondag 11 oktober, 12.00 17.00 uur Alleen

Nadere informatie

Techniek en prijzen vanaf januari De Passat en de Passat Variant

Techniek en prijzen vanaf januari De Passat en de Passat Variant Techniek en prijzen vanaf januari 2012 De Passat en de Passat Variant Standaarduitvoering 16 Inch stalen velgen met wieldoppen Radio/cd-speler RCD 210 Elektrische raambediening voor en achter Climatic

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

PeKaWe Autobemiddeling

PeKaWe Autobemiddeling PeKaWe Autobemiddeling Volkswagen Touran Verkoopprijzen incl. kosten rijklaar maken prijzen per januari 2017 (modeljaar 2017) Model versn CO2 bijt % BPM 1.2 TSI 81 kw 110 pk BMT 6v 128 22 5.991 26.649

Nadere informatie

Techniek en prijzen vanaf oktober 2012 De Passat en de Passat Variant

Techniek en prijzen vanaf oktober 2012 De Passat en de Passat Variant Techniek en prijzen vanaf oktober 2012 De Passat en de Passat Variant VW1281-11 Prijslijst Passat CR1 V3.indd 1 14-09-12 11:05 Standaarduitvoering 16 inch stalen velgen met wieldoppen Radio/cd-speler RCD

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Motoren en prijzen 2014

Motoren en prijzen 2014 De Passat Standaarduitrusting Stalen velgen 6,5 J x 16 LED-achtertlichten Stuurwiel, driespaaks, multifunctioneel met leer bekleed, inclusief schakelpookknop in leder Stoffen bekleding 'Lizard' Mistlampen

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi Tramper

De Caddy en Caddy Maxi Tramper De Caddy en Caddy Maxi Tramper De Caddy en Caddy Maxi Tramper. 2 De Caddy Tramper en Caddy Maxi Tramper Voor diegenen die houden van reizen: de Caddy Tramper en de Caddy Maxi Tramper. Deze twee modellen

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Inhoud. 04 Touareg. 06 Exterieur. 10 Interieur. 12 Uitvoeringen. 14 Comfort. 16 Veiligheid en motoren. 18 BlueMotionTechnologies

Inhoud. 04 Touareg. 06 Exterieur. 10 Interieur. 12 Uitvoeringen. 14 Comfort. 16 Veiligheid en motoren. 18 BlueMotionTechnologies De Touareg 2 I DE TOUAREG Inhoud 04 Touareg 06 Exterieur 08 Velgen 10 Interieur 12 Uitvoeringen 14 Comfort 16 Veiligheid en motoren 18 BlueMotionTechnologies 22 Kleuren en bekledingen 24 Social Media 26

Nadere informatie

Aantrekkelijk voorraadvoordeel en extra garantie bij Avenu!

Aantrekkelijk voorraadvoordeel en extra garantie bij Avenu! Page 1 of 5 Indien deze e-mail niet goed wordt weergegeven kunt u via deze link de webversie bekijken. FleetNieuws Geachte relatie, Hierbij ontvangt u de nieuwe uitgave van FleetNieuws met hierin aandacht

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

Techniek en prijzen vanaf juni 2013. De Passat en de Passat Variant

Techniek en prijzen vanaf juni 2013. De Passat en de Passat Variant Techniek en prijzen vanaf juni 2013 De Passat en de Passat Variant Standaarduitvoering 16 inch stalen velgen met wieldoppen Radio/cd-speler RCD 210 Elektrische raambediening voor en achter Climatic halfautomatische

Nadere informatie

Adviesprijzen en technische specificaties per januari 2015. Bedrijfswagens. De Transporter Kombi

Adviesprijzen en technische specificaties per januari 2015. Bedrijfswagens. De Transporter Kombi Adviesprijzen en technische specificaties per januari 2015 Bedrijfswagens De Transporter Kombi Algemene verkoopinformatie. Afleveringskosten Alle model adviesprijzen zijn exclusief afleveringskosten. Onder

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Mercedes-Benz GLA-Klasse 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Specificaties Voertuignummer: 1104416 Datum: 21-08-2015 Tellerstand: 54.200 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie VOORRAAD NIEUW Audi A5 Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW 99.950 U BESPAART: 18.537 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 151 km Kleur: grijs Bekleding:

Nadere informatie