Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Yukon 315

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Yukon 315"

Transcriptie

1 Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Yukon 315 Hogedruk installatie gemonteerd in een Waterkracht enkel-assige-trailer, met een opklapbare kap. De trailer is voorzien van een kunststof bovenbouw en gegalvaniseerd stalen onderstel. Alle componenten zijn voor service gemakkelijk te bereiken. De hogedrukinstallatie bestaat uit een Aquabar hogedrukpomp die via een aangebouwde reductiekast wordt aangedreven door een industriële - vloeistof gekoelde - Kubota dieselmotor. Door in de watertoevoerzijde gebruik te maken van een warmtewisselaar wordt er tevens een aanzienlijke brandstofbesparing gerealiseerd. Standaard wordt deze serie voorzien van een Waterkracht - Zero drukregelsysteem welke ervoor zorgt dat bij het sluiten van het hogedrukpistool de druk in de gehele persgroep wegvalt. Bij het hervatten van de werkzaamheden wordt de werkdruk van de installatie direct weer opgebouwd.

2 Technische specificaties Yukon 315 Capaciteit Maximale Wateropbrengst Ontwerpdruk Werkdruk instelbaar tot Temperatuur instelbaar tot : 15 liter/minuut. : 280 bar. : 280 bar. : 98 C, aan de spuitnozzle. Pomp Soort : Hogedruk drie-plunjerpomp. Merk - type : Aquabar 300/15. Capaciteit : Max. 300 bar - 15 liter/min. Aandrijftoerental : Max omw/min. Gevraagd aandrijfvermogen : Max. 8,5 kw / 11,5 PK. Pompaandrijving : Via tandwielreductiekast. Materiaal plunjers : Keramiek. Materiaal pompkop : Messing. Materiaal kleppen : RVS. Persgroep Drukregelsysteem Veiligheidsventiel : Type Zero. Motor Soort : Watergekoelde 2-cylinder dieselmotor. Maximaal toerental : 3200 omwentelingen per minuut. Maximaal vermogen : 10,3 kw / 14 PK. Merk : Kubota. Type : Z602. Verwarming Soort Opwarm capaciteit Uitvoering Maximale werkdruk Reservoirs Watertank Dieselolietank : Dieselolie gestookte hogedrukspiraal. : Voldoende voor 15 liter/min C. : Ecoboiler - 12 volt. : 350 bar. : Kunststof 100 liter met een watertoevoer fijnfilter, vlotterafsluiter, aftap en een deksel. : 40 liter, voorzien van afsluitbare vuldop, aftap en een brandstoffilter. Standaard toebehorenpakket 1 x industrieel fingertip hogedrukpistool, voorzien van een draaikoppeling met M24 snelkoppeling t.b.v. de hogedrukslang en een M24-female snelkoppeling t.b.v. de verwisselbare spuitlans. 1 x RVS spuitlans met een lengte van 800 mm, voorzien van een RVS nozzlehouder met een gepatenteerde hogedruk vlakstraalnozzle en een M24-male snelkoppeling voor aansluiting op het hogedrukpistool. 15 meter HST10 hogedrukslang voorzien van M24 snelkoppeling. Geka watertoevoerkoppeling.

3 Technische specificaties Yukon 315 Specificaties trailer De trailer is voorzien van een gegalvaniseerd stalen onderstel, kunststof body met scharnierende kap, ongeremde as met torsievering, 12V wegverlichting met stekker 13-polig en goedkeuring door de Rijksdienst Wegverkeer. Lengte : 1,71 meter. : 3,79 meter, inclusief trekdissel. Breedte : 1,34 meter. : 1,83 meter, inclusief spatschermen. Hoogte : 1,68 meter, inclusief onderstel Gewicht : 620 kg leeggewicht. : 750 kg kentekengewicht. : 750 kg maximaal toelaatbaar totaalgewicht. Deuren : Opklapbare kap. Kleur : Standaard wit. Geluidsniveau : 83 db. Bediening De besturingskast is eenvoudig te bedienen en voorzien van de volgende functies: Start/stop. Koud water en warm water. Gashendel t.b.v. toerenregeling Dieselolie niveaumeter. Bedrijfsurenteller. Noodstopknop. Manometer. Veiligheidsvoorzieningen De hogedruk installatie wordt uitgeschakeld in geval van: Te hoge koelvloeistoftemperatuur van de dieselmotor. Te hoge watertemperatuur in de voorraadtank. Te gering waterniveau in de watertank. Te geringe smeeroliedruk dieselmotor. Bediening noodstopknop. De levering van de Yukon is inclusief Informatie kaart EHBO bij hogedruk verwondingen. Deze kaart bevindt zich in een kunststof hoes in de bedieningsruimte en dient ingeval van een hogedrukverwonding met het slachtoffer meegegeven te worden en geeft informatie voor hulpverlening ter plaatse en informatie voor de eerste hulp arts. Duidelijk instructieboek voor een correcte en veilige bediening.

4 Opties Slanghaspelset Hogedruk slanghaspel Type T52. Aluminium. Handslinger. Axiale hogedruk doorvoerkoppeling. 25 meter HST10 hogedrukslang, gemonteerd op de hogedruk haspel in plaats van de standaard 15 meter slanglengte. Anti kalk doseersysteem Indien u de heetwater hogedrukinstallatie inzet in gebieden waar relatief veel kalk in het water aanwezig is dan adviseren wij u een 12Volt anti kalk doseersysteem in te bouwen. Zodra de installatie in bedrijf is wordt een zeer klein percentage anti kalk vloeistof aan het water toegevoegd, dit heeft de eigenschap om kalkafzetting in de watervoerende delen van het verwarmingssysteem - zoveel mogelijk - tegen te gaan. Hoewel dit geen 100% garantie is dat een verstopte spiraal nooit meer voorkomt, heeft de praktijk uitgewezen dat het daadwerkelijk werkt. De inbouwkosten wegen niet op tegen de te verwachten problemen indien er met hard water wordt gewerkt. Uitvoering volgens de SIR (stichting industriële reiniging) Noodstopvoorziening, haspel met noodstop en 50 meter kabel. Aardingshaspel, voorzien van 15 meter kabel. Certificering van de hogedrukinstallatie inclusief alle hogedrukslangen en toebehoren. Verzegeling van het drukregelsysteem. Vonkenvanger Fijnmazige RVS afdekkap voor het afvangen van vonken uit de dieselmotor en brander unit.

5 Cursus Om uw personeel vertrouwd te maken met deze nieuwe techniek biedt Waterkracht u de mogelijkheid om op de dag van levering (eventueel bij u op locatie) een cursus te organiseren waarin zowel de basis begrippen van hogedrukreiniging als de Kokend Heetwater Techniek en het onderhoud van de nieuwe machine opgenomen zijn. Aan het hoofdstuk veiligheid wordt tevens de nodige aandacht geschonken. Na afloop van de cursus wordt aan de deelnemers een op naam gesteld Certificaat van deelname uitgereikt; belangrijk voor de ARBO, maar ook zeker voor de opwaardering en motivatie van uw medewerkers. Daarnaast ontvangt uw bedrijf een Certificaat waarop de namen van alle cursisten zijn vermeld. Deze cursus kan in een tijdsbestek van 4 uur gehouden worden, met een maximum van 10 tot 15 cursisten. De cursusinhoud sluit goed aan bij de S.V.S. basiscursus gevelreiniging en reiniging na brand en/of de S.I.R. cursus industriële reinigingstechniek. Overige opties Uiteraard zijn er diverse ander opties mogelijk zoals extra hogedruklansen, pistolen, een vloerreiniger, een water filter systeem etc. om uw Hot Aqua Blaster geheel naar eigen wens aan te kleden. Vraag Waterkracht naar de extra mogelijkheden.

6 Toelichtingen Kwaliteit Waterkracht is gecertificeerd volgens het kwaliteitsborgingsysteem NEN-EN-ISO-9001:2008. Daarnaast worden de hogedruk reinigingsinstallaties gebouwd volgens de Europees geldende CE-richtlijnen en worden de hogedrukslangen standaard getest en gecertificeerd conform de S.I.R. richtlijnen. Berekening brandstof besparing Watertemperatuur in de watertank 12 C Watertemperatuur na de warmtewissel 24 C - Warmteterugwinning 12 C (Aantal liters per minuut) 15 x (warmteterugwinning)12 C x 60 (minuten) = Kcal/uur 860 Kcal/uur = 1 kw : 860 = 12,6 kw De calorische waarde van 1 liter dieselolie = 7,4 kw 12,6 kw : 7,4 kw = 1,7 liter brandstofbesparing per uur! Kalkafzetting door de waterhardheid De waterhardheid wordt meestal uitgedrukt in Duitse hardheid ( dh) en mag in Nederland niet te hard maar ook niet te zacht zijn. Het Waterleidingbesluit schrijft voor dat de totale hardheid van drinkwater dient te liggen tussen 5,6 en 14 dh. Kalksteenvorming vindt al plaats vanaf een waterhardheid van 3 dh. Bij het verwarmen van water en/of verpompen van warmwater zullen de in het water aanwezige calcium- en (magnesium) zouten overgaan in het vaste calciumcarbonaat (magnesiumcarbonaat); hoe harder het water des te meer kalkaanslag er ontstaat. Bij verwarmingssystemen kan zich kalk afzetten op de watervoerende delen zoals de binnenkant van de hogedrukspiraal, in verbindingsslangen of leidingen e.d. Kalkafzetting heeft een negatieve invloed op de verwarmingscapaciteit, bovendien kan als gevolg van kalkafzetting de verwarmingsspiraal gedeeltelijk of geheel verstopt raken en zal deze moeten worden vervangen. Waterkracht kan hiervoor nimmer aansprakelijk gesteld worden.

Selfsupporting Heetwater installatie in Trailer WeedMaster TM 221

Selfsupporting Heetwater installatie in Trailer WeedMaster TM 221 Selfsupporting Heetwater installatie in Trailer WeedMaster TM 221 Hogedruk installatie gemonteerd in een Waterkracht enkel-assige-trailer, compleet met oplooprem en spatschermen. De trailer is voorzien

Nadere informatie

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Colorado 530 KHT

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Colorado 530 KHT Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Colorado 530 KHT Hogedruk installatie gemonteerd in een Waterkracht tandem-asser-trailer, compleet met oplooprem en spatschermen. De trailer is voorzien

Nadere informatie

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT Hogedruk installatie gemonteerd in een Waterkracht enkel-assige-trailer, compleet met oplooprem en spatschermen. De trailer is voorzien

Nadere informatie

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT Hogedruk installatie gemonteerd in een Waterkracht enkel-assige-trailer, compleet met oplooprem en spatschermen. De trailer is voorzien

Nadere informatie

Stationaire reinigingsunit Caddy Automatic Compact

Stationaire reinigingsunit Caddy Automatic Compact Stationaire reinigingsunit Caddy Automatic Compact (* Uitvoering wandmontage) De Caddy automatic is een professionele stationaire hogedrukinstallatie en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het midden

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE. STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I 80/70-11KW exclusief tank en beplating

PRODUCTINFORMATIE. STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I 80/70-11KW exclusief tank en beplating PRODUCTINFORMATIE STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I 80/70-11KW exclusief tank en beplating Systeemomschrijving. Deze robuuste stationaire hogedruk reinigingsinstallatie is onder andere opgebouwd

Nadere informatie

Stationaire reinigingsunit Hydrojet-I AQ-serie

Stationaire reinigingsunit Hydrojet-I AQ-serie Stationaire reinigingsunit Hydrojet-I AQ-serie (* Uitvoering inclusief de opties watertank en beplating) Deze industriële hogedrukunit is uitgerust met een robuuste drie plunjerpomp, die aangedreven wordt

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Stationaire hogedrukunit, type HYDROJET- I 110/50-11kW (exclusief watertank en exclusief beplating)

PRODUCTINFORMATIE Stationaire hogedrukunit, type HYDROJET- I 110/50-11kW (exclusief watertank en exclusief beplating) PRODUCTINFORMATIE Stationaire hogedrukunit, type HYDROJET- I 110/50-11kW (exclusief watertank en exclusief beplating) Systeemomschrijving Deze stationaire hogedruk reinigingsinstallatie is onder andere

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE. STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I KF30 90/105 18,5 KW Exclusief watertank en exclusief beplating

PRODUCTINFORMATIE. STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I KF30 90/105 18,5 KW Exclusief watertank en exclusief beplating PRODUCTINFORMATIE STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I KF30 90/105 18,5 KW Exclusief watertank en exclusief beplating Systeemomschrijving. Deze robuuste stationaire hogedruk reinigingsinstallatie

Nadere informatie

Standaard accessoires

Standaard accessoires Ideaal voor alle klussen rond het huis. Reinigen van wagens, opritten, omheining... met de gewone lans of vuilfrees voor het hardnekkige vuil. Messing pompkop met 3 rvs pistons. Start-stop functie: het

Nadere informatie

DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG. Professioneel gebruik. VOORJAARSbrochure 2019 DE NOOD

DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG. Professioneel gebruik. VOORJAARSbrochure 2019 DE NOOD DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG VOORJAARSbrochure 2019 Professioneel gebruik Professionele schoonmaakproblemen vragen om professionele oplossingen. De Nood biedt u doorvoor de beste reinigingsapparatuur

Nadere informatie

7-120. 7 l/min. Kranzle 7-120 is standaard voorzien van: Technische gegevens: Eenvoudig te verplaatsen. Nozzel grote. Stille 1400 toeren elektromotor

7-120. 7 l/min. Kranzle 7-120 is standaard voorzien van: Technische gegevens: Eenvoudig te verplaatsen. Nozzel grote. Stille 1400 toeren elektromotor 7-120 r a b 0 2 1. x ma 7 l/min Kranzle 7-120 is standaard voorzien van: Eenvoudig te verplaatsen 10-120 bar Stille 1400 toeren elektromotor Nozzel grote 2003 7 liter per/min. (1.400 U/min.) Warm water

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIEBLAD

PRODUCT INFORMATIEBLAD PRODUCT INFORMATIEBLAD DIBO-JMB-M 200>500 BAR 18>30 LITER TRAILER Scan hier uw QR-code met uw smartphone. Of kijk op www.dibo.nl De JMB-M warmwaterhogedrukreiniger is dankzij zijn eigen krachtbron en autonome

Nadere informatie

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER 632090 Mobiele nevelspuit tank met een inhoud van 30 liter voorzien van peilglas, vultrechter, spiraalslang met spuitlans lengte 620 mm. De tank is voorzien van

Nadere informatie

Reiniging - water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER

Reiniging - water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER 632090 Mobiele nevelspuit tank met een inhoud van 30 liter voorzien van peilglas, vultrechter, spiraalslang met spuitlans lengte 620 mm. De tank is voorzien van

Nadere informatie

INDUSTRIAL HIGH PRESSURE CLEANERS

INDUSTRIAL HIGH PRESSURE CLEANERS INDUSTRIAL HIGH PRESSURE CLEANERS INDUSTRIËLE HEETWATERHOGEDRUKREINIGERS - 2 INDUSTRIAL HIGH PRESSURE CLEANERS VOORWOORD INDUSTRIËLE HOGEDRUKREINIGERS - Catalogus Met deze DiBO catalogus willen we u graag

Nadere informatie

mecleanr Hogedrukreinigers

mecleanr Hogedrukreinigers mecleanr Hogedrukreinigers AQUAJET PRO Messing pompkop, ceramische plunjers Professionele, radiale pomp met regelbare invoer Opbergruimte voor lansen en slang Extra lans met vuilfrees Met geïntegreerde

Nadere informatie

HIGH PRESSURE CLEANERS Professional use - INTENSIVE JMB-S/S+

HIGH PRESSURE CLEANERS Professional use - INTENSIVE JMB-S/S+ 44 HIGH PRESSURE CLEANERS Professional use - INTENSIVE HEETWATERHOGEDRUKREINIGER OP TRAILER OF INBOUW- OF SKIDUITVOERING De JMB-S is een ultracompacte mobiele warmwater hogedrukreiniger op trailer mooi

Nadere informatie

Nederland. Prijslijst Onkruidbeheer (c) Januari 2018-V2.0. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden MCE HEETWATERUNIT.

Nederland. Prijslijst Onkruidbeheer (c) Januari 2018-V2.0. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden MCE HEETWATERUNIT. Prijslijst Onkruidbeheer 2018 Nederland Artikel nr. Omschrijving MCE HEETWATERUNIT Prijs in Euro 63.51.109 MCE 9-110 5,695.00 - Capaciteit 9 liter/minuut - 10 meter elektrokabel 230V - Werkdruk 110 Bar

Nadere informatie

HIGH PRESSURE CLEANERS Professional use - INTENSIVE JMB-M/M+

HIGH PRESSURE CLEANERS Professional use - INTENSIVE JMB-M/M+ 48 HIGH PRESSURE CLEANERS Professional use - INTENSIVE HEETWATERHOGEDRUKREINIGER OP TRAILER Aerodynamische autonoom werkende heetwaterhogedrukreiniger uitgerust met de meest recente groene technologieën.

Nadere informatie

DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG. Professioneel gebruik. brochure 2019 DE NOOD

DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG. Professioneel gebruik. brochure 2019 DE NOOD DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG brochure 2019 Professioneel gebruik Professionele schoonmaakproblemen vragen om professionele oplossingen. De Nood biedt u doorvoor de beste reinigingsapparatuur en dat

Nadere informatie

AquilA mobiele hogedruktrailers

AquilA mobiele hogedruktrailers AquilA mobiele hogedruktrailers Mobiele hogedruktrailers In de reiniginsgbranche staat Imbema Cleton B.V. bekend als importeur van A-merken zoals Kränzle en Thermat hogedrukreinigers en Gloria drukspuiten.

Nadere informatie

Stationaire hogedrukreinigers

Stationaire hogedrukreinigers Stationaire warmwaterhogedrukunit voor het reinigen van trucks Complete "stand-alone" stationaire hogedrukunit voor plaatsing op externe (buiten)locaties. Bijzonder geschikt voor het reinigen van vrachtwagens,

Nadere informatie

Stationaire hogedrukreinigers

Stationaire hogedrukreinigers BOOSTER Compacte stationaire hogedrukunits voor dagelijkse reiniging De BOOSTER serie stationaire koudwaterhogedrukreinigers biedt verschillende modellen voor de middelzware, dagelijkse reinigingswerkzaamheden

Nadere informatie

Hogedrukreinigers - stationair

Hogedrukreinigers - stationair De Nilfisk biedt de mogelijkheid voor 1 of 2 gebruikers tegelijk. Hij is leverbaar als standaard (BASIC) uitvoering voor het gebruik met standaard accessories en in de uitgebreide (EXTENDED) uitvoering

Nadere informatie

Koudwaterhogedrukreinigers POSEIDON 2

Koudwaterhogedrukreinigers POSEIDON 2 Koudwaterhogedrukreinigers 2 De Nilfisk-ALTO 2-serie hogedrukreinigers is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden bijvoorbeeld bij aannemers, in kleine fabrieken of in de verhuur.

Nadere informatie

Compact en robuust ontwerp

Compact en robuust ontwerp 2 De Nilfisk 2 combineert een weldoordacht en robuust ontwerp met enkele onderscheidende eigenschappen van de grotere machines. EcoPower boiler, Duo Motor, vlambewaking, sensor laag brandstofniveau en

Nadere informatie

POMPTYPE VERMOGEN TOERENTAL H = OPVOERHOOGTE IN METERS Ø GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½

POMPTYPE VERMOGEN TOERENTAL H = OPVOERHOOGTE IN METERS Ø GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ tandradpompen Gear Tandradpompen van het type GEAR zijn zelfaanzuigende pompen met een by-pass. Deze pompen zijn toepasbaar voor het transport van dikkere media zonder vaste bestanddelen tot een maximale

Nadere informatie

HD 13/12-4 ST. Individuele configureerbaarheid voor lagere investeringskosten

HD 13/12-4 ST. Individuele configureerbaarheid voor lagere investeringskosten HD 13/12-4 ST De plaatsbesparende stationaire hogedrukreinigers van Kärcher met tot 6 toevoerpunten kunnen afzonderlijk worden geconfigureerd volgens de eisen van de gebruiker en vallen op door hun beperkte

Nadere informatie

KW HP RPM GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ GEAR 600M GEAR 600T 0,37 0,5 1450 10,3 10 9,8 9,6 ¾

KW HP RPM GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ GEAR 600M GEAR 600T 0,37 0,5 1450 10,3 10 9,8 9,6 ¾ tandradpompen Gear Tandradpompen van het type GEAR zijn zelfaanzuigende pompen met een by-pass. Deze pompen zijn toepasbaar voor het transport van dikkere media zonder vaste bestanddelen tot een maximale

Nadere informatie

Prijslijst Stihl. Prijzen geldig tot 31/12/2012. Technische gegevens. Min. waterdoorzet. Max. temperatuur toegevoerd water 40 C

Prijslijst Stihl. Prijzen geldig tot 31/12/2012. Technische gegevens. Min. waterdoorzet. Max. temperatuur toegevoerd water 40 C lijst Stihl Perfecte schoonheid komt niet vanzelf. Hiervoor heeft men een robuuste, krachtige hulp nodig, die zich in de dagelijkse praktijk steeds opnieuw bewijst. Zoals de krachtige koudwater-hogedrukreinigers

Nadere informatie

MOBIELE COMPRESSOR 100 LITER

MOBIELE COMPRESSOR 100 LITER MOBIELE COMPRESSOR 100 LITER 415226 Professionele luchtcompressor met 100 liter tank, aanzuigvolume 321 liter per minuut, 1.5 kw (2PK), 230 Volt, 1250 t/min. max. werkdruk 10 bar, 2 traps, 2 cilinders,

Nadere informatie

Alternatieve onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met heetwater

Alternatieve onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met heetwater Alternatieve onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met heetwater Batterij - Openbare diensten XMM ECO ACCU 500 XMM ECO ACCU 500 Prijs excl. BTW 16.900,00 Prijs incl. BTW 20.449,00 Polyethyleen - 500 Liter

Nadere informatie

Hogedrukreiniger warmwater professioneel

Hogedrukreiniger warmwater professioneel CHALLENGE-H D1310P M 130 bar 600 L/uur Max. toevoerwatertemp.: 50 C 1 x 230 V - 3200 W 1 8 L 5 m 980x670x8m 93.8 kg IDAC40433 CHALLENGE-H D1310P M 1999,00 EUR Krukaspomp met 3 e pistons en bronzen 4-polig

Nadere informatie

Hogedrukpompen & materialen Plunjer pompen messing & RVS SPECK

Hogedrukpompen & materialen Plunjer pompen messing & RVS SPECK Plunjer pompen messing & RVS SPECK : Max. toerental : 1450 RPM Max. installatiedruk : tot 1200 bar Max. vloeistof temperatuur : tot 70 ⁰C. (D uitvoering tot 105⁰C) Max. capaciteit : tot 500 ltr/min Volt

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom

Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom Batterij - Openbare diensten XMM ECO STEAM PU Autonomie Waterverbruik XMM ECO STEAM PU 11.999 9.916,53 100 Liter Gel accu 12 V (150 Ah) 4U 0,4-0,6 l/min

Nadere informatie

HOOGWAARDIGE MATERIALEN RVS in combinatie met dubbelwandig rotatiegegoten polyethyleen >>> zeer sterk, geen corrosie, kleurecht, stoot- en krasvast.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN RVS in combinatie met dubbelwandig rotatiegegoten polyethyleen >>> zeer sterk, geen corrosie, kleurecht, stoot- en krasvast. 12 HIGH PRESSURE CLEANERS Professional use - INTENSIVE ECN-MNEW De ECN-M NEW is net zoals de ECN-L een industriële krachtpatser. Een koudwaterhogedrukreiniger die zeer veelzijdig inzetbaar en zich thuisvoelt

Nadere informatie

HDS 9/50 De Tr1. Hoogste efficiëntie. Onafhankelijk gebruik. Eenvoudige bediening. Grote flexibiliteit

HDS 9/50 De Tr1. Hoogste efficiëntie. Onafhankelijk gebruik. Eenvoudige bediening. Grote flexibiliteit HDS 9/50 De Tr1 Zelfvoorzienend in warmwater hogedrukreiniging tot een druk van 500 bar! De HDS 9/50 met krachtige dieselmotor en trailerbasis is de perfecte keuze voor bouwsites, de industrie en gemeentediensten.

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIEBLAD

PRODUCT INFORMATIEBLAD PRODUCT INFORMATIEBLAD DIBO-JMB-H 500-18 TRAILER K 2000 UITVOERING 1.132.840 Scan hier uw QR-code met uw smartphone. Of kijk op www.dibo.nl Industriële autonome hogedrukreiniger: DiBO JMB-H 500/18 De JMB-H

Nadere informatie

Compacte koudwaterhogedrukreinigers

Compacte koudwaterhogedrukreinigers De Nilfisk 2C serie hogedrukreinigers is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden bijvoorbeeld bij aannemers, in kleine fabrieken of in de verhuur. Deze mobiele compacte koudwaterhogedrukreinigers

Nadere informatie

Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines

Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines ROM - Compact lijn Hogedruk rioolreinigingsinbouwmachines WWW.ROMBV.COM Quality you expect at a price you won t ROM compact lijn De COMPACT lijn bestaat uit drie typen: Compact BASE, Compact en Compact

Nadere informatie

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers Grondig reinigen Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en civiel. Deze ervaring hebben wij gebruikt om een optimaal

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

JMB Haspels. 1. Automatische elektrische (afstandbediende) slanghaspels. 2. Automatische veerhaspels. 3. Manuele slanghaspels

JMB Haspels. 1. Automatische elektrische (afstandbediende) slanghaspels. 2. Automatische veerhaspels. 3. Manuele slanghaspels JMB Haspels JMB produceert en verdeelt sinds jarenlang hoogwaardige slanghaspels voor industriële toepassingen, voor land- en tuinbouw, alsook voor particulier gebruik. In het productgamma worden drie

Nadere informatie

Hogedrukreinigers Ergonomisch en van topkwaliteit. Koud- en warmwaterreinigers.

Hogedrukreinigers Ergonomisch en van topkwaliteit. Koud- en warmwaterreinigers. Hogedrukreinigers Ergonomisch en van topkwaliteit Koud- en warmwaterreinigers 2 Inhoud Welk hogedrukreiniger is voor u geschikt? Koudwaterreinigers Warmwaterreinigers Toebehoren 4 KR 5 KL 6 KSM Koudwaterreinigers

Nadere informatie

Bedieningsinstructies en Onderhoudsvoorschriften COLORADO KA 500/18 KHT (TC) 500 bar 18 liter.

Bedieningsinstructies en Onderhoudsvoorschriften COLORADO KA 500/18 KHT (TC) 500 bar 18 liter. Bedieningsinstructies en Onderhoudsvoorschriften COLORADO KA 500/18 KHT (TC) 500 bar 18 liter. Pagina 1 Lees eerst deze handleiding zorgvuldig door voordat men de installatie in gebruik neemt. Installatie

Nadere informatie

Adviesprijs excl. BTW SH Shurflo drinkwaterpomp LF 12V 3.8 l/min. 2.1 Bar 54,50

Adviesprijs excl. BTW SH Shurflo drinkwaterpomp LF 12V 3.8 l/min. 2.1 Bar 54,50 Nieuw in ons assortiment Distributeur Nederland Voor de Marine Pompen en toebehoren. Shurflo drinkwaterpompen type LF Deze Shurflo Low Flow drinkwaterpomp is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld 1 tappunt.

Nadere informatie

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen

Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD. op aanhangwagen Mobiele Ventilatie Unit M V U op aanhangwagen Technische beschrijving MGV-LB 125/100 FD op aanhangwagen B.S. Belüftungs-GmbH Etn. P. Vanassche & Cie N.V. Am Hungerwiesgraben 10 Brugsesteenweg 2 D-89429

Nadere informatie

, 1.118-860.0, 2016-01-05

, 1.118-860.0, 2016-01-05 Technische gegevens en uitrusting Technische gegevens Bestelnr. EAN Code 4039784727571 Stroomsoort Ph / V / Hz 1 / 230 / 50 Wateropbrengst l/u 500 Werkdruk bar / MPa 110 / 11 Max. druk bar / MPa 130 /

Nadere informatie

Benzine- en dieselaangedreven hogedrukreinigers Voor professioneel gebruik. Benzine, diesel en andere niet-elektrisch aangedreven hogedrukreinigers

Benzine- en dieselaangedreven hogedrukreinigers Voor professioneel gebruik. Benzine, diesel en andere niet-elektrisch aangedreven hogedrukreinigers Benzine- en dieselaangedreven hogedrukreinigers Voor professioneel gebruik Benzine, diesel en andere niet-elektrisch aangedreven hogedrukreinigers Topprestaties en robuust - stroomonafhankelijk Nilfisk-ALTO

Nadere informatie

Bedieningsinstructies en Onderhoudsvoorschriften. YUKON bar 15 ltr./min.

Bedieningsinstructies en Onderhoudsvoorschriften. YUKON bar 15 ltr./min. Bedieningsinstructies en Onderhoudsvoorschriften YUKON 315 280 bar 15 ltr./min. 1 ***VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN***... 6 1. INLEIDING.... 15 1.2. After sales.... 15 2. TECHNISCHE BESCHRIJVING.... 16 2.1.

Nadere informatie

Professionele en Industriële Hogedrukreinigers

Professionele en Industriële Hogedrukreinigers Industriële s ECN-S Koudwaterhogedrukreiniger, electrisch aangedreven De ECN-S koudwaterhogedrukreiniger is dankzij zijn verticale opstelling, zeer compact in uitvoering en derhalve makkelijk te transporteren.

Nadere informatie

...een product van BEKA

...een product van BEKA Algemene beschrijving en hydraulisch schakelschema Algemene beschrijving De hydraulisch aangedreven vetpomp BEKA HAMAX Systeem 2 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van hydraulische hamers en alle

Nadere informatie

Kränzle productprogramma 2017 DE DHZ K-1050 SERIE INCLUSIEF TOEBEHOREN. Made in Germany.

Kränzle productprogramma 2017 DE DHZ K-1050 SERIE INCLUSIEF TOEBEHOREN. Made in Germany. Kränzle productprogramma 2017 DE DHZ K-1050 SERIE INCLUSIEF TOEBEHOREN Made in Germany www.kranzle.nl Innovatie over de gehele lijn DAT IS KWALITEIT! Eigen onderzoek en voortdurende ontwikkeling zijn de

Nadere informatie

Industriële klasse speciaal voor gebruik in de industrie

Industriële klasse speciaal voor gebruik in de industrie Industriële klasse speciaal voor gebruik in de industrie KMR 1700 B Lpg Productidee Kenmerken en voordelen Speciaal ontwikkelend voor de veeleisende gebruiker in de zware industrie: de KMR 1700 veegt gewoon

Nadere informatie

Slang en kabelhaspels

Slang en kabelhaspels 27340 SLANGHASPEL 10 METER kunststof huis met kunststof scharnierende muurbeugel. Geschikt voor perslucht en koud water. Slangaansluiting 1/4" Slanglengte 10 meter, waarvan 1 meter buiten de haspel. Polyurethaan

Nadere informatie

HDC HDC 20/16. Technische gegevens

HDC HDC 20/16. Technische gegevens HDC HDC 20/16 De perfecte oplossing voor regelmatige of frequente veeleisende reinigingstaken op verschillende plaatsen in het bedrijf. Voor gelijktijdig gebruik van 2 tot 12 aftapplaatsen. Artikelnnummer:

Nadere informatie

Olie afgifte

Olie afgifte 91604-91606 93020 930200-930050 Afgebeeld met 3 kranen en 3 afgifte meters OLIE SCHENKKANNEN Vervaardigd van transparant polyethyleen. Voorzien van deksel en flexibele schenktuit met afsluitdop. Kleur,

Nadere informatie

1.0 LAGEDRUK WATERTOEVOER

1.0 LAGEDRUK WATERTOEVOER 1.0 LAGEDRUK WATERTOEVOER INHOUD 1.1 Lagedruk koppelingen en fitwerk 3 1.1.1 Slangpilaren buitendraad messing 3 1.1.2 Slangpilaren binnendraad messing 4 1.1.3 Snelkoppelingen pilaar passend op Geka 4 1.1.4

Nadere informatie

HDS 13/80 De Tr1. Duidelijk bedieningsconcept

HDS 13/80 De Tr1. Duidelijk bedieningsconcept HDS 13/80 De Tr1 De nieuwe ultrahogedruk-trailers maken indruk met hun verbazingwekkende technologie: het moderne veiligheidssysteem en de intelligente, brandstofbesparende branderbesturing zijn slechts

Nadere informatie

Maximaal warmwater comfort op hoog niveau

Maximaal warmwater comfort op hoog niveau Product-Data-Blad Remeha CWH Condenserende HR-boiler Maximaal warmwater comfort op hoog niveau Leverbaar in van 30 tot 120 kw Bedankt. Tot 41,5% van de investering aftrekbaar door EIA! Remeha CWH Condenserende

Nadere informatie

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2015-05-30

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2015-05-30 K 4 Premium De "K4 Premium" is uitgerust met een watergekoelde motor en is ideaal voor een occasioneel gebruik rondom het huis. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor de verwijdering van middelmatige vervuiling

Nadere informatie

All round, robuuste hogedrukreiniger met PowerGrip. Gebruiksvriendelijk door de metalen telescopische handgreep

All round, robuuste hogedrukreiniger met PowerGrip. Gebruiksvriendelijk door de metalen telescopische handgreep De Nilfisk Dynamic D-PG 130.4 is door zijn 2100 Watt motor een krachtige huishoudelijke hogedrukreiniger met PowerGrip Met het unieke PowerGrip krijgt u grip op uw reinigingstaken. De druk kan op de pistoolgreep

Nadere informatie

Hogedrukslangen en -koppelingen

Hogedrukslangen en -koppelingen Hogedrukslangen en -koppelingen Zwart Zwarte hogedrukslang wordt geleverd met 1 (NST, max 400 ) of 2 staalinlagen (HST, max 650 ). Zwarte hogedrukslangen worden veel toegepast in de landbouw, industrie

Nadere informatie

Stationaire hogedrukreinigers

Stationaire hogedrukreinigers Flexibel, betrouwbaar en altijd gereed voor gebruik Product kenmerken Stationaire koudwaterhogedrukreiniger voor middelzware en zware reinigingswerkzaamheden in de agrarische sector, industrie, voedingsmiddelenindustrie

Nadere informatie

Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU

Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU Uitrusting: Spuitpistool Easy Press Handspuitpistool met softgrip Hogedrukslang 15 m DN 6, 250 bar Spuitlans 840 mm Drievoudige sproeier (0 /25 / 40 ). Vuilfrees

Nadere informatie

Prijslijst buffervaten

Prijslijst buffervaten INHOUDSOPGAVE 1.0 Gekoeldwater buffertank met isolatie 2.0 Dubbel geïsoleerd buffervat voor warmtepomp en/of CV installaties 3.0 Buffertank zonder isolatie 4.0 Buffertank met isolatie en scheidingschotten

Nadere informatie

Warmwaterhogedrukreinigers

Warmwaterhogedrukreinigers en evolutie in warmwaterhogedrukreiniging Door het verticaal ontwikkelde design is de Nilfisk blue line zeer compact, waardoor u in uw werkomgeving meer ruimte bespaart. rgonomische transporthendel, waarmee

Nadere informatie

All round, robuuste hogedrukreiniger met PowerGrip. Gebruiksvriendelijk door de metalen telescopische handgreep

All round, robuuste hogedrukreiniger met PowerGrip. Gebruiksvriendelijk door de metalen telescopische handgreep De Nilfisk Dynamic D-PG 140.4 is door zijn 2400 Watt motor een krachtige huishoudelijke hogedrukreiniger met PowerGrip Met het unieke PowerGrip krijgt u grip op uw reinigingstaken. De druk kan op de pistoolgreep

Nadere informatie

Slang en Kabelhaspels

Slang en Kabelhaspels 27340 SLANGHASPEL 10 METER kunststof huis met kunststof scharnierende muurbeugel. Geschikt voor perslucht en koud water. Slangaansluiting 1/4" Slanglengte 10 meter, waarvan 1 meter buiten de haspel. Polyurethaan

Nadere informatie

ROPS. Kubota E-TVCS dieselmotor

ROPS. Kubota E-TVCS dieselmotor Supercompact. Zeer betrouwbaar. De efficiënte Kubota K0083, met verbeterde bescherming van de machinist, is de super minigraver voor flinke klussen waar de ruimte beperkt is. Kubota ETVCS dieselmotor De

Nadere informatie

Olie tanks en toebehoren

Olie tanks en toebehoren 99035 t/m 99038 99093 VATENLEKBAK VOOR 2 X 200 LITER VATEN Gegalvaniseerde plaatstalen lekbak voorzien van bordes rooster. Inhoud ca. 230 liter. Afmeting LxBxH 1220x890x210mm. VATENLEKBAK VOOR 3 X 200

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIEBLAD. DiBO - JMB-L 600/30 TG CODE JMB-L 600/30 TG

PRODUCT INFORMATIEBLAD. DiBO - JMB-L 600/30 TG CODE JMB-L 600/30 TG PRODUCT INFORMATIEBLAD DiBO - JMB-L 600/30 TG CODE 1.135.960 JMB-L 600/30 TG 1. Korte omschrijving: De JMB-L warmwaterhogedrukreiniger is dankzij zijn eigen krachtbron en autonome werking, ook op plaatsen

Nadere informatie

ROM - TOILET SERVICE UNITS

ROM - TOILET SERVICE UNITS ROM - TOILET SERVICE UNITS Ledigen & reinigen van portable toiletcabines WWW.ROMBV.COM ROM... MEER DAN MACHINES ALLEEN Waarom ROM? Gunstige prijs-kwaliteitverhouding RUIM 30 jaar ervaring Duurzaam & Betrouwbaar

Nadere informatie

VOEDINGSINDUSTRIE REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD

VOEDINGSINDUSTRIE REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD 1. EcoSpray Reinigingssysteem 2. Click & Clean (L) Reinigingssysteem 3. Click & Clean (M) Reinigingssysteem 4. Click & Clean (H) Reinigingssysteem 5. Click & Clean Mobiel 6. GRUNDFOS

Nadere informatie

Horticultural Spraying Solutions

Horticultural Spraying Solutions Horticultural Spraying Solutions EENVOUD & VAKMANSCHAP TOONAANGEVEND IN SPUITAPPARATUUR 01 Empas is wereldwijd dé specialist in spuitapparatuur voor de tuinbouw. Empas draagt bij aan een gezonder gewas

Nadere informatie

Easy Drain. WTW systeem. gekeurd

Easy Drain. WTW systeem. gekeurd WTW Systeem Easy Drain WTW systeem sifon reinigbaar waterdicht geluiddempend afvoercapaciteit geschikt voor rolstoel OPTIE: water protection system OPTIE: afwerkdeel in hoogte verstelbaar mogelijkheid

Nadere informatie

Hogedrukreinigers consumenten

Hogedrukreinigers consumenten De E130.3 X-tra is zeer mobiel, mede door zijn staande model en brede wielen. Door de telescopische handgreep is de E130.3 X-tra makkelijk in gebruik maar ook eenvoudig op te ruimen. Dankzij in hoogte

Nadere informatie

Brandstof- Adblue apparatuur

Brandstof- Adblue apparatuur 92700-92701 94315 ELEKTRISCHE POMP 230 VOLT PANTHER 56 Zelf-aanzuigende pomp voor diesel en HBO, verdringer type compleet met snoer, stekker en schakelaar, ingebouwde bypass en zuigfilter. 2800 omw/min.

Nadere informatie

K 7 Premium. K 7 Premium, 1.168-604.0, 2015-05-30

K 7 Premium. K 7 Premium, 1.168-604.0, 2015-05-30 K 7 Premium De "K7 Premium" omvat talrijke kenmerken zoals een watergekoelde motor, een slangtrommel voor een handig gebruik en opberging, een Quick Connect spuitpistool, een 10 m lange rubberen hogedrukslang

Nadere informatie

Koudwater hogedrukreinigers POSEIDON 4

Koudwater hogedrukreinigers POSEIDON 4 Compacte koudwater-reinigingskracht Product kenmerken De POSEIDON 4 is een robuuste en duurzame aanvulling op onze serie middenklasse koudwater hogedrukreinigers. Ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven.

Nadere informatie

Specificaties. Easy Advanced. Hogedruk luchtbevochtiger

Specificaties. Easy Advanced. Hogedruk luchtbevochtiger Specificaties Easy Advanced Hogedruk luchtbevochtiger Easy De Easy is de mobiele bevochtigingsunit van PrimaAir. Zeer licht en handig te verplaatsen. De pompunit betrekt water uit het waterleidingnet.

Nadere informatie

pagina 3 - V-snaar aangedreven pagina 5-270-500-1000 liter Verticaal 11 en 16 Bar Persluchtdrogers

pagina 3 - V-snaar aangedreven pagina 5-270-500-1000 liter Verticaal 11 en 16 Bar Persluchtdrogers Inhoudsopgave Zuigercompressoren industriële uitvoering 10 bar pagina 2 - V-snaar aangedreven - 1-traps en 2-traps - Stationair gemonteerd op ketel - 2,2 kw t/m 7,5 kw (400V 50Hz) Zuigercompressoren industriële

Nadere informatie

Elektrische airless pistonpompen Titan Titan 450e p 2 Titan 650e p 2 Titan 750e p 3 Titan 850e p 3 Titan 1150e p 4 Titan 1650e p 4

Elektrische airless pistonpompen Titan Titan 450e p 2 Titan 650e p 2 Titan 750e p 3 Titan 850e p 3 Titan 1150e p 4 Titan 1650e p 4 www.titantool.be CATALOOG 1 Inhoud Elektrische airless pistonpompen Titan Titan 450e p 2 Titan 650e p 2 Titan 750e p 3 Titan 850e p 3 Titan 1150e p 4 Titan 1650e p 4 ThermControl p 5 Hydraulische airless

Nadere informatie

Kränzle productprogramma DE K 1050-REEKS MET EIGEN TOEBEHOREN ASSORTIMENT. Made in Germany.

Kränzle productprogramma DE K 1050-REEKS MET EIGEN TOEBEHOREN ASSORTIMENT. Made in Germany. Kränzle productprogramma DE K 1050-REEKS MET EIGEN TOEBEHOREN ASSORTIMENT Made in Germany www.kranzle.be Innovatie over de ganse lijn DAT IS KWALITEIT! Eigen onderzoek en voortdurende verbetering vormen

Nadere informatie

HDC Standard. Modulaire bouwwijze

HDC Standard. Modulaire bouwwijze HDC Standard De perfecte oplossing voor regelmatige of frequente veeleisende reinigingstaken op verschillende plaatsen in het bedrijf. Voor gelijktijdig gebruik van 2 tot 8 aftapplaatsen. 1 2 1 2 Modulaire

Nadere informatie

METRO Combi 185 BP. Ventilatiewarmtepomp SPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

METRO Combi 185 BP. Ventilatiewarmtepomp SPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS METRO Combi 185 BP Ventilatiewarmtepomp SPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS MB163/201802MB Zonder elektrisch verwarmingselement Met elektrische verwarmingselement (max. 1,2 kw) Ventilatoren met direct

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS

PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS Mini KC8 KC14 BESCHRIJVING In elk leidingwater zitten zouten. Van al deze zouten kunnen alleen de calcium- en magnesiumzouten neerslaan en kalk vormen. Het gehalte

Nadere informatie

Zehnder ComfoFond-L Aardwarmtewisselaar met gesloten water-glycolcircuit

Zehnder ComfoFond-L Aardwarmtewisselaar met gesloten water-glycolcircuit Belangrijke eigenschappen Aardwarmtewisselaar voor gebruik in combinatie met balansventilatie-units met warmterecuperatie (type ComfoD 350, 450 en 550 Luxe) Onttrekt energie uit de bodem via ondergrondse

Nadere informatie

Warmwaterhogedrukreinigers NEPTUNE 4

Warmwaterhogedrukreinigers NEPTUNE 4 Warmwaterhogedrukreinigers 4 Het geluidsniveau van de machine is enorm gereduceerd door de 1450 toeren per minuut motor-pompunit. EcoPower verwarmingssysteem, >92% efficiëntie Volkeramische plunjers 1450

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Reinigingsmachines X80/81 1. Reinigingsmachines X51 3. Reinigingsmachines X53 4. Algemeen 5. Toebehoren 5. Pagina

INHOUDSOPGAVE. Reinigingsmachines X80/81 1. Reinigingsmachines X51 3. Reinigingsmachines X53 4. Algemeen 5. Toebehoren 5. Pagina INHOUDSOPGAVE Pagina Reinigingsmachines X80/81 1 Reinigingsmachines X51 3 Reinigingsmachines X53 4 Algemeen 5 Toebehoren 5 LAVATRONIX REINIGINGSMACHINES SERIE X80/X81 1 Geschikt voor automatische reiniging

Nadere informatie

GEVELREINIGING MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP FOTOALBUM IBIX OP FLICKR >>>>>> bediening, betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de

GEVELREINIGING MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP FOTOALBUM IBIX OP FLICKR >>>>>> bediening, betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de GEVELREINIGING GEVELREINIGING Een straalketel hoeft niet groot en log te zijn om toch een snel resultaat te hebben. Snelle inzetbaarheid, gemakkelijke bediening en gebruiksvriendelijkheid zijn de kernwoorden

Nadere informatie

Motorvermogen: 10,2 pk / 7,4 kw Eigen gewicht: 980 kg KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE

Motorvermogen: 10,2 pk / 7,4 kw Eigen gewicht: 980 kg KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE Motorvermogen: 10,2 pk / 7,4 kw Eigen gewicht: 980 kg KUBOTA SUPER MINIGRAAFMACHINE Verstelbare rupsbreedte Hydraulisch verstelbare rupsbreedte van 700 tot 860. De totale breedte kan snel teruggebracht

Nadere informatie

30HA Standard/Master 30HA Standard I/Master I

30HA Standard/Master 30HA Standard I/Master I 30HA Standard/Master 30HA Standard I/Master I GB D F E I Instruction manual... 1-16 Betriebsanweisung... 17-32 Manuel d Instructions... 33-48 Gebruikershandleiding... 49-64 Manual de Instrucciones... 65-80

Nadere informatie

Tandradpompen met inwendige vertanding. R serie. made for your process

Tandradpompen met inwendige vertanding. R serie. made for your process Tandradpompen met inwendige vertanding R serie made for your process Tandradpompen met inwendige vertanding R Werkingprincipe De tandradpompen met inwendige vertanding van de R-serie zijn zelfaanzuigende

Nadere informatie

JMB Drukregelaars, veiligheidsventielen, druksensoren en flow switch

JMB Drukregelaars, veiligheidsventielen, druksensoren en flow switch JMB Drukregelaars, 1. Drukregelaars a. HXM b. Timax c. VB 130 d. Pulsar 3 e. Pulsar Zero f. UL 221/200 H g. UL 262/1 h. UL 262/2 2. Veiligheidsventielen a. SV 3 3. Druksensoren a. PR 16 4. Flow switch

Nadere informatie

HDS 5/11 UX. Waterfijnfilter. Geïntegreerde slanghaspel. Betrouwbare bescherming van de hogedrukpomp tegen Van buiten af moeiteloos uitneembaar.

HDS 5/11 UX. Waterfijnfilter. Geïntegreerde slanghaspel. Betrouwbare bescherming van de hogedrukpomp tegen Van buiten af moeiteloos uitneembaar. HDS 5/11 UX Instapmodel van de warmwaterhogedrukreinigers met een voordelige prijs. Innovatieve 'staande' vormgeving zorgt voor een goede mobiliteit en ergonomie.heel gebruiksvriendelijk dankzij 1-knops

Nadere informatie