Infoblad. Maart Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Agenda. Jarigen. Welkom

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Infoblad. Maart Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Agenda. Jarigen. Welkom"

Transcriptie

1 Infoblad Maart 2019 Agenda Week Schoonmaakactie Natuurlijk schoon Praktisch verkeersexamen Theoretisch verkeersexamen Week Schoolvoetbal Week Rabbijn over antisemitisme, gr. 7/ Entree- en eindtoets Entree- en eindtoets Entreetoets Paasviering in de kerk Nieuwe infoblad Jarigen Jan Kompanje gr. 5/ Irene Wensink gr Jenine Kompanje gr. 7/ Yoanne van den Berg gr Joël Würsten gr. 7/ Levi Würsten gr. 7/8 Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Welkom Binnenkort verwelkomen wij Robert Kompanje. We hopen dat je een gezegende, goede en leerzame tijd bij ons op school zullen hebben!

2 PBS Afgelopen periode zijn we bezig geweest met de gedragsverwachting; Na mij is de wc nog steeds oké!. In de alle groepen is besproken en bekeken hoe je je gedraagt als je naar de wc gaat. Wat fijn om te zien dat in alle groepen 35 of meer likes zijn ontvangen. Daarom werd donderdag 14 maart de beloning ingelost. De kinderen zijn schoolbreed aan de slag gegaan met spelletjes. Wat fijn dat dit nu voor iedereen helder is! Uiteraard blijven we nog altijd alert op de verwachting. Vervolgens zijn we als team gaan kijken naar de volgende onderwijssituaties die we willen aanpakken. In de week van 18 maart hebben we het pleingedrag onder de loep genomen. U heeft vast wel een paar extra ogen op het plein gesignaleerd. De kinderen in ieder geval wel. Met deze observatie willen wij de gedragingen op het plein in kaart brengen. Na de analyse gaan we kijken of en welk gedrag we nog meer duidelijk kunnen maken. Op moment van schrijven hebben we hier nog geen helderheid over. Wel is het goed om te melden dat het inzetten van PBS een lang proces is. Wij hebben als team inmiddels al heel wat theorie tot ons genomen. Met het inzetten van de proeftuintjes, zoals hierboven omschreven, proberen we het geleerde in de praktijk toe te passen. We beseffen ons dat we nog lang niet het gewenste resultaat hebben bereikt. Het is dan ook goed om te weten dat voor het eigen maken zo n drie jaar voor wordt uitgetrokken. We hopen op een geheel eigen wijze PBS zichtbaar te maken in de school en ons gedrag. In het volgende infoblad zullen we hierover meer met u delen. Project Kunst Op 7 maart was het dan zover. We mochten starten met onze projectweek met het thema kunst! We begonnen gezamenlijk in het speellokaal. Hier werden we voorgesteld aan het kleurenvrouwtje. In de onderbouw liet ze haar verfkunsten zien en in de bovenbouw graffiti. Mooi hoor! Maar het was nog wel een beetje saai. Gelukkig konden we aan het eind van het project zien dat een beetje kleur heel veel doet met zo n kunstwerk! In de dagen daarna mochten we onze creativiteit de vrije loop laten. We werkten in groep 1 over Mondriaan, in groep 2 over Kandinsky, in groep 3/4 over Karel Appel, in groep 5/6 over Rembrandt en in groep 7/8 over van Gogh. Er kwamen zelfs nog kunstenaars langs om een gastles te geven. We mochten deze mooie weken afsluiten met de opening van ons museum en een veiling. Wat een opkomst en wat fijn dat het zonnetje scheen. We kijken terug op twee mooie projectweken!

3 Voorstellen Sinds 18 maart ben ik tijdelijk in de rol van interim-intern Begeleider op de PWA. Via de nieuwsbrief wil ik kort iets over mezelf vertellen. Mijn naam is Ingrid Witteveen, getrouwd en ouder van vier kinderen. De oudste twee zijn inmiddels al uit huis, de jongste twee 16 en 13 jaar alweer op de middelbare school. Na vijventwintig jaar basisonderwijs ervaring heb ik het roer omgegooid en ben ik als interim Intern begeleider aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik al een aantal scholen mogen begeleiden, met name om de zorgstructuur te optimaliseren. Verder ben ik inmiddels opgeleid tot leervermogen onderzoeker (Feuerstein) en coach ik leerkrachten met behulp van videobeelden om elke dag een weer beter af te stemmen op de kinderen. Ik vind het een bijzonder voorrecht om een stukje van deze `reis` met kinderen, collega s en u als ouders op te trekken. In mijn ogen is onderwijs namelijk een reis en geen race! De bedoeling is dat ik op de PWA ben totdat Joke van der Kolk weer zover is om de draad weer op te pakken. Mijn werkdagen zijn in de regel maandagmiddag en woensdag of vrijdag. Via mail ben ik bereikbaar op ib@pwas.nl Incasso VPCO ledengeld Een mededeling voor de leden van onze schoolvereniging VPCO Hasselt. Eind maart wordt weer de jaarlijkse contributie van 10 p.p. geïncasseerd. Als lid van de vereniging heeft u inspraak. Dit merkt u als u hoort of leest met welke zaken het verenigingsbestuur zich bezighoudt. Het verenigingsbestuur is het bevoegd gezag dat namens de leden van de schoolvereniging de 4 scholen in stand houdt: CBS Het Anker, CBS Prins Willem-Alexander, CBS De Driemaster en CBS Mastenbroek. Mocht u nog geen lid zijn maar wilt u dit wel worden of wilt u wat meer informatie, neemt u dan contact op met meester Hilbert Koerhuis (dir@pwas.nl).

4 Nieuws uit de groepen Groep 1 De afgelopen weken hebben we in groep 1 gewerkt over de kunstenaar Piet Mondriaan. We hebben geleerd dat hij met de basiskleuren, rood, geel, blauw, zwart en wit werkt. We hebben veel verschillende werkjes gemaakt in deze stijl, een kralenplank, een knutselwerkje, een bloem, de kleren van Mondriaan met ons eigen hoofd, en we hebben net zoals echte pottenbakkers ons eigen potje gemaakt en versierd met de kleuren die Mondriaan gebruikt. We mochten ook klompen verven in verschillende kleuren. En... we hebben onze eigen tuinkers zaadjes verzorgd want God zorgt voor ons en wij willen voor God's schepping zorgen! Groep 2 Een (in)kijkje in groep 2 De afgelopen weken hebben we gewerkt aan het project KUNST. Dit was een gezamenlijk project van de hele school. Wij hadden het over de schilder Wassily Kandinsky. Afgelopen vrijdag hebben we dit afgerond met het inrichten van een heus museum, waarin ouders en belangstellenden een kijkje mochten nemen. Deze week beginnen we al een beetje de lente in de klas te krijgen. We hebben het samen over Lente op de boerderij. In de huishoek kunnen de boer en boerin heerlijk slapen en vroeg op om voor de dieren te zorgen.

5 In de bouwhoek bouwen we de stallen voor de dieren en de boerderij van blokken. We gaan zelfs oefenen met het nabouwen aan de hand van een hoogte-tekening. Groep 5/6 Project kunst!!! We gingen allemaal als eerste een schets maken toen je dat af had mocht je op een schilderij het met potlood maken iedereen maakte hele mooie dingen.we hebben ook een lapbook gemaakt! Ze waren allemaal super mooi! er zaten allemaal klapjes en dingetjes in van Rembrandt van Rijn. toen gingen we een dagwacht maken van ons zelf dat zag er heel mooi uit Stijn zijn moeder had de dagwacht voor 43 $ gekregen. wij hadden een kahoot gemaakt die konden ze op hun telefoon spelen de kahoot ging over Rembrandt van Rijn. geschreven door Jill van herk en Liza Smalbrugge. Project Niels & Jan wij vonden het project heel erg leuk, vooral omdat we heel veel dingen mochten doen zoals: op canvasdoek je eigen kunstwerk maken, je eigen kamer inrichten en op de foto. En we hebben heel erg ons best gedaan om het museum een beetje mooi te maken. Op de museum - dag hadden we een veiling, Stijns moeder heeft ons klas kunstwerk gekocht voor 43 euro. De juffen hebben ook iets getekend.

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie 1 NIEUWS BRIEF 11 09-06-2017 DE JARIGE VAN DEZE MAAND ; Groep 1/2A: Fayah Sanders(21/6) Sophie van Rijn (28/6) Groep 1/2B: Maud van der Haar(15/6) Saar de Vrij (23/6) Groep 3: Groep 4: Luuk van Rijn (11/6)

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 februari 2019 nr. 8. Levend Water. Agenda

Nieuwsbrief. 28 februari 2019 nr. 8. Levend Water. Agenda Nieuwsbrief 28 februari 2019 nr. 8 Agenda Week 10 4 t/m 8 mrt Week 11 11 t/m 15 mrt Wo 13 Week 9 Di 19 Do 21 Biddag 18 t/m 22 mrt Openlesochtend Volgende nieuwsbrief Schoonmaakavond Verjaardagen De komende

Nadere informatie

Infoblad. November Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Agenda. PBS ouderavond.

Infoblad. November Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Agenda. PBS ouderavond. Infoblad November 2018 Agenda Week 45 6-11 Ouderinformatieavond PBS 7-11 Dankdag Week 47 21-11 Drempeltest groep 8 Week 49 05-12 Nieuwe infoblad 05-12 Sinterklaasfeest Jarigen 10 nov. Amos van den Berg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom Infoblad December 2018 Agenda Week 50 12-12 Volleybaltoernooi Week 51 20-12 Kerstviering 21-12 School van 10 tot 12 uur 21-12 Kerstvakantie Week 2 07-01 Studiedag; kinderen vrij 08-01 Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Algemeen. April Belangrijke data komende periode: In de bijlage Mededelingen directie. Beste ouders/ verzorgers, Kom jij mixen bij Kibeo

Algemeen. April Belangrijke data komende periode: In de bijlage Mededelingen directie. Beste ouders/ verzorgers, Kom jij mixen bij Kibeo April 2017 Algemeen In de bijlage Vestingingsnieuws BSO april Mededelingen directie. Beste ouders/ verzorgers, Kom jij mixen bij Kibeo Teken en Lyme Poster RIVM 1 Teken en Lyme Poster RIVM 2 Alle rapportgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Infoblad. oktober Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Agenda. Jarigen. Welkom op onze school!

Infoblad. oktober Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Agenda. Jarigen. Welkom op onze school! Infoblad oktober 2018 Agenda Week 40 1-10 Opening Christelijke kinderboekenmaand 4-10 Dierendag 5-10 Dag van de leraar Week 41 8-10 groep 5 t/m 8 kinderboekenspel Week 43 Herfstvakantie Week 44 31-10 Studiedag;

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

@-mail. Algemeen. Uit de schoolgids. OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook ZL Den Haag. Telefoon

@-mail. Algemeen. Uit de schoolgids. OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook ZL Den Haag. Telefoon @-mail 31 MAART 2017 JAARGANG 5, NUMMER 29 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Stef, Bella, Roos en Nicky met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag komt Luisa voor het eerst bij ons op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2 B

Nieuwsbrief groep 1/2 B Nieuwsbrief groep 1/2 B Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van onze groep 1/2 voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Marlous Hasenaar

Nadere informatie

AGENDA. Nr.13 VW

AGENDA. Nr.13 VW Nr.13 VW 18-03-2016 AGENDA Vrijdag 18 maart Schoolvoetbalwedstrijd Engelenburghschool - JVS 17.00 uur (Sportpark Panhuis DOVO) Maandag 21 maart Schoolvoetbalwedstrijd De Plantage - JVS 17.30 uur (Sportpark

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Schoolnieuws 5 14 maart 2019

Schoolnieuws 5 14 maart 2019 Schoolnieuws 5 14 maart 2019 Op 4 maart hebben we ons nieuwe thema De schilder en zijn meesterwerk geopend. De komende weken gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van de schilderskunst. Er is al een

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nummer maart 2017

Nummer maart 2017 Nummer 27 22 maart 2017 Elke woensdag: Koffie-uurtje voor ouders 8.30-9.30 uur: Er is altijd een gastheer/ -vrouw aanwezig vanuit de AC Elke woensdag, donderdag en vrijdag: fruitdag 22 maart: Grote Rekendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in april

Agenda. Jarigen in april Nieuwsbrief nr. 8 Agenda 3 april Grote Rekendag Schoolvoetbal meisjes groep 5 t/m 8-13.00-17.00 uur Koffie uurtje met Tinta Hendriks 8.30-9.30 uur 9 april Biebbus 9.45-12.00 uur 10 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december Nr.13 1 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Algemeen. Wietse Algera

Algemeen. Wietse Algera Algemeen Voorwoord directie Na een goedbezochte kijkmiddag hebben alle kinderen vanmorgen nog een keer een ronde door de school gelopen om elkaars werk te bekijken. De school was een groot museum, wat

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

Digibordles PO. Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage landen. Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage Landen.

Digibordles PO. Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage landen. Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage Landen. Digibordles PO Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage landen Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage Landen [logo s musea] Binnenkort brengen jullie een bezoek aan de tentoonstelling Lage

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Beste ouders en verzorgers, Je zult maar juf of meester zijn in het basisonderwijs. Elke dag te mogen werken met kinderen geeft veel voldoening. Het is goed om dat te zien in De

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Agenda

Nieuwsbrief 3. Agenda Agenda vrijdag 6 oktober maandag 9 oktober Nieuwsbrief 3 11.00 uur: leerlingenraad 08.30 uur: inloopochtend 19.30 uur: GMR 19.30 uur: informatieavond lezen groep 3 dinsdag 10 oktober Rode Kruis op bezoek

Nadere informatie

Vaste rubrieken Van de directietafel

Vaste rubrieken Van de directietafel Schooljaar 2015-2016 Week: 12, nummer 25 Bijbelverhalen deze week: 13 Hij is het echt Johannes 21:1-23 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep 5A * Nieuws uit groep 3A * Nieuws uit groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee Troonnieuws Van 8 t/m 23 april houden wij onze projectweek met als thema troonswisseling. In dit Troonnieuws willen wij u vertellen welke activiteiten wij ondernemen. Het Koningslied van de Hoekstee Vanmorgen

Nadere informatie

31 mei Nieuwsbrief 404. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen

31 mei Nieuwsbrief 404. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen Nieuwsbrief 404 RKBS St. Catharina Haastrecht 31 mei 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen Activiteiten en data Dinsdag 12 juni: Schoolreis groep 1 t/m 7 Groep 1,2,3 gaan naar Ballorig in

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9 20 maart 2015 De leerlingenraad Beste vaders en moeders, Wij (Teodoor, Eva, Bram, Mart, Anique, Nina, Floortje en Isja) zijn de kinderen van de leerlingenraad. We

Nadere informatie

Groepsindeling nieuw schooljaar

Groepsindeling nieuw schooljaar 31 mei 2018 Groepsindeling nieuw schooljaar De groepsindeling en groepsbezetting voor komend schooljaar ziet als volgt uit: Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Rudie Rudie Rudie Margret

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 24 maart 2016 Belangrijke data: Paasvakantie Theoretisch verkeersexamen gr. L + M CITO eindtoets schoolverlaters gr. L + M Koningsspelen Meivakantie Pinksteren Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Vrijdag 10 maart 2017

Vrijdag 10 maart 2017 Vrijdag 10 maart 2017 De wijze en de dwaze bouwer Daarom, ieder die deze woorden van Mij hoort en ze doet, die zal Ik vergelijken met een verstandig man, die zijn huis op de rots gebouwd heeft; Math. 7:24

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014 Juni en juli In het eerste weekend van juni hebben verschillende ouders zich belangeloos ingezet om ons plein op te leuken voor de kinderen.

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017 Paulus-Weekbrief 28 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 16 Weekbrief 14-04-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jozefschool

Nieuwsbrief Jozefschool November 2015 Belangrijke data 30 november: Algemene ledenvergadering OV 4 december: Sinterklaasviering. Let op de brief die u hierover nog krijgt. 17 december: De kinderen zijn allemaal om 12.00 uur uit.

Nadere informatie

Trefwoord Week 13: Beperkt Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid.

Trefwoord Week 13: Beperkt Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid. Nieuwsbrief woensdag 29 maart In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a: Nieuwe leden activiteitencommissie Broodactie Pasen Koningsspelen Woensdag 29 maart Lente een prachtig seizoen. Het leven krijgt weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 april 2015

Nieuwsbrief 7 april 2015 Nieuwsbrief 7 april 2015 Algemeen Project Kunst De afgelopen weken hebben de kinderen hard gewerkt aan het project Kunst. Als afsluiting was vorige week een inloopmiddag en avond. Het was een groot succes!

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

4april Nieuwsbrief 421. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Paasviering

4april Nieuwsbrief 421. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Paasviering Nieuwsbrief 421 RKBS St. Catharina Haastrecht 4april 2019 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Paasviering Activiteiten en data Vrijdag 12 april: Koningsloop Woensdag 17 april: Paasontbijt

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen NUMMER 3 JAARGANG 29 18 september 2015 Belangrijke data Belangrijke data 22 sep schoolreisje groepen 3/4 beiden 28 sep start 10 minuten week beiden 1 okt schoolreisje kleuters Eem 1 okt schoolreisje groep

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 28-23 maart Met deze week: De plantjes gaan groeien - De Grote Rekendag - Paasviering - Weektaak plannen via de Klasseplan-app - Schoolvoetbal

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober AGENDA nr. 2 Vrijdag 16 sept. Groep 7/8 terug van kamp Zaterdag 17 sept. Rommelmarkt Ger. Kerk op Amaliahof Maandag 19 sept. Schoolraad en MR vergadering in school. Aanvang 19.45 u Woensdag 28 sept. Inloopochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014 Deze keer leest u onder andere: Woord van Roger Bosdag kleuters Testlab groep 7 Nieuws uit groep 8 We gaan bouwen! Eindelijk! De kogel is door de spreekwoordelijke

Nadere informatie

Nummer november 2013

Nummer november 2013 Nummer 13 22 november 2013 Agenda 25 nov. Groep 1-2 blauw pepernoten bakken 28 nov. en 2 dec. Groep 1-2 rood pepernoten bakken 22 nov. en 26 nov. Groep 3a pepernoten bakken 26 november Groep 3B en 6 vervanging

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

OUDERBULLETIN. 08 maart 2019

OUDERBULLETIN. 08 maart 2019 OUDERBULLETIN 08 maart 2019 In dit ouderbulletin: - Voorwoord - Nieuwe leerlingen op de Hobbit - Agenda - Nieuwe huisstijl: website, schoolgids en logo - Vanuit het team - De gezinsparaplu - Landelijke

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Schoolagenda Donderdag 18 januari Ma 22 januari t/m vrij 2 februari Donderdag 1 februari 19.00 uur Schoonmaakavond Cito toetsweken alle groepen 15.30 uur Leerlingenarena Nieuws

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

vervoeging blz. 10 (1) herhaling woordpakket 1-5 (2) meten 2 herhalen meten 2 herhalen meten (blad) unité 9 woordjes uitknippen en oefenen

vervoeging blz. 10 (1) herhaling woordpakket 1-5 (2) meten 2 herhalen meten 2 herhalen meten (blad) unité 9 woordjes uitknippen en oefenen maandag 14/01/18 dinsdag 15/01/18 woensdag 16/01/18 donderdag 17/01/18 vrijdag 18/01/18 heen en weer minstens 10 bladzijden lezen in boek van boekenbox vervoeging blz. 10 (1) herhaling woordpakket 1-5

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie BERENBABBELSnummer 7 schooljaar 2017-2018 AGENDA 24 jan: Start voorleesdagen 25 jan: Studiedag: alle kinderen zijn vrij 31 jan: Berenshow groep 8 08 feb: rapporten groep 1-8 09 feb: Carnaval: alle kinderen

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5 31 januari 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 5 Agenda 21 januari t/m 8 februari cito afname 8 februari studiedag 16 februari t/m 24 februari voorjaarsvakantie 8 8 februarifebruari studiedag Lang zullen

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 5 september 2019 nr. 1. Agenda. Verjaardagen De komende weken hebben we geen jarigen. Levend Water

Nieuwsbrief. 5 september 2019 nr. 1. Agenda. Verjaardagen De komende weken hebben we geen jarigen. Levend Water Nieuwsbrief 5 september 2019 nr. 1 Agenda Week 37 9 t/m 13 sep Week 38 16 t/m 20 sep Week 39 23 t/m 27 sep Di 25 Do 26 Start kinderpostzegelaktie Volgende nieuwsbrief Verjaardagen De komende weken hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie