HE7 HUislifT Welcome home

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HE7 HUislifT Welcome home"

Transcriptie

1 HE7 Huislift Welcome home

2 Life in motion: ThyssenKrupp Encasa Een huis heeft veel functies: woonplaats, speelterrein, bron van energie... Een huis heeft slechts één persoonlijkheid en die komt van de mensen die er wonen. De architectuur, het meubilair en de hele sfeer die het huis ademt drukken allemaal een individuele levensstijl uit, ze staan voor persoonlijke dromen en verlangens.

3 Welcome home Wat elk huis uniek maakt, zijn de mensen die er leven. De technologie moet er zich aanpassen aan hen. Niet omgekeerd. De manier waarop mensen hun eigenheid en hun vrijheid zien, dat is wat wij Life in Motion noemen. Wanneer wij bij ThyssenKrupp Encasa werken aan het ontwerp, de vormgeving en de realisatie van uw HE7 Huislift, zijn wij er ons van bewust dat hij een rol zal spelen in het persoonlijke deel van uw leven. Wij gebruiken de allermodernste technologie en stemmen die af op uw persoonlijke stijl. Want in uw huis is alleen plaats voor dingen die u graag ziet en die de kwaliteit van uw leven nog verbeteren. Want dat u zich goed voelt in uw huis is onze zorg.

4 04/ Minder is meer: Cool is uw stijl Zuivere vormen, materialen van topkwaliteit, vakmanschap van het hoogste niveau, dat is Cool. In een bewust sober gehouden ontwerp combineren wij elementen van steen, hout, roestvast staal en glas.

5 Heldere lijnen en een discrete aanblik, dat is waarom de HE7 perfect en als vanzelf past in een sobere architectuur met een strakke lijn. U verkiest puur design? Welcome home.

6 06/ Topklasse: Noble is uw stijl Oscar Wilde zei ooit: Ik heb een heel eenvoudige smaak. Ik ben altijd tevreden met het beste. Hij had ongetwijfeld van de Noble gehouden.

7 Zijn degelijk klassieke stijl belichaamt elegantie en klasse. De combinatie van panelen in donkere eik en notelaar straalt rust, warmte en gezelligheid uit. Noble : een huislift met de inborst van een echte gentleman. U houdt van een klassieke stijl? Welcome home.

8 08/ Puur natuur: Natural is uw stijl Het streven van de mens naar eenheid met de natuur blijkt ook uit de plek waar hij woont. Natuurlijke, vaak onbehandelde materialen gaan er samen met ongedwongen, organische vormen.

9 Natuursteen van topkwaliteit en massief hout zijn de hoofdelementen van de Natural stijl. Die kan perfect aansluiten bij een natuurlijke inrichting, of bijzonder contrasteren met een voor de rest koele bouwstijl. U staat dicht bij de natuur? Welcome home.

10 10/ Sterke emoties: Romantic is uw stijl Dit romantische design doet het hart sneller slaan. Gulle bloempatronen, fijne, gouden lijsten en subtiele pasteltinten vinden hier een perfect evenwicht.

11 Elk designelement apart geeft blijk van liefde voor het detail. De sierlijk golvende lijnen van de wanden versterken de aantrekkingskracht van de natuurlijke vloermaterialen. Romantic is een toonbeeld van onweerstaanbare harmonie. U bent een romantische ziel? Welcome home.

12 12/ Een hang naar pracht en praal: Opulent is uw stijl Een warm eerbetoon aan het individu: extravagant meubilair en rijkelijk versierde wanden vormen het perfecte decor voor dit unicum. Hier komt de huislift in de stijl Opulent volledig tot zijn recht.

13 Met zijn rijkelijke materialen - zoals zijn lederen bekleding - maakt hij zelfs in besloten kring meteen duidelijk waarvoor hij staat: voor een bijzonder karakter en gedurfd stijlgevoel. U bent opvallend anders? Welcome home.

14 14/ HE7 Huisliften Welcome home PLAFOND / MAT/GESATINEERD glas wand / ZWART EBBENHOUT VLOER / DONKERE MARMERSTRUCTUUR Design in z n zuiverste vorm. Elk detail van steen, hout, staal en glas is een ode aan een puristische levensstijl.

15 /15 VOEL U THUIS PLAFOND / paneel UIT LICHT ESSENHOUT WAND / LATTEN UIT LICHT ESSENHOUT VLOER / DONKERE MARMERSTRUCTUUR De perfecte combinatie van een natuurlijke look en een opvallende vormgeving in heldere lijnen.

16 16/ HE7 Huisliften Welcome home PLAFOND / VERNIST HOUT MET SIERLIJST WAND / TEXTIELBEHANG MET BLOEMENPATROON WAND / TEXTIELBEHANG MET STREPENPATROON VLOER / LAMINAAT MET EIKENHOUTEN PRINT Bloemenpatronen en fijne pasteltinten doen een tedere belofte.

17 /17 VOEL U THUIS PLAFOND / FINEER DONKERE EIK WAND / FINEER INLEGWERK PANELEN IN HARDHOUT VLOER / PARKET IN DONKERE EIK Noblesse oblige: donkere houttinten en beschaafde terughoudendheid kenmerken deze nobele look.

18 18/ HE7 Huisliften Welcome home PLAFOND / HOUTEN paneel MET BLADGOUD-AFWERKING WAND / chesterfield LEDER VLOER / DONKERE MARMERSTRUCTUUR Een authentiek karakter en meer dan een vleugje hartstocht. Wat een opwindende uitstraling!

19 /19 Persoonlijke vrijheid boven alles, over de hele lijn Een intelligent concept herkent u in één oogopslag. Het maakt niet alleen optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, het biedt ook tal van mogelijkheden om een individueel karakter te creëren. De HE7 slaagt erin om, zelfs in een kleine ruimte, al uw wensen te vervullen.

20 20/ Mobiliteit die zich aanpast in elk huis, aan elk huis Aanpassingsvermogen is een uitstekende kwaliteit; het maakt veel mogelijk. Aanpassingsvermogen kan evenwel leiden tot eentonigheid. Tenzij het gepaard gaat met iets bijzonders... De HE7 Huislift doet beide. Hij schikt zich volkomen naar de specifieke situatie van uw woning. Ook als hij daarvoor buiten gewoon moet zijn:

21 OUTDOOR de HE7 kan binnen, maar ook aan de buitenkant van uw huis worden geïnstalleerd. Voor een visueel accent zorgt hij zeker! Binnen of buiten, het unieke karakter van deze blikvanger blijft niet onopgemerkt.

22 22/ Welcome home HE7 Huislift Zachte aandrijftechnologie Slimme installatie Uw thuis is de plek waar u tot rust komt. Waar u zich enerzijds kunt uitleven en anderzijds kunt relaxen. Zo laadt u de batterijen weer op voor de uitdagingen van de volgende dag. Persoonlijke vrijheid is van een onschatbare waarde. Ze laat kamers ademen, verruimt de blik en reikt u troeven aan voor een persoonlijke levensstijl. Het ontwerp van de HE7 Huislift houdt daarmee rekening. Dankzij de zachte aandrijftechnologie zet de lift zich soepel in beweging en brengt hij u in een zucht op uw bestemming. U kunt deze vrijheid behouden zonder zelfs maar tijdelijke toegevingen te hoeven doen op het vlak van comfort: zo flexibel en vlot kan uw HE7 Huislift worden geïnstalleerd. De rust van thuis begint in uw huislift van ThyssenKrupp Encasa. De HE7 heeft maar heel weinig ruimte nodig en is ongezien modulair, waardoor hij in nagenoeg elke woonsituatie kan worden geïntegreerd. Daarbij zijn nauwelijks structuuraanpassingen nodig. Deze huislift wordt vlotjes een evident onderdeel van uw persoonlijke vrijheid.

23 /23 Ontwerp op maat Milieubewuste constructie Elk detail zegt iets over wie u bent. Dat geldt in het bijzonder voor elementen die deel uitmaken van uw thuis : de bouwstijl, details van vloeren en wanden, het meubilair... De mogelijke wisselwerkingen tussen deze elementen scheppen een unieke, dynamische context voor een rijke verscheidenheid aan karakters. Om er zeker van te zijn dat uw huislift naadloos past in uw interieur bieden wij hem aan in vijf verschillende stijlen. Elke stijl is een eerbetoon aan een persoonlijkheid. Elke stijl laat zien hoe flexibel de HE7 zich schikt naar u. Tot in het kleinste, maar alleszeggende detail. Samenleven betekent respect hebben voor elkaar. Ook, of zelfs in het bijzonder, tegenover toekomstige generaties. Een van de consequenties is verantwoord omgaan met natuurlijke rijkdommen, een leefregel die de HE7 Huislift op het lijf is geschreven. Dit blijkt al uit zijn energieprestaties: dankzij een minimaal verbruik bij een normale werking en dankzij de stand-bymodus haalt de HE7 klasse A. In uw huislift gaan verantwoordelijkheid en levenskwaliteit perfect samen.

24 ThyssenKrupp Encasa Huisliften Exclusief als het even kan Houdt u van strak of kleedt u uw interieur graag aan? Mag het luxueus of moet het vooral praktisch? Voor iedere klant en ieder huis hebben wij de juiste huislift. Wordt uw huislift de blikvanger en unieke toets in uw woning? Dan zijn de huisliften uit de Exclusive Series het neusje van de zalm en een must voor elke trendsetter die alleen het beste wil. Comfortabel uiteraard, maar ook uitgerust met de allermodernste technologieën, uitgevoerd in top design en aldus afgestemd op uw meest persoonlijke stijl en behoeften. Wilt u vooral vandaag al kunnen genieten van extra comfort waarmee u ook de toekomst zorgeloos tegemoet gaat? De huisliften uit de Comfort Series bieden voor elke situatie de unieke oplossing. Kortom, bij ons vindt u uw huislift afgestemd op uw wensen. Welcome home. Hebben wij u kunnen inspireren? Bel ons gratis op of bezoek onze website: U kan steeds bij ons terecht voor uitgebreide informatie, goed advies en een vrijblijvende offerte op maat. ThyssenKrupp Encasa Kaleweg 20, 9030 Gent info@tk-huislift.be ThyssenKrupp Encasa

HE7 Huisliften. Welkom thuis. ThyssenKrupp Encasa Life in motion.

HE7 Huisliften. Welkom thuis. ThyssenKrupp Encasa Life in motion. HE7 Huisliften Welkom thuis. ThyssenKrupp Encasa Life in motion. Life in motion: ThyssenKrupp Encasa. Welkom thuis Een heiligdom, een speelplaats, een energiebron. Een huis heeft vele gezichten maar slechts

Nadere informatie

Welkom comfort ook in beperkte ruimtes

Welkom comfort ook in beperkte ruimtes HE1 HuisLifT Welkom comfort ook in beperkte ruimtes WELComE HomE ThyssenKrupp Encasa Life in motion. uw LEvEn Het leven krijgt een nieuwe dimensie Van kind zijn tot zelf kinderen hebben, van op kot onen

Nadere informatie

Welkom comfort met grote mogelijkheden

Welkom comfort met grote mogelijkheden HE2 HUisLifT Welkom comfort met grote mogelijkheden WELCOME HOME ThyssenKrupp Encasa Life in motion. UW LEvEn Groeien naar een nieuwe dimensie Groeien is ervaring op ervaring stapelen en zo een toekomst

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt?

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

thyssenkrupp Encasa HE2 Huislift Welkom comfort met grote mogelijkheden

thyssenkrupp Encasa HE2 Huislift Welkom comfort met grote mogelijkheden thyssenkrupp Encasa HE2 Huislift Welkom comfort met grote mogelijkheden 2 Uw leven, uw huis, welcome home. HE2 Huislift, welcome home 3 Uw leven, groeien naar een nieuwe dimensie Groeien is ervaring op

Nadere informatie

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 interieur moderne stijl IN warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 De eigenaars van dit schitterende huis aarzelden niet lang om het ontwerp en de volledige

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

F L O A T MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS

F L O A T MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS F L O A T MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS FLOAT DRESSOIR 01 02 TIJDLOOS DESIGN MET EEN AUTHENTIEK KARAKTER VOOR IEDER INTERIEUR De combinatie van degelijk Belgisch vakmanschap, het gebruik

Nadere informatie

WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN.

WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN. binnenkijken 121 Wanneer wonen persoonlijk is WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN. HUN MEER DAN DERTIG JAAR

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

karaktervolle kleuren voor buiten

karaktervolle kleuren voor buiten karaktervolle kleuren voor buiten Heidegras BG01 BG02 BG03 BG04 BG05 BG06 karaktervolle kleuren voor buiten Strandwandeling Omdat je gevel je visitekaartje is, en omdat elke woning een hoogst persoonlijk

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

WOONSTIJL. De salon keukens

WOONSTIJL. De salon keukens WOONSTIJL De salon keukens Lang geleden waren keukens afgesloten ruimtes, min of meer geïsoleerd van de rest van de woning. In de tweede helft van de vorig eeuw onstond het concept van de «amerikaanse»

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

INTERIEUR. Grandeur van toen, comfort van nu TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 69

INTERIEUR. Grandeur van toen, comfort van nu TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 69 INTERIEUR Grandeur van toen, comfort van nu TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 69 Je kunt het huis van je dromen vinden en meer dan genoeg ideeën hebben om dat huis te herstellen in de

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20 2750,- Nú van 2915,- voor KORTINGS- REGEN op heel veel producten Blader snel naar pagina 6 & 7. St. Pieter Groot assortiment tegels en natuursteen Meer dan 25 badkamers in de showroom Breed assortiment

Nadere informatie

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life helpt mee een persoonlijke sfeer te creëren. Wat kleur met de sfeer van een interieur kan doen? Dat laat Sigma u graag zien

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN TAFEL

CREËER UW EIGEN TAFEL COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE De vrijheid om te combineren en te kiezen. Vind de juiste salontafel voor uw behoeften, voor elke ruimte. Haar functie en uitstraling. Combineer de Combine salontafel

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Julien. een oase van rust. Hotel. Voor de inrichting van het hotel liet Mouche zich inspireren door een mix van oude en hedendaagse

Julien. een oase van rust. Hotel. Voor de inrichting van het hotel liet Mouche zich inspireren door een mix van oude en hedendaagse LOGEREN Julien Hotel een oase van rust Een hotel waar je je meteen thuis voelt, dat was de droom van Mouch Van Hool, de vrouw achter het stijlvolle en intimistische hotel Julien in Antwerpen. Dat ze in

Nadere informatie

Franke keukenmaatwerk

Franke keukenmaatwerk Franke keukenmaatwerk Uniek zoals uzelf MAATWERK For kitchens without compromise. «Indien een persoonlijk, op maat gemaakt roestvrijstalen keukenwerkblad, dan zeker één van Franke.» 2 Dat horen we vaak.

Nadere informatie

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen zendow kiuzo HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * Geniet vandaag van de luiken van morgen Uw comfort staat centraal als u voor Kiuzo kiest: het is kiezen voor het licht, de temperatuur en de privacy

Nadere informatie

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Een zitmeubel met een ontwerp dat gebaseerd is op een golvende beweging, een prikkelende soepelheid. Deze bank stimuleert gesprekken, creëert een gezellig moment op biedt even

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE

FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE WHERE YOUR PERSONALITY MEETS MY SIGNATURE Mariska Jagt - interieurontwerpster - INHOUDSOPGAVE Houthaven is het nieuwe wonen in Amsterdam. Service en comfort staan daarbij hoog

Nadere informatie

Greeploos volledig volgens mijn smaak

Greeploos volledig volgens mijn smaak Greeploos volledig volgens mijn smaak De dingen zijn niet altijd wat ze zijn. Ze zijn wat u ervan maakt. Jean Anouilh De e greeploze keuken van Bribus Premium. Design: Zuivere, duidelijke lijnen. Functie:

Nadere informatie

Greeploos volledig volgens mijn smaak. Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48

Greeploos volledig volgens mijn smaak. Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48 Greeploos volledig volgens mijn smaak Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48 De dingen zijn niet altijd wat ze zijn. Ze zijn wat u ervan maakt. Jean Anouilh Bribus_BLX_21x21_2012.indd 2 21.09.12 08:48

Nadere informatie

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30 Eenvoud Zuiver met blank glas binnendeuren voorraad jaren 20-30 jaren 20-30 De paneeldeuren uit het jaren 20-30 programma zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels. Dankzij

Nadere informatie

Ambachtelijk Maatwerk

Ambachtelijk Maatwerk Ambachtelijk Maatwerk Welkom Vechtdal bouwsystemen is een jong dynamisch ambachtsbedrijf, die zich specialiseert in maatwerk houtbouw. Vanuit de ervaring en liefde voor het nostalgisch en exclusief bouwen,

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Exclusief Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Landelijke stijl of Engelse stijl: het blijft onversneden en puur. De mooiste tuinconstructies Vanuit een gedeeld verlangen naar

Nadere informatie

Hout: de eerste prijs

Hout: de eerste prijs PARKET Parket is dé tijdloze vloerbekleding bij uitstek en heeft nog steeds enorm veel succes. De kwaliteit ervan is nauw verbonden met de gebruikte houtsoort. De beste houtsoorten leveren de beste plankenvloeren,

Nadere informatie

Hout maakt de muur LAMBRISERING

Hout maakt de muur LAMBRISERING 64-69 houten wanden_nl corr 25/10/11 12:37 Page 64 LAMBRISERING Als alternatief voor wanddecoratie zijn de houten lambriseringen weer helemaal terug. Hout schept een warme en natuurlijke sfeer en is de

Nadere informatie

Interieur HUISELIJKHEID. hand in hand. 10 Tijdloos wonen Tijdloos wonen 11

Interieur HUISELIJKHEID. hand in hand. 10 Tijdloos wonen Tijdloos wonen 11 Interieur LUXE & HUISELIJKHEID hand in hand Tijdloos wonen 11 10 Tijdloos wonen Tijdloos wonen 11 TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: EDDY VAN GROENDERBEEK Als interieurstyliste Nicky Goossens zich

Nadere informatie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie CJMS interieur 12 Pagina s aan interieur inspiratie Vergaderen op top niveau Vergadertafel Geef uw bedrijf een stijlvolle uitstraling met bijvoorbeeld een massief eiken (vergader)tafel, wengé gebeitst.

Nadere informatie

DEFINE & REFINE YOUR HOME STYLE AMARE VASTGOED

DEFINE & REFINE YOUR HOME STYLE AMARE VASTGOED DEFINE & REFINE YOUR HOME STYLE AMARE VASTGOED CONTENT Kleuren & materialen 6 Moodboard 8 Wanden vloeren 10 Zitkamer 12 Keuken 14 Badkamer 16 Upgrade 18 Welkom tot Hof van Spui en Groot Goed, Voor karakteristiek

Nadere informatie

Sigma Trend Colours 2015-2016

Sigma Trend Colours 2015-2016 Sigma Trend Colours 2015-2016 We verwachten dat onze trendkleur 2015, 'Blue Paisley', een zeer prominente rol zal spelen in de decoratietrends van de komende jaren. We merken immers dat mensen steeds

Nadere informatie

6-11 escaliers & metal_4 2_nl corr 24/10/11 17:58 Page 6

6-11 escaliers & metal_4 2_nl corr 24/10/11 17:58 Page 6 6-11 escaliers & metal_4 2_nl corr 24/10/11 17:58 Page 6 Om esthetische redenen maar uiteraard ook omwille van de akoestiek bestaat een binnentrap zelden uit uitsluitend staal. Staal wordt meestal gebruikt

Nadere informatie

Het dak in alle staten

Het dak in alle staten ARCHITECTUUR Volledig beglaasd of lichtdoorlatend of volledig gesloten of een combinatie hiervan: verandadaken zijn vandaag de dag verkrijgbaar in heel wat variaties. Op die manier kunnen ze beantwoorden

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

Zo stijlvol kan een vloer zijn

Zo stijlvol kan een vloer zijn Zo stijlvol kan een vloer zijn Bezoekadres: Ettensebaan 17a, 4812 XA Breda Contact: info@zazza.nl, www.zazza.nl Zo stijlvol kan een vloer zijn Laat je inspireren Zazza is nieuw, anders, creatief. Zazza

Nadere informatie

Reflection RVS Premium Design

Reflection RVS Premium Design Reflection RVS Premium Design REFLECTIE VAN IMAGO Design dat uw imago weerspiegelt Uw imago is een van de belangrijkste troeven die uw bedrijf in handen heeft. Van de inrichting tot uw favoriete koffiemerk,

Nadere informatie

REPORTAGE MET KLASSIEKE CHARME

REPORTAGE MET KLASSIEKE CHARME REPORTAGE Huis MET KLASSIEKE CHARME Met oprecht respect voor oude materialen, stijlen en tradities kun je schitterende, hedendaagse projecten realiseren. Dat is wat het trendsettende bouwbedrijf Vlassak-Verhulst

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

vakantie Een beetje binnenkijken

vakantie Een beetje binnenkijken 32 33 binnenkijken De zitruimte ademt pure rust, dankzij de eenheid van materialen en zachte tinten. De banken zijn van Dièz, de salontafel is van Olàv Home. Bovenaan in de op maat gemaakte wandkast van

Nadere informatie

Plinten Paneellijsten. www.meister.com. Ruimtes vol leven.

Plinten Paneellijsten. www.meister.com. Ruimtes vol leven. en Paneellijsten www.meister.com Ruimtes vol leven. lijsten en plinten van MEiSTER zijn de handtekening van uw stijl. WiTTE PlinTEn COnTRaSTRijKE PlinTEn HaRMOniSCHE PlinTEn PanEEllijSTEn link naar onze

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen

poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen 06 08 12 poolhouses tuinhuizen carports 13 14 15 garages terrassen afsluitingen Niets kan tippen aan de charme en de uitstraling van natuurlijk

Nadere informatie

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city GammaS[f] city 2 Gamma[f] city Gamma[f] city De tafel van Gamma[f] city heeft klassieke vierkante poten, een mooi bovenblad en een eigen karakter. We denken outside the box door het smalste deel van de

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN INSPIRERENDE TUINPROJECTEN Uw tuin: een plek om te genieten! Dat is waar deze bedrijven voor staan en dat willen zij graag met u delen. Geniet daarom van deze presentatie en laat u inspireren. De prachtige

Nadere informatie

invision project- kantoormeubilair inspires your work

invision project- kantoormeubilair inspires your work invision project- kantoormeubilair inspires your work an exciting acoustic design collection Invision projectinrichting is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, zorginstellingen en overheidsgebouwen.

Nadere informatie

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn.

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Maar liefst vijftig geklimatiseerde wijnkelders waar u uw eigen collectie wijn samenstelt en waar

Nadere informatie

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim, van het woord prime, is een muzikaal interval tussen twee tonen, waarbij de prime de eerste zuivere toon is. Het woord komt van het Latijnse woord primus, dat eerste betekent.

Nadere informatie

Al onze. keukens. op maat.

Al onze. keukens. op maat. 16 collectie primo Sober èn modern met basaltgrijze glanzende deuren in polymeer en de weerschijn van inox elektrische huishoudtoestellen, kortom een keuken met vloeiende en strenge lijnen, het perfecte

Nadere informatie

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

Speciale. en voordelen. collectie.

Speciale. en voordelen. collectie. Speciale a c t i e s en voordelen Nieuwe collectie www.pontzeele.be p r i j s voordeel Nieuwe collectie 2016 Uniek meubelstuk of combinatie Mio. Eyecatcher is de 32 millimeter front. Verkrijgbaar in verschillende

Nadere informatie

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen Ontdek vandaag de rolluiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow protex Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat vindt u belangrijk voor uw

Nadere informatie

Stralend middelpunt. Geberit Monolith

Stralend middelpunt. Geberit Monolith Stralend middelpunt. Voor mensen met oog voor detail. En iedereen die van mooi design houdt. Dus u wilt uw badkamer sprekender en frisser maken? Met de Geberit Monolith sanitair elementen hoeft u geen

Nadere informatie

verzoend charme & tijdloosheid

verzoend charme & tijdloosheid verzoend charme & tijdloosheid TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: VLASSAK VERHULST Fred en Donatienne vertrouwden de bouw van hun eerste woning toe aan Vlassak - Verhulst. Ze waren zo tevreden over

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

20% KORTING NIEUW IN DE COLLECTIE TOP TAPIJT LOVE LIFE VOLOP MARMOLEUM VLOEREN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING NIEUW IN DE COLLECTIE TOP TAPIJT LOVE LIFE VOLOP MARMOLEUM VLOEREN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* NIEUW IN DE COLLECTIE TOP TAPIJT 3 LOVE LIFE 6 MARMOLEUM VOLOP 11 VLOEREN *) vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

9.995,- Gratis vaatwassen met Pelgrim! De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistekeukenwinkel.nl

9.995,- Gratis vaatwassen met Pelgrim! De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistekeukenwinkel.nl Toronto Oud Eiken Greeploze moderne 9.995,- Gratis vaatwassen met Pelgrim! Kijk snel op pagina 3 >> De Mooiste s voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistewinkel.nl Kwaliteitss tegen de scherpste prijzen

Nadere informatie

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd M 2. INcl.btw PER

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd M 2. INcl.btw PER TEGEL deze FOLdER IS ACTIES GELdIG GELdIG van TOT 1 OKTOBER EN MET 30 T.E.M. APRIL 2011 31 OKTOBER 2013 budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd Siland 60x60 cm N-R GREY of SMoKE

Nadere informatie

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw.

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Traprenovatie CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Is je trap niet meer zoals hij geweest is? Of wil je je oude trap een compleet nieuwe uitstraling geven? Dit kan nu met het CanDo traprenovatie

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

RUIMTE OM TE LEVEN 2

RUIMTE OM TE LEVEN 2 LIVING INSIDE OUT RUIMTE OM TE LEVEN 2 ONTDEK DE KUNST VAN HET LEVEN IN EEN ALIPLAST VERANDA Een Aliplast veranda biedt u een nieuwe wereld van plezier en comfort en volkomenheid. U komt steeds binnen,

Nadere informatie

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 Natuurlijke warme sfeer in uw huis 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 2 1485/V.1 1485/V.1 Luxaflex De Luxaflex collectie

Nadere informatie

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 Elegante eenvoud voor grote ramen 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:53 Pagina 2 2604/1368 2545/1372 Luxaflex 250 mm Panels

Nadere informatie

Op LivingKitchen toont TEAM 7 de nieuwe filigno keuken en andere topmodellen. Maak kennis met natuurlijke topkwaliteit op de stand van TEAM 7.

Op LivingKitchen toont TEAM 7 de nieuwe filigno keuken en andere topmodellen. Maak kennis met natuurlijke topkwaliteit op de stand van TEAM 7. Persbericht Nieuw op LivingKitchen Hall 4.2, stand B10, van 16 tot 22 januari 2017 Als geen ander weet TEAM 7 natuurlijk hout, design en techniek te combineren in unieke keukens die een leven (en langer)

Nadere informatie

Open de deur naar een grenzeloos aanbod!

Open de deur naar een grenzeloos aanbod! Open de deur naar een grenzeloos aanbod! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

The Dream Collection

The Dream Collection beddrawer H22xW200xD90 desk H72xW100xD The Dream Collection 2012-2013 er 1, 2 & 4) 4 Tijdloos Design WarmeTinten X Geborgenheid Thuis The Dream Collection is een nieuwe serie van de Deense fabrikant LifeTime

Nadere informatie

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en straalt kwaliteit,

Nadere informatie

Waarom een Excentric Design?

Waarom een Excentric Design? Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Interieurarchitect Ken Creemers studeerde na een vooropleiding multimedia in 2010 af als master in de interieurarchitectuur aan de PHL in Diepenbeek (Limburg). In

Nadere informatie

poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen

poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen 6 poolhouses tuinhuizen cottage bijgebouwen 12 16 18/20 14 15 carports / garages terrassen afsluitingen Niets kan tippen aan de charme en de

Nadere informatie

UITZONDERLIJKE RADIATOREN. De collectie Premium

UITZONDERLIJKE RADIATOREN. De collectie Premium UITZONDERLIJKE RADIATOREN De collectie Premium UITZONDERLIJKE RADIATOREN Een luxe verwarming die uw interieur een ultieme verfijning biedt. Al meer dan 50 jaar heeft Campa elegante en originele comfort

Nadere informatie

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering.

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering. De WIŚNIOWSKI deuren zijn een universele oplossing voor elke woning. Afhankelijk van de te vervullen functie binnendeur, technische deur, glazen deur worden ze gekenmerkt door geschikte parameters die

Nadere informatie

68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN. Binnenkijken. Aan zee

68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN. Binnenkijken. Aan zee 68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN Binnenkijken Aan zee 68 68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 69 Een voordeel van bouwen met hout, is dat het bijdraagt tot het comfort

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze VEKA kozijnprofielen: duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen

Nadere informatie

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Samen creëren we waarde. Als we samenkomen, ontstaan er nieuwe ideeën en creëren we iets unieks. Multicom is een reeks tafels die creativiteit en gesprekken stimuleert door

Nadere informatie

tuinkamers en serres

tuinkamers en serres Tuinkamers en serres 2 haal de zon in huis kwaliteit verzekerd Het hele jaar door genieten van licht en ruimte in uw huis, dat is wat een tuinkamer of serre voor u doet. En met aluminium is bijna alles

Nadere informatie

DOORDACHT INTERIEUR Op maat van ons leven TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: WILLEM VAN PUYENBROECK

DOORDACHT INTERIEUR Op maat van ons leven TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: WILLEM VAN PUYENBROECK DROOMKEUKEN DOORDACHT INTERIEUR Op maat van ons leven TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: WILLEM VAN PUYENBROECK 68 69 Een stel uit Tilburg klopte aan bij Eiken Project om hun riante herenwoning

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie