HE7 Huisliften. Welkom thuis. ThyssenKrupp Encasa Life in motion.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HE7 Huisliften. Welkom thuis. ThyssenKrupp Encasa Life in motion."

Transcriptie

1 HE7 Huisliften Welkom thuis. ThyssenKrupp Encasa Life in motion.

2 Life in motion: ThyssenKrupp Encasa. Welkom thuis Een heiligdom, een speelplaats, een energiebron. Een huis heeft vele gezichten maar slechts één persoonlijkheid, namelijk die van de mensen die het tot leven brengen. Het bouwkundige ontwerp, de inrichting en de algehele sfeer worden allen bepaald door een individuele levensstijl, persoonlijke dromen en wensen. Daarom is ieder huis anders. Waar wordt geleefd, moet iedere technologie zich aan de mensen aanpassen en niet andersom. Het idee van mensen over individualiteit en vrijheid vormt de basis van wat wij Life in Motion noemen. Bij ThyssenKrupp Encasa bedenken, ontwerpen en voeren we uw HE7 Huislift uit met in gedachten dat deze deel uitmaakt van dit meest persoonlijke plekje in uw leven. We doen dit door gebruik te maken van de nieuwste technologie en deze aan uw persoonlijke stijl aan te passen. Immers, uw huis moet alleen ruimte bieden aan dingen waar u van houdt en die uw kwaliteit van leven verhogen. Ervoor zorgen dat u altijd een goed gevoel heeft in uw heiligdom, uw speelplaats, uw energiebron.

3 04/ Tot het minimum gereduceerd: de stijl Cool Puristische vormen. Hoogwaardige materialen. Vakmanschap van topkwaliteit. Dat is de stijl die de naam Cool draagt. Opzettelijk gereduceerd met betrekking tot het ontwerp worden stenen, houten, roestvaststalen en glazen elementen gecombineerd met een onmiskenbaar gevoel voor stijl. Duidelijke lijnen en met een onopvallend uiterlijk dat is waarom de HE7 perfect en op een natuurlijke manier past binnen een markant sobere architectuur met een spannende stijl. Geeft u de voorkeur aan een puur ontwerp? Welkom thuis.

4 06/ Hoogwaardige constructie: de stijl Noble Oscar Wilde heeft eens gezegd: Ik heb een zeer eenvoudige smaak. Ik ben altijd tevreden met het beste. Hij zou ongetwijfeld de Noble stijl hebben kunnen waarderen, omdat deze aan dergelijke hoge normen voldoet. De classicistische vorm drukt elegantie en stijl uit. De combinatie van donker eiken met walnoten panelen straalt rust uit en creëert een warme, gezellige sfeer. Noble: een huislift met het karakter van een echte heer. Houdt u meer van een klassieke bouwstijl? Welkom thuis.

5 08/ Puur natuur: de stijl Natural Het verlangen van mensen om in harmonie met de natuur te leven wordt ook steeds sterker met betrekking tot de plek waar ze wonen. Hier worden natuurlijke, vaak onbehandelde materialen veelvuldig gecombineerd met een ontspannen nauwgezetheid van vormen. Natuursteen van een hoge kwaliteit en massief hout zijn dan ook de belangrijkste eigenschappen van de stijl Natural. Ongeacht of het een onderdeel vormt van een algemeen idee van een natuurlijke ruimte of een speciaal opvallend detail in een verder sobere bouwstijl. Terug naar de natuur? Welkom thuis.

6 10/ Ruimte voor sterke emoties: de stijl Romantic Een ontwerp dat uw hart sneller doet kloppen: de stijl Romantic. Hier worden uitbundige bloemmotieven gecombineerd met delicate gouden lijsten en subtiele pasteltinten. De elegante, golvende lijnen van het ontwerp van de wand benadrukt de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de natuurlijke materialen van de vloer. De perfecte harmonie van ieder afzonderlijk onderdeel van het ontwerp toont de liefde voor details. Bent u romantisch? Welkom thuis.

7 12/ Passie voor pracht en praal: de stijl Opulent Dit is een hartstochtelijk eerbetoon aan individualiteit: extravagant meubilair en feodaal gedecoreerde wanden vormen het perfecte schouwtoneel voor het presenteren van een speciaal, uniek voorbeeld. Dit is nu precies waar de Huislift van de stijl Opulent volledig tot zijn recht komt. Gebouwd met de beste materialen, zoals leren bekleding, wordt een andere expressie gecreëerd binnen deze vier wanden. Voor het speciale karakter van een buitengewoon gevoel voor stijl. Houdt u van extravagantie? Welkom thuis.

8 14/ /15 HE7 Huisliften. Welkom thuis. VOEL U THUIS Plafond / matglas / gesatineerd glas Plafond / licht essenhouten paneel Wand / ebbenhout zwart Wand / licht essenhouten latten Vloer / donkere marmerstructuur Vloer / donkere marmerstructuur Ontwerp in de puurste vorm. Ieder detail van steen, hout, roestvaststaal en glas benadrukt een puristische levensstijl. De perfecte combinatie van een natuurlijke uitstraling en een onderscheidend ontwerp is zichtbaar in de duidelijke lijnen.

9 16/ /17 HE7 Huisliften. Welkom thuis. VOEL U THUIS Plafond / gevernist hout met reliëfprofiel Plafond / gefineerd met donker eikenhout Wand / textielbehang met bloemmotief Wand / hardhouten reliëfpanelen met inlegwerk Wand / gestreept textielbehang Vloer / donker massief eikenhout Vloer / bedrukt met eikenhoutmotief Een liefdevolle belofte van een goed gevoel. Bloempatronen en delicate pasteltinten creëren een warme en vriendelijke sfeer. Klassieke stijl of stijlvol classicisme: Donkere houten tinten en verfijnde soberheid karakteriseren dit speciale uiterlijk.

10 18/ /19 HE7 Huisliften. Welkom thuis. Bescherming van persoonlijke vrijheid door de gehele lijn Plafond / houten paneel afgewerkt met bladgoud Wand / Chesterfield leren bekleding U herkent een slim ontwerp van de ruimte, omdat niet alleen optimaal gebruik wordt gemaakt van het beschikbare vloeroppervlak, maar ook vele verschillende manieren worden geboden voor een persoonlijk karakter. Vloer / donkere marmerstructuur De HE7 biedt de perfecte oplossing, waarbij zelfs in een kleine ruimte aan uw wensen wordt voldaan. Hoge normen gecombineerd met hartstocht. Het resultaat: een authentiek uiterlijk met een uitbundige, luxe uitstraling.

11 20/ Aangepaste mobiliteit in ieder huis en aan ieder huis Aanpassingsvermogen is een uitstekende eigenschap. Het schept immers veel mogelijkheden. Toch mag aanpassingsvermogen niet leiden tot eentonigheid. Alleen als dit is gekoppeld aan een bepaald je ne sais quoi wordt het iets speciaals. De HE7 Huislift combineert deze twee dingen. Hij past zich perfect aan de specifieke situatie in uw huis aan. De lift kan namelijk niet alleen binnenshuis worden geïnstalleerd, u kunt ook mobiel worden door een visueel opvallend detail aan de buitenzijde van uw huis te creëren. Als gevolg hiervan onderscheidt de lift zich door zijn unieke eigenschappen die niet alleen binnenshuis opvallen, maar ook een speciale blikvanger aan de gevel van het gebouw vormen.

12 22/ /23 Welkom thuis: de HE7 Huislift Zachte aandrijftechnologie Slimme installatie Ontwerp op maat Milieubewuste techniek Thuis is de plaats waar je rust moet Persoonlijke vrijheid is van onschatbare Ieder detail zegt iets over de persoon Met anderen leven betekent rekening kunnen vinden. Waar je jezelf kunt zijn en waarde: het geeft ruimte om te ademen; waarmee het is verbonden. Dit geldt in houden met elkaar. Ook, of beter gezegd kunt ontspannen, zodat je nieuwe energie verruimt uw blik en biedt u alle mogelijk- het bijzonder voor aspecten die een huis vooral, als het om toekomstige genera- kunt opdoen voor de uitdagingen van de heden om uw persoonlijke levensstijl te vormen: de bouwstijl, het ontwerp van ties gaat. Eén van de aspecten van deze volgende dag. realiseren. de vloeren en wanden of het meubilair. theorie is verantwoordelijk omgaan met De wisselwerking van deze elementen natuurlijke bronnen een vanzelfspre- De HE7 Huislift is vanuit dit oogpunt ont- U kunt deze vrijheid behouden zonder creëert een unieke dynamische context kend principe voor de HE7 Huislift. wikkeld. Door de zachte aandrijftechnolo- afstand te doen van luxe en comfort waarbinnen rijke en diverse eigenschap- gie begint de cabine bijna ongemerkt te dankzij de hoge mate van flexibiliteit die pen zich kunnen ontwikkelen. Dit komt ook tot uiting in de energieklasse bewegen en leidt u fluisterzacht naar uw u heeft bij het installeren van uw HE7 A die de HE7 bereikt dankzij het minimale bestemming. Huislift. Om zeker te stellen dat uw Huislift naad- stroomverbruik onder normale omstan- loos in dit algemene concept kan worden digheden en in het bijzonder ook in de Thuis is de plaats waar je rust moet kun- Doordat de lift weinig ruimte vraagt en geïntegreerd, bieden we niet minder dan stand-by-functie. nen vinden. En thuis begint in uw Huislift door de ongeëvenaarde modulariteit kan vijf verschillende stijlen. van ThyssenKrupp Encasa. deze ook later in bijna iedere leefsituatie In de Huislift worden verantwoordelijk- worden ingebouwd met slechts een abso- Iedere stijl is een eerbetoon aan uw indi- heid en kwaliteit van leven met elkaar luut minimum aan bouwkundige aanpas- vidualiteit. Iedere stijl laat zien dat deze verenigd. singen en zo een natuurlijk onderdeel van voor u op maat is gemaakt. Tot op het al- uw persoonlijke vrijheid worden. lerlaatste schitterende detail.

13 Hebben we u kunnen inspireren? Bel gratis naar of breng een bezoek aan onze website. 90 x 60 mm ThyssenKrupp Encasa Van Utrechtweg LN Krimpen aan den IJssel info@droomlift.nl 31/NL/BROCHUREHE7/ De afbeeldingen van de designs zijn animaties. De daadwerkelijke uitvoering kan hierdoor afwijken van het getoonde materiaal in deze brochure. In een persoonlijk gesprek kan onze adviseur met u de diverse mogelijkheden bespreken.

HE7 HUislifT Welcome home

HE7 HUislifT Welcome home HE7 Huislift Welcome home Life in motion: ThyssenKrupp Encasa Een huis heeft veel functies: woonplaats, speelterrein, bron van energie... Een huis heeft slechts één persoonlijkheid en die komt van de mensen

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life helpt mee een persoonlijke sfeer te creëren. Wat kleur met de sfeer van een interieur kan doen? Dat laat Sigma u graag zien

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

The Dream Collection

The Dream Collection beddrawer H22xW200xD90 desk H72xW100xD The Dream Collection 2012-2013 er 1, 2 & 4) 4 Tijdloos Design WarmeTinten X Geborgenheid Thuis The Dream Collection is een nieuwe serie van de Deense fabrikant LifeTime

Nadere informatie

Welkom comfort ook in beperkte ruimtes

Welkom comfort ook in beperkte ruimtes HE1 HuisLifT Welkom comfort ook in beperkte ruimtes WELComE HomE ThyssenKrupp Encasa Life in motion. uw LEvEn Het leven krijgt een nieuwe dimensie Van kind zijn tot zelf kinderen hebben, van op kot onen

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

VOLWASSEN FAMILIEHUIS

VOLWASSEN FAMILIEHUIS Op de zitbank (Spoom van Keijser&Co) liggen uitbundige kussens van Designers Guild. Ook de taupekleurige vouwgordijnen zijn van Designers Guild. Het tapijt van Ginterieur werd op maat gemaakt. De lampenkap

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Franke keukenmaatwerk

Franke keukenmaatwerk Franke keukenmaatwerk Uniek zoals uzelf MAATWERK For kitchens without compromise. «Indien een persoonlijk, op maat gemaakt roestvrijstalen keukenwerkblad, dan zeker één van Franke.» 2 Dat horen we vaak.

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond.

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond. NK Liftinterieur heeft het vermogen om op een eigen wijze klanten te laten ervaren dat een liftinterieur meer is dan een aantal samengevoegde basismaterialen. Uw lift kan het visitekaartje van uw gebouw

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt?

Nadere informatie

Julien. een oase van rust. Hotel. Voor de inrichting van het hotel liet Mouche zich inspireren door een mix van oude en hedendaagse

Julien. een oase van rust. Hotel. Voor de inrichting van het hotel liet Mouche zich inspireren door een mix van oude en hedendaagse LOGEREN Julien Hotel een oase van rust Een hotel waar je je meteen thuis voelt, dat was de droom van Mouch Van Hool, de vrouw achter het stijlvolle en intimistische hotel Julien in Antwerpen. Dat ze in

Nadere informatie

WHEN DEKTON BECOMES NATURE

WHEN DEKTON BECOMES NATURE WHEN DEKTON BECOMES NATURE In een harmonieuze samensmelting met de natuur creëert Dekton 4 klassieke kleuren van een levensechte schoonheid. Rijke texturen en karaktervolle aders, gecombineerd met de technologisch

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak Bowisse Voor levensgenieters met smaak LOODS We zijn er trots op. Wis en waarachtig, vast en zeker; Bowisse! Eerlijke materialen, ambachtelijk vakwerk en vriendelijk design. Robuuste terrasoverkappingen,

Nadere informatie

Interieur, afwerking en materialen

Interieur, afwerking en materialen Interieur, afwerking en materialen - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave EXTERIEUR 4 INTERIEUR 10 - LIVING & WOONKEUKEN 14 - SLAAPKAMERS 16 3 - SANITAIR 18 - WELLNESS 20 TUIN 22 MODELVILLA'S 24 MEER INFORMATIE

Nadere informatie

Welkom comfort met grote mogelijkheden

Welkom comfort met grote mogelijkheden HE2 HUisLifT Welkom comfort met grote mogelijkheden WELCOME HOME ThyssenKrupp Encasa Life in motion. UW LEvEn Groeien naar een nieuwe dimensie Groeien is ervaring op ervaring stapelen en zo een toekomst

Nadere informatie

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf.

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Design Pur Sommige mensen houden van versieringen, anderen willen juist vormgeving waarbij alles is weggelaten wat niet absoluut noodzakelijk

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

UITZONDERLIJKE RADIATOREN. De collectie Premium

UITZONDERLIJKE RADIATOREN. De collectie Premium UITZONDERLIJKE RADIATOREN De collectie Premium UITZONDERLIJKE RADIATOREN Een luxe verwarming die uw interieur een ultieme verfijning biedt. Al meer dan 50 jaar heeft Campa elegante en originele comfort

Nadere informatie

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL www.stijlkasten.nl Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL Inhoudsopgave Slapen > pagina 4 Wonen > pagina 14 Werken > pagina 22 Welkom in de wereld van STIJL > Slapen 4 > Wonen 14 > Werken 22 >

Nadere informatie

AUTHENTIEKE HOEVE. in hedendaagse uitvoering TIJDLOOS 65 TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK VERHULST

AUTHENTIEKE HOEVE. in hedendaagse uitvoering TIJDLOOS 65 TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK VERHULST I N T E R I E U R AUTHENTIEKE HOEVE in hedendaagse uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK VERHULST TIJDLOOS 65 In alles lijkt deze woning een authentieke hoeve in Vlaamse bouwstijl te

Nadere informatie

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30 Eenvoud Zuiver met blank glas binnendeuren voorraad jaren 20-30 jaren 20-30 De paneeldeuren uit het jaren 20-30 programma zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels. Dankzij

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

Mindow is een prachtig slank en elegant kozijnsyteem, de pure minimalist. 32 mm MINIMALISTISCH. Stefan Prins, Associate Powerhouse Company

Mindow is een prachtig slank en elegant kozijnsyteem, de pure minimalist. 32 mm MINIMALISTISCH. Stefan Prins, Associate Powerhouse Company Vision reviewed MINIMALISTISCH Mindow is een prachtig slank en elegant kozijnsyteem, ontworpen voor de pure minimalist. Stefan Prins, Associate Powerhouse Company In ons werk zijn vakmanschap, detaillering

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

Het dak in alle staten

Het dak in alle staten ARCHITECTUUR Volledig beglaasd of lichtdoorlatend of volledig gesloten of een combinatie hiervan: verandadaken zijn vandaag de dag verkrijgbaar in heel wat variaties. Op die manier kunnen ze beantwoorden

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Baden en koken in een groene omgeving

Baden en koken in een groene omgeving Veld A Baden en koken in een groene omgeving a m b er type 10 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN type 2 a b ies VRIJSTAANDE VILLA S KEUKEN SANITAIR TEGELS I N H O U D S O P G AV E H e t s a n i t a i r 0 6 D e

Nadere informatie

thyssenkrupp Encasa HE2 Huislift Welkom comfort met grote mogelijkheden

thyssenkrupp Encasa HE2 Huislift Welkom comfort met grote mogelijkheden thyssenkrupp Encasa HE2 Huislift Welkom comfort met grote mogelijkheden 2 Uw leven, uw huis, welcome home. HE2 Huislift, welcome home 3 Uw leven, groeien naar een nieuwe dimensie Groeien is ervaring op

Nadere informatie

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20 2750,- Nú van 2915,- voor KORTINGS- REGEN op heel veel producten Blader snel naar pagina 6 & 7. St. Pieter Groot assortiment tegels en natuursteen Meer dan 25 badkamers in de showroom Breed assortiment

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS Stijlvol licht L uxaflex WINDOW FASHIONS Silhouette Gordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 3467 Luxaflex Silhouette

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

D e M o r s BV - Koz ijn en & Fass a d en

D e M o r s BV - Koz ijn en & Fass a d en D e M o r s BV - Koz ijn en & Fass a d en Kozijnen & Fassaden De Mors Fassaden Een gevel is zichtbaar cultuur. Het getuigt van een bepaalde kwaliteit en weerspiegelt individualiteit aan hoge architectonische

Nadere informatie

Ambachtelijk Maatwerk

Ambachtelijk Maatwerk Ambachtelijk Maatwerk Welkom Vechtdal bouwsystemen is een jong dynamisch ambachtsbedrijf, die zich specialiseert in maatwerk houtbouw. Vanuit de ervaring en liefde voor het nostalgisch en exclusief bouwen,

Nadere informatie

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. +31 (0)

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. +31 (0) DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk TAKK solutions B.V. +31 (0)620-713019 info@takksolutions.nl Kies uw kozijnen voortaan met hoofd én hart Minimale onderhoudskosten. Maximale sfeer, warmte

Nadere informatie

Four Seasons Serres. ieder seizoen zijn charme. serres en serredaken

Four Seasons Serres. ieder seizoen zijn charme. serres en serredaken Four Seasons Serres ieder seizoen zijn charme serres en serredaken Laat uw droom in vervulling gaan... door de natuur in huis te halen. Vanaf nu geniet u van alle seizoenen, het schaduwspel van de zon

Nadere informatie

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u!

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u! Massief Houten Keukens op maat gemaakt voor u! Vakmanschap in U bent op zoek naar een nostalgische keuken die naar uw eigen smaak kan worden samengesteld? Breng dan eens een bezoek aan Kral Keukens & Interieurs

Nadere informatie

Al onze. keukens. op maat.

Al onze. keukens. op maat. 16 collectie primo Sober èn modern met basaltgrijze glanzende deuren in polymeer en de weerschijn van inox elektrische huishoudtoestellen, kortom een keuken met vloeiende en strenge lijnen, het perfecte

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS Vanaf nu creëert u in een handomdraai de juiste sfeer voor iedere gelegenheid en ieder feest. Evolin is een revolutionair nieuw materiaal

Nadere informatie

KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD!

KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD! beleef uw keuken KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD! We zorgen van bij het binnenkomen tot het verlaten van onze toonzaal voor een leuke sfeer en een ontspannen gesprek. Ons doel is het waarmaken

Nadere informatie

VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN

VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN VERLEIDEN, INSPIREREN & VERRASSEN De keuken wordt tegenwoordig vaak gezien als het hart van de woning. De plek waar we elkaar ontmoeten, verrassen, verwennen en verlekkeren. Samen met Siematic aan de Ringveste

Nadere informatie

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE STIJL COMFORT EUROPROVYL UTERWEI 3, AUGUSTINUSGA POSTBUS 29, 9285 ZV BUITENPOST TEL. 0512-359999 FAX. 0512-359950 INFO@EUROPROVYL.NL WWW.EUROPROVYL.NL Europrovyl maakt deel uit van 001 07 07 GEMAK INSPIRERENDE

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

GROENE OMGEVING. 4 geschakelde landhuizen. 6 geschakelde villa s. Veld C KEUKEN BADKAMER TEGELS. Cipres TYPE TYPE

GROENE OMGEVING. 4 geschakelde landhuizen. 6 geschakelde villa s. Veld C KEUKEN BADKAMER TEGELS. Cipres TYPE TYPE Veld C B A D E N E N KO K E N I N E E N GROENE OMGEVING TYPE Cipres 4 geschakelde landhuizen TYPE C E R A TO N I A 6 geschakelde villa s KEUKEN BADKAMER TEGELS Inhoudsopgave Het sanitair 06 De tegels 09

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Productinformatie: CEPINA 1001 METER BOVEN HET ALLEDAAGSE.

Productinformatie: CEPINA 1001 METER BOVEN HET ALLEDAAGSE. Slaapkamer CEPINA 2 Productinformatie: - 3 breedtes bij draaideuren 200/250/300 cm - 4 breedtes bij zweefdeuren 200/240/280/320 cm - kasthoogte 223 cm - 2 breedtes voor commodes 57/107 cm - 2 hoogtes voor

Nadere informatie

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE*

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* VOORDELIGE VLOER 3 TAPIJT MET 9 EEN TWIST NIEUW IN 11 DE GORDIJN COLLECTIE *) vraag naar

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

Baanbrekend in vorm en design. Artec / Antiek / Trancent

Baanbrekend in vorm en design. Artec / Antiek / Trancent Baanbrekend in vorm en design Artec / Antiek / Trancent Baanbrekend in vorm en design Artec / Antiek / Trancent Grenzeloze mogelijkheden Het systeemprincipe Een systeem met vele combinatiemogelijkheden.

Nadere informatie

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar!

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! eindejaarsshow bij boco keukens Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! woensdag 19 09.00-18.00 uur donderdag 20 09.00-18.00 uur vrijdag 21 09.00-20.00 uur zaterdag 22 09.00-16.00

Nadere informatie

Stralend middelpunt. Geberit Monolith

Stralend middelpunt. Geberit Monolith Stralend middelpunt. Voor mensen met oog voor detail. En iedereen die van mooi design houdt. Dus u wilt uw badkamer sprekender en frisser maken? Met de Geberit Monolith sanitair elementen hoeft u geen

Nadere informatie

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN ALBO DEUREN SFEERVOL THUISKOMEN Hoe fijn is het om na een drukke dag thuis te komen. Thuiskomen in een vertrouwde omgeving die je geheel naar eigen smaak hebt gecreëerd

Nadere informatie

kwaliteit combineren met betaalbaar design

kwaliteit combineren met betaalbaar design 3 LUXE CABINE LIFTEN De Aesy Liften filosofie? kwaliteit combineren met betaalbaar design Aesy Liften is opgericht in 2005. Wij zien de behoefte van scherp geprijsde liften, voor iedereen en in elk gebouw.

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

Ambachtelijk & Mooi!

Ambachtelijk & Mooi! Ambachtelijk & Mooi! Massief Houten Keukens op maat gemaakt voor u! Vakmanschap in vol U bent op zoek naar een nostalgische keuken die naar uw eigen smaak kan worden samengesteld? Breng dan eens een bezoek

Nadere informatie

Opendeur. 18 maart t/m 8 april. collectie. Speciale. en voordelen

Opendeur. 18 maart t/m 8 april.  collectie. Speciale. en voordelen Opendeur 18 maart t/m 8 april Speciale a c t i e s en voordelen Nieuwe collectie www.pontzeele.be Een Belgisch merk met een passie voor innovatie. Jori verrast telkens met inspirerend en vernieuwend design

Nadere informatie

68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN. Binnenkijken. Aan zee

68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN. Binnenkijken. Aan zee 68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN Binnenkijken Aan zee 68 68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 69 Een voordeel van bouwen met hout, is dat het bijdraagt tot het comfort

Nadere informatie

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Bataviahaven Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Bataviahaven Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren s sanitair wanden Bataviahaven Lelystad Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Total home Concept is, door een jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het begeleiden van kopers van nieuwbouw woningen en

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Westland. The Glass House

Westland. The Glass House Kantoorruimte Westland Het Westland staat bekend om zijn glastuinbouw. De oranje gloed die er s nachts de hemel verlicht, is afkomstig van de assimilatieverlichting in de kassen. De streek dankt aan deze

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life helpt mee de juiste sfeer te creëren. 4 Minimalistisch welzijn Wat kleur met een interieur kan doen? Dat laat Sigma u graag

Nadere informatie

karaktervolle kleuren voor buiten

karaktervolle kleuren voor buiten karaktervolle kleuren voor buiten Heidegras BG01 BG02 BG03 BG04 BG05 BG06 karaktervolle kleuren voor buiten Strandwandeling Omdat je gevel je visitekaartje is, en omdat elke woning een hoogst persoonlijk

Nadere informatie

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Presentatie: Obly.com Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Speciale gast: Ronald Kolk Genieten van luxe, stijl en exclusiviteit foto diana kok Deelnemende bedrijven:

Nadere informatie

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen Tussen authentieke havengebouwen, eigentijdse horeca en smaakvolle nieuwbouw wordt het Kaviaarhuis gerealiseerd. Direct aan de gezellige kade kunt u wonen met

Nadere informatie

Stijlvolle luxe voor u

Stijlvolle luxe voor u Ons assortiment De keuken is steeds meer een leefruimte. Een plek waar u kookt, maar waar ook gegeten wordt, gelezen en gezellig bijgepraat. Logisch dus dat u hoge eisen stelt aan de uitstraling, het comfort

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! Een nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

Op reis naar de rust. van een landelijk interieur INTERIEUR

Op reis naar de rust. van een landelijk interieur INTERIEUR Op reis naar de rust INTERIEUR van een landelijk interieur Precies een jaar wonen Sylvie, Christophe en hun kinderen nu in hun nieuwe woning; lang genoeg dus om zich te realiseren dat grote dromen inderdaad

Nadere informatie

een kast die bij je past

een kast die bij je past een kast die bij je past Opbergen op maat 2 Meer dan 60 jaar geleden begonnen twee Nederlandse meubelmakers in Varsseveld met het maken van een slim systeem voor stellingkasten. Bedacht door Harald Lundqvist.

Nadere informatie

Statige allure Authentieke charme

Statige allure Authentieke charme Statige allure Authentieke charme Op een royale bouwoppervlakte midden in een groene, rustige omgeving als deze kon het niet anders dan dat er een schitterende pand met authentieke allures zou herrijzen.

Nadere informatie

Alpaco TM Cabines, kasten en banken

Alpaco TM Cabines, kasten en banken Alpaco TM Cabines, kasten en banken UW ALOMVATTENDE OPLOSSING VOOR CABINES, KASTEN EN BANKEN Materiaal Onze collecties worden vervaardigd van 13 mm dik High Pressure Laminate (HPL). Dit is een anti-microbieel,

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V.

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk TAKK solutions B.V. Kies uw kozijnen voortaan met hoofd én hart Minimale onderhoudskosten. Maximale sfeer, warmte en esthetische waarde. Dat is wat de Doleta

Nadere informatie