1 e categorie. Castilla y León - Spanje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 e categorie. Castilla y León - Spanje"

Transcriptie

1 1 e categorie Castilla y León - Spanje

2 Eduardo GUTIÉRREZ Eigenaar van de camping El Astral In de jaren 60 was mijn vader één van de eerste kampeerders in Spanje en heeft van z'n hobby z'n beroep gemaakt door de camping El Astral op te richten. Zijn enthousiasme was aanstekelijk en heden proberen mijn zus, mijn broer en ik de passie die wij voor ons beroep en de camping hebben te delen met onze klanten door de manier waarop we mensen ontvangen. Castilla y León Op enkele kilometers ten zuiden van Valladolid, aan de rivier de Duero ligt Kawan Village El Astral, een ideale tussenstop als men heel Spanje door moet maar ook een verblijf van meerdere dagen is de moeite waard. De streek heeft genoeg te bieden, dorpjes en steden met veel tradities, een mooi natuurlandschap en op korte afstand de Castiliaanse steden Salamanque, Zamora en Burgos. Tussen Tordesillas en Castronuño bevindt zich het natuurreservaat Riberas de Castronuño. In dit gebied dat zich uitstrekt langs de rivier de Duero vindt u mooie bossen en moerasgebied met veel soorten vogels. Vanaf de kerk Castronuño heeft u een fantastisch uitzicht over dit gebied. De camping bevindt zich op de rand van de stad Tordesillas. Dit karaktervolle stadje heeft een rijke architectuur, met name de binnenstad met z'n gele gevels, pilaren en het klooster Santa Clara. Op 30 km van Kawan Village El Astral ligt de stad Valladolid de voormalige hoofdstad van Castilië tijdens het Spaanse rijk. Deze dynamieke studentenstad heeft nog veel kerken en paleizen uit de Renaissance.

3 Vakantie in Castilië...

4 Ter plaatse Het restaurant van Kawan Village El Astral bevindt zich in een gezellig zaaltje en wordt erg op prijs gesteld door de gasten. De chef serveert lekkere maaltijden naar Castiliaans recept. Kip Turresilano, een recept dat nog dateert van voor de ontdekking van Amerika, de kabeljauw Mama Isi, een familie recept of de overheerlijke vissoep Clara (naar de naam van de kokkin) zijn erg gewaardeerd bij buitenlandse bezoekers. Voor liefhebbers is er op bestelling ook paella af te halen. In de omgeving De Tordesillas streek staat bekend om z'n wijnen. Vier wijnen hebben het AOC label; Rueda, Ribera del Duero, Cigales en Toro. U kunt het provinciale wijnmuseum bezoeken, dat zich in het indrukwekkende kasteel van Penafiel bevindt,om meer over deze streekwijnen te weten te komen. U kunt de streekwijnen ook ontdekken door de wijnroutes te rijden, die in ieder VVV kantoor beschikbaar zijn,en een stop te maken bij één van de vele wijnkelders open voor publiek. Behalve wijn staat de streek rondom Valladolid ook bekend om zijn keuken die vooral streekproducten (asperges, prei) gebruikt en om zijn geroosterd vlees.

5 Castilië, streek van smaken en tradities

6 Ter plaatse Kawan Village El Astral is een rustige familie camping. Dat wil beslist niet zeggen dat men zich verveelt. In het hoogseizoen is er een animatie team aanwezig dat voor de gasten dagelijks allerlei sport- en spelactiviteiten organiseert. In de omgeving Door zijn ligging net buiten de stad, heeft de camping het voordeel alle attracties in de buurt te hebben zonder dat dit de rust op de camping stoort. Voor cultuurliefhebbers zijn er; bioscoop, theater en concerten en voor zij die van het nachtleven willen genieten zijn er de pubs en discotheken die tot in de vroege ochtend geopend zijn. david kahn In het natuurreservaat Riberas de Castronuño kan men wandelen en vogels observeren.of men nu vogelkenner is of niet het observeren van de migratiesroutes en de vogeltrek over de moerasgebieden is een waar plezier. Men kan hier vogelsoorten ontdekken die erg zeldzaam zijn en met uitsterven bedreigd zoals b.v. de keizerreiger, of de rietbuizerd. Zonder te spreken over de tientallen ooievaars die men kan horen klepperen vanaf hun nest in de nabij liggende kerktorens. Voor de sportievelingen is er in een omtrek van 20 kilometer rond de camping o.a. een skelterbaan, een kunstskibaan en een golfbaan te vinden.

7 Keus aan activiteiten...

8 Ter plaatse Kawan Village El Astral is vooral een familiecamping. Veel staat in het teken van de kinderen. In juli en augustus is er een animatieteam dat zich met hen bezighoudt en speciale activiteiten aanbiedt. Verder is er in Kawan Village El Astral ook een speeltuin en een sportveld voor voet-en basketbal. In de omgeving Op 40 kilometer van Kawan Village El Astral ligt het themapark Mudéjar. Kinderen kunnen er in de monumenten die op schaal nagebouwd zijn spelen, ze kunnen naar binnen, op de torens klimmen, met de elektrische trein die door het landschap loopt spelen. Het park is rond een meer aangelegd en heeft verschillende speeltuinen en is een gezellig uitje voor de hele familie. In het oosten op ongeveer 40 kilometer van de camping ligt het pretpark dal van de 6 zintuigen, El Valle de los seis sentidos. In dit park, wat zich uitstrekt over een natuurgebied van m 2 vindt men een 60-tal attracties zoals b.v. glij- en roetsjbanen, loopbruggen, tokkelen en waterspelen.

9 Pret voor de kinderen!

10 Ter plaatse Wanneer de Spaanse zon hoog aan de hemel staat is het zalig verfrissend in het zwembad van Kawan Village El Astral. Het grote grasveld ernaast, gedeeltelijk in de schaduw nodigt uit tot luieren. In het hoogseizoen vinden er ook activiteiten zoals b.v. aquagym plaats in het zwembad. In de omgeving De rivier de Duero en het natuurreservaat Castronuño zijn geliefd bij hengelaars en bekend vanwege de grootte van de karpers en baarzen. Inlichtingen m.b.t. vergunningen en in welk gedeelte u mag vissen kunt u verkrijgen bij de receptie op de camping. Water speelt een grote rol in de omgeving van Castronuño. Om de streek met een ander oog te zien is het een aanrader om met een boot een tocht over de rivier de Duero te maken. Vanuit Valladolid vaart b.v. het schip Leyenda de la Pisuerga langs de oevers van de Duero en zo kunt u de mooiste fauna en flora van dichtbij bewonderen. Voor hen, die de Duero op een sportieve manier willen ontdekken is er de mogelijkheid tot het huren van kano's.

11 Waterplezier

12 In dit gedeelte van Spanje verwacht men een droog en kaal landschap. Dat is niet wat u aantreft als u op Kawan Village El Astral aankomt. De camping heeft 135 schaduw-of zonrijke kampeerplaatsen naar keus die allen bebost zijn. De plaatsen zijn gedeeltelijk met gras begroeid en ruim, tot 170m 2, en worden gescheiden door heggen om privacy te garanderen. De kampeerplaatsen zijn voor caravans, tenten en campers bestemd en beschikken allen over een elektrische aansluiting (5A). Overal op de camping is toegang voor grote caravans makkelijk. De camping beschikt over een comfortabel sanitair blok, wat in de winter van is verbouwd en dat zich op korte afstand van alle kampeerplaatsen bevindt. Het is speciaal ontworpen met het oog op minder validen en rolstoelgebruikers. Doordat El Astral dichtbij Tordesillas ligt kunnen de gasten profiteren van winkels en al z'n voordelen zonder de nadelen van een stad op de camping te hebben. De camping is een haven van rust. Zoals gebruikelijk bij alle Kawan Villages accepteert El Astral Camping Cheques in het laag seizoen.

13 Een rustige plaats verscholen in het groen!

14 Gitotel CLUB 30 m 2 2 slaapkamers 5 personen Overdekt terras Gitotel CLASS 35 m 2 2 slaapkamers 5 personen Overdekt terras KOMFORT! Onze vakantiehuisjes Gitotel zijn conform aan de kwaliteitsnormen van Kawan Villages en kunnen maximaal 6 personen verwelkomen. Alle keukens zijn volledig ingericht; magnetron, ijskast met vriezer, een 4-pits kookplaat. In de badkamer is veel kastruimte en een ruime douche, met een apart toilet. De kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden van goede kwaliteit zodat u de mogelijkheid heeft om bij te komen en te genieten van een goede nachtrust in een rustige omgeving. De ouderkamer heeft een 2 persoonsbed (140x200) en de kinderkamer 2 aparte bedden. Het sfeervolle interieur zorgt ervoor u zich optimaal kunt ontspannen. Het is prettig te weten dat er aparte verwarming is in iedere kamer, voor eventueel gebruik in voor en naseizoen. En natuurlijk profiteert u gedurende de warme zomerdagen van het terras voor ontbijt en de milde Castilaanse avondlucht. 4,54 m 6,28 m 6,88 m 4,50 m 140x200 80x200 80x200 5,39 m 6,44 m 5,93 m 3,65 m lit sup. 70x x x200 5,00 m 2,38 m Terraza cubierta S.I. = 20,80 m 2 S.T. = 30,45 m 2 2,28 m Terraza cubierta S.I. = 25,03 m 2 S.T. = 37,24 m 2 3,65 m 2,63 m 2,76 m

15

16 El Astral Eduardo Gutiérrez Camino de Pollos 8 - E Tordesillas (Valladolid) Tel Fax info@campingelastral.es Ga van de snelweg af richting Tordesillas: In Tordesillas de borden van de camping of Parador Nacional (hotel tegenover de camping) volgen. Het vliegveld van Valladolid ligt op 42 km van de camping, is gemakkelijk te bereiken en heeft Low Cost vluchten van en naar Parijs, Brussel, Londen, Milaan, Barcelona en Lissabon. Het station van Vallodolid heeft een treinverbinding op de lijn Parijs-Madrid en heeft tevens een hogesnelheidstrein waardoor Vallodolid maar 55 minuten van Madrid af ligt. aanbevolen door: KAWAN VILLAGE Le Lac El Astral de la Liez (186) Tordesillas Oeste Tordesillas Sur A-62 / N-620 / E-80 Tordesillas Norte (184) Tordesillas KAWAN VILLAGE Le Lac El Astral de la Liez Tordesillas Este (182) Tordesillas Sur (179) 20 km El Astral is er trots op deel uit te maken van de Groep Kawan Villages. Kawan Villages is de eerste Europese keten van vakantiedorpen met bijna een honderdtal kwaliteits campings verspreid over 8 landen. Kawan betekent vriend in het Maleis en het is ook de naam van een schildpad uit de Caraïben. Onze belofte? U vriendschappelijk te ontvangen, bij ons hebben de woorden camping en vriendschap nog een betekenis. Waar u ook gaat; de bedoeling is dat u zich thuis voelt, net als de schildpad die zijn huis altijd bij zich draagt. Wij doen er alles aan u een prettige vakantie te bezorgen. U kunt alle andere Kawan Villages vinden op Fotos: Thomas Lambelin Castilla y León - Spanje

La Grande Tortue. François, Michelle en Richard Gonin, eigenaars van de camping

La Grande Tortue. François, Michelle en Richard Gonin, eigenaars van de camping HET LOIRE DAL François, Michelle en Richard Gonin, eigenaars van de camping La Grande Tortue Camping «La Grande Tortue» is in ieder opzicht een echte familiecamping. Het is dé ideale vakantieplek voor

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123139 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel Maison Larnolia Maison Linchel Gezellig met vrienden en/of met familie en kinderen op vakantie? Of samen er tussenuit? Verscholen in het heuvelachtige landschap van de Dordogne ligt het in Perigordijnse

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016 Welckom to the Domaine du Lac te genieten van de uitzonderlijke natuurlijke omgeving naast het meer van Chambon in Auvergne. Onze diensten Op place WI-FI punt (in het restaurant) Boeckenkast Restauratie

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez Tussen de Bourgogne en de Champagne Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

GORGES DU VERDON-PRO VENCE

GORGES DU VERDON-PRO VENCE GORGES DU VERDON-PRO VENCE Rolland FRADET Eigenaar van de camping International Natuur, comfort en ontvangst zijn de 3 woorden die onze camping het beste omschrijven. Natuur; het prachtige landschap waarin

Nadere informatie

ping le Val d Amour amc

ping le Val d Amour amc Camping le Val d Amour www.levaldamour.com De omgeving Neem de tijd om de Jura te ontdekken. Het is een prachtig gebied met veel rivieren, grotten, bossen, bergen in een verscheidenheid aan landschappen

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3 Lekker biken vanaf Château le Verdoyer Tijdelijk wonen in je tweede huis kan al langer op het park Château le Verdoyer in de buurt van de Franse Dordogne. Een chalet voor een paar weken welverdiende vakantie

Nadere informatie

Lons-le-Saunier Camping vrije tijd in het h art van de streek la Bresse V i v r e g r a n d e u r n a t u r e Base de Plein Air 01340 Montrevel-en-Bresse France Tél. 04 74 30 80 52 Fax 04 74 30 80 77 plaine.tonique@wanadoo.fr

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680D. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680D. Accommodatie Beschrijving PV2680D Accommodatie Beschrijving Trullo complex Puglia met zwembadpv2680d is onderdeel van een luxe kleinschalig trullo complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello. De locatie

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN Ontspannen, genieten en actief bezig zijn op Rhederlaagse Meren Op recreatiepark Rhederlaagse Meren is er voor jong en oud genoeg te beleven. Heerlijk zwemmen in de Rhederlaag

Nadere informatie

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl Vakantiepark Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl 1 Algemeen: Zoekt u een vakantiepark waar u optimaal kunt genieten van rust, ruimte en natuur dan is de

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Kamperen Kamperen kan met je eigen kampeermiddel op een ruime comfortplaats vanaf 100 m 2. Wanneer

Nadere informatie

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Op Camping Den Blanken in Neede, op de grens van de Achterhoek en Twente, is het genieten met een hoofdletter G. De camping is een waar paradijs

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren I Grandi di Toscana - (Italië Toscane Civitella in Val di Chiana) - 4 sterren 1.2.

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie!

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! info@klaverweide.com www.klaverweide.com Recreatiepark Klaverweide is een gastvrije camping op één van de mooiste locaties van chouwen-uiveland,

Nadere informatie

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water Het eiland Noirmoutier VENDÉE - FRANKRIJK domaine-le-midi.com fun vakantie op de camping 4 formules vakantie of weekend een eiland waar alles mogelijk is! Microklimaat en water 28 C Verkwikkende sfeer

Nadere informatie

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo della Meliana - (Italië Toscane Gambassi Terme) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123141 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje.

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Zorgorganisatie Laurens maakt het samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat haar zorgcliënten met vakantie kunnen naar Suriname

Nadere informatie

NIEUW! Genieten in de Ardennen!

NIEUW! Genieten in de Ardennen! NIEUW! Genieten in de Ardennen! De Ardennen op z n best! Moulin d Hotton is een uniek gelegen familiepark, pal in het centrum van Hotton (op 100 m van de kerk), vlak naast de Ourthe (je kan dus vissen

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Isla Encantada - (Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde

Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca La Salud - (Spanje Gran Canaria Telde) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Nee

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane

Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca La Camuesa - (Spanje La Palma Los Llanos de Aridane) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

D U I N R I J K verhuurburo v.o.f.

D U I N R I J K verhuurburo v.o.f. D U I N R I J K verhuurburo v.o.f. Mevr. A.M.M. van Kuppevelt Park Duinland, Bungalow 85 Westerduinweg 34 1753 KA St. Maartenszee Tel. 0224-561500 Fax 0224-563190 Mobil 0657419752 E-mail info@duinrijk.nl

Nadere informatie

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel 's Antigor - (Spanje Mallorca Felanitx) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

vakantiewoningen seminarieruimte

vakantiewoningen seminarieruimte vakantiewoningen seminarieruimte Uniek vertoeven in de Vlaamse Ardennen Lozer Lodge beschikt over vakantieverblijven voor kleine en/of grote groepen gelegen in de prachtige Vlaamse Ardennen. Wij bieden

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Cantueso Spanje Andalusië Periana

Cantueso Spanje Andalusië Periana Cantueso Spanje Andalusië Periana 1. Algemene informatie Eliza was here - Cantueso - /spanje/andalusie/periana/cantueso.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cantueso - (Spanje Andalusië Periana) - 3,5

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Corte Dei Trulli Trullo Rosmarino

ACCOMMODATIE Corte Dei Trulli   Trullo Rosmarino Trullo Rosmarino Accommodatie Beschrijving Trullo op klein landgoed in PugliaTrullo Rosmarino ligt mooi centraal op ons kleinschalige landgoed Corte Dei Trulli, op slechts 50 meter van het grote zwembad.

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

Yelloh! Village L Océan Breton

Yelloh! Village L Océan Breton Yelloh! Village L Océan Breton Camping Zuid Bretagne - Plobannalec Lesconil Voor een familie vakantie, aan het strand Alain, 32 jaar Natuurliefhebber, op vakantie met zijn vrouw en hun 2 kinderen Een uitzonderlijk

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

L A G O D I G A R D A NEDERLANDS

L A G O D I G A R D A NEDERLANDS L A G O D I G A R D A NEDERLANDS Camping Piantelle bevindt zich aan de westzijde van het Gardameer. Gedurende ruim veertig jaar ontvangen wij meerdere generaties gasten die komen om van de zon te genieten,

Nadere informatie

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen Welkom iin ons vakantieparadijs! Een paradijs... dat wil vakantiecentrum De Lage Kempen voor u zijn: een rustpunt

Nadere informatie

Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta

Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Azienda Duca di Castelmonte - (Italië Sicilië Xitta) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE Lac de la Liez UW VERBLIJF OP MAAT Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1800I

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1800I PV1800I Accommodatie Beschrijving Gargano, vakantiepark met uitzicht op zeedit zeer goed verzorgde vakantiepark heeft een mooie ligging aan de Adriatische zee van de Gargano Streek in Noord Puglia. De

Nadere informatie

Uw Franse Droomhuis Brochure Pagina 1 van 7

Uw Franse Droomhuis Brochure Pagina 1 van 7 Uw Franse Droomhuis Brochure Pagina 1 van 7 Titel Negentiende eeuws château op 8900 m² in Les 7 Vallées Woonoppervlakte 350 m² Perceel 8947 m² Type onroerend goed Boerderij/château 0.5ha+; Château/Landhuis;

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding. Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel

Vrijblijvende aanbieding. Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel Vrijblijvende aanbieding Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel Vrijblijvende aanbieding recreatiewoningen Adres: Recreatiepark de Tolplas, chalets 207, 219, 220 en 221 aan de Hexelseweg 80 te (7645

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0510A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0510A. Accommodatie Beschrijving SIV0510A Accommodatie Beschrijving Luxe villa met groot zwembad bij ModicaSIV0510 betreft een luxe grote villa met een groot zwembad aan de rand van het oude barokke plaatsje Modica in het zuid-oosten

Nadere informatie

Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona

Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Le Terre dei Cavalieri Appartementen - (Italië Toscane Cortona) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie