BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN"

Transcriptie

1 8 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Mei 2015 Beste ouders, verzorgers, Jaarverslag en nieuwe plannen Er is dit jaar weer hard gewerkt door het team. De leerkrachten hebben gewerkt vóór en ín de groep, denk aan; lesvoorbereidingen, nakijkwerk, weektaken maken, thema s opzetten, oudergesprekken enz. Verder zijn er diverse activiteiten georganiseerd; Kinderboekenweek, kamp, Sint, Kerst, Carnaval, Pasen, Jozefdag, creamiddag, schoolvoetbal, toptoets, kangoeroewedstrijd, voorleeswedstrijd, schoolreis, koningsdag. De musical en het slagbaltoernooi voor groep komen er nog aan. De communie en het Vormsel mogen in dit rijtje natuurlijk niet vergeten worden. Ook daar is de nodige tijd ingestopt. Hier hield het werken voor onze kinderen echter niet op. We hebben als team een aantal zaken verbeterd voor onze school. Als team hebben we een communicatietraining gevolgd. Deze training zal ons o.a. helpen om ouders en kinderen meer te betrekken bij ons onderwijs. Vanaf komend schooljaar krijgen we geen financiële bijdrage meer voor onze Voor en Vroegschoolse Educatie. Ook wel VVE genoemd. Dit is zorg die we verlenen aan kinderen die met een taalachterstand binnen komen. Juffrouw Joyce gaf deze kinderen een à twee keer per week extra les. Zij heeft dit jaar een spellendoos ontwikkeld die het mogelijk maakt ouders van deze kinderen meer te betrekken bij het taalonderwijs van hun kind. Zo hopen we zonder de extra tijd, maar met de extra inzet van de ouders toch meer vooruitgang te boeken bij deze kinderen. We hebben ons leesonderwijs onder de loep genomen en samen een doorgaande lijn ontwikkeld. Hierbij hebben we ook onze methodes bekeken. Voor begrijpend lezen werken we komend jaar met een nieuwe methode. Voor aanvankelijk lezen hebben we een methode gekozen die we in 2016 gaan gebruiken. Teamleden hebben de cursus meldcode kindermishandeling gevolgd. 2 leerkrachten hebben de training excellente leerkracht social media gevolgd. Zij hebben voor groep 4 t/m 8 het leren programmeren opgestart. De komende jaren zullen we de ICT mogelijkheden voor onze school verder onderzoeken en waar dit een meerwaarde heeft in gaan zetten. Voor het meten van de sociale vaardigheden hebben we dit jaar met 2 instrumenten gewerkt waarmee we de komende jaren verder werken. Onze werkwijze St Jozef is verder aangevuld met besluiten uit bovenstaande items.

2 Komend jaar zullen we, naast hetgeen in bovenstaande al genoemd is, werken aan onderstaande zaken. Zelfstandig werken met dag en weektaken waarbij we meer rekening houden met de onderwijsbehoeften van onze kinderen Een doorgaande lijn in ons aanbod aan schoolbegaafde kinderen. Samenwerkend leren stimuleren. Groepsvorming, hoe kan dit een positieve bijdrage leveren aan ons onderwijs. Onze TOP 7 voorzien van liedjes, drama in een doorgaande lijn. Het samen opstellen van een schoolplan voor We hopen dat we u hiermee weer een beetje op de hoogte hebben kunnen brengen van onze schoolontwikkeling. Als u vragen heeft stel ze gerust. Team R.K. basisschool St. Jozef Welkom In mei is Micah Monteiro Brito in groep 1b begonnen en in juni beginnen Esmée Franssen, Willem Minten en Kyano Derckx in groep 1. Allemaal heel veel plezier gewenst! Zoontje Sandra en Paul hebben op eerste pinksterdag een zoontje gekregen. Zijn naam is TIMO. Hij weegt 3180 gram en is kerngezond!!! Het adres van Timo is Beekstraat AK Westerbeek

3 Groepen Het was dit jaar een hele puzzel. Het geld dat we van het ministerie kregen was zo weinig dat we eigenlijk hele grote groepen moesten maken. Gelukkig heeft het bestuur ons eenmalig extra geld toegezegd. Onderstaande groepen kunnen nu gemaakt worden. De personele bezetting van de groepen is nog niet helemaal rond, ook de dagen waarop leerkrachten aanwezig zijn staan nog niet vast. Zodra we meer weten laten we u dit weten. Groep 1-2a Juffrouw Rianne, juffrouw Miriam komt om te helpen i.v.m Jasmijn Groep 1-2b Juffrouw Joyce en juffrouw Linda (tot 1 januari daarna juffrouw..) Groep 1-2c Vanaf 1 januari juffrouw Linda (we weten nog niet welke kinderen naar 1-2 c gaan. Daarover hebben we de komende maanden nog overleg. Groep 3 (20 leerlingen) Juffrouw Sandra en juffrouw Linda (tot 1 januari daarna juffrouw..) Groep 4 (22 leerlingen) Juffrouw Ankie en juffrouw.. Groep 5 (25 leerlingen) Juffrouw Dorthe en juffrouw Groep 6 (17 leerlingen) Juffrouw Groep 7-8 (25 leerlingen) Juffrouw Yvonne en meester Jan De leerlingaantallen kunnen nog met een of twee vermeerderen of verminderen. Mediatoren Veerle en Eloïse nemen afscheid van onze school en dus ook afscheid als mediator. In april zijn door de huidige mediatoren 2 nieuwe mediatoren gekozen. Hun namen zijn Leticia van Kranen en Sofia Berhitu. In de maanden mei-juni-juli worden ze door juffrouw Leony opgeleid. We wensen deze dames veel succes toe als mediator. Verkeersexamen Alle kinderen van onze school hebben het diploma gehaald!! GEFELICITEERD!!

4 Slagbaltoernooi gemeente Bergen Op 3 juni 2015 gaat het eerste schoolslagbaltoernooi voor groep 6, 7 en 8 van start in de Gemeente Bergen. Tijdens deze dag zullen verschillende teams van de verschillende basisscholen uit de gemeente Bergen tegen elkaar slagbal spelen. Een team bestaat uit 10 tot 12 kinderen uit groep 6-8. Bijvoorbeeld: 3 Leerlingen uit groep 6, 4 leerlingen uit groep 7 en 3 uit groep 8. Het toernooi zal bestaan uit voorrondes en een eliminatie ronde. De winnende teams zullen een mooie wisselbeker mee naar school nemen. Dit evenement zal plaats vinden op de voetbalvelden van RKVV Montagnards op de Flammert in Bergen om 8:45 uur tot 12:15 uur. Onze groepen zullen hieraan meedoen. Ouders die het leuk vinden om te komen kijken zijn van harte welkom. Groep 5-6 naar de manege Maandag 15 juni gaan de kinderen van groep 5-6 naar de manege in Well. Zij hebben daar een leuk programma van 8.45 uur uur. Niet parkeren op dinsdag 23 juni Op dinsdag 23 juni mag er de hele dag niet geparkeerd worden op onze parkeerplaats i.v.m. verkeersproject voor groep Project van Kokkerelli voor groep 5/6 De kinderen van groep 5/6 mogen deelnemen aan een project van Kokkerelli (Stichting Kids University for Cooking). Voor meer informatie over hen kunt u kijken op In samenwerking met PeKa Kroef gaan zij met de kinderen op een zelfontdekkende en avontuurlijke manier kennismaken met de wondere wereld van de aardappel. Over de precieze invulling van het programma wordt u ter zijner tijd op de hoogte gebracht. Wel kunnen wij nu al vaststellen dat de data waarop het project gaan plaatsvinden zijn: - vrijdag 26 juni - maandag 29 juni - donderdag 2 juli Over de twee activiteiten van vrijdag 26 en maandag 29 juni worden de kinderen verdeeld. Dit betekent dus dat ieder kind aan slechts één van deze twee activiteiten mag deelnemen. Voor deze activiteiten zijn ze een klein gedeelte van de dag uit de klas. Op donderdag 2 juli gaan we de hele dag met de hele klas op pad met een bus. Wij hopen u zo spoedig mogelijk verder te kunnen informeren over dit bijzonder interessante project!

5 Schoolvoetbal Onze kinderen hebben op 13 mei deelgenomen aan het regionale voetbaltoernooi in Blerick. De boys hebben goed gespeeld!!! Helaas zijn we niet door naar de landelijke finale. Hieronder een stukje geschreven door Julius en Tycho over de 2 e ronde: Schoolvoetbal 2 de ronde Om kwart over 12 vertrokken we naar Vierlingsbeek, deze keer zonder Milan die was ziek. Toen we aankwamen maakten we ons klaar voor de eerste wedstrijd. De eerste wedstrijd was tegen de Adalbert uit Mook we hadden 1-0 gewonnen een schot van Julius buiten de zestien in de kruising. Toen moesten we tegen de Kroevert uit Kronenberg die wonnen we ook met 1-0 door een afstand schot van Lennart. Toen moesten we tegen de Hommel uit Venray we kwamen 0-1 achter. Toen werd Julius op zijn enkel getrapt en er ontstond ruzie dus werd de wedstrijd gestaakt. Toen moesten we tegen de Grote Lier uit Molenhoek die werd gelijk gespeeld met 0-0. Toen moesten we nog 3 minuten inhalen tegen de Hommel. We moesten 1 keer scoren dan waren we door naar de volgende ronde. Door een prachtig schot rond de middenlijn van Tycho waren we toch door. Iedereen was blij dat we toch door waren. Nu op naar de regiofinale. Geschreven door: Julius en Tycho Schoolraad De afgelopen maand is de schoolraad weer bijeen gekomen. Zo net voor het einde van het schooljaar zijn er genoeg onderwerpen die aan de orde zijn gekomen, maar helaas was op het moment van het overleg nog niet alles duidelijk. De belangrijkste punten die aan de orde zijn geweest: - Wederom de vraag van ouders waarom vanuit school verplicht een bezoek aan de school in Gennep gedaan moet worden. Ook voor een aantal andere activiteiten komen ze al in Gennep (techniek en koken). De achtergrond van dit bezoek is dat ze een volledige les van 50 minuten mee kunnen maken en zo ervaren hoe dat is. Het bezoek aan Gennep zal in ieder geval niet vervangen worden voor een bezoek aan een andere school. Leony zal aan de leerkracht van groep 8 voorleggen of het bezoek aan Gennep kan komen te vervallen. De leerkracht besluit uiteindelijk of dit bezoek wel of niet doorgaat. - Het is steeds lastiger om voldoende ouders te krijgen om mee te helpen op school. Ouders lijken minder snel genegen om vrij te nemen of kunnen hun jongere kind (dat nog niet naar school gaat) niet meenemen. Wat ook als reden naar voren komt is dat ouders niet bij hun eigen kind in het groepje ingedeeld worden. Leony geeft aan dat deze reden nogmaals in het team besproken zal worden, maar kan niet beloven dat deze regel gewijzigd wordt. Daarnaast proberen om de activiteiten op de woensdagen en vrijdagen in te plannen, omdat dan de meeste ouders vrij zijn.

6 - De formatie voor schooljaar was nog niet bekend. Wel is aangegeven dat er veel nieuwe kleuters ingeschreven staan en starten aankomend schooljaar. Leony hoopt eind mei meer duidelijkheid hierover te kunnen geven. - Schoolreisje: het schoolreisje stond dit jaar in de mei vakantie van andere delen van Nederland gepland. De vraag is gesteld of hier volgend jaar rekening mee gehouden kan worden, in verband met wachttijden bij de attracties in de Efteling en Toverland. Leony zegt dat dit helaas niet anders kan. - Binnen lijn 83 wordt door veel scholen reeds gewerkt met het 5 gelijke dagen model. Begin juni komen de directie en MR samen om hierover informatie uit te wisselen en om een plan van aanpak op te stellen om ouders hierin te betrekken (informeren, nader onderzoek etc.). - Planning studiedagen: de schoolraad heeft gevraagd waarom de studiedagen altijd op de woensdagen worden gepland en bijvoorbeeld niet op dinsdag na Pasen en Pinksteren (nu is de maandag vrij (feestdag), op dinsdag school en dan op woensdag weer studiedag). Hiervoor is gekozen omdat de woensdag de minste uren kost. - Maria-school te Bergen: zie mailbericht van Leony net voor de meivakantie over de sluiting van deze school en instroom bij onze school. - Vanuit schoolraad is de opmerking geplaatst dat er erg veel activiteiten binnen een kort tijdsbestek plaatsvinden. Leony gaat proberen er meer op te letten dat activiteiten met iets meer zorg geselecteerd worden en dit ook met het team bespreken (meer verspreiding door het jaar en keuzes maken). Daarnaast ook kijken naar inhoud van activiteiten. Wellicht kunnen een aantal activiteiten wat simpelere opgezet worden zodat het minder organisatie kost. - Op 9 juni komt de schoolinspectie langs. Tijdens dit bezoek zullen ouders en leerlingen betrokken worden. Voor het volgende schooljaar kunnen wij versterking gebruiken! Wat wordt er van u verwacht als u lid bent? In ieder geval dat u de 5 vergaderingen die er maximaal per jaar plaatsvinden ook daadwerkelijk bijwoont en actief deelneemt. u vangt signalen op het schoolplein, in de klas of elders op: wat speelt er op school, bij de kinderen en/of bij de ouders in de breedste zin van het woord. Dit kunnen we dan tijdens de vergaderingen bespreken met de directie (Leony van Riswick), die ook altijd aanwezig is. Ook vanuit de medezeggenschapsraad en de ouderwerkgroep (klassenouders) is er iemand aanwezig. Samen kunnen we actuele onderwerpen, maar ook onderwerpen die in de toekomst kunnen gaan spelen bespreken. Bijvoorbeeld het schoolplan, de schoolgids, vakantierooster, ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en groepsindeling. Wij hebben geen bestuurlijke verantwoordelijkheden, maar fungeren als gesprekspartner en klankbord voor de directie, team en de MR. Lijkt dit u ook leuk en bent u in de gelegenheid om maximaal 5 keer per jaar 's avonds de vergadering bij te wonen, neem dan contact met mij op. Op het schoolplein of via mail (natasjaverspaget@gmail.com) of per telefoon ( ). Ook als u misschien eerst wat meer informatie wilt hebben of een keertje vrijblijvend een vergadering wilt bijwonen om te kijken hoe dat dan gaat. Het volgende overleg voor de schoolraad staat op dinsdag 16 juni gepland. Heeft u echter iets wat eerder onder de aandacht gebracht moet worden, dan kunt u altijd mij of een van de leden aanspreken. Namens de Schoolraad, Natasja Verspaget

7 Meimaand Biebmaand Een kind dat leest, bouwt aan zijn toekomst. Deze school en BiblioPlus zijn samen de Bibliotheek op School gestart om zo de boeken dicht bij de kinderen te brengen en het leesplezier zo veel mogelijk te stimuleren. Want: hoe meer leesplezier, hoe vaker en dus beter een kind gaat lezen! De school is echter maar één van de instituten in het leven van een kind. Heel belangrijk is de rol van ouders, die immers thuis voor een positieve leescultuur zorgen. Uw goede voorbeeld heeft meer invloed dan dat van docenten of vriendjes. Als u met enige regelmaat een krant, tijdschrift of boek leest en er met uw kinderen over praat, maken zij vijf keer zo veel kans om een boekenliefhebber te worden. Wilt u ook het goede voorbeeld geven? In de maand mei krijgen alle vrouwen die lid worden van BiblioPlus, een luxe ontbijtset cadeau. Al jaren lid? Dat waarderen wij enorm! Als u iemand anders lid maakt, dan ontvangt u beiden deze leuke ontbijtset. Als u de bibliotheek zelf niet bezoekt, maar wel wilt ondersteunen, dan kunt u een vriendenabonnement nemen. Uiteraard ook inclusief dit mooie geschenk. Kijk op voor meer informatie. Data: 3 juni Slagbaltoernooi groep juni Inspectiebezoek op onze school 10 juni EHBO examen groep juni Kinderraad 23 juni Verkeersplein groep 4 en juli Rapporten mee naar huis (indien nodig met uitnodiging voor een gesprek) Volgende info: 30 juni

8

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2015-2016 Versie 2 vrijdag 18 september KLASSENVERDELING SCHOOLJAAR 2015-2016 Groep 1-2a Groep 1-2b Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7a Groep 7b Groep 8 Ria Verdellen Yvonne Delis

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 1 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN september 2015 Beste ouders(s), verzorgers(s) We zijn weer begonnen en hebben een leuke eerste week gehad. Iedereen heeft zijn plekje al een beetje gevonden in de nieuwe

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 7 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN April 2015 Beste ouders, verzorgers, Wat wordt er hard gewerkt door de kinderen met hun leerkrachten. Er gebeuren leuke dingen. Denk aan de crea-middag, Sint Jozefdag,

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Schoolkalender 2015-2016 van de

Schoolkalender 2015-2016 van de Schoolkalender 2015-2016 van de Openbare Basisschool Voorwoord Voor u ligt de nieuwe kalender voor het schooljaar 2015-2016. Hierin vindt u veel handige informatie over schooltijden en vakanties en de

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 27 juni 2017 Nr 38 Jaargang 28 Van de directie Het schooljaar is bijna afgelopen. Gisterenavond is de laatste MR vergadering van dit schooljaar

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

SAM Jaarplanner OUDERS

SAM Jaarplanner OUDERS SAM Jaarplanner Schooljaar 2015 2016 OUDERS Versie september 2015 Augustus 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Onderwijskundig jaarplan

Onderwijskundig jaarplan Onderwijskundig jaarplan Jaar 2015-2016 School Basisschool St. Jozef Schoolleider Leony van Riswick Datum Juni 2015 Inleiding In ons jaarplan 2015-2016 geven we aan 1) wat onze voornemens zijn gelet op

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Welkom ouders van onze wereldverkenners,

Welkom ouders van onze wereldverkenners, Welkom ouders van onze wereldverkenners, Deze kalender hoort thuis in elk huis waar een wereldverkenner woont. Wereldverkenners zijn leerlingen die basisschool de Keerkring bezoeken. Een reguliere basisschool

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2017-2018. Hierin vindt u alle data die voor u belangrijk zijn om rekening mee te houden. Om een activiteit voor onze leerlingen mogelijk

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2017-2018 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 21-08 Zomervakantie Dinsdag 22-08 Zomervakantie Woensdag 23-08 Zomervakantie Donderdag 24-08

Nadere informatie

FEBRUARI Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart

FEBRUARI Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart FEBRUARI 2019 Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart Zwangerschapsverlof Martine Slagmolen Aanmeldingen op Ridderspoor Richtlijnen verlofaanvragen Vakantierooster 2019-2020

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 2015 3 MAANDAG wk 32 10 MAANDAG wk 33 17 MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen 24 MAANDAG wk 35 31 MAANDAG 4 DINSDAG 11 DINSDAG 18 DINSDAG 25 DINSDAG

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. Concert wijkmuziekschool. 16 juni 2017

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. Concert wijkmuziekschool. 16 juni 2017 16 juni 2017 Nieuwsbrief Nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij zijn dit nieuwe schooljaar volop aan het inrichten en willen daarin elke dag een beetje beter zijn. Na een analyse

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 5 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Januari 2015 Beste ouders, verzorgers Het is zover. Onze stichting SKBO en stichting SKOMeN zijn gefuseerd. De naam van de nieuwe stichting is LIJN 83. U kunt op internet

Nadere informatie

Maandag 19 t/m woensdag 21 september Kamp groep 8 Donderdag 22 september Nieuwsbrief 2 Groep 8 vrij

Maandag 19 t/m woensdag 21 september Kamp groep 8 Donderdag 22 september Nieuwsbrief 2 Groep 8 vrij 08-09-2011, nummer 1 Agenda Donderdag 15 september Hulpouderlijst mee Maandag 19 t/m woensdag 21 september Kamp groep 8 Donderdag 22 september Nieuwsbrief 2 Groep 8 vrij Beste ouder(s) / verzorger(s) van

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Agenda 13 t/m 15 juni 15 t/m 17 juni 22 juni 1 juli Schoolkamp groepen 3, 4 en 5 Schoolkamp groepen 6, 7 MR vergadering, 19.30 uur Uitgifte nieuwsbrief 18 Het groene schoolplein

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Koninginfo. Woensdag 30 september leerlingen vrij. Schoolverpleegkundige groep 7 IN DIT NUMMER. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen

Koninginfo. Woensdag 30 september leerlingen vrij. Schoolverpleegkundige groep 7 IN DIT NUMMER. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 25 september 2015 Jaargang 22 nr. 4 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

FIJNE en GEZELLIGE CARNAVALSVAKANTIE allemaal!!!!!

FIJNE en GEZELLIGE CARNAVALSVAKANTIE allemaal!!!!! Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 1 1 maart 2019 bulletin@wilhelminaschool.nl Informatie en nieuws over en van school Vergadering Bestuur en MR Paul Vogels, lid oudergeleding MR Periodiek

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 2017-2018 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders,

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders, Weekinfo Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32 26 april 2010 Beste ouders, Tien minuten gesprekken Deze week zijn er toen minuten gesprekken Voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Als u als

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Talismanbulletin 14 juli 2015

Talismanbulletin 14 juli 2015 Talismanbulletin 14 juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 16 juli Kennismaken nieuwe leerkracht Donderdag 16 juli Uitglijden kleuters en afscheid groep 8 Vrijdag 17 juli Studiedag;

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 0 Start schooljaar Schoolfotograaf 0 SEPTEMBER Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse 0 Studiedag: alle kinderen vrij! Schoolreis 0 OKTOBER 0 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Inhoud Schooltijden 2016-2017... 1 Uitnodiging Thema-avond MR... 2 Schoolreis... 3 Jumboactie Sparen

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Nieuwsbrief Juni Beste ouder(s) / verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Schoolreisje Vrijwillige ouderbijdrage Eerste Heilige Communie

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20 S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20 23-04-2014 Vanuit de directie Na 42 jaar in het onderwijs, heeft Lescha vandaag afscheid genomen van onze school. Alle groepen zijn

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016 U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2016. Op de volgende bladzijde vindt u de gegevens voor volgend schooljaar. Dit zijn de vakanties

Nadere informatie

Oktober Wintertijd Nancy jarig Herfstvakantie. 23 Mad Science, cursus uur Vergadering OR Esther W.

Oktober Wintertijd Nancy jarig Herfstvakantie. 23 Mad Science, cursus uur Vergadering OR Esther W. Oktober 2018 Weeknr. 6 40 6 41 13 42 20 43 27 44 Notities: 7 14 21 28 Wintertijd Nancy jarig Maandag 1 8 15 22 2 Herfstvakantie Dinsdag 2 Mad Science, cursus 14.45 uur Mad Science, cursus 14.45 uur Ouderpanel*

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz.

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz. INHOUDSOPGAVE Voorwoord blz. 2 1 Personeel en leerlingen blz. 3 1.1 Aantal leerlingen blz. 3 1.2 Samenstelling en inzet team blz. 3 1.3 Samenstelling Medezeggenschapsraad blz. 4 2 Financiën blz. 5 2.1

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie