Mover. voor de ware prof. INGENIOUS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mover. voor de ware prof. INGENIOUS"

Transcriptie

1 TALENTO

2 Mover Een Multi-Talent voor de ware prof. Slimme ondernemers onderscheiden zich door hun aanpassingsvermogen. Geconfronteerd worden met verschillende situaties en altijd de perfecte oplossing daarvoor hebben, de Talento heeft het allemaal. Ontworpen voor GOEDERENVERVOER of PERSONENVERVOER, biedt hij professionals een groot scala aan oplossingen, van slimme laadfuncties tot de perfecte inrichting - dat maakt een groot verschil voor uw dagelijkse werkzaamheden.

3 outside Ontworpen om op te vallen. Het STRIJDLUSTIGE DESIGN van de Talento toont hoe deze unieke bestelwagen tot een lijn van harde werkers behoort. Vanuit het oogpunt van stijl is de Talento compact en goed geproportioneerd: de zich naar voren uitstrekkende voorruit sluit op een aangename manier aan op de korte motorkap met als resultaat een indrukwekkende maar dynamische voorkant. Het design is met de STRAKKE LIJNEN, helemaal in overeenstemming met het nieuwe gevoel van de Fiat Professional modellen lijn. Dit nieuwe design vergroot de breedte van het voertuig en de laadcapaciteit, duidelijk waarneembaar door de VIERKANT VORMGEGEVEN achterkant, terwijl een gevoel van dynamiek en stabiliteit wordt overgebracht. Het vernuftige design van de Talento werd ook toegepast op zijn formaat, bedacht om perfect in alle krappe ruimtes van elke stad te passen, terwijl er een grote laadruimte wordt aangeboden om elk bedrijf voorwaarts te brengen.

4 inside Uw mobiele kantoor. Het interieur van de Talento is het perfecte kantoor voor professionals zoals u. Er is zorgvuldig nagedacht over het combineren van comfort en functionaliteit en het interieur is voorzien van alle standaard items die elk uur op uw werk aangenaam en effectief maken. De ingenieuze oplossingen van een centrale stoel met een pop-up tafel, compleet met smartphone-houder* en tablet-houder* is slechts een van de vele functies die het tot uw toekomstige werkstation maken. * van MOPAR

5 TECHNOLOGY Technologie op een goede manier gebruikt. Technologie speelt een enorme rol binnen elk afzonderlijk bedrijf. En de Talento gebruikt die ook in zijn voordeel. De KEYLESS ENTRY/KEYLESS GO is zorgvuldig bedacht voor de bezige handen van een harde werker. Het parkeren van de Talento is eenvoudig gemaakt met geïntegreerde parkeersensoren en een achteruitrijcamera die in de binnenspiegel te zien is. Gecomplimenteerd door de ViewPlusspiegel, die de blinde hoek reduceert en het zicht aan de zijkanten verbeterd. Hij wordt geleverd met het complete 7" TOUCHSCREEN RADIO NAVIGATIE SYSTEEM.

6 power INGENIOUS Overal geweldige resultaten. De Talento wordt aangedreven door een VOLLEDIGE SERIE EURO 6 MOTOREN, waaronder de betrouwbare TwinTurbomotor, met traction + systeem en ESC met HILLHOLDER functie: zo kunt u werken waar u maar wilt. Een betrouwbare, krachtige en kostenefficiënte motor die een vermogen van maximaal 145 PK levert. Perfect om uw werk met HOGE PRESTATIES en een LAAG BRANDSTOFVERBRUIK uit te voeren. EURO 6-motoren EcoJet S&S/MultiJet 95 pk MultiJet 120 pk EcoJet S&S 125 pk EcoJet S&S 145 pk

7 SAFETY Veilig aankomen. ABS met EBD en HBA Anti-lock Braking System Dit is een integraal onderdeel van het remsysteem, dat voorkomt dat een of meer wielen blokkeren en slippen, ongeacht de condities van het wegoppervlak en de intensiteit van het remmen, waardoor de controle over het voertuig wordt gewaarborgd, zelfs tijdens een noodstop. Electronic Brake force Distribution Het remsysteem verdeelt de remkracht tussen de voor- en achterassen om de efficiëntie onder alle rij-omstandigheden te optimaliseren. Hydraulic Brake Assist Dit systeem, dat in het ABS is geïntegreerd, herkent noodstopomstandigheden aan de hand van de snelheid waarmee het rempedaal wordt ingetrapt en garandeert extra hydraulische remdruk voor ondersteuning van de remdruk die door de bestuurder wordt uitgeoefend. Dit maakt een snellere en krachtigere werking van het remsysteem mogelijk. TSA Het Trailer Stability Assist-systeem garandeert een perfecte stabiliteit, zelfs tijdens het trekken. Als het voertuig in een slip raakt, moduleert de TSA automatisch het vermogen van de motor en de remkracht op elk wiel om stabiliteit te geven aan voertuig en aanhanger. HILL HOLDER Ideaal voor het heuvelopwaarts starten met ultiem gemak, zelfs met een volle lading. De hillholder blokkeert het voertuig automatisch enige seconden zonder dat het rempedaal hoeft te worden ingetrapt. Zonder TSA Met TSA Met hillholder Zonder hillholder TRACTION + Alle werklui, passagiers of vracht komt veilig aan met de veiligheidsfuncties van de Talento. De Talento wordt geleverd met ABS met EBD en HBA. De ESC met TRACTION+ SYSTEEM brengt koppel efficient en slim op de wielen over, voor de best mogelijke grip. De HILLHOLDER- TECHNOLOGIE helpt u op steile wegen, door uw remmen gedurende 3 seconden te activeren. Traction+ is het innovatieve tractie regelsysteem dat de tractie van het voertuig op de meest uitdagende oppervlakken met weinig grip verbetert. Onder omstandigheden met weinig grip van een aangedreven wiel detecteert de regeleenheid slippen en stopt dit door de aandrijftorsie over te dragen op het wiel met de beste grip op de grond. Op deze manier is de prestatie van het voertuig comfortabeler, waardoor de beste stabiliteit en het beste rijgedrag wordt gewaarborgd. ESC De Electronic Stability Control biedt u een buitengewone grip en stabiliteit door bij het nemen van een bocht de remkracht op de wielen onafhankelijk te beheren. Dit zorgt ervoor dat de wielen niet gaan slippen, waardoor het risico dat het voertuig gaat slippen wordt geminimaliseerd en het garandeert een perfecte tractie onder alle omstandigheden. Met ESC Zonder ESC

8 Carrier SUCCES KOMT IN VERSCHILLENDE VORMEN: HET PAST ALLEMAAL. Veelzijdigheid is het belangrijkste bij het hebben van een succesvol bedrijf. Of het nu om goederen of passagiers gaat, de Talento is ontworpen om ze allemaal te vervoeren, zonder dat de compactheid van het voertuig verloren gaat - geweldig voor stadscentra. Flexibel en aanpasbaar, u kunt eenvoudig grote objecten laden door zowel de zijdeur als de achterdeuren. Hij biedt tot maximaal 1,2 ton laadvermogen, met ruimte voor 3 europallets (vanaf korte wielbasis/laag dak) en ook de mogelijkheid voor het vervoeren van lange objecten. Die kunnen eenvoudig door de CargoPlus, een opening onder de passagiersstoel, worden gestoken zodat u tot maximaal 4,15 meter lange objecten, zoals plastic buizen, kunt plaatsen. De Talento heeft een vierkante belijning, die zijn ruime interieur en brede laadruimte tot MAXIMAAL 8,6 M 3 benadrukt.

9 carrier Dubbele cabine. Achter elke goed uitgevoerde klus zit een team. Elk teamlid heeft plek in de Talento. Met een LAADRUIMTE van 3,2 m 3 bij de versies met korte wielbasis en 4,0 m 3 bij versies met lange wielbasis, kan de afgeschermde dubbele cabine een grote hoeveelheid goederen en uw hele werkploeg vervoeren. De dubbele cabine beschikt over vijf of zes stoelen, zodat elke rit comfortabel wordt. De laadruimte is van achteren toegankelijk met achterdeuren die in een hoek van 90 of 180 /250 openslaan. Hierdoor wordt het mogelijk om elke centimeter van de laadruimte te benutten, van de vloer tot aan het dak.

10 Korte wielbasis en laag dak LANGE wielbasis en laag dak INGENIOUS VERSATILITY 1971 Bestelwagenversies Korte wielbasis en hoog dak LANGE wielbasis en hoog dak 2493 Door de veelzijdigheid van de bestelwagen hebt u de mogelijkheid voor het kiezen van de perfecte combinatie voor uw bedrijf. U kunt kiezen uit TWEE verschillende HOOGTES, TWEE LENGTES EN TWEE WIELBASES

11 PLATFORM CABINE GEKOELD CHASSIS MOBIELE WERKPLAATS SHUTTLE INGENIOUS VERSATILITY Conversies. Het voertuig is uitgerust met ATP-goedgekeurde isothermale isolatie, die de binnentemperatuur constant tot wel 0 C kan houden. Als er een koelunit is geïnstalleerd, verandert het compartiment in een koele ruimte waarin medicijnen of voedingsmiddelen kunnen worden vervoerd. Versie gemaakt van getemperd gegalvaniseerd staal met een modulair en flexibel snelsluitsysteem. De shuttle biedt plaats aan 6 tot 7 stoelen die met leder bekleed zijn (tweede rij draaibaar). De vloer is voorzien van rails en ABS-bekleding. De veelzijdigheid maakt het verschil voor deze bestelwagen. De Talento kan eenvoudig worden aangepast aan elk soort bedrijf en hun specifieke behoeften.

12 Teamwork Goede teams rijden samen. Elk goed bedrijf heeft teams nodig die zij aan zij werken en met de Talento wordt teamwork altijd een sterke troef. Door de unieke veelzijdigheid van de combi is een tweede rij stoelen mogelijk, zodat er zes zitplaatsen ontstaan. Waarbij het voordeel van het behoud van een grote LAADRUIMTE (3,2 m 3 in versies met een korte wielbasis en 4,0 m 3 bij versies met een lange wielbasis) ervoor zorgt dat elk team alles kan meenemen wat er voor de klus nodig is.

13 Availability Altijd plaats voor succes. De PERSONENVERVOERDER kan zowel als gezinswagen of als een shuttleservice voor passagiers dienst doen. De Talento beschikt over een speciale versie voor het vervoeren van mensen met ultiem comfort waarbij een derde rij met stoelen standaard is. Hierdoor worden er negen zitplaatsen gecreëerd en is er altijd nog een LAADRUIMTE van 1,0 m 3 bij versies met een korte wielbasis en 1,8 m 3 bij versies met een lange wielbasis. Ook professionele en amateursporters kunnen profiteren van de veelzijdigheid van de Talento en komen in goede vorm bij hun wedstrijden aan.

14 PASTEL LAKKLEUREN BEKLEDINGSSTOFFEN INGENIOUS gear 5CA Wit Het beste voor slimmer werken. 802 Rood 7AZ Grijs Canvas Zwart Natté Grijs METALLIC LAKKLEUREN Koolstof Zwart 008 6FW Lichtgrijs Een handige en complete gereedschapskist is het eerste en meest belangrijke toebehoren voor elke slimme, harde werker, maar een professional zoals u verdient meer. Daarom is de Talento tot in het kleinste detail doordacht om u het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Zodat u met minder moeite meer werk kunt verzetten. Bark Bruin 74G Donkergrijs 4SA Groen 5JQ Blauw 6FX Beige 4H5 Zwart Techno Zilver 009 Levend Bruin 098 VELGEN EN WIELDOPPEN 16-inch naafkap 16-inch wieldop 17-inch lichtmetalen velgen diamantgrijs 17-inch lichtmetalen velgen matzwart

15 PACK LOOK 1 PACK LOOK 2 PACK LOOK 3 PACK LOOK 4 PACK LOOK 5 PACK LOOK 6 zijspiegels en railafdekking kunststof zwart voorbumper kunststof zwart grill in kunststof zwart zijspiegels en railafdekking kunststof zwart bovenste voorbumper in carrosseriekleur grill in kunststof zwart zijspiegels en railafdekking kunststof zwart bovenste voorbumper in carrosseriekleur grill in kunststof zwart zijspiegels en railafdekking in carrosseriekleur bovenste voorbumper in carrosseriekleur grill in kunststof zwart zijspiegels en railafdekking in carrosseriekleur bovenste en onderste voorbumper in carrosseriekleur grill in kunststof zwart zijspiegels en railafdekking in carrosseriekleur bovenste en onderste voorbumper in carrosseriekleur grill in kunststof zwart bovenste achterbumper kunststof zwart bovenste achterbumper kunststof zwart bovenste achterbumper in carrosseriekleur bovenste achterbumper in carrosseriekleur bovenste achterbumper in carrosseriekleur bovenste achterbumper in carrosseriekleur

16 range FIAT PROFESSIONAL ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. Het herkennen van een echte professional is eenvoudig: gewoon kijken naar het gereedschap wat hij voor zichzelf gekozen heeft. Echte professionals werken alleen met professioneel gereedschap. De volledige product lijn is de eerste en enige die als Professional wordt aangeduid en is speciaal ontworpen voor uw specifieke doeleinden. Daarom is Fiat Professional de beste partner die u zich kunt wensen, wat uw behoeften ook zijn. FIORINO talento ducato fullback doblò Het voertuig dat aan de basis stond. Ongeëvenaard in behendigheid en mogelijkheden. Steden zijn er dol op, net als de professionals. Behendig, bekwaam en ingenieus. Hij beschikt over het unieke talent om problemen in oplossingen om te zetten en uitdagingen in mogelijkheden. Dag na dag. De onbetwiste leider op het gebied van werken: de basis voor succes. Sterk, veelzijdig en onmisbaar voor iedereen. Geen terrein schrikt hem af. Geen uitdaging die niet kan worden gepareerd. Zowel op het werk als daarna. Veelzijdig, compact en betrouwbaar. U kunt zich geen betere visitekaartje wensen. Gewoonweg uniek. Net als uw werk.

17 DE NIEUWE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. fiatprofessional.nl Customer Assistance Service PROFESSIONAL MOBILE Uitrustingsniveaus en opties kunnen variëren afhankelijk van specifieke markt- of wettelijke vereisten. De informatie in deze publicatie is indicatief. FCA behoudt zich het recht voor om de beschreven modellen te allen tijden te wijzigen vanwege technische of commerciële redenen. Fiat Marketing S - 01/2017 -Gedrukt in Italië - SO -Gedrukt op chloorvrij papier. A PRO LIKE YOU

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

TALENTO CAPITAL A PRO LIKE YOU.

TALENTO CAPITAL A PRO LIKE YOU. Klantenservice CIAO FIA IAT PROFES FESSIO SIONAL MOBILE CIAO FIA IAT PROF OFES ESSI SION ONAL MOB OBIL ILE A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.nl ALLE LES OM UW FI AT IN TOPC PCON ONDI TIE TE HOU DEN CAPITAL

Nadere informatie

MOVER EEN MULTI-TALENT VOOR ECHTE PROFESSIONALS INGENIOUS

MOVER EEN MULTI-TALENT VOOR ECHTE PROFESSIONALS INGENIOUS TALENTO MOVER EEN MULTI-TALENT VOOR ECHTE PROFESSIONALS Slimme ondernemers onderscheiden zich door hun aanpassingsvermogen. Ze spelen succesvol in op onverwachte situaties en weten overal een oplossing

Nadere informatie

FIORINO DE NIEUWE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. A PRO LIKE YOU. fiatprofessional.

FIORINO DE NIEUWE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. A PRO LIKE YOU. fiatprofessional. DE NIEUWE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. FIORINO ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. fiatprofessional.nl Customer Assistance Service PROFESSIONAL MOBILE Uitrustingsniveaus

Nadere informatie

WORKER DE BESTELWAGEN GEMAAKT VOOR DE STAD. URBAN

WORKER DE BESTELWAGEN GEMAAKT VOOR DE STAD. URBAN FIORINO URBAN WORKER DE BESTELWAGEN GEMAAKT VOOR DE STAD. De FIORINO is compact, behendig en komt overal, vanaf nu is hij nog specialer en representatiever in het segment waarvan hij de trotse pionier

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

NL ESP-Systeem

NL ESP-Systeem 603.83.515 NL ESP-Systeem ESP-SYSTEEM (Electronic Stability Program) Dit systeem bewaakt de stabiliteit van de auto als de wielen hun grip verliezen, waardoor de auto beter op koers blijft. De werking

Nadere informatie

FIORINO DE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. A PRO LIKE YOU FIATPROFESSIONAL.

FIORINO DE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. A PRO LIKE YOU FIATPROFESSIONAL. DE FIAT PROFESSIONAL MODELLEN - KUNNEN IEDERE UITDAGING AAN. FIORINO ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS ZOALS U. FIATPROFESSIONAL.NL Gratis servicenummer Deze brochure is een internationale uitgave. Alle illustraties

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Lichter Lager Modulair

Lichter Lager Modulair Hét chassis voor de carrosseriebouwer Lichter Lager Modulair Maatwerk chassis voor diverse doelgroepen Coxx bouwt sinds 1994 het lage vloer chassis. Inspelend op de markt is het chassis continu doorontwikkeld,

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Werken in stijl. ACCESSOIRES EN OMBOUW VOOR BEDRIJFSWAGENS MERCEDES-BENZ VOLKSWAGEN MAN RENAULT TRUCKS. Garage Evers, specialist in bedrijfswagens.

Werken in stijl. ACCESSOIRES EN OMBOUW VOOR BEDRIJFSWAGENS MERCEDES-BENZ VOLKSWAGEN MAN RENAULT TRUCKS. Garage Evers, specialist in bedrijfswagens. ACCESSOIRES EN OMBOUW VOOR BEDRIJFSWAGENS Werken in stijl. Garage Evers, specialist in bedrijfswagens. Wilt u opvallen tussen uw concurrenten, zorg dan dat de eerste indruk een onvergetelijke is. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

LOL MAKEN. is een serieuze. zaak 500L 4 _ 5

LOL MAKEN. is een serieuze. zaak 500L 4 _ 5 www.fiat.nl Fiat behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

Haal het meeste uit uw Ford. Elektronische stabiliteitscontrole

Haal het meeste uit uw Ford. Elektronische stabiliteitscontrole 42 Elektronische stabiliteitscontrole Haal het meeste uit uw Ford De Ford Transit is standaard uitgerust met Elektronische stabiliteitscontrole (ESC, Electronic Stability Control)Ø1). Het geavanceerde

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 112 15 16 17 18 5 8 19 4 1 3 5 6 7 2 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Elektronische stabiliteitscontrole De nieuwe Ford Transit is standaard uitgerust met Elektronische

Nadere informatie

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Nadere informatie

GEBOUWD VOOR UW WERK. GEBOUWD VOOR UW LEVEN.

GEBOUWD VOOR UW WERK. GEBOUWD VOOR UW LEVEN. GEBOUWD VOOR UW WERK. GEBOUWD VOOR UW LEVEN. Wees veeleisend en wordt beloond. FULLBACK IS DE PICK-UP VAN FIAT PROFESSIONAL. Wendbaar, veelzijdig en krachtig, woorden zoals rust of te veel komen niet in

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Nadere informatie

CKA - Bescherming laadvloer (hout) Achterruitontdooiing Automatische regen- en lichtsensor Ruitenwissers achterdeuren

CKA - Bescherming laadvloer (hout) Achterruitontdooiing Automatische regen- en lichtsensor Ruitenwissers achterdeuren pagina 1 van 5 Fiat Talento 1.6 MJ 145pk L2H1 SX Dubbele Cabine RIJKLAARPRIJS MIN. 6.810,- VOORDEEL Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel zelf samen Bedrijfswagen,

Nadere informatie

Renault Kangoo Be Bop v Fun

Renault Kangoo Be Bop v Fun Jarno van Maanen 17 mei 2009 Anders dan anders Een personenauto op basis van een kleine bestelwagen, dat is niets nieuws. Denk maar eens aan de Fiat Qubo, Peugeot Bipper Teepee en natuurlijk de Renault

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 112 16 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 40 41 42 43 Elektronische stabiliteitscontrole Haal het meeste uit uw Ford De

Nadere informatie

199 - Tussenschot met ruit. 7EU - Tussenschot met ruit en met luik onder passagiersbank. CKA - Bescherming laadvloer (hout)

199 - Tussenschot met ruit. 7EU - Tussenschot met ruit en met luik onder passagiersbank. CKA - Bescherming laadvloer (hout) pagina 1 van 5 Fiat Talento L2H1 SX 2.9t 1.6MJ 120pk MIN. 5.860,VOORDEEL Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel zelf samen Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (5CA-557

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO DE NIEUWE DOBLÒ CARGO Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. Singaporestraat 92-100 1175 RA Lijnden De uitrusting van de modeluitvoeringen en de bijbehorende extra s kunnen - mede door afwijkende wetgeving

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 16

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag 29 januari 2019, 09:00 (CET) Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag Jaguar onthult als onderdeel van het nieuwe modeljaar de speciale Chequered Flag uitvoering van de XF Saloon en de XF Sportbrake.

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

1

1 1 3 5 7 9 11 12 13 15 [Nm] 400 375 350 325 300 275 250 225 200 175 150 155 PS 100 PS 125 PS [kw][ps] 140 190 130 176 120 163 110 149 100 136 125 30 100 20 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500 RPM 90

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51 Interieur (cabine) 71806238 Blue&Me TomTom LIVE navigatiesysteem Enkel voor versie met vooruitrusting op dashboard (optie 68R). De Blue&Me TomTom 2 LIVE behoort tot de nieuwste generatie infotainmentsystemen

Nadere informatie

IS 300h , ,00. UNIEKE CODE: 2jP34yc. Consumentenprijs. Basisprijs

IS 300h , ,00. UNIEKE CODE: 2jP34yc. Consumentenprijs. Basisprijs UW OVERZICHT KLEUR & WIELEN (2) Black (212) 16 5-Spaaks lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden INTERIEURCOMBINATIES Black Stof / Tahara bekleding (FB21) STANDAARD UITRUSTING VEILIGHEID (ACTIEF) ABS

Nadere informatie

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm Zelfaangedreven laadkranen www.hiab.com Groter bereik voor laden en lossen Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm De HIAB Roller Voor maximale flexibiliteit in laden en lossen

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker

Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker Info Beesd Gepubliceerd op: 22 oktober 2015 Samenvatting Land Rover blijft de aantrekkingskracht van de Discovery vergroten en introduceert

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

THE VAN DESIGNED. EURO 6-MOTOREN. 80 pk 95 pk 1.4 Benzine 77 pk 1.4 Natural Power 70 pk. 1.3 MultiJet 2

THE VAN DESIGNED. EURO 6-MOTOREN. 80 pk 95 pk 1.4 Benzine 77 pk 1.4 Natural Power 70 pk. 1.3 MultiJet 2 NIEUWE FIORINO THE VAN DESIGNED. De NIEUWE FIORINO is een echte kleine krachtpatser. Compact, behendig en in staat om overal te geraken. En hij is nu nog unieker en een nog beter voorbeeld van het allernieuwste.

Nadere informatie

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF. De nieuwe Euro 6 Bouwvoertuigen DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM Nieuw: de CF Construction. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de bouw, waarbij regelmatig off road gereden wordt.

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vijftig jaar na zijn intrede, werd een andere Italiaanse

Nadere informatie

Voor Panorama met korte wielbasis. 97,32. Voor Panorama met middellange wielbasis. 91,96

Voor Panorama met korte wielbasis. 97,32. Voor Panorama met middellange wielbasis. 91,96 Interieur (cabine) 71806238 Blue&Me TomTom LIVE navigatiesysteem Enkel voor versie met vooruitrusting op dashboard (optie 68R). De Blue&Me TomTom 2 LIVE behoort tot de nieuwste generatie infotainmentsystemen

Nadere informatie

Stylish Aerodynamic Maintenance free

Stylish Aerodynamic Maintenance free THE TRANSPORT ALTERNATIVE Stylish Aerodynamic Maintenance free Rebel - The transport alternative Andere tijden, nieuwe ideeën. De Rebel is een verbeterde versie van de alom gewaardeerde aanhangwagen. Ze

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

SARIS Gesloten Opbouw. De aanhangwagen die alles in zich heeft!

SARIS Gesloten Opbouw. De aanhangwagen die alles in zich heeft! SARIS Gesloten Opbouw De aanhangwagen die alles in zich heeft! De aanhangwagen die alles in zich heeft! De SARIS Gesloten Opbouw is een veelzijdige aanhangwagen. Ideaal voor het vervoer van fragiele en

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Fiat 124 Spider 1.4 Turbo Lusso

Fiat 124 Spider 1.4 Turbo Lusso Joep de Heer 6 mei 2017 Oude tijden herleven Voor vele autoliefhebbers hét ultieme gevoel van vrijheid: touren met een roadster, kap open en genieten van al het goeds wat een zomeravond te bieden heeft.

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

ATLET PSP Stapelaars met opklapbaar platform

ATLET PSP Stapelaars met opklapbaar platform HEFTRUCKSERVICE B.V. ATLET PSP Stapelaars met opklapbaar platform De PSP is een zeer multifunctionele stapelaar leverbaar in twee modellen: de PSP125 en PSP160. Deze veelzijdige stapelaars zijn ideaal

Nadere informatie

1

1 1 3 5 7 9 11 12 13 15 17 [Nm] 400 375 350 325 300 275 250 225 200 175 150 125 155 PS 100 PS 125 PS [kw][ps] 140 190 130 176 120 163 110 149 100 136 100 20 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500 RPM 90

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS IS EEN FLEXIBELE OPLOSSING DIE WORDT GEDEELD DOOR DE GROEP EN WORDT AANGEPAST AAN HET INDIVIDU EVENWICHTIGE GELUIDSNIVEAUS EN INDIVIDUELE WERKPLEKKEN In combinatie

Nadere informatie

Hiab 130 R Vermogen 13 tm

Hiab 130 R Vermogen 13 tm Hiab 130 R Vermogen 13 tm Productbrochure Capaciteit en flexibiliteit Ontworpen voor maximale prestatie De Hiab 130 Roller kraan heeft een verrassend groot bereik; met behulp van maximaal vier verlengstukken

Nadere informatie

FORD TRANSIT CUSTOM CHAMPIONS EDITION

FORD TRANSIT CUSTOM CHAMPIONS EDITION FORD TRANSIT CUSTOM CHAMPIONS EDITION Uitsluitend verkrijgbaar in een exclusieve, gelimiteerde oplage! Meervoudig kampioen onder de bedrijfswagens Met de Transit Custom zet Ford een ware kampioen op de

Nadere informatie

SARIS McAlu Pro. De robuuste professionele aanhangwagen

SARIS McAlu Pro. De robuuste professionele aanhangwagen SARIS McAlu Pro De robuuste professionele aanhangwagen The winner has it all! De geheel vernieuwde SARIS McAlu Pro is een opvallende verschijning. State of the art. Niet alleen qua design, maar met name

Nadere informatie

Fiat Ducato dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Fiat Ducato dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Fiat Ducato dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14 Specificaties

Nadere informatie

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL Free to travel into the future De Quadro 3 is een vernieuwende driewiel scooter. Sinds 2013 op de markt met uitgebreide technische en stylistische verbeteringen sinds zijn voorgangers. De Quadro 3 is uitgerust

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES

DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES PRODUCT BROCHURE MAAK KENNIS MET DE VOLLEDIG OPNIEUW ONTWORPEN MOFFETT M8 NX De geheel nieuwe MOFFETT M8 NX is de beste meeneemhef truck ter wereld.

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Revolutionair nieuw schrobdeksysteem, uitstekende prestaties

Revolutionair nieuw schrobdeksysteem, uitstekende prestaties De Nilfisk BR 652/752 serie schrobzuigmachines is een enorme stap voorwaarts in innovatie in de schoonmaakbranche. Feitelijk is er een nieuwe benchmark ontstaan die deze ingenieus ontwikkelde en ontworpen

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie