INDUSTRIËLE KRANEN. De nieuwe standaard CXT NEO KRAAN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INDUSTRIËLE KRANEN. De nieuwe standaard CXT NEO KRAAN"

Transcriptie

1 INDUSTRIËLE KRANEN De nieuwe standaard CXT NEO KRAAN

2 2 Konecranes CXT NEO CRANE De nieuwe standaard in hijsen. Flexibiliteit Kracht Ergonomie Preventief onderhoud Veilig Deze publicatie is slechts voor algemene informatieve doeleinden bestemd. Konecranes behoudt zich te allen tijde het recht voor om zonder voorafgaande aankondiging, producten te wijzigen of uit productie te nemen en/of de hierin vermelde specificaties te wijzigen. Deze publicatie vormt geen expliciete of impliciete garantie van de kant van Konecranes met inbegrip van, maar niet beperkt tot, een stilzwijgende garantie van courantheid of geschiktheid voor een zeker doel.

3 4 Konecranes DE VRIJHEID EN KRACHT OM TE HIJSEN TOT 160 TON MET TWEE TAKELS Tot 80 Ton met 1 takel. Als het op hijsen aankomt, is de CXT NEO niet alleen een krachtpatser, maar beschikt deze ook over de nodige flexibiliteit. Het ergonomisch ontwerp in combinatie met radiografische afstandsbediening maakt het gebruik eenvoudig. Het frequentie geregeld hijsen zorgt voor nauwkeurigheid bij het positioneren van de last, en het TRUCONNECT Remote Services pakket helpt voor veilig en langdurig gebruik van de kraan. Dat bedoelen wij met de nieuwe standaard in hijsen! VEILIGER OPTIMAAL ONDERHOUD Gebaseerd op de actuele gebruiksgegevens met TRUCONNECT Remote Service. De rapportages en het gebruik zijn op afstand af te lezen. NAUWKEURIGER POSITIONEREN Doordat het kabelrupssysteem de voedings- en besturingskabels beschermt, wordt het risico op uitwendige beschadiging verminderd. Door traploos frequentie geregeld hijsen en gebruik te maken van Rope Angle Features (RAF). LANGERE LEVENSCYCLUS Dankzij het frequentie geregeld hijsen worden de mechanische krachten op staalconstructie verminderd en worden de remmen minder belast.

4 6 Konecranes FLEXIBILITEIT Het eenvoudige ontwerp van de KABELRUPS maakt aanvullende componenten overbodig VERBORGEN KRACHT ENKEL- EN DUBBELLIGGERKRANEN MET KABELRUPS De kabelrups geeft de NEO zijn slanke en moderne uitstraling. Wat nog belangrijker is: deze verhoogt ook de veiligheid in de werkomgeving van de kraan. De kabelrups is een eenvoudige oplossing voor de aanvoer van de primaire voedings- en besturingskabels langs de kraanligger. Alle kabels die van de schakelkast naar het takel lopen zitten in één kabelrups. De kabelrups bestaat uit scharnierende elementen en loopt door een goot die op de ligger van de kraan is gemonteerd. Er hangen geen zichtbare elektrische kabels omlaag. De kabelrups verhoogt de werkruimte onder de kraan, beschermt de voedings- en besturingskabels tegen mechanische slijtage en vermindert het risico op uitwendige beschadiging. VOORDELEN KABELRUPS Verhoogde veiligheid in de werkomgeving. Meer vrije hoogte onder de kraan. Minder kabelslijtage en minder risico op uitwendige beschadigingen. Geeft uw kraan een moderne uitstraling. De kabelrups beschermt de voedings- en besturingskabels tegen mechanische slijtage.

5 8 Konecranes Kracht HIJSEN MET DE ASR-FREQENTIEREGELAAR Deze technologie maakt snellere lastcycli mogelijk, evenals traploze snelheidsregeling en precieze positionering. NEO EFFECTIEVE HIJSOPLOSSING ASR-TECHNOLOGIE LASTSPECTRUM & SNELHEDEN Achter het krachtige NEO-concept gaat de zuinige ASR-frequentieregelaar schuil, die precisie bij het positioneren van de last evenals een goed regelbare besturing bij lage snelheden biedt. Frequentiegeregeld hijsen maakt traploos regelbare hijssnelheden mogelijk. Het hijsen met een regelaar maakt zeer lage snelheden mogelijk. Zeer lage snelheden zijn essentieel bij het hijsen en dalen van lasten. Tijdwinst bij het hijsen kan zo oplopen tot wel 50%. Met frequentiegeregeld hijsen kan een lege haak worden verplaatst met snelheden die tot 50% hoger liggen vergeleken met een belaste haak. Hierdoor kan de operator de meest efficiënte manier kiezen voor het bedienen van de kraan. VOORDELEN FREQUENTIE- GEREGELD HIJSEN Tot 50% sneller hijsen mogelijk Grotere precisie bij positionering Goed regelbaar bij lage snelheid Langere levensduur en lagere levenscycluskosten Snelheid 150% 125% 100% 75% 50% 25% 0% Snelheden met frequentiegeregeld hijsen Normale snelheid van takel met twee snelheden 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% Last 100% 80% 60% 40% 20% 0% Last Gemiddeld lastspectrum per FEM: 0% 15% 50% 100% 150% Soms hijsen met volledige belasting Regelmatig hijsen met gedeeltelijke belasting Frequente hijsen van lichte lasten Hijssnelheid Met frequentiegeregeld hijsen kan een soft start worden gemaakt; de krachten op de kraanconstructie verminderen hierdoor. Dit zorgt voor een langere levensduur en voor lagere levenscycluskosten. ASR=Adaptive Speed Range Motorkarakteristieken bij ASR-frequentiegeregeld hijsen: Hoge snelheid voor lichte lasten Gemiddelde snelheid voor gedeeltelijke belasting Veilige snelheid voor zware lasten

6 10 Konecranes ERGONOMIE OP EEN HOGER NIVEAU Het volledige hijsvermogen van de NEO is eenvoudig te contoleren met radiografische afstandsbedieningen. De ergonomische lichtgewicht bedieningen maakt het werken met de kraan zeer eenvoudig. De éénhandsbediening maakt het mogelijk je meer op de lastbewegingen te concentreren. Voordelen Radiobediening Gebruiksgemak versnelt de hijscyclus. Éénhandsbediening maakt volledige concentratie op last eenvoudiger en dus veiliger. Lichtgewicht uitvoering en ergonomische knoppen voorkomen vermoeidheid van operator.

7 12 Konecranes Gesteund door een gedegen garantie Het combineren van preventief onderhoud met TRUCONNECT Remote Monitoring geeft u een optimale veiligheid in de productieomgeving. En bij toepassing van een Konecranes service programma en Remote monitoring kunt u de CXT-standaard garantie uitbreiden tot 10 jaar. NEO HELPT U SLIMME ONDERHOUDSBESLISSINGEN TE NEMEN TRUCONNECT REMOTE MONITORING Een kwalitatief goede kraan, goed gebruikt en onderhouden, moet jaren van probleemloos hijsen bieden. Als u begint met een goede kraan en vervolgens met ons samenwerkt om de kraan professioneel te onderhouden, dan kan met behulp van de TRUCONNECT functies er informatie worden verkregen om juiste beslissingen te nemen over onderhoudsintervallen en productiviteit acties. SERVICE-PROGRAMMA AANPASSEN AAN UW GEBRUIK Een actief onderhoudsplan maken op basis van uw gebruik wordt aanbevolen voor uw CXT NEO. Gepland onderhoud verhoogt de productiviteit en verlaagt de kosten. Het CARE preventief onderhoud programma is de meest toegepaste service die wij bieden en omvat preventief onderhoud en inspecties. Indien uw kraan minder onderhoud nodig heeft dan de geplande 1 jaarlijkse, dan kan het Conditie Inspection Program u helpen om te voldoen aan de wettelijke eisen. KRIJG INZICHT IN UW KRAAN GEBRUIK TRUCONNECT Remote Monitoring maakt gebruik van sensoren om de gegevens te verzamelen, zoals de looptijd, motor start, werk cycli en noodstops, waardoor u inzicht krijgt in het werkelijk gebruik van uw kraan. De gegevens zijn toegankelijk via de klant portal: yourkonecranes.com waar de verzamelde gegevens kunnen worden bekeken, geanalyseerd en gedeeld, voor een enkele kraan of voor een hele vloot. Sensoren verzamelen datagebruik, looptijd, motor start, werk cycli en rem staat. De gegevens worden aan de Konecranes Remote Data Center verzonden. Gebruik en onderhoud van gegevens kunnen worden bekeken op yourkonecranes.com.

8 14 Konecranes THE ROPE ANGLE FEATURES MODULE enables easier loading, safer operations and longer crane lifetime. ROPE ANGLE FEATURES MODULE BENEFITS Faster load handling More efficient crane operation and rapid load cycle times Safer operations Longer crane lifetime VEILGER WERKEN DOOR RAF De Rope Angel Features ( RAF) geven de operator een handige oplossingen in het dagelijks gebruik van de kraan. Deze opties zijn mogelijk door de scheefstand van de hijskabel te meten. Het belangrijkste doel is te voorkomen dat de last gaat slingeren of ongewild zijwaarts verplaatst wordt tijdens het hijsen. Met extra software alsmede een extra meetinstrument (hoekmeter) welke worden gemonteerd op het takel is het mogelijk de hijshoek te meten en de loopkat correctieve acties te laten nemen om slingering en ongewilde zijwaartse verplaatsingen te voorkomen. CXT NEO KRAAN FEITEN OP EEN RIJ ENKELLIGGER HANGKRAAN DUBBELIGGER BOUWVORM Laag Normaal Laag Normaal EIGENSCHAPPEN ASR-hijsen STANDAARD STANDAARD STANDAARD STANDAARD STANDAARD Radio besturing STANDAARD STANDAARD STANDAARD STANDAARD STANDAARD Kabelrups STANDAARD STANDAARD STANDAARD STANDAARD STANDAARD TRUCONNECT STANDAARD STANDAARD STANDAARD STANDAARD STANDAARD Verlengde garantie OPTIE OPTIE OPTIE OPTIE OPTIE FOLLOW ME (*) Maakt het werken veel simpeler doordat de haak met de hand bewogen kan worden en dat de kraan dan volgt. Dit maakt het werken veel sneller. De haak kan zeer snel verplaatst worden naar de juiste plek om de last te pakken. Deze optie kan alleen gebruikt worden zonder last in de haak. *Wij adviseren dit te gebruiken met kranen tot 10T HOOK CENTERING Indien een haak geplaatst wordt in een last en er wordt een hijsbeweging gemaakt dan centreert de kraan en trolley zich recht boven de last, waardoor slingering wordt voorkomen. Het voorkomt slijtage aan draden en schijven en het is veiliger en sneller doordat er geen correctieve bewegingen behoeven te worden gemaakt. SNAG PREVENTION Indien een last of de haak plotseling tegen een ander product of machine aan botst voorkomt de SNAG PREVENTION verdere schade door alle bewegingen van de kraan in 1 keer stop te zetten. Dit voorkomt verdere schade aan de kraan, je last, en producten in de omgeving van de last. Rope Angel Feature (RAF) OPTIE OPTIE OPTIE OPTIE OPTIE RAL7035 grijze kleur STANDAARD STANDAARD STANDAARD STANDAARD STANDAARD RAL1028 Gele kleur OPTIE OPTIE OPTIE OPTIE OPTIE

9 Wereldwijd is Konecranes toonaangevend in de groep Lifting Business, met diverse soorten afnemers in de procesindustrie, chemie, scheepswerven, havens en terminals. Konecranes levert productiviteitsverhogende oplossingen evenals service op hijsgebied aan alle merken en fabricaten. De groep heeft werknemers op 600 locaties in 50 landen. Konecranes staat geregistreerd bij de Nasdaq Helsinki ( Symbool : KCR) 2018 Konecranes. Alle rechten voorbehouden. 'Konecranes', 'Lifting Businesses', 'CXT', 'SMARTON' en 'TRUCONNECT' zijn ofwel geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Konecranes Global Corporation. Konecranes.nl Konecranes.be 2018

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

1. SWF bovenloopkranen

1. SWF bovenloopkranen 1. SWF bovenloopkranen Van standaardproduct tot custom build oplossingen Van normale gebruiksomstandigheden tot complexe oplossingen eenvoudige opbouw uitstekende verhouding prijs/kwaliteit lage exploitatiekosten

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Kettingtakels STAR LIFTKET. Kettingtakels

Kettingtakels STAR LIFTKET. Kettingtakels STAR LIFTKET Wijzingen in productuitvoeringen en specificaties zijn voorbehouden Pagina 1 van 11 STAR LIFTKET kettingtakels v1.0 INLEIDING. SERMES S.A. SERMES Nederland is onderdeel van SERMES S.A. uit

Nadere informatie

THE SUCCESS YOU WANT.

THE SUCCESS YOU WANT. CAT CONNECT THE SUCCESS YOU WANT. Het succes dat u wenst. MATERIEELBEHEER PRODUCTIVITEIT VEILIGHEID DUURZAAMHEID MATERIEEL, TECHNOLOGIE EN DIENSTEN COMBINEREN DIE U HELPEN UW SUCCES TE VERGROTEN. Cat Connect

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

De opwaartse kracht. Kraansystemen

De opwaartse kracht. Kraansystemen Powerline Een heel groot voordeel t.o.v. andere kabelrupssystemen (ABUS-constructie is gepatenteerd) Andere systemen De besturingsgeleider van de verplaatsbare besturing rijdt op de gelakte hoofdligger.

Nadere informatie

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN PK 78002 SH Lifetime excellence HET DUAL POWER SYSTEM MAAKT HOGE REIKWIJDTEN MOGELIJK, MAAR KAN OOK HEAVY DUTY AAN 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie. Rendabiliteit

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

X8 MIG Guns KRACHTIGE PRECISIE

X8 MIG Guns KRACHTIGE PRECISIE X8 MIG Guns KRACHTIGE PRECISIE 30.11.2018 X8 MIG Guns ERGONOMISCH ONTWORPEN INDUSTRIËLE MIG- LASPISTOLEN MET GEWELDIGE PRESTATIES X8 MIG Guns zijn een krachtige combinatie van ergonomische en technische

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

Smart Plastics verhogen beschikbaarheid productieprocessen

Smart Plastics verhogen beschikbaarheid productieprocessen Smart Plastics verhogen beschikbaarheid productieprocessen Live gedemonstreerd tijdens de Hannover Messe eerder dit jaar: bewaking bedrijfsstatus van meerdere kabelrupsen met slechts één module Soesterberg,

Nadere informatie

Voorbeelden van onderhoudsreinigingstoepassingen

Voorbeelden van onderhoudsreinigingstoepassingen FinnSonic "Core values" voor onderhoudsreiniging Een ultrasoon reinigingsmachine reinigt zelfs de meest uitdagende onderdelen op efficiënte wijze en bespaart daarmee werkuren Ultrasoon reinigen heeft zonder

Nadere informatie

HET JUISTE HIJSSYSTEEM VOOR ELKE WERKPLAATS

HET JUISTE HIJSSYSTEEM VOOR ELKE WERKPLAATS INDUSTRIËLE KRANEN PROCESKRANEN HAVENKRANEN LIFT TRUCKS SERVICE MACHINEONDERHOUD WERKPLAATS HIJSSYSTEMEN WERKPLAATS HIJSSYSTEMEN HET JUISTE HIJSSYSTEEM VOOR ELKE WERKPLAATS Werkplaats Hijssystemen Konecranes

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Wereldwijde veranderingen vereisen nieuwe manieren van denken en doen op het gebied van wereldwijde megatrends Demografische veranderingen Globale

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Basisprincipes van de Tirfor

Basisprincipes van de Tirfor Basisprincipes van de Tirfor De 2 klembekken trekken de staaidraad en de last ieder hand over hand in de gewenste richting, te vergelijken met het trekken van een last met beide handen. De klembekken zijn

Nadere informatie

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

S 582- laag bed Veilige en efficiënte zorg voor patiënten met verhoogd risico op vallen

S 582- laag bed Veilige en efficiënte zorg voor patiënten met verhoogd risico op vallen S 582- laag bed Veilige en efficiënte zorg voor patiënten met verhoogd risico op vallen Een bed, ontworpen om valgevoelige patiënten te beschermen Door goed te luisteren naar de feedback van onze klanten

Nadere informatie

LXKETTINGTAKEL www.streetcrane.co.uk Street Street Crane Company Limited, Chapel-en-le-Frith, High Peak, SK23 OPH, Verenigd Koninkrijk. E-mail: admin@streetcrane.co.uk Web: www.streetcrane.co.uk Telefoon:

Nadere informatie

HiDuo Uw efficiënte Hiab

HiDuo Uw efficiënte Hiab HiDuo Uw efficiënte Hiab Producteigenschappen Bezorg uw klant een topdag Met snellere laadcycli en onfeilbare nauwkeurigheid kunt u uw taken sneller uitvoeren, en dat is geweldig nieuws voor u en voor

Nadere informatie

Welkom bij het Machinebouw event 20

Welkom bij het Machinebouw event 20 Welkom bij het Machinebouw event 20 Digitale revolutie Slimme en verbonden mechatronische systemen Robert Vincente Robert Vincente Machinebouw event 2018 1 Uitdagingen van de machinebouw industrie Speed

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

9om de verwerking van per fax, en EDI ontvangen orders te automatiseren

9om de verwerking van per fax,  en EDI ontvangen orders te automatiseren Praktische gids: Verkooporders REDENEN 9om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren 9 Redenen om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren

Nadere informatie

Elektrische lier met doorgaande kabel

Elektrische lier met doorgaande kabel CM Elektrische lier met doorgaande kabel CM ELEKTRISCHE MTRAC LIEREN - CM MTRAC CM Met een state-of-the-art design én technische innovaties voorziet de CM Mtrac in een specifieke klantbehoefte; namelijk

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION CONTROL YOUR FUTURE WITH SITECH In een tijd waarin budgetten en deadlines onder druk staan, is het cruciaal om te weten welke kosten u kunt verwachten. Voor service, onderhoud,

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht Compact Generation

veilig in de hand. Kracht Compact Generation Kracht veilig in de hand. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de nieuwe haakse slijpmachines van Bosch. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe

Nadere informatie

Algemene technische informatie. Kraansystemen. De opwaartse kracht

Algemene technische informatie. Kraansystemen. De opwaartse kracht Algemene technische informatie ABUS Bovenloopkranen Kraansystemen Gefabriceerd in Gummersbach, Duitsland ABUS Kransysteme GmbH, Gummersbach Modern productieproces De loopkranen assemblagelijn Het succes

Nadere informatie

PRODUCTASSORTIMENT SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID EXTRA INFO

PRODUCTASSORTIMENT SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID EXTRA INFO Your Assembly Workspace Partner PRODUCTASSORTIMENT A> SCHROEFTECHNOLOGIE Schroeftechniek 6 Automatisatie 10 Luchtmotoren 14 Luchtgereedschap 16 Momentsleutels 18 B> Werkplaatsinrichting 26 Rekken en ladekasten

Nadere informatie

Honeywell veldapparatuur. Duurzaam en betrouwbaar

Honeywell veldapparatuur. Duurzaam en betrouwbaar Honeywell veldapparatuur Utiliteit en tuinbouw Duurzaam en betrouwbaar Regelaars Bedieningsgemak De klimaatregeling in een gebouw valt of staat met de regelaar zelf. Niet alleen moet de installateur hiermee

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

De «topkwaliteits» KITO takel

De «topkwaliteits» KITO takel De «topkwaliteits» KITO takel De elektrische takels van de reeks ER zijn takels van zeer hoge kwaliteit waarvan de hijsvermogens van 125kg tot 20 ton gaan voor takels met 1 snelheid, en van 125kg tot 5

Nadere informatie

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen NovoCon IoT servomotor voor HVAC Maak uw gebouw slimmer, efficiënter en waardevoller en verminder daarbij uw investering en jaarlijkse kosten Maak kennis met NovoCon, de innovatieve, digitale servomotor

Nadere informatie

HiDuo. uw efficiënte Hiab

HiDuo. uw efficiënte Hiab HiDuo uw efficiënte Hiab bezorg uw klant een topdag Met snellere laadcycli en onfeilbare nauwkeurigheid kunt u uw taken sneller uitvoeren, en dat is geweldig nieuws voor u en voor uw klant. Hoe sneller

Nadere informatie

Inverted Pen Technology

Inverted Pen Technology Inverted Pen Technology We measure it all! Algemene informatie Copyright Alle rechten voorbehouden. Afgezien van de wettelijk vastgestelde uitzonderingen, mag niets uit deze uitgave worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER!

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! 1 2 ZUINIGHEID EN VEILIGHEID hebben bij het transport van goederen de hoogste prioriteit. Een veeleisende gevarieerde topografie, druk verkeer evenals kostendruk en

Nadere informatie

Wij zij n nummer 1 in zorgvuldig werken

Wij zij n nummer 1 in zorgvuldig werken Wij zij n nummer 1 in zorgvuldig werken Nieuwe Machinerichtlij n in een notendop voor Hiab kranen van Cargotec De Machinerichtlijn Het eerste en belangrijkste doel van de Machinerichtlijn is het aantal

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas w w.e co ba t i.b e ven sproeisystemen voor isolatiematerialen w Thermoblow Geavanceerde inblaas Thermo G e a v a n c e e r d e i n b l a a s - e n s p r Voordelen in vogelvlucht: Robuuste technologie

Nadere informatie

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER Uw Intelligente Commandocentrum Uw Intelligente Commandocentrum KRACHTIGE FUNCTIES VOOR DYNAMISCH VLOOTMANAGEMENT Kritieke

Nadere informatie

De winst van elektrisch

De winst van elektrisch Wintertuin Elektrische systemen gordijnrails comfort luxe, kracht, op hoog elegantie niveau& gemak De winst van elektrisch In elke denkbare situatie biedt elektrische gordijnbediening voordelen. Gordijnen

Nadere informatie

GROUNDWATER IS OUR BUSINESS

GROUNDWATER IS OUR BUSINESS GROUNDWATER IS OUR BUSINESS Diver-NETZ BEHEER UW DATA IN 3 STAPPEN Diver-NETZ is een compleet draadloos systeem voor het effectief en efficiënt beheren van grond- en oppervlaktewatermeetnetten. Diver-NETZ

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Verschillenlijst en checklist electrotakels 20. Elephant elektrische kettingtakels 21. REMA SR elektrische kettingtakels 26

Inhoudsopgave. Verschillenlijst en checklist electrotakels 20. Elephant elektrische kettingtakels 21. REMA SR elektrische kettingtakels 26 Inhoudsopgave Verschillenlijst en checklist electrotakels 20 20 Elephant elektrische kettingtakels 21 21 REM SR elektrische kettingtakels 26 26 REM SR elektrische kettingtakels 0 0 REM LK elektrische kettingtakels

Nadere informatie

Kosten- & tijdsbesparende bandenoplossingen voor wagenparken

Kosten- & tijdsbesparende bandenoplossingen voor wagenparken Kosten- & tijdsbesparende bandenoplossingen voor wagenparken Laat ons voor u zorgen! Als wagenparkbeheerder is een van uw grootste uitdagingen om de prestaties van uw wagenpark te maximaliseren en tegelijkertijd

Nadere informatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie TM RisePortoTM SystemRoMedic nieuw De generatie Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie Altijd overal en RisePorto is een draagbare plafondlift met een ongewoon klein formaat en een zeer

Nadere informatie

Productbrochure. Leitz Reference Xe. Coördinatenmeetmachine

Productbrochure. Leitz Reference Xe. Coördinatenmeetmachine Productbrochure Leitz Reference Xe Coördinatenmeetmachine 2 Leitz Reference Xe Coördinatenmeetmachine De CMM voor kleine en middelgrote ondernemingen Leitz Reference Xe Kleine en middelgrote ondernemingen,

Nadere informatie

Hét toonaangevende. netwerk van regionale kraanconstructeurs

Hét toonaangevende. netwerk van regionale kraanconstructeurs 500 700 900 1200 1600 3000 5000 500 700 900 Hét toonaangevende Europese 1200 netwerk van regionale kraanconstructeurs 1600 3000 5000 VERLINDE, marktleider in hijswerktuigen, werkt al meer dan 10 jaar met

Nadere informatie

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen De nieuwe generatie draai-kiep raambeslag BUVA activpilot Draai-kiep raambeslag - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen BUVA

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter.

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. EasyHandling Meer dan een bouwpakket Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. 2 EasyHandling De perfecte applicatie binnen handbereik Met Rexroth s EasyHandling wordt het automatiseren van systemen voor producthandling

Nadere informatie

Juvo Maximaal onafhankelijk.

Juvo Maximaal onafhankelijk. Juvo Maximaal onafhankelijk www.revamed.com optimale stabiliteit en ongekend rijgedrag Juvo De compacte elektrische rolstoel van Ottobock met voor-, midden- en achterwielaandrijving biedt u maximaal zitcomfort,

Nadere informatie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie 100% Nederlands fabricaat Niet meer ombedden Efficiënter opereren Sneller behandelen Patiënt- vriendelijk IN-

Nadere informatie

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 24 /7 service wereldwijd netwerk reachtrucks UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 200/250 Maximale flexibiliteit De nieuwe UFW is zowel flexibel en efficiënt

Nadere informatie

BMI Hijsgereedschap CM TORNADO RATELTAKEL

BMI Hijsgereedschap CM TORNADO RATELTAKEL CM TORNADO RATELTAKEL INNOVATIEF ONTWERP SPECIAAL VOOR U Voor de ontwikkeling en productie van de beste rateltakel op de markt, begon Columbus McKinnon met een fundamentele vraag: hoe en waarom gebruiken

Nadere informatie

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren.

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren. AUT AU UTE E ER Visio Vision sio io o Center Vision Center altijd het overzicht bewaren. Moderne gebouwautomatisering wordt steeds complexer: met Vision Center is de bewaking van uw installatie echter

Nadere informatie

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES HP SERVICE EDGE MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES Voor HP Latexprinters Samenwerken aan het vergroten van uw concurrentievoorsprong ONTDEK DE VOORDELEN VAN INDUSTRY 4.0 Met de komst van de Vierde Industriële

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION 2 BRUYNZEEL Oplossingen voor een inspirerend kantoor Office oplossingen Bruynzeel Klanttevredenheid is onze focus. Om dit te bereiken ontwerpen wij samen

Nadere informatie

Voortgang CO2 reductie

Voortgang CO2 reductie Voortgang CO2 reductie Introductie A. Hak wil in 2030 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001, MVO

Nadere informatie

Ready DuuRzame, lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden DRainagePomPen 50 Hz

Ready DuuRzame, lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden DRainagePomPen 50 Hz Ready Duurzame, lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden DRAINAGEPOMPEN 50 Hz Veel toepassingen. Breed inzetbaar. Gemaakt voor een lange levensduur. Ready 4 en 8: Met een gewicht van respectievelijk slechts

Nadere informatie

liftforce ROLSTOELLIft solid

liftforce ROLSTOELLIft solid DE betrouwbare ROLSTOELLIFT solid liftforce ROLSTOELLIft solid 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Online-datasheet. FLOWSIC150 Carflow GASFLOWMETERS

Online-datasheet. FLOWSIC150 Carflow GASFLOWMETERS Online-datasheet A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestelinformatie -FLOWMETING OP AUTO- EN MOTOR- EN TOT 600 C Type Artikelnr. Op aanvraag De exacte specificaties en prestatiegegevens van het product

Nadere informatie

ELEKTRISCHE KETTINGTAKEL GPM

ELEKTRISCHE KETTINGTAKEL GPM ELEKTRISCHE KETTINGTAKEL GPM since 1957 www.gis-ag.ch Ivan Muri, CEO Als Zwitserse fabrikant met volledig geautomatiseerde productie zijn we trouw aan onze locatie in Zwitserland. De hoge functionaliteit,

Nadere informatie

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw werkzaamheden

Nadere informatie

Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers.

Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers. Catalina 300 Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers. De Catalina 300 is betaalbare, licht in gewicht en compact. Met alle goede kwaliteit eigenschappen waar Spectra al

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde

Nadere informatie

LiNX Besturingssysteem

LiNX Besturingssysteem LiNX Besturingssysteem Simply Smart Invacare LiNX is ons nieuw besturingssysteem dat beschikt over een zelflerende functie voor een revolutionaire rijervaring voor de eindgebruikers. Dankzij het unieke

Nadere informatie

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force V is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

HANDLEIDING. CONCORDIA Comfort C. by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden

HANDLEIDING. CONCORDIA Comfort C. by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden HANDLEIDING CONCORDIA Comfort C by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden 1 Geachte klant Gefeliciteerd met de aanschaf van de CONCORDIA Comfort C E-Bike met het

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

Voortgang CO2 reductie

Voortgang CO2 reductie Voortgang CO2 reductie Introductie A. Hak wil in 2030 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd en door het hebben en

Nadere informatie

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten De HPR1XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten Hypertherm heeft gedurende meer dan veertig jaar meer dan 75 gepatenteerde plasmatechnologieën ontwikkeld

Nadere informatie

Horizontale TV liften type John hot en hot s

Horizontale TV liften type John hot en hot s Horizontale TV liften type John hot en hot s Binnen deze serie zijn 2 types leverbaar, te weten: John hots 1390/1333, voor schermen tot ca. 52 John hot s 1390/1333, met draaifunctie, voor schermen tot

Nadere informatie

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing Ontdek de voordelen van een nieuwe mobiliteitsoplossing: AlphaCity, Corporate CarSharing Eenvoudig, efficiënt en flexibel Zo hoort

Nadere informatie

B.A.S.S. (Belgium's-A-StaticScience) - ESD prevention - IEC /5-2 WERKTAFELS T: +32 (0) F: +32 (0)

B.A.S.S. (Belgium's-A-StaticScience) - ESD prevention - IEC /5-2 WERKTAFELS T: +32 (0) F: +32 (0) WERKTAFELS Flexiline is een geregistreerd handelsmerk van elquip BV Flexiline is een geregistreerd handelsmerk van elquip BV EEN INVESTERING DIE U ZEKER TERUGVERDIENT Moderne ondernemingen staan onder

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

SLECHTE RIJGEWOONTEN EN DE GEVOLGEN VOOR UW BEDRIJF

SLECHTE RIJGEWOONTEN EN DE GEVOLGEN VOOR UW BEDRIJF SLECHTE RIJGEWOONTEN EN DE GEVOLGEN VOOR UW BEDRIJF INHOUD INLEIDING 1 VEELVOORKOMENDE SLECHTE RIJGEWOONTEN 2 DE FEITEN 2 DE REDENEN 3 EEN GOED SYSTEEM 4 DE VOORDELEN 5 INLEIDING Bedrijven met wagenparken

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering AUTOMATISERING CSA EVEN VOORSTELLEN Jan Groothedde Manager sales en design engineering INHOUD Wie zijn wij? Wat is automatisering? Automatisering CSA Afsluiting WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? MKB bedrijf

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Online-datasheet. TRANSIC Extractive KLANTSPECIFIEKE ANALYSESYSTEMEN

Online-datasheet. TRANSIC Extractive KLANTSPECIFIEKE ANALYSESYSTEMEN Online-datasheet A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestelinformatie Type Artikelnr. Op aanvraag De exacte specificaties en prestatiegegevens van het product kunnen afwijken en zijn afhankelijk van

Nadere informatie

GEPATENTEERD. KRACHT SYSTEeM

GEPATENTEERD. KRACHT SYSTEeM Microhoogwerker GEPATENTEERD KRACHT SYSTEeM Voor binnen- én buitengebruik Past door alle loopdeuren Past uitstekend in liften Voldoet aan EN280, met CE markering Traploos verstelbaar Laag eigen gewicht

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

DATASHEET. Movexx AGV2500

DATASHEET. Movexx AGV2500 DATASHEET Movexx AGV2500 2018 Load range in kg Specificaties AGV2500 Dimensies AGV2500 Uitvoering Uni-directionele AGV Toepassing Trekken van trolleys Gewicht trollyes Maximaal 2500 kg Snelheid Traploos

Nadere informatie

IE Motoren Event HOE KUN JE ENERGIEBESPARING IN MACHINES BEREIKEN? Eric-Jan Huijbregts Account Manager B&R Industriële Automatisering B.V.

IE Motoren Event HOE KUN JE ENERGIEBESPARING IN MACHINES BEREIKEN? Eric-Jan Huijbregts Account Manager B&R Industriële Automatisering B.V. IE Motoren Event HOE KUN JE ENERGIEBESPARING IN MACHINES BEREIKEN? Eric-Jan Huijbregts Account Manager B&R Industriële Automatisering B.V. Energiebesparing Waarom? Energiebesparing Een wereldwijde uitdaging

Nadere informatie

Factsheet Backup on demand

Factsheet Backup on demand Factsheet Backup on demand Backup on Demand Uw data altijd veilig Data zijn waardevol voor uw organisatie. U wilt ze dan ook, mocht er iets gebeuren, goed onder handbereik hebben. Aan de andere kant groeit

Nadere informatie

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT DAN WEET U AL HOE HET WERKT Jarenlang zijn klikvloeren gebruikt in woningen en kantoren. Toen we het concept naar de bedrijfswagenbranche brachten, hebben we het verfijnd

Nadere informatie

Goodyear TPMS: Houd uw voertuigen mobiel.

Goodyear TPMS: Houd uw voertuigen mobiel. Goodyear TPMS: Houd uw voertuigen mobiel. Uw uitdagingen Transportbedrijven hebben te maken met verschillende uitdagingen Stilstand Onverwachte voertuigstilstanden als gevolg van bandenpech leiden tot

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Schroot, afval en recycling

Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken www.hiab.com SCHROOT, AFVAL EN RECYCLING Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken DE LAGE INVESTERINGS- EN EXPLOITATIEKOSTEN

Nadere informatie

CLX. Uw duurzame HIaB

CLX. Uw duurzame HIaB CLX Uw duurzame HIaB Bezorg Uw klant een topdag Van het heffen van bakstenen en blokken tot het hanteren van kwetsbare goederen; elke taak is anders. Daarom heeft u een veelzijdige kraan nodig. Een kraan

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie