Draaideuraandrijving 950 BM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Draaideuraandrijving 950 BM"

Transcriptie

1

2 Draaideuraandrijving 950 BM Automatisch systeem ten behoeve van draaideuren voor intensief gebruik. Moderne uitstraling door design afdekkap. Door FAAC wordt met deze draaideurautomaat en kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht met een geheel vernieuwde uitstraling, een designproduct. De vernieuwde stijl en de vorm van de behuizing, in combinatie met een afwerking als geanodiseerd metaal, maken het zicht zeer speciaal. Ze wordt dan ook direct opgemerkt en herkend. Dankzij de specifieke vorm van de behuizing kan een bewegingsdetectie (radarbewegingsmelder of passief infrarood) worden ingebouwd. De FAAC 950 BM (met veersluiting) en de 950 BSM (zonder veersluiting) kan zowel op de bovendorpel van het kozijn als op de deur zelf worden geïnstalleerd. Hiervoor is er een keuze mogelijkheid tussen een knikarm of een glijarm. FAAC 950 met knikarm. (duwend) FAAC 950 met glijarm. (trekkend) Excellente logica, in real time. De twee elektronische printen 950 MPS (sturing) en 950 I/O (input / outputkaart) zorgen voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na en een encoder detecteert voortdurend de hoekpositie. Door middel van een in het automatische systeem geïntegreerde keuzeschakelaar kan de bedrijfslogica (automatisch, handbediening, nacht, open) worden gekozen. Geïntegreerde keuzeschakelaar.

3 Geruisloos. Het elektromechanische systeem met gelijkstroommotor maakt onbeperkt gebruik van de deur mogelijk en waarborgt absolute stilte. De FAAC 950 werkt geruisloos, zowel in de uitvoering die sluit met meer als in de uitvoering die sluit door middel van de motor. Absolute veiligheid. In overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften worden de snelheid en de kracht geprogrammeerd op basis van de afmeting van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening gaat hij op lagere snelheid na of het obstakel is verdwenen. Uitvoeringen. Duwend of trekkende uitvoering. Faac 950 met knikarm. (duwend) Faac 950 met glijarm. (trekkend) Kunststof afdekkap of Aluminium afdekkap. Kunststof behuizing. Aluminium behuizing. Zelfsluitend bij stroomuitval of niet zelfsluitend bij stroomuitval. Optioneel leverbare externe keuzeschakelaar. (KP controller) met of zonder programmeerdisplay. 1 = Ringkerntransformator 2 = Besturingsprint 950 I/O 3 = Gelijkstroommotor 4 = Encoder 5 = Besturingsprint 950 MPS 6 = Sluitveer (alleen bij uitvoering BM)

4 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Installatie op zowel de bovendorpel als op de deur. Voor naar buiten of naar binnen draaiende deuren. Duwende, trekkende armen van roestvrijstaal. Sluiting met veer of met motor. Met kunststof afdekkap of aluminium geanodiseerde afdekkap. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Geïntegreerde functieschakelaar in de aandrijving met de logica s - handbediend of - nachtstand. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: handbediening éénrichting twee richtingen gedeeltelijk open (minimaal 30 ) geheel open automatisch continue open nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Master Slave voor 2 deurvleugels. Geïntegreerde sluisfunctie, bij gebruikmaking van KP controller. Push and Go functie inschakelbaar. Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: B = 530 mm, H = 100 mm, D = 104 mm. Gewicht: 10 kg. Regenwaterdicht (IP23) Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

5 Keuzeschakelaar - KP Controller De KP Controller is een keuzeschakelaar, waarmee het programma van de draaideurautomaten 950 BM en 950 BSM gekozen kan worden. Ook is deze KP Controller nodig om een sluisschakeling tussen meerdere draaideuraandrijvingen te bedienen. Als bij de KP Controller gebruik gemaakt wordt van het display zal de KP Controller als tijdschakelklok functioneren en beschikt dan over 7 schakelmomenten per dag. (weekklok) Uitvoering: wit. Afmeting: 80 x 100 x 22 mm. De volgende standen zijn beschikbaar: handbediening: De deur is ontgrendeld, kan met de hand bediend worden. Twee richtingen: De impulsgevers aan beide zijden zijn actief. Één richting: De impulsgever aan de binnenzijde is alleen actief. Deel opening: De deur zal gedeeltelijk geopend worden. Totale opening: De deur zal geheel geopend worden. Automatisch: De deur zal automatisch openen en ook weer sluiten. Deur open: De deur gaat open, en zal open blijven staan. Nacht: De deur is vergrendeld en opent door de nacht impulsgevers U kunt schakelen d.m.v. de toetsen (1 t/m 5), vervolgens zal de gekozen functie aangegeven worden doordat de corresponderende led gaat branden. Als Handbediening of Nacht is gekozen moet deze toets nogmaals ingedrukt worden om deze modus te verlaten. LOCK: Door de toetsen 3 en 4 gedurende ca. 5 seconden ingedrukt te houden wordt het toetsenbord geblokkeerd, door middel van dezelfde combinatie kunt u uiteraard ook weer deblokkeren.

6 Arditec draaideuraandrijving De Arditec draaideuraandrijving opent en sluit uw binnendeuren op een eenvoudige manier. Hiermee brengen wij een zeer compacte, betaalbare deurautomaat voor (bijna) alle binnendeuren die bij spanningsuitval niet zelfsluitend behoeven te zijn. Een handige hulp om uw deur te openen en weer te laten sluiten. Uitvoeringen: Montage aan de scharnierzijde of aan de dagzijde. Arditec deurautomaat aan de scharnierzijde. Arditec deurautomaat aan de dagzijde Spanningsvoorziening door middel van inbouw trafo (past in standaard inbouwdoos) of door middel van 230V adapter Voedings adapter (230V) Inbouw trafo voor inbouwdoos

7 Bedieningen: (optioneel) d.m.v. Push en Go systeem. (als men tegen de deur duwt neemt de motor het vanzelf over). Door middel van een (draadloze) bewegingsmelder Door middel van een handzender. Door middel van elke willekeurige drukknop. Eigenschappen. Voor meer comfort en veiligheid. Opbouw montage op uw bestaande deur. Voor houten en / of metalen binnendeuren tot maximaal 45 kg. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Maximale deurbreedte 98 cm. Zeer scherpe prijs Snelle, eenvoudige montage. Geruisloze motor Geringe afmetingen. 221 x 49,5 x 49,5 mm. Openings- en sluitsnelheid instelbaar tussen 3 en 6 seconden. Openhoudtijd instelbaar tussen 0 en 30 seconden Met ingebouwde veiligheid, door middel van hindernisherkenning. (de aandrijving stopt als de deur wordt geblokkeerd) Altijd met de hand bedienbaar, ook bij spanningsuitval. Stroomvoorziening d.m.v. stekker met vaste adapter, of d.m.v. inbouwnetvoeding. Met ingebouwde radio ontvanger voor bijv. draadloze bewegingsmelder of handzender.

8 Schuifdeuraandrijving A 100 Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Smal design. De compacte afmetingen maken het mogelijk om de Faac A-100 te integreren in een architectonische omgeving, zelfs als er weinig ruimte voorhanden is. Kortom, alle nieuwste technieken zijn verwerkt in een automaat van slechts 100 mm hoog. Met de Faac A-100 heeft Faac met deze schuifdeurautomaat opnieuw een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. Door zijn maximale veelzijdigheid kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele vleugel met een maximumgewicht van 110 kg, of een dubbele vleugel met een maximumgewicht van 70 kg per vleugel. Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen.

9 Absolute veiligheid. De FAAC schuifdeurautomaat A-100 programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij op lagere snelheid of het obstakel is verdwenen = Kunststof kopschotten 2 = Besturingsprint A = Nood accu (optioneel) 4 = Bevestigingsbeugel voor afdekkap. 5 = Tandriem 6 = Elektromotor met optische encoder 7 = Bevestigingsprofiel voor deurvleugels 8 = Loopwagen 9 = Interne noodontgrendeling met knop.

10 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: handbediening éénrichting twee richtingen gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) geheel open automatisch continue open nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 5 t/m 140 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. (5 tijdvakken per dag) Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: H = 100 mm, D = 150 mm. L = minimaal 2x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

11 Arditec glasophanging RVS Glasophanging ten behoeve van volglazen schuifdeuren. Deze RVS ophanging geeft uw automatische hardglazen deur, in combinatie met een FAAC schuifdeuraandrijving, nog meer uitstraling. Door gebruik te maken is zoveel mogelijk glas zichtbaar. Door gebruik te maken van RVS geeft dat een extra luxe uitstraling Ø30 Ø Glassparingen: Ø15 Ø15

12 Schuifdeuraandrijving 930 NSF Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Design wordt architectuur. Door FAAC wordt met deze schuifdeurautomaat een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. Voor een maximale veelzijdigheid in het gebruik kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele vleugel met een maximumgewicht van 120 kg, of een dubbele vleugel met een maximumgewicht van 80 kg per vleugel. Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen.

13 Geruisloos. Het elektromechanische systeem met gelijkstroommotor maakt onbeperkt gebruik van de deur mogelijk en waarborgt absolute stilte. De FAAC 930 SF werkt geruisloos. Absolute veiligheid. De FAAC schuifdeurautomaat 930 SF programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij lagere snelheid of het obstakel is verdwenen = Elektromotor met optische encoder 2 = Besturingsprint = Elektromechanische vergrendeling 4 = Ringtransformator 5 = Omloopwiel 6 = Interne noodontgrendeling met knop.

14 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: handbediening éénrichting twee richtingen gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) geheel open automatisch continue open nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 20 t/m 180 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: H = 170 mm, D = 173 mm. L = minimaal 2x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

15 Schuifdeuraandrijving 940 SM Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Lange termijn keuze. Door FAAC wordt met deze schuifdeurautomaat een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. De prestaties van het gehele FAAC 940 SM gamma worden gewaarborgd door de kwaliteit van de gekozen mechanische en elektronische onderdelen. Dit systeem werd bovendien onderworpen aan een interne test waarbij meer dan één miljoen openingen en sluitingen werden uitgevoerd. Dat is de reden waarom iedereen die op veilig wil spelen kiest voor de FAAC 940 SM. Voor een maximale veelzijdigheid in het gebruik kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele vleugel met een maximumgewicht van 140 kg (250 kg bij gebruik van een extra motorunit), of een dubbele vleugel met een maximumgewicht van 110 kg per vleugel. (180 kg bij gebruik van een extra motorunit) Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen.

16 Absolute veiligheid. De FAAC schuifdeurautomaat 940 SM programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij lagere snelheid of het obstakel is verdwenen = Kunststof kopschotten 2 = Besturingsprint = Noodaccu (optioneel) 4 = Bevestigingsbeugel voor afdekkap. 5 = Tandriem 6 = Elektromotor met optische encoder 7 = Bevestigingsprofiel voor deurvleugels 8 = Loopwagen 9 = Interne noodontgrendeling met knop.

17 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: handbediening éénrichting twee richtingen gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) geheel open automatisch continue open nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 20 t/m 180 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. (5 tijdvakken per dag) Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. (2x 100 Watt bij gebruik van dubbele motor) Afmetingen: H = 180 mm, D = 179,5 mm. L = minimaal 2x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

18 Schuifdeuraandrijving 940 SMT Automatisch systeem ten behoeve van telescoopschuifdeuren voor intensief gebruik. Lange termijn keuze. Door FAAC wordt met deze schuifdeurautomaat een kwalitatief hoogstaand product op de markt gebracht. De prestaties van het gehele FAAC 940 SM gamma worden gewaarborgd door de kwaliteit van de gekozen mechanische en elektronische onderdelen. Dit systeem werd bovendien onderworpen aan een interne test waarbij meer dan één miljoen openingen en sluitingen werden uitgevoerd. Dat is de reden waarom iedereen die op veilig wil spelen kiest voor de FAAC 940 SM. Voor een maximale veelzijdigheid in het gebruik kan deze schuifdeuraandrijving toegepast worden voor het automatiseren van een enkele telescoopvleugel met een maximumgewicht van 110 kg,of een dubbele telescoopvleugel met een maximumgewicht van 60 kg per vleugel. Door het installeren van dit schuifdeursysteem bereikt u ook een energiebesparing, door het op tijd afsluiten van de ruimte waartoe de deur toegang geeft. Flexibiliteit en betrouwbaarheid. De FAAC schuifdeurautomaat is ontwikkeld om zo goed mogelijk te functioneren in de meest uiteenlopende situaties, en is automatisch betrouwbaar zonder enig limiet in de gebruiksfrequentie. In het geval van stroomuitval blijft de werking 100% gewaarborgd gedurende 30 minuten, of 200 handelingen, door het ingebouwde accupakket met gecontroleerde oplading. Excellente logica, in real time. De elektronische besturing zorgt voor een intelligente controle. Een microprocessor gaat in real-time alle activiteiten van de deur na. Door middel van een extern te plaatsen functietoetsenbord (SD Keeper) kan de bedrijfslogica (automatisch, éénrichting, twee richtingen, gedeeltelijk open, geheel open, continue open, handbediening, nacht of slot) worden gekozen. Extern te plaatsen keuzeschakelaar. (SD Keeper) met of zonder programmeerdisplay. Ook is met deze SD Keeper de ingebouwde weekklok te programmeren. Tevens is deze SD Keeper te gebruiken voor het stellen van een diagnose bij storingen en het aflezen van het aantal schuifbewegingen.

19 Absolute veiligheid. De FAAC schuifdeurautomaat 940 SM-T programmeert, in overeenstemming met de internationale veiligheidsvoorschriften, automatisch de open- en sluitkracht en de snelheid, op grond van de wrijving en het gewicht van de deur. De beveiliging tegen inklemming is zowel bij het sluiten als bij het openen actief. Als de deur een obstakel detecteert, gaat hij onmiddellijk weer open of dicht en bij de volgende sluiting of opening controleert hij lagere snelheid of het obstakel is verdwenen = Kunststof kopschotten 2 = Besturingsprint T 3 = Noodaccu (optioneel) 4 = Bevestigingsbeugel voor afdekkap. 5 = Tandriem 6 = Elektromotor met optische encoder 7 = Bevestigingsprofiel voor deurvleugels 8 = Loopwagen 9 = Interne noodontgrendeling met knop.

20 Eigenschappen. Elektromechanisch systeem. Besturingsunit met microprocessor met continue controle op alle functies van de deur. Aluminium afdekkap, zowel naturel geanodiseerd als in RAL kleur gepoedercoat. Beveiliging tegen inklemming actief zowel bij sluiting als bij opening. Extern te plaatsen keuzeschakelaar met de functies: handbediening éénrichting twee richtingen gedeeltelijk open (minimaal 20 cm) geheel open automatisch continue open nacht of slot Automatische programmatie van snelheid en kracht. Openingssnelheid verstelbaar van 10 t/m 140 cm/sec. Aansluitmogelijkheid van bedieningsconsole met zelfdiagnose. Sluisfunctie. (standaard in besturing) Ingebouwde weekklok. (5 tijdvakken per dag) Voedingsspanning 230V. (+6% / - 10%) 50 (60) Hz. Opgenomen vermogen: 100 Watt. Afmetingen: H = 205 mm, D = 251 mm. L = minimaal 1,5 x doorgangsbreedte mm. Openhoudtijd 1 tot 30 seconden.

21 Keuzeschakelaar - SD Keeper De SD Keeper is een keuzeschakelaar, waarmee het programma van de Faac schuifdeuraandrijvingen A100 / 930 NSF / 940 SM en 940 SMT gekozen kan worden. Ook is deze SD Keeper nodig om een sluisschakeling tussen twee schuifdeuraandrijvingen te bedienen. Als bij de SD Keeper gebruik gemaakt wordt van het display zal de SD Keeper als tijdschakelklok functioneren en beschikt dan over 7 schakelmomenten per dag. (weekklok) Uitvoering: wit. Afmeting: 80 x 100 x 22 mm. De volgende standen zijn beschikbaar: handbediening: De deur is ontgrendeld, kan met de hand bediend worden. Twee richtingen: De impulsgevers aan beide zijden zijn actief. Één richting: De impulsgever aan de binnenzijde is alleen actief. Deel opening: De deur zal gedeeltelijk geopend worden. Totale opening: De deur zal geheel geopend worden. Automatisch: De deur zal automatisch openen en ook weer sluiten. Deur open: De deur gaat open, en zal open blijven staan. Nacht: De deur is vergrendeld en opent door de nacht impulsgevers U kunt schakelen d.m.v. de toetsen (1 t/m 5), vervolgens zal de gekozen functie aangegeven worden doordat de corresponderende led gaat branden. Als Handbediening of Nacht is gekozen moet deze toets nogmaals ingedrukt worden om deze modus te verlaten. LOCK: Door de toetsen 3 en 4 gedurende ca. 5 seconden ingedrukt te houden wordt het toetsenbord geblokkeerd, door middel van dezelfde combinatie kunt u uiteraard ook weer deblokkeren.

22 Elektrische deuropener - standaard Standaard elektrische deuropener voor het elektrisch gecontroleerd vrijgeven van dagschoten van standaard deursloten. Inbouw Houdkracht 350 kg. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Toepasbaar voor de meeste sloten met PC maat 55, 72 of 92 mm. Arbeidsstroom (spanningsloos vergrendeld) Voorzien van 3 mm verstelbare schootvanger Voorzien van korte- of lange, 3 mm dikke RVS voorplaat voor dag- of dag- & nachtschoot. Universele spoel, V AC/DC Universeel 100% belastbaar op gelijkspanning. Standaard voorzien van blusdiode Getest op handelingen. Maatvoering slotkast: 75 x 28 x 20,5 mm (H x D x B) Aansluitspanning (moment belasting): V AC/DC Aansluitspanning (continue contact): V AC/DC Stroomafname (momentbelasting): 400 ma. Stroomafname (continue contact): 200 ma bij 12V DC / 100 ma bij 24V DC Ook leverbaar als uitvoering: D = Dagschootsignalering. V = Vrijzetpal geïntegreerd in behuizing G = Geleiding van de dagschoot. R = Rookafsluitende deur uitvoering S = Stille uitvoering (met demping)

23 Elektrische deuropener - standaard Standaard elektrische deuropener voor het elektrisch gecontroleerd vrijgeven van dagschoten van standaard deursloten. Inbouw Houdkracht 350 kg. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Toepasbaar voor de meeste sloten met PC maat 55, 72 of 92 mm. Ruststroom (spanningsloos ontgrendeld) Voorzien van 3 mm verstelbare schootvanger Voorzien van korte- of lange, 3 mm dikke RVS voorplaat voor dag- of dag- & nachtschoot. Universele spoel, V AC/DC Universeel 100% belastbaar op gelijkspanning. Standaard voorzien van blusdiode Getest op handelingen. Maatvoering slotkast: 75 x 28 x 20,5 mm (H x D x B) Aansluitspanning (moment belasting): V AC/DC Aansluitspanning (continue contact): V AC/DC Stroomafname (momentbelasting): 400 ma. Stroomafname (continue contact): 200 ma bij 12V DC / 100 ma bij 24V DC Ook leverbaar als uitvoering: D = Dagschootsignalering. V = Vrijzetpal geïntegreerd in behuizing G = Geleiding van de dagschoot. R = Rookafsluitende deur uitvoering S = Stille uitvoering (met demping)

24 Elektrische deuropener - Veiligheid Het Politie Keurmerk Veilig Wonen heeft als doelstelling de veiligheid van bestaande en nieuwbouwwoningen te vergroten. Het Keurmerk kan worden afgegeven aan woningen welke zijn beveiligd en afgesloten met daarvoor geschikte apparatuur. Met betrekking tot elektrische vergrendelingen van centrale toegangsdeuren betekent het Keurmerk dat de dagschoot in gesloten stand niet terug geflipperd kan worden. Na het geven van een signaal wordt de schootvanger vrijgegeven waardoor de dagschoot zich vrij uit de deuropener kan bewegen. Inbouw Houdkracht 500 kg. Geschikt voor insteeksloten met een dagschootblokkering. Voldoet aan richtlijnen Politie Keurmerk voor centrale toegangsdeuren. Voorkomt terug flipperen van de dagschoot. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse en DIN rechtse deuren) Arbeidsstroom (spanningsloos vergrendeld) Universele spoel, V DC Stroomafname 175 ma bij 12V / 90 ma bij 24V Voorzien van dagschootsignalering. Voorzien van korte RVS voorplaat. Voorzien van RVS kantelbek en RVS schroeven. Getest op handelingen.

25 Elektrische deuropener Veiligheid Het Politie Keurmerk Veilig Wonen heeft als doelstelling de veiligheid van bestaande en nieuwbouwwoningen te vergroten. Het Keurmerk kan worden afgegeven aan woningen welke zijn beveiligd en afgesloten met daarvoor geschikte apparatuur. Met betrekking tot elektrische vergrendelingen van centrale toegangsdeuren betekent het Keurmerk dat de dagschoot in gesloten stand niet terug geflipperd kan worden. Na het geven van een signaal wordt de schootvanger vrijgegeven waardoor de dagschoot zich vrij uit de deuropener kan bewegen. Inbouw Houdkracht 500 kg. Geschikt voor insteeksloten met een dagschootblokkering. Voldoet aan richtlijnen Politie Keurmerk voor centrale toegangsdeuren. Voorkomt terug flipperen van de dagschoot. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse en DIN rechtse deuren) Ruststroom (spanningsloos ontgrendeld) Universele spoel, V DC Stroomafname 175 ma bij 12V / 90 ma bij 24V Voorzien van dagschootsignalering. Voorzien van korte RVS voorplaat. Voorzien van RVS kantelbek en RVS schroeven. Getest op handelingen.

26 Hoek voorplaat Deze gebogen hoekvoorplaat is speciaal geschikt voor montage in de bovendorpel van kozijnen als in de bovenzijde van de deur een dagschoot is opgenomen, zoals vaak voorkomt bij stalen brandwerende deuren. (tweepuntsvergrendeling) Uitvoering RVS T.b.v. elektrische deuropener standaard.

27 Inbouw dagschoot Deze dagschoot past op bijna alle dagschootopeners en is daardoor te gebruiken voor allerlei toepassingen. Vaak zal deze gebruikt worden in combinatie met een spanningsloos openende sluitplaat omdat op deze dagschoot geen krukontgrendeling mogelijk is. Inbouw. Uitvoering, RVS dagschoot.

28 Elektrische deuropener, opbouw Deze deuropener kan de dagschoot van een mechanisch oplegslot elektrisch vrijgeven. Opbouw Houdkracht 200 kg. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Arbeidsstroom (spanningsloos vergrendeld) Spanning: 24V=, 150 ma, 100% belastbaar. Geplaatst in solide opbouwbehuizing. Corrosieresistent volgens ISO 9227 Getest op handelingen.

29 Elektrische deuropener, opbouw Deze deuropener kan de dagschoot van een mechanisch oplegslot elektrisch vrijgeven. Opbouw Houdkracht 200 kg. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Ruststroom (spanningsloos ontgrendeld) Spanning: 24V=, 150 ma, 100% belastbaar. Geplaatst in solide opbouwbehuizing. Corrosieresistent volgens ISO 9227 Getest op handelingen.

30 Elektrische deuropener, opbouw Deze deuropener kan de dagschoot van een mechanisch oplegslot elektrisch vrijgeven. Opbouw Houdkracht 350 kg. Niet universeel toepasbaar. (draairichting vermelden) o Type 0 = DIN Links, met dagschoot onder o Type 1 = DIN Rechts, met dagschoot onder. Arbeidsstroom (spanningsloos vergrendeld) Spanning: 24V=, 150 ma, 100% belastbaar. Geplaatst in solide opbouwbehuizing. Corrosieresistent volgens ISO 9227 Getest op handelingen.

31 Elektromagnetische vergrendeling Deze magneet vergrendeld als de spanning op de magneet is gezet en de ankerplaat wordt tegen de magneet aangedrukt. Door de spanning te onderbreken wordt deze weer ontgrendeld. Opbouw. Houdkracht 540 kg. Uitvoering, RVS, bewerkt met nylon coating, om roestvorming tegen te gaan. Ruststroom (spanningsloos ontgrendeld) Voorzien van spoelsignalering. Geschikt voor buitenmontage (IP65) Spanning, universeel (12V en 24V=), 250 ma, 100% belastbaar. Bevestiging door te leveren bevestigingssteunen (25 ZLW) Géén restmagnetisme. Diverse montagebeugels als optie verkrijgbaar.

32 Motormeerpuntsluiting Deze motormeerpuntsluiting is ontwikkeld voor een betrouwbaar en veilig gevoel, en een prettig bedieningscomfort. Het slot blijft ook altijd door middel van de europrofiel-cilinder te bedienen. Het slot dient te worden voorzien van een zogeheten vrijloop cilinder. Dit slot wordt compleet geleverd met voedingsunit, flexibele kabelovergang, motorslotbesturing, slotkabel en sluitkommenset. Inbouw. Leverbaar met- en zonder anti paniekfunctie. Universeel toepasbaar (voor DIN linkse of DIN rechtse deuren) Ontgrendeling binnen 1 seconde. Vrijloopcilinder moet door derden worden aangeleverd! Toepassing: voor houten (SKG**), kunststof en aluminium deuren. (SKG*) Dubbelzijdig gecontroleerd. Zelf vergrendelend d.m.v. reedsensor in de motor. Terugmelding mogelijk voor alarmsysteem. Lengte voorplaat: 2170 mm Voorplaat: 16U / 20U / 24U of 24V Doornmaat: 35 mm / 45 mm of 55 mm / 65 mm. Cilindermaat: PC 92 of PC 72 / PC 92

33 Flexibele kabelovergang - opbouw Deze opbouw kabelovergang wordt in twee verschillende maten geleverd. Opbouw. Bescherming door verchroomde gesloten mantel. Ø 12 mm buitenmantel met een binnendiameter van Ø 9 mm Maximale kabeldikte = 8 mm. Eindkappen van gegoten zamac met RVS afwerking inclusief RVS schroeven. Eindkappen: 49 x 40 mm. Lengte 300 mm (OC-30-DV) of 500 mm (OC-50-DV).

34 Flexibele kabelovergang - opbouw Deze opbouw kabelovergang wordt op een lengte geleverd. Opbouw. Bescherming door RVS gesloten mantel. Ø 10 mm buitenmantel met een binnendiameter van Ø 7 mm Maximale kabeldikte = 6 mm. Eindkappen van kunststof in verchroomde uitvoering, inclusief RVS schroeven. Lengte 300 mm.

35 Flexibele kabelovergang - inbouw Deze inbouw kabelovergang wordt in twee verschillende maten geleverd. Inbouw. Bescherming door stalen verchroomde gesloten mantel. Ronde hoeken aan de behuizing voor snellere installatie. (eenvoudiger freeswerk) Ø 10 mm buitenmantel met een binnendiameter van Ø 8 mm Maximale kabeldikte = 7,5 mm. Staal verchroomde behuizing en mantel. Lengte 323 mm (OC 8810) of 545 mm (OC 8811). Bij een openingshoek kleiner dan 120º gebruikt u een OC 8810 terwijl bij een openingshoek groter dan 120º een OC 8811 gebruikt dient te worden. Ook als de afstand tussen hart scharnier en het kozijn groter is dan 20 mm dient u een OC 8811 toe te passen. Maximale openingshoek 180º

36 Drukknop, wit - opbouw Deze opbouw drukknop is een goedkope puls drukker en kan dienen als ontgrendelknop voor uw elektrische sluitplaat of voor het aansturen van uw automatische deuren. Opbouw. Uitvoering, kunststof. Kleuren: Wit. Geschikt voor binnenmontage Afmeting: 65 x 60 x 35 mm. (B x H x D)

37 Paddestoeldrukknop Deze drukknop is gemaakt van slagvast kunststof en is leverbaar in de kleuren zwart en rood. Opbouw. Uitvoering, slagvast kunststof. Kleuren: Zwart en/of Rood. Geschikt voor binnen- en buitenmontage (IP67) Afmeting: 85 x 85 x 45 mm. (B x H x D)

38 Elleboogschakelaar kunststof Deze opbouw elleboogschakelaar is gemaakt van slagvast kunststof en is een puls drukker voor uw automatische deuren. Opbouw. Uitvoering, slagvast kunststof. Kleuren: grijs. Geschikt voor binnenmontage Afmeting: 95 x 250 x 23 mm. (B x H x D)

39 Elleboogschakelaar aluminium Deze opbouw elleboogschakelaar is gemaakt van aluminium is een slagvaste puls drukker voor uw automatische deuren. Deze schakelaar is tevens als schopschakelaar te gebruiken. Opbouw. Uitvoering: aluminium. Kleuren: aluminium. Geschikt voor binnenmontage Afmeting: 95 x 250 x 23 mm. (B x H x D)

40 Infrarood contactloze schakelaar Deze universele infrarood benaderingsschakelaar is geschikt voor binnen toepassing en is voorzien van instellingen voor puls- of continue contact. Instelbaar voor een tijdsvertraging van 0,5 tot 20 seconden en schakelafstand van 30 tot 120 mm. De uitgang is een potentiaalvrij wisselcontact. De schakelaar is gevat in een ronde 19 mm behuizing van UV bestendig policarbonaat en voorzien van schroefdraad. De ingebouwde microprocessor is zelflerend en door het gecodeerde signaal niet gevoelig voor andere infraroodbronnen. De buitenzijde is 23 mm van diameter en is voorzien van een twee kleurige LED. De RVS voorplaat is voorzien van een hand- en deurafbeelding. Inbouw Afmeting schakelaar: Ø19 (23) x 35 mm. Geheel contactloze bediening dus extra hygiëne Schakelafstand tussen 30 en 120 mm. Instelbaar voor puls- of continue contact. Uitgang als potentiaalvrij wisselcontact. Ingebouwde tijdsvertraging. Instelbaar van 0,5 tot 20 seconden. Optische signalering: LED rood / groen. Levensduur uur (circa 10 jaar) Contact is getest voor schakelingen. Type VPS Type VPB Type VPUK Afmeting 39 x 115 x 26 mm Afmeting 86 x 86 x 26 mm Afmeting 70 x 115 x 26 mm (B x H x D) (B x H x D) (B x H x D)

41 Infrarood contactloze schakelaar Deze universele infrarood benaderingsschakelaar is geschikt voor binnen toepassing en is voorzien van instellingen voor puls- of continue contact. Instelbaar voor een tijdsvertraging van 0,5 tot 20 seconden en schakelafstand van 30 tot 120 mm. De uitgang is een potentiaalvrij wisselcontact. De schakelaar is gevat in een ronde 24 mm metalen behuizing en voorzien van schroefdraad. De ingebouwde microprocessor is zelflerend en door het gecodeerde signaal niet gevoelig voor andere infraroodbronnen. De buitenzijde is 28 mm van diameter en is voorzien van vier rode LEDS die continue branden. Als de schakelaar geactiveerd wordt zullen vier blauwe LEDS gaan branden. De RVS voorplaat is voorzien van een hand- en deur afbeelding. Inbouw Afmeting schakelaar: Ø24 (28) x 35 mm. Geheel contactloze bediening dus extra hygiëne Schakelafstand tussen 30 en 120 mm. Instelbaar voor puls- of continue contact. Uitgang als potentiaalvrij wisselcontact. Ingebouwde tijdsvertraging. Instelbaar van 0,5 tot 20 seconden. Optische signalering: vier LEDS rood / blauw. Levensduur uur (circa 10 jaar) Contact is getest voor schakelingen. Type VPS Type VPB Type VPUK Afmeting 39 x 115 x 26 mm Afmeting 86 x 86 x 26 mm Afmeting 70 x 115 x 26 mm (B x H x D) (B x H x D) (B x H x D)

42 RVS drukschakelaar Deze inbouw drukknop is geschikt voor binnen toepassing en is te combineren met drie verschillende voorplaten. De RVS voorplaat is voorzien van een hand- en deurafbeelding. Inbouw Afmeting schakelaar: Ø19 Is leverbaar zonder verlichting, maar ook met een blauwe, rode of groene LED verlichting. Type VPS Type VPB Type VPUK Afmeting 39 x 115 x 26 mm Afmeting 86 x 86 x 26 mm Afmeting 70 x 115 x 26 mm (B x H x D) (B x H x D) (B x H x D)

43 Aanraakschakelaar RVS Deze aanraakschakelaar is geschikt voor vandaal gevoelige locaties. De ontgrendeling vindt plaats door ligt contact te maken met de RVS aanraakplaat. Hierdoor wordt een relais geactiveerd. Uitvoering, Aluminium behuizing en RVS aanraakplaat Vandaalbestendig. Spatwaterdicht volgens IP54. Voorzien van 1 potentiaalvrij relaisuitgang. (1 Amp) Puls duur instelbaar van 1 tot 99 seconden Met LED indicatie. Geschikt voor diverse voltages. (12V AC/DC en 24V AC/DC) Afmeting: 85 x 116 x 22 mm. (B x H x D)

44 Schopschakelaar RVS Deze opbouw schakelaar is zeer robuust en daarom geschikt om als schopschakelaar gebruikt te worden uw automatische deuren. door middel van de aangegoten bekabeling is deze schakelaar waterdicht uitgevoerd. (IP 66) Opbouw. Uitvoering, RVS 304, mat gepolijst. Geschikt voor binnen- en buitenmontage (IP 66) Kleuren: RVS. Geschikt voor binnen- en buitenmontage Afmeting 75 x 250 x 15 mm. (B x H x D)

45 Schopschakelaar RVS Deze opbouw schakelaar is zeer robuust en daarom geschikt om als schopschakelaar gebruikt te worden uw automatische deuren. door middel van de aangegoten bekabeling is deze schakelaar waterdicht uitgevoerd. (IP 66) Opbouw. Uitvoering, RVS 304, mat gepolijst. Geschikt voor binnen- en buitenmontage (IP 66) Kleuren: RVS. Geschikt voor binnen- en buitenmontage Afmeting 55 x 150 x 15 mm. (B x H x D)

46 Nooddrukker achter glas. Deze nooddrukker is te bedienen nadat het glas is ingedrukt, en is daarna te resetten met de resetsleutel. Doordat gebruik wordt gemaakt van kunststof in plaats van glas is deze schakelaar eenvoudig te resetten zonder dat vervanging van het glas noodzakelijk is. Opbouw. Afmeting: 89 x 93 x 60 mm. Uitvoering, kleur groen. Vervangen van glas niet nodig, door reset d.m.v. resetsleutel.

47 Actief infrarood bewegingsmelder De OA-203C kenmerkt zich door de combinatie van veiligheid en activering in één sensor. De grootte en de vorm van het detectieveld kunnen ingesteld worden. Opbouw Actief infrarood reflectie methode. Aansluitspanning: V AC/DC, 150mA max. Afmeting 221 x 63 x 29,9 mm (B x H x D) Montagehoogte van 2200 tot 3000 mm. Onafhankelijke veldinstellingen Aanwezigheidsdetectie: 2 velden, tot maximaal 410 mm. * Bewegingsdetectie: 4 velden, tot maximaal 1770 mm. * Veldbreedte instelbaar tot maximaal 3100 mm. * 1 uitgangscontact. Relais aanwezigheid & beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

48 Actief infrarood bewegingsmelder De OA Axis I kenmerkt zich door de combinatie van veiligheid en activering in één sensor. Door de unieke aanwezigheidsdetectie combineert de OA Axis maximale veiligheid rondom de dagmaat en tegelijkertijd een groot detectiegebied voor de activering van de deur. De grootte en de vorm van het detectieveld kunnen ingesteld worden. Opbouw Actief infrarood reflectie methode. Aansluitspanning: V DC. Afmeting 267 x 62,3 x 45 mm (B x H x D) Montagehoogte van 2200 tot 3000 mm. Onafhankelijke veldinstellingen Aanwezigheidsdetectie: 2 velden, tot maximaal 670 mm* Bewegingsdetectie: 5 velden, tot maximaal 3030 mm* Veldbreedte instelbaar tot maximaal 4420 mm* 1 uitgangscontact. Relais aanwezigheid & beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

49 Actief infrarood bewegingsmelder De OA - 70C is een elegante actief infrarood sensor die de veiligheid en de activering in één sensor combineert, en is ontwikkeld om in het plafond ingebouwd te worden. De grootte en de vorm van het detectieveld kunnen ingesteld worden. Inbouw Actief infrarood reflectie methode. Aansluitspanning: 12-24V AC / V DC, 200mA max. (bij 12V AC) Afmeting Ø 155 x 66,5 mm Montagehoogte van 2200 tot 4000 mm. Onafhankelijke veldinstellingen Aanwezigheidsdetectie: 2 velden, tot maximaal 710 mm* Bewegingsdetectie: 4 velden, tot maximaal 1750 mm* Veldbreedte instelbaar tot maximaal 4040 mm* 1 uitgangscontact. Relais aanwezigheid & beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

50 Actief infrarood bewegingsmelder De Mirage kenmerkt zich door de combinatie van veiligheid en activering in één sensor, en is ontwikkeld om in de afdekkap van de deuraandrijving te worden ingebouwd, of in het plafond. De grootte en de vorm van het detectieveld kunnen ingesteld worden. Inbouw Actief infrarood reflectie methode. Aansluitspanning: V AC/DC, 200mA max. (bij 12V AC) Afmeting 244 x 52,5 x 43 mm (B x H x D) Montagehoogte van 2200 tot 3000 mm. Onafhankelijke veldinstellingen Aanwezigheidsdetectie: 2 velden, tot maximaal 640 mm* Bewegingsdetectie: 4 velden, tot maximaal 2250 mm* Veldbreedte instelbaar tot maximaal 3100 mm* 1 uitgangscontact. Relais aanwezigheid & beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

51 Radar bewegingsmelder De OM 105C radarsensor is speciaal ontworpen om elk type automatische deur snel en eenvoudig te openen. Deze radar detecteert beweging snel is daarom inzetbaar voor alle toepassingen. Deze radar biedt de keuze uit verschillende detectiegebieden. Op eenvoudige wijze is te wisselen tussen een breed ondiep veld en een smal diep veld of een combinatie van beide mogelijkheden. Opbouw Microwave doppler effect radar methode. Aansluitspanning: V AC / V DC, 100mA max. (bij 12V AC) Afmeting 131 x 61 x 55 mm (B x H x D) Montagehoogte van 2000 tot 3500 mm. Bewegingsdetectie: instelbaar tot maximaal 2300 mm* Veldbreedte instelbaar tot maximaal 4000 mm* 1 uitgangscontact. Relais beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

52 Radar bewegingsmelder De OM 106C richting herkennende radarsensor is speciaal ontworpen om elk type automatische deur snel en eenvoudig te openen. Deze radar detecteert beweging richting herkennend - snel is daarom inzetbaar voor alle toepassingen. Deze radar biedt de keuze uit verschillende detectiegebieden. Op eenvoudige wijze is te wisselen tussen een breed ondiep veld en een smal diep veld of een combinatie van beide mogelijkheden. Als de OM 106C boven het scharnierpunt wordt geïnstalleerd zal de radar de beweging van de draaiende deur negeren. Daarom is de OM 106C perfect te gebruiken voor activatie van automatische draaideuren. Opbouw Microwave doppler effect radar methode. Aansluitspanning: V AC / V DC, 100mA max. (bij 12V AC) Afmeting 131 x 61 x 55 mm (B x H x D) Montagehoogte van 2000 tot 3500 mm. Bewegingsdetectie: instelbaar tot maximaal 2300 mm* Veldbreedte instelbaar tot maximaal 4000 mm* 1 uitgangscontact. Relais beweging. 50V 0,3mA max. 3 jaar fabrieksgarantie. (* = afhankelijk van plaatsingshoogte)

53 Sleutelschakelaar - opbouw Deze opbouw sleutelschakelaar is voorzien van een standaard europrofielcilinder. Er worden standaard vanaf fabriek 3 sleutels meegeleverd. Wij adviseren deze cilinder te vervangen voor een cilinder die past op uw bestaande sleutel of deel uitmaakt van uw sluitplan. Dit moet een Halve europrofielcilinder met verstelbare meenemer zijn. Opbouw. Uitvoering, staal Kleuren: Grijs Geschikt voor buitenmontage. (IP 54) Afmeting: 72 x 72 x 48 mm (B x H x D)

54 Sleutelschakelaar - inbouw Deze inbouw sleutelschakelaar is voorzien van een standaard europrofielcilinder. Er worden standaard vanaf fabriek 3 sleutels meegeleverd. Wij adviseren deze cilinder te vervangen voor een cilinder die past op uw bestaande sleutel of deel uitmaakt van uw sluitplan. Dit moet een Halve europrofielcilinder met verstelbare meenemer zijn. Inbouw. Inbouwmaat: Ø 60 mm. Uitvoering, staal Kleuren: Grijs Geschikt voor buitenmontage. (IP 54) Afmeting: 75 x 75 x 12 mm (B x H x D)

55 Sleutelschakelcontact - opbouw Deze sleutelschakelaar is vandalisme bestendig en heeft een dubbele functie. Als gewone sleutelschakelaar om uw automatische deuren te bedienen met uw sleutel. Als tweede functie heeft deze sleutelschakelaar een mechanische koppeling naar elektromechanische vergrendeling van uw schuifdeuraandrijving, hierdoor kunt u ook bij spanningsuitval uw schuifdeur ontgrendelen en openen, zodat toegang tot de ruimte gewaarborgd blijft. Standaard wordt er géén europrofielcilinder meegeleverd. Wij adviseren een cilinder te plaatsen die past op uw bestaande sleutel of deel uitmaakt van uw sluitplan. Dit moet een halve europrofielcilinder met verstelbare meenemer zijn. Opbouw. Uitvoering, aluminium Kleuren: Grijs Geschikt voor buitenmontage. (IP 55) Afmeting: 100 x 145 x 75 mm. (B x H x D)

56 GSM Afstandsbediening De FAAC 700-XR GSM afstandsbediening werkt met een gewone SIM kaart* en kan op alle bestaande draaideurautomaten, schuifdeurautomaten, hekwerkaandrijvingen, slagbomen en/of garagedeuraandrijvingen aangesloten worden. U kunt gebruik maken van ieder abonnement of prepaid kaart. De FAAC 700-XR werkt door middel van nummerherkenning, de verbinding wordt niet tot stand gebracht waardoor u geen belkosten berekend krijgt, hoe vaak u de deur ook opent. De FAAC 700-XR vervangt een gewone afstandsbediening of een numeriek codebedienpaneel. (SIM kaart, niet standaard meegeleverd) Heel eenvoudig kan de aandrijving geactiveerd worden door het nummer van de SIM kaart in de 700-XR te bellen. Alleen de geregistreerde gebruikers, zoals medewerkers, familie of bewoners, kunnen de toegang openen. Er kunnen in totaal 2000 gebruikers in de FAAC 700- XR worden opgeslagen. Van deze 2000 kunnen er zelfs 400 gekoppeld worden aan een datum, dag en tijd, hierdoor is het mogelijk bepaalde mensen alleen op bepaalde dagen toegang te verlenen. De FAAC 700-XR is beveiligd door middel van een pincode. Hierdoor kunt u alleen nieuwe nummers (gebruikers) aan de unit toevoegen. Zelfs als uw eigen mobiele telefoon kwijt is, of gestolen, kunt u door middel van deze pincode het oude nummer verwijderen, zodat dit nummer uw aandrijving niet meer kan bedienen. De eenvoudigste manier van programmeren is door middel van het sturen van een Sms je. Door het sturen van zo n Sms je is het mogelijk een gebruiker toe te voegen of te verwijderen. Als u echter meerdere gebruikers wilt toevoegen, of gebruikers wilt koppelen aan een datum of tijd, dan kan de optionele software uitkomst bieden. Met deze software is het mogelijk om vanuit Excel nummers te importeren en te exporteren. Ook heeft u hiermee een duidelijk overzicht wie en wanneer iemand toegang heeft om uw aandrijving te activeren. Ook kunt u controleren wanneer er iemand gebruik heeft gemaakt van deze mogelijkheid. De optionele software wordt geleverd met een RS-232 kabel om de unit aan uw PC te koppelen.

57 Voedingsadapter bijgeleverd V DC. (bij 12V max 1,2 Amp) Gemiddeld vermogen 20mA 12V Maximaal vermogen 100mA 12V Relaiscontact NO (tussen 1 en 60 seconden) Frequentie: GSM 850/900/1800/1900 MHz. Luchtvochtigheid: 5 tot 85% Beschermingsgraad IP 40. Afmetingen: 98 x 82 x 30 (B x H x D) Gewicht: 160 gram. Aansluiting: RS 232

58 Insteek radio ontvanger - RP Deze één kanaals (ook leverbaar als twee kanaals) ontvanger, type RP, wordt als insteek ontvanger geleverd en kan dus eenvoudig in alle verschillende FAAC aandrijvingen worden toegepast. De Faac ontvangers RP of XR maken gebruik van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Door toepassing van één van deze ontvangers kan gebruik gemaakt worden van de verschillende handzenders, type DL, T, XT of TML waarbij gekozen kan worden uit 2- of 4-kanaals handzenders. Uitvoering, kunststof. Kleuren: niet van toepassing. Voorzien van rolling code Voeding: 12 24V AC/DC.

59 Radio ontvanger in behuizing XR2C Deze twee kanaals (ook leverbaar als vier kanaals) ontvanger, type XR2-C, wordt in een kunststof behuizing geleverd en kan dus eenvoudig in alle FAAC aandrijvingen, maar ook bij andere merken worden toegepast. Eén uitgangscontact is te programmeren van een puls contact naar een continue contact. Hierdoor is het mogelijk om in één automaat met een handzender met twee knopjes een dubbele functie te gebruiken. - Knop 1. Bij het indrukken van deze knop zal de deur openen en direct weer sluiten. - Knop 2. Bij het indrukken van deze knop zal de deur openen en openblijven totdat deze knop opnieuw wordt ingedrukt. De Faac ontvangers RP of XR maken gebruik van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Door toepassing van één van deze ontvangers kan gebruik gemaakt worden van de verschillende handzenders, type DL, T, XT of TML waarbij gekozen kan worden uit 2- of 4-kanaals handzenders. Uitvoering, kunststof. Kleuren: Zwart Voorzien van rolling code Voeding: 12 24V AC/DC.

60 Handzender XT2 Deze handzender, type XR-2, is voorzien van twee kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Wit 2 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 63 x 12 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

61 Handzender XT4 Deze handzender, type XR-4, is voorzien van vier kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Wit 4 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 63 x 12 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

62 Handzender DL2 Deze handzender, type DL-2, is voorzien van twee kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Grijs / zwart 2 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 60 x 12 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

63 Handzender DL4 Deze handzender, type DL-4, is voorzien van vier kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Grijs / zwart 4 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 60 x 12 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

64 Handzender T2 Deze handzender, type T-2, is voorzien van twee kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Zwart 2 druktoetsen Afmeting: ca. 33 x 40 (67) x 15 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

65 Handzender T4 Deze handzender, type T-4, is voorzien van vier kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Zwart 4 druktoetsen Afmeting: ca. 33 x 40 (67) x 15 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

66 Handzender TML2 Deze handzender, type TML-2, is voorzien van twee kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Zwart 2 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 90 x 15 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

67 Handzender TML4 Deze handzender, type TML-4, is voorzien van vier kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, kunststof Kleuren: Zwart 4 druktoetsen Afmeting: ca. 40 x 90 x 15 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code Lithium batterij 3V.

68 Codeschakelaar TX entry N Deze codeschakelaar, type TX Entry N, is draadloos te gebruiken, tot vier kanalen en kan gebruikt worden in combinatie met de FAAC ontvangers RP of XR2. Er wordt gebruik gemaakt van de storingsvrije frequentie FM 868 MHz met rolling code. Uitvoering, opbouw Kleur: kunststof, aluminium Verlicht codeklavier. Afmeting: ca. 72 x 117 x 35 mm (B x H x D) Voorzien van rolling code

Manual ES.0808.NL Pagina 2

Manual ES.0808.NL Pagina 2 Handleiding ES Broeikweg 25 2871 RM Schoonhoven Nederland www.doorcon.nl info@doorcon.nl tel: +31 (0)182-323232 fax: +31 (0)182-323230 Deze manual is geldig voor de software versies vanaf ESDC. I.v.m.

Nadere informatie

DOM Programmering. Uw voordeel: hoogste veiligheid, omdat programmeerhandelingen via Mastercard geautoriseerd moeten worden

DOM Programmering. Uw voordeel: hoogste veiligheid, omdat programmeerhandelingen via Mastercard geautoriseerd moeten worden DOM Programmering Wie mag er in een toegangscontrolesysteem eigenlijk toegangsrechten verstrekken, wijzigen of wissen? Natuurlijk alleen degene, die daartoe gerechtigd is - en dat is uitsluitend de houder

Nadere informatie

Inleiding inbraakbeveiliging INHOUD. Inbraakbeveiligingscentrales. Universele Overdragers. Detectors. Contacten. Alarmgevers.

Inleiding inbraakbeveiliging INHOUD. Inbraakbeveiligingscentrales. Universele Overdragers. Detectors. Contacten. Alarmgevers. Inbraakbeveiliging Inleiding inbraakbeveiliging In dit hoofdstuk vindt u alle producten op het gebied van elektronische Inbraakbeveiliging. Deze producten kunt u bestellen via de Security afdeling. Onze

Nadere informatie

Winkhaus bluesmart ins en outs

Winkhaus bluesmart ins en outs Winkhaus bluesmart ins en outs Voor installateurs, eindgebruikers en Winkhaus dealers Algemene informatie en installatievoorschriften voor Winkhaus bluesmart elektronica en software Versie 19-12-14_AHT

Nadere informatie

Wel Sprint. Automatiseringen voor draaideuren

Wel Sprint. Automatiseringen voor draaideuren Automatiseringen voor draaideuren Automatiseringen voor draaideuren Automatiseerbare draaideuren kunnen allemaal hetzelfde lijken maar in de praktijk worden er toch verschillende werkingseisen gesteld.

Nadere informatie

SA 2700 Kit Handleiding

SA 2700 Kit Handleiding SA 2700 Kit Handleiding Inhoudsopgave 1. Planning van de Systeeminstallatie 1 2. Apparaat Introductie 3 3. Eerste Installatie 6 4. Ophangen 8 5. Standaard instellingen Systeem 11 6. Gebruikersmenu 12 7.

Nadere informatie

product brochure 08 inspiredaccess

product brochure 08 inspiredaccess product brochure 08 inspiredaccess Inleiding Welkom in de wereld van intelligente sluitsystemen, voor veiligheid, flexibiliteit en controle. Welkome in de wereld van SALTO. In de snelle en constant veranderende

Nadere informatie

POWERMAX PRO Volledig bewaakt draadloos beveiligingssysteem

POWERMAX PRO Volledig bewaakt draadloos beveiligingssysteem POWERMAX PRO Volledig bewaakt draadloos beveiligingssysteem Installatie handleiding INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 4.4.17 AUX knop A...19 2. SPECIFICATIES... 3 4.4.18 AUX-KNOP B...19 2.1 Algemene specificaties...3

Nadere informatie

Systeem JABLOTRON 100

Systeem JABLOTRON 100 Systeem JABLOTRON 100 Product reeks Nieuw alarmsysteem met revolutionaire bediening Inhoudsopgave CENTRALES EN COMMUNICATORS 4 BUS BEDRADE COMPONENTEN 6 Codebedienpanelen 6 Detectoren 8 BUS PIR bewegingsdetectoren

Nadere informatie

ABUS Secvest 2WAY Draadloos alarmsysteem

ABUS Secvest 2WAY Draadloos alarmsysteem ABUS Secvest 2WAY Draadloos alarmsysteem Sneller dan de inbreker MF Inbraak, brand, water, noodgeval Wat er ook gebeurt - Secvest 2WAY beschermd Inbraak Elke twee minuten vindt er een inbraak plaats. In

Nadere informatie

DIGIWAY PLUS DWPS102S DWPS102A DWPS102U DWPD102SXX DWPD102AXX DWPD102UXX INSTALLATIEHANDLEIDING

DIGIWAY PLUS DWPS102S DWPS102A DWPS102U DWPD102SXX DWPD102AXX DWPD102UXX INSTALLATIEHANDLEIDING DWPS102S DWPS102A DWPS102U DWPD102SXX DWPD102AXX DWPD102UXX Automaat voor enkele- of dubbele deuren, trekkend of duwend Gamma: Deur automatisatie INSTALLATIEHANDLEIDING Group Products Summary Algemene

Nadere informatie

Installatie instructies Programmeerhandleiding

Installatie instructies Programmeerhandleiding VISTA-25NL Installatie instructies en Programmeerhandleiding V25NL 09/2000 Versie 2000/09-3 - 2- Fabrikant : Ademco International, New York U.S.A. Eerste opmaak : maart 2000 Versie-beheer : 2000/09-3 This

Nadere informatie

Toegangscontrole. Beveiliging en beheer van toegangen

Toegangscontrole. Beveiliging en beheer van toegangen Toegangscontrole Beveiliging en beheer van toegangen Met toegangscontrolesystemen van DORMA kan de veiligheid en het beheer van deuren en toegangen van woningen tot kantoor- en fabrieksgebouwen gewaarborgd

Nadere informatie

Robus 600/600P 1000/1000P. For sliding gates. Instructions and warnings for the fitter. Istruzioni ed avvertenze per l installatore

Robus 600/600P 1000/1000P. For sliding gates. Instructions and warnings for the fitter. Istruzioni ed avvertenze per l installatore For sliding gates Robus 600/600P 1000/1000P Instructions and warnings for the fitter Istruzioni ed avvertenze per l installatore Instructions et recommandations pour l installateur Anweisungen und Hinweise

Nadere informatie

Aanvullend concept HMB Domotica

Aanvullend concept HMB Domotica Aanvullend concept HMB Domotica Openen van uw deur nu nog eenvoudiger Uw deur openen met o.a.: Mobiele telefoon voorzien van Bluetooth; Handmatige transponder; Tag; Toegangskaart; NFC/RFID. 2 e druk december

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Alarmoplossingen

Inhoudsopgave. Alarmoplossingen Inhoudsopgave Alarmoplossingen Inhoudsopgave: Alarmoplossingen - CL Anna/GSM - 000244 - Pager - 000175 - Val- en dwaalpreventie - 000276 - Veilig in en om bed - 000197 - Observatieset - 000086 - Observatie

Nadere informatie

ABUS Secvest 2WAY Draadloze alarminstallatie Sneller dan de inbreker

ABUS Secvest 2WAY Draadloze alarminstallatie Sneller dan de inbreker ABUS Secvest 2WAY Draadloze alarminstallatie Sneller dan de inbreker ABUS - Het goede gevoel van veiligheid www.abus-sc.com Inbraak, brand, water, noodoproep Wat er ook gebeurt Secvest 2WAY beschermt Inbraak

Nadere informatie

Deurcommunicatie systemen

Deurcommunicatie systemen 2013 2014 Deurcommunicatie systemen NIEUW Pag. 749 Sfera New Sfera Robur buitenposten Deurcommunicatie Pag. 764 Axolute binnenposten Pag. 770 Kits video 2-draads deurcommunicatie Deurcommunicatie systemen

Nadere informatie

GALAXY 16/16 PLUS INSTALLATEURSHANDLEIDING

GALAXY 16/16 PLUS INSTALLATEURSHANDLEIDING GALAXY 16/16 PLUS INSTALLATEURSHANDLEIDING Versie: mei 2002 Art.nr.: 16.225 Inhoudsopgave 1. Inleiding 4 2. Direct beginnen 5 3. Configuraties 6 3.1 Inleiding 6 3.2 GalaXy 16 6 3.3 GalaXy 16plus 6 4. Verschillende

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker Optische indicaties op de AlphaVision ML bedieningspaneel = Sectie 1 = Sectie 2 = Sectie 3 = Sectie 4 Aan de rechterzijde zijn diverse status LED s aanwezig. De betekenis

Nadere informatie

PowerMax Complete. Installatie handleiding INHOUDSOPGAVE. Volledig bewaakt draadloos beveiligingssysteem

PowerMax Complete. Installatie handleiding INHOUDSOPGAVE. Volledig bewaakt draadloos beveiligingssysteem PowerMax Complete Volledig bewaakt draadloos beveiligingssysteem Installatie handleiding INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 1. INLEIDING... 3 2. SPECIFICATIES... 3 2.1 Algemene specificaties...3 2.2 RF specificaties...4

Nadere informatie

de afstandsbediening voor uw deur!

de afstandsbediening voor uw deur! www.loxx.nl de afstandsbediening voor uw deur! Made in Holland LoXX, de afstandsbedi Door het indrukken van de afstandsbediening draait de LoXX ONE het slot open. De LoXX ONE past op ieder cilinderbediend

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Opsteekaandrijvingen met besturing

Gebruiksaanwijzing Opsteekaandrijvingen met besturing A35AE FU-A150AE FU met TST FUS nl Gebruiksaanwijzing Opsteekaandrijvingen met besturing Belangrijke informatie voor: de monteur de elektricien de gebruiker Aan de betreffende personen doorgeven! De gebruiker

Nadere informatie

Inleiding inbraakbeveiliging

Inleiding inbraakbeveiliging Inleiding inbraakbeveiliging In dit hoofdstuk vindt u alle producten op het gebied van elektronische Inbraakbeveiliging. Deze producten kunt u bestellen via de Security verkoop afdeling. Onze medewerkers

Nadere informatie

Solar Industrie. Nr. 8 mei 2010

Solar Industrie. Nr. 8 mei 2010 Solar Industrie 8 Nr. 8 mei 2010 ALKMAAR Korte Vondelstraat 2-10 1811 AE Alkmaar Tel. 072 519 26 26 Fax 072 519 27 66 alkmaar@solarnederland.nl ALPHEN A/D RIJN Curieweg 6b 2408 BZ Alphen a/d Rijn Tel.

Nadere informatie

ALMAMOBILE ALMAMETAL. Ideaal voor : ARCHIEFINRICHTING. - Stationair archief. - Verrijdbaar archief

ALMAMOBILE ALMAMETAL. Ideaal voor : ARCHIEFINRICHTING. - Stationair archief. - Verrijdbaar archief ALMAMOBILE ALMAMETAL Ideaal voor : - Stationair archief - Verrijdbaar archief ARCHIEFINRICHTING Met de B6000 Compact-serie gaat Almasy een stap verder en introduceert een erogonomisch systeem, in de breedste

Nadere informatie

Paxton. Catalogus 2014. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw

Paxton. Catalogus 2014. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Paxton De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Catalogus 2014 Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen 2 Inhoudsopgave 3 Introductie 5 PC gestuurde toegangscontrole 6 Bedrade

Nadere informatie

HD Superpanorama ononderbroken van muur naar muur

HD Superpanorama ononderbroken van muur naar muur NL T24 systeemhandboek The HiRes Video Company NL Deel 1: Systeemoverzicht & montage Installatie en bekabeling (voor de installateur) Deel 2: Ingebruikname & configuratie Software en netwerk (voor de systeembeheerder)

Nadere informatie

Inhoud productwijzer. Algemeen. Inbraak. Brand CCTV. Toegang. Algemeen... 3

Inhoud productwijzer. Algemeen. Inbraak. Brand CCTV. Toegang. Algemeen... 3 Inhoud productwijzer 3 5 121 195 311 Algemeen Inbraak Brand CCTV Algemeen... 3 Inleiding inbraakbeveiliging... 5 Inbraakbeveiligingscentrales... 6 Universele alarmoverdragers... 45 Detectors... 50 Contacten...

Nadere informatie

Vingerscanner NB649N Montage- en gebruikshandleiding

Vingerscanner NB649N Montage- en gebruikshandleiding WWW.FUHR.NL autotronic www.fuhr.nl Vingerscanner NB649N Montage- en gebruikshandleiding Deze handleiding dient door de monteur aan de gebruiker te worden overhandigd MBW22a-NL/05.14-2 Contents 1 Toepassingen...3

Nadere informatie