De Oekraïense Karpaten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Oekraïense Karpaten"

Transcriptie

1 K a r p a t e n r e i z e n w w w. k a r p a t e n r e i z e n. c o m

2 De Oekraïense Karpaten Beleef de Oekraïense Karpaten te voet, te paard, op de fiets of per kajak! Geniet daarnaast van een bezoek aan de historische en bruisende stad L viv. Unieke reizen voor actieve sporters, natuur- en cultuurliefhebbers en Oost-Europa geïnteresseerden. Met meer dan 200 zeldzame en inheemse dier- en plantsoorten en ha oerbos zijn de Karpaten een uniek natuurgebied in Europa. De Oekraïense Karpaten, gelegen in het zuidwesten van Oekraïne, zijn bij het West-Europese publiek vrij onbekend. Dat is jammer, maar zij bieden u een authentieke vakantie slechts weinigen gingen u voor! De Oekraïense Karpaten kennen verschillende gebieden, zoals de Chorno Hore met als hoogste Oekraïense berg Hoverla (2.061m), het ruige Gorgany en de regio Zakarpatia met haar Roemeense en Hongaarse invloeden. U vindt er meanderende rivieren en prachtige meertjes, alpenweiden met herders en verse kaas, etnische Hutsul bevolking in klederdracht en authentieke dorpen te midden van fruitgaarden en akkers bewerkt met paarden. De Oekraïense Karpaten zijn een bijzondere en toegankelijke vakantiebestemming. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen, een serieuze (winter)trektocht ondernemen, fietsen, kajakken, klimmen of zelfs per paard de heuvels doorkruisen. Ook kunt u rustig genieten in een afgelegen cottage. Verborgen juwelen in een onontdekt gebied

3 Tilia Maas Geesteranus Een Nederlandse in Oekraïne Tilia Maas Geesteranus is de drijvende kracht achter Karpatenreizen. Zij woont in Oekraïne, onder de rook van L viv, en spreekt de taal goed. Dit is een groot voordeel gezien de vaak onduidelijke logistiek, taalbarrières en cultuurverschillen, die toeristen in Oekraïne tegen kunnen komen. Sinds juli 2009 verkent Tilia het Westen van Oekraïne, met de fiets, wandelend, per trein en met de auto. Regelmatig gaat zij de Karpaten in, woont samen met haar partner Tim in het dorp waar hij boert en geniet van het stadsleven in L viv. Samenwerking Door haar nauwe contacten met Oekraïense gidsen en de plaatselijke bevolking, accommodaties, toeristenbureaus en vertalers, kan Tilia een unieke en toegankelijke reis samenstellen. Dit deed zij in L viv onder andere voor Nederlandse groepen bakkers en musici, en begeleidde een 10-daagse groepsreis door de Karpaten. Op pagina 6 en 7 vindt u de geplande reizen voor Ook kunt u vanuit uw eigen wensen en belangstelling met Tilia een reis op maat samenstellen. Groen toerisme Karpatenreizen stelt zich ten doel om groen en actief toerisme met een kleinschalig karakter te stimuleren voor West- Europese toeristen. Dit doet zij door samen te werken met lokale bevolking, familiegerunde onderkomens, aandacht voor lokale initiatieven en lokaal transport.

4 Oekraïne Een jong land Sinds 1991 is Oekraïne een onafhankelijk land. Na diverse eeuwen van onder andere Poolse, Oostenrijks-Habsburgse, Russische, en Duitse overheersing, staat Oekraïne op eigen benen. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 15 keer Nederland, en telt bijna 50 miljoen inwoners. Oekraïne is na Rusland het grootste land van Europa. De hoofdstad is Kyiv (Kiev). Beeld In het Westen kennen we Oekraïne voornamelijk van Tsjernobyl, corruptie, de mooie vrouwen, wodka en als graanrepubliek van Europa. De officiële taal is Oekraïens, maar in grote delen van het land wordt, in de steden, ook Russisch gesproken. De huidige president Yanukovych lijkt van huis-uit meer met Rusland op te hebben dan met het Westen, maar zoekt ook toenadering tot de EU. Een deel van Oekraïne ontwikkelt zich zeer snel: nieuwe rijken, groeiende steden, geldinstroom van emigranten en buitenlandse investeerders. Anderzijds leeft men op het platteland soms nog een paar decennia terug in de tijd en is vrijheid van meningsuiting er geen gegeven goed. In 2012 vinden de Europese Kampioenschappen Voetbal naast Polen in Oekraïne plaats., waaronder in L viv. Toerisme Buitenlandse toeristen verkennen vooral de steden Kyiv, Odessa en L viv. Echter, toerisme gericht op natuur, cultuur en duurzaamheid, het zogenaamde eco of groene toerisme, komt steeds meer in trek. De Karpaten spelen daarbij de hoofdrol met hun ongerepte natuur en bijzondere bevolkingsgroepen en tradities. Oekraïners zijn trots op die identiteit en natuur, tegelijkertijd zijn West-Europese toeristen op zoek naar nieuwe bestemmingen in Oost-Europa. De Oekraïense Karpaten bezoeken is een onvergetelijke ervaring.

5 L viv Lemberg L viv is de culturele hoofdstad van het huidige Oekraïne. De stad heeft een rijke en turbulente geschiedenis, die zich laat aflezen uit de namen die zij in de loop van de eeuwen heeft gehad: gesticht als Leopolis door vorst Danylo Romanvitsj. Lemberg onder het Habsburgse keizerrijk, Lwów, toen het tussen de wereldoorlogen deel uitmaakte van Polen, Lvov tijdens de Sovjet overheersing, en sinds de Oekraïense onafhankelijkheid L viv. Lemberg was een rijke multiculturele samenleving van Polen, Joden, Oekraïners, Armeniers, Duitsers. Tijdens en na de Tweede Wereldoorlog is die samenleving vrijwel geheel verdwenen. L viv vandaag L viv is nu een echte Oekraiense stad in een Habsburgse jas. Haar toch nog steedse grote verscheidenheid van religies (Grieks- en Rooms-katholiek, Kyiv- en Moskou-Orthodox, Armeens-Christelijk) en de prachtige kerken trekken ook een diversiteit aan toeristen aan. De rijke Joodse cultuur en geschiedenis zijn door de Duitse bezetters bijna geheel uitgewist. L viv is een stad van dynamische en tragische tijden, een stad waar jonge generaties hun wortels met het Westen mengen, terwijl veteranen vasthouden aan oude gewoonten. L viv ontwikkelt zich op een moderne manier, op weg naar een gemeenschappelijke identiteit voor de toekomst. L viv is een vergeten parel in Europa. L viv verkennen Tijdens de tochten van Karpatenreizen bezoekt u L viv als vast onderdeel van de reis. U verkent de bruisende historische binnenstad, waaronder de legendarische Opera, koffie met luxe gebak in Oostenrijks- Habsburgse stijl, uitzicht over de stad en verre omstreken vanaf de Slotberg, wandelt door stijlvolle parken en laat u verrassen door de smakelijke Oekraïense keuken.

6 Reizen en tochten Wandelen op sneeuwschoenen, februari 2012, acht dagen Wandelvakantie op sneeuwschoenen onder begeleiding van ervaren gids. Verken bergtoppen door kraakverse sneeuw, met prachtige vergezichten, verwarmende Russische stoomsauna. Overnachting in pensions. Natuur- en fotoreis, begin mei 2012, acht dagen Reis door de Karpaten met de nadruk op fotografie, bijzondere flora en fauna en de traditionele bevolking in klederdracht. Onder begeleiding van natuurfotograaf Johan van der Wielen (6 jaar werkzaam met SNP). 1/3 Wandelen, 2/3 fotografie, diverse culturele excursies met bezoek aan lokale ambachtslieden Overnachting in pensions. Vrouwen voor vrouwen bergtocht, mei/juni 2012, tien dagen Avontuurlijke bergtocht gecombineerd met aandacht voor (de positie van) vrouwen in Oekraïne. We bezoeken een aantal bijzondere vrouwen en boeiende projecten, doen een kook-workshop, baden in bergmeertjes en maken kampvuur. Geen feministische parade, maar een unieke ontdekkingstocht! De reis wordt begeleid door een vrouwelijke gids. Overnachting in pension en tent. Voor actuele informatie en prijzen, zie de website. Alle reizen en tochten kunt u ook individueel boeken.

7 Kentauro natuur- en cultuurreis, juni 2012, tien dagen Natuur- en cultuurreis op verkenning door de Karpaten. Bezoek aan een buffelboer, smaakvolle lokale wijnproeverij, wandeling door een oerbeukenbos, swingende muziekband Hudaki, synagoge in het levendige stadje Chust, wandeling naar unieke rotsformaties. Overnachting bij gastgezinnen en unieke bergaccommodatie. Begeleiding Tilia Maas Geesteranus. Wandeltocht, juni/juli 2012, acht dagen Dagtochten onder begeleiding van een ervaren Engels sprekende gids. Hoogste berg Hoverla (2061m), uniek oud observatorium, eenmaal overnachten aan een bergmeer met kampvuur, bezoek bergherders (verse melk en kaas). Overnachting pension en tent. Meerdaagse rondtocht met overnachting in tenten is ook mogelijk. Fietstocht, juli 2012, tien dagen Toegankelijke fietstocht van West- naar Oost-Karpaten. Prachtige uitzichten, heerlijke afdalingen, authentieke dorpen, meanderende rivieren. Culturele bezienswaardigheden: oudste eiken Oekraïne, bijzondere rotsformaties, bergwandeling, banja (Russische stoomsauna), kleinschalige kaasfabriek. Overnachting in hotels en bij gastgezinnen. Verhuur van fietsen en vervoer van bagage is mogelijk.

8 K a r p a t e n r e i z e n Praktische informatie Reizen naar Oekraïne: vliegen (WIZZ Air, Czech Air, Austrian Airlines), trein (zie o.a. Treinreiswinkel en lange-afstandsbus, met de auto, fi etsen (1.400km). Als toerist krijgt u ter plekke bij de douane een stempel in uw paspoort. Daarmee kunt u 3 maanden in het land blijven. Vanwege EK 2012 gaan de douaneprocedures vrij vlot. Reizen binnen Oekraïne: trein (bahn.de), lange-afstandsbus of marshrytka s (goedkope minibusjes), auto, fi ets. De grotere snelwegen zijn goed te berijden, ook voor fi etsers, al kan het wel druk zijn. Kleinere wegen vereisen stevige fi etsbanden van tourfi ets of MTB. Draag een helm en geel vest. Men is over het algemeen alert, maar wees dat zelf ook! Enige onveiligheid bestaat uit slecht wegdek en verschil in (snelheid van) voertuigen (oude Lada s en nieuwe jeeps). Reisgidsen: Bradt Ukraine Guide, Lonely Planet Ukraine, Ukraine - der Westen (Duits, uitgave: Reise Know-How), Lemberg, das kulturelle Zentrum der Westukraine (Uitgave: Trescher Verlag.) Literatuur: J.P. Hinrichs, Lemberg-Lwów-Lviv, F. Tonk, Blijf bij ons, D. de Vries, Oekraïne en Georgië. Websites: rtic.if.ua/en, igormelika.com.ua/en. Ukraïne op de iphone: In de App Store van Apple vindt u onder de zoekwoorden Ukraine, Lviv en Karpaten een aantal apps met nuttige reisinformatie, waarvan sommige gratis. Kaarten: meer standaard kaarten zijn veelal verkrijgbaar in Oekraïne, speciale kaarten om te wandelen/fi etsen (1:50.000/70.000) verkrijgbaar bij Karpatenreizen of bij reisboekhandels en wandelwinkels in Nederland. Valuta: grivna UAH. 11 grivna is ongeveer 1 euro. Fotografi e: Tilia Maas Geesteranus, Tim Nandelstaedt, Olenka Grencheshen, Dick Prak, Marleen Botermans, Viktor Zagreb Realisatie: De Hondsrug Pers, Groningen,

Rondreis door Trans-Karpathië

Rondreis door Trans-Karpathië Rondreis door Trans-Karpathië Ooit gehoord van Trans-Karpathië? Eigenlijk is het jammer dat zo weinig mensen weten wat dit gebied rond de Karpaten te bieden heeft. Maar dat heeft ook een prettige kant,

Nadere informatie

VROUWEN - ONTMOETEN - VROUWEN IN DE OEKRAÏENSE KARPATEN

VROUWEN - ONTMOETEN - VROUWEN IN DE OEKRAÏENSE KARPATEN VROUWEN - ONTMOETEN - VROUWEN IN DE OEKRAÏENSE KARPATEN Deze eerste Vrouwen-ontmoeten-vrouwen - tocht voert ons naar het zuidwesten van Oekraïne, een gebied dat grenst aan Polen, Slowakije, Hongarije en

Nadere informatie

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE 15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE Dag 1 De Krim Vanaf Amsterdam vliegen we via Kiev naar de hoofdstad van De Krim, Simferopol. In Kiev checkt u eerst uit, neemt uw bagage van de band en gaat door de douane.

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Rondreis door Transkarpatië

Rondreis door Transkarpatië Rondreis door Transkarpatië Ooit gehoord van Transkarpatië? Eigenlijk is het jammer dat zo weinig mensen weten wat dit gebied rond de Karpaten te bieden heeft. Maar dat heeft ook een prettige kant, want

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Backpacktour Noord - Ethiopie

Backpacktour Noord - Ethiopie Backpacktour Noord - Ethiopie Vertrek: Eind mei 2016 Aantal dagen: Minimaal 8 dagen Accommodaties: Budget Soort Reis: Groepsreis Reisbegeleiding: Nederlands sprekende reisleider / Engels sprekende lokale

Nadere informatie

Rondreis door Transkarpatië

Rondreis door Transkarpatië Rondreis door Transkarpatië Ooit gehoord van Transkarpatië? Eigenlijk is het jammer dat zo weinig mensen weten wat dit gebied rond de Karpaten te bieden heeft. Maar dat heeft ook een prettige kant, want

Nadere informatie

FOTOREIS NAAR DE OEKRAÏENSE KARPATEN

FOTOREIS NAAR DE OEKRAÏENSE KARPATEN FOTOREIS NAAR DE OEKRAÏENSE KARPATEN Met deze eerste Oekraïne fotografiereis gaan we naar een onbekend gedeelte van Europa: de Karpaten! Grenzend aan Polen, Slowakije, Hongarije en Roemenie, herbergen

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

In de sporen van Marco Polo naar China

In de sporen van Marco Polo naar China In de sporen van Marco Polo naar China 40 daagse autoreis via de legendarische zijderoute Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over verharde wegen en gravel roads

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN 8-daagse skivakantie Oostenrijk van 22-12-2012 tot 30-03-2013 Aanvang op zaterdag Hartelijk dank

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Argentinië. Inleiding. Geografie

Argentinië. Inleiding. Geografie Argentinië Inleiding Argentinië is vooral bekend om de Tango, dat is een wereldberoemde dans, op speciale muziek. En natuurlijk is Argentinië óók bekend om Máxima. De tango is in de 19e eeuw ontstaan in

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete:

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete: Zakon o dr`avni statistiki (Uradni list RS {t. 45/95 in {t. 9/01) NL TU TURISTI/2006 2104 ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Plaats: Soort plaats:

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Volg het spoor van de Transsiberië Express

Volg het spoor van de Transsiberië Express Volg het spoor van de Transsiberië Express 34 daagse reis per eigen classic car, 4x4 of motor van Amsterdam naar Peking Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over

Nadere informatie

OEKRAÏNE DROHOBYCH. Periode: 10/07/ - 23/07 en 24/07 06/08/2016 Leeftijd: 18+

OEKRAÏNE DROHOBYCH. Periode: 10/07/ - 23/07 en 24/07 06/08/2016 Leeftijd: 18+ OEKRAÏNE DROHOBYCH Periode: 10/07/ - 23/07 en 24/07 06/08/2016 Leeftijd: 18+ Oekraïne Drohobych Klus mee aan een opvangtehuis voor verslaafden en daklozen Periode: 10/07/ - 23/07/2016 24/07 06/08/2016

Nadere informatie

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig individuele wandelvakantie vanaf 999 Eire, the Wicklow Way De Wicklow Mountains liggen in het oosten van Ierland, of "Eire", zoals de Ieren hun land zelf

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. In het Twiske. Rustig gelegen. Aan het water. Onlangs gerenoveerd. Landelijk en toch centraal

Hoekstra & van Eck. Huizen van. In het Twiske. Rustig gelegen. Aan het water. Onlangs gerenoveerd. Landelijk en toch centraal Huizen van Hoekstra & van Eck De Haal 26, 1511 AR Oostzaan Rustig gelegen Onlangs gerenoveerd Aan het water In het Twiske Landelijk en toch centraal H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Naam: Vakantie. Vraag 1. Ben je weleens op vakantie geweest? Waarheen? Werkblad vakantie - Aardrijkskunde groep 5 - Niveau blauw.

Naam: Vakantie. Vraag 1. Ben je weleens op vakantie geweest? Waarheen? Werkblad vakantie - Aardrijkskunde groep 5 - Niveau blauw. Naam: Vakantie _ Een groot aantal Nederlanders gaat ieder jaar één keer op vakantie. Vaak gaat de reis naar het buitenland, bijvoorbeeld naar Duitsland, Frankrijk, Spanje, of nog verder. Maar Nederlanders

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart. Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015!

Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart. Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015! Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015! 1 Laat je rondleiden in Dongen en s Gravenmoer! In de gemeente Dongen kun je heerlijk wandelen. Zelf of onder

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013 Great Wall Skating Challenge Where the great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Relatie recreatie en natuur Veluwe

Relatie recreatie en natuur Veluwe Relatie recreatie en natuur Veluwe Kwaliteitsverbetering voor natuur 3 september, Martin Goossen Inleiding State of the art recreatie en toerisme Wat bepaalt kwaliteit van natuur vanuit recreatie en toerisme

Nadere informatie

13- daagse Autorondreis/Flydrive

13- daagse Autorondreis/Flydrive 13- daagse Autorondreis/Flydrive Istrië- Omgeving Zadar- Binnenland- eiland Krk Wij zijn erg trots op onze rondreizen. Tijdens je vakantie 4 of meer bestemmingen ontdekken. De routes die wij voor je hebben

Nadere informatie

Grevelingenmeer BW Herkingen TE KOOP K.K.

Grevelingenmeer BW Herkingen TE KOOP K.K. Grevelingenmeer 5 3249 BW Herkingen TE KOOP 137.500 K.K. Grevelingenmeer 5 3249 BW Herkingen Inleiding Aan de rand van rustig bungalowpark en direct aan de dijk van het Grevelingenmeer gelegen, GOED ONDERHOUDEN

Nadere informatie

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

De bergvrienden (van Engsbergen)

De bergvrienden (van Engsbergen) De bergvrienden (van Engsbergen) Wandelen is onze grote passie. Of het nu in het Engsbergse Asdonk is, op de Houterenberg of wanneer wij met familie of goede vrienden in het hooggebergte rondtrekken, het

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL Waar oost en west elkaar ontmoeten. Waarom Istanbul? Viering van 400 jaar diplomatieke betrekkingen Nederland -Turkije Poort van Azië Veel economische

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, Hutong School. School. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, Hutong School. School. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Mandarijn in Peking, Hutong School Programma overzicht: Intensieve Mandarijnse cursus Vanaf 18 jaar Accommodatie in modern appartement 1 maand tot 1 jaar Alle niveaus School Bestemming China

Nadere informatie

REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN

REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN FEITEN EN CIJFERS Hoofdstad van het district Porto, stad die door UNESCO sinds 1996 als werelderfgoed erkend is Ligging:: zuidwesten van Europa, aan de Atlantische

Nadere informatie

Ring BN Dirksland TE KOOP K.K.

Ring BN Dirksland TE KOOP K.K. Ring 17 3247 BN Dirksland TE KOOP 369.000 K.K. Ring 17 3247 BN Dirksland Inleiding In de oude, nostalgische stijl gebouwde GROTE VILLA met een prachtig uitzicht op de "kerkgracht en met een ongekende ruimte

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

MotorRijvaardigheidsVakantie Tsjechië 2010

MotorRijvaardigheidsVakantie Tsjechië 2010 MotorRijvaardigheidsVakantie Tsjechië 2010 In het jaar 2010 zullen er 3 MRV s naar Tsjechië plaatsvinden op de volgende data: reis A, van zaterdag 1 mei t/m zaterdag 8 mei 2010 (7 overnachtingen) reis

Nadere informatie

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Desert Trail Sudan 9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Profiel Per 4x4 en Soedan kameel Over zandduinen, langs bergmeren en historische plaatsen Sprookjesachtige landschappen

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

Welkom in de Hubertus Hunting Lodge

Welkom in de Hubertus Hunting Lodge Welkom in de Hubertus Hunting Lodge Centraal in een van s wildrijkste jachtgebieden werd de,hubertus Hunting Lodge in jaar 2000 door Peter van Amelsfoort gebouwd. Sinds 2014 staat deze prachtige locatie

Nadere informatie

Huizen. Eiken houten vloer. Vier slaapkamers. Kindvriendelijke omgeving. Diepe en zonnige achteruin. Moderne lichte woning

Huizen. Eiken houten vloer. Vier slaapkamers. Kindvriendelijke omgeving. Diepe en zonnige achteruin. Moderne lichte woning Huizen vanhendriks Boekweitveld 10, 5236 WR s-hertogenbosch Vier slaapkamers Kindvriendelijke omgeving Diepe en zonnige achteruin Eiken houten vloer Moderne lichte woning H58 H58 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Urban Experience Groningen

Urban Experience Groningen persreizen 2019 De combinatie van enerzijds een bruisende, historische stad en anderzijds een serene provincie, maakt Groningen bijzonder mediageniek. Wij heten journalisten, bloggers, vloggers en influencers

Nadere informatie

Welkom in Arabisch Andalusië. Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera

Welkom in Arabisch Andalusië. Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera Welkom in Arabisch Andalusië Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen - Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking

Nadere informatie

Krakau. Weelde, Wonder en Waanzin. Hans van Rhoon en Eduard Evenblij

Krakau. Weelde, Wonder en Waanzin. Hans van Rhoon en Eduard Evenblij Fotoreis 14 t/m 19 oktober Krakau Weelde, Wonder en Waanzin. Hans van Rhoon en Eduard Evenblij KRAKAU We maken een reis door het heden en verleden van Krakau. De stad wordt wel het "Florence van Polen"

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Macedonië: Parel van de Balkan

Macedonië: Parel van de Balkan Ontdek Macedonië op deze unieke 15-daagse rondreis Nieuw bij Macedonia Travel Company in 2010! Een unieke rondreis door dit prachtige land. In samenwerking met lokale gidsen ontdekt u de mooiste, culturele

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2013

Great Wall Skating Challenge 2013 Great Wall Skating Challenge 2013 Where the Great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele Rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve cultuurreis naar

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Ghinggis Khaan Skating Challenge Op het Khuvskol meer in Mongolië. Prijs: 2.450,- p.p. In combinatie met het nomaden ijsfestival

Ghinggis Khaan Skating Challenge Op het Khuvskol meer in Mongolië. Prijs: 2.450,- p.p. In combinatie met het nomaden ijsfestival Ghinggis Khaan Skating Challenge 2015 In combinatie met het nomaden ijsfestival Op het Khuvskol meer in Mongolië Van 25 Februari t/m 6 maart 2015 Prijs: 2.450,- p.p. Na het grote succes van de Alternatieve

Nadere informatie

Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen

Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen individuele fietsreis vanaf 370 De Moezel van Trier, via Cochem naar Koblenz Het kost slechts minder dan vier uur om naar het bekendste wijngebied van Duitsland te reizen.

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Paulina van Weellaan AN Dirksland TE KOOP K.K.

Paulina van Weellaan AN Dirksland TE KOOP K.K. Paulina van Weellaan 14 3247 AN Dirksland TE KOOP 175.000 K.K. Paulina van Weellaan 14 3247 AN Dirksland Inleiding Goed onderhouden en sfeervolle TWEE ONDER EEN KAPWONING met karakter en diverse authentieke

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Vraag 1a. Wat is de hoofdstad van Gelderland? ... Vraag 1b. Wat is de grootste stad in Gelderland? Vraag 1c. Wat is de Veluwe?

Vraag 1a. Wat is de hoofdstad van Gelderland? ... Vraag 1b. Wat is de grootste stad in Gelderland? Vraag 1c. Wat is de Veluwe? Naam: _ GELDERLAND BOS EN WATER Gelderland is een provincie in Midden-Nederland en is de grootste provincie van Nederland. Arnhem is de hoofdstad van de provincie. Nijmegen is de grootste stad. Gelderland

Nadere informatie

Karinthië: fietsen door het dal van de Drau.

Karinthië: fietsen door het dal van de Drau. Karinthië: fietsen door het dal van de Drau. Algemeen: 9 daagse reis waarvan 7 fietsdagen. Van Italië door Karinthië tot in Slovenië. Lengte: 360km Overnachtingen Dag 1 Wipptalerhof Dag 2 en 3: Sillian

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

5 must-do s in Porto met kinderen

5 must-do s in Porto met kinderen 5 must-do s in Porto met kinderen DOOR DE REDACTIE 18 OKTOBER 2018 DEEL ARTIKEL Waar kun je nou met een glazen lift de berg af? Of met een kabelbaan vanaf de top van de brug afdalen naar de rivierkades?

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

Jeugdlokalen Ravels-Eel

Jeugdlokalen Ravels-Eel 1/7 Jeugdlokalen Ravels-Eel Eelstraat 4 2380 Ravels-Eel De jeugdlokalen van Ravels-Eel zijn nieuwbouwlokalen, volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, voorzien van een volledig ingerichte keuken,

Nadere informatie

Beste COV-vrienden. Marleen De Brauwer COV senioren Aalst

Beste COV-vrienden. Marleen De Brauwer COV senioren Aalst Beste COV-vrienden Vorig jaar konden wij u tijdens de reis naar Duitsland, Tsjechië en Polen enkele vrij onbekende, maar toch zeer mooie hoekjes van deze landen laten ontdekken. Een paar van de toen bezochte

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Mae Hong Son Loop Cycling Tour

Mae Hong Son Loop Cycling Tour Fietsen op het dak van Thailand Waanzinnige begeleide fietstocht voor de sportieve en energieke fietser door de bergen van Thailand. Inclusief de beklimming van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand

Nadere informatie

WAT IS DE LIBERATION ROUTE EUROPA

WAT IS DE LIBERATION ROUTE EUROPA EUROPA INHOUDSOPGAVE Inhoud Liberation Route Europa 3 Stichting 4 Route 4 Arrangementen 5 Evenementen 5 Luisterplekken 6 App 7 Financiele ondersteuning 7 Pagina 2. Liberation Route Europa Liberation Route

Nadere informatie

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main-Radweg Actief genieten op de fietsroute langs de Main Algemeen: 7 dagen waarvan ook 7 dagen fietsen. Lengte volledige fietstocht: ongeveer 340km Overnachtingen:

Nadere informatie

Noordoost Polen 10 dagen singlereis

Noordoost Polen 10 dagen singlereis Noordoost Polen 10 dagen singlereis singlereis wandelvakantie vanaf 1.165 Door het ongerepte oerbos van het Nationale Park Biebrza Het noordoosten van Polen is een magnifieke regio voor een wandelvakantie:

Nadere informatie

De Duitse gast in Overijssel

De Duitse gast in Overijssel De Duitse gast in Overijssel Onderzoek Duitse gast in Overijssel Diepte interviews Duitse gasten in Overijssel Zomer- en najaarsmeting Right Marktonderzoek Panelonderzoek NordRheinWestfalen en Niedersachsen

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Zuiddijk 61 a LV Oude-Tonge TE KOOP K.K.

Zuiddijk 61 a LV Oude-Tonge TE KOOP K.K. Zuiddijk 61 a62 3255 LV Oude-Tonge TE KOOP 99.500 K.K. Zuiddijk 61 a62 3255 LV Oude-Tonge Inleiding VRIJSTAANDE RECREATIEWONING met grote, rondom de woning gelegen tuin met 2 eigen parkeerplaatsen, gelegen

Nadere informatie

Basis Informatie: Langtang Trek (Centrale Himalayas)

Basis Informatie: Langtang Trek (Centrale Himalayas) Langtang Trek (Centrale Himalayas) Deze trektocht biedt u de mogelijkheid om pal in het midden tussen de toppen van de Himalayas te wandelen. Ze toont een uitzonderlijke diversiteit aan natuur en cultuur.

Nadere informatie

Hart van Haaksbergen. Ter. Wonen in het. stijlvolle appartementenkuile

Hart van Haaksbergen. Ter. Wonen in het. stijlvolle appartementenkuile Wonen in het Hart van Haaksbergen 16 Ter stijlvolle appartementenkuile Genieten van Twente In en rondom Haaksbergen zijn veel bezienswaardigheden waar het hele jaar door toeristen op afkomen. Denk aan

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie