Nieuwsbrief voor ouders nr. 1 september 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief voor ouders nr. 1 september 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief voor ouders nr. 1 september 2015 Inhoud Voorwoord Aanvullingen en wijziging in kalender Lichtsloepenparade Gymles in de sporthal Happy Halloweentocht Fietsverlichtingscontrole groepen 5 t/m 8 Ziekte of buitengewoon verlof Bijlagen: o Kober overblijven en buitenschoolse opvang o Kober bso de Toppers o Nieuwe Veste o Breda Actief o Bethlehem kerk (Augustinus parochie) dierendagknutsel o Meidensport Voorwoord Beste ouders, verzorgers, Welkom Hoewel we al in de 4e week van het nieuwe schooljaar zitten, wens ik u allen alsnog van harte welkom in dit nog prille schooljaar. Wij hopen er met u en de kinderen weer een goed en gezellig jaar van te kunnen maken. Nieuwe collega s Het volledige team van De Werft van vorig schooljaar werkt ook nu nog bij ons. We hebben echter 3 nieuwe collega s aan ons team mogen toevoegen, mede veroorzaakt door de groei van het aantal kinderen op onze school. In groep 5 is juffrouw Heleen Joziasse fulltime bij ons komen werken. Meneer Arne Stallen staat enkele dagen per week in groep 6 naast juffrouw Liesbeth. In groep 7 hebben we meneer Arnoul van Vugt welkom geheten. Meneer Arnoul werkt samen met meneer Alton. Wij hopen dat onze nieuwe collega s het heel erg naar de zin zullen hebben, maar daar ziet het nu al wel naar uit. Informatieavond Wellicht heeft u tijdens de informatieavond al kennis gemaakt met onze nieuwe collega s. Een informatieavond die anders van opzet is geweest, maar waar wij zeer tevreden over zijn. Het was gezellig en druk. Veel drukker dan vorig schooljaar en de ouders die we hebben gesproken waren ook erg positief. Wij danken alle ouders die de moeite hebben genomen om samen met kun kind(eren) bij ons op school langs te komen.

2 Aanpassingen aan het gebouw Tijdens de zomervakantie is in het gebouw hard doorgewerkt. Niet door de leerkrachten, maar wel door een bouwbedrijf dat al onze sanitaire ruimtes volledig heeft vervangen. Tot en met de laatste dag van de zomervakantie zijn zij druk in de weer geweest om alles tijdig af te werken. Dit is hen uiteindelijk ook gelukt, waardoor we nu van mooie, maar vooral schone toiletten, kranen, vloeren, tegels e.d. gebruik kunnen maken. Indien u op onze informatieavond aanwezig bent geweest, dan heeft u deze nieuwe ruimtes vast kunnen bewonderen. Wij wensen u en de kinderen een prettig schooljaar toe. Met vriendelijke groet, Dhr. Ger Aarts Directeur Kbs De Werft Aanvullingen en wijzigingen in de schoolkalender In de papieren kalender hebben we helaas niet alle activiteiten voor het komende schooljaar op kunnen nemen, daar deze nog niet bekend waren. Ook zijn er reeds enkele wijzigingen en zijn er is er foutieve informatie vermeld. Aan u het verzoek om dit goed op uw kalender te noteren en te wijzigen. Aanvullingen op de kalender: Donderdag 26 mei 2016: Excursie groep 7 en groep 8 Dinsdag 1 december en dinsdag 8 december: groepen 3 Workshop dans Woeste Willem Wijziging in datum: - Dode hoek project groepen 7 en 8 wordt verplaatst naar: donderdag 26 november 2015 Foutieve vermelding: Ouderraad: In de tekst van de Ouderraad staat de afgelopen jaren hebben we goede ervaringen met automatische overschrijvingen. Dit is niet correct. U dient de ouderbijdrage zelf over te maken. U ontvangt hierover informatie vanuit de penningmeester van de Ouderraad. Openingstijden schoolbibliotheek: Op donderdagmiddag is de bibliotheek geopend van uur Excursies groepen 1 en 2: In de kalender staat foutief 2x de excursie voor groep 2 vermeld. Dat zou leuk zijn, maar dit moet echter zijn: Vrijdag 8 juli 2016: Maandag 11 juli 2016: excursie groepen 1, groepen 2 zijn deze dag vrij! excursie groepen 2, groepen 1 zijn deze dag vrij!

3 Lichtsloepenparade 2015 Afgelopen zaterdag 19 september hebben Lars, Chris, Joep, Tjeerd, Mike en Bart W. uit groep 8 en meneer Michel deelgenomen aan de lichtsloepenparade in de Singels van Breda. Mike heeft een eigen boot, genaamd de Schuit. Deze hebben we zaterdag- middag geheel aangekleed met lichtjes en vlaggetjes. Uiteindelijk kwamen we uit in de Haven van Breda, waar het één groot feest was! Met dank aan Mike voor het leuke initiatief en onze kanjers van groep 8 voor de gezelligheid! Gymles in de sporthal Na een langdurige verbouwing van de sporthal tegenover onze school wordt deze op dinsdag 22 september (morgen dus) door de Gemeente opgeleverd. Vanaf donderdag 24 september aanstaande kunnen we de verbouwde zaal gaan gebruiken. De groepen 3 en 4 gaan maandag (vandaag) nog naar het Gunners-terrein. Zorgt u voor de juiste gymkleding? De kinderen dienen in de sporthal sportschoenen te dragen, waar echter géén zwarte zool onder mag zitten in verband met beschadigingen aan de vloer. Het gymrooster : (zie ook de schoolkalender): Maandag uur 3-1 MB uur 3-2 AZ uur 4-1 JG Dinsdag uur 6-1 SS uur 7-1 AV uur 8-1 TM Donderdag uur 5-1 AM uur 5-2 HJ uur 6-2 LJ Happy Halloweentocht 31 oktober 2015 Op zaterdag 31 oktober, de laatste zaterdag van de Herfstvakantie, organiseert een groep enthousiaste ouders weer een Halloweentocht door onze wijk. Vorig jaar mochten zij méér dan 120 deelnemende kinderen laten griezelen!! De tocht loopt weer langs diverse adressen in de omgeving. Voor deelname wordt een kleine bijdrage gevraagd van 2,00 per kind. Uw zoon en/of dochter wordt hiervoor ruim voorzien van allerlei verantwoorde versnaperingen, zoals een eierkoek, komkommer, etc. maar ook minder verantwoord snoep.

4 U kunt uw kind binnenkort opgeven via de website van de Werft, waar u meer informatie aantreft en een aanmeldformulier in kunt vullen. Net voor de Herfstvakantie zijn er twee tijden waarop u de bijdrage kunt voldoen. Na het voldoen van de bijdrage kan uw kind meedoen aan de Halloweentocht. Tijd? Zaterdag 31 oktober om uur bij de entree van de onderbouw. Meer informatie volgt. Fietsverlichtingsactie groepen 5 t/m 8 Op woensdag 14 oktober a.s. houdt de Verkeerswerkgroep weer de inmiddels jaarlijkse fietsverlichtingsactie voor de groepen 5 t/m 8. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen op veilige fietsen rondrijden. En daar hoort goed werkende fietsverlichting ook zeker bij. Het is nooit te vroeg om kinderen te laten beseffen dat het belangrijk is voor je eigen veiligheid, maar ook voor andere weggebruikers, dat je goed zichtbaar bent. Met een groepje ouders keuren we alle fietsen van de groepen 5 t/m 8. We volgen daarvoor de richtlijnen van Veilig Verkeer Nederland. Voor deze actie worden wij gesponsord door de ANWB lichtbrigade. >>> Hulp van ouders is van harte welkom. Mocht u in de gelegenheid zijn om een paar uurtjes te helpen op deze woensdagochtend 14 oktober, dan kunt u dit aangeven bij meneer Michel, waarvoor bij voorbaat hartelijk dank! We starten om 9.00 uur. Ziekte of buitengewoon verlof Indien uw kind ziek is, dan dit graag vóór aanvang van de lessen telefonisch doorgeven aan Lia Jongeneel (administratie) of Michel Rommens (conciërge) via telefoonnummer Is uw kind zonder bericht afwezig, dan nemen wij contact met u op. Aanvragen voor buitengewoon verlof kunt u indienen (doormiddel van een aanvraagformulier) bij onze directeur of Team Coördinatoren (TC). Afspraken bij tandartsen etc. dienen buiten schooltijd gepland te worden. Meer informatie over Kbs De Werft Voor meer informatie over onze school neemt u natuurlijk een kijkje op onze website Hierop vindt u ook altijd het meest recente nieuws, foto s en verslagen, veel informatie over onder andere de groepen, formulieren die u kunt uitprinten, protocollen die u kunt inzien, de schoolgids die u kunt napluizen en links naar interessante en nuttige websites.

5 BIJLAGEN Op de volgende pagina s treft u informatie aan van derden Kober Kinderlunch en bso Kober bso de Toppers Nieuwe Veste Meidensport Augustinusparochie Breda Actief KOBER kinderlunch en bso Beste ouders/verzorgers, Wij willen jullie hartelijk danken voor het vertrouwen wat jullie in ons hadden en ook nu weer in ons hebben in het komende schooljaar. Via deze nieuwsbrief wil ik jullie informeren over een aantal zaken met betrekking tot de Kinderlunch en de bso. Het gaat om de volgende zaken: Aan- en afmelden Wil je ook dit jaar je kind weer voor 10 uur afmelden? Als je kind vorig schooljaar al was overgebleven, wil je zijn/haar nieuwe klas en de overblijfdagen voor het nieuwe schooljaar doorgeven via kober.flexkids.nl. Als je kind voor het eerst gaat overblijven, meld je kind(eren) online aan via kober.flexkids.nl/aanvraag. Na aanmelding is je kind verzekerd van een plaats bij het overblijven. Voor ondersteuning bij het digitaal aan- en afmelden, kun je contact opnemen met de overblijfcoördinator op school ( ) of met het serviceteam via (076) of via serviceteam@kober.nl. Eten en drinken Kober kinderlunch is een voorstander van een gezonde lunchpauze. Wij zijn geen voorstander van het eten van snoep tijdens de lunchpauze. Zeker omdat er veel gezonde alternatieven zijn zoals liga, sultana, fruit en groente (tomaat, komkommer), cheese dippers, peperkoek met boter, etc. Wij kunnen je niet verbieden snoep mee te geven aan je kind(eren), maar willen je wel vriendelijk vragen om mee te werken aan een gezonde lunchpauze voor de kinderen. Als je je kind(eren) melkproducten meegeeft, kunt je deze (voorzien van naam en klas) in de koelkast van de bso laten plaatsen door een bso pedagogisch medewerker of zelfstandig door je kind laten brengen. Tijdens de lunch worden deze aan de kinderen uitgedeeld of komt je kind het zelfstandig uit de koelkast halen. Namens Kober kinderlunch, Solange Martina, overblijfcoördinator E: kbsdewerft_overblijven@inos.nl T:

6 BSO de Toppers Op 31 augustus is de nieuwe bso de Toppers voor kinderen vanaf 9 jaar geopend bij sportclub The Gunners. Op maandag, dinsdag en donderdag is deze bso (buitenschoolse opvang) geopend en iedere dag zijn er 10 of meer kinderen aanwezig met 2 pedagogische medewerkers (pm). Voordat de kinderen naar de Toppers mogen, moeten ze wel een fietsdiploma behaald hebben. Kinderen leren dan zelfstandig vanuit school naar de Gunners te fietsen, krijgen training in dingen die onderweg kunnen gebeuren (lekke band, aangesproken worden door vreemden) en verkeerstheorie. Er zal weer een nieuwe fietstraining plaats vinden op 9 16 en 23 oktober, van 15.45/16.00 tot uur gegeven door Robin, pm van Top bso De Toppers. Heeft u interesse in de Top bso de Toppers, dan kunt u zich hiervoor opgeven bij Bso de Toppers: mail detoppers@kober.nl of telefonisch Of Anja Struikman: mail astruikman@kober.nl of telefonisch Op dit moment zijn we open op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende belangstelling gaan we ook open op vrijdag.heeft u interesse in de vrijdag, wilt u dit dan ook aangeven? U kunt ook alleen vakantie opvang aanvragen. Verder gaan we starten met het verkopen van warme maaltijden, zodat de kinderen bij de Toppers kunnen eten en daarna naar huis of naar een club kunnen. Heeft u nog vragen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, mede namens Celina, Robin en Sander, pm van de Toppers, Anja Struikman Unitmanager top bso De Toppers. struikman@kober.nl telefoon:

7

8 Meidensport Maar welke sport? Het aanbod is overweldigend: voetbal, tennis, atletiek, zwemmen, schaatsen, judo, ballet, hockey en ga zo maar door. Het probleem is vaak dat kinderen alles wel leuk lijken te vinden. Voor een paar weken tenminste Daarna willen ze weer wat anders. De Oplossing is gevonden We bieden het gewoon allemaal Om je dochter actief te houden is het dus helemaal geen gek idee om haar aan te laten sluiten bij onze meidengroep. Veel meiden maken ook nog eens nieuwe vriendinnen bij de meidensport. Vind je ook zoveel leuk en kan je niet kiezen, geef je dan op voor de meidensport! Iedere woensdag middag een andere manier om lekker actief bezig te zijn met cultuur, koken en natuurlijk sport. Onze locatie is KBS de spoorzoeker ter Breda. Voor meer informatie mailt u naar: meidensport@open-up.nu Of neem contact met ons op via: Meidensport voor meiden door meiden Dierendag, knutsel je mee? Zondag 4 oktober is het Dierendag. De dag waarop je je huisdier eens extra verwent met een lekkere wandeling, een extra wortel of een knuffel. In de kerk staan we stil bij de heilige Franciscus. Iemand die aandacht had voor alle dieren, zuinig was op de aarde en zorgde voor de armen. Een bijzonder iemand! Parochiekern Bethlehem Lucaskerk, Tweeschaar 125, 4822 AS Breda Als voorbereiding op de gezinsviering van zondag 4 oktober 9.00 uur, gaan we knutselen: Iets om de vogels mee te verwennen. Alle kinderen vanaf groep 3 mogen op woensdagmiddag 30 september van uur een decoratief vogelhuisje komen knutselen in de Lucaskerk aan de Tweeschaar 125. Ook gaan we iets lekkers voor de vogels maken. Geef je je wel even op bij annie.aarts@ziggo.nl? Deelname kost 50 cent. Doe oude kleren aan en neem zelf je schaar en lijm mee een schoon leeg melkpak en wellicht heb je nog mooie glitters of stickers om te versieren? Neem maar mee. Natuurlijk hebben wij ook materiaal waarmee je aan de slag kunt. Heb je nog vragen? Bel dan naar Annie Aarts Je bent van harte welkom! Werkgroep gezinsviering

9

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Ieder kind heeft recht op de beste kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Je thuis voelen op school. Kansen krijgen om zelfstandig te

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Nieuwsbrief voor ouders nr. 2 november 2014 Ieder kind heeft recht op de beste kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Je thuis voelen op school. Kansen krijgen om zelfstandig te ontdekken en te

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 januari 2017

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 januari 2017 Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 januari 2017 Inhoud Voorwoord o Bezoek onderwijsinspectie o Kinderen te laat op school o Vakanties schooljaar 2017-2018 o Invallers o Thematische werken (onderwerpen) Peutertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Nieuwsbrief voor ouders nr. 6 juni 2015 Ieder kind heeft recht op de beste kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Je thuis voelen op school. Kansen krijgen om zelfstandig te ontdekken en te leren.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Continurooster Protocol. Met extra informatie over op tijd komen en ouders in de groep.

Continurooster Protocol. Met extra informatie over op tijd komen en ouders in de groep. Continurooster Protocol Met extra informatie over op tijd komen en ouders in de groep. Juni 2015 Voorwoord De Thomas van Aquinoschool hanteert vanaf schooljaar 2015 2016 een continurooster. Een continurooster

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders nr. 5 - mei / juni 2016

Nieuwsbrief voor ouders nr. 5 - mei / juni 2016 Nieuwsbrief voor ouders nr. 5 - mei / juni 2016 Inhoud Voorwoord o Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 o Aanvulling op vakantierooster 2016/2017 Nieuws vanuit Kober buitenschoolse opvang Aanmelden broertjes

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum Inhoudsopgave pagina Welkom 3 Contactgegevens 4 Algemeen 5 openingstijden 5 wennen 5 Visie 5 Dagprogramma 6 Oudercontact 6 dagelijks contact

Nadere informatie

18 september september Melle Reinsma (5) 20 september Annelinde Hoedeman (8) 21 september Robin Seijkens (5) 24 september Joep Figlarek (5)

18 september september Melle Reinsma (5) 20 september Annelinde Hoedeman (8) 21 september Robin Seijkens (5) 24 september Joep Figlarek (5) 18 september 2015 21 september Studiedag. Leerlingen vrij. 22 t/m 25 september Kennismakingsgesprekken groep 3 t/m 8 24 september MR Vergadering 25 september Sportdag groep 3 t/m 8 28 september t/m 5 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 25 Nummer 04 1 oktober 2015 Jubileumweek Wat een week was het!!! We hebben afgelopen week ons 50 jarig bestaan op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Inhoudsopgave 1. De tussenschoolse opvang 2 1.1. Groepen 1 en 2 2 1.2. Groepen 3 t/m 8 3 2. Lunchpakket 3 3. Pedagogische uitgangspunten 4 4. Regels tijdens de

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

3 juli 2015 Nummer 19

3 juli 2015 Nummer 19 3 juli 2015 Nummer 19 Inhoud: Elzeneindfestijn (ingekomen) Muze Misse Kwaliteitsvragenlijsten (KVL) Gezinsviering Laatste oproep aanmelden typecursus Herinnering Uitkomsten enquête continurooster Vervangingen

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen. Nieuws Flits 17 augustus 2015 Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen. Wij heten juf Karlijn hartelijk welkom. Zij is onze

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon:

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon: Hartelijk welkom! Welkom in het schooljaar 2016 2017 op Kbs Kievitsloop. Wij willen ook dit jaar met u samenwerken bij de begeleiding in onderwijs en opvoeding van uw kind (eren). Wij hopen dat er ook

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst. SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 07-03-2014 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je woorden 2. Houd

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten Milieubende Een aantal weken geleden heeft groep 7 u gevraagd om, in het kader van het milieu, een dagje geen vlees te eten en de recepten in te leveren. Met dit plan om mee te werken aan een beter milieu

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 1 In dit nummer: Kalender Maandag 24 augustus Kennismakingsavond Groep 8 Dinsdag 25 augustus

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 17 april 2013

Nieuwsbrief nummer 9 17 april 2013 Nieuwsbrief nummer 9 17 april 2013 Locatie Aalderinkshoek Apollolaan 1B 7604 EH Almelo Tel: 0546-819348 Locatie Haghoek Haghoeksweg 39 7602 XZ Almelo Tel: 0546-865366 directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 6 Datum: 27 september 2018

Schooljaar: Nummer: 6 Datum: 27 september 2018 Schooljaar: 2018-2019 Nummer: 6 Datum: 27 september 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Kom erbij, is het motto van de Kinderboekenweek van dit jaar. Daar gaan wij natuurlijk op Weilust ook mee

Nadere informatie

Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot uur naar school.

Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot uur naar school. PROEFDRAAIEN 5 GELIJKE TIJDEN Volgend schooljaar gaan we starten met het 5 gelijke tijden model. De kinderen gaan dan iedere dag van 8.30 uur tot 14.00 uur naar school. Vanaf maandag 12 juni tot en met

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar.

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar. 10 juli 2015 13 juli Afscheidsmusical en avond groep 8 15 juli Uitzwaaien groep 8 17 juli Laatste schooldag. s Middags vrij (12.15 uur) 10 juli Sil Brandsma (8) 10 juli Rachel Dansen (12) 11 juli Fae Pietersen

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 31-08 Eerste schooldag Week 36 Hoofdluiscontrole Week 37 Nacontrole hoofdluis Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 07-09 Oudervereniging 20:00 uur Brabants VerkeersveiligheidsLabel

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Welkom op basisschool LeerRijk! Wij rollen de loper voor je uit! Introductie Met dit boekje willen wij u welkom heten en u zo goed mogelijk informeren over

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO Informatiebrochure Hoera Maasbree Locatie de Violier BSO Inhoudsopgave 1. Hoera Maasbree... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Maasbree, locatie de Violier... 3 2.1. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Maasbree...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie