Het Weetje Welleken. KSA Welle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Weetje Welleken. KSA Welle"

Transcriptie

1 Het Weetje Welleken KSA Welle Najaar 2014

2 Het Uniform KSA Welle kiest voor een uniform. Een teken van samenhorigheid en herkenbaarheid. Maar ook enorm gemakkelijk... en stevig! KSA Welle draagt het blauwe KSA-hemd met oranje das. Voor de nieuwelingen en voor de mensen die hun uniform nog niet compleet is leggen we hier even uit waar onze schildjes op het hemd moeten komen : KSA Lintje 2: PX schildje 3: Vlaamse leeuw 4:KSJ-KSA-VKSJ schildje 5: Onderaan het hemd kunnen de jaarthema s worden aangebracht 6: Achteraan op de schouderbladen worden de groeptekens aangebracht Zou je graag nog iets bijbestellen van jouw uniform. Geen probleem neem dan contact op met Tom Van Der Beken. Dit kan wel enkele weken duren aangezien de KSA winkel nogal slecht bereikbaar is. Betalen gebeurt dan bij levering.

3 Een woordje van jullie leiding. Hallo beste kerels, Hier zijn we weer, klaar voor een nieuw KSA jaar. Een nieuw jaar kan soms grote veranderingen met zich meebrengen. We hebben het geluk niemand te verliezen in de leidingsploeg! Beter zelfs, we gaan er soms 4 leiders bij hebben! Luxe! De hernieuwers: Andreas, Stan, Pieter en Thomas gaan dit jaar hun opleiding krijgen tot leider! Waar is den tijd dat ze nog een Jong-Knaap waren! Dit jaar is ook voor vele van de leidingsploeg hun 7 e jaar als leiding, dikke chapeau zeg ik daar tegen. Dikke merci voor jullie inzet, zonder jullie had KSA Welle nooit bestaan! Op de komende pagina s zullen jullie de maandlijsten vinden, neem zeker een kijkje! Indien er nog vragen zijn, aarzel niet en vraag het aan de bondsleiding! Met een stevige KSA-groet, Jullie leiding Praktische afspraken - Als het op zondag KSA is spreken we af van 14u tot 17u en als het op vrijdag KSA is, van 18u tot 20u. De activiteiten zullen ook altijd in de Pingie doorgaan, indien niet zullen jullie op de hoogte gebracht worden. - Indien er praktische vragen zijn over het programma neem dan contact op met de groepsverantwoordelijken. Leeuwkes: Ewoud Jong knapen: Joris Knapen: Alex Jong Hernieuwers/Hernieuwers: Kenney

4 De Leeuwkes Leiding: Ewoud, Dylan en Tim Zondag 5 oktober, 14u-17u, Pingie: Wie is wie? Teambuilding is het sleutelwoord van de dag! Als je elkaar na vandaag nog niet kent, dan weten wij het ook niet meer! Zondag 12 oktober, 14u-17u, Pingie: Ringsteking Ook dit jaar gaat Kermis Drieselken terug door! Natuurlijk doen we met de KSA terug mee met het ringsteken. Wat moet je zeker meebrengen? Je fiets natuurlijk! Kan je nog niet goed fietsen? Geen zorgen, dan zal de leiding je wel helpen. Zondag 19 oktober, 14u-17u, Pingie: Koekjesverkoop Help, er is een groot koekjestekort in Welle! Wij gaan daar iets aan doen! Zondag 2 november, 14u-17u, Pingie: Halloweenvergadering Boe!!! Nu waart ge verschoten hé. ;-) Maar vandaag gaan wij de monsters eens doen verschieten! Zondag 9 november, 14u-17u, Pingie: Formule1-vergadering Vandaag scheuren wij door de bochten van Welle om toch maar als eerste over de finish te geraken. Botsen doen wij niet hoor. ;-) Zondag 16 november, 14u-17u, Pingie: Maffiavergadering De leiding is gonna make you an offer you can t refuse. Eet s middags maar een goede spaghetti met meatballs want vandaag wanen we ons echte maffiosi. Zondag 23 november, 14u-17u, Pingie: Allen tegen de leiding We dagen jullie uit voor een groot duel. Verliezen is niet zonder gevolgen! Zondag 30 november, 14u-17u, Pingie: Survival We zijn voor een dag verdwaald in de Wellemeersen, maar honger en kou zullen we niet lijden! Zondag 7 december, 14u-17u, Pingie: Sinterklaasvergadering Vandaag krijgen we speciaal bezoek uit Spanje! Breng een suikerklontje, wortel en een pintje bier mee!

5 Zondag 14 december, 14u-17u, Pingie: Leeuwkes in the mix! Het belooft een muzikale vergadering te worden! Stem je gitaar en schraap je keel al maar! Zondag 21 december, 14u-17u, Pingie: Boer Tim en zijn kippen 3.0 De voorbije twee jaar was boer Tim ziek, maar nu staat hij er weer! Maar wat is dat nu toch met zijn kippen? Vrijdag 26 december, 18u-20u, Pingie: Kerstvergadering Jongleren met kerstballen, touwtjespringen met de slingers en klimmen in de kerstboom. Thuis mag dit misschien niet (toch bij mij thuis niet), maar vandaag mag het wel! Vrijdag 2 januari, 18u-20u, Pingie: Filmavond Wij gaan niet naar de cinema, maar de cinema komt tot bij ons! Een filmken bekijken op groot scherm met de smaak van popcorn in je mond. Vrijdag 9 januari, 18u-20u, Pingie: Zaklampentocht Wandelen door het donker met onze zaklamp als kostbaarste bezit! Vrijdag 16 januari, 18u-20u, Pingie: Kookvergadering Voor sfeer en gezelligheid geef ik de KSA een: 10!!! Maar zal het eten even goed zijn? Daar moeten jullie vandaag voor zorgen! Vrijdag 23 januari, 18u-20u, Pingie: Supermegacrazyleeuwkesquiz Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het slimste leeuwtje van het land? Maar veel weten staat niet gelijk aan winnen! ;-) Vrijdag 30 januari, 18u-20u, Pingie: De allerlaatste vergadering! Geen zorgen, de laatste vergadering van deze maandlijst! ;-) We geven er nog eens een lap op!

6 Jong Knapen Leiding: Joris, Michiel en Ruben Zondag 28 september: Startdag Het is weer de mooiste tijd van het jaar, de eerste KSA vergadering. Zondag 5 oktober: Teambuilding Hoe leer je je vrienden beter kennen? Door samen een mega super cool spel te spelen natuurlijk! Zondag 12 oktober: Ringsteking Breng allemaal je fiets mee, dit is de vergadering waar je toont wat je kunt. Mooie prijzen verzekerd! Zondag 19 oktober: Koekskesverkoop Wat is nu lekkerder dan koekskes gemaakt door jullie favoriete leiding? Niets natuurlijk, tijd om dit dan ook aan de rest van de wereld duidelijk te maken. Zondag 2 november: Halloween-vergadering Kom allemaal verkleedt als griezels naar de KSA! We gaan rondspoken in Welle! Zondag 9 november: Chillvergadering na i<3techno Na al veel leuke vermoeiende spelletjes gespeeld te hebben dit jaar, moeten we het is rustig aan doen. Chillen is de boodschap! Zondag 16 november: Survivaltechniekenvergadering Vandaag krijgen jullie van drie gerenommeerde survival-experts een snelcursus openluchttechnieken. Zondag 23 november:piratenspel Aarghmatey meer zullen jullie na deze vergadering niet kunnen of willen zeggen. Zondag 30 november: Dropping Vandaag worden jullie samen met de leiding op een onbekende plaats gedropt! Aan de hand van de geleerde survivaltechnieken gaan we onze weg terug vinden naar de pingie! Zondag 7 december: Sinterklaasding??? De goeie oude man is weer langs geweest, maar brengt na een lange nacht een bezoekje aan onze KSA.

7 Zondag 14 december: Paralympische Highlandgames! Deze vergadering is enkel voor de echte mannen onder ons. Jullie spieren zullen op de proef gesteld worden. Vrijdag 9 januari:het groot gezelschapsspel vergadering Niks gezelliger dan samen een gezelschapsspel te spelen. Zeker komen! Vrijdag 16 januari: Fakkeltocht Echte mannen kunnen goed stappen. Trek je beste stapschoenen aan. Vrijdag 23 januari: Film Er wordt een bezoekje gebracht aan Hollywood. Vrijdag 30 januari:maffiavergadering Het spannende leven in de maffia wordt jullie bijgebracht.

8 Knapen Leiding: Alex, Gregory en Tom Zondag 5oktober: 14u-17u,Pingie: Het Moh, kennek u van ergens? spel! Op deze schitterende nieuwe start van het KSA jaar gaan we de nieuwe leden, en natuurlijk ook de nieuwe leiding, eens beter leren kennen. Zondag 12oktober,14u-17u,Pingie: Ringsteking Als echte diggers hebben jullie de kans om de kleinste, grootste, meest oudste botten op te graven! Zondag 19oktober,14u-17u,Pingie: Drankencentrale KSA Welle Als erkende barmannen weet jullie leiding hoe ze een perfecte non-alcoholische cocktail moeten bereiden. We hebben enkel nog de ingrediënten nodig om ons fantastisch coole spel te spelen. Zondag 2november,14u-17u,Pingie: Kaartenloop Zijn jullie wel zo slim als jullie zelf denken? Kom het uittesten op de kaartenloop, waar we je verschillende soorten kaarten in jullie handen gaan stoppen. Kennis van een kompas is een voordeel. Zondag 9november,14u-17u,Pingie:Slag der Wellemeerschen (bosspel) Vandaag gaan we de slag van de Wellemeersen herbeleven met een super leuk bosspel. Kleren die mogen vuil worden zijn aangeraden. Zondag 16november,14u-17u,Pingie: Speeltuin Zondag 23 november,14u-17u,pingie:fietstocht naar een onbekende locatie Trek jullie mooiste koerstenues aan, scheer jullie benen en help mee met zoeken naar de ultra geheime locatie! Zondag 30november,14u-17u,Pingie: Sjorvergadering Hopelijk kunnen jullie nog een beetje sjorren, want vandaag gaan we iets groot sjorren!

9 Zondag 7december,14u-17u,Pingie:Het Gasten tegen de Leiding spel Vandaag scheiden we het kaf van het koren! Zijn jullie opgewassen tegen de leiding? Zondag 14december,14u-17u,Pingie:Attack on Titan spel 2.0 Zoals beloofd gaan we de klepper van op kamp nog eens spelen, maar ditmaal komen er nog allemaal kleine verrassingen bij. Zondag 21 december,14u-17u,pingie:big Bang theorie vergadering Begin als simpele holbewoner en evolueer naar beschaafde mens in deze super leuke vergadering. Vrijdag 26 december,18u-20u, Pingie: Sinterklaas Vrijdag2januari,18u-20u, Pingie: Receptie Vandaag vieren we de start van het nieuwe jaar en zetten deze al in met een fantastisch feestje!!!! vrijdag9januari,18u-20u, Pingie: Filmavond Chillen met een filmpje, breng een hapje en een natje mee Vrijdag 16 januari,18u-20u, Pingie: Casino Royal Trek jullie smoking aan en zet je beste pokerface op en wees de multimiljonair van de KSA!! Vrijdag 23 januari,18u-20u, KSA lokaal Kerkstraat: Het grote Maak je eigen fakkels! spel Omdat onze groep nogal aan de grote kant is, mogen jullie zelfs jullie fakkels maken. Hoe beter je ze maakt, hoe langer ze zullen branden! Vrijdag 30 januari,18u-20u, KSA lokaal Kerkstraat:Fakkeltocht Nu zullen we zien wie er deftige fakkels kan maken. Onze laatste vergadering van het semester wordt afgesloten met een gezellige fakkeltocht!

10 Jong Hernieuwers/Hernieuwers Leiding: Kenney en Sander Zondag 28 september: Startdag Het is weer de mooiste tijd van het jaar, de eerste KSA vergadering. Zondag 5 oktober: Dropping (12u tot 18u) onbekend Breng een lunchpakket mee! Jullie worden nog op de hoogte gebracht. Zondag 12 oktober: Ringsteking (15u tot...) Snooker time Breng allemaal je fiets mee, dit is de vergadering waar je toont wat je kunt. Mooie prijzen verzekerd! Zondag 19 oktober: Koekskesverkoop pingie Wat is nu lekkerder dan koekskes gemaakt door jullie favoriete leiding? Niets natuurlijk, tijd om dit dan ook aan de rest van de wereld duidelijk te maken. Zondag 2 november: Bekentocht Pingie Vast schoeisel en verse kledij meebrengen aub! Zondag 9 november: 1 ste leidingsactiviteit Pingie De hernieuwers spelen spelletjes mee met de leeuwtjes en J-K, de J-H gaan bij de knapen voor een spel. Zondag 16 november: survival of the fittest Pingie Gewoein kommen Zondag 23 november: 2 e leidingsactiviteit Pingie De hernieuwers spelen spelletjes mee met de leeuwtjes en J-K, de J-H gaan bij de knapen voor een spel. Vrijdag 28 november: Lan party (18u-21u) KSA lokaal Pakt allemaal uwe laptop mee, een muis plus matje is ook een must. Vrijdag 5 december: Sinterklaasactiviteit (20u-22u) KSA lokaal We gaan vanavond ons schoentje klaarzetten, dus breng een pintje en ne wortel mee.

11 vrijdag 12 december: vergadering! KSA lokaal We gaan vant jaar ewa geld verdienen zodat we nekeer iet gralek fars kunnen doen! Wij hebben al een idee, jullie werken het uit! Vrijdag 26 december: Kerstavond! KSA lokaal Vier met je favoriete leiding kerst! Vrijdag 2 Januari: nieuwjaarsreceptie KSA lokaal Chillleeeeeen! Vrijdag 9 januari: 3 e leidingsactiviteit Pingie Jullie maken het spel! We spreken eens samen af en wij voorzien het spel voor de groep waar je bij staat. Vrijdag 16 januari: my little pony vergadering KSA lokaal, met fiets We gaan vandaag naar een Bronymeeting. Breng 5 euro mee.. Vrijdag 23 januari: Fakkeltocht KSA lokaal Er wordt een bezoekje gebracht aan Hollywood. Vrijdag 30 januari: De slimste mens van Welle Erik Van Looy neemt een dagje verlof en komt rechtstreeks uit Hollywood naar Welle Om ne quiz te regelen voor ons.

12 Leeuwkes: Ewoud Messens, Van Lierdestraat 17 b11, 9470 Denderleeuw 0495/ Dylan Colson, Kattestraat 8, 9320 Welle 0478/ Tim Stalpaert, Diepestraat 62, 9300 Aalst 0494/ Jong-Knapen: Joris Spanhoven, Kerkstraat 70, 9473 Welle 0484/ Michiel DiepenDaele, Hogeweg 10a, 9320 Erembodegem 0495/ Ruben Van Espen, Eendenstraat 2, 9473 Welle 0498/ Knapen: Alex Schellinck, Abeelstraat 11, 9473 Welle 0498/ Gregory Meesens, Groeneweg 40, 1790 Aflfligem 0473/ Tom Van Der Beken, rode Kruislaan 7, 9450 Denderhoutem 0498/ Jong-Hernieuwers: Kenney Staelens, Ninovestraat 40, 9320 Terjoden 0494/ Sander Couck, Kattestraat 87, 9473 Welle 0493/ Bondsleiding: Kenney Staelens, Ninovestraat 40, 9320 Terjoden 0494/ Alex Schellinck, Abeelstraat 11, 9473 Welle 0498/

13 Kerels der Noordzee Kerels der Noordzee, Wikingsbloed, Schaart u vereend rond de vlag, t Gaat om uw kerstene Vlaamse diet, Reedt u ten koenen slag. Harop, ten strijd! Gij nieuwe jeugd, Ten kampvoor God, Ten kamp voor God!

Het Weetje Welleken. KSA Welle

Het Weetje Welleken. KSA Welle Het Weetje Welleken KSA Welle Najaar 2013 Het Uniform KSA Welle kiest voor een uniform. Een teken van samenhorigheid en herkenbaarheid. Maar ook enorm gemakkelijk... en stevig! KSA Welle draagt het blauwe

Nadere informatie

Het Weetje Welleken. KSA Welle

Het Weetje Welleken. KSA Welle Het Weetje Welleken KSA Welle najaar 2015 Het Uniform KSA Welle kiest voor een uniform. Een teken van samenhorigheid en herkenbaarheid. Maar ook enorm gemakkelijk... en stevig! KSA Welle draagt het blauwe

Nadere informatie

Het Weetje Welleken. KSA Welle

Het Weetje Welleken. KSA Welle Het Weetje Welleken KSA Welle voorjaar 2015 Het Uniform KSA Welle kiest voor een uniform. Een teken van samenhorigheid en herkenbaarheid. Maar ook enorm gemakkelijk... en stevig! KSA Welle draagt het blauwe

Nadere informatie

Woord vooraf. Geachte KSA-vrienden en ouders,

Woord vooraf. Geachte KSA-vrienden en ouders, Woord vooraf Geachte KSA-vrienden en ouders, We heten jullie graag welkom op het nieuwe werkjaar van KSA Welle. Ondertussen zijn we al toe aan het 7 e jaar sinds de heroprichting! In deze 7 jaar hebben

Nadere informatie

4 tot 11 augustus. Vikingen

4 tot 11 augustus. Vikingen 4 tot 11 augustus Vikingen Voorwoord Het is weer zover, het schooljaar komt ten einde en de vakantie is bijna begonnen! En als een echte KSA er aan de grote vakantie denkt, is het eerste wat in hem opkomt

Nadere informatie

KSA Kamp Eeklo. Star Wars! 01 tot 10 augustus

KSA Kamp Eeklo. Star Wars! 01 tot 10 augustus KSA Kamp 2016 01 tot 10 augustus Eeklo Star Wars! Voorwoord Het is weer zover, het schooljaar komt ten einde en de vakantie is bijna begonnen! En als een echte KSA er aan de grote vakantie denkt, is het

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree Heikleuters KSA Frisse Heikracht Bree 0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave & foto s p. 1 Colofon p. 2 Voorwoord p. 3 Pastoraal woord p. 4 Informatie & moppentrommel p. 5 Activiteitenkalender p. 6-7 1 Colofon

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00 Jongknapen Liefste jongknapen, Bam! Het nieuwe werkjaar staat al voor de deur. En dat zal veel knotsgekke activiteiten, leuke KSA- momenten en onvergetelijke herinneringen met zich mee brengen. Dat beloven

Nadere informatie

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u 23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u SLOEBERS! 3 mei: Johnny-dag vandaag! We zullen jullie eens opleiden tot de meest coole gasten van België. Zonnebrilleke, marcelleke, jogging, ne kop vol me gel, Vandaag

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen,

Jongknapen. Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, Jongknapen Liefste, beste, stoerste, grappigste, zotste, slimste, vriendelijkste, enthousiastste, onnozelste jongknapen, We zijn alweer toe aan het tweede boekje van dit jaar. Wat gaat de tijd toch snel

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2018 Voorwoord Scouts Sint-Jan

Nadere informatie

JANUARI 2016. Winteruur. Beste ouders,

JANUARI 2016. Winteruur. Beste ouders, JANUARI 2016 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor:

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor: Dag allerliefste Dolfijntjes Na een lange periode zonder KSA is het gelukkig weer tijd om aan een nieuw KSA-jaar te beginnen. Jullie speelkleren kunnen jullie alvast mooi klaarleggen want dit is het eerste

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Het nieuwe jaar gaat weer van start, daarbij hoort natuurlijk ook weer een pinkertje met al onze super leuke activiteiten. Hopelijk hebben jullie er allemaal even veel

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Prikbordblad leeuwkes: januari, februari, maart

Prikbordblad leeuwkes: januari, februari, maart Prikbordblad leeuwkes: januari, februari, maart Zondag 10 januari: Nieuwjaarsvergadering (14:00-17:00) Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar! Wij zijn alvast goed voorbereid voor een supertof, demax,

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot - België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

Nadere informatie

P.B. P.P BC8116

P.B. P.P BC8116 België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus Redactioneel Hallowkes

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI 2011 Inhoud 1. gele lintjes 2. rode lintjes 3. groene lintjes 4. speelplezier 5. knappe foto s 6. periodethema 7. kalender 8. nieuwtjes Beste VNJ-ers en ouders, Voorwoord

Nadere informatie

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse 31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse vrijdag 26 oktober - zondag 4 november 2007 Dag, datum, Begin/ Omschrijving activiteit Prijs Organisatie, (Vertrek-)plaats Leeftijd Dagdeel Einde verantwoordelijke Vrij

Nadere informatie

Beste Jongverkenners We zijn nu twee maanden ver in ons scoutsjaar en het is natuurlijk al mega beestig geweest! Dus wa doen we dan?

Beste Jongverkenners We zijn nu twee maanden ver in ons scoutsjaar en het is natuurlijk al mega beestig geweest! Dus wa doen we dan? MAFFIA Beste Jongverkenners We zijn nu twee maanden ver in ons scoutsjaar en het is natuurlijk al mega beestig geweest! Dus wa doen we dan? we doen der nog een schepke bovenop door het nog beestiger te

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Zaterdag 14 januari (19u-21u)

Zaterdag 14 januari (19u-21u) 2012 is van start gegaan dus wij vliegen er weer in met een aantal nieuwe vergaderingen In januari zijn er nog avondvergadering omdat jullie leiding op zondag moet studeren om goede punten te halen op

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!!

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! 1 maart 2015 RADIO- & TV-gids Echte ijsberen de Hernieuwers! Enkel dacht Milan dat zijn tenen eraf gevroren waren! (hij heeft maar

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Beste leiding en ouders

Beste leiding en ouders Beste leiding en ouders Het is zo ver: het laatste Alowisken van dit jaar. Jullie weten allemaal wat dat wil zeggen. We zijn bijna aan het einde van het scoutsjaar 2014-2015 toe. Maar wees niet getreurd,

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien!

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! 28 september 5 oktober Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! Ja en hij is knap, lief, grappig, slim, Maria neemt haar goede vriendin

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. April-Mei

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. April-Mei Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Kabouter Editie April-Mei Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. We zijn ondertussen al terug aan de laatste

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten!

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Joehoe allerliefste gidsen, WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Het is eindelijk weer zo ver : een nieuw scoutsjaar gaat van

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten 2018 is van start gegaan, en ook dit jaar staat de volledige leidingsploeg weer helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven! Dit kan natuurlijk niet als er weinig

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

MEI mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! 30 MEI TOT 1 JUNI

MEI mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! 30 MEI TOT 1 JUNI v MEI 2014 BELANGRIJKE DATA!! 23 mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! Als uw kapoen nog niet is ingeschreven, zeker afkomen! 30 MEI TOT 1 JUNI SPEELCLUB GAAT OP WEEKEND!! Inschrijven kan

Nadere informatie

Maandlijst April - mei - juni

Maandlijst April - mei - juni Maandlijst April - mei - juni Algemene informatie De tekenwedstrijd op de panenkoekenbak is gewonnen door Pepijn Boes Zoals belooft staat zijn tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Pepijn

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

Activiteitenboekje 3 de patrouille KLJ Vlezenbeek Jongens

Activiteitenboekje 3 de patrouille KLJ Vlezenbeek Jongens Activiteitenboekje 3 de patrouille KLJ Vlezenbeek Jongens Woordje van de leiding Dag vrienden! Ook voor het 2 de semester hebben we veel leuks in peto voor jullie. Nu de examens voor de deur staan voor

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

KAPOENEN MAART 12 MAART

KAPOENEN MAART 12 MAART KAPOENEN MAART 5 MAART Eén tegen allen! De leiding voorziet een hele lijst met opdrachten voor jullie. Kunnen jullie deze uitvoeren tegen het einde van de vergadering? Wie weet hangt hier wel een kleine

Nadere informatie

4 mei. Jarigen van de maand mei

4 mei. Jarigen van de maand mei Temporterke mei Groepsnieuws: Heeft u een vraag? Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar groepsleiding@chirotempo.be (Deze mail komt terecht bij Shauni&Wonne) of spreek op zondag iemand van de leidingsploeg

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI! Surprise! Vandaag is het verrassingsvergadering! Jullie worden om 14u verwacht, om 16u30 mogen jullie terug opgehaald worden. 8 juni gaan we ons met de hele scouts uitleven en samen spelletjes spelen,

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 1 Voorwoord Vijf, vier, drie, twee, één, KNAL! Het startschot voor het nieuwe scoutsjaar is gegeven! De hele leiding heeft samen de batterijen

Nadere informatie

Woordzoeker. Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder. Dorpsspel Eetavond Kubben. Totem Laddercompetitie Overgang

Woordzoeker. Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder. Dorpsspel Eetavond Kubben. Totem Laddercompetitie Overgang Woordzoeker Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder Dorpsspel Eetavond Kubben Totem Laddercompetitie Overgang Quiz Scouts Sjorren Tentenkamp Totem Vuren Hé Pico, waarom ben

Nadere informatie

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree Heikleuters KSA Frisse Heikracht Bree 0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave & foto s p. 1 Colofon p. 2 Voorwoord p. 3 Pastoraal woord p. 4 Informatie & moppentrommel p. 5 Activiteitenkalender p. 6-7 1 Colofon

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, Afgelopen maand, februari dus, hebben we ons vooral geamuseerd op het techniekenweekend en de groepsdag. Deze waren beide

Nadere informatie

P.S. En onthoud: met een fiets in de hand kom je door het ganse land!

P.S. En onthoud: met een fiets in de hand kom je door het ganse land! 39 Jonghernieuwers Beste jonghernieuwers Misschien wat laat, maar toch willlen we jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! We hebben het jaar opnieuw met heel wat mooie herinneringen kunnen afsluiten. Al

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

MAART 2012 HIEP.. HIEP.. HOERA!

MAART 2012 HIEP.. HIEP.. HOERA! MAART 2012 HIEP.. HIEP.. HOERA! Robin Vermeulen van de Rakkers wordt 10 jaar op 4 maart Koen De Vos van de Kerels wordt 16 jaar op 5 maart Thomas Van Laeken van de Speelclub wordt 9 jaar op 7 maart Inan

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden? OMG YYYEEEEESSSSS!!! Eindelijk onze eerste Orsmail van dit klj jaar ligt hier weer voor onze neus. Vandaag hebben jullie ons eindelijk een beetje leren kennen. Wij zijn er alvast klaar voor om MEGA COOLE

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. November December 2014 Zondag 2 November 2014 Klaar voor een mega spel gemaakt door onze nieuwe leiding? Zorg dan dat je er bij bent want wij hebben

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders,

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders, NOVEMBER 2015 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

JANUARI 2015. Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten:

JANUARI 2015. Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: JANUARI 2015 Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: Lucas Geenen van de speelclub wordt 9 jaar op 1 januari. Wout van Olmen van de speelclub wordt 7 jaar op 4 januari. Paul Coppetiers van de speelclub

Nadere informatie

Zaterdag 15 september van 14u02 tot 17u08 We worden vandaag 1 met de chineesjes in Bruhhe.

Zaterdag 15 september van 14u02 tot 17u08 We worden vandaag 1 met de chineesjes in Bruhhe. Jonghernieuwers Hallo vrienden en vriendinnen Dit jaar ga ik samen met die gekke Frederic en gekke Gert-Jan leiding geven aan die gekke jonghernieuwers!!! Ik ben veranderd van leider bij die schattige

Nadere informatie

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders!

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Pagadders Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Hopelijk hebben jullie allemaal een super leuke vakantie achter de rug! (Voor degene die mee waren op KSA-kamp is dat zeker het geval ) Jammer maar

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

SJALOOMKRANT. - Februari Maart April. SNELLER! Straks missen we DE quiz van ALS JE T MIJ VRAAGT: I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM!

SJALOOMKRANT. - Februari Maart April. SNELLER! Straks missen we DE quiz van ALS JE T MIJ VRAAGT: I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM! SJALOOMKRANT - Februari Maart April ALS JE T MIJ VRAAGT: CHIRO SNELLER! Straks missen we DE quiz van het jaar: DE SLIMSTE NACHT OP 27 APRIL I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM! Geen paniek, ik heb ons ingeschreven

Nadere informatie

Boekje! Het laatste: mei - juni

Boekje! Het laatste: mei - juni Boekje! Het laatste: mei - juni Kapoenen! Beste kapoenen, bereid je maar voor! Want hier zijn we weer hoor. Tijd om weer kattenkwaad uit te halen. Thuis komen met knotsgekke verhalen. Dat kan niet anders,

Nadere informatie