MARKTLEIDER IN TIJDELIJKE ACCOMMODATIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MARKTLEIDER IN TIJDELIJKE ACCOMMODATIE"

Transcriptie

1

2 DE BOER COVERS ALL 1 SPONSORONTVANGSTEN De accommodaties van De Boer zijn bij uitstek geschikt voor ontvangsten tijdens internationale sportevenementen, zoals hier tijdens de Masters Andalucia, het hoogtepunt van het Europese golf seizoen.

3 DE BOER COVERS ALL 2 MARKTLEIDER IN TIJDELIJKE ACCOMMODATIE De historie van De Boer vertelt het verhaal van een bescheiden tentenbouwer die uitgroeit tot een wereldwijde marktleider op het gebied van tijdelijke accommodatie. Een bedrijf dat naast een hoofdkantoor in Alkmaar, vestigingen heeft in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en België. Ondernemingszin en innovatie zit De Boer in het bloed. Sinds de oprichting in 1924 onderscheidt het bedrijf zich door zijn pioniersrol op het gebied van ontwerp, productie, logistiek en service. De markt vraagt om steeds meer flexibiliteit en daarom voegde De Boer een nieuwe dimensie toe aan de traditionele tent: een op maat gemaakte tijdelijke accommodatie, geschikt voor elke plaats en situatie. Drie generaties van de familie De Boer hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is. Een onderneming die wereldwijd accommodaties realiseert voor elk denkbare toepassing: van feesten, evenementen, beurzen en productpresentaties tot noodaccommodaties en goederenopslag voor mensen en bedrijven. VAN DEKZEIL TOT DUBBELDEKKER Het verhaal van De Boer start begin van de vorige eeuw in een klein Noord- Hollands dorpje. Lokale kruidenier en ambitieus ondernemer Klaas de Boer bouwt met dekzeilen een overdekt buffet voor het jaarlijkse dorpsfeest. Dit idee slaat aan en een eerste tent wordt dan ook gekocht om buffetten over het hele land te exploiteren. Vanaf dat moment richt de onderneming zich op het verder ontwikkelen van de tent als tijdelijke accommodatie. Innovaties als vaste vloeren, zijwanden en zelfs verdiepingen worden in de hierop volgende decennia ontwikkeld. Internationale opdrachtgevers melden zich in steeds grotere getale. Uitgangspunt blijft het succes van toen: het leveren van een perfecte accommodatie, want bij De Boer is het altijd goed toeven.

4 DE BOER COVERS ALL 3 BEDRIJFSPRESENTATIES De lancering van een nieuw product of een bijzonder evenement voor uw organisatie: De Boer levert de perfecte accommodatie.

5 DE BOER COVERS ALL 4 TIJD VOOR FLEXIBILITEIT De tentstructuren van De Boer zijn te vinden op prestigieuze evenementen als de Olympische Spelen en de Formule 1, maar bieden ook onderdak aan slachtoffers van oorlogen, brand en natuurgeweld. De modulaire opzet maakt de accommodatie geschikt voor elke plaats en situatie. Evenementen zijn niet langer gebonden aan de ruimte die de permanente locatie van de gastheer biedt. Een speciaal tijdelijk onderkomen past zich geheel aan op de functie, sfeer en ruimtebeslag van de gelegenheid en creëert de perfecte ambiance voor feest, congres of productpresentatie. Semi-permanente onderkomens bieden uitkomst bij ruimtegebrek van langere duur. Voorraad is veilig en onder handbereik in een geklimatiseerde opslagruimte en in geval van nood levert De Boer binnen enkele dagen vervangende winkel-, woon-, of werkruimte. EEN KOUD KUNSTJE Productpresentaties leveren menig manager slapeloze nachten op. Waar moet de show plaatsvinden en in welke ambiance zet je een product optimaal neer? De Boer heeft ruime ervaring op dit gebied en kan al in een vroeg stadium deskundig advies geven. Een grote internationale autofabrikant vroeg ons mee te denken over de perfecte locatie voor de presentatie van hun nieuwste sportmodel. De accommodatie moest ruimte bieden aan een spectaculaire show en een veelkoppig publiek. Maar door ruimtegebrek moest de presentatie wel op het water worden gerealiseerd. De Boer leverde een passende tentstructuur op pontons gebouwd, compleet met inrichting en showverlichting. Boven op de houten vloer werd een ijsvloer aangelegd met koelsysteem en ijsdecor. De auto werd gepresenteerd tijdens een wervelende, winterse show.

6 DE BOER COVERS ALL 5 EEN PERFECTE COMBINATIE Autosport en De Boer vormen al jaren een uitstekende combinatie: de accommodaties van De Boer zijn terug te vinden op vele vooraanstaande circuits over de hele wereld.

7 DE BOER COVERS ALL 6 DE BOER COVERS ALL De markt van De Boer strekt zich inmiddels uit over vijf continenten, maar onze visie op service is onveranderd. De markt vraagt pasklare oplossingen, daarom biedt De Boer een tijdelijke accommodatie voor elke situatie. Hebben wij geen passende tentstructuur in het standaardassortiment, dan wordt binnen enkele maanden een bestaand ontwerp aangepast of een geheel nieuw onderkomen geproduceerd. Daarnaast werken de ontwerpers van De Boer continu aan nieuwe constructies zodat onze klanten altijd over de nieuwste en beste accommodaties beschikken. Vandaag de dag zijn onze tentstructuren compleet ingerichte, tijdelijke complexen met een voorzieningenniveau dat u normaal gesproken alleen in een permanente bebouwing verwacht. De Boer bouwt professionele ontvangstruimten, beveiligde en gekoelde opslagruimten, volledig uitgeruste conferentieruimten en comfortabele hotels: De Boer biedt een volledig servicepakket. Afhankelijk van uw wensen wordt de accommodatie turn key opgeleverd en voorzien van audiovisuele apparatuur tot showverlichting, verwarming en airconditioning. En door een zorgvuldige selectie van partners garanderen we topkwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets zeggen we: De Boer Covers All. GASTVRIJHEID ROND DE KLOK Een internationaal sportevenement heeft altijd een haast magische bijklank. Een krachtmeting tussen topsporters is een uitgelezen plek voor zakelijke ontmoetingen. Grote bedrijven maken graag van deze gelegenheid gebruik. Voor een gastvrije ontvangst van de relaties is entourage en comfort essentieel. Voor de 24-uursrace van Le Mans, een van de meest spectaculaire autosportevenementen ter wereld, realiseerde De Boer innovatieve tijdelijke accommodaties voor een aantal grote namen uit de autowereld; voorzieningen met daarin vip-lounges, vergaderruimtes, toprestaurants, comfortabele hotels en zelfs een panoramatoren met spectaculair uitzicht verrezen binnen enkele dagen op verschillende plaatsen langs het circuit.

8 DE BOER COVERS ALL 7 WORLD WIDE CREATIVE COVERING AMERIKA Met de benoeming als official supplier voor de Olympische Spelen in Atlanta kwam de groei van De Boer op dit continent in een stroomversnelling. De accommodaties van De Boer kunt u tegenkomen in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en in Zuid-Amerika. EUROPA Van het realiseren van s werelds grootste tijdelijke tentoonstellingsaccommodatie in Engeland tot de uitvoering van accommodaties voor een koninklijk huwelijk in Nederland, De Boer maakt in Europa zijn naam als marktleider waar.

9 DE BOER COVERS ALL 8 AFRIKA Of het nu tijdelijke accommodatie voor de Verenigde Naties betreft of een speciale tentstructuur voor een nationale feestdag, ook in Afrika is De Boer in verschillende landen actief. MIDDEN-OOSTEN Onderdak bieden aan een parlementsvergadering in Afghanistan, ontvangstruimtes in Dubai en tentaccommodaties voor tentoonstellingen in Koeweit zijn slechts een paar voorbeelden van de projecten die De Boer in deze regio realiseerde. AZIË Sponsorruimtes, bruiloftaccommodaties, productlanceringen of tentoonstellingshallen. Thailand, Japan, China, of Singapore: de accommodaties van De Boer worden opgeleverd in vele landen in dit werelddeel, aangepast aan de klimatologische omstandigheden.

10 DE BOER COVERS ALL 9 SEMI-PERMANENT Met geavanceerde toepassingen als geïsoleerde zijwanden en geïntegreerde toegangsdeuren is de stap van tijdelijke oplossing naar een jarenlang goed functioneerde accommodatie met tentstructuren van De Boer makkelijk te maken.

11 DE BOER COVERS ALL 10 DE HANDEN UIT DE MOUWEN De tent van weleer is een technisch hoogstandje geworden, maar het ontwerp, de productie en de opbouw van de constructie blijven mensenwerk. Medewerkers van De Boer zijn verantwoordelijk voor ontwerp, productie, gebruik, onderhoud en reiniging van de tentstructuren. Een proces dat continu geoptimaliseerd wordt. Daarom vertrouwt De Boer op een team van toegewijde medewerkers die goed op elkaar zijn ingespeeld en voor wie het begrip onmogelijk niet bestaat. Deze mensen geven het bedrijf de benodigde visie, durf en inzicht in nieuwe trends en technieken. Hun creativiteit en ervaring leiden tot steeds verdergaande verbeteringen van het product en het logistieke proces. De afdeling Research & Development past ontwerpen en producten aan op basis van de ervaringen van klanten en de mensen uit het veld die dagelijks met de tentstructuren werken. Deze aanpassingen maken de tentstructuur steeds makkelijker hanteerbaar en beter afgestemd op de wensen van de klant. Deze mensen maakten De Boer tot het bedrijf dat het nu is: een wereldmarktleider op het gebied van service, productie en ontwerp van tijdelijke accommodatie. EEN-TWEE-DRIE DUURZAAM Seizoensdrukte, nieuwbouw of renovatie leidt vaak tot een tijdelijk ruimtegebrek. Een bedrijf moet dan op korte termijn op zoek naar extra accommodatie. De aanbouw van een permanente voorziening kost tijd, is duur en leidt op termijn tot overcapaciteit. Een semi-permanente oplossing biedt in zo n geval uitkomst. Een verscherping van de veiligheidsmaatregelen noopte Amsterdam Airport Schiphol tot een verbouwing van de bagagehallen. Verbouwen en tegelijkertijd de zomerdrukte in goede banen leiden is onmogelijk, dus het vliegveld zocht naar een alternatieve ruimte voor de afhandeling van de bagagestroom. De Boer leverde binnen zeven weken een tijdelijke accommodatie. In de hal werd een bagagesysteem geplaatst dat koffers per uur verwerkt. Het depot doet minimaal één jaar dienst tot de verbouwing is afgerond.

12 DE BOER COVERS ALL 11 MILLENNIUM DOME Een sterke combinatie van technisch vernuft en praktische toepassingen; wat voor deze accommodatie geldt is ook terug te vinden in alle andere producten van De Boer.

13 DE BOER COVERS ALL 12 DE TENT VOORBIJ Het principe van de tent is eeuwenoud: doek gespannen over stijlen. De hedendaagse tijdelijke accommodatie heeft echter wat betreft vorm, constructie en materiaal een enorme evolutie doorgemaakt. Vooral de laatste jaren openden nieuwe materialen en nieuwe ontwikkelingen een wereld aan mogelijkheden. Aluminium deed zijn intrede en ook teflon. Door gebruik van deze materialen werden structuren sterker en lichter en kwamen nieuwe vormen en ontwerpen binnen handbereik. De Boer loopt voorop in dit proces en zoekt de grenzen van het mogelijke op om nieuwe uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Het bedrijfsleven streeft naar maximale efficiëntie en topkwaliteit. Ook als het om ruimte gaat. De Boer voldoet aan deze vraag door in eigen beheer tentstructuren te ontwikkelen die wonen, werken en slapen in een tijdelijke omgeving op een comfortabele manier mogelijk maken. EEN RONDJE VAN DE BOER Eind jaren 90 krijgt De Boer de opdracht een tent te ontwerpen voor het Celebration Festival, een evenement ter ere van het nieuwe millennium op Liberty Island. Uitgangspunt voor het ontwerp van de tent is de feestlocatie. In het midden van het eiland staat een 20 meter hoge vlaggenmast, verankerd in een enorme, ronde betonnen plaat. De Boer ontwerpt een ronde constructie die precies op de betonnen fundering past: de Millennium Dome. De eerste verkennende schetsen worden gemaakt waaruit blijkt dat het plan uitvoerbaar is. Het ontwerp wordt vervolgens in een 3D-ontwerpprogramma uitgewerkt en doorberekend. Het resultaat is een 22 meter hoge constructie met een vrije overspanning van 52 meter compleet met een omlopende tussenverdieping binnenin.

14 DE BOER COVERS ALL 13 ADRESSEN Vanuit onderstaande kantoren realiseert De Boer projecten over de hele wereld. Voor nadere informatie over de accommodatieoplossingen en producten van De Boer kunt u contact opnemen met een vestiging in uw directe omgeving. Voor landen buiten deze regio s is het adres van De Boer International B.V. uw eerste aanspreekpunt. NEDERLAND De Boer Tenten B.V. Laanenderweg PW Alkmaar P.O. Box AK Alkmaar/The Netherlands Phone Fax info@deboer.com BELGIË De Boer Tenten N.V./Chapiteaux s.a. Industrieterrein Kanaal Noord 1303 Postbus/Boîte Postale 25 B-3960 Bree/Belgium Phone Fax sales.be@deboer.com DUITSLAND De Boer GmbH, Internationaler Zeltverleih Liebigstraße Recklinghausen/Germany Phone Fax vermietung@deboer.com OOSTENRIJK Zeltverleih De Boer GmbH Reichenhaller Straße 10b 5020 Salzburg/Austria Phone Fax vermietung.at@deboer.com ENGELAND De Boer Structures (UK) Ltd. Castle Park Boundary Road Buckingham Road Industrial Estate Brackley, Northamptonshire NN13 7ES / United Kingdom Phone Fax sales.uk@deboer.com SPANJE De Boer Estructuras Paseo de Gracia 16 - Pl 8º Barcelona Phone (+34) Fax (+34) alquiler@deboer.com ZWEDEN De Boer Scandinavia Kaserngården Falun Phone +46 (0) Fax +46 (0) sales.se@deboer.com DE BOER INTERNATIONAL B.V. Laanenderweg PW Alkmaar P.O. Box AK Alkmaar/The Netherlands Phone Fax international@deboer.com

15

16

17

TIJDELIJKE HUISVESTING

TIJDELIJKE HUISVESTING TIJDELIJKE HUISVESTING SNEL, FLEXIBEL EN OP MAAT DE OPLOSSINGEN VAN DE BOER DE BOER BIEDT U TOPACCOMMODATIES: 1. ALU HAL EN JUMBO HAL: RUIMTE MET SNELHEID Bent u op zoek naar een snelle, tijdelijke oplossing

Nadere informatie

SEMI-PERMANENTE ACCOMMODATIES

SEMI-PERMANENTE ACCOMMODATIES SEMI-PERMANENTE ACCOMMODATIES PAGINA 2/6 OVERAL EN ALTIJD EEN SNELLE UITKOMST Snel en flexibel bouwen in iedere situatie. Dat kan dankzij de semi-permanente accommodaties van De Boer, wereldwijd de specialist

Nadere informatie

Magische visuele communicatie brengt evenementen tot leven

Magische visuele communicatie brengt evenementen tot leven Magische visuele communicatie brengt evenementen tot leven 02 Breng uw evenement tot leven met visual branding. 03 Van Straaten is sinds 1918 is hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding.

Nadere informatie

www.deboer.com Heeft u even ruimte nodig?

www.deboer.com Heeft u even ruimte nodig? www.deboer.com Als één van de meest vooraanstaande leveranciers van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen leveren wij, waar ook ter wereld, innovatieve ruimteoplossingen.

Nadere informatie

SUPERMARKTEN VAN TENT TOT SEMI-PERMANENT

SUPERMARKTEN VAN TENT TOT SEMI-PERMANENT PAGINA 2/6 VAN TENT TOT SEMI-PERMANENT Snel en flexibel bouwen in iedere situatie. Dat kan dankzij de semi-permanente accommodaties van De Boer, wereldwijd de specialist op het gebied van tijdelijke huisvesting.

Nadere informatie

PAGINA 2/5 THE NEW GALAXY

PAGINA 2/5 THE NEW GALAXY GALAXY PAGNA 2/5 Muziek omringt subtiel uw gasten, boven hen spant zich een paarsblauwe lucht met okergele accenten, de sfeer is adembenemend, de kleuren feeëriek, de genodigden bevinden zich tussen duizenden

Nadere informatie

UW TIJDELIJKE RETAILOPLOSSING: SNEL EN OP MAAT U BENT EN BLIJFT VOLOP IN BEDRIJF

UW TIJDELIJKE RETAILOPLOSSING: SNEL EN OP MAAT U BENT EN BLIJFT VOLOP IN BEDRIJF UW TIJDELIJKE RETAILOPLOSSING: SNEL EN OP MAAT U BENT EN BLIJFT VOLOP IN BEDRIJF over uw distributiestrategie! WIE GINGEN U VOOR? Zowel in Nederland als in het buitenland hebben onze tijdelijke oplossingen

Nadere informatie

ALU HAL. Image 2 PAGINA 2/13 DE IDEALE OPLOSSING VOOR ELK RUIMTEPROBLEEM DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID COMFORTABEL EN DEGELIJK

ALU HAL. Image 2 PAGINA 2/13 DE IDEALE OPLOSSING VOOR ELK RUIMTEPROBLEEM DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID COMFORTABEL EN DEGELIJK ALUHAL PAGINA 2/13 De Alu hal is een vrijstaande, aluminium tentconstructie, met een breedte van: 8, 12, 15, 20 of 25 meter. De lengte is onbeperkt. Verlenging is mogelijk met eenheden van 5 meter. Dit

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte - Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges Program VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging Prachtige cadeaus Aantrekkelijke privileges 2 3 Program Hoe groot wilt u worden? Hoe groot wilt u worden? Dat is de

Nadere informatie

Event accommodaties Hallen Alu Vista

Event accommodaties Hallen Alu Vista De Alu Vista is een vrijdragende, aluminium structuur met breedte van: 15, 20 en 25 meter. De stijlvolle Alu Vista is ondermeer geschikt voor de meest exclusieve feesten en evenementen. De horizontale

Nadere informatie

Dé perfecte partner voor uw bouwplannen! Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie

Dé perfecte partner voor uw bouwplannen! Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie TLBURG TLBURG Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving U wil de juiste omgeving om in te recreëren, sporten, werken of leren. Met onze services kunnen wij zo n omgeving voor u realiseren. Design

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen.

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen. 02 03 Let s impress! Van Straaten is sinds 1918 hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding. Samen met onze partners brengen we wereldwijd merken tot leven. Innovatie, vakmanschap en

Nadere informatie

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers www.nooteboomtrading.

verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers www.nooteboomtrading. verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers Over Nooteboom Trading Nooteboom Trading in Zeewolde Nooteboom Trading in Zeewolde importeert

Nadere informatie

9 M 5 ore than to 275

9 M 5 ore than to 275 5 More than to 275 275 95 to schiphol rijk am en de boeing avenue Inspirerend zaken doen Boeing Avenue 275 In de uitdagende werkomgeving van het parkachtige Schiphol-Rijk ligt het moderne en multifunctionele

Nadere informatie

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide.

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Wij staan voor u klaar. Wereldwijd. Al sinds 1921 vervoeren wij goederen voor onze klanten over de gehele wereld. Van

Nadere informatie

Workplace Recovery. Werken met zekerheid

Workplace Recovery. Werken met zekerheid Workplace Recovery Werken met zekerheid Workplace Recovery Met een Regus Workplace Recovery-pakket is uw bedrijf opgenomen in het wereldwijde Regus netwerk met 1200+ locaties in meer dan 95 landen. Als

Nadere informatie

Welkom in een wereld zonder grenzen

Welkom in een wereld zonder grenzen Welkom in een wereld zonder grenzen Truphone is het eerste bedrijf dat daadwerkelijk één wereldwijd communicatiesysteem aanbiedt. Daarnaast bespaart het ons meer kosten dan welk ander bedrijf ook zou kunnen.

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE - Containertoepassingen en Event-units -

INFORMATIEBROCHURE - Containertoepassingen en Event-units - INFORMATIEROCHURE - Containertoepassingen en Event-units - Flexibele inrichtingsmogelijkheden 1. Kessel Rental Modular Space - Tijdelijke keukenoplossingen Het huren van een tijdelijke keukenoplossing

Nadere informatie

DUBBELDEKKER. Image 2 PAGINA 2/6 TERRASSEN ZORGEN VOOR SFEER EN VEILIGHEID CAPACITEIT OP MAAT DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID

DUBBELDEKKER. Image 2 PAGINA 2/6 TERRASSEN ZORGEN VOOR SFEER EN VEILIGHEID CAPACITEIT OP MAAT DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID PAGINA 2/6 Bij de organisatie van sportieve en andere populaire evenementen wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van zogenaamde hospitality- units. Als eerste in Europa heeft De Boer Dubbeldekker tenten

Nadere informatie

Factsheet AGILE TRANSITIONERS. Mirabeau

Factsheet AGILE TRANSITIONERS. Mirabeau Factsheet AGILE TRANSITIONERS Mirabeau AGILE TRANSITIONERS Mirabeau Wij helpen u met de implementatie van een agile werkwijze. We leven in een tijdperk waarin veranderingen elkaar in een steeds hoger tempo

Nadere informatie

Moon. Elegant Floating Spiral Staircase

Moon. Elegant Floating Spiral Staircase Moon Elegant Floating Spiral Staircase 2 EeStairs Moon Introductie EeStairs is wereldwijd specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte trappen. We leveren aan retailers,

Nadere informatie

Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden

Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden Access is efficiëntie Met Trimble Access software kunt u sneller, efficiënter en zonder onderbrekingen gegevens uitwisselen

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

online brochure 2014 incl prijslijst 2014

online brochure 2014 incl prijslijst 2014 online brochure 2014 incl prijslijst 2014 2 Chaletbouw is een vak apart. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons zeker bij de top van Nederland in de chaletbouw scharen. Door de constante ontwikkeling

Nadere informatie

PYRAMIDE TENT PAGINA 2/6 DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID. Telefoon +31 (0) Fax +31 (0)

PYRAMIDE TENT PAGINA 2/6 DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID. Telefoon +31 (0) Fax +31 (0) PYRAMIDE PAGINA 2/6 De Pyramide tent van De Boer is een moderne vierkante pagodetent. Het geheel is vrijstaand zonder scheerlijnen en middenmast en kan geleverd worden met of zonder systeemvloer. De Pyramide

Nadere informatie

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval Hart voor uw zaak Het veilige gevoel van Saval Saval BV Huifakkerstraat 22, postbus 3499 4800 DL Breda tel: +31 (0)76 548 70 00, fax: +31 (0)76 541 79 22 e-mail: systems@saval.nl of info@saval.nl website:

Nadere informatie

Wie zijn wij? Geschiedenis.

Wie zijn wij? Geschiedenis. newskrant Juni 2006 - Nr. 1 OVERZICHT BATIBOUW P. 2 RONDO P. 3 MINI CLV P. 4 CERTIFICATEN P. 7 Wie zijn wij? Geschiedenis. Toen in 1947 de familie Tombeur een kleine productie startte in gipsplaten had

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

intelligent software for monitoring centres

intelligent software for monitoring centres intelligent software for monitoring centres Waarom UMO? Binnen Europa en daarbuiten hebben landen te maken met de vergrijzing. Daardoor stijgt de zorgvraag in het komende decennium sterk. Hoe wordt die

Nadere informatie

Presentatie Climalife Groep Dehon

Presentatie Climalife Groep Dehon Presentatie Climalife Groep Dehon Samenvatting 1. Groep Dehon De kracht van de groep in dienst van het merk Climalife 2. Climalife Samensteller van duurzame en vernieuwende oplossingen voor thermische

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Alexander Schmeing HISTORIE

Alexander Schmeing HISTORIE HISTORIE Holztechnik Schmeing GmbH is een middelgroot Bedrijf, dat over een periode van meer dan 25 jaar tot één van de modernste ondernemingen in Duitsland is, dat op het gebied van meubelonderdelen en

Nadere informatie

lijnden van ca.124m 2 tot ca.1700m 2 te huur medio FASE 1 fashioncourt.nl VOLLEDIG VERHUURD San Franciscostraat 6 t/m 20 1175 RE Lijnden Nederland

lijnden van ca.124m 2 tot ca.1700m 2 te huur medio FASE 1 fashioncourt.nl VOLLEDIG VERHUURD San Franciscostraat 6 t/m 20 1175 RE Lijnden Nederland van ca.124m 2 tot ca.1700m 2 te huur medio 2010 FASE 1 VOLLEDIG VERHUURD fashioncourt.nl San Franciscostraat 6 t/m 20 1175 RE Lijnden Nederland Midden in de mode inspiratie per streende meter Fashioncourt

Nadere informatie

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR.

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. WWW.AVLPRO.NL EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. AUDIO, VIDEO EN LICHT DIVISIE: AVL-PRO

Nadere informatie

groovee Cast Concrete Glass Balustrade

groovee Cast Concrete Glass Balustrade groovee Cast Concrete Glass Balustrade 2 EeStairs Introductie EeStairs is wereldwijd specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte trappen. We leveren aan retailers, particulieren

Nadere informatie

FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN

FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN FRANKFURT AM MAIN ligt zowel wat Duitsland betreft, alsook in Europees verband, centraal. De internationale lucht - haven is vanuit alle windstreken wereldwijd gemakkelijk

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

Stand Design Event Design Exhibition Management

Stand Design Event Design Exhibition Management Stand Design Event Design Exhibition Management Contemporary. Design van deze tijd. Van corporate events en exhibitions tot trade shows en conferenties, Inspired Live Communications heeft de expertise,

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

optimale klimaatoplossing

optimale klimaatoplossing MKB, kantoren en utiliteit retail en detailhandel We vinden altijd de optimale klimaatoplossing zorg, overheid en scholen industrie en tuinbouw hotel, leisure en wellness We vinden altijd de optimale klimaatoplossing

Nadere informatie

Building Bigger Dreams

Building Bigger Dreams Building Bigger Dreams ABEKO is Building Bigger Dreams Al sinds het begin van de jaren zeventig vindt u ons overal ter wereld, zowel op het land als op het water en daartussenin. Nationaal en internationaal.

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland Alkmaar - Nederland Alkmaar - Nederland ENERGY INNOVATION PARK Ruimte voor innovatie en groei Uw bedrijf tussen internationale spelers in de energie branche. Kavels te koop tussen 2.000 en 27.000 vierkante

Nadere informatie

OB-vans: geïntegreerd gerealiseerd Toonaangevend in studiobouw

OB-vans: geïntegreerd gerealiseerd Toonaangevend in studiobouw Digital & Media Solutions, internationaal opererend system integrator en partner met een veelzijdig portfolio van professionele audio- en video apparatuur. D&MS bedient een keur aan voornamelijk facilitaire

Nadere informatie

OpenTable voorziet in on-the-go en last-minute reserveringen met nieuw en dynamisch design van de app.

OpenTable voorziet in on-the-go en last-minute reserveringen met nieuw en dynamisch design van de app. OpenTable voorziet in on-the-go en last-minute reserveringen met nieuw en dynamisch design van de app. De nieuwe beleving van het startscherm maakt het makkelijker voor gasten om de dichtstbijzijnde en

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

CREATIVE EVENT SOLUTIONS

CREATIVE EVENT SOLUTIONS CREATIVE EVENT SOLUTIONS VELDEMAN... TENTSETTER! Events VELDEMAN STRUCTURE SOLUTIONS: BEDRIJFSVOORSTELLING Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren

BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren BROCHURE Opvallend presenteren is omzet genereren Zo slim kan simpel zijn! Inhoud 4 Cool Presentation 6 Betrouwbare partner 8 Productaanbod Cool Presentation 10 Simple Click 3 Simple Click Systems Smartness

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Dringend veiligheidsbulletin

Dringend veiligheidsbulletin Dringend veiligheidsbulletin Dit is een dringend veiligheidsbulletin betreffende het gebruik van de Welch Allyn Automatische externe defibrillator, AED 10 en MRL Jumpstart. Opmerking: Deze veiligheidskennisgeving

Nadere informatie

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA INDUSTRIE & INFRA Eekels is stevig geworteld in de regio. Dat is goed te zien aan onze opdrachtgevers en referentieprojecten. Veel traditioneel noordelijke industrieën hebben in de afgelopen decennia een

Nadere informatie

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Brillux de nummer 1 voor rechtstreekse levering uit een compleet assortiment Alle diensten en producten uit één hand en rechtstreeks geleverd

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

projecties nummer februari 2005

projecties nummer februari 2005 projecties 12 nummer februari 2005 KO N I N K L I J K T H E AT E R C A R R É een van de meest bijzondere theaters van Nederland Op 15 november 2004 werd Koninklijk Theater Carré in Amsterdam officieel

Nadere informatie

WELLNESS HARBOUR T LEUKEN. VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen.

WELLNESS HARBOUR T LEUKEN. VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen. WELLNESS HARBOUR T LEUKEN VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen. Wellness harbour t Leuken Jachthaven t Leuken is een naam die al tientallen jaren een begrip is in de watersport. Gastvrijheid

Nadere informatie

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014 Mitel User Group Gijs Borsboom, VP Sales Benelux 21 mei, 2014 Van harte welkom op uw eigen meeting! Agenda van vandaag: Update Mitel & Aastra Gijs Borsboom Update Gebruikersgroep Voorstel en installatie

Nadere informatie

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg.

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg. Welkom op de Engelenburg Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefax 0575-569992 info@engelenburg.com Proef de geschiedenis Culinair genieten Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse serre restaurant. Genieten

Nadere informatie

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch.

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch. Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch Kempinski 2 Uitgebreid, geavanceerd branddetectiesysteem van Bosch

Nadere informatie

grotendeels een aanvulling op het bestaande gamma van Klarius met erg weinig overlap,

grotendeels een aanvulling op het bestaande gamma van Klarius met erg weinig overlap, Klarius Group koopt Quinton Hazell van Amerikaanse Affinia Group Inc. Op 2 februari 2010 heeft Klarius Europa s snelst groeiende fabrikant en distributeur van aftermarket auto onderdelen de Quinton Hazell

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

DE EMPEROR PRODUCTBLAD

DE EMPEROR PRODUCTBLAD DE EMPEROR PRODUCTBLAD inleiding Aan het organiseren van prestigieuze evenementen of het bouwen van een grootschalige tijdelijke accommodatie stelt u hoge eisen. Op deze wijze benadrukt u uw onderscheidende

Nadere informatie

Louverdrape. Een totaalassortiment!

Louverdrape. Een totaalassortiment! Louverdrape produceert al raamdecoratie sinds de jaren 60 en was de eerste die de Europese markt verbaasde met verticale lamellen. Het gamma en het product op zich zijn inmiddels enorm geëvolueerd... Maar

Nadere informatie

Seminaries & bijeenkomsten

Seminaries & bijeenkomsten Page 1 sur 7 Seminaries & bijeenkomsten Voorzieningen en uitrusting Technische voorzieningen Alle onze vergaderzalen zijn uitgerust met een scherm, paper-board, mineraalwater, schrijfblokken & pennen.

Nadere informatie

Perfect geïsoleerd in alle openheid

Perfect geïsoleerd in alle openheid Editie VOORJAAR 2016 r a m e n & d e u r e n FIRMA VAMA RAMEN EN DEUREN BVBA Reynaers Installer in Lanaken Tom van den Branden & Andy Massot, zaakvoerders: Onze passie voor perfectie vinden we ook terug

Nadere informatie

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove.

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove. good life is about brightness specialisten in professionele LED oplossingen LUXIMPROVE it s all about brightness www.luximprove.com 2 LuxImprove Bright world... ...de wereld om ons heen draait om licht.

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Huur uw vrijheid in ruimte

Huur uw vrijheid in ruimte Huur uw vrijheid in ruimte Altijd een snelle, passende oplossing De Meeuw ontwikkelt en produceert al sinds 1929 flexibele huisvesting op maat. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016

A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016 A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016 WAT? WAAR? ECCENTRIC is niet alleen het meest stijlvolle evenement van het jaar, u maakt er ook kennis met de kwaliteit van het leven. Creaties die de bezoekers laten

Nadere informatie

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers?

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? TRENDS OP DE WERKPLEK Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? ABSTRACT MARKT- EN OPINIEONDERZOEK NEDERLAND In opdracht van Mindspace onderzocht onafhankelijk onderzoeksbureau

Nadere informatie

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g monosolar zonneboilersysteem met hoogrendement bouwen op duurzame energie U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g Onze producten worden wereldwijd verkocht vanwege hun ongeëvenaarde technische

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

All Weather Hall Efficiënt, multifunctioneel & snel te bouwen

All Weather Hall Efficiënt, multifunctioneel & snel te bouwen All Weather Hall Efficiënt, multifunctioneel & snel te bouwen Een flexibele ruimteoplossing voor uiteenlopende opslagbehoeften De All-Weather Hal van De Boer heeft zich in tal van industrieën bij vele

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

techniek IN beweging MACO MULTI-TREND DRAAI- EN DRAAIVAL BESLAG Eén oplossing voor alles... KUNSTSTOF KOZIJNEN

techniek IN beweging MACO MULTI-TREND DRAAI- EN DRAAIVAL BESLAG Eén oplossing voor alles... KUNSTSTOF KOZIJNEN techniek IN beweging MACO MULTI-TREND DRAAI- EN DRAAIVAL BESLAG Eén oplossing voor alles... KUNSTSTOF KOZIJNEN MACO MULTI TREND Eén oplossing voor alles... De moduletechniek van ons beslagsysteem biedt

Nadere informatie