Clubmagazine en Wedstrijdinformatie. T.Z.R. Fermonia Boys.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Clubmagazine en Wedstrijdinformatie. T.Z.R. Fermonia Boys. www.tzrfermoniaboys.eu"

Transcriptie

1 Clubmagazine en Wedstrijdinformatie T.Z.R. Fermonia Boys 22 november 2013

2

3 Eredivisie Zaalvoetbal Vrijdag 22 november 2013 om uur Jo Gerrishal Openingswoord TZR Fermonia Boys --- TPP Rotterdam Het bestuur en de leden van TZR Fermonia Boys heten u van harte welkom bij alweer de zesde thuiswedstrijd van het seizoen Dit is de laatste voor Vanavond kijkt u weer naar een zaalvoetbalwedstrijd op het hoogste niveau. TZR Fermonia Boys is de enige vereniging in Limburg die speelt in de eredivisie. Net als afgelopen seizoenen zal het eerste team strijden om handhaving. TPP uit Rotterdam is onze gast vanavond. Op dit moment bezetten zij de 10 de plaats met 7 punten uit 9 wedstrijden. In hun gelederen spelen de bekende namen als de balkunstenaar Soufiane Touzani. Verder terug van weggeweest Faoud Afkir en Kenan Koseoglu en met nieuwe aanwinst Jordany Martinus. Ondanks deze versterkingen heeft TPP Rotterdam haar vorm nog niet weten te vinden in de competitie. Na de nederlaag tegen koploper FC Marléne/Dichtbij.nl bezet TZR Fermonia Boys de laatste plaats. De wedstrijd van vanavond is van groot belang om de punten in Roermond te houden. In feite is de Rotterdamse tegenstander een concurrent met 2 punten meer. Een overwinning zou betekenen dat TZR Fermonia Boys deze achter zich laat. Uw ondersteuning voor onze jongens zal zorgen voor een goede zet in de rug. Deze zullen ze hard nodig hebben voor een goed resultaat. Dank voor uw steun en geniet weer van een spannend Fermonia-avondje!

4 Het adres voor de lekkerste broodjes en vlaaien!!! Vlaaisponsor van T.Z.R. Fermonia Boys

5 TZR Fermonia Boys seizoen U treft in dit clubmagazine informatie aan over o.a. de competitieprogramma s, wedstrijdverslagen, bekerinformatie, uitslagen en standen van elk team en de wedstrijdinformatie van vanavond. TZR Fermonia Boys treedt dit seizoen aan met slechts 2 mannenteams en 2 jeugdteams. Het bestuur heeft het tweede en vierde team terug moeten trekken uit de competitie. Eerste team eredivisie Derde team 1 e klasse Contactpersoon: Michael Schaefer B1 1e klasse Coach: John Breuer Contactpersoon: Loes Kerckhoffs C1 1 e klasse Coaches: Patrick van Duijnen en Sala Houri Leiders: Loes en Raoul Kerckhoffs Contact Richard Zeekaf secretaris TZR Fermonia Boys Mobiel: Telefoon: r.zeekaf@home.nl

6 Hoofdkantoor: Beegderveld NC Beegden Telefoon:

7 TZR Fermonia Boys maakt het de koploper moeilijk Roermond, 15 november 2013 Vorige week ontmoette TZR Fermonia Boys een sterke ploeg in FCK/De Hommel en verloor kansloos. Met koploper FC Marléne/ Dichtbij.nl zou dat niet anders zijn en ook nog dat zij zaalvoetbal spelen met veel dreiging vanuit de beweging. TZR Fermonia Boys was op de hoogte van hun mindere kanten en probeerde met haar eigen mogelijkheden daar gebruik van te maken om op die manier voor de punten te gaan. Al vroeg in de wedstrijd moest TZR Fermonia Boys toekijken bij een goed genomen hoekschop. De verdediging stond te kijken zonder in te grijpen hoe Nigel Wijdenbosch hoog in het doel schoot. Daarna bleef FC Marléne/ Dichtbij.nl het initiatief nemen met hun beweeglijk aanvalsspel. De Roermondse verdediging bleef goed op de been op een enkel schoten na. Deze werden goed gestopt door doelman Bence Meszaros. In de negende minuut wist de thuisploeg de bal te veroveren, waarna Tom Timmermans met links de gelijkmaker produceerde. Een minuut later profiteerde de gasten van een communicatiefout in de verdediging van TZR Fermonia Boys. Zakaria Amrani liet deze buitenkans niet ontgaan en schoot in de lange hoek binnen, 1-2. Weer een minuut later schoot wederom Tom Timmermans raak om langszij te komen door een vrije trap onder de doelman te schieten. Om op voorsprong te komen kopte Mounir Lemouh naast op een hoekschop van Ali Jakir. In volgende periode was het voor de gastheren van belang om niet meteen weer op achterstand te komen. Dit werd volgehouden tot de veertiende minuut. De vrijstaande Roy Huisman werd in de cirkel aangespeeld en liet 2-3 aantekenen. TZR Fermonia Boys gaf in de fase erna veel weg. Gelukkig stond Bence Meszaros zijn mannetje en verijdelde vier scoringskansen achter elkaar. Bij een schot had hij het nakijken, de paal was zijn redding. Een minuut voor rust kreeg de thuisploeg twee 10-mtr trappen om minimaal op gelijke hoogte te komen. De goed in de wedstrijd zittende Tom Timmermans was jammerlijk niet bij machte om doelman Peter Rozenbeek te passeren. In de tweede helft nam de thuisploeg meer risico. Dit resulteerde in mogelijkheden waarbij vaak de laatste handeling om tot scoren te komen slordig werd uitgevoerd. Toch waren er schotkansen voor Tom Timmermans, die tot hoekschop werd gekeerd en voor Ali Jakir, die net naast ging. Verder eindigde een uitgespeelde aanval met een afronding op de paal en een goede combinatie tussen Dave Fermont en Ali Jakir met vervolgens een schot, gestopt door de Heerhugowaardse doelman. Daarnaast werd ook veel balverlies geleden met vervolgens snelle tegenaanvallen van de koploper. Ook in die situaties was het Bence Meszaros die de achterstand niet verder liet oplopen. Verder stond de paal en lat in de weg voor FC Marléne/ Dichtbij.nl.

8

9 Een hoekschop moest nog van de lijn worden gehaald en goed genomen vrije trap werd op het laatste moment gered door de Roermondse doelman. Vijf minuten voor tijd verloor TZR Fermonia Boys de bal op de helft van de tegenstander en de gasten nutte deze situatie uit. Nadat de Roermondse goalie eerst de bal stopte, maakte Tom Hofkamp uit de rebound 2-4. Uit dezelfde meerderheidssituatie, maar dan aan de andere kant werd niet gescoord door Tom Timmermans. Tien seconden later werd het 2-5 door Lars Westra, nadat eerst Bence Meszaros de aanval keerde en vervolgens Mounir Lemouh de bal van de lijn haalde. Dat doelpunt was meteen de eindstand. Al met al heeft TZR Fermonia Boys de koploper een moeilijke avond bezorgd. Voordat de achterstand op twee doelpunten kwam te staan, waren er voldoende mogelijkheden voor de derde gelijkmaker. Volgende week vrijdag 22 november a.s. om uur komt TPP Rotterdam op bezoek. Een wedstrijd waarin de punten zeker in Roermond moeten blijven. Oranje zaal oefent tegen EK-gastheer België, titelhouder Spanje én in Sittard tegen Hongarije Een dubbele barrage met Hongarije, in eigen land in Sittard, is op maandag 6 en dinsdag 7 januari 2014 onderdeel van de voorbereiding van het Nederlands Zaalvoetbalteam op het EK in België. De formatie van bondscoach Marcel Loosveld ontmoet in de gloednieuwe sporthal Fitland XL in Sittard de Hongaren beide keren vanaf uur. Kaarten voor deze oefeninterlands zijn gratis aan te vragen! Nederland, dat via een zinderende play-off met Bosnië en Herzegovina voor het eerst sinds 2005 een EK-ticket wist veilig te stellen, wacht een aantrekkelijk oefenprogramma.

10 Bezoekadres Correspendentieadres Lubeck 9b Postbus LK Barendrecht 3008 PE Rotterdam Telefoon:

11 Zo ontmoet ons land, op maandag 2 en dinsdag 3 december in Lommel, eveneens aanstaand gastheer België in een tweestrijd ter voorbereiding op de eindronde die in Antwerpen op 28 januari 2014 van start gaat. Bovendien mag het Nederlands team op woensdag 22 januari ook nog eens wedijveren met titelhouder Spanje (uit). EK 2014 Op het UEFA Futsal EURO 2014 gaat Oranje tegen Portugal en Rusland, in groep B, de strijd aan om een plaats in de kwartfinale. België, Oekraïne en Roemenië vormen groep A, Italië, Azerbeidzjan en Slovenië groep C en titelhouder Spanje, Tsjechië en Kroatië strijden tegen elkaar in groep D. De groepsfase heeft in zijn geheel plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. De bovenste twee landen van elke groep vervolgen hun weg in Antwerp s Sportpaleis, met als climax de finale op zaterdag 8 februari. Oefensessies Oranje bereidt zich ook in de vorm van diverse trainingsactiviteiten voor op het toernooi. Voor de oefensessies op 19 en 26 november heeft Loosveld een ruim aantal spelers uitgenodigd, waaronder ook nieuwe namen. De resterende trainingsdagen van deze maand wil ik onder meer benutten om de selectie te versterken. We hebben uitgebreid gescout en nu laten we een aantal spelers aansluiten die ons in de voorbije competitiewedstrijden zijn opgevallen, en over wie we goede berichten hebben gekregen. Op zo n trainingsdag in Zeist krijg ik een goed beeld van hoe zij zich bewegen in de spelersgroep en hoe zij zich profileren. De komende weken krijgen zij een kans om zich verder in de kijker te spelen. Daarbij kijk ik naar de periode richting het EK, maar óók naar de lange termijn, dus na het EK. Ook dan moeten we voldoende kwaliteit hebben om het huidige niveau te kunnen vasthouden. Kom naar Sittard, steun Nederland én geniet! Steun Oranje zaal, dat een prachtige comeback heeft gemaakt op het hoogste Europese podium. Moedig de manschappen van Marcel Loosveld alvast aan tijdens de thuisinterlands tegen Hongarije: een sterke, belangrijke sparringpartner voor Nederland, amper drie weken voor aanvang van het EK. En niet in het minst: geniet van een fantastische entourage en prachtig zaalvoetbal van topniveau! Gratis naar een interland, unieke kans Kaarten zijn eenvoudig verkrijgbaar en zelfs geheel kosteloos door tijdig (uiterlijk vrijdag 3 januari) een te sturen naar zaalvoetbal@knvb.nl. Vermeld hierin uw naam en NAW-gegevens, evenals duidelijk de wedstrijd(en) die u wilt bijwonen: 6 januari, 7 januari of beide. Vermeld eveneens duidelijk per duel om hoeveel personen het gaat (verenigings-/groepsverband mogelijk). Zo kan de KNVB u de kaarten toesturen, zodat u verzekerd bent van deze unieke mogelijkheid om gratis een of twee interlands van het Nederlands zaalvoetbalteam live mee te maken!

12 Raadhuisstraat JK Roermond Telefoon:

13 Competitieprogramma TZR Fermonia Boys Datum Tijd Accommodatie Thuis Uit Uitsl :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys CFE/Ciba VDL Groep :30 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys HV/Veerhuys :15 Sportcentrum Leek Leekster Eagles TZR Fermonia Boys :00 Merwestein, Nieuwegein JCK/Aiso TZR Fermonia Boys :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys AORC/Lebo Vastg :30 Baskenburg, Vlissingen Groene Ster TZR Fermonia Boys :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys LZV/Kuypers H&W :00 Maaspoort, Den Bosch FCK/De Hommel TZR Fermonia Boys :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys FCM/Dichtbij.nl :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys TPP Rotterdam :00 Indoor Sportc. Eindhoven CFE/Ciba VDL Groep TZR Fermonia Boys :30 De Opgang, Zwaag Hovocubo TZR Fermonia Boys :30 Vredehof, Hoorn HV/Veerhuys TZR Fermonia Boys :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys Leekster Eagles :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys JCK/Aiso :00 Sporthallen Zuid, A dam AORC/Lebo Vastg. TZR Fermonia Boys :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys Groene Ster :45 Hamalandhal, L voorde LZV/Kuypers H&W TZR Fermonia Boys :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys FCK/De Hommel :15 Waardergolf, H hugowaard FCM/Dichtbij.nl TZR Fermonia Boys :30 Sportcentrum, Rotterdam TPP Rotterdam TZR Fermonia Boys :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys Hovocubo Landelijke beker Datum Tijd Accommodatie Thuis Uit Uitsl :15 In de Bende, Landgraaf Bende 92/Van Delft TZR Fermonia Boys NB. Datum bekerwedstrijd is gewijzigd.

14 Teamsamenstellingen 22 november 2013 TZR Fermonia Boys TPP Rotterdam 1. Bence Meszaros (k) 1. Koen van der Leeden (k) 4. Mo Elberkani 3. Ibrahim Marbah 6. Mounir Lemouh 5. Lachsen Bouyouzan 7. Dave Fermont 6. Sherwin Sahrakari 8. Lahcen Oukhrour 7. Soufiane Touzani 9. Brahim Saoud 9. Younes Farih 10. Ali Jakir 10. Kenan Koseoglu 11. Maurice Lommen 11. Chahid Mossaoui 12. Mike Vos (rk) 14. Iskender Aydemir (k) 17. Tom Timmermans 18. Jordany Martinus 20. Karim Mossaoui 55. Fouad Afkir John Fermont - trainer/coach John Breuer - trainer/coach Michael Clerx - leider Henri de Wit - verzorger Abdul Marbah - hoofdtrainer Michel Muilwijk - teammanager Willem Poot - verzorger Gurham Levent- materiaalman Officials: Scheidsrechters: de heren L. Leeuwen en A. Hilgersom Secretaris: de heer H. Verheyden

15 Uitslagen speelronde 9 TZR Fermonia Boys - FCM/Dichtbij.nl 2-5 CFE/VDL Groep - AORC/Lebo Vastgoed 7-4 Leekster Eagles - Groene Ster 4-3 JCK/Aiso - TPP Rotterdam 5-2 Hovocubo - FCK/De Hommel 1-2 HV/Veerhuys - LZV/Kuypers H&W 2-5 Stand Eredivisie GS GW GL VL MP PT V T DS FCM/Dichtbij.nl CFE/VDL Groep Hovocubo Groene Ster FCK/ De Hommel JCK/Aiso LZV/Kuijpers H&W HV/Veerhuys AORC/Lebo Vastgoed TPP Rotterdam Leekster Eagles TZR Fermonia Boys Programma speelronde TZR Fermonia Boys - TPP Rotterdam FCM/Dichtbij.nl - Hovocubo LZV/Kuypers H&W - Leekster Eagles AORC/Lebo Vastgoed - JCK/Aiso FCK/De Hommel - HV/Veerhuys

16 Balsponsor

17 Doelpuntenmakers Voorbereiders 6 doelpunten: Dave Fermont 5 assists: Ali Jakir Tom Timmermans 2 assists: Dave Fermont 2 doelpunten: Brahim Saoudi 1 assist: Mounir Lemouh Bence Meszaros Mo Elberkani Soufiane Allach 1 doelpunt: Maurice Lommen Mounir Lemouh Mo Elberkani Het clubmagazine is nu ook op website te lezen Om het clubmagazine van een bepaalde thuiswedstrijd nogmaals na te kunnen lezen, kan dat nu digitaal. Op onze website vindt u een knop Clubmagazine op de grijze balk. Klik op de knop en kies vervolgens het gewenste clubmagazine uit.

18

19 Het bestuur als organisator van de Club van 50 lanceert het idee om iedereen de gelegenheid te geven om betrokkenheid te tonen in het reilen en zeilen van TZR Fermonia Boys. Door voor een seizoen lid te worden, ondersteunt u onze vereniging in deze moeilijke tijden. Draagt u ons een warm hart toe, wordt lid door 50,- over te maken op rekeningnummer t.n.v. TZR Fermonia Boys, o.v.v. Club van 50 en uw naam. Wilt u meer informatie, neem dan contact op via fermonia@home.nl of mobiel De huidige leden van de Club van 50: Gerard Ijff Tonny Hartjens Harold Kleef Leon Lutgens Emiel Koster Fermonia Deze leden: - steunen de vereniging - krijgen een vermelding in dit clubmagazine - krijgen een vermelding op de website

20 Oonk Time & Jewel Openingstijden Munsterplein 14 Ma: uur 6041 HD Roermond Di t/m za: uur Telefoon: Do koopavond: tot uur Zo: uur

21 Competitieprogramma TZR Fermonia Boys 3 Datum Tijd Accommodatie Thuis Uit Uitsl :00 Sportcentrum Swalmen TZR Fermonia Boys 3 De Keigel :00 Sportcentrum Swalmen TZR Fermonia Boys 3 De Hazendans/ODV :30 Daalhof, Maastricht Tumudo/DentalCl. 2 TZR Fermonia Boys :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys 3 ZVV Wijlre :00 Glanerbrook, Geleen ZVV SGB TZR Fermonia Boys :00 In de Bende, Landgraaf Bende'92/Van Delft 2 TZR Fermonia Boys :30 Strijthagen, Landgraaf V.V. Schaesberg TZR Fermonia Boys :30 De Haamen, Beek De Keigel TZR Fermonia Boys :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys 3 Bende'92/van Delft :30 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys 3 Sittardse Boys :15 Daalhof, Maastricht De Hazendans/ODV 2 TZR Fermonia Boys :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys 3 Tumudo/DentalCl :00 NV VTC Gulpen ZVV Wijlre TZR Fermonia Boys :00 Sportcentrum Swalmen TZR Fermonia Boys 3 ZVV SGB :00 Kleesj, Sittard Sittardse Boys 2 TZR Fermonia Boys :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys 3 V.V. Schaesberg Standen en uitslagen week 46 FC Tumudo 2 - Wijlre 6-5 de Hazendans 2 - SGB Uitg In de Bende' Sittardse Boys de Keigel/Creja - TZR Fermonia Boys e Klasse B GS GW GL VL MP PT V T DS VV Schaesberg In de Bende' FC Tumudo Sittardse Boys de Keigel/Creja TZR Fermonia Boys de Hazendans SGB Wijlre

22 Vindt uw kind rennen, springen, balanceren & op z n handen staan leuk? Dan is onze vereniging misschien iets voor jou. Gymnastiek Vereniging Vlodrop Wij bieden : Kleutergym Recreatie Turnen Selectie Turnen Dames Gym Heren Gym Ben je geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje op onze website Of stuur eens een mailtje naar gvvlodrop@gmail.com

23 Competitieprogramma TZR Fermonia Boys Jeugdteams Datum Tijd Accommodatie Thuis Uit Uitsl :00 Kleesj, Sittard FSG C1 TZR Fermonia Boys C :30 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys C1 SV Lake Valley C :30 Raayweg, Overloon SV Lake Valley C2 TZR Fermonia Boys C Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys C1 Beringe/Printradar C Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys C1 FSG C :30 Raayweg, Overloon SV Lake Valley C1 TZR Fermonia Boys C :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys C1 SV Lake Valley C :30 Helden-Panningen Beringe/Printradar C1 TZR Fermonia Boys C1 Datum Tijd Accommodatie Thuis Uit Uitsl :00 Kleesj, Sittard FSG B1 TZR Fermonia Boys B :30 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys B1 SV Lake Valley B :30 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys B1 ZVVM/Campus B1 NG :30 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys B1 Beringe/Printradar B :00 Jo Gerrishal, Roermond TZR Fermonia Boys B1 FSG B :30 Raayweg, Overloon SV Lake Valley TZR Fermonia Boys B :00 De Heeg, Maastricht ZVVM/Campus B1 TZR Fermonia Boys B :30 Helden-Panningen Beringe/Printradar B1 TZR Fermonia Boys B1 C1 blijft medekoploper In de uitwedstrijd tegen SV Lake Valley C2 uit Venray wist TZR Fermonia Boys C1 de derde winst te boeken. Deze tegenstander heeft veel talent. Vorig seizoen is het team als D1 kampioen geworden. Het Roermondse team werd op achterstand gezet en kwam door de gelijkmaker van Glenn Kerkhoffs terug in de wedstrijd. De thuisploeg wist weer op voorsprong te komen. Aanvoerder Noud Voestermans nam het voortouw om voor TZR Fermonia Boys C1 de 2-2 te scoren. Vervolgens was de eerste voorsprong in feit. Een inzet van Jeremy Fermont werd de Venrayse verdediging teveel. Om voor de 3 punten te gaan, was het van belang om snel weer te scoren. Dit gebeurde via het tweede doelpunt van Noud Voestermans, 2-4. SV Lake Valley C2 wist weer in de wedstrijd te komen door een toegewezen strafschop te benutten en deed er alles aan om punten in Overloon te houden. De gasten gaven geen krimp tot het eindsignaal. Achteraf was het een moeizame wedstrijd die met veel inzet over de streep werd getrokken.

24

25 Komende zondag 24 november a.s. om uur staat een topper op het programma. In de Jo Gerrishal komt concurrent en medekoploper Beringe/Printradar C1 op bezoek. Uitslagen: Beringe/Printradar C1 - SV Lake Valley C1 5-4 SV Lake Valley C2 - TZR Fermonia Boys C1 3-4 Stand C Jeugd GS GW GL VL MP PT V T DS Beringe/Printradar C TZR Fermonia Boys C FSG C SV Lake Valley C SV Lake Valley C TZR/Fermonia Boys B1 speelt op zondag 24 november a.s. om uur thuis tegen koploper Beringe/Printradar B1. Uitslagen: FSG B1 - ZVVM/Campus B1 1-3 Beringe/Printradar B1 - SV Lake Valley B1 4-3 Stand B Jeugd GS GW GL VL MP PT V T DS Beringe/Printradar B ZVVM/Campus B SV Lake Valley B FSG B TZR Fermonia Boys B

26 Call-IT is gespecialiseerd in kennisintensieve dienstverlening, waarin de persoonlijke factor cruciaal is. Door de communicatieve vaardigheden en inhoudelijke kennis van onze medewerkers, verkregen door (klant)specifieke trainingen, staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardig klantcontact en geven wij vorm aan langdurige kennisintensieve dienstverlening namens en voor onze partners. Onze medewerkers worden ondersteund door optimale faciliteiten en een state-of-theart technische infrastructuur, bijvoorbeeld op het gebied van real-time monitoring, (selfhelp) kennismanagement en predictive dialing. Met deze combinatie van mensen en middelen geven wij invulling aan ons motto: "We re one of you!" Call-IT International B.V. Bezoekadres: Postadres: Schatbeurderlaan 10 Postbus ED Weert 6000 AC Weert Tel : +31 (0) Fax : +31 (0) info@call-it.com

27 Uw partner voor Rubber- kunststofslangen en appendages Baggerman B.V. Paul van Schaiklaan 2 NL-6045 JJ Roermond Postbus 155 NL-6040 AD Roermond Telefoon: +31-(0) Fax: +31-(0) Magazijn: Paul van Schaiklaan 2 NL-6045 Roermond

28

Clubmagazine en Wedstrijdinformatie. T.Z.R. Fermonia Boys. www.tzrfermoniaboys.eu

Clubmagazine en Wedstrijdinformatie. T.Z.R. Fermonia Boys. www.tzrfermoniaboys.eu Clubmagazine en Wedstrijdinformatie T.Z.R. Fermonia Boys www.tzrfermoniaboys.eu 15 november 2013 Eredivisie Zaalvoetbal Vrijdag 15 november 2013 om 21.00 uur Jo Gerrishal Openingswoord TZR Fermonia Boys

Nadere informatie

Clubmagazine en Wedstrijdinformatie. T.Z.R. Fermonia Boys. www.tzrfermoniaboys.eu

Clubmagazine en Wedstrijdinformatie. T.Z.R. Fermonia Boys. www.tzrfermoniaboys.eu Clubmagazine en Wedstrijdinformatie T.Z.R. Fermonia Boys www.tzrfermoniaboys.eu 14 februari 2014 Eredivisie Zaalvoetbal Vrijdag 14 januari 2014 om 21.00 uur Jo Gerrishal Openingswoord TZR Fermonia Boys

Nadere informatie

Clubmagazine en Wedstrijdinformatie. T.Z.R. Fermonia Boys. www.tzrfermoniaboys.eu

Clubmagazine en Wedstrijdinformatie. T.Z.R. Fermonia Boys. www.tzrfermoniaboys.eu Clubmagazine en Wedstrijdinformatie T.Z.R. Fermonia Boys www.tzrfermoniaboys.eu Eredivisie Zaalvoetbal Vrijdag 1 november 2013 om 21.00 uur Jo Gerrishal Openingswoord TZR Fermonia Boys --- LZV/Kuypers

Nadere informatie

Klasse/poule Team Sporthal Speeldag Tijd

Klasse/poule Team Sporthal Speeldag Tijd Klasse/poule Team Sporthal Speeldag Tijd Topklasse D 1 FSG 2 Sittard (Kleesj) maandag 19:30:00 2 Beringe/Dorssers 1 Helden-Panningen maandag 20:30:00 3 Tumudo/DentalClinics 1 Maastricht (Daalhof) woensdag

Nadere informatie

NUMMER 8. (de uitslagen en standen staan verderop in de nieuwsbrief)

NUMMER 8. (de uitslagen en standen staan verderop in de nieuwsbrief) NUMMER 8 Vrijdag 11 maart vond in Sporthallen Zuid alweer een nieuwe speelronde in poule BB plaats van de scholencompetitie voor de jongens. Voor de meiden was het de vierde speelronde. In poule BB (jongens),

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Voor El Ghannouti geldt alleen de titel 6. Anderen over Karim Bali 9. Een kampioen wint van iedereen 12

Voor El Ghannouti geldt alleen de titel 6. Anderen over Karim Bali 9. Een kampioen wint van iedereen 12 Show it. Inhoudsopgave Voorwoord 2 De play-offs: Hoe werken ze? 3 De vier deelnemende teams 4 Voor El Ghannouti geldt alleen de titel 6 Voorspellingen 8 Anderen over Karim Bali 9 Mats Velseboer is uit

Nadere informatie

1e klasse 1B 1 SVH'39 1 Vlodrop (Roerhal) zaterdag 20:00:00 2 ZVV Wijlre 1 Gulpen (NV VTC Gulpen) zaterdag 19:00:00 3 De Hazendans/ODV 2 Maastricht (D

1e klasse 1B 1 SVH'39 1 Vlodrop (Roerhal) zaterdag 20:00:00 2 ZVV Wijlre 1 Gulpen (NV VTC Gulpen) zaterdag 19:00:00 3 De Hazendans/ODV 2 Maastricht (D Topklasse D 1 De Hazendans/ODV 1 Maastricht (Daalhof) vrijdag 20:15:00 2 FC Tumudo 1 Maastricht (Daalhof) woensdag 20:30:00 3 ZVV Awt-Gelaen 1 Geleen (Glanerbrook) maandag 20:00:00 4 Brökske/Eetcafé DKW

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 2 Paspoorten 3 Vijf vragen aan... Nico Spreij 5 Gooyers roemt teamspirit HV/Veerhuys 6 Groene Ster wil onopvallend punten

Inhoudsopgave Voorwoord 2 Paspoorten 3 Vijf vragen aan... Nico Spreij 5 Gooyers roemt teamspirit HV/Veerhuys 6 Groene Ster wil onopvallend punten Show it. Inhoudsopgave Voorwoord 2 Paspoorten 3 Vijf vragen aan... Nico Spreij 5 Gooyers roemt teamspirit HV/Veerhuys 6 Groene Ster wil onopvallend punten pakken 7 Colofon Show it is een uitgave van de

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

vervolg Met de organisatie van de Fortuna Fortune Cup wilde FSG het vrouwenvoetbal in Limburg een

vervolg Met de organisatie van de Fortuna Fortune Cup wilde FSG het vrouwenvoetbal in Limburg een Geslaagd internationaal zaalvoetbaltoernooi voor vrouwen Atletico de Madrid Navalcarnero heeft de eerste Fortuna Fortune Cup gewonnen. Zaalvoetbalvereniging Fortuna Sittard Geleen (FSG) organiseerde op

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Hellas 2

Alpha-deuren/HVH Hellas 2 Alpha-deuren/HVH Hellas 2 22 oktober 2011 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Voorwoord Welkom bij de eerste thuiswedstrijd van Alpha-deuren/HVH. Wij zijn als vereniging blij dat we u allemaal mogen

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

Conceptprogramma zaalvoetbal seizoen 2016/`17

Conceptprogramma zaalvoetbal seizoen 2016/`17 Conceptprogramma zaalvoetbal seizoen 2016/`17 Eredivisie Mannen Datum Ronde Thuis team Gast team 26-8-2016 Benecup FT Antwerp 2-9-2016 Benecup FP Halle Gooik 5/9-9/9 Beker 1e ronde FP Halle Gooik FT Antwerp

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Voorwoord: Veel plezier en succes!!!! Bestuur SV Lake Valley.

Voorwoord: Veel plezier en succes!!!! Bestuur SV Lake Valley. Voorwoord: Namens de zaalvoetbalvereniging Sv.Lake Valley heet ik u allen van harte welkom in de Wetteling in Venray. Vandaag wordt er voor de 15 e keer het KNVB jeugdzaalvoetbaltoernooi gespeeld. De afgelopen

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Competitieprogramma 2009/'10

Competitieprogramma 2009/'10 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Betaald voetbal Competitieprogramma 2009/'10 Jupiler League pagina 1 van 20 AUGUSTUS 01 za 02 zo 03 ma 04 di return CL vr 3 deelname FC Twente 05 wo return CL vr 3 06

Nadere informatie

Competitie-indelingen landelijke klassen zaalvoetbal seizoen 2014/`15

Competitie-indelingen landelijke klassen zaalvoetbal seizoen 2014/`15 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Competitie-indelingen landelijke klassen zaalvoetbal seizoen 2014/`15 Eredivisie Mannen A Organisatie: KNVB Zeist 1 HV/Veerhuys West 1 2 FCK/De Hommel

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden

1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden 1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden 1.1 Welke doelman zat bij Feyenoord op de bank tijdens de gewonnen UEFA Cup-finale van 2002 tegen Borussia Dortmund? 1.2 Tegen welke tegenstander en in

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief amateurvoetbal

Nieuwsbrief amateurvoetbal Nieuwsbrief amateurvoetbal Nummer 867 26 februari 2016 In deze nieuwsbrief: Liveblog FIFA-verkiezingen KNVB steunpunt Zwolle vandaag geopend Olympische Spelen zouden onbetaalbaar zijn Bijna 18.000 bestelde

Nadere informatie

Maandag 2 januari 2017 Dinsdag 3 januari 2017 Woensdag 4 januari 2017 Vrijdag 6 januari 2017

Maandag 2 januari 2017 Dinsdag 3 januari 2017 Woensdag 4 januari 2017 Vrijdag 6 januari 2017 1 Inhoudsopgave Welkomstwoord... 3 Toernooireglement... 4 Programma Jongens Onder 7 jaar... 5 Programma Jongens Onder 8 jaar... 6 Programma Jongens Onder 9 jaar... 7 Programma Jongens Onder 10 jaar...

Nadere informatie

zondag 12 juni uur poule D Turkije-Kroatie 15. ruststand 2 pnt eindstand 5 pnt 16.

zondag 12 juni uur poule D Turkije-Kroatie 15. ruststand 2 pnt eindstand 5 pnt 16. POULEWEDSTRIJDEN vrijdag 10 juni 21.00 uur poule A (wedstrijdprijs) Frankrijk-Roemenie 1. ruststand 2 pnt 1. 2. eindstand 5 pnt 2. 3. Hoeveel doelpunten scoort Antoine Griezmann? 1 pnt 3. 4. Hoeveel gele

Nadere informatie

<k2>eindstanden ZAALVOETBAL seizoen 2014/'15

<k2>eindstanden ZAALVOETBAL seizoen 2014/'15 eindstanden ZAALVOETBAL seizoen 2014/'15 Topklasse D ZVV Awt-Gelaen 1 20 16 3 1 51 142 56 De Hazendans/ODV 1 20 15 2 3 47 107 69 In de Bende'92/Bestrating van Delft 1 20 12 5 3 41 115 79 Inter'80 1

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen:

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen: Geel gearceerd de wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Wat is Super Elf? Super Elf is een voetbalcompetitie in spelvorm (soort van Coach van het Jaar, zoals dit gespeeld wordt bij het Noord-Hollands

Nadere informatie

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 De eerste wedstrijd van seizoen 2010-2011 was een vriendschappelijke tegen G.v.v. uit Geldermalsen. Deze ploeg is net gepromoveerd naar de 4 e klas op de zondag. Zonder

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

Daar waar vorige week de huidige kampioen van de Eerste Klasse B de tegenstander was,

Daar waar vorige week de huidige kampioen van de Eerste Klasse B de tegenstander was, Bekkerveld2 heeft de langste adem Daar waar vorige week de huidige kampioen van de Eerste Klasse B de tegenstander was, daar stond vandaag de titelhouder uit de Eerste Klasse A op het menu. En met de winnaars

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Flying Red. Dan is het huis te klein!

Flying Red. Dan is het huis te klein! Nr.116 19-03-2016 Toernooi te Amersfoort Sporthal: de Zielhorst Zaterdag 19 maart werd de zesde ronde van toernooi divisie B georganiseerd in Amersfoort thuisbasis van Crackerjacks. De volgende spelers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Mihailo Sain weer in actie bij het WOC Alphen aan den Rijn

Mihailo Sain weer in actie bij het WOC Alphen aan den Rijn Nieuwsbrief -3- Januari 2011 Inhoudsopgave: Onderzoek sport en ontwikkeling voor kinderen Even voorstellen Wedstrijdverslag M

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB

Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB v.v. Wilhelmus JO9 toernooi Zaterdag 13 mei 2017 Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB 1 Algemene

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Competitieboekje. Jeugd TOG Maassluis. Voorjaar 2016

Competitieboekje. Jeugd TOG Maassluis. Voorjaar 2016 Competitieboekje Jeugd TOG Maassluis Inhoudsopgave Algemene informatie... 3 Jeugd competitie... 4 Afspraken voor de competitie... 5 Team indelingen... 7 Competitie indelingen... 8 TOG 1... 9 TOG 2... 9

Nadere informatie

NK JEUGDKAMPIOENSCHAPPEN

NK JEUGDKAMPIOENSCHAPPEN NK JEUGDKAMPIOENSCHAPPEN Sporthallen Zuid, Amsterdam Uitgave nr. : 1 Datum : 14 mei 2017 1. INHOUD 1. Voorwoord... 3 2. Organisatie... 4 3. Plattegrond zaal... 4 4. Protocol... 4 5. De wedstrijden... 5

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Informatie. Magazine A1. A1 heeft totaal info via mail, social media, en website. VV Steenbergen A1 Magazine 2014-2015 editie 8

Informatie. Magazine A1. A1 heeft totaal info via mail, social media, en website. VV Steenbergen A1 Magazine 2014-2015 editie 8 Magazine 2014-2015 editie 8 A1 Magazine A1 A1 heeft totaal info via mail, social media, en website In deze achtste editie van het A1 magazine blikken we D it te am k an a lle s aan terug op de thuiswedstrijd(en)

Nadere informatie

4. Deelnemende teams. 5. Speeldata. 6. Wedstrijdprogramma. De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen

4. Deelnemende teams. 5. Speeldata. 6. Wedstrijdprogramma. De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen 4. Deelnemende teams De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen AFC Ajax E1 AFC Ajax E2 AZ-FCM/Dichtbij.nl E1 DCG-AORC/Lebo Vastgoed E1 HV/Veerhuys E1 Koninklijke HFC E1 Heerhugowaard

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 Bekkerveld2 schiet tekort tegen koploper Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 kunnen heten. Maar het is Udi 19 en de kampioen van afgelopen seizoen is

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

Prins Willem Alexander Sportpark XL Veghel

Prins Willem Alexander Sportpark XL Veghel 28 April 2018 u9/u10 Prins Willem Alexander Sportpark 24 5461 XL Veghel Tel.: 06-24312711 info@melianivoetbalschool.nl U9/U10 TOERNOOI INFORMATIE: Melden: Graag bij aankomst op het complex melden bij het

Nadere informatie

WAT VINDEN DE BEZOEKERS VAN FUTSALTV VAN HET ZAALVOETBAL IN NEDERLAND?

WAT VINDEN DE BEZOEKERS VAN FUTSALTV VAN HET ZAALVOETBAL IN NEDERLAND? WAT VINDEN DE BEZOEKERS VAN FUTSALTV VAN HET ZAALVOETBAL IN NEDERLAND? Het is al enige tijd geleden dat Nederland meedeed aan een EK/WK zaalvoetbal. Tijdens de kwalificatie dit jaar in Rotterdam was Nederland

Nadere informatie

svhoutwijk Nieuwsbrief

svhoutwijk Nieuwsbrief Nieuwsbrief nr. 1 13 svhoutwijk Nieuwsbrief Houtwijk Nieuwsbrief 2013-2014 08-02-2015 De Kantine is elke zondag open TEAM wed.nr. datum tijd thuis team uit team scheidsrechter ZA3 22208 14-2-2015 15:00

Nadere informatie

Zaterdag 25 mei en 1 juni

Zaterdag 25 mei en 1 juni PROGRAMMA PUPILLEN TOERNOOI 2013 Zaterdag 25 mei en 1 juni Voorwoord Beste voetbalvrienden, Allereerst wil ik u en jou een warm welkom heten op ons sportcomplex aan de Broekveldselaan in Bodegraven. Met

Nadere informatie

Programmaboek. Organisator Alkmaar Zaanstreek Toernooi 1456 NH Wijdewormer

Programmaboek. Organisator Alkmaar Zaanstreek Toernooi 1456 NH Wijdewormer Programmaboek Zondag 28 augustus 2016 Dinsdag 30 augustus 2016 Woensdag 31 augustus 2016 Donderdag 1 september 2016 Vrijdag 2 september 2016 Zondag 4 september 2016 Meiden voetbaltoernooi O15-jun. & O13-pup.

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2018/ 19

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2018/ 19 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2018/ 19 Artikel 1 Europees ticket 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - HDM JA1 0-7 Top JB1 - Ring Pass JB2 2-2 1 e klasse JC1 - Rotterdamjc1 JC1 2-5 Top JC2 - Westland 2-6 1 e klasse JD1 - Ring Pass JD1 3-12

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde

Zaterdag 9 juni e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde Voetbalvereniging DVG Liempde Zaterdag 9 juni 2018 5 e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde Aanwezig zijn om: 09.00 uur Prijsuitreiking om: 12.00 uur Voetbalvereniging DVG Liempde Namens

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

Stand tijdens de winterstop. Stand 2 e periode

Stand tijdens de winterstop. Stand 2 e periode 1 Stand tijdens de winterstop Wedstr Gew Gel Verl Punten Voor Tegen Straf 1 VOC 1 11 9 1 1 28 31 11 0 2 Magreb '90 1 11 7 3 1 24 27 11 0 3 Neptunus-Schiebroek 1 12 7 2 3 23 23 14 0 4 Boshuizen 1 12 7 1

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Handbal Ik hou mijn spreekbeurt over handbal omdat ik zelf aan deze sport doe en ik het een mooie sport vind. Ik ga het vandaag hebben over wat handbal precies inhoudt, de leeftijdsindeling, de wedstrijden,

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven Seizoen

Handleiding Online Inschrijven Seizoen Handleiding Online Inschrijven Seizoen 2018-2019 Bij deze de handleiding om de teams in te schrijven voor het seizoen 2018-2019. De onderstaande functionarissen kunnen dit realiseren voor de vereniging.

Nadere informatie

Winterjeugdtoernooi Alfa Sport 2019

Winterjeugdtoernooi Alfa Sport 2019 Reglement 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de KNVB. Het toernooi staat open voor spelers die op de dagen dat het toernooi gehouden wordt, door de KNVB of buitenlandse bond gerechtigd

Nadere informatie

zondag 20 september 2015

zondag 20 september 2015 Heren 1, Stichting Rotterdam Volleybal en spelen in de Eredivisie. Onderstaand bericht ontvingen we van de voorzitter van de stichting: Beste leden van Fusion, Voor een aantal van jullie kwam de berichtgeving

Nadere informatie

onder toeziend oog van een cameraploeg uit Amerika

onder toeziend oog van een cameraploeg uit Amerika NUMMER 5 Vrijdag 4 Februari vond, onder toeziend oog van een cameraploeg uit Amerika, in Sporthallen Zuid alweer de derde ronde in poule A en B plaats van de scholencompetitie voor de jongens. Deze dag

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste deelnemer / bezoeker,

VOORWOORD. Beste deelnemer / bezoeker, VRIJDAG 2 JANUARI 2015 ZATERDAG 3 JANUARI 2015 ZONDAG 4 JANUARI 2015 BORCHLAND/ Amstelhal U8 Toernooi U10 Toernooi U9 Toernooi www.borchland.nl VOORWOORD Beste deelnemer / bezoeker, Via deze weg heet ik

Nadere informatie

Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO Vrijdag 28 december Poule JO Zaterdag 29 december Poule JO

Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO Vrijdag 28 december Poule JO Zaterdag 29 december Poule JO ZAALCUP 2018 2 Inhoudsopgave pagina Aantal deelnemers Horesca Horecavo Zaalcup 3 Huishoudelijke mededelingen en belangrijke informatie 4 Spelregels 5 Vrijdag 28 december Poule JO-13 & MO-13 6-7 Vrijdag

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen

1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen 1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen 1.1 Welke drie Eredivisie teams werden dit seizoen door een club uit een lagere divisie uitgeschakeld in de KNVB-beker? 1.2 Welke twee Nederlanders maakten

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Accommodatie: Meyel (de Körref) dinsdag, 19 januari 2016

Accommodatie: Meyel (de Körref) dinsdag, 19 januari 2016 Accommodatie: Meyel (de Körref) dinsdag, 19 januari 2016 Meyel (De Körref) veld 1 Beschikbaar van 21:00 t/m 22:30 uur 3372 21:00 MZV/De Siem 5 Wittenhorst 2-4-4-02 SC: Mulder W.H.(BTQJ679) Pagina 1 van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2017

NIEUWSBRIEF MAART 2017 NIEUWSBRIEF MAART 2017 Geachte sponsoren, relaties en partners Over 4 weken spelen wij alweer onze laatste wedstrijd in het seizoen 2016-2017. Een seizoen wat als je alles op de keper beschouwd weer voorbij

Nadere informatie

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE vr EL vr EL donderdag 2 + 9 juli 2015 Go Ahead Eagles donderdag 16 + 23 juli 2015 Go Ahead Eagles vrijdag 17 juli 2015 loting Q3 CL + EL PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 vr CL vr EL dins. 28

Nadere informatie

Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP

Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP v.v. Wilhelmus F toernooi Zaterdag 13 juni 2015 Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP 1 Algemene adresgegevens Bezoekadres

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 491

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 491 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 491 Uitslagen jeugd: Zaterdag 20 oktober Hapert JO13-1 - DBS JO13-1 6-2 Na een moeizame 1e speelde Hapert een prima

Nadere informatie

Wedstrijdschema ochtend. aanvang veld uitslag: uitslag: 10:00-10:20 1 Den Ham - Excelsior 31-10:00-10:20 3 HHC - STEVO -

Wedstrijdschema ochtend. aanvang veld uitslag: uitslag: 10:00-10:20 1 Den Ham - Excelsior 31-10:00-10:20 3 HHC - STEVO - Wedstrijdschema ochtend aanvang veld uitslag: uitslag: 10:00-10:20 1 Den Ham - Excelsior 31-10:00-10:20 3 HHC - STEVO - 10:00-10:20 4 Nieuwleusen - JVZ - 10:00-10:20 5 Schalkhaar - Bergentheim - 10:20-10:40

Nadere informatie

Starwatchers organiseert: De grote BSW-quiz. In welk jaar speelde BSW voor het eerst in de eredivisie?

Starwatchers organiseert: De grote BSW-quiz. In welk jaar speelde BSW voor het eerst in de eredivisie? Starwatchers organiseert: De grote BSW-quiz 1. eredivisie In welk jaar speelde BSW voor het eerst in de eredivisie? a) 1980 b) 1981 c) 1982 (dit was het seizoen 1982-1983) 2. hoofdcoach Wie was in het

Nadere informatie

Scheidsrechters De vereniging welke de toernooileiding verzorgt dient voor scheidsrechters te zorgen.

Scheidsrechters De vereniging welke de toernooileiding verzorgt dient voor scheidsrechters te zorgen. Algemene zaken 27e RABOBANK VIDOZA Jeugdtoernooi 2015 Toernooicomissie samenstelling: Scherpenzeel : Renswoude : Advendo : Valleivogels : Woudenberg : Remco van Kommer tel. 06 52407596 Scherpenzeel Henk

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE vr EL vr EL donderdag 2 + 9 juli 2015 Go Ahead Eagles donderdag 16 + 23 juli 2015 Go Ahead Eagles vrijdag 17 juli 2015 loting Q3 CL + EL CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 vr CL vr EL dins.

Nadere informatie

Nieuw avontuur De Jonge Spartaan 1 in derde klasse B Zuid

Nieuw avontuur De Jonge Spartaan 1 in derde klasse B Zuid Nieuw avontuur De Jonge Spartaan 1 in derde klasse B Zuid Aan het afgelopen seizoen kwam voor De Jonge Spartaan 1 plots een einde toen het zich tegen de verwachting in op de slotdag van de competitie veilig

Nadere informatie

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier! 48 e jaargang Nummer 4 23 sept 2017 GENIETEN VAN DE NAZOMER Het is echt genieten nog van het zonnetje dit weekend! Heerlijk weer om nog lekker buiten te zijn en zeker om te voetballen. Afgelopen weekend

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15 Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: 17.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Zutphen

Minipolo toernooi in Zutphen Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen,

Nadere informatie

Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16

Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16 29 juli 2015 knvb.nl 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop

Nadere informatie

Winst voor F1 door fantastisch spel

Winst voor F1 door fantastisch spel Winst voor F1 door fantastisch spel Zetten, 08 april 2015 Vandaag of liever gezegd, vanavond stond een inhaalwedstrijd tegen medekoploper SKV F1 op het programma. Net als onze jongens, waren de jongens

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

Schoolbasketbaltoernooi

Schoolbasketbaltoernooi Schoolbasketbaltoernooi Donderdag 27 december 2018 Sportcentrum de Waterkanten Sportlaan 21, 2163 VA Lisse Schoolbasketbal.lisse@gmail.com Beste ouders, verzorgers, coaches, Ook dit jaar wordt het schoolbasketbaltoernooi

Nadere informatie

NUMMER 11. (de uitslagen en standen staan verderop in de nieuwsbrief)

NUMMER 11. (de uitslagen en standen staan verderop in de nieuwsbrief) NUMMER 11 Vrijdag 1 april vond in Sporthallen Zuid alweer een nieuwe speelronde in poule AA plaats van de scholencompetitie voor de jongens. Voor de meiden was het de zevende speelronde. In poule AA (jongens),

Nadere informatie

dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014 PEC Zwolle Ajax 18:00

dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014 PEC Zwolle Ajax 18:00 vr vr CL vr donderdag 17 + 24 juli 2014 FC Groningen vrijdag 18 juli 2014 loting Q3 CL + dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014

Nadere informatie

Richard Mooijer 42 jaar Getrouwd; 2 kinderen

Richard Mooijer 42 jaar Getrouwd; 2 kinderen Richard Mooijer 42 jaar Getrouwd; 2 kinderen Speler: veld RKAV Volendam Zaal: Kras Boys, Schoonmaakbedrijf Succes, ZVV Volendam Trainer/coach: - jeugd ZVV Volendam (A1,B1,C1,D1) - assistent coach district

Nadere informatie

Gastteams: Soccer Boys SEV RKDEO Alphense Boys Wippolder Nieuwerkerk S Gravenzande UVS DoCos DHL DSVP VELO Barendrecht Forum Sport Victoria BVCB

Gastteams: Soccer Boys SEV RKDEO Alphense Boys Wippolder Nieuwerkerk S Gravenzande UVS DoCos DHL DSVP VELO Barendrecht Forum Sport Victoria BVCB v.v. Wilhelmus D toernooi Maandag 6 april 2015 Gastteams: Soccer Boys SEV RKDEO Alphense Boys Wippolder Nieuwerkerk S Gravenzande UVS DoCos DHL DSVP VELO Barendrecht Forum Sport Victoria BVCB 1 Algemene

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

KNVB DE FLUITFLITS 2014/ 15 29/1/2015

KNVB DE FLUITFLITS 2014/ 15 29/1/2015 29/1/2015 Langs De Lijn Tip: bij het invullen van de digitale strafcode(s) en vragenlijst na opslaan gaarne bevestigen zodat deze definitief kan worden verstuurd naar de afdeling Tuchtzaken! Tip: Raadpleeg

Nadere informatie

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c T&A VAN ES makelaars in onroerende zaken pantone 207 c pantone 653 c Kleedkamerindeling Kleedkamer Vereniging Woensdag 27 december De Breehoek 1 Scherpenzeel 2 Renswoude 3 Advendo 4 Woudenberg 5 Valleivogels

Nadere informatie

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c T&A VAN ES makelaars in onroerende zaken pantone 207 c pantone 653 c Algemene zaken 28e T&A VAN ES VIDOZA Jeugdtoernooi 2017 Toernooicommissie samenstelling: Scherpenzeel : Renswoude : Advendo : Valleivogels

Nadere informatie

HET IS WEER TOERNOOITIJD

HET IS WEER TOERNOOITIJD HET IS WEER TOERNOOITIJD 44 e jaargang nummer 34 11 mei 2014 De laatste competitiedag werd afgewerkt onder soms barre weersomstandigheden. Toch werden er geen wedstrijden afgelast. C1 en F2 zagen het kampioenschap

Nadere informatie

UITSLAGEN SCMH JO19-1

UITSLAGEN SCMH JO19-1 47 e jaargang Nummer 9 30 oktober 2016 HALLOWEEN-EDITIE Deze week was er weer een bijna volledig programma dat onder een stralende herfstzon werd afgewerkt. Door een vergissing in het doorgeven van de

Nadere informatie