De nieuwe D Line. D Line is... Ambiance en functie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwe D Line. D Line is... Ambiance en functie"

Transcriptie

1 P R E F A B Z W E M B A D E N D L i n e P r e fa b Z w e m b a d e n W h i r l p o o l s

2 De nieuwe D Line D Line is... Ambiance en functie De natuur wordt tegenwoordig bewust ervaren: de rustgevende werking van water, de krachtgevende rust van een goed vormgegeven tuin en de harmonie, die uw Outdoor woonkamer kan uitstralen. Het water staat altijd in het middelpunt van zo n tuin. Het staat eenvoudig voor opwekkende of ook ontspannende momenten ter beschikking. Zo wensen we nu Water als integraal bestandsdeel van de tuin, met behoud en beleving van lichaam en geest. Zo n wens vraagt niet naar een zwemvijver of zwembad. Veel meer gaat het om een natuurlijk geënsceneerd water, chic Bron & Beekloop: een vulling van glasafval maakt van een beekloop een schitterend detail. Het gefilterde zwembadwater loopt van de ingebed in uw persoonlijke omgeving. Als dit water ook een volwaardig zwembad kan zijn, spreken we van D Line: De nieuwe kant-en-klare serie van RivieraPool. D Line is een samenspel van ambiance en functie. D Line is absoluut herleid in het verschijningsbeeld. Duidelijke lijnen, duidelijke structuren, vele chique design mogelijkheden voor individualisten. Helemaal zonder storende technische elementen is dit zwembad altijd het middelpunt van de tuin en houdt de elementen bij elkaar. De duidelijke lijnen geven des te meer vrije bron in het zwembad. D Line beschikt over bron en beekloop bestaande uit granietsoort van hoogwaardige kwaliteit, de nieuwe natuursteen-look. ruimte voor elke manier van de individuele vormgeving: een zwembad van natuursteen met bron en beek. Een watermuur met lichteffecten. Traptreden gemaakt van steen in het lage gedeelte van het water. Gabion muur en terras van hout van hoge kwaliteit, beukenboom-bollen of chique vormgevende houtsoorten. Fauteuils en sofa s gemaakt van hoogwaardig design vlechtwerk. Schermen in beige textiel met royale decoraties. Fakkels in de nacht met de daarbij uitnodigende verlichting van het zwembad. Een handvol ideeën stijlvol toegepast Dat maakt het verschil. Alles is mogelijk. Uw idee telt.

3 De Design-Line van RivieraPool Klassiek 370 met eenzijdige overloopstortgoot [overloopstortgoot [met stenen gevuld, de waterkering voorzien van Bisazza-mozaïk] en roldeckschacht onder de beekloop. Schachtafdekking met tegelwand draagt de natuurstenen. Een lust voor het oog voor individualisten. 3

4 KARA Vier traptreden tegenover elkaar De trappenuitrusting Kara is sober en elegant gevormd. 2 x 4 traptreden leiden tegenoverliggend naar het water. Deze opstelling laat de maximale zwemlengte toe bij gebruik van de krachtige tegenstroomzweminstallatie, die tussen de trappen is gemonteerd. Een beekloop kan ook frontaal geïnstalleerd worden. D Line zwembaden kunnen ook met een aansluitzijde voor laagwatergebieden of bio-filterbak gecombineerd worden. De zwembadspecialisten en hun tuinarchitect partners adviseren u graag.

5 D Line met trap Kara en een bio-waterzuivering, die aan het kant-en-klare zwembad gemaakt wordt. Met een folie aansluitrand kan elke manier van laagwater- of oeverzone of filtergebieden aangesloten worden. 5

6 L INE AR Vier traptreden: Design over de gehele lijn Linear heeft, wat veel puristen zich wensen: Rechte, duidelijke lijnen naar het water. Het granietzwart aan de bovenkant van het zwembad vormt met de donkere natuursteen een perfecte eenheid en de natuursteen op de traptreden een harmonische overgang naar het water. De stroom- en massage installaties worden zo onzichtbaar mogelijk ingebouwd. U voelt ze duidelijk maar ziet ze nauwelijks. Zo straalt het geheel alleen maar rust uit en zelfs dat bij een bewolkte lucht of regenachtig weer.

7 7

8 Maak zelf uw ontwerp... D Line is het belangrijkste stuk van een goede ontwerp. Als het nu om uw nieuwe watertuin gaat, staat individualiteit op de eerste plaats. Stel zelf uw plannen en uw wensen samen. Zoek alle ideeën en mogelijkheden uit, die naast uw zwembad aanwezig moeten zijn. Bespreek het met een tuinontwerper, die u begrijpt, die uw wensen kan verwezenlijken. Iemand, die luistert en weet, waar u van houdt. Het gaat om uw wensen, die in uw nieuwe outdoor woonkamer ingericht moeten worden. Het gaat niet om een zwembad bouwen, maar om uw watertuin uw nieuwe leefomgeving. Wij stellen u een professional voor, die zoiets iedere dag doet: Sebastian Jensen, tuin- en landschapsarchitect uit Hamburg. Hij zegt hierover: Sinds enkele jaren is de zogenaamde watertuin een echte megatrend. Wat dat betreft wensen de klanten ook in toenemende mate weer meer zwembassins, zwemvijvers en tuinhekken. Een aanhoudende trend zijn ook de ontwerpen volgens de regels van Feng Shui. Het doel is: een zo groot mogelijke harmonie tussen de mens en zijn omgeving te creëren. De D Line serie van RivieraPool past ideaal bij deze trends, omdat de eenvoudige vormen prachtig en helemaal individueel in de ontwerpen opgenomen kunnen worden. Door accessoires, zoals bronnen en beeklopen behoort het zwembad tot een belangrijk element van de watertuin, die lichaam en geest moet ontspannen. Helemaal duidelijk: Fitness aspecten zijn even belangrijk als een chique ambiance. Een goed ontwerp moet voor zover het mogelijk is, beide elementen verbinden. Het levensgenieten aan en met het water is het belangrijkste doel van deze ontwerpen. Walderseestraße 61. D Hamburg Fon +49 (0) Ik ontwerp op basis van een tuinplattegrond uw nieuwe watertuin. Door de computerontwerpen zijn wij in staat, verschillende invalshoeken te laten zien. Daardoor wordt de meest duidelijke designweergave bereikt. Samen met een plaatselijk bouwbedrijf kunnen deze plannen uitgevoerd worden. En de kosten: altijd voordeliger dan de heisa over foute aanpassingen.

9 Uw idee telt... 9

10 D Line is... D Line is Water ter ontspanning. Ontwerpen voor de nieuwe tuin worden door professionals gedaan. Zwembadspecialisten en de tuinarchitecten doen hun best de verandering mogelijk te maken. Goed om te weten, is dat er voor het zwembassin of het natuurzwembad een Duitse fabrikant bestaat, die zijn seriefabricage sinds 1970 begrijpt. Zo kan er nauwkeurig gedetailleerde, kant-en-klare zwembassins uit één stuk, die in de fabriek voorgemonteerd worden, kant-en-klaar naar de bouwplaats vervoerd worden. Daar worden de meegeleverde bronbassins en de beeklopen gemonteerd en de filterinstallatie geïnstalleerd. Het bassin rondom opvullen met zand en het water kan erin. Het tuiniersbedrijf herplant de groene ontwerpen en zo wordt van uw tuin in een paar dagen uw persoonlijke Wellness-toevluchtsoord gemaakt. Vooraf gecalculeerd en op tijd gepland, van alle kenmerken voorzien, die u graag om u heen ziet: prachtig houtwerk, natuurstenen vloeren, buxus in vorm geknipt en gekleurde bloemen. Een mooie zithoek, een eethoek met prachtige meubelen en een mooie tuinhaard. Eigenlijk heel eenvoudig: door natuurlijke voorbeelden en huidige techniek en esthetische samengestelde details handig te combineren. Overigens: kijkt u eens naar de waterspiegel van de rechter afbeelding: De oude bomen weerspiegelen zich prachtig in het water. Hier steekt de stenen rand over de waterspiegel uit en zet een opgehouden rand naar de achtergrond. Het water ligt als een spiegel voor u. Op kunt u een selectie prachtige tuinaccessoires verwachten.

11 ... Leven aan het water. 11

12 D Line is Ambiance Verstopt roldeckluik De roldeckafdekking wordt in ieder geval verstopt. Kiest u voor de roldeckschacht Integra met tegelwand, dan wordt die met natuursteen volledig betegeld. Revisie is door de afneembare kap van het zwembassin altijd mogelijk. Daaronder bevindt zich het roldeckluik van klassiek hoogwaardig Cumaru hout.

13 Natuursteen heeft stijl Bron De kleuren Ieder natuurlijk water heeft een bron, dus ook uw zwembad. U zet het water in werking, voordat het in het zwembassin stroomt. De bronbassins zijn van hetzelfde oppervlaktemateriaal als uw zwembassin gemaakt en zijn daarmee absoluut in overeenstemming met het design. U dekt de wateruitlaat in het midden met een Hoge waterspiegel stenen plaat af of u decoreert het ook Een hoge waterspiegel werkt rustgevend en met licht. ruimdenkend. Prachtig, dat de omgeving in het water weerspiegelt. De tuinsfeer Beekloop verschijnt op het gladde water en straalt Verbindt de bron met het bassin en is indirust en kalmte uit. vidueel in de lengte. De kleur natuurlijk in graniet, hetzelfde als bron en bassin. De beekloop wordt ook met een randsteen overdekt, zodat een leuke nis is te zien, waar het water doorloopt. Door er stenen in te leggen, gemaakt van glasafval, krijgt het water een heel eigen, elegant gezicht. Met glasvezellicht laat het glas en het water zich mooi verlichten. Voor de D Line is er graniet, het nieuwe bassinoppervlak van RivieraPool. Een zeer natuurlijke verschijning zoals echt granietsteen. Ideaal bij moderne natuursteentegels in licht- en donkergrijs. Het effect is verbluffend: het lijkt of het bassin van steen is gemaakt en creërt een perfecte overgang naar de randsteen. De mooiste indruk komt echter pas in de tuin te voorschijn: Het water werkt weldadig rustig en transparant. Van het begin af aan wordt de juiste keus voor graniet bevestigd. De hele natuur kan zich in het water weerspiegelen, omdat De uitstekende randsteen walst tegen de waterkant op. De verstopte kant laat het water vlakker en groter lijken[beneden]. Ook de traptreden worden verhard met natuursteen. Dat benadrukt de rechtlijnigheid en betrekt de randsteen onder water erbij. de bassinkleur niet verblindt. Precies zoals bij ieder natuurlijk water. Een aanvullend effect: zelfs bij donker regenweer werkt het bassin uitnodigend. Andere bassinkleuren zien er kleurloos en triest uit. Anders dan bij graniet: het werkt altijd schoon, helder en natuurlijk. Panorama-geul Een dieperliggende overloopgoot laat de waterspiegel plotseling ophouden en brengt daarmee een panoramablik tot stand. Beter kunnen bassins niet in scène zetten. 13

14 D Line is Functie uit één stuk. Made in Germany. Van een auto verwacht u, dat de fabrikant nadenkt over veiligheid, geringe bedrijfskosten, het energieverbruik, leven op langer termijn en vooral Vreugde aan het autorijden. Tenslotte is het een serieproduct, dat door ervaringen van duizenden verkochte auto s en jarenlange ontwikkelingswerk is gekomen. Precies ook dat kunt u van uw RivieraPool zwembad verwachten. Want ook een RivieraPool zwembad is een serieproduct dat tientallen jaren heeft gerijpt en is geperfectioneerd. Het resultaat: prachtig design, uitstekende functionaliteit, robuuste kwaliteit en deugdelijkheid op langere termijn. Alles erop en eraan, wat een mod- ern zwembad nodig heeft: RivieraPools zijn volledig geïsoleerde zwembassins uit een stuk gemaakt van Epoxy-Acrylaat. In de fabriek gemonteerd en met alle details zoals het aanleggen van trappen, roldeckafdekking, stroming- en massage installaties. Trappen gemaakt van natuursteen voor het aanleggen van trappen. Zelfs een inbouw tredenverlichting gemaakt van glasfibertechniek laat zich integreren. Roldeckschacht Integra Met schachtafdekking gemaakt van hoogwaardig hout of natuursteen. Het roldeck verdwijnt onzichtbaar onder de waterspiegel. Afbeelding toont schachtafdekking Stone. Het roldeckluik blijft dankzij een aan de zwembadkant afneembare afschermkap volledig toegankelijk. Bronbassin en beekloop als kant-en-klare-delen. Ze kunnen aan elke kant vastgemaakt worden. Water uit de filterinstallatie stroomt vanuit het midden het bassin in. De lengte van de beekloop is individueel te kiezen. De elementen worden stabiel aan elkaar geschroefd. Decoratie volledig naar uw smaak.

15 Stroming- en massage installaties hardschuim-kern] laat nauwelijks warmte ontsnappen. De solar afdekking isoleert Voor de dagelijkse fitness of voor het gezond niet alleen maar aan het wateroppervlak, ontspannen staan voor u diverse instal- maar brengt ook extra warmte in het bassin. laties ter beschikking. Van de tegenstroom- Bovendien geeft het veiligheid, want bij installaties met dubbele straal tot aan de belasting gaat het op de veiligheidskant wandmassage installatie Healthstream, liggen. Uw zwembad is gesloten. bestaande uit meerdere stralen kunt u uw D Line bassin compleet uitrusten. Robuust en duurzaam Snel gebouwd Gemakkelijk schoon te houden Met een speciale vrachtwagen worden de bassins naar u toe gereden en als het mogelijk is met de vrachtwagenkraan direct in de bouwput gezet. Verder verloopt het inbouwen snel met de kraan of in geval van nood met de helikopter. Het materiaal oppervlak van uw RivieraPool is blijvend gemakkelijk te onderhouden. Door het gladde materiaal zonder poriën hebben vuil, algen of kalkafzettingen geen kans. Wanneer u met een zachte doek van tijd tot tijd uw zwembad reinigt, dan gaat uw zwembad een kleine eeuwigheid mee. Gladde wanden reduceren aanzienlijk de onderhoudskosten. Zuinig en zeker Geldt in de gehele Europese Unie voor iedere eerste privé-koper van een RivieraPool prefab zwembassin. Uw RivieraPool is zuinig. De isoleerkern in wand en vloer [Sandwichopbouw met PUTÜV NORD CERT GmbH re e r i w i l l i g e P r ü f u ht ti g ung ü b er wac F F 14 m ng Het bassin wordt op de voorbereide fundamentplaat gezet en bij het stijgen van de waterstand met mager beton opgevuld. De installatie van de zwembadtechniek gebeurt parallel. In een paar dagen is uw RivieraPool bad klaar. RivieraPools zwembaden worden van Epoxy-acrylaat in een fiberverbandproces geproduceerd, zoals ook windkrachtinstallaties of vliegtuigen. Daarmee worden de extreme vastigheid van fiberglas met de chemische bestendigheid van Epoxyacrylaat gecombineerd. Voor uw zwembad betekent dat extreme weersomstandigheden en ongevoeligheid tegen kou en hitte. De hoge chemische bestendigheid en stabiliteit zorgen voor een lange levensduur. De geïntegreerde stalen draagconstructie en een staande trap, alsmede de roldeck- luikveiligheidskant brengen extra stabiliteit. RivieraPool garandeert TÜV- certificaten voor bestendigheid op lange termijn tegen uitbleken en osmose. Concreet: 20 jaar op dichtheid in het laminaat van de bassinconstructie. 10 jaar tegen het ontstaan van bobbels en delaminaties binnen in de bassinconstructie, 5 jaar tegen gebreken aan inbouwdelen en pijpleidingen, 2 jaar tegen gebreken aan elektrische bouwdelen zoals pompen, motoren en verwarmingselementen. Langzeitbeständigkeit von GFK-Schwimmbecken gegen Osmose und Ausbleichen der farbigen Oberfläche geprüft nach KBV TNCERT AVK ca kg TÜV NoordVrijwillige Test Fabricage bewaakt Bestendigheid op lange termijn door GFK zwembassins tegen osmose en uitbleken van de gekleurde oppervlakte getest volgens KBV TNCERT AVK (Garantie 20 jaar op dichtheid)

16 www. dlinepools.de Het D. Line programma en verdere tekeningen vindt u op: 13,63 m 9,12 m 8,75 x 3,7 x 1,5 (binnen) D. Line XL Kara 4,85 m 3,85 m D. Line Kara 875 (12 m zwembaden, gedeelte versie) 12,60 x 4,7 x 1,5 (binnen) 14,35 m D. Line Linear 945 9,45 x 3,7 x 1,5 (binnen) 4,85 m 3,85 m 9,84 m D. Line XL Linear (12 m zwembaden, gedeelte versie) 13,32 x 4,7 x 1,5 (binnen) M 1:100 Logovorlage Een van de toonaangevende producenten van prefab zwembaden, zwembadtechniek en whirlpools. Aangesloten bij de BSW.

P R E F A B Z W E M B A D E N D L i n e -Nederlands-

P R E F A B Z W E M B A D E N D L i n e -Nederlands- P R E F A B Z W E M B A D E N D L i n e -Nederlands- D Line De natuur wordt tegenwoordig bewust ervaren: de rustgevende werking van water, de krachtgevende rust van een goed vormgegeven tuin en de harmonie

Nadere informatie

P R E F A B Z W E M B A D E N. excellent-pools.com

P R E F A B Z W E M B A D E N. excellent-pools.com P R E F A B Z W E M B A D E N D L I N E excellent-pools.com excellent-pools.com Gewonnen onze WetLounge WETL O U N G E In oktober 2013 bracht RivieraPool, één van de toonaangevende fabrikanten van prefab

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

Prefab Zwembaden Modena Marina

Prefab Zwembaden Modena Marina P r i j s l i j s t 2 0 1 2 Prijzen gelden vanaf 01.01. 31.12.2012 -Nederlands- (Verkoopprijs in Euro incl. 19 % BTW) Prefab Zwembaden Modena Marina www.rivierapool.eu P r e f a b z w e m b a d e n W h

Nadere informatie

Beleef vakantie in eigen tuin

Beleef vakantie in eigen tuin Beleef vakantie in eigen tuin Je moet niet per se duizenden kilometers reizen om in lekker warm en helder water te zwemmen. Met een Biopool zwembad haal je dat zalige gevoel binnen in je eigen tuin. Je

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Best quality swimmingpools. epoxy-acrylaat zwembad: BLIZ-line. thuis relaxen. met het geluid van water. onderdeel van VAC holding

Best quality swimmingpools. epoxy-acrylaat zwembad: BLIZ-line. thuis relaxen. met het geluid van water. onderdeel van VAC holding epoxy-acrylaat zwembad: BLZ-line thuis relaxen met het geluid van water Best quality swimmingpools BLZ-line, elke dag maximaal genieten Wit Eindeloos genieten van uw zwembad Het geluid van water, het geluid

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

Meer verfrissing. Meer beweging. Meer zwembad.

Meer verfrissing. Meer beweging. Meer zwembad. Meer tevreden Meer verfrissing. Meer beweging. Meer zwembad. 126 I 127 Inclusief inhangbare filterinstallatie en overstaptrap Trinidad 593.3131.00.14 Capri 593.4040.00.00 foto van klant Zwembad Trinidad

Nadere informatie

Een heldere expressie van een sterk karakter:

Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA 2 Een heldere expressie van een sterk karakter: HansaLIGNA. 3 De moeite waard om lang naar te kijken: HansaLIGNA. Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte

Nadere informatie

P O L Y P R O P Y L E E N

P O L Y P R O P Y L E E N P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N MAATWERK IS STANDAARD BIJ C-QUEL ZWEMBADEN! Een zwembad koopt u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Juist daarom moet u meteen de juiste keuze maken. C-Quel

Nadere informatie

stroming maakt het verschil...

stroming maakt het verschil... De stroming maakt het verschil... ... het natuurlijke zwemgevoel LIVE ERVAREN! Er zijn veel tegenstroom-zweminstallaties, maar HydroStar is uniek: de hoogwaardige, onderhoudsvrije en waterdichte turbinetechnologie

Nadere informatie

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N POLYPROPYLEEN Z W E M B A D E N Project : C-Quel zwembad met Romeinse inlooptrap Afmeting bad : 4 meter x 9 meter Bijzonderheden : Romeinse inlooptrap Lamellendek in onderwater zitbank Tegenstroominstallatie

Nadere informatie

Stralend middelpunt. Geberit Monolith

Stralend middelpunt. Geberit Monolith Stralend middelpunt. Voor mensen met oog voor detail. En iedereen die van mooi design houdt. Dus u wilt uw badkamer sprekender en frisser maken? Met de Geberit Monolith sanitair elementen hoeft u geen

Nadere informatie

De stroming maakt het verschil...

De stroming maakt het verschil... De stroming maakt het verschil... zwemge... het natuurlijke zwemge voel LIVE ERVAREN! Er zijn veel tegenstroom-zweminstallaties, maar HydroStar is uniek: de hoogwaardige, onderhoudsvrije en waterdichte

Nadere informatie

STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI. Oplossingen voor modern bouwen. www.luxelements.com

STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI. Oplossingen voor modern bouwen. www.luxelements.com Oplossingen voor modern bouwen NL-1 2015 PROS5020 onder voorbehoud van technische veranderingen www.luxelements.com STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI Oplossingen voor modern bouwen 2/3 LUX

Nadere informatie

Modena 520 of 660 Zwemmen, whirlen, fitness.

Modena 520 of 660 Zwemmen, whirlen, fitness. M O D E N A S W I M & F U N In no vati epri rijs van Schw immb mbad & Sau auna www..com P R E F A B Z W E M B A D E N W H I R L P O O L S Modena 520 of 660 Zwemmen, whirlen, fitness. Een Swim Spa die niets

Nadere informatie

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt?

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS

BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS DESIGN IS DOORSLAGGEVEND Wij wilden een bescherming tegen de wind en inkijk die modern en eenvoudig in het onderhoud is. Daarom kwamen een houten schutting of een

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

STERKE PRESTATIE. Lijnafwatering TUB-LINE

STERKE PRESTATIE.  Lijnafwatering TUB-LINE STERKE PRESTATIE www.luxelements.com Lijnafwatering TUB-LINE 2/3 LUX ELEMENTS TUB -LINE Lijnafwatering Sterke prestatie Lijnafwatering zonder compromissen Met de vloer gelijkgewerkte douches zijn modern

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET STaaL MEER DAN HONDERD JAAR vol passie Franke Zwitserland is s werelds toonaangevende aanrecht fabrikant. Bekend om onze toewijding op kwaliteit en ons onmiskenbare

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren!

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren! Ook uw keuken in één dag vernieuwd? 10 Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren! TIP 1 Keukenfronten kunnen in vele modellen en kleuren geleverd worden Wilt u een klassieke of juist een strakke,

Nadere informatie

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622 Installatie rechthoekig zwembaden Voorbereidings werkzaamheden: Let op: De rechthoekige zwembaden zijn alleen geschikt voor inbouw! Bepaal

Nadere informatie

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst!

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst! 43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) Brandwerendheid en kunststof kozijnen gaan niet samen. Dit is met K-vision verleden tijd. De 30 minuten grens is in de TNO test ruim gehaald (43 minuten!).

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Plafondlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle plafonnière. Het transparante glas en de afwerking in mat chroom brengen een

Nadere informatie

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE SINDS 1996 Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base

Nadere informatie

Besparen in stijl 16351/93/16

Besparen in stijl 16351/93/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp. Het warmwitte licht is uitnodigend, waardoor deze lamp ideaal

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak Lindab I Snel en eenvoudig bouwen Lindab Felsdak Een elegant en tijdloos dak 1525.01 Snel en eenvoudig een elegant en modern dak Wanneer u kiest voor een Lindab Felsdak kiest u voor een tijdloos en elegant

Nadere informatie

Slaapkamerprogramma met veelzijdige vormgeving voor individualisten

Slaapkamerprogramma met veelzijdige vormgeving voor individualisten LUNIS Slaapkamerprogramma met veelzijdige vormgeving voor individualisten Van klassiek tot artistiek: het nieuwe slaapkamerprogramma LUNIS is de perfecte begeleider voor iedereen, die geen stereotype slaapkamer

Nadere informatie

t h e c o l l e c t i o n

t h e c o l l e c t i o n the collection ANNEKE DEKKERS Thuis... Voor velen betekent thuis een sfeer van warmte, harmonie en intimiteit; het zijn begrippen die bij ons centraal staan. Met een ongeëvenaarde collectie schouwen die

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

thuis relaxen met het geluid van water

thuis relaxen met het geluid van water epoxy-acrylaat zwembad: BLIZ-line thuis relaxen met het geluid van water BLIZ-line, elke dag maximaal genieten Eindeloos genieten van uw zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

D e M o r s BV - Koz ijn en & Fass a d en

D e M o r s BV - Koz ijn en & Fass a d en D e M o r s BV - Koz ijn en & Fass a d en Kozijnen & Fassaden De Mors Fassaden Een gevel is zichtbaar cultuur. Het getuigt van een bepaalde kwaliteit en weerspiegelt individualiteit aan hoge architectonische

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

WHEN DEKTON BECOMES NATURE

WHEN DEKTON BECOMES NATURE WHEN DEKTON BECOMES NATURE In een harmonieuze samensmelting met de natuur creëert Dekton 4 klassieke kleuren van een levensechte schoonheid. Rijke texturen en karaktervolle aders, gecombineerd met de technologisch

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

STYLE. -Nederlands- P r e f a b z w e m b a d e n W h i r l p o o l s. Geldig van 01/01/16-31/12/2016

STYLE.  -Nederlands- P r e f a b z w e m b a d e n W h i r l p o o l s. Geldig van 01/01/16-31/12/2016 -Nederlands- (Verkoopprijs in Euro excl. BTW) STYLE P R E F A B Z W E M B A D E N P R I J S L I J S T 2 0 1 6 Geldig van 01/01/16-31/12/2016 www.rivierapool.com P r e f a b z w e m b a d e n W h i r l

Nadere informatie

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Bijzonder sterk en duurzaam Lichtgewicht Binnen en buiten te gebruiken Productcatalogus 2018 Productcatalogus 2018 Collezione Grigio 1 Luca Lifestyle, uw partner

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Stijlvol te gast: de badkamer voor gasten van KEUCO PLAN Eenvoudige elegantie, zelfs voor kleine ruimtes Het holistische inrichtingsconcept PLAN biedt betekenisvolle functionaliteit, ook voor de inrichting

Nadere informatie

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com Comfort, levensduur, uitstraling, kwaliteit. Zomaar wat woorden? Bij ons niet! Al deze eigenschappen zijn verwerkt in onze collectie. Door ons vanaf het ontwerp al bezig te houden met deze eigenschappen

Nadere informatie

zorgproducten een nieuwe kijk op altijd een veilig idee! K= 90 K= 75 K= 50 K= 35 K= 25 K= 45 8 art. nr. 1010.080.40, uitgave november 2013

zorgproducten een nieuwe kijk op altijd een veilig idee! K= 90 K= 75 K= 50 K= 35 K= 25 K= 45 8 art. nr. 1010.080.40, uitgave november 2013 C= 100 C= 100 C= 100 C= 40 M= 10 M= 60 M= 100 M= 40; een nieuwe kijk op zorgproducten SecuCare is een merk van SECUPRODUCTS BV Boekweitstraat 23 2153GK - Nieuw-Vennep - NL Tel. +31-252-620901 Fax +31-252-676321

Nadere informatie

Zeegat 154 - Hellevoetsluis Vraagprijs 265.000,= k.k. Van der Hoek Makelaars Omschrijving Op de 3e etage gelegen volledig gerenoveerd (2006/2007) 2/3 kamerappartement met groot zonneterras en schitterend

Nadere informatie

Montage en gebruikshandleiding

Montage en gebruikshandleiding Montage en gebruikshandleiding TabanusTrap Dazenval Inleiding Wij danken u, voor de aankoop van een Tabanus-Trap dazenval van het merk VOSS.farrming. VOSS.farming biedt u met de Tabanus-Trap dazenval een

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

kiosken www.mmcite.com

kiosken www.mmcite.com kiosken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie

Veranda s & schuifdeuren

Veranda s & schuifdeuren Veranda s & schuifdeuren Geniet het hele jaar van uw tuin in uw huis. Hartje zomer of midden winter, het prille voorjaar of de kleurrijke herfst : met een WICONA-veranda geniet u elke dag opnieuw van

Nadere informatie

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 classic-line IDEAL 4000 Het systeem IDEAL 4000 is een nieuwe raamkozijngeneratie,

Nadere informatie

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM In de zomermaanden bieden de uren op het eigen terras of balkon een stuk levenskwaliteit, waarvan u ongestoord wilt

Nadere informatie

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur Luisteren en ingaan op de vraag van de klant LEI IMPORT Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen.

Nadere informatie

SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE

SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE NATUURLIJKE LUXE Een frisse duik na een lange werkdag. Samen baantjes trekken. De kinderen zien opgaan in spetterend plezier. En dat allemaal onder de blote

Nadere informatie

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Voor nog meer inspiratie en informatie kijk verder op www.biossun.nl Luxe design overkappingen voor uw : terras, balkon, bar, hotel, patio, strandpaviljoen,

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

The Dream Collection

The Dream Collection beddrawer H22xW200xD90 desk H72xW100xD The Dream Collection 2012-2013 er 1, 2 & 4) 4 Tijdloos Design WarmeTinten X Geborgenheid Thuis The Dream Collection is een nieuwe serie van de Deense fabrikant LifeTime

Nadere informatie

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Onze badkamer is de spiegel van onze persoonlijkheid. Een charmante versmelting van stijlen en objecten, van herinneringen en ervaringen. Alles vindt in de loop van

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 400 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 400 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3 meer dan wonen Type Prijs $ 69.900 (incl. perceel) 0 Perceeloppervlakte: ca. 400 m 2 D Woonkamer & keuken Aantal slaapkamers: 3 Volledig sleutelklaar! Woning D Bouw Soort bouw Soort dak Hoogbouw, opgetrokken

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze 2 Corona Accent Corona Accent 3 Kozijnen geven het huis een eigen gezicht Ramen en deuren zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel om van buiten naar binnen

Nadere informatie

Oplossingen voor modern bouwen STERKE PRESTATIE. Lijnafwatering TUB-LINE COMBI.

Oplossingen voor modern bouwen STERKE PRESTATIE. Lijnafwatering TUB-LINE COMBI. Oplossingen voor modern bouwen STERKE PRESTATIE www.luxelements.com Lijnafwatering TUB-LINE COMBI Oplossingen voor modern bouwen 2/3 LUX ELEMENTS TUB -LINE COMBI Lijnafwatering Sterke prestatie Lijnafwatering

Nadere informatie

Met haar zeven slaapkamers heeft de villa de capaciteit om 14 volwassenen te ontvangen.

Met haar zeven slaapkamers heeft de villa de capaciteit om 14 volwassenen te ontvangen. Villa Angioletta Op slechts een paar kilometer van de stad Chania ligt de extravagante Villa Angioletta in een unieke natuurlijke omgeving wat het de ideale bestemming voor reizigers van hoog kaliber maakt.

Nadere informatie

Tuinschermen refugio LIGNODUR. Verdeler:

Tuinschermen refugio LIGNODUR. Verdeler: Verdeler: www.terrafina.be www.terrafina.de LIGNODUR Tuinschermen refugio LoCra bvba Poelstraat 9 3511 Kuringen mailto: lode.craenen@locra.be Stand/datum: 08. 05. 013 Technische wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 160 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. de Wermerweg 11 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 160 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. de Wermerweg 11 Hengelo Woonoppervlakte ca. 160 m 2 Vraagprijs 775.000,- kosten koper TE KOOP de Wermerweg 11 Hengelo ALGEMEEN INDELING Dit is wonen op die begeerlijke overgang tussen stad en platteland. De Wermerweg grenst aan

Nadere informatie

NEXSYS GELIJKVLOERSE DOUCHEVLAKKEN OPNIEUW UITGEVONDEN

NEXSYS GELIJKVLOERSE DOUCHEVLAKKEN OPNIEUW UITGEVONDEN NEXSYS GELIJKVLOERSE DOUCHEVLAKKEN OPNIEUW UITGEVONDEN HET IDEE GOOT EN BOARD ONTMOETEN ELKAAR OP HET DOUCHEVLAK Gootdesign absoluut gelijkvloers vlak stagedeelte compleet systeem voegenvrij vlak robuust

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

Exclusieve afdekking voor zwembaden. A Innovatief design. A Superieure isolatie. A Voor elk type zwembad

Exclusieve afdekking voor zwembaden. A Innovatief design. A Superieure isolatie. A Voor elk type zwembad Exclusieve afdekking voor zwembaden A Innovatief design A Superieure isolatie A Voor elk type zwembad Duurzame afdekking Dit product onderscheidt zich door zijn kokervorm die fundamenteel verschilt van

Nadere informatie

ERHARDT PM ERHARDT PM DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND

ERHARDT PM ERHARDT PM DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND DE PERGOLA-ZONWERING VOOR UW FLEXIBELE BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND MODERN DESIGN MET VELE MOGELIJKHEDEN De pergola-zonwering kan voor kleine en zeer grote oppervlakken worden gebruikt: kleine balkons,

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

Q-Inspirations by Q-railing

Q-Inspirations by Q-railing Q-Inspirations by Q-railing Kwaliteit, eenvoud en stijl Laat u inspireren U denkt na over uw interieur. U ontwikkelt ideeën voor uw woning of werkomgeving. Waarin ruimte is voor kwaliteit, eigentijds design

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Op LivingKitchen toont TEAM 7 de nieuwe filigno keuken en andere topmodellen. Maak kennis met natuurlijke topkwaliteit op de stand van TEAM 7.

Op LivingKitchen toont TEAM 7 de nieuwe filigno keuken en andere topmodellen. Maak kennis met natuurlijke topkwaliteit op de stand van TEAM 7. Persbericht Nieuw op LivingKitchen Hall 4.2, stand B10, van 16 tot 22 januari 2017 Als geen ander weet TEAM 7 natuurlijk hout, design en techniek te combineren in unieke keukens die een leven (en langer)

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Elegant. Die mooie klassieke accenten brengen het juiste karakter binnen. Svedex Character, model CA

Elegant. Die mooie klassieke accenten brengen het juiste karakter binnen. Svedex Character, model CA Elegant Die mooie klassieke accenten brengen het juiste karakter binnen Svedex Character, model CA04 24 25 SVEDE-00136_Corp_Brochure_Df.indd 25 29-11-12 (week 48) 13:39 Character Klassieke schoonheid!

Nadere informatie

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13.

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13. DOUCHEBAKKEN DOUCHEVLOEREN 2 douchevloeren douchevloeren Inhoud Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4 Solid Seal Dorpel 6 Douchebakken 8 Lanura 10 Bianco&Nero 11 Chezza 12 Spazio 13 Senso 14 Comfort

Nadere informatie

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k.

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k. TE KOOP Elisabethplaats 44 Vraagprijs: 195.000 k.k. Omschrijving TE KOOP ELISABETHPLAATS 44, GEMERT Dit royaal woonappartement met berging en parkeerplaats is gelegen op de 1e verdieping in het centrum

Nadere informatie

Wolterinck op Ibiza een woning waarin de natuur voelbaar is

Wolterinck op Ibiza een woning waarin de natuur voelbaar is 38 buitenland Tekst: Anouschka Bänziger Fotografie: Peter Baas Wolterinck op Ibiza een woning waarin de natuur voelbaar is 40 buitenland buitenland 41 De woning ligt op een unieke plek tegen een heuvel

Nadere informatie

My Own Pool. Een zwembad voor elke soort tuin. Nederlandse versie. Zelf in elkaar te zetten!

My Own Pool. Een zwembad voor elke soort tuin. Nederlandse versie. Zelf in elkaar te zetten! Een zwembad voor elke soort tuin Zelf in elkaar te zetten! Nederlandse versie Copyright 2018 by / NZVG Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten,

Nadere informatie

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 450 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3

Type Prijs $ (incl. perceel) 0. meer dan wonen. Perceeloppervlakte: ca. 450 m 2. Woonkamer & keuken. Aantal slaapkamers: 3 meer dan wonen Type Prijs $ 87.000 (incl. perceel) 0 Perceeloppervlakte: ca. 450 m 2 E Woonkamer & keuken Aantal slaapkamers: 3 Volledig sleutelklaar! Woning E Bouw Soort bouw Soort dak Hoogbouw, opgetrokken

Nadere informatie

MINIMALISTISCH DESIGN

MINIMALISTISCH DESIGN Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een MINIMALISTISCH DESIGN Zehnder Zmart: de design radiator die zich onopvallend

Nadere informatie

www.hueppe.com HÜPPE BV Kelvinring 1, NL-2952 BG Alblasserdam, Tel. 0 78/6 10 20 22, Fax 0 78/6 10 21 20 e-mail hueppe.nl@hueppe.

www.hueppe.com HÜPPE BV Kelvinring 1, NL-2952 BG Alblasserdam, Tel. 0 78/6 10 20 22, Fax 0 78/6 10 21 20 e-mail hueppe.nl@hueppe. HÜPPE BV Kelvinring 1, NL-2952 BG Alblasserdam, Tel. 0 78/6 10 20 22, Fax 0 78/6 10 21 20 e-mail hueppe.nl@hueppe.com Productnoviteiten 2011 HÜPPE Belgium N.V. Leuvensesteenweg 49, B-1932 St. Stevens Woluwé,

Nadere informatie

MBX. De nieuwe profielgeneratie van Menden. PROFIEL. www.menden-buchstaben.de

MBX. De nieuwe profielgeneratie van Menden. PROFIEL. www.menden-buchstaben.de MBX PROFIEL De nieuwe profielgeneratie van Menden. www.menden-buchstaben.de MBX DOOSLETTERS IN EEN NIEUW JASJE. MBX INNOVATIE OP MAAT. DOOR MBX WORDT NIET ALLES ANDERS, MAAR WEL VEEL BETER. TOT 3 000 cd

Nadere informatie