Jaarverslag Stichting Thomas. Contactgegevens:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag 2014. Stichting Thomas. Contactgegevens:"

Transcriptie

1 Jaarverslag 2014 Stichting Thomas Contactgegevens: Stichting Thomas Terrahof 13, 5044 RM Tilburg T: E: W: KvK nummer: RSIN:

2 1. Inleiding Stichting Thomas is een stichting die samenwerkt met de in India gevestigde stichtingen, Association of Good Neighbours in India (AGNI) en Thomas Eductional Christian Society (TECS). Zij zetten zich in voor gelijke kansen op betere levensomstandigheden voor de meest kwetsbare voor armoede: vrouwen, kinderen en minderheden. Grote projecten die Stichting Thomas steunt zijn de Thomas Academy een school waar circa 800 kinderen naar toe gaan en het Childrens Home een opvanghuis waar wezen, half wezen en kinderen van evangelisten onderdak aangeboden krijgen. Daarnaast zetten we ons in voor het verspreiden van het evangelie in India. Onze grootste bron van inspiratie en motivatie ligt dan ook in India. Het is prachtig om te zien wat TECS met onze bescheiden steun vanuit Nederland kan bewerkstelligen. En hoe dat levens daadwerkelijk verandert. Het is bijzonder om daar op deze manier deelgenoot van te zijn. Stichting Thomas is een private stichting. Wij ontvangen geen overheidsgelden en zijn voor onze inkomsten dan ook geheel afhankelijk van giften. Het werk in Lucknow wordt door velen gesteund met gebed, acties en financiële bijdragen. Vaak door mensen en bedrijven die zich al jaren inzetten voor TECS en Stichting Thomas. Maar steun komt ook uit nieuwe, soms onverwachte hoek. Voor alle steun die Stichting Thomas ontvangt, in gebed, acties of financiën, zowel eenmalig als veelvuldig, zijn wij enorm dankbaar. Het geeft ons extra drive om er ook in 2015 weer voor te gaan! Ieder jaar stellen wij een jaarplan op waarin aangegeven wat onze specifieke doelstellingen zijn voor dat kalenderjaar. Aan het einde van ieder kalenderjaar doen wij verslag van de bereikte resultaten en leggen wij financiële verantwoording af. 2. Verslag van het bestuur Activiteiten van het bestuur In 2014 is onze website deels vernieuwd. Er zijn meer actuele informatie en foto s te vinden. We hebben in 2014 vier nieuwsbrieven uitgebracht waarin we verslag gedaan hebben van de projecten en werkzaamheden die in Lucknow, India zijn uitgevoerd. Verder is de samenwerking met stichting Hulp voor Vervolgde Christenen doorgezet. Deze stichting helpt ons vanuit haar specifieke kennis en ervaring met het sponsorprogramma voor de kinderen. Beloningsbeleid De bestuursleden zijn vrijwilligers die geen beloning ontvangen voor hun inspanningen. Enkel reëel gemaakte kosten kunnen door de bestuursleden gedeclareerd worden. Zo voorkomen wij dat er geld aan de strijkstok blijft hangen. Ook voor overige activiteiten welke de stichting uitvoert, zoals promotie activiteiten en dergelijk zijn wij als stichting afhankelijk van de inzet van vrijwilligers.

3 Samenstelling van het bestuur In 2014 is de samenstelling van het bestuur ongewijzigd gebleven. Ron Beitler was de voorzitter, Evianne Moret de penningmeester en Elise van Pelt de secretaris. Harmen van Kamp was algemeen bestuurslid. 3. Doelstellingen voor 2014 Om onze doelstellingen te bereiken, stellen wij ieder jaar vast welke doelen we in dat jaar concreet willen bereiken. Voor 2014 waren de volgende prioriteiten vastgesteld. Een sponsor voor elk kind in Childrens Home Op steenworp afstand van de Thomas Academy is Childrens Home opgericht. In dit huis worden kinderen opgevangen die in hun eigen gezin niet opgevoed kunnen worden, die verstoten zijn of wees zijn. Er wonen momenteel rond de 30 jongens in Childrens Home. Stichting Hulp Vervolgde Christenen zet zich samen met Stichting Thomas in om voor deze jongens sponsors te vinden. Van het sponsorgeld wordt hun eten, medische zorg en schoolgeld betaald. Om het voortbestaan van het kinderhuis veilig te stellen, was onze doelstelling om in 2014 voor elk kind een sponsor te vinden. We zien Childrens Home groeien. Zowel het aantal kinderen dat er wordt opgevangen, als de voorzieningen en het gebouw zelf. Dit brengt direct ook zorg met zich mee; nog niet voor alle kinderen is een sponsor gevonden. Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) heeft in 2012 voor de Home Children in Lucknow hun sponsorprogramma ingezet. Stichting Thomas heeft zich in de afgelopen jaren zo veel mogelijk ingespannen om sponsoren te werven. In 2014 zijn er voor 6 kinderen sponsoren gevonden. Dit betekent dat op dit moment voor 18 van de 30 kinderen die in 2014 in Childrens Home woonden sponsoren zijn gevonden. Totdat voor elk kind een sponsor is gevonden blijven we ons hiervoor inzetten. Onderzoek haalbaarheid meisjesafdeling Childrens Home De jongensafdeling van Childrens Home is gereed. In India is het voor de meeste ouders niet acceptabel dat hun dochters bij jongens in één huis wonen. Het is daarom momenteel niet mogelijk ook meisjes een thuis te bieden in Childrens Home. In 2014 was ons plan de mogelijkheden te onderzoeken om een meisjesafdeling te realiseren. De tijd bleek hiervoor echter nog niet rijp. Dit betekent niet dat meisjes niet welkom zijn in Childrens Home. Momenteel wonen er twee meisjes. Dit zijn dochters van stafleden van TECS. Schoolbus Thomas Academy, de school, heeft een eigen schoolbus. Hiermee worden kinderen opgehaald voor school en weer thuisgebracht. In verband met de groei van de school bestaat de wens om een tweede schoolbus te kopen. Een bus kost circa 8.000,-. Omdat de aanschaf nog niet dringend noodzakelijk was, is deze nog even uitgesteld. Mogelijk dat er in 2015 alsnog een nieuwe bus aangeschaft wordt.

4 Promotie Living Water Project Naast het werk in Lucknow zelf richten AGNI en TECS zich ook op de mensen die op het platteland wonen, vaak onder zeer armoedige omstandigheden. Hier brengen zij waterpompen (hygiëne) en het evangelie. Stichting Thomas steunt dit werk structureel. In 2014 is hiervoor een prachtige gift van 650 ontvangen. Met dit geld zijn 3 pompen in India geïnstalleerd. Ik een feestje, zij een feestje Stichting Thomas heeft in 2014 het concept Ik een feestje, zij een feestje geïntroduceerd: vraag voor je verjaardag of feest eens een bijdrage voor een feest in India. Dat feest wordt dan op een van de volgende manieren uitgevoerd: 1. Traktatie. Ter ere van jouw verjaardag worden de leerlingen en leerkrachten getrakteerd op taart en drinken of een maaltijd; 2. Leslokalen. Inrichten van 4 leslokalen welke in 2014 zijn gebouwd; 3. Aanschaf van muziekinstrumenten; 4. Naaimachines. Aanschaf hiervan voor vrouwen die les krijgen om kleren te naaien en zo in het levensonderhoud van hun gezin voorzien; 5. Lesmaterialen. Aanschaf van lesmaterialen voor vrouwen (meestal moeders van leerlingen) die gratis leren lezen en schrijven; 6. Een sponsorbedrag voor kinderen in het kinderhuis Viswa Jyoti; 7. Schooluniformen. Een ondersteuning voor de aanschaf van schooluniformen (is in India verplicht); 8. Schoolbus. Een ondersteuning voor de aanschaf van een schoolbus; 9. Waterpompen. De evangelisten slaan op het platte land waterpompen in de dorpen om zo schoon drinkwater te bieden (een eerste levensbehoefte). Verschillende mensen gaven aan deze oproep gehoor. Daardoor konden in 2014 vier nieuwe leslokalen worden gerealiseerd. Daar zijn we erg dankbaar voor. Vanwege dit succes zetten we de actie ook in 2015 door.

5 4. Jaarrekening Hoe staan we er voor? We willen graag transparant zijn in de financiële situatie van Stichting Thomas in Hoeveel giften hebben we ontvangen? Hoeveel geld is naar TECS gegaan? Hoeveel kosten heeft Stichting Thomas zelf moeten maken? Dit staat hieronder beschreven. Balans per Activa Passiva Liquide middelen Eigen vermogen per Resultaat boekjaar Toelichting op de balans Stichting Thomas streeft er vanzelfsprekend niet naar om een groot eigen vermogen op te bouwen. Bestemmingsgiften, zoals voor de kinderen in Children s Home of het Living Water Project, stuurt stichting Thomas door naar India zonder aftrek van kosten. Algemene giften worden ingezet voor projecten van AGNI en TECS in India met een hoge prioriteit, (nood)hulp in onvoorziene situaties, en om de kosten van Stichting Thomas te financieren, zoals kosten voor nieuwsbrieven en acties bedoeld om fondsen te werven. Aan het begin van het jaar had Stichting Thomas relatief veel geld op haar rekening staan. In 2014 kon dat goed besteed worden in India en is daarom meer geld overgemaakt naar AGNI/TECS dan dat er aan giften binnen is gekomen. In de toelichting op de volgende bladzijde gaan wij hier verder op in. Dit resulteert in een negatief financieel resultaat over Winst- en verliesrekening Financieel overzicht 2014 Ingekomen giften Uitgaven Algemene giften Afbouw schoolgebouw Maandelijkse giften 345 Children s Home 875 Giften Children s Home Living Water Project 650 Giften Living water project 650 Subtotaal naar AGNI/TECS Kosten stichting: bank, KvK 457 Kosten communicatie en PR 464 Subtotaal kosten 921 Totaal giften Totaal uitgaven Resultaat

6 Toelichting op de winst- en verliesrekening Verschillende mooie bestemmingsgiften zijn in 2014 ontvangen. Verschillende hiervan waren giften in het kader van het in 2014 geïntroduceerde concept Ik een feestje, zij een feestje. Een gift van 650 voor het Living Water Project en enkele bestemmingsgiften voor Children s Home. Daar zijn we natuurlijk erg dankbaar voor. Ook dankbaar zijn we er voor dat de vaste maandelijkse donaties in 2014 zijn toegenomen. Stichting Thomas heeft in 2014 haar contactpersonen gevraagd of zij zich op vaste (bijvoorbeeld maandelijkse) basis willen committeren aan het werk in India. Als meer mensen periodiek geld overmaken naar Stichting Thomas, hebben we beter zicht op de financiële mogelijkheden van de stichting en kunnen we samen sparen voor onze doelstellingen. Daarnaast heeft het grootste deel van de giften die Stichting Thomas ontvangen geen specifieke bestemming meegekregen. Deze zet Stichting Thomas in voor projecten die een hoge prioriteit hebben. In 2014 was dat voor het afbouwen van het schoolgebouw van de Thomas Academy. In totaal heeft Stichting Thomas in 2014 voor AGNI/TECS aan giften ontvangen. Dit is circa minder dan in Stichting Thomas streeft ernaar giften zo snel mogelijk voor het werk in India in te zetten. Het is niet de bedoeling dat er veel geld op de rekening van Stichting Thomas blijft staan. Ook streeft stichting Thomas ernaar om giften zoveel mogelijk één op één door te zetten naar India behoudens de noodzakelijke kosten. Zo heeft Stichting Thomas kosten moeten maken voor de bankrekening, voor overboekingen naar het buitenland, de Kamer van Koophandel, nieuwsbrieven en PR activiteiten. Van de bestemmingsgiften voor Children s Home staat nog 460 gereserveerd op de rekening van Stichting Thomas. Dit bedrag blijft uiteraard in 2015 beschikbaar voor de kinderen in Children s Home en zal naar AGNI worden overgemaakt. De overige middelen op de rekening van Stichting Thomas zijn algemene giften. De algemene giften worden ingezet afhankelijk van de nood en projecten in Lucknow. In 2014 is meer ingezet dan dat er giften zijn binnengekomen. Het eigen vermogen van de stichting is hiermee gedaald tot

Jaarverslag Stichting Thomas. Contactgegevens:

Jaarverslag Stichting Thomas. Contactgegevens: Jaarverslag 2017 Stichting Thomas Contactgegevens: Stichting Thomas Terrahof 13, 5044 RM Tilburg T: 06 1230 1226 E: info.stichting.thomas@gmail.com W: www.stichting-thomas.nl KvK nummer: 41189730 RSIN:

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Thomas. Contactgegevens:

Jaarverslag Stichting Thomas. Contactgegevens: Jaarverslag 2016 Stichting Thomas Contactgegevens: Stichting Thomas Terrahof 13, 5044 RM Tilburg T: 06 1230 1226 E: info@stichting-thomas.nl W: www.stichting-thomas.nl KvK nummer: 41189730 RSIN: 009740235

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Thomas, Contactgegevens:

Jaarplan Stichting Thomas, Contactgegevens: Jaarplan 2015 Stichting Thomas Contactgegevens: Stichting Thomas, Zandkasteel 152, 5658 BE in Eindhoven T: 06 1230 1226 E: info@stichting-thomas.nl W: www.stichting-thomas.nl KvK nummer: 41189730 RSIN:

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Thomas. Contactgegevens:

Jaarplan Stichting Thomas. Contactgegevens: Jaarplan 2019 Stichting Thomas Contactgegevens: Stichting Thomas Terrahof 13, 5044 RM Tilburg T: 06 1230 1226 E: info.stichting.thomas@gmail.com W: www.stichting-thomas.nl KvK nummer: 41189730 RSIN: 009740235

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Thomas. Contactgegevens:

Jaarplan Stichting Thomas. Contactgegevens: Jaarplan 2017 Stichting Thomas Contactgegevens: Stichting Thomas Terrahof 13, 5044 RM Tilburg T: 06 1230 1226 E: info.stichting.thomas@gmail.com W: www.stichting-thomas.nl KvK nummer: 41189730 RSIN: 009740235

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding:... 3

Inhoudsopgave Inleiding:... 3 BELEIDSNOTA Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding:... 3 1. Inleiding:... 3 1.1 Ontstaansgeschiedenis... 3 1.2 Groei van de projecten in India... 3 1.3 De toekomst... 3 1.4 Leeswijzer... 3 2. Doel

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Jeevan Jyot Nederland SJJN

Jaarverslag. Stichting Jeevan Jyot Nederland SJJN Jaarverslag 2016 Stichting Jeevan Jyot Nederland SJJN Stichting Jeevan Jyot Nederland Dressselhuijsweg 22 4105 DB Culemborg tel. 0345 752373 SJJN@hotmail.com www.sjjn.nl KvK Utrecht 41187474 1 Inleiding

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2013 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 31 December 2014

Jaarverslag 2014 31 December 2014 Jaarverslag 2014 31 December 2014 Pagina 1 van 6 Vooraf Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting SUPPORT TO CONNECT. Het verslag omvat een overzicht van de inkomsten, uitgaven en activiteiten en geeft

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Familia Nederland

Jaarverslag Stichting Familia Nederland Jaarverslag 212 Inhoud JAARVERSLAG 212 1.Bestuursverslag Algemene informatie Verslag 212 2 3 2.Jaarrekening Balans per 31 december 212 Staat van baten en lasten over 1-1-212 t/m 31-12-212 Toelichting op

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2018 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2018 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2014 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting Hopeful Children Center INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG. 1.1 Algemeen. 1.2 Informatie over de stichting. 1.3 Namen bestuurders

JAARREKENING Stichting Hopeful Children Center INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG. 1.1 Algemeen. 1.2 Informatie over de stichting. 1.3 Namen bestuurders JAARREKENING 2012 Stichting Hopeful Children Center INHOUDSOPGAVE Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2016 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting. Dit plan beschrijft

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Familia Nederland

Jaarverslag Stichting Familia Nederland Jaarverslag Stichting Familia Nederland 2013 Inhoud JAARVERSLAG 2013 1.Bestuursverslag Algemene informatie 2 Verslag 2013 3 2.Jaarrekening Balans per 31 december 2013 5 Staat van baten en lasten over 01-01-2013

Nadere informatie

De cirkel van armoede doorbreken doe je samen

De cirkel van armoede doorbreken doe je samen De cirkel van armoede doorbreken doe je samen Financieel Jaarverslag 2015 Inhoud 1. Inleiding 2. Visie 3. Missie 4. Financiële rapportage baten 5. Financiële rapportage lasten Inleiding Hierbij bieden

Nadere informatie

Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen JAARRAPPORT Stichting Bagi Sama Serata Holendrecht VT Abcoude

Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen JAARRAPPORT Stichting Bagi Sama Serata Holendrecht VT Abcoude Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen JAARRAPPORT 2012 Stichting Bagi Sama Serata Holendrecht 25 1391 VT INHOUD Blad Jaarverslag van het bestuur 3 Jaarrekening 4 Balans per 31 december 2012 Rekening van

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening 2015

Rapport inzake de jaarrekening 2015 Stichting Vrienden van Hospice Wageningen-Renkum Melkweg 1 6707 CZ Wageningen tel: 0317-450047 email: vrienden@hospicewageningenrenkum.nl bankrekening nr.: IBAN NL30 RABO 0155 6526 99 ANBI nr: 8214.91.647

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 en Jaarrekening. Stichting Step One

Jaarverslag 2017 en Jaarrekening. Stichting Step One Jaarverslag 2017 en Jaarrekening Stichting Step One 1 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2.Verslag door de penningmeester over het boekjaar 2017 3. Resultatenrekening 6 3. Balans 7 2 1.Voorwoord In het volgende

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2015 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2017 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2017 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

JAARVERSLAG BOEKJAAR 2014. Stichting Cherith Europe Adriaan van Leeuwenlaan 11 2493 CP Den Haag. www.cheritheurope.org

JAARVERSLAG BOEKJAAR 2014. Stichting Cherith Europe Adriaan van Leeuwenlaan 11 2493 CP Den Haag. www.cheritheurope.org Stichting Cherith Europe Adriaan van Leeuwenlaan 11 2493 CP Den Haag www.cheritheurope.org JAARVERSLAG BOEKJAAR 2014 Jaarverslag van activiteiten, inkomsten en bestedingen van Stichting Cherith Europe

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1

Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1 Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1 Inhoud Inhoud...2 1.Jaarverslag...3 2.Jaarrekening 2014...5 3. Overige gegevens...11 2 1. Jaarverslag 1.1. Algemene informatie Stichting Vrienden Leonardo Assen Boomgaard

Nadere informatie

Financiële verantwoording en financieel beleid Stichting Dhanu Maya s Home 2018

Financiële verantwoording en financieel beleid Stichting Dhanu Maya s Home 2018 Financiële verantwoording en financieel beleid Stichting Dhanu Maya s Home 2018 1. Financiële gegevens Stichting RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer): 858443703 KvK-nummer:

Nadere informatie

Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam. Rabobank: KvK nummer: Jaarverslag. Versie: 1.0 Status: Definitief

Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam. Rabobank: KvK nummer: Jaarverslag. Versie: 1.0 Status: Definitief Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam Rabobank: 1748.49.443 KvK nummer: 56297246 Jaarverslag 2015 Versie: 1.0 Status: Definitief Inhoud Versiebeheer... 2 Voorwoord... 3 1 Bestuur...

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING HUIS VAN KINDEREN OVER 2013

JAARVERSLAG STICHTING HUIS VAN KINDEREN OVER 2013 JAARVERSLAG STICHTING HUIS VAN KINDEREN OVER 2013 Stichting Huis van Kinderen p/a Narcissentuin 14 3994 PS Houten 030-2444370 www.kheur.nl kvk 30187181 Inhoudsopgave Blz Bestuursverslag 3 Jaarrekening

Nadere informatie

Fiscale gegevens Moeders in Gebed Nederland

Fiscale gegevens Moeders in Gebed Nederland Fiscale gegevens Moeders in Gebed Nederland Naam: Moeders in Gebed Nederland Fiscaal nummer: 8143.11.167 Contactgegevens: Rechtsbuitenstraat 20 1433 DS Kudelstaart Nederland info@moedersingebed.nl Bestuur:

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Stichting Iemand geeft om mij

Jaarverslag 2017 Stichting Iemand geeft om mij Jaarverslag 2017 Stichting Iemand geeft om mij Inhoudsopgave Algemeen Bestuur Doel Stichting en project 2017 Situatie Srilanka Financiën: fondswerving, financiële verantwoording opbrengst, realisatie op

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 STICHTING AFRIKA PROJECTEN BESTUUR. Laura Geurs, Barbara Duinker

Jaarverslag 2012 STICHTING AFRIKA PROJECTEN BESTUUR. Laura Geurs, Barbara Duinker STICHTING AFRIKA PROJECTEN Jaarverslag 2012 BESTUUR Voorzitter Vicevoorzitter Secretaris Penningmeester Leden Ernest van Ginkel Sjoerd Boerma Rene van der Linden Himmy Goercharn Laura Geurs, Barbara Duinker

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Fursa 2017

Jaarverslag Stichting Fursa 2017 Jaarverslag 2017 1824 TE Alkmaar 072-5616979 info@fursa.nl Jaarverslag 2016 1 Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Algemene gegevens 4 Missie en doelen 5 Acties en donaties 6 Fursa Centre Kenya 7 Toekomst 8 Jaarrekening

Nadere informatie

STICHTING MAANDA. Stichting Maanda Deventer

STICHTING MAANDA. Stichting Maanda Deventer Stichting Maanda Deventer 1 INHOUDSOPGAVE ALGEMEEN...3 SAMENSTELLINGSVERKLARING...3 BESTUURSVERSLAG...4 VISIE STICHTING MAANDA:...4 MISSIE STICHTING MAANDA:...4 BELEID STICHTING MAANDA...4 INFORMATIE OVER

Nadere informatie

Stichting Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen

Stichting Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen Stichting Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen Jaarverslag 2015 Algemeen Het is ons een genoegen hierbij het jaarverslag over het jaar 2015 aan te bieden. Het jaarverslag is compact van vorm. Dat is mede

Nadere informatie

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2016

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2016 1 Stichting Moz Kids Stichting Moz Kids Financieel verslag 2016 2 Stichting Moz Kids Inhoudsopgave Bestuursverslag pagina 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2016 na resultaatverdeling pagina 5 Staat

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Over het jaar Stichting Vrienden van El-Shadai Krabbescheer 18 8265 JD Kampen Bankrekeningnummer: NL34 RABO 0155 5775 49 KVK: 08212101 Website: www.el-shadai.nl

Nadere informatie

Stichting Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen

Stichting Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen Stichting Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen Jaarverslag 2013 van het bestuur Algemeen Het is ons een genoegen hierbij het jaarverslag over het jaar 2013 aan te bieden. In tegenstelling tot voorgaande

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2016

Financieel Jaarverslag 2016 Financieel Jaarverslag 2016 Naam: Stichting Lonely Lochem Kamer van Koophandel: 64795985 RSIN/fiscaal nummer: 855850668 Contactgegevens: Walsteeg 20 7241 BG Lochem Telefoon: 06-4047090 E-mailadres: info@lonelylochem.nl

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Fursa 2016

Jaarverslag Stichting Fursa 2016 Jaarverslag 2016 1824 TE Alkmaar 072-5616979 info@fursa.nl Jaarverslag 2016 1 Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Algemene gegevens 4 Missie en doelen 5 Acties en donaties 6 Fursa Centre Kenya 7 Toekomst 8 Jaarrekening

Nadere informatie

Blessed Generation Nederland Beknopt jaarverslag 2013 Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland

Blessed Generation Nederland Beknopt jaarverslag 2013 Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland Blessed Generation Nederland Falkejacht 25 9254 EJ Hurdegaryp Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland 04 januari 2014 Voorwoord Voor u ligt het beknopte

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Fursa 2018

Jaarverslag Stichting Fursa 2018 Jaarverslag 2018 1824 TE Alkmaar 072-5616979 info@fursa.nl Jaarverslag 2018 1 Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Algemene gegevens 4 Missie en doelen 5 Acties en donaties 6 Fursa Centre Kenya 7 Toekomst 9 Jaarrekening

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Stichting Child Support Nepal

Jaarverslag 2017 Stichting Child Support Nepal Voorwoord Dit is het jaarverslag 2017 van de stichting Child Support Nepal. Het is het jaar waarin de eerste parlementsverkiezingen onder de nieuwe grondwet in Nepal plaatsvinden. Deze verkiezingen worden

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Makeni Den Haag. Rapport inzake jaarstukken 2017

Stichting Vrienden van Makeni Den Haag. Rapport inzake jaarstukken 2017 Stichting Vrienden van Makeni Rapport inzake jaarstukken 2017 15 januari 2018 Inhoud Blad Accountantsrapportage 3 Algemeen 4 Jaarstukken 2017 5 Jaarverslag van het bestuur 6 Jaarrekening 8 Balans per 31

Nadere informatie

DIANI CHILDREN S VILLAGE

DIANI CHILDREN S VILLAGE DIANI CHILDREN S VILLAGE Jaarverslag 2017 Adres Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg / Leusden Website www.dianichildrensvillage.nl Email info@dianichildrensvillage.nl Telefoon 030-2204385 Rabobankrekening

Nadere informatie

Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam. Rabobank: 1748.49.443 KvK nummer: 56297246. Jaarverslag. Versie: 0.

Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam. Rabobank: 1748.49.443 KvK nummer: 56297246. Jaarverslag. Versie: 0. Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam Rabobank: 1748.49.443 KvK nummer: 56297246 Jaarverslag 2013 Versie: 0.1 Status: Concept Inhoud Versiebeheer... 3 Voorwoord... 4 1 Overzicht 2013

Nadere informatie

Stichting Alodo. Amsterdam. Jaarverslag 2014

Stichting Alodo. Amsterdam. Jaarverslag 2014 Stichting Alodo Amsterdam Jaarverslag 2014 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 1 2 Bestuursverslag... 2 2.1 Gegevens organisatie... 2 2.2 Doelstelling... 2 2.3 Bestuurders... 2 3 Verslag van de activiteiten

Nadere informatie

Jaarrekening... 2 Balans... 2 Winst en verliesrekening... 3 Toelichting op de winst en verlies rekening... 4 Beleidsplan 2014... 6

Jaarrekening... 2 Balans... 2 Winst en verliesrekening... 3 Toelichting op de winst en verlies rekening... 4 Beleidsplan 2014... 6 Contents Jaarrekening... 2 Balans... 2 Winst en verliesrekening... 3 Toelichting op de winst en verlies rekening... 4 Beleidsplan 2014... 6 Jaarrekening Balans Balans 31 dec 14 31 dec 13 Activa Vlottende

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Salek 2010

Financieel jaarverslag Salek 2010 Financieel jaarverslag Salek 2010 Bestuur Salek Juli 2011 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Stichting Salek in 2010...4 3. Project Namu...5 3.1 Het project...5 3.2 Deelproject watervoorziening...6 4. Financieel

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting HCR

JAARVERSLAG Stichting HCR JAARVERSLAG 2018 Stichting HCR 1. Algemeen 2. Balans en verlies- en winstrekening 2018 3. Activiteitenverslag van het bestuur 1. ALGEMEEN 1.1 Bedrijfsgegevens: De activiteiten van de Stichting Hulpverlening

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Fanampiana Sekoly Malagasy. Hulpverlening aan scholen op Madagaskar

Jaarverslag Stichting Fanampiana Sekoly Malagasy. Hulpverlening aan scholen op Madagaskar Jaarverslag 2018 Stichting Fanampiana Sekoly Malagasy Hulpverlening aan scholen op Madagaskar Jaarverslag 2018 van de Stichting Faniampiana Sekoly Malagasy Ook dit jaar willen we graag een verslag uitbrengen

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Meer dan een lied Rielerweg ZC Deventer. Contactpersoon: Mark Pardijs RSIN:

Jaarverslag Stichting Meer dan een lied Rielerweg ZC Deventer. Contactpersoon: Mark Pardijs RSIN: Jaarverslag 2018 Stichting Meer dan een lied Rielerweg 95 7416 ZC Deventer Contactpersoon: Mark Pardijs 06-81364427 RSIN: 853128637 KvK: 58659080 Inhoud Voorwoord...2 Statutaire doelstelling...3 Activiteiten...4

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Makeni Den Haag. Rapport inzake jaarstukken 2016

Stichting Vrienden van Makeni Den Haag. Rapport inzake jaarstukken 2016 Stichting Vrienden van Makeni Rapport inzake jaarstukken 2016 26 januari 2017 Inhoud Blad Accountantsrapportage 3 Algemeen 4 Jaarstukken 2016 5 Jaarverslag van het bestuur 6 Jaarrekening 8 Balans per 31

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 van de Stichting Faniampiana Sekoly Malagasy

Jaarverslag 2017 van de Stichting Faniampiana Sekoly Malagasy Jaarverslag 2017 van de Stichting Faniampiana Sekoly Malagasy Amy en Rien de Kievit willen hulp verlenen aan onderwijs op Madagaskar. Om dat mogelijk te maken is gekozen voor een stichting. De Stichting

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING JABES. www.stichtingjabes.nl. info@stichtingjabes.nl. Postbus 1083. 1700 BB Heerhugowaard. Taxuslaan 2. 1702 SC Heerhugowaard.

JAARVERSLAG STICHTING JABES. www.stichtingjabes.nl. info@stichtingjabes.nl. Postbus 1083. 1700 BB Heerhugowaard. Taxuslaan 2. 1702 SC Heerhugowaard. JAARVERSLAG STICHTING JABES www.stichtingjabes.nl info@stichtingjabes.nl Postbus 1083 1700 BB Heerhugowaard Taxuslaan 2 1702 SC Heerhugowaard. Tel. 072-5722395 ANBI -1 - Stichting Jabes werd op22november

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2016 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2017 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

STICHTING HAAGS MATROZENKOOR DEN HAAG

STICHTING HAAGS MATROZENKOOR DEN HAAG STICHTING HAAGS MATROZENKOOR DEN HAAG JAARRAPPORT OVER HET BOEKJAAR 2014 INHOUD 1. Voorwoord 2 2. Balans 3 3. Staat van baten en lasten 4 4. Toelichting op balans 5 5. Toelichting op staat van baten en

Nadere informatie

Verdouw gaat Verder. Fluwelensingel 95, 2806 CG Gouda KvK Jaarverslag en Jaarrekening 2017

Verdouw gaat Verder. Fluwelensingel 95, 2806 CG Gouda KvK Jaarverslag en Jaarrekening 2017 Verdouw gaat Verder Fluwelensingel 95, 2806 CG Gouda KvK 65505085 Jaarverslag en Jaarrekening 2017 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Jaarverslag 2017... 3 Voorwoord en samenvatting... 3 Organisatie en

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND. KvK nummer 02094816 www.victoryhope.nl BIC ABNANL2A Fiscaal nummer 816869455 Rekening nummer 43.53.35.

JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND. KvK nummer 02094816 www.victoryhope.nl BIC ABNANL2A Fiscaal nummer 816869455 Rekening nummer 43.53.35. JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND Inhoud 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2013 2.2 Staat van baten en lasten 2013 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Beleidsplan 2018-2020 van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda. Deze stichting is 10 september 1999

Nadere informatie

inkomsten. De Nieuwsbrief heeft momenteel een oplage van 100. De meeste lezers van de Nieuwsbrief zijn donateurs. Het netwerk blijft vrij stabiel.

inkomsten. De Nieuwsbrief heeft momenteel een oplage van 100. De meeste lezers van de Nieuwsbrief zijn donateurs. Het netwerk blijft vrij stabiel. Leonard Roggeveenstraat 49 6708 SL Wageningen tel 0317 41 26 26 hetzambiaansekind@planet.nl www.langlevehetzambiaansekind.nl bankrekening 39 70 72 694 KvK 09141565 Jaarverslag 2013 Inleiding In het jaar

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij

Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij Algemeen De stichting is opgericht op 24 januari 2005. Het bestuur bestaat uit vier mensen en de stichting is ingeschreven in het handelsregister op 31 januari

Nadere informatie

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you.

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you. ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting kans4you Adres Edelherweg 121 Postcode Website 1338 JS Almere www.kans4you.eu KvK 32141926 BESTUURSAMENSTELLING Voorzitter Secretaries Penningmeester

Nadere informatie

Stichting Speelgoedbank-Amersfoort

Stichting Speelgoedbank-Amersfoort Stichting Speelgoedbank- INHOUDSOPGAVE Speelgoedbank Algemeen 3 Balans 4 Staat van Baten en lasten 5 Toelichting op de balans 6 Toelichting op de staat van baten en lasten 7 Gebeurtenissen na balansdatum

Nadere informatie

FOUNDATION. Stichting Cool Cat Foundation. te Houten. Publicatierapport 2014

FOUNDATION. Stichting Cool Cat Foundation. te Houten. Publicatierapport 2014 FOUNDATION Stichting Cool Cat Foundation te Houten Publicatierapport 2014 Inhoudsopgave Jaarrekening Balans per 31 december 3 Algemene informatie 4 Jaarverslag 5 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling

Nadere informatie

STICHTING GOEIE HOOP

STICHTING GOEIE HOOP MEERJARENBELEIDSPLAN STICHTING GOEIE HOOP Onderwerp Meerjarenbeleidsplan Stichting Goeie Hoop KvK 59032049 Opgesteld door Bestuur Stichting Goeie Hoop Datum januari 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia

Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Prinsenbeek 22 juli 2011 Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Jaarrekening over 2 juli 2010 t/m 31 december 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Breda INHOUDSOPGAVE Verslag

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2012. Stichting Vrienden van Leonardo Eemland

JAARVERSLAG 2012. Stichting Vrienden van Leonardo Eemland JAARVERSLAG 2012 Stichting Vrienden van Leonardo Eemland INHOUDSOPGAVE 1. bestuursverslag blz. 1 2. balans per 31 december 2012 blz. 2 3. baten en lastenrekening 2012 blz. 3 4. Toelichting op de balans

Nadere informatie

Jaarverslag 2003. De bestuursleden zijn:

Jaarverslag 2003. De bestuursleden zijn: Jaarverslag 2003 Jaarverslag 2003 Op 11 juli 2003 werd de Stichting Kondanani Nederland opgericht. Op die datum is de akte gepasseerd bij notaris Mr.H.L.J.Kamps te Leiden. Tevens staat de Stichting ingeschreven

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND

JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND Inhoud 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2013 2.2 Staat van baten en lasten 2012 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011 Beleidsplan 2009-2011 1. Voorwoord Stelt u zich voor dat kinderen in Nederland met honger naar school gaan. Niet omdat hun ouders geen tijd nemen om ontbijt te verzorgen voor hun kinderen maar vanwege

Nadere informatie

Jaarrekening en jaarverslag Stichting Alert

Jaarrekening en jaarverslag Stichting Alert Jaarrekening en jaarverslag Stichting Alert Inhoud Inleiding p. 2 Jaarverslag p. 3 Jaarplan 2016 p. 5 Resultaten p. 7 Balansmutaties p. 8 Begroting 2016 p. 9 pagina 1 / 9 Print dd. 2952016 21:51 Jaarrekening

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Inleiding Voor u ligt een beleidsplan van de Stichting Yagana World. Deze stichting is 31 augustus 2004 opgericht en gevestigd te Nieuw Vennep.

Nadere informatie

Stichting Girls Empowerment Foundation Geestweg EB Naaldwijk. Jaarrapport INHOUDSOPGAVE Pagina JAARRAPPORT

Stichting Girls Empowerment Foundation Geestweg EB Naaldwijk. Jaarrapport INHOUDSOPGAVE Pagina JAARRAPPORT Stichting Girls Empowerment Foundation Geestweg 63 2671 EB Naaldwijk Jaarrapport 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina JAARRAPPORT Algemeen 2 Resultaat 3 Financiële positie 4 Fiscale positie 5 JAARVERSLAG VAN HET

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting Paulico te Gouda

Jaarverslag 2013 Stichting Paulico te Gouda Jaarverslag 2013 Stichting Paulico te Gouda Stichting Paulico A. Gerridsz de Vrijestraat 2 2806 SP GOUDA E: stichtingpaulico@gmail.com KvK-nr.: 41136386 Bankrekening NL16 INGB 0007 7087 10 0 Inhoud blz

Nadere informatie

Algemene gegevens stichting

Algemene gegevens stichting Algemene gegevens stichting Naam: Stichting Bright Future Babies Home RSIN en ANBI: 8535.88.806 KvK-nummer: 59651148 Postadres: Jan Wolkerslaan, 9721 MN, Groningen Telefoonnummer: 06 15131062 Website:

Nadere informatie

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016 Stichting Geloof en Handel Bunschoten Jaarrekening 2016 Bestuursverslag 2016 Doelstelling, missie en visie Visie: Onrecht kunnen we helpen bestrijden door eerlijke handel te bevorderen. De Stichting stelt

Nadere informatie

Stichting Ga JAARREKENING 2013

Stichting Ga JAARREKENING 2013 Stichting Ga JAARREKENING 2013 STICHTING GA Amersfoort, juni 2014 Voor u ligt de jaarrekening 2013 van Stichting Ga. Onze doelstelling hebben we dit jaar vormgegeven door verschillende zendelingen te ondersteunen,

Nadere informatie

Stichting mosterdzaadje Jaarplan 2018

Stichting mosterdzaadje Jaarplan 2018 Stichting mosterdzaadje Jaarplan 2018 Maart 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene gegevens... 2 Voorwoord... 3 Over stichting mosterdzaadje... 3 Projectreis 2018... 4 Aanvullende werkzaamheden

Nadere informatie

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014 Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK Publicatierapport 2014 ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting Truckers voor Gehandicapten Adres Galjoen 10 Postcode 3863

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Makeni Den Haag. Rapport inzake jaarstukken 2013

Stichting Vrienden van Makeni Den Haag. Rapport inzake jaarstukken 2013 Rapport inzake jaarstukken 2013 26 augustus 2014 1 Inhoud Blad Accountantsrapportage 3 Algemeen 4 Jaarstukken 2013 5 Jaarverslag van het bestuur 6 Jaarrekening 8 Balans per 31 december 2013 9 Staat van

Nadere informatie

Stichting Ga JAARREKENING 2015

Stichting Ga JAARREKENING 2015 Stichting Ga JAARREKENING 2015 STICHTING GA Amersfoort, juni 2016 Voor u ligt de jaarrekening 2015 van Stichting Ga. Onze doelstelling hebben we dit jaar ingevuld door verder te investeren in het opbouwen

Nadere informatie

Inhoud. Jaarrekening 2014 pagina 2 van 9

Inhoud. Jaarrekening 2014 pagina 2 van 9 Vrienden van DOE Jaarrekening 2014 Inhoud Inhoudsopgave... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Algemene gegevens... 3 Voorwoord... 4 De school... 4 Experiment... 4 Situatie... 5 Organisatie... 5 ANBI...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2017 ii Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar 2 Jaarrekening Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen

Stichting Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen Stichting Bagi Sama Serata Eerlijk samen delen Jaarverslag 2014 van het bestuur Algemeen Het is ons een genoegen hierbij het jaarverslag over het jaar 2014 aan te bieden. Het jaarverslag is compact van

Nadere informatie

:Stichting HZR (Home Zwerfkinderen Roemenie)

:Stichting HZR (Home Zwerfkinderen Roemenie) JAARREKENING 2012 Naam :Stichting HZR (Home Zwerfkinderen Roemenie) KVK nr : 09173140 RSIN nr :818273069 Postadres : Karnak 30 / 3823 KP Amersfoort Tel : 026-7502327 / 00-40-21-81244 Doel stichting Opvang

Nadere informatie

Stichting de Vrienden van Jukumu Letu. Beleidsplan 2017+

Stichting de Vrienden van Jukumu Letu. Beleidsplan 2017+ Stichting de Vrienden van Jukumu Letu Beleidsplan 2017+ Eersel, oktober 2017 1 Inhoudsopgave 1. Jukumu Letu.3 2. Doelstelling van Stichting de Vrienden van Jukumu Letu... 4 3. Wijze van werving van gelden...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA 20152016 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Ashleigh s Place SA (APSA). Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

UP4S te Deventer. Jaarverslag KIM accounting & finance B.V. te Deventer. KvK BTW nr. NL B01. Bankrekening

UP4S te Deventer. Jaarverslag KIM accounting & finance B.V. te Deventer. KvK BTW nr. NL B01. Bankrekening UP4S te Deventer Jaarverslag 2005 1 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 1. Algemeen... 3 2. Opdracht... 3 3. Jaarverslag... 4 3.1 Balans per 31 december 2005... 4 3.2 STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER

Nadere informatie

UP4S te Deventer. Jaarverslag KIM accounting & finance B.V. te Deventer. KvK BTW nr. NL B01. Bankrekening

UP4S te Deventer. Jaarverslag KIM accounting & finance B.V. te Deventer. KvK BTW nr. NL B01. Bankrekening UP4S te Deventer Jaarverslag 2006 1 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 1. Algemeen... 3 2. Opdracht... 3 3. Jaarverslag... 4 3.1 Balans per 31 december 2006... 4 3.2 STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2011 - Stichting Ministries Argentinas

Financieel Jaarverslag 2011 - Stichting Ministries Argentinas Stichting Ministries Argentinas Financieel Jaarverslag Boekjaar 2011 Bestuur Stichting Ministries Argentinas 11 Stichting Ministries Argentinas Disselboom 55 3763 ZJ Soest Nederland KvK-nummer: 32112010

Nadere informatie

Stichting Ga JAARREKENING 2014

Stichting Ga JAARREKENING 2014 Stichting Ga JAARREKENING 2014 STICHTING GA Amersfoort, juni 2015 Voor u ligt de jaarrekening 2014 van Stichting Ga. Onze doelstelling hebben we dit jaar ingevuld door verder te investeren in het opbouwen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Verslag bestuur. 2. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over 2017

INHOUDSOPGAVE. Verslag bestuur. 2. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over 2017 INHOUDSOPGAVE 1. Verslag bestuur 2. Balans per 31 december 2017 3. Staat van baten en lasten over 2017 4. Toelichting op de balans per 31 december 2017 en de staat van baten en lasten over 2017 5. Accountantsverklaring

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2016 www.sarasvatimataji.com Stichting Sarasvati Mataji Plaggeberg 35 3956BK Leersum E-mail: welcome@sarasvatimataji.com Telefoon: +31 343-452789 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter... 3 1.

Nadere informatie

Jaarverslag stichting ESM

Jaarverslag stichting ESM Jaarverslag stichting ESM 2012-2013 Stichting ESM Status: Definitief Datum: 25 oktober 2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 1 De organisatie... 4 1.1 Hoe de Ebenezer School begon... 4 1.2 Stichting ESM opgericht...

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Verslag bestuur. 2. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over 2012

INHOUDSOPGAVE. Verslag bestuur. 2. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over 2012 INHOUDSOPGAVE 1. Verslag bestuur 2. Balans per 31 december 2012 3. Staat van baten en lasten over 2012 4. Toelichting op de balans en de staat van baten en lasten 5. Controleverklaring 1 STICHTING VRIENDEN

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2012

Financieel Jaarverslag 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Financieel Jaarverslag 2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

: Stichting HZR (Home Zwerfkinderen Roemenie) Zij tracht dit doel te bereiken o.a. door het werven van fondsen middels nieuwsbrieven en media.

: Stichting HZR (Home Zwerfkinderen Roemenie) Zij tracht dit doel te bereiken o.a. door het werven van fondsen middels nieuwsbrieven en media. JAARREKENING 2015 Naam : Stichting HZR (Home Zwerfkinderen Roemenie) KvK nr : 09173140 RSIN nr : 818273069 Postadres : Goirlepad 2 / 6844JC Arnhem Telnr : 026 3643744 / 06-16382838 Doel Stichting Opvang

Nadere informatie

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017 JAARVERSLAG 2016 Inleiding Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag van The Living Museum Tilburg over het jaar 2016. Het jaar waarin de stichting is opgericht, en er voor het eerst workshops, bijeenkomsten

Nadere informatie

Exploitatierekening 2017

Exploitatierekening 2017 Stichting Namaste Nieuwsbrief 15 Najaar 2018. Beste sponsorouders en donateurs, Hierbij doen wij u alweer de 15 e nieuwsbrief toekomen van het bestuur van stichting Namaste. Adreswijziging secretariaat

Nadere informatie

Versie mei Beleidsplan

Versie mei Beleidsplan Versie mei 2014 Beleidsplan Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Care4Foundation voor de periode mei 2014 t/m 31 december 2017. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten

Nadere informatie