Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden & Privacy Statement"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden & Privacy Statement Algemene voorwaarden, BeweegKrachtig - Chantal Theys Laatste update 3 januari Definities 1.a. Algemene voorwaarden: deze voorwaarden (te lezen op die toepasbaar zijn op alle producten en diensten van BeweegKrachtig (o.a. (online)coaching, (online)training of opleiding, energetische-, pilates-, yoga, of adem/meditatiesessies) in de vorm van losse lessen en sessies, programma s, trajecten, abonnementen, workshops, cursussen, trainingen, dan wel advisering in de ruimste zin van het woord, privé en/of in groepsverband. 2.b. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en diensten aan de consument of opdrachtgever aanbiedt, in dit geval BeweegKrachtig. 3.c BeweegKrachtig: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer , BTW-nummer NL B01 en bankrekeningnummer NL58KNAB Contactadres: Heuvelrijt 10, 5581 SN Waalre. 4.d. Klant: elke natuurlijke persoon of rechtspersoon die losse sessies of complete trajecten/programma s, abonnementen en scholingen (trainingen, workshops) wil volgen of volgt bij BeweegKrachtig en/of producten wil aanschaffen of aanschaft bij BeweegKrachtig. 2. Aanmelding, toepasselijkheid en geschillen 2.1. Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen BeweegKrachtig en de klant voor zover van deze voorwaarden niet door de partijen uitdrukkelijk schriftelijk is afgeweken. Bij inhuur van BeweegKrachtig als trainer/coach kunnen bij tekenen van overeenkomst nadere, aanvullende of afwijkende voorwaarden worden afgesproken. Door aanmelding voor producten of diensten van BeweegKrachtig gaat de klant akkoord met deze voorwaarden De overeenkomst tussen BeweegKrachtig en de klant komt tot stand door ontvangst van het daartoe bestemde inschrijvings- of aanmeldingsformulier of de door BeweegKrachtig gezonden bevestiging na ontvangst van diens mondelinge aanmelding of aanmelding via , website of social media De klant verklaart door betaling van de factuur, het aangaan van de eerste sessie of les of ondertekening en retourzending van het inschrijfformulier de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van BeweegKrachtig als zodanig te hebben ontvangen en zich daarmee te verenigen BeweegKrachtig behoudt het recht deze condities te wijzigen. De geldende versie is op aanvraag beschikbaar via chantaltheys@outlook.com en op de website. Wijzigingen in de algemene voorwaarden worden gemeld op de website Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor medewerkers en ingehuurde zelfstandigen van BeweegKrachtig.

2 2.6. Wanneer één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd mochten worden, dan blijft het overige in deze algemene voorwaarden bepaalde volledig van toepassing. BeweegKrachtig en de klant zullen alsdan in overleg treden teneinde bepalingen ter vervanging van de nietige of vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepalingen in acht wordt genomen Indien onduidelijkheid bestaat omtrent de uitleg van één of meerdere bepalingen van deze algemene voorwaarden of zich tussen partijen een situatie voordoet die niet in deze algemene voorwaarden geregeld is, dan dient deze situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden Op alle rechtsbetrekkingen waarbij BeweegKrachtig partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. De toepasselijkheid van het Weens Koopverdrag wordt uitgesloten Partijen zullen eerst een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten. 3. Toelating, selectie en beschikbaarheid 3.a. Ter wille van de kwaliteit van de dienstverlening en het beoogde eindresultaat bepaalt BeweegKrachtig welke klanten worden toegelaten en behoudt BeweegKrachtig zich het recht voor de aanmelding van een klant te weigeren. Daarbij geldt onder meer als criterium dat de klant zich bewust is van het feit dat het training, coaching of energetische sessie betreft en geen therapie. 3.b. Ter wille van de kwaliteit van de dienstverlening en het beoogde eindresultaat behoudt BeweegKrachtig zich het recht voor de start van groepsactiviteiten uit te stellen, indien er minder dan 5 aanmeldingen zijn. 3.c. Indien zich voor trainingen, opleidingen of lessen meer klanten melden dan kunnen worden geplaatst, wordt naast geschiktheid de volgorde van aanmelding aangehouden en wordt aan de overige klanten een plaats aangeboden op de eerstvolgende training met dezelfde inhoud. 4. Deelnamekosten 4.a. De deelnamekosten voor trainingen, opleidingen, programma s of abonnementen dienen uiterlijk 1 week voor de aanvang te zijn voldaan. Voor losse lessen of sessies worden de kosten per sessie/les achteraf gefactureerd mits anders overeengekomen. 4.b. Klanten voldoen de factuur uiterlijk 14 dagen na dagtekening van de factuur. 4.c. Indien geen tijdige betaling plaatsvindt, heeft BeweegKrachtig het recht de klant de toelating te weigeren, dit onverminderd het recht alsnog gehele of gedeeltelijke betaling van het verschuldigde bedrag te vorderen. 4.d. Bij wanbetaling komen alle kosten zoals renteverlies, incassokosten, gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten voor rekening van de klant.

3 5. Annuleren 5.a. Annulering door de klant dient altijd schriftelijk te geschieden. Afhankelijk van het moment waarop BeweegKrachtig de schriftelijke annulering ontvangt, worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht: 5.b. tot 1 maanden voor aanvang van de trainingen, opleidingen, programma s of abonnementen: 50% 5.c. binnen 1 maand tot 2 weken voor aanvang van de trainingen, opleidingen, programma s of abonnementen: 75% 5d. binnen 2 weken voor aanvang van de trainingen, opleidingen, programma s of abonnementen: 100% 5.e. binnen 48 uur voor aanvang van een losse les of sessie: 50% 5.f. binnen 24 uur voor aanvang van een losse les of sessie: 100% 5.g. Bij tussentijdse annulering zal geen restitutie van deelnamekosten plaatsvinden. In geval van overmacht echter (bv. ziekenhuisopname, sterfgeval enz.) zal een en ander aan BeweegKrachtig worden voorgelegd. 5.h. Bij overmacht aan de zijde van de klant, bijvoorbeeld door ziekte of sterfgevallen van dierbaren, kan in overleg met BeweegKrachtig worden besloten dat de deelnamekosten kunnen worden gebruikt voor latere deelname met dezelfde inhoud. 5.i. BeweegKrachtig heeft het recht om met duidelijke opgaaf van redenen te annuleren of deelname van een klant te weigeren, in welke gevallen klant recht heeft op terugbetaling van het volledige betaalde bedrag met betrekking tot het geannuleerde. Bedragen worden binnen 30 dagen gerestitueerd. 6. Auteursrechten 6.a. Zonder schriftelijke toestemming van BeweegKrachtig is het niet toegestaan het trainingsmateriaal en/of de verstrekte documentatie in enigerlei vorm openbaar te maken dan wel te verveelvoudigen of te gebruiken voor doeleinden die niet door BeweegKrachtig worden verzorgd. 6.b. Enkel BeweegKrachtig mag foto s en filmopnamen maken tijdens de opleidingen of cursussen en deze kunnen worden gebruikt voor reclame-uitingen en websites. BeweegKrachtig is eigenaar van de gemaakte foto s en opnamen. 7. Aansprakelijkheid 7.a. BeweegKrachtig is niet aansprakelijk, behoudens in geval van opzet of grove schuld van de zijde van BeweegKrachtig, voor enige directe en/of indirecte schade door welke oorzaak dan ook ontstaan aan (eigendom van) de klant en/of mede faciliterende organisatie(s). Deelname aan trainingen, opleidingen, lessen of sessies is volledig voor eigen risico van de klant. 7.b. BeweegKrachtig is evenmin aansprakelijk voor schade die de klant heeft geleden ten gevolge van het niet doorgaan van de training, opleiding, les of sessie. 7.c. BeweegKrachtig is op generlei wijze aansprakelijk te stellen voor wat de klant na de training, opleiding, les of sessie met de opgedane kennis doet.

4 8. Uitstel of afgelast 8.a. BeweegKrachtig behoudt zich het recht voor een opleiding, training, les of sessie voor aanvang uit te stellen of af te gelasten. In geval van uitstel blijft de overeenkomst tot deelname in stand, met een maximale termijn van 6 maanden. In geval van afgelasting ontvangen de klant de reeds betaalde deelnamekosten terug. 8.b. Voor verzuimde lessen en sessies vindt geen terugbetaling plaats. Mits mogelijk binnen de programmering kan de klant verzuimde lessen inhalen. 9. Klachten 9.a. Klachten kunnen schriftelijk worden ingediend bij BeweegKrachtig via chantaltheys@outlook.com. Op geschillen die hieruit voortkomen is het Nederlandse recht van toepassing. BeweegKrachtig is niet aangesloten bij een beroepsvereniging. Privacyverklaring, BeweegKrachtig - Chantal Theys Laatste update 3 januari 2019 Als onderneming ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. Uiteraard. Over welke persoonsgegevens gaat het precies? Doordat je de website of mijn social media bezoekt, contact met me opneemt (via een contactformulier, , telefonisch of via social media) en/of gebruik maakt van de diensten van BeweegKrachtig, worden de door jou verstrekte persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, geslacht, adresgegevens, telefoonnummers, adres, en bankgegevens. Waarom worden die opgevraagd? Om contact met je op te nemen en om de door jouw aangevraagde dienstverlening te kunnen uitvoeren. Ik gebruik je naam en contactgegevens om contact te onderhouden en je te informeren over relevante, aan de dienstverlening gerelateerde zaken. De dienstverlening is inclusief alle support buiten de sessies, scholing en abonnementen om, en alle informatie die je per mail deelt, sla ik zorgvuldig op. Telefonisch gedeelde informatie wordt niet schriftelijk vastgelegd. Je gegevens worden tevens verwerkt om nieuwsbrieven te versturen of je anderszins te informeren over mijn bedrijfsactiviteiten. En je gegevens worden gebruikt als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens voor de belastingaangifte. Wat gebeurt er niet met je gegevens? Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

5 Worden je gegevens met derden gedeeld? Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening: bank, vanwege de verwerking van betalingen belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren Nieuwsbrief Onderaan iedere nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden. Hoe lang blijven je gegevens bewaard? Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Concreet: de gegevens van bestaande klanten worden niet langer bewaard dan twee jaar na afloop van het laatste contact. De gegevens van potentiële klanten worden niet langer bewaard dan twee jaar na het eerste contact indien er geen overeenkomst tot stand komt. Contactgegevens voor aan mijn dienstverlening gerelateerde promotie- of marketingdoeleinden worden bewaard zolang je jezelf niet hebt uitgeschreven voor nieuwsbrieven. Er is een uitzondering: net zoals elke ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren. Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen? Neem contact op en ik maak het voor je in orde. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens. Heb je tips, vragen of andere feedback? Neem contact op via: T Dank voor het lezen! Versie 3 januari 2019

Privacyverklaring Buro Omslag, Omslag in denken en doen Versie van 16 mei 2018.

Privacyverklaring Buro Omslag, Omslag in denken en doen Versie van 16 mei 2018. Privacyverklaring Buro Omslag, Omslag in denken en doen Versie van 16 mei 2018. Je wilt je ook online vrijelijk kunnen bewegen Bedankt voor je bezoek aan onze website www.buroomslag.nl waar helderheid

Nadere informatie

Privacyverklaring Jacoline Steegstra, Huwelijkstrainer

Privacyverklaring Jacoline Steegstra, Huwelijkstrainer Privacyverklaring Jacoline Steegstra, Huwelijkstrainer Bedankt voor je bezoek aan mijn website huwelijkstrainer.nl Vanaf het eerste moment dat je contact opneemt met Huwelijkstrainer wordt er uiterst zorgvuldig,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

Privacyverklaring. Contactgegevens: Mindfulness begint bij jezelf. Sleutelbloem JD Hoeven.

Privacyverklaring. Contactgegevens: Mindfulness begint bij jezelf. Sleutelbloem JD Hoeven. Privacyverklaring Mindfulness begint bij jezelf, gevestigd aan de Sleutelbloem 7 in Hoeven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 0031 Academy

Algemene voorwaarden 0031 Academy Algemene voorwaarden 0031 Academy Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. Voorwaarden : algemene voorwaarden van 0031 Academy. 2. 0031 Academy : 0031 Academy,

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden.

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Hier Ben Ik coaching: de bedrijfsnaam waaronder Marcel Kars als zelfstandig ondernemer zonder personeel opereert. Het bedrijf is

Nadere informatie

Privacyverklaring. Welke informatie gebruiken we, welke termen zijn hierbij van toepassing en op wat voor wijze passen we die toe?

Privacyverklaring. Welke informatie gebruiken we, welke termen zijn hierbij van toepassing en op wat voor wijze passen we die toe? Privacyverklaring Bij het verlenen van onze diensten verwerken wij je persoonsgegevens. Daarbij is er ons alles aan gelegen om jouw persoonlijke informatie vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene

Nadere informatie

Privacy Statement.

Privacy Statement. Privacy Statement Als team van De Trainingsboerderij vinden we de privacy van onze klanten en cursisten erg belangrijk. Dus doen we er alles aan om de informatie, die we vastleggen, veilig en betrouwbaar,

Nadere informatie

Inschrijfformulier hondenworkshop

Inschrijfformulier hondenworkshop Inschrijfformulier hondenworkshop Locatie: Datum: Gegevens deelnemer: Naam: Telefoon: E-mail: Gegevens hond indien u deze mee wilt brengen: Naam: Leeftijd: Ras: Geslacht: Kan uw hond bij andere honden:

Nadere informatie

Privacyverklaring Zorgbelang Fryslân

Privacyverklaring Zorgbelang Fryslân Privacy verklaring Privacyverklaring Zorgbelang Fryslân Je wilt je online vrijelijk kunnen bewegen Je bezoekt onze website https://www.zorgbelang-fryslan.nl/ voor informatie. Bij nadere interesse meld

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. Voorwaarden : algemene voorwaarden Ondernemerschap Academy B.V. 2. Ondernemerschap Academy

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Bijscholingscentrum, hierna te noemen Bijscholingscentrum, gevestigd

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden.

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden MSP Opleidingen - www.mspopleidingen.nl Artikel 1: Definities 1. MSP Opleidingen, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MSP Opleidingen

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Breda, 3 maart 2018 Artikel 1. Definities 1. Aanbieder: Edwin Dekkers, Training, Coaching & Teamontwikkeling, hierna aan te duiden als EDTCT 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. -, de gebruikers van deze algemene voorwaarden -deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee als docenten of organisatie en overeenkomst voor het geven van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op diensten en producten die R-Impuls levert. 1.2 Alle opdrachten aan R-Impuls worden slechts op de navolgende condities uitgevoerd, tenzij

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. 2. Deelnemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg

Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg Artikel 1 Definities a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Leerhuizen enerzijds

Nadere informatie

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden.

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden. Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten en opdrachten tussen Dessaur Trainingen (hier valt Naomi maakt bespreekbaar ook onder),

Nadere informatie

Algemene voorwaarden inschrijving Academie Issabella Interiors (voorheen: Issabella Interieur Academie)

Algemene voorwaarden inschrijving Academie Issabella Interiors (voorheen: Issabella Interieur Academie) Algemene voorwaarden inschrijving Academie Issabella Interiors (voorheen: Issabella Interieur Academie) Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Academie

Nadere informatie

Trainingen, cursussen, workshops, retreats, VIP-dagen en andere events

Trainingen, cursussen, workshops, retreats, VIP-dagen en andere events Algemene voorwaarden Karin Bosveld Live Your Soul Purpose Toepasselijkheid en wijziging voorwaarden De voorwaarden zijn, tenzij schriftelijk anders overeengekomen, van toepassing op alle overeenkomsten,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Definities. 2. Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden. 3. De uitvoering van de overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Definities. 2. Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden. 3. De uitvoering van de overeenkomst Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Joke Straathof Zorgverlening & Advies, opererend onder de naam Ik Ben praktijk voor Sensi- en Hypnotherapie,

Nadere informatie

Het Educatief Mandala Instituut - Studio Danka Husken - Werken met Passie - Leven in Balans

Het Educatief Mandala Instituut - Studio Danka Husken - Werken met Passie - Leven in Balans Educatief Mandala Instituut - - Werken met passie - Leven in balans ALGEMENE VOORWAARDEN info@mandalacoaching.nl Artikel 1 Introductie De Organisatie De opleiding wordt georganiseerd door het Educatief

Nadere informatie

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 Workshop(s), advies, begeleiding, coaching (sessie) of enige andere bijeenkomst met als doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Deelnemer/opdrachtgever/cliënt:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Website : Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:, gevestigd te Huissen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Praktijknaam : Praktijk Kitty Karsten Eigenaar (lid NVA) : Kitty Karsten AGB code : 90-00200 Vestigingsadres : Bladstraat 2 PC/Plaats : 1747 HJ Tuitjenhorn KvK nummer : 37153886 Datum

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA DESIGN YOUR DREAM

ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA DESIGN YOUR DREAM ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA DESIGN YOUR DREAM Stijlvol Creatie Vuurdoornstraat 14 8171 XK Vaassen info@stijlvolcreatie.nl KVK: 54735289 BTW: NL0285.31.413.B01 Bank: NL47RABO0181697378 1. Definities

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Toepasselijkheid algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst

Toepasselijkheid algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR STICHTING REHABILITATIE 92 Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - opdrachtnemer: Stichting Rehabilitatie 92 (verder: R92); - opdrachtgever: de

Nadere informatie

Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017

Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017 Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017 Allereerst, wanneer je ons echt zou kennen zou je weten dat we het liefst geen voorwaarden hanteren en er geen beroep op hoeven doen. Dit willen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden.

Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden. Artikel 1: Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene aanmeldings- en betalingsvoorwaarden EnerGie in Beweging

Algemene aanmeldings- en betalingsvoorwaarden EnerGie in Beweging Artikel 1. Definities 1. 1 Deze algemene voorwaarden betreffen in totaliteit de overeenkomst die de organisatie (EnerGie in Beweging) als natuurlijke persoon met docenten of organisaties is overeen gekomen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden New Resolution

Algemene voorwaarden New Resolution Art 1: Definities New Resolution onderscheidt in deze Algemene Voorwaarden "open cursussen", "maatwerkopdrachten", "werkgroepen", "documentatie" en coaching. Onder "open cursussen" worden verstaan al de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepasselijkheid en wijziging voorwaarden De voorwaarden zijn, tenzij schriftelijk anders overeengekomen, van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten, aanvullende en vervolgopdrachten

Nadere informatie

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer.

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN All Individuals voor deelname aan een consult, workshop, cursus of lezing Artikel 1 Definities 1.1 Shelley de Bruin eigenaar van eenmanszaak All Individuals: de gebruiker van deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TWISTED

Algemene voorwaarden TWISTED Algemene voorwaarden TWISTED Definities TWISTED is een eenmanszaak van Lia de Grijs- Roelofs. Het bedrijf is gevestigd te Koolwijk bij Oss, Berghemseweg 19 5373KG Koolwijk Geregistreerd bij Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities en toepasselijkheid In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: De Waagcoach, ingeschreven in het handelsregister onder nummer: 67690084,

Nadere informatie

Pid & Design Privacy Verklaring

Pid & Design Privacy Verklaring Pid & Design Privacy Verklaring Hier vind je de privacy verklaring van Pid & Design. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Pid & Design.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden van Stichting het Shift Netwerk

Algemene leveringsvoorwaarden van Stichting het Shift Netwerk Algemene leveringsvoorwaarden van Stichting het Shift Netwerk Artikel 1. ALGEMEEN 1.1. Dit zijn de algemene voorwaarden van Stichting het Shift Netwerk, hierna te noemen de Stichting. 1.2. Deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Way of Life Guiding

ALGEMENE VOORWAARDEN Way of Life Guiding ALGEMENE VOORWAARDEN Way of Life Guiding Artikel 1 Definities 1.1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:! De opdrachtnemer: De professional welke werkt onder de naam van Way of Life Guiding.

Nadere informatie

Privacy beleid & Disclaimer. Privacy beleid. Mijn gebruik van verzamelde gegevens. Gebruik van mijn diensten en producten.

Privacy beleid & Disclaimer. Privacy beleid. Mijn gebruik van verzamelde gegevens. Gebruik van mijn diensten en producten. Privacy beleid & Disclaimer Privacy beleid Versie 0.5 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 27 september 2018. Ik ben ervan bewust dat je jouw vertrouwen in mij stelt. En dat waardeer ik zeer. Ik

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Empel Opleidingen en Training BV

Algemene voorwaarden van Empel Opleidingen en Training BV Algemene voorwaarden van Empel Opleidingen en Training BV Artikel 1. Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. VAN EMPEL: van Empel Opleidingen en Training BV, Elskensakker 10, 5571 SK Bergeijk.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Om jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden.

Om jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden. Privacy Verklaring Hier vind je de privacy verklaring van. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door. Inleiding In deze privacy verklaring

Nadere informatie

Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten

Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten Algemene voorwaarden scholingsactiviteiten 1. Algemene voorwaarden 1.1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling, hierna te

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Algemene voorwaarden Natuurlijk Liefdevol Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepalingen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Natuurlijk Liefdevol: Natuurlijk Liefdevol gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Privacy Verklaring JacquelienWeel.nl mei herzien sept. 2018

Privacy Verklaring JacquelienWeel.nl mei herzien sept. 2018 Privacy Verklaring JacquelienWeel.nl mei 2018 - herzien sept. 2018 Privacy Verklaring Hier vind je de privacyverklaring van JacquelienWeel.nl. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden funiq (incl. privacyverklaring)

Algemene Voorwaarden funiq (incl. privacyverklaring) FUNIQ BV Weteringdijk 27 8161 SE Epe Tel: 0578-641080 info@funiq.nl www.funiq.nl KvK: 61574546 IBAN: NL 33 TRIO 0197 9810 03 FUNIQ BV 2015 Algemene Voorwaarden funiq (incl. privacyverklaring) Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth:

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth: Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth: Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor dienstverlening van Aware4youth, platfrom voor begeleiding en advies over wonen, welzijn en zorg

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee vanband houdende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden voor de praktijk Praktijknaam : Eigenaar (lid NVA) :J.A.J.Nollen Lid NVA AGB code- praktijk :90(0)00263 Vestigingsadres :Bathmen PC/Plaats : KvK nummer :08198300 Datum :8-06-2018 Artikel

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden en privacy verklaring - augustus 2018

Leveringsvoorwaarden en privacy verklaring - augustus 2018 Leveringsvoorwaarden en privacy verklaring - augustus 2018 HBcentrum Zwaagdijk KvK: 68247370 www.hbcentrum.nl info@hbcentrum.nl 085-3034879 Leveringsvoorwaarden Door je in te schrijven voor een opleiding

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum

Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum Artikel 1: definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden open inschrijving

Leveringsvoorwaarden open inschrijving Leveringsvoorwaarden open inschrijving Door je in te schrijven voor een opleiding of training ga je een bindende overeenkomst met ons aan. Hieronder vind je alle leveringsvoorwaarden die betrekking hebben

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Johan Schuiling (lid NVA en KAB) Middenstraat 8 9463PP Eext AGBcode zorgverl.: 90024619 tel.: 0592-262113 KvKnummer: 54287057 Email: info@ququan.com Triodos: NL63 TRIO 0390 5063 54 t.n.v.: Praktijk QuQuan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Goudklompjes Kindercoaching gevestigd te Utrecht, ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Voorwaarden. Artikel 3: Aanmelding, inschrijving en totstandkoming overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Voorwaarden. Artikel 3: Aanmelding, inschrijving en totstandkoming overeenkomst Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door TACTESS Training B.V. en zijn van toepassing op overeenkomsten waarin TACTESS Training B.V. opdrachtnemer is. Artikel 1: Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PraktijkIntervisie Gorinchem

Algemene voorwaarden PraktijkIntervisie Gorinchem Algemene voorwaarden PraktijkIntervisie Gorinchem 1 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. PI: het bedrijf PraktijkIntervisie, hierna noemen: PI. b. Deelnemer: de natuurlijke

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden Stichting De Gooische Fotoschool

Inschrijfvoorwaarden Stichting De Gooische Fotoschool Dit document bevat de Inschrijfvoorwaarden, Algemene voorwaarden en Privacybeleid van Stichting De Gooische Fotoschool. Inschrijfvoorwaarden Stichting De Gooische Fotoschool Inschrijven U kunt zich op

Nadere informatie

OpEigenWijze neemt de privacy van bezoekers zeer serieus.

OpEigenWijze neemt de privacy van bezoekers zeer serieus. Privacyverklaring OpEigenWijze neemt de privacy van bezoekers zeer serieus. Gegevens die je via deze website aan OpEigenWijze.net toevertrouwt worden alleen gebruikt om contact op te nemen of om je vragen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke

Nadere informatie

Disclaimer. Coöperatie Lichtpunt Kanaaldijk DB Alkmaar Kvk nr

Disclaimer. Coöperatie Lichtpunt Kanaaldijk DB Alkmaar Kvk nr Disclaimer Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. Gebruik van de website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen De onderneming A.G. Wennekes handelend onder de naam Kennis Up To Date, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Status Medal

Algemene Voorwaarden Status Medal Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Status Medal Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen Status Medal en de klant waarop Status Medal deze voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden en privacy verklaring

Leveringsvoorwaarden en privacy verklaring Leveringsvoorwaarden en privacy verklaring Leveringsvoorwaarden Door je in te schrijven voor een opleiding of training ga je een bindende overeenkomst met ons aan. Hieronder vind je alle leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Opdrachtgever: een rechtspersoon dan wel een natuurlijk persoon, dan wel een aantal gezamenlijk optredende personen al dan niet rechtspersoon, die aan webdevelopment opdraagt/opdragen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 -

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - INHOUDSOPGAVE 1. Definities... 3 2. Toepasselijkheid... 3 3. Geldigheid... 3 4. Offertes... 4 5. Aansprakelijkheid... 4 6. Facturering en betaling... 5 7. Wijzigen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Scrum Company

Algemene voorwaarden Scrum Company Algemene voorwaarden Scrum Company Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Scrum Company of voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: Guard Academy, gevestigd te 7411 PB Deventer, Nieuwe Markt 23, ingeschrevene bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kate&Dogs

Algemene Voorwaarden Kate&Dogs Algemene Voorwaarden Kate&Dogs Artikel 1 1.1 1.2 Definities Kate&Dogs is onderdeel van IBuSoft GCV. Deelnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, waarmee Kate&Dogs als docent of organisatie een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Paulo Boer Personal Training 2017 Algemeen en definities 1. Dit zijn algemene voorwaarden in de zin van artikel 6:231 Burgerlijk Wetboek. 2. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd

Nadere informatie

School of Foresight Algemene voorwaarden

School of Foresight Algemene voorwaarden School of Foresight Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist:

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coaching & Training

Algemene Voorwaarden Coaching & Training Algemene Voorwaarden Coaching & Training Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee

Nadere informatie

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden.

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. De onderneming ten behoeve waarvan deze Algemene voorwaarden zijn opgesteld: W.J. Oostwouder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Yoga Libra Arnhem en van Libra Lichaam in Balans,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting.

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting. Algemene voorwaarden Yvonne Soons Lifecoaching Definities In deze voorwaarden worden de volgende definities gebruikt: Opdrachtnemer: Yvonne Soons Lifecoaching, de eenmanszaak van Yvonne Soons richt zich

Nadere informatie

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt.

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt. Algemene Voorwaarden HTP Advies B.V. gedeponeerd bij de KvK Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities Afnemer: degene die met HTP een overeenkomst heeft gesloten. HTP: HTP Advies B.V. Cursist: de aan

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid 1. Algemeen 1.1 Degene die met Libel kinder-jongerencoach een overeenkomst voor advies of coaching aangaat, wordt verder cliënt genoemd. 1.2 Deze leveringsvoorwaarden worden geacht deel uit te maken van

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND

ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND Artikel 1: Definities 1. Fuzz-et Beauty, Body & Mind, de gebruiker van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee Fuzz-et Beauty,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. Artikel 1. Definities TRAINING 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht T 088 392 6367 E info@examentraining.nl Inhoudsopgave Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Aanmelding Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

Naam (voluit) Adres Postcode / Woonplaats Tussenvoegsel. Telefoonnummer Telefoonnummer en contactpersoon tijdens nascholing

Naam (voluit) Adres Postcode / Woonplaats Tussenvoegsel. Telefoonnummer Telefoonnummer en contactpersoon tijdens nascholing Inschrijving Care from the heart Voorkeursdata 4 t/m 8 april 2019 22 t/m 26 september 2019 Naam (voluit) Adres Postcode / Woonplaats Tussenvoegsel Telefoonnummer Telefoonnummer en contactpersoon tijdens

Nadere informatie