Samen word je wereldwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen word je wereldwijs"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF maart 2019 Basisschool Dr. Ariëns Samen word je wereldwijs Informatie / data vrijdag 12 april: Koningsspelen maandag 15 t/m donderdag 18 april: statiegeld flessen meebrengen vrijdag 19 april studiedag team; alle leerlingen vrijdag maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei: meivakantie vrijdag 10 mei: schoolfotograaf Wereldwijsmiddag Maandag 1 april is het weer tijd voor een wereldwijs middag. Deze keer staat die in het teken van feestdagen. Iedere groep werk, leert en praat op zijn eigen manier over verschillende feesten, feesten en geloof, of nog een andere invulling van feesten. Het gaat vast een hele gezellige, feestelijke middag worden. Vastenproject De 40 dagen voor Pasen staan wellicht bij u ook bekend als de periode van vasten. Op school willen we samen met de kinderen stilstaan bij het feit dat het niet voor iedereen altijd vanzelfsprekend is dat ze kunnen werken, dat er inkomsten zijn voor de gezinnen of dat je er gewoon bij hoort. Dit doen we door over een project in Gambia te praten. Er zal op donderdag 18 april door een echtpaar een presentatie verzorgd worden voor de kinderen. Ze vertellen daarin over de sociale werkplaats in Serrekunda, Gambia, die zij hebben opgezet en steunen. Hier werken mensen met een handicap in het naaiatelier, de kaarsenmakerij, de winkel, de zeefdrukkerij, de schoenmakerij of als buschauffeur. Dit is heel bijzonder, omdat de mensen in Afrika er nog steeds vaak van overtuigd zijn dat gehandicapten niks kunnen en nutteloos zijn. De sociale werkplaats is dus een prachtig project. Behalve dat de leefomstandigheden van deze mensen worden verbeterd, voelen zij zich nu ook echt een volwaardig lid van de samenleving. Om deze sociale werkplaats in stand te houden en zelfvoorzienend te laten worden, is er geld nodig. Met het geld kunnen ze zonnepanelen voor stroomvoorziening kopen, een opleiding tot schoenmaker verzorgen, of een personenbus voor vervoer van de werknemers aanschaffen. We willen daarom alle kinderen vragen om in de week van 15 t/m 18 april een lege statiegeld fles mee te nemen naar school. De flessen zullen we donderdag 18 april inleveren bij de supermarkt. Het hiermee verzamelde geld bieden we aan het echtpaar aan voor de sociale werkplaats. Op deze manier dénken en práten we niet alleen over verschillen in de wereld, maar leveren we ook een bijdrage aan een betekenisvol project voor deze mensen met een handicap in Afrika.

2 Verlof juffrouw Madelon Woensdag 10 april is de laatste werkdag voor juffrouw Madelon voordat haar zwangerschapsverlof begint. We wensen haar een fijne tijd toe! We zijn nog druk bezig om de vervanging voor de periode van haar afwezigheid in te vullen. Zodra hierover meer bekend is, informeren we u hierover. Koningsspelen 2019 vrijdag 12 april Vrijdag 12 april vieren we Koningsdag op school. Bij droog weer zullen we deze dag om 8.25 uur op het schoolplein beginnen met een warming-up in de vorm van het lied Pasapas van Kinderen voor Kinderen. U bent van harte welkom om daar op het schoolplein naar te komen kijken! Hierna starten we in de groepen met een Koningsdagontbijt. Wilt u uw kind hiervoor een bord, beker en bestek, voorzien van naam, meegeven in een plastic tas? Vervolgens zullen de kinderen in groepen verdeeld worden om een spellencircuit te spelen. Deze spellen zullen begeleid worden door ouders en kinderen uit groep 8. De kinderen mogen deze dag in de kleuren rood-wit-blauw-oranje naar school komen. School zorgt voor nog wat te drinken met iets erbij. U hoeft dat dus niet mee te geven. Heeft u zin om te helpen bij een spel van de Koningsspelen ( uur)? Geef u dan nu op! Dit kan via het briefje dat u van uw kind heeft meegekregen of via onderstaand mailadres: m.sonderen@arienshbg.nl Audit Op woensdag 8 mei krijgen we op school bezoek van een audit team. Dit team bestaat uit een directeur en een intern begeleider van een andere basisschool binnen onze stichting. Daarnaast komt er nog een evaluatie specialist vanuit de stichting mee. Zij zullen deze dag bij ons op school kijken hoe het onderwijs vorm wordt gegeven en hoe wij ons als school ontwikkelen. Dit doen zij door klassenbezoeken te brengen, documenten te bekijken en in gesprek te gaan met het team, kinderen en ouders. Op deze manier helpen we elkaar binnen de stichting Keender om scherp te blijven en kwaliteit te waarborgen.

3 Medezeggenschapsraad Even voorstellen, de Medezeggenschapsraad (MR) De medezeggenschapsraad bestaat uit een ouder- en personeelsgeleding. Wij praten met de directie op het gebied van beleid en we vertegenwoordigen de ouders en leerkrachten. We hebben volgens de Wet Medezeggenschap instemmings- of adviesrecht over belangrijke dingen die de directie wil veranderen of juist handhaven, bijvoorbeeld; roosters, vrije dagen, het vakantierooster, de aanstelling of ontslag van personeel, belangrijke verbouwingen (of fusies!) en de hoofdlijnen van de schoolbegroting. Het informeren van ouders doen we onder andere door het beschikbaar stellen van de notulen van de vergaderingen. Deze staan op de website onder het kopje MR. Onze MR bestaat uit vier leden; twee ouders en twee leerkrachten en mocht je interesse hebben dan schiet ons aan en loop eens mee met een vergadering! Hieronder stellen zich enkele leden van de MR aan je voor, benader ze gerust voor vragen, zorgen of opmerkingen! Madelon Haarlink Dirks; Ik ben 27 jaar en woon in Groenlo samen met mijn man. Oorspronkelijk kom ik uit Haaksbergen, hier ben ik geboren en opgegroeid. Het leuke eraan is dat ik ooit ook op de Dr. Ariëns heb gezeten als leerling en nu zelf mag werken op deze mooie school. Dr. Ariëns is een ontzettende leuke en leerzame school, waar ik elke dag met heel veel plezier lesgeef. Op dit moment sta ik fulltime voor groep 6/7. Inmiddels is dit mijn tweede jaar als MR-lid. Vind het erg interessant om verder te kijken dan alleen het lesgeven, om mij te verdiepen in de structuur van de school en de organisatie erachter. Het sterke en waardevolle eraan vind ik om dit samen te doen met de ouders, om zo samen, de ontwikkelingen te volgen en een veilige en leerzame omgeving te creëren voor alle leerlingen. Marion Zomerdijk-Pelle; 30 jaren jong en woonachtig in Delden. Oorspronkelijk geboren in Hengevelde, hier ook tot mijn 21ste gewoond. Inmiddels voor het vijfde jaar werkzaam op basisschool Dr. Ariens. Dit jaar sta ik voor groep 7-8 samen met Marije Sonderen. Ik vind het fantastisch om op deze school te werken. Ontzettend leuke kinderen en collega's. Dit is mijn tweede jaar als MR-lid. Ik vind het leuk om met ouders en leerkrachten in gesprek te gaan over ontwikkelingen binnen school, want juist samen moeten wij ervoor zorgen dat dit een mooie, leerzame, veilige omgeving is voor onze kinderen. Bob van Rennes; Eén van de twee leden van de oudergeleding, 41 jaar, getrouwd met Nicole en vader van Benthe (groep 8) en Maartje (groep 5). Ik werk op de hartafdeling van het Medisch Spectrum Twente. Ik ervaar onze school als een school waar alles kan en aandacht is voor iedereen, ondanks dat er beperkte middelen zijn. Het is echt fantastisch om te zien hoe een hechte groep leraren gesteund door een fijne directie elk jaar door keihard te werken het voor elkaar krijgt om goed onderwijs te geven. Hieruit komt ook mijn motivatie om me in te zetten voor de MR dat ik nu voor het eerste jaar doe.

4 Zondag 14 april: uur Kleuterkerk Palmpasen Bonifatius Zondag 14 april 2019 is om uur in de Bonifatius de Palmpasen viering. Iedereen is welkom! Het zou leuk zijn om met de kinderen thuis van tevoren een Palmpasen tak te maken. Bij binnenkomst van de kerk, mogen de kinderen de Palmpasen stok voorin de kerk plaatsen. Scouting De Klomp is ook dit jaar weer aanwezig. Zij hebben een mooie grote broodhaan. De viering begint, zoals altijd, met de vertelkoffer. We gaan de verhalen van Palmpasen, Witte Donderdag en Goede Vrijdag vertellen en uitleggen aan de kinderen. We vragen alle kinderen een houdbaar product mee te nemen voor onze boodschappenmand voor de Voedselbank. Het Regenboog koor zal de zang verzorgen tijdens de viering. Aan het einde van de viering komt er slagwerk de kerk in! Eerst volgt een rondje door de kerk. Achter de muzikanten volgt dan eerst Scouting De Klomp en daarna alle kerkgangers, om met de Palmpasen takken, in optocht naar het Wiedenhof te lopen. In het Wiedenhof worden we warm welkom geheten en zingen we tot slot een aantal liederen voor de bewoners en hun gasten. Graag zien we jullie tijdens Palmpasen om uur in de Bonifatius! Hartelijke groet vanuit de werkgroep kleuterkerk. Op weg naar Pasen Aan de leerkrachten en ouders van alle jongens en meisjes van de basisscholen. Ook met Pasen willen wij graag aandacht schenken aan inwoners van Haaksbergen die het moeilijk hebben door b.v. ziekte, ouderdom of een lichamelijke beperking. Wij bezoeken dan deze mensen en brengen een kleine attentie mee in de vorm van een fruitpakketje. Dat doen we bij mensen die nog zelfstandig wonen maar ook bij hen die in het Saalmerink, het Wiedenhof, het Zorghotel wonen of in een andere woon-zorg locatie in Haaksbergen. De mensen zijn vaak erg blij met deze aandacht en ervaren het als steun dat er vanuit de gemeenschap naar hen wordt omgezien.

5 U kunt ons helpen dit te realiseren door de kinderen hiervoor fruit zoals appels, sinaasappels en mandarijnen (geen kwetsbaar fruit zoals bananen), kleine blikjes fruit, chocolade eitjes etc. mee te geven naar school. Een tekening of een gedichtje is ook altijd welkom. Het fruit kan t/m Witte Donderdag, 18 april, op school ingeleverd worden. Voor de viering op Witte Donderdag 18 april om 19:00 uur in de Pancratiuskerk wordt een fruitmand gemaakt die na afloop van de viering wordt bezorgd bij een gezin met kinderen die het bijzonder moeilijk hebben. Wij hopen dat u net als voorgaande jaren weer van harte meedoet aan deze actie en danken u voor uw medewerking. De bezoekgroep Haaksbergen Parochie Franciscus van Assisië

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.co m Schooljaar 2016-2017: weeknr. 14 Voor het

Nadere informatie

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 14

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 14 NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR 2017-2018 NUMMER 14 www.pausjoannes.com WIJKSCHOOL VOOR KANJERS IN HET CENTRUM VAN HAAKSBERGEN Bijna lente Aanstaande week begint de lente. Hoewel ons nog koude momenten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2015

NIEUWSBRIEF MAART 2015 NIEUWSBRIEF MAART 2015 INHOUD Cito-middentoetsen Ouderavond Cito-eindtoets Cultuur Zwangerschap Palmpasen en Pasen Themaweek Overig nieuws RKBS De Troubadour (www.troubadourschool.nl) AGENDA 03-03 Ouderraadsvergadering

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd!

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuwsbrief april Welkom Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuws uit de groepen Groep

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail:

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail: R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl WWW.arienshbg.nl April 2016 MEDEDELINGEN Personele zaken Juffrouw Carin Smeenk-van der

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Weekbrief. Datum: 5 april

Weekbrief. Datum: 5 april Weekbrief Bezoek onze site of volg ons op twitter of facebook. Datum: 5 april Nieuws Algemeen Koningsspelen Dit jaar vinden de Koningsspelen op vrijdag 12 april plaats. We starten met onze jaarlijkse sponsorloop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

Galama-nieuws. april 2019 jaargang 16, nr.10

Galama-nieuws. april 2019 jaargang 16, nr.10 Galama-nieuws april 2019 jaargang 16, nr.10 Koningsspelen 12 april Dit jaar zijn de Koningsspelen op 12 april. De groepen 5 t/m 8 gaan direct om 8.40 uur naar het sportveld. (Graag in sportkleding naar

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail:

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail: R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl WWW.arienshbg.nl Maart 2017 MEDEDELINGEN/NIEUWSBRIEF Personele zaken In week 15, de

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

Trefwoord Week 13: Beperkt Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid.

Trefwoord Week 13: Beperkt Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid. Nieuwsbrief woensdag 29 maart In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a: Nieuwe leden activiteitencommissie Broodactie Pasen Koningsspelen Woensdag 29 maart Lente een prachtig seizoen. Het leven krijgt weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Van de directie TREFWOORD. Beste ouders,

Van de directie TREFWOORD. Beste ouders, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 7-2 0 1 8 1 N O V E M B E R 2 0 1 7 Directeur: Ineke van der Werf directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuws van de directie Donderdag 16 oktober is de laatste werkdag van Frank Simons op de Bernardusschool. Voor iedereen die hem persoonlijk de hand wil schudden is hiervoor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 15

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 15 Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Nummer 15 Belangrijke data: Vrijdag 12 april Koningsspelen Zondag 14 april Unicefloop Maandag 15 en dinsdag 16 april IEP toets groep 7 (oordopjes/headset mee!) Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school.

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school. Nieuwsbrief April 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in april en mei April Mei 5 april Schoolvoetbal 1 mei Maandopening 6 april Theoretisch verkeersexamen 3 mei Luizencontrole 7 april Grote Peuterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015 Jarigen Oud IJzeractie 2015 Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 29 maart Jesse 6 Moffeltjes 31 maart Damian 8 Leesbeesten 01 april Maarten 9 Kameleons Oud IJzeractie 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Van de directie. Inhoud. De Koningsspelen komen eraan!!

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Van de directie. Inhoud. De Koningsspelen komen eraan!! Wilhelminaschool Hogeweg 23 6721VD Bennekom tel.: 0318-414243 629129 (IB/RT) E-mail: info@wilhelmina.cnsede.nl Homepage: www.wilhelmina.cnsede.nl Van de directie Na de meivakantie komt het thema 'Vrijheid'

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan

Nieuwsbrief Meidoornlaan Nieuwsbrief Meidoornlaan april Agenda 21april 22 april 25 april t/m 6 mei 13 mei MR vergadering Koningsspelen Meivakantie Nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Eens in de twee jaar neemt de school een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Weekbrief. Datum: 22 maart. Bovenbouw Tuin Gistermiddag hebben verschillende tuinmannen en -vrouwen hard gewerkt om alle houtsnippers te verspreiden.

Weekbrief. Datum: 22 maart. Bovenbouw Tuin Gistermiddag hebben verschillende tuinmannen en -vrouwen hard gewerkt om alle houtsnippers te verspreiden. Weekbrief Bezoek onze site of volg ons op twitter of facebook. Datum: 22 maart Nieuws Bovenbouw Tuin Gistermiddag hebben verschillende tuinmannen en -vrouwen hard gewerkt om alle houtsnippers te verspreiden.

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus 2016

Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuwsbrief 25 augustus 2016 De zomervakantie zit er weer bijna op. We hopen, dat de kinderen de afgelopen zes weken hebben genoten en dat ze ook weer een beetje zin hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar Vakanties in schooljaar 2014-2015 Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december t/m 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie 16 t/m 20 februari 2015 2de Paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website: Triangelnieuws

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website:   Triangelnieuws Adres: Tonselsedreef 60 3845 CT Harderwijk 0341-433965 Email: info@cbsdetriangel.nl website: www.cbsdetriangel.nl Triangelnieuws 17 e jaargang nummer 11, 14 april 2014 Beste Ouders en Verzorgers, De rustige

Nadere informatie

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014)

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Kerst Kerstacrobatiek voor de groepen 3, 4 en 5 Actie voedselbank Kerstmarkt Beek Nieuws van de MR Agenda

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Vervanging van leerkrachten bij ziekte

Basisschool Pius X. Vervanging van leerkrachten bij ziekte Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 8 van 26 januari 2016 Jordaansingel 20. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-721396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Vervanging van leerkrachten bij ziekte Hierbij willen wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Wordt vervolgd! Namens het team, Rachel Taggenbrock, directeur

Wordt vervolgd! Namens het team, Rachel Taggenbrock, directeur Driewekelijkse uitgave, 8 december 2016 Van de directie Beste ouders en verzorgers, Met heel veel plezier kunnen we meedelen dat meester Arie, onze conciërge, is uitverkozen tot Concierge van het Jaar

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolfruitouders. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #12

Belangrijke data. Schoolfruitouders. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #12 Belangrijke data 26 februari Start thema plantenrijk 5 8 maart Aanmeldingsweek voortgezet onderwijs voor 8 e jaars leerlingen 10 maart NL DOET actie 8.00 12.00 uur 14 maart Finale damtoernooi 14 maart

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 14 april 2016 2015-2016 Interessante informatie: 17 april: Eerste Heilige Communie 18 april: Ouderavond

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de

Nieuwsbrief. Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 14 april 2016 Ontwikkeling op Troubadour: de instructie Na de inspiratieavond van januari is het rustig geweest in de communicatie over de voortgang in de ontwikkelingen

Nadere informatie

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.15 Sint Trudo Info Pagina STUDIEDAG 1 GROEPSINDELING KOMEND SCHOOLJAAR 2 VOORSTELLINGEN 2 FEESTDAG 3 JUBILEA 2 KONINGSSPELEN EN SCHOOLONTBIJT 3 DIA-EINDTOETS 3 2 E PLAATS SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Woensdag 22 april 2015

Woensdag 22 april 2015 Woensdag 22 april 2015 speelgoeddag kleuters. De speelgoed dag is voor een keer verplaatst naar donderdagmiddag! Op donderdagmiddag 30 april mogen de kinderen iets van speelgoed mee naar school nemen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 02. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 02. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 02 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 18-9-2017 Start operajaar 21-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kennismaken met

Nadere informatie

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7)

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7) 8 april 2019 10 april Praktisch verkeersexamen groep 7 11 april Vergadering Raad van Leerlingen 12 april Koningsspelen 15 t/ 17 april Cito Eindtoets groep 8 18 april Studiedag (leerlingen vrij) 19 april

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Afscheid Ad Schuffelen. Welkom een nieuwe wereldburger

Het Praatpaaltje. Afscheid Ad Schuffelen. Welkom een nieuwe wereldburger Afscheid Ad Schuffelen Vorige week was het de laatste werkweek van Ad Schuffelen. Deze hele week stond daarom in het teken van zijn afscheid. Ad is alle klassen langs gegaan om afscheid te nemen van de

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail:

R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus AC HAAKSBERGEN E mail: R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl WWW.arienshbg.nl Februari 2016 MEDEDELINGEN Onze school en Taal Op de website van onze

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie. Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015 Belangrijke data: Oktober 2015 M 5 12 19 26 hofdluiscontrole D 6 13 kleedjesboekenmarkt 14.30 uur 20 27 schoolverpleegkundige spreekuur 13.00 uur W

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie