Schuifdeurautomaat FAAC A 100 COMPACT. Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schuifdeurautomaat FAAC A 100 COMPACT. Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik."

Transcriptie

1 Schuifdeurautomaat FAAC A 100 COMPACT Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Smal design. De compacte afmetingen maken het mogelijk om de FAAC A-100 te integreren in een architectonische omgeving, zelfs als er weinig ruimte voorhanden is. Kortom, alle nieuwste technieken zijn verwerkt in een automaat van slechts 100 mm hoog. Met de FAAC A-100 heeft FAAC met deze schuifdeurautomaat opnieuw een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. Door zijn maximale veelzijdigheid kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele vleugel met een maximumgewicht van 110 kg, of een dubbele vleugel met een maximumgewicht van 70 kg per vleugel. Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen.

2 Absolute veiligheid. De FAAC schuifdeurautomaat A-100 programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij op lagere snelheid of het obstakel is verdwenen. 1 = Kunststof kopschotten 2 = Besturingsprint A = Noodaccu (optioneel) 4 = Bevestigingsbeugel voor afdekkap. 5 = Tandriem 6 = Elektromotor met optische encoder 7 = Bevestigingsprofiel voor deurvleugels 8 = Loopwagen 9 = Interne noodontgrendeling met knop.

3 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: o handbediening o éénrichting o twee richtingen o gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) o geheel open o automatisch o continue open o nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 5 t/m 140 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. (5 tijdvakken per dag) Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: H = 100 mm, D = 150 mm. L = minimaal 2x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

4 Rovatec glasophanging: Deze RVS ophanging geeft uw automatische hardglazen deur, in combinatie met een FAAC schuifdeuraandrijving, nog meer uitstraling Ø30 Ø Glassparingen: Ø15 Ø15

5 Schuifdeurautomaat FAAC 930 SF Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Design wordt architectuur. Door FAAC wordt met deze schuifdeurautomaat een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. Voor een maximale veelzijdigheid in het gebruik kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele vleugel met een maximumgewicht van 100 kg, of een dubbele vleugel met een maximumgewicht van 70 kg per vleugel. Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen.

6 Geruisloos. Het elektromechanische systeem met gelijkstroommotor maakt onbeperkt gebruik van de deur mogelijk en waarborgt absolute stilte. De FAAC 930 SF werkt geruisloos. Absolute veiligheid. De FAAC schuifdeurautomaat 930 SF programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij lagere snelheid of het obstakel is verdwenen. 1 = Elektromotor met optische encoder 2 = Besturingsprint = Elektromechanische vergrendeling 4 = Ringtransformator 5 = Omloopwiel 6 = Interne noodontgrendeling met knop.

7 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: o handbediening o éénrichting o twee richtingen o gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) o geheel open o automatisch o continue open o nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 20 t/m 180 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: H = 170 mm, D = 173 mm. L = minimaal 2x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

8 Schuifdeurautomaat FAAC 940 SM Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor zeer intensief gebruik. Lange termijn keuze. Door FAAC wordt met deze schuifdeurautomaat een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. De prestaties van het gehele FAAC 940 SM gamma worden gewaarborgd door de kwaliteit van de gekozen mechanische en elektronische onderdelen. Dit systeem werd bovendien onderworpen aan een interne test waarbij meer dan één miljoen openingen en sluitingen werden uitgevoerd. Dat is de reden waarom iedereen die op veilig wil spelen kiest voor de FAAC 940 SM. Voor een maximale veelzijdigheid in het gebruik kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele vleugel met een maximumgewicht van 140 kg (250 kg bij gebruik van een extra motorunit), of een dubbele vleugel met een maximumgewicht van 110 kg per vleugel. (180 kg bij gebruik van een extra motorunit) Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen.

9 Absolute veiligheid. De FAAC schuifdeurautomaat 940 SM programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij lagere snelheid of het obstakel is verdwenen. 1 = Kunststof kopschotten 2 = Besturingsprint = Noodaccu (optioneel) 4 = Bevestigingsbeugel voor afdekkap. 5 = Tandriem 6 = Elektromotor met optische encoder 7 = Bevestigingsprofiel voor deurvleugels 8 = Loopwagen 9 = Interne noodontgrendeling met knop.

10 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: o handbediening o éénrichting o twee richtingen o gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) o geheel open o automatisch o continue open o nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 20 t/m 180 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. (5 tijdvakken per dag) Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: H = 180 mm, D = 179,5 mm. L = minimaal 2x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

11 Schuifdeurautomaat FAAC 940 SMT Automatisch systeem ten behoeve van telescoopschuifdeuren voor zeer intensief gebruik. Lange termijn keuze. Door FAAC wordt met deze schuifdeurautomaat een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. De prestaties van het gehele FAAC 940 SM gamma worden gewaarborgd door de kwaliteit van de gekozen mechanische en elektronische onderdelen. Dit systeem werd bovendien onderworpen aan een interne test waarbij meer dan één miljoen openingen en sluitingen werden uitgevoerd. Dat is de reden waarom iedereen die op veilig wil spelen kiest voor de FAAC 940 SM. Voor een maximale veelzijdigheid in het gebruik kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele telescoopvleugel met een maximumgewicht van 110 kg,of een dubbele telescoopvleugel met een maximumgewicht van 60 kg per vleugel. Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen. Absolute veiligheid.

12 De FAAC schuifdeurautomaat 940 SM-T programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij lagere snelheid of het obstakel is verdwenen. 1 = Kunststof kopschotten 2 = Besturingsprint 940 T 3 = Noodaccu (optioneel) 4 = Bevestigingsbeugel voor afdekkap. 5 = Tandriem 6 = Elektromotor met optische encoder 7 = Bevestigingsprofiel voor deurvleugels 8 = Loopwagen 9 = Interne noodontgrendeling met knop. Eigenschappen.

13 Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: o handbediening o éénrichting o twee richtingen o gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) o geheel open o automatisch o continue open o nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 10 t/m 140 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. (5 tijdvakken per dag) Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: H = 205 mm, D = 251 mm. L = minimaal 1,5 x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

14 SD Keeper (RO / RO ) De SD Keeper is een keuzeschakelaar, waarmee het programma van de Schuifdeurautomaten A100-compact / 930-SF / 940 SM en 940 SMT gekozen kan worden. Voor verder informatie over de keuzemogelijkheden en de uitleg, zie Bediening SD Keeper Handbediening Twee richtingen Één richting. Gedeeltelijk openend Geheel openend Automatisch Continue open Nacht (slot) Afmeting: ca. 80 x 100 x 22 mm (B x H x D)

15 Bediening SD KEEPER: HANDBEDIENING: TWÉÉ RICHTINGEN: ÉÉN RICHTING: PARTITIAL OPENING: TOTALE OPENING: De schuifdeuren ontgrendelen, en kunnen met de hand geschoven worden. De impulsgevers aan beide zijden zijn actief. De impulsgever aan de binnenzijde is alleen actief. De schuifdeuren zullen gedeeltelijk geopend worden. (winterstand) De schuifdeuren zullen geheel geopend worden. AUTOMATISCH: De schuifdeuren zullen automatisch openen en weer sluiten na de. ingestelde openhoudtijd. DEUR OPEN: De schuifdeuren gaan open en zullen open blijven staan. NACHT: De deur zal sluiten en vergrendelen (indien vergrendeling aangesloten is). en zal alleen op de nacht impulsgevers reageren. U kunt schakelen d.m.v. de toetsen (1 t/m 5), vervolgens zal de gekozen functie aangegeven worden doordat de corresponderende led gaat branden. Als Handbediening of Nacht is gekozen moet deze toets nogmaals ingedrukt worden om deze modus te verlaten. LOCK: Door de toetsen 3 en 4 gedurende ca. 5 seconden ingedrukt te houden wordt het toetsenbord geblokkeerd, door middel van dezelfde combinatie kunt u uiteraard ook weer deblokkeren.

Draaideuraandrijving 950 BM

Draaideuraandrijving 950 BM Draaideuraandrijving 950 BM Automatisch systeem ten behoeve van draaideuren voor intensief gebruik. Moderne uitstraling door design afdekkap. Door FAAC wordt met deze draaideurautomaat en kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

Evolus JL 90/150 schuifdeurautomaat

Evolus JL 90/150 schuifdeurautomaat Enkele deuren, dubbele deuren, telescopische deuren JMD Nederland levert en monteert betrouwbare schuifdeurautomaten in heel Nederland. Deze worden vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs. Wij leveren

Nadere informatie

STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT WIN DRIVE 2201

STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT WIN DRIVE 2201 STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT WIN DRIVE 2201 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o LR 12 Licht profielsysteem voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o LR 22 Licht profielsysteem voor glas tot 22 mm dikte

Nadere informatie

TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202

TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202 TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o LR 12 Licht profielsysteem voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o LR 22 Licht profielsysteem voor glas tot 22 mm

Nadere informatie

GEBOGEN SCHUIFDEURAUTOMAAT 1-180 imotion 2301

GEBOGEN SCHUIFDEURAUTOMAAT 1-180 imotion 2301 GEBOGEN SCHUIFDEURAUTOMAAT 1-180 imotion 2301 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systeem pg. 2 Eigenschappen gebogen schuifdeuraandrijving 1-180 imotion 2301 pg. 3 Standaard toebehoren pg. 5 Impulsgevers pg.

Nadere informatie

DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1301

DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1301 DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1301 Afmetingen deur pg. 2 Eigenschappen draaideuraandrijving imotion 1301 pg. 2 Impulsgevers pg. 4 Technische fiche pg. 5 Technische tekeningen pg. 6 AFMETINGEN DEUR : Automatische

Nadere informatie

NEDERLANDS CE VERKLARING VAN OVEREENSTEMMING VOOR MACHINES (RICHTLIJN 89/392/EEG, BIJLAGE II, DEEL B)

NEDERLANDS CE VERKLARING VAN OVEREENSTEMMING VOOR MACHINES (RICHTLIJN 89/392/EEG, BIJLAGE II, DEEL B) NEDERLANDS CE VERKLARING VAN OVEREENSTEMMING VOOR MACHINES (RICHTLIJN 89/392/EEG, BIJLAGE II, DEEL B) Fabrikant: FAAC S.p.A. Adres: Via Benini, 1-40069 Zola Predosa BOLOGNA - ITALIË Verklaart dat: de aandrijving

Nadere informatie

ANTI-INBRAAK (SKG WK 2 & 3) SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301

ANTI-INBRAAK (SKG WK 2 & 3) SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301 ANTI-INBRAAK (SKG WK 2 & 3) SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o SR 12 Profielsysteem met hoge stabiliteit voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o SR 30 Profielsysteem

Nadere informatie

MOTION4. EvoDrive. Automatische lineaire aandrijving voor binnen- schuifdeuren

MOTION4. EvoDrive. Automatische lineaire aandrijving voor binnen- schuifdeuren EvoDrive utomatische lineaire aandrijving voor binnen- schuifdeuren Compact (slechts 60mm hoog x 65mm diep) met lineaire motortechnologie voor interne automatische schuifdeur, en gemonteerd op de muur.

Nadere informatie

DEURAUTOMATEN VOOR BINNEN- EN BUITENDEUREN DD-GST. t int EIGENSCHAPPEN OMSCHRIJVING

DEURAUTOMATEN VOOR BINNEN- EN BUITENDEUREN DD-GST. t int EIGENSCHAPPEN OMSCHRIJVING DD-GST OMSCHRIJVING Deze geluidsarme enkele draaideurautomaat is een universele automaat geschikt voor binnen- en buitendeuren tot 250 kg in trekkende uitvoering en zelfsluitend bij spanningsuitval. De

Nadere informatie

VOUWDEURAUTOMAAT imotion 2301

VOUWDEURAUTOMAAT imotion 2301 VOUWDEURAUTOMAAT imotion 2301 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 Eigenschappen vouwdeuraandrijving imotion 2301 pg. 3 Standaard toebehoren pg. 5 Impulsgevers pg. 5 Technische fiche pg. 6 AFMETINGEN

Nadere informatie

DEURAUTOMATEN VOOR BINNEN- EN BUITENDEUREN DD-GSTD. t f OMSCHRIJVING EIGENSCHAPPEN

DEURAUTOMATEN VOOR BINNEN- EN BUITENDEUREN DD-GSTD. t f OMSCHRIJVING EIGENSCHAPPEN DD-GSTD OMSCHRIJVING Deze geluidsarme dubbele draaideurautomaat is een universele automaat geschikt voor binnen- en buitendeuren in trekkende uitvoering en zelfsluitend bij spanningsuitval. De deurautomaat

Nadere informatie

SYSTEMEN VOOR SCHUIFHEKKEN 2.500KG PASS V FOTO AUTOMATIC GATES

SYSTEMEN VOOR SCHUIFHEKKEN 2.500KG PASS V FOTO AUTOMATIC GATES SYSTEMEN VOOR SCHUIFHEKKEN FOTO AUTOMATIC GATES Onomkeerbare elektromechanische motorreductor op 230 Vac en 380 Vac driefasig voor schuifhekken van grote afmetingen en een gewicht tot 2500 kg, voor intensief

Nadere informatie

DD-GST DEURAUTOMATEN VOOR BINNEN- EN BUITENDEUREN. t f EIGENSCHAPPEN OMSCHRIJVING

DD-GST DEURAUTOMATEN VOOR BINNEN- EN BUITENDEUREN. t f EIGENSCHAPPEN OMSCHRIJVING DEURAUTOMATEN ELEKTROMAGNETEN VERGRENDELINGEN OMSCHRIJVING Deze geluidsarme enkele draaideurautomaat is een universele automaat geschikt voor binnen- en buitendeuren tot 250 kg in trekkende uitvoering

Nadere informatie

RONDE SCHUIFDEURAUTOMAAT 360 imotion 2301

RONDE SCHUIFDEURAUTOMAAT 360 imotion 2301 RONDE SCHUIFDEURAUTOMAAT 360 imotion 2301 Afmetingen deur pg. 2 Eigenschappen ronde schuifdeuraandrijving 360 imotion 2301 pg. 3 Standaard toebehoren pg. 5 Impulsgevers pg. 5 Technische fiche pg. 7 AFMETINGEN

Nadere informatie

DYNAMIC. Draaihekaandrijving

DYNAMIC. Draaihekaandrijving DYNAMIC Draaihekaandrijving Vloeiend en geruisloos Stevig en robuust Obstakeldetectie met ingebouwde sensor Afstandsbediening met APS Werkt op batterijen of manueel bij stroomuitval Entrya Technologies

Nadere informatie

Draaideurautomaat. Overzicht technische gegevens Draaideurautomaat Besam SW100. eest veelzijdige en betrouwbare. Stil en slim

Draaideurautomaat. Overzicht technische gegevens Draaideurautomaat Besam SW100. eest veelzijdige en betrouwbare. Stil en slim Overzicht technische gegevens Besam SW100 a d v i e s m o n t a g e eest veelzijdige en betrouwbare s e r v i c e Stil en slim o n d e r h o u d draaideurautomaat De meest veelzijdige en betrouwbare draaideurautomaat

Nadere informatie

VMatic draai- en schuifdeurautomaten

VMatic draai- en schuifdeurautomaten Voskamp Deutechniek VMatic VMatic draai- en schuifdeurautomaten VMatic automaten onderscheiden zich door hun duurzaamheid en een hoge mate van betrouwbaarheid. Met de automatische entreepuien en draaideurautomaten

Nadere informatie

Draaideurautomaat SW100

Draaideurautomaat SW100 Draaideurautomaat SW100 De meest veelzijdige en betrouwbare draaideurautomaat De Besam SW100 is uitgerust met unieke intelligente functies op het gebied van veiligheid en beveiliging. Deze draaideurautomaat

Nadere informatie

Dealer voor automatische deuren

Dealer voor automatische deuren Dealer voor automatische deuren Door Automation Automatische schuifdeur Systeem SLX/PSX Ontworpen om u te helpen de perfecte entree te creëren U opent de deur voor uw bezoekers Het universele, functionele

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

EvoDrive AUTOMATISCHE BINNENDEUR

EvoDrive AUTOMATISCHE BINNENDEUR EvoDrive AUTOMATISCHE BINNENDEUR MOTION4 is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van automatische systemen, gebaseerd op lineaire motor technologie, voor private,

Nadere informatie

BEGLAASDE BRANDWERENDE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2401

BEGLAASDE BRANDWERENDE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2401 BEGLAASDE BRANDWERENDE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2401 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen RF 30 & 60 pg. 2 Eigenschappen beglaasde brandwerende schuifdeuraandrijving imotion 2401 pg. 3 Standaard toebehoren

Nadere informatie

DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1401

DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1401 DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1401 Afmetingen deur pg. 2 Eigenschappen draaideuraandrijving imotion 1401 pg. 3 Impulsgevers pg. 4 Technische fiche pg. 6 AFMETINGEN DEUR : Automatische draaideuraandrijving

Nadere informatie

EVOLVE D1 GEBRUIKERSHANDLEIDING

EVOLVE D1 GEBRUIKERSHANDLEIDING EVOLVE D1 GEBRUIKERSHANDLEIDING HENDERSON NEDERLAND BV gebruikershandleiding v2018-0.01 INHOUD 1. Product beschrijving 2. Instructies voor gebruik 2.1 Programma s 2.2 Gebruik tijdens stroomuitval 2.3 Reinigen

Nadere informatie

A1400 AIR. Automatiseringssysteem voor schuifdeuren

A1400 AIR. Automatiseringssysteem voor schuifdeuren A0 AIR Automatiseringssysteem voor schuifdeuren A0 AIR De goede oplossing voor al uw behoeften OPLOSSINGEN MET BEHUIZING H 100 mm 31.5 ±.5 0.5 33 3.5 13.5 0.5 ±10 30.5 9 100 0.5 55 ±.5 3.5 33 8 ±6 30.5

Nadere informatie

STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301

STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301 STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o LR 12 Licht profielsysteem voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o LR 22 Licht profielsysteem voor glas tot 22 mm dikte

Nadere informatie

BEmag Schell Industries Venus - Bevallingsbed

BEmag Schell Industries Venus - Bevallingsbed BEmag Schell Industries Venus - Bevallingsbed Comfort, Design en Ergonomie Als verloskundige of gynaecoloog doe je er alles aan om iedere bevalling zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Dat vraagt

Nadere informatie

EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m²

EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m² EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m² 1 Fotocel 1 1 DE VEILIGE, SNELLE EN ELEGANTE AFSLUITING. EMEGA is een automatisering op 24 V DC met ingebouwd functiedisplay voor garagepoorten

Nadere informatie

OmniSlide Drive Basic

OmniSlide Drive Basic OmniSlide rive Basic Het OmniSlide rive Basic schuifdeurmechaniek is ontworpen met het oog op efficiency: een eenvoudige aandrijving die maximale prestaties biedt tegen minimale kosten. Bedieningsopties

Nadere informatie

ANTI-INBRAAK (SKG WK 2 & 3) SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2302

ANTI-INBRAAK (SKG WK 2 & 3) SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2302 ANTI-INBRAAK (SKG WK 2 & 3) SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2302 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o SR 12 Profielsysteem met hoge stabiliteit voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o SR 30 Profielsysteem

Nadere informatie

Max. gewicht vleugel Vleugellengte. 950 N 700 tot 1400 mm 92 tot 367 kg 71 tot 286 kg. Model Doorgang Gewicht Beschikbare versie(s)

Max. gewicht vleugel Vleugellengte. 950 N 700 tot 1400 mm 92 tot 367 kg 71 tot 286 kg. Model Doorgang Gewicht Beschikbare versie(s) Automatische draaideuren Automatische schuifdeuren Automatische deuren Max. gewicht vleugel Model Vleugellengte met knikarm met schuifarm 950 N 700 tot 1400 mm 92 tot 367 kg 71 tot 286 kg Voor bijkomende

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Eclisse in de zorg. een zorg minder!

Eclisse in de zorg. een zorg minder! Eclisse in de zorg een zorg minder! Eclisse oplossingen: geen belemmeringen voor een funtionele en comfortabele kamer HOIST De relatie tussen architectuur en woonwensen heeft de architecten en producenten

Nadere informatie

Automatische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren Automatische schuifdeuren Kwaliteit is onze drijfveer In samenwerking met ervaren partners produceert TORMAX wereldwijd schuifdeuroplossingen voor zeer uiteenlopende toepassingen. De basis van de systemen

Nadere informatie

DORMA CS 80 Magneo De nieuwe automatische schuifdeur.

DORMA CS 80 Magneo De nieuwe automatische schuifdeur. DORMA CS 80 Magneo De nieuwe automatische schuifdeur. Doelgroepen. Praktijken Horeca Kantoren Hotels Doelgroepen. Woningen Kenmerken. schuifdeur aandrijving in DORMA Contur design geavanceerde magneettechnologie

Nadere informatie

CARROUSELDEURAANDRIJVING FULL GLASS

CARROUSELDEURAANDRIJVING FULL GLASS CARROUSELDEURAANDRIJVING FULL GLASS Afmetingen deur pg. 2 Eigenschappen carrouseldeuraandrijving Universal Drive pg. 4 Standaard toebehoren pg. 4 Impulsgevers pg. 5 Technische fiche pg. 6 AFMETINGEN DEUR

Nadere informatie

CS 80 MAGNEO. De nieuwe automatische schuifdeur voor ieder interieur.

CS 80 MAGNEO. De nieuwe automatische schuifdeur voor ieder interieur. CS 80 MAGNEO De nieuwe automatische schuifdeur voor ieder interieur. Een absolute vernieuwing in de realisatie van ieder interieur: de compacte CS 80 MAGNEO schuifdeuraandrijving - revolutionaire, magnetische

Nadere informatie

STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2302

STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2302 STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2302 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o LR 12 Licht profielsysteem voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o LR 22 Licht profielsysteem voor glas tot 22 mm dikte

Nadere informatie

HOUTEN BRANDWERENDE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2401

HOUTEN BRANDWERENDE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2401 HOUTEN BRANDWERENDE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2401 Afmetingen deur pg. 2 Brandwerende schuifdeur RF 30 pg. 2 Brandwerende schuifdeur RF 60 pg. 3 Eigenschappen houten brandwerende schuifdeuraandrijving

Nadere informatie

automatische vouwdeur

automatische vouwdeur SIMPELweg de breedste automatische vouwdeur FFT FLEX Green. Maximale vrije doorgangsbreedte en thermische isolatie. FFT FLEX GREEN VOUWDEUR INLEIDING INOUD Maximale vrije doorgangsbreedte van 2,4 m, zelfs

Nadere informatie

Brandwerende glazen schuifdeur KONE SD(T) F30/F60

Brandwerende glazen schuifdeur KONE SD(T) F30/F60 P R O D U C T D A T A B L A D Brandwerende glazen schuifdeur KONE SD(T) F30/F60 Productomschrijving, Algemeen: Toepassing; eenzijdig of tweezijdig brandwerende afscheiding als binnen- en buitenschuifdeuren,

Nadere informatie

BM30 SERIES De digitale kennis van vandaag opent uw schuifpoort

BM30 SERIES De digitale kennis van vandaag opent uw schuifpoort BM30 SERIES De digitale kennis van vandaag opent uw schuifpoort 2 3 1 4 5 6 10 7 8 11 9 WAAROM TRIPLE FORCE? Digitaal, intelligent, sterk, harmonieus, duurzaam, elegant, betrouwbaar 2 1 Digitaal multifunctioneel

Nadere informatie

Positie-aflezing. - LED of LCD-aflezing - met geïntegreerde microprocessor. Walda Impuls b.v. Delta 60 6825 MS Arnhem Tel 026-3638302 Fax 026-3638304

Positie-aflezing. - LED of LCD-aflezing - met geïntegreerde microprocessor. Walda Impuls b.v. Delta 60 6825 MS Arnhem Tel 026-3638302 Fax 026-3638304 SERIE Z-54 Positie-aflezing - LED of LCD-aflezing - met geïntegreerde microprocessor Walda Impuls b.v. Delta 60 6825 MS Arnhem Tel 026-3638302 Fax 026-3638304 ELGO - ELECTRIC GmbH D - 78239 Rielasingen,

Nadere informatie

ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m

ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m 1 3 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 C max.: afstand tussen de binnenzijde

Nadere informatie

AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel

AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel 1 3 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 2 3 C max.: afstand tussen de

Nadere informatie

ANTI-PANIEK SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301

ANTI-PANIEK SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301 ANTI-PANIEK SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o SR 12 Profielsysteem met hoge stabiliteit voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o SR 30 Profielsysteem met hoge stabiliteit

Nadere informatie

Metaflex Doors Thuis in uw wereld. Productoverzicht. Metaflex Foodcare 4. Metaflex MAK 8. Metaflex Orion Freezer 12. Metaflex Orion Shock Freezer 16

Metaflex Doors Thuis in uw wereld. Productoverzicht. Metaflex Foodcare 4. Metaflex MAK 8. Metaflex Orion Freezer 12. Metaflex Orion Shock Freezer 16 Informatie en inspiratie Metaflex Doors Thuis in uw wereld Productoverzicht Metaflex Foodcare 4 Metaflex MAK 8 Metaflex Orion Freezer 12 Metaflex Orion Shock Freezer 16 Metaflex Polaris Chiller 20 Metaflex

Nadere informatie

DEUR- TECHNIEK. Lastenboekbeschrijvingen 09.2013

DEUR- TECHNIEK. Lastenboekbeschrijvingen 09.2013 DEUR- TECHNIEK Lastenboekbeschrijvingen 09.2013 INHOUDSOPGAVE DEURSLUITERS MET GLIJARM 7 TS 93 N... 7 Systeemdeurdranger met glijarm in standaard uitvoering. 7 TS 93 RF... 7 Systeemdeurdranger met vastzetglijarm

Nadere informatie

somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren

somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren Geschikt voor de meest gangbare typen en modellen garagedeuren. Met de Dexxo Pro motoriseert u garagedeuren tot 15m², met vele persoonlijke instellingsopties.

Nadere informatie

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE OVERHEADDEUREN INDUSTRIE Overheaddeuren voor talloze toepassingen Overheaddeuren worden veelvuldig toegepast bij bedrijfsgebouwen. Een ALBIN overheaddeur, ook wel sektionaal deur genoemd, zorgt voor de

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING VLEUGELHEKOPENER De Hekopenerspecialist Byzantium gebouw Stadhouderskade 20 B 1054 ES Amsterdam Telefoon: 020-489.9459 Telefax: 020-612.2581 Technische dienst: 06-46.075.244 info@hekopener.nl

Nadere informatie

High Performance Deur Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems

High Performance Deur Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems High Performance Deur Albany RR200 ASSA ABLOY Entrance Systems High Performance Deur Albany RR200 De Albany RR200 high performance roldeur met innovatieve geleidingen voor universeel binnengebruik. PVC-materiaal

Nadere informatie

WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX

WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX Geldig vanaf 09/2015 Aandrijvingen voor vouwdeuren max. breedte enkele deur (m.) Residentieel Collectief Industrieel 0,50 560

Nadere informatie

BEGLAASDE BRANDWERENDE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2401

BEGLAASDE BRANDWERENDE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2401 BEGLAASDE BRANDWERENDE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2401 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen RF 30 & 60 pg. 2 Eigenschappen beglaasde brandwerende schuifdeuraandrijving imotion 2401 pg. 3 Standaard toebehoren

Nadere informatie

Producent Kaba Gilgen AG Freiburgstrasse 34 CH-3150 Schwarzenburg Tel Fax

Producent Kaba Gilgen AG Freiburgstrasse 34 CH-3150 Schwarzenburg Tel Fax Dealer voor automatische deuren Producent Kaba Gilgen AG Freiburgstrasse 34 CH-3150 Schwarzenburg Tel. +41 31 734 41 1 1 Fax +41 31 734 43 79 www.kaba-gilgen.ch Verkoop Nederland Kaba Nederland BV Bijsterhuizen

Nadere informatie

SCHUIFPOORTAANDRIJVINGEN

SCHUIFPOORTAANDRIJVINGEN SCHUIFPOORTAANDRIJVINGEN VEILIG, ROBUUST EN BETROUWBAAR INHOUDSOPGAVE SCHUIFPOORTAANDRIJVINGEN NovoGate 04 / 05 PowerSlide 06 / 07 C721 08 / 09 741 E Z16 10 / 11 844 ER Z16 12 / 13 Toebehoren 14 / 15

Nadere informatie

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K.

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K. PANORAMADEUR PRODUCTINMATIE De Panoramadeur is een ALU deur, leverbaar in de 40 mm of 60 mm variant. De panelen hebben geen verticale tussenstijlen waardoor een breed glasbeeld gerealiseerd is. Het plexiglas

Nadere informatie

Het pluspunt voor deuren. PORTEO. Deuren comfortabel openen en sluiten.

Het pluspunt voor deuren. PORTEO. Deuren comfortabel openen en sluiten. Het pluspunt voor deuren. PORTEO Deuren comfortabel openen en sluiten. PORTEO. Geeft deuren meer comfort. De PORTEO, de nieuwe comfortabele aandrijving van DORMA, opent en sluit deuren moeiteloos. Automatisch,

Nadere informatie

De wereld van SOMMER industriedeuraandrijvingen

De wereld van SOMMER industriedeuraandrijvingen De wereld van SOMMER industriedeuraandrijvingen GIGAntisch Revolutionair www.sommer.eu GIGA de industriedeuraandrijving van SOMMER zet de norm! Veelzijdig en heel krachtig Vandaag en morgen heeft men industriedeuraandrijvingen

Nadere informatie

Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie

Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie externe motor Residentieel 391 390 390 412 413 415 415 S418 402 PED. S450H Collectief 415 L 415 L PED. 400 S450H Industrieel 400 Max. vleugelbreedte 2,30

Nadere informatie

Aandrijvingen voor garagedeuren

Aandrijvingen voor garagedeuren Aandrijvingen voor garagedeuren Aandrijvingen voor sectionale en buitendraaiende kanteldeuren Residentieel gebruik Collectief gebruik Industrieel gebruik D600 D1000 D1000 Max. oppervlakte garagedeur (m

Nadere informatie

OmniSlide Drive Basic

OmniSlide Drive Basic OmniSlide rive Basic Het OmniSlide rive Basic schuifdeurmechaniek is ontworpen met het oog op efficiency: een eenvoudige aandrijving die maximale prestaties biedt tegen minimale kosten. Bedieningsopties

Nadere informatie

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80 Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 6 7 CS 80 MAGNEO 8 9 MANET 10 11 RS 120 12 13 RSP 80 14 15 3 MANET Ruimtes modern en op basis van eigen ideeën

Nadere informatie

Bestelnummer: : Opbouw drukknop gebroken wit met sleutelsymbool.

Bestelnummer: : Opbouw drukknop gebroken wit met sleutelsymbool. OC 1010 Universele drukknop. Drukknop voor het realiseren van een impulsschakeling. Uitgevoerd als wip schakelaar met auto reset. Robuuste opbouw duroplast behuizing in gebroken wit. Sleutel symbool geprint

Nadere informatie

Schuifdeuren. compactmaster CM en CM-F

Schuifdeuren. compactmaster CM en CM-F Schuifdeuren compactmaster CM en CM-F GU Automatic schuifdeuren worden toegepast in: luchthavens winkelcentra banken openbare gebouwen ziekenhuizen centra voor oudere en minder valide personen veiligheidszones

Nadere informatie

Technische datasheet Hermetische deuren Besam ADS Hermetic

Technische datasheet Hermetische deuren Besam ADS Hermetic Technische datasheet Hermetische deuren Besam ADS Hermetic Hermetische deuren Brandwerend Uiteenlopende toepassingen Hermetische deuren van Besam zijn speciaal ontworpen voor gebruik in steriele omgevingen

Nadere informatie

De winst van elektrisch

De winst van elektrisch Wintertuin Elektrische systemen gordijnrails comfort luxe, kracht, op hoog elegantie niveau& gemak De winst van elektrisch In elke denkbare situatie biedt elektrische gordijnbediening voordelen. Gordijnen

Nadere informatie

Het kiezen van een kleur of veranderen daarvan gaat eenvoudig door het swipen met een vinger op de toets van een afstandbediening.

Het kiezen van een kleur of veranderen daarvan gaat eenvoudig door het swipen met een vinger op de toets van een afstandbediening. Handleiding voor RGBWW 2.4G RF: Uitleg: RGBWW zijn de multifunctionele LED verlichting welke dimbaar is, de verzadiging is te wijzigen, alle kleuren van de regenboog en nog vele meer zijn te kiezen en

Nadere informatie

PROGRAMMEERBARE STURING

PROGRAMMEERBARE STURING 1 ROY 10 Schuifhekmotor met POLARIS PROGRAMMEERBARE STURING 2 STURING MODEL POLARIS Antenne Aansluiting automatische krachtregeling Knipperlamp 220 V 25 W max. K C A 13 14 15 16 17 18 19 ontvanger PROGRAMMA

Nadere informatie

GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m

GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m 2 1 Diverse soorten bomen, alle van gelakt geëxtrudeerd aluminium, ook met ingebouwde knipperlichtjes 1 2 Voorziening

Nadere informatie

ARCHITECTUUR. Hang- en sluitwerk voor aluminium ramen, deuren, schuiframen, schuifdeuren en vouwsystemen

ARCHITECTUUR. Hang- en sluitwerk voor aluminium ramen, deuren, schuiframen, schuifdeuren en vouwsystemen ARCHITECTUUR Hang- en sluitwerk voor aluminium ramen, deuren, schuiframen, schuifdeuren en vouwsystemen Inhoudsopgave Algemene informatie 1 1 Algemene informatie Hang en sluitwerk voor ramen 2 Handgrepen

Nadere informatie

Handbewogen slagbomen

Handbewogen slagbomen Handbewogen slagbomen Deze slagbomen zijn geschikt voor het afsluiten van niet intensief gebruikte locaties. Net als de automatische slagbomen zijn dit degelijke en betrouwbare slagbomen. Ze worden veelal

Nadere informatie

KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m

KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 3 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 C max.: afstand tussen de binnenzijde

Nadere informatie

Brandbeveiliging met Wi-Safe 2 technologie

Brandbeveiliging met Wi-Safe 2 technologie Brandbeveiliging met Wi-Safe 2 technologie Wi-Safe 2 producten van FireAngel Technische voorsprong Intelligente detectietechnologie FireAngel rook- en hittemelders zijn uitgerust met de nieuwste detectietechnologie

Nadere informatie

Schuifdeuraandrijving

Schuifdeuraandrijving Valor Rex Civik Valor T Valor H Schuifdeuraandrijving Pijl 11 3328 KN Dordrecht Tel: 078-6451095 Fax: 084-8670200 info@ardio.nl www.ardio.nl Inhoudsopgave Over Ardio...3 Valor...4 Rex...6 Civik...8 Valor

Nadere informatie

Besam deurdrangers. Veiligheid en comfort. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Besam deurdrangers. Veiligheid en comfort. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Besam deurdrangers Veiligheid en comfort ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hoogstaande deurdranger Selecteerbare deurdranger EN klasse 2/3/4 Besam U234 Deurdrangers zijn een onmisbaar

Nadere informatie

H20 SERIES. De digitale kennis van vandaag opent uw draaipoort

H20 SERIES. De digitale kennis van vandaag opent uw draaipoort H20 SERIES De digitale kennis van vandaag opent uw draaipoort Technische SPECIFICATIES BESCHRIJVING H20/370 H20/550 Beschrijving Onomkeerbare elektromechanische motor 230Vac voor vleugels tot 3m. Kort,

Nadere informatie

DWPS102S DWPS102A DWPD102SXX DWPD102AXX

DWPS102S DWPS102A DWPD102SXX DWPD102AXX DWPS02S DWPS02A DWPD02SXX DWPD02AXX Single or double door, inward and outward, automation door Automaat voor enkele- of dubbele deuren, trekkend of duwend Range: Deur automation Group Products INSTALLATIEHANDLEIDING

Nadere informatie

Novomatic aandrijving. voor sectionaaldeuren en kanteldeuren

Novomatic aandrijving. voor sectionaaldeuren en kanteldeuren Novomatic aandrijving voor sectionaaldeuren en kanteldeuren Geniet van comfort en zekerheid Niemand zou tegenwoordig nog mogen afzien op het gemak en comfort van een automatische garagedeur. Kies daarom

Nadere informatie

KIT OVO. De automatisering moet worden onderworpen aan onderhoud op een regelmatige basis om een goede werking te garanderen.

KIT OVO. De automatisering moet worden onderworpen aan onderhoud op een regelmatige basis om een goede werking te garanderen. Onderhoud De automatisering moet worden onderworpen aan onderhoud op een regelmatige basis om een goede werking te garanderen. 01. OVO vergt gepland onderhoud om de 6 maanden of 3000 manoeuvres na eerdere

Nadere informatie

Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie

Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie Externe motor Residentieel gebruik 391 24 Vdc 390 390 24 Vdc 412 413 413 24 Vdc 415 415 24 Vdc S418 402 422 422 PED S450H Collectief gebruik 413 415 422

Nadere informatie

PakoKit: een praktische en eenvoudig te gebruiken set voor markiezen!

PakoKit: een praktische en eenvoudig te gebruiken set voor markiezen! PakoKit Set voor markiezen De allernieuwste oplossingen van Nice voor de automatisering van markiezen: betrouwbare en stille werking voor een optimaal beheer van de bewegingen. PakoKit: een praktische

Nadere informatie

SPEEDCORD. record SPEEDCORD zelfherstellende snelloopdeuren voor binnen toepassingen. record your global partner for entrance solutions

SPEEDCORD. record SPEEDCORD zelfherstellende snelloopdeuren voor binnen toepassingen. record your global partner for entrance solutions record record SPEEDCORD zelfherstellende snelloopdeuren voor binnen toepassingen SPEEDCORD SPEEDCORD 2 record SPEEDCORD zelfherstellende snelloopdeuren voor binnen toepassingen record SPEEDCORD snel en

Nadere informatie

Enjoy intelligent life. Robot Grasmaaiers

Enjoy intelligent life. Robot Grasmaaiers Enjoy intelligent life Robot Grasmaaiers CATALOGUS 2016 Spike wielen ROB Stop Knop Veiligheids handgreep Bots sensor Regen sensor Oplaad punten Beschermings vleugels 32cm Maaibreedte 32cm 32cm maaibreedte

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING AUTOMATISCHE DRAAIDEUR VOOR VOETGANGER NL SMART/EVOLUTION 16005 BATL1-MB BATS1-MB BATL3-MB BATL1-M BATS1-M BATL3-M ORIGINELE INSTRUCTIES SMART/EVOLUTION-16005_NL_Rel.1.0_12/2015 -

Nadere informatie

HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 De Methermo schuifpuien zijn minimaal gedetailleerd. Het systeem is geschikt voor schuiframen, -deuren en schuifpuien waarmee een volledig transparante gevel kan worden

Nadere informatie

Exeo. Exeo, de uitdrukking van kunst in beweging. Belangrijkste kenmerken. Draaideur

Exeo. Exeo, de uitdrukking van kunst in beweging. Belangrijkste kenmerken. Draaideur NL , de uitdrukking van kunst in beweging Banken, hotels, prestigieuze en representatieve kantoren die een elegante en geraffineerde ingang vereisen die goed in de constructie van het gebouw past. DITEC

Nadere informatie

ASSA ABLOY Code Handle

ASSA ABLOY Code Handle ASSA ABLOY Code Handle Slimme deurkruk met pincode ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY Code Handle voor deuren De ASSA ABLOY Code Handle biedt een eenvoudige toegangscontroleoplossing

Nadere informatie

Het instellen van de ControlBox 3.0 moet worden uitgevoerd door gekwalificeerde mensen.

Het instellen van de ControlBox 3.0 moet worden uitgevoerd door gekwalificeerde mensen. Gebruikers handleiding Algemeen De ControlBox 3.0 bedient een standaard High Security Slot (HSS). Er zijn 3 opties om de firmware in te stellen. Zowel het type als de modus moeten worden geselecteerd:

Nadere informatie

Montage en bedieningshandleiding. ROLLOTIMER Comfort Art.-Nr. 941.DCZ3.I1

Montage en bedieningshandleiding. ROLLOTIMER Comfort Art.-Nr. 941.DCZ3.I1 Montage en bedieningshandleiding ROLLOTIMER Comfort Art.-Nr. 941.DCZ3.I1 Veiligheids instrukties De aansluitingen worden spanningsvrij gemaakt door gekwalificeerde vakmensen. Gebruik een diepe inbouw doos.

Nadere informatie

STYLO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 1,8 m lengte per vleugel

STYLO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 1,8 m lengte per vleugel STYLO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 1,8 m lengte per vleugel 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 Minimaal 80 mm / 3,2 in 4 4

Nadere informatie

B680H: de nieuwe hydraulische slagboom 24V. Innovatie in actie.

B680H: de nieuwe hydraulische slagboom 24V. Innovatie in actie. B680H: de nieuwe hydraulische slagboom 24V. Innovatie in actie. Uniek in vier opzichten. Betrouwbaarheid en veilige prestaties Het hart van de B680H is een Hybrid waarmee, samen met de veren met oneindige

Nadere informatie

II PROGRAMMEERBARE STURING

II PROGRAMMEERBARE STURING 1 ROY 4 Schuifhekmotor met POLARIS II PROGRAMMEERBARE STURING 2 STURING MODEL POLARIS II K C A 11 12 13 14 15 16 17 zekering 315m A 24 V AC voeding fotocellen 4 3 2 1 KRACHTREGELING + zekering 6,3 A KRACHT

Nadere informatie

just a gentle touch verkrijgbaar in wit De adaptor kan hiermee op de wand bevestigd worden.

just a gentle touch verkrijgbaar in wit De adaptor kan hiermee op de wand bevestigd worden. verkrijgbaar in wit FMS RAIL FMS MOTOR POELIE UP SIDE DOWN Aluminium extrusie, gepoedercoat. Lengtes: 5,80 meter 7 meter 10/bundel 5101001580 5101001700 Hiermee kan de motor aan de bovenzijde van de FMS

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Verwarmen & Koelen. Vido - Vido N. Vido, aan de top van een nieuwe generatie intelligente convectoren.

TECHNISCHE FICHE. Verwarmen & Koelen. Vido - Vido N. Vido, aan de top van een nieuwe generatie intelligente convectoren. TECHNISCHE FICHE Verwarmen & Koelen Vido, aan de top van een nieuwe generatie intelligente convectoren. Alle voordelen van de traditionele convectoren worden in dit model gecombineerd met de nieuwigheden

Nadere informatie

ALT. ALT Slagboomsystemen

ALT. ALT Slagboomsystemen ALT Slagboomsystemen ALT ALT4K - ALT6K ALT424K & ALT624K De slagboomsystemen, typen: ALT424K en ALT624K zijn speciaal ontwikkeld voor slagbomen tot: 4.000mm (ALT424K) en 6.000mm of 8.000mm (met contragewicht

Nadere informatie

FERNI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 4 m

FERNI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 4 m FERNI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 4 m 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 3 C max.: afstand tussen de binnenzijde van

Nadere informatie