Nieuwsflits. Kalender: 1 oktober Contactavond voor ouders. Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsflits. Kalender: 1 oktober 2015. Contactavond voor ouders. Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs"

Transcriptie

1 Nieuwsflits 1 oktober 2015 Kalender: Agenda: Zondag 4 oktober: Gezamenlijke gezinsviering 7-18 oktober: Kinderboekenweek 6 en 8 oktober: Contactavond Dinsdagavond 13 oktober: Voorlichtingsavond VO In deze nieuwsflits o.a.: Contactavond voor ouders Voorlichtingsavond VO Contactpersonen juf Lidy en juf Els Kinderboekenweek Nieuws van de MR Gids Basisonderwijs Klassenouders Oversteek Gezamenlijke gezinsviering Overzicht zwemmen SVGT Kids-Toernooi Nieuwsbrief Jonge Mantelzorgers Contactavond voor ouders Volgende week kunt u de uitnodiging verwachten voor de contactavond op dinsdag 6 oktober of donderdag 8 oktober. Deze gesprekken zijn voor de groepen 1 t/m 7. Dit jaar zullen wij u niet belasten met een vragenformulier. Het gesprek zal uiteraard gaan over het welbevinden van uw kind(eren) in de groep. De ouders van groep 8 zullen worden uitgenodigd voor een voorlopig advies gesprek in november. Deze gesprekken staan gepland voor maandag 9 november, dinsdag 10 november en donderdag 12 november. Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs Dinsdagavond 13 oktober vanaf uur is er een voorlichtingsavond in de patio van onze school. Op deze avond zal er informatie gegeven worden aan de ouders van groep 8 m.b.t. het voortgezet onderwijs.

2 AAN ALLE KINDEREN VAN DE ST. ALPHONSUSSCHOO Voor jullie is dit speciale berichtje van juf Lidy en juf Els. Wij zijn de contactpersonen van onze school. Wat is dat nou weer, vraag je je misschien af. Dat willen we jullie graag even uitleggen. Soms gaan dingen helemaal mis. Je hebt langdurig ruzie met iemand op school of je wordt vaak gepest. Misschien gebeuren er ook andere dingen waar je boos of verdrietig van wordt. En niet zo maar een beetje boos of verdrietig. Nee, het zit je echt behoorlijk dwars. Dan wordt het tijd om een oplossing te zoeken! Misschien kun je zelf praten met degene waar je een probleem mee hebt. Dat is meestal de goede manier. Vaak vind je ook een oplossing door er met iemand anders over te praten. B.v. je ouders,je vriend of vriendin, je juf of meester. Zij kunnen je misschien helpen zodat je probleem kleiner wordt of zelfs verdwijnt. Soms werkt dat allemaal niet. Dan kunnen jullie bij ons terecht want wij zijn de contactpersonen van onze school. Wij zijn speciale juffen die goed naar jou luisteren, je geloven en je gaan helpen zoeken naar een oplossing. Je denkt misschien: Ik heb helemaal geen probleem. Het gaat prima met mij. Dat is natuurlijk heel erg fijn en wij hopen dat dat zo blijft. Maar als je op een keer toch nog wat hulp kunt gebruiken, dan is het belangrijk dat je weet, dat je ons altijd om hulp mag vragen. Aan het eind van de week zijn we altijd op school. Ook hangt er in de gang bij de hoofdingang een brievenbus waarop staat: post voor juf Lidy en juf Els. Daar mag je ook een briefje in doen met je naam en de groep waarin je zit. We nemen dan zo gauw mogelijk contact met je op. Wij hopen dat je nu weet waarvoor er contactpersonen op onze school zijn.

3 Nieuwsgierigheid en verbazing zijn de hoofdingrediënten van de Kinderboekenweek van 7 tot en met 18 oktober. Onder het motto 'Raar maar waar' is er voor kinderen van alles te doen in de bibliotheek en ook daarbuiten. Een ware ontdekkingstocht vol gekke weetjes, doe dingen en natuurlijk mooie boeken. Alles rond het thema natuur, wetenschap en techniek. Quest, het bekende populairwetenschappelijke tijdschrift, lanceert speciaal voor de Kinderboekenweek Quest JR, een magazine voor nieuwsgierige kinderen. Deze uitgave kun je tijdens de Kinderboekenweek gratis ophalen bij de Bibliotheek. Het tijdschrift past perfect bij het thema, want het staat vol verrassende artikelen, interessante weetjes en leuke wetenschappelijke proefjes. Bezoek tijdens de Kinderboekenweek ook eens de bibliotheek of een boekhandel. Daar zijn ook tal van activiteiten georganiseerd. Ook dit jaar gaan we op school weer aandacht besteden aan de Kinderboekenweek. Lezen is belangrijk voor elk kind en dat willen we graag stimuleren. Woensdag 7 oktober starten de groepen met een waar of niet waar quiz. Daarbij ontvangt elke groep een cadeauboek. Verder is er een wedstrijd voor alle groepen. Per groep wordt er een winnaar gekozen en de werkstukken van alle winnaars zijn te bewonderen in onze Alphonsusgalerij. Deze kunt U als ouders ook bezoeken. De galerij is vanaf 7 oktober geopend en bevindt zich in de glazen gang. Wij hopen U daar te mogen begroeten. Wij wensen U veel leesplezier toe samen met Uw kind en een fijne Kinderboekenweek. Word nieuwsgierig en laat U verbazen!

4 Nieuws van de MR Op dinsdag 22 september was de eerste bijeenkomst van de MR voor dit schooljaar met als nieuwe voorzitter Richard de Boer. De MR heten nieuwe leden Peter Wensink Thorwald van Vuure (ouders) en Marian Kamphuis (leerkracht) welkom. De MR heeft instemming gegeven voor het schoolplan en stemt ook in met het jaarplan Dit schooljaar zijn we gestart met gym en swim. Een aantal groepen hebben hier al enthousiast gebruik van gemaakt. In groep vijf is men (gedeeltelijk) gestart met tablet onderwijs. Na de herfstvakantie gaan directie en leerkrachten evalueren of deze vorm van onderwijs aanslaat. Direct na het schoolreisje van de groepen 7 is afgelopen jaar de groepsindeling bekend gemaakt voor dit schooljaar. Dat was een ongelukkig moment omdat leerkrachten geen gelegenheid meer hadden deze indeling nader toe te lichten. Er is tijdens de mr vergadering gesproken over de communicatie en tijdstip van het doorgeven van deze groepsindelingen. In de toekomst zal de directie rekening houden met het tijdstip van bekendmakingen. De volgende mr vergadering is op dinsdag 10 november 2015 in de lerarenkamer. U bent van harte welkom om als gast hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze vergadering nemen mr leden Mariëlle oude Booijink ( ouder) en Anne Haarhuis ( leerkracht) afscheid van de MR. Gids Basisonderwijs De digitale gids Basisonderwijs van OCW is vooral bedoeld voor ouders en verzorgers. De gids biedt informatie over de organisatie en werkwijze van basisscholen, de leerplicht, schoolvakanties, medezeggenschap en andere regels waar school en ouders zich aan moeten houden. Alle informatie in de digitale brochure is openbaar. In de gids zijn links verwerkt naar websites en organisaties die meer informatie bieden over specifieke onderwerpen. De gids is te vinden op onderstaande link. es/2015/09/01/gids basisonderwijs /lr onderwijsgids po v2 definitief.pdf

5 Klassenouders schooljaar Klassenouders Groep 0/1a Monique Peulken Groep 5a Angelique Perik Emmy Rolefes Christel Bressers Groep 1b/2a Els Dikmans Groep 5b/6b Saskia van Dijk Debora Hesselink Karink Weerink Groep 2b Anna Timmerman Groep 6a Monique Exterkate Isabel Fernandez Anouk Kemperink Groep 3a Paulien van de Wal Groep 7a Ilona Pakvis Judith Schuttevaar Valeska Schmidt Groep 3b/4a Crystel de Boer Groep 7b Margo Wesselink Joyce Schiphorst Groep 8a Christel Bressers Groep 4b Gertia Masselink Henriëtte Lenferink Ellen Broenink Groep 8b Esther Maathuis Oversteek bij school Graag willen wij het volgende weer even bij u onder de aandacht brengen! Vanaf 8.15 uur staan er brigadiers om de kinderen veilig over te steken. Vaak staan er vóór 8.15 uur al leerlingen te wachten. Een aantal kinderen die niet uit Harbrinkhoek/Mariaparochie komen zijn dan ook al op school aanwezig. Er ontstaan dan wel eens gevaarlijke situaties bij de oversteek voor school. Ons verzoek aan u is dan ook om de kinderen niet te vroeg naar school te laten fietsen. Wanneer kinderen oversteken is de regel dat dit lopend naast de fiets gebeurt. Vaak zien wij dit anders en wordt er niet altijd geluisterd naar de aanwijzingen van de brigadiers. Zij staan hier wel voor de veiligheid van al onze kinderen!

6 Gezamenlijke gezinsviering H. Pancratius parochie Zondag 4 oktober om uur zijn jullie welkom tijdens de gezamenlijke gezinsviering in de Basiliek te Tubbergen m.m.v. meerdere kinderkoren. De viering is voorbereid door meerdere werkgroepen gezinsviering van de H. Pancratius parochie. Thema van de viering is: Wij horen bij elkaar. Zwemlessen Hierbij een aangepaste lijst m.b.t. het schoolzwemmen. In de vorige Nieuwsflits stond de maand november niet/foutief vermeld. Voor de groepen 4b 5a 8a is het zwemmen verzet van donderdag 17 december naar dinsdag 24 november. De tijden blijven gelijk. Een paar foto s om te laten zien hoe geweldig de kinderen het vinden!

7

8

9

10

11 Volgende Nieuwsflits verschijnt 15 oktober 2015

Agenda: 17 t/m 21 oktober Herfstvakantie

Agenda: 17 t/m 21 oktober Herfstvakantie Nieuwsflits 13 oktober 2016 Kalender: Agenda: 17 t/m 21 oktober Herfstvakantie In deze nieuwsflits o.a.: Oudergesprekken Tevredenheidsmeting voor ouders Kwink Veilig van en naar school Klassenouders 2016-2017

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 22 februari Zaterdag 23 februari

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

4 december Kalender:

4 december Kalender: Kalender: Agenda: Woensdag 17 december: Broodmaaltijd voor Serious Request Donderdag 18 december: Kerstviering op school van 17.00 tot 19.30 uur 19 december 12.00 uur; alle leerlingen vrij Zondag 21 december:

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Beste ouders, Carnavalviering

Beste ouders, Carnavalviering Beste ouders, Hier is hij dan, de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. De laatste weken gaan in, en we kijken weer uit naar een welverdiende vakantie. Voor het zover is, komt er nog een drukke tijd

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Beste ouders, De eerste schoolweek zit erop! Met deze welkomstkaart kondigden wij afgelopen weekend het nieuwe schooljaar aan. Wij hebben er heel veel zin in en

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

E-mailnieuwsbrief. Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8. Fusienieuws. kinderboekenweek

E-mailnieuwsbrief. Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8. Fusienieuws. kinderboekenweek E-mailnieuwsbrief OKTOBER 2, 2015 Bijbelverhalen en lied van de maand Week Groep 1/4 Groep 5/8 41 Jakob en Esau De zegen gestolen Jakobs vlucht 42 Jakobs droom Jakob trouwt Jakobs loon Abram/Isaäk/Jakob

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Ideeënbus. De verjaardagen van de komende 2 weken:

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Ideeënbus. De verjaardagen van de komende 2 weken: 07-10- 2015 nummer 3 T KOOLBLAADJE Obs Koolhoven, Koolhovenlaan 1A, 5036 TK Tilburg www.obskoolhoven.nl, www.facebook.com/obskoolhoven obskoolhoven@opmaat-scholen.nl, 013-4565680 De nieuwsbrief Door: Team

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Dienst Geestelijke Verzorging

Dienst Geestelijke Verzorging Dienst Geestelijke Verzorging Patiënt en dan? U bent in het ziekenhuis opgenomen en er komt veel op u af. Deze situatie kan veel vragen oproepen en geestelijk behoorlijk zwaar zijn. Als u behoefte hebt

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 2 25 september 2015 Nummer 1-21 augustus Beste ouders en verzorgers,

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 2 25 september 2015 Nummer 1-21 augustus Beste ouders en verzorgers, R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 2 25 september 2015 Nummer 1-21 augustus 2015 In deze nieuwsbrief: ICT en eigentijds onderwijs Kinderboekenweek Studiedagen Ouderverklaring Tentoonstelling Communie

Nadere informatie

Facebook: @ECTheoThijssen

Facebook: @ECTheoThijssen Facebook: @ECTheoThijssen Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief MEI 2016 Studiereis Verkeersexamen Facebook Koffie/thee middag Betaling schoolreis/ kamp Ontdekdag Gezinscoach Studiereis

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Oudergesprekken... 1 Lustrumfeest... 2 Kinderboekenweek - Voorleeswedstrijd... 2 Vanuit de OAC, HULP gevraagd...

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 1-10- 2 0 1 8 B o e k e n m a r k t I n d i t n u m m e r : Verjaardag leerkrachten Komt u ook? 2 Muziek op school 2 Griezeltocht 2 Agenda 2 Middenbouw onderbouw

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten.

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten. De Scheepsbel Schooljaar 2015/2016, nummer 1, september 2015 Belangrijke data 30 september Playbackshow (alleen voor de kinderen) 2 oktober Weeksluiting groep 8 7 oktober Start Kinderboekenweek 14 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Welkom allemaal in het nieuwe schooljaar. We maken er met elkaar weer een fijn en goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen,

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, 22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4 Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, Het project raar maar waar was erg geslaagd. De kinderen hebben genoten van alle leuke, andere lessen op school en ook buiten

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 4 2 oktober 2015

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 4 2 oktober 2015 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 4 2 oktober 2015 Algemeen Belangrijke data: 1 7/10 start kinderboekenweek 2 14/10 Kijkavond en schoolfoto verkoop 18.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus INFOBULLETIN Juli 2015 Belangrijke data 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli 31 augustus Musical groep 8c Afscheidsavond groepen 8 Uitglijden groepen 8 Wisselen groepen Kinderen groep

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Talismanbulletin 14 juli 2015

Talismanbulletin 14 juli 2015 Talismanbulletin 14 juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 16 juli Kennismaken nieuwe leerkracht Donderdag 16 juli Uitglijden kleuters en afscheid groep 8 Vrijdag 17 juli Studiedag;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 20 februari 2015 nummer 62 Personeel Juf Atie heeft besloten per 1-3-2015

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 14 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

belangrijke data... 6 februari 2015, nr. 11

belangrijke data... 6 februari 2015, nr. 11 belangrijke data..... 6 februari 2015, nr. 11 Ma 16 feb t/m vrij 20 feb 10- Minutengesprekken groep 1 t/m 7 Ma 23 feb t/m vrij 27 feb Voorjaarsvakantie Ma 2 maart studiedag, alle leerlingen vrij Din 3

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS De Wiksel

Nieuwsflits OBS De Wiksel Nieuwsflits OBS De Wiksel Nieuwsflits Activiteiten Maandag 1 september : Start Wecyleactie Dinsdag 2 september : OR-vergadering 19.30 uur Start schooljaar Het nieuwe schooljaar is nu zo n 2 weken onderweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019 Nieuwsbrief 38 24 t/m 28 juni 2019 BELANGRIJKE DATA In de week van 1 juli: oudergesprekken op uitnodiging. 16 juli: Afscheid van groep 8 19 juli: 12.00 uur start de zomervakantie Schoolstart.online groep

Nadere informatie

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven.

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven. Nieuwsbrief 2 oktober 2015 Driejarigen groep Driesprong Even voor de zomervakantie heb ik u verteld over de ontwikkelingen rond een Driesprong op de Ceder. Een stap naar het integreren van onderwijs en

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 6 1 oktober 2015 Inhoud: De inspecteur was op bezoek. Hoera! Afsluiting van Goghproject Kinderboekenweek Raar maar waar! Nieuw thema

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie