PRODUCTINFORMATIE. STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I 80/70-11KW exclusief tank en beplating

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRODUCTINFORMATIE. STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I 80/70-11KW exclusief tank en beplating"

Transcriptie

1 PRODUCTINFORMATIE STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I 80/70-11KW exclusief tank en beplating Systeemomschrijving. Deze robuuste stationaire hogedruk reinigingsinstallatie is onder andere opgebouwd met een industriële hogedruk 3-plunjerpomp welke d.m.v. een flensverbinding rechtstreeks wordt aangedreven door een 11 kw elektromotor. De installatie is frequentie gestuurd, hetgeen wil zeggen dat de netto wateropbrengst wordt afgestemd op het aantal personen dat gelijktijdig van het systeem gebruik maakt, bij een steeds gelijkblijvende systeemdruk van maximaal 80 bar. Dit technisch uitgekiende systeem biedt nooit te veel en nooit te weinig capaciteit, maar altijd de juiste capaciteit. In de praktijk zullen er overdag 1 tot 2 personen gelijktijdig van de HYDROJET- I gebruik maken, terwijl er in de piekperiode tot maximaal 4 personen mee kunnen reinigen. Het totale waterverbruik van de aantal personen dat op hetzelfde moment van het systeem gebruik maakt, mag de pompcapaciteit niet overschrijden, de nozzles dienen daarop afgestemd te worden. Ten opzichte van een conventionele installatie biedt de frequentiegestuurde HYDROJET- I de volgende voordelen: - De pomp draait gemiddeld op een lager aandrijftoerental, daardoor minder slijtage, een langere levensduur en geringere onderhoudskosten. - Bij normaal gebruik is de meerprijs voor de frequentieregeling in 1½ tot 2 jaar terug verdiend daarna levert het systeem elk jaar z n financiële voordelen op!

2 Hogedrukpomp. Hogedruk drie-plunjerpomp, type Aquabar RTX Standaard voorzien van keramische plunjers, RvS. pers- en zuigkleppen en een vernikkelde messing pompkop. Maximaal toegestane werkdruk : 150 bar. Geïnstalleerde werkdruk : 80 bar, op verzoek kan worden gekozen voor een lagere werkdruk / systeemdruk. Maximaal aandrijftoerental : 1450 omw/min. Geïnstalleerd aandrijftoerental : frequentie geregeld van 725 tot 1450 omw/min. Wateropbrengst : traploos van minimaal 35 tot maximaal 70 liter per minuut. Watertechnisch pomprendement : > 95%. Gevraagd aandrijfvermogen : 11 kw bij 70 ltr/min. 80 bar. Maximale water toevoer temperatuur : 55 C. Accumulator : standaard wordt een hogedruk pulsatiedemper op de pompkop gemonteerd. Overdrukbeveiliging : de pompkop wordt uitgerust met een veiligheidsventiel, afgesteld op werkdruk + 15%. Persgroep. De centrale persgroep is voorzien van een nauwkeurig in te stellen RvS drukregelsysteem met geïntegreerde RvS hd-terugslagklep, manometer en besturingscomponenten t.b.v. de frequentieregeling en het automatisch start / stopsysteem. De perszijde van de hogedrukpomp is door middel van een hogedrukslang aangesloten op deze centrale persgroep. Motor. Bouwvorm : B3-B5 flensuitvoering. Type : 160M. Vermogen : 11 kw. Toerental : 725 tot 1450 omw/minuut, frequentie geregeld van 25 Hz tot 50 Hz. Spanning : 3 x 400 V Hz. Isolatieklasse : F. Beschermklasse : IP 55.

3 Schakelkast / bedieningspaneel. Centraal op de unit is een schakelkast met bedieningspaneel geplaatst, onder andere voorzien van de volgende componenten: - Schakelkast o Frequentieregelaar, inclusief beveiligingsen regelfuncties. o Hoofdschakelaar. o Netfilter. o PLC. - Bedieningspaneel o Start/stop druktoets. o o Uitleesfunctie bedrijfsuren. Uitleesfunctie storingen. laagwater niveau in de watertank. maximum watertemperatuur in de watertank. maximum motor temperatuur. maximum motorstroom. Opbouw / afwerking. De hogedrukpomp is door middel van een lantaarnhuis rechtstreeks verbonden met de elektromotor, waarbij de overbrenging wordt verzorgd door een flexibele koppeling. Deze powerset is gemonteerd op een plaatstalen subframe dat door middel van 4 trillingdempers op het hoofdframe is geplaatst, de overige componenten zijn rechtstreeks op het hoofdframe gemonteerd. Door middel van 4 stuks in hoogte verstelbare machinevoeten is de HYDROJET- I horizontaal op te stellen, hetgeen noodzakelijk is voor een goede werking. De plaatstalen delen van zowel het subframe als het hoofdframe zijn gecadmeerd, daarmee is een duurzame afwerking en een lange levensduur gewaarborgd. Afmetingen: Frontbreedte x Diepte x Hoogte: 1404 x 810 x 1450mm. Standaard uitvoering. E-kabel : 3 meter E-kabel met C-form stekker 5P-32A. Watertoevoer : slangpilaar 1¼. Hogedruk aansluiting : ¾ BSP bui/dr. Bypass aansluiting : slangpilaar 1. Losse levering : laagwaterniveau beveiliging maximaal temperatuurbeveiliging. Werking. Nadat de HYDROJET- I is aangesloten op de watertoevoer, het hogedruk leidingsysteem en elektra, is deze klaar voor gebruik. Door op de startknop van het bedieningspaneel te drukken, wordt de unit geactiveerd en zal na enkele seconden starten waardoor de hogedrukleiding op de gewenste systeemdruk wordt gebracht. Wordt er op dat moment geen hogedruk water afgenomen, dan stopt de installatie na ca. 20 seconden. Zodra één of meerdere personen starten met de hogedruk reinigingswerkzaamheden, dan start de installatie en neemt de pomp dat toerental aan waarbij de wateropbrengst van de pomp rechtevenredig is met de gevraagde spuitcapaciteit, met dien verstande dat de pomp nooit onder 50% van het maximale aandrijftoerental draait.

4 Voor een juiste werking is het van groot belang dat er geen lekkages zijn in het hogedruk leidingsysteem en de aangesloten toebehoren. Belangrijke informatie. A) Aansluiten van de HYDROJET- I op een externe watertank: Indien de HYDROJET- I wordt aangesloten op een externe watertank dan dient deze tank bij voorkeur op hetzelfde niveau of hoger als de hogedrukpomp opgesteld te worden. Ideaal is een tank met een inhoud van 8 tot 10 keer de pompopbrengst, in de praktijk kunt u volstaan met een watertank met een inhoud van ca. 500 liter. Indien u een kleinere watertank wilt toepassen, adviseren wij u dit vooraf met ons te bespreken. Zo zal een kleinere watertank onder andere uitgerust moeten zijn met cavitatie schotten en zullen de watertoevoer, zuig- en overstort aansluitingen dusdanig gekozen moeten worden dat deze geen aanleiding kunnen geven tot cavitatie en/of waterslag in de hogedrukpomp. B) Aansluiten van de HYDROJET- I rechtstreeks op een toevoerleiding, dus zonder externe watertank. De hogedrukpomp van de HYDROJET- I mag onder druk gevoed worden, daarbij dienen de voorschriften van de hogedrukpomp m.b.t. de minimale (2 bar) en maximale (6 bar) voordruk gerespecteerd te worden, daarnaast dienen de voorschriften van de waterleidingmaatschappij nageleefd te worden. Indien de pomp wordt gevoed door middel van een centrifugaalpomp, dan zal de opbrengst van de centrifugaalpomp minimaal 1,5 keer de opbrengst van hogedrukpomp moeten zijn, (=90 ltr/min) bij een werkdruk van minimaal 2 tot maximaal 6 bar. De hogedrukpomp mag nimmer vast aangesloten te worden, gebruik flexibele slangen voor de verbindingen. Voorkom haakse bochten en/of vernauwingen en respecteer de leidingdiameters. De overstort (bypass) van de r.v.s. drukregelaar dient vrij weg te kunnen stromen, zonder weerstand. De overstort mag nimmer in de watertoevoer naar de hogedrukpomp en/of in de zuigleiding van de centrifugaalpomp teruggebracht worden. De watertoevoer naar de hogedrukpomp dient minimaal voorzien te zijn van een minimum watertoevoerdruk beveiliging en een maximum watertemperatuur beveiliging C) Waterkwaliteit. De HYDROJET- I dient aangesloten te worden op water van drinkwaterkwaliteit. Indien het aangeboden water geen drinkwater kwaliteit is en/of het water al dan niet opgeloste stoffen en/of veel calcium en/of chemicaliën bevat welke schadelijk kunnen zijn voor de HYDROJET- I, zal ruggespraak gehouden moeten worden met Waterkracht. Afhankelijk van de samenstelling van het water en de gewenste situatie zal er zo mogelijk een specialist op het gebied van filtratie en/of waterbehandeling ingeschakeld moeten worden. D) Watertemperatuur Bij hogedruk plunjerpompen is de maximaal toelaatbare watertemperatuur meestal zo n 45 tot 60 C., daarbij dient geaccepteerd te worden dat het werken met warm water door de pomp meer onderhoud vergt aan de watervoerende delen van de hogedrukpomp dan bij gebruik van koud water.

5 E) Waterhardheid De waterhardheid wordt meestal uitgedrukt in Duitse hardheid ( dh) en mag in Nederland niet te hard maar ook niet te zacht zijn. Het Waterleidingbesluit schrijft voor dat de totale hardheid van drinkwater dient te liggen tussen 5,6 en 14 dh. Kalksteenvorming vindt al plaats vanaf een waterhardheid van 3 dh. Bij het verwarmen van water en/of verpompen van warmwater zullen de in het water aanwezige calcium- en (magnesium)zouten overgaan in het vaste calciumcarbonaat (magnesiumcarbonaat); hoe harder het water des te meer kalkaanslag er ontstaat. Bij hogedrukpompen kan zich kalk afzetten op de watervoerende delen zoals de plunjers, de manchetten, de kleppen, maar ook in de watertank, de verbindingsslangen, de drukregelaar, enz. Kalkafzetting is erg nadelig voor levensduur van de hogedrukpomp en de. opbouwcomponenten. Waterkracht kan hiervoor nimmer aansprakelijk gesteld worden. F) Opstelling - Stel de HYDROJET- I horizontaal op in een vorstvrije ruimte met een omgevingstemperatuur tussen de 5 en 25 C. - Stel de HYDROJET- I op boven of in de buurt van een putje, dit om eventueel lekwater af te voeren. - Stel de HYDROJET- I dusdanig op dat deze voor servicewerkzaamheden goed bereikbaar is. - Sluit de HYDROJET- I aan op de benodigde (nuts)voorzieningen.

PRODUCTINFORMATIE. STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I KF30 90/105 18,5 KW Exclusief watertank en exclusief beplating

PRODUCTINFORMATIE. STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I KF30 90/105 18,5 KW Exclusief watertank en exclusief beplating PRODUCTINFORMATIE STATIONAIRE HOGEDRUKUNIT, type HYDROJET- I KF30 90/105 18,5 KW Exclusief watertank en exclusief beplating Systeemomschrijving. Deze robuuste stationaire hogedruk reinigingsinstallatie

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Stationaire hogedrukunit, type HYDROJET- I 110/50-11kW (exclusief watertank en exclusief beplating)

PRODUCTINFORMATIE Stationaire hogedrukunit, type HYDROJET- I 110/50-11kW (exclusief watertank en exclusief beplating) PRODUCTINFORMATIE Stationaire hogedrukunit, type HYDROJET- I 110/50-11kW (exclusief watertank en exclusief beplating) Systeemomschrijving Deze stationaire hogedruk reinigingsinstallatie is onder andere

Nadere informatie

Stationaire reinigingsunit Hydrojet-I AQ-serie

Stationaire reinigingsunit Hydrojet-I AQ-serie Stationaire reinigingsunit Hydrojet-I AQ-serie (* Uitvoering inclusief de opties watertank en beplating) Deze industriële hogedrukunit is uitgerust met een robuuste drie plunjerpomp, die aangedreven wordt

Nadere informatie

Stationaire reinigingsunit Caddy Automatic Compact

Stationaire reinigingsunit Caddy Automatic Compact Stationaire reinigingsunit Caddy Automatic Compact (* Uitvoering wandmontage) De Caddy automatic is een professionele stationaire hogedrukinstallatie en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het midden

Nadere informatie

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Yukon 315

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Yukon 315 Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Yukon 315 Hogedruk installatie gemonteerd in een Waterkracht enkel-assige-trailer, met een opklapbare kap. De trailer is voorzien van een kunststof

Nadere informatie

Hogedrukpompen & materialen Plunjer pompen messing & RVS SPECK

Hogedrukpompen & materialen Plunjer pompen messing & RVS SPECK Plunjer pompen messing & RVS SPECK : Max. toerental : 1450 RPM Max. installatiedruk : tot 1200 bar Max. vloeistof temperatuur : tot 70 ⁰C. (D uitvoering tot 105⁰C) Max. capaciteit : tot 500 ltr/min Volt

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIEBLAD

PRODUCT INFORMATIEBLAD PRODUCT INFORMATIEBLAD DIBO-JMB-M 200>500 BAR 18>30 LITER TRAILER Scan hier uw QR-code met uw smartphone. Of kijk op www.dibo.nl De JMB-M warmwaterhogedrukreiniger is dankzij zijn eigen krachtbron en autonome

Nadere informatie

Standaard accessoires

Standaard accessoires Ideaal voor alle klussen rond het huis. Reinigen van wagens, opritten, omheining... met de gewone lans of vuilfrees voor het hardnekkige vuil. Messing pompkop met 3 rvs pistons. Start-stop functie: het

Nadere informatie

DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG. Professioneel gebruik. VOORJAARSbrochure 2019 DE NOOD

DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG. Professioneel gebruik. VOORJAARSbrochure 2019 DE NOOD DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG VOORJAARSbrochure 2019 Professioneel gebruik Professionele schoonmaakproblemen vragen om professionele oplossingen. De Nood biedt u doorvoor de beste reinigingsapparatuur

Nadere informatie

Selfsupporting Heetwater installatie in Trailer WeedMaster TM 221

Selfsupporting Heetwater installatie in Trailer WeedMaster TM 221 Selfsupporting Heetwater installatie in Trailer WeedMaster TM 221 Hogedruk installatie gemonteerd in een Waterkracht enkel-assige-trailer, compleet met oplooprem en spatschermen. De trailer is voorzien

Nadere informatie

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Colorado 530 KHT

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Colorado 530 KHT Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Colorado 530 KHT Hogedruk installatie gemonteerd in een Waterkracht tandem-asser-trailer, compleet met oplooprem en spatschermen. De trailer is voorzien

Nadere informatie

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT Hogedruk installatie gemonteerd in een Waterkracht enkel-assige-trailer, compleet met oplooprem en spatschermen. De trailer is voorzien

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Warmwater circulatie-unit O DVU 3 kw 230 V INHOUDSOPGAVE Voorwoord pag. 4 Inleiding pag. 5 Technische specificaties pag. 5 Veiligheidsvoorzieningen en instructies pag. 6 Werking van

Nadere informatie

7-120. 7 l/min. Kranzle 7-120 is standaard voorzien van: Technische gegevens: Eenvoudig te verplaatsen. Nozzel grote. Stille 1400 toeren elektromotor

7-120. 7 l/min. Kranzle 7-120 is standaard voorzien van: Technische gegevens: Eenvoudig te verplaatsen. Nozzel grote. Stille 1400 toeren elektromotor 7-120 r a b 0 2 1. x ma 7 l/min Kranzle 7-120 is standaard voorzien van: Eenvoudig te verplaatsen 10-120 bar Stille 1400 toeren elektromotor Nozzel grote 2003 7 liter per/min. (1.400 U/min.) Warm water

Nadere informatie

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT

Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT Selfsupporting Heetwater Hogedrukreiniger in Trailer Hudson 315 KHT Hogedruk installatie gemonteerd in een Waterkracht enkel-assige-trailer, compleet met oplooprem en spatschermen. De trailer is voorzien

Nadere informatie

Specificaties. Easy Advanced. Hogedruk luchtbevochtiger

Specificaties. Easy Advanced. Hogedruk luchtbevochtiger Specificaties Easy Advanced Hogedruk luchtbevochtiger Easy De Easy is de mobiele bevochtigingsunit van PrimaAir. Zeer licht en handig te verplaatsen. De pompunit betrekt water uit het waterleidingnet.

Nadere informatie

H 842-H 863. Hogedruk-dompelpompen. Toepassing

H 842-H 863. Hogedruk-dompelpompen. Toepassing ogedruk-dompelpompen 42-63 Toepassing oma hogedruk-dompelpompen worden gebruikt voor het verpompen van schoon tot licht vervuild water met hoge opvoerdruk, ook uit nauwe boorgaten, putten en schachten,

Nadere informatie

INDUSTRIAL HIGH PRESSURE CLEANERS

INDUSTRIAL HIGH PRESSURE CLEANERS INDUSTRIAL HIGH PRESSURE CLEANERS INDUSTRIËLE HEETWATERHOGEDRUKREINIGERS - 2 INDUSTRIAL HIGH PRESSURE CLEANERS VOORWOORD INDUSTRIËLE HOGEDRUKREINIGERS - Catalogus Met deze DiBO catalogus willen we u graag

Nadere informatie

Specificaties. Advanced. Hogedruk luchtbevochtiger

Specificaties. Advanced. Hogedruk luchtbevochtiger Specificaties Advanced Hogedruk luchtbevochtiger Advanced De Advanced pompunit van PrimaAir is de installatie voor het grote werk. De pompunit kan tot circa 8 ruimtes afzonderlijk van elkaar bevochtigen.

Nadere informatie

DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG. Professioneel gebruik. brochure 2019 DE NOOD

DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG. Professioneel gebruik. brochure 2019 DE NOOD DE NOOD REINIGEN MET VOORSPRONG brochure 2019 Professioneel gebruik Professionele schoonmaakproblemen vragen om professionele oplossingen. De Nood biedt u doorvoor de beste reinigingsapparatuur en dat

Nadere informatie

MEMORANDUM 71 ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES

MEMORANDUM 71 ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES MEMORANDUM 71 ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES 1 Inleiding Voor sprinklerinstallaties op een drinkwaterleiding is een vacuüm beveiligingstoestel nodig dat niet nader in de VAS of NEN-EN 12845+NEN

Nadere informatie

ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES

ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES Technisch bulletin 71A datum 15 april 2011 ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES 1 INLEIDING Voor sprinklerinstallaties op een drinkwaterleiding is een vacuüm beveiligingstoestel nodig dat niet

Nadere informatie

MEMORANDUM 71A ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES

MEMORANDUM 71A ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES MEMORANDUM 71A ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES 1 Inleiding Voor sprinklerinstallaties op een drinkwaterleiding is een vacuüm beveiligingstoestel nodig dat niet nader in de VAS of NEN-EN 12845+NEN

Nadere informatie

De GROOTSTE van Limburg op het gebied van vloerverwarming KLEPPEN EN VENTIELEN

De GROOTSTE van Limburg op het gebied van vloerverwarming KLEPPEN EN VENTIELEN De GROOTSTE van Limburg op het gebied van vloerverwarming KLEPPEN EN VENTIELEN De Gigant.nl Kleppen en Ventielen zijn zeer geschikt om te worden toegepast bij conventionele (vloer)verwarming. Middels de

Nadere informatie

mecleanr Hogedrukreinigers

mecleanr Hogedrukreinigers mecleanr Hogedrukreinigers AQUAJET PRO Messing pompkop, ceramische plunjers Professionele, radiale pomp met regelbare invoer Opbergruimte voor lansen en slang Extra lans met vuilfrees Met geïntegreerde

Nadere informatie

Hydrofoor Installaties Drukverhoging Hydro Ultra

Hydrofoor Installaties Drukverhoging Hydro Ultra Hydro Ultra De Hydro Ultra hydrofoorsets zijn gebouwd met als basis een robuuste gietijzeren of RVS pompen, voorzien van een ingebouwde thermische beveiliging. Deze set is samengebouwd met een Pressure

Nadere informatie

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing centrifugaalpomp RC-Pomp

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing centrifugaalpomp RC-Pomp Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing centrifugaalpomp RC-Pomp Voor gebruik aandachtig lezen Alle veiligheidsvoorschriften nakomen Voor toekomstig gebruik bewaren Deze montagehandleiding bevat belangrijke

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS

PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS Mini KC8 KC14 BESCHRIJVING In elk leidingwater zitten zouten. Van al deze zouten kunnen alleen de calcium- en magnesiumzouten neerslaan en kalk vormen. Het gehalte

Nadere informatie

Inline pompen inline pumps Cast iron EVOTRON

Inline pompen inline pumps Cast iron EVOTRON EVOTRON Elektronische pomp met energieverbruik volgens energieklasse A voor circulatie van water in centrale verwarming en airconditioning systemen. Voordelen: Dankzij de geavanceerde technologie van de

Nadere informatie

R600 IP/ZW Technische documentatie Tapwater- en zwembadketel

R600 IP/ZW Technische documentatie Tapwater- en zwembadketel R600 IP/ZW Technische documentatie Tapwater- en zwembadketel DOC1066 R600 IP/ZW Technische documentatie Tapwater- en zwembadketel 2 Technische gegevens R601 R602 R603 R604 R605 R606 R607 Nominaal vermogen

Nadere informatie

Tandradpompen. FM/FT serie

Tandradpompen. FM/FT serie Tandradpompen FM/FT serie De tandradpompen uit de F en FM serie zjin zelfaanzuigende pompen voor het verpompen van smerende vloeistoffen zonder vaste bestanddelen, met een capaciteit tot max. 70 l/min

Nadere informatie

...een product van BEKA

...een product van BEKA Algemene beschrijving en hydraulisch schakelschema Algemene beschrijving De hydraulisch aangedreven vetpomp BEKA HAMAX Systeem 2 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van hydraulische hamers en alle

Nadere informatie

De hogedrukreiniger is robuust en eenvoudig te bedienen, echter als problemen zich voordoen, benader dan uw dealer. Veiligheid

De hogedrukreiniger is robuust en eenvoudig te bedienen, echter als problemen zich voordoen, benader dan uw dealer. Veiligheid Gefeliciteerd met uw nieuwe hogedrukreiniger. Om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk plezier van uw machine heeft, vragen wij u deze instrukties zorgvuldig te lezen voor de machine te gebruiken. De

Nadere informatie

Hydro Booster Silent DAB

Hydro Booster Silent DAB Hydro Booster Silent DAB De meest geruisarme meercellige zelfaanzuigende pomp ter wereld (67dB), voor huishoudelijke bevoorrading van regenwater (huis, tuin) met elektronische sturing. De pomp is uitgerust

Nadere informatie

POMPTYPE VERMOGEN TOERENTAL H = OPVOERHOOGTE IN METERS Ø GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½

POMPTYPE VERMOGEN TOERENTAL H = OPVOERHOOGTE IN METERS Ø GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ tandradpompen Gear Tandradpompen van het type GEAR zijn zelfaanzuigende pompen met een by-pass. Deze pompen zijn toepasbaar voor het transport van dikkere media zonder vaste bestanddelen tot een maximale

Nadere informatie

Multi Eco-Pro Productinformatie

Multi Eco-Pro Productinformatie Huishoudelijk waterleidingstation met schakelautomaat Multi Eco-Pro Productinformatie Impressum Productinformatie Multi Eco-Pro Alle rechten voorbehouden. De inhoud mag zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

wascarrousel Voor het hogedruk uitwassen van silex en betonnen wandpanelen voor industriebouw infobrochure

wascarrousel Voor het hogedruk uitwassen van silex en betonnen wandpanelen voor industriebouw infobrochure JMB nv wascarrousel Voor het hogedruk uitwassen van silex en betonnen wandpanelen voor industriebouw infobrochure I. Algemene informatie De JMB HD-reinigingsinstallatie zorgt voor een geautomatiseerd uitwasproces

Nadere informatie

VOEDINGSINDUSTRIE REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD

VOEDINGSINDUSTRIE REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD 1. EcoSpray Reinigingssysteem 2. Click & Clean (L) Reinigingssysteem 3. Click & Clean (M) Reinigingssysteem 4. Click & Clean (H) Reinigingssysteem 5. Click & Clean Mobiel 6. GRUNDFOS

Nadere informatie

GRUNDFOS DATA BOOKLET. Zelf aanzuigende meertraps pomp 50 Hz

GRUNDFOS DATA BOOKLET. Zelf aanzuigende meertraps pomp 50 Hz GRUNDFOS DATA BOOKLET Zelf aanzuigende meertraps pomp 50 Hz Inhoud Algemene gegevens Toepassingen blz 3 Typesleutel blz 3 Te verpompen media blz 3 Gebruikscondities blz 3 Technische gegevens blz 3 Kenmerken

Nadere informatie

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen Jabsco Lobben - en impellerpompen Verdringerpompen 175 Jabsco Lobbenpompen De lobbenpomp is van oorsprong ontwikkeld als sanitaire verdringerpomp voor het verpompen van voedingsmiddelen. Door het hygiënische

Nadere informatie

pagina 3 - V-snaar aangedreven pagina 5-270-500-1000 liter Verticaal 11 en 16 Bar Persluchtdrogers

pagina 3 - V-snaar aangedreven pagina 5-270-500-1000 liter Verticaal 11 en 16 Bar Persluchtdrogers Inhoudsopgave Zuigercompressoren industriële uitvoering 10 bar pagina 2 - V-snaar aangedreven - 1-traps en 2-traps - Stationair gemonteerd op ketel - 2,2 kw t/m 7,5 kw (400V 50Hz) Zuigercompressoren industriële

Nadere informatie

Brandstof- Adblue apparatuur

Brandstof- Adblue apparatuur 92700-92701 94315 ELEKTRISCHE POMP 230 VOLT PANTHER 56 Zelf-aanzuigende pomp voor diesel en HBO, verdringer type compleet met snoer, stekker en schakelaar, ingebouwde bypass en zuigfilter. 2800 omw/min.

Nadere informatie

Specificaties. Compact. Hogedruk luchtbevochtiger

Specificaties. Compact. Hogedruk luchtbevochtiger Specificaties Compact Hogedruk luchtbevochtiger Compact De Compact is geschikt om 2 ruimtes apart van elkaar te bevochtigen. De pompunit betrekt water uit het waterleidingnet. Het water stroomt door een

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

Hoeveel energie steekt U in uw pompsystemen??????? Consulting & Sales Engineer Drives & Controls. Bij voorkeur de juiste!!!!

Hoeveel energie steekt U in uw pompsystemen??????? Consulting & Sales Engineer Drives & Controls. Bij voorkeur de juiste!!!! Hoeveel energie steekt U in uw pompsystemen??????? Consulting & Sales Engineer Drives & Controls Bij voorkeur de juiste!!!! ELEKTRICITEITSVERBRUIK Onderzochte en bewezen stellingen: Besparingen op het

Nadere informatie

HOOGWAARDIGE MATERIALEN RVS in combinatie met dubbelwandig rotatiegegoten polyethyleen >>> zeer sterk, geen corrosie, kleurecht, stoot- en krasvast.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN RVS in combinatie met dubbelwandig rotatiegegoten polyethyleen >>> zeer sterk, geen corrosie, kleurecht, stoot- en krasvast. 12 HIGH PRESSURE CLEANERS Professional use - INTENSIVE ECN-MNEW De ECN-M NEW is net zoals de ECN-L een industriële krachtpatser. Een koudwaterhogedrukreiniger die zeer veelzijdig inzetbaar en zich thuisvoelt

Nadere informatie

S.O.S. Mobile heater

S.O.S. Mobile heater S.O.S. Mobile heater Mobiele elektrische verwarming De snelle oplossing voor ketelstoringen en -vervangingen Technische gegevens Elektrische verwarming Driefase / 400V Monofase / 230V Perilecstekker Verloopstekker

Nadere informatie

Montagehandleiding en voorbeelden

Montagehandleiding en voorbeelden Montagehandleiding en voorbeelden www.nocalcinternational.com NoCalc Prefilter De kwaliteit van leidingwater is niet altijd vanzelfsprekend! Natuurlijk wilt u genieten van schoon en zuiver (drink)water.

Nadere informatie

BETEX WSPM WERKPLAATSPERSEN, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON

BETEX WSPM WERKPLAATSPERSEN, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON BETEX WSPM, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON Deze robuuste hydraulische werkplaatspersen zijn geschikt voor professioneel montagewerk, of voor het professioneel testen van allerlei werkstukken.

Nadere informatie

CV module Plus Installatievoorschriften

CV module Plus Installatievoorschriften CV module Plus Installatievoorschriften 2-15 1. BESCHRIJVING... 2 2. INSTALLATIEVOORSCHRIFTEN... 2 2.1 Algemeen... 2 2.2 Montage... 2 2.3 Aansluitschema's... 3 2.4 Tapwaterzijdige aansluiting... 6 2.5

Nadere informatie

Zeer fijne nevel en efficiënt. Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem. Condair HP

Zeer fijne nevel en efficiënt. Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem. Condair HP Zeer fijne nevel en efficiënt Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem Condair HP Ventielenblok Het ventielenblok zorgt voor de aansturing van verschillende nozzles. Een 15-trapsregeling is mogelijk

Nadere informatie

Tandradpompen Monoblok. WPL/WPP serie

Tandradpompen Monoblok. WPL/WPP serie Tandradpompen WPL/WPP serie Tandradpompen WPL/WPP De tandradpompen uit de serie WPL en WPP zijn zelfaanzuigende pompen voor het verpompen en doseren van dunvloeibare vloeistoffen zonder vaste bestanddelen

Nadere informatie

Parema Containerroerwerken

Parema Containerroerwerken Parema Containerroerwerken IBC - Container roerwerken SMEC Uw vloeistoffen voortdurend in beweging Parema containerroerwerken vormen een flexibele en betaalbare oplossing om vloeistoffen in transportcontainers

Nadere informatie

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq.

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. PROFESSIONALS IN PERSLUCHT RCE 55-90 kw Betrouwbaarheid Deze nieuwe lijn schroefcompressoren uit de "RCE" serie is tot stand gekomen door gebruik van

Nadere informatie

KW HP RPM GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ GEAR 600M GEAR 600T 0,37 0,5 1450 10,3 10 9,8 9,6 ¾

KW HP RPM GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ GEAR 600M GEAR 600T 0,37 0,5 1450 10,3 10 9,8 9,6 ¾ tandradpompen Gear Tandradpompen van het type GEAR zijn zelfaanzuigende pompen met een by-pass. Deze pompen zijn toepasbaar voor het transport van dikkere media zonder vaste bestanddelen tot een maximale

Nadere informatie

Hogedrukreinigers - stationair

Hogedrukreinigers - stationair De Nilfisk biedt de mogelijkheid voor 1 of 2 gebruikers tegelijk. Hij is leverbaar als standaard (BASIC) uitvoering voor het gebruik met standaard accessories en in de uitgebreide (EXTENDED) uitvoering

Nadere informatie

Installatie instructie

Installatie instructie LUXUS Electronic (KDE, KDE2) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER Installatie instructie Rev. 1808GG Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies.. 2 Installatie/ montage. 4 Ontluchten 5 Configuratie..

Nadere informatie

RVS verticale meertraps centrifugaalpompen

RVS verticale meertraps centrifugaalpompen Multigo Deze meertrapspompen hebben als voordeel dat de motor door de te verpompen vloeistof gekoeld wordt. Zeer goed toepasbaar voor drukverhogingsets (zie hoofdstuk 8). Zeer geruisarm in vergelijking

Nadere informatie

Centrifugaalpomp. Multi Eco. Productinformatie

Centrifugaalpomp. Multi Eco. Productinformatie Centrifugaalpomp Productinformatie Impressum Productinformatie Alle rechten voorbehouden. De inhoud mag zonder schriftelijke toestemming van de fabrikant niet worden verspreid, verveelvuldigd, bewerkt

Nadere informatie

TOEBEHOREN. Zuigkit. Drukregelaar DSK. Drukregelaar 02. Drukregelaar Kit 05. Drukregelaar SK. Drukschakelaars, manometers.

TOEBEHOREN. Zuigkit. Drukregelaar DSK. Drukregelaar 02. Drukregelaar Kit 05. Drukregelaar SK. Drukschakelaars, manometers. TOEBEHOREN Zuigkit Drukregelaar DSK Drukregelaar 0 Drukregelaar Kit 0 Drukregelaar SK Drukschakelaars, manometers Cintropur filters I Zuigkit Toepassingen Voor wateraanzuiging in regenwatertank Aanzuiging,

Nadere informatie

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing centrifugaalpomp RC-Pomp

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing centrifugaalpomp RC-Pomp Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing centrifugaalpomp RC-Pomp Voor gebruik aandachtig lezen Alle veiligheidsvoorschriften nakomen Voor toekomstig gebruik bewaren Deze montagehandleiding bevat belangrijke

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom

Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom Batterij - Openbare diensten XMM ECO STEAM PU Autonomie Waterverbruik XMM ECO STEAM PU 11.999 9.916,53 100 Liter Gel accu 12 V (150 Ah) 4U 0,4-0,6 l/min

Nadere informatie

Logboek. Waterkwaliteit 6 720 801 305-00.1T. Voor stalen en rvs ketels met bedrijfstemperaturen tot 100 C 6 720 802 014 (2012/02) NL

Logboek. Waterkwaliteit 6 720 801 305-00.1T. Voor stalen en rvs ketels met bedrijfstemperaturen tot 100 C 6 720 802 014 (2012/02) NL Logboek Waterkwaliteit 6 720 801 305-00.1T Voor stalen en rvs ketels met bedrijfstemperaturen tot 100 C 6 720 802 014 (2012/02) NL Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Waterkwaliteit..........................

Nadere informatie

RC Pomp. GEP Artikel nr.: GEP Tel. NL +31 (0) BE +32 (0)89/

RC Pomp. GEP Artikel nr.: GEP     Tel. NL +31 (0) BE +32 (0)89/ RC Pomp GEP Artikel nr.: 402207 Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing centrifugaalpomp RC-Pomp Voor gebruik aandachtig lezen. Alle veiligheidsvoorschriften betrachten. Voor toekomstig gebruik bewaren.

Nadere informatie

Watervoorziening DWA-M.. / DWA-P/R.. Drukverhoginginstallaties. Meer dan pompen

Watervoorziening DWA-M.. / DWA-P/R.. Drukverhoginginstallaties. Meer dan pompen Watervoorziening DWA-M.. / DWA-P/R.. Drukverhoginginstallaties Meer dan pompen a Inhoudoverzicht DWA-M/ DWA-P/R Pagina Algemene informatie 2 DWA-M Capaciteitsoverzicht 5 DWA M algemeen 6 Typen en afmetingen

Nadere informatie

Lowara Ecocirc EB(V) Hoogefficiënte traploos instelbare tapwatercirculatiepomp. Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek.

Lowara Ecocirc EB(V) Hoogefficiënte traploos instelbare tapwatercirculatiepomp. Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek. Lowara Ecocirc EB(V) Hoogefficiënte traploos instelbare tapwatercirculatiepomp Ecocirc tapwatercirculatiepompen Toepassing Circulatiepompen worden ingebouwd in de circulatieleiding van warmwaterinstallaties.

Nadere informatie

Open vragen Technische Leergang Hydrauliek. Ing. R. van den Brink

Open vragen Technische Leergang Hydrauliek. Ing. R. van den Brink Open vragen Technische Leergang Hydrauliek Ing. R. van den Brink 2013 1 Hoofdstuk 1 1 Wat verstaat men 'technisch' gezien onder 'hydrauliek' 2 Wat wordt er bedoeld met 'elektro-hydraulische regeltechniek'?

Nadere informatie

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers Grondig reinigen Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en civiel. Deze ervaring hebben wij gebruikt om een optimaal

Nadere informatie

Inhoud Groep 1. Hogedruk ventilatoren.

Inhoud Groep 1. Hogedruk ventilatoren. Inhoud Groep 1. Hogedruk ventilatoren. HOGEDRUK VENTILATOREN... 2 ALGEMEEN... 3 VOORSELECTIE SERIE HRD... 4 HRD 1/2T... 5 HRD 1/3 T... 6 HRD 1/4 T... 7 HRD 1/5 T... 8 HRD 14/5 T... 9 HRD 2/3 T... 10 HRD

Nadere informatie

SENTRY ELEKTRISCHE BOILERS

SENTRY ELEKTRISCHE BOILERS SENTRY ELEKTRISCHE BOILERS MODELLEN: ES3 ES4 ES5 ES65 Installatie- en bedieningsvoorschriften Onderhoudsinstructies Deze instructies dienen bij het toestel bewaard te worden. 4.1.4 INSTALLATIEVOORSCHRIFTEN

Nadere informatie

Pioneering for You. Drukverhoging Wilo Economy Booster 2-2 & 2-4. Comfortabele en veilige drukverhoging voor appartementen en kleine utiliteit

Pioneering for You. Drukverhoging Wilo Economy Booster 2-2 & 2-4. Comfortabele en veilige drukverhoging voor appartementen en kleine utiliteit Pioneering for You Drukverhoging Comfortabele en veilige drukverhoging voor appartementen en kleine utiliteit WILO Pioneering for You Sterke schommelingen in het waterverbruik en hooggelegen waterafnamepunten,

Nadere informatie

TURBINE POMPEN SERIE MTP IN KUNSTSTOF UITVOERING. CAPACITEIT TOT l/uur EIGENSCHAPPEN AANDRIJVING

TURBINE POMPEN SERIE MTP IN KUNSTSTOF UITVOERING. CAPACITEIT TOT l/uur EIGENSCHAPPEN AANDRIJVING TURBINE OMEN SERIE MT IN KUNSTSTOF UITVOERING CAACITEIT TOT. l/uur - - Magneetgedreven - Geen asafdichting, dus lekvrij - Geen contaminatie van medium - Capaciteit tot m /uur - Opvoerhoogte tot meter -

Nadere informatie

Inhoud: MT-IBA (Multi Thread individuele behandeling van afvalwater) door Fiber Filtration member of the V&T Group

Inhoud: MT-IBA (Multi Thread individuele behandeling van afvalwater) door Fiber Filtration member of the V&T Group Inhoud: MT-IBA (Multi Thread individuele behandeling van afvalwater) door Fiber Filtration member of the V&T Group Inhoud : MT-IBA (Multi Thread individuele behandeling van afvalwater) p. 1 1. Wat houdt

Nadere informatie

Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER

Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER Focus LCD PRO Electronic (PPVE) ELEKTRISCHE DOORSTROMER VOOR TAPWATER Gebruikershandleiding Rev. 1808GG Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies.. 2 Bediening Focus LCD Electronic (PPE2)...

Nadere informatie

VLR. Toepassingen. Motor. Identificatiecodes VERTICALE MEERCELLIGE CENTRIFUGAALPOMPEN IN ROESTVRIJ STAAL AISI 316

VLR. Toepassingen. Motor. Identificatiecodes VERTICALE MEERCELLIGE CENTRIFUGAALPOMPEN IN ROESTVRIJ STAAL AISI 316 VERTICALE MEERCELLIGE CENTRIFUGAALPOMPEN IN ROESTVRIJ STAAL AISI 316 De serie VLR zijn verticale meertraps centrifugaalpompen met inline zuig en persaansluitingen met elektromotor. Geheel in RVS AISI 316

Nadere informatie

Stationaire hogedrukreinigers

Stationaire hogedrukreinigers Stationaire warmwaterhogedrukunit voor het reinigen van trucks Complete "stand-alone" stationaire hogedrukunit voor plaatsing op externe (buiten)locaties. Bijzonder geschikt voor het reinigen van vrachtwagens,

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

Waterontharder VT1000. Gebruikers handleiding

Waterontharder VT1000. Gebruikers handleiding Waterontharder VT1000 Gebruikers handleiding Pagina 2 van 16 VT1000 rev1 Inhoudsopgave. Pagina 1. Belangrijke informatie. 4. 2. Algemeen. 5. 3. Installatie 6. 3.1. Inhoud levering 6. 3.2. Installeren 7.

Nadere informatie

Warmwater hogedrukreinigers - medium klasse Product kenmerken

Warmwater hogedrukreinigers - medium klasse Product kenmerken Warmwater hogedrukreinigers - medium klasse Product kenmerken Deze krachtige machines vertegenwoordigen de midden klasse in onze warmwater hogedrukreinigers assortiment. Ze bieden uitstekende prestaties,

Nadere informatie

CEEPEE 15 K / G / M. Montagevoorschrift condenswaterpomp

CEEPEE 15 K / G / M. Montagevoorschrift condenswaterpomp Montagevoorschrift condenswaterpomp CEEPEE 15 K / G / M Zelfaanzuigend tot 1,5 m Opvoerhoogte 9 m / 18 m. Universeel toepasbaar Zeer laag geluidsniveau 1 Het beoogde gebruik De condenswaterpomp is bedoeld

Nadere informatie

Huishoudelijk waterleidingstation met schakelautomaat. Multi Eco-Pro. Productinformatie

Huishoudelijk waterleidingstation met schakelautomaat. Multi Eco-Pro. Productinformatie Huishoudelijk waterleidingstation met schakelautomaat Multi Eco-Pro Productinformatie Impressum Productinformatie Multi Eco-Pro KSB Aktiengesellschaft Alle rechten voorbehouden. Inhoud mag zonder schriftelijke

Nadere informatie

JMB Drukregelaars, veiligheidsventielen, druksensoren en flow switch

JMB Drukregelaars, veiligheidsventielen, druksensoren en flow switch JMB Drukregelaars, 1. Drukregelaars a. HXM b. Timax c. VB 130 d. Pulsar 3 e. Pulsar Zero f. UL 221/200 H g. UL 262/1 h. UL 262/2 2. Veiligheidsventielen a. SV 3 3. Druksensoren a. PR 16 4. Flow switch

Nadere informatie

COMPRESSOREN. Zuigercompressoren - hobby. Condensaataftappen. Olie voor compressoren en nevelaars. Zuigercompressoren - professioneel

COMPRESSOREN. Zuigercompressoren - hobby. Condensaataftappen. Olie voor compressoren en nevelaars. Zuigercompressoren - professioneel RESSOREN 14 - hobby Pagina 730 Condensaataftappen Pagina 738 - professioneel Pagina 731 Olie voor compressoren en nevelaars Pagina 739 - silent Pagina 734 Drukschakelaars Pagina 739 - SILENT BLUE Pagina

Nadere informatie

Containerroerwerken. Uw vloeistoffen voortdurend in beweging. IBC - Container roerwerken SMEC. De roerwerken worden door de

Containerroerwerken. Uw vloeistoffen voortdurend in beweging. IBC - Container roerwerken SMEC. De roerwerken worden door de Containerroerwerken IBC - Container roerwerken SMEC Uw vloeistoffen voortdurend in beweging Parema containerroerwerken vormen een flexibele en betaalbare oplossing om vloeistoffen in transportcontainers

Nadere informatie

Nefit Economy cv-boilers

Nefit Economy cv-boilers Nefit houdt Nederland warm Installatie-instructie Nefit Economy cv-boilers INHOUDSOPGAVE 1. ALGEMEEN 1-1 2. INSTALLEREN 2-1 2.1 Voorschriften 2-1 2.1.1 Algemene voorschriften 2-1 2.1.2 Voorschriften fabrikant

Nadere informatie

UT 16A en UT 18A Afzuigboxen

UT 16A en UT 18A Afzuigboxen UT 16A en UT 18A Afzuigboxen Inhoud Geluidgeïsoleerde afzuigboxen UT 16A en UT 18A 1 Toepassing 1 Uitvoering 1 Traploos regelbaar 1 Beveiliging 1 Onderhoud 2 Technische gegevens 2 UT voor schone lucht

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

Hoog rendement warmte terugwinunit. 1.000-15.000 m 3 /h

Hoog rendement warmte terugwinunit. 1.000-15.000 m 3 /h Hoog rendement warmte terugwinunit 1.000-15.000 m 3 /h FLEXIBLITEIT IS EEN STANDAARD BO-AIR Luchtbehandeling De missie van BO-AIR is voorop te blijven in de ontwikkeling van energiezuinige klimaatapparatuur

Nadere informatie

...een product van BEKA

...een product van BEKA Elektr ische vetsmeerpomp EP- met stalen reservoir De BEKA-MAX vetsmeerpomp EP- is elektrisch aangedreven en heeft de mogelijkheid tot maximaal onafhankelijke uitgangen. Standaard wordt de pomp met één

Nadere informatie

Containerroerwerken. Uw vloeistoffen voortdurend in beweging. IBC - Container roerwerken GMEC. De roerwerken worden door de

Containerroerwerken. Uw vloeistoffen voortdurend in beweging. IBC - Container roerwerken GMEC. De roerwerken worden door de Containerroerwerken IBC - Container roerwerken GMEC Uw vloeistoffen voortdurend in beweging Parema containerroerwerken vormen een flexibele en betaalbare oplossing om vloeistoffen in transportcontainers

Nadere informatie

Handleiding aansluiten en in gebruik nemen zelfaanzuigende SHE pompen

Handleiding aansluiten en in gebruik nemen zelfaanzuigende SHE pompen Handleiding aansluiten en in gebruik nemen zelfaanzuigende SHE pompen Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Uitvoering 3 Installatie 3 Vullen 5 Starten ( eerste keer) 5 Starten ( normaal gebruik) 5

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

Ont- en beluchters hoge druk

Ont- en beluchters hoge druk Ont- en beluchters hoge druk Ont- en beluchters: Luchtbellen in een leidingsysteem leiden tot afname van de capaciteit en kunnen installaties beschadigen. Onderstaande situaties kunnen de oorzaak zijn

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

POMPTYPE VERMOGEN AMPERAGE Q = CAPACITEIT GEWICHT 230 V L/MIN 0 10 20 30 40 50 60 70 80 H = OPVOERHOOGTE IN METERS

POMPTYPE VERMOGEN AMPERAGE Q = CAPACITEIT GEWICHT 230 V L/MIN 0 10 20 30 40 50 60 70 80 H = OPVOERHOOGTE IN METERS Ecojet (R) glasvezel versterkte kunststof zelfaanzuigende De Leader serie Ecojet (R) bestaat uit een hoogwaardige glasvezel versterkte kunststof geruisarme centrifugaalpomp. Deze pompen worden geleverd

Nadere informatie

Stabu breektank documentatie. Inleiding

Stabu breektank documentatie. Inleiding Product info Stabu breektank Stabu breektank documentatie Inleiding Blz. Documentatie 5 liter breektank -. Documentatie 0 liter breektank -. Documentatie 000 liter breektank 5-6. Documentatie 000 liter

Nadere informatie

Hogedrukreinigers Ergonomisch en van topkwaliteit. Koud- en warmwaterreinigers.

Hogedrukreinigers Ergonomisch en van topkwaliteit. Koud- en warmwaterreinigers. Hogedrukreinigers Ergonomisch en van topkwaliteit Koud- en warmwaterreinigers 2 Inhoud Welk hogedrukreiniger is voor u geschikt? Koudwaterreinigers Warmwaterreinigers Toebehoren 4 KR 5 KL 6 KSM Koudwaterreinigers

Nadere informatie

Impregneerinstallaties Droogovens en Pyrolyseovens

Impregneerinstallaties Droogovens en Pyrolyseovens 100.00 Droogovens en Pyrolyseovens Groep Omschrijving Bladzijde 100.10 IPI. 100.10.01 IPII. 100.10.02 IPIII. 100.10.03 IPIV. 100.10.04 100.20 Droogovens Kamer droogovens. 100.20.01 Tunnel droogovens. --

Nadere informatie

FREQUENTIEGEREGELD DRUKVERHOGINGSSYSTEEM

FREQUENTIEGEREGELD DRUKVERHOGINGSSYSTEEM Life made for you FREQUENTIEGEREGELD DRUKVERHOGINGSSYSTEEM Onze ideeën rond ergonomische technologie en onze know-how inzake technologie gebaseerd op 27 jaar ervaring in de mechanische en electronische

Nadere informatie