Sterrekijkernieuws september 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sterrekijkernieuws september 2018"

Transcriptie

1 Sterrekijkernieuws september 2018 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van dit schooljaar terwijl we al weer in de zesde schoolweek zitten. In alle groepen is al veel werk verzet; deze eerste periode ligt het accent op het vormen van een groep waarbij iedereen meedenkt over de afspraken die in de klas gelden. Heeft u de afspraken van de groep van uw zoon/dochter al in de klas zien hangen? De ambitie van de school voor dit schooljaar is in de volgende zin te vatten: Kinderen zijn actief, gemotiveerd en betrokken bij hun eigen ontwikkeling en bij het welzijn van anderen. Ik ben nieuwsgierig of u gedurende het schooljaar deze ambitie vertaald ziet worden naar concrete situaties. Opening van het schoolthema Wij maken vrienden Gistermiddag hebben alle kinderen van de school met alle juffen en meesters een lange slinger gemaakt om ons schoolthema te openen. Het thema is gekoppeld aan het onderwerp van de kinderboekenweek Vriendschap, en tot half november wordt er vanaf de peuters tot en met groep 8 geleerd en gewerkt over alle verschillende onderdelen van vriendschap. Tijdens deze lange vriendenslinger hielpen de kinderen uit de hoogste groepen de kleuters. Ik kreeg van een leerling de volgende vraag: Hoeveel meter lang is deze slinger als alle kinderen meedoen? Ik heb hier geen antwoord op kunnen geven omdat ik het niet weet. Wellicht dat we hier nog verder onderzoek naar gaan doen. Tijdens het schoolthema staat de betrokkenheid bij het welzijn van jezelf en de ander centraal. Een mooi voorbeeld van groep 7 die hier ook voor de zomervakantie al bij stil gestaan heeft, was gisteravond te zien in een nieuwsitem van RTV Dordrecht:

2 De komende weken gaan kinderen ook weer onderzoeken. Zij leren hierbij meerdere 21 e eeuwse vaardigheden die wij ook wel de 6 C s noemen. De term 6 C s komt uit het Engels omdat de 6 vaardigheden in het Engels allemaal met de letter C beginnen. De kinderen leren de 6 C s via de eigenschappen van enkele dieren kennen. samenwerking karakter communicatie kritisch denken creativiteit burgerschap Wij hebben veel zin in het werken binnen het schoolthema en we hopen dat u er thuis ook veel over meekrijgt. Nieuwbouw Sterrekijker Op dit moment is er nog geen concreet nieuws te melden. De selectieperiode van de aannemer is gestart, aan het einde van oktober hoop ik u te kunnen melden wie de aannemer van onze nieuwbouw wordt. Zodra dit bekend is, organiseren we een ouder- en buurtbijeenkomst waarin de aannemer zich aan u kan voorstellen en u kan informeren over de wijze waarop de bouw aangepakt gaat worden. Hartelijke groeten van Gertine Hazelaar

3 Ouderenquête Scholen met Succes Vorige week is de Ouderenquête uitgezet. We hopen dat u de tijd vindt om de vragenlijst in te vullen. Deze keer zijn betreft de tevredenheidsmeting zowel vragen over de opvang als over het onderwijs. Dit is een volgende stap om ervoor te gaan zorgen dat opvang en onderwijs echt 1 geheel vormen. Heeft uw gezin geen uitnodiging ontvangen, wilt u dit dan via Schoudercom bij de administratie melden? Wij hebben vanuit Scholen met Succes namelijk voor meerdere mailadressen een foutmelding ontvangen. Dit betekent dat uw mailadres in Parnassys niet correct genoteerd staat. Zodra u reageert kunnen wij dit corrigeren. Onze Bijbelverhalen anneer ben je een held? Over welke W eigenschappen moet je beschikken, wat moet je doen en wat moet je zeggen? In deze periode lezen we verhalen over Mozes. Hij is in zekere zin de held van Israël. Hij gaat naar de farao om te zeggen dat hij zijn slaven moet laten gaan en leidt het volk door de woestijn naar het beloofde land. Maar wat voor held is hij? Om te beginnen is hij een held die eerst zelf gered moet worden. Zijn moeder legt hem in een mandje tussen het riet, waar de dochter van de farao hem vindt. Hij is een held die moet vluchten omdat hij iets stoms doet. Een held die niet durft, als God hem vraagt om naar de farao te gaan. Een held die twijfelt aan zichzelf en God steeds weer om hulp vraagt. Daarmee laat hij zien hoe je in Gods ogen held kunt zijn: door kwetsbaar en afhankelijk te durven zijn, en door je verbonden te voelen met andere mensen en met God. Kinderen kunnen vandaag ook een held zijn. Niet door alles perfect te doen en nooit fouten te maken, niet door het gevoel te hebben dat ze alles kunnen. Maar wel door te weten dat ze gewaardeerd en gedragen worden. Dat je best eens aan jezelf mag twijfelen, en dat je dan toch mag proberen want van je fouten leer je het meest. Als wij kinderen als helden zien, hoeven we niet te zeggen dat alles wat ze doen geweldig is. (Zulke helden kent de bijbel ook, maar daar loopt het meestal minder goed mee af.) Misschien kunnen de verhalen van deze periode een oproep zijn om kinderen ook te zien in hun geploeter en hun kleine mislukkingen. Mozes en de Israëlieten waren ook niet meteen in het beloofde land, daar deden ze veertig jaar over. Soms helpt het als we kinderen even bij de hand nemen en naast ze gaan staan, zoals Aäron dat deed bij Mozes. Dan kunnen ze weer verder op de weg van de ware held. Met de kinderen zingen we deze weken ook een lied over hoe je een held kunt zijn: Laat een ander niet bepalen wat je voelt en wat je denkt. Leef met lef, met idealen en blijf altijd wie je bent! Laat een ander niet bepalen of je boos bent, bang of blij, of je lacht of loopt te balen. Jij bent echt, want jij bent jij!

4 Optreden kinderboekenweekconcert 6 oktober Bij het feestelijke boekenweekconcert zingen de kinderen van het Sterrekijkerkoor (5-7) hun liedje mee. Het thema is: Vrienden voor het Leven. Benjamin Murck (bekend van o.a. Spangas en Oliver Musical) vertelt en zingt. Er is muziek van de jongens en meiden van de Dordtse Phil. In dit orkest spelen ook Sterrekijker leerlingen. Succes hoor! Als impuls voor muziekonderwijs heeft groep 4 onder schooltijd les gekregen op de blokfluit. Deze jonge muzikanten mogen hun kunsten laten horen op de blokfluit. Veel fluitplezier! Waar is dit feestje? BeneVia Muziekcentrum, Spirea 7 Dordrecht. Iedereen is welkom. Het start om uur. Uit de Sportcommissie De Sterrekijker heeft sport en bewegen in een hoog vaandel staan en daarom staan er naast de lessen bewegings- onderwijs weer veel sporttoernooien op het programma. Een sporttoernooi winnen is hartstikke leuk, maar belangrijker is het om kennis te maken met sporten die je nog niet gedaan hebt. Voor het toernooi proberen we de sport vaak al uit tijdens de gymles. U krijgt via Schoudercom een om uw kind in te schrijven. De sportcommissie maakt de teams n.a.v. het aantal inschrijvingen en ook je team rekent op je. Het feit dat je aanwezig bent heeft ook alles te maken met sportiviteit. Als er écht iets onvoorziens tussenkomt waardoor je niet kunt, geef dat dan altijd tijdig door aan de sportcommissie via Schoudercom. De sportcommissie regelt alle organisatorische zaken m.b.t. de toernooien, maar met betrekking tot de begeleiding doen we wel dringend een beroep op u. Wij schrijven helaas geen teams in als we geen begeleiding hebben. Het kost soms wat tijd, maar het plezier dat u er van de kinderen voor terug krijgt is het zeker waard. Verstand van de sport op het betreffende toernooi heeft u niet nodig. Als u het team begeleidt en op tijd op het juiste speelveld krijgt dan komt dat vast goed. Sportieve aanmoediging wordt uiteraard wel op prijs gesteld. De sportcommissie bestaat dit jaar uit: Desirée van Toer (Oudervereniging) Chantal Kraaijeveld (Oudervereniging) Niels Breur (vakleerkracht bewegingsonderwijs) Dit schooljaar staan de komende sporttoernooien voor groep 3 t/m 8 op de planning:

5 Woensdag 10 oktober 2018 Woensdag 17 oktober 2018 Schoolsport Handbal Schoolsport Judo Woensdag 21 november 2018 Schoolsport Schaken Woensdag 28 november 2018 Schoolsport Freerunning Gr. 5-6 Woensdag 05 december 2018 Schoolsport Freerunning Gr. 5-6 Woensdag 12 december 2018 Schoolsport Freerunning Gr. 7-8 Woensdag 19 december 2018 Schoolsport Freerunning Gr. 7-8 Vrijdag 11 januari 2019 Kidsbezoek EK Shorttrack Gr. 5-8 Woensdag 16 januari 2019 Schoolsport Basketbal Gr. 5-8 Woensdag 23 januari 2019 Schoolsport IJssporten (EK special) Woensdag 30 januari 2019 Schoolsport Klimmen Gr. 5-8 Woensdag 6 & 13 februari 2019 Schoolsport Volleybal Gr. 4-8 Woensdag 06 maart 2019 Schoolsport Zwemsporten Gr. 5-8 Woensdag 20 maart 2019 Schoolsport Hockey Woensdag 27 maart 2019 Schoolsport Hockey Woensdag 03 april 2019 Woensdag 10 april 2019 Woensdag 17 april 2019 Woensdag 08 mei 2019 Woensdag 22 mei 2019 Woensdag 29 mei 2019 Schoolsport Tennis Schoolsport Voetbal Schoolsport Voetbal Schoolsport Voetbal (Finale) Schoolsport Veldkorfbal Schoolsport Veldkorfbal (Finale) Woensdag 12 juni 2019 Schoolsport Beachvolleybal Woensdag 26 juni 2019 Schoolsport Rugby Gr. 5-8 De definitieve inhoud volgt in de inschrijfmail van het toernooi. Wij hebben erg veel zin in dit sportieve jaar. We hopen dat we weer met veel deelnemers mee kunnen doen. Mocht u iemand in uw kennissenkring hebben die een clinic zou kunnen en willen geven? Wilt u dit dan doorgeven aan Niels Breur? Een clinic van iemand echt uit de sport vinden de kinderen vaak toch het leukst. Sportieve groet, De sportcommissie Beachday Woensdag 26 september stond ons eerste sportmoment (buiten de lessen bewegingsonderwijs) op het programma. Het was Beachday aan de Schenkeldijk en de groepen 7 en 8 kregen een clinic beachvolleybal en beachflags. s Ochtends was het nog vrij fris, maar toen de eerste activiteiten waren gestart werden de jasjes al snel aan de kant gegooid. Bij het beachvolleybal leerden we eerst goed overspelen en daarna speelden we nog een wedstrijd. Beachflags is een sport bekend vanuit de reddingsbrigade. Het is een reactiewedstrijd waarbij je eerst op je buik ligt en op het startsignaal zo snel mogelijk naar de overkant rent en een stokje moet pakken. Telkens vallen er één of meerdere kinderen af tot er één winnaar per groepje over is. Er werd gestreden tot het bittere eind, want er kwam hier en daar ook een stukje tactiek aan te

6 pas. Na het veld tijdens diverse wedstrijdjes omgeploegd te hebben mochten we weer moe maar voldaan terug naar school. Wie weet zien we dit spel nog wel een keer terug bij de sportdag.. Nieuws van de peuters We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met vormen. De peuters ontdekken dat er heel veel vormen te vinden zijn thuis of buiten. Zoals stoeptegels, gevarendriehoeken, het dak van het huis, etc. Deze week loopt onze thema af en deze sluiten we af met koekjes bakken in de vormen die we hebben geleerd. Wat zal het lokaal heerlijk gaan ruiken. Volgende week begint onze thema vriendschap en dan gaan we bij de buren (de kleuters) op visite.

7 Van de leerlingadministratie We kunnen het niet genoeg zeggen: er is veel belangstelling voor IKC De Sterrekijker! Voor dit schooljaar en de komende twee ( en ) geldt intussen een wachtlijst. Schooljaar is al voor meer dan de helft gevuld. Dit is het schooljaar voor kinderen geboren na 31 mei We willen u dringend vragen om broertjes en/of zusjes die nog niet zijn aangemeld, zo spoedig mogelijk via Schoudercom te melden bij de administratie! Ook als u niet meer zeker weet of uw kind staat aangemeld, kan uw vraag via de snel beantwoord worden. Een aantal ouders heeft al een aanmeldformulier in huis. Wilt u dit inleveren, dan is de aanmelding ook officieel. Ontruimingsoefening Op donderdag 20 september 2018 hebben we een ontruimingsoefening gehad. Leerkrachten en kinderen wisten dat dit rond 9.30 uur plaats zou vinden. Maar toch blijft het altijd weer spannend om te doen. Het is verder heel goed verlopen en we waren binnen afzienbare tijd allemaal buiten. Na een goede controle door de school mocht iedereen weer naar binnen. 01 oktober 03 t/m 14 oktober 10 oktober 16 oktober 17 oktober 18 oktober 19 oktober 20 t/m 28 oktober 31 oktober 31 oktober 06 november 11 november Start schoolthema Wij maken vrienden Kinderboekenweek Vriendschap: Kom erbij! Sporttoernooi handbal Kennismaking nieuwe kleuters Schoolsport Judo Onder Ons Feest groep 3 en 4 Onder Ons Feest groep 5 t/m 8 Herfstvakantie Start nieuwe kleuters Ouderochtend Schoolkoor Vergadering OV Vergadering MR Inleverweek Bag 2 School kledingactie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2 Baarn, 31 augustus 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel

Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel nummer 1 04-10-2018 Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel. 0346-261627 e-mail:directie.schepershoek@vechtstreekenvenen.nl www.schepershoek.nl Van harte welkom bij het lezen van deze eerste nieuwsbrief van

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws oktober 2018

Sterrekijkernieuws oktober 2018 Sterrekijkernieuws oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Na de start van het schoolthema Wij maken vrienden bruist het in de school. Bij de vso en bso worden vriendschapsarmbandjes gemaakt, in kleutergroepen

Nadere informatie

JLS NIJS September 2018

JLS NIJS September 2018 JLS NIJS September 2018 Surhuizum, 18 september 2018 Wanneer ben je een held? Wanneer ben je een held? Over welke eigenschappen moet je beschikken, wat moet je doen en wat moet je zeggen? In deze periode

Nadere informatie

24 augustus 2018

24 augustus 2018 1403 www.clarafabriciusschool.nl 24 augustus 2018 27 augustus 19.30 uur Informatieavond 30 augustus Schoolfotograaf 31 augustus Voorstelling Mad Science 7 september Startfeest Afscheid van Mads en Jolein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2018

Nieuwsbrief 1 september 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuw schooljaar Welkom Personeel Zorg, onze zorg! BLOON en Ambrasoft Identiteit Kind op maandag Zending Verkeer Typecursus Praktische verkeerslessen Oversteekles Educatieve wandeling

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws april 2019

Sterrekijkernieuws april 2019 Sterrekijkernieuws april 2019 Beste ouders, verzorgers, De meivakantie staat voor de deur! De afgelopen periode is er weer veel gebeurd in de school. Verderop vindt u een impressie van de koningsspelen

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws juni 2018

Sterrekijkernieuws juni 2018 Sterrekijkernieuws juni 2018 Beste ouders en verzorgers, De laatste oudernieuwsbrief van dit schooljaar. De zomervakantie staat bijna voor de deur en met het mooie weer van de afgelopen weken zijn we ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Datum: 28 september 18 Jaargang 13 Nummer 05 Agenda Woensdag 3 oktober Ouders Leerlingen vrij i.v.m. studiedag Chrono Donderdag 4 oktober Leerlingen Dierendag op school Maandag

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws september 2016

Sterrekijkernieuws september 2016 Sterrekijkernieuws september 2016 Beste ouders en verzorgers, Schooljaar 2016-2017 is zes weken geleden gestart en wat is er al weer veel gebeurd. We hebben een goede start gemaakt in de klassen, er is

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws mei 2018

Sterrekijkernieuws mei 2018 Sterrekijkernieuws mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een periode met veel vrije dagen en het schoolreisje zijn we gestart met de laatste periode tot aan de zomervakantie. Voor groep 8 betekent dit

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws maart 2019

Sterrekijkernieuws maart 2019 Sterrekijkernieuws maart 2019 Beste ouders, verzorgers, Afgelopen woensdag waren vanuit de school 37 ouders bij de informatieavond over de nieuwbouw. Op deze avond heeft de gemeente het verkeersplan toegelicht

Nadere informatie

Nieuw Schooljaar. September 2018

Nieuw Schooljaar. September 2018 September 2018 Nieuw Schooljaar Graag heten we u als team van harte welkom in dit nieuwe schooljaar op CBS De Lichtboei. Alle leerlingen hebben hun plekje in de klas gevonden en de eerste week is alweer

Nadere informatie

nr. 14 Vrijdag

nr. 14 Vrijdag NIEUWSBRIEF nr. 14 Vrijdag 23-3-2018 Volgt u ons al! 26-03 MR overleg 20.00 uur 29-03 Paasviering, continurooster tot 14.00 uur 30-03 t/m 2-03 vrij i.v.m. Pasen 11-04 studiedag, alle leerlingen vrij 13-04

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin.

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin. Nieuwsbrief 2 24 september 2018 In en om school Vanaf de eerste dag na de vakantie was het al spannend, de baby van meester Henk Jan en Lilian kon elk moment geboren worden. Maar er gingen dagen voorbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 CBS Braakhekke Spoel 19 7881 BH Emmer-Compascuum 0591-357346 braakhekke@viviani.nl www.braakhekkeschool.nl Je bent goud waard! En we hebben elkaar nodig!! Tijdens de algemene ouderavond op 24 september

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Agenda 12 26 februari 2016 donderdag 18 februari dinsdag 23 februari Bijbelrooster Week 7: 15 t/m 19 februari 2016 Vijf broden en twee vissen Jezus loopt

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws oktober 2017

Sterrekijkernieuws oktober 2017 Sterrekijkernieuws oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, Na een fijne herfstvakantie met in Nederland mooi weer zijn we afgelopen maandag weer enthousiast aan het werk gegaan. Deze week zijn in verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

In de peiling. In de periode van woensdag 21 november t/m woensdag 12 december zullen alle leerlingen van groep

In de peiling. In de periode van woensdag 21 november t/m woensdag 12 december zullen alle leerlingen van groep In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2018 2019 datum: 09 november 2018 Agenda 10 november : scholencross 20 + 22 november : 10-Minutengesprekken (verplichte ronde voor alle ouders) 23 november :

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 juli 2017

Nieuwsbrief 14 juli 2017 Nieuwsbrief 14 juli 2017 Klaar-overs Judo Belangrijke data Eindfeest 2017 Studiedag maandag 17 juli Aanbod Aslan 2017 2018 & zomerschool Klaar-overs Ouders en kinderen verrasten dinsdag 11 juli hun vaste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl NIEUWSBRIEF Van een brede basis naar de top! SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 2 13 SEPTEMBER 2019 Schoolbrengweek Van maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 5 vrijdag 23 september 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 5 vrijdag 23 september 2016 NR. 5 vrijdag 23 september 2016 Kind op maandag: Het verschil Exodus 7-10; 12:29-42 De farao is anders dan God. In heel Egypte is het anders dan in het gebied van de Israëlieten. Het volk Israël trekt

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland 14393_brochure mission olympic_a4_v6.indd 1 02-09-11 17:02 Samen sporten met Mission Olympic Sporten is goed voor je gezondheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar 3 september 2019 Overzicht september 9 september 19.00 uur startreceptie groep 1/2 20.00 uur startreceptie groep 3/4 10 september 19.00 uur startreceptie groep 5/6 20.00 uur startreceptie groep 7/8 16

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 16 22 april 2016 Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek Op 1 april deden de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 mee aan een onderzoek van hoogleraar Leendert Olbroek. De heer Olbroek

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sportklas Boermarkeweg

Nieuwsbrief Sportklas Boermarkeweg Nieuwsbrief Sportklas Boermarkeweg Schooljaar 2015-2016 nummer 4, april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Hierbij de laatste editie van de nieuwsbrief die ik zal maken, want mijn vervanging zit er

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

nieuwsbrief sept./okt. 2018

nieuwsbrief sept./okt. 2018 nieuwsbrief sept./okt. 2018 PERSONEEL Mocht u ons willen spreken dan bent u altijd van harte welkom om de school binnen te lopen. Tevens zijn wij ook te bereiken via de onderstaande mailadressen. Directeur

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 02-11-2016 nummer 8 Agenda Do 3 november Kwartaalvergadering continu-rooster (kinderen om 14.00 uur vrij) Vrij 11 november Groepspresentatie groep

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws februari 2018

Sterrekijkernieuws februari 2018 Sterrekijkernieuws februari 2018 Beste ouders en verzorgers, Gisteren hebben we genoten van een mooie afsluiting van ons schoolthema Around the World. Hartelijk bedankt voor de grote belangstelling! Wat

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 In deze nieuwsbrief: Kalender Aanmelding nieuwe kinderen Sjouwhulp gevraagd Groep 3 nieuws Uitglijden en uitluiden Vakanties en vrije dagen schooljaar 2014/2015 Vossenjacht Ontruimingsoefening Kom op tijd!

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers

Beste ouders en verzorgers Beste ouders en verzorgers Vandaag hebben de leerlingen een dag vrij, lekker even uitrusten in deze week van de avondvierdaagse. Het team van de Zuidster geeft juist vandaag vol gas! Deze studiedag hebben

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Agenda. Jarigen. Jaargang 4, nummer 10, 24 april 2018

Beste ouder(s)/verzorger(s), Agenda. Jarigen. Jaargang 4, nummer 10, 24 april 2018 Jaargang 4, nummer 10, 24 april 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Een tevredenheidsonderzoek: waarom? Hoe beoordeelt u ons IKC? Wat gaat goed en wat kan beter? Onlangs hebt u een (herinnerings)mail ontvangen

Nadere informatie

Juli 2017 Nieuwsbrief #15

Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Schooljaar 2016/2017 is al weer ten einde. Wat hebben we veel geleerd en wat hebben we mooie dingen met elkaar bereikt. Als team zijn we

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

30 september oktober Munasar (9) 6 oktober Juultje (7)

30 september oktober Munasar (9) 6 oktober Juultje (7) 30 september 2019 2 oktober Start Kinderboekenweek 2 oktober Informatieavond voor nieuwe en/of oriënterende ouders 4 oktober Filmavond groep 4 en 4 8 oktober OV overleg 10 oktober Raad van Leerlingen overleg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

24 mei a.s. zit het erop. Na bijna 12 jaar bij De Margriet sluit ik m n maatschappelijke loopbaan af en mag ik met pensioen.

24 mei a.s. zit het erop. Na bijna 12 jaar bij De Margriet sluit ik m n maatschappelijke loopbaan af en mag ik met pensioen. 16 mei 2019 Agenda: Vrijdag 24 mei: laatste dag meester Frank Donderdag 30 en vrijdag 31 mei: Hemelvaart, alle kinderen vrij Maandag 3 juni: Groep 8 gaat op kamp Maandag 10 juni: Pinkteren, alle kinderen

Nadere informatie

Hallo (Nummer 1, 2 september 2016 )

Hallo (Nummer 1, 2 september 2016 ) Hallo (Nummer 1, 2 september 2016 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In de eerste Hallo van schooljaar 2016-2017 aandacht voor de volgende zaken: Start van het jaar en de gouden weken. Schoolfotograaf Start

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief nr. 19

Schooljaar nieuwsbrief nr. 19 nieuwsbrief nr. 19 entree rapport (-gesprekken) kleuters wenmoment TSO aan- en afmelden Studiedagen bijbelverhalen kanjerafspraak voor u gelezen www.derank.scopescholen.nl Beste ouders / verzorgers, Nummer

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

19 mei

19 mei Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 19 mei 2016 2015-2016 Interessante informatie: 31 mei en 1 juni: Schoolfotograaf 6, 8 en 10 juni 12.30-13.30

Nadere informatie

kalender 2 oktober 4 oktober 8 oktober 10 oktober Start Kinderboekenweek Crea-ochtend groep 1-2 Kennismaking nieuwe

kalender 2 oktober 4 oktober 8 oktober 10 oktober Start Kinderboekenweek Crea-ochtend groep 1-2 Kennismaking nieuwe octopost 18-9-2019 - nr. 5 Inzet werkdrukgelden 2019-2020 Ook dit jaar krijgen wij weer extra werkdrukgelden vanuit het ministerie. Deze extra investering in het onderwijs is welkom en het is aan het team

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, 2016-2017 2 februari 2017 Beste ouders en verzorgers, Het schooljaar lijkt om te vliegen! Inmiddels is het februari en zit de helft van het schooljaar er op. We zijn al druk

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen?

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen? Riemslootnieuws 755 29-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Panelouders ( laatste oproep) Evenals voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

22 sept. Nieuwsbrief 2. Montessorischool Nijmegen. Inhoud. Schooljaar

22 sept. Nieuwsbrief 2. Montessorischool Nijmegen. Inhoud. Schooljaar Schooljaar 2016-17 22 sept Nieuwsbrief 2 Montessorischool Nijmegen Vooraf Inhoud Vooraf periodeplannen Kalender, schooltuinouders, Kinderboekenweek Big Draw Nijmegen, op tijd komen, techniekouders Technovium,

Nadere informatie

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school!

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school! Nr. 14, 3 april 2019 Kalender Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden Vrijdag 12 april: Koningsspelen Dinsdag 16, woensdag 17 april: IEP eindtoets groep 8 Donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 11-07-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Er zijn nog een aantal leuke activiteiten

Nadere informatie