MOVER EEN MULTI-TALENT VOOR ECHTE PROFESSIONALS INGENIOUS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MOVER EEN MULTI-TALENT VOOR ECHTE PROFESSIONALS INGENIOUS"

Transcriptie

1 TALENTO

2 MOVER EEN MULTI-TALENT VOOR ECHTE PROFESSIONALS Slimme ondernemers onderscheiden zich door hun aanpassingsvermogen. Ze spelen succesvol in op onverwachte situaties en weten overal een oplossing voor te vinden. De TALENTO is uit hetzelfde hout gesneden. Of het nu gaat om PERSONENVERVOER of GOEDERENTRANSPORT, met zijn grote variëteit in laadvermogens en brede aanbod aan beproefde Euro 6-dieselmotoren biedt hij elke professional het juiste antwoord om zijn werkdag zo productief mogelijk te maken.

3 OUTSIDE VEELZIJDIG TALENT Stijl en zakelijkheid gaan hand in hand bij de TALENTO. Zijn evenwichtige verhoudingen vormen de basis voor veel ruimte in de cabine en een groot laadvolume. Zijn compacte formaat zorgt daarbij voor een perfecte balans tussen wendbaarheid en laadvermogen, wat hem bij uitstek geschikt maakt door inzet in en om de stad. Het markante design benadrukt zijn veelzijdige talent: de korte motorkap die vrijwel naadloos overloopt in de grote, schuin geplaatste voorruit, geeft het front een brede, stoere aanblik, terwijl de strakke horizontale lijnen van de zijkant en hoekige vorm van de achterzijde juist de functionaliteit en productiviteit van de TALENTO zichtbaar maken.

4 INSIDE MOBIEL KANTOOR Het interieur van de TALENTO is ontworpen als werkplek voor professionals zoals u. De doordacht ingerichte cabine is even comfortabel als praktisch: u vindt hier alles wat u nodig hebt om elk uur dat u aan het werk bent effectief te besteden. Zo biedt de cabine volop opbergplek voor van alles en nog wat. Overal zijn praktische kastjes en opbergvakken die gemakkelijk vanachter het stuur bereikbaar zijn. Ook handig is de optie voor een bijrijdersbank waarvan de middelste stoel door het neerklappen van de rugleuning kan worden getransformeerd tot een werkblad. Functionele Mopar - accessoires als een tablethouder en smartphone-houder voor het dashboard maken uw mobiele kantoor compleet.

5 TECHNOLOGY ALTIJD CONNECTED Een ondernemer die vooruit wil, moet voorop lopen. Daarom is de TALENTO verkrijgbaar met moderne technologie om efficiënter te kunnen werken. Zo kan hij voor een optimale bereikbaarheid onderweg worden uitgerust met een MediaNav-infotainmentsysteem met onder andere DAB+ digitale radio, Bluetooth en USB- en Aux-aansluiting. Met de bedieningstoetsen op het stuurwiel of spraakopdrachten kunt u bellen zonder uw handen van het stuur te hoeven halen, terwijl de routeaanwijzingen op het 7-inch kleurentouchscreen in het dashboard u feilloos naar uw bestemming leiden. Parkeersensoren en een achteruitrijcamera verkleinen de kans op parkeerschade en het bijbehorende oponthoud, terwijl het Keyless Enter-'n-Go -systeem het afsluiten en weer openen van de cabine en laadruimte bij huis-aan-huis-bezorging een stuk minder omslachtig maakt.

6 POWER EFFICIËNTE MOTOREN Met zijn complete aanbod aan zuinige en betrouwbare Euro 6-motoren biedt de TALENTO elke professional het juiste antwoord om het meeste rendement uit zijn werk te halen. Voor elke toepassing is er een krachtbron die precies de juiste balans biedt tussen prestatieniveau en brandstofverbruik, zodat u altijd verzekerd bent van minimale bedrijfskosten. EURO 6-MOTOREN 1.6 MultiJet 70 kw/95 pk 1.6 MultiJet 88 kw/120 pk 1.6 EcoJet 92 kw/125 pk 1.6 EcoJet 107 kw/145 pk

7 ABS MET EBD EN HBA TSA SAFETY VEILIGE WERKPLEK Het ABS antiblokkeer-remsysteem voorkomt bij krachtig remmen het blokkeren of doorslippen van een of meer wielen, zodat onder alle omstandigheden een zo kort mogelijke remweg is gegarandeerd. Elektronische remkrachtverdeling (EBD) verdeelt de remkracht over de voor- en achterwielen om in alle rijsituaties van een stabiele remwerking te zijn verzekerd. Hydraulische remassistentie (HBA) is een functie van het ABS-systeem die op basis van de snelheid waarmee het rempedaal wordt ingetrapt signaleert wanneer de bestuurder een noodstop wil maken en in dat geval automatisch de remdruk verhoogt. Het Trailer Stability Assist-systeem (TSA) bewaakt de koersstabiliteit bij het trekken van een aanhanger. Wanneer deze dreigt te gaan slingeren, past het systeem automatisch het motorvermogen aan en remt het zonodig de afzonderlijke wielen af om zo de stabiliteit van de aanhangercombinatie te herstellen. HILL HOLDER Deze functie houdt bij het omhoog wegrijden op een helling het voertuig nog even geremd, zodat zelfs bij volbeladen voertuig de handrem niet hoeft te worden gebruikt om terugrollen te voorkomen. Met Hill Holder Zonder TSA Met TSA Zonder Hill Holder TRACTION + Uw veiligheid is een eerste vereiste voor een productieve werkdag. Daarom zijn alle versies van de TALENTO standaard uitgerust met geavanceerde rijassistentieen veiligheidssystemen als ABS met EBD elektronische remkrachtverdeling en HBA hydraulische remassistentie, ESC stabiliteitsregeling met Hill Holder en Traction+ elektronische tractieregeling. Traction+ is een innovatief tractieregelsysteem dat zorgt dat de aandrijfkracht ook op slechte of gladde wegen behouden blijft. Wanneer een van de aangedreven wielen grip verliest en dreigt door te slippen, zorgt het systeem dat dit wiel wordt afgeremd en meer aandrijfkoppel wordt overgebracht naar het wiel dat de meeste grip heeft. ELEKTRONISCHE STABILITEITSREGELING (ESC) Dit systeem houdt het voertuig bestuurbaar bij plotselinge uitwijkmanoeuvres en andere gevaarlijke situaties. Het bewaakt permanent een aantal kritische parameters, zoals zijdelingse acceleratie, rijsnelheid, grip en stuuruitslag. Wanneer uit berekeningen blijkt dat het voertuig een andere koers volgt dan bedoeld, grijpt het systeem in door het aandrijfkoppel te reduceren en de wielen afzonderlijk af te remmen, zodat de bestuurder het voertuig weer volledig onder controle kan krijgen. Met ESC Zonder ESC

8 CARRIER PRAKTISCH TOT IN DETAIL Veelzijdigheid is de sleutel tot succesvol ondernemen. Met zijn compacte buitenafmetingen ideaal voor binnensteden is de TALENTO ontworpen voor het zo efficiënt mogelijk vervoeren van alles en iedereen. De praktische, rechthoekige vorm van de carrosserie staat garant voor een ruim interieur en een groot laadvolume, tot maximaal 8,6 m 3. Grote objecten zijn gemakkelijk te laden en lossen via de twee tot 255 graden open te zetten achterdeuren of de zijschuifdeuren rechts en links. Met een laadvermogen tot 1,25 ton hoeft ook het gewicht geen probleem te vormen, terwijl zelfs de versie met korte wielbasis en laag dak al genoeg plaats biedt voor drie Europallets. En dankzij Cargoplus, een doorlaadruimte onder de bijrijdersstoel, kunnen lange voorwerpen met een lengte tot 3,75 meter (4,15 meter bij versies met lange wielbasis) veilig worden meegenomen zonder naar buiten uit te steken.

9 VERSATILITY BESTELWAGEN MET DUBBELE CABINE Een goed uitgevoerde klus vraagt teamwerk. Daarvoor biedt de TALENTO met dubbele cabine uitkomst. Zijn zes zitplaatsen - of zeven bij bestelling van de optionele bijrijdersbank voorin - combineert deze speciale variant met een laadruimte van 3,2 m 3 bij de versies met korte wielbasis en 4,0 m 3 bij de versies met lange wielbasis. De laadruimte is toegankelijk via achterdeuren die de volledige breedte en hoogte van de achterzijde beslaan, zodat de beschikbare ruimte van de vloer tot aan het dak kan worden benut. De achterdeuren kunnen onder een hoek van 90 of 180 graden worden opengezet. Op bestelling zijn ook deuren leverbaar die tot 255 graden kunnen worden geopend.

10 KORTE WIELBASIS EN LAAG DAK LANGE WIELBASIS EN LAAG DAK VERSATILITY 1971 EEN BESTELWAGEN OP MAAT KORTE WIELBASIS EN HOOG DAK LANGE WIELBASIS EN HOOG DAK 2493 Veelzijdig als hij is, biedt de TALENTO de keuze uit twee verschillende dakhoogtes, twee lengtes en twee wielbasisvarianten om een voertuig samen te stellen dat perfect aansluit op wat uw bedrijf nodig heeft

11 PLATFORMCHASSIS MET CABINE KOELOPBOUW MOBIELE WERKPLAATS SHUTTLE VERSATILITY IDEALE BASIS VOOR OMBOUW Carrosserie met thermisch geïsoleerde wanden en ATP-certificatie. Houdt de temperatuur op 0 C. Indien voorzien van een koelinstallatie ook ideaal voor medisch transport. Opbouw van verzinkt staal met flexibel, modulair bevestigingssysteem. Luxueuze minibus met zes of zeven stoelen in business class-stijl. De stoelen in het achtercompartiment kunnen dankzij een speciaal stoelverankeringssysteem onafhankelijk van elkaar worden verplaatst, verwijderd of omgedraaid. De TALENTO is af fabriek voorbereid op ombouw door gespecialiseerde carrosseriebedrijven. Om ook aan de meest specifieke behoeftes tegemoet te komen, is hij bovendien verkrijgbaar als platformchassis met cabine. Deze variant kan van een maatwerkopbouw worden voorzien die exact aan de eisen voor uw bedrijf voldoet.

12 TEAMWORK SAMEN UIT, SAMEN THUIS De TALENTO met dubbele cabine blinkt uit in flexibiliteit. Naast plaats voor vier of vijf passagiers plus bestuurder biedt hij een royale laadruimte van 3,2 m 3 bij de versie met korte wielbasis en 4,0 m 3 bij de versie met lange wielbasis. Dat maakt hem ideaal voor sportteams, bands en andere kleine gezelschappen die veelvuldig samen de weg op moeten.

13 AVAILABILITY PLAATS VOOR IEDEREEN De TALENTO voor personenvervoer biedt plaats aan zeven of acht passagiers plus bestuurder. Daarnaast heeft hij een bagageruimte met een inhoud van 1,0 m 3 bij de versie met korte wielbasis en 1,8 m 3 bij de versie met lange wielbasis, wat door het verwijderen van de stoelen van de derde zitrij kan vergroot tot respectievelijk 3,2 m 3 of 4,0 m 3. De hoogwaardige bekledingsstoffen garanderen de passagiers een eersteklas zitcomfort. En dankzij hun hoge slijtvastheid zien ze er ook na jarenlang intensief gebruik nog als nieuw uit.

14 INTERIEURBEKLEDING LAKKLEUREN PASTEL GEAR 5CA Wit 802 Rood 7AZ Grijs Canvas zwart PERFECTE PRESENTATIE Bark bruin LAKKLEUREN METALLIC Dashboard Carbon (zwart - 008) 6FW Lichtgrijs Een serieuze ondernemer zorgt voor een perfecte presentatie. Want een eerste indruk kun je maar één keer maken. Natté grijs 74G Donkergrijs 4SA Groen 5JQ Blauw 6FX Beige 4H5 Zwart Dashboard Techno (zilver - 009) Dashboard Lounge (bruin - 098) VELGEN EN WIELSIERDEKSELS 16-inch naafkappen 16-inch wielsierdeksels 17-inch lichtmetalen velgen zilvergrijs gepolijst 17-inch lichtmetalen velgen matzwart

15 PACK LOOK 1 Buitenspiegels en geleiderail kunststof zwart Voorbumper kunststof zwart Frontgrille kunststof zwart Hoeklijsten achterzijde kunststof zwart PACK LOOK 2 Buitenspiegels en geleiderail kunststof zwart B ovenste deel voorbumper in carrosseriekleur Frontgrille kunststof zwart Hoeklijsten achterzijde kunststof zwart PACK LOOK 3 Buitenspiegels en geleiderail kunststof zwart Bovenste deel voorbumper in carrosseriekleur Frontgrille kunststof zwart Hoeklijsten achterzijde in carrosseriekleur PACK LOOK 4 Buitenspiegels en geleiderail in carrosseriekleur Bovenste deel voorbumper in carrosseriekleur Frontgrille kunststof zwart Hoeklijsten achterzijde in carrosseriekleur PACK LOOK 5 Buitenspiegels en geleiderail in carrosseriekleur Voorbumper in carrosseriekleur Frontgrille met chroominleg Hoeklijsten achterzijde in carrosseriekleur PACK LOOK 6 Buitenspiegels en geleiderail in carrosseriekleur Voorbumper in carrosseriekleur Frontgrille kunststof zwart Hoeklijsten achterzijde in carrosseriekleur

16 NEW RANGE FIAT PROFESSIONAL VOOR PROFESSIONALS ZOALS U FIORINO TALENTO DUCATO FULLBACK DOBLÒ De perfecte keuze voor de ondernemer met de stad als werkterrein. Buitengewoon handzaam, gemakkelijk te parkeren en moeiteloos te laden en lossen. Compact, wendbaar en veelzijdig. Biedt dankzij zijn royale binnenmaten en ontelbare aanpassingsmogelijkheden voor vrijwel elke uitdaging een oplossing. De alleskunner die uitblinkt in doelmatigheid, veiligheid en veelzijdigheid. Een solide basis voor het succes van uw onderneming. De 4x4 pick-up die nergens voor terugdeinst. Gaat geen uitdaging uit de weg, niet op het werk en ook niet daarna. De perfecte bestelwagen voor de stad en daarbuiten. Uniek in zijn kwaliteiten én in zijn styling. En daarom ook het ideale visitekaartje voor uw bedrijf. Een echte professional is herkenbaar aan de spullen die hij voor zijn werk kiest: vakmensen werken alleen met professioneel gereedschap. Speciaal voor hen biedt FIAT PROFESSIONAL een volledige range lichte bedrijfswagens voor nagenoeg alle denkbare specifieke doeleinden.

17 DE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. FI ATPR OFES ESSI SION ONAL AL.N.NL Gratis servicenummer Deze brochure is een internationale uitgave. Alle illustraties en gegevens in deze brochure komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting (05/2018). FCA behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om modellen aan te passen of uit productie te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Voor actuele informatie over de in Nederland leverbare uitvoeringen en opties verwijzen wij naar onze meest recente prijslijst. Voor nadere informatie kunt u tevens uw dealer raadplegen. Fiat Marketing S - 05/ Printed in Italy - SO - Gedrukt op chloorvrij papier. A PRO LIKE YOU

TALENTO CAPITAL A PRO LIKE YOU.

TALENTO CAPITAL A PRO LIKE YOU. Klantenservice CIAO FIA IAT PROFES FESSIO SIONAL MOBILE CIAO FIA IAT PROF OFES ESSI SION ONAL MOB OBIL ILE A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.nl ALLE LES OM UW FI AT IN TOPC PCON ONDI TIE TE HOU DEN CAPITAL

Nadere informatie

Mover. voor de ware prof. INGENIOUS

Mover. voor de ware prof. INGENIOUS TALENTO Mover Een Multi-Talent voor de ware prof. Slimme ondernemers onderscheiden zich door hun aanpassingsvermogen. Geconfronteerd worden met verschillende situaties en altijd de perfecte oplossing daarvoor

Nadere informatie

FIORINO DE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. A PRO LIKE YOU FIATPROFESSIONAL.

FIORINO DE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. A PRO LIKE YOU FIATPROFESSIONAL. DE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. FIORINO ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. FIATPROFESSIONAL.NL Gratis servicenummer Deze brochure is een internationale uitgave. Alle illustraties

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

LOL MAKEN. is een serieuze. zaak 500L 4 _ 5

LOL MAKEN. is een serieuze. zaak 500L 4 _ 5 www.fiat.nl Fiat behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO DE NIEUWE DOBLÒ CARGO Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. Singaporestraat 92-100 1175 RA Lijnden De uitrusting van de modeluitvoeringen en de bijbehorende extra s kunnen - mede door afwijkende wetgeving

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

FIORINO DE NIEUWE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. A PRO LIKE YOU. fiatprofessional.

FIORINO DE NIEUWE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. A PRO LIKE YOU. fiatprofessional. DE NIEUWE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. FIORINO ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. fiatprofessional.nl Customer Assistance Service PROFESSIONAL MOBILE Uitrustingsniveaus

Nadere informatie

WORKER DE BESTELWAGEN GEMAAKT VOOR DE STAD. URBAN

WORKER DE BESTELWAGEN GEMAAKT VOOR DE STAD. URBAN FIORINO URBAN WORKER DE BESTELWAGEN GEMAAKT VOOR DE STAD. De FIORINO is compact, behendig en komt overal, vanaf nu is hij nog specialer en representatiever in het segment waarvan hij de trotse pionier

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

jeep wrangler Black Edition ii

jeep wrangler Black Edition ii jeep wrangler Black Edition ii Black is back Zwart als de nacht. Onverschrokken, fascinerend, mysterieus: de Wrangler Black Edition II doet zijn intrede in de stad als vertegenwoordiger van een nieuwe

Nadere informatie

DUCATO PERSONENVERVOER

DUCATO PERSONENVERVOER DE NIEUWE FIAT PROFESSIONAL-RANGE: KLAAR VOOR ELKE UITDAGING www.fiatprofessional.nl DUCATO PERSONENVERVOER FIAT PROFESSIONAL: VOOR PROFESSIONALS DIE 24 UUR PER DAG ONDERNEMER ZIJN Gratis servicenummer

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Nadere informatie

NL ESP-Systeem

NL ESP-Systeem 603.83.515 NL ESP-Systeem ESP-SYSTEEM (Electronic Stability Program) Dit systeem bewaakt de stabiliteit van de auto als de wielen hun grip verliezen, waardoor de auto beter op koers blijft. De werking

Nadere informatie

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Fiat Ducato dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Fiat Ducato dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Fiat Ducato dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14 Specificaties

Nadere informatie

Haal het meeste uit uw Ford. Elektronische stabiliteitscontrole

Haal het meeste uit uw Ford. Elektronische stabiliteitscontrole 42 Elektronische stabiliteitscontrole Haal het meeste uit uw Ford De Ford Transit is standaard uitgerust met Elektronische stabiliteitscontrole (ESC, Electronic Stability Control)Ø1). Het geavanceerde

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

Ford Transit dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Ford Transit dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Ford Transit dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

Productgamma. Merged perfection

Productgamma. Merged perfection Productgamma Merged perfection Inhoud De vijf zekerheden 4 Dubbele cabines 6 Flexibele dubbele cabines 8 Separatiewanden 10 Laadruimtebescherming 12 Van-uitvoeringen 14 Snoeks dubbele cabines de vijf zekerheden

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Nadere informatie

Lichter Lager Modulair

Lichter Lager Modulair Hét chassis voor de carrosseriebouwer Lichter Lager Modulair Maatwerk chassis voor diverse doelgroepen Coxx bouwt sinds 1994 het lage vloer chassis. Inspelend op de markt is het chassis continu doorontwikkeld,

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 112 16 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 40 41 42 43 Elektronische stabiliteitscontrole Haal het meeste uit uw Ford De

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 112 15 16 17 18 5 8 19 4 1 3 5 6 7 2 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Elektronische stabiliteitscontrole De nieuwe Ford Transit is standaard uitgerust met Elektronische

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi Tony Vos 28 november 2018 De gulden middenweg De Europese bestelautomarkt is grofweg in drie segmenten ingedeeld. Aan de basis staan de compacte modellen als de Volkswagen Caddy en Renault Kangoo. Mercedes-Benz

Nadere informatie

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD Inhoud Dubbele cabines Standaard dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Ford Dubbele cabines

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 16

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

d e n i e u w e Crossland

d e n i e u w e Crossland de nieuwe Crossland DE TIJD VAN JE LEVEN! Tijd om te werken, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor jezelf De nieuwe Crossland X is speciaal voor jou ontworpen. Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

nieuwe DUCATO TECHNISCHE KENMERKEN GOEDERENVERVOER www.fiatprofessional.be m.fiatprofessional.be

nieuwe DUCATO TECHNISCHE KENMERKEN GOEDERENVERVOER www.fiatprofessional.be m.fiatprofessional.be nieuwe DUCATO GOEDERENVERVOER www.fiatprofessional.be m.fiatprofessional.be TECHNISCHE KENMERKEN S01006BDT broch tech DUCATO Merci NL 7.indd 1-2 31/08/11 15:49 Technische gegevens. Nieuwe Ducato Bestelwagens

Nadere informatie

Fiat Talento dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Fiat Talento dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Fiat Talento dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Base dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine 8 Luxe dubbele cabine 10 Accessoires 12 Beschikbaarheid

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 112 15 16 17 18 5 8 19 4 1 3 5 6 7 2 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Elektronische stabiliteitsregeling De nieuwe Ford Transit is uitgerust met Elektronische stabiliteitsregeling

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

2 6 7 8 9 10 112 12 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 De Transit Minibus is standaard uitgerust met Elektronische stabiliteitsregeling (ESC)Ø1). Het geavanceerde systeem

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP COMPASS

DE NIEUWE JEEP COMPASS DE NIEUWE JEEP COMPASS BEPAAL UW EIGEN KOERS Voor avontuur hoeft u echt de jungle niet in. Ook in de stad valt genoeg te beleven. Maar welke route u ook kiest, met zijn innovatieve aandrijflijn, veiligheidsvoorzieningen

Nadere informatie

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Wereldpremière: Opel Movano chassisvarianten en gesloten bestelwagen met dubbele cabine Innovatief: nieuwe Opel Movano in

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Kia Carens. Speciale aanbieding. Luxe

Kia Carens. Speciale aanbieding. Luxe Kia Carens Speciale aanbieding Autotest Een opvallende uitspraak van de ontwikkelaar van de nieuwe Kia Carens: "Wie op het uiterlijk van de meeste MPV's af gaat, denkt dat getrouwde mensen tegelijk met

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. De comfortabele Renault Trucks Master Z.E. is 100% elektrisch. De lichte bedrijfswagen is schoon en stil waardoor hij toegang heeft

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Stylish Aerodynamic Maintenance free

Stylish Aerodynamic Maintenance free THE TRANSPORT ALTERNATIVE Stylish Aerodynamic Maintenance free Rebel - The transport alternative Andere tijden, nieuwe ideeën. De Rebel is een verbeterde versie van de alom gewaardeerde aanhangwagen. Ze

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault KADJAR Premium Leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Renault KADJAR nog meer

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 ALTIJD PARAAT NIEUWE T4:VERMOGEN. COMPACTE AFMETINGEN. PERFECT VOOR UW LANDBOUWBEDRIJF MAXIMALE VEELZIJDIGHEID RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

Nadere informatie

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn

Nadere informatie

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vijftig jaar na zijn intrede, werd een andere Italiaanse

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

Renault Master dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Renault Master dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Renault Master dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

VW TRANSPORTER AL-KO AMC-BEDRIJFSWAGENCHASSIS 13"

VW TRANSPORTER AL-KO AMC-BEDRIJFSWAGENCHASSIS 13 VW TRANSPORTER AL-KO AMC-BEDRIJFSWAGENCHASSIS 13" ESP standaard! AMC bedrijfswagenchassis met tandemachteras en 13"-wielen MEER LAADVERMOGEN Een hoger toelaatbaar totaalgewicht van 3500 4600 kg maakt een

Nadere informatie

Ford Transit Custom dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Ford Transit Custom dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Ford Transit Custom dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

Suzuki atv www.suzuki.nl

Suzuki atv www.suzuki.nl Suzuki ATV www.suzuki.nl UTILITY ATV KingQuad 750AXi/V Power Steering KingQuad 750AXi KingQuad 500AXi Power Steering Elektronische stuurbekrachtiging voor optimale controle Leverbaar met kenteken voor

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Mégane nog meer uitstraling

Nadere informatie

SARIS McAlu Pro. De robuuste professionele aanhangwagen

SARIS McAlu Pro. De robuuste professionele aanhangwagen SARIS McAlu Pro De robuuste professionele aanhangwagen The winner has it all! De geheel vernieuwde SARIS McAlu Pro is een opvallende verschijning. State of the art. Niet alleen qua design, maar met name

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Multitalent. Stel uw ideale Hyundai samen op

Multitalent. Stel uw ideale Hyundai samen op H300 Stel uw ideale Hyundai samen op www.hyundai.nl/configurator Multitalent Als ondernemer kunt u moeilijk om de Hyundai H300 heen. Deze bedrijfswagen van Hyundai biedt u namelijk alles wat u van een

Nadere informatie

SARIS King. De aanhangwagen voor alle klussen rond het huis

SARIS King. De aanhangwagen voor alle klussen rond het huis SARIS King De aanhangwagen voor alle klussen rond het huis De juiste aanhangwagen voor elke thuisklus De SARIS King is verkrijgbaar in twee slimme uitvoeringen: King en de King XL. Welke van de twee je

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

Renault Trafic dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Renault Trafic dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Renault Trafic dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Générique dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine 8 Turbo2 dubbele cabine 10 Accessoires 12 Beschikbaarheid

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

Renault Trafic dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Renault Trafic dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Renault Trafic dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Générique dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine 8 Turbo2 dubbele cabine 10 Accessoires 12 Beschikbaarheid

Nadere informatie