Het Weetje Welleken. KSA Welle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Weetje Welleken. KSA Welle"

Transcriptie

1 Het Weetje Welleken KSA Welle najaar 2015

2 Het Uniform KSA Welle kiest voor een uniform. Een teken van samenhorigheid en herkenbaarheid. Maar ook enorm gemakkelijk... en stevig! KSA Welle draagt het blauwe KSA-hemd met oranje das. Voor de nieuwelingen en voor de mensen die hun uniform nog niet compleet is leggen we hier even uit waar onze schildjes op het hemd moeten komen : KSA Lintje 2: PX schildje 3: Vlaamse leeuw 4:KSJ-KSA-VKSJ schildje 5: Onderaan het hemd kunnen de jaarthema s worden aangebracht 6: Achteraan op de schouderbladen worden de groeptekens aangebracht Zou je graag nog iets bijbestellen van jouw uniform. Geen probleem neem dan contact op met Tom Van Der Beken. Dit kan wel enkele weken duren aangezien de KSA winkel nogal slecht bereikbaar is. Betalen gebeurt dan bij levering.

3 Een woordje van jullie leiding. Hallo beste kerels Het Nieuwe KSAjaar is gestart! Joepie!!!! Het zal alweer een zeer leuk jaar worden met allerlei zeer leuke spelletjes die je met je beste vrienden en met de beste leiding ter wereld zal spelen! Dit jaar is trouwens niet zomaar een jaar voor ons, maar het is een speciaal jaar voor KSA Welle. We hebben er 3 nieuwe leiders bijgekregen en niet zomaar 3 nieuwe leiders, nee! Dit zijn leiders die al bij ons in de KSA zitten sinds het begin! De meesten kennen ze uiteraard al, maar voor degenen die ze nog niet kennen: thomas den bebber, Pieter De Koeman en Andreas Tzawel. Jammer genoeg moeten we ook afscheid nemen van een leider die er al sinds het begin inzit, we zullen hem missen, want twas ene om U tegen te zeggen! Dylan De Streep, Cooshen Colson! Bedankt voor je jaren inzet en welkom in de keukenploeg zou ik zeggen. En is er nu nog iets belangrijk dat ik ben vergeten? Jaaaa! Potvolkoffie, dat ik vergeet! Alex de plooier Schellinck stopt met de zware taak als hoofdleider, maar niet getreurd jongens! Hij stopt niet met de KSA, hij zal nog 5 jaar leiding geven bij KSA Welle had hij eens op nen avond gezegd bij bol, wetet nog Alex? De fakkel van hoofdleider geeft hij door aan Tom platten tuub Van Der Beken. We wensen hem allemaal veel succes! Op de komende pagina s zullen jullie de maandlijsten vinden, neem zeker een kijkje! Indien er nog vragen zijn, aarzel niet en vraag het aan de bondsleiding! Met een stevige KSA-groet, Jullie leiding Praktische afspraken - Als het op zondag KSA is spreken we af van 14u tot 17u en als het op vrijdag KSA is, van 18u tot 20u. De activiteiten zullen ook altijd in de Pingie doorgaan, indien niet zullen jullie op de hoogte gebracht worden. - Indien er praktische vragen zijn over het programma neem dan contact op met de groepsverantwoordelijken. Leeuwkes: Gregory! Jong knapen: Thomas en Kenney! Knapen: Pieter en Joris! Jong Hernieuwers: Sander Hernieuwers: Tom

4 De Leeuwkes Leiding: Alex, Andreas, Gregory 04/10 :Ken ik u van ergens spel? Voor sommigen is dit de eerste echte vergadering die ze hun hele leven nog zullen herinneren, daarom leren we vandaag iedereen eens beter kennen. 11/10 :Kermis drieselken ( ringsteking ) Naar jaarlijkse gewoonte trekt KSA Welle erop uit naar kermis Drieselken. Dus ipv af te spreken aan jeugdhuis Pingie spreken we af aan Snooker Time Welle! 18/10 :Koekjesverkoop Vandaag trekken we door de Wellese straten om wat centjes te verdienen door onze heerlijke zelfgemaakte chocoladekoekjes te verkopen. Misschien mogen jullie er zelfs een paar eten als jullie genoeg koekjes verkocht hebben! 25/10 :Halloween vergadering In het hulst van de namiddag gaan we gaan griezelen. Hopelijk zijn jullie niet bang van bijna echte vleermuizen en plastieken heksen! 01/11 :Geen KSA wegens leiding activiteit 8/11 :Survival technieken vergadering Een echte KSA er moet natuurlijk goed zijn plan kunnen trekken in het onbekende. Vandaag gaan we eens zien in wie er een echte Bear Grylls schuilt! 15/11 :Het wistje datje spel Na vandaag zullen jullie allemaal wat slimmer geworden zijn en kunnen jullie je ouders versteld laten staan! (met jullie nutteloze feitenkennis) 22/11 :Spartacus vergadering Als de getrainde atleten dat we zijn gaan we eens zien wie de spartacus-proeven het best doorstaat! Doe alvast een paar honderd sit-ups en pomp zeker keer, een 50 tal kilometer lopen wordt ook aangeraden. 29/11 :Queeste voor het kasteel spel!! Wie zal als eerste de vlag van het kasteel veroveren. Kom zeker eens langs voor dit super leuke spel dat verkozen is tot spel van het jaar 2014! 06/12 :Sinterklaas vergadering? Vandaag komt Sinterklaas op bezoek, joepie! De leiding heeft alvast hun schoentje klaargezet en een pintje gedronken, of moesten we dat laten staan voor de Pieten?

5 13/12 :Bosspel Zoals het een echte jeugdbeweging beaamt gaan we vandaag den bos in om eens goed vuil te worden. Pret gegarandeerd! 20/12 :Kerstvergadering De Kerstman heeft ons gevraagd om eventjes op zijn rendieren te passen en zijn slee te poetsen. 27/12 : Geen KSA omdat het gisteren kerstmis was 03/01 : Nieuwjaarsreceptie We zetten het nieuwe jaar in met een spetterende party, jieeehaaa!!!! 08/01 :Gezelschapsspel-vergadering KSA Welle heeft een enorme verzameling gezelschapsspelen perfect voor de donkere decemberdagen. Jullie mogen natuurlijk zelf ook een spelletje meenemen. 15/01 :Filmpje kijken Vandaag chillen we in de zeteltjes van de Pingie om naar de beste film ooit gemaakt te kijken. En dit allemaal met popcorn en chipjes! 22/01 :Zaklampenzoektocht, een tocht door het donker Trek een dikke pull aan en pak allemaal een zaklamp mee voor deze gezellige fotozoektocht. Dit idee hebben we zeker niet gestolen van het davidsfonds. 29/01 :Alles wat ik dit jaar gepland had maar nog niet gedaan heb vergadering! Wat mogen jullie van thuis nooit doen, of wat had je altijd al willen doen? Vandaag kan dit mogelijks werkelijk gebracht worden.

6 Jong Knapen Leiding: Thomas, Arne en Kenney 4/10: Wie Is Het? Vandaag gaan we opzoek naar wie het is!! 11/10: Kermis Drieselken 18/10: Koekjesverkoop We gaan deze zondag onze KSAkoekjes verkopen die de leiding zelf gemaakt heeft! 25/10: Bosspel Jullie kennen het wel allemaal, we gaan ons eens lekker vuilmaken! 01/11: GEEN KSA De leiding is vannacht gaan STUNTvliegen als echte STUNTmannen, hopelijk overleven het! 8/11: Griezelen! Boo! Moehahahahaha! Sccrreeeech! Wij zijn de spokenpolitie en het is onze taak om Welle spookvrij te maken! 15/11: ruiltocht Vandaag gaan we onze eieren verruilen zodat we een heel leger kunnen voederen! 22/11: Een tegen Allen Zijn de jong knapen beter dan de leiding? Wij denken allezins van ziet! Bewijs dat jullie als team sterker zijn dan ons! 29/11: Sportdag! Deze zondag gaan we voetballen, basketten, skydiven, noem het maar op! We doen het! 6/12: Sinterklaas! Sinterklaas komt naar Denderleeuw! 11/12: maffiavergadering Kom als maffialid, want we allerlei illegale opdrachten volbrengen van Don Corleone 18/12: zaklampzoektocht Wat het davidsfonds kan, kunnen wij ook! En dan nog in het donker e!

7 27/12: GEEN KSA De leiders hebben met kerstmis een beetje te veel gegeten, dus moeten we een beetje bekomen! 3/1: Nieuwjaar vieren Cava en hapjes, wat moet ne KSA er meer hebben? 10/1: Dragon Slayer Vandaag gaan we op een gevaarlijke Queste, we moeten de draak Elvarg verslaan. Dit is een groene draak dat ons mooie dorpje al een tijdje terroriseert, maar wij vinden dat het WELLEtjes is geweest! 17/1: WC rollenverkoop We gaan de mensen van welle wc rollen verkopen zodat we een centje hebben, om iets leuk mee te doen! 24/1: Ladderen! We gaan ons ladderzat drinken, Ahnee! Da was het spel van vrijdagavond! Voor jullie is het gewoon laddercompetitie maar dat is ook zeer leuk!

8 Knapen Leiding: Pieter, Joris en Tim 04/10: Evolutiespel Jullie beginnen als Holbewoners maar zullen snel rondvliegen in ruimteschepen. 11/10: Kermis Drieselken(ringsteking) 18/10: koekjesverkoop vandaag gaan we eens een beetje geld in het laatje brengen door lekkere zelfgemaakte koekjes te verkopen. 25/10: Survival vergadering we zullen zien wie de Bear Grylls is onder jullie en wie zelfs in zijn eigen straat verloren loopt. 01/11: geen KSA wegens leidingsactiviteit 08/11: Highland games Jullie worden vandaag door ons op de proef gesteld en zullen moeten tonen wie de sterkste en ruigste der Knapen is. 15/11: Wilde westen vergadering Vandaag toveren wij jullie om tot de meest gevreesde cowboys van het land! 22/11: Sjorvergadering Leider Tim wil een groot paleis en dat gaan jullie voor hem sjorren! 29/11: Viking vergadering Het wordt weer kouder in onze streken en dus komen de Noormannen ook weer naar hier! 06/12: Vandaag komt Sinterklaas op bezoek hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar! 11/12: 1 tegen allen Vandaag zullen jullie het tegen ons op nemen. Moge de beste winnen. 18/12: Sportvergadering Laat de strijd der titanen beginnen! 27/12: Vandaag is het geen KSA aangezien het gisteren Kerstmis was.

9 03/01: Geen KSA aangezien de leiders nog steeds het nieuwe jaar aan het vieren zijn. 10/01: Vandaag vieren we samen het nieuwe jaar leider Pieter trakteert voor zijn verjaardag! 17/01: Maffiaspel wie verkleed komt krijgt een kleine voorsprong op de rest ;). 24/01: Cinemavergadering vandaag gaan we naar de allerbeste film ooit kijken, breng iets mee om te eten!

10 Jong Hernieuwers Leiding: Sander, Ruben en Michiel 04/10: Bosspel in de Wellemeersen. Doe kledij aan dat vuil mag worden en liefst camouflerend is in het bos! 11/10: Het is Kermis Drieselken 18/10: Koekskes verkopen aja! Afspraak om 14u aan de pingie. 25/10: Dorpsspel met compastechnieken en fotozoektocht. KOM MET DE FIETS!! Afspraak om 14u aan de Pingie. 01/1/: Allerheiligen, GEEN KSA DUS 08/11: Diamontage. Geen KSA. 15/11: Sjor/Kookvergadering! We spreken af aan de pingie om 14u. 22/11: Special olympics/pikey-games. Vandaag wordt beslist wie de beste Pikey is van de Jonghernieuwers. Wie in rolstoel komt heeft al een voordeel! 29/11: 1 tegen allen! En deze keer maken we er een zotte versie van ;-) afspraak om 14u in de pingie. 04/12: Bowling in de tragel! Neem allemaal 15 mee. Nog enkele ouders gevraagd voor vervoer indien mogelijk. Laat iets weten op 0493/ /12: Fakkeltocht in de Wellemeersen. Doe zeker een pamper aan. 18/12: Kerstmis vieren in stijl met een heuse receptie! Verkleed jullie allemaal in een kerstbal, of geen hapjes! Afspraak om 19u00 aan het KSA-lokaal in de Kerkstraat. 27/12: Geen KSA 01/01: Nieuwjaar, GEEN KSA DUS!

11 08/01: Een superbien spel dat de leiding ook eens gespeeld heeft! Met de wijze raad van Druïde Michielus bewandelen jullie het pad der verlichting, en winnen jullie misschien wel mooie prijzen! 15/01: Het grote IS-spel. Welle heeft te kampen met een ware terroristenplaag. De counterterroristen moeten de bommen ontmantelen voor Welle de nieuwe Ground Zero wordt! 22/01: Zaklampenspel in de kouter! Neem dus allemaal zeker een ZAKLAMP mee!!!!

12 Hernieuwers Leiding: Tom en Ewoud 4/10: Selfietocht De wondere wereld van fotografie (neem zeker een gsm met camera mee!) #amaro #nofilter #instagram 11/10: Ringsteking 18/10: Slender op groot scherm We weten dat de Hernieuwers mietjes zijn, maar vandaag gaan we op zoek naar de grootste miet! 1/11: Stadsspel Aalst Meer info volgt!! 8/11: Leidingsactiviteit 1 15/11: My little pony vergadering Extravaganza 2.0 De meest farse vergadering OOIT! 22/11: Leidingsactiviteit 2 27/11: Ovenfixing vergadering de titel verraad het al: we gaan nen oven fixen! (en derest!) 4/12: Winter BBQ Tijdens deze koude dagen ons wat opwarmen met vuur en vlees! MANLYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!! 11/12: Vergadering evenement Zoals vorig jaar gaan we weer een evenement doen, hoe wat waar en wanneer? dat bespreken we daar. 19/12: Kerstfistjen aaaa Verkleed komen = ne farse prijs! 27/12: GEEN KSA! 10/1: Leidingsactiviteit 3

13 17/1: Mini dropping Is testen wie veilig thuis geraakt, en wie we onderkoeld kunnen komen halen! 24/1: Sjor vergadering Sjorgod Tom en sidekick Ewoud gaan jullie de coolste constructie ooit laten bouwen!

14 Data om te onthouden!! - Dia 07/11/15 - Pannenkoekenslag 31/01/15 - Weekend - 4-6/03/16 - Spaghettislag 16/04/16 - Snookerweekend 7-8/05/16 - Kamp 2/8-10/8

15 Leeuwkes: Gregory Meesens, Hoogsteenveld 66, 9473 Welle 0473/ Alex Schellinck, Abeelstraat 11, 9473 Welle 0498/ Andreas D Haenens, Steenweg 378, 9470 Denderleeuw 0475/ Jong-Knapen: Thomas De Smet, Regentiestraat 127, 9473 Welle 0471/ Arne Stalpaert, Diepestraat 62, 9300 Aalst 0473/ Kenney Staelens, Ninovestraat 40, 9320 Terjoden 0494/ Knapen: Joris Spanhoven, Kerkstraat 70, 9473 Welle 0484/ Pieter Mouwen, Regentiestraat 14, 9473 Welle 0485/ Tim Stalpaert, Diepestraat 62, 9300 Aalst 0494/ Jong-Hernieuwers: Ruben Van Espen, Eendenstraat 2, 9473 Welle 0498/ Sander Couck, Kattestraat 87, 9473 Welle 0493/ Michiel DiepenDaele, Hogeweg 10a, 9320 Erembodegem 0495/ Hernieuwers: Tom Van Der Beken, rode Kruislaan 7, 9450 Denderhoutem 0498/ Ewoud Messens, Van Lierdestraat 17 b11, 9470 Denderleeuw 0495/ Bondsleiding: Kenney Staelens, Ninovestraat 40, 9320 Terjoden 0494/ Tom Van Der Beken, rode Kruislaan 7, 9450 Denderhoutem 0498/

16 Kerels der Noordzee Kerels der Noordzee, Wikingsbloed, Schaart u vereend rond de vlag, t Gaat om uw kerstene Vlaamse diet, Reedt u ten koenen slag. Harop, ten strijd! Gij nieuwe jeugd, Ten kampvoor God, Ten kamp voor God!

Het Weetje Welleken. KSA Welle

Het Weetje Welleken. KSA Welle Het Weetje Welleken KSA Welle Najaar 2014 Het Uniform KSA Welle kiest voor een uniform. Een teken van samenhorigheid en herkenbaarheid. Maar ook enorm gemakkelijk... en stevig! KSA Welle draagt het blauwe

Nadere informatie

Het Weetje Welleken. KSA Welle

Het Weetje Welleken. KSA Welle Het Weetje Welleken KSA Welle Najaar 2013 Het Uniform KSA Welle kiest voor een uniform. Een teken van samenhorigheid en herkenbaarheid. Maar ook enorm gemakkelijk... en stevig! KSA Welle draagt het blauwe

Nadere informatie

Woord vooraf. Geachte KSA-vrienden en ouders,

Woord vooraf. Geachte KSA-vrienden en ouders, Woord vooraf Geachte KSA-vrienden en ouders, We heten jullie graag welkom op het nieuwe werkjaar van KSA Welle. Ondertussen zijn we al toe aan het 7 e jaar sinds de heroprichting! In deze 7 jaar hebben

Nadere informatie

Het Weetje Welleken. KSA Welle

Het Weetje Welleken. KSA Welle Het Weetje Welleken KSA Welle voorjaar 2015 Het Uniform KSA Welle kiest voor een uniform. Een teken van samenhorigheid en herkenbaarheid. Maar ook enorm gemakkelijk... en stevig! KSA Welle draagt het blauwe

Nadere informatie

4 tot 11 augustus. Vikingen

4 tot 11 augustus. Vikingen 4 tot 11 augustus Vikingen Voorwoord Het is weer zover, het schooljaar komt ten einde en de vakantie is bijna begonnen! En als een echte KSA er aan de grote vakantie denkt, is het eerste wat in hem opkomt

Nadere informatie

KSA Kamp Eeklo. Star Wars! 01 tot 10 augustus

KSA Kamp Eeklo. Star Wars! 01 tot 10 augustus KSA Kamp 2016 01 tot 10 augustus Eeklo Star Wars! Voorwoord Het is weer zover, het schooljaar komt ten einde en de vakantie is bijna begonnen! En als een echte KSA er aan de grote vakantie denkt, is het

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u 23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u SLOEBERS! 3 mei: Johnny-dag vandaag! We zullen jullie eens opleiden tot de meest coole gasten van België. Zonnebrilleke, marcelleke, jogging, ne kop vol me gel, Vandaag

Nadere informatie

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00 Jongknapen Liefste jongknapen, Bam! Het nieuwe werkjaar staat al voor de deur. En dat zal veel knotsgekke activiteiten, leuke KSA- momenten en onvergetelijke herinneringen met zich mee brengen. Dat beloven

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree Heikleuters KSA Frisse Heikracht Bree 0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave & foto s p. 1 Colofon p. 2 Voorwoord p. 3 Pastoraal woord p. 4 Informatie & moppentrommel p. 5 Activiteitenkalender p. 6-7 1 Colofon

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Prikbordblad leeuwkes: januari, februari, maart

Prikbordblad leeuwkes: januari, februari, maart Prikbordblad leeuwkes: januari, februari, maart Zondag 10 januari: Nieuwjaarsvergadering (14:00-17:00) Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar! Wij zijn alvast goed voorbereid voor een supertof, demax,

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen,

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, Jongknapen Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, We zijn alweer toe aan het tweede boekje van dit jaar. Wat gaat de tijd toch snel

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem geven kan je dit

Nadere informatie

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Vandaag vertrekt er op de KLJ een ruimteschip naar Pluto, het

Nadere informatie

December-Januari-Februari 2014-2015

December-Januari-Februari 2014-2015 December-Januari-Februari 2014-2015 GROEPSLEIDING Groepiewoordje De blaadjes zijn ondertussen van de bomen gevallen en de winterjassen komen tevoorschijn. Na een fantastische pannenkoekenslag met weer

Nadere informatie

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar 9 maart HOPE ROBERTO Jongknaap 10 jaar 11 maart HAILEY STEGHERS Leeuwke 8 jaar 18 maart

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

SJALOOMKRANT. - Februari Maart April. SNELLER! Straks missen we DE quiz van ALS JE T MIJ VRAAGT: I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM!

SJALOOMKRANT. - Februari Maart April. SNELLER! Straks missen we DE quiz van ALS JE T MIJ VRAAGT: I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM! SJALOOMKRANT - Februari Maart April ALS JE T MIJ VRAAGT: CHIRO SNELLER! Straks missen we DE quiz van het jaar: DE SLIMSTE NACHT OP 27 APRIL I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM! Geen paniek, ik heb ons ingeschreven

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders,

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders, NOVEMBER 2015 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij E MEI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

23November: 11u-17u. Tot dan!

23November: 11u-17u. Tot dan! 23November: 11u-17u Ja, jullie hebben het goed gelezen. Dit jaar gaat Kristus Koning helemaal anders zijn. We doen het dit jaar alleen met onze Chiro en niet met alle Chiro s van Brasschaat samen. Kom

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December Chiro Bloemendaal Programma 1: September December Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is begonnen en daarbij hoort natuurlijk een kei

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

Maandelijks tijdschrift jaargang 28 nummer 5 Februari 2014

Maandelijks tijdschrift jaargang 28 nummer 5 Februari 2014 BELGIË/BELGIQUE P.B. 2300 TURNHOUT BC 30066 Maandelijks tijdschrift jaargang 28 nummer 5 Februari 2014 w w w. a k a b e o m m e k a a r. b e P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Ewart Dupont Steenweg

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, De maand december is een feestmaand, maar ook het begin van de examens voor sommigen onder ons. Voor anderen, en dan vooral de leiding betekent dit dat de blokperiode

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Redactioneel. Beste ouders,

Redactioneel. Beste ouders, Start- Braggel Beste ouders, Redactioneel Het kan zijn dat uw kind voor de eerste keer naar de KSA komt, of dat het al jaren komt. U vertrouwt uw kostbaarste bezit toe aan een leidingsploeg die elke zaterdagnamiddag

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel:

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel: Kabouters Jaja wat gaat de tijd toch snel wanneer je je amuseert, we zijn inmiddels al aan onze tweede gibersco toe. Dit wil zeggen dat we voor jullie de komende twee maanden weer een heleboel geweldige,

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Zaterdag 14 januari (19u-21u)

Zaterdag 14 januari (19u-21u) 2012 is van start gegaan dus wij vliegen er weer in met een aantal nieuwe vergaderingen In januari zijn er nog avondvergadering omdat jullie leiding op zondag moet studeren om goede punten te halen op

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden? OMG YYYEEEEESSSSS!!! Eindelijk onze eerste Orsmail van dit klj jaar ligt hier weer voor onze neus. Vandaag hebben jullie ons eindelijk een beetje leren kennen. Wij zijn er alvast klaar voor om MEGA COOLE

Nadere informatie

Activiteitenboekje. 2de patrouille. KLJ Vlezenbeek Jongens. Beroepen

Activiteitenboekje. 2de patrouille. KLJ Vlezenbeek Jongens. Beroepen Activiteitenboekje de patrouille KLJ Vlezenbeek Jongens Beroepen Woordje van de leiding Beste ouders Beste jongens Na het kamp is de leiding zeker en vast niet in slaap gevallen, de hele leidings-ploeg

Nadere informatie

Beste leden, ouders, oud-leden, vrienden en nog vele anderen, Het is met veel plezier dat ik opnieuw een voorwoord mag schrijven als trotse

Beste leden, ouders, oud-leden, vrienden en nog vele anderen, Het is met veel plezier dat ik opnieuw een voorwoord mag schrijven als trotse Beste leden, ouders, oud-leden, vrienden en nog vele anderen, Het is met veel plezier dat ik opnieuw een voorwoord mag schrijven als trotse groepsleider Uiteraard ben ik bijzonder aangenaam verrast over

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Maandlijst oktober-november

Maandlijst oktober-november Maandlijst oktober-november Algemene informatie Op 11 oktober kunnen we nog eens nagenieten van het kamp, dit doen we om 14u in het koetshuis! 23 oktober Dag van de jeugdbeweging laat zien dat je in de

Nadere informatie

Dag scouters. Een Stevige Linker!!

Dag scouters. Een Stevige Linker!! Dag scouters De lente komt alweer volop binnengedraafd en daar zijn we zeer blij mee. De maand mei heeft weer heel wat voor ons in petto. Een boel verlengde weekends die voor de meesten een scoutig kleurtje

Nadere informatie