TUNNISKE. Jaargang 12 nummer Beste ouders en verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TUNNISKE. Jaargang 12 nummer 48 13-05-2014. Beste ouders en verzorgers,"

Transcriptie

1 TUNNISKE Jaargang 12 nummer Beste ouders en verzorgers, Hopelijk heeft iedereen een hele fijne vakantie gehad! En het is bijna niet voor te stellen, maar over 9 weken sluiten we alweer een schooljaar af. De komende 9 weken staan er nog een aantal belangrijke dingen op het programma. Een ronde cito-toetsen, de afronding van groep 8, de eindmusical, het eindkamp enz. Op dit moment wij druk bezig met de formatie voor volgend schooljaar. Naar verwachting kunnen wij u in de week van 26 mei informeren over de groepsverdeling van uw kind. Met vriendelijke groeten, John van Assouw Directeur Kindcentrum de Bongerd Daltononderwijs Antoniusschool & Korein Kinderplein Montfortlaan Bosdag woensdag 14 mei Op 14 mei 2014 staat de bosdag weer op het programma. Deze wordt gehouden bij de Bosschuur in Wintelre van 8.30 tot uur. Enkele belangrijke dingen om te onthouden voor de kinderen: Je gaat om 8.25 uur gewoon naar je eigen klas. Hier wordt je opgehaald door een ouder met wie je mee mag rijden. De kleuters mogen met de gymbus. Er komt een frietkar. Ook kun je de hele dag door ranja drinken. Ander eten/drinken moet je zelf mee brengen. Natuurlijk zorgen we tussendoor voor iets lekkers! Je neemt al je spullen mee naar de klas in een tas! Neem ook droge kleren mee, want er is een waterpomp om mee te spelen. Zorg ook voor een kleed om op te zitten in de auto, als je vies bent geworden. Eventueel ook reserve kleding. Bij slecht weer wordt de bosdag verzet. De organisatie beslist dit de dag van te voren of op die ochtend. Mocht dit het geval zijn wordt u vanmiddag geïnformeerd. Om uur zijn we weer terug op school waar we afsluiten met iets lekkers. Wij zijn deze dag (voor noodgevallen) te bereiken op het volgende nummer: o Marco van Laarhoven & juf Feia Laat je na afloop door papa of mama even controleren op teken! En vooral; HEEL ERG VEEL PLEZIER ALLEMAAL!

2 Verzoek aan de ouders Wij willen u vragen om de vragenlijst in te vullen, die hoort bij de meting van de Monitor 5-gelijkedagenmodel. Deze vragenlijst gaat over de verandering van onze schooltijden. U kunt deze vinden op Daar kunt u klikken op vragenlijst ouders. De toegangscode die u aan het begin van de vragenlijst moet invullen is: antonius494. Het invullen van de vragenlijst duurt naar schatting maximaal tien tot vijftien minuten. Alvast erg bedankt voor uw medewerking! Brandweerproject Groep 3 en 6/7 hebben voor de meivakantie het brandweerproject afgesloten met een bezoekje van de brandweer, aan wie ze al hun vragen konden stellen. Het was een leuk en leerzaam project. Workshops De tweede workshopronde was weer een groot succes. Bij het beeldhouwen kregen de kinderen les van de Oirschotse kunstenares Ria Franc. Bij het tuinieren onder leiding van onze vaste tuingroep Frans, Mieke en Esther leerden de kinderen niet alleen over tuinieren en planten, maar ook over dieren in de tuin. Het was erg leerzaam. Neem zeker eens een kijkje in onze moestuin, deze ligt er op dit moment echt super mooi bij! Via deze weg willen wij weer alle ouders bedanken die meegeholpen hebben om deze 2 e ronde workshops tot een groot succes te maken. Erg veel dank! In de volgende nieuwsbrief zullen wij foto s van deze ronde laten zien. Kinderkerk Vanuit de kinderkerk wordt er gezocht naar ouders die zich willen inzetten voor de kinderkerk. Het is geen zware klus: gemiddeld 1 x per 2 maanden op zondagochtend plus een voorbereiding van zo'n 2 uur. Daarnaast 2x per jaar een vergadering(etje) met Wilfred van Nunen om het schema vast te stellen. Geen zware klus, maar wel een heel erg leuke! Interesse? Graag contact opnemen met Esther van der Hamsvoort (moeder van Aimée en Maud).

3 Nieuws van Korein Kinderplein Op 24-4 heeft Suus Verbruggen afscheid genomen op de Kikkers. Suus gaat naar school. Veel plezier op school Suus! Per 6-5 is Niek de Bresser bij ons komen spelen op dinsdag. Veel speelplezier Niek! Vanaf 19-5 komt Myrthe Deenen op maandagochtend bij ons spelen. We wensen Myrthe veel speelplezier toe! En er zijn ook jarigen (geweest): Wes Roosen 2 jaar Fenna-Sofie Naus 2 jaar Luuk Bullens 2 jaar. VAN HARTE GEFELICITEERD MET JULLIE VERJAARDAG! Hallo allemaal, Hebben jullie een fijne vakantie gehad? De kinderen van de BSO en de DO zijn erg actief geweest tijdens de schoolvakantie. Wil je weten wat we allemaal hebben gedaan? Lees dan hieronder ons verslag. De eerste dag van de vakantie zijn we sportief begonnen met de Olympiade, de sportdag van Korein, bij het Indoor sportcentrum in Eindhoven. We werden met een grote dubbeldekker bus opgehaald en naar het sportcentrum gebracht. Na een muzikale warming-up zijn we begonnen met een workshop zelfverdediging daarna gaan basketballen, bounchballen, een hindernisbaan op luchtkussens gevolgd en zijn we gaan voetballen. Bij de voetbalwedstrijd werd Pim geïnterviewd door Omroep Brabant!! Hieronder de link naar dit interview. Ook zijn we in de 1e week naar Kasteel Heeswijk in Heeswijk geweest. Daar hebben we een rondleiding gehad met een speurtocht door het hele kasteel en heel veel leuke, spannende maar ook grappige verhalen gehoord.

4 In de 2e week van de vakantie is de BSO samen met een paar kinderen van de DO naar Dierenrijk in Nuenen geweest. Daar hebben we veel jonge dieren gezien en hebben we volop gespeeld in de speeltuin. Ook mochten we daar onze handen in een grote bak met heel veel kleine visjes steken en die visjes pikten dan aan onze handen, brrr best even wennen hoor!! Op dinsdagmorgen zijn we naar de Kienhoef in St Oedenrode geweest. Daar hebben we in de speeltuin gespeeld en zijn we even langs de kinderboerderij gelopen. Helaas was deze nog niet open maar voor ons een reden om snel weer eens terug te gaan. En natuurlijk hebben we in deze vakantie ook lekkere dingetjes gebakken o.a. zelfgemaakte worstenbroodjes en heerlijke appelflapjes. Als afsluiter van deze vakantie zijn we naar de bioscoop in Eindhoven geweest!! Tot de volgende keer, Groetjes Rian,Marijke, Lies en Inge!

5 Vertelling in de Bibliotheek Tijdens de Feestweek van de jubilerende SCC De Enck is er op woensdag 21 mei 2014 een vertelling in de bibliotheek: De verschrikkelijke badmeester/ Jozua Douglas en Kindertheatergroep SPOT Sociaal cultureel centrum De Enck in Oirschot, met o.a.de bibliotheek, het Rabotheater, huisartsenpraktijk en het theatercafé, viert dit jaar het tienjarig bestaan. Alle inwoners van de gemeente Oirschot zijn uitgenodigd voor de feestweek. Een feestweek met aandacht voor jong en oud,met optredens, muziek en dans en lezingen. Speciaal voor de leerlingen van groep komt op woensdag 21 mei de schrijver Jozua Douglas naar de bibliotheek. Samen met Kindertheatergroep SPOT vertelt Jozua over zijn boek De verschrikkelijke badmeester. Een grappig en spannend boek waarin Lev, die volgens zijn vader zwemtalent heeft, kennismaakt met badmeester Boris Brulboei. Iedereen vindt hem geweldig want hij is knap en verzorgt zielige zeehondjes. Maar Lev weet wel beter: Brulboei is de allerverschrikkelijkste badmeester ooit! Voorstelling : en uur in de bibliotheek Toegang gratis Het belooft een spannende vertelling te worden! HIEPERDEPIEPHOERA! Renske van Kollenburg Marleen Klaassen Nathalie Kolsters Huub Maandonks Timon Verbruggen Femke van Loon Daan Plukker Neeltje Vogels Bericht van de luizenmoeders Gisteren zijn alle kinderen weer gecontroleerd. We zijn luizenvrij! Wel een vriendelijk verzoek van de moeders om uw kind op de eerste dag na een vakantie geen gel in de haren te doen. Dit maakt het zoeken wat gemakkelijker. Alvast dank! Agenda Woensdag 14 mei BOSDAG 20.00u BongerdRaad- vergadering Donderdag 15 mei Studiemiddag team Kwaliteiten en talenten 14.15u Vrijdag 16 mei KMR-vergadering

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 Sinterklaasvoorstellingen in de Enck Het lijkt nog ver weg maar voor we het weten is het al weer 5 december. Vandaar deze herinnering om op tijd kaartjes te bestellen

Nadere informatie

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad Jaargang 12, nummer 03 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad In dit nummer: Muzieklessen op de BSO Bibliotheek op school Afsluiting project herfst

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

Agenda voor april 2019

Agenda voor april 2019 Agenda voor april 2019 Jaargang 17 nummer 07 Almere, 28 maart 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender 1 t/m 5 april Buitenlesweek Woensdag

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

Nieuws van Kabouterbos

Nieuws van Kabouterbos Nieuws van Kabouterbos De afgelopen weken hebben we weer prachtige knutsels gemaakt: gouden bekers, voetballen en mooie gekleurde schaatsen. Bas ging sporten. Nu gaan we over op een ander thema: Bas op

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 8 Maand: Januari 20-12-2013 Beste ouders en verzorgers, 2013 zit er alweer bijna op, de eerste periode van dit schooljaar is weer voorbij gevlogen. We hebben een drukke

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 16 22 april 2013 Belangrijke data 23 april viering groepen 1 en 2 24 april verjaardagendag groepen 3 t/m 6 29 april t/m 10 mei meivakantie alle kinderen zijn vrij 15 mei hoofdluiscontrole 16 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

De Doolhof. nummer 11 16-07-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.:

De Doolhof. nummer 11 16-07-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.: De Doolhof nummer 11 16-07-2015 In deze Doolhof vindt u o.a.: Schoolreisje groep 4 en 5 naar Klein Zwitserland Thema vliegtuig/vliegveld Nieuwe leerkrachten op de Doolgaard Carnaval op de Doolgaard in

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen 2015 2016 editie November 2015 A.C. onderwijs heeft een nieuwe penningmeester. Met in deze editie onder meer: Penningmeester A.C. Nieuwe schoolshirts Groep 3 4 Studiereis Bus opvang Interim Sint viering

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Tijdens techniekles in de klas! Stein vertelt in de klas over zijn ik doos, tijdens de les Sociale Vaardigheden. Om de beurt heeft elke

Tijdens techniekles in de klas! Stein vertelt in de klas over zijn ik doos, tijdens de les Sociale Vaardigheden. Om de beurt heeft elke Nieuwsbrief klas B5 Beste ouders, verzorgers en leerlingen van Klas B5, Voor u ligt het Herfstexemplaar van onze nieuwsbrief. We geven voor elke vakantie een nieuwsbrief mee, waarin we vertellen over zaken

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Talent. Even vooraf. Voorleeswedstrijd. November 2015. Jarig!

Nieuwsbrief t Talent. Even vooraf. Voorleeswedstrijd. November 2015. Jarig! Nieuwsbrief t Talent Jarig! 23-11 Title Rattana 5/6 25-11 Fabiënne vd Loo 7/8 28-11 Juffr. Bianca 29-11 Ryan v. Roosmalen3/4 Levi Schellekens 5/6 November 2015 Even vooraf Beste ouder(s), verzorger(s),

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar.

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Kringgesprek Beste ouders, Nummer 5 2012-2013 2013 De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.

Nadere informatie

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl 4 juni 2015 (nr 11) Avondvierdaagse De avondvierdaagse was weer een groot succes, fijn dat er zo ontzettend veel kinderen meeliepen! Via deze weg willen we als team alle ouders bedanken die hebben meegeholpen.

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum 01 Studiedagen en vakantie Volgende week donderdag begint de voorjaarsvakantie. De kinderen zijn op vrijdag 26 februari al vrij, dit is een studiedag. De kinderen worden op dinsdag 7maart weer op school

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Drakenburcht, BSO de Frodo s en BSO t Piratennest

Vakantieprogramma BSO Drakenburcht, BSO de Frodo s en BSO t Piratennest Thema: Reis om de wereld 1 juli BSO Drakenburcht Kunst Bouwspeelplaats Thialf We gaan met de bus naar bouwplaats Thialf. Wist je dat bouwspeelplaats Thialf vroeger een zwembad was en in 1950 gebouwd is?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Nieuwsbrief 0594-514808 Donderdag 22 januari 2015 Inhoud: Beste ouders, verzorgers, Welkom Opslagruimte gezocht! (OV) Voorleesontbijt

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs dr. Jan de Quay OPTIMUS primair onderwijs 01-15/16 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 01-15/16 Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Aankomende maandag 31 augustus begint het

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids 15 september 2016 Jaargang 9- nummer 2 kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Vrijdag 16 september Opening schooljaar voor de groepen

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 36 28 juni 2017 Agenda 29 juni 3e rapport 3 juli Facultatieve oudergesprekken 4 juli Afscheidsfeest Juf Cobien Uitgelicht Einde schooljaar Afscheid juf Cobien Afscheid juf

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie