Duizelingwekkend dynamisch HALLO!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Duizelingwekkend dynamisch HALLO!"

Transcriptie

1 franchise

2 03 HALLO Franchise Duizelingwekkend dynamisch De mediasector kenmerkt zich door een uitzonderlijke dynamiek. Er zijn maar weinig sectoren die in de afgelopen jaren eenzelfde radicale metamorfose hebben ondergaan. De snelheid waarmee dit allemaal gebeurt, is bijna onnavolgbaar. Lezers pakken de ontwikkelingen razendsnel op en grazen tegenwoordig nieuws via print, laptop, tablet en mobiel, op zoek naar nieuws dat hen boeit. Door het veranderende medialandschap is een lezer vaak niet meer bereid om te betalen voor nieuws. Het nieuws is tenslotte via diverse kanalen ook gratis te verkrijgen. Tegelijkertijd lijkt de vraag naar nieuws, achtergronden, opinie en informatie alleen maar groter te worden. En is er een toenemende behoefte aan kwalitatief sterke informatievoorziening, discussieplatforms, beleving en sociale cohesie. HALLO! Wie nu denkt dat er enkel nog kansen liggen voor media met minimaal een landelijke focus, heeft het mis. Natuurlijk, als uitgever moet je je aanpassen aan de veranderende vraag om lezers te blijven bereiken en om te blijven bestaan. Met HALLO Nieuwsblad leveren we het bewijs dat er juist behoefte is aan een lokaal geluid. Dit doen wij door in te spelen op de behoeften van onze specifieke, lokale doelgroep. Niet alleen wat mediakanalen betreft, maar ook door inhoud en tone-of-voice. HALLO is eigentijds, uitnodigend en betrouwbaar. Via het HALLO Nieuwsblad en de bijbehorende nieuwswebsite worden actuele lokale onderwerpen besproken, maar er is ook ruimte voor nieuws in de rubrieken winkel en bedrijf, verenigingen, jongeren, politiek, cultuur, sport en opinie. Daarnaast verschijnen er regelmatig themanummers met onderwerpen zoals gezondheid, wonen of auto s en advertentiespecials over onderwerpen variërend van mode tot lokale evenementen. Contact met HALLO is laagdrempelig: mensen kunnen via de website, sociale media en de web-app online reageren en een eigen bijdrage leveren aan het nieuws. Het lokale must have karakter van het HALLO-concept wordt verder versterkt door de HALLO Voordeelpas en de HALLO Aanbieding. Voor steeds meer lezers blijkt HALLO inderdaad onmisbaar: voor hen hebben we de speciale HALLO-sticker voor op de brievenbus ontwikkeld, die naast de Nee-nee-sticker kan worden gebruikt.

3 05 Uniek bereik en waardering De eerste editie van HALLO werd op 24 september 2009 in Horst aan de Maas uitgegeven. De oplage bedraagt inmiddels exemplaren. In 2014 had het nieuwsblad in de gemeente een bijna perfecte naamsbekendheid van 99,8 procent verworven. Uit marktonderzoek blijkt daarnaast dat HALLO een lezersdichtheid van 96,4 procent heeft en een waardering van de inwoners krijgt van 8,2. Daarmee is het uniek: er is geen ander nieuwsblad dat zo n hoog bereik in combinatie met zo n hoge waardering heeft. Het nieuwsblad wordt gemaakt door een onafhankelijk redactieteam bestaande uit redacteuren, freelance redacteuren en fotografen. Dankzij de moderne vormgeving, full colour bedrukking en een tabloidformaat heeft het blad een frisse uitstraling en is het prettig leesbaar. Een commerciële afdeling zorgt voor steeds vernieuwende advertentieconcepten, waarmee ondernemers geprikkeld blijven. Al voor haar eerste verjaardag werd nieuwsblad HALLO Horst aan de Maas bekroond met de A.M. Bandaprijs van de Nederlandse Nieuwsblad Pers, de branchevereniging voor nieuwsbladen. In 2013 volgde een tweede A.M. Bandaprijs voor het commerciële initiatief HALLO Aanbieding. De HALLO-formule heeft zich in korte tijd bewezen als krachtige, lokale speler. Franchising Franchising is een hechte vorm van samenwerking tussen juridisch en economisch zelfstandige ondernemers, de franchisegever en de franchisenemer, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en met een uniforme uitstraling producten en diensten aanbieden aan afnemers (Nederlandse Franchise Vereniging). Mensenwerk De waardering en het succes van HALLO vormden de aanleiding voor het opzetten van de HALLOfranchiseformule. Waarom een franchise? Het wekelijks uitgeven van een professioneel nieuwsblad in combinatie met de nieuwssite en de andere HALLO-producten vraagt om uitgekiende marketing, sales, automatisering, productie, logistiek en bezorging. In de afgelopen 5 jaar hebben we dan ook stevig gebouwd aan het fundament van onze HALLO-formule. Met centralisatie van productieprocessen, het scheiden van front en back office en zeer vergaande automatisering van back office-activiteiten hebben we een verdienmodel gecreëerd dat voorziet in een kwalitatief hoogstaand gratis huis-aan-huisblad, dat met gemak de concurrentie met een eventueel bestaand lokaal abonnementenblad kan aangaan.

4 07 Onze efficiënte en effectieve front en back office zijn de randvoorwaarden voor een succesvolle uitvoering van de HALLO-formule. De belangrijkste drijfveren achter HALLO zijn en blijven de mensen. Alleen met mensen die met passie HALLO uitdragen en die in gesprek blijven met de lezers én de adverteerders zal HALLO kunnen meegroeien in het dynamische medialandschap. Onze ambitie is om het HALLO-concept in meerdere gemeentes op te zetten. Hiermee willen we een krachtig netwerk realiseren waarmee een groeiende groep aandachtige lezers wordt bereikt. Wij geloven dat ondernemers de aangewezen mensen zijn om het concept uit te dragen. Ondernemers die aan de HALLO-formule hun persoonlijke betrokkenheid, inzet en lokale aanwezigheid toevoegen. Gezamenlijk streven we naar een gezonde groei van de organisatie waarbij samenwerking en een gezond ondernemersinkomen de uitgangspunten zijn. Voordelen Waarom zou je kiezen voor ondernemen met de HALLOformule? - Je maakt gebruik van de compleet uitgewerkte HALLOformule en hoeft dus niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden; - HALLO voorziet in een professioneel en tijdbesparend back officesysteem, waardoor jij meer tijd aan lokale promotie, sales, je redactieteam, klanten en lezers kunt besteden; - Vanuit een strak geleide, ervaren en vakkundige organisatie word je als ondernemers ondersteund in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde toekomst; - Inkoop en reclame worden deels gezamenlijk georganiseerd waardoor schaalvoordelen worden gerealiseerd; - Je maakt onderdeel uit van een groeiend netwerk van ondernemers waarmee je kennis en ervaring kunt delen. Franchisediensten Wat kunt je concreet van ons als franchisegever verwachten? - Algemeen management van de formule HALLO en franchisegeversorganisatie HALLO Media Groep; - Begeleiding bij een eventuele financieringsaanvraag en ondersteuning bij de opstart van je HALLO-onderneming; - Introductietraining voor ondernemers en vervolgtraining & opleiding; - Centrale samenstelling van de HALLO-formuleproducten, waaronder HALLO Nieuwsblad, HALLO Nieuwswebsite, HALLO Voordeelpas en HALLO Aanbieding; - Centrale inkoop ten aanzien van bepaalde formuleonderdelen;

5 09 - Centrale automatisering, waaronder een back officesysteem met administratie, facturatie, boekingssysteem, CRM en redactionele workflow; - Specifieke exploitatie- en werkmethodiek vastgelegd in handboeken; - Centrale marketing en algemene verkoopondersteunende activiteiten, waaronder huisstijl, website en sociale media; - Bedrijfsbegeleiding en coaching; - Interne communicatie en kennisoverdracht; - Kwaliteitsbewaking en borging, formulebeheer; - Innovatie inzake formule, formuleproducten, dienstverlening en automatisering. Investering Het starten van een onderneming gaat gepaard met een investering. Zo o ok bij onze formule. Deze investering is van verschillende aspecten afhankelijk. Hierbij kun je denken aan het wel of niet direct aanhuren van een bedrijfspand, de benodigde inventaris, automatisering, etc. Voor het opstarten van een HALLO-onderneming dien je rekening te houden met een gemiddelde totale investering van ,-. Nogmaals voor de duidelijkheid: dit betreft een indicatie. Indien voor de investering een financiering bij bijvoorbeeld de bank nodig is, zal er om een eigen inbreng van minimaal 25% van de totale investering worden gevraagd. Voor het voorbereiden en indienen van de financieringsaanvraag bieden wij je onze ondersteuning aan. Het succesvol runnen van een HALLO-onderneming betekent ook investeren in je netwerk, je redactieteam, kennis van de HALLO-producten, etc. Vooral het eerste jaar staat in het teken van het opbouwen van je HALLOonderneming, de naamsbekendheid, je klantengroep en niet te vergeten de lezersgroep, het bereik en de lezerswaardering. Verdiensten HALLO Horst aan de Maas vormt de blauwdruk van de HALLO-formule. Met deze blauwdruk als belangrijke pijler bouw jij verder aan je eigen succes. Jouw ondernemerscapaciteiten zijn hierin vanzelfsprekend doorslaggevend. Tijdens de persoonlijke gesprekken in het franchisetraject komt het verdienmodel uitgebreid aan bod en geven wij je graag nadere uitleg. Goed om te weten is dat je voor onder andere het gebruik van de HALLO-formule, de knowhow, de begeleiding en coaching vergoedingen aan de franchisegever betaalt. Deze vergoedingen worden ook wel fees genoemd. Onze feestructuur bestaat uit een eenmalige entreefee van ,- (onderdeel van je totale investering), een franchisefee van 8,0% over de omzet en een automatiseringsfee van 75,- per week. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

6 11 Lokale mediahelden Wij willen met HALLO inwoners en bezoekers van een gemeente informeren en emotioneren met nieuws en achtergronden uit hun directe omgeving. Onze ambitie is om dit voor steeds meer gemeentes te kunnen verzorgen. We willen dus groeien. We zijn op zoek naar ondernemers met een grote betrokkenheid bij hun gemeenschap. Dit is de sleutel voor het succes van HALLO. Wat kenmerkt een betrokken en succesvolle HALLOondernemer? Klantgericht ondernemerschap. Weten wat er bij de lokale ondernemers en de inwoners leeft, de wensen van de klant begrijpen en passende oplossingen verkopen. Een HALLO-ondernemer beschikt verder over een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor commercie of redactie, een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Het is de lokale mediaheld die houdt van een strakke planning en organisatie, zodat de deadlines iedere week worden gehaald. Specifieke kennis van de daadwerkelijke productie van nieuwsbladen is niet noodzakelijk. Wij delen graag onze kennis en ervaring ten aanzien van onze formule, organisatie, onze werkwijzen en methodieken met je. Samen bouwen we verder aan het succes van HALLO. Tot HALLO? Spreekt onze formule je aan? Past de rol van lokale HALLOondernemer bij jou? Dan komen wij graag met je in contact. Je kunt je interesse kenbaar maken door het informatieformulier in te vullen en aan ons terug te sturen. Hiermee start je het franchisetraject. Zodra wij je formulier hebben ontvangen, nemen wij graag telefonisch contact met je op. Na een positief telefoongesprek maken wij een afspraak voor een nadere en persoonlijke kennismaking. Hierna volgt een uitgebreid traject bestaande uit onder meer verschillende gesprekken en een korte stage zodat je je een goed beeld van HALLO kunt vormen. Past HALLO bij jou en pas jij bij HALLO, dan gaan wij stap voor stap richting de eventuele financieringsaanvraag, het ondertekenen van de franchiseovereenkomst en uiteindelijk de start van HALLO in jouw regio. Heel graag tot HALLO! Contactgegevens HALLO Media Groep B.V. Handelstraat PV Horst Tel info@hallomediagroep.nl

7 HALLO Media Groep b.v. Handelstraat PV Horst, Postbus AB Horst, T , hallomediagroep.nl, info@hallomediagroep.nl

www.brazucacoffee.nl

www.brazucacoffee.nl www.brazucacoffee.nl Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere

Nadere informatie

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou?

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Fit20 zoekt franchisenemers voor nieuwe studio s overal in het land. Heb jij voldoende inhoud voor deze uitdaging, lees dan snel verder. fit20 franchise Franchisesamenwerking

Nadere informatie

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ Bent u ondernemer en hebt u hart voor makelaardij? Dan is HouseHunting op zoek naar u! Voor uitbreiding van onze snel groeiende franchiseketen

Nadere informatie

vankaastotzvankaastotzvankaastotzvankaasto tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva

vankaastotzvankaastotzvankaastotzvankaasto tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva to tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva nkaastotzvankaastotzvankaastotzvankaastot ZvanKaastotZvanKaastotZvanKaastotZvanKaa s Inhoudsopgave Pagina Inleiding

Nadere informatie

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL SAMEN WERKEN SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN Het is mogelijk, samen succesvol ondernemen! HuisMakeOver biedt haar

Nadere informatie

Ontwikkelingen in Franchise

Ontwikkelingen in Franchise Ontwikkelingen in Franchise Romana Engeman Algemeen Directeur NFV 5 maart 2015 Onderwerpen Wat is Franchise? Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) Voor- en nadelen voor franchisegever en franchisenemer

Nadere informatie

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid.

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Franchiser worden was voor ons een mooie kans om mee te groeien binnen hun organisatie. Voorwoord

Nadere informatie

Informatiebrochure. Jij de montage, wij de rest!

Informatiebrochure. Jij de montage, wij de rest! Informatiebrochure Jij de montage, wij de rest! Jij verzorgt de vakkundige montage van keukens in de regio bent en blijft eigen baas van je bedrijf profiteert van alle voordelen van Keuken Montage Groep

Nadere informatie

Word jij Bakker Bart?

Word jij Bakker Bart? Word jij Bakker Bart? Welkom bij Bakker Bart Je kent Bakker Bart. Net als tienduizenden andere mensen, die dagelijks bij één van de Bakker Bartwinkels komen voor heerlijk vers brood, zo n beroemde supersaucijs

Nadere informatie

Franchise Brochure. i HAiR Uw Thuiskapper

Franchise Brochure. i HAiR Uw Thuiskapper Franchise Brochure i HAiR Uw Thuiskapper 2014 Deze informatie brochure is speciaal gemaakt voor diegene die geïnteresseerd zijn om op franchisebasis als zelfstandig ondernemer te werken als (top) hairstylist

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Het online platform is altijd en overal te raadplegen! Bekijk interessante voorstellen via het Marktforum! Het vakblad brengt onmisbare artikelen en interviews!

Nadere informatie

Franchise rules. Customerfactory Franchiseadviseurs

Franchise rules. Customerfactory Franchiseadviseurs Franchise rules Franchise rules Customerfactory Franchiseadviseurs Onze opdrachtgevers willen Kwalitatief en kwantitatief groeien. verantwoord en duurzaam 6x groeien door samenwerking S J B F I D F L

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van Ook Free Partner van De Huurwoning Bemiddelaar worden? Dat kan snel en betaalbaar! Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in

Nadere informatie

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Franchise WerkAdvies zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Bedrijfsadviesbureau met een brede klantenkring WerkAdvies is een bedrijfsadviesbureau dat zich

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

CMedia B.V. Postbus AE Emmeloord. Tel Ontwikkelingen in Ruimtelijke Informatie & Geo-ICT.

CMedia B.V. Postbus AE Emmeloord. Tel Ontwikkelingen in Ruimtelijke Informatie & Geo-ICT. CMedia B.V. Postbus 231 8300 AE Emmeloord Tel. 0527-619000 rgroothuis@cmedia.nl Ontwikkelingen in Ruimtelijke Informatie & Geo-ICT M e d i a I n f o r m a t i e 2 0 1 6 WIJ COMMUNICEREN MET UW DOELGROEP

Nadere informatie

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit Landelijk samenwerken voor lokaal succes iq Makelaars zoekt franchisenemers! Heb jij altijd al in de makelaardij willen werken? Dan is dit jouw kans om een succesvol

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

professionals voor professionals

professionals voor professionals professionals voor professionals Aangenaam kennis te maken Buro Cleijsen is een succesvol adviesbureau. Sinds 1996 actief in de markt met het begeleiden van certificeerbare managementsystemen en de hier

Nadere informatie

De Autostomerij Een uniek concept

De Autostomerij Een uniek concept De Autostomerij Een uniek concept Zelfstandig ondernemer worden? Je droomt wellicht al een tijd van zelfstandig werken en het hebben van een eigen onderneming. Je eigen zaak runnen, zelf beslissingen nemen

Nadere informatie

1. Content - Tekst & Foto

1. Content - Tekst & Foto 1. Content - Tekst & Foto Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken,

Nadere informatie

Introductie. Maak kennis met NGN

Introductie. Maak kennis met NGN Introductie NGN staat voor Next Generasian News en is het nieuwe online en offline platform voor de Aziatische jongeren in Nederland. NGN is een Nederlandstalige krant voor Aziatische jongeren van 15 t/m

Nadere informatie

Tips voor Vrijetijders. Vrijetijders uw doelgroep? Webwinkel + +

Tips voor Vrijetijders. Vrijetijders uw doelgroep? Webwinkel + + Tips voor Vrijetijders Vrijetijders uw doelgroep? + + Webwinkel + + + Vrijetijders Tips voor Vrijetijders organisatie De Vrijetijders organisatie is een zelfstandig bedrijf met als doel het proactief zoeken

Nadere informatie

D E S U C C E S F O R M U L E

D E S U C C E S F O R M U L E DE SUCCESFORMULE De succesformule Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, service en uitstraling. Door de brede visie op marketing,

Nadere informatie

I n f o r m a t i e. Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE. CMedia B.V. Postbus 231 8300 AE Emmeloord. Tel. 0527-619000 rgroothuis@cmedia.

I n f o r m a t i e. Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE. CMedia B.V. Postbus 231 8300 AE Emmeloord. Tel. 0527-619000 rgroothuis@cmedia. CMedia B.V. Postbus 231 8300 AE Emmeloord Tel. 0527-619000 rgroothuis@cmedia.nl Ontwikkelingen in CAD, CAM en CAE M e d i a I n f o r m a t i e 2 0 1 6 "Image made using COMSOL Multiphysics and provided

Nadere informatie

concept tegen betaling ter beschikking stelt aan haar franchisenemers.

concept tegen betaling ter beschikking stelt aan haar franchisenemers. ZORG & ZO FRANCHISE Zorg & Zo is een landelijke franchiseorganisatie.. Franchising is een samenwerkingsvorm tussen ondernemers,, waarbij de franchisegever haar concept tegen betaling ter beschikking stelt

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 Inhoud Inleiding 6 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 2 Instanties in Nederland 13 Belangrijke instanties voor ondernemers 14 Kamer

Nadere informatie

Marketing en Media 2016/2017

Marketing en Media 2016/2017 novacollege.nl/marketingmedia Evenementenorganisatie Junior accountmanagement Marketing en communicatie Media Marketing en Media 2016/2017 Mijn droom is ondernemer worden. De eerste stappen op het pad

Nadere informatie

creatief.uniek.veelzijdig

creatief.uniek.veelzijdig info@r10grafischontwerp.nl www.r10grafischontwerp.nl creatief.uniek.veelzijdig Jezelf duidelijk en onderscheidend positioneren in de markt begint met naar buiten toe treden. Hierbij is het van belang dat

Nadere informatie

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013 FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING 14 november 2013 Edwin Palsma The Food Agency Specialisten in food marketing Wij verbinden voedingskennis, technologie, marketing en sales om de marktpositie van agro & food

Nadere informatie

ADVERTEERDERS GIDS 2011. Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij.

ADVERTEERDERS GIDS 2011. Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij. ADVERTEERDERS GIDS 2011 Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij. FIETS: is het grootste tijdschrift voor actieve fietsers in Nederland en België schrijft voor zowel racefietsers

Nadere informatie

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie.

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie. ZIEN - Ondernemen in het Westland INFORMATIE PROFESSIONELE UITSTRALING ONLINE BEREIK DOOR MIDDEL VAN SOCIAL MEDIA PERSOONLIJK ADVIES/ONTWERP Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

Hallo! De zakelijke community voor ondernemers. Bijeenkomst CRM association, 1 juli 2009

Hallo! De zakelijke community voor ondernemers. Bijeenkomst CRM association, 1 juli 2009 Hallo! De zakelijke community voor ondernemers Bijeenkomst CRM association, 1 juli 2009 Onderwerpen >Waarom een community >Historie en start > Organisatie > Ambitie/Doelstelling >Voorbeelden/Best practices

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar u!

Dan zijn wij op zoek naar u! Bent u een gedreven ondernemer en wilt u een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om uw eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar u!

Dan zijn wij op zoek naar u! Bent u een gedreven ondernemer en wilt u een franchise bedrijf starten? Dan is dit de kans om uw eigen makelaarskantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De Huurwoning

Nadere informatie

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00 Autosoft Pakket Aanbiedingen 1. Pakket: Autobedrijf Starters pakket Website + AutoCommerce lite Website Classic + AutoCommerce Basic + CMS Website Élégance + AutoCommerce Pro + Website Élégance + AutoCommerce

Nadere informatie

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD.

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. 85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. Door de inzet van een multichannel productportfolio maken we zichtbaar, inspireren en verbinden business-to-business ondernemers

Nadere informatie

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur mediakit 2011 www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur Voor een optimaal bereik bij voorschrijvers en beslissers in de bouw! Stedebouw & Architectuur Meer dan 25 jaar

Nadere informatie

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten AVONTURENKAART Reflectieopdrachten Je hebt aangegeven dat je het niet weet; je hangt niet erg aan je huidige baan maar hebt ook niet de ambitie om naar een andere baan op zoek te gaan. Geef hieronder kort

Nadere informatie

Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan!

Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Ron Zonderland filiaal Amersfoort Gerard van Zanten / filiaal Emmen Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchiseondernemers

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard

Nadere informatie

Mediakit 2016 editie

Mediakit 2016 editie Mediakit 2016 editie Wij maken technologie begrijpelijk Contactgegevens Informatie over verkoop, traffic, redactie en de uitgever 2016 Titels: AndroidPlanet.nl iphoned.nl Smartphone.nl www.androidplanet.nl

Nadere informatie

Shoeby Fashion groeit gestaag STARTERS THEMA. Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer. www.franchiseplus.nl. losse nummers 6,75

Shoeby Fashion groeit gestaag STARTERS THEMA. Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer. www.franchiseplus.nl. losse nummers 6,75 www.franchiseplus.nl 16e jaargang nummer 2 april 2008 losse nummers 6,75 Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer THEMA STARTERS Shoeby Fashion groeit gestaag In dit nummer: Bestaande vestiging

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

Ondernemerschap in Nederland

Ondernemerschap in Nederland Ondernemerschap in Nederland Je neemt deel aan het profiel Ondernemerschap. Dit betekent dat je erover denkt om in de toekomst als ondernemer te gaan werken. Dat is anders dan werken in loondienst. Dan

Nadere informatie

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden 2 Als uitvaartondernemer help je nabestaanden met nagenoeg álles. Je bent echt van toegevoegde waarde. Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen

Nadere informatie

Wij verbinden ondernemers!

Wij verbinden ondernemers! Wij verbinden ondernemers! VERKOOPBROCHURE 2016 Voor ondernemers die verder willen Netwerk Brabant Brabantse ondernemers die behoefte hebben aan waardevolle contacten - met elkaar, met overheden, onderwijs

Nadere informatie

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? De Week van de Ondernemer doet het gehele jaar onderzoek naar de belangrijkste uitdagingen van ondernemers. We presenteren hierbij de belangrijkste uitkomsten.

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

Een bankiersblik op de grafische industrie

Een bankiersblik op de grafische industrie Een bankiersblik op de grafische industrie Visie van de Rabobank Steffanie van der Maas en Bert Sikken Rabobank Nederland 29 februari 2012 Programma 1. Trends en ontwikkelingen de markt 2. Kansen en innovaties

Nadere informatie

Crostino Gelateria & Café staat voor kwaliteit en service voor een eerlijke prijs.

Crostino Gelateria & Café staat voor kwaliteit en service voor een eerlijke prijs. 1. Algemeen Crostino Gelateria & Café is een onderneming gespecialiseerd in ambachtelijk vers bereid ijs, ondersteund met de verkoop van diverse producten. Deze producten worden verder toegelicht in het

Nadere informatie

Van papier naar digitaal: een paradigma-wisseling voor uitgevers 8 ontwikkelingen die medebepalend zijn voor uw online uitgeefsucces

Van papier naar digitaal: een paradigma-wisseling voor uitgevers 8 ontwikkelingen die medebepalend zijn voor uw online uitgeefsucces Van papier naar digitaal: een paradigma-wisseling voor uitgevers 8 ontwikkelingen die medebepalend zijn voor uw online uitgeefsucces Hans Peijnenburg Performis Eigenlijk weet u het wel: uw papieren magazine

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

IK WORD BAKKER BART 1

IK WORD BAKKER BART 1 IK WORD BAKKER BART 1 2 WELKOM BIJ BAKKER BART. Je kent Bakker Bart. Net als tienduizenden andere mensen, die dagelijks bij één van de Bakker Bart-winkels komen voor heerlijk vers brood, een broodsnack

Nadere informatie

Junior Company op vmbo basis, kader en gemengd (profiel dienstverlening en producten)

Junior Company op vmbo basis, kader en gemengd (profiel dienstverlening en producten) Junior Company op vmbo basis, kader en gemengd (profiel dienstverlening en producten) Tijdens Junior Company richten de leerlingen hun eigen company op en deze runnen ze één schooljaar. Ze verdelen functies,

Nadere informatie

Inspireren, Leren & Werken. Werken aan een nieuwe werkwijze

Inspireren, Leren & Werken. Werken aan een nieuwe werkwijze Inspireren, Leren & Werken Werken aan een nieuwe werkwijze WIE, WAT, WAAR? BOOTCAMP JEUGDWERK 2014 BLZ 4 DAG 4 DONDERDAG 4 SEPTEMBER BLZ 8 DAG 1 MAANDAG 1 SEPTEMBER BLZ 5 DAG 5 VRIJDAG 5 SEPTEMBER BLZ

Nadere informatie

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS Franchisen bij DE BEREN BEZORGRESTAURANTS WWW.BEREN.NL DE BEREN BEZORGRESTAURANTS Bij De Beren bezorgrestaurants bestel je gemakkelijk de lekkerste saté, spare ribs en andere gerechten, welke voor een

Nadere informatie

In 9 stappen ondernemer. Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming

In 9 stappen ondernemer. Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming In 9 stappen ondernemer Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming Inhoudsopgave Stap 1: ben ik wel ondernemer? Stap 2: wat wordt mijn product of dienst? Stap 3: wie zijn mijn klanten en waar

Nadere informatie

BEN JIJ EEN ECHTE CHOCO BAAS? WORD JIJ ONZE NIEUWE FRANCHISE ONDERNEMER?

BEN JIJ EEN ECHTE CHOCO BAAS? WORD JIJ ONZE NIEUWE FRANCHISE ONDERNEMER? BEN JIJ EEN ECHTE CHOCO BAAS? WORD JIJ ONZE NIEUWE FRANCHISE ONDERNEMER? WELKOM BIJ CHOCOLATE COMPANY CAFÉ Waar chocolade en genieten voorop staat! In de wereld van Chocolate Company vind je de meest heerlijke

Nadere informatie

Samenvatting Economie hoofdstuk 3 management en organisatie

Samenvatting Economie hoofdstuk 3 management en organisatie Samenvatting Economie hoofdstuk 3 management en organisatie Samenvatting door J. 1369 woorden 10 februari 2014 5,5 2 keer beoordeeld Vak Economie 3.1 a -werken als werknemer: in dienst van bedrijf, solliciteren

Nadere informatie

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt WEBINAR hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt 17 juni 2014 Wat leer je in deze webinar? de hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt welke stappen je kunt zetten om VA te worden hoe je eigen mindset jou

Nadere informatie

Training Klantbeleving

Training Klantbeleving Training Klantbeleving Klantbeleving: voeg waarde toe en verwonder Betalen voor de verzending van je online bestelling? Een week wachten tot je de offerte in je mailbox vindt? Daar nemen klanten geen genoegen

Nadere informatie

Tariefkaart brabant breed

Tariefkaart brabant breed Tariefkaart brabant breed Het zakelijk magazine voor ondernemers in brabant BRABANT BREED ALGEMEEN Brabant Breed is een kennismagazine, opgezet voor en door ondernemers. Brabant Breed is toegespitst op

Nadere informatie

Tanja Sierkstra 17-10-2014

Tanja Sierkstra 17-10-2014 MEDIACOLLEGE AMSTERDAM STAGEBEDRIJF: DICHTBIJ Beroepsopdracht Formulier een advies voor een mediaproductie Tanja Sierkstra 17-10-2014 2 1. Beschrijf je stagebedrijf... 3 2. Maak een SWOT-analyse voor jouw

Nadere informatie

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG)

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG) In dit document vind je nadere informatie over: 1. de voorwaarden voor deelname 2. de stage opdracht per module 3. de keuze tussen volledige opleiding of losse modules 4. de investering per module en de

Nadere informatie

Het ondernemingsplan

Het ondernemingsplan Meesterproef Dienstverlening & Commercie Meesterproef D&C - Ondernemingsplan Het ondernemingsplan Pleincollege Nuenen Schooljaar 2015/2016 1 Inhoud 1. Korte inleiding... 3 2. Het ondernemingsplan... 4

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

ONTWIKKELVOORSTEL STAPPENPLAN

ONTWIKKELVOORSTEL STAPPENPLAN ONTWIKKELVOORSTEL STAPPENPLAN ONDERZOEK CONCEPTING TECHNISCHE DOCUMENTATIE BEGROTEN HET RESULTAAT, DAT TELT www.d-tt.nl Spuistraat 112, 1012VA, Amsterdam 020 682 2134 WELKOM Bij DTT Multimedia denken we

Nadere informatie

VRAGENLIJST JOnG. Mail het formulier met jouw antwoorden naar Dionne Neven (Regioadviseur MKB Limburg): Neven@mkblimburg.nl

VRAGENLIJST JOnG. Mail het formulier met jouw antwoorden naar Dionne Neven (Regioadviseur MKB Limburg): Neven@mkblimburg.nl VRAGENLIJST JOnG JOnG is een initiatief van en voor jonge ondernemers. Tot de doelgroep behoren Ondernemers in de eerste 5 jaar van hun ondernemerschap. JOnG stelt zich tot doel de individuele ondernemers

Nadere informatie

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN APPLEFIELD : THE BEST LOCAL DEALS! Applefield brengt uw product of dienst tot leven door gebruik te maken van video aanbiedingen in plaats van statische teksten en

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen

Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen Tony de Bree, 19 november 2014 Nog niet zolang geleden werd er door traditionele spelers in Nederland en over de hele wereld

Nadere informatie

CAD. O n t w i k k e l i n g e n i n C A D, C A M e n C A E. Magazine Website Digitaal Magazine E-Nieuwsbrief Social Media.

CAD. O n t w i k k e l i n g e n i n C A D, C A M e n C A E. Magazine Website Digitaal Magazine E-Nieuwsbrief Social Media. CMedia B.V. Postbus 231 8300 AE Emmeloord Tel. 0527-619000 rgroothuis@cmedia.nl CAD O n t w i k k e l i n g e n i n C A D, C A M e n C A E Magazine Website Digitaal Magazine E-Nieuwsbrief Social Media

Nadere informatie

De Telegraaf De feiten

De Telegraaf De feiten Platform Dagblad De Telegraaf Website Telegraaf.nl De Telegraaf Mobiel De Telegraaf Tablet De Telegraaf Glossy s Specials Redactionele pijlers Nieuws Sport Finance Entertainment Informatie en reserveren

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

Word Partner van het Huurwoning Bemiddelaar Platform en activeer jouw eigen (exclusieve) regio!

Word Partner van het Huurwoning Bemiddelaar Platform en activeer jouw eigen (exclusieve) regio! Word Partner van het Huurwoning Bemiddelaar Platform en activeer jouw eigen (exclusieve) regio! Wij zijn op zoek naar ac.eve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het

Nadere informatie

Starterspakket. Wij bieden een oplossing als jij minder goed bent in administratie, speciaal op maat gemaakt voor in de sportwereld.

Starterspakket. Wij bieden een oplossing als jij minder goed bent in administratie, speciaal op maat gemaakt voor in de sportwereld. Wat kan PvN voor jou betekenen? Is administratie niet je sterkste punt? Heb je vooral zin om je op de leuk kanten van het ondernemer te richten? Of wil je gewoon zeker weten dat alles goed geregeld wordt?

Nadere informatie

RENDABELE INVESTERING

RENDABELE INVESTERING WIE ZIJN WIJ ONZE FORMULE Spare Rib Express staat voor verrukkelijk eten en een professionele aanpak. Een gouden formule die zich al sinds 1992 bewijst. Na de eerste vestiging in Amsterdam is Spare Rib

Nadere informatie

Fee- en conditiestelsel. Samenvatting NFV lezing: het feestelsel

Fee- en conditiestelsel. Samenvatting NFV lezing: het feestelsel Fee- en conditiestelsel Samenvatting NFV lezing: het feestelsel Het feestelsel: niets nieuws onder de zon? Veel feestelsels worden in het innovatiestadium van de franchise bedacht en niet aangepast Veranderende

Nadere informatie

Publishing & Printing Company B.V.

Publishing & Printing Company B.V. STAPPENPLAN WEBSITE Versie 1.3 Publishing & Printing Company B.V. Weth. Sangersstraat 38 (0)46-437 73 11 KVK 140.41959 6191 NA Beek web@pp-company.nl BTW NL 0085.52.861.B01 Algemene voorwaarden www.pp-company.nl

Nadere informatie

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING Franchise Match is een full service franchi- Op deze en de volgende pagina s treft u Onze energie zit primair in de uitvoering. Maar ook als de franchiseorganisatie

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

Omroep MAX. Factsheet MAX Magazine

Omroep MAX. Factsheet MAX Magazine Omroep MAX Factsheet MAX Magazine ANWB Media en MAX Magazine Senioren worden steeds vitaler. Blijven langer zelfstandig. Staan midden in het leven. Omroep Max, de omroep voor 50-plussers, begrijpt dat

Nadere informatie

Beleidsplan Tellus Film Fundering

Beleidsplan Tellus Film Fundering Beleidsplan 2018-2022 Tellus Film Fundering Indeling: 1. Samenvatting 2. Inleiding 3. Missie en visie 4. Wat biedt de stichting? 5. Speerpunten voor de komende jaren 6. Professionalisering van de organisatie

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar!

Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar! Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar! Wij zijn op zoek naar sterke partners/franchiseondernemers die de drive hebben om met De Huurwoningbemiddelaar

Nadere informatie

http://www.bierblad.nl/2008/03/hyvend_naar_de_kroeg.php

http://www.bierblad.nl/2008/03/hyvend_naar_de_kroeg.php In de marketingspecial van Bierblad kwam het medium nog niet voorbij, maar ook van Hyves wordt driftig gebruik gemaakt als marketinginstrument. Veel kroegen hebben al een eigen hyve compleet met agenda,

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Een Stap voorwaarts in Leiderschap.

Een Stap voorwaarts in Leiderschap. 5 daagse training in voorjaar van 2010 Een Stap voorwaarts in Leiderschap. Doelgroep : DA Filiaal leidsters en aankomende filiaalleidsters Lokatie : Leusden DA hoofdkantoor Dag : Maandag van 9.30u 17.00u

Nadere informatie

De Telegraaf De feiten

De Telegraaf De feiten Platform Dagblad De Telegraaf Website Telegraaf.nl De Telegraaf Mobiel De Telegraaf Tablet De Telegraaf Glossy s Specials Redactionele pijlers Nieuws Sport Finance Entertainment Informatie en reserveren

Nadere informatie

HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER.

HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER. HET STARTPUNT VOOR IEDERE LOPER. SAMEN VAN START Succesvolle formule Professionele ondersteuning op gebied van marketing, inkoop en retail Onderdeel van Euretco Ervaren hardloop collega s 3 EURETCO IN

Nadere informatie

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! 750 FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD OMZET (Bron: NFV) WAT IS FRANCHISE+? VAKBLAD WEBSITES NIEUWSBRIEF KANDIDATEN-DATABASE

Nadere informatie

Franchising: vloek of zegen? Nationale lunchroomdag 2010

Franchising: vloek of zegen? Nationale lunchroomdag 2010 Franchising: vloek of zegen? Nationale lunchroomdag 2010 15 maart 2010 Er was eens.. Roodkapje: Had met huisvlijt en zuinig aan doen 75.000,-- gespaard Wilde graag ondernemen, maar kon wel wat ondersteuning

Nadere informatie