We hebben tijdens dit werkbezoek de volgende zaken besproken en opgepakt:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We hebben tijdens dit werkbezoek de volgende zaken besproken en opgepakt:"

Transcriptie

1 Ons bestuurslid Anja Lammers is in februari jl. met haar man Jacques op werkbezoek geweest in Oeganda. In deze nieuwsbrief vindt u haar verslag, hier en daar aangevuld met de actuele situatie, want er is in de afgelopen maanden hard gewerkt in Ndegeya en er zijn mooie ontwikkelingen te melden. Als bestuurslid van de Joanne Foundation ben ik ook dit jaar weer, in februari 2019, samen met mijn man Jacques op werkbezoek geweest in Oeganda. Al weer voor het zevende achtereenvolgende jaar. Dan merk je goed dat er een hechte band is opgebouwd tussen team Uganda en team the Netherlands van de Joanne Foundation. Mooie benamingen, opgeworpen door onze club dáár die de verbondenheid goed weergeven. In deze nieuwsbrief wil ik hen graag even in het zonnetje zetten; prachtige mensen zonder wie de Joanne Foundation onmogelijk haar werk kan doen : Apollo coördinator team Uganda, onze rots in de branding en drijvende kracht achter álle activiteiten. Hij denkt goed met ons mee en is voor de dorpsoudsten en de bewoners van Ndegeya het aanspreekpunt bij hulpvragen. Hij is ook verantwoordelijk voor de financiën en doet dat op een zeer transparante en accurate manier. Innocent zijn vrouw, leerkracht en degene die ieder weekend en in alle schoolvakanties de kinderen uit Ndegeya ontvangt in Joannes Library om met hen te lezen, voor te lezen en te schrijven. Op maandag en woensdag vangt zij vier kinderen met een verstandelijke beperking/ ontwikkelingsachterstand op in Joanne s Children Corner, om samen met hen de speelleer-activiteiten te doen. Daarbij kookt ze voor hen zodat de kinderen een warme en voedzame maaltijd krijgen. Bij Innocent kan alles en is iedereen welkom! Jane social worker en rechterhand van Apollo. Samen met hem zorgt ze er onder meer voor dat alle kinderen die met steun van de Joanne Foundation naar school kunnen gaan, telkens weer hun schoolmaterialen ontvangen. Voor de kinderen die boarden (op school wonen) zijn dat uitgebreide pakketten. Daarnaast begeleidt ze de extra kwetsbare gezinnen en ouderen in Ndegeya. Ze brengt een bezoekje, ze maakt een praatje en biedt een luisterend oor en daar waar nodig biedt ze vervolgens praktische hulp. Denk aan het gezin van Hanifah, de blinde vrouw met haar twee kinderen Rehema en Rayan, en Rosemary die de twee gehandicapte meisjes Diana en Charity in huis heeft genomen en opvoedt en verzorgt. Samen met Innocent is zij op maandag en woensdag actief in Joanne s Children Corner.

2 Abby, nurse Kakande de gespecialiseerde verpleegkundige die medische zorg verleent aan 75 inwoners van Ndegeya. Dit zijn de allerarmsten, die al blij zijn wanneer iedere dag hun maag gevuld is en zich geen medische zorg kunnen veroorloven. Dankzij Abby Kakande en de financiering door de Joanne Foundation, gaan ook deze mensen gezonder door het leven. Abby Kakande en Apollo bezoeken de inwoners van Ndegeya ook om voorlichting te geven over onderwerpen als hygiëne, het voorkomen van malaria, over geboortebeperking en hij geeft bewegings- en houdingsadviezen. Michael oogzorgmedewerker, verpleegkundige in opleiding en assistent van Abby Kakande. Hij wordt door opticien te Kiefte opgeleid om zelfstandig oogmetingen te kunnen verrichten, de brillen af te leveren en waar nodig deze te repareren. Samen met nurse Kakande voert hij het oogzorgprogramma in Ndegeya uit. Henry onze chauffeur, die ons tijdens de werkbezoeken overal naar toe brengt. Of het nu naar drukke steden als Kampala of Entebbe is, met chaotische en gevaarlijke verkeerssituaties, of naar mensen die diep in the village wonen zodat we over zandpaden met enorme kuilen rijden, met Henry kom je overal veilig aan! Voorbereiding van het werkbezoek Voordat een bestuurslid van de Joanne Foundation op werkbezoek gaat stellen we gezamenlijk in de bestuursvergadering een gedetailleerde to-do list op, die op Google Drive gezet wordt. Eenmaal in Oeganda aan het werk, vullen we via Google Drive iedere avond de resultaten aan. Team the Netherlands kan zo meekijken en direct feedback geven! Eenmaal fysiek en mentaal geland in Oeganda starten we altijd met een werkbespreking met Apollo en Jane en wordt er een werkschema opgesteld. Geweldig om zo samen te mogen werken; Apollo kent de noden en behoeften van de mensen in Ndegeya, wij van team the Netherlands denken mee, hebben door het jaar heen veel contact met hem en Jane via WhatsApp, en zo komen we samen tot de voor ons beste aanpak van activiteiten. De uitkomst van die werkbespreking bepaalt onze agenda voor de komende weken, Apollo stelt een werkschema voor en regelt de afspraken. We hebben tijdens dit werkbezoek de volgende zaken besproken en opgepakt: * We hebben de plannen besproken voor de bouw van een gezondheidspost, een kliniek. Apollo overlegt met de instanties, hij maakt een tekening op schaal en we gaan voor een gebouw dat een behandelkamer, een herstelkamer, een laboratorium, een ruimte voor opslag van medicamenten, een wachtruimte en woonruimte voor Michael (de toekomstige nurse) bevat. Actuele situatie: Wij zijn erg blij te melden dat na het bezoek van Anja en Jacques het bestuur de plannen heeft goedgekeurd en groen licht heeft gegeven wat betreft de financiering van dit plan. De bouwvakkers (lokale mensen) zijn gelijk aan de slag gegaan en nu, twee maanden later is de bouw van de kliniek al in volle gang! Men is nu druk bezig met de afwerking.

3 Het begin van de kliniek is er.. Anja vervolgt: * We hebben een bezoek gebracht aan Special Needs School in Ndegeya, school voor dove kinderen. Men is heel blij met het hek rondom het schoolterrein waardoor school veel veiliger geworden is voor de op school verblijvende kinderen. Met Sarah, de directeur, bespreken we de mogelijkheid van een nachtwaker en ondersteuning bij het vakgericht onderwijs dat de school ook biedt, naast het reguliere onderwijs. Actuele situatie: Het bestuur steunt de plannen om deze kinderen ook beroepsgerichte vakken aan te bieden. Juist voor deze kwetsbare kinderen is het van belang een vak te leren, waardoor zij straks betere toekomstkansen hebben. Samen met Apollo en Sarah gaan we deze planen verder uitwerken. Dankzij een mooie donatie kunnen we ook de inzet van een nachtwaker voor 1 schooljaar financieren. Hiermee leveren we een bijdrage aan de veiligheid van de kinderen die op school wonen. * We hebben twee dagen meegewerkt in Joanne s Children Corner, waar opvang en educatie voor vier kinderen met een beperking verzorgd wordt door Jane en Innocent. We hebben tips gegeven voor de begeleiding van de kinderen en adviezen rond bewegingsactivering, structuur aangebracht in de speelruimte, een dagindeling met activiteiten opgezet en samen nieuw speelmateriaal gekocht én schoenen voor de vier kinderen en Hanifah gekocht. Actuele situatie: het is mooi om te zien dat Jane en Innocent de adviezen die Anja heeft gegeven goed proberen toe te passen. Bijvoorbeeld: de dag altijd op een vaste manier starten, aan tafel zittend, eerst wat drinken, een welkomstliedje zingen en daarna volgen de kinderen hun individuele programma. Innocent en Jane geven aan dat deze vaste structuur ook op de kinderen een goed effect heeft.

4 * We hebben de onlangs gebouwde latrines bekeken én eveneens de plaatsen waar nog geen latrine aanwezig is, onder andere bij de kerk waar Apollo en Jane en hun beider gezinnen naar toe gaan. De kerkdiensten duren minimaal twee uur en wanneer er dan geen toilet in de buurt is. Actuele situatie: het bestuur is akkoord gegaan met het plan om bij deze kerk een latrine te bouwen. De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang * De mensen in Ndegeya zijn erg blij met de 10 waterpompen die er inmiddels al geplaatst zijn. Toch blijkt er nog een uithoek te zijn in Ndegeya, waar mensen heel ver moeten lopen naar de waterpomp die het meest dichtbij is. Dus kwam het verzoek of daar misschien ook een waterpomp geplaatst zou kunnen worden. Actuele situatie: Ook met dit verzoek is het bestuur akkoord gegaan. De schop is direct in de grond gegaan en de 11 e waterpomp is inmiddels klaar. We zijn blij dat we op deze manier weer een bijdrage hebben kunnen leveren aan een betere gezondheidszorg, omdat de mensen nu schoon en veilig drinkwater tot hun beschikking hebben. * We hebben samen met Apollo en Jane uitgebreid gesproken over de mogelijkheid een soort opvang op te zetten voor mensen in een noodsituatie. Denk aan de situatie van de Ssali familie vorig jaar: als gevolg van de zware regenval was hun huisje volledig ingestort en de familie had geen dak meer boven het hoofd. Of de situatie wanneer er iets met Rosemary, de pleegmoeder van de gehandicapte Diane en Charity, gebeurt. Wie vangt de meisjes dan op? Jane is social worker en zij zou hier een rol van betekenis kunnen spelen. Actuele situatie: Ook binnen het bestuur denken we hier hard over na en willen we onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Wellicht is de aanschaf van een stukje grond een eerste stap in de richting. Verder moeten we kijken hoe deze noodopvang op den duur ook zelfvoorzienend kan worden. We houden u op de hoogte * We hebben voor Rosemary wat spulletjes en het meest noodzakelijke meubilair aangeschaft voor haar huis. De kookplaats achter het huisje van Rosemary is erg onveilig, dus we hopen dat er een overdekte kookplaats kan komen, dan kan er n. l. ook buiten gekookt worden in het regenseizoen. Actuele situatie: Het bestuur is akkoord gegaan met het verzoek een nieuwe kookplaats voor Rosemary en haar pleegkinderen te laten maken. Zie hier de oude en nieuwe situatie.

5 * De bouwactiviteiten die namens de Joanne Foundation worden uitgevoerd worden zorgvuldig begeleid en grondig gecontroleerd door Simon. Hij is geen vast lid van het Team Uganda, maar op afroep beschikbaar om bouwactiviteiten te begeleiden. Simon gaat binnenkort trouwen en namens ons allen hebben we een huwelijkscadeau voor hem en zijn a.s. bruid gekocht: een matras en een deken. Deze foto werd ons gestuurd nadat Apollo ons cadeau op de huwelijksdag had overhandigd. Vlnr. Henry, Apollo, Michael, Simon en zijn bruid, Innocent, Jane en Jovia * Verder hebben we ook een bezoek gebracht aan de meest kwetsbare mensen in Ndegeya. Samen met Apollo hebben we bekeken waar de nood het hoogst is. We hebben een aantal voedselpakketten uitgedeeld aan gezinnen die nauwelijks in staat zijn om een goede maaltijd per dag voor hun gezin te maken. Verder hebben we matrassen, dekens en lakens aangeschaft voor mensen die op de grond slapen op een dun rieten matje. * Maria, een gehandicapte vrouw, wil graag werken om in haar levensonderhoud te voorzien. We hebben haar geholpen met een klein startkapitaal ( 75) zodat ze materiaal kan aanschaffen om matten te maken en te gaan verkopen. Van de opbrengst kan ze nieuwe materialen kopen en zo dus inkomsten genereren. Maria is hard aan het werk om de stroken te verven en ze wordt hierbij geholpen door haar zoontje. Straks gaat ze de matten weven. In de volgende nieuwsbrief ziet u het resultaat. * Ook hebben we team Uganda en de kinderen uit Ndegeya een dansworkshop aangeboden, verzorgd door Kalungi, een Oegandese muziekdocent. Het is prachtig om te zien hoe iedereen hier van geniet.

6 Na afloop zijn hebben we met het hele team Uganda en hun gezinnen samen heerlijk gegeten in een local food restaurant als afsluiting van een paar weken geweldig samen werken en genieten van elkaars gezelschap! Weer terug in Nederland: traditiegetrouw komt het team the Netherlands van de Joanne Foundation de eerste volgende zondag na thuiskomst altijd bij elkaar om de verhalen te horen en de foto s en filmpjes te bekijken. Er is weer veel te bespreken, dus volgt er snel bestuursvergadering waarin alle actiepunten doorgenomen worden en waarbij, in dit geval door mij, iedere situatie wordt toegelicht. Samen komen we dan tot besluiten; een aantal activiteiten kan meteen uitgevoerd en bekostigd worden, voor een aantal andere activiteiten gaan we op zoek naar sponsoren. Tenslotte wil ik u enorm bedanken voor de belangstelling voor ons werk, de steun en financiële bijdragen. Zonder deze zouden Team Uganda en Team the Netherlands hun werk niet kunnen doen!! Anja Lammers. Actuele situatie: zoals u in dit verslag hebt kunnen zien, is er al veel in gang gezet en zijn er ook al veel plannen gerealiseerd. Wij zijn de sponsors dankbaar dat zij geholpen hebben dit mogelijk te maken. Jaarverslag en jaarrekening 2018 Zoals iedere ANBI stichting heeft ook de Joanne Foundation haar jaarverslag geschreven en de jaarrekening opgemaakt en gepubliceerd op de website. Maar omdat beelden soms méér zeggen dan woorden, hebben we het jaarverslag van 2018 ook in beeld vastgelegd. Via onderstaande link vindt u een kort filmpje, waarin u kunt zien waarmee de Joanne Foundation zich vorig jaar heeft bezig gehouden en wat er bereikt is. Mocht deze link niet werken, kunt u naar YouTube gaan, dan zoeken op Joanne Foundation en dan kunt u het filmpje bekijken. Tot slot Dank voor uw betrokkenheid bij - en uw steun aan het werk van de Joanne Foundation. We hopen ook in de komende tijd op uw steun te mogen rekenen, want samen kunnen we het verschil maken! Een hartelijke groet van het bestuur van de Joanne Foundation, Brecht, Peter, Arent, Helma en Anja. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen: info@joannefoundation.nl Voor meer informatie: of op Facebook : Joanne Foundation Bankrekening: NL95RABO t.n.v. Joanne Foundation te Aalten.

Joanne s Children Corner

Joanne s Children Corner Voor u ligt weer een nieuwsbrief met informatie over de activiteiten van de Joanne Foundation. Er zijn nieuwe ontwikkelingen te melden en mooie dingen gebeurd! Joanne s Children Corner Toch willen we ook

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Het is inmiddels vier maanden geleden dat Arent en Helma op bezoek waren in Oeganda en op de hoogte werden gebracht van de behoeften, de noden en de wensen van de mensen in Ndegeya. Al gauw bleek dat er

Nadere informatie

Phionah is geslaagd! Verslag van het bezoek aan Oeganda

Phionah is geslaagd! Verslag van het bezoek aan Oeganda Bestuurslid Anja Lammers is in februari samen met haar man Jacques op werkbezoek geweest in Oeganda en in deze nieuwsbrief zal zij verslag doen van dit bezoek. Maar we hebben eerst nog even leuk nieuws

Nadere informatie

Januari Kerstpakketten

Januari Kerstpakketten Januari 2018 Drie maanden geleden brachten Derk Jan, Christien, Netty en Helma een bezoek aan Oeganda. Er zijn toen mooie plannen gemaakt en er is afgesproken hoe de Joanne Foundation zich in de komende

Nadere informatie

September Aaltenaren op bezoek bij Apollo

September Aaltenaren op bezoek bij Apollo September 2016 Deze zomer is het tien jaar geleden dat Joanne voor het eerst naar Oeganda ging In 2006 ging ze met een groep jonge Aaltenaren op werkvakantie en ze heeft toen gezien, dat je met betrekkelijk

Nadere informatie

Broer van Apollo overleden

Broer van Apollo overleden Voor u ligt weer een nieuwsbrief met informatie over de activiteiten van de Joanne Foundation. Er zijn nieuwe ontwikkelingen te melden en mooie dingen gebeurd! Maar er is ook verdrietig nieuws. Broer van

Nadere informatie

Little Stars Junior Academy

Little Stars Junior Academy September 2015 Het is alweer drie maanden geleden dat we u voor het laatst bijgepraat hebben over de activiteiten van de Joanne Foundation. Degenen die de website regelmatig bekijken of ons volgen op Facebook

Nadere informatie

Verslag van het bezoek aan Oeganda, Februari 2017

Verslag van het bezoek aan Oeganda, Februari 2017 Verslag van het bezoek aan Oeganda, Februari 2017 Ook dit jaar hebben wij, Jacques en Anja, vanuit de Joanne Foundation, weer Oeganda bezocht om de activiteiten die daar samen met Apollo opgezet zijn,

Nadere informatie

Beleidsplan Inleiding. Doelstellingen en activiteiten

Beleidsplan Inleiding. Doelstellingen en activiteiten Beleidsplan 2017 Inleiding In dit beleidsplan legt de Joanne Foundation ( de Stichting ) haar beleidsvoornemens voor de periode 2017 neer. Het door de Stichting in deze periode te voeren beleid is afhankelijk

Nadere informatie

My Book Buddy op Ndegeya Church School of Uganda.

My Book Buddy op Ndegeya Church School of Uganda. Op 4 februari j.l. stapte ik, Anja Lammers bestuurslid van Joanne Foundation, op het vliegtuig richting Entebbe in Oeganda. Samen met Jacques, mijn echtgenoot, heb ik drie weken doorgebracht in Masaka

Nadere informatie

Juni 2015. Bald auch auf Deutsch!

Juni 2015. Bald auch auf Deutsch! Juni 2015 Het is inmiddels drie maanden geleden dat de activiteiten van Joanne s kinderen in Oeganda opgingen in de nieuwe stichting Joanne Foundation. We kijken met een goed gevoel terug op deze eerste

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 Stichting Mano a Mano Bolsward

JAARVERSLAG 2017 Stichting Mano a Mano Bolsward JAARVERSLAG 2017 Stichting Mano a Mano Bolsward Met dankbaarheid kijken we terug... Stichting Mano a Mano Op 27 september 2011 is Stichting Mano a Mano opgericht met als doel: Het verlenen van hulp aan

Nadere informatie

Over grenzen voor Ghana

Over grenzen voor Ghana Over grenzen voor Ghana Zo hebben kinderen van een school pennen, potloden, ballonnen en speelgoed ingezameld. Nieuwsbrief maart 2012 Sinds 2001 voer ik in Banko, een dorp in Ghana, samen met de lokale

Nadere informatie

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Toen jullie de vorige nieuwsbrief ontvingen (eind november), was de grote vakantie net begonnen in Oeganda. De kinderen zijn dan twee maanden vrij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Toen jullie de vorige nieuwsbrief ontvingen (eind november), was de grote vakantie net begonnen in Oeganda. De kinderen zijn dan twee maanden vrij.

Nadere informatie

Reisverslag Oeganda 2015

Reisverslag Oeganda 2015 Reisverslag Oeganda 2015 Helma Noordink is van 11 tot 21 oktober weer op bezoek geweest in Oeganda en dit keer was haar reisgenoot Brecht Hasperhoven. Hieronder een verslag van deze reis, met weer heel

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Mano a Mano. Bolsward

JAARVERSLAG Stichting Mano a Mano. Bolsward JAARVERSLAG 2018 Stichting Mano a Mano Bolsward Opnieuw kijken we met dankbaarheid terug... Stichting Mano a Mano Op 27 september 2011 is Stichting Mano a Mano opgericht met als doel: Het verlenen van

Nadere informatie

Verslag van het bezoek aan Oeganda - Oktober 2016

Verslag van het bezoek aan Oeganda - Oktober 2016 Verslag van het bezoek aan Oeganda - Oktober 2016 In oktober hebben Arent en Helma Noordink weer een bezoek gebracht aan Oeganda. Van 11 tot 21 oktober hebben ze samen met hun vrienden Brecht en Arjen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda - Maart 2015

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda - Maart 2015 Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda - Maart 2015 Het is alweer twee maanden geleden dat de vorige nieuwsbrief werd verspreid. Dat betekent niet dat wij hebben stilgezeten integendeel: we hebben heel

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Mano a Mano Bolsward

JAARVERSLAG Stichting Mano a Mano Bolsward JAARVERSLAG 2016 Stichting Mano a Mano Bolsward Stichting Mano a Mano Op 27 september 2011 is Stichting Mano a Mano opgericht met als doel: Het verlenen van hulp aan de inwoners van de Dominicaanse Republiek,

Nadere informatie

Stichting KOP KIANDUTU OUTREACH PROJECT ACTIEF IN DE SLOPPENWIJK KIANDUTU IN THIKA (KENIA)

Stichting KOP KIANDUTU OUTREACH PROJECT ACTIEF IN DE SLOPPENWIJK KIANDUTU IN THIKA (KENIA) Stichting KOP KIANDUTU OUTREACH PROJECT ACTIEF IN DE SLOPPENWIJK KIANDUTU IN THIKA (KENIA) Jaarverslag 2016 Algemeen In Kiandutu, de sloppenwijk van Thika, geeft KOP vanaf 2006 onderwijs aan kansarme kinderen

Nadere informatie

Verslag geschreven door Hillie Jager

Verslag geschreven door Hillie Jager Verslag geschreven door Hillie Jager Mano a Mano In februari 2013 heb ik met de stichting Mano a Mano vrijwilligerswerk verricht in de Dominicaanse Republiek (Midden Amerika, zie plaatje hieronder) Graag

Nadere informatie

Stichting Asian Heritage Nepal (SAHN), Nieuwsbrief, september Namasté! Fotoverslag van bezoek aan Nepal

Stichting Asian Heritage Nepal (SAHN), Nieuwsbrief, september Namasté! Fotoverslag van bezoek aan Nepal Stichting Asian Heritage Nepal (SAHN), Nieuwsbrief, september 2015 Namasté! Fotoverslag van bezoek aan Nepal In augustus hebben bestuursleden Pieter van Buul en Annemieke Mencke (op eigen kosten) een bezoek

Nadere informatie

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016 Stichting Smile on a Face Kampakker 2 4813PL Breda info@smileonaface.nl 076-5227114 JAARVERSLAG 2016 www.smileonaface.nl Inhoud Woord van de voorzitter... 3 1. Verslag van het bestuur... 3 1.2 Activiteiten...

Nadere informatie

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur

J U N I 2 0 1 4. Tevens maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om u een fijne zomer(vakantie) te wensen! Hartelijke groeten, Het Cucu bestuur J U N I 2 0 1 4 Beste nieuwsbrieflezers, De zomer is in volle gang, het Oranje elftal heeft zichzelf de groepsfase door geschopt en ook Cucu gaat voortvarend door met haar activiteiten. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Zaterdag

Nadere informatie

Verslag van bezoek aan Oeganda, Oktober Jovia en haar kinderen Miracle en Agape

Verslag van bezoek aan Oeganda, Oktober Jovia en haar kinderen Miracle en Agape Verslag van bezoek aan Oeganda, Oktober 2014 Arent en Helma Noordink hebben van 11 tot 22 oktober 2014 een bezoek gebracht aan Joanne s kinderen in Oeganda. Dit is hun verslag: Jovia en haar kinderen Miracle

Nadere informatie

Stichting Live Life Foundation Pijnacker-Nootdorp

Stichting Live Life Foundation Pijnacker-Nootdorp Stichting Live Life Foundation Pijnacker-Nootdorp Jaarrekening 2015 Stichting Live Life Foundation Pijnacker-Nootdorp Inhoudsopgave Bestuursverslag Bestuursverslag Jaarrekening 2015 Balans per 31 december

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f Welkom Donateurs / Sponsoren

N i e u w s b r i e f Welkom Donateurs / Sponsoren Nieuwsbrief #7 Welkom Dit is de zevende nieuwsbrief van Stichting Dovenschool Madurai. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van het laatste nieuws rondom de Stichting. Veel plezier met lezen! Donateurs

Nadere informatie

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten,

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten, Holland address: c/o J.W. de Rijke Wieldijk 5 3218 LL Heenvliet Telefoon +31 181 661451 of +31 10 2831105 Email: jan.derijke@nl.rmi-global.com ABN AMRO bank 50.07.96.009 ING bank 68.20.43.486 Stichting

Nadere informatie

Paulien. Nieuwsbrief Zomer 2015 www.omarafoundation.com Pagina 1

Paulien. Nieuwsbrief Zomer 2015 www.omarafoundation.com Pagina 1 Nieuwsbrief zomer 2015 Beste geïnteresseerde, De maanden vliegen voorbij en zo is het alweer de zomer van 2015! Hier genieten we van het zomerse weer en in Uganda genieten ze van het regenseizoen. Terwijl

Nadere informatie

1.Doelstellingen, visie en werkwijze van Uganda on wheels foundation

1.Doelstellingen, visie en werkwijze van Uganda on wheels foundation Beleidsplan 1. Doelstellingen, visie en werkwijze van Uganda on wheels foundation 2. Organisatie 3. Projecten 4.Voorlichting 5.Administratie 6.Financiën Colofon Uganda on wheels foundation Oosterdijk 8,

Nadere informatie

A: Spreeuwenstraat 1 6165 BA Geleen The Netherlands Kamer van Koophandel reg. nr.: 40816888 T: +31 46 474 86 23

A: Spreeuwenstraat 1 6165 BA Geleen The Netherlands Kamer van Koophandel reg. nr.: 40816888 T: +31 46 474 86 23 Beleidsplan Stichting Liefde met Daden 2015-2018 Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Liefde met Daden voor Akim Achiasi in Ghana (Kyere Wo Do Ma Akim), kortweg Liefde met Daden. De stichting is

Nadere informatie

Dwarsweg XB Zeist KVK nummer: JAARVERSLAG

Dwarsweg XB Zeist KVK nummer: JAARVERSLAG Dwarsweg 18 3702 XB Zeist info@hopeandfuture.nl KVK nummer: 17229000 JAARVERSLAG 2017 www.hopeandfuture.nl Inhoud Voorwoord 1. Verslag activ.4 2. Plannen voor 2018..6 3. Bestuur 7 4. Jaarrekening.8 5.

Nadere informatie

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook?

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Achter elke voordeur gaat weleens iets mis Hulpverleners kunnen niet alles alleen oplossen. Achter elke voordeur gaat

Nadere informatie

T (0571) nummer: 2017/ W datum: 22 juni Bericht directeur.

T (0571) nummer: 2017/ W   datum: 22 juni Bericht directeur. Jachtlustplein 30a 7391 BW Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2017/2018-17 W www.deoase-twello.nl datum: 22 juni 2018 Inhoud Algemeen... 1 Bericht directeur... 1 Sollicitaties...

Nadere informatie

December Grote vakantie. Godfrey

December Grote vakantie. Godfrey December 2015 Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van dit jaar, weer boordevol nieuwtjes over de kinderen in Oeganda en onze activiteiten aldaar. Verder is er in de laatste tijd op verschillende plaatsen

Nadere informatie

SNP. Afwikkeling Noodopvang 2011 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012

SNP. Afwikkeling Noodopvang 2011 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012 Met deze Nieuwsbrief informeren we al onze sponsors en belangstellenden over de actuele stand van zaken van de. In onze vorige nieuwsbrief moesten we melden dat het financieel

Nadere informatie

Beleidsplan Benja Juni 2016

Beleidsplan Benja Juni 2016 Beleidsplan Benja Juni 2016 Inleiding Benja helpt kinderen in Oeganda op weg naar zelfstandigheid. Op weg naar een volwaardige toekomst. Afhankelijk van de vraag van het kind. Dit doen wij door projecten

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

1. Over KIDS a. Doelstelling pag. 3 b. Organisatie pag. 3

1. Over KIDS a. Doelstelling pag. 3 b. Organisatie pag. 3 JAARPLAN 2015 Inhoudsopgave 1. Over KIDS a. Doelstelling pag. 3 b. Organisatie pag. 3 2. Plannen voor 2015 a. Huisvesting en (medische) verzorging pag. 4 b. Onderwijs pag. 4 c. Sport en recreatie pag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Elke dag een stap verder. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 45. Voorwoord

Nieuwsbrief. Elke dag een stap verder. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 45. Voorwoord 0 NUMMER 45 Nieuwsbrief UP TO DATE Voorwoord Elke dag een stap verder. In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Promotiefilm Pagina 2: Schoolkleding en lakens Werkbezoek Pagina 3 : Werkbezoek Kasten ChildRight

Nadere informatie

Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten.

Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten. NIEUWSBRIEF NUMMER 3 JUNI 2015 Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten. Hoe gaat het nu met de kinderen

Nadere informatie

Chitimba. Foundation. Nieuwsbrief

Chitimba. Foundation. Nieuwsbrief Chitimba Foundation Nieuwsbrief No: 9 September 2014 Van een bestuurslid: Hier onze negende nieuwsbrief alweer van de Chitimba Foundation. Het gaat goed met de Chitimba Foundation. Ook dit keer hebben

Nadere informatie

April 2011 www.kansoptoekomst.nl 1

April 2011 www.kansoptoekomst.nl 1 NIEUWSBRIEF, APRIL 2011, nummer 6 U leest de -al weer- zesde nieuwsbrief van Stichting Kans op Toekomst. Sinds de start van onze stichting in 2007 zijn onze activiteiten elk jaar verder uitgebreid, dankzij

Nadere informatie

Sponsor a Granny Support the Community. Midterm-rapportage 2010

Sponsor a Granny Support the Community. Midterm-rapportage 2010 N I E U W S B R I E F Sponsor a Granny Support the Community Ethiopië Midterm-rapportage 2010 Older people in St. Michael s home engaging in income generating activities. Inleiding Ethiopië is een van

Nadere informatie

UGANDA. Nieuwsbrief: februari In de vakantie zijn de jongens op timmer les geweest bij Eustace Kitimbo van Hodassu.

UGANDA. Nieuwsbrief: februari In de vakantie zijn de jongens op timmer les geweest bij Eustace Kitimbo van Hodassu. UGANDA Nieuwsbrief: februari 2015 Blessings4you-Uganda Reginadonk 1 4707 TN Roosendaal Mobiel: 06-29164598 P.O. Box 326, Jinja Uganda/Afrika info@blessings4you-uganda.org KvK: 54113997 Bankrek.: NL33INGB0004514388

Nadere informatie

25 april mei 2015

25 april mei 2015 Deze nieuwsbrief is bedoeld voor de vaste donateurs en belangstellenden van Stichting Kumari en verschijnt twee maal per jaar. Reacties kunt u sturen naar het correspondentieadres. 13de jaargang mei 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief: september 2015

Nieuwsbrief: september 2015 Creation Africa Reginadonk 1 4707 TN Roosendaal Mobiel: 06-29164598 P.O. Box 326, Jinja Oeganda/Afrika info@creationafrica.org www.creationafrica.org KvK: 54113997 NL33INGB0004514388 ANBI Nieuwsbrief:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Stichting Wondem- november 2012- nummer 2. Dank u voor het maken waar van mijn droom.

Nieuwsbrief van Stichting Wondem- november 2012- nummer 2. Dank u voor het maken waar van mijn droom. Nieuwsbrief van Stichting Wondem- november 2012- nummer 2 Dank u voor het maken waar van mijn droom. De droom van Wondem Wondem is vijf keer in Ethiopië geweest. Toen hij daar op bezoek was, werd hij heel

Nadere informatie

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren -

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren - Nr. 04 maandag 17 september 2018 Belangrijke data Maandag 17 september: Start kinderboekenweek Dinsdag 18 september: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Locatie Elegaststraat. Thema Nieuwbouw Donderdag 20 september:

Nadere informatie

Verslag goederen delen 2012/2013

Verslag goederen delen 2012/2013 Verslag goederen delen 2012/2013 Afgelopen jaar heb ik van uw stichting een vracht met hulpgoederen mogen ontvangen. Hierbij een verslag van het uitdelen en hartelijke dank namens de ontvangers. Het leven

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Financieel verslag 1 april 2013 31 maart 2014

Financieel verslag 1 april 2013 31 maart 2014 Stichting H.E.L.P. Malawi Nederland Financieel verslag 1 april 2013 31 maart 2014 H.E.L.P. Malawi, Nederland C. van Eesterenlaan 624 1019KD Amsterdam www.helpmalawi- nederland.nl info@helpmalawi- nederland.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

STICHTING HELPING HAND MOLDAVIA JULI 2008

STICHTING HELPING HAND MOLDAVIA JULI 2008 STICHTING HELPING HAND MOLDAVIA JULI 2008 Geachte lezer, In mei jl. zijn we opnieuw met een transport in Moldavië geweest. We hebben wederom veel schoolmeubilair kunnen brengen. De scholen zijn hier héél

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Beleidsplan 2018-2020 van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda. Deze stichting is 10 september 1999

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de projectweken van School-Kerk In de kleutergroepen

De Bijbelverhalen In de projectweken van School-Kerk In de kleutergroepen De Bijbelverhalen In de projectweken van School-Kerk worden in de groepen 1 t/m 8 Bijbelverhalen verteld rondom het thema Heb je lef? (voor thema uitleg: zie hieronder). De Bijbelverhalen die verteld kunnen

Nadere informatie

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden,

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Wij zijn verheugd dat we na het verschijnen van onze eerste nieuwsbrief jullie kunnen vertellen dat we mooie activiteiten hebben kunnen uitvoeren. Daarnaast

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2017-2018 Voorwoord Stichting De Herberg is in ontwikkeling! We hebben een enerverend jaar achter de rug. We hebben afscheid moeten nemen van onze geliefde omgebouwde stadsbus maar we hebben

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1: DE GESCHIEDENIS - DE GESCHIEDENIS VAN DE STAD - DE GESCHIEDENIS VAN DE STICHTING HOOFDSTUK 2: WAT IS HET DOEL - SENSIS

HOOFDSTUK 1: DE GESCHIEDENIS - DE GESCHIEDENIS VAN DE STAD - DE GESCHIEDENIS VAN DE STICHTING HOOFDSTUK 2: WAT IS HET DOEL - SENSIS 1 HOOFDSTUK 1: DE GESCHIEDENIS - DE GESCHIEDENIS VAN DE STAD - DE GESCHIEDENIS VAN DE STICHTING HOOFDSTUK 2: WAT IS HET DOEL - SENSIS HOOFDSTUK 3: WAT HEEFT DE STICHTING BEREIKT HOOFDSTUK 4: ONS STNDPUNT

Nadere informatie

Warm de winter door Actie brandhout winter

Warm de winter door Actie brandhout winter Warm de winter door Actie brandhout winter 2017-2018 Beste donateur, Het is voor ons verbazingwekkend hoe brandhout het leven van gezinnen kan veranderen en mensen weer hoop en vertrouwen in de toekomst

Nadere informatie

1. Over KIDS a. Doelstelling pag. 3 b. Organisatie pag. 3

1. Over KIDS a. Doelstelling pag. 3 b. Organisatie pag. 3 ! JAARPLAN 2017 Inhoudsopgave 1. Over KIDS a. Doelstelling pag. 3 b. Organisatie pag. 3 2. Plannen voor 2017 a. Huisvesting en (medische) verzorging pag. 4 b. Onderwijs pag. 5 c. Sport en recreatie pag.

Nadere informatie

JAARREKENING 2011! 1

JAARREKENING 2011! 1 JAARREKENING 2011 1 Voorwoord!!! We believe that children are the future, teach them well and let them lead the way... Op 16 februari 2011 is Stichting Meraih Bintang opgericht. We zijn een kleine enthousiaste

Nadere informatie

UP4S te Deventer. Jaarverslag KIM accounting & finance B.V. te Deventer. KvK BTW nr. NL B01. Bankrekening

UP4S te Deventer. Jaarverslag KIM accounting & finance B.V. te Deventer. KvK BTW nr. NL B01. Bankrekening UP4S te Deventer Jaarverslag 2008 1 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 1. Algemeen... 3 2. Opdracht... 3 3. Jaarverslag... 4 3.1 Balans per 31 december 2008... 4 3.2 STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER

Nadere informatie

Stichting Kinoni Kids

Stichting Kinoni Kids STICHTING KINONIKIDS Stichting Kinoni Kids Nieuwsbrief Maart 2018 Beste vrienden van Stichting KinonKids, Onze tweede nieuwsbrief is uit.het is ons weer gelukt! Veel leesplezier gewenst. Als u een idee

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Beste vriendinnen en vrienden van KiBaHome, Graag willen we u, zoals gebruikelijk, aan het einde van het jaar bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het St. Kizito

Nadere informatie

Inhoud. Tekst: Sietse Lagendijk, Stichting de Arend Vormgeving: Standaut, Nieuw-Vossemeer. juni 2013, Stichting de Arend

Inhoud. Tekst: Sietse Lagendijk, Stichting de Arend Vormgeving: Standaut, Nieuw-Vossemeer. juni 2013, Stichting de Arend Jaarverslag 2012 Inhoud Voorwoord... 3 Algemeen... 4 Activiteiten... 5 Financieel jaarverslag... 6 Toelichting financiën... 7 Begroting 2013... 8 Tekst: Sietse Lagendijk, Stichting de Arend Vormgeving:

Nadere informatie

Rembrandtlaan 7 13 82 99 374 1272 GM Huizen te Giethoorn.

Rembrandtlaan 7 13 82 99 374 1272 GM Huizen te Giethoorn. Secretariaat: Bankrekening: Rembrandtlaan 7 13 82 99 374 1272 GM Huizen te Giethoorn. deliana.gg@live.nl Giften aan Stichting WATER KvK02/626219 zijn belasting aftrekbaar ANBI beschikking Augustus 2009.

Nadere informatie

A: Spreeuwenstraat 1 6165 BA Geleen The Netherlands Kamer van Koophandel reg. nr.: 40816888 T: +31 46 474 86 23

A: Spreeuwenstraat 1 6165 BA Geleen The Netherlands Kamer van Koophandel reg. nr.: 40816888 T: +31 46 474 86 23 Beleidsplan Stichting Liefde met Daden 2012-2015 Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Liefde met Daden voor Akim Achiasi in Ghana (Kyere Wo Do Ma Akim), kortweg Liefde met Daden. De stichting is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 20 13-07-2018 2017-2018 Vanuit de directie Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Het schooljaar zit er weer bijna op. Nog een klein weekje. Met genoegen kijk ik terug op afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 en Jaarrekening. Stichting Step One

Jaarverslag 2017 en Jaarrekening. Stichting Step One Jaarverslag 2017 en Jaarrekening Stichting Step One 1 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2.Verslag door de penningmeester over het boekjaar 2017 3. Resultatenrekening 6 3. Balans 7 2 1.Voorwoord In het volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2010

Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2010 Kinderdagverblijf ChouChou Klanttevredenheidsonderzoek 2010 Rapport klanttevredenheidsonderzoek Den Haag, Februari 2011 1 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 Inleiding 1.1 Opbouw rapport 3 1.2 Werkwijze onderzoek

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Thomas. Contactgegevens:

Jaarverslag 2014. Stichting Thomas. Contactgegevens: Jaarverslag 2014 Stichting Thomas Contactgegevens: Stichting Thomas Terrahof 13, 5044 RM Tilburg T: 06 1230 1226 E: info@stichting-thomas.nl W: www.stichting-thomas.nl KvK nummer: 41189730 RSIN: 009740235

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Stichting Kansarmen Sri Lanka Jaarverslag 2013

Stichting Kansarmen Sri Lanka Jaarverslag 2013 Stichting Kansarmen Sri Lanka Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Samenstellingsverklaring... 3 Voorwoord door de voorzitter... 4 Verslag over 2013... 5 Financieel overzicht over 2013... 6 Jaarrekening

Nadere informatie

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Een tijd geleden kwam ik op Facebook een vakantiebestemming tegen in Spanje. Iedereen is daar hartelijk welkom, maar ze ontvangen ook graag mensen met

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 19 februari 2016

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 19 februari 2016 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 19 februari 2016 De agenda bijwerken: Maandag 14 maart: Uur Cultuur voorstelling

Nadere informatie

Bestuurlijk Jaarverslag 2017

Bestuurlijk Jaarverslag 2017 Bestuurlijk Jaarverslag 2017 Stichting Masanga Nederland Burgemeester Tijmesstraat 37 7822 EGH Emmen Nederland E-mail: masanganederland@gmail.com Website: www.masanga.nl IBAN: NL57RABO0147966515 Inhoudsopgave...

Nadere informatie

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities 1 Jaarverslag 2017 Zakelijke gegevens: Kamer van koophandel: 58308873 Rekeningnummer/IBAN: NL95RABO0108078752 Adres:, 9471 JB Zuidlaren Email: Website: ANBI: ja Doelstelling: Op 5 juli 2013 is de Stichting

Nadere informatie

Stichting GHANA Medical Support Ghames Foundation

Stichting GHANA Medical Support Ghames Foundation Holland address p/a Wieldijk 5 3218 LL Heenvliet The Netherlands Tel. : +31 (0)181 661451 of +31 (0)10 2831105 Website: e-mail: www.sgms.nl jan.derijke@nl.rmi-global.com heijboercarla@gmail.com Stichting

Nadere informatie

6 september 2019

6 september 2019 1447 www.clarafabriciusschool.nl 6 september 2019 6 september 17.00 uur tot 20.00 uur Startfeest 10 september Voorstelling Mad Science Startfeest Oranje Omdat het Nederlands elftal vanavond om 21.00 uur

Nadere informatie

JAARVERSLAG UW GIFT OP DE JUISTE PLEK

JAARVERSLAG UW GIFT OP DE JUISTE PLEK JAARVERSLAG 2016 UW GIFT OP DE JUISTE PLEK Voorwoord Noer Foundation heeft een mooi jaar achter de rug! Een jaar waarin wij ons hebben kunnen inzetten voor weeskinderen, sociaal zwakkeren en gehandicapten.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING KICVOP NEDERLAND. Juli 2016

BELEIDSPLAN STICHTING KICVOP NEDERLAND. Juli 2016 BELEIDSPLAN STICHTING KICVOP NEDERLAND Juli 2016 Inhoud. 1. Aanleiding. 2. Doel van de stichting. 3. Bereiken van doel. 4. Fondsen aanvraag. 5. Financieel beleid. 6. Bestuur en intern functioneren. 7.

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Datum: 1 januari 2014

Jaarverslag 2013 Datum: 1 januari 2014 Jaarverslag 2013 Datum: 1 januari 2014 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1. AANLEIDING... 3 2. ZORGAANBOD... 3 2.1 BEHANDELING IN GROEP... 3 2.2 BEGELEIDING IN GROEP... 4 2.3 ONTWIKKELING DOOR INTERACTIE...

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Beste vrienden van Scouting Diemen, In deze nieuwsbrief:

Beste vrienden van Scouting Diemen, In deze nieuwsbrief: Beste vrienden van Scouting Diemen, In deze nieuwsbrief: de voortgang van de bouw hoe staat het met onze wensenlijst de opening van de blokhut het laatste nieuws De voortgang van de bouw Waar heb ik dat

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

Informatie project Egypte

Informatie project Egypte Informatie project 10 27 Egypte Collecte informatie 16 juli: Tussenstand tweejarig project: 4.410 Het programma BLESS biedt in steden en dorpen hulp aan arme mensen. Wij steunen dit jaar (via Project 10.27)

Nadere informatie

Bedankt voor uw steun! Droogte en hongersnood in de Hoorn van Afrika

Bedankt voor uw steun! Droogte en hongersnood in de Hoorn van Afrika Bedankt voor uw steun! Droogte en hongersnood in de Hoorn van Afrika Binnengekomen giften 2017 510.276,23 Duurzame noodhulp Directe noodhulp Waterpompen en irrigatiesystemen 3 scholen zijn voorzien van

Nadere informatie

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!!

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!! Weesp, 11 december 2015 Een stille nacht Maria maakt met Jozef een hele lange reis. Ze moesten van de keizer gaan naar Betlehem, hier ver vandaan. Een lange reis. Een lange reis. Ze willen heel graag slapen.

Nadere informatie