Draaideuraandrijving 950 BM

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Draaideuraandrijving 950 BM"

Transcriptie

1

2 Draaideuraandrijving 950 BM Automatisch systeem ten behoeve van draaideuren voor intensief gebruik. Moderne uitstraling door design afdekkap. Door FAAC wordt met deze draaideurautomaat en kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht met een geheel vernieuwde uitstraling, een designproduct. De vernieuwde stijl en de vorm van de behuizing, in combinatie met een afwerking als geanodiseerd metaal, maken het zicht zeer speciaal. Ze wordt dan ook direct opgemerkt en herkend. Dankzij de specifieke vorm van de behuizing kan een bewegingsdetectie (radarbewegingsmelder of passief infrarood) worden ingebouwd. De FAAC 950 BM (met veersluiting) en de 950 BSM (zonder veersluiting) kan zowel op de bovendorpel van het kozijn als op de deur zelf worden geïnstalleerd. Hiervoor is er een keuze mogelijkheid tussen een knikarm of een glijarm. FAAC 950 met knikarm. (duwend) FAAC 950 met glijarm. (trekkend) Excellente logica, in real time. De twee elektronische printen 950 MPS (sturing) en 950 I/O (input / outputkaart) zorgen voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na en een encoder detecteert voortdurend de hoekpositie. Door middel van een in het automatische systeem geïntegreerde keuzeschakelaar kan de bedrijfslogica (automatisch, handbediening, nacht, open) worden gekozen. Geïntegreerde keuzeschakelaar.

3 Geruisloos. Het elektromechanische systeem met gelijkstroommotor maakt onbeperkt gebruik van de deur mogelijk en waarborgt absolute stilte. De FAAC 950 werkt geruisloos, zowel in de uitvoering die sluit met meer als in de uitvoering die sluit door middel van de motor. Absolute veiligheid. In overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften worden de snelheid en de kracht geprogrammeerd op basis van de afmeting van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening gaat hij op lagere snelheid na of het obstakel is verdwenen. Uitvoeringen. Duwend of trekkende uitvoering. Faac 950 met knikarm. (duwend) Faac 950 met glijarm. (trekkend) Kunststof afdekkap of Aluminium afdekkap. Kunststof behuizing. Aluminium behuizing. Zelfsluitend bij stroomuitval of niet zelfsluitend bij stroomuitval. Optioneel leverbare externe keuzeschakelaar. (KP controller) met of zonder programmeerdisplay. 1 = Ringkerntransformator 2 = Besturingsprint 950 I/O 3 = Gelijkstroommotor 4 = Encoder 5 = Besturingsprint 950 MPS 6 = Sluitveer (alleen bij uitvoering BM)

4 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Installatie op zowel de bovendorpel als op de deur. Voor naar buiten of naar binnen draaiende deuren. Duwende, trekkende armen van roestvrijstaal. Sluiting met veer of met motor. Met kunststof afdekkap of aluminium geanodiseerde afdekkap. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Geïntegreerde functieschakelaar in de aandrijving met de logica s - handbediend of - nachtstand. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: handbediening éénrichting twee richtingen gedeeltelijk open (minimaal 30 ) geheel open automatisch continue open nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Master Slave voor 2 deurvleugels. Geïntegreerde sluisfunctie, bij gebruikmaking van KP controller. Push and Go functie inschakelbaar. Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: B = 530 mm, H = 100 mm, D = 104 mm. Gewicht: 10 kg. Regenwaterdicht (IP23) Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

5 Keuzeschakelaar - KP Controller De KP Controller is een keuzeschakelaar, waarmee het programma van de draaideurautomaten 950 BM en 950 BSM gekozen kan worden. Ook is deze KP Controller nodig om een sluisschakeling tussen meerdere draaideuraandrijvingen te bedienen. Als bij de KP Controller gebruik gemaakt wordt van het display zal de KP Controller als tijdschakelklok functioneren en beschikt dan over 7 schakelmomenten per dag. (weekklok) Uitvoering: wit. Afmeting: 80 x 100 x 22 mm. De volgende standen zijn beschikbaar: handbediening: De deur is ontgrendeld, kan met de hand bediend worden. Twee richtingen: De impulsgevers aan beide zijden zijn actief. Één richting: De impulsgever aan de binnenzijde is alleen actief. Deel opening: De deur zal gedeeltelijk geopend worden. Totale opening: De deur zal geheel geopend worden. Automatisch: De deur zal automatisch openen en ook weer sluiten. Deur open: De deur gaat open, en zal open blijven staan. Nacht: De deur is vergrendeld en opent door de nacht impulsgevers U kunt schakelen d.m.v. de toetsen (1 t/m 5), vervolgens zal de gekozen functie aangegeven worden doordat de corresponderende led gaat branden. Als Handbediening of Nacht is gekozen moet deze toets nogmaals ingedrukt worden om deze modus te verlaten. LOCK: Door de toetsen 3 en 4 gedurende ca. 5 seconden ingedrukt te houden wordt het toetsenbord geblokkeerd, door middel van dezelfde combinatie kunt u uiteraard ook weer deblokkeren.

6 Arditec draaideuraandrijving De Arditec draaideuraandrijving opent en sluit uw binnendeuren op een eenvoudige manier. Hiermee brengen wij een zeer compacte, betaalbare deurautomaat voor (bijna) alle binnendeuren die bij spanningsuitval niet zelfsluitend behoeven te zijn. Een handige hulp om uw deur te openen en weer te laten sluiten. Uitvoeringen: Montage aan de scharnierzijde of aan de dagzijde. Arditec deurautomaat aan de scharnierzijde. Arditec deurautomaat aan de dagzijde Spanningsvoorziening door middel van inbouw trafo (past in standaard inbouwdoos) of door middel van 230V adapter Voedings adapter (230V) Inbouw trafo voor inbouwdoos

7 Bedieningen: (optioneel) d.m.v. Push en Go systeem. (als men tegen de deur duwt neemt de motor het vanzelf over). Door middel van een (draadloze) bewegingsmelder Door middel van een handzender. Door middel van elke willekeurige drukknop. Eigenschappen. Voor meer comfort en veiligheid. Opbouw montage op uw bestaande deur. Voor houten en / of metalen binnendeuren tot maximaal 45 kg. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Maximale deurbreedte 98 cm. Zeer scherpe prijs Snelle, eenvoudige montage. Geruisloze motor Geringe afmetingen. 221 x 49,5 x 49,5 mm. Openings- en sluitsnelheid instelbaar tussen 3 en 6 seconden. Openhoudtijd instelbaar tussen 0 en 30 seconden Met ingebouwde veiligheid, door middel van hindernisherkenning. (de aandrijving stopt als de deur wordt geblokkeerd) Altijd met de hand bedienbaar, ook bij spanningsuitval. Stroomvoorziening d.m.v. stekker met vaste adapter, of d.m.v. inbouwnetvoeding. Met ingebouwde radio ontvanger voor bijv. draadloze bewegingsmelder of handzender.

8 Schuifdeuraandrijving A 100 Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Smal design. De compacte afmetingen maken het mogelijk om de Faac A-100 te integreren in een architectonische omgeving, zelfs als er weinig ruimte voorhanden is. Kortom, alle nieuwste technieken zijn verwerkt in een automaat van slechts 100 mm hoog. Met de Faac A-100 heeft Faac met deze schuifdeurautomaat opnieuw een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. Door zijn maximale veelzijdigheid kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele vleugel met een maximumgewicht van 110 kg, of een dubbele vleugel met een maximumgewicht van 70 kg per vleugel. Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen.

9 Absolute veiligheid. De FAAC schuifdeurautomaat A-100 programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij op lagere snelheid of het obstakel is verdwenen = Kunststof kopschotten 2 = Besturingsprint A = Nood accu (optioneel) 4 = Bevestigingsbeugel voor afdekkap. 5 = Tandriem 6 = Elektromotor met optische encoder 7 = Bevestigingsprofiel voor deurvleugels 8 = Loopwagen 9 = Interne noodontgrendeling met knop.

10 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: handbediening éénrichting twee richtingen gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) geheel open automatisch continue open nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 5 t/m 140 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. (5 tijdvakken per dag) Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: H = 100 mm, D = 150 mm. L = minimaal 2x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

11 Arditec glasophanging RVS Glasophanging ten behoeve van volglazen schuifdeuren. Deze RVS ophanging geeft uw automatische hardglazen deur, in combinatie met een FAAC schuifdeuraandrijving, nog meer uitstraling. Door gebruik te maken is zoveel mogelijk glas zichtbaar. Door gebruik te maken van RVS geeft dat een extra luxe uitstraling Ø30 Ø Glassparingen: Ø15 Ø15

12 Schuifdeuraandrijving 930 NSF Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Design wordt architectuur. Door FAAC wordt met deze schuifdeurautomaat een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. Voor een maximale veelzijdigheid in het gebruik kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele vleugel met een maximumgewicht van 120 kg, of een dubbele vleugel met een maximumgewicht van 80 kg per vleugel. Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen.

13 Geruisloos. Het elektromechanische systeem met gelijkstroommotor maakt onbeperkt gebruik van de deur mogelijk en waarborgt absolute stilte. De FAAC 930 SF werkt geruisloos. Absolute veiligheid. De FAAC schuifdeurautomaat 930 SF programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij lagere snelheid of het obstakel is verdwenen = Elektromotor met optische encoder 2 = Besturingsprint = Elektromechanische vergrendeling 4 = Ringtransformator 5 = Omloopwiel 6 = Interne noodontgrendeling met knop.

14 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: handbediening éénrichting twee richtingen gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) geheel open automatisch continue open nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 20 t/m 180 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: H = 170 mm, D = 173 mm. L = minimaal 2x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

15 Schuifdeuraandrijving 940 SM Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Lange termijn keuze. Door FAAC wordt met deze schuifdeurautomaat een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. De prestaties van het gehele FAAC 940 SM gamma worden gewaarborgd door de kwaliteit van de gekozen mechanische en elektronische onderdelen. Dit systeem werd bovendien onderworpen aan een interne test waarbij meer dan één miljoen openingen en sluitingen werden uitgevoerd. Dat is de reden waarom iedereen die op veilig wil spelen kiest voor de FAAC 940 SM. Voor een maximale veelzijdigheid in het gebruik kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele vleugel met een maximumgewicht van 140 kg (250 kg bij gebruik van een extra motorunit), of een dubbele vleugel met een maximumgewicht van 110 kg per vleugel. (180 kg bij gebruik van een extra motorunit) Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen.

16 Absolute veiligheid. De FAAC schuifdeurautomaat 940 SM programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij lagere snelheid of het obstakel is verdwenen = Kunststof kopschotten 2 = Besturingsprint = Noodaccu (optioneel) 4 = Bevestigingsbeugel voor afdekkap. 5 = Tandriem 6 = Elektromotor met optische encoder 7 = Bevestigingsprofiel voor deurvleugels 8 = Loopwagen 9 = Interne noodontgrendeling met knop.

17 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: handbediening éénrichting twee richtingen gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) geheel open automatisch continue open nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 20 t/m 180 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. (5 tijdvakken per dag) Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. (2x 100 Watt bij gebruik van dubbele motor) Afmetingen: H = 180 mm, D = 179,5 mm. L = minimaal 2x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

18 Schuifdeuraandrijving 940 SMT Automatisch systeem ten behoeve van telescoopschuifdeuren voor intensief gebruik. Lange termijn keuze. Door FAAC wordt met deze schuifdeurautomaat een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. De prestaties van het gehele FAAC 940 SM gamma worden gewaarborgd door de kwaliteit van de gekozen mechanische en elektronische onderdelen. Dit systeem werd bovendien onderworpen aan een interne test waarbij meer dan één miljoen openingen en sluitingen werden uitgevoerd. Dat is de reden waarom iedereen die op veilig wil spelen kiest voor de FAAC 940 SM. Voor een maximale veelzijdigheid in het gebruik kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele telescoopvleugel met een maximumgewicht van 110 kg,of een dubbele telescoopvleugel met een maximumgewicht van 60 kg per vleugel. Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen.

19 Absolute veiligheid. De FAAC schuifdeurautomaat 940 SM-T programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij lagere snelheid of het obstakel is verdwenen = Kunststof kopschotten 2 = Besturingsprint T 3 = Noodaccu (optioneel) 4 = Bevestigingsbeugel voor afdekkap. 5 = Tandriem 6 = Elektromotor met optische encoder 7 = Bevestigingsprofiel voor deurvleugels 8 = Loopwagen 9 = Interne noodontgrendeling met knop.

20 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: handbediening éénrichting twee richtingen gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) geheel open automatisch continue open nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 10 t/m 140 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. (5 tijdvakken per dag) Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: H = 205 mm, D = 251 mm. L = minimaal 1,5 x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

21 Keuzeschakelaar - SD Keeper De SD Keeper is een keuzeschakelaar, waarmee het programma van de Faac schuifdeuraandrijvingen A100 / 930 NSF / 940 SM en 940 SMT gekozen kan worden. Ook is deze SD Keeper nodig om een sluisschakeling tussen twee schuifdeuraandrijvingen te bedienen. Als bij de SD Keeper gebruik gemaakt wordt van het display zal de SD Keeper als tijdschakelklok functioneren en beschikt dan over 7 schakelmomenten per dag. (weekklok) Uitvoering: wit. Afmeting: 80 x 100 x 22 mm. De volgende standen zijn beschikbaar: handbediening: De deur is ontgrendeld, kan met de hand bediend worden. Twee richtingen: De impulsgevers aan beide zijden zijn actief. Één richting: De impulsgever aan de binnenzijde is alleen actief. Deel opening: De deur zal gedeeltelijk geopend worden. Totale opening: De deur zal geheel geopend worden. Automatisch: De deur zal automatisch openen en ook weer sluiten. Deur open: De deur gaat open, en zal open blijven staan. Nacht: De deur is vergrendeld en opent door de nacht impulsgevers U kunt schakelen d.m.v. de toetsen (1 t/m 5), vervolgens zal de gekozen functie aangegeven worden doordat de corresponderende led gaat branden. Als Handbediening of Nacht is gekozen moet deze toets nogmaals ingedrukt worden om deze modus te verlaten. LOCK: Door de toetsen 3 en 4 gedurende ca. 5 seconden ingedrukt te houden wordt het toetsenbord geblokkeerd, door middel van dezelfde combinatie kunt u uiteraard ook weer deblokkeren.

22 Elektrische deuropener - standaard Standaard elektrische deuropener voor het elektrisch gecontroleerd vrijgeven van dagschoten van standaard deursloten. Inbouw Houdkracht 350 kg. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Toepasbaar voor de meeste sloten met PC maat 55, 72 of 92 mm. Arbeidsstroom (spanningsloos vergrendeld) Voorzien van 3 mm verstelbare schootvanger Voorzien van korte- of lange, 3 mm dikke RVS voorplaat voor dag- of dag- & nachtschoot. Universele spoel, V AC/DC Universeel 100% belastbaar op gelijkspanning. Standaard voorzien van blusdiode Getest op handelingen. Maatvoering slotkast: 75 x 28 x 20,5 mm (H x D x B) Aansluitspanning (moment belasting): V AC/DC Aansluitspanning (continue contact): V AC/DC Stroomafname (momentbelasting): 400 ma. Stroomafname (continue contact): 200 ma bij 12V DC / 100 ma bij 24V DC Ook leverbaar als uitvoering: D = Dagschootsignalering. V = Vrijzetpal geïntegreerd in behuizing G = Geleiding van de dagschoot. R = Rookafsluitende deur uitvoering S = Stille uitvoering (met demping)

23 Elektrische deuropener - standaard Standaard elektrische deuropener voor het elektrisch gecontroleerd vrijgeven van dagschoten van standaard deursloten. Inbouw Houdkracht 350 kg. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Toepasbaar voor de meeste sloten met PC maat 55, 72 of 92 mm. Ruststroom (spanningsloos ontgrendeld) Voorzien van 3 mm verstelbare schootvanger Voorzien van korte- of lange, 3 mm dikke RVS voorplaat voor dag- of dag- & nachtschoot. Universele spoel, V AC/DC Universeel 100% belastbaar op gelijkspanning. Standaard voorzien van blusdiode Getest op handelingen. Maatvoering slotkast: 75 x 28 x 20,5 mm (H x D x B) Aansluitspanning (moment belasting): V AC/DC Aansluitspanning (continue contact): V AC/DC Stroomafname (momentbelasting): 400 ma. Stroomafname (continue contact): 200 ma bij 12V DC / 100 ma bij 24V DC Ook leverbaar als uitvoering: D = Dagschootsignalering. V = Vrijzetpal geïntegreerd in behuizing G = Geleiding van de dagschoot. R = Rookafsluitende deur uitvoering S = Stille uitvoering (met demping)

24 Elektrische deuropener - Veiligheid Het Politie Keurmerk Veilig Wonen heeft als doelstelling de veiligheid van bestaande en nieuwbouwwoningen te vergroten. Het Keurmerk kan worden afgegeven aan woningen welke zijn beveiligd en afgesloten met daarvoor geschikte apparatuur. Met betrekking tot elektrische vergrendelingen van centrale toegangsdeuren betekent het Keurmerk dat de dagschoot in gesloten stand niet terug geflipperd kan worden. Na het geven van een signaal wordt de schootvanger vrijgegeven waardoor de dagschoot zich vrij uit de deuropener kan bewegen. Inbouw Houdkracht 500 kg. Geschikt voor insteeksloten met een dagschootblokkering. Voldoet aan richtlijnen Politie Keurmerk voor centrale toegangsdeuren. Voorkomt terug flipperen van de dagschoot. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse en DIN rechtse deuren) Arbeidsstroom (spanningsloos vergrendeld) Universele spoel, V DC Stroomafname 175 ma bij 12V / 90 ma bij 24V Voorzien van dagschootsignalering. Voorzien van korte RVS voorplaat. Voorzien van RVS kantelbek en RVS schroeven. Getest op handelingen.

25 Elektrische deuropener Veiligheid Het Politie Keurmerk Veilig Wonen heeft als doelstelling de veiligheid van bestaande en nieuwbouwwoningen te vergroten. Het Keurmerk kan worden afgegeven aan woningen welke zijn beveiligd en afgesloten met daarvoor geschikte apparatuur. Met betrekking tot elektrische vergrendelingen van centrale toegangsdeuren betekent het Keurmerk dat de dagschoot in gesloten stand niet terug geflipperd kan worden. Na het geven van een signaal wordt de schootvanger vrijgegeven waardoor de dagschoot zich vrij uit de deuropener kan bewegen. Inbouw Houdkracht 500 kg. Geschikt voor insteeksloten met een dagschootblokkering. Voldoet aan richtlijnen Politie Keurmerk voor centrale toegangsdeuren. Voorkomt terug flipperen van de dagschoot. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse en DIN rechtse deuren) Ruststroom (spanningsloos ontgrendeld) Universele spoel, V DC Stroomafname 175 ma bij 12V / 90 ma bij 24V Voorzien van dagschootsignalering. Voorzien van korte RVS voorplaat. Voorzien van RVS kantelbek en RVS schroeven. Getest op handelingen.

26 Hoek voorplaat Deze gebogen hoekvoorplaat is speciaal geschikt voor montage in de bovendorpel van kozijnen als in de bovenzijde van de deur een dagschoot is opgenomen, zoals vaak voorkomt bij stalen brandwerende deuren. (tweepuntsvergrendeling) Uitvoering RVS T.b.v. elektrische deuropener standaard.

27 Inbouw dagschoot Deze dagschoot past op bijna alle dagschootopeners en is daardoor te gebruiken voor allerlei toepassingen. Vaak zal deze gebruikt worden in combinatie met een spanningsloos openende sluitplaat omdat op deze dagschoot geen krukontgrendeling mogelijk is. Inbouw. Uitvoering, RVS dagschoot.

28 Elektrische deuropener, opbouw Deze deuropener kan de dagschoot van een mechanisch oplegslot elektrisch vrijgeven. Opbouw Houdkracht 200 kg. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Arbeidsstroom (spanningsloos vergrendeld) Spanning: 24V=, 150 ma, 100% belastbaar. Geplaatst in solide opbouwbehuizing. Corrosieresistent volgens ISO 9227 Getest op handelingen.

29 Elektrische deuropener, opbouw Deze deuropener kan de dagschoot van een mechanisch oplegslot elektrisch vrijgeven. Opbouw Houdkracht 200 kg. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Ruststroom (spanningsloos ontgrendeld) Spanning: 24V=, 150 ma, 100% belastbaar. Geplaatst in solide opbouwbehuizing. Corrosieresistent volgens ISO 9227 Getest op handelingen.

30 Elektrische deuropener, opbouw Deze deuropener kan de dagschoot van een mechanisch oplegslot elektrisch vrijgeven. Opbouw Houdkracht 350 kg. Niet universeel toepasbaar. (draairichting vermelden) o Type 0 = DIN Links, met dagschoot onder o Type 1 = DIN Rechts, met dagschoot onder. Arbeidsstroom (spanningsloos vergrendeld) Spanning: 24V=, 150 ma, 100% belastbaar. Geplaatst in solide opbouwbehuizing. Corrosieresistent volgens ISO 9227 Getest op handelingen.

31 Elektromagnetische vergrendeling Deze magneet vergrendeld als de spanning op de magneet is gezet en de ankerplaat wordt tegen de magneet aangedrukt. Door de spanning te onderbreken wordt deze weer ontgrendeld. Opbouw. Houdkracht 540 kg. Uitvoering, RVS, bewerkt met nylon coating, om roestvorming tegen te gaan. Ruststroom (spanningsloos ontgrendeld) Voorzien van spoelsignalering. Geschikt voor buitenmontage (IP65) Spanning, universeel (12V en 24V=), 250 ma, 100% belastbaar. Bevestiging door te leveren bevestigingssteunen (25 ZLW) Géén restmagnetisme. Diverse montagebeugels als optie verkrijgbaar.

32 Motormeerpuntsluiting Deze motormeerpuntsluiting is ontwikkeld voor een betrouwbaar en veilig gevoel, en een prettig bedieningscomfort. Het slot blijft ook altijd door middel van de europrofiel-cilinder te bedienen. Het slot dient te worden voorzien van een zogeheten vrijloop cilinder. Dit slot wordt compleet geleverd met voedingsunit, flexibele kabelovergang, motorslotbesturing, slotkabel en sluitkommenset. Inbouw. Leverbaar met- en zonder anti paniekfunctie. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Ontgrendeling binnen 1 seconde. Vrijloopcilinder moet door derden worden aangeleverd! Toepassing: voor houten (SKG**), kunststof en aluminium deuren. (SKG*) Dubbelzijdig gecontroleerd. Zelf vergrendelend d.m.v. reedsensor in de motor. Terugmelding mogelijk voor alarmsysteem. Lengte voorplaat: 2170 mm Voorplaat: 16U / 20U / 24U of 24V Doornmaat: 35 mm / 45 mm of 55 mm / 65 mm. Cilindermaat: PC 92 of PC 72 / PC 92

33 Flexibele kabelovergang - opbouw Deze opbouw kabelovergang wordt in twee verschillende maten geleverd. Opbouw. Bescherming door verchroomde gesloten mantel. Ø 12 mm buitenmantel met een binnendiameter van Ø 9 mm Maximale kabeldikte = 8 mm. Eindkappen van gegoten zamac met RVS afwerking inclusief RVS schroeven. Eindkappen: 49 x 40 mm. Lengte 300 mm (OC-30-DV) of 500 mm (OC-50-DV).

34 Flexibele kabelovergang - opbouw Deze opbouw kabelovergang wordt op een lengte geleverd. Opbouw. Bescherming door RVS gesloten mantel. Ø 10 mm buitenmantel met een binnendiameter van Ø 7 mm Maximale kabeldikte = 6 mm. Eindkappen van kunststof in verchroomde uitvoering, inclusief RVS schroeven. Lengte 300 mm.

35 Flexibele kabelovergang - inbouw Deze inbouw kabelovergang wordt in twee verschillende maten geleverd. Inbouw. Bescherming door stalen verchroomde gesloten mantel. Ronde hoeken aan de behuizing voor snellere installatie. (eenvoudiger freeswerk) Ø 10 mm buitenmantel met een binnendiameter van Ø 8 mm Maximale kabeldikte = 7,5 mm. Staal verchroomde behuizing en mantel. Lengte 323 mm (OC 8810) of 545 mm (OC 8811). Bij een openingshoek kleiner dan 120º gebruikt u een OC 8810 terwijl bij een openingshoek groter dan 120º een OC 8811 gebruikt dient te worden. Ook als de afstand tussen hart scharnier en het kozijn groter is dan 20 mm dient u een OC 8811 toe te passen. Maximale openingshoek 180º

36 Drukknop, wit - opbouw Deze opbouw drukknop is een goedkope puls drukker en kan dienen als ontgrendelknop voor uw elektrische sluitplaat of voor het aansturen van uw automatische deuren. Opbouw. Uitvoering, kunststof. Kleuren: Wit. Geschikt voor binnenmontage Afmeting: 65 x 60 x 35 mm. (B x H x D)

37 Paddestoeldrukknop Deze drukknop is gemaakt van slagvast kunststof en is leverbaar in de kleuren zwart en rood. Opbouw. Uitvoering, slagvast kunststof. Kleuren: Zwart en/of Rood. Geschikt voor binnen- en buitenmontage (IP67) Afmeting: 85 x 85 x 45 mm. (B x H x D)

38 Elleboogschakelaar kunststof Deze opbouw elleboogschakelaar is gemaakt van slagvast kunststof en is een puls drukker voor uw automatische deuren. Opbouw. Uitvoering, slagvast kunststof. Kleuren: grijs. Geschikt voor binnenmontage Afmeting: 95 x 250 x 23 mm. (B x H x D)

39 Elleboogschakelaar aluminium Deze opbouw elleboogschakelaar is gemaakt van aluminium is een slagvaste puls drukker voor uw automatische deuren. Deze schakelaar is tevens als schopschakelaar te gebruiken. Opbouw. Uitvoering: aluminium. Kleuren: aluminium. Geschikt voor binnenmontage Afmeting: 95 x 250 x 23 mm. (B x H x D)

40 Infrarood contactloze schakelaar Deze universele infrarood benaderingsschakelaar is geschikt voor binnen toepassing en is voorzien van instellingen voor puls- of continue contact. Instelbaar voor een tijdsvertraging van 0,5 tot 20 seconden en schakelafstand van 30 tot 120 mm. De uitgang is een potentiaalvrij wisselcontact. De schakelaar is gevat in een ronde 19 mm behuizing van UV bestendig policarbonaat en voorzien van schroefdraad. De ingebouwde microprocessor is zelflerend en door het gecodeerde signaal niet gevoelig voor andere infraroodbronnen. De buitenzijde is 23 mm van diameter en is voorzien van een twee kleurige LED. De RVS voorplaat is voorzien van een hand- en deurafbeelding. Inbouw Afmeting schakelaar: Ø19 (23) x 35 mm. Geheel contactloze bediening dus extra hygiëne Schakelafstand tussen 30 en 120 mm. Instelbaar voor puls- of continue contact. Uitgang als potentiaalvrij wisselcontact. Ingebouwde tijdsvertraging. Instelbaar van 0,5 tot 20 seconden. Optische signalering: LED rood / groen. Levensduur uur (circa 10 jaar) Contact is getest voor schakelingen. Type VPS Type VPB Type VPUK Afmeting 39 x 115 x 26 mm Afmeting 86 x 86 x 26 mm Afmeting 70 x 115 x 26 mm (B x H x D) (B x H x D) (B x H x D)

41 Infrarood contactloze schakelaar Deze universele infrarood benaderingsschakelaar is geschikt voor binnen toepassing en is voorzien van instellingen voor puls- of continue contact. Instelbaar voor een tijdsvertraging van 0,5 tot 20 seconden en schakelafstand van 30 tot 120 mm. De uitgang is een potentiaalvrij wisselcontact. De schakelaar is gevat in een ronde 24 mm metalen behuizing en voorzien van schroefdraad. De ingebouwde microprocessor is zelflerend en door het gecodeerde signaal niet gevoelig voor andere infraroodbronnen. De buitenzijde is 28 mm van diameter en is voorzien van vier rode LEDS die continue branden. Als de schakelaar geactiveerd wordt zullen vier blauwe LEDS gaan branden. De RVS voorplaat is voorzien van een hand- en deur afbeelding. Inbouw Afmeting schakelaar: Ø24 (28) x 35 mm. Geheel contactloze bediening dus extra hygiëne Schakelafstand tussen 30 en 120 mm. Instelbaar voor puls- of continue contact. Uitgang als potentiaalvrij wisselcontact. Ingebouwde tijdsvertraging. Instelbaar van 0,5 tot 20 seconden. Optische signalering: vier LEDS rood / blauw. Levensduur uur (circa 10 jaar) Contact is getest voor schakelingen. Type VPS Type VPB Type VPUK Afmeting 39 x 115 x 26 mm Afmeting 86 x 86 x 26 mm Afmeting 70 x 115 x 26 mm (B x H x D) (B x H x D) (B x H x D)

42 RVS drukschakelaar Deze inbouw drukknop is geschikt voor binnen toepassing en is te combineren met drie verschillende voorplaten. De RVS voorplaat is voorzien van een hand- en deurafbeelding. Inbouw Afmeting schakelaar: Ø19 Is leverbaar zonder verlichting, maar ook met een blauwe, rode of groene LED verlichting. Type VPS Type VPB Type VPUK Afmeting 39 x 115 x 26 mm Afmeting 86 x 86 x 26 mm Afmeting 70 x 115 x 26 mm (B x H x D) (B x H x D) (B x H x D)

43 Aanraakschakelaar RVS Deze aanraakschakelaar is geschikt voor vandaal gevoelige locaties. De ontgrendeling vindt plaats door ligt contact te maken met de RVS aanraakplaat. Hierdoor wordt een relais geactiveerd. Uitvoering, Aluminium behuizing en RVS aanraakplaat Vandaalbestendig. Spatwaterdicht volgens IP54. Voorzien van 1 potentiaalvrij relaisuitgang. (1 Amp) Puls duur instelbaar van 1 tot 99 seconden Met LED indicatie. Geschikt voor diverse voltages. (12V AC/DC en 24V AC/DC) Afmeting: 85 x 116 x 22 mm. (B x H x D)

44 Schopschakelaar RVS Deze opbouw schakelaar is zeer robuust en daarom geschikt om als schopschakelaar gebruikt te worden uw automatische deuren. door middel van de aangegoten bekabeling is deze schakelaar waterdicht uitgevoerd. (IP 66) Opbouw. Uitvoering, RVS 304, mat gepolijst. Geschikt voor binnen- en buitenmontage (IP 66) Kleuren: RVS. Geschikt voor binnen- en buitenmontage Afmeting 75 x 250 x 15 mm. (B x H x D)

45 Schopschakelaar RVS Deze opbouw schakelaar is zeer robuust en daarom geschikt om als schopschakelaar gebruikt te worden uw automatische deuren. door middel van de aangegoten bekabeling is deze schakelaar waterdicht uitgevoerd. (IP 66) Opbouw. Uitvoering, RVS 304, mat gepolijst. Geschikt voor binnen- en buitenmontage (IP 66) Kleuren: RVS. Geschikt voor binnen- en buitenmontage Afmeting 55 x 150 x 15 mm. (B x H x D)

46 Nooddrukker achter glas. Deze nooddrukker is te bedienen nadat het glas is ingedrukt, en is daarna te resetten met de resetsleutel. Doordat gebruik wordt gemaakt van kunststof in plaats van glas is deze schakelaar eenvoudig te resetten zonder dat vervanging van het glas noodzakelijk is. Opbouw. Afmeting: 89 x 93 x 60 mm. Uitvoering, kleur groen. Vervangen van glas niet nodig, door reset d.m.v. resetsleutel.

47 Actief infrarood bewegingsmelder De OA-203C kenmerkt zich door de combinatie van veiligheid en activering in één sensor. De grootte en de vorm van het detectieveld kunnen ingesteld worden. Opbouw Actief infrarood reflectie methode. Aansluitspanning: V AC/DC, 150mA max. Afmeting 221 x 63 x 29,9 mm (B x H x D) Montagehoogte van 2200 tot 3000 mm. Onafhankelijke veldinstellingen Aanwezigheidsdetectie: 2 velden, tot maximaal 410 mm. * Bewegingsdetectie: 4 velden, tot maximaal 1770 mm. * Veldbreedte instelbaar tot maximaal 3100 mm. * 1 uitgangscontact. Relais aanwezigheid & beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

48 Actief infrarood bewegingsmelder De OA Axis I kenmerkt zich door de combinatie van veiligheid en activering in één sensor. Door de unieke aanwezigheidsdetectie combineert de OA Axis maximale veiligheid rondom de dagmaat en tegelijkertijd een groot detectiegebied voor de activering van de deur. De grootte en de vorm van het detectieveld kunnen ingesteld worden. Opbouw Actief infrarood reflectie methode. Aansluitspanning: V DC. Afmeting 267 x 62,3 x 45 mm (B x H x D) Montagehoogte van 2200 tot 3000 mm. Onafhankelijke veldinstellingen Aanwezigheidsdetectie: 2 velden, tot maximaal 670 mm* Bewegingsdetectie: 5 velden, tot maximaal 3030 mm* Veldbreedte instelbaar tot maximaal 4420 mm* 1 uitgangscontact. Relais aanwezigheid & beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

49 Actief infrarood bewegingsmelder De OA - 70C is een elegante actief infrarood sensor die de veiligheid en de activering in één sensor combineert, en is ontwikkeld om in het plafond ingebouwd te worden. De grootte en de vorm van het detectieveld kunnen ingesteld worden. Inbouw Actief infrarood reflectie methode. Aansluitspanning: 12-24V AC / V DC, 200mA max. (bij 12V AC) Afmeting Ø 155 x 66,5 mm Montagehoogte van 2200 tot 4000 mm. Onafhankelijke veldinstellingen Aanwezigheidsdetectie: 2 velden, tot maximaal 710 mm* Bewegingsdetectie: 4 velden, tot maximaal 1750 mm* Veldbreedte instelbaar tot maximaal 4040 mm* 1 uitgangscontact. Relais aanwezigheid & beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

50 Actief infrarood bewegingsmelder De Mirage kenmerkt zich door de combinatie van veiligheid en activering in één sensor, en is ontwikkeld om in de afdekkap van de deuraandrijving te worden ingebouwd, of in het plafond. De grootte en de vorm van het detectieveld kunnen ingesteld worden. Inbouw Actief infrarood reflectie methode. Aansluitspanning: V AC/DC, 200mA max. (bij 12V AC) Afmeting 244 x 52,5 x 43 mm (B x H x D) Montagehoogte van 2200 tot 3000 mm. Onafhankelijke veldinstellingen Aanwezigheidsdetectie: 2 velden, tot maximaal 640 mm* Bewegingsdetectie: 4 velden, tot maximaal 2250 mm* Veldbreedte instelbaar tot maximaal 3100 mm* 1 uitgangscontact. Relais aanwezigheid & beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

51 Radar bewegingsmelder De OM 105C radarsensor is speciaal ontworpen om elk type automatische deur snel en eenvoudig te openen. Deze radar detecteert beweging snel is daarom inzetbaar voor alle toepassingen. Deze radar biedt de keuze uit verschillende detectiegebieden. Op eenvoudige wijze is te wisselen tussen een breed ondiep veld en een smal diep veld of een combinatie van beide mogelijkheden. Opbouw Microwave doppler effect radar methode. Aansluitspanning: V AC / V DC, 100mA max. (bij 12V AC) Afmeting 131 x 61 x 55 mm (B x H x D) Montagehoogte van 2000 tot 3500 mm. Bewegingsdetectie: instelbaar tot maximaal 2300 mm* Veldbreedte instelbaar tot maximaal 4000 mm* 1 uitgangscontact. Relais beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

52 Radar bewegingsmelder De OM 106C richting herkennende radarsensor is speciaal ontworpen om elk type automatische deur snel en eenvoudig te openen. Deze radar detecteert beweging richting herkennend - snel is daarom inzetbaar voor alle toepassingen. Deze radar biedt de keuze uit verschillende detectiegebieden. Op eenvoudige wijze is te wisselen tussen een breed ondiep veld en een smal diep veld of een combinatie van beide mogelijkheden. Als de OM 106C boven het scharnierpunt wordt geïnstalleerd zal de radar de beweging van de draaiende deur negeren. Daarom is de OM 106C perfect te gebruiken voor activatie van automatische draaideuren. Opbouw Microwave doppler effect radar methode. Aansluitspanning: V AC / V DC, 100mA max. (bij 12V AC) Afmeting 131 x 61 x 55 mm (B x H x D) Montagehoogte van 2000 tot 3500 mm. Bewegingsdetectie: instelbaar tot maximaal 2300 mm* Veldbreedte instelbaar tot maximaal 4000 mm* 1 uitgangscontact. Relais beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

53 Sleutelschakelaar - opbouw Deze opbouw sleutelschakelaar is voorzien van een standaard europrofielcilinder. Er worden standaard vanaf fabriek 3 sleutels meegeleverd. Wij adviseren deze cilinder te vervangen voor een cilinder die past op uw bestaande sleutel of deel uitmaakt van uw sluitplan. Dit moet een Halve europrofielcilinder met verstelbare meenemer zijn. Opbouw. Uitvoering, staal Kleuren: Grijs Geschikt voor buitenmontage. (IP 54) Afmeting: 72 x 72 x 48 mm (B x H x D)

54 Sleutelschakelaar - inbouw Deze inbouw sleutelschakelaar is voorzien van een standaard europrofielcilinder. Er worden standaard vanaf fabriek 3 sleutels meegeleverd. Wij adviseren deze cilinder te vervangen voor een cilinder die past op uw bestaande sleutel of deel uitmaakt van uw sluitplan. Dit moet een Halve europrofielcilinder met verstelbare meenemer zijn. Inbouw. Inbouwmaat: Ø 60 mm. Uitvoering, staal Kleuren: Grijs Geschikt voor buitenmontage. (IP 54) Afmeting: 75 x 75 x 12 mm (B x H x D)

55 Sleutelschakelcontact - opbouw Deze sleutelschakelaar is vandalisme bestendig en heeft een dubbele functie. Als gewone sleutelschakelaar om uw automatische deuren te bedienen met uw sleutel. Als tweede functie heeft deze sleutelschakelaar een mechanische koppeling naar elektromechanische vergrendeling van uw schuifdeuraandrijving, hierdoor kunt u ook bij spanningsuitval uw schuifdeur ontgrendelen en openen, zodat toegang tot de ruimte gewaarborgd blijft. Standaard wordt er géén europrofielcilinder meegeleverd. Wij adviseren een cilinder te plaatsen die past op uw bestaande sleutel of deel uitmaakt van uw sluitplan. Dit moet een halve europrofielcilinder met verstelbare meenemer zijn. Opbouw. Uitvoering, aluminium Kleuren: Grijs Geschikt voor buitenmontage. (IP 55) Afmeting: 100 x 145 x 75 mm. (B x H x D)

56 GSM Afstandsbediening De FAAC 700-XR GSM afstandsbediening werkt met een gewone SIM kaart* en kan op alle bestaande draaideurautomaten, schuifdeurautomaten, hekwerkaandrijvingen, slagbomen en/of garagedeuraandrijvingen aangesloten worden. U kunt gebruik maken van ieder abonnement of prepaid kaart. De FAAC 700-XR werkt door middel van nummerherkenning, de verbinding wordt niet tot stand gebracht waardoor u geen belkosten berekend krijgt, hoe vaak u de deur ook opent. De FAAC 700-XR vervangt een gewone afstandsbediening of een numeriek codebedienpaneel. (SIM kaart, niet standaard meegeleverd) Heel eenvoudig kan de aandrijving geactiveerd worden door het nummer van de SIM kaart in de 700-XR te bellen. Alleen de geregistreerde gebruikers, zoals medewerkers, familie of bewoners, kunnen de toegang openen. Er kunnen in totaal 2000 gebruikers in de FAAC 700- XR worden opgeslagen. Van deze 2000 kunnen er zelfs 400 gekoppeld worden aan een datum, dag en tijd, hierdoor is het mogelijk bepaalde mensen alleen op bepaalde dagen toegang te verlenen. De FAAC 700-XR is beveiligd door middel van een pincode. Hierdoor kunt u alleen nieuwe nummers (gebruikers) aan de unit toevoegen. Zelfs als uw eigen mobiele telefoon kwijt is, of gestolen, kunt u door middel van deze pincode het oude nummer verwijderen, zodat dit nummer uw aandrijving niet meer kan bedienen. De eenvoudigste manier van programmeren is door middel van het sturen van een Sms je. Door het sturen van zo n Sms je is het mogelijk een gebruiker toe te voegen of te verwijderen. Als u echter meerdere gebruikers wilt toevoegen, of gebruikers wilt koppelen aan een datum of tijd, dan kan de optionele software uitkomst bieden. Met deze software is het mogelijk om vanuit Excel nummers te importeren en te exporteren. Ook heeft u hiermee een duidelijk overzicht wie en wanneer iemand toegang heeft om uw aandrijving te activeren. Ook kunt u controleren wanneer er iemand gebruik heeft gemaakt van deze mogelijkheid. De optionele software wordt geleverd met een RS-232 kabel om de unit aan uw PC te koppelen.

57 Voedingsadapter bijgeleverd V DC. (bij 12V max 1,2 Amp) Gemiddeld vermogen 20mA 12V Maximaal vermogen 100mA 12V Relaiscontact NO (tussen 1 en 60 seconden) Frequentie: GSM 850/900/1800/1900 MHz. Luchtvochtigheid: 5 tot 85% Beschermingsgraad IP 40. Afmetingen: 98 x 82 x 30 (B x H x D) Gewicht: 160 gram. Aansluiting: RS 232

58 Insteek radio ontvanger - RP Deze één kanaals (ook leverbaar als twee kanaals) ontvanger, type RP, wordt als insteek ontvanger geleverd en kan dus eenvoudig in alle verschillende FAAC aandrijvingen worden toegepast. De Faac ontvangers RP of XR maken gebruik van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Door toepassing van één van deze ontvangers kan gebruik gemaakt worden van de verschillende handzenders, type DL, T, XT of TML waarbij gekozen kan worden uit 2- of 4-kanaals handzenders. Uitvoering, kunststof. Kleuren: niet van toepassing. Voorzien van rolling code Voeding: 12 24V AC/DC.

59 Radio ontvanger in behuizing XR2C Deze twee kanaals (ook leverbaar als vier kanaals) ontvanger, type XR2-C, wordt in een kunststof behuizing geleverd en kan dus eenvoudig in alle FAAC aandrijvingen, maar ook bij andere merken worden toegepast. Eén uitgangscontact is te programmeren van een puls contact naar een continue contact. Hierdoor is het mogelijk om in één automaat met een handzender met twee knopjes een dubbele functie te gebruiken. - Knop 1. Bij het indrukken van deze knop zal de deur openen en direct weer sluiten. - Knop 2. Bij het indrukken van deze knop zal de deur openen en openblijven totdat deze knop opnieuw wordt ingedrukt. De Faac ontvangers RP of XR maken gebruik van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Door toepassing van één van deze ontvangers kan gebruik gemaakt worden van de verschillende handzenders, type DL, T, XT of TML waarbij gekozen kan worden uit 2- of 4-kanaals handzenders. Uitvoering, kunststof. Kleuren: Zwart Voorzien van rolling code Voeding: 12 24V AC/DC.

60 Handzender XT2 Deze handzender, type XR-2, is voorzien van twee kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Wit 2 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 63 x 12 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

61 Handzender XT4 Deze handzender, type XR-4, is voorzien van vier kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Wit 4 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 63 x 12 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

62 Handzender DL2 Deze handzender, type DL-2, is voorzien van twee kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Grijs / zwart 2 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 60 x 12 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

63 Handzender DL4 Deze handzender, type DL-4, is voorzien van vier kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Grijs / zwart 4 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 60 x 12 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

64 Handzender T2 Deze handzender, type T-2, is voorzien van twee kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Zwart 2 druktoetsen Afmeting: ca. 33 x 40 (67) x 15 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

65 Handzender T4 Deze handzender, type T-4, is voorzien van vier kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Zwart 4 druktoetsen Afmeting: ca. 33 x 40 (67) x 15 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

66 Handzender TML2 Deze handzender, type TML-2, is voorzien van twee kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Zwart 2 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 90 x 15 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

67 Handzender TML4 Deze handzender, type TML-4, is voorzien van vier kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Zwart 4 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 90 x 15 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

68 Codeschakelaar TX entry N Deze codeschakelaar, type TX Entry N, is draadloos te gebruiken, tot vier kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR2. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, opbouw Kleur: kunststof, aluminium Verlicht codeklavier. Afmeting: ca. 72 x 117 x 35 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code

Elektrische deuropener

Elektrische deuropener Elektrische deuropener Houdkracht 350 kg (RO OC 170) Standaard elektrische deuropener voor het elektrisch gecontroleerd vrijgeven van dagschoten van standaard deursloten. Inbouw Universeel toepasbaar (voor

Nadere informatie

Bestelnummer: : Opbouw drukknop gebroken wit met sleutelsymbool.

Bestelnummer: : Opbouw drukknop gebroken wit met sleutelsymbool. OC 1010 Universele drukknop. Drukknop voor het realiseren van een impulsschakeling. Uitgevoerd als wip schakelaar met auto reset. Robuuste opbouw duroplast behuizing in gebroken wit. Sleutel symbool geprint

Nadere informatie

Elektrische vergrendelingen

Elektrische vergrendelingen Elektrische vergrendelingen Pagina 1 Inhoud: Inhoudsopgave en draairichting symbool pagina 2 Elektrische deuropener 3000N pagina 3 Elektrische deuropener 4000N pagina 4 t/m 8 Elektrische deuropener (opbouw)

Nadere informatie

OC 1020 ZO 2 kanaals zender / ontvanger combinatie.

OC 1020 ZO 2 kanaals zender / ontvanger combinatie. Bestelnummer: OC 12V2 OC 24V1 : Voeding 12V 2A stekkermodel. : Voeding 24V 1A stekkermodel. OC 1020 ZO 2 kanaals zender / ontvanger combinatie. Zeer doordachte zender / ontvanger combinatie. Voor het op

Nadere informatie

TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202

TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202 TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o LR 12 Licht profielsysteem voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o LR 22 Licht profielsysteem voor glas tot 22 mm

Nadere informatie

Top Line Magneetvergrendelingen

Top Line Magneetvergrendelingen a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d Inhoudsopgave: P Introductie 3 pag. Elektromagnetische vergrendelingen OC2013 EM grendel, 5.500N voor buitentoepassing 4 OC2280 EM grendel, 5.500N,

Nadere informatie

HVN Motorsloten NEN179

HVN Motorsloten NEN179 HVN Motorsloten NEN179 a D V i E S M o N t a g E S E r V i c E o N D E r H o U D HVN MotorSLotEN, MEErVoUDig in VErgrENDELiNg, toepassing EN aansturing De HVN motorsloten zijn ontwikkeld voor een betrouwbaar

Nadere informatie

OPENERS & CLOSERS U KENT ONZE PRODUCTEN AL, NU IS HET MOMENT DAAR ONS MERK TE LEREN KENNEN

OPENERS & CLOSERS U KENT ONZE PRODUCTEN AL, NU IS HET MOMENT DAAR ONS MERK TE LEREN KENNEN CATALOGUS OPENERS & CLOSERS U KENT ONZE PRODUCTEN AL, NU IS HET MOMENT DAAR ONS MERK TE LEREN KENNEN OPENERS & CLOSERS is opgericht in 1989 in Barcelona met het doel uit te groeien tot een vooraanstaand

Nadere informatie

DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1301

DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1301 DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1301 Afmetingen deur pg. 2 Eigenschappen draaideuraandrijving imotion 1301 pg. 2 Impulsgevers pg. 4 Technische fiche pg. 5 Technische tekeningen pg. 6 AFMETINGEN DEUR : Automatische

Nadere informatie

Evolus JL 90/150 schuifdeurautomaat

Evolus JL 90/150 schuifdeurautomaat Enkele deuren, dubbele deuren, telescopische deuren JMD Nederland levert en monteert betrouwbare schuifdeurautomaten in heel Nederland. Deze worden vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs. Wij leveren

Nadere informatie

Technische documentatie PORTEO. reddot design award winner 2005. geprüfte Sicherheit. achieved for: Ease of Use. www.dorma.

Technische documentatie PORTEO. reddot design award winner 2005. geprüfte Sicherheit. achieved for: Ease of Use. www.dorma. Technische documentatie PORTEO reddot design award winner 2005 achieved for: Ease of Use geprüfte Sicherheit www.dorma.com/porteo PORTEO deurassistent PORTEO de deurassistent, die deuren comfort verleent.

Nadere informatie

OC MP6 Serie Elektromechanische 6 punts sluiting.

OC MP6 Serie Elektromechanische 6 punts sluiting. OC MP6 Serie Elektromechanische 6 punts sluiting. Zelf vergrendelende haakschoten met motor ontgrendeling. Voor staal, alumiunium en kunststof profieldeuren. Kenmerken algemeen: Elektrische meerpunts sluiting

Nadere informatie

PORTEO. Technische documentatie PORTEO, NL

PORTEO. Technische documentatie PORTEO, NL PORTEO Technische documentatie GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilo.com 078 6170707 PORTEO, NL PORTEO Deurassistent PORTEO de deurassistent, die deuren comfort verleent. De voordelen één voor één

Nadere informatie

ELEKTRISCHE SLOTEN EV-ML400 ML400.171213. t 088 500 2800 f 088 500 2899 57 MODELLEN ML400

ELEKTRISCHE SLOTEN EV-ML400 ML400.171213. t 088 500 2800 f 088 500 2899 57 MODELLEN ML400 ELEKTRISCHE SLOTEN MODELLEN ML400 OMSCHRIJVING De ML400 is een motor aangedreven laagspanningsslot ontworpen om commerciële en residentiële deuren te beveiligen. Het wordt geleverd met een bijpassende

Nadere informatie

Top Line magneetvergrendelingen

Top Line magneetvergrendelingen Top Line magneetvergrendelingen Inhoudsopgave Introductie 3 Elektromagnetische vergrendelingen OC2013 EM grendel, 5.500N voor buitentoepassing 4 OC2280 EM grendel, 5.500N, 45mm hoogte 6 OC2500 EM grendel,

Nadere informatie

OC MP3 Serie elektromechanische 3 puntsluiting.

OC MP3 Serie elektromechanische 3 puntsluiting. OC MP3 Serie elektromechanische 3 puntsluiting. Zelfvergrendelende haakschoten met motor ontgrendeling. Voor hout, staal, alumiunium en kunststof deuren. Kenmerken algemeen: Elektrische meerpunts sluiting

Nadere informatie

Gebruikshandleiding E515

Gebruikshandleiding E515 BINNEN BUITEN blad 1/6 Optioneel: externe codegever inbouwdoos drukknopschakelaar inbouwdoos schakelaar aansluiting voor besturingseenheid voeding: installatie in elektrische schakelkast aanbevolen montagehoogte:

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie

HVN Montagehandleiding

HVN Montagehandleiding HVN Montagehandleiding a d V i E s M o N t a G E s E r V i c E o N d E r H o u d inhoudsopgave Introductie Blz. 2 Werking van het slot Blz. 3 Componenten Blz. 5 Besturing Blz. 6 Aansluitschema Blz. 7 Afmetingen

Nadere informatie

PORTEO. Technische documentatie

PORTEO. Technische documentatie PORTEO Technische documentatie PORTEO, NL PORTEO Deurassistent PORTEO de deurassistent, die deuren comfort verleent. De PORTEO, de nieuwe comfortabele deurassistent van DORMA, opent en sluit binnendeuren

Nadere informatie

PORTEO Technische documentatie

PORTEO Technische documentatie PORTEO Technische documentatie reddot design award winner 2005 www.dorma.com/porteo PORTEO deurassistent PORTEO de deurassistent, die deuren comfort verleent. De PORTEO, de nieuwe comfortabele deurassistent

Nadere informatie

AT1G26-200. rev.0110. Toegangscontrole Module AT1G26-200. Handleiding. thinks outside the box!

AT1G26-200. rev.0110. Toegangscontrole Module AT1G26-200. Handleiding. thinks outside the box! AT1G26-200 rev.0110 Toegangscontrole Module AT1G26-200 Handleiding PRODUCT SPECIFICATIE Modelen AS-626M-200, AS-626S-200, AS-634-200, AT1G26-200 Opbouw Antivandaal Geborsteld aluminium behuizing Tot 200

Nadere informatie

FLEXESS TERRA EN AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS100/CS200 CS100/CS VERGRENDELINGEN. t f

FLEXESS TERRA EN AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS100/CS200 CS100/CS VERGRENDELINGEN. t f FLEXESS TERRA EN AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER MODELLEN CS100, CS200 SPECIFICATIES Voltage 12V AC/DC, 24V DC Stroomafname 35mA Relais uitgang maximaal 1 Amp. schakelen Bel uitgang maximaal 1 Amp. schakelen

Nadere informatie

Handleiding AT1G Toegangscontrole Module. rev ver1

Handleiding AT1G Toegangscontrole Module. rev ver1 Handleiding AT1G26-200 rev.0914 Toegangscontrole Module ver1 PRODUCT SPECIFICATIE Modelen, AT1G26-200 ver1 en AT1G34-200 Opbouw Antivandaal Geborsteld aluminium behuizing Tot 200 gebruikerscodes 100 Mil.

Nadere informatie

STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT WIN DRIVE 2201

STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT WIN DRIVE 2201 STANDAARD SCHUIFDEURAUTOMAAT WIN DRIVE 2201 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o LR 12 Licht profielsysteem voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o LR 22 Licht profielsysteem voor glas tot 22 mm dikte

Nadere informatie

Montage voorschrift Brondool slot type 610 LED

Montage voorschrift Brondool slot type 610 LED Montage voorschrift Brondool slot type 610 LED Inbouw- en montagevoorschriften Algemeen Storingen welke voorkomen hadden kunnen worden door het correct uitvoeren van de Brondool inbouwen montagevoorschriften,

Nadere informatie

HANDLEIDING CIFERO XT CODEKLAVIER

HANDLEIDING CIFERO XT CODEKLAVIER HANDLEIDING CIFERO XT CODEKLAVIER April 2014 TECHNISCHE GEGEVENS Aansluitspanning 12 tot 24V AC/DC ±20% Stroomverbruik in rust o bij gelijkspanning 20mA DC o bij wisselspanning 80mA AC Maximaal stroomverbruik

Nadere informatie

Stand der Techniek Geïntegreerde Inbraakbeveiliging DEEL 4 Electromechanisch hang- en sluitwerk

Stand der Techniek Geïntegreerde Inbraakbeveiliging DEEL 4 Electromechanisch hang- en sluitwerk Stand der Techniek Geïntegreerde Inbraakbeveiliging DEEL 4 Electromechanisch hang- en sluitwerk TIS-project Inbraakbeveiliging State of the Art Geïntegreerde Inbraakbeveiliging Deel 4 Elektromechanisch

Nadere informatie

Garagedeuren gegevens

Garagedeuren gegevens Garagedeuren gegevens Sectionale Garagedeur 40 mm dik. Cassette uitvoering met houtnerf structuur. Inclusief montage, demontage en afvoeren van de oude deur De garagedeuren zijn tochtvrij door de afdichting

Nadere informatie

Tyro Pyxis/Auriga 2, 4, 6 of 8 voudige afstandsbediening Handleiding 868 MHz

Tyro Pyxis/Auriga 2, 4, 6 of 8 voudige afstandsbediening Handleiding 868 MHz Handleiding 868 MHz Pyxis zender en Auriga ontvanger Aantal functies: 2, 4, 6 of 8, ON/OFF Toetsfuncties Pyxis zender activeren: houdt de I knop 2 seconden ingedrukt. Pyxis zender deactiveren: houdt de

Nadere informatie

Lips Motor- en Solenoidsloten

Lips Motor- en Solenoidsloten Lips Motor- en Solenoidsloten Elektromechanische kracht Sloten werken doorgaans dankzij de bediening van cilinder, kruk of paniekopener door de gebruikers zelf. Dus wat is dan eigenlijk de toegevoegde

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

Beveiliging, veiligheid en een gevoel van geborgenheid inéén. Litto Care Control Lock. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Beveiliging, veiligheid en een gevoel van geborgenheid inéén. Litto Care Control Lock. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Beveiliging, veiligheid en een gevoel van geborgenheid inéén Litto Care Control Lock ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verzorgd en verzekerd Instellingen voor zorg en psychiatrie

Nadere informatie

Montagevoorschriften

Montagevoorschriften Montagevoorschriften BCU Mont_BCU1_NL.Doc 1/9 Inhoudsopgave 1. Montage van de onderdelen... 3 2. Aansluitingen van de 8 polige stekker... 3 3. Aansluitingen van de 10 polige stekker... 4 4. Opstarten...

Nadere informatie

DYNAMIC. Draaihekaandrijving

DYNAMIC. Draaihekaandrijving DYNAMIC Draaihekaandrijving Vloeiend en geruisloos Stevig en robuust Obstakeldetectie met ingebouwde sensor Afstandsbediening met APS Werkt op batterijen of manueel bij stroomuitval Entrya Technologies

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

AUTONOME CILINDERS EN BESLAGEN RFID evoxs

AUTONOME CILINDERS EN BESLAGEN RFID evoxs Serie evoxs Easy - EVX-C / EVX-LP / EVX-LPK KARAKTERISTIEK Vereenvoudigd gebruik : badge, programmatie toestel of code Tot 128 gebruikers en 64 deuren Office mode (permanent open ) 3 management keuzes

Nadere informatie

FLEXESS TERRA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS100 CS VERGRENDELINGEN. t f MODELLEN CS100 SPECIFICATIES

FLEXESS TERRA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS100 CS VERGRENDELINGEN. t f MODELLEN CS100 SPECIFICATIES FLEXESS TERRA CODETABLEAU EN PASLEZER MODELLEN CS100 SPECIFICATIES Voltage 12V AC/DC Stroomafname 35mA Relais uitgang maximaal 1 Amp. schakelen Alarm uitgang maximaal 1 Amp. schakelen Bel uitgang maximaal

Nadere informatie

Novomatic aandrijving. voor sectionaaldeuren en kanteldeuren

Novomatic aandrijving. voor sectionaaldeuren en kanteldeuren Novomatic aandrijving voor sectionaaldeuren en kanteldeuren Geniet van comfort en zekerheid Niemand zou tegenwoordig nog mogen afzien op het gemak en comfort van een automatische garagedeur. Kies daarom

Nadere informatie

DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1401

DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1401 DRAAIDEURAANDRIJVING imotion 1401 Afmetingen deur pg. 2 Eigenschappen draaideuraandrijving imotion 1401 pg. 3 Impulsgevers pg. 4 Technische fiche pg. 6 AFMETINGEN DEUR : Automatische draaideuraandrijving

Nadere informatie

ATP2S200. rev Toegangscontrole Module. Handleiding. thinks outside the box!

ATP2S200. rev Toegangscontrole Module. Handleiding. thinks outside the box! ATP2S200 rev.0110 Toegangscontrole Module ATP2S200 Handleiding PRODUCT SPECIFICATIE Model ATP2S200 Opbouw Slagvast polycarbonaat Met braille tekens op de toetsen Van achteren (backlite) aangelichte toetsen

Nadere informatie

GEBOGEN SCHUIFDEURAUTOMAAT 1-180 imotion 2301

GEBOGEN SCHUIFDEURAUTOMAAT 1-180 imotion 2301 GEBOGEN SCHUIFDEURAUTOMAAT 1-180 imotion 2301 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systeem pg. 2 Eigenschappen gebogen schuifdeuraandrijving 1-180 imotion 2301 pg. 3 Standaard toebehoren pg. 5 Impulsgevers pg.

Nadere informatie

Draaideurautomaat SW100

Draaideurautomaat SW100 Draaideurautomaat SW100 De meest veelzijdige en betrouwbare draaideurautomaat De Besam SW100 is uitgerust met unieke intelligente functies op het gebied van veiligheid en beveiliging. Deze draaideurautomaat

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING VLEUGELHEKOPENER De Hekopenerspecialist Byzantium gebouw Stadhouderskade 20 B 1054 ES Amsterdam Telefoon: 020-489.9459 Telefax: 020-612.2581 Technische dienst: 06-46.075.244 info@hekopener.nl

Nadere informatie

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 27/03/2014 GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2. Specificaties Voedingsspanning -24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900

Nadere informatie

FLEXESS AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS200 CS200.190913 VERGRENDELINGEN. t 088 500 2800 f 088 500 2899 13 MODELLEN CS200 SPECIFICATIES

FLEXESS AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER TC-CS200 CS200.190913 VERGRENDELINGEN. t 088 500 2800 f 088 500 2899 13 MODELLEN CS200 SPECIFICATIES FLEXESS AQUA CODETABLEAU EN PASLEZER MODELLEN CS200 SPECIFICATIES Voltage 12V AC/DC Stroomafname 1 Amp. Slot uitgang 1 Amp. Alarm uitgang 1 Amp. Bel uitgang 1 Amp. Leesafstand max. 40 mm Frequentie lezer

Nadere informatie

Elektrische deuropeners van effeff

Elektrische deuropeners van effeff Elektrische deuropeners van effeff Elektrische deuropeners van de modelserie 118 Standaard-, rook- en branddeuropeners ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY Nederland BV ASSA

Nadere informatie

elektrisch BedieNBare sloten en deuropeners

elektrisch BedieNBare sloten en deuropeners elektrisch BedieNBare sloten en deuropeners doorbraak in deurbediening en veiligheid Flexeria is een totaaloplossing om deuren elektrisch te ontgrendelen en/of te vergrendelen met de mobiele telefoon.

Nadere informatie

Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5

Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5 Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5 Inhoud verpakking: Alarmunit Sirene Handzender ( 2 stuks) Kabels incl. zekeringen Zoekfunctie Stil alarm Startblokkering Paniek functie Anti carjacking Aansturing

Nadere informatie

de afstandsbediening voor uw deur!

de afstandsbediening voor uw deur! www.loxx.nl de afstandsbediening voor uw deur! Made in Holland LoXX, de afstandsbedi Door het indrukken van de afstandsbediening draait de LoXX ONE het slot open. De LoXX ONE past op ieder cilinderbediend

Nadere informatie

electromechanische BB-LOCKS Grendels A D V i e S M O N T A G e S e r V i C e O N D e r H O U D

electromechanische BB-LOCKS Grendels A D V i e S M O N T A G e S e r V i C e O N D e r H O U D electromechanische BB-LOCKS Grendels A D V i e S M O N T A G e S e r V i C e O N D e r H O U D BB-LOCKS Serie introductie Deze grendels zijn hoogwaardige beveiligingsvergrendelingen voor risico openingen.

Nadere informatie

De winst van elektrisch

De winst van elektrisch Wintertuin Elektrische systemen gordijnrails comfort luxe, kracht, op hoog elegantie niveau& gemak De winst van elektrisch In elke denkbare situatie biedt elektrische gordijnbediening voordelen. Gordijnen

Nadere informatie

DEUR BESTURING, TYPE: TS971

DEUR BESTURING, TYPE: TS971 DEUR BESTURING, TYPE: TS9 RDA RIBBERS DOOR AUTOMOTION Parallelweg b RE Waspik T + (0) 00 F + (0) E info@rda-bv.nl DEUR BESTURING, TYPE: TS9 BEHUIZING - UITVOERING - FUNCTIES & TOEBEHOREN CERTIFCATEN &

Nadere informatie

Positie van artikelen

Positie van artikelen Positie van artikelen 1: Het slot Mogelijke varianten; Draairichting Keerbaar Doormaat: 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65 en 80 Vlakke voorplaat: 16, 20, 24 U-voorplaat: 22 X 6, 24 X 6, 24 X 8 Asafstand: 92 Kruknoot:

Nadere informatie

somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren

somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren Geschikt voor de meest gangbare typen en modellen garagedeuren. Met de Dexxo Pro motoriseert u garagedeuren tot 15m², met vele persoonlijke instellingsopties.

Nadere informatie

DE KEUZE VAN DE INSTALLATEUR DIGIWAY AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN VOOR DRAAIENDE DEUREN

DE KEUZE VAN DE INSTALLATEUR DIGIWAY AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN VOOR DRAAIENDE DEUREN DE KEUZE VAN DE INSTALLATEUR DIGIWAY AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN VOOR DRAAIENDE DEUREN CDVI BENELUX Otegemstraat 241 8550 Zwevegem Tel: +32 (0)56 73 93 00 cdvibenelux.com DIGIWAY DEURAUTOMATEN: EEN MUST

Nadere informatie

Handleiding voor de installatie van de vleugelhekopener, type 400

Handleiding voor de installatie van de vleugelhekopener, type 400 INTRODUCTIE 1.1 Elektrische en mechanische specificatie Spanning toevoer: Batterij: Vermogen: Spanning/vermogen verbruik van de motor Spanning/vermogen verbruik van de lamp: Spanning/vermogen verbruik

Nadere informatie

MONTAGE & INSTALL ATIE. MultifunctioneleBUVA. Ergo-Motion MFB. besturingsmodule

MONTAGE & INSTALL ATIE. MultifunctioneleBUVA. Ergo-Motion MFB. besturingsmodule MultifunctioneleBUVA Ergo-Motion MFB besturingsmodule MONTAGE & INSTALL ATIE BUVA Montage & Installatie Ergo-Motion MFB 2 Inhoud 1 Beschrijving 4 1.1 Algemeen 4 1.2 Ingangen 4 1.3 Uitgangen 5 1.4 Instelling

Nadere informatie

GfS Push Bar Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3. Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4

GfS Push Bar Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3. Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4 Art.-Nr.: Montage handleiding GfS Push Bar Alarm Inhoud Algemene omschrijving...p. 2 Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3 Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4 Functies GfS Push Bar Alarm...p. 5 Art.-Nr.:

Nadere informatie

INTERSTEEL Chip Lock. Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen

INTERSTEEL Chip Lock. Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen Een handig compact elektromechanisch meubelslot. De is een uniek elektromechanisch meubelslot met geïntegreerde kaartlezer.

Nadere informatie

CARROUSELDEURAANDRIJVING FULL GLASS

CARROUSELDEURAANDRIJVING FULL GLASS CARROUSELDEURAANDRIJVING FULL GLASS Afmetingen deur pg. 2 Eigenschappen carrouseldeuraandrijving Universal Drive pg. 4 Standaard toebehoren pg. 4 Impulsgevers pg. 5 Technische fiche pg. 6 AFMETINGEN DEUR

Nadere informatie

Merkur 2 Radar beweging sensor voor automatische deuren. Uw voordelen

Merkur 2 Radar beweging sensor voor automatische deuren. Uw voordelen sensing the future De meest innovatieve Radar met dubbel veld module en richting herkenning. Uitstekend geschikt voor draai en schuifdeuren. Merkur 2 Radar detectie sensor voor automatische deuren Intelligent,

Nadere informatie

2.5 2. Projectsloten. Sloten - 107

2.5 2. Projectsloten. Sloten - 107 Projectsloten 2 Inleiding De Nemef projectsloten zijn speciaal ontwikkeld voor binnendeuren in de utiliteitsbouw en daarmee uitermate geschikt voor zware belasting en frequent gebruik. Een aantal eigenschappen

Nadere informatie

MAAK UW TOEGANG EENVOUDIGER

MAAK UW TOEGANG EENVOUDIGER MAAK UW TOEGANG EENVOUDIGER DEURAUTOMATEN LCD Scherm voor programmering. Verbinding met brandcentrale mogelijk. Uitgang als deurpositiecontact N/O. Dynamische pauzetijd volgens de frequentie van passanten.

Nadere informatie

Deurvergrendelingssysteem TVS

Deurvergrendelingssysteem TVS Deurvergrendelingssysteem TVS voor vluchtroutebeveiliging of toegangscontrole Het DICTATOR deurvergrendelingssyteem TVS is de ideale oplossing voor individuele vluchtdeuren, omdat het als Stand-Alone-oplossing

Nadere informatie

Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA. EM elektromagnetische vergrendelaars

Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA. EM elektromagnetische vergrendelaars Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA EM elektromagnetische vergrendelaars Serie 1800 N - Compact - Mini magneet ontworpen voor minder stevige, maar toch betrouwbare vergrendeling.

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

Het pluspunt voor deuren. PORTEO. Deuren comfortabel openen en sluiten.

Het pluspunt voor deuren. PORTEO. Deuren comfortabel openen en sluiten. Het pluspunt voor deuren. PORTEO Deuren comfortabel openen en sluiten. PORTEO. Geeft deuren meer comfort. De PORTEO, de nieuwe comfortabele aandrijving van DORMA, opent en sluit deuren moeiteloos. Automatisch,

Nadere informatie

EVOLVE. Elektrisch aangedreven schuifdeurbeslag tot 80kg

EVOLVE. Elektrisch aangedreven schuifdeurbeslag tot 80kg EVOLVE Elektrisch aangedreven schuifdeurbeslag tot 80kg EVOLVE De evolutie in schuifdeurbeslag PC Henderson heeft het denken over het motoriseren van schuifdeurbeslag vertaald naar een universele oplossing.

Nadere informatie

DWPS102S DWPS102A DWPD102SXX DWPD102AXX

DWPS102S DWPS102A DWPD102SXX DWPD102AXX DWPS02S DWPS02A DWPD02SXX DWPD02AXX Single or double door, inward and outward, automation door Automaat voor enkele- of dubbele deuren, trekkend of duwend Range: Deur automation Group Products INSTALLATIEHANDLEIDING

Nadere informatie

LiPs motor- en solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d

LiPs motor- en solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d LIPS Motor- en Solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d 2 Elektromechanische kracht Sloten werken doorgaans dankzij de bediening van cilinder, kruk of paniekopener door

Nadere informatie

Handleiding GSM kiezer TKGSM-431 versie 13V1.2. Afmeting breedte circa 20,4 cm hoogte circa 14 cm.

Handleiding GSM kiezer TKGSM-431 versie 13V1.2. Afmeting breedte circa 20,4 cm hoogte circa 14 cm. Handleiding GSM kiezer TKGSM-431 versie 13V1.2 Afmeting breedte circa 20,4 cm hoogte circa 14 cm. Werking GSM kiezer TKGSM-431 Kiezer werkt op 12 Volt max 30mA (voeding niet meegeleverd) Aantal ingangen

Nadere informatie

NEDERLANDS CE VERKLARING VAN OVEREENSTEMMING VOOR MACHINES (RICHTLIJN 89/392/EEG, BIJLAGE II, DEEL B)

NEDERLANDS CE VERKLARING VAN OVEREENSTEMMING VOOR MACHINES (RICHTLIJN 89/392/EEG, BIJLAGE II, DEEL B) NEDERLANDS CE VERKLARING VAN OVEREENSTEMMING VOOR MACHINES (RICHTLIJN 89/392/EEG, BIJLAGE II, DEEL B) Fabrikant: FAAC S.p.A. Adres: Via Benini, 1-40069 Zola Predosa BOLOGNA - ITALIË Verklaart dat: de aandrijving

Nadere informatie

Digitale programmaklokken

Digitale programmaklokken Dag-, weekprogrammaklokken EG010, EG071 actuele tijd / schakeltijd schakelstandmelding actueel schakelprogramma EG010 / huidige dag EG071 kiezen van het schakelprogramma knop voor indicatie van de programmastappen

Nadere informatie

Garagedeuraandrijvingen

Garagedeuraandrijvingen Mooi van binnen en buiten Garagedeuraandrijvingen Veiligheid en comfort door techniek Uw motieven zijn onze garagedeuraandrijvingen. De Centurion C360, C370, C380 en C211 zijn aandrijfsystemen voor gebruikers

Nadere informatie

Het instellen van de ControlBox 3.0 moet worden uitgevoerd door gekwalificeerde mensen.

Het instellen van de ControlBox 3.0 moet worden uitgevoerd door gekwalificeerde mensen. Gebruikers handleiding Algemeen De ControlBox 3.0 bedient een standaard High Security Slot (HSS). Er zijn 3 opties om de firmware in te stellen. Zowel het type als de modus moeten worden geselecteerd:

Nadere informatie

Produktie en distributie van D.H.Z. automatische openers voor hekken / deuren / garagedeuren

Produktie en distributie van D.H.Z. automatische openers voor hekken / deuren / garagedeuren hekopener.nl garagedeuropeners.eu deurdranger.eu Produktie en distributie van D.H.Z. automatische openers voor hekken / deuren / garagedeuren alles inclusief afstandsbediening Nederlands Belgisch Deutsch

Nadere informatie

Vanaf SN : CODEKLAVIER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

Vanaf SN : CODEKLAVIER PROGRAMMATIE HANDLEIDING Vanaf SN : 000.0 9900 CODEKLAVIER PROGRAMMATIE HANDLEIDING . Eigenschappen Waterdichtheid IP68 Anti-vandaal behuizing Volledige programmering via het codeklavier 000 gebruikers, magneetsleutel, openingscode,

Nadere informatie

FMS RAIL FMS MOTOR POELIE UP SIDE DOWN WANDHOUDER VOOR ADAPTER JUST A GENTLE TOUCH FOREST PULS WANDSCHAKELAAR FMS MEENEMER FMS GLIJDER

FMS RAIL FMS MOTOR POELIE UP SIDE DOWN WANDHOUDER VOOR ADAPTER JUST A GENTLE TOUCH FOREST PULS WANDSCHAKELAAR FMS MEENEMER FMS GLIJDER verkrijgbaar in wit FMS RAIL FMS MOTOR POELIE UP SIDE DOWN Aluminium extrusie, gepoedercoat. Lengtes: 5,80 meter 7 meter 10/bundel 5101001580 5101001700 Hiermee kan de motor aan de bovenzijde van de FMS

Nadere informatie

Kwaliteitsaandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken. Garagedeuraandrijving LIFTRONIC voor kantel- en sectionaaldeuren

Kwaliteitsaandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken. Garagedeuraandrijving LIFTRONIC voor kantel- en sectionaaldeuren MEER COMFORT BIJ U THUIS Kwaliteitsaandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken Garagedeuraandrijving LIFTRONIC voor kantel- en sectionaaldeuren Inrithek-aandrijving PORTRONIC voor draai- en schuifhekken

Nadere informatie

EvoDrive AUTOMATISCHE BINNENDEUR

EvoDrive AUTOMATISCHE BINNENDEUR EvoDrive AUTOMATISCHE BINNENDEUR MOTION4 is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van automatische systemen, gebaseerd op lineaire motor technologie, voor private,

Nadere informatie

Elektrische Sloten. Mechanische Sloten

Elektrische Sloten. Mechanische Sloten INHOUDSOPGAVE Elektrische Sloten Mechanische Sloten Accessoires Magnetisch Deurbeslag Toegangscontrole Elektrische Sloten Brandvluchtsloten op ruststroomprincipe Type 605 Type 1290 Type 4050 SKG** Elektrisch

Nadere informatie

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit STAKA Handleiding elektrische bediening Algemeen Deze handleiding geeft u de juiste instructies voor een correcte aansluiting en een goede bediening van de elektrische bedieningsset van Staka. De installatie

Nadere informatie

just a gentle touch verkrijgbaar in wit De adaptor kan hiermee op de wand bevestigd worden.

just a gentle touch verkrijgbaar in wit De adaptor kan hiermee op de wand bevestigd worden. verkrijgbaar in wit FMS RAIL FMS MOTOR POELIE UP SIDE DOWN Aluminium extrusie, gepoedercoat. Lengtes: 5,80 meter 7 meter 10/bundel 5101001580 5101001700 Hiermee kan de motor aan de bovenzijde van de FMS

Nadere informatie

7/2017. GSM relais en 3 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

7/2017. GSM relais en 3 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 7/2017 GSM102-3 2 relais en 3 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2 2. Specificaties Voedingsspanning 12 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie

Nadere informatie

Montage en bedieningshandleiding. ROLLOTIMER Comfort Art.-Nr. 941.DCZ3.I1

Montage en bedieningshandleiding. ROLLOTIMER Comfort Art.-Nr. 941.DCZ3.I1 Montage en bedieningshandleiding ROLLOTIMER Comfort Art.-Nr. 941.DCZ3.I1 Veiligheids instrukties De aansluitingen worden spanningsvrij gemaakt door gekwalificeerde vakmensen. Gebruik een diepe inbouw doos.

Nadere informatie

Wat Easy Install voor u kan doen

Wat Easy Install voor u kan doen Wat Easy Install voor u kan doen Wat Easy Install voor u kan doen Het variabele ophangsysteem Easy Install van Projecta zorgt voortaan voor een nóg eenvoudiger installatie! Easy Install levert aanzienlijke

Nadere informatie

XR4 433 C - XR4 868 C

XR4 433 C - XR4 868 C XR4 433 C XR4 868 C XR4 433 C - XR4 868 C 1 BESCHRIJVING De elektronische apparatuur XR C is een externe ontvanger met vier kanalen, voorzien van een geïntegreerd decoderingsysteem (DS, SLH, LC), OMNIDEC

Nadere informatie

24V-detectoren en daglichtstuurmodules Bespaar energie

24V-detectoren en daglichtstuurmodules Bespaar energie 24V-detectoren en daglichtstuurmodules Bespaar energie Detectoren bieden meer comfort en veiligheid. Bovendien helpen ze om behoorlijk wat energie te besparen. Bij automatische lichtregeling wordt de verlichting

Nadere informatie

OC 1000 Compacte elektrische pengrendel.

OC 1000 Compacte elektrische pengrendel. OC 1000 Compacte elektrische pengrendel. Compacte inbouw pengrendel. Eenvoudig te integreren in elke installatie. Weerstand 10.000N zijdelingse druk. Geblokkeerde RVS grendelschoot. Grendelschoot uitschot

Nadere informatie

II PROGRAMMEERBARE STURING

II PROGRAMMEERBARE STURING 1 ROY 4 Schuifhekmotor met POLARIS II PROGRAMMEERBARE STURING 2 STURING MODEL POLARIS II K C A 11 12 13 14 15 16 17 zekering 315m A 24 V AC voeding fotocellen 4 3 2 1 KRACHTREGELING + zekering 6,3 A KRACHT

Nadere informatie

Brandwerende glazen schuifdeur KONE SD(T) F30/F60

Brandwerende glazen schuifdeur KONE SD(T) F30/F60 P R O D U C T D A T A B L A D Brandwerende glazen schuifdeur KONE SD(T) F30/F60 Productomschrijving, Algemeen: Toepassing; eenzijdig of tweezijdig brandwerende afscheiding als binnen- en buitenschuifdeuren,

Nadere informatie

ANTI-INBRAAK (SKG WK 2 & 3) SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301

ANTI-INBRAAK (SKG WK 2 & 3) SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301 ANTI-INBRAAK (SKG WK 2 & 3) SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2301 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o SR 12 Profielsysteem met hoge stabiliteit voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o SR 30 Profielsysteem

Nadere informatie

Serie 18 - Bewegingsmelders 10 A

Serie 18 - Bewegingsmelders 10 A Infrarood bewegingsmelders Herkent alleen bewegingen van objecten met lichaamswarmte zoals mensen en dieren en niet van bewegende takken van bomen Geringe afmetingen Geïntegreerde instelling voor de helderheidsdrempel

Nadere informatie

04/2015 Vanaf serienummer : CODEKLAVIER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

04/2015 Vanaf serienummer : CODEKLAVIER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 04/05 Vanaf serienummer : 0500090 99004 CODEKLAVIER PROGRAMMATIE HANDLEIDING . Eigenschappen Waterdichtheid IP68 Antivandaal behuizing relais Beide relais kunnen met openingscode, magneetsleutel of magneetsleutel

Nadere informatie

Elektrische sluitplaten

Elektrische sluitplaten Elektrische sluitplaten Elektrische sluitplaten disciplinair discreet Ͳ betrouwbaar Elektrische Sluitplaten Opening Controls B.V. De wetering 127, 4906 CT Oosterhout Tel. +31 (0)162 461 820 n d E r h o

Nadere informatie

NL Manual GSM module RC-GBT8448BC V1.1. Handleiding GSM RC-GBT8448BC

NL Manual GSM module RC-GBT8448BC V1.1. Handleiding GSM RC-GBT8448BC Handleiding GSM RC-GBT8448BC 1. Omschrijving: De RC-GBT8448BC is een GSM interface die een niet meer aanwezige standaard PSTN lijn of nieuwe VoIP lijn, middels een Simkaart (niet meegeleverd) omzet naar

Nadere informatie

Serie 7L - LED-lampen

Serie 7L - LED-lampen Serie - LED-lampen SERIE LED - lampen voor schakelkasten Energiebesparend door LED-techniek Opgenomen vermogen van 5 W Lichtstroom komt overeen met een 75 W gloeilamp Magneet- of schroefbevestiging Met

Nadere informatie

ES-S7A. Buitensirene. www.etiger.com

ES-S7A. Buitensirene. www.etiger.com ES-S7A Buitensirene www.etiger.com NL Kenmerken - Draadloze verbinding voor een eenvoudige installatie - Radiofrequente beveiliging van de accessoires: meer dan een miljoen combinatiecodes - EEPROM-informatiebeveiliging,

Nadere informatie

DEUR- TECHNIEK. Lastenboekbeschrijvingen 09.2013

DEUR- TECHNIEK. Lastenboekbeschrijvingen 09.2013 DEUR- TECHNIEK Lastenboekbeschrijvingen 09.2013 INHOUDSOPGAVE DEURSLUITERS MET GLIJARM 7 TS 93 N... 7 Systeemdeurdranger met glijarm in standaard uitvoering. 7 TS 93 RF... 7 Systeemdeurdranger met vastzetglijarm

Nadere informatie